PDA

Volledige versie bekijken : Golden Time : Live From... (Juli 2011)



Pagina's : 1 [2]

bosbeer
20 juli 2011, 19:56
Klopt. Planning is dit in te laten gaan over 8.5 maand. Entree blijft € 50.- maar wordt verhoogd naar € 100.- indien men "vrij" wil drinken. Zo lang men echter geen latte-macchiato-tax (of max) invoert, maak ik mij geen zorgen.
live from GT :

Euhh, ik maakte maar een grapje, Knabbel. Maar misschien weet jij meer dan ik. Ik moet het nog zien trouwens, want een gouden formule gooi je niet zomaar aan de kant, lijkt me. Druk en erg warm hier. Inmiddels ook Sonja, Sheila en Keisha gespot. Flo loopt weer druk rond maar heeft niet veel succes vandaag. Denise klaagde dat niemand haar wil. Ze moet het duidelijk van haar vaste gasten hebben, want aktief werven doet ze niet echt. Vaak zit ze erg zuur te kijken.Heb niet het idee dat ze erg gelukkig is.Ze is trouwens een van de weinige vrouwen zonder enige cellulitis en heeft ook nog superstrakke benen. Shakira heeft net een paaldansshow gegeven, maar dat stelde niet veel voor. Het was meer buikdansen. Voor het echte werk tegen het plafond aan moet je toch bij Manel zijn. Of een paar jaar geleden Roemeense Andra ,alias Kim, die kon er ook wat van. Hebben ze verdomme alweer mijn fles bier weggehaald tijdens het typen, hij was nog meer dan halfvol. Op die manier moeten de prijzen wel omhoog,ja. Van die schoonmakers lopen er ook teveel. Vandaag hebben ze me al 25 keer in de weg gelopen in de kleedruimte. Fijne avond nog allemaal, ook al bent u niet in GT!

beast
21 juli 2011, 18:53
Hoi, vraagje . Is eugenia al terug? Weet iemand dit?

Ace2
21 juli 2011, 18:59
Hoi, vraagje . Is eugenia al terug? Weet iemand dit?

Vorige week dinsdag en vrijdag en afgelopen dinsdag niet gezien. Maar ik meen mij te herinneren dat Badslippers er niet zo lang geleden over heeft geschreven.

seko
21 juli 2011, 20:09
zijn er geen Turkse dames aanwezig zoals gulcan ceyda lucy ???

zijn er turkse dames aanwezig vandaag ????????

Badslippers
21 juli 2011, 20:51
Vorige week dinsdag en vrijdag en afgelopen dinsdag niet gezien. Maar ik meen mij te herinneren dat Badslippers er niet zo lang geleden over heeft geschreven.

Eugenia is al 2 weken NIET in "Golden Time" geweest. Pas geleden vroeg het trio Maxi, Annabelle, Michelle of ik haar miste. Ze heeft nl effe vrij! Ik weet niet hoelang.

beast
22 juli 2011, 18:59
Ok dank u . Kan je iets laten weten moest ze er terug zijn .

Cupido
22 juli 2011, 23:46
Hij zei u tegen je bs!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

ketserr
23 juli 2011, 14:56
We komen even live,

lisa en nichtje, lara, ricarda, judith, emma, rex, sybel, denise, celine, mr warsteiner, raluca, katja, nikxxx, stella, valeria, anita, adriana, nancy, johanna, asia, nora, carina, maxi, vriendin van olga, marijke, crystelle, eugenia, patricia, lydia, nog een zooitje roemeense en de dames uit het donkere gat van GT..

Dat is het voor zover van de namen die we kennen tot nu toe al duidelijk beter dan bij die F1 party.

seqoya
23 juli 2011, 16:11
ben er om 7 uur hou ze maar warm daar !!

Carlitos
23 juli 2011, 17:47
Zo Ketser, Marijke weer daar... Of is dit een andere Marijke die ik nu voor ogen heb? Rooie monster ook weer daar, gisteren was Anita niet daar. Dagje vrij genomen zeker. Veel dames of valt het mee?

ketserr
24 juli 2011, 10:36
Ik kreeg die naam door om te vermelden omdat ze gezien was ik heb haar zelf niet gezien en denk dat Marijke weer een klant voor een dag aan de haak had geslagen.

In de avond was de wifi weer hopeloos vandaar dat er niks meer gemeld werd want er zijn dames die alleen in de avond werken die dan gemeld zouden kennen worden Spaanse Maya, Henriette, Segoya, de GT milf Sonja en nog meer.

seqoya
24 juli 2011, 13:26
segoya... ??? hey ik werk nie in GT hoor !!! `mag er dan wel redelijk vaak zijn maar dat wil nie zeggen dat ik nu tot de damesgroep behoor...en ketserr ik heb die van jou gezien dus met jou ga ik zowieso nie naar de kamer..ich bin ja kein Pferd !!!

