PDA

Volledige versie bekijken : Geile Tijden, Mei 2011



noglangnietuitgewandeld
1 mei 2011, 09:37
Koninginnedag is altijd zo’n dag waarvan ik denk: wat moet je ermee. Hele woonwijken knaloranje gekleurd, zodat het pijn doet aan je ogen. Straatorkesten die muziek ten beste geven die je veronderstelt wordt geweldig te vinden, (niet dus, maar dat kan aan mij liggen). De stoep vaak verspert door de inhoud van garageboxen en rommelzolders die men voor een habbekrats aan de man probeert te brengen, en die vervolgens weer een jaar op een andere zolder staat weg te rotten om op de volgende dertig april wederom in de aanbieding te komen. Veel, heel veel politie op de been om e.e.a. in goede banen te leiden en te voorkomen dat een of andere idioot wat uithaalt. Als je pech hebt ook nog bezopen, relschoppend volk op straat. En met als toppunt van Hollandse burgerlijkheid zaklopende en koekhappende prinsen :rofl:op de TV. Je zult goddorie maar prins zijn. Er is volgens mij geen land ter wereld waar het er zo aan toe gaat. Aan hun gezichten is te zien dat de heren er behoorlijk van balen dat ze zichzelf zo te kakken moeten zetten en graag van het hele onzinnige circus af zouden willen. Maar ja, de traditie he. Gelukkig werk ik vaak in Duitsland en gaan de feestelijkheden automatisch aan me voorbij. Alleen dit jaar had het een kuthaar gescheeld of ik was er middenin gevallen, deze zaterdag zou ik net weer eens in Nederland arriveren. Een blik op de kalender leerde me dat ik dat beter een dagje kon uitstellen vanwege mijn bovenvermelde bezwaren tegen dit oubollig volksvermaak. En zo kwam het dat nlnu aan het eind van de middag bij GT op de stoep stond, met het vaste voornemen Hare Majesteit’s verjaardag te vieren zoals het een vaderlandslievend ijsbeer betaamt, nl. door minstens drie of meer dames te zwengelen.
Iemand zal toch Neerlands eer hoog moeten houden, al was het maar als tegenwicht voor de talloze bankhangers. Een fenomeen wat ik nooit zal begrijpen, maar daar zal mijn testosteronspiegel wel te hoog voor zijn. Ik had vernomen dat er van de andere kant van het land ook nog een Ketsmobiel onderweg was, bestuurd door iemand met een minstens even groot libido, dus zou ik er in ieder geval niet alleen voor staan. Tot zover de inleidende beschouwingen.

Eerst even de tuin ingelopen, waar ik Cupido trof. Er zouden meer ijsberen komen, maar de meesten ken ik niet van gezicht. Vervolgens nog eens poolshoogte genomen in de bar, waar ik tot mijn genoegen Djuna zag zitten die een stuk appeltaart wegwerkte. Bij haar duurde even voor het kwartje viel, het was ook alweer wat langer geleden. Het begon haar te dagen toen ik in mijn beste Thainglish in haar oor fluisterde: Will little tilac go to loom with big falang? Grinnikend ging ze de sleutel halen. We lagen heerlijk te zoenen, ze daalde langzaam af naar beneden en liet haar magische tongetje traag over mijn edele delen gaan. Dit moest niet al te lang duren of het feest zou vroegtijdig voorbij zijn. Ze rolde een rubber om de paal en we neukten eerst in missie, waarna ze aangaf liever van opzij te willen. Vanuit deze positie draaiden we door tot ze op de buik lag, ze liet zichzelf heerlijk gaan en kwam als eerste klaar.
Ze werd nu wat te gevoelig en wilde het wel met hand/mond afmaken. Weer die zachte tong en die friemelende vingertjes, ik probeerde het zolang mogelijk te rekken, maar er was geen houden meer aan. Door het eindsalvo kwamen we nog een uiterst hilarische situatie. Ze kon ook niet weten dat ik al vier dagen droogstond en schoot verschrikt achteruit toen de eerste stralen ver boven haar hoofd uitschoten. Ze schaterde het uit: Oh mein Gott, zwei Enten tot! Und drei Tauben! :biggrin: Humor heeft ze wel. Toen herinnerde ze zich meteen dat het de vorige keer ook ongeveer zo gegaan was. Zo gaat dat dus bij vakvrouwen, als zich je gezicht niet meer herinneren, dan herkennen ze je wel aan de manier waarop je klaarkomt. Ginnegappend liepen we terug naar binnen en ze zou me nu niet meer vergeten.

De zwans een sopje gegeven en nog maar eens in de tuin gaan kijken, waar Ketserr op een ligstoel lag te luieren. Even wat bijgepraat, hij was al wel wat langer binnen had er uiteraard ook al eentje ‘geketst’. Het bleek dat Cupido en hij elkaar al hadden gesproken zonder te weten wie wie was. Samen even een vorkje geprikt en eens op zoek voor de tweede ronde.
In de wellness lag een meisje met een naar ik dacht Marokkaans voorkomen op een ligstoel en begon tot mijn verrassing in het Nederlands. Het voelde op een of andere manier wel goed aan, ze stelde voor om het op het bed naast de sauna te doen. Ach waarom ook niet, het heeft ook wel weer iets. Sandra bleek van Indiase afkomst. Ik herinnerde me vaag een topic waar nogal wisselend over haar geschreven werd, maar ik moet eerlijk zeggen dat ze best aardig was en prima sex gaf. Zelden werden er zoveel standjes doorgenomen, zelfs de ‘kruiwagen’. Na vele acrobatische toeren kwam ze naast me liggen en al zoenend werden de zwemmers eruit getoverd.

