PDA

Volledige versie bekijken : Geile Tijden, April 2011



Cupido
31 maart 2011, 23:22
misschien kom ik morgen weer met Quads naar GT dus waarschuw lulu maar vast

Dacht ik het niet, ik zei al tot volgende week, maar ja ik hoor of zie niets meer van jullie. Dus dan toch maar vandaag gegaan!!Morgen kan ik echt niet. Maar veel plezier dan met Lulu die toch een beetje verkouden aan deed.

Saruman
1 april 2011, 19:40
Vandaag nog eens in GT afgesproken met mijn toekomstige echtgenote.
Ik plande mijn aankomst rond 11 u, en stond dan ook rond 11u.20 fris gewassen en met een vers ijsberenuniform in de bar.

Eerst maar even een kleinigheid eten, en daarna een saunagang gemaakt.
Ik had stijve quadriceps wegens 2 dagen ervoor iets teveel gewichten geduwd bij powertraining, dus een saunaatje zou me goed doen.
Ja een oude tovenaar wil er ook goed uitzien voor zijn jonge verloofde, en dat eist dan soms zijn tol. :mad:

Toen ze binnenkwam, ging ik haar even begroeten aan de balie.
Ze zou zich snel klaarmaken en naar mij komen ..... :freu:

Ik zag echter nog eerst haar zus, dus ben ik maar eerst even een praatje gaan maken met mijn toekomstige schoonzus, kwestie van de familiebanden wat aan te halen. Die schoonzus ziet er ook niet verkeerd uit, in ieder geval veel beter dan mijn huidige schoonzus :wand: dus wat dat betreft ga ik erop vooruit.
Terwijl ze haar ontbijt opat, praatten we wat verder, en toen kwam mijn :blume: er ook aan.

Ze wilde absoluut in een bepaalde kamer, maar daarvoor moest ze nog op de sleutel wachten, want de kuisploeg was nog bezig. Toen ze nog eens ging horen waar die sleutel bleef, vloog er plots een vleermuis rond mijn kop .... een vleermuis met een brilletje .... 2bat4you ....

Ik begroette mijn oude makker hartelijk, want we hadden elkaar al heel lang niet meer gezien. Hij was daar met zijn broertje, want die was de week ervoor ook net ingewijd in deze tempel van verderf.

Toen de broertjes vleermuis weer samen op hun bank zaten, kregen ze al snel het gezelschap van 2 dames naar hun keuze, en Saruman zag dat het goed was.

Uiteindelijk stond mijn :blume: weer voor mijn neus, deze keer met de sleutel van de juiste kamer in haar handen. We vertrokken dan maar, en toen we zuslief passeerden, wenste die ons nog "Viel Spass".
Op de kamer voegden we dan ook de daad bij het woord, en in de uren die volgden kwam ik enkel nog van de kamer om wat drankjes bij te halen. Ik zag daarbij nog enkele bekende dames, die ik dan ook maar begroette, want zo beleefd ben ik wel. Vooral Lovely was verbaasd me te zien, want het was dan ook zo'n 18 maanden geleden dat we elkaar nog eens tegen het lijf liepen.

Rond 16 uur hoorde ik een verre kreet vanuit de burcht Isengard, en dat was het sein voor Saruman om weer naar zijn hoofdkwartier terug te keren. We namen afscheid in de kleedkamer, en ik kleedde me weer om in burger.

Ondertussen heb ik mijn tovenaarsplichten alweer vervuld, en zit ik hier dezelfde avond nog een verslagje te tikken, terwijl het feestje in GT nog volop aan de gang is.
Ik zal het wel lezen in het verslag van de bat-brothers ....

Saruman groet u :flatto-bye:

power boy
2 april 2011, 21:48
is er op maandag wat te beleven in gt?

Tiga
3 april 2011, 09:14
is er op maandag wat te beleven in gt?

Maandag is geen slechte dag, zeker niet. Ligt er helemaal aan met welke verwachtingen je gaat. Het zal rustiger zijn, sommige dames zijn maandag vrij, maar er is altijd genoeg keuze. Voordeel van de maandag is dat er waarschijnlijk maar een beperkte rij bij het eten zal staan en dat er geen of korte sleutel wachttijden zullen zijn. Het weer wordt jammergenoeg niet geweldig morgen dus zonnen in de tuin zal er wellicht niet bij zijn.

Veel plezier en we lezen je graag....

BefBeer
3 april 2011, 11:32
Maandag is een van de weinige dagen dat je nog lekker in GT terecht kan.
Genoeg leuke vrouwen en makkelijk een kamer te vinden.
Je hoeft nog niet over de koppen te lopen en hebt in no time een drankje.

BefBeer

gignnl
3 april 2011, 16:00
De relaxte zondag van vroeger is er ook niet meer.het zit weer goed vol deze dag. Bij binnenkomst maria maar aan de haak geslagen en weer super gekamerd,word vervolgd...

bosbeer
3 april 2011, 16:13
Welke Maria was het, GIGNNL ? de Litouwse of de Colombiaanse?

klaasdirk
3 april 2011, 16:37
Zaterdag weer eens een bezoek aan GT gebracht. Het was de eerste echte lentedag van het jaar (de weermannen en weervrouwen) hadden niet gelogen. Het kwik steeg naar zomerse waarden en de temperatuur in GT liep ook hoog op. Ik was (voor mijn doen) vroeg vertrokken en stuurde rond de klok van half 1 de parking op. Bij binnenkomst even wat gedronken, saunatje gepakt en ben daarna heerlijk in de prachtige tuin gaan liggen.

Tijd voor een beetje aktie! Mijn eerste keuze was niet de meest gelukkige: Lena. Deze Duitse? heeft een leuk koppie, maar de service is beperkt. Niet zoenen en wel heel uitgebreid m'n kleine dirk schoonmaken voordat ze met pijpen begon. Dit deed ze wel goed, vervolgens kwam ze boven op me zitten aangezien ze de eerste was en er behoorlijk wat druk op de ketel stond kwam ik al snel. Nog even nagepraat en afgerekend. Herhalingskans nul.

Nummer 2 van de dag was de Bulgaarse Annie. Ik heb een korte recentie over haar geschreven. Geen link, want om de een of andere reden moet je meer dan 20 post gedaan hebben om een URL te mogen invoegen.

Het begon al flink vol te lopen en inmiddels waren er ook wachttijden. Zeker met die grote tuin erbij valt het nauwelijks op hoeveel mensen er binnen zijn, maar het waren er er veel. Alle lockers waren vol en de mannen die binnen kwamen kregen een hoes om hun kleding in te doen. Waarom laten ze nog mannen binnen als het al zo druk is? Vol is vol!

Stond eigenlijk al op het punt om te vertrekken tot ik plots Sabrina tegenkwam. Met deze fantastische Hongaarse heb ik al een aantal geweldige sessies gehad, zo ook vandaag. Ze was meer dan geweldig, het was fenomenaal! In een klein uurtje had ze het laatste beetje energie uit me gezogen. En kon ik met een voldaan gevoel naar huis vertrekken.

ketserr
3 april 2011, 17:26
Na een paar uitstapjes naar een paar favorieten raamdames van mij, want daar moet ik ook af en toe me gezicht laten zien, en een keer naar Villa Vertigo (lees; Roemeense ketsvilla ivm het hoge gehalte Roemeense ketspoppe) word het echt weer de hoogste tijd om naar hét Duitse kets oord te gaan. Want de meest recente keer was in februari wat veel te lang geleden is en zoals je hier hoort was het Duitse kets oord me eerste echte Duitse hit! (http://www.youtube.com/watch?v=03PCL5AQs5o)
Overigens staat deze dag al een paar weken in de kets agenda als prioriteit, het Duitse kets oord is altijd prioriteit, maar het kwam er niet van en naarmate de dag dichterbij kwam die ik voor het Duitse kets oord gepland had werden me nachtrusten steeds onrustiger wat in de laatste week resulteerde in de bekende GT nachtmerries. Dat wil zeggen; ik slaap, wetende dat ik er over een paar dagen ben maar toch niet goed slaapt en continue mezelf door het Duitse kets oord zie sloffen op me badslippers met me stofjas aan hopende dat er een paar favorieten dames zullen zijn en denkend aan dames die op de nog te ketse lijst staan en niet te vergeten de nieuwe dames die ik dan voor het eerst zal zien. De verwachting is dan altijd weer hoog. Een hoge verwachting werkt meestal de verkeerde kant uit maar ik kom er maar niet van af.

Het is vrijdagavond en na een rondje met de ketsmobiel om de tijd te doden ga ik op tijd naar bed want het zal morgen een lange dag worden. Ik leg om te gaan slapen en het piekeren begint. Heb ik alles klaar leggen? Kleding, geld, ketsmobiel afgetankt, enz. In slaap vallen gaat niet snel gebeuren heb ik het gevoel en dat ging ook niet snel. Tijdens me slaap heb ik geen enkel uur overgeslagen om te kijken hoe laat het is. Wel was ik weer ruim op tijd klaar wakker, om 6uur. Dit is te vroeg en dus omdraaien om nog een paar uur naar dromenland te gaan. Weer word ik wakker en nu is het wel tijd om actie te ondernemen. Ik kijk naar buiten om te zien of de mensen van het KNMI gelijk hebben en zie dat ze het voor vandaag goed voorspelt hebben!!! Wat moet dit een prachtige dag worden, ik ga de ketsmobiel starten en in één streep over de grens door naar Bruggen.

De reis begon pas echt nadat me buurvrouw die de ketsnorm bezit naar me zwaaide en ik de straat uitreed. Dat de zon uit zijn winterslaap is was goed te merken in de ketsmobiel maar de koelmachine weet daar wel raad mee. Ergens op de A15 stond alles ineens stil, dit was voor de bocht met die windmolens langs de weg hier eenmaal voorbij kon het gas er weer op. Waarschijnlijk had iemand die dingen nog nooit gezien en nam er een uitgebreide blik op met als gevolg een `spookfile`. Eenmaal over de grens gaf ik maar eens een flinke dot gas die berg op, heerlijk!!! Helaas en misschien maar goed ook is het vanaf de grens naar afslag 3 niet zo ver.

Het was inmiddels 21graden en de ketsmobiel krijgt een mooie plek aangewezen om de komende uren te mogen uitrusten van de reis en ik vervolgens naar de ingang van het Duitse kets oord loop. De deur gaat open en voor me staat Martha de thekefrua. Ze herkent me en vraagt hoe het met me is en waar ik de laatste weken gebleven ben. Terwijl ik hier antwoord op geef ziet ze me ketting en horloge die ze wel mooi blijkt te vinden. Op mijn vraag of ze alleen dat leuk vind van mij zegt ze; je kleding vind ik ook mooi. Maar jij ziet er altijd goed uit zegt ze. Ze omhelst me en ik krijg drie zoenen van haar. Dit betekent wel dat ze bij mij niet meer stuk ken.

Ik liep richting de bar en dacht wat is het hier leeg maar vanaf de bar kon ik zien dat eigenlijk iedereen in de tuin lag te genieten van het mooie weer. Met een kop zwasse thee en twee broodjes nam ik plaats op een bank binnen. Al snel zag ik twee bekenden gezichten, deze heren waren weer eens naar een beurs hadden ze tegen het thuisfront gezegd. Na een praatje met hun ben ik eerst langs de kieno gelopen en vervolgens ging ook ik in me blote poeperd genieten van de eerste zonnestralen van dit jaar. Vanaf de bar zag ik ze al leggen en toen ik er langs liep wist ik het zeker. Het waren twee dames die ik de vorige keer in VV had aangesproken maar tot actie kwam het toen niet. Ze zaten toen heel de dag samen op een bankje en nu gebeurde eigenlijk hetzelfde en heb één van de twee één keer bezet zien gaan. Ze herkende mij wel maar ik heb er geen aandacht aan besteed want daarvoor hadden ze de vorige keer maar moeten bijten. Terwijl ik leg te genieten komt bardame Jenny de lege glazen ophalen, ze ziet me en vraagt me waar ik al die tijd was. De rest van de dag heeft ze me goed verzorgt met het geven van drankjes aan mij. Kort hierna komt er een forumlid aangelopen die ik daar wel vaker tegenkom en we raken weer in gesprek. We besloten wat drinken te gaan halen en gelijk op jacht te gaan en tijdens deze jacht kwamen we nog meer bekende badjassen tegen die natuurlijk ook begroet moeten worden wat wel weer een hoop tijd kost. De verloren tijd resulteerde weer dat het plan wat ik had niet doorging om voor het eten geketst te hebben.

Mijn vorige bezoek aan Duitsland was een paar weken geleden met twee forumleden naar VV. Die twee willen altijd graag met Sesamstraat weer thuis zijn dus van hun heb ik geleerd om na het eten rust te nemen, eten te laten zakken en een aflevering van Sesamstraat te kijken. Omdat ik nog niet geketst had besloot ik deze les toe te passen maar wel naar mijn inzicht want het was of ketse of eten dus keek ik totdat het diner werd geserveerd naar deze aflevering van Sesamstraat;
Born to Add (http://www.youtube.com/watch?v=QxNf2uCxd3E) Ik heb hiervan genoten en erna gelijk weer op jacht gegaan. Het eten was goed te doen met pasta, aardappelen, vlees, vis, rijst en konijnenvoer.

Het was me snel duidelijk dat mijn favorieten dames er niet waren wat ze voor en nadelen heeft. Voordeel is dus dat het een nieuwe dames zullen gaan worden. Het werd een Poolse die ik al een tijdje op het oog had. Een andere optie was een nieuwe blonde in het bezit van de ketsnorm en siliconen in de maat cup G zoals ze zelf schijnt te zeggen maar deze dame kwam van de kamer, rekende met de klant af en liep direct met een sloesol naar de volgende. Niet tussen te komen. Ondertussen een aantal dames op hun voorstellen afgekraffeld. Een andere optie was ook een nieuwe dame die me eerder op de dag al riep wat ze nu weer deed. Ze zat in de Roemeense hoek en is qua lengte 2x Carla, heeft een tattoe op rechter bovenarm, haar in een staart, ik erop af en de dame naast haar verteld haar over de ketsbuis. Ze kijkt onder me stofjas en maakte me duidelijk dat ketse er niet inzit. Pizza tussendoor, een wat oudere badjas die samen met een Belg een imitatie van gabber Piet deed. De volgende optie was wederom een nieuwe dame. Blonde krullenbol, slank, mooi gezicht, goed verzorgt een ketsnorm bezitter dus. Ik erop af, spreek haar aan, vraagt ze of ik Duits spreek…het bewijs dat ze echt nieuw is als ze mij dat vraagt. Het kwam er dus op neer dat zij net zoveel Engels spreekt als ik Duits. Toen was ik het zat en ben ik aan de bar bij Jenny gaan zitten en de rest van de avond met wat badjassen een praatje gemaakt en wat rondjes gelopen.

De verhouding badjassen en dames was helemaal niet in orde. Veel te veel badjassen die naar mijn idee, ook volgens andere actieve badjassen, alleen maar een beetje herrie komen schoppen, te veel bier drinken en niet met de dames naar de kamer gaan. Ondertussen lopen ze wel op te scheppen tegen elkaar dat ze aangesproken werden door een dame en wat een mooie dame het wel niet was. Zielige mannetjes zijn het! Stoer doen en gewoon het onderbroekje onder het badjasje aanhouden. Ook als ze het bubbelbad of de sauna in gaan.
Dankzij deze pannenkoeken, zo hoorde ik, zouden een aantal dames (30) uit protest gister niet aan het werk zijn gegaan. Nu maar hopen dat de boodschap overkomt bij de leiding van het Duitse kets oord anders zal ik toch een keer iemand daarvan moeten aanspreken.

Het liep tegen 12uur en zag Maxi, een vriendin van Denise een favoriet van mij, op een bankje zitten. Omdat Denise er niet was wilde ik via Maxi een boodschap doorgeven. Ik ging ernaast zitten en ze schrok want zij was ook degene die eerder op de avond die andere Roemeense over de ketszwans vertelde. Ze zei direct; i`m finisch for today! Ik vertelde gelijk dat ik daar niet voor kwam. Ik gaf haar de boodschap die ze moest doorgeven aan Denise, dit zou ze doen. Maar het gesprek ging gewoon verder over van alles en natuurlijk over het Duitse kets oord en de dames die er werken. De tijd vloog en ik haalde nog wat te drinken voor ons. Dit gesprek ging door tot in de sauna met nog 2 Roemeense dames erbij. Erg leuk om samen met 3 dames de sauna in te stappen waar ik dus lekker tussen zat. Het liep tegen sluitingstijd en ik nam met een knuffel en 3 zoenen afscheid van Maxi. De dames gingen nog naar de Mac en ik naar huis maar de volgende keer ga ik maar mee naar de Mac.

Nadat ik Jenny gedag had gezegt, me omgekleed had ging ik via de thekefrauwen naar buiten. Martha was al weg dus het afscheid nemen voor deze keer in het Duitse kets oord ging via Maggie. Deze keer nam ik een andere route naar huis waar ik op gegeven een gebouw met aan de buitenkant een overvloed aan rood licht zag. Ik dacht; dat is toch niet…. Nee, het was een casino. Gewoon doorrijden naar huis dus waar ik om half 5 vanmorgen me nest in stapte.

gignnl
3 april 2011, 23:13
De litouwse maria

gignnl
3 april 2011, 23:53
De wachttijden liepen vandaag fiks op.Gisteren was het meer een biergarten met alleen maar kijkers,vandaag werd er gewoon flink gekamerd.
Als laatste van de dag roemeense Nina aan de haak geslagen waarna we samen bijna een uur op de kamer hebben gewacht,de kino lag ook al vol dus zat er niets anders op als op de schlussel wachten.
Geen spijt van gehad met haar prima service.

Hvt
4 april 2011, 08:16
Maandag is een van de weinige dagen dat je nog lekker in GT terecht kan.
Genoeg leuke vrouwen en makkelijk een kamer te vinden.
Je hoeft nog niet over de koppen te lopen en hebt in no time een drankje.

BefBeer

Helemaal mee eens. Ik ga vaak op maandag, al om 1100 uur. Soms moet je tot een uur of 1300 wachten tot er voldoende keuze is qua dvp's. Maar gewoon verder prima aanwezigheid van dvp's en toch nog wel genoeg beren om een praatje te maken enzo.

Cupido
4 april 2011, 18:03
De verhouding badjassen en dames was helemaal niet in orde. Veel te veel badjassen die naar mijn idee, ook volgens andere actieve badjassen, alleen maar een beetje herrie komen schoppen, te veel bier drinken en niet met de dames naar de kamer gaan. Ondertussen lopen ze wel op te scheppen tegen elkaar dat ze aangesproken werden door een dame en wat een mooie dame het wel niet was. Zielige mannetjes zijn het! Stoer doen en gewoon het onderbroekje onder het badjasje aanhouden. Ook als ze het bubbelbad of de sauna in gaan.
Dankzij deze pannenkoeken, zo hoorde ik, zouden een aantal dames (30) uit protest gister niet aan het werk zijn gegaan. Nu maar hopen dat de boodschap overkomt bij de leiding van het Duitse kets oord anders zal ik toch een keer iemand daarvan moeten aanspreken.


Als ik je verhaal dus goed heb gelezen heb je dus lekker gedronken en gegeten, een aantal dvp aangesproken, maar de kamer op, ho maar!!! M.a.w. dit is een bericht van zo'n zielig mannetje???!!

ketserr
4 april 2011, 21:47
Als ik je verhaal dus goed heb gelezen heb je dus lekker gedronken en gegeten, een aantal dvp aangesproken, maar de kamer op, ho maar!!! M.a.w. dit is een bericht van zo'n zielig mannetje???!!

Dat stukje uit me verhaal wat jij aanhaalt is een klacht over die zielige mannetjes.
En ga er maar vanuit dat ik daar niet bij hoor!!! Ik ben wel op de kamer geweest maar het ging niet zoals ik het vooraf voor ogen had.

egon, Dr. Rammler
5 april 2011, 16:14
ca 1,60
A-B- Cups
Kf 34
Service: frz. m. Aufnahme
poppen mit Latex
knutschen, fingern mit Schwierigkeiten
eng gebaut, empfindl. a.d. Brustwarzen
Kleines Arschgeweih
Pierc. Bauchnabel und über Klit. sowie über Oberlippe Brilli
Besond. straffer Body
schwarze Haare
20 J. alt, wird im Juli 21J
Stationen: PHG als Bianca, GD als Bianca, Samya/Mondial, dann GT als Luana
war 3 Stunden mit ihr auf Zimmer (22 h bis 01 h)1478

Montag

Tagesgericht
Schweinefiletstreifen in leichter Kräuterrahm (Schwein)
Salzkartoffeln, Gemüsereis, frisches Gemüse
gem. Blattsalat mit Gurken und Tomaten
Eintopf von Frühlingsgemüse


Bitte diesen Kurzbericht aufgrund meines fortgeschrittenen Alters, der zunehmenden Vergreisung, blablabla zu entschuldigen. Man wird sich schliesslich aber vorstellen können, dass dort wo ich war ausgelassene Stimmung herrschte.
Bekannte Forumler keine gesichtet.

Picasso 1
5 april 2011, 16:59
Ha Egon, ik was er gisteren ook ;)

joepie
5 april 2011, 17:07
Ketser jij bent dat kereltje met stoere praatjes laat ons een heinekes drinken en wat lol hebben. En we gaan echt wel kameren eikel.

egon, Dr. Rammler
5 april 2011, 17:13
Ha Egon, ik was er gisteren ook ;)

sorry :eek: nicht gesehen !
oder hast du dich versteckt ? " Bitte diesen Kurzbericht aufgrund meines fortgeschrittenen Alters, der zunehmenden Vergreisung, blablabla zu entschuldigen. Man wird sich schliesslich aber vorstellen können, dass dort wo ich war ausgelassene Stimmung herrschte.
Bekannte Forumler keine gesichtet. "

achso, ja, wäre noch zu bemerken, dass ich von den netten poln. Thekenfrauen selbst nach 5 Jahren GT-Abstinenz noch erkannt wurde. Woran mag das wohl liegen ??

