PDA

Volledige versie bekijken : Advies voor Rob45



rob45
12 augustus 2011, 12:04
Heb eigenlijk dezelfde gevoel en ervaring als UURTJE over GT ,ben er zelf als onervaren ijsbeertje nog maar 2 keer geweest maar heb wel een goed beeld over GT gekregen,wie van jullie ervaren ijsberen kan mij een goede raad geven voor een alternatief voor GT,misschien iets met een wat gezelliger barruimte ,Living Room misschien?want inderdaad bij GT is het in de regel druk en schnell en jagen,wat relaxter zou wel mogen.

Niet geschoten is altijd mis.........:smiley:

BSesamstraat
12 augustus 2011, 13:39
Lr is idd rustiger... Maar ook wel een paar jagende meiden. Je kan ook gewoon door de weeks gaan in GT . En laat je niet op jagen door meiden. En ga nooit gelijk met een meid mee die gelijk vraagt sleutel halen? Dat zijn vaak dezelfde die ook gelijk met een hand aan je vlaggenstok zitten. Sla die gewoon over en je zal zien dat je super sessie kan hebben. Wat ook altijd helpt is gewoon vragen wat hun service is en hun specialiteit. Dan gaan ze er meestal wel voor omdat waar temaken.., en kom een keer op bv een donderdag als er meer beren zijn van het forum die kunnen je wel wegwijs maken en tips geven....succes

Teiresas
12 augustus 2011, 14:44
Kan me aansluiten bij bbertb: door de weeks kan het best wel eens druk zijn, maar niet extreem. Eerder gezellig druk.
Ik kom meestal op dinsdag of donderdag en dan eigenlijk zo goed als geen last van druk en snel en jagen. Over het algemeen zeer relaxed.
's Avonds na het eten tot een uur of 10 wil er nog wel eens een wachttijd zijn, maar eigenlijk nooit meer dan een kwartiertje of zo. Ook geen last van aangeschoten groepen. Eigenlijk een heel goeie plek om door de week tijd door te brengen!

Willem2
12 augustus 2011, 16:36
Heb eigenlijk dezelfde gevoel en ervaring als UURTJE over GT ,ben er zelf als onervaren ijsbeertje nog maar 2 keer geweest maar heb wel een goed beeld over GT gekregen,wie van jullie ervaren ijsberen kan mij een goede raad geven voor een alternatief voor GT,misschien iets met een wat gezelliger barruimte ,Living Room misschien?want inderdaad bij GT is het in de regel druk en schnell en jagen,wat relaxter zou wel mogen.

Niet geschoten is altijd mis.........:smiley:


Hier komt de tip voor rob45 :

Het is uiteraard lastig om een uitgebalanceerd en evenwichtig advies te geven daarom laat ik enkele forumleden maar aan het woord :

Allereerst MiniMe : ik ben hier al lid van het allereerste uur en heb heel wat clubs bezocht ga naar Oase (http://www.fkk-oase.de) en anders naar Freude39 (http://www.fkk-freudenberg.de) mijn onafhankelijk overzicht (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26328-Aangepast-en-bijgewerkt-zeeer-subjectief-overzicht-(opgehaald-uit-Oude-Doos)&highlight=overzicht) toont het ook nog aan.

Hoho zegt Willi69, ik was hier eerder lid en ga al veel langer naar clubs : Planet Happy Garden (http://www.planet-happygarden.de) daar moet je heen. Met de bus te bereiken, goed eten, veel faciliteiten, afentoe cocktails en een DJ. Uiteraard zal Big30 dat beamen.
Gadverdamme zullen Scoobert en Boy69 in koor roepen. Dat riekt naar reclame.

Ja, zegt Flipper en flippert in het zwembad van Villa Vertigo (http://www.villa-vertigo.de) waar Manni1A ook zijn koningsblauwe memoires aan het schrijven is.

MichelJ : ik heb hier op het forum onderhand ook heel wat reclamefolders rondgebracht op mijn brommert. Ga naar Living Room (http://www.fkk-livingroom.de). Ik heb daar bijna mijn hele vakantie doorgebracht. Het was er fantastisch !!! Ja, beamen Scoobert en Boy69 weer in koor.

Pfff wat een GayTent zegt Joker formerly known als wichser, ga naar Heaven7 (http://www.heaven7-saunaclub.de) dat was de laatste keer misschien niet zo goed maar het was tenminste goedkoop en als jij een beslissing hebt genomen dan kan je er weer heen.