Nog wat in de tuin gelegen, saunaatje gepakt, in de bar nog even met Tiga gesproken, paar rondjes gelopen. Er viel me telkens een hele mooie meid op in een zwart/rode bikini, met lang zwart haar tot op haar middel, prachtig figuur. In de in gang van de kino raakten we aan de praat. Stelde zich met een licht slavisch accent voor als Olga aus Rrrusland.. Ik stond meteen op scherp, dit ging het worden. Met Russische vrouwen heb ik enkel positieve ervaringen. Snel naar een bungalow. Ze zoende en pijpte verukkelijk met die zachte zwoele lippen. Ik had de handen meer dan vol aan die lekkere borsten en billen van haar. Ik kwam tussen haar dijen terecht en likte zachtjes door haar liezen en over haar hypergevoelige genotsknopje.
Eerst een, toen twee vingers rondsoppend in die kleddernatte doos, zelf kneedde ze haar borsten van pure geilheid en tegen dat ik de kramp in mijn kaken kreeg kwam ze gierend klaar. Aan mijn weinige haren trok ze me omhoog en begon weer geil te tongen. Nadat ze me op de gewenste stijfheid had gepijpt schoof ze over me heen voor een heerlijke wilde rit. Ik stootte er in wisselend tempo in en uit, zodat ik zelf de zwaaifrequentie van die fantastische tieten kon aansturen :wink:. Af en toe hapte ik naar een voorbijzwierende tepel en moest meteen aan onze koekhappende kroonprins :biggrin:in Holland denken. Deze keer had ik het toch beter voor elkaar dan hij. Maar ja, hij krijgt ervoor betaald, ik niet. We draaiden om ik neukte haar zo hard ik kon tot ik mezelf grommend leegschoot in dat wulpse lijf.

Na deze Russische orkaan was ik er even doorheen. Ik kwam Lovely nog tegen, waar ik al vaker en tot beider genoegen mee gekamerd heb, maar moest haar helaas melden dat ik nog een long break nodig was. We zaten een hele tijd met Ketserr en Cupido buiten achter het raam van de bar. De eerstgenoemde zat weer met het probleem dat hij vaak afgewezen wordt door de dames, ze waarschuwen elkaar om eerst onder zijn badjas te kijken :eek:. Inderdaad, een van de dames die niet met hem wil stond achter de ruit en schudde van nee, zowel met haar hoofd als met haar handen. Zou het dan toch waar zijn??
Ineens zag ik dat er een dame vandoor ging in Cupido’s karretje. Ik wilde al roepen: houd de dief, maar ze kwam uit zichzelf al terug met de woorden: Pff hier braucht man Führerschein!
Ajexandra, een Roemeense dame die vandaag voor het eerst hier was, en was overgekomen uit GT in Wenen, kwam een poosje bij ons zitten. Aardige meid wel, maar we waren er nog even niet aan toe. Bovendien kwam de pizza eraan, dus eerst maar even de verneukte calorien aangevuld. Later in de sauna kwam een slanke jongedame met kort donkerblond haar ook even opwarmen. Savannah had, begreep ik, Russische roots maar woont al jaren in Duitsland, en spreekt uitstekend Duits. Toen ze de uit de bikini stapte viel mijn kennersoog meteen op haar fraaie achterste, echt van die billen waarbij ik altijd de reflex heb om ze beet te pakken, gaat gewoon automatisch. Om deze reden loop ik op straat dan ook meestal met de handen in de zakken, anders had ik allang een keer een klap voor mijn bek gehad :mad:. Met moeite hield ik mijn handen thuis. Ze vertelde dat het niet zo best ging met de business, de hele dag nog een kamerbezoek gehad. Aan haar looks en haar vriendelijkheid kon het niet liggen, het leek me gewoon een toffe meid. Dan ga je twijfelen aan de service. Aan de andere kant, met Russische vrouwen heb ik nog nooit een misser gehad. Cupido was zo vriendelijk om, voor hij naar huis ging even haar topic te checken, daar stond ook niets negatiefs in, langzaam aan kwam de trek weer terug. Eerst kon ik haar niet vinden, maakte nog een praatje met Lovely, maar die zat te geeuwen en in de ogen te wrijven. Met een dame op kamer die er helemaal doorheen is wordt meestel geen succes, hoe aardig ze verder ook mag zijn. Savannah trok de hele tijd op met een mooi Aziatisch meisje en na enig zoeken trof ik beide dames in de buurt van de kino. Ze hadden besloten om vandaag alleen nog trio’s te doen. Interessant, als ik voor een vierde ronde ga, (wat niet altijd gebeurt, zo erg is het nou ook weer niet met me) dan is een extra hulpje meestal wel handig. Het andere meisje stelde zich voor als Sofia en kwam uit Korea. Dit deed een klein belletje bij me rinkelen. In haar topic stonden volgens mij wat minder goede berichten. Dan hebben we eerst wel even over de service. Ik ben niet zo heel lastig, maar zoenen, en goed ook, hoort er bij vind ik. Sofia keek zuinigjes, Savannah ging accoord.