Badslippers
24 juli 2011, 19:29
Nora, anita, lisa, shakira, christelle, adriana, darlia, katja, eugenia, violetta, stefania, elisabeth, louana, angela, ela, joanna, flo, gulia, maxi, olga, michelle, nicole, sandra, samira, henrietta, Marijke look-a-like, gabriella, dunia, lara, andrea, edith, marcella, esmeralda, emma, anna, chantal, stefania, sibel, moni, madalena, alena, melinda, lidya, lia, lovely, celine, maya.

Ondanks dat ik de auto bij het tierpark moest parkeren, rustig. Veel mooie vrouwen aanwezig. Cupido wordt traditioneel door elk wijf afgelebberd. En lekker dat hij t vindt. De marijke look a like heeft de eigenschappen van de echte marijke overgenomen en zit aan de jacky pakutra look a like vast gezogen. We vroegen haar naam maar de arrogante bitch wilde die niet eens vertellen. Elgar is zojuist vertrokken. Shakira danst de lambada in de rolstoel van cupido die ze er uit heeft gegooid. Ze heeft goed gekeken naar het dwergwerpen van ace2.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

BefBeer
24 juli 2011, 19:41
@BS,

madalena of bedoel je magdalena?

Grt,

BefBeer

Badslippers
24 juli 2011, 19:52
Volgens cupido is het Madalena. En volgens mij ook.

Voor 2bat4you, LIN is er ook.

BefBeer
24 juli 2011, 20:57
Dank BS!

BefBeer

Badslippers
24 juli 2011, 21:04
Weinig activiteit in de kino. Alle vrouwen worden achterdochtig als ik op mijn Galaxy type. Sjakira laat haar pruim uitlikken door een ijsbeer en Chantal laat haar lekkere zuigtepels aan me zien. . .

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

BSesamstraat
24 juli 2011, 21:52
Laat de damens heel voor mij morgen?

Big30
24 juli 2011, 22:07
Gaarne voor mijn de duidelijkheid:
is Madalena ..... Magdalena?
of betreft het hier twee verschillende dames?
Het betreft hier inderdaad ///////////// Database Error ///////// de Poolse Magdalena heb ik nog ////// Database Error //////

Badslippers
24 juli 2011, 22:12
Lees n paar berichten terug dan vind je t antwoord. Nog redelijk druk zo na het pizzamoment. Cupido begint aan zijn afscheidstoernee. Dat wil ik niet meemaken en ga maar een bericht typen. Elisabeth, die met de heerlijke voorgevel, staat lekker uitdagend te wiegen bij de t-splitsing.


Gaarne voor mijn de duidelijkheid:
is Madalena ..... Magdalena?
of betreft het hier twee verschillende dames?

jacky pakutra
24 juli 2011, 22:56
De marijke look a like heeft de eigenschappen van de echte marijke overgenomen en zit aan de jacky pakutra look a like vast gezogen. We vroegen haar naam maar de arrogante bitch wilde die niet eens vertellen.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk[/QUOTE]

de M look a like (die ik en ace vorige week vrijdag zagen) heet christie...
heb haar overigens niet gesignaleerd vandaag...niet goed opgelet of met andere zaken bezig geweest..maar ik betwijfel het. nu ik het me bedenk,
heb overigens wel nadine in de avond met een vent op bankje zien zitten...hoop niet dat je die bedoelt...want dat vind ik niet echt een look a like. al vrees ik toch van wel want nadine staat niet in je namen-presentielijst

Badslippers
25 juli 2011, 01:03
Jezus, ja ik haal hem erbij, ik verlaat zojuist de tent, heb ik de blauwe mieren aan mijn bumber hangen. De deutsche polizei dus! Nou heb ik al een slechte reputatie bij onze oosterburen wat betreft mijn rijstijl dus ik scheet zeven kleuren stront. Ze sommeerden me te stoppen en vroegen naar papieren. Die kon ik met lachend gezicht tonen. Vervolgens gaan die aasgieren mijn hele auto inspecteren. Ook hier geen verdachte zaken. Ze vragen of ik gedronken heb want ze zagen mij vanuit het Tierpark weg rijden en vroegen of ik van GT kwam. Ik dacht laat ik maar fatsoenlijk antwoorden en geen badslippers grappen en grollen uithalen dus ik zei dat ik inderdaad van GT kwam en louter water gedrpnken had. En verdomd ze geloofden me op mijn blauwe ogen en ik mocht verder. Zucht,goed weggekomen want ik had in het begi n van de avond 2 becks ice naar binnen gegoten en na een paar uur weer 2.

Btw omdat 2bat4you zijn vriendinnetje in de steek had gelaten zat ze in een hoekje weg te kwijnen. Ik heb haar om een uur of 12 uitgenodigd voor een kamerbezoekje. Oh, wat was ze in haar nopjes. Ze ziet me altijd in GT maar ze dacht dat zij mijn type niet was omdat ok alleen maar vriendelijk knikte en zo heel af en toe een praatje maakte. Daarom durfde ze me nooit te benaderen. Nu dus verandering in gebracht en Lin, want daar ging het om heeft me heerlijk verwend. Alweer zo'n dame op leeftijd die topservice biedt. Als je je prostaat gemasseerd wil hebben. Deze dame is je keuze. Ik weet niet hoe oud ze is maar ze pijpt als de beste. Zo mensen dat was het dan weer van het live front

MichelJ
25 juli 2011, 09:24
Zucht,goed weggekomen want ik had in het begi n van de avond 2 becks ice naar binnen gegoten en na een paar uur weer 2.