Wil je goedkoop ? Ga dan naar Schneewittchen (http://www.schneewittchen-viersen.de) zegt Wooley. Deze zondag slechts voor 50euro onbeperkt.

Tja, zegt bad pritt ga dan eens kijken bij Partytreff Emmerich (http://www.partytreff-emmerich.de) of bij FKK Van Goch (http://www.fkk-vangoch.de) dat was de laatste tijd helemaal niet slecht en voor mij lekker dichtbij.

Tja, dat is Fun Garden (http://www.fun-garden.de) ook zeggen willemwandelaar en speelkwartier.

Dat is helemaal niks zegt nestor Dalton. Je moet naar Acapulco (http://www.fkkacapulco.de) Dat is de beste en goedkoopste saunaclub.

Dat kan allemaal best zo zijn zegt sneivel , ik weet ook waar Abraham de mosterd haalt en ik zeg je : Cleopatra Arena (http://www.cleopatra-arena.de) met of zonder vrijkaart.

Toettoet daar komt een mammoet die dondert als een olifant door de porseleine kast en toetert samen met Stiffmaster : Golden Dreams (http://www.golden-dreams.nl) daar moet je zijn. Hier heb je zuiderlijke gastvrijheid dichtbij de grens in het hoge noorden.

Ik heb het liever met de franse slag , zegt stano. Geef mij maar Babylon (http://www.saunaclub-babylon.de). Frans lullen met Eddy en ondertussen nog goede service.

Dat is me toch iets te klein zegt Rudi_NL. Lekker feest in FKK Planet (http://www.fkk-planet.de) samen met Badslippers en nog wat andere ijsberen.

Ik heb een idee zegt ; benijsbeer waarom ga je niet naar Erkrath ? Daar heb je alle mogelijkheden in 1 gebouw : Penthouse (http://www.penthouse-saunaclub.de), thai privatmodelle (http://www.thai-privatmodelle.com), Harem (http://www.harem-pauschalclub.de) of Atrium (http://www.saunaclub-atrium.de), Eigenlijk was je me net voor zegt chucky99.

Maar ik ben toch niet gek ? Ik zit bijna ieder dag in Partytreff Xanten (http://www.partytreff-xanten.de) zegt der lickmeister. Daar is het goed en goedkoop.

Dan toch liever partytreff Dorsten (http://www.partytreff-dorsten.de) zegt noelcitroen. Tja, beiden zijn goed zegt Ricardo Banana

Of toch een keer M Exclusiv (http://www.m-exclusiv.com) ?

Tuttuttut ; zegt mannoneponnetje, ik heb vakantie en zit lekker in Villa Marisol (http://www.villa-marisol.de). Kom je ook langs ?

Dat zou best eens kunnen zegt Pistol Pete maar nu ben ik weer onderweg naar Finca Erotica (http://www.finca-erotica.de) of was het nu Sharks (http://www.fkk-sharks.de) waar de jongste dames aanwezig zijn ?

Ok, nu wordt het tijd dat ik ook maar weer eens wat schrijf, zegt seksenfun. Wetenschappelijk is vastgesteld door Badslippers dat ik weet waar je heen moet :
Parksauna Residenz (http://www.parksauna-residenz.de)
Ik heb heel wat clubs bezocht de laatste tijd maar daar moet je heen voor goede service, relax en lekker eten.

Ja,ja denken Boy69 en dupke op onze rondreis waar seksenfun ook bij was, waren wij toch zeer te spreken over FKK Mainhattan (http://www.fkk-mainhattan.de). Dat was pas geil.

Nee, zegt bergm550 FKK World (http://www.fkk-world.de) is de geilste club. Mozeskriebel, ja zeggen Rex en timjava in koor. Daar rijden wij graag enkele honderden kilometers voor om.

Revolutie !!! roept Dolfie heel hard : Amnesia (http://www.fkk-amnesia.de) daar moet je maar eens heen met een vrijkaart. ja, bromde egon, Dr.Rammler dat is lang niet schlecht.

Tjezus, ga de plinten toch controleren bij de drie grote clubs net over de grens, zegt Jansen en als je grens niet over durft blijf dan bij YinYang (http://www.yinyang.nl). Ja, daar kan je ook goed eten zegt RAUL7 alhoewel ik dat niet weet want zoefzoef ik ben weer weg.