We kwamen weer in een tuinhuisje, de lakens gingen over het bed, en ineens was er paniek in de tent. Sofia had een spin over het laken zien lopen. :eek:Met een nonchalant gebaar veegde ik het beest de hoek in en we konden eraan beginnen. Savannah kwam in mijn rechterarm liggen, eindelijk kon ik mijn hand om die malse billen leggen. Ze zoende allerverrukkelijkst, diep, langzaam en zacht. Sofia vond schijnbaar dat de familiejuwelen wel eens opgepoetst mochten worden, waarvoor ze haar zachte tong als poetsdoek en haar speeksel als poetsmiddel gebruikte. Savannah en ik onderbraken met lichte tegenzin onze zoenpartij om eens te kijken hoe Sofietje het er daar beneden vanaf bracht. We zagen hoe het meisje haar lippen langzaam over de stam op en neer liet glijden en ik vroeg of Savannah dat ook zo goed kon. Dat zou ik merken. Ze nam hem over van haar collegaatje en pijpte zo mogelijk nog lekkerder. Sofia begon intussen de ballen eens grondig af te likken. Als we nog wilden neuken, dan moesten we hier niet al te lang mee doorgaan, ik stond inmiddels alweer op springen. Er werd een condoom omheengefloept, Sofia ging als eerste op de rug. Handje ertussen, niet te diep, wel lekker strak. En niet al te enthousiast zoenen, duidelijk niet haar voorkeur. Maar ze steunde behoorlijk toen ze eens goed doorgeneukt werd, Savannah zei dat ze eifersüchtig werd. :biggrin:
Dus even een Gummiwechsel, Savannah een stevige beurt gegeven, Sofietje ernaast liggend met heer lekkere tietjes, handen te kort. Uiteindelijk me maar uitgestrekt, in iedere arm zo’n lekkere stoeipoes, de handen vol met billen en moeiteloos door Sofia aan de linkerkant klaargemasseerd met een zalig tongende Savannah rechts. Tijdens het opstaan vroeg Sofia weer waar die spin gebleven was. Da geht er, über dein Bein! riep ik. Ze maakte een luchtsprong van schrik. Ach, du…

Inmiddels ver na middernacht, na vier rondes was de zak ook wel weer leeg genoeg, dus ging ik er maar weer vandoor. Maar de dames gaan me terugzien, uitgewandeld ben ik zoals bekend noglangniet. :lostit:

Met mijn requisitoir hoop ik duidelijk te hebben gemaakt waarom je beter koninginnedag viert in een goede Duitse saunaclub dan in de Hollandse spruitjeslucht.

NikXXX
1 mei 2011, 10:17
Vrijdag arriveerde ik rond half twee op Heidweg 1. Kon rustig mijn auto parkeren - plek genoeg. Ik had drukker verwacht. Of zou het zijn dat alle papa's op vakantie moesten met hun kroost en geen generaal pardon hadden die dag? Na het overhandigen van 50 Euri's een mooi fris gewassen berevel gekregen. Naar horen schijnt de policy te zijn dat men een badjas moet dragen in GT. Iets met plakplaatjes van stoere jongens. Lijkt mij wel minder als het dadelijk warm weer is. Dan huppel ik graag rond in een handdoekje. Allee, twee keer gestengeld met Criss die ik kende uit een ver verleden bij PHG (vorig jaar dus). Dennisa zag er yummie uit in haar normale kleren. Wat een kontje. Verder wil ik nog vermelden dat de salade bij het avondeten top was. Complimenten aan de catering! Heide was trok pruillipjes omdat ze diep bedroefd was die dag niet van zins was om met haar te kameren. Om half twee 's nachts verliet ik de toko en gaf een portie snelgas en was zo thuis.

bergm550
1 mei 2011, 14:10
Beste heren,

Op 30 april was in Golden Time. Het was Koninginnedag in Nederland en dus leek het me een goed idee om politiek asiel aan te vragen voor 1 dag in de Duitse embassade (aka Golden Time) in Brüggen.

Zoals collega noglangnietuitgewandeld ook al aangaf, je zult maar een prins zijn. En erger nog, je zult ieder jaar maar tussen het plebs moeten staan, en naar hun idiote spelletjes moeten kijken. En dan moet je nog doen alsof je het leuk vindt ook.

Nog erger wordt het nog, als je onderdanen een stel losgeslagen apen zijn die met Oranje Cowbow hoeden en een enorme toevloed aan bier zich door de straten begeven. En je moet als prins ook nog op je woorden letten, want tegenwoordig worden liplezers ingeschakeld om te kijken wat de prinzen zeggen.

Het wordt maar eens tijd voor een republiek. Een koningshuis is zo ouderwets en past toch niet in een moderne maatschappij. Of ze moeten een pure ceremoniele functie hebben als in Zweden, maar ik vind het vreemd dat de koningin nog altijd betrokken wordt in de kabinetsformatie. Maar het liefst heb ik gewoon de "Republiek der Nederlanden".

Wat me ook altijd heeft verbaasd, is dat er mensen zijn die op vrijwillige basis naar een grote stad (Amsterdam, Utrecht, Eindhoven) gaan om daar Koninginnedag te vieren. Dat je vrijwillig in overvolle treinen gaat staan, dat je vrijwillig hutje mutje op elkaar zit tussen 200.000 tot 300.000 bezoekers. Dat je vrijwillig er voor kiest, je niet vrij te kunnen bewegen en je omringt met gillende tieners, bierzuipende volwassenen die hun tweede jeugd beleven en deze dag aangrijpen als excuus om door het lint te gaan.