Ace2
5 april 2011, 19:06
Het voorjaarszonnetje begint weer te schijnen en een drang tot opruimen maakt van ons ijsberen meester. De een ruimt zijn sm-zolder op en ik ging mijn mailbox opschonen. Eigenlijk kwam het er op neer dat ik oude emails ging lezen. En toen zag ik ze ineens…………………………….. Ik zag weer een mailtje van Randy. Ik las het mailtje van deze overleden ijsbeer en een glimlach, gecombineerd met een traantje, verscheen op mijn gezicht. Dat waren mooie tijden van onschuld. Toen wilde ik vooral dat ik harder en meer ervaren in het wereldje zou worden. Nu verlang ik nog wel eens terug naar dat naieve geluk van weleer. Kortom ik raakte in een bui van melancholiek. Ik herinner mij zo helder mijn eerste bezoek aan GT. En het waren niet de mooie vrouwen die indruk op mij maakten, maar de vriendschappelijke band die ijsberen met elkaar en met de meisjes leken te hebben. Ik had verwacht in een luxe hoerenkeet te komen waar het goed neuken was. Maar die avond ontdekte ik een nieuwe manier van leven. Een leven waar ik ook deel van wilde uitmaken. En dat zou ik doen. Al snel maakte ik kennis met Caligula, Boedha, GT-Juncky, KevinGold en de reeds genoemde, maar helaas overleden, Randy. Randy zou eigenlijk mijn eerste ijsberenvriend worden. Maar ik moest ook nog veel leren. Onder andere over de vluchtigheid van deze relaties. Deze vrienden van het eerste uur ben ik uit het oog verloren, net als in meer en mindere mate mijn favorietjes Fon, Luana, Bettina, Anny Cosmina en Bee. Vrienden als Toppie, Shadow, Willem2, Zedd, Joop Slim, Gustomass, ILTG, SFL, Picasso1 kwamen en gingen weer, terwijl ik in GT bleef. Sommigen verruilden GT voor een andere club, maar anderen verdwenen van de ijsberenbodem. Wat zijn die vriendschappen waard? Als je ze niet koestert en onderhoudt? En ineens begreep ik weer waarom ik bij het 5-jarig bestaan van dit forum een gedicht had geschreven:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22344-Five-Years-IJBF-some-Good-Oldies-and-the-Memory-Lane.&p=178684#post178684

Toch had ik nog een vriend die ik vaak in GT trof. Het was altijd een zekerheidje dat ik Jack42 om zijn schouders kon hangen. Maar ook een zekerheidje is geen zekerheidje en zo was Jack42 vertrokken naar LR. “Maar wat doe je daar dan?” vroeg ik hem dan meermaals en ik hoorde vervolgens een diepe lange zucht. “Krijgt hij nu een orgasme?” was mijn eerste gedachte. Toen hij een tijdje geleden voorstelde om op donderdag 31 maart weer eens ouderwets in GT op stap te gaan moest ik dan ook niet lang nadenken (mijn concentratiespanne is zowiezo niet groot). “Er komen er vast nog meer” beloofde Jack42 maar dat zag ik niet terug op meetingpoint.
Jack42 zou worden vergezeld door Giggln en zij hadden zich voorgenomen om 14.00u te arriveren. Ik had mij voorgenomen om om 13.00u te arriveren en ik kwam tegen 14.00u aan. Het was rustig met parkeerplaatsen en dat voorspelde niet zoveel goeds. Gemakshalve zette ik mijn auto bij de bouwmarkt. Op mijn dooie gemakje huppelde ik naar GT, maar werd gewenkt door de bewaker die zei: “Mein freund, warum stallt du deine auto nicht hier. Ich mache platz fur dich” Ik bedankte deze vriendelijkheid en beloofde daar de volgende keer gebruik van te maken. Daarna sprong ik in 1 grote sprong naar de ingang van GT, al waar ik op de bel drukte. Ik kwam bij de balie te staan waar niemand aanwezig was. Af en toe liep een meisje het kamertje achter de balie uit en vriendelijk knikten Loverly, Shantal en Latitia als ze voorbij liepen. Het oogde allemaal sloom. Ik wachtte eventjes en eindelijk kwam een thekefrau. Ik legde snel mijn 50-euro-biljet op de balie en de thekefrau pakte een sleuteltje. Op dat moment kwam een nieuwe ijsbeer binnen en tot mijn verbazing kreeg hij het mij rechtmatig toekomende sleuteltje. Zo ver ben ik nu al afgezakt in de voedselketen dat ik 50 euro betaal en de ijsbeer die na mij komt het daarbij behorende sleuteltje krijgt. De thekefrau stelde mij echter gerust. De man bleek al te hebben betaald en moest nog iets uit zijn auto halen. De geruststelling was bij mij pas oprecht toen ik mijn badjas en sleuteltje kreeg. Met dat sleuteltje en badjas liep ik de kleedkamer in. Daar trof ik Maria uit Colombia. Ze pakte mijn colbertje beet en keek mij goedkeurend aan: “look nice….. handsome Ace” zei ze. Ik overwoog even om in mijn kostuum in de barruimte te gaan zitten. Je kunt geen middel onbenut laten om de vrouwtjes te bekoren. Omdat ik mij toch moest douchen en dus eerst uitkleden leek het mij echter praktischer om toch maar een badjas aan te trekken. Ik douchte mij snel en net toen ik de kleedkamer wilde verlaten zag ik 2 imposante gestaltes bij de balie staan. Jack42 en Giggln stonden met hun rug naar mij toe en ik zag op de grond het tasje staan met de Thaise powerdrank die Jack42 voor mij zou meenemen. Stiekem trok ik het tasje weg en ineens keek Jack42 woedend om. Hij gaf mij een duw en lachend gingen wij gedrieeen de kleedkamer in. In de kleedkamer kwam Carla binnen en keek lief naar Giggln. Ze zoende hem 2x teder op de wang. Het kon dan ook niet uitblijven dat Jack42 zijn hoofd er tussen stak en zelfs dat was Carla niet teveel. Beteuterd keek ik dit alles aan: “Ich will auch kusschen” mopperde ik “ich bin eifersuchtig” De mond van Carla viel iets open en zachtjes klonken engelenklankjes die zich het beste lieten vertalen als: “only english please” “I am yealous” bromde ik luider en met een lief lachje kreeg ik 2 zoentjes. Mijn eerste zoentjes van Carla en ik liet mij pardoes voor over vallen. Carla slaakte een klein gilletje en liep weg. Boos keken Jack42 en Giggln mij aan dat ik Carla had weggejaagd.
Ik liet de 2 mannen zich omkleden en bestormde de barruimte zelf. Daar was het rustig, erg rustig zelfs. Ik nam wat te drinken, smste dat ik er was en vertelde Chantal mijn levensverhaal. Dergelijke verhaaltjes voor het slapen gaan doen het altijd goed. Maria trok aan mijn badjas en zeurde om een kamergang. Ze zou zo maar haar zin kunnen krijgen, ware het niet dat ik zovelen wil kameren. Ondertussen waren Jack42 en Giggln ook gearriveerd. Aan de bar namen wij nog een drankje en ik probeerde maar op het forum te komen voor een live-verslag. Wat ik ook probeerde het lukte niet. Ook Jack42 probeerde het, maar slaagde er niet in. “Als ik geen live-verslag meer kan maken dan is de lol er wel van af. Dan ga ik naar huis” bromde ik. Beteuterd keek Jack42 mij aan. “Ja, ja, straks moet ik nog een goed gesprek met jou gaan voeren” bromde ik verder. “Niet met mij” zei een gelaten Giggln “ik ga de kamer op” .
Ik kletste wat met Lovely en bij Elisia probeerde ik vergiffenis te krijgen, al wist ik niet precies waarvoor.

Ik besloot bij de ingang te testen of er een betere internetverbinding mogelijk was. Ik stond met mijn rug tegen de muur en deed allemaal moeilijke dingen om toch op het forum te komen. Ineens voelde ik een handje in mijn jaszak en geschrokken keek ik in het knappe gezichtje van Adella. Ze was op zoek naar pepermuntballetjes en die gaf ik haar ook. Ze liep weg, maar voor ze de hoek om liep, draaide ze zich om en riep: “I know you are from internet” Ik wilde reageren maar ik werd gestoord door de binnenkomst van Cupido. Cupido kwam lopend met karretje voor zich uit duwend binnen. Uit alle hoeken kwamen de thekefrauen gekropen om hem welkom te heten en hem te zoenen. Daarna verschenen er allerlei meisjes die hetzelfde deden. Stiekem ging ik erbij staan. “Misschien krijg ik ook wel een zoentje” dacht ik. Ik begroette mijn vriend en schudde hem de hand. Hij was nog niet in de kleedkamer of BbertB kwam binnen. Ook BbertB schudde ik de hand.
Ik liet mij weer vallen tegen de muur en probeerde wederom verbinding met het forum te krijgen. Ver kwam ik niet was ik werd vast gegrepen en wel door Rafaela. Ze gaf mij een zoen en zei: “Ich soll ein schlussel abhohlen” “Handig dat ik niets meer hoef uit te leggen” dacht ik en ik verdween onder de douche om mij te verschonen. Daarna zou ik voor 2 uurtjes met Rafaela op de kamer verdwijnen. Wat kan porno toch fijn zijn.

Eigenlijk voelde ik mij nog best wel fit na de sessie met Rafaela. Ik voegde mij weer bij het ijsberenclubje aan de bar en verwelkomde ook Salitos. Wij allen feliciteerden hem met zijn 25e verjaardag. “Maar hij is toch ouder?” fluisterde jack42 in mijn oor “nou dat is hem anders niet aan te zien” ;) reageerde ik. Reikhalzend keken wij naar de handen van Salitos. Maar hoe goed wij ook keken er zat geen gebak in. Dat deerde Cupido in zijn totaal niet. Verleidelijk zat Carmen op de leuning van de bank naar hem te lonken en Laura zat op zijn schoot. Ze kroelde en kuste en Cupido liet het zich welgevallen. Die Cupido is ook wel een echte knuffelbeer en voor ik het wist brachten mijn beentjes mij bij Cupido en ik omhelsde hem, waarbij Laura van zijn schoot afviel. Ze zette een paar stappen achteruit en Cupido raakte een beetje in paniek nu ik op zijn schoot zat.
Ik hoorde dat Carmen jarig was en ik feliciteerde haar uiteraard. Ze zat er een beetje sipjes bij. “You have to smile on your birthday” en er verscheen een glimlach. Ineens kwam Carla bij ons staan en ik kon het niet helpen dat mijn ogen het hele lijfje afspeurde. “I am yealous” mopperde ze. Verbaasd keek ik haar aan, waarna ze verwees naar ons gesprekje (met Jack42 en Giggln) in de kleedruimte. Kijk eens aan een dvp met humor. Die humor duurde niet lang, want ineens zat Laura met haar handen onder mijn badjas, al zal zij met wat ze daar aantrof het wel humor hebben gevonden. Ik liep snel voor bescherming naar Jack42. Met ons groepje, Jack42, Giggln, BbertB, Cupido en Salitos, keken wij verlekkerd naar Carla. De Poolse schoonmaakploeg kwam even later vragen of we iets minder wilden kwijlen. Je kunt veel over Carla zeggen (en op internet zien), maar ze ziet er schitterend uit. “Precies zoals de sexgoden het hebben bedoeld” legde ik uit. Mijn vrienden reageerden in zijn geheel niet. Die kwijlden rustig door, terwijl ze keken naar hoe Carla verleidelijk een sigaret opstak. Ik kreeg dan ook de behoefte om SFL te bellen. Terwijl wij daar zo lekker stonden te kwijlen liep Jack42 weg en zei: “ik ga even piesen” “Nou dan weten we ook gelijk wat jou opwindt” riep ik hem na. Op de krukjes hadden enkele dames plaats genomen. Ik zag Michelle zitten die liefjes naar mij zwaaide. Ik liep op haar af en kuste haar op de wang. “Ich will deine massage” bromde ze en ineens werd ik weggetrokken door Denise. “You give massage?” kierde ze en ze trok mij tussen haar benen. “I also want massage” “Me too” reageerde ik. Tijdens dit gesprek voelde ik een klein handje tegen mijn bil en ik keek om. Tot mijn verbazing zag ik Carla staan die pruilde: “I am yealous”

Dat was voor mij reden een rondje te lopen. Bij de kino zat Rafaela. Ik had haar nog niet gezien in de barruimte. “Hast du viel spass mit deine 1000 frauen?” bromde ze. Ze vertelde mij dat ze naar huis moest en ik begeleide haar naar de kleedkamer. Ik wachtte even tot ze was omgekleed en wij namen afscheid. “Gehst du auch schnell nach hause?” vroeg ze zachtjes. “Immer zu schnell” antwoordde ik, waarna ze weer uit mijn leven stapte, maar niet voor lang. Ik zwaaide nog een keer en liep de kleedkamer in waar ik Annie tegen haar grote borsten aan liep. “Wat zien die er toch lekker uit” dacht ik. Lachend zwaaide ze naar mij en ik ging dicht tegen haar aan staan en wij zagen ons in de spiegel. “Ein schone foto fur unsere heiraten” zei ik. Het muntje rolde langzaam naar de gewenste plek waarna Annie in lachen uit barste. In een opwelling vroeg ik om de sleutel. Terwijl ik de vraag stelde twijfelde ik gelijk: ze ziet er schitterend en porno-achtig uit en je kunt er best lol mee hebben, maar de ervaring leert dat dat nog wel eens wil tegenvallen op de kamer. Het was mij ondertussen ook opgevallen dat ze redelijk snel van de kamer af kwam. Maar goed, ik kon de verleiding toch niet weerstaan. Maar ik kreeg wel gelijk

Wij liepen naar een blokhutje en ik legde de badlakens op het bed. Bewonderend keek Annie mij aan: “Du bist ein schatz” zei ze lief. Mijn ogen sperden open en ik riep: “Dass sagt meine mama auch immer” Ik pakte mijn telefoon en zei: “Ich rufe meine mama ann und ich soll sagen dass ich endlich eine frau gefunden habe der mich auch eine schatz findet” Ik deed net alsof ik belde: “Hallo mama, wie geht es dir? Ich will dich etwass sagen. Heu? Woh ich bin? Euh……, euh…. Auf meine kantore naturlich” Ondertussen schoot Annie in een schaterlach en kierde: “du bist verruckt” maar ik ging verder met mijn telefoongesprek: “Woh hohrst du eine andere frau, mama? Ich bin alleine………. Mama du weisst dass du die einige frau in meine leben bist” Annie lag te schuddebuiken op het bed en ik vond het wel welletjes. Uiteindelijk liep de tikker door. Ik ontdeed mij van mijn badjas en sprong op het bed, al waar de actie zou plaatsvinden:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25117-Annie-(Bulgarije)&p=210241#post210241

Ik stapte na de sessie met Annie de kleedkamer in en ik zag nog net een schimmige figuur weg duiken. “Dat kan niet anders dan Tiga zijn” dacht ik. Na het betalen van Annie ging ik eens kijken waar die schimmige figuur was gebleven. “Ik ga sjorren en trekken” dacht ik verlekkerd. In plaats van Tiga trof ik echter Giggln aan die net aan het afrekenen was met een dame. “Zo zo” zei ik tegen de 2 troetelduifjes. De dame lachte vriendelijk en zei: “er war sehr gut” “Genau wie ich?” vroeg ik verbaasd. “Dass weiss ich nicht. Wir sind niemahl auf zimmer gegangen.” antwoordde de dame. “Er hat es 4 mahl geschaft” vervolgde de dame en ze stak 4 vingers op. Ik maakte een wegwerpgebaar en riep: “einfach” Vervolgens begon ik mij met opdrukken: eenmaal, tweemaal, moeizaam een derde maal en ik liet mij neerploffen. “Auf zimmer kann ich es auch 4 mahl” zei ik beteuterd. Daarna liet ik de centenkwestie over aan Giggln en de dame. En dus trof ik Tiga die ik de hand schudde. “Niet gaan pruilen omdat ik te hard knijp” dacht ik tijdens het handen schudden.
Ik liep door GT en ging even bij de tuin kijken. In het gangetje richting tuin liep Lovely mij tegemoet. Ze liep mij (uiteraard) ondersteboven en riep: “peep peep” “WATTTTTT” brulde ik “You do pee pee?” en ik pakte Lovely beet. Schaterlachend legde ik haar op mijn schouder en rende met haar naar buiten, terwijl ik riep: “If you do pee pee on the room I go with you”. Ik bleek het verkeerd te hebben begrepen.

Bij de balie trof ik BbertB die JayJay te grazen had genomen. “Een echte porno-chick” vertelde hij “ik moest mijn lul diep in haar keel rammen en haar bij de haren trekken”.Het was een stuk drukker geworden en enkele groepjes van getatoeëerde stoere kereltjes bevolkten GT. Sommigen stoorden zich daaraan, andere lieten het gelaten gebeuren. Ik snap dat dames dat wat minder leuk vinden, maar mij stoort het eigenlijk niet. Toegegeven ze drinken wat meer (maar Joepie en deSouza verslaan ze toch niet), ze roepen wat meer (maar niet harder dan ik) en ze zijn nadrukkelijk aanwezig met hun gedrag (en daar kennen we er wel meer van).
Met BbertB ging ik op strooptocht. Bij de kino troffen naar ik meen blonde Louisa. Persoonlijk vind ik dat wel een lekker dingetje, maar ze komt iets te afstandelijk over. Ik knipoogde naar haar (en niet omdat ik een vuiltje in mijn oog zou hebben) en tot mijn verbazing glimlachte ze vriendelijk terug. Daar zou ik wel meer van willen weten. Eerst liep ik de kino in en werd gelijk geconfornteerd met het beeld dat een meisje een reuzenlul naar binnen slurpte. Ik draaide mij gelijk om en deed mijn handen voor de ogen van BbertB. “Dass ist nicht fur kinder” verduidelijkte ik naar een verbaasd kijkende dame. Ik draaide nieuwsgierig nog eens naar de kino en keek welke meisjes in deze ruimte der lusten aanwezig waren. Toen ik weer omdraaide was BbertB verdwenen. “Arme kerel, vast geschrokken van al dat vlees” dacht ik. Maar ik had ongelijk. BbertB had zich neer gezet naast Louisa en was in een gesprek geraakt. Ik kon het niet volgen, maar volgens mij ging het over hun diepste gevoelens daar ik BbertB hoorde zeggen: “Mein Deutsch ist nicht so gut!!” “Nou, dan moet je mijn verhaaltjes maar eens lezen” dacht ik lachend. Louisa lachte lief naar mij en ik stelde mijzelf voor, terwijl ik haar hand kuste. “Als ik haar hier nu verkracht, dan is BbertB misschien wel onder de indruk van mij” dacht ik. Ik was echter te laat want Bbert had haar al geschaakt. “Und ich?” vroeg ik sipjes. “Zwei echter manner ist auch gut” kierde Louisa. “Ik en wie nog meer dan?” vroeg ik verbaasd aan BbertB, waarna Louisa BbertB onder de arm nam en vertrok. Dus ging ik alleen verder op jacht. Die jacht bracht bij Michelle die naast Denise zat. Ik twijfelde en twijfelde. Eigenlijk wilde ik Michelle toch weer eens hebben, maar ook Maria omdat ik dan verzekerd zou zijn van een uurtje superporno. Aan de andere kant wilde ik Denise wel eens uit proberen. Michelle wenkte mij en pruilde om een massage (lees geld). Denise pruilde dat het eens tijd werd dat ik met haar ging kameren en Maria hing aan mijn badjas dat ik haar niet meer leuk vond. “Ik heb maar 1 lul” riep ik vertwijfeld uit.
Ik stond bij de bar toen er een man op mij kwam afgelopen. Ik probeerde ruimte voor hem te maken, zodat hij door kon lopen. De man zette echter ook een stap opzij, waardoor ik ook weer een stap opzij deed. Zo ging het even op en neer. Ik keek hem aan en hij lachte vriendelijk en had al de hele tijd zijn hand uitgestoken. Toen zag ik het pas. Het was een vriend van lang geleden die ik uit het oog was verloren. “Waar is je maat?” vroeg ik lachend en ik keek opzij en zag zijn stapmaatje breedlachend naar mij kijken. We sloegen elkaar op de schouders en haalden snel oude herinneringen op. Ik dacht dat ze met de noorderzon waren vertrokken. Dat bleek niet het geval te zijn. Ze kwamen nog steeds eenmaal per week en wel op de dinsdag. Ik kom ook nagenoeg eenmaal in de week en toch lukt het ons om elkaar 2 jaar lang te ontlopen. Het was goed hen weer te zien.
Ik hing tegen de bar aan, denkend wie ik zou moeten kiezen. Een van de mannen vroeg zich hardop af waarom ik zo zwaarmoedig keek. “Ik kan niet kiezen” zei ik haast huilend. Ik werd echter geholpen door de sexgoden die Maria aan een man sleten waarmee ze de kamer op ging en die Michelle bij een man op de bank weg zette. Eigenlijk was het weer niet goed. Want ik had voor Michelle willen gaan en dus liep ik onrustig rondjes in de hoop dat zij de man zou verlaten. Dat deed ze niet en dat dreef mij uiteindelijk in de handjes van Denise. Het had veel slechter kunnen aflopen:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21467-Denise-(Roemeens)&p=210358#post210358

Relaxed liep ik na het douchen weer de barruimte in. Het was zo rond achten en ik overwoog zelfs nog een vierde sessie op te zoeken. 4 maal naar de kamer. Wanneer was dat voor het laatst gelukt? Dan zou ook ik worden opgenomen in de galerij der grootneukers. Terwijl ik zo van die eer was aan het dromen werd ik op mijn schouder getikt. Ik draaide mij nietsvermoedend om en ik schrok. Ik maakte een sprongentje en slaakte een gilletje. Dat doe ik schijnbaar altijd als ik…………… als ik Picasso1 aan tref. Lachend gaven wij elkaar de hand en ik sloeg mijn arm om zijn schouders. “Wij gaan samen eens lekker aan de rol met al die meiden” zei ik en wij liepen GT in. “Stel mij eens aan wat van die ijsberen voor” vroeg Picasso1. Ik keek rond en zag Cupido gelukzalig met Samyra zitten. “Die gaan wij storen” riep Picasso1. Picasso1 benaderde Samyra in het spaans en ik keek Cupido aan. Die dacht nog steeds dat wij gezellig langs kwamen. Dat dacht hij niet meer toen ik mij tussen hem en Samyra liet vallen. “He, wat doe je nou” gilde hij “Samyra pakken” zei ik zo stoïcijns mogelijk. Dat was nog niet zo gemakkelijk, want Samyra was geheel in de ban van de spaanse woordjes van Picasso1. Op een gegeven moment dacht ik iets te horen in de trant van caballo. Ik sprong van vreugde op en dacht: “Picasso1 vindt mij een denkhengst. Jipppppiiiieeeeee. Of misschien denkt Samyra dat ik geschapen ben als een paard” Ik wilde gelijk weten waar het allemaal over ging, maar er kwam geen serieuze reactie. Mijn grootvader op de grote vaart zei altijd dat je mensen aantrok zoals je zelf bent. Met mijn gelukzalige blik trok ik dus iets gelukzaligs aan en wel in de vorm van MegaBoob. Zijn gelukzalige zoektoch naar grote borsten hadden hem in GT gebracht. Ik begroette hem vriendelijk en stelde hem aan Picasso1 voor.
Met Picasso1 vervolgde ik onze strooptocht door GT. We kwamen bij Michelle uit Roemenie, die ik terecht wilde wijzen dat ze naar een andere man had gekeken. “Bah” zei ze “ick sprache mit eine mann und du sprungst auf eine andere frau. Du bist Pinnocio” en ze greep mij bij mijn neus. Het was eigenlijk de bedoeling dat ze iets positiefs over mij zou zeggen tegen Picasso1, maar het liep niet helemaal zoals ik wilde. Het ging nog verder mis, omdat Picasso1 met Michelle wilde zoenen. Terwijl Michelle mij bij de neus vast had, kuste ze Picasso1. “Ik mis de erotische context een beetje” dacht ik. Ik had het idee dat Picasso1 best gecharmeerd was van Michelle, maar hij wilde Lucia hebben. Dus gingen wij op zoek naar Lucia. “Waar zijn nu al die latina’s” dacht ik “die zeggen vast iets goeds over mij in het spaans en dan gelooft Picasso1 het wel” Latina’s zagen wij niet, maar wel een andere krullenkopje die ook wel in de smaak viel bij Picasso1. Ze stond te praten met een ijsbeer en wij gingen er bij staan. “Wir sind von diese club da wir frauen mussen amusieren” lichte ik toe “wir kusschen die frauen” en voor ze het wist zaten wij aan het krullenkopje. De andere ijsbeer was al weer afgedropen. Ze was mijn type niet zo dus liet ik Picasso1 even alleen met zijn meisje. Ik liep rond en zag Annie staan. Ik liep naar haar toe en vroeg hoe het ging. Het ging allemaal wel redelijk, maar duidelijk nog niet goed. “Du brauchst kunden?” vroeg ik, waarop Annie bevstigend knikte. Ineens was ik verdwenen en even later sleepte ik MegaBoob voor Annie. “Hier is eine schone kunde” prees ik onze vriend aan, terwijl ik in zijn wang kneep “gutes fleisch” waarop Annie begon te lachen. Annie was tevreden en ook Megaboob vond Annie aan de noodzakelijke voorwaarden voldoen. Toch ging hij liever de sauna in. Dus ging ik verder op zoek, maar hoe ik ook trok en sjorde ik kreeg het niet meer voor elkaar. Eigenlijk vergat ik mijn taak ook een beetje toen ik Picasso1 tegen kwam. Gebroedelijk liepen wij verder en eindelijk zag ik een donkere latina aan komen lopen in de strakke vorm van Chantal. Ik greep haar beet en sleurde haar op haar hoge hakken naar Picasso1. “Can you say something good about me. Something like a horse or so?” kierde ik tegen Chantal, die bij god niet wist waar ze verzeild raakte. Picasso1 wist haar echter in het spaans te kalmeren, waarna de 2 in een innig spaans gesprek raakten. “Daar heb ik dus ook niets aan” dacht ik. Misschien dat Maria iets kon toevoegen aan de legendevorming die Ace2 heet. Ik pakte haar beet en zei de liefste woordjes die ik op dat moment kon verzinnen. Daarna zette ik haar bij Picasso1 weg en stimuleerde haar iets positiefs over mij in het spaans te zeggen. Ik vond de glimlach van Picasso1 weinig bemoedigend.