Vier Ice'jes is voor het Duitse blaas-apparaat zeker geen probleem.


Om het alcoholgehalte in je bloed te berekenen moet je weten hoeveel glazen je hebt gedronken, hoeveel kilo je weegt en hoeveel uren je hebt gedronken. Van invloed is of je wel of niet hebt gegeten. Als je niet hebt gegeten, stijgt het alcoholgehalte in het bloed sneller. Er is een verschil tussen mannen en vrouwen. Vrouwen hebben naar verhouding minder lichaamsvocht dan mannen. Je kunt je eigen bloedalcohol gehalte (BAG) uitrekenen met deze formule:

BAG = (a x 10) : (g x r) - (u - 0,5) x g x 0,002

a = het aantal glazen;
g = lichaamsgewicht;
r = bij mannen 0,7 en bij vrouwen 0,5;
u = aantal uren sinds je begonnen bent met drinken.

De alcoholtest gaat voor de veiligheid uit van een afbraaktijd van 1,5 uur

Zit je BAG boven de 0,5 dan riskeer je een boete of erger.



Je kunt ook zo'n ding kopen bij een tankstation:

http://www.gimz.nl/files/AFBEELDING/alcoholtester488x360.jpg
Maar hoe betrouwbaar zo'n ding van een tientje is..... :rolleyes:


Beter is het natuurlijk om helemaal niet te drinken als je nog moet rijden.

adje10
25 juli 2011, 12:48
kan iemand iets zeggen over de dames die vandaag aanwezig zijn?

seqoya
26 juli 2011, 09:18
Ik kreeg die naam door om te vermelden omdat ze gezien was ik heb haar zelf niet gezien en denk dat Marijke weer een klant voor een dag aan de haak had geslagen.

In de avond was de wifi weer hopeloos vandaar dat er niks meer gemeld werd want er zijn dames die alleen in de avond werken die dan gemeld zouden kennen worden Spaanse Maya, Henriette, Segoya, de GT milf Sonja en nog meer.

Ketserr...wie is segoya...die gebruikt mijn naam in GT ?? Dat kan nie he !!

ketserr
26 juli 2011, 13:53
Ketserr...wie is segoya...die gebruikt mijn naam in GT ?? Dat kan nie he !!

Iemand die maar al te graag onder badjas kijkt word ook vermeld in de lijst.

Goedemorgenallemaal
26 juli 2011, 14:12
Beter is het natuurlijk om helemaal niet te drinken als je nog moet rijden.
Dat staat natuurlijk als een paal boven water.....
De formule is correct maar er zitten een paar onzekere factoren in.
Aantal glazen: dit gaat uit van standaardglazen met de standaard drank. Als je zegt "maar een flesje is ook glas" of uitgaat van een grote bierpul kom je al snel in de problemen.
Alcohol en eten: op een nuchtere maag stijgt het alcohol inderdaad sneller, de alcohol verdwijnt echter ook veel sneller. Vooral veel vet eten is "alcoholopnamevertragend" maar ook "acoholafbraakvertragend". In veel gevallen is de vette bek na een avond stappen halen mede verantwoordelijk voor het feit dat veel mensen bij een alcoholcontrole 's ochtends nog tegen de lamp lopen.

Kortom, we (= Michel en ik) herhalen nog maar eens:


Beter is het natuurlijk om helemaal niet te drinken als je nog moet rijden.

seqoya
26 juli 2011, 15:46
Iemand die maar al te graag onder badjas kijkt word ook vermeld in de lijst.


hahahahahah ja ik moest toch echt even met eigen ogen aanschouwen wat nou de oorzaak is van al die dames met dwarslaesies in GT !! Nu weet ik waar het van komt ';)

yep3
27 juli 2011, 12:17
iemand aanwezig? line up?

yep3
27 juli 2011, 15:13
Ik ben nu in gt, gemoedelijke sfeer, weer wordt iets beter en de bbq wordt opgewarmd...veel mooie vrouwen gespot! het is niet heel druk maar de kwaliteit is uitzonderlijk hoog!
Gespot, samina, sandy, sonja, poolse angela, ramona en vele andere mooie vrouwen.
Een heel mooi lang meisje met donker haar en ik geloof blauwe kijkers loopt net langs met lange doorzichtige zwarte jurk aan...iemand haar naam?