Met andere woorden, je moet concluderen dat een mens een kudde dier is. Het kan haast niet anders. Niemand dwingt je naar zo'n mensenmassa te gaan. Hetzelfde gebeurt in de trein. Ik zit af en toe weleens in een lege trein, en dan komt er iemand binnen, en van alle vrije plaatsen gaat de persoon uitgerekend naast mij zitten. Alle plaatsen zijn vrij, en de mens gaat dan toch weer naast iemand anders zitten. Krankzinnig!!!

Ik denk dat ik een einzelgänger ben, want ik heb die kuddedrang totaal niet, en probeer grote menigten altijd te mijden, omdat er geen hol aan is om tussen een menigte mensen te staan en je niet vrij kunt bewegen.

Maar goed, genoeg geouwehoerd, ik besloot naar Golden Time te gaan. Gelukkig was het geen probleem uit Haarlem te komen, maar Amsterdam moest je echt mijden. In de namiddag kwam ik aan bij de embassade van Brüggen, wat voor die dag mijn toevluchtsoord was. Het was een mooie zonnige dag met 22 graden. Er waren wat weinig vrouwen, maar later op de dag corrigeerde zich dat. Er liepen een aantal mooie blondines rond.

De Obersturmbahnführer Tiga gaf ook acte-de-presence. Er werd niet gebarbequed, maar het eten was verder okay. Het was niet echt bijzonder. Maar ik eet toch alleen maar vlees, en dat was prima. Er waren varkenslapjes met aardappelen.

Wegens het goede weer was het lekker vertoeven in de tuin. De kat liep te jagen naar de kikkers in de vijver. Die beesten kunnen nog behoorlijk hard kwaken. Voor het avondeten zag ik Elisabeth en ben ik met haar op de kamer gegaan. Na het avondeten ben ik weer met Elisabeth op de kamer gegaan, en na de pizza ben ik weer met Elisabeth op de kamer gegaan.

Het is een vriendelijke meid, en ik had er al een tijdje niet meer gezien. Alhoewel ik spijt had van de derde keer, want net toen ze de sleutel had gehaald, zag ik een mooie brunette lopen, maar ja toen was het al te laat. Helaas waren Ginger en Nani er niet. Maar Amelia, Lia, Asia, Veronika, en nog een aantal andere dames waarvan ik de namen niet weet, waren er wel.

De muziek was anders dit keer. Er werd nauwelijks dance gedraaid, maar vooral Top 40. Pink en zo. Terugkijkende, het was een goede dag. Tot de volgende keer maar weer.

Bergm550

Picasso 1
1 mei 2011, 15:20
Dat je vrijwillig er voor kiest, je niet vrij te kunnen bewegen en je omringt met gillende tieners, bierzuipende volwassenen die hun tweede jeugd beleven en deze dag aangrijpen als excuus om door het lint te gaan.

Met andere woorden, je moet concluderen dat een mens een kudde dier is. Het kan haast niet anders. Niemand dwingt je naar zo'n mensenmassa te gaan.

Ik denk dat ik een einzelgänger ben, want ik heb die kuddedrang totaal niet, en probeer grote menigten altijd te mijden, omdat er geen hol aan is om tussen een menigte mensen te staan en je niet vrij kunt bewegen.


:gruebel:



Maar goed, genoeg geouwehoerd, ik besloot naar Golden Time te gaan.

:eek: :hammer:

MichelJ
1 mei 2011, 15:49
Haha ja kudde-dieren komen in de GT :biggrin:.

Gelukkig is het met mooi weer mogelijk om buiten in de wei te grazen, anders is er te veel vee op een m2.

hanshans01
1 mei 2011, 16:11
Heb morgenochtend wat tijd over. Is er op maandagochtend al wat te beleven in GT?

The Saint
1 mei 2011, 16:27
ja hoor: ik vind de maandag zelfs 1 van de betere dagen: genoeg dames, niet teveel beren, lekkere sfeer

Big30
1 mei 2011, 16:30
Heb morgenochtend wat tijd over. Is er op maandagochtend al wat te beleven in GT?

Bedoel je echt maandagochtend dan praat je over 1 uur van 11-12u. Dat lijkt me niet de moeite waard. Praat je over de maandag dan zie antwoord TS.

laplagne
1 mei 2011, 18:51
Ik had grote plannen op de nationale feestdag in Nederland met koekhappen in het Limburgse land met Trix en Maxima. Laplagne miste alleen door de drukte de juiste afslag en ineens stond hij omstreeks half twee op een nog redelijk rustige parkeerplaats in Bruggen. Samengevat was het een bijzondere zaterdag in Golden Time. Relatief weinig mannen voor een zaterdag en het leek wel of de dames hiermee rekening hadden gehouden. Natuurlijk liep er voldoende vrouwelijk schoon rond. Zal jullie aan- en afwezigen (Ela) besparen.

Mijn oog viel tijdens de lunch op de blonde Ricarda met zo op het eerste oog fraaie borsten. Zij was net weggekaapt door een in GT
debuterende Zweed, die zijn ogen niet kon geloven. Ricarda is een inderdaad een plaatje, heel vriendelijk en sprak goed Engels terwijl zij half Duits/half Turks is met familie in Ankara en diverse Turkse kustplaatsen als vakantiebestemming heeft. Ik heb onze Zweedse vriend gelijk maar even verteld over mijn GT-debuut met Kate en dat was voor mijn gevoel ergens in de vorige eeuw. Toen die Zweed na anderhalf uur aan de bar om ijsblokjes stond te smeken, heb ik gelijk toegeslagen bij Ricarda. Wat een droomvrouw deze 26-jarige inwoonster van Aken. Kan helemaal begrijpen waarom Ricarda zoveel indruk bij Megboob heeft gemaakt. Deze dame was een topervaring. Duidelijk gevalletje van GFE! Later op de dag bleef zij heel vriendelijk en stelde ook een eventuele trio-vriendin, Lucia (wordt vervolgd), voor. Dat heet klantenbinding. Over mooie borsten gesproken. Kon mijn ogen niet geloven bij Lucia, die alleen enigszins arrogant over kwam en ook in het eerste gesprek kon ik niet voor haar charmes vallen.

