PDA

Volledige versie bekijken : Larissa (Oekrainse)



bad pritt
8 september 2011, 13:04
Haarkleur/-lengte : bebop blond haar.
Lengte dame : ca. 1,65 m
Postuur/Cupmaat : volslank, nog bijzonder strak in het vel, heerlijke grote prammen cup C/D
Nationaliteit/Taal : Ukraiens/ spreekt heel goed duits
Leeftijd : ??? schatting begin 40 jaar.
Tatoeages/Piercings : geen/geen
Service: pzc nmc, sm, is geleerde masseuse, masseert je op een profimassage bed in de wellness ruimte (20 euro per 20 minuten)
Voordelen: Van veel markten thuis, voorleven in onder andere Freude 39, kan zeer goed masseren en beheerst ook de erotische massage, kan je vakkundig gek maken. Doet ook sm en rollenspelen, intelligente, uitgesproken en sterke vrouw.
Nadelen: full profi
Tijdsduur : 20 minuten
Prijs : 20 euro
Extra’s bij het bezoek: geen

bad pritt
8 september 2011, 13:08
Nu alleen de massage genoten en die was erg goed.
Een full body massage duurt 40 minuten en kost 40 euro.
Voor 20 euro doet ze je rug masseren.

Zeer erotische vrouw, erg strak lichaam nog, mooi hoofd, schitterende ogen, heel goed en sexy opgemaakt en gekleed,de volgende keer laat ik het waarschijnlijk niet bij een massage.

Badslippers
11 september 2011, 15:55
Uit de algemene recensie geknipt:

Aan de bar maak ik kennis met een "Ukranian M.I.L.F." met de naam Larissa. Een intelligente vrouw die meer op haar "Curriculum Vitae" heeft staan dan een overbetaalde manager. Ze neemt me mee naar de balie en laat haar officiële massagediploma zien. Deze blonde doos schat ik toch snel een jaar of 45, niet vet, niet mager met een paar prammen waarbij de smeltende poolkappen niks zijn. Geile oogopslag en zo heet als kokend lood.

Omdat ik wil checken of de "Ukranian M.I.L.F." een goeie massage in de klauwen heeft, plof ik naast haar op de bank. Zoals gezegd, een wijf op leeftijd met een paar hangtieten waar je geen badjas aan kunt ophangen. Blijkt vroeger veel aan sport te hebben gedaan en op de een of andere manier is dat te zien.

Kamers heb je hier eigenlijk niet. De ruimte is verdeeld door middel van hoge schotten waardoor kamers ontstaan die kitscherig zijn ingericht. Je kijkt zo tegen het schrootjesplafond van de loods bovendien kun je het gekreun van de andere rotzooiende koppeltjes zo goed horen als liggen ze naast je vozen. Er zijn inmiddels meer ijsberen gearriveerd en het spel is nu op de wagen en de sloeries sleuren de een na de andere ijsbeer zo'n hok in

Ik stort me met Larissa op het bed en inderdaad, ze heeft een zeer sensuele en vakkundige massage in d'r poten. Deze Oekraïnse weet wat masseren is en ze weet wat seks is. Hier spreken jarenlange ervaring uit. Vakkundig melkt ze mijn pik en ook van de orale seks kan ze geen genoeg krijgen en ze zuigt me het wit uit de ogen en het laken door mijn reet. Het is altijd weer een kick als je zo'n dik in de veertig zijnde "M.I.L.F." aan je pik ziet hangen. Dan wil ik haar ook nog even aan het spies prikken en haar bovenop me laten dansen want als ik mijn vingers in haar kleverige flamoes duw voel ik dat zo nat is als een dweil in een emmer sop. Deze ouwe doos kookt over van de geiligheid. Uiteindelijk duw ik haar in missionaris tegen de beddeplank aan en terwijl haar vette buik als een trillende rollade op en neer dans spuit ik mijn spermadressing in haar sappige pruim.



Conclusie: Dit is een geile "M.I.L.F." met jarenlange ervaring op de teller. Dat zou tot een vlugge geroutineerde en professionele afwerksessie kunnen leiden maar daar heb ik niks van gemerkt. Ijsberen die niet vies zijn van een paar vetrollen zullen goed aan hun trekken komen. Zij biedt ook massages aan voor 20 euro. Dan wordt je rug gedurende 20 minuten mishandeld. Deze "Slut" mag zich graag laten vingeren en beffen waarbij me opviel dat het pruimenwerk nog lang niet over de datum is.