Ik vernam dat BbertB en Salitos al naar huis waren, dus voegde ik mij maar even bij Jack42 en Tiga. Wij namen wat te drinken en om onverklaarbare redenen begon Tiga aan mij te sjorren. Ik keek hem kwaad aan en riep haast grommend: “Stop daar eens mee, Daar houd ik helemaal niet van” Ja, daar schrok die Tiga wel even van. Nu ik toch tegen Tiga bezig was, wees ik hem erop dat Elisia kwaad op mij was omdat ik iets op het forum over haar zou hebben geschreven. “Het is allemaal jouw schuld” mopperde ik tegen Tiga “”het is jouw forum”.
Picasso1 kwam bij ons staan en ik moest hem een bekentenis doen. Tijdens THE FINAL COUNTDOWN 2010 ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23820-FINAL-COUNTDOWN-2010&p=192799#post192799 ) waar ik met eer en geweten de best genomineerde ijsbeer had uitgerekend, begon Picasso1 twijfel te zaaien over de puntentelling. Natuurlijk was alles eerlijk geteld, maar de kans bestond altijd dat er ergens een misrekening had plaatsgevonden. Ik werd bang dat Picasso1 er eentje (bijvoorbeeld mijn persoontje) uit zou pikken en in detail zou natellen. Als hij dan een fout zou vinden, dan was de schande niet te overzien. Ik kreeg er slapenloze nachten van en ik kon niet anders dan de top 6 helemaal opnieuw tellen met mijn telraam. “Je kwam anders wel zelfverzekerd over?” merkte Picasso1 op.
Ik dolde nog wat verder met dames en beren. Elisia vond mij eindelijk weer OK. Waarschijnlijk kon ze mijn pepermuntballetjes toch niet weerstaan. Van andere meisjes kreeg ik steeds meer vragen over wat over hen op internet werd geschreven. Ik ben ontmaskerd.
Na verloop van tijd vertelde ik de heren dat het voor mij helaas te hoogste tijd was om te gaan. Ik liep nog even een rond en werd aangehouden door Annie die nog wel een keertje naar de kamer wilde. “Komm” zei ze “Ich will weissen wie deine sperma smackt” Het is dat de wachttijd ondertussen was opgelopen tot een uur, anders had ik misschien toch de gok nog genomen.
Picasso1 vergezelde mij naar de kleedkamer. Bij de ingang van de barruimte bleven wij even staan praten. Een leuk meisje kwam aangelopen en Picasso1 maakte de weg vrij en net toen het meisje passeerde zette ik een stap voor haar. “Schade” zei ik “jetzt stehe ich hier” en ze duwde mij ruw opzij “Das sist nicht lady-like” riep ik haar nog na.
Ik liep samen met Picasso1 naar de kleedkamer en Picasso1 verklapte dat het Lucia zou worden die hij zou gaan kameren. “Jij schreef niet zo goed over haar?” vroeg hij. Ik beaamde dat en later zou Picasso1 haar slechts een 6+ geven. “Lees je mijn verhaaltjes dan?” vroeg ik “Ik scroll alleen op de citaten en one-liners uit je verhalen. Die geven mij inspiratie” Die woorden glamden nog even na en je kon in de kleedkamer een speld horen vallen. Ik die een inspiratiebron voor Picasso1 ben, de man van de gevatte oneliners. “Dat ga ik Badslippers vertellen” riep ik “Eens kijken hoeveel inspiratiebron hij is?” Maar mijn aandacht werd al weer afgeleid door een blonde stoot die luistert naar de naam Louisa. De laatste keer dat ik haar had gezien was ze met BbertB naar de kamer gegaan. “Wass hast du mit meine freund gemacht?” vroeg ik angstig “Dass sollst du nur wissen wann dumit mir nach zimmer geht” zei ze lachend en ik wist wie de moeder van mijn volgende kind zou worden. Ze gaf mij een zoentje en ik stortte neer.

Snel kleedde ik mij aan en liep naar de balie, waar ik Picasso1 voor de laatste keer een hand gaf. Ik draaide mij om, maar werd tegen gehouden door een thekefrau die van alles wilde weten: hoe het was geweest? Met wie ik was geweest? Of ik tevreden was? Hoe lang ik was geweest? Wat ik had betaald? Ik vind het van goede service getuigen dat deze vragen worden gesteld, maar dan wel uitgesmeerd over een jaar. In die 5 jaar dat ik nu in GT kom heb ik in totaal niet zoveel vragen gehad en nu in 1 avond. Ik kreeg de indruk dat ze iets wilden uitzoeken. Picasso1 hielp de dame er aan herinneren dat ik nu recht op een kortingsbon had en die kreeg ik ook. En zo verliet ik GT om in de koele donkere nacht naar mijn auto te lopen. Ik stapte in mijn auto en reed weg richting horizon, en het melodramatische geluid van mijn mondharmonica klonk door de lucht, terwijl ik zong: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home…………………..”

Ace2
5 april 2011, 19:11
Dan zijn ze bij GT aan een schoonmaak bezig. Na mijn laatste bezoek vroeg men aan mij wat een bepaalde dame voor haar diensten vroeg, bij navraag bleken er over haar ook meerdere klachten te zijn geweest. Dat veel beren Carla zullen missen staat als een "paal" boven water....
Maar er komen ook steeds mooie dames erbij, dus niet getreurd.


.........Snel kleedde ik mij aan en liep naar de balie, waar ik Picasso1 voor de laatste keer een hand gaf. Ik draaide mij om, maar werd tegen gehouden door een thekefrau die van alles wilde weten: hoe het was geweest? Met wie ik was geweest? Of ik tevreden was? Hoe lang ik was geweest? Wat ik had betaald? Ik vind het van goede service getuigen dat deze vragen worden gesteld, maar dan wel uitgesmeerd over een jaar. In die 5 jaar dat ik nu in GT kom heb ik in totaal niet zoveel vragen gehad en nu in 1 avond. Ik kreeg de indruk dat ze iets wilden uitzoeken. Picasso1 hielp de dame er aan herinneren dat ik nu recht op een kortingsbon had en die kreeg ik ook. En zo verliet ik GT......................

Ace2
8 april 2011, 12:12
Live grom GT:
Net aangekomen in een zonnig GT. Het is relaxed. Nog ontbreken een aantal mannen al heb ik het idee dat er een Youppie - bijeenkomst is gepland. Daarvoor zijn er voldoende vrouwen zoals Annie Chrystelle Kiara Carmen Bianca (ik zie door de borsten de vrouw niet meer) Louisa Ely Gloria Chantal Andrea Elisia Michelle Maggy Zoe Lisa Stella Sheila (Grieks)

egon, Dr. Rammler
8 april 2011, 15:10
sorry me, Mist, hab den falschen Monat in die Urkunde eingetragen. Bitte offiziell um Entschuldigung. Muss natürlich April heissen.

Egon, der sich schämt.

egon, Dr. Rammler
8 april 2011, 15:13
Live grom GT:
Net aangekomen in een zonnig GT. Het is relaxed. Nog ontbreken een aantal mannen al heb ik het idee dat er een Youppie - bijeenkomst is gepland. Daarvoor zijn er voldoende vrouwen zoals Annie Chrystelle Kiara Carmen Bianca (ik zie door de borsten de vrouw niet meer) Louisa Ely Gloria Chantal Andrea Elisia Michelle Maggy Zoe Lisa Stella Sheila (Grieks)

oha, Zoe war Montag nicht vor Ort. Schade.....

Ace2
8 april 2011, 19:56
Door die kut-verbinding in GT was het niet meer mogelijk om een live-verslag te plaatsen. Ik heb mij daarom wel goed vermaakt met vriend NikXXX, die er net als ILTG (Helena was er dus ook) en TimD (heeft dus gejokt) was.

Gespotte vrouwen: Laura, Sandra, Tanya (pools), Magadalena, Ella, Bianca (Dom repl.), Olga, Adriana, Joanna, Gulia, Stephanie, Jana, Lucy, Anastasia, Maria, Lovely, Christana, Kaya, Anita, Jana, Sabrina, Eleni, en nog veel meer.

Door het zonnige weer was de tuin goed bezet.

Ace2
8 april 2011, 19:57
oha, Zoe war Montag nicht vor Ort. Schade.....

Du muss auf freitag kommen hast sie zu mir gesagt.

egon, Dr. Rammler
9 april 2011, 18:59
Du muss auf freitag kommen hast sie zu mir gesagt.

ok, danke

NikXXX
10 april 2011, 13:39
Afgelopen vrijdag bij het het inleveren van het polsbandje werd door de thekedame gevraagd naar de service van de dames; met wie, tijdsduur, prijsstelling,... In het verleden werd er ook weleens naar gevraagd met wie je gekamerd had, maar dit keer waren ze meer geinteresseerd in details. Misschien wel goed dat er eens schoonmaak wordt gehouden. Dit om de prijsstelling transparant te houden. Is er ook plek voor nieuwe dames naast de core.

timjava
10 april 2011, 17:08
Gisteren voor het eerst sinds november vorig jaar weer een bezoek gebracht aan GT. De laatste keren waren vanwege het overschot aan mannen wat minder bevallen, maar iedereen verdient een nieuwe kans. Rond 15.00 uur waren Rex en ik binnen. Het viel meteen al op dat het niet overdreven druk was. Er waren voldoende dames en niet heel veel beren. Naar mate het later werd, liep het aantal dames gestaag op. Ik vond ook de diversiteit aan dames erg opvallen. Van blond tot zwart, van A-cup tot F-cup, van Milf tot lolita. Ik denk dat iedereen wel aan zijn trekken kon komen. Ook waren de dames niet opdringerig, zodat ik het voor elkaar kreeg om te gaan eten om 18.00 uur zonder dat ik naar de kamer was geweest. Een aantal beren maakte zich hierover zorgen. Waren die dames niet goed genoeg? Ben je homo geworden? Nee, niets van dat alles, ik was gewoon niet geil genoeg en de dames deden niet genoeg moeite. Na het eten begon het toch te kriebelen en ben ik op Elizabeth afgestapt. Met haar heb ik al een aantal keren een leuk half uur doorgebracht op de kamer. Ook nu was het weer goed met haar op de kamer. Ze neemt uitgebreid de tijd voor het pijpen en het likken aan je ballen. Toen ik het bijna niet meer kon houden deed ze een condoompje erom en ging lekker op mijn zitten. Ze bewoog twee keer op en neer en zaad stroomde rijkelijk het condoomje in. Gebeurt mij niet vaak dat ik al zo snel klaar kom. Alle credits zijn voor Elizabeth die haar werk weer fantastisch heeft uitgevoerd. Na dit heerlijk orgasme weer een beetje gaan relaxen en via mijn smart phone de verrichtingen van mijn favoriete voetbalclub gevolgd. Perfect dat in GT Wifi gratis beschikbaar is. Aan het begin van de avond had ik ook al Sabrina gezien. Prachtige vrouw met mooie (nep)borsten. Het was rond 22.00 uur dat ik op de kruk langs het raam ging zitten en per toeval kwam Sabrina naast mij zitten. Na een heel kort gesprekje haar de sleutel laten halen. Binnen 30 seconde was ze terug met de sleutel. Ook met Sabrina is het altijd goed op de kamer, maar ook deze keer kwam ik al redelijk snel klaar en stond ik na 20 minuten weer onder de douche. Na de sessie nog wat rond gehangen, gepraat en wat gedronken en rond 23.30 uur weer naar huis gegaan. Het was een prima dag in GT niet te druk, voldoende vrouwen, voldoende diversiteit en prima eten. Mijn dag kon niet meer stuk.

Ace2
10 april 2011, 22:14
“Waarom zou je gaan werken als je kunt neuken?” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd. “Omdat jij geld nodig hebt om uberhaupt te kunnen neuken, demente viezerik” gilde mijn oma dan vanuit de keuken. “Ouwe heks” bromde mijn grootvader dan steenvast, om vervolgens terug te roepen: “Het was filosofisch bedoeld, lieverd.” Maar hij had wel een punt. Je kunt als “jonge” gast je natuurlijk het schompes werken, om straks met een Zwitserleven-gevoel met pensioen te gaan. Maar dan ben je van de stress en ouderdom ondertussen wel impotent. Je hebt geld en tijd genoeg om elke dag in GT te zitten, maar geen kracht meer om in actie te komen. Zo herinnerde ik mij een gesprek met Toppie (ijsbeer in ruste) nog. Wij zaten in een bank te kijken naar ijsberen, waar de ene ijsbeer nog ouder was dan de andere. Toppie zei: “Als ik hier op mijn 60ste nog rond loop, dan moet je mij hier weg komen halen en in een dwangbuis stoppen.” “Graag” zei ik “dan heb ik nog een reden om op mijn 70ste naar GT te komen” Zover zal het echter nooit komen, omdat Toppie er zelf voor heeft gezorgd dat hij niet meer in GT komt. Maar de moraal van het verhaal (zoals in elk goed verhaal zit ook in mijn verhaaltje altijd een moraal) is dat je moet genieten als je het nog kunt. Zo keek ik naar mijn agenda van vrijdag 8 april en dacht: “vandaag gaan we weinig genieten” Er stonden afspraken met een klant die zijn rekening te hoog vond, een klant die zijn rekening niet kon betalen, een klant die ontevreden was over de kwaliteit van ons werk en een leverancier die een nutteloos product aan mij probeerde te slijten. Ik riep mijn naaste medewerker bij mij en vertelde hem dat volgens de meeste recente managementinzichten een directeur meer moest delegeren en zijn medewerkers meer verantwoordelijkheid moest geven. Zijn carriere-ogen flikkerden op en toonden opvallend veel overeenkomsten met die van een geldbeluste dvp die je een briefje van 50 euro laat zien. Ik gaf hem een uitdraai van mijn agenda en zei: “Hier zijn je afspraken voor vandaag. Regel het maar” , waarna ik over zijn fout, die hij enkele dagen daarvoor beging, begon. De medewerker was opvallend snel uit mijn kamer verdwenen en ik keek het raam uit waar ik een schitterende blauwe hemel met een strak zonnetje aanschouwde. “Waar waren we ook al weer gebleven?” dacht ik “Oh ja!! Waarom zou ik gaan werken als ik kan gaan neuken?” En zo reed ik vroeg in de ochtend richting Brugge. Ik kwam daar om 12.30u aan. Er was ruimte genoeg om te parkeren en zonder problemen geraakte ik in het paradijs der lusten, better known as Golden Time.

Ik betaalde mijn 50 euro en liep met badjas en bijpassend sleuteltje de kleedkamer in. Ik kleedde mij uit en douchte mij grondig. Bij het afdrogen kwam dat lekkere porno-ding van een Annie uit Bulgarije binnen. Ze pakte een handdoek, gaf mij een zoen en liep weer naar buiten. “Bitte, nicht schnell laufen”, waarop zij verbaasd omdraaide. “Dann kann ich dich langer sehen” vervolgde ik.
Met natte haartjes liep ik een rustige barruimte in. Aan mijn rechterzijde zat het latina-klasje, Maria, Kiara, Chrystelle en Chantal, die allen breedlachend mij aan keken. “This is my Lucky day” riep ik uit, terwijl ik een wijds gebaar maakte naar de 4 dames. Gelijk begonnen de dames in het spaans te praten en blijkbaar was het erg grappig. “Je gaat met ons allemaal?” vroeg Kiara met haar trage hese stem. Ik knikte wild van “ja”, maar ging eerst een broodje eten. Ik zette mij op een kruk aan de bar en nam een cappuccino. Ik nam de barruimte in mij op en keek ook naar buiten. Het was nog niet heel warm, maar het zonnetje scheen al wel. De geluiden van buiten deden mij beseffen dat de lente in aantocht is en dat het plezier weer buiten te vinden is. Mooie herinneringen heb ik aan die tuin. Ik zag dat Annie een beetje aan het lonken was. Ik keek verder rond en merkte dat Chrystelle mij in de gaten hield. Ik keek haar aan en ik kreeg een luchtzoentje. Romantisch als ik kan zijn nam ik nog een hap in mijn broodje. Tijdens dat happen kwam Michelle aangelopen. Blijkbaar had ze mij niet gezien, maar toen ze eenmaal bij mij in de buurt was zag ze mij zitten en verscheen een glimlach op haar gezicht. Ik zette mijn meest boze gezicht op en bromde: “ich sitze hier schone in halbe stunde und du hast gar keine interesse in mir.” “Poeh” was haar antwoord “Pinoccio” en ze greep mij bij mijn lange neus. Ze trok aan mijn neus en gaf een lief kusje op mijn mond. Daarna pakte ze wat te eten en nuttigde dat alleen op een bankje. Ik ging eens poolshoogte nemen bij het latina-klasje. “Hiiiii Ace” riep Maria en Kiara vroeg of ik nog van die lekkere snoepjes had. Geheel gehypnotiseerd door haar hese stem bleef ik haar aankijken. “Ik pak ze zelf wel” vervolgde Kiara en pakte mijn doosje met pepermuntballetjes en nam er 2, alsmede gaf ze Maria er ook eentje. Chrystelle kon ik blij maken met kauwgum. “How can I make you happy?” vroeg ik aan een in een boterham happende Chantal, die haar schouders ophaalde. Lachend keek ik haar aan en riep: “I know what you want” en ik gaf een knikoog. Daarna liet ik mijn badjas uitvallen en pronkte mijn lichaam voor haar. Chantal proestte boterhamkorreltjes uit. Chrystelle pakte mij beet en trok mij op de bank met de woorden: “that cuerpo is for me” en ze zoende mij hartstochtelijk. Wij kwebbelden eventjes over ditjes, datjes en sleuteltjes. Dat kwebbelen eindigde op een kamer waar wij een goed uur plezier hadden. Ik merkte dat Chrystelle toch wat aan het aankomen is. En volgens mij vindt zij dat erg mooi. Ja, Chrystelle is in die jaren wel veranderd. Veranderd van een stil zwart meisje dat teruggetrokken in een hoekje zat en op de kamer vooral afhoudend was in een exotische aanwezigheid in GT die je op de kamer leegzuigt alsof er in sperma inderdaad allerlei verborgen vitamines zitten. Ach ja, ik geloof ook dat ze echt klaar komt.

Na de kamergang douchte ik mij en trof bij de ingang TimD aan. “Wat doe jij hier?” vroeg ik “jij hebt gejokt. Jij had je aangemeld voor PHG” Geheel onbewogen keek TimD mij aan en zei met een bromstem: “ik had ineens zin om naar GT te gaan” . Ik liet de jokkenbrok voor wat hij was en liep de barruimte in, waar ik maatje NikXXX in een bank zag zitten. Ik ging naast hem zitten en gaf hem een hand, waarmee wij ons gesprek over de lusten des levens begonnen. Gedurende ons gesprek passeerde Helena. “Die ziet er wel lekker uit” kwijlde NikXXX. “Zij wel” reageerde ik “maar in 90% van de gevallen rolt er een ijsbeer genaamd ILTG achter aan en die ziet er minder lekker uit.” NikXXX geloofde het allemaal wel en mijn gedachten dwaalden af naar de tijd dat ILoveThaiGirls nog op Thaise meisjes viel. Blijkbaar is mijn hersencapaciteit erg geëvolueerd, want ineens stond ILTG voor mij. “Zou ik hem hier naar toe hebben gedacht?” schoot door mijn hoofd. Stel je eens voor: ILTG staat in een Belgisch urinoir zich af te trekken terwijl hij aan Griekse meisjes denkt en ineens staat hij in een badjas in GT, 3 meter achter Helena. Moet die man blij zijn met mij? Of heel blij? Ik stelde de 2 heren aan elkaar voor en zij hadden nu ieder een gezicht bij een nickname op internet. Lang konden wij niet genieten van ILTG want Helena stond met haar handen in de zij ongeduldig te wachten. Ik vervolgde mijn gesprekje met NikXXX en wij kwamen op Annie. Als ze zo langs loopt ziet ze er schitterend lekker uit, maar haar prestaties vallen op de kamer wat tegen. “Soms” begon NikXXX “ben je aan het begin zo geil dat je niet meer objectief kunt oordelen hoe een grietje op de kamer is. Dan is alles goed.” En zo is het maar net. Later ga je nog een keer en dan kun je veel beter oordelen. “Die meisjes hebben het maar gemakkelijk” zuchtte ik “Zij hoeven alleen te kijken wat wij betalen en 50 euro is 50 euro” “Jaaaaa” zuchtte NikXXX.
Ik ging maar weer eens een rondje lopen. Michelle zat verveeld bij een klant op de bank, terwijl de klant allemaal lieve woordjes uitsprak. Ik kwam een blond meisje regelmatig tegen per een constante grimas op haar gezicht dat nog het meeste leek op een glimlach. Volgens mij was ze nieuw in GT, al had ze wel wat bekends. Wie er ook goed en bekend uit zag was Sabrina. Ik vroeg mij af waarom ik eigenlijk nog nooit met haar had gekamerd. Ze passeerde mij en ik groette haar geheel onverwachts. Ze draaide zich om en knipoogde, waarna ze iets meer met haar kontje wiebelend verder liep. Michelle passeerde mij en gaf mij een zoen, waarna ze achter de balie verdween voor de sleutel.

Ik voegde mij weer bij NikXXX en wij wezen het lekkerste van de snoepwinkel aan. Het was mij al opgevallen dat Helena regelmatig in de barruimte te vinden was, terwijl ze toch met ILTG naar de kamer was. Ze passeerde ons en ik liep achter haar aan. “Woh bringst du mir hin?” vroeg ik “Ich gehe nach zimmer” antwoordde ze “Gut” reageerde ik en ik liep met haar een kamer in. Wat ik daar aantrof tart elke verbeeldingsvorm. Afgrijselijk doet wat ik zag nog te kort. Op een bed lag ILTG met alleen een piep klein handdoekje op zijn geslachtdeel. “Die heeft blijkbaar geen grote handdoek nodig?” dacht ik. Onrustig vroeg ILTG wat ik kwam doen. Nog onrustiger werd hij toen NikXXX zich met een grote glimlach ook meldde. “Helena braucht echter manner” verduidelijkte ik. Helena gaf geen weerwoord, maar het treurige gezicht van mijn grote vriend ILTG deed mij toch besluiten rechtsomkeer te maken. Het kostte wat meer moeite om NikXXX mee te krijgen.
Samen gingen wij in de tuin kijken, waar al enkele ijsberen van het zonnetje genoten. Ik draaide mij om en TimD denderde op ons af. Ik knikte uit vriendelijkheid en stelde hem voor aan NikXXX. Ik koppelde wat af die middag. “Pas maar op” zei TimD “hij zet alles wat je zegt op internet” en hij wees naar mij. “Poeh” reageerde ik “wie zegt dat hij interessant genoeg is voor mijn verhaaltje” . Ik had mij voorgenomen om Michelle nog eens te pakken. Dat geld had ze wel verdiend. Ik stond bij de balie en ze kwam met een handdoek en een sleutel aanlopen. “Du kann meine gedachte lesen?” vroeg ik en ik wees naar de sleutel. “Woh ist meine kunde?” bromde ze “Hier” antwoordde ik trots en ik drukte met mijn eigen wijsvinger op mijn imposante borst (OK, toegegeven ik moest er een beetje van hoesten). Michelle keek in de kleedkamer en liep daar in. “In lockerroom?” vroeg ik verbaasd en ik volgde haar. Ik pakte haar van achteren en zei: “OK, dann machen wir es hier” Michelle werd echter gered door haar klant. Hij pakte haar hand en gaf haar een zoen. “Slijmbal” dacht ik.

In de barruimte stelde ik vast dat het niet overdreven druk was. Ik bestelde nog wat te drinken en liep naar Maggy en Lovely. Die laatste schoot gelijk in de lach. “I think you go say something stupid” kierde ze. “Wass soll dass leben langweilig sein ohne manner” zei ik tegen Maggy. “Mit manner auch” bromde ze en wees naar de strak voor zich uitstarende kerels. Ik draaide mij iets naar rechts en begon een gesprek met TimD. Tijdens dat gesprek voelde ik wat tegen mijn billen aan gaan. Verbaasd draaide ik mij om en zag Lovely en Maggy een klein paars vibratortje tegen mij aan laten trillen. Ik stak mijn tong uit. Toch nam ik het zekere voor het onzekere en liep verder. Bij dat verder kwam ik bij Gloria aan. Ze zag er weer goed uit en ik deelde wat snoepjes uit. Na een kort gesprekje liep ik weer verder om bij NikXXX uit te komen. Ik vertelde hem dat ik vroeg weg moest en een glimlach verscheen op zijn gezicht. “Als dat weer zo moeizaam gaat als de laatste keer, dan kunnen we nog lachen…..” En lachen moest ik. Bijna had ik mijn bezoekje wegens werkdrukte niet laten doorgaan en dacht dat ik best een weekje kon overslaan. Toen ik eenmaal binnen was wist ik weer waarom ik nooit een weekje moet overslaan en besloot van de vele uurtjes voor mij te genieten. Maar zodra het vertrektijd wordt begin ik te dralen en te rekken. Afscheid nemen is altijd moeilijk. NikXXX werd blijkbaar in de gaten gehouden door Sabrina, terwijl ik dacht dat ze naar mij keek. Ik stond op om weer eens een rondje te lopen. “Niet doen” smeekte NikXXX haast “anders komt Sabrina zo meteen weer naast mij zitten en zo” Ik keek mijn vriend lachend aan “ze heeft mij 25 euro beloofd als ik zou gaan lopen” en ik vertrok. Ik vertrok richting balie waar ik Michelle aantrof. “Bist du fertig fur morgen?” vroeg ik. Verbaasd keek Michelle mij aan: “fur morgen?” Ik knikte bevestigend: “Ja” zei ik “fur unsere heiraten. Du musst am 12.00u. in kirche sein. Ich habe die ringen” Ik kreeg een klap en een duw. “OK” vervolgde ik “ein zimmer ist auch gut” Michelle keek mij vragend aan. Ik heb nog nooit een dvp zo vragend na het sleutelwoord mij zien aankijken. “Serious?” vroeg ze “Nein” antwoordde ik “wann die schlussel abhohle fahr ich schnell nach hause und dann weisst du wie dass ist wann ein mann im kirch mit 2 ringen wartet auf Seine frau der niemahl kommen soll. Du wartet mit ein schlussel auf ein mann der niemahl kommen soll” Even was het stil en ik had het idee dat mijn relaas geheel langs Michelle ging. “Aber?” vroeg Michelle “wann ich blase kommst du immer?” Wij hebben ons gesprek voortgezet in een kamer. De vorige keer was eigenlijk goed te nomen, maar nu was het iets minder. Het blijft een Roemeense. Terwijl ik haar lag te beffen zag ik vanuit mijn ooghoeken dat ze haar vingers zat te pulken en af en toe iets kreunde. Ook van de beloofde FT kwam op het moment supreme niet veel terecht. Ze vertelde wel dat ze volgende week een paar weken weg zou gaan voor Pasen. Dat belooft een soort van uittocht.