bosbeer
27 juli 2011, 15:17
Live from GT: Te weinig vrouwen aanwezig om de namen door te geven eigenlijk. Allereerst zat ik net een biertje te drinken met De Souza, en hij vroeg me even aan Ketserr door te willen geven dat LUCY er is. Verder aanwezig: Veronica, Maxi, Annabel,Denise, Ebru, Adriana, Flo, Sonja met haar krullenvriendin, Martha,Keisha,Laetitia, Elisa, mogelijk later meer. We hadden het nog even over die vroege 1aprilgrap van vorige week mbt het entreegeld. De Souza opperde het m.i goede plan om 100 euro entree te heffen, met daarin 1 kamergang van een half uur inbegrepen.Uiteraard evt. Door de beer te verlengen naar een uur of meer met bijbetaling.Een andere bevriende beer vertelde dit al eens te hebben voorgesteld aan Nick, maar dat was erg moeilijk, omdat die 50 euro als loon zou worden gezien en daarover belasting verschuldigd was. Op zich lijkt mij het plan ok, het weert de alleen maar etende en drinkende beren. De zon breekt hier door, over een uurtje zal ik eens kijken of er nog dames bij zijn gekomen.

yep3
27 juli 2011, 15:22
ook denise gespot, ziet er wel lekker cellulitus vrij uit, ook emma loopt weer rond en nog een oud gediende uit de goude oude phg tijd...

yep3
27 juli 2011, 15:30
en ook barbie en een marijke lookalike

yep3
27 juli 2011, 15:38
het begint waarempel warm te worden in de zon, ook
aanwezig het pornomodel met rode haren mia?
in de tuin staat lounge muziek op en er heerst een ontspannen sfeer

bosbeer
27 juli 2011, 15:51
Eveneens gespot: Lara, Laura, Ola.

ketserr
27 juli 2011, 16:18
Live from GT: De Souza vroeg me even aan Ketserr door te willen geven dat LUCY er is.

Dit is een bericht waar dit topic voor is!!!!

jacky pakutra
27 juli 2011, 16:19
De betaling wordt dan inderdaad sneller als loon aangemerkt, omdat GT (in plaats van de beer) dan de dame een vergoeding betaalt voor de geleverde prestatie. hoewel uiteraard de beer het geld in eerste instantie aan GT verstrekt, is het dan toch GT die de dame de vergoeding uitbetaalt.
In dergelijke gevallen wordt eerder een gezagsverhouding tussen de betalende/organiserende en dienstverlenende partij aangenomen, waardoor het vrije ondernemerschap van de aanwezige dames ter discussie kan komen te staan. Met als gevolg loonbelastingplicht voor de club.

clubs die drinkers willen mijden kunnen toch gewoon geld vragen voor alcoholhoudende dranken. voorbeeld acapulco.
anderzijds denk ik dat GT er niet heel erg mee zit, 50 euro per beer minus de inkoopkosten van een fles bier maal het gemiddeld aantal genuttigde alcoholhoudende consumpties zal nog altijd goede revenuen genereren.
kortom als ze er echt mee zaten dan hadden ze het biergebruik allang gerestricteerd (50 euro entree plus 5 drankmuntjes per beer of iets dergelijks, kun je overigens weer gaan handelen in munten als je niet zuipt) of het slechts tegen betaling verstrekt.

tot slot: bepaalde wandelende bierflessen van GT maken denk ik een stuk meer kamergangen dan de gemiddelde gt bezoeker.
zuipen en niet neuken gaan dus zeker niet altijd hand in hand, en ik denk dat GT dat ook wel weet.
ik heb zelf overigens als geheelonthouder nog nooit 1 fles heinekes in GT genuttigd..misschien moet ik ook maar eens beginnen met zuipen

bosbeer
27 juli 2011, 17:27
Ook aanwezig: Nora, Alicia, Sandra, Anja, Tanya, Lin, Maggy, Sheila, Lydia, Angelina, Mandy. Lisa is er niet.

bosbeer
27 juli 2011, 17:29
Dit is een bericht waar dit topic voor is!!!!

Vroeger bedankte je nog wel eens voor zo'n bericht, Ketserr.... Ze ziet er beeldschoon uit, zit topless aan de zijbar te praten met Laura, met een heel klein slipje aan met touwtjes aan de zijkanten vastgeknoopt. Ze is ook mooi bruin. Ik zal haar even de groeten van je gaan doen.

bosbeer
27 juli 2011, 17:31
Foutje, ze praat met Lara, niet met Laura.

gignnl
27 juli 2011, 18:20
Ben ook een groot liefhebber van Warsteiner maar dit beinvloed mijn kamergangen niet,tenminste 3 met uitschieters tot 5.
Na sommige sessies moet ik wel aan een warsteiner infuus om het vochtverlies aan te vullen.
Uiteraard word dit vervangen door Bittburger alcoholvrij als ik zelf de bob ben.
Storen doen ook mij die groepen zuipers,vooral de franstaligen scoren op dit vlak.Ze zijn luidruchtig,vervelend tegen de dames en soms nog niet naar de kamer te slepen.
Op sommige dagen is dit voor de dames uiteraard ook niet bepaald leuk,dan word er meer gezopen als geketst,

ketserr
27 juli 2011, 19:58
Vroeger bedankte je nog wel eens voor zo'n bericht, Ketserr.... Ze ziet er beeldschoon uit, zit topless aan de zijbar te praten met Laura, met een heel klein slipje aan met touwtjes aan de zijkanten vastgeknoopt. Ze is ook mooi bruin. Ik zal haar even de groeten van je gaan doen.