Tony M
23 november 2013, 08:48
Uit de algemene recensie geknipt:

Dus met Larissa op de bank, gelijk een goed gevoel, ze wilde direkt TZ maar ik hielt de boot een beetje af, dan maar aan mijn haren zitten en ik haar in haar nek kussen en spelen met haar oorlel.... Na 10 min toch overstag gegaan en meerdere echte heerlijke tz versies volgden, ik voelde dat ze al goed nat was. Ze bleef maar aan de gang op het bankje, ik wilde wel eens naar de kamer, dus hop naar de kamer...
Shit munne watch vergeten, dus duidelijk aan haar gevraagd hoe laat het was en dat ik ging voor 50 euro...
Wat een geile milf is dit, tongzoenend staan aan de rand van het bed, zij met 1 voet op het bed en ik haar gruwelijk vingeren, meerdere keren komt ze schokkend klaar en is klets nat. ja, dat schokkend klaarkomen, is meerdere malen gebeurd tijdens de sesie, of het gespeeld is ik weet het niet... maar het lijkt me zo onwaarschijnlijk....
Pijpen kan ze als de beste, vergeet je ballen zeker ook niet, meerdere keren in de verleiding geweest om hem er tijdens het heftige sexspel zonder condoom in te stopen, maar mijn verstand hield me ( gelukkig ) tegen, weet niet wat er was gebeurd als ik het geprobeerd had.......
In no time was het half uur voorbij, maar ik peinsde er niet over om al te stoppen... wilde zeker nog een half uur door met deze sex godin....
dus ff pauze en ik moest op mijn buik gaan liggen met de handen naast mijn zij, werdt ingespoten met olie en een stevige massage volgde, duurde echter maar 5 min. want ik kon niet van haar natte poes afblijven een heerlijke sexpartij van 20 min. volgde waarbij ik op het einde klaar werd gereden door haar...heerlijk, ze wilde daarna nog allemaal knuffelen en zoenen maar als bij mij de druk eraf is ben ik er klaar mee, dus ik zeg "ik ga douchen".
"Wacht ik haal handoeken en zeep en ga de tijd stil zetten bij de theke" zei ze.
Dus nog lekker met zun 2 onder de douche....geweldigge sessie met deze dame, zit nu nog met een op mijn gezicht....

bad pritt
23 november 2013, 09:45
Ben ook een keer of 4 met Larissa de kamer op geweest.
Het is al gezegd, een natuurgeile MIlF die zeer nat wordt en naar mijn inschatting er zelf van kan genieten en ook voor eigen genot gaat. Geeft zeer close gfs en ook hardere porno. Vind het op de kamer een top akt. Super goed PZC en tongzoenen, heel close bij klik, altijd actie, voelt goed aan wat je wilt, neemt initiatief, doet iets onverwachts als ze denkt dat je daarvoor in bent.
Boven alles vergeet ze jou niet,ze is zo gepokt en gemazeld ( ex Freude 39 en vele clubs) dat ze iedereen een zeer goede sessie kan geven. Is ook een beetje versaut, ik had ongevraagd weleens een vinger in mijn kont zitten van haar, en haar tong zakte ook weleens naar zuidelijke regionen.

Goede klik mee nog altijd, maar wegens iets meer optick fucker boek ik haar nooit meer, ze weet het, toch blijft ze heel aardig.

Haar massage's zijn ook een aanrader. De erotische massage heb ik met mijn stomme kop nog nooit van haar genoten.

Bubbelbader
28 november 2013, 13:20
Met deze Larissa naar de kamer geweest. Goed TZ en lekker pzc dat kan ze goed. Omdat ze me goed nat pijpte en het mijn eerste dame was, tja dan kan het snel gaan. Ze had mijn geslacht goed diep in haar mond en toen ik netjes aankondigde dat het ging ontploffen. Blijkbaar doet ze geen FT dus net op tijd haar mond verlaten waarbij alles over haar handen en armen kwam. Na ruim een kwartiertje stonden we weer aan de theke. Wil ze me laten dokken voor 30 min + COB. Lekker sympathiek. Dat hebben we dus maar niet gedaan. Na een moeizame woordenwisseling zijn we er wel uitgekomen maar dit heeft wel de sfeer neer gezet.

Alleen omdat gezeik nooit meer Larissa.

bad pritt
28 november 2013, 14:04
Als je 20 min bent en bij cob kost dat in van Goch: 35 + 15 euro=50 euro.

Dat de dames creatief met de tijd omgaan heb ik ook al vaak aangegeven.
Aks je je stopwatch had kunnen laten zien was het gesprek zo afgelopen in betere sfeer.