Na de kamersessie douchte ik mij en nam nog snel wat te drinken. Ik nam afscheid van NikXXX en bij Chrystelle moest ik uitleggen waar ik al die tijd had gezeten. Ik maakte er maar van dat ik gebruik had gemaakt van de sauna. “You sit a lot in sauna, Pinoccio” bromde ze. Maria moest ik uitleggen dat ik graag met haar zou willen kameren, maar dat tijd en potentie mijn willen begrenzen. En toen was het echt tijd om te gaan en dat deed ik. Ik moest wederom vertellen hoe het was en na dit kruisverhoor vertrok ik naar mijn auto. Ik stapte in mijn auto en reed weg, richting horizon, terwijl het melodramatische geluid van mijn mondharmonica klonk en ik zong: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home………………..”

adje10
11 april 2011, 11:42
.......... . [/I]Ik had mij voorgenomen om Michelle nog eens te pakken. Dat geld had ze wel verdiend. Ik stond bij de balie en ze kwam met een handdoek en een sleutel aanlopen. “Du kann meine gedachte lesen?” vroeg ik en ik wees naar de sleutel. “Woh ist meine kunde?” bromde ze “Hier” antwoordde ik trots en ik drukte met mijn eigen wijsvinger op mijn imposante borst (OK, toegegeven ik moest er een beetje van hoesten). Michelle keek in de kleedkamer en liep daar in. “In lockerroom?” vroeg ik verbaasd en ik volgde haar. Ik pakte haar van achteren en zei: “OK, dann machen wir es hier” Michelle werd echter gered door haar klant. Hij pakte haar hand en gaf haar een zoen. “Slijmbal” dacht ik.

................

Beste Ace, vraagje, welke michelle was het? de duitse michelle wat er al een tijdje niet is geweest (villa vertigo) link: http://www.saunaclub.com/saunaclub-vertigo-news/megahubsche-joana-im-spa-for-men/

hopelijk wel zou zeer goed nieuws zijn als deze dame er weer is.

Admin
11 april 2011, 11:58
Gevonden op de Blog van Golden Time wat er vanavond te eten is :
gebr. Lachssteak an Zitronenbutter oder Sauce Hollandaise mit jungen Kartoffeln und frischem Gemüse
Tagesgericht
Geflügeleintopf mit frischem Gemüse

seqoya
11 april 2011, 12:17
Ja Ace dat werken doet je neefje wel terwijl jij iedere week aan het feesten bent !!! ;)

Ace2
11 april 2011, 18:09
Beste Ace, vraagje, welke michelle was het? de duitse michelle wat er al een tijdje niet is geweest (villa vertigo) link: http://www.saunaclub.com/saunaclub-vertigo-news/megahubsche-joana-im-spa-for-men/

hopelijk wel zou zeer goed nieuws zijn als deze dame er weer is.

Nee, blonde Michelle uit Roemenie. Heeft voorheen in Frankfurt gewerkt. Circa 23 jaar oud:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24861-Michelle-(blond-roemeens)&p=206274#post206274

ijsbeer2121
11 april 2011, 19:46
Afgelopen zaterdag was ik, zoals wel eens vaker, in GT. Het beloofde 's ochtends een goede dag te worden, met een lekker zonnetje. Eenmaal aangekomen bij GT had ik een goede plaats op de parkeerplaats, ging de deur open voordat ik op de bel drukte, en kreeg ik een warme begroeting aan de Theke. Wat wil je nog meer zo vroeg op de middag?

De rest van de dag was eigenlijk ook prima, al miste ik qua dames een beetje de variatie - Duitse of Turkse damens waren nauwelijks aanwezig. Gelukkig vond ik tussen de Roemeense damens nog Meggy, waar ik een leuk uurtje mee had gekamerd :freu:.

Ook zag ik dat er wat nieuw personeel achter de bar stond. Het verloop lijkt toch best groot te zijn bij GT. Ergens is het natuurlijk wel begrijpelijk - als non-working Girl is het wel apart om tussen 100 geile ijsberen te staan. Aan de andere kant, de 'Madames' van GT lijken er wel goed tegen te kunnen - en kleden zich zelf zo dat de borstjes netjes afgetekend zijn? :hammer:

Wat betreft de Roemeense dames - er is er eindelijk eentje die mij wel leuk lijkt! Tenminste, ik denk dat ze Roemens is - ze is redelijk lang, stijl haar (nu bruin), grote moedervlek op haar rug/zij, en heeft vooral, bij het lachen, veel zichtbaar tandvlees (sorry voor deze omschrijving :huch:, maar denk dat ze zo het beste te herkennen is). Iemand enig idee wie zij is?

Al met al was het weer een goede dag in GT! :smile2:

Rex
11 april 2011, 22:03
Beste ijsberen, ik lees niks mee over deze Mirella met G cup,Is de dame nog teruggekomen na zat.2 april ? idem is Ginger D-cup nog afgelopen vr en zat geweest,

Mirella was er zaterdag helaas niet, maar Ginger wel gelukkig en daar heb ik gretig gebruik van gemaakt.....

envert
11 april 2011, 23:33
hoi Rex, Bedankt voor de info , btw een trio met Ginger en Mirella (als ze terugkomt ?) lijkt mij geweldig om te doen.moeten eerst vriendinnen worden, voordeel het zijn 2 duitse madchen.

BSesamstraat
12 april 2011, 16:01
Ik ga een inspectie op locatie doen.

lustman
13 april 2011, 17:59
Bezetting dik in orde. Van optick tot snol.

Geen YBF bekenden gezien.

Roemeense Carla verdwenen.

Geen sperma in de whirlpool , wel vier Italianen.

Afzuigduo Pam en Ginger afwezig.

Tentenkamp van Youppienet opgezet in de tuin.

Live cooking : beef or fish.

Het was een zonnige dag.

Badslippers
13 april 2011, 23:46
[...] maar Ginger wel gelukkig en daar heb ik gretig gebruik van gemaakt.....

Zeg geile hond, heb je je dan ook laten pijpen in de "Whirlpool" of had ze dat die dag niet in het pakket zitten. Het is inderdaad een geil mokkeltje die voor veel in is en een goeie service biedt. Trouwens, die D-cup waar iemand iets over schreef is volgens mij iets kleiner maar dat mag de pret niet drukken. We kijken niet op een onsje meer of minder.

Net als CLUBSPORT heb ik ook een "To Do Lijst" gemaakt en daar staat met stip boven aan een "Quatro" (of hoe noem je dat eigenlijk?) met Ginger, Pam en J. Jo.

jacky pakutra
13 april 2011, 23:48
Wat betreft de Roemeense dames - er is er eindelijk eentje die mij wel leuk lijkt! Tenminste, ik denk dat ze Roemens is - ze is redelijk lang, stijl haar (nu bruin), grote moedervlek op haar rug/zij, en heeft vooral, bij het lachen, veel zichtbaar tandvlees (sorry voor deze omschrijving :huch:, maar denk dat ze zo het beste te herkennen is). Iemand enig idee wie zij is?


Is Janina, inderdaad Roemeens : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24608-Janina-(Roemeense)&highlight=janina

Vince
14 april 2011, 15:44
Country roads, take me home
To the place I belong
Golden Time, on the Heidweg,
Take me home, country roads

All my memories, gathered 'round her
Miners' Lady, stranger to blue water
Dark and dusty, painted on the sky
Misty taste of moonshine, teardrop in my eye


I hear her voice, in the morning hour she calls me
The radio reminds me of my home far away
And drivin' down the road I get the feeling
That I should have been home yesterday, yesterday

Big30
14 april 2011, 16:12
Vince heeft de lente en/of een dame in zijn hoofd zitten ;)! Denk dat ie snel in Gt zal opduiken om iets aan zijn lente kriebels te laten doen.

Maar ehm erg mooi gedicht en uiteraard zelf bedacht :tongue:.

CLUBSPORT
14 april 2011, 16:44
beter goed gejat dan slecht bedacht:tongue:

CLUBSPORT
14 april 2011, 16:48
Net als CLUBSPORT heb ik ook een "To Do Lijst" gemaakt en daar staat met stip boven aan een "Quatro" (of hoe noem je dat eigenlijk?) met Ginger, Pam en J. Jo.
niet met SONJA erbij:eek:
pas maar op dat het je niet teveel word :biggrin:

Ace2
14 april 2011, 19:02
En zo is de voltallige thaise kolonie in een paar maanden tijd uitgeroeid. Geen Lulu, Meylin, Kim, Bee, Nicky, Pat en May meer.

In den beginne had GT geen Thaise dames. Dat veranderde begin 2005 langzaam maar zeker, totdat in 2010 GT het Bangkok aan de Rijn was. En nu? Nu nog eentje? De circel is rond...........................


IS THIS AN OMEN? :angst::angst:

Om de stroom des levens tegen te gaan, ben ik in actie gekomen (dat klinkt eigenlijk best wel goed :gruebel:). Ik ben naar The Temple of Boedha gegaan en hem wierook, zaad (om het begin des levens te symboliseren) en een schaap (dat liep daar toevallig) te offeren. Eerlijk gezegd merkte ik weinig verandering of reactie. De Thaise dame waarmee ik was fluisterde in mijn oortjes het juiste.............. :cool:

Ik legde de 50-eurobiljes op het offerschaaltje en zo waar de Sexgoden reageerden:


volgende week zal er naar alle waarschijnlijk weer een Thaise in GT zijn. :freu::freu:

desselman
15 april 2011, 12:04
Gezien de ontluikende zonnestralen die me op de terugweg richting belgenland begeleidden toch slinks een blitzbezoek aan Gt ingepland om alzo de gemelde file te onlopen uiteraard:smile2:.Er gaat immers niets boven de gemoedsrust die ik alzo in m'n oververhitte koker voelde opborrelen na deze pientere ingeving.Eén van de laatste parkingplekjes weten te bemachtigen,en vierklauwens de Brüggse vertrekken binnengestommeld.Tot m'n welbevinden bleken er een onoverzichtelijk aantal bevallige dames aanwezig te tekenen,waarvoor dank bij voorbaat.Zinnens om me niet alle kaas van het bord te laten eten door de aanzienlijke Nederlandsche berenpopulatie me nog snel aangesloten bij de wachtrij voor een vullend avondmaal.Lekker en verzorgd zoals steeds,appreciated.

Damesgewijs was er een quasi onuitputtelijk arsenaal topdames aanwezig,no time to waste:).M'n eerste optie van de dag werd Lydia,een orale virtuose uit de Oeral die eerder in Samya actief was,maar me daar om ongewisse redenen steeds onberoerd liet.Tot haar verbazing stapte ik op haar af,en al snel waren we verwikkeld in een leuk gesprek over haar (en mijn:confused:) Keulens verleden.Erg leuke en vlotte dame die me snel wist te overtuigen voor een kamerbezoek,why not?Een beetje jammer van de ietwat warrige extentions die eerder van de vlooien- als van de zondagsmarkt leken te komen,maar alla,er rest me niets anders dan me op andere lichaamsregionen te focussen dan maar:tongue:.

Lydia is zeker een topdame met dito service.Haar "forte" is ongetwijfeld de uitvoering der orale kunstelarijen,Russiche degelijkheid as they say:cool:.Een erg lange en "doorleefde" pijpsessie met diepgang voor de meerwaardezoeker,erg overtuigend.Na deze concerto al imaginare op naar de hoofdschotel me dunkt,al vogola:biggrin:.Prima deluxe as well,erg leuk en afwisselend,Lydia is zinnens om haar klanten op hun wenken te bedienen,erg leuk.Kortom:prima openingsessie met het gewenste vochtverlies tengevolge:herhalingsgevaar:100%.

Gezien de beperkheid in tijd van m'n GT-bezoek al snel een tweede dame opgezocht.Ietwat afwezig zittend,maar bloedmooi zittend,dat wel:):Sandra.Een Duitse 24-jarige deerne die blijkbaar voorheen als thekefrau aanwezig was in VV.I couldn't care less,ze is erg knap,gezegend met een prachtig lichaam,that's what counts.Entertainend chitchattende kennismaking met haar tot tevredenheid,een kamerbezoekje was onvermijdelijk,effie wachttijd voor een sleutel ondergaan,maar met deze dame aan je zij gaat dat rimpelloos.

Sandra blijkt een prima keuze achteraf,buiten tongzoenen biedt ze een erg fraai palet aan opties,een erg leuke en mooie sessie.Haar zandloperfiguurtje par excellence deed de hormonenspiegel alras richting zenith stijgen.Primadeluxe pijpbeurt met tempowisselingen galore,jasje aangebracht en een wilde,snelle rit afgeliegd in allerhande posities gevolg met een happy end,what more to ask for??Kortom:tweede topsessie vd dag tot algeheel jolijt en welbevinden,herhalinggevaar:90%.

Na deze twee sessies me weer in m'n burgerkloffie gewurmd,ietwat vermoeid doch zeer tevreden na een vragenvuurtje anan de uitgang door de thekedames me snel ingevoegd op de betonnen pleiade richting Antwerpen die ik fileloos en in ijltempo kon afleggen.I like it when a plan turns out fine:freu:.Peace out!

jacky pakutra
16 april 2011, 16:29
Uit geile tijden september 2010 het volgende citaat:


-de Poolse Jessica en de Roemeense Maxi. Deze laatste 2 zijn volgens Youppie absolute no-go's.

laatstgenoemde dame werkt vanaf zomer 2010 in GT en heeft nog steeds geen paspoortje/post. ben eigenlijk wel benieuwd naar de ervaringen van beren zoals bv Youppie, maar er zullen ook vast andere beren zijn..."no-go" klinkt een beetje als "absoluut te mijden", een cijfer 1 of hoogstens 2 op een schaal van 10....
ik wil zelf best een draadje starten maar ja als er verder niemand is die er wat over te melden heeft/wil melden (waar het op lijkt, gezien het aantal van 0 posts in bijna een jaar tijd) dan voegt het ook niet veel toe...van de ene kant is het goed dat positieve dingen over dames geschreven worden maar als iemand op grond van zijn ervaringen van mening is dat een dame de stempel "no-go" verdient dan is het ook wel handig als hij aan andere beren kan aangeven wat zijn ervaringen dan precies zijn geweest... zodat andere beren hier wat aan hebben

ik hoor het graag en lever mijn bijdrage als er een draadje geopend dient te worden

The Saint
16 april 2011, 18:20
Uit geile tijden september 2010 het volgende citaat:



laatstgenoemde dame werkt vanaf zomer 2010 in GT en heeft nog steeds geen paspoortje/post. ben eigenlijk wel benieuwd naar de ervaringen van beren zoals bv Youppie,
Youppie is geen ijsbeer maar de naam van het Franstalig ijsberenforum: daar staan er diverse recensies omtrent Maxi die ik gelezen heb.

CLUBSPORT
16 april 2011, 19:05
Gisteravond maar weer eens een bezoekje afgelegd aan heidweg 1.
helaas was de bouwmarkt dicht dus ben ik maar noodgedwongen naar de bungalow ertegenover gegaan :biggrin:
de verwachtte drukte bleef deze avond een beetje uit en daardoor waren er ook geen lange wachttijden .
CHRYSTELLE van mijn to do lijst geschrapt en verder 2 prima kamergangen gedaan met respectiefelijk ELLA en JANA
een uitgebreider verslag volgt later

jacky pakutra
16 april 2011, 19:38
Youppie is geen ijsbeer maar de naam van het Franstalig ijsberenforum: daar staan er diverse recensies omtrent Maxi die ik gelezen heb.

dank je voor je snelle reactie, ik heb het inmiddels gevonden...twee weken geleden is er nog een "toprecensie" over haar geschreven zie ik

Megaboob
17 april 2011, 00:09
Vrijdag 15 April was ik al rond 2 uur in de middag bij GT, parkeerruimte genoeg, en vreemd genoeg ook nog niet de "normale" vrijdag drukte. Het blijft eigenlijk tot aan mijn vetrek (ca 21.00) redelijk rustig in GT, en dat voor een vrijdag? Wat is er aan de hand? Alle voor mij bekende collega-ijsberen van het forum waren er niet (helaas), en dus moest ik maar troost gaan zoeken bij Nicolle, Asha en Ricarda, zie verslagen op dit forum! Het was best lekker weer, dus ik begon met een drankje, en even mijn krantje buiten, maar Nicolle kwam me al snel "uit mijn concentratie" halen. Daarna de krant dus nog even uitgelezen, en door naar de Sauna en de whirlpool die weer heerlijk op temperatuur waren vrijdag, en waar het fijn ontspannen was. Om even af te koelen heb ik me op het ligbed bij de sauna neergevleid, waarna een onvoorstelbare stroom voor mij bekende en onbekend dagen als "bijen op zoek naar honing" kwamen informeren of ik met ze wilde kameren. Nog niet, ik was nog aan het bijkomen, en tja, eerlijk is eerlijk met sommige dames wilde ik niet kameren wegens gebrek aan grote borsten, of de welbekende "klik" De jacht op ijsberen was in ieder geval geopend, want zoals Nicolle en Asha me toevertrouwden is het momenteel toch iets rustiger in GT dan het vroeger was, en dat merken de dames in hun dagopbrengst. Jammer, maar niet veel aan te doen, ik heb mijn bijdrage in ieder geval geleverd met drie sessies! De betreffende dames verzekerde me dan ook dat het niet aan mij ligt, en dat ze graag meer ijsberen zoals Megaboob in GT zien, die niet de hele dag bier drinken en naar de dames "kijken, kijken en niet kopen"... Uiteraard geld dat niet voor de leden van dit forum, maar ook mij valt het de laatste weken op in GT dat er nogal wat "bierdrinkers" tussen zitten die ik nog nooit de kamer op heb zien gaan. ik kan me enige frustratie bij de dames dan ook wel voorstellen in sommige gevallen.

Het avondeten werd opgedient, goed te eten, maar niets bijzonders, en ik had een leuk gesprek met twee Duitsers. Na het eten was de jacht weer geopend, en liep ik Poolse Asha tegen het lijf, waarbij ik haar dus ook maar direct geboekt heb, voor een stomende sessie!

Na deze sessie nog even ontspannen, even in de whirlpool, en omdat ik al wat vroeger dan gebruikelijk nara huis moest, nog even een rondje gelopen, en Ricarda tegengekomen. Ook met haar een leuke sessie gehad, en toen was het dan ook echt mooi geweest, en werd deze mooie dag weer afgesloten met een rit naar huis.

De Boobmeister was in ieder geval zeer content dat er weer wat rondborstige dames aanwezig waren na het "grote gebrek aan siliconen " (lees: niets groter dan een C cup...) van vorige week.

Teiresas
17 april 2011, 14:09
Nog maar eens proberen...
De laatste maanden zie ik zeer regelmatig een mooie slanke blondine. Circa 1.70+ m, halflang blond haar tot over de schouders met donkere accenten aan de punten. Pronte cup A/B. Is wat op zichzelf, komt beschaafd, soms haast timide over. Fijn gezichtje. Is op de dagen dat ik er ben (meestal dinsdag/donderdag) redelijk vroeg vertrokken, zo rond een uur of 7 a 8.
Weet iemand wie zij is?

bergm550
17 april 2011, 14:34
Nog maar eens proberen...
De laatste maanden zie ik zeer regelmatig een mooie slanke blondine. Circa 1.70+ m, halflang blond haar tot over de schouders met donkere accenten aan de punten. Pronte cup A/B. Is wat op zichzelf, komt beschaafd, soms haast timide over. Fijn gezichtje. Is op de dagen dat ik er ben (meestal dinsdag/donderdag) redelijk vroeg vertrokken, zo rond een uur of 7 a 8.
Weet iemand wie zij is?

Ik denk dat dit Chanti is. Ik ben een aantal keren met haar op de kamer geweest. Een vriendelijke en beschaafde vrouw met een goede service op de kamer.

gignnl
18 april 2011, 01:09
Na de drukke zondag van 14 dagen terug het maar weer eens opnieuw gewaagd naar het clubhuis.
Kon voor de deur parkeren dus dit gaf al aan dat het stukken rustiger was.
Door het lekkere weer zat alles goed verspreid en was het goed toeven.Eten was weer prima,het damesaanbod leek iets minder qua aantal maar voor mij geen enkele belemmering.
Heb 4x goed gekamerd met Oekraainse Lydia,poolse sunny,roemeense Alexia(die ik al kende uit vv/lr) en met jj.
Flink gelachen met een groep plaatsgenoten die het prima naar hun zin hadden.
Prima dagje nou nog bbq en het is helemaal super!

2bat4you
18 april 2011, 10:50
Vrijdag is het Goede vrijdag
gaat GT dan later open???

adje10
18 april 2011, 10:58
pfff heb zin in te ballen.

was ginger er ook weer van het weekend? en de Letse Maya?

Vince
18 april 2011, 11:02
http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/1251802/2011/04/16/Legionellabacterie-in-whirlpool-van-Playboy-Mansion.dhtml

Ai-ai, hoe staat het eigenlijk met de hygiëne @ GT op dit vlak?

Tiga
18 april 2011, 11:29
Vrijdag is het Goede vrijdag
gaat GT dan later open???

Zie http://blog.goldentime.de maar ze zijn gewoon open ;)

Admin
18 april 2011, 11:32
https://www.ijsberenforum.com/banners/fullbannergt.gif (http://www.goldentime.de)



Verehrte Gäste wir haben über Ostern wie folgt geöffnet:

Karfreitag von 13:00 Uhr bis 2:00 Uhr.

Ostersamstag von 11:00 Uhr bis 2:00 Uhr.

Ostersonntag von 13:00 Uhr bis 1:00 Uhr.

Ostermontag von 13:00 Uhr bis 1:00 Uhr.


https://www.ijsberenforum.com/banners/fullbannergt.gif (http://www.goldentime.de)

Cupido
18 april 2011, 17:51
Vrijdag is het Goede vrijdag
gaat GT dan later open???

He lees jij je priveberichten eerst eens ff!!!

MichelJ
18 april 2011, 18:09
http://www.hln.be/hln/nl/944/Celebrities/article/detail/1251802/2011/04/16/Legionellabacterie-in-whirlpool-van-Playboy-Mansion.dhtml

Ai-ai, hoe staat het eigenlijk met de hygiëne @ GT op dit vlak?

Volgens mij mag je er alleen met een beschermd duikpak in.

bergm550
20 april 2011, 00:17
Beste heren,

Op 19 april was ik in Golden Time. Ik had vakantie en dus de gelegenheid de club eens doordeweeks te bezoeken in plaats van op zaterdag. Ik was met een vriend meegereden en we waren zo tegen 11:30 uur aangekomen. Bij aankomst waren er al enige vrouwen, maar ik besloot nog even te wachten met het op de kamer gaan tot 16:30 uur, want dan komen er altijd nog wat meer vrouwen.

Het weer was zomers, 23 graden, zonnig met een blauwe hemel. Ik had heerlijk buiten gelegen en was ook nog een bekende tegengekomen uit Bielefeld. Na een kort onderhoud genoot ik weer verder van de naakte zonnebadende vrouwen. Wat is dat toch geil om te zien? Die heerlijke glimmende lichamen.

Tijdens de dag schat ik dat er zo'n 60 vrouwen aanwezig waren, waaronder vele bekende die ik ook altijd op zaterdag zie, maar ook enige nieuwe gezichten. Ik wilde met Ginger (Duitse) op de kamer, maar ik had haar niet gezien. Ook Elisabeth en Nani had ik niet gezien. Maar dat is geen probleem, want er zijn genoeg andere vrouwen.

Bij het avondeten had ik Asia (Pools) ontmoet. Ze had lang geblondeerd haar, 180 cm lang en cup D. Ik kende haar nog niet en had haar ook nog nooit op zaterdag gezien. Ik had haar gevraagd en kort daarop zijn we op de kamer verdwenen. Ik was zeer tevreden met haar service. Later op de avond was ik ook nog op de kamer met Amelia (Roemeens). Ik was al eens met haar, en het was me wederom goed bevallen.

Rond 21:00 uur zijn we dan weer naar huis gereden. Ik zal zeker terugkeren.

Bergm550

CLUBSPORT
20 april 2011, 21:26
De laatste tijd lijkt GT zaterdag vervangen te worden door GT vrijdag , ook dit keer was een bezoekje aan mijn favoriete duitse adresje op de zaterdag niet mogenlijk , en aangezien ik de dames te lang alweer had moeten missen was een extra week uitstel geen optie , dus werd het weer vrijdag:)
helaas kon ik niet zo vroeg weg als ik had gehoopt met ls gevolg dat ik ook nog eens onderweg in diverse files terecht kwam , de reis duurde hierdoor bijna een half uur langer dan normaal en rond een uur of 6 draaide ik de heidweg eindelijk op .

de parkeerplaats was zoals verwacht reeds vol maar gelukkig was er bij de bouwmarkt nog plaats vrij .
na de transformatie tot ijsbeer een frisse douche en een hartlijke begroeting van ella die ik al effe niet meer gezien had haastte ik mij de tent in om volgens mijn verwachting in een lange rij te gaan wachten op het eten .
tot mijn verbazing was de rij dit keer 3 maal zo kort als ik verwacht had en na ee kleine 10 minuten kon ik mijn bestelling al plaatsen bij de kok :biggrin:
spaghetti met saus en vis stond oa op het menu en dat smaakte meer dan prima .