Mijn tweede meeting was met de Roemeense Mara (Maria in haar voorgaande clubs). Deze 34-jarige dame uit Boekarest kon na ontslag op de arbeidsmarkt in Roemenie geen geschikte baan meer vinden en zit nu een aantal jaren in het clubwerk in Duitsland en Zwitserland. Mara leek wel heel erg veel op één van de gastvrouwen achter de receptie, maar het tegendeel was waar. Dat kwam mooi uit de dames bij de receptie en achter de bar zijn vaak de snoepjes die niet te koop zijn. Deze Roemeense Mara kwam in het tuinhuisje (18) helemaal los en beleefde zelf ook het nodige (vochtige) plezier aan onze stoeipartij. Moest bijna roepen 'New balls'. Wat een sloper!

Derde ronde was met Nila, die Laplagne eerder in februari tijdens één van zijn afdalingen was tegengekomen. Dat was destijds een prima kamerbezoek. Ik had Nila de laatse keren een paar keer gezien en zij bleef altijd heel vriendelijk. Eerlijk gezegd had ik op de heenreis stiekem aan de mooie borsten van Nila gedacht. Niet dat ik haar links had laten liggen, maar de glimlach van Nila was gisteren gaandeweg de dag steeds minder geworden. Tussen de bedrijven door zag ik haar contacten met Lucia. Op enig moment in de avond maar mijn Duitse gezegde weer eens ingevoerd: 'Am Letzen den Besten'. Dat werd een kwartier wachttijd dus voor Nila, die toen ik zei ('Jij hebt leuke vriendinnen') bij het betreden van de kamer bij de dameskleedkamers meteen toesloeg. Zal ik eens kijken of Lucia nog (!) in de kleedkamer is? Eigenlijk is het woord 'bedenktijd' te veel van het goede, want ik zei meteen 'ja'. Altijd goed een trio met twee dames die elkaar kennen. Misschien wel een must, alleen heb ik goede ervaringen met de Poolse Tanya en de Duitse Sandy die steeds minder in Golden Time is gezien. Na de warming-up met Nila kwam Lucia na een paar minuten binnen, die wel moest lachen toen ze mij zag liggen. Zelfs Nila moest het toegeven: Lucia heeft grotere borsten dan Nila en volgens mij is daar geen hulp bijgekomen. Het was werkelijk een genoot om met de borsten van Lucia te spelen en Nila maar pijpen. Ik werd letterlijk en figuurlijk door vier handen én vier borsten onder handen genomen. De ontlading liet gelukkig enige tijd op zich wachten, waarna Laplagne het niet meer hield. En toen kwam de service: 'wij gaan je nog een massage geven'. Ook dat was smullen. Helaas voor een paspoortje en Megaboob heb ik nog te weinig informatie over Lucia (lang zwart haar, zeker cuppie D en een lelijke tato) en ik heb haar in mijn haast ook nog niet kunnen vinden. Nila hield mij bij het verlaten van de kamer nog even staande: 'ik wil met je de volgende keer sneller op de dag naar de kamer.....".

Moe, maar voldaan Golden Time verlaten. Gelijk maar mijn excuses bij de receptie aangeboden dat ik in april 2011 niet meer zal komen...

ketserr
1 mei 2011, 19:27
Koninginnendag in GT zonder de GT Queen aka The Golden Lady.

De vorige keer dat ik in het Duitse kets oord was zat ik al te denken aan de volgende keer dat ik er weer heen wil, dat zou dan 30 april moeten gaan worden. Ik heb niks met die dag en dit jaar al helemaal niet want op zaterdag ben ik toch altijd al vrij. Dus waar blijft me compensatie dag? Bovendien ben ik al die jaren niet uitgenodigd voor dat feestje en daar zullen ze bij de Oranjes het laatste decennium wel een reden voor hebben. Waarschijnlijk zijn ze bang Maxima kwijt te raken als zij oog in oog met Ketserr heb gestaan en ongetwijfeld wilt ze dan met de ketszwans kennis maken en daar gaat dan het sprookjeshuwelijk van Willempie en staat Ketserr volgende week in alle roddelbladen. En juist dat moet ik niet hebben want dan kennen alle ketspoppen in het Duitse kets oord maar ook de ketspoppen bij die ramen waar ik nog weleens kom zien wie Ketserr is. Dus, met Koninginnedag ben ik in het landsbelang altijd het land uit.