Dat heb ik ook scroll maar terug, het staat onder jou bericht.
Dit lijkt een week van het flippe voor mij! Na wat ik maandag heb meegemaakt in de sportschool en nu komt Bosbeer even doodleuk vermelden dat The Golden Lady er is en dat ze er beeldschoon uit ziet! Ja, ze is niet voor niks The Golden Lady. Ik ben benieuwd hoe ze reageerde toen je haar van mij de groete deed. Ik ben jaloers op de ijsberen die nu in GT zijn en haar in levende lijve zien.
Ik ga nu handkarre al is het alleen maar om te voorkomen dat ik nu nog in de ketsmobiel spring en naar GT rijd.

Big30
27 juli 2011, 20:17
Storen doen ook mij die groepen zuipers,vooral de franstaligen scoren op dit vlak.Ze zijn luidruchtig,vervelend tegen de dames en soms nog niet naar de kamer te slepen.

Ik heb het niet gecheckt maar op youppie zal men wel schrijven dat als er al wat bier wordt gedronken het vooral de Nederlanders en Duitsers zijn :tongue:.

Overigens op een gering aantal vrolijke drinkers na in GT, heb ik eigenlijk nooit veel problemen gezien in GT als het gaat om bier inname.

vrije jongen
27 juli 2011, 20:37
Ben ook een groot liefhebber van Warsteiner maar dit beinvloed mijn kamergangen niet,tenminste 3 met uitschieters tot 5.
Na sommige sessies moet ik wel aan een warsteiner infuus om het vochtverlies aan te vullen.
Uiteraard word dit vervangen door Bittburger alcoholvrij als ik zelf de bob ben.
Storen doen ook mij die groepen zuipers,vooral de franstaligen scoren op dit vlak.Ze zijn luidruchtig,vervelend tegen de dames en soms nog niet naar de kamer te slepen.
Op sommige dagen is dit voor de dames uiteraard ook niet bepaald leuk,dan word er meer gezopen als geketst,

Dat zuipen maakt me nog niet zo veel uit. Maar dat luidruchtige is wel irritant, maar ja het zijn Fransen he. Kunnen ze ook niks aan doen en heb je in Oase ook met de Italianen (hier is een biertje 10 euro). Wat ik veel erger vind is dat ze op de standaardprijzen (50/75) proberen af te dingen en in het algemeen wat respectloos met de dames lijken om te gaan (praten met de dames kunnen ze vaak immers niet, tenzij de dame Frans spreekt). Zoals in mijn recensie van afgelopen vrijdag staat, heb ik dit van dichtbij zien gebeuren en de desbetreffende dame vertelde dat het als de hele dag zo was met de Fransen.

Misschien moet ik ze hier wel dankbaar voor zijn, omdat ik in vergelijking hoog scoorde bij de dame en een hele leuke tijd heb gehad:biggrin:

bosbeer
27 juli 2011, 20:58
Ik vind het heel rot,Ketserr, maar toen ik mijn bericht had afgerond en de ipad had weggebracht wilde ik naar Lucy gaan, maar ze was verdwenen. Ik dacht haar daarna wel te zien, maar ik heb haar nog steds niet kunnen spotten, en het is al 21.50 uur. Ik blijf nog een half uur, mocht ik haar nog zien dan zal ik haar vragen welke van de komende dagen ze er is in GT, dan kun je er rekening mee houden. Ik weet dat ze vroeger soms hele lange kamersessies had, dus het is afwachten. Reken er maar niet op, en anders post ik het vannacht nog . Inmiddels ook Lovely, Mara, Hani,Dana en Julia gespot. Verder gezellig druk hier, geen wachttijden. Het heeft hier wel een hele tijd gehoosd, maar de temperatuur buiten is super. Anita is er niet. Bye.

bosbeer
27 juli 2011, 21:12
Net Lara, Lucy d'r vriendin gesproken en ik begrijp dat je al sms contact gehad hebt. Lara wist al te vertellen wat er op het forum over hun stond. Nogmaals via haar je groeten gedaan. Als je wilt weten wanneer Lucy er is, moet je maar bellen met GT, zegt Lara. Maar dan kun je nog makkelijker met De Golden Lady zelf sms-en.

bosbeer
28 juli 2011, 00:55
Vanavond een heerlijke sessie gehad met Veronica. Deze 27 jarige Limburgse stelt je nooit teleur en geeft zich helemaal. Verder nog in de Pizza wachtrij gesproken met Alia. Een prachtige vrouw met een mooie bos gitzwarte krullen. Ze komt uit Syrie. Ik heb nog nooit een vrouw uit Syrie mogen verwennen, en als ik het binnenkort niet met haar doe, zal het er waarschijnlijk ook nooit meer van komen. Want Syrische dvp's zijn bepaald niet dik gezaaid. Alia is ook nog eens een leuke en vriendelijke meid, dus ik denk dat ik de volgende keer........ Welterusten.