Wat een geleuter allemaal , zegt de souza. Als ik maar niet in dit verhaaltje kom, net als in die verhalen van Ace2, ketserr of een Cupido Gewoon naar GeeTee (http://www.goldentime.de)

Ok, Ik heb eindelijk het laatste woord, zegt Picasso1 , hier komt nu eens niet een one-liner : Schieferhof ook wel bekend onder de naam Bernds (http://www.fkk-schieferhof.de). Daar heb ik laatst met een recensie een vrijkaart mee gewonnen. Na al mijn one-liners kon een recensie gewoon niet uitblijven. En deze week bestaat Schieferhof 30jaar, net als de computer. En daar is de service ouderwets goed ;) Jaja, riepen liefhebber, Sphinx en lustman in koor.........

Zo, nu is het verhaaltje weer uit
en kan jij komen met een besluit !!!

:wink2:

rob45
13 augustus 2011, 08:28
bedankt voor jullie goede adviezen,zal er mijn voordeel mee doen.Willem2 als ik over 2 jaar klaar ben met het bezoeken van al boven genoemde plaatsen van genot dan ben ik in ieder geval een zeeeeer ervaren ijsbeer ,ik hou jullie in ieder geval op de hoogte,

niet geschoten is altijd mis........

Picasso 1
13 augustus 2011, 09:01
Shit, Willem heeft ons allen het gras voor de voeten weggemaaid :48[1]:

Dalton
13 augustus 2011, 12:44
Shit, Willem heeft ons allen het gras voor de voeten weggemaaid :48[1]:

Wat dacht je van de bedouine-tent in saunaclub-HAREM,BADLIPPSPRINGE bij PADERBORN,heerlijk kan je daar neuken met al die kussens en na afloop lekker de wihrpool in die staat er vlak bij.
Tevens kun je er a la carte eten wat zeer goed is,en vooral die grote glazen rode wijn:biggrin:

Big30
13 augustus 2011, 13:05
Goed en heeel leuk gedaan Willem2! Het ultieme antwoord op de ultieme en vaak gestelde vraag "wat is de beste Club en wat zijn zoal de verschillen".

Met daarbij op de koop toe nog een korte karakterschets en de persoonlijke voorkeuren van een groot aantal beren ;)!

Zoveel Clubs, zoveel Beren, zoveel Smaken!

Willem2 bedankt voor de Umfrage en alle beren bedankt voor jullie belangeloze medewerking en het snelle antwoord per IM!

Jünther
13 augustus 2011, 13:48
Jünther zegt: ga naar Acapulco Velbert, Grimbergen Gelsenkirchen, Pantera Ratingen of PSR Lohmar.
En als het echt lowbudget en dichtbij moet gebeuren, probeer dan eens FKK Van Goch in Goch. Zou nu best aardig zijn met de women line-up.

Megaboob
13 augustus 2011, 23:08
Aanvulling op het bericht van W2:

Megaboob beveelt Artemis aan als sauna club met dames met de grootste borsten in Duitsland!



Hier komt de tip voor rob45 :

Het is uiteraard lastig om een uitgebalanceerd en evenwichtig advies te geven daarom laat ik enkele forumleden maar aan het woord :

Allereerst MiniMe : ik ben hier al lid van het allereerste uur en heb heel wat clubs bezocht ga naar Oase (http://www.fkk-oase.de) en anders naar Freude39 (http://www.fkk-freudenberg.de) mijn onafhankelijk overzicht (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26328-Aangepast-en-bijgewerkt-zeeer-subjectief-overzicht-(opgehaald-uit-Oude-Doos)&highlight=overzicht) toont het ook nog aan.

Hoho zegt Willi69, ik was hier eerder lid en ga al veel langer naar clubs : Planet Happy Garden (http://www.planet-happygarden.de) daar moet je heen. Met de bus te bereiken, goed eten, veel faciliteiten, afentoe cocktails en een DJ. Uiteraard zal Big30 dat beamen.
Gadverdamme zullen Scoobert en Boy69 in koor roepen. Dat riekt naar reclame.

Ja, zegt Flipper en flippert in het zwembad van Villa Vertigo (http://www.villa-vertigo.de) waar Manni1A ook zijn koningsblauwe memoires aan het schrijven is.

MichelJ : ik heb hier op het forum onderhand ook heel wat reclamefolders rondgebracht op mijn brommert. Ga naar Living Room (http://www.fkk-livingroom.de). Ik heb daar bijna mijn hele vakantie doorgebracht. Het was er fantastisch !!! Ja, beamen Scoobert en Boy69 weer in koor.

Pfff wat een GayTent zegt Joker formerly known als wichser, ga naar Heaven7 (http://www.heaven7-saunaclub.de) dat was de laatste keer misschien niet zo goed maar het was tenminste goedkoop en als jij een beslissing hebt genomen dan kan je er weer heen.