Het is vrijdagavond ik ben op me werk.
De weermannen beloven mooi weer dit weekend. Alsof dat een reden is voor mij om te gaan ja of nee. Als ik wil dan ga ik al regent het pijpenstelen. Net als dat weekend voor kerst afgelopen jaar, er zou sneeuw gaan vallen. In de ochtend zag het er dooiend uit en ik ging gewoon maar de terugreis was vanaf het Duitse kets oord tot aan mijn hoomtown waren alle wegen wit. Dus dat ritje duurde maar ruim 4uur! Nee, geen kets hoomtown want in mijn hoomtown valt op kets gebied weinig te beleven.
Collega`s vragen me of ik nog mee ga naar de kroeg om het weekend in te luiden met een borrel. Ja, waarom niet? Dus ik weer mee zoals het wel vaker gebeurd aan het einde van de week in de avonddienst. Het regent! Als dat morgen maar niet zo is want dat is niet goed voor de sfeer. En ik zeg nog tegen ze; ik maak het niet te laat want ik ga morgen naar Duitsland. Naar Duitsland? Morgen? Het is morgen Koninginnedag. Niks mee te maken zeg ik, ik moet morgen naar Duitsland. Ik kreeg het wel even moeilijk toen er één vroeg; wat moet jij daar want jij lult geen woord Duits. Gelukkig vroeg een vrouwelijke collega even te veel aandacht zodat ik niet op zijn vraag meer hoefde te antwoorden. Zij, die collega valt absoluut buiten de ketsnorm, die later reageerde op mijn opmerking dat Inna (http://www.youtube.com/watch?v=qLXt0Fhuwyk&feature=fvwrel) een lekker wijf is en Roemeens, geboren om geketst te worden dus. Ze zei; ik vind haar een beetje goedkoop. Jaloezie is altijd sterk aanwezig bij het andere geslacht. Inna valt dus wel binnen de ketsnorm en mag mij op staan te wachten met een sloesol. Inna waarvan in het Duitse kets oord een dubbelgangster loopt die op haar beurt de ketszwans niet ken hebben. Uiteindelijk werd het toch een uurtje of 2 voordat ik naar huis ging.

Zaterdagochtend ik word wakker het is half 6 veel te vroeg! Ik heb redelijk goed kennen slapen en ik stap me nest uit en zie dat het er nog somber uitziet buiten, via de wc ga ik weer terug me nest in. Even na 8uur werd ik weer wakker zie dat het een mooie dag gaat worden. Afgelopen week heb ik al de nodige voorbereidingen getroffen voor een dagje Duitse kets oord. Naar de kapper, zonnebank, flappen getapt, hier en daar wat geschoren, ketsmobiel afgetankt en gewassen, Ipod gevuld, sporten maar dat doet ik altijd dus dat is niet specifiek voor deze zaterdag gedaan en gister me kleding al klaar gelegd. Het is een kwestie van via de badkamer me aan te kleden en nog even online te gaan voordat de reis ken beginnen.
De Oranjes zijn naar een plaats die niet op mijn route leg dus dat komt goed uit. Maar wat er wel op de weg was waren veel caravans, veel caravans. Op de eerste 25km had ik er al ruim 10 gezien en bijna allemaal waren het pensionados met een mini mpv, het stierf hiervan op de weg. En zolang ik er gewoon ongehinderd voorbij ken met de ketsmobiel is er niks aan de hand totdat er één gaat inhalen. Of een Duitser die niet ziet dat hij door een auto met caravan word ingehaald en schuift een baan naar links ter hoogte van die caravan die hij niet zag en vervolgens vlak voor mij toch die baan opschuift. Ik neem de route van de twee rotondes waar je een stuk voor het stoplicht een bord heb staan 60, een andere pensionado zonder caravan die voor me rijd trapt op ze rem en gaat daar op ze gemakkie 50 rijden. Bij het stoplicht slaat hij af en gaat de ventweg op waar hij vervolgens zo hard reed dat hij mij inhaalde! Ik snap al die mensen niet, ga gewoon aan de kant als je de ketmobiel in je binnenspiegel ziet!

Nadat ik de ketsmobiel op de parking had stilgezet liep ik naar de poort van het Duitse kets oord. Die poort stond wagenwijd open en in de opening stond Magda, ze stond daar alsof ze wist dat ik eraan kwam en me open armen ging ontvangen wat ze ook deed en me drie zoenen gaf en zei me gemist te hebben. Ik lag een opgevouwen a4tje neer waarop ze vroeg of ik gewonnen hebben. Jawoel! Zei ik. Hoe ik dat zei daar moest ze om lachen en ze gaf me een stofjas en deed me het polsbandje om. Toen ik las dat ik die kaart gewonnen had hoorde ik het de dame al zeggen; aaah, doe bienst die KETSARR! Maar nee, dat zei ze niet. Nog lachend vouwt ze het a4tje open en keek of de datum nog klopte maar ze keek nog verder waarop ik zei; niet me naam onthouden anders ga je straks me verhalen lezen en tegen alle dames zeggen dat de ketszwans er weer is. Ze keek me met een blik aan waardoor ik denk dat ze mijn verhalen zeker gaat lezen.