Alexander de Grote
28 juli 2011, 04:18
Wat lees ik nu? Anita niet daar. Dat komt niet vaak voor, ik hoop dat ze er de rest van de week is. Ik heb nog met haar afgesproken, met dat rode 'monster'

ilovethaigirls
28 juli 2011, 07:14
Dinsdag was ze er wel !


Wat lees ik nu? Anita niet daar. Dat komt niet vaak voor, ik hoop dat ze er de rest van de week is. Ik heb nog met haar afgesproken, met dat rode 'monster'

Boy69
28 juli 2011, 07:34
Wat lees ik nu? Anita niet daar. Dat komt niet vaak voor, ik hoop dat ze er de rest van de week is. Ik heb nog met haar afgesproken, met dat rode 'monster'

Woensdag was ze in LR
Wat haar plannen zijn voor de rest van de week zijn blijft gissen.

BSesamstraat
28 juli 2011, 07:40
En maandag was Anita er ook..

bosbeer
28 juli 2011, 09:20
Wat lees ik nu? Anita niet daar. Dat komt niet vaak voor, ik hoop dat ze er de rest van de week is. Ik heb nog met haar afgesproken, met dat rode 'monster'

Afspreken met Anita kun je vergelijken met afspreken met de koningin. Alleen weet je bij de koningin zeker dat ze niet komt en bij Anita weet je niet zeker of ze komt. Als ze iets heeft ontdekt waar ze meer centjes mee kan verdienen,zie je d'r even niet. Maar 1 ding weet je zeker: ze komt altijd weer terug.

Carlitos
28 juli 2011, 10:29
En maandag was Anita er ook..

Nou Bbertb, heb jij ook het genoegen gehad afgelopen maandag dan? :biggrin: Ik vond haar erg lastig, niet de Anita die ik ken van afgelopen weken.


Afspreken met Anita kun je vergelijken met afspreken met de koningin. Alleen weet je bij de koningin zeker dat ze niet komt en bij Anita weet je niet zeker of ze komt. Als ze iets heeft ontdekt waar ze meer centjes mee kan verdienen,zie je d'r even niet. Maar 1 ding weet je zeker: ze komt altijd weer terug.

Tja Bosbeer, weer moet ik je voor een deel gelijk geven. Jullie advies van laatst neem ik me toch van harte. :wink:

jacky pakutra
28 juli 2011, 10:54
Afspreken met Anita kun je vergelijken met afspreken met de koningin. Alleen weet je bij de koningin zeker dat ze niet komt en bij Anita weet je niet zeker of ze komt. Als ze iets heeft ontdekt waar ze meer centjes mee kan verdienen,zie je d'r even niet. Maar 1 ding weet je zeker: ze komt altijd weer terug.

Hoe weet jij hoe afspreken met anita werkt bosbeer? dacht dat je laatst aangaf nooit met haar te hebben gekamerd?

Daarnaast: een DVP werkt inderdaad om geld te verdienen, voor zover nog niet bekend. Het is aan haar om te kiezen in welke club dit voor haar het meeste opbrengsten genereert. Ik vind het switchen met LR wel slim van haar in dat opzicht.
Volgens mij hoeft ze aan niemand verantwoording af te leggen als ze dit doet.
Lijkt me logisch dat een DVP die iets heeft ontdekt waarmee ze meer centjes denkt te verdienen, dit ook probeert: nogmaals ze is bezig met centjes te verdienen, dat is de essentie van haar werk. Ze heeft met geen van de beren in GT een relatie, voor zover mij bekend, ze is een publiek figuur die mag gaan en staan waar ze wil.
En de reden is gissen: wie weet vindt ze het wel lekker om af en toe een dagje ergens anders te zijn, weg uit de sleur van GT.
Of dacht dacht je dat het voor een dame prettig is om haast elke dag in dezelfde club rond te hangen?
Wat de reden ook is doet er niet toe, haar keuze.
Behalve wellicht als ze echt directe (harde) afspraken met beren maakt, maar die zal ze veelal per sms maken met vaste klanten.

bosbeer
28 juli 2011, 12:35
Oei Jacky, ik wist niet dat je boos werd. Ik veroordeel ook niet dat ze ergens anders heengaat, ik constateer alleen dat steeds liegt dat ze barst. Een paar weken geleden was ze ook een paar dagen weg, tegen haar nichtje had ze gezegd in een club in Frankrijk te gaan werken. Toen ze weer terug was in GT zei ik haar dat ze in LR had gewerkt, ze was daar een hele dag gesignaleerd.Bits reageerde ze dat ze alleen een vriendin ging ophalen daar.Ze vond LR een rotclub waar het waardeloos was voor de meisjes en dat weet iedereen, zei ze. In GT is veel meer te verdienen volgens haar. En wie was er woensdag weer in LR ? Juist! Het interesseert me verder ook weinig dat ze liegt, maar als je zoals jij een fan van haar bent zou je er misschien rekening mee kunnen houden.