Wil je goedkoop ? Ga dan naar Schneewittchen (http://www.schneewittchen-viersen.de) zegt Wooley. Deze zondag slechts voor 50euro onbeperkt.

Tja, zegt bad pritt ga dan eens kijken bij Partytreff Emmerich (http://www.partytreff-emmerich.de) of bij FKK Van Goch (http://www.fkk-vangoch.de) dat was de laatste tijd helemaal niet slecht en voor mij lekker dichtbij.

Tja, dat is Fun Garden (http://www.fun-garden.de) ook zeggen willemwandelaar en speelkwartier.

Dat is helemaal niks zegt nestor Dalton. Je moet naar Acapulco (http://www.fkkacapulco.de) Dat is de beste en goedkoopste saunaclub.

Dat kan allemaal best zo zijn zegt sneivel , ik weet ook waar Abraham de mosterd haalt en ik zeg je : Cleopatra Arena (http://www.cleopatra-arena.de) met of zonder vrijkaart.

Toettoet daar komt een mammoet die dondert als een olifant door de porseleine kast en toetert samen met Stiffmaster : Golden Dreams (http://www.golden-dreams.nl) daar moet je zijn. Hier heb je zuiderlijke gastvrijheid dichtbij de grens in het hoge noorden.

Ik heb het liever met de franse slag , zegt stano. Geef mij maar Babylon (http://www.saunaclub-babylon.de). Frans lullen met Eddy en ondertussen nog goede service.

Dat is me toch iets te klein zegt Rudi_NL. Lekker feest in FKK Planet (http://www.fkk-planet.de) samen met Badslippers en nog wat andere ijsberen.

Ik heb een idee zegt ; benijsbeer waarom ga je niet naar Erkrath ? Daar heb je alle mogelijkheden in 1 gebouw : Penthouse (http://www.penthouse-saunaclub.de), thai privatmodelle (http://www.thai-privatmodelle.com), Harem (http://www.harem-pauschalclub.de) of Atrium (http://www.saunaclub-atrium.de), Eigenlijk was je me net voor zegt chucky99.

Maar ik ben toch niet gek ? Ik zit bijna ieder dag in Partytreff Xanten (http://www.partytreff-xanten.de) zegt der lickmeister. Daar is het goed en goedkoop.

Dan toch liever partytreff Dorsten (http://www.partytreff-dorsten.de) zegt noelcitroen. Tja, beiden zijn goed zegt Ricardo Banana

Of toch een keer M Exclusiv (http://www.m-exclusiv.com) ?

Tuttuttut ; zegt mannoneponnetje, ik heb vakantie en zit lekker in Villa Marisol (http://www.villa-marisol.de). Kom je ook langs ?

Dat zou best eens kunnen zegt Pistol Pete maar nu ben ik weer onderweg naar Finca Erotica (http://www.finca-erotica.de) of was het nu Sharks (http://www.fkk-sharks.de) waar de jongste dames aanwezig zijn ?

Ok, nu wordt het tijd dat ik ook maar weer eens wat schrijf, zegt seksenfun. Wetenschappelijk is vastgesteld door Badslippers dat ik weet waar je heen moet :
Parksauna Residenz (http://www.parksauna-residenz.de)
Ik heb heel wat clubs bezocht de laatste tijd maar daar moet je heen voor goede service, relax en lekker eten.

Ja,ja denken Boy69 en dupke op onze rondreis waar seksenfun ook bij was, waren wij toch zeer te spreken over FKK Mainhattan (http://www.fkk-mainhattan.de). Dat was pas geil.

Nee, zegt bergm550 FKK World (http://www.fkk-world.de) is de geilste club. Mozeskriebel, ja zeggen Rex en timjava in koor. Daar rijden wij graag enkele honderden kilometers voor om.

Revolutie !!! roept Dolfie heel hard : Amnesia (http://www.fkk-amnesia.de) daar moet je maar eens heen met een vrijkaart. ja, bromde egon, Dr.Rammler dat is lang niet schlecht.

Tjezus, ga de plinten toch controleren bij de drie grote clubs net over de grens, zegt Jansen en als je grens niet over durft blijf dan bij YinYang (http://www.yinyang.nl). Ja, daar kan je ook goed eten zegt RAUL7 alhoewel ik dat niet weet want zoefzoef ik ben weer weg.