Nadat ik me in me stofjas had gehesen ging ik naar de bar voor een bakkie zwasse thee en zag aan de bar een bekende badjas, een forumlid die alleen maar leest, zitten waar ik naast ging zitten. Gelijk nam ik een paar broodjes want ik had nog niet gegeten. We maakte een praatje terwijl we constateerde dat erg rustig was met zowel dames als heren. Maar de broodjes smaakte er niet minder om vooral die bruine met die zaadjes erop met een plakkie worst die ze hier ook in de groen gele supert hebben. Ik deed een rondje door het Duitse kets oord voordat ik de tuin in ging waar het ook rustig was maar wel lekker warm met die gele knoepert aan de hemel dus was het even tijd om een kleurtje te gaan vangen. We zitten op de houten loper en hij ging wat te drinken halen voor ons. En toen kwam Savannah aangelopen die altijd heel graag aandacht van mij wilt dus kwam ze naast me zitten. We maakte een praatje over allerlei details in de kets business, een gesprek wat best lang heeft geduurd. De rest van de dag ben ik haar nog regelmatig tegengekomen en spraken we elkaar weer. Bij de kino hoorde ik van Jamila dat hun een weddenschap hebben afgesloten over hoelang het duurt voordat Savannah mij mee krijgt naar een ketsbungalow om mij te ketse.
Nog maar een rondje lopen maar ik kon weer eens niet kiezen dus besloot ik weer even in de tuin te gaan leggen naast het forumlid die alleen maar leest en die nu lag te snurken alsof hij al die bomen aan omzagen was zodat die vervelende muggen die er zomers rondhangen voorgoed verdwenen zijn. Overigens staan alle bomen er nu nog. Links van mij lag iemand, waarvan later bleek dat hij Cupido is, hem was het gesnurk ook al opgevallen.

Weer een rondje lopen en wat te drinken halen want het werd nu echt tijd voor een potje ketse. In de kino zag ik me ketsprooi een dame bezig die ik al eerder op de dag had zien lopen. Ze zag me toen ze bezig was en gaf me knipoog. Ze is niet de jongste maar bezit de ketsnorm dus zij moest het worden maar ik moest nog even wachten tot ze klaar was. Ik sta bij de danspaal en ze loopt voorbij en ik geef haar een seintje en ze komt naar me toe. Het gesprek wat we voerden was duitslisch, Engels en Duits door elkaar. Dit was Hongaarse Henrietta die ik nog nooit gezien had maar ze zei niet op zaterdag te werken dus toen wist ik het zeker; sloesol! Dat is goed zegt ze maar ik kijk eerst even onder je stofjas. Ze voelt eerst even en trekt me stofjas open, haar ogen worden groot en zegt; nein, keine sloesol! Dus kon ik opzoek naar een andere ketsprooi maar dacht ik spreek je later nog wel wat er niet van is gekomen. Cupido die bleek achter me te zitten op een bank en die heeft de het hele tafereel van de afwijzing van dichtbij mogen meemaken. Zoekend naar een volgende ketsprooi kwam ik bij de kino Roemeense Anita tegen die het voorafje werd.

Na een douche met wat te drinken te tuin in gegaan om wat zonnestralen te vangen en om aan me verhalen te werken. Na enige tijd daar te leggen kijk ik om me heen, Savannah was ook weer een keertje bij me langs geweest, zie ik een bekende de tuin in wandelen en het was duidelijk te zien dat hij Nognietuitgewandeld is. Wij hadden elkaar een tijd niet gezien dus we hadden wat bij te praten wat we tijdens het diner voort hebben gezet. Ik las dat er met Pasen de bbq uit de schuur was gehaald, hij stond er wel maar werd niet gebruikt helaas. Hier had ik me wel op verheugd. Dus werd het weer een aardappel met wat vlees en met een scheut peper erover is het best te doen. Maxi die deze keer niet zo spraakzaam was en nog een paar van de Roemeense punnik club waren inmiddels ook binnen.

Na eten komen er altijd nieuwe dames binnen, de avondploeg, maar ook in de avond was het rustig met dames en heren maar wel meer dan in de middag. Vandaag ook een aantal nieuwe gezichten gezien. NLNU en ik gingen weer op pad en al snel zag ik me prooi wat me hoofdgerecht zou gaan worden. Ik zag een keer voorbij lopen en ik keek haar helemaal na wat ze heeft gezien zei ze me later. Ze ging op het randje zitten bij de kino waar ik snel naast ging zitten want ik zag dat die grijze saunaboy die altijd hele emmers water over de gloeistenen van de sauna gooit en dan ook nog met ze handdoek gaat lopen zwaaien er ook op liep te loeren. Nu was ik hem voor en had hij mooi pech. Antonella heet ze, me hoofdgerecht van gister. Na de douche naar de bar gegaan en kennis gemaakt met Cupido NLNU had mij verteld dat hij dat was. Bosbeer die er ook zat ging opjacht voor Antonella toen hij hoorde dat ik net met haar van de kamer kwam. Ik en Cupido deelde wat ervaringen uit en NLNU schoof ook aan nadat hij zijn derde ketsbungalow bezichtiging had gedaan. De muziek was goed en klonk lekker maar was soms te luid om met ze drieën een normaal gesprek te voeren dus besloten we om buiten op het terras te gaan zitten. Zitten we daar komt er blonde dame aangelopen met tattoe op de buik en die ik er al jaren rond ziet huppelen. Ze pakt de rolstoel van Cupido en doet een rondje in de tuin! De volgende keer neem ik een stopwatch mee om haar ronde tijd te klokken. Haar naam, ronde tijd en datum zullen dan op de muur geschreven worden en elke dame krijgt dan de kans om die tijd te verslaan. Ik kijk naar binnen en zie Henrietta staan en ik zeg nog dat ik het jammer vind dat ze niet met me wil ketse. Ze ziet me, ik zwaai naar haar en ze schuld gelijk nee en steekt haar arm omhoog en pakt haar elleboog vast. Ik kon er wel om lachen. De volgende dame, Ajexandra, schuift aan en heeft diep gaande gesprekken met Cupido en NLNU in het Duits dus zat ik er maar een beetje bij. Zij werd mijn toetje met een wat nare na smaak ivm het ontbreken van de ketsnorm.