Bubbelbader
28 november 2013, 14:52
Ik weet ook wel wat het kost.....Het gaat erom dat ze gewoon lopen te zeiken.

Ik ben in veel clubs geweest en heb nog nooit gezeik gehad over de tijd in combinatie met de prijs. Alleen hier. Als ik een stopwatch moet gaan gebruiken om een dame te gaan neuken. Tja, kijk als ik in een andere club met een dame naar de kamer ga ben je ook wel eens met 20 min terug en betaal ik ook gewoon 50 euro. Puur omdat daar het tarief voor 20 min niet bestaat. Schaf dan het tarief gewoon af. Maar blijf niet de klanten structureel proberen af te zetten.

bad pritt
28 november 2013, 14:58
Ik weet ook wel wat het kost.....Het gaat erom dat ze gewoon lopen te zeiken.

Ik ben in veel clubs geweest en heb nog nooit gezeik gehad over de tijd in combinatie met de prijs. Alleen hier. Als ik een stopwatch moet gaan gebruiken om een dame te gaan neuken. Tja, kijk als ik in een andere club met een dame naar de kamer ga ben je ook wel eens met 20 min terug en betaal ik ook gewoon 50 euro. Puur omdat daar het tarief voor 20 min niet bestaat. Schaf dan het tarief gewoon af. Maar blijf niet de klanten structureel proberen af te zetten.

Laat dat 20 minuten tarief maar lekker intact.

Tony M
6 december 2013, 10:59
Gisteren voor de 2 de keer met Larissa naar de kamer geweest, op de bank al zeuren over Piccolo of cocktail ( full profi, zoals Bad Pritt al omschreef), niet dus!
Sex was oke maar ik was al lichtelijk geïrriteerd over dat zeuren over de cocktail/ piccolo.
Na half uur op mijn horloge gestopt, bij de kastjes wilde ze 75 omdat we 40 min waren geweest, ik moest tot 10 tellen en heb de 75 betaald.
Bij Barbara wel mijn beklacht gedaan, ze keek en we waren 35 min op de kamer geweest omdat larissa 13.50 had ingevuld en ik 13.55 had geteld!
Voor mij dus nooit meer Larissa, gaat me echt niet om het geld maar om principes!

bad pritt
6 december 2013, 11:06
Gisteren voor de 2 de keer met Larissa naar de kamer geweest, op de bank al zeuren over Piccolo of cocktail ( full profi, zoals Bad Pritt al omschreef), niet dus!
Sex was oke maar ik was al lichtelijk geïrriteerd over dat zeuren over de cocktail/ piccolo.
Na half uur op mijn horloge gestopt, bij de kastjes wilde ze 75 omdat we 40 min waren geweest, ik moest tot 10 tellen en heb de 75 betaald.
Bij Barbara wel mijn beklacht gedaan, ze keek en we waren 35 min op de kamer geweest omdat larissa 13.50 had ingevuld en ik 13.55 had geteld!
Voor mij dus nooit meer Larissa, gaat me echt niet om het geld maar om principes!

Iedereen in van goch moet om, het leuk te houden gewoon de stopwatch indrukken als de kamerdeur dicht gaat en als ze gaat douchen dan stop je hem en start hem als ze weer terug is. Nog beter vraag haar op de bank wil je nog douchen doe dat nu nu !!En de stopwatch afzetten als je de kamer uitgaat.

Ik weet het is lachwekkend maar de klanten met de tijd tillen is de volkssport onder de dames in van Goch en ze komen er bijna altijd mee weg. Je had gewoon netjes met Larissa in gesprek kunnen gaanTony, ik heb er nog altijd gelijk gehad in van Goch en anders had ik ook niet meer betaald, ik laat me uit principe ook niet tillen namelijk.

Erru
6 december 2013, 12:03
Misschien is vooraf betalen een optie, en dan gelijk zeggen dat ze er niets meer bij krijgen al
gaan ze nog 2 uur door. Ik weet de toon is dan gezet maar ja een beer moet toch wat. Ik
lees te veel en te vaak dat dit soort praktijken in van Goch voorkomen, of misschien ff
een tijdje mijden deze tent.

