PDA

Volledige versie bekijken : Krefeld, Laufhaus, Isabelle (Roemeense)



henk69
20 oktober 2011, 09:04
ISABELLE, 24jr Roemeense

Hallo,

Gisteren bij Isabelle geweest. Een 24 jarige Roemeense. Zit in de wc-gang, linksaf, 2 kmr linkerkant.
Blonde geverfde haren, klein kontje en flinke D-borsten.

Ze spreekt redelijk duits. Komt in het begin niet erg enthousiast over maar haar flinke borsten hebben me doen besluiten toch voor het normale programma naar binnen te gaan ( €30). Ze heeft een kleine piercing in haar gezicht. Lijkt of ze een beetje scheel kijkt. Niet echt een mooi/lief gezicht maar wel een lekkere porno-kop zal ik maar zeggen.

Ze ging naakt op bed om me liggen wachten. Ben naast haar gaan liggen en elkaar over en weer gestreken. Veel dames nemen meteen een condoom in de mond en schuiven die meteen om je nog slappe lid. Dit beviel beter!

Ze heeft erg mooie borsten. Groot in verhouding met haar slanke lichaam. Met mooie roze, grote tepels die meteen reageren. Ze zijn puur natuur wat je ook duidelijk kunt voelen. Niet superstevig maar ik vond ze erg lekker.
Mooi, superglad en blank kutje waar je ook aan mag zitten.

Toen ik in vol ornaat was, condoom gepakt en heerlijk gepijpt. Nauwelijks handen gebruikt. Redelijk diep en terwijl ze pijpt draait ze heerlijk met haar hoofd.

Na een tijdje pijpen overgestapt op neuken. Ze kwam bovenop me zitten en ging flink tekeer. De aanblijk van haar wiebelende borsten maakten me gek.
Gewisseld in missio en na een tijdje mijn armen onder haar benen gezet waardoor ze die bijna in de nek had. Ze laat zich goed en diep "raken" en doet ook lekker mee.
Toen ze ook nog met haar hand mn ballen ging masseren was het snel gedaan.

Sex was prima.

Zoals eerder al vermeld ga ik zelden terug naar een dame maar deze zet ik wel op mn "reserve"-lijst. Mocht ik een keer daar zijn en kan geen dame vinden die me bevalt, zal ik haar zeker overwegen. Haar borsten spelen daarin een grote rol.

Wat ik minder vond is dat op het moment dat ik klaar gekomen was, haar telefoon ging. Ze beantwoorde die ook en gedurende de tijd dat ik me waste en aankleede ze de hele tijd heeft zitten bellen. Met telefoon tussen haar nek geklemd, heeft ook zij haar kutje gewassen etc.
Vond ik persoonlijk iets minder omdat we toen feitelijk helemaal geen contact meer hadden.

Groeten,
Henk

henk69
26 oktober 2011, 08:29
Hallo,

Kon me gisteren weer niet beheersen en naar Krefeld gegaan.
Was rond 18u daar en in eerste instantie erg weinig dames. Bij de flappentap helemaal achteraan 2 nieuwe dames. Denise is dus weg.

Dit is een tijdstip dat veel dames aan het eten zijn dus maar even buiten gaan wandelen want de temperatuur in Eros is verschrikkelijk.

Om 18.30 nog maar eens een ronde gemaakt en toch weer bij Isabella uitgekomen.
Sex was kopie van vorige week. Prima dus!
Wat een lekkere tieten heeft ze toch!

Ze is naar eigen zeggen waarschijnlijk nog een week of 2 in Krefeld. Daarna wil ze naar Engeland. Ze hoopt daar meer te verdienen. Ze betaalt in Krefeld €130 per dag voor de kamer en verdient dan nog ongeveer €120 per dag. Betekent dat per dag een keer of 8 de beentjes uit elkaar gaan.
Wat er in Engeland te doen is weet ze helemaal niet dus of ze ook daadwerkelijk gaat is maar de vraag.

Ik wil jullie ook even wijzen op Alexia die weer terug is! Dit is beslist niet de Alexia die op de website van eros staat.
De Alexia die ik bedoel is erg slank met flinke naturel tieten. Heeft ook een paar flinke tattoos. Ben tijd geleden al 2x bij haar geweest. Tieten mag je wel aankomen maar tepels doen haar pijn. Wel erg geil als ze uitgekleed op je zit te wachten; ze zit dan op haar knieen op bed en kunt dan overal aan. Is wel de moeite waard.

gr
Henk