Na het eten ging ik terug de barruimte in , bestelde een kop koffie en keek eens rustig om me heen om te kijken wie er zoal aanwezig was maar ik spotte geen bekende beren .
Zoals gezegd was het dus relatief rustig in vergelijking met andere vrijdagen , tenminste qua beren dan want dames waren er genoeg , ik wou eerst mijn maaltijd wat laten zakken voordat ik mijn vizier op de dames ging richten , bovendien had ik ella al belooft dat ik bij haar terug zou komen alleen wist ik nog niet zeker of zij mijn eerste kamergenote zou worden :rolleyes:.
uiteindelijk draaide het na een paar rondjes zwerven toch toch daarop uit :freu:,
ella zat in een van de bankjes met naast haar blonde michelle ook een dame die nog op mijn lijst stond , helaas was ze later op de avond niet meer te vinden :frown:, ik nestelde me naast de 2 dames op de bank en we kletsten wat over koetjes en kalfjes :tongue: al snel liet ik ella maar de sleutel halen en even later vertrokken we snel richting 1 van de tuinhuisjes waar we een half uur flink tekeer gingen :tongue:

Na het douchen weer de bar ingedoken , het was nu tegen negenen en nog steeds was het opmerkelijk rustig jana zorgde voor aangenaam gezelschap en we kletsten wat over de serieuze zaken des levens ( prettig om te merken dat zoiets ook kan zonder dat de kamervraag gesteld word ).
nina was ook weer aanwezig helaas voor haar was ik deze avond niet van zins met haar de kamer op te gaan .
Volgens badslippers moest ik maar eens wat gaan doen aan mijn to do lijst en wie stond er hoog op die lijst en was ook nog eens aanwezig ???
chrystelle dus ik sprak haar aan bij de bar en na een korte kennismaking waarin ik haar geheugen nog moest opfrissen over onze eerdere ontmoeting vorige maand liet ik haar de sleutel maar halen .
opnieuw richting 1 van de tuinhuisjes waar ik me een half uur liet verwennen .
deze sessie werd helaas niet wat ik me ervan had voorgesteld , ze was afwachtender dan ik had verwacht en bij een poging tot vingeren kreeg ik een afkeurend toontje van haar als reactie , geile blikken geven tijdens het aftrekken kan ze prima en ze heeft een heerlijk kontje maar die dingen konden een matige sessie zonder echte klik helaas niet redden .

hierna maar weer een rondje gemaakt , effe de whirlpool opgezocht (helaas waren de whirlpooldames niet aanwezig:rolleyes:) , ik raakte vlak voor de pizzatijd nog in gesprek met een duitse beer en daarna besloot ik nog een 3e kamergang de maken , echter geen van de dames op mijn lijst was aanwezig , ik besloot het uiteindelijk toch nog eens met jana te proberen en daar kreeg ik achteraf geen spijt van :freu:.



hierna was het welletjes ik bleef nog effe hangen voor een drankje en kwam tijdens een van mijn laatste rondes die ik liep sonja nog tegen die in het atrium op een van de bankjes lag uit te rusten
we kletsten nog effe wat en hierna besloot ik dat het welletjes was geweest , ik nam afscheid van ella en jana die ik nog trof en besloot me te gaan omkleden .

een iestwat kortere dag dan ik gewoon was maar ik had me weer goed vermaakt , helaas gaat zo'n dag snel voorbij maar er komt altijd weer een volgende keer :)
flink nagenietend en met de radio hard reed ik voldaan weer richting huis
tot de volgende keer maar weer ;)

Megaboob
20 april 2011, 22:46
@ clubsport,

Ik was er ook op de 15e april, jammer dat ik je niet heb leren kennen, misschien bij een volgende bezoek!

Megaboob

CLUBSPORT
21 april 2011, 13:24
dat komt er vast wel een keer van :wink:

Ace2
22 april 2011, 19:39
Live from GT:
Eindelijk is het gelukt om op het forum te komen. Om 14.30u was er al geen parkeerplaats vrij. GT barst uit zijn voegen door de hoeveelheid ijsberen, zoals MichelJ Clubsport Tiga Foots Jansen Polar Rudi.NL Elgar Cupido 2Bat4You BbertB Polar waarvan enkelen al naar VV zijn gegaan. GT kan deze grote hoeveelheid mannen aan omdat er niet zoveel vrouwen zijn Wie er wel zijn zijn: Chrystelle Chantal (doet ook anaal) Annie Michelle/Nicolle JayJay Veronica Carolina Xenia Lovely Meylin Adriana Helana met haar hondje ILTG Roxy Lisa Joy Louisa Emma Maya en Chakira als de paashaas. Het wordt nu wat rustiger. Ik niet.

Ace2
22 april 2011, 20:03
Live from GT:
Gespot: Heidi Sonja Xenia2
Rudi.NL heeft Annie in de tuin uitgewoond. Eigenlijk is zij zijn type niet. Het voelde als vreemd gaan vertelde hij. Ik beloofde daarom mijn mond te houden. Sonja heeft Tiga besprongen en die vindt het best. MichelJ heeft mij uit de danspaal gehaald terwijl Lucy binnen komt met Tanya (dld). ILTG loopt verdwaasd rond.

Ace2
22 april 2011, 20:35
Livefrom GT:
Het loopt nu snel leeg. MichelJ is naar huis. Er zijn maar weinig vrouen vooradig. Ik heb mij net in de tuin door Annie laten leeg pjpen. Vrouwen komen bijna niet de barruimte in. Ze worden gelijk besprongen door ijsberen. Op de bar staat champagne al waar Angela dorstige beren voorziet van een drankje. Ik vrmaak mij uitstekend met Clubsport. Carolina berijdt een man in de bank. Ik tel 12 vrouwen in e barruimte.

Ace2
22 april 2011, 20:41
Live from GT:
Lin was ik nog vergeten te vermelden. Ik neem afscheid van Clubsprt en Chrystelle want ik hoorijn mondharmonica ...............

Jansen
22 april 2011, 21:26
Om 14.30u was er al geen parkeerplaats vrij. GT barst uit zijn voegen door de hoeveelheid ijsberen, zoals MichelJ Clubsport Tiga Foots Jansen Polar Rudi.NL Elgar Cupido 2Bat4You BbertB Polar waarvan enkelen al naar VV zijn gegaan. GT kan deze grote hoeveelheid mannen aan omdat er niet zoveel vrouwen zijn.
Het wordt nu wat rustiger. Ik niet.

Ja ik was lekker al vroeg in de tuin om 14.00 u na even met Cupido en MJ gesproken te hebben, heb ik me even terug getrokken omdat ik even lekker bruin wou worden.
Daarna met de andere beren beetje bij gekletst en met de Duitse Sarah ( die ik al 5 jaar ken hier ) naar hut 25 gegaan.
Na ongeveer 20 minuten had ik het gezien en haar even volgepompt.
Omdat ik het weer een mannenkamp vond ben ik tijdens het eten naar huis gegaan.
Wel sinds lange tijd weer even in live Foots gesproken dat was even een pluspunt van de middag ( ja als dit al een pluspunt is dan is de rest toch wel erg slecht niet ? )

Ik vond de dames weer erg mager van kwaliteit en uitstraling ook omdat er teveel tatoo dames rond lopen zonder enige klasse van een mooie meid met lekker figuur.
Ik kan me voorstellen dat er beren naar VV zijn gegaan ikzelf wou nog naar PHG rijden maar door zakelijke werkzaamheden toch maar terug naar die Niederlande gereden.

Zonde maar de dames vandaag in GT zijn voor mij toch maar van veel mindere klasse wat ik betreur tevens waren er te weinig vrouwen.
Big30 staat nog op de carpoulplaats op me te wachten ben ik vergeten mee te nemen.

GT tot volgend jaar.

MichelJ
22 april 2011, 21:29
- Na een half jaar weer eens de fickfabrik bezocht
- Het was warm en de tuin lag vol ijsberen
- Line-up was voor mij, zoals wel verwacht, erg slecht; slechts 1 MJ-meisje aanwezig, maar haar houding nodigde mij niet uit tot een kamerbezoek
- BBQ-seizoen is weer geopend
- Veel bekende (en onbekende) ijsberen
- Grappen van Ace2 waren van topniveau
- Big30 heeft zich de hele middag verstopt
- Voor het donker weer vertrokken
- Volgend bezoek aan GT: oktober 2011

yep3
22 april 2011, 23:00
Spaanse Maya en de roodharige xenia??

CLUBSPORT
22 april 2011, 23:34
Live from GT:
Eindelijk is het gelukt om op het forum te komen. Om 14.30u was er al geen parkeerplaats vrij. GT barst uit zijn voegen door de hoeveelheid ijsberen, zoals MichelJ Clubsport Tiga Foots Jansen Polar Rudi.NL Elgar Cupido 2Bat4You BbertB Polar waarvan enkelen al naar VV zijn gegaan. GT kan deze grote hoeveelheid mannen aan omdat er niet zoveel vrouwen zijn Wie er wel zijn zijn: Chrystelle Chantal (doet ook anaal) Annie Michelle/Nicolle JayJay Veronica Carolina Xenia Lovely Meylin Adriana Helana met haar hondje ILTG Roxy Lisa Joy Louisa Emma Maya en Chakira als de paashaas. Het wordt nu wat rustiger. Ik niet.

je vergeet LILIA , ROXANNE , , LINDA en JACKY , :rolleyes:

Big30
22 april 2011, 23:52
.
Big30 staat nog op de carpoulplaats op me te wachten ben ik vergeten mee te nemen.



Geen punt Jansen, ik kijk altijd naar die Survival programma's op Discovery dus ik red me wel. Kampvuur gemaakt, bivak ingericht, heb nog wat eten gevonden en een waterput :biggrin:.
Morgen weer vroeg dag en zal ik mijn tocht vervolgen. Vervoer is geen probleem, heb een wild paard wat ik in de wei hier in de buurt zag staan gedresseerd, lief beestje Bonfire heet ie, hij luistert nog niet zo goed trouwens.

In mei waag ik weer een nieuwe poging om in Gt te geraken, moet toch lukken hoop ik :wink:.

Ace2
23 april 2011, 06:39
Live from GT:
GT barst uit zijn voegen door de hoeveelheid ijsberen, zoals MichelJ Clubsport Tiga Foots Jansen Polar Rudi.NL Elgar Cupido 2Bat4You BbertB Polar waarvan enkelen al naar VV zijn gegaan.

Met het schaamrood op mijn kaken moet ik melden dat ik de aanwezigheid van TimD vergeten ben te vermelden.

Tiga
23 april 2011, 07:12
- Line-up was voor mij, zoals wel verwacht, erg slecht; slechts 1 MJ-meisje aanwezig, maar haar houding nodigde mij niet uit tot een kamerbezoek

Wat mij opviel was dat de complete groep Roemeense dames ontbrak. Geen Elizabeth lori moni sabrina denisa amelia Paula hani nani om er een paar te noemen.

"de souza"
23 april 2011, 07:24
Wat mij opviel was dat de complete groep Roemeense dames ontbrak. Geen Elizabeth lori moni sabrina denisa amelia Paula hani nani om er een paar te noemen.

Donderdag waren bovengenoemde dames met uitzondering van Moni, Paula en Lori wel aanwezig:wink:

laplagne
23 april 2011, 08:28
Ondanks wellicht de afwezigheid van een aantal Roemeense dames zeg ik altijd maar in Golden Time: keuze genoeg!
Er lopen in Golden Time altijd talloze toppers uit alle uithoeken van Europa of zelfs Zuid-Amerika rond.
Je mag het eigenlijk geen minpuntje noemen, maar de gastvrouwen zijn de afgelopen vijf jaar door de telefoon nooit vriendelijk. Daar moeten we dan maar meeleven. Ik had de Poolse Ela al een paar misgelopen en daarom ook een paar gebeld of Ela aanwezig was. Meer dan een kort maar krachtige 'Nein!' kreeg ik dan te horen. Bij een positief antwoord was ik meteen in de auto gestapt en had binnen het uur hopelijk met Ela ouderwets liggen stoeien. Hebben jullie nog nieuws over Ela of haar recentelijk gezien?

Tiga
23 april 2011, 08:36
Ondanks wellicht de afwezigheid van een aantal Roemeense dames zeg ik altijd maar in Golden Time: keuze genoeg!
Er lopen in Golden Time altijd talloze toppers uit alle uithoeken van Europa of zelfs Zuid-Amerika rond.
Je mag het eigenlijk geen minpuntje noemen, maar de gastvrouwen zijn de afgelopen vijf jaar door de telefoon nooit vriendelijk. Daar moeten we dan maar meeleven. Ik had de Poolse Ela al een paar misgelopen en daarom ook een paar gebeld of Ela aanwezig was. Meer dan een kort maar krachtige 'Nein!' kreeg ik dan te horen. Bij een positief antwoord was ik meteen in de auto gestapt en had binnen het uur hopelijk met Ela ouderwets liggen stoeien. Hebben jullie nog nieuws over Ela of haar recentelijk gezien?

Ik heb de Roemeense dames pas heel laat gemist eigenlijk...

Ela was er gisteren ieg niet...

Picasso 1
23 april 2011, 08:37
Wat mij opviel was dat de complete groep Roemeense dames ontbrak. Geen Elizabeth lori moni sabrina denisa amelia Paula hani nani om er een paar te noemen.

Nu nog Paastijd verlengen naar een heel jaar en dan is er meer ruimte voor aanvoer van dames uit andere landen

CLUBSPORT
23 april 2011, 08:40
Hebben jullie nog nieuws over Ela of haar recentelijk gezien?

Ze was er vorige week vrijdag voor het laatst vertelde ze me , over een paar weken zou ze weer terug zijn

Van Dattum
23 april 2011, 17:18
Nu in GT (live)
Veel teveel ijsberen en veel te weinig goede vrouwen. Spijtig om te constateren, maar waar...

Cupido
23 april 2011, 17:47
Er zijn nou eenmaal ook dvp's die van een welverdiende paasvakantie kunnen genieten, net als beren die dan juist op die vrije dagen een clubje kunnen bezoeken, zie daar het resultaat!!! Gisteren was hetzelfde, maar als je dan toch eens goed om je heen kijkt zijn er voldoende dames die graag met je op de kamer willen gaan en die er ook nog goed uitzien!! Veel beren liggen het grootste gedeelte van de dag enkel te luieren!!!

CLUBSPORT
23 april 2011, 18:02
aansluitend op CUPIDO vond ik dat er gisteren ook meer dan genoeg dames rondliepen die meer dan de moeite waard waren , helaas kon ik maar met 2 van hen de kamer op:wink:

Jansen
23 april 2011, 20:32
Er zijn nou eenmaal ook dvp's die van een welverdiende paasvakantie kunnen genieten, net als beren die dan juist op die vrije dagen een clubje kunnen bezoeken, zie daar het resultaat!!! Gisteren was hetzelfde, maar als je dan toch eens goed om je heen kijkt zijn er voldoende dames die graag met je op de kamer willen gaan en die er ook nog goed uitzien!! Veel beren liggen het grootste gedeelte van de dag enkel te luieren!!!



Omdat de keuze voor een echte mooie lekkere geile meid onvoldoende was

Ben ik gaan luieren en effe met Sara Duits weggeweest

Sorry Cupido het was echt slecht met de dames in GT afgelopen vrijdag ik heb nog gewacht of er na 18.00 u nog iets bij kwam maar nee het was echt Van Ganzenwinkel spul.

Breng ze maar naar de kringloop :smile2::smile2: ik ga nu pas weer met MJ mee eind oktober.

ketserr
23 april 2011, 21:10
Nu in GT (live)
Veel teveel ijsberen en veel te weinig goede vrouwen. Spijtig om te constateren, maar waar...

via de mobile kets satelite verbinding weet ik dat nancy er is dus 1 goede is er!

Jansen
23 april 2011, 21:30
Vandaag ook weer slecht te weinig dames en zeer veel beren volgens Mobiel van gatenvuller.

Haha die gatenvuller is toch niet voor een gat te vangen die neukt toch wel als ze gebukt kan staan dan is het al goed.:biggrin::biggrin:

Ja als gatenvuller klaagt dan is het echt slecht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MichelJ
23 april 2011, 21:36
In 'zuster'-club LR is het de hele dag al uitstekend toeven, hier in LR geen homo-bar met 300 ijsberen, maar de meiden zijn in de meerderheid en er zijn zeer fraaie exemplaren bij :freu:

Cupido
23 april 2011, 22:56
In 'zuster'-club LR is het de hele dag al uitstekend toeven, hier in LR geen homo-bar met 300 ijsberen, maar de meiden zijn in de meerderheid en er zijn zeer fraaie exemplaren bij :freu:
4 roemeentjes en 2 ijsberen, ja echt gezellig!!!

Picasso 1
23 april 2011, 23:33
Hier blijkt de clubverslaving danwel een beperkt leven. Ga tijdens feest/vakantie dagen net zoals de afwezige dames eens andere dingen doen. Ga lekker naar een kroeg, barbecuen, een film kijken, met vrienden erop uit trekken, spelletjes spelen, lekker eten, postzegels op zolder uitwisselen, hangen en luieren.....
Voor clubbezoek zijn er andere betere momenten.

gignnl
23 april 2011, 23:40
Kom zelf ook graag in gt maar de laatste tijd is het er gewoon te druk.zelfs op de zondag,eerst kei leuk zat het vol met groepen.
Als het aantal dames dan door de vakantieperiode ook nog daalt ligt de verhouding flink uit balans.
Afgelopen donderdag was in lr de verhouding dames-beren meer als prima.en een roemeentje is al genoeg.......

MichelJ
24 april 2011, 00:23
4 roemeentjes en 2 ijsberen, ja echt gezellig!!!

Nee Cup er waren veel meer Roemeentjes en Poolsen, Russinnen, Duitsen en noem maar op, genoeg keuze voor iedereen. En ja het was zeker gezellig, net als vrijdag in GT waar het ook gezellig was, maar daar viel niks voor mij te :fuck: en geloof dat er zeker nog een stuk of 5-6 beren zo over dachten, die allemaal al vroeg weggingen. GT was gezellig met beren onderling en in de tuin was het prima, maar qua vrouwen viel het toch wel ontzettend tegen. Met Pasen kun je verwachten dat veel meiden naar huis gaan, maar vrijdag was het toch wel bar...

Gelukkig hebben we niet allemaal dezelfde smaak anders zou de witte mierenhoop nog erger worden ;)

Ace2
24 april 2011, 10:32
Ik weet niet of jullie dat kennen, maar als je op vakantie gaat komt er van te voren zo’n hoeveelheid werk op je af dat je voor 2 weken vakantie in de laatste week voor 2 weken extra werk weg stouwt en als je terug komt er een achterstand van 2 weken werk ligt. Eigenlijk werk je dan 4 weken extra voor 2 weken vakantie. “Daarom gaan rijke mensen veel op vakantie” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd “omdat ze zoveel extra moeten werken verdienen ze veel extra geld, waarmee ze weer meer op vakantie kunnen, waardoor ze weer meer extra moeten werken, waarmee ze weer extra verdienen en rijker worden en dus meer op vakantie kunnen gaan, waardoor…………….” Zo ervaar ik de weken voor mijn vakantie ook altijd. Je bereid je voor, je werkt extra, maar de hoeveelheid werk die voor je vakantie af moet wordt alleen maar groter en groter, naar mate de vakantie nadert. Alles en iedereen wil nog eventjes iets hebben geregeld voor je op vakantie gaat. Het lijkt wel of ze bang zijn dat je niet meer terug komt. “Dat hopen ze misschien wel, maar dat gaat zwaar tegenvallen….” denk ik dan maar altijd. Een positief neveneffect van die druk is dat je scherp wordt en je focust op prioriteiten. Je wordt doelgericht, efficiënt, delegeert veel en je richt je alleen nog maar op zaken die zeker moeten gebeuren voor je vakantie. Bovenaan het lijstje van prioriteiten stond een bezoekje aan GT. “niet voor mijzelf” dacht ik “maar voor die meisjes” En zo reed ik vrijdag 22 april vroeg in de middag naar Brugge. Geplande aankomsttijd was 15.00u. Ik was benieuwd of deze Goede Vrijdag nu een drukke dag zou zijn of juist niet. Toen ik bijna bij GT zag ik het al. Ik zag de Hummer wegrijden. “Godverdegodver” dacht ik. Voor de zekerheid nam ik nog een kijkje of er toevallig net niet iemand weg reed, maar waar ik bang voor was bleek waarheid te worden: ik moest naar het Naturpark rijden. Daar werd ik opgewacht door de Hummer die mij snel en veilig bij GT af zette. Onderweg keek ik nog even in mijn tasje en zag dat ik mijn uitgedraaide vrijkaartje netjes had meegenomen. Een minuut later stapte ik met badjes en sleuteltje de kleedkamer in en dacht: “Shit, mijn vrijkaartje vergeten in te wisselen” Later zou ik dat met het schaamrood op mijn kaken aan Tiga en MichelJ opbiechten, waarbij ik ook wel weer het positieve ervan in zag: “Toch niet slecht dat ik zo ver ben gekomen voor iemand met een iq van 70” “Dan ben jij de geschikte levenspartner voor Britney Spears” merkte Tiga op. “Nee” dacht ik “die Britney wil teveel een goed gesprek” Maar goed, zo ver was het nog niet. Ik moest mij eerst nog omkleden en was nog helemaal niet op de hoogte van de aanwezigheid van Tiga en MichelJ. Ik had al wel Jansen, Clubsport en Cupido bij de ingang gezien. Wie ik ook zag was Elgar die in de kleedkamer aan zijn financiele verplichtingen voldeed (niet aan mij trouwens). Hij liep mij straal voorbij. Dat is natuurlijk helemaal niet goed voor mijn verhaaltje. Dus tikte ik hem op zijn schouder en hij draaide zich verschrikt om: “Hi Acieeeee” riep hij “ik had je niet gezien. Ik heb mijn bril niet op” “Pas dan maar op dat je geen vent uit kiest, vandaag” reageerde ik. Ik kreeg een tikje tegen mijn schouder en hij vervolgde zijn weg met de mededeling: “ze zitten allemaal buiten”

Na het douchen liep ik met natte haartjes de barruimte in en wat ik daar aan trof stemde mij droevig. Het barruimte was redelijk gevuld, maar alleen maar met ijsberen. Hier en daar stond een meisje en de meisjes die ik zag waren nu niet echt Ace2-meisjes. Ik liep naar buiten en op de veranda zaten Cupido, BbertB, MichelJ, 2Bat4You en ClubSport. Ik begroette MichelJ allerhartelijkst en sloeg op zijn schouder. “Ik blijf niet lang. Ik ga zo naar LR” was het eerste wat MichelJ mij wist te vertellen. Ik keek echter naar mijn ijsberenvrienden “Allemaal gespierde, breedgeschouderde kamaraden” riep ik terwijl ik naar mijn vrienden wees. Verbaast keek iedereen mij aan. Ik weet wel dat dat niet zo is, maar het staat nu eenmaal beter in mijn verhaaltje dat ik getatoeerde breedgeschouderde gespierde vrienden heb, dan van die lelijke burgermannetjes zoals ik zelf. Iedereen was in gesprek met elkaar, waardoor ik vroeg: “hoe kunnen wij zo snel mogelijk het gesprek op mij krijgen?” “Je bent er niet rustiger op geworden” zuchtte MichelJ. Ik vroeg mij af wat mijn oude vriend had bezield om weer naar GT te komen. “Iedereen denkt dat ik niet meer besta” zei MichelJ “en als ik hier ben, kom ik weer voor in jouw verhaaltjes” . Jansen was zo beleefd om een hand te komen geven.
Ondertussen kwam Carolina met een klant van de kamer. Ze glimlachte en zwaaide. Ik vroeg mij af of ze het tegen mij had en voor de zekerheid zwaaide ik terug. “Ze had het tegen mij hoor” bulderde Cupido van het lachen, waarop ClubSport opperde: “deze passage gaan we wel vermelden in onze verhaaltjes” Een nadeel van zoveel bekende ijsberen is dat iedereen zijn eigen rol een beetje naar eigen inzicht gaat invullen. Je kent dat wel: eigen initiatief en zo. En ik straks maar aanpassen om er weer een leuk geheel van te krijgen. Op dat moment kwam Roxy met een klant naar buiten en zij glimlachte wel naar mij. Ze liet haar klant lopen om wat pepermuntballetjes te scoren.
Op dat moment kwam er een kerel voorbij die vriendelijk zwaaide. Hij had iets bekends en riep: “Je kent mij toch nog wel?” en ineens herinnerde ik hem van een paar maanden geleden. Hij was toen met een vriend. “Mijn maat is al voor de derde keer naar de kamer. Het is een machine” riep hij, waarna ik met hem mee de tuin in liep. Ik hoopte dat er verder in de tuin meer mooie vrouwtjes zouden liggen te zonnen, maar dat viel vies tegen. Ineens zag ik in de verte een hand van een ijsbeer omhoog gaan die iets in het vlaams tegen mij riep. Ik probeerde mijn zicht wat meer scherp te stellen zodat ik hem zou kunnen herkennen. Ik herkende wel Helana. “Oh, het moet ILTG zijn” dacht ik toen gelijk en ik liep lachend om mijn kameraad af. Wij schudden elkaar de hand en Helana lachte allervriendelijkst. ILTG vroeg om een pepermuntballetje, waarna hij die in zijn mond stak en met volle mond (in Nederland vinden wij dat onbeleefd) tegen Helana vertelde: “Jetzt bekomme ich geil und soll ich 6 mahl kommen” Helena liet een minachtende zucht horen, met de woorden: “endlich”