phoenix
6 december 2013, 12:17
de eerst volgende keer dat ik goch bezoek ga ik het openlijk bespreken met een aantal dames..er zijn er een paar die niet moeilijk doen en paar waarvan ik het niet weet...diegene warvan ik het weet zal ik heel duidelijk zijn....jij gaat mij tillen met minuten, ga ik niet meer met jou naar de kamer hoe goed je ook bent...heel eenvoudig je maakt een afspraak waar ze naar de klok loopt als je het niet vertrouwt laat haar zien dat je weet wat de tijd is en je gaat naar de kamer...grens is voor mij 5 minuten erover is gewoon half uur afrekenen...kan ook wel es 25 minuten zijn doe ik ook niet moeilijk. Gaan we dan moeilijk doen? tot ziens succes, maar niet meer ....Katharina en brigitta heb ik nog nooit daarover gehoord....

bad pritt
6 december 2013, 12:40
de eerst volgende keer dat ik goch bezoek ga ik het openlijk bespreken met een aantal dames..er zijn er een paar die niet moeilijk doen en paar waarvan ik het niet weet...diegene warvan ik het weet zal ik heel duidelijk zijn....jij gaat mij tillen met minuten, ga ik niet meer met jou naar de kamer hoe goed je ook bent...heel eenvoudig je maakt een afspraak waar ze naar de klok loopt als je het niet vertrouwt laat haar zien dat je weet wat de tijd is en je gaat naar de kamer...grens is voor mij 5 minuten erover is gewoon half uur afrekenen...kan ook wel es 25 minuten zijn doe ik ook niet moeilijk. Gaan we dan moeilijk doen? tot ziens succes, maar niet meer ....Katharina en brigitta heb ik nog nooit daarover gehoord....


Dat laatste is idealistisch van je Phea maar zet geen zoden aan de dijk.
Je kunt naast de tijd nauwkeurig timen ook van tevoren zeggen- is ook slim- hoelang je naar de kamer wilt gaan en de dame voor de tijd verantwoordelijk maken.

phoenix
6 december 2013, 12:45
ik denk als iedereen dat doet, dat de dames vanzelf inbinden, ik ga ze in elk geval vertellen wat erop het forum over ze gezegd wordt...

Tony M
7 december 2013, 07:32
Beste heren,
We kunnen allerlij "systemen" bedenken om niet "opgelicht" te worden, ik had duidelijk gezegd een half uur waarbij ik samen met haar om mijn horloge keek, dan wordt het bij het kastje toch 75, natuurlijk had ik in gesprek kunnen gaan, maar ik weet hoe ik ben ( licht ontvlambaar) maar gelukkig heb in het verleden geleerd tot 10 te tellen, als ik in gesprek zou zijn gegaan zou ik voor 25 euro mijn humeur laten bederven en daar kwam ik echt niet voor, toen Barbera vroeg of alles naar wens was bij het weggaan heb ik dit verhaal verteld aan haar, verder basta, met Larissa ben ik gewoon klaar.
Heb het hier gemeld zodat idereen gewaarschuwd is
Swetlana heeft het wel eens geprobeerd, daar ben ik dus ook gewoon klaar mee!
Met Brigitta, Sandra en met Katharina heb ik deze ervaring niet, bij Katharina weet ik zeker dat we langer als een half uur waren gebleven maar die zei uit haar zelf "50 euro", zo kan het dus ook....

Tony M
28 juni 2014, 08:55
2 weken geleden ben ik op weg naar van Goch, wil vanaf de L77 het industrie terein op draaien waar van Goch ligt, voor mij is iemand aan het stuntelen, ik verlies mijn geduld en kruip er asociaal naast de auto die het niet goed weet, ik kijk de bestuurster aan........Larrisa
Gentelmen als ik ben laat ik haar toch eerst wegrijden, op de perkeerplaats bij van Goch stappen we beide uit de auto en begroeten elkaar, meteen begint ze over het hierboven beschreven voorval, ze had Barbera belooft het met me uit te praten/regelen.
Dat hebben we dan ook gedaan. Wel het verzoek niet te vertellen met wat voor auto ze rijd en waar ze vandaan komt, oke voor mij geen probleem, we gaan samen naar binnen.
Ik kleed me om en zij kleed zich om, ze wijkt eigenlijk het eerste half uur niet van mijn zijde en dan vraagt ze of ik mee naar buiten ga, ze komt op mijn schoot zitten en allerij prive zaken van haar passeren de revue, de klik is goed maar als er iemand goed toneel speelt is het wel Larissa...die dingen heb je geleerd als je 26 jaar in het vak zit!
We lopen naar binnen en ik bestuit het toch maar weer een kans te geven, wat volgt is een heerlijk uur, ja de horloge op het nachtkasje en de kleine euro biljetten in de broekzak........jammer dat het zo moet.......