Wat een geleuter allemaal , zegt de souza. Als ik maar niet in dit verhaaltje kom, net als in die verhalen van Ace2, ketserr of een Cupido Gewoon naar GeeTee (http://www.goldentime.de)

Ok, Ik heb eindelijk het laatste woord, zegt Picasso1 , hier komt nu eens niet een one-liner : Schieferhof ook wel bekend onder de naam Bernds (http://www.fkk-schieferhof.de). Daar heb ik laatst met een recensie een vrijkaart mee gewonnen. Na al mijn one-liners kon een recensie gewoon niet uitblijven. En deze week bestaat Schieferhof 30jaar, net als de computer. En daar is de service ouderwets goed ;) Jaja, riepen liefhebber, Sphinx en lustman in koor.........

Zo, nu is het verhaaltje weer uit
en kan jij komen met een besluit !!!

:wink2:

Jansen
13 augustus 2011, 23:57
En wanneer je van wandelen of trap lopen houdt dan stap maar in wandelen in het SKW of traplopen in Duisburg Vulkanstrasse 26 als eindstation. ;)

Jansen heeft een Busroute gepland staan 1x in de week Eindhoven -Duisburg en 1x in de weekend speurtocht in Antwerpen olv Jansen,Lustman,Raul en andere. :freu:

Willem2
15 augustus 2011, 16:12
Shit
En toch nog wat vergeten : En Tiga zei : Traumparadies (www.traum-paradies.de) heeft niet alleen een lekkere website......

En daarop riepen Boy69, Scoobert, Jan Wandelaar e.a. in koor : Reclame, Reclame, Reclame ......

Ja, dat kan dan wel zo zijn maar er zat verdomd veel info in mijn antwoorden :rolleyes: ;).

De vraag die door rob45 werd gesteld, wordt door veel "nieuwelingen" of ijsberen die ontevreden zijn over "hun" club gesteld : Waar kan ik nu het beste heen (welke club/partytreff is het beste) ?

Het is eigenlijk verbazingwekkend dat er nog zo vaak uitgebreid antwoord wordt gegeven :freu:

Want de vraag is makkelijk gesteld maar is vaak niet volledig. Want wat zoekt de vragensteller daadwerkelijk en wat heeft hij er voor over, wat is mogelijk ? (Geld, tijd, gelegenheid, afstand etc.)

Aan de hand van mijn antwoord en de namen van ijsberen (andere voorbeelden o.a noglangnietuitgewandeld, Megaboob, Bosco, Costana enz.) die daarin verwerkt zijn; kan je al een globale keus maken of jij ook zoiets zoekt.

Dus het beste wat ik menig zoeker kan wensen : Veel leesplezier :) :wink2:



PS Linkliste Willi69 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?15846-Linkliste-NRW-NL-(Limburg)&p=153889#post153889)

rob45
15 augustus 2011, 16:59
mijn complimenten voor Willem2 zijn schrijfkwaliteiten en zeer complete antwoord op mijn vraag,wat mijzelf betreft als De Vragensteller gelukkig geld geen probleem en afstand ook niet,tijd wel wat meer,wat zoek ik? meer gezelligheid,het kan door de week in GT ook wel eens een dooie boel zijn,in ieder geval in vakantietijd,misschien draagt een gezelliger barruimte wel toe aan meer gezelligheidheid,GT is wel een leuke club als mooi weer is,vraag me wel af hoe dat in de winter gaat met het buitengedeelte,volgens mij is het dan een koude bedoening als je in zoon huisje moet,kunnen ze een bevroren paal ontdooien,of hard lopen in je berehuidje,hoe dan ook ook,het zal meer een binnengebeuren zijn als in de zomer,denk ik,zal het wel uit gaan checken tegen die tijd,o ja welke club heeft een swimming pool? ook wel leuk in de zomer om samen met een leuke dame in te springen.

Niet geschoten is altijd mis...............:biggrin:

Big30
15 augustus 2011, 18:47
Als ik je wensen en voorkeuren zo lees dan zou ik zeggen ga eens kijken in ... Gt!

In de Winter, het bekende verhaal d.i. kan binnen wel eens wat benauwd zijn maar dan zoek je gewoon de tent op met verwarming. Maar das met eindelijk het mooie weer op komst nu niet aan de orde.

Vind je een zwembad van belang dan kun je ook denken aan GD, VM, PHG, VV, Amnesia en PSR (Lijst niet compleet).

Icebear Two
15 augustus 2011, 20:50
Als bescheiden bezoeker van PHG zie ik dat er nog veel werk verzet moet worden.
Gelukkig ben ik handig met spreadsheets, dit is echt een beren klus.