Van al die pepermuntballetjes werd ik ook opgewonden en ik dacht maar eens van bil te gaan. Ik liep de barruimte in en zag Chrystelle met een man staan praten. Ik liep haar voorbij en ze schrok toen ze mij zag. Even later kwam ik terug en merkte dat ze de transactie met de man afrondde. In plaats van de sleutel te halen liep ze naar mij en gaf mij een innige zoen op de mond. Daarna liet ze haar nieuwe haarkleur zien: “black, no red any more” zei ze “Black, more agressive, gggrrrrrrr…….”, waarna ik in de danspaal sprong en mij van angst omhoog trok. Lachend liep Chrystelle weg en ik liet mij zakken. Ik werd echter bruut op mijn schouder getikt en ik draaide om. Achter mij stond MichelJ: “wil je je wel een beetje gedragen” Dat beloofde ik. Ik ging bij Chantal staan die geld aan het verliezen was bij de gokkast. Na haar laatste eurootjes te zijn verloren vertrok ze weer. Ik liep een beetje rond en kwam bij de kino uit waar een vrouw op het beeldscherm een interview aan het afgeven was. Als ze al in het beeldscherm rustig gaan praten dan wordt het hier niets meer. Verder gebeurde er weinig schokkends in de kino (net als in de rest van GT). Ik liep weer verder en liep weer tegen het bevallige lijfje van Chantal op. Ik pakte haar beet, waarna ze begon te giechelen: “You are allways funny” “Ik probeer je te versieren” dacht ik. Chantal liep door “Why you run away from me?” riep ik haar na “I have to work, darling” antwoordde Chantal. Zonder te aarzelen reageerde ik met de sleutelvraag. En zo kon ik zijn dat ik met die strakke, slanke donkere Latina met grote tieten in een tuinhuisje verdween. Mijn verwachtingen waren niet zo hoog. Ik had haar eigenlijk gekozen vanwege haar geile looks. Mijn vorige sessie met haar was redelijk, maar niet geweldig. Waarbij ze zeker bij aanvang wat terughoudend was en teveel gespeeld acteerde. Dat was nu geheel anders.
Ik begon met een massage en toen ik eenmaal met haar billen bezig was moest ik daar van alles mee doen. Ik moest met name haar kontgaatje goed bewerken en ze kierde van genot. Tijdens het beffen stopte ik een vinger tegen haar aarsje en ze deed alle moeite die naar binnen te werken. Dat lukte wonderwel en ze bleef maar door drukken, terwijl ze genoot van mijn tong. Er kwamen allemaal vreemde sapjes uit haar kutje stromen en met haar handen streelde ze haar eigen borsten. Na een goed kwartier kwam ze heftig schokkend klaar en mijn hele vinger zat ondertussen in haar kontje. Ze leek compleet van de kaart. “Zou ze wat hebben gebruikt?” dacht ik. Hierna masseerde ik haar nog wat. Ze stelde voor dat ik haar anaal zou neuken. Dat deed ik, maar dat kostte wat moeite. Uiteindelijk werd deze heerlijke sessie met FT afgemaakt. Helaas gaat ze na dit weekend voor 1,5 tot 2 maanden op vakantie.
Ik liep met Chantal naar GT en onderweg vroeg Roxy nog om pepermuntballetjes. Ik douchte mijzelf en mengde mij weer onder de ijsberenpopulatie.

In de barruimte waren Cupido, Elgar en 2Bat4You met 2 andere ijsberen aan het kletsen. Het waren de 2 ijsberen die ik enkele maanden geleden nog had gesproken in GT. Blijkbaar waren ze mij nog niet vergeten, want de ene riep, terwijl hij naar 2Bat4You wees: “Hij lijkt op jou. Hij houdt ook van Thaise meisjes” “Weet ik” bromde ik “daarom geef ik hem altijd eerst een knietje als ik hem zie, om de concurrentie uit te schakelen” Ondertussen zagen wij een nieuw slank gebruind meisje voorbij lopen. Ze was erg populair deze dag en ze liep af en aan. Wel kwam ze wat erg snel terug van de kamer. Ze liep van haar klant weg en kwam even later met een sleutel terug. Ze had echter niet op mij gerekend en ik sprong zo voor haar: “aus welches traum kommst du?” “Tut mir leid” antwoordde ze en ze duwde mij opzij. Ik liet mij over een bankleuning vallen. 2Bat4You was dit alles ontgaan want Lin was langs gekomen. Ze zoenden wat af. “Ich will auch gerne kusschen” mopperde ik, waarop Elgar mij beet greep en zijn tong naar buiten liet gaan. Ik was niet te beroerd om hem een ferme tongzoen te geven, waarbij ik eerlijk toegeef dat ik een hand tussen onze beider mond hield. Je weet immers niet waar die tong van hem allemaal heeft in gezeten. “Je kust goed” complimenteerde ik Elgar, die reageerde met de woorden: “ik ben zelf ook niet ontevreden” Ik sloeg mijn arm om MichelJ heen die zei: “ik blijf niet lang. Ik ga zo naar LR”Ik keek naar de tafels en ik merkte op dat er overal gekleurde paaseieren lagen. De een pelde een eitje en een ander nam een hap. Ik pakte ook een rood gekleurd eitje. Om te pellen leek het mij logisch om het ei tegen mijn voorhoofd te kletsen. Dat is immers toch van gewapend beton. Tenminste dat heb ik hier op het forum ooit geschreven, dus dat zal wel waar zijn. Ik kletste het ei tegen mijn hoofd en een seconde later had ik een flinke bult op mijn voorhoofd en een onbeschadigd ei in mijn hand.
Cupido werd vergezeld door ik meen Angie. Gelukzalig keek hij uit zijn ogen. “Daar gaan wij maar eens een einde aan maken” dacht ik en ik wurmde mij tussen het tweetal in. Verbaasd keek de dame mij aan, terwijl ik het karretje van Cupido, met Cupido erin, een duw gaf. “Die mann hindernt uns” verduidelijkte ik haar. Ineens stond er een ijsbeer op die van alles riep. “Oppassen Ace” zei Cupido “ik heb wel vrienden” Ik verzette mij hevig tegen een tegenstribbelende Cupido en ik zwaaide wild met mijn armen, zodat ik recht in het gezicht van Angela terecht kwam. Ik bood 1000 maal excuses aan en zei: “Nicht gegen die Jack42 sagen. Er soll niemahl mehr mit mir reden, wann er hohrt dass ich dir geschlagen hatte .” Ik liep naar ClubSport en BbertB die samen op een bank zaten. Ik zette mij bij de 2 heren en vertelde ClubSport dat mij was opgevallen dat hij nooit veel schreef over zijn ervaringen op de kamer. ClubSport beaamde dat, waarop ik zei: “Jammer….., maar ik denk dat je best wel eens een lang geil verhaal wilt hebben geschreven” ClubSport reageerde niet echt, wat ik opvatte als een bevestiging. “Als ik nu met je mee ga. Dan neuk jij en ik schrijf erover” stelde ik voor “en als het neuken niets voorstelt om over te schrijven dan neem ik het neuken wel over”. BbertB zag er wel wat in “ik ga mee als onafhankelijke getuige om vast te stellen dat hij de waarheid schrijft” opperde hij. Verderop de bank zat TimD in een serieus gesprek met JayJay verwikkeld. Er valt ook zoveel te bespreken in deze zware tijden waar opstanden en aardbevingen al niet meer het nieuws halen.

Het was binnen ietswat benauwd en tijd om naar buiten te gaan. Daar trof ik Tiga aan en een stoet met ijsberen die in de rij stonden voor het eten. Tiga nodigde mij uit om te zitten en dat deed ik ook. Ineens kwam er een bekende verschijning tegenover mij zitten. In een ver verleden noemde ik hem Foots en ik begroette hem allerhartelijkst, waarbij ik hem smakelijk eten wenste.
Cupido had zich ondertussen ook met Angie op het terras gemeld, maar ging ergens anders zitten. “Is ons soort mensen niet meer goed genoeg?” dacht ik. Toen Tiga eens bij het eten gingen kijken, besloot ik een rond door de tuin te lopen. Daar kwam ik MichelJ tegen die mij snel opmerkzaam maakte dat hij niet lang zou blijven, want hij wilde nog naar LR. Wij kletsten wat bij en ons groepje groeide aan met Elgar en ClubSport. Elgar wist ons te vertellen dat hij en nog meer naar VV zouden gaan. Helemaal onbegrijpelijk was dat niet. Het was in GT druk met ijsberen en er waren weinig vrouwen. De sfeer was ook een beetje mat, mede door het warme weer. “Het is besmettelijk” zei ik tegen MichelJ “ik sta hier al een kwartier rustig en serieus met jou te praten” “Daarom ga ik ook zo weg. Ik ga nog naar LR” reageerde MichelJ. Ik had echter geen oog meer voor MichelJ, want Chrystelle was in de tuin gekomen. Ik hoorde Cupido nog uit de verte roepen dat een paar uur daarvoor tegen Chrystelle had gezegd dat ik ook zou komen. Ik liep naar Chrystelle en gaf haar een zoen op de wang. Ze keek mij met haar grote ogen aan en gaf mij een pakkert op de mond. Ze nodigde mij uit voor het eten, maar dat sloeg ik af. Ik ging binnen eens kijken.

Binnen was niet veel te doen en daarom liep ik naar het terras waar vele ijsberenvrienden van de bbq aan het genieten waren. Ik zette mij neer en keek met een gelukzalige glimlach door de tuin van het paradijs. Ineens zag ik Lovely en Meylin aan komen lopen. Breed lachend kwam Meylin naar mij en gaf mij een zoen. “Woh ist meine mayonaise?” vroeg ik en Cupido keek mij aan alsof ik nu volkomen geschift was geworden. Meylin zette haar handtasje op de bank en nieuwsgierig opende ik de tas waar de beloofde 2 potjes Belgische mayonaise lagen. Ik pakte de 2 potjes en legde ze snel in mijn locker. Daarna liep ik terug en zag in de verte Chrystelle met 2 mannen kletsen. Ineens zwaaide ze wild naar mij en gaf mij enkele luchtkusjes. Ik zakte van opwinding door mijn knietjes. Snel liep ik naar binnen, al waar ik Tiga aan trof. Zachtjes sloeg mijn arm om zijn schouder en vroeg hem hoe het met hem ging. Tijdens ons gesprek kwam Polar voorbij die ons de hand schudde. Gelijk stonden er 3 dames bij ons. Terwijl Polar naar buiten liep, ging ik met Tiga, Clubsport en MichelJ naar binnen om bij de bar verder te praten. “Ik blijf niet lang praten. Ik ga zo naar LR” zei MichelJ.
Ondertussen kwam Meylin bij mij staan en ze vertelde mij hoe het met haar ging. Na een tiental minuten vertelde ze mij dat ze naar haar klant moest die al op haar zat te wachten. Ik draaide mij weer om en zag dat mijn ijsberenvrienden nu gezelschap hadden gekregen van Xenia uit Duitsland Er loopt ook een blonde Xenia in GT rond). Ze zag er schitterend uit en ik herinnerde mij dat ik eerder die middag Rudi.NL met haar van de kamer had zien komen (met een tevreden glimlach). Ik duwde de 3 heren weg en stelde mij voor. “Gehen wir nach zimmer?” vroeg ze hoopvol, maar dat ging mij iets te snel. Ik zette een stap achteruit en Xenia zette gelijk een stap vooruit en keek mij recht in de ogen aan. Ze pakte mijn arm en streelde de met haar nagels. Ik had het moeilijk, erg moeilijk kan ik zeggen. Snel sprong ik achter de rug van ClubSport en duwde hem naar voren: “Er soll mich abschermen” . Daar maakte Tiga gebruik van en pakte Xenia beet. Ik zag dat hij de sleutelvraag stelde en dat was ook weer niet goed. Ik duwde ClubSport weg (wat staat die man toch altijd in de weg) en trok Tiga en Xenia uit elkaar. “Zu spat” zei een smalende Xenia en ze liep weg. Met gebogen schouders liep ik naar buiten. Ik zette mij bij TimD en Polar. Ik raakte in gesprek met hen, totdat Chrystelle de tuin in kwam en naar mij zwaaide met haar schitterende glimlach. Als een ILTG zweefde ik naar mijn meisje en ik kreeg een lekkere tongzoen als ontvangst. I wait for you. I look for you" zei ze en gaf zonder op een reactie van mij te wachten een tongzoen, terwijl ik in een soort van automatisme mijn handen op haar mooie ronde stevige billen legde. Ik smolt en liep als een hondje met Chrystelle mee (ik weet niet eens meer of ik wel om een sleutel heb gevraagd), die mij in een uur heerlijk verwende. Er zat alles op en aan.

Na de sessie met Chrystelle kam ik weer in de barruimte. Het was iets rustiger geworden en ook veel bekende ijsberen waren verdwenen. BbertB had ik nog zien vertrekken met de mededeling dat hij moe was van 4x in de week GT. Van Elgar en 2bat4You wist ik dat ze waren vertrokken naar VV en ik veronderstelde dat Cupido was mee gegaan. Pas veel later zou ik horen dat hij de hele avond op de kamer had gezeten om zijn liefdespijlen af te schieten. Ook Polar en TimD zag ik niet meer. TimD bleek echter op zijn kans te wachten om Chrystelle te bespringen en over Polar kreeg ik uit wel ingelichte bronnen te horen dat hij later op de avond in de armen van Xenia was gesignaleerd.
Ik maakte een praatje met Rudi.NL en met ClubSport. Ineens liep Annie uit Bulgarije met haar grote tieten langs mij. Ze zag mij staan en begon te giechelen. Ik zoende haar, waarna ineens een rare Vlaming die met drukke bewegingen voor mij sprong en riep: “Ze is goed, ze is geweldig, ze is super. Ik meen het” “Zo kom ik dus bij anderen over” dacht ik.
Iets verderop stond MichelJ die aangaf elk moment te vertrekken omdat hij nog naar LR wilde gaan.
Ik raakte in gesprek met een meisje dat na een lange pauze weer was begonnen met werken. Het viel, ondanks haar ervaring, zwaar tegen en ze had overal (vooral in haar poesje) pijn. Toch moest ze er aan geloven en werd ze geschaakt door een klant. Ik wilde haar helpen door te zeggen dat ik haar al had gekozen, maar ze legde een vinger op mijn mond en fluisterde: “Don’t worry, he is not big”
Ik keek haar na en het moest maar zo zijn. Ik werd opgeschrikt door Rudi.Nl die mij aan klampte. Hij was met Annie uit Bulgarije even snel naar de tuin gegaan en had haar daar te grazen genomen. Hij was weer te grazen genomen door de muggen. Eigenlijk was Annie zijn type niet. Het voelde zelfs als vreemd gaan, voegde hij er aan toe. “OK, dan houd ik mijn mond wel” dacht ik.
Ondanks dat het druk met mannen was had ik niet de indruk dat er echte wachttijden waren. Dat had waarschijnlijk met de weinige dames te maken. Daardoor bleef wel de sfeer de hele avond een beetje mat. Ook leek het wel of de muziek minder hard, swingend en stampend was. “Zelfs de muziek wordt een dagje ouder” dacht ik. Maar niet alleen de muziek werd een dagje ouder: ik zag MichelJ in burgerkledij die op het punt stond om te vertrekken. Hij gaf mij een hand en ik vroeg: “ga je nu naar LR?” MichelJ schudde van “nee” en vervolgde: “ik ben moe” Ik sloeg hem nog eenmaal kamaraadschappelijk op zijn schouder. Daarna zag ik hem GT verlaten. Vroeger wis ik dat het de volgende week weer goed kwam. Nu weet ik dat het weer een half jaar gaat duren voor wij elkaar treffen. Ik de bar trof ik Xenia uit Duitsland weer aan die lachend haar tong uit stak. “Du war zu spat” giechelde ze, waarbij ze weer pakte. Dat deed ze heel geraffineerd en goed en weer had ik het moeilijk. Rudi.NL promote haar kwaliteiten (en probeerde zo wat commissie te ritselen).
Ik liep maar weer verder en zag ineens ILTG voorbij slenteren. Ooit besprongen wij samen Thaise onschuldige meisjes en nu sjokt hij door GT op zoek naar Helena. Hij nam afscheid en wij maakten elkaar de belofte elkaar weer snel te zien. Wie ik ook weer graag wilde zien was Annie. Ze zag er lekker geil uit. Ik liep op haar af en ze begon te giechelen. Ik kreeg de indruk dat ze wat alcohol op had om de remmingen te doen verdwijnen. Ze pakte mijn beet en trok mij naar zich toe en begon midden in de barruimte te zoenen. Nog steeds ging het niet voluit, maar het was al weer wat beter ten opzichte van enkele weken geleden. Ik kreeg er spontaan een erectie van. Annie streelde over mijn lichaam en kwam zo ook uit bij mijn onderlichaam. Haar ogen lichtten op en telde haar winst uit. Ze stelde voor om naar buiten te gaan. Ik wilde wel, maar ik had mij voor genomen om mij goed te laten pijpen. Annie deed helaas geen FT. “Fur dich mache ich es” zei ze hees en ze had mij overgehaald. Hand in hand liepen wij naar het achterste gedeelte van de tuin waar wij op een bed gingen liggen. Daar werkte ze mij op een erg plezierige wijze af en zoog de laatste resten sperma uit mijn pik. Dat deed ze erg goed. Ze had haar woord gehouden.

Ik had het eigenlijk wel gehad. Ik nam een Salitos (het drankje, niet de ijsbeer) en besprak de geneugten des levens met ClubSport en Rudi.NL. Tijdens mijn gesprekken kwam Chrystelle de barruimte binnen en liep met haar stralende lach naar mij toe. Ik vertelde haar dat ik naar huis moest gaan en ze zoende mij als afscheid. “Goodby, Ace” fluisterde ze in mijn oor. Daarna vertrok ik echt, maar niet nadat ik Tiga eerst nog even had gestoord in een goed gesprek.
Snel kleedde ik mij aan en liep naar buiten. Daar reed de Hummer net weg. De chauffeur beloofde gelijk terug te komen. Ik besloot even te wachten en ik kreeg gezelschap van 2 Scandinavische mannen. Snel kwam de Hummer terug en wij stapten daar in. De Hummer reed weg en de 2 Scandinaviers werden wat onrustig toen wij in de verte het geluid hoorden. Ook de chauffeur leek niet helemaal op zijn gemak. “Wass ist loss?” vroegen de 2 heren onrustig en met enige beving in hun stem. “Dass passiert offt, aber mann sagt dass ess nicht gefahrlich ist” zei de chauffeur die zijn stroomstootwapen voor de zekerheid pakte. Ik glimlachte bij het horen van de melodramatische klanken van mijn mondharmonica. En terwijl de Hummer richting horizon weg scheurde, neuriede ik zachtjes: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home……………………………”

ijsbeer2121
24 april 2011, 12:02
Afgelopen donderdag was ik voor het eerst sinds lange tijd weer door de week bij GT, deels om de paasdrukte van dit weekend te ontlopen, en deels omdat de druk na 1,5 week geheelonthouding weer zo hoog was opgelopen dat ik het weekend toch niet zou halen :hammer:. Op de parkeerplaats aangekomen bleek het echter meteen zeer druk te zijn - om 12:45 stond vrijwel de hele parkeerplaats vol, terwijl in het weekend zelfs op latere tijdstippen de parkeerplaats nog redelijk leeg is. Dat beloofde dus wat :eek:. Gelukkig was het binnen niet zo heel druk, vooral ook omdat de meeste ijsberen lui in de tuin lagen (wie zegt dat ijsberen van de kou houden?). Ik moet zeggen dat het er goed te vertoeven was! Alleen bleek, naast de ijsberen, ook de hele natuur geil te zijn - het plantenzaad vloog door de lucht, kikkers besprongen elkaar en insekten wilden zelfs mijn bierflesje bevruchten :mad:.

De damens waren er in redelijke aantallen, maar ik miste een aantal favourieten. Vooral aan het begin van de middag was het wat minder, waardoor ik maar met een 'klassieker' de dag begon - Lisa. Eenmaal van de grootste druk verlost :teuflisch: zag ik dat men in de tuin de BBQ aan het voorbereiden waren, dat zag er dus goed uit :freu: Voordat dat zover was kwam ik Heidi tegen, met die ik een leuk uurtje verbracht. Heidi was helemaal in paasstemming, zodat ik een halfuur durende 'Eiermassage' kreeg - deze was zo goed dat ik na afloop bijna op mijn knieën was gevallen om een aanzoek te doen. Okay, bijna.. :biggrin:

Na wat versterking te hebben gehaald bij de BBQ zat ik nog wat na te luieren op het terras (waar de tent altijd stond). Daar bleek vervolgens dat de theken-dames er ook een terrasjes-middag van hadden gemaakt, en lekker aan de champagne zaten :smile2: Een Duitse ijsbeer was daardoor dermate verward dat deze zelfs met een kamerverzoek kwam, wat helaas (voor hem, en alle ijsberen) werd afgewimpeld - volgens de thekendame waren zij er slechts voor de 'eye candy' :frown:

Al met al een redelijk geslaagde dag (op het lage aantal dames na)...

bergm550
24 april 2011, 14:23
Geachte heren,

Op 23 april was ik in Golden Time. Het was een zeer mooie en zonnige dag, straalblauwe hemel en een temperatuur van zo'n 27 graden. Daar het een paasweekend betrof, dacht ik dat het weleens heel druk zou kunnen zijn in GT. Maar niets bleek minder dan waar.

Bij aankomst de entree betaald en gedoucht. Daarna heb ik me naar de bar begeven en een cola besteld. Het was zeer rustig in de bar en de muziek niet te luid. Er waren weinig vrouwen rond het middaguur. Daarop ben ik naar buiten gelopen om even wat te gaan zonnen. Ik had dit keer Nivea-Zonnecreme meegenomen, want dan bruin je wat mooier.

Wegens het mooie weer lag of zat iedereen buiten in de tuin. De kikkers kwaakten, en de poes was weer zwanger, aan de grootte van haar buik te zien. Een van de andere poezen had een kikker uit de vijver gevist en had hem in zijn bek, en toonde deze vol genoegen aan de bezoekers.

Een andere poes liep ietwat moeilijk en ik hoop dan ook niet dat een Nederlander dat arme dier in zijn kont heeft genomen, want daar zie ik dat geteisem ook wel voor aan. Gister was er zo'n groepje Nederlanders, die weer erg aanwezig waren, want oh wat vonden ze zichzelf toch interessant! Vreselijke lui en een praatjes dat ze hebben en als je hoort hoe denegrerend ze over de vrouwen spreken, dan schaam je je rot. Een heer geniet in stilte.

Rond 17:30 uur begon ik de barbecue te ruiken. Bij het wachten op het eten ontmoette ik twee vriendelijke gozers uit Den Bosch en hebben we tezamen heerlijk gebikt. Er was kip, hamlappen, varkensvlees, worsten, groenten en salades. Genoeg om geen honger te hoeven lijden.

Later op de avond begon ik toch wel hitsig te worden en was het tijd om op de kamer te gaan. Echter, er was een probleem. Er waren nauwelijks vrouwen, ik schat dat er zo'n 30 waren. Nani, Hani en Elisabeth waren er niet, echter Amelia wel. Voor de liefhebbers van Veronica, Lisa en Lia, die waren er wel.

Maar er zat maar weinig van mijn gading bij. Ik zat maar te ijsberen, liep rondje na rondje door de club heen. Sprak hier en daar met wat gasten en dacht er werkelijk over om naar Livingroom te gaan. Zo'n slecht vrouwenaanbod in GT heb ik nog maar zelden meegemaakt, zelfs op 25 december is het stukken beter als gister. Ik ben toch maar gebleven, want ik dacht dat als het in GT slecht is, dan zal het in Livingroom ook wel niet veel beter zijn.