jacky pakutra
28 juli 2011, 13:12
Oei Jacky, ik wist niet dat je boos werd. Ik veroordeel ook niet dat ze ergens anders heengaat, ik constateer alleen dat steeds liegt dat ze barst. Een paar weken geleden was ze ook een paar dagen weg, tegen haar nichtje had ze gezegd in een club in Frankrijk te gaan werken. Toen ze weer terug was in GT zei ik haar dat ze in LR had gewerkt, ze was daar een hele dag gesignaleerd.Bits reageerde ze dat ze alleen een vriendin ging ophalen daar.Ze vond LR een rotclub waar het waardeloos was voor de meisjes en dat weet iedereen, zei ze. In GT is veel meer te verdienen volgens haar. En wie was er woensdag weer in LR ? Juist! Het interesseert me verder ook weinig dat ze liegt, maar als je zoals jij een fan van haar bent zou je er misschien rekening mee kunnen houden.

neem het niet verkeerd op, ben niet boos en ben helemaal geen fan van haar...kamer er helemaal nooit mee en praat er zelden mee, geef alleen mijn opinie. ik heb helemaal niks met haar.
en tja het zou opmerkelijker zijn als we eens een dvp zouden treffen die niet liegt...wat dat betreft zie ik het ook niet zo zitten om te analyseren of het klopt wat ze zegt..als je dat bij alle dames in GT moet gaan doen, en serieus neemt wat ze zeggen, dan kan je je beter meteen opknopen :)

bosbeer
28 juli 2011, 13:54
Ik dacht even dat Anita een concurrente van Marijke geworden was. Maar je hebt gelijk, het is ook helemaal niet belangrijk. Ze is ook niet verplicht om ons de waarheid te zeggen. Ik denk dat het met de meeste dames in GT toch erg meevalt wat betreft het liegen. Anita spant wel de kroon. Maar dat maakt haar ook wel grappig, want ik neem haar geen moment serieus. Ik heb wel veel contact met haar gehad, omdat ze zich steeds opdrong.Als ik in de tuin lig komt ze opeens bij me zitten en begint te tongen, waar ik niet zo'n zin in had.Een week later lag ik in de tuin en nam ze mijn ligbed in beslag, ging naakt erop liggen en wilde van top tot teen worden ingesmeerd met bodycreme. Heb ik toen maar gedaan, na afloop liep ze spierwit door de tuin naar de doucheruimte. Helaas vind ik haar niet aantrekkelijk, en daarom zal ik er niet mee kameren.

Carlitos
28 juli 2011, 14:08
Van mij mag ze gerust zwerven, als ze zich maar aan de afspraken houd.

joepie
28 juli 2011, 14:29
Laat ze toch doen wat ze wil ze is toch met niemand getrouwd en er zijn zoveel andere dvp s daar. Jonge wat een drukte om nix lijkt wel of jullie verliefd zijn haha.

Groetjes joepie

Admin
28 juli 2011, 14:52
Heren. Ik stel voor om in dit topic te berichten over die zaken waar het voor is bedoeld d.i. een live verslaggeving vanuit GT. Hoe het er is, welke dames er zijn etc.
Kamer ervaringen met de Dames in het recensie topics en verder maar niet te veel hineininterpretieren als het gaat om betrouwbaarheid van de dames. Das zo iets als een open deur intrappen :tongue:.
Dames, zeker Roemeense Dames liegen nooit. Op zijn hoogst kun je zeggen dat het wel eens op gespannen voet met de werkelijkheid staat!

Admin

Dalton
28 juli 2011, 15:08
Laat ze toch doen wat ze wil ze is toch met niemand getrouwd en er zijn zoveel andere dvp s daar. Jonge wat een drukte om nix lijkt wel of jullie verliefd zijn haha.

Groetjes joepie

Ik wil mijn vrijgezellen avond vieren in GT JOEPIE welke dag is dan het beste behalve zaterdag want dan moet ik naar ACAPULCO en jij moet er ook bij zijn met al je exen.

joepie
28 juli 2011, 17:08
Dalton leef jij ook nog ik bender altijd op zondag en soms woensdag lijkt me wel wat.

groetjes joepie in het poepie.

BSesamstraat
28 juli 2011, 18:00
Denk dat ik nog even een bakje koffie komt drinken ;) zijn er nog genoeg damens ????

BSesamstraat
28 juli 2011, 23:29
En wie loop hier??? Anita haha

Cupido
28 juli 2011, 23:40
Ja gisteren had ze niets te doen in lr dus had al wel verwacht dat ze vandaag de oversteek zou maken naar gt!

beast
29 juli 2011, 16:42
Wie is er vandaag allemaal van dames. Is eugenia daar ?

BSesamstraat
29 juli 2011, 18:25
Nee is op vakantie

jacky pakutra
29 juli 2011, 18:30
alweer op vakantie?afgelopen zondag was ze er nog, na een tijd weg te zijn geweest. die heeft veel vakantiedagen dan

conan
29 juli 2011, 18:45
Bettina nog gespot vandaag?

Badslippers
29 juli 2011, 21:52
Wie is er vandaag allemaal van dames. Is eugenia daar ?