Ik kreeg het koud buiten en toevallig was het ook tijd voor de pizza dus wij weer naar binnen.De lucht die je ruikt als de pizza binnen word gebracht is net zo lekker als de pizza dus een stuk zes stukken gaan er dan wel in. Hierna nog een rondje gelopen met een keer de sauna in waar het ook weer goed toeven was. Rond een uur of twaalf stonden er ineens kouwe gehaktballen op tafel dit had ik nog niet eerder meegemaakt. Ik heb er niks van genomen want die ballen moeten wel warm zijn.

Dit was weer een heerlijk dag in het Duitse kets oord die snel een vervolg zal krijgen er is al over een datum gesproken en gedacht maar is nog niet zeker. Een dag die ik weer zonder The Golden Lady moest doorbrengen. Gister ving ik nog wel op dat er plannen zijn om 28 kamers bij te bouwen, het zwembad nog niet uitgesloten is en er een restaurant gaat komen. Die extra kamers zouden dit jaar nog een feit moeten zijn.

Het loopt tegen half 2 ik doe nog een rondje om een paar dames gedag te zeggen, stap nog een keer onder de douche en verlaat via de thekefrau het Duitse kets oord. Ik start de ketsmobiel en me Ipod die deze keer op shuffle staat. En toen kwam dit uit de speakers; Jungleland (http://www.youtube.com/watch?v=-PTJHhUeAfc)
Als deze wall of sound ooit door de Bose speakers het Duitse kets oord klinkt dan zal iedereen met een open gevallen mond zitten te luisteren tot de laatste noot. En de saxsolo van The Big Man zal de vervelende bierdrinkers waar ik het de vorige keer over had het Duitse kets ooit uitblazen want dan zullen ze beseffen dat ze hier niet horen. Aan het eind Jungleland ben ik de twee rotondes al voorbij en er zal nog meer muziek klinken onderweg. En weer zijn er mensen die het niet snappen. Ik word ingehaald door een auto maar er zit een helling in de weg zodat ik hem nog harder rechts inhaal dan hij mij links omdat hij zonder de cruise control rijd, komt later hard voorbij en weer kon ik hem inhalen. Er ging er ééntje voor me rijden op twee meter. Op gegeven moment was ik het zat en gaf ik maar eens een dotje gas wat ook goed werkte tegen de slaap, het is alleen te hopen dat ik op die paar kilometer dat ik ruim 180 reed niet geflits ben.

Het was een uur of 4 toen ik thuis kwam en toch nog even online ging en zag het verhaal van Ace2 staan maar besloot eerst te gaan slapen voordat ik het zou lezen want ik kon er toch niet in voorkomen.

Ik zeg tegen U allen tot de volgende keer,
sjoes.

bergm550
1 mei 2011, 20:47
... want ik zag dat die grijze saunaboy die altijd hele emmers water over de gloeistenen van de sauna gooit en dan ook nog met ze handdoek gaat lopen zwaaien er ook op liep te loeren. ...


Dat is een Turkse gast, die gooit inderdaad ook altijd kruiden op de gloeistenen, waardoor de sauna extreem heet wordt. Dan doet hij ook vaak nog eens een Aufguss. Ik heb een keer een Aufguss van hem mogen ervaren, en ik zweet normaal nooit zo snel, zelfs niet na 10 minuten in een sauna, maar toen brak het zweet me echt uit.



Rond een uur of twaalf stonden er ineens kouwe gehaktballen op tafel dit had ik nog niet eerder meegemaakt.


Dat had ik ook nog nooit meegemaakt. Ik zat aan de bar rond 01:00 uur, en toen zag ik een gast naast me een gehaktbal (het zijn eigenlijk Duitse frikandellen) eten, en toen viel het me pas op dat er bij de etenshoek een hele bak met gehaktballen stond. Dat vind ik een goed idee van GT. Dan heb je nog iets op je maag, want ik ben niet zo'n pizza-man.

Cupido
1 mei 2011, 23:18
[B]Weer een rondje lopen en wat te drinken halen want het werd nu echt tijd voor een potje ketse. In de kino zag ik me ketsprooi een dame bezig die ik al eerder op de dag had zien lopen. Ze zag me toen ze bezig was en gaf me knipoog. Ze is niet de jongste maar bezit de ketsnorm dus zij moest het worden maar ik moest nog even wachten tot ze klaar was. Ik sta bij de danspaal en ze loopt voorbij en ik geef haar een seintje en ze komt naar me toe. Het gesprek wat we voerden was duitslisch, Engels en Duits door elkaar. Dit was Hongaarse Henrietta die ik nog nooit gezien had maar ze zei niet op zaterdag te werken dus toen wist ik het zeker; sloesol! Dat is goed zegt ze maar ik kijk eerst even onder je stofjas. Ze voelt eerst even en trekt me stofjas open, haar ogen worden groot en zegt; nein, keine sloesol! Dus kon ik opzoek naar een andere ketsprooi maar dacht ik spreek je later nog wel wat er niet van is gekomen. Cupido die bleek achter me te zitten op een bank en die heeft de het hele tafereel van de afwijzing van dichtbij mogen meemaken.

Ach ja die arme Ketserr. Dat was een mooi tafereel. ze stond lange tijd met hem te praten, je kon duidelijk merken dat deze dame al bekend was in dit wereldje. Gedurende het gesprek keek ze me meerdere keren met een heel vriendelijk gezicht