Maar uiteindelijk kwam ik dan een Duitse tegen met lang blond haar, slank, cup B, piercing in haar tong en in haar linkerborst. Ik geloof dat ze van Poolse afkomst is, maar haar naam is me ontschoten. Ik ben met haar op de kamer geweest en het was me goed bevallen. Een vriendelijke vrouw met een goede service.

Later op de avond ben ik dan sinds lange tijd weer eens met Lisa op de kamer geweest. Ik was al eerder met haar geweest, en ze biedt een goede service, is vriendelijk, maar helaas zoent ze niet en likken mag ook niet. Echter, ze beweegt over je lichaam en geeft kleine zoentjes, en af en toe ook op de lippen, maar dan heel snel en kort.

Om 2:00 uur heb ik dan weer mijn biezen gepakt en ben naar huis gegaan. Ik kom zeker weer terug en wens u allen nog een vrolijk Pasen toe.

Bergm550

Costana
24 april 2011, 16:46
Hoe is het nu in gt?

laplagne
24 april 2011, 16:51
Clubsport bedankt met de informatie over Ela, die hopelijk na haar vakantie zal terugkeren. Eigenlijk geldt dat voor de meeste dames. Soms verdwijnen de zogenaamde toppers als sneeuw voor de zon. Erg toepasselijk momenteel die zin. Neem Maya: dat fotomodel zie je straks ineens nooit meer in Golden Time verschijnen. Zij had een vriend in het thuisland en het smoesenboek kan niet altijd blijven opgaan. Je moet bij bepaalde dames genieten zolang het kan. De komende 2 zaterdagen ben ik zo goed als zeker in Golden Time. Hopelijk zie ik Ela dan ook. Het tegenvallende damesaanbod tijdens de Pasen vond ik wel opvallend, maar iedereen heeft recht op vakantie!

Jack42
24 april 2011, 17:54
Maar uiteindelijk kwam ik dan een Duitse tegen met lang blond haar, slank, cup B, piercing in haar tong en in haar linkerborst. Ik geloof dat ze van Poolse afkomst is, maar haar naam is me ontschoten. Ik ben met haar op de kamer geweest en het was me goed bevallen. Een vriendelijke vrouw met een goede service.

Is het misschien Joy geweest?

bergm550
24 april 2011, 18:40
Is het misschien Joy geweest?

Hallo Jack42,

Bedankt voor je antwoord. Ja, het moet Joy geweest zijn.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12351-Joy-%28Poolse%29

Bergm550

lustman
24 april 2011, 19:35
Hier blijkt de clubverslaving danwel een beperkt leven. Ga tijdens feest/vakantie dagen net zoals de afwezige dames eens andere dingen doen. Ga lekker naar een kroeg, barbecuen, een film kijken, met vrienden erop uit trekken, spelletjes spelen, lekker eten, postzegels op zolder uitwisselen, hangen en luieren.....
Voor clubbezoek zijn er andere betere momenten.

De meeste verslaafde ijsberen hebben gewoon geen vrienden , laat staan een normaal sociaal leven met wat hobby's. Ze hebben als vriend enkel wat clubgenoten , hoeren waar al 1000 man opgezeten heeft , de poetsmannen en een manager.

CLUBSPORT
24 april 2011, 20:30
Clubsport bedankt met de informatie over Ela, die hopelijk na haar vakantie zal terugkeren. Eigenlijk geldt dat voor de meeste dames. Soms verdwijnen de zogenaamde toppers als sneeuw voor de zon. Erg toepasselijk momenteel die zin. Neem Maya: dat fotomodel zie je straks ineens nooit meer in Golden Time verschijnen. Zij had een vriend in het thuisland en het smoesenboek kan niet altijd blijven opgaan. Je moet bij bepaalde dames genieten zolang het kan. De komende 2 zaterdagen ben ik zo goed als zeker in Golden Time. Hopelijk zie ik Ela dan ook. Het tegenvallende damesaanbod tijdens de Pasen vond ik wel opvallend, maar iedereen heeft recht op vakantie!

als al mijn favorietjes allemaal tergelijkertijd aanwezig zouden zijn had ik een behoorlijk luxeprobleem , nu kon ik ook weer eens een nieuwe dame uitproberen en dat pakte afgelopen vrijdag heel goed uit

duivenmelker
24 april 2011, 21:07
De meeste verslaafde ijsberen hebben gewoon geen vrienden , laat staan een normaal sociaal leven met wat hobby's. Ze hebben als vriend enkel wat clubgenoten , hoeren waar al 1000 man opgezeten heeft , de poetsmannen en een manager.

Gelukkig heb ik nog een normaal sociaal leven met een hobby die veel tijd in beslag neemt , maar toch voel ik dat dit alles wel een beetje te lijden krijgt door mijn wekelijks clubbezoek en de tijd dat ik achter de laptop zit en de gevoelens voor mijn dame waar al ....... man opgezeten hebben .
Waar zijn we toch mee bezig ?

Gondolas9
24 april 2011, 21:50
... en de gevoelens voor mijn dame waar al ....... man opgezeten hebben .
Waar zijn we toch mee bezig ?

No-one ever touches more than her skin...

ketserr
24 april 2011, 22:18
Hoe ken ik in een verhaal van Ace2 terecht komen?

MichelJ
24 april 2011, 22:42
door 50 euro te storten op giro 555

Cupido
24 april 2011, 22:46
gewoon eens komen op een dag dat wij er zijn!!! En dan van tevoren even via een privebericht aangeven hoe we elkaar zullen herkennen!! Zodat je niet de hele dag op zoek bent naar zo'n boom van een kerel met een enorme spierenbundel, die in werkelijkheid maar een klein vies menneke blijkt te zijn!!! En wij zijn er dan bij om te bevestigen dat Ace2 het echt is, want hij wil je nog wel eens in de maling nemen!!!

sukehashi
24 april 2011, 23:37
Het lijkt precies geen goed idee om tijdens het verlengd paasweekend af te zakken naar GT? Was nog van plan om er een mooie paasmaandag van te maken :s

Jack42
24 april 2011, 23:43
Hoe ken ik in een verhaal van Ace2 terecht komen?

Door niet steeds te zeggen in je verhaaltjes dat je een grote lul hebt.......
Ace2 denkt nog steeds dat hij de grootste heeft.

Picasso 1
25 april 2011, 00:08
Hoe ken ik in een verhaal van Ace2 terecht komen?

Mocht je hem tegen komen dan kun je je beter druk maken over hoe je uit zijn verhaaltje weg kan blijven

ilovethaigirls
25 april 2011, 07:26
Mocht je hem tegen komen dan kun je je beter druk maken over hoe je uit zijn verhaaltje weg kan blijven

Je hebt gelijk Picasso waarom eet ik nou toch een van zijn pepermuntballetjes :-)

ketserr
25 april 2011, 09:45
Als ik er ben is het meestal op zaterdag en dat is het net geweest en toen was ik er niet.
Maar er komt alweer een zaterdag aan dus wie weet....
En misschien is het beter om te zorgen niet in zijn verhaal voor te komen. Maar ja, ik heb met 1 verhaaltje wel een vrijkaart voor GT gewonnen dus hoor ik dan niet gewoon in een Ace verhaal thuis?

BSesamstraat
25 april 2011, 11:44
Hoe ken ik in een verhaal van Ace2 terecht komen?

DAT moet je gewoon niet willen. Die Ace is een klein vies mannetje, die allemaal rare en vieze dingen doet met de meisjes. EN !!! Als je niet oppas wilt tie dat ook met jou doen. Dan zal je tot in de details in z'n verhaal komen ;)

Ace2
25 april 2011, 20:33
Hoe ken ik in een verhaal van Ace2 terecht komen?

Men rijdt naar GT waar wij elkaar de hand schudden en wat grietjes gaan ketsen. Tussen dat gekets ketsen wij een duo-verhaal. En zie daar......................... :smoke:

Ace2
25 april 2011, 20:34
Je hebt gelijk Picasso waarom eet ik nou toch een van zijn pepermuntballetjes :-)

Om in mijn verhaaltje voor te komen, natuurlijk

Ace2
25 april 2011, 20:35
DAT moet je gewoon niet willen. Die Ace is een klein vies mannetje, die allemaal rare en vieze dingen doet met de meisjes. EN !!! Als je niet oppas wilt tie dat ook met jou doen. Dan zal je tot in de details in z'n verhaal komen ;)

Dat doe ik echt alleen met jou :wink:

Ace2
25 april 2011, 20:36
door 50 euro te storten op giro 555

Da's dan alleen voor een half uurtje.

Ace2
25 april 2011, 20:37
Mocht je hem tegen komen dan kun je je beter druk maken over hoe je uit zijn verhaaltje weg kan blijven

Al verschuilt P1 zich nog zo snel, een rol in mijn verhaaltjes krijgt hij toch wel.

Ace2
25 april 2011, 20:48
Door niet steeds te zeggen in je verhaaltjes dat je een grote lul hebt.......
Ace2 denkt nog steeds dat hij de grootste heeft.

Hoe groter de lul, des te kleiner de knul, of was het nu.....................?

Ace2
25 april 2011, 20:52
gewoon eens komen op een dag dat wij er zijn!!! En dan van tevoren even via een privebericht aangeven hoe we elkaar zullen herkennen!! Zodat je niet de hele dag op zoek bent naar zo'n boom van een kerel met een enorme spierenbundel, die in werkelijkheid maar een klein vies menneke blijkt te zijn!!! En wij zijn er dan bij om te bevestigen dat Ace2 het echt is, want hij wil je nog wel eens in de maling nemen!!!


Hoe groter de lul, des te kleiner de knul, of was het nu.....................?


:smile2:

Picasso 1
25 april 2011, 20:58
Hoe groter de lul, des te kleiner de knul, of was het nu.....................?

El Caballo y su harmónica

edwinsikkel
25 april 2011, 21:18
Gisteren voor het eerst in GT geweest. Wat een mooie tent zeg. Heb mijn geld echt verkwanselt in Nederland als ik het vergelijk met GT. Ga binnenkort VV, PHG en LR uitproberen. Echt super sex gehad voor 50 euro entree en 2x 50 euro voor 2 dames. Heb die Chrystel gehad en nog een duitse. Allebei super lekker en kutje prima ok geschoren zoals ik het graag zie. Voor mij voorlopig geen acties in NL meer nu ik dit heb gezien...

CLUBSPORT
25 april 2011, 23:05
toen ik halverwege vorige week las op meeting point dat er een soort halve reunie qua ijsberen zou plaatsvinden op de vrijdag kon ik de verleiding niet weerstaan om (eigenlijk veel te kort na de vorige keer ) weer richting brüggen af te reizen , en wees eerlijk , hoe kun je nou met recht zeggen dat het een goede vrijdag is als je niet in GT bent geweest die dag .
Het was prachtig weer onderweg en het was redelijk druk op de weg en voorbij heteren was het toch weer effe filerijden .
maar dat viel verder allemaal nog wel mee en zonder al te veel vertraging kwam ik rond 2 uur op de plaats van bestemming aan , de parkeerplaats was al redelijk bezet en ik had geen half uur later moeten komen anders had ik er niet meer bijgepast .

Ook bij binnenkomst was het druk we stonden bij de receptie in de file te wachten op onze witte berenvellen , na het omkleden en een verfrissende douche liep ik de barruimte in waar ik al snel cupido te gen de wielen liep
na een hartelijke begroeting en een kort praatje nam ik een broodje en een koffie aan de bar , ik kreeg oogcontact met een lange blonde dame die achter de bar even een drankje aan het tappen was , ze kwam me wel bekend voor maar ik kon er even geen naam bij tevoorschijn toveren , vorig jaar had ik ooit een keer met haar gekamerd maar daarna lange tijd niet meer gespot , ze kwam vanachter de bar vandaan naar me toe en in het korte gesprekje dat we voerden moets ik toegeven haar naam vergeten te zijn , ze bleek te luisteren naar de naam linda en ik beloofde haar dat ik deze keer haar naam niet opnieuw zou vergeten ,volgens mij had ik wel een prima ervaring met haar gehad toen op de kamer maar op een of andere manier was het niet in mijn geheugen blijven hangen .

tot mijn verassing zag ik even later lilia zitten op 1 van de krukjes bij het raam ,ze had mij ook gezien , ik at snel mijn broodje op sloeg mijn koffie achterover en haastte mij naar haar toe , ze gaf mij 2 zoenen op de wang en we kletsten wat bij , ze wou wel graag met me de kamer op maar ik vond het nog wat te vroeg en beloofde dat ik haar later opnieuw op zou zoeken , ik liep maar eens de tuin in , veel beren lagen te zonnen en daar was het ook een ideale dag voor met een temp van zo'n 25 graden was het goed toeven buiten , ik liep verder de tuin in naar achteren en werd gewekt door een beer , het bleek rudi nl te zijn die ook gezelschap had van een kennis , we schudden mekaar de hand en kletsten wat bij over koetjes en dames en van alles en nog wat , we besloten even later de barruimte op te zoeken waar wij na korte tijd gezeschap kregen van een lange schoonheid luisterend naar de naam xenia ze bleek ook in LR gewerkt te hebben , rudi bleek haar te kennen , en kon al snel zijn handjes en tong niet in bedwang houden :eek: en even later verdwenen de 2 tortelduifjes richting kamer , ik had ondertussen een paar bekende beren zien binnekomen , onder hen ontwaarde ik tot mijn verbazing de gestalte van michelj ik vroeg hem later nog of hij verdwaald was :biggrin:
de hele verdere middag zou hij verkondigen dat hij even later naar LR zou vertrekken maar uiteindelijk kwam het er niet meer van geloof ik , verder ontwaarde ik in de loop van de middag steeds meer forumleden oa : tobatforyou , elgar , ace 2 , bbertb , jansen iltg die ik nog niet kende van gezicht tiga en zelfs rond etenstijd zag ik opeens foots rondlopen .

Wat later in de middag stond ik buiten met wat forumleden te kletsen toen ik opeens lilia in 1 van de tuinstoelen zag liggen , ik liep op haar af en we besloten een kamer op te gaan zoeken , jansen had zijn kans gemist want hij had de hele tijd naast haar gelegen :rolleyes:.
we gingen eerst gezamelijk douchen in het atrium waarbij ze me al heerlijk wist op te geilen door haar billen tegen mijn kruis aan te drukken , we wisselden wat tongzoenen en strelingen uit , als ze mij daar een lapdance had gegeven had ik na 5 minuten al mijn kruit verschoten , we besloten de tent te gebruiken en doken er in , de sex met haar is altijd prima intens tongend liggen we vaak verstrengeld met elkaar , soms bef ik haar en doen we verschillende standjes maar vaak ook niet en dan houden we het beperkt tot een pijpbeurt waarbij ik na mijn ontlading nog een heerlijke massage van haar krijg .
na een uurtje vond ik het welletjes , we douchten nog samen en ik dook daarna de barruimte weer in , na een tijdje was het tijd voor het eten , er stond al een fllinke rij , verschillende forumleden hadden zich op het terras verzameld en ik bleef er even bij hangen voordat ik uiteindelijk besloot in de rij aan te sluiten .

Na het eten maar weer eens de barruimte in , met bbertb had ik in de middag nog een gesprekje gevoerd over nicole , ik had haar namelijk gezien terwijl hij had geschreven dat ze er niet zou zijn , we bleken 2 nationaliteiten met mekaar verwisselt te hebben , de dame waar ik op doelde bleek poolse te zijn terwijl hij de slowaakse dame had bedoelt , gelukkig voor mij want ik had mijn zinnen op deze rondborstige poolse beauty gezet .
ace 2 voegde zich bij de bar bij ons waar ook rudi en tiga zich hadden verzameld xenia zorgde voor wat aangenaam vrouwelijk schoon en ace richtte al snel zijn pijlen op haar maar toen ze hem wou besprinegn dook hercules snel achter mij :confused: tiga maakte hier handig gebruik van en eiste haar aandacht op .

verder gebeurde er niet zo heel veel , af en toe nam ik wat te drinken aan de bar waarbij ik na elke bak koffie snel de douche weer op moest zoeken omdat ik zweette als een otter . ace had weer aandacht gekregen van chrystelle waarbij hij nog een poging tot een paaldans had gewaagd mjmoest hem tot de orde roepen tiga werd in beslag genomen door sonja en ik zocht nicole op die zich had genesteld op de smalle zitjes bij de kino , ik liet haar al snel de sleutel halen en we doken de kamer in die helemaal achter de receptie ligt .
nicole is een rustige dame waarbij vooral haar prachtige borsten opvallen maar haar verdere figuur is ook een lust voor het oog en ze heeft een heerlijk stel billen ,we begonnen rustig met wat zoenen ,dat doet ze ingetogen maar wel lekker , ik daalde al snel af naar haar borsten die ik rustig begon te likken en te kussen , ze vond dat de andere borst niet mocht worden overgeslagen en ik voldeed braaf aan haar verzoek :tongue: , na zo 10 minuten nam ze het initiatief over , op mijn rug liggend begon ze me te pijpen , ze wisselde dit af met aftrekken , dit deed ze subtiel en met zoveel gevoel dat ik al snel op het randje van een ontlading aanzat , hierbij wierp ze me bovendien nog zulke geile blikken toe dat ik al snel niet meer wist waar ik het zoeken moest , ik moest haar onderbreken want ik wou niet te snel komen het rubbertje werd omgedaan en eerst bereed ze me maar al snel daarna wisselden we van positie , in doggystyle kon ik het tenslotte niet meer inhouden en kwam ik al snel klaar .
we kletsten nog wat na en na een half uur vond ik het genoeg geweest en verlieten we de kamer .

ik besloot hierna niet lang meer te blijven , ace was aan zijn liveveslagjes bezig en ik nam naast hem plaats aan de bar .
rond een uur of 10 besloot ik te vertrekken , het was een gezellig daggie geweest met 2 heerlijke sessies en veel bekende beren , veel bekende dames waren niet aanwezig maar ik heb me desondanks toch heerlijk vermaakt weer .
voorlopig even een pauze maar ik hoop eind mei weer terug te zijn .

adje10
26 april 2011, 10:58
wie is dat blond roemeens meisje eigenlijk, staat vaak in de bar bij de rest van de roemeense clan, tussen de danspaal en de bar in zeg maar.

heeft extensions, blond smal, prachtige verschijning. maar kijkt altijd zeer lastig. schat een b cup.

yep3
26 april 2011, 11:00
ramona

adje10
26 april 2011, 12:18
nee niet ramona, een andere.

bergm550
26 april 2011, 12:25
wie is dat blond roemeens meisje eigenlijk, staat vaak in de bar bij de rest van de roemeense clan, tussen de danspaal en de bar in zeg maar.

heeft extensions, blond smal, prachtige verschijning. maar kijkt altijd zeer lastig. schat een b cup.

Dit is Amelia. Ze kijkt wat nors, maar zij is zeer vriendelijk en goed op de kamer.

adje10
26 april 2011, 13:55
jaaa klopt inderdaad nu je het zegt. heb der ook al 3x genaaid daar niet van. 1x goed, andere 2x matig. maar wat een heerlijk ding.

Rudi_NL
26 april 2011, 17:53
Op goede vrijdag om 12:45 uur aangekomen bij GoldenTime en de auto op aanwijzing van de parkeerwachter nagenoeg naast de toegangsdeur geparkeerd. Om 13:00 uur ging GoldenTime pas open dus moesten mijn kameraad en ik maar eventjes op de parkeerplaats wachten.
:hammer:

Dit was eigenlijk best leuk, want daar kwam Lisa aangelopen. Wat is zij een ontzettend lekker ding, maar zo lekker als nu had ik haar nog nooit gezien. Hoge roze hakken, een zeer strakke spijkerbroek om die lange benen, een wit topje waarin haar voorgevel lekker naar voren stak en de haren los. Kortom: heerlijk!!!
:smiley:

Even later komt Xenia (ex-Emely uit LivingRoom) aangetippeld. Zij op hoge zwarte hakken, een super kort turquoise minikleedje, een zonnebril op haar neus en de lange zwarte haren wapperend in de wind. Kortom: ook heerlijk!!!
:smiley:

Dit zag er om de een of andere reden veel geiler uit dan de kledij/bikini die dezelfde dames binnen in de club droegen. Ik had ze dan ook het liefst meteen op de parkeerplaats al willen bespringen, maar ik heb me toch even weten in te houden.
:smiley:

Vervolgens kwam Nicole aanrijden in een dikke Duitse sportwagen ter waarde van minimaal 1500 standaard kamergangen. En dan mag ze nog blij zijn dat ze in Duitsland geen BPM kennen anders moest ze dat bedrag ook nog even bij elkaar pijpen. Wederom: heerlijk!!!
:smiley:

Door de lekkere dames en snelle sportauto’s is Rudi_NL opgewarmd en klaar om naar binnen te gaan, maar ondertussen is er een invasie van clubgangers aangekomen en moet ik zelfs in een rij staan wachten om binnen te komen. Wat een trieste bedoening.
:angryfire:

Vervolgens kan ik kort zijn over deze dag, want ik heb voornamelijk IJsberen gezien. In de tuin werd ik zelfs verblind door de grote hoeveelheid witte badjassen onder een stralende zon. Dames waren er wel, maar relatief gezien veel te weinig en veel minder dan normaal. Helaas.
:angryfire:

Gelukkig waren er wel veel voor mij bekende IJsberen (Cupido, Clubsport, Ace2, Bbertb, Polar77, Tiga, Foots) en met een paar anderen heb ik kennis mogen maken (MichelJ, Elgar, TimD, 2bat4you). Dat was gezellig. Voor een verslag van wat deze heren die dag allemaal hebben uitgespookt, verwijs ik naar de uitgebreide verhalen van Ace2 en Clubsport.
:freu:

Verder 3 sessie gehad met:

Xenia (ex-Emely uit LivingRoom)
Dit is een zeer mooie en aardige dame die tevens goed op de kamer is. Helaas heeft ze geen volumeknop, want dan zouden we het gekreun wat zachter of zelfs uit kunnen zetten. Verder kan ik haar iedereen aanraden.
:fuck:

Annie uit Bulgarije
Dit is een aardige dame die het uiterlijk van een lekkere pornochick heeft en flinke borsten heeft (haar borsten zijn wel wat getuned). Een keiharde sessie met haar achter in de tuin gehad, maar dat klinkt leuker dan dat het was, want ik zit nu nog onder de muggenbulten. Eigenlijk is zij niet direct mijn type, maar ik vond het toch wel lekker met haar. Ze kan zo hard aan je lolly zuigen dat een stofzuiger er niets bij is.
:fuck:

Nora (ex-Zoë uit LivingRoom)
Deze dame is een geval apart en door haar heb ik me lekker in de Kino laten verwennen met een mooie pornofilm op de achtergrond. Zij is ziet er een stuk beter uit dan in LivingRoom en is ook veel relaxter (zelfs lief) geworden. Bij haar weet je wat je krijgt en zij kan heerlijk innig zoenen. Na de sessie bleef ze nog lang in mijn armen liggen en vertelde ze over ”koetjes en kalfjes”.
:fuck:

Ondanks de scheve verhouding IJsberen-DVP’s heb ik me toch goed vermaakt in GoldenTime. Ik zal dus zeker nog vaak een bezoek brengen aan GoldenTime, maar waarschijnlijk niet meer met Pasen.

Admin
28 april 2011, 12:26
n.b. voor deur beleid discussie zie:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25517-Deur-Policy-beschouwingen

Ace2
28 april 2011, 17:17
Live from GT:
Om 15.00u aangekomen en gelijk verkracht door Rafaela uit Brazilie. Ik had net gezien dat Saruman en Salitos er ook waren. Saruman riep gelijk dat hij weg ging en deed dat ook. Het is niet heel druk. Een beperkt aantal beren met meer dan genoeg vrouwen zoals Meylin Djuna (2Bat4You moet van haar komen en dat zei ze nadat ze een pepermuntballetje op had) Lin Latia Nani Elini Luna Carolina Lucia Christina Sheila Zoe Vivian Claudia Gabriela (br) Chanel Stefanie Olga Rocanna Jana

Ace2
28 april 2011, 17:37
Live from GT:
Salitos is verdwenen. De Poolse schoonmakers maken overuren. Ik weet niet of er een verband is. Het is niet echt druk en er zijn geen wachttijden ondanks de aanweziheid van Lucy Lovely Tanya (dld) Doro Lisa Roxanna. Ik vermaak mij goed met Meylin en Djuna. Rafaela is jaloers (?) vertrokken

Ace2
28 april 2011, 17:51
Live from GT:
De meisjes zoals Heidi Sonja Veronica Nani vervelen zich. Zo ook Djuna die haar pijlen nu op mij heeft gericht. Ze stelt een Thaise massage met Meylin voor, steekt haar hand in mijn broek, rijdt tegen mij aan en tongzoent mij vol op de bek. Mijn hoofd tolt en met een stijve wankel ik door GT

Ace2
28 april 2011, 18:24
Live from GT:
Het wordt er niet drukker om, ondanks de komst van Shakira Sandra Edith Ella Stella Ik ga ook maar op jacht voor dat ik afdaal naar bankhangen en goed gesprek. Andrea huppelt voorbij.