Gezien afgelopen zondag. Ze vond het wel gezellig om in het groepje van de Brabantse zuipschuiten onder leiding van joepie te verkeren. Kan me voorstellen dat bbertb langs die griet heeft gekeken. Wat is t toch een klein dingetje.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Cupido
30 juli 2011, 22:21
Kleine greep uit aanwezige dames zonder hulp vandaag badslippers:anita, shakira, christelle, adriana, darlia, katja, eugenia, stefania, , louana, gulia, maxi, ricarda, nicole, samira, gabriella, dunia, marcella met vriendin, esmeralda, emma, anna, chantal, moni, madalena, lovely, celine, jessy, ola, oxana, sonja, alysia mara, jossy, chanel, marry, meggi, asha, mia, gloria, mandy, cherry e.v.a.
Aanwezige ijsberen:
Tiga, timjava, rex, ketserr, de sousa, jovibeer, en mijzelf

Cupido
30 juli 2011, 22:35
Luna, nancy, liana (pools), rex verteld nog wel hierover,

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Cupido
31 juli 2011, 02:24
En nog maar een paar die er vandaag waren: Valeria, Axana, Linda, Jenny met zuster of vriendin die wel erg op haar leek, Iraanse Nancy en last but not least Semmy, wow wat een topper!!

Lulu heeft eindelijk geld genoeg gespaard om van een heerlijke vliegvakantie naar Bangkok te genieten. Ketserr is 2 keer over zijn eigen lul gevallen, Mara heeft het sperma nog in haar mondhoeken en haren zitten, Ola heeft mijn lul als een ijsje gelikt, nu iedereen wist dat badslippers niet kon komen heeft zoey/nora eindelijk een dagje vrij kunnen nemen, Christelle stuitert alle kanten op omdat ze moet afkicken aangezien Ace2 geen lustpillen heeft gebracht deze week, rex heeft weer 3 keer op zijn hondjes geneukt, tiga heeft grote problemen hoe de ijsberen in het gareel te gaan houden, Luana en Madeleine geven bij de gokkast meer geld uit dan er die dag is ingekomen, Semmy is de topper van de dag met ik denk wel minimaal 15 kamergangen, ik wilde niet om 1.30 nog nummer 16 worden al moest ik me wel inhouden. Ook Dunia doet goede zaken vandaag en is nog steeds blij dat ze bejaardencentrum PSR verruild heeft voor GT, Jessy is geheel in haar nopjes dat ze mij nu eindelijk ook eens op de kamer mag begroeten en doet voluit haar best, de eerste berichten over een met niet nederlandse buitenlanders volgeladen piratenschip in Oedt worden per flesdienst aangeleverd en er gebeurde nog veel en veel meer. Eindelijk hebben de ijsberen genoeg gezeurd, vanavond werd een nieuwe router geplaatst om de problemen met het wifi eindelijk op te lossen!!

RAUL7
31 juli 2011, 07:04
En nog maar een paar die er vandaag waren: Valeria

Tiga, bedankt voor de sms. Nu heb ik haar nog niet gezien! :redface:

Tiga
31 juli 2011, 09:38
Tiga, bedankt voor de sms. Nu heb ik haar nog niet gezien! :redface:

Ik heb haar niet gezien en ben toch vrij lang in de bar geweest. Of ze moet na 22u zijn binnengekomen of de hele dag op de kamer zijn geweest.

RAUL7
31 juli 2011, 09:47
Ik heb haar niet gezien en ben toch vrij lang in de bar geweest. Of ze moet na 22u zijn binnengekomen of de hele dag op de kamer zijn geweest.

Ok, bedankt! :cool:

Cupido
31 juli 2011, 10:56
O sorry, iemand had het de hele tijd over valeria, maar nu realiseer ik me weer dat ik die zelf ook niet gezien heb. Het was al laat vannacht!

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

BSesamstraat
31 juli 2011, 12:57
Gezien afgelopen zondag. Ze vond het wel gezellig om in het groepje van de Brabantse zuipschuiten onder leiding van joepie te verkeren. Kan me voorstellen dat bbertb langs die griet heeft gekeken. Wat is t toch een klein dingetje.

Sent from my GT-P1000 using Tapatalk

Ik denk dat ik het alweer herrinner... Ik voelde een keer gekriebel tussen mn benen. Ik denk dat ze op dat moment tussen mn benen door liep omdat ik niet aan de kant ging ;) ;)

Teiresas
31 juli 2011, 16:20
jana en/of (duitse) nina nog gespot de laatste week?

ketserr
31 juli 2011, 18:34
Poolse Jana was er gister gekleed in een roze setje.

Een dame vertelde me gister dat er een nieuwe tweeling is de één heeft blond haar en de ander donker haar. Ik denk dat ik ze gezien heb en gingen rond 18uur weg.

Verder werden gister dames gemist zoals;
Lara, Lisa, Maya, Helena, Bettina, Olga, Hani, Nani, Savannah, Jamila, Valeria, Veronica, Antoinella, Barbie, Iraanse Celina, Henriette maar die is met Seqoya op vakantie en Joy om er maar een paar te noemen en natuurlijk niet te vergeten The Golden Lady.