Cupido
28 april 2011, 18:53
is angie er ook nog?

laplagne
28 april 2011, 19:46
Aan de geluksvogels in Golden Time: bedankt voor de info! Is dit de Poolse Ela? Vraag anders even welke dagen deze Poolse schoonheid de komende tijd werkt? Misschien moet ik anders maar meteen komen.

gignnl
28 april 2011, 22:09
Hij bedoeld Ella das een roemeense met dezelfde bouwwijze als Poolse Ela

eppe
28 april 2011, 23:32
It is already some time that I ask news of two German girls INA and FRANCIS or (Tara).
There is someone that he/she knows me to say if they work anchor, where and in what days. . . .??

dominik
29 april 2011, 05:39
Ina war am Ostermontag im GT. Francis/Tara habe ich schon lange nicht mehr gesehen. Wenn ich das richtig mitbekommen habe kommt sie nur noch selten und wenn dann nur spät abends.

Teiresas
29 april 2011, 15:55
is angie er ook nog?

Nee, die was er niet. Tenzij ze meer dan zes uur op rij bezet is geweest, wat naar ik begrijp wel 'ns voorkomt :rolleyes:

satanic surfer
30 april 2011, 13:29
Gezien overmatige eierverorbering de laatste weken moest ik deze extra gewichtsballast in allerijl zien kwijt te spelen volgens m'n behandelende arts;).Gezien de jarenlange studietijd van voornoemde en dito diplomauittreksels in z'n doktorskabinet meende ik niet ne mogen verzaken aan deze opmerking;dus onverwijld richting GT gestoven om aldaar mits lichaamsbewegingen allerhande althans een eerste stap te zetten richting vetverlies:lostit:.Naderhand zou blijken dat het eerder veelvuldig vochtverlies zou worden,maar alla,verlies is verlies me dunkt!Volgende keer misschien maar per fiets?

Probleemloos een plekje gevonden op de parking,vriendelijk ontvangen en mits overgave van 50E -kortingkaartje van vorig bezoek(5E) de benodigde lockerkey verkregen inclusief ruim bemeten berenvel waarvoor dank gezien m'n actuele BMI-toestand.Erg vooruitziend van de ontvangstdame die er overigens zelf ook niet geheel onappetijtelijk uitzag.Fris gedoucht me de barruimte ingekatapulteerd om aldaar een gans arsenaal aanlokkelijke vrouwen quasi werkloos te zien rondhangen.Om de één of andere reden waren de overige aanwezige ijsberen niet bepaald zinnens om al op dit vroege namiddaguur kamerbezoekjes in te plannen:gruebel:,ach ja,des te beter voor mezelf want dit opende keuzegewijs allerhande mogelijkheden:freu:.

M'n eerste keuze was snel gemaakt:Olga.Deze ravissante Russische dame biedt niet enkel een erg gedegen service,ze is tevens looksgewijs geheel m'n smaak.Wondermooie donkere haren in contrast met haar zachte bleke velletje,prachtige rondingen(een klein beetje chocola-grammetjes te veel misschien) die m'n queeste naar fysieke arbeid meteen op de proef zou stellen.Erg aardige social time voor én na de sessie(een rariteit in GT),maar bovenal een topsessie zonder weerga.Lang uitgesponnen verleidelijke opening van de sessie,gevolgd door een orale verderzetting in Russiche stijl(top) en als kers op de spreekwoordelijke taart een erg zachte,sensuele vrijpartij met enkel warme herinneringen bij deze overgelukkige ijsbeer.Olga is voor mij ongetwijfeld één van de topdames in GT,mooi/intelligent/lief/innemend:herhaling zonder enige twijfel bij volgende GT-escapade:freu:.Ooh ja,tevens een aanrader voor liefhebbers van prachtige natuurlijke borsten,bijna vergeten te vermelden;).

Prima start,nu gewoon een kwestie van in dezelfde gelukzalige tendens te blijven.Mits enkele verfrissingen en prima deluxe eten zonder ellenlange aanshuifrij ditmaal me totaal ontspannen opnieuw in het damesgewoel in de bar gemengd.Al snel een slanke dame gespot met een ietwat afwezige,ongeïnteresseerde blik:Sandra.Slinks naast haar plaatsgenomen,een aftastend gesprekje over haar verleden hier in Gt,en als thekemeisje in Villa Vertigo,leuke babbel die dan ook logischerwijs overvloeide in een sleutelvraag met beperkte wandeling richting tuinhuisje ten gevolg.Alles om m'n suikerspiegel naar beneden te brengen uiteraard;).

Sandra is niet bepaald GFE zoals Olga,maar over haar service behoudens tongzoenen kan ik enkel erg lovend en tevreden zijn.Erg leuke,afwisselende pijppartij waarmee ze voor weinigen moet onderdoen.Leuk dat ze ook telkens mits een prima positionering van haar lichaam me wist te doen genieten van haar prachtige lijfje.Waarlijk niets op af te dingen,zandloperfiguurtje in optima forma met voor deze proporties bovenmatig mooie borsten met erg geile tepels die ook bij bij elke liefkozing erg reactief uit de hoek kwamen:een genot als het ware voor alle zintuigen.Erg actieve en atletische neuksessie die het uiterste vergde van ondergetekende,herhalingsgevaar:100%.


Na deze 2 topsessies besloten om af te sluiten in stijl met dé topper van vele GT-oorlogen:Lisa.Ondanks een ietwat korte recuperatieperiode me toch alras naar deze duitse blowjobqueen begeven gezien haar drukke programma deze dag.Gelukkig was ze best bereid om deze vermoeide beer nog een keertje de hoogte in te "blasen" zoals enkel zij dat kan.

De sessie met Lisa was er eentje zoals eerdere met haar,ze weet telkens te teasen tot op het bijna onaangename af,zonder echter toe te geven aan haar "huisregels".Mij stoort dit niet,ze weet me telkens te verblijdden met haar orale kunsten,deepthroaten met klasse,Lisa wist me dan ook snel op oorlogssterkte te krijgen,rubbertje om en haar on top zien gas geven is en blijft een plezier.Haar wiebelende borsten en ontluikende glimlach die ze voor onverklaarbare reden achterwege laat IN de barruimte weten dan ook deze bezoeker te vervoeren.Noblesse oblige en dan ook besloten om de klus te laten afmaken in haar gekende blow-stijl en Lisa wist het resterende "babypotentieel" dan ook geheel uit me te zuigen.Dit Gt-icoon blijft voorlopig waar ze al lang staat,bovenaan m'n alltime blowjoblijstje:biggrin:.

Erg voldaan en tevreden GT verlaten,snelsnel m'n dokter gebeld om hem m'n strapatsen mede te delen(met gemengde gevoelens onthaald overigens),alvorens onder de wol te kruipen,zoet dromend van een volgen GT-bezoek.

bosbeer
30 april 2011, 17:50
Zeer rustige dag vandaag in GT. De meeste beren zijn met hun kinderen naar de kermis of moeten met hun vrouw naar de kroeg. Erg veel vrouwen zijn er ook niet.Het is wel erg relaxed met dit mooie weer. Het vertier speelt zich voornamelijk in de tuin af, binnen is het vrij leeg. Cupido was er al vroeg vanmiddag en hoopte Angie te treffen.Helaas heeft ze verstek laten gaan vandaag en zal hij een andere keuze moeten maken. Antonella alleen om 14.00 uur gezien,is daarna blijkbaar steeds bezet geweest.Ze heeft regelmatig sessies van een uurtje of 5. Erg lucratief dus. Ik hoop haar nog wel te treffen straks, want morgen vertrekt ze naar Globe.En dat is mij net iets te ver weg. Het is wel opvallend dat het wat vrouwen betreft al zeker een hele week erg rustig is.Een aantal bekende gezichten al een tijd niet meer gezien. Een deel van de Roemeense kolonie is wel weer terug.Het eten was gelukkig weer goed vandaag. Blij dat ze nog niet met de barbeque begonnen waren, want daar kunnen we de hele zomer nog van genieten.....

CLUBSPORT
30 april 2011, 18:17
3 jaar geleden hadden ze nog wel eens de barbeque in de tuin bij de vijver , dat had wel iets , jammer dat ze dat nu niet meer doen

jacky pakutra
30 april 2011, 19:04
3 jaar geleden hadden ze nog wel eens de barbeque in de tuin bij de vijver , dat had wel iets , jammer dat ze dat nu niet meer doen


toen kon je ook nog zelf je bord volladen terwijl je nu vaak te horen krijgt als je meer wil: "dan kom je maar terug in de rij staan als je dit ophebt". maar ach, misschien zijn ze bang dat ze anders een hoop weg moeten gooien als beren hun eetlust overschatten en hun bordje niet braadworsten niet leegeten

Ace2
30 april 2011, 21:43
Als je op reis gaat, moet je proberen zo min mogelijk gewicht mee te nemen. Iedere gram wordt immers extra berekend en daarom moesten er bij mij wat kilootjes af. Je kunt natuurlijk gaan lijnen en dat soort ingewikkelde dingen. Maar ik heb niet bepaald een buikje, zeg ik onbescheiden. Wat kan er dan nog meer af? “Zaad is een zware substantie. Daar moet ik vanaf. Anders kom ik niet door de douane” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd als hij weer eens op reis moest en mijn oma besprong. Verbaasd keek ik het spartelende tweetal dan aan en vroeg later aan mijn grootvader: “Waarom heeft oma van die gerimpelde billen?” Maar zijn oplossing voor gewichtsverlies was eigenlijk nog niet eens zo slecht. Vaak zijn de oplossingen uit grootvader’s tijd nog altijd de besten.. “Zo grootvader, zo kleinzoon” zei mijn grootvader op de grote vaart dan trots als hij over mijn krullenbolletje aaide. En zo kon het zijn dat ik donderdag 28 april richting Duitsland reed om zaad (lees gewicht) kwijt te raken voor mijn naderende vliegvakantie. Onderweg ging regelmatig de telefoon met gestresste mensen (ze moeten gewoon eens wat meer neuken) die mij zo nodig voor mijn vakantie nog moesten spreken. Ook mijn secretaresse had ik aan de lijn: “……., maar meneer Ace, waar bent u dan? Er zijn hier een hoop mensen die op u staan te wachten…..Ze zeggen dat het belangrijk is……” waarop ik antwoordde: “…Krkrkrkrkrkr….krkrkrkrkr….sorry, ik….krkrkrkkr…. ik rijd door een tunnel….krkrkrkrkr” en het probleem was weer opgelost. Wat nou stress?
Tegen drieeen arriveerde ik op de Heidweg te Brugge en was het een week geleden op Goede Vrijdag nog stampvol, nu was het rustig. De parkeerplaatsen bij de bouwmarkt boden nog plaats genoeg en zelf s de parkeerplaats van GT zelf bood nog voldoende ruimte. Ik stapte uit mijn auto en zette mijn zonnebril op en liep fluitend, in het zonnetje, naar de ingang van GT. Trots keek ik in mijn tasje, waar ik wederom mijn vrijkaartje, waarvan Jansen vindt dat ik onterecht heb gewonnen met corruptie en nog meer van zijn methoden, in had liggen. Ik drukte om de bel en een tinteling schoot door mijn lichaam toen het mechanische geratel, als teken van welkom, klonk. Ik stapte naar binnen en greep in mijn broekzak naar een briefje van 50 euro. Ik had het briefje al bijna op de balie gelegd, tot ik mij weer herinnerde dat ik een vrijkaartje bij had. Ik wisselde het vrijkaartje in voor een badjas met bijpassend sleuteltje en ik stapte de kleedruimte in. Mijn lockertje was toevallig geplaatst bij 3 mij onbekende meisjes die zich aan het uitkleden waren. Graag had ik er nog uren tussen gestaan, maar de meisjes moesten geld verdienen. Daarnaast voelden mijn kwijldruppeltjes op hun mooie huidje waarschijnlijk vervelend aan. Ik besloot mij te douchen en na het douchen ging ik met natte haartjes naar de spiegel om ze te kammen. Ineens zag ik dat ik naast Salitos stond. Hij draaide zijn hoofd weg en keek naar beneden. Het leek wel of hij weg wilde duiken. “Al duikt hij nog zo snel, ik ruik hem toch wel” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd. Ik sloeg hem op de schouder en lachend keken wij elkaar aan. Terwijl Salitos al naar de barruimte liep ging ik nog even door met mijn haar. Daar duurde lang, maar niet eeuwig, zodat ik ook naar de barruimte liep. Wat ik daar aantrof had ik al lang niet meer gezien in GT. Het was rustig. Er zaten wat ijsberen in banken te hangen en meisjes keken verveeld uit hun ogen. Aan de bar zat Salitos al en ik wilde naar hem toelopen, maar in mijn rechterooghoek (waarvan ik denk dat aliens hem bionisch hebben gemaakt) zag ik Meylin zitten. Salitos was ik al weer vergeten en ik voegde mij bij Meylin waar ik een gesprek met haar aanving. Er was weer veel te bespreken. Ineens steeg er vlak voor mij een rookwolk op. Geschrokken dacht ik: “waarom doet hij dat toch altijd?” en toen de rook een beetje was opgetrokken gaf ik Saruman een hand. Uit praktisch oogpunt was hij even in GT neergedaald om zo meteen weer weg te gaan. Daarna vervolgde ik mijn gesprek met Meylin. Uit mijn rechterooghoek (je weet wel dat oog waarvan ik denk dat aliens er een bionisch oog van hebben gemaakt) zag ik Rafaella met een klant voorbij lopen. Ze passeerde mij en gaf mij een tikje tegen mijn billen als teken van herkenning. Ik verroerde niet, maar Meylin merkte op: “da ist deine freundin. Sie sieht ein bisschen aus wie eine thaillanderin” Ik haalde mijn schouders op en besloot dat het tijd werd om mij bij Salitos te voegen. Onderweg werd ik tegengehouden door Djuna die een pepermuntballetje wilde en ze wilde 2Bat4You hebben. Een ppepermuntballetje had ik in mijn doosje maar 2Bat4You niet. “Ich bin auch zu schlimm fur dir” zei ik haar, maar zoals te verwachten begreep ze dat niet. Ik gaf haar een zoen en liep weer terug naar Meylin. Die moest precies weten wat er was gevraagd en wat ik had gezegd. Daarna ging ik echt naar Salitos toe. Aan de bar namen wij wat te drinken en stelden vast dat het niet druk was. En dat zou het ook niet worden. Van wachttijden zou ik die dag niets merken. Ik kletste wat bij met Salitos en wij keurden al het goeds een oog waardig. Mijn ogen hadden ondertussen Rafaela al weer gespot (wel handig als je een bionisch oog hebt). Ze keek mij recht aan, maar ik besloot hard-to-get te spelen. Dat hield ik welgeteld 27 seconden vol en toen ze met haar tong over haar lippen ging, zakte ik in elkaar. Ik worstelde mij omhoog via 2 krukken en Salitos keek mij verbaasd aan. Hij had niets in de gaten gehad (hij heeft ook geen bionisch oog). Ik sloeg hem op de schouder en vertelde hem dat ik een klus te klaren had. Ik besefte niet dat ik daarmee afscheid nam van mijn ijsberenvriend.

Ik kwam bij Rafaela aan die glimlachte van haar eenvoudige overwinning (die aliens hadden mij beter een bionische wilskracht kunnen geven). Ze gaf mij een tedere zoen op de mond en vroeg bits: “Wer ist die frau?” en ze wees naar Meylin. Ik haalde mijn schouders op en antwoordde: “Sie ist wie meine schwester” Rafaella keek eerst een beetje met gefronste wenkbrauwen en mopperde: “ich bin eifelsuchtig” Wij gingen in een bank zitten en spraken wat wetenswaardigheden door. Ik herhaalde mijn toezeggingen en dat stelde Rafaela tevreden. Niet lang daarna liepen wij gearmd naar de tuinhuisjes, waar we werden tegen gehouden door die vervelende Salitos. Hij pakte met zijn smerige handjes Rafaela vast en zei: “Komm, geh mit mir nach zimmer. Nicht mit die mann” en hij wees nog naar mij ook. Rafaela trok zich daadkrachtig los en bromde: “er ist lieb”, waarbij ik lachend achter haar rug mijn duim over mijn wijsvinger liet gaan als geldteken. Het duurde 2 uurtjes dat ik heb genoten van dat heerlijke lijfje van Rafaela en zo waar ik kon er zo een uurtje nog aanplakken. Dat was al weer lang geleden dat ik zoveel plezier had op de kamer. Rafaela wilde ook nog wel blijven, maar ik was toe aan verandering van spijs.
Ik betaalde Rafaela, verschoonde mij en liep met natte haartjes de barruimte in. Het was niet echt drukker geworden en ik besloot rustig aan de bar wat te drinken. Meylin en Djuna nodigde mij uit om samen met hen iets van de afhaalchinees te eten. Maar dat sloeg ik af. Ik bleef wel nog even bij zitten om te praten.
Ik besloot eens een rondje te lopen en zag dat er best wel wat meisjes waren maar niet eentje waarnaar ik nu echt verlangde. Ik passeerde Latitia die mij herkende als het meest recente slachtoffertje van Rafaela en glimlachte gemeen. Het woord dat bij mij op kwam was golddigger maar dat zal ik hier niet herhalen. Ik zag ook Gabriella uit Brazilie rond lopen. Zij kwam nog het meeste in aanmerking voor een sessie. Ik ging nog eerst even aan de bar zitten om zo een live-verslag te maken. Ver kwam ik niet want Djuna was naar mij toe gekomen en kwam tussen mijn benen staan en legde mijn hand op haar mooie billen. Ze drukte zich tegen mij aan en likte langs mijn oren. Ineens zat haar tong in mijn mond en tongzoende mij vol op de bek. Ze fluisterde daarna in mijn oor dat ze samen met Meylin mij ging masseren en………………… Mijn piemel sprong op en glimlachend keek Djuna mij aan. Met mijn laatste krachten ontworstelde ik mij en wankelde met een flinke stijve weg.
Gedurende dat weg wankelen trof ik Lovely aan. Ze gaf mij zonder aanleiding een duw en liep lachend door. Ik liep langs de 2 Thaise dames die mij lachend aankeken. Ineens spreidde Djuna haar benen en ik struikelde, tot grote hilariteit van Meylin, over mijn eigen voeten.

Wat mij nog meer opviel in GT, was dat er best wel wat nieuwe meisjes rond liepen. Ze liepen nog wat onwennig rond en sommigen zagen er zeker niet slecht uit. Dat zullen ze over mij niet hebben gedacht. Ik had Rafaela eigenlijk niet meer gezien sinds onze sessie en ik had verwacht dat ze naar huis was gegaan. Ik liep een beetje dromend rond en toen ik bij de balie was zag ik haar met haar vriendin Latitia in burgerkledij staan. Ik zwaaide vriendelijk, maar ze keek mij ietswat boos aan. “Warum gehst du nicht nach hause?” bromde ze, waarop ik glimlachend antwoordde: “Und die madchen?” , terwijl ik naar de barruimte wees. Rafaela keek even rond of iemand ons zag en bromde: “blablabla, immer spass machen, aber du glaubst mir nicht oder du willst mir nicht glauben.” Daarna draaide ze zich om en keek nog 1x naar mij met de woorden: “ich soll es hohren……..” en ze vertrok. Ineens voelde ik een hand op mijn schouder. Geschrokken keek ik om en zag een lachende Meylin: “Ist deine freundin bose auf dich? Hahaha” Ik kreeg ook te horen dat Djuna op zoek naar mij was. Ik zou er die avond aan moeten geloven. Ik wist niet of ik daar wel zin in had. Waar ik wel zin in had was Gabriella uit Brazilie. Helaas moest ik echter vaststellen dat ze een kamergang had afgesproken. Beteuterd keek ik haar aan. Ze kwam op mij afgelopen en gaf mij een zoen om haar honorarium veilig te stellen.
Ik ging maar even in de tuin zitten. Daar gebeurde niet veel. Het eten was niet veel soeps en veel aanspraak had ik niet. Daarom slenterde ik maar door de barruimte. Ineens grepen 2 onbekende handen mij. Het bleek Edith uit Roemenie te zijn die mij allerlei spannende dingen beloofde. Ik ontworstelde mij aan haar greep met een grapje en even was ik bang dat ze mij zou achtervolgen. Toen ik aan achtervolgen dacht dacht ik aan Djuna en op dat moment zag ik ze met een klant weglopen. Ik was dus even veilig. “Hast du angst?” kierde Meylin.
Ik nam een appel en zette mijn tanden daarin en liet het mij smaken. Ondertussen raakte ik in gesprek met een meisje die op het punt stond naar huis te gaan. Het was toch niet druk en de volgende dagen zou ze vrij zijn. Volgende week zou ze weer paraat staan, want dan zou het druk zijn. Alle mannen hadden deze week hun salaris weer gehad en dat gingen ze volgende week uitgeven. En ik maar denken dat dvp’s niet kunnen plannen.
In de kino werd een man leeg gepijpt en op het beeldscherm gebeurde iets soortgelijks. De aanwezige meisjes lieten mij ongemoeid. Ik had het idee dat iedereen het wel geloofde. Misschien dat 1 meisje redelijk actief was. Zij stapte van man tot man en zelfs mij sloeg ze niet over. Ik zag ze op een ijsbeer die op een bed lag, liggen. Het scheen beiden wel te bevallen. In het tentje naast de sauna hoorde ik allerlei kreunende geluiden. Geluiden die mij wel aantrokken.
Ik kwam weer bij de kino terecht waar ik werd aangevallen door Edith. Ze pakte mij stevig vast en deed allerlei smerige voorstellen die bijna te mooi waren om waar te zijn. Ineens passeerde Gabriella. Glimlachend dat ik als sukkel toch tegen mijn wil werd gestrikt keek ze mij aan. Ik liet mij echter van mijn sterkste kant zien en ontworstelde mij uit de klauwen van Edith. Ik sprong in de handen van Gabriella die mij spontaan begon te zoenen. Nu kon ik niet anders dan een sleutel vragen die ze ook nog eens ging halen. Eerlijk gezegd was het op de kamer een beetje standaard. Het was best goed, met alles erop en eraan. Maar de passie die ik de eerste keer bij haar had gevoeld, voelde ik nu niet. Dat kan aan haar of aan mijn verwendheid hebben gelegen, maar het was gewoon een goede sessie, maar ook niet meer dan dat. Ze zoog zo lang aan mijn piemel tot alles tegen haar keeltje aan spoot. Ze bleef gewoon doorgaan, tot het bijna pijn deed. Vervolgens spuwde ze alles in een tissue en begon weer opnieuw. Daar stak ik echter een stokje voor en ze kwam in mijn armen liggen. “Du bist special” fluisterde ze “jetzt bin ich relaxed” Ik had echter geen zin in lang gekletst en binnen het uur verlieten wij de kamer.

Ik besloot nog even in de barruimte rond te lopen. De barruimte was redelijk gevuld, maar druk was en werd het niet. De meisjes geloofden het wel en zaten hun tijd uit. Misschien was nog wel het meest typerend dat Veronica ( die trouwens niet veel zicht baar was) rustig door de barruimte sjokte, terwijl ze anders toch met grote stappen met haar hoge laarzen door de barruimte dendert.
Lovely had zich nu bij Meylin en Djuna gevoegd en wilde ook deel uitmaken van de massage. Het zou mijn dood worden.
Ik pakte een salitos en zette het flesje aan mijn mond. Zelfs de salitos smaakte niet zo lekker als anders. Misschien was het wel een teken om te gaan. Het was ondertussen 20.30u geworden en ik besloot gewoon te gaan. Ik had geen spijt gehad dat ik was gegaan, maar goed is goed. Ik moest trouwens nog wat voorbereiden voor mijn vakantie, die nu elk moment kan beginnen. Ik zal dit forum voor een tijdje verlaten om in verre oorden mijn vertier te zoeken. Ik groette een paar meisjes met de wetenschap dat het minimaal 3 weken zou duren voor ik weder zou keren. Ik sjokte naar de kleedkamer om mij om te kleden. Tegelijkertijd kwam er een Roemeens meisje bij haar locker. Ze knielde en ik keek op haar neer. “Dass ist eine schone weise mir zum heiraten zu fragen” zei ik tegen haar. “Fur eine Ferrari heirate ich mit dir” zei ze zonder blikken of blozen “Rot oder schwartz?” vroeg ik, waarop ze antwoorde:“beide und gelb” Ik haalde mijn schouders op en vroeg voor de zekerheid: “nicht vier?” Het meisje maakte een wegwerpgebaar alsof ze wilde zeggen dat 3 toch echt wel genoeg is.
Ik kleedde mij om en leverde mijn sleuteltje in bij de balie. Ik kreeg geen kortingskaartje en een enkele vraag of alles mij goed bevallen was. Ik knikte bevestigend en liep de koele avond in. Ik liep naar mijn auto die ik opende. Ik ging zitten en startte de motor. Langzaam reed ik weg richting horizon, terwijl het melodramatische geluid van mijn mondharmonica over de weg klonk en ik neuriede: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home…………..”

ketserr
30 april 2011, 21:54
Live vanuit het Duitse kets oord;

Heb net me pisa naar binnen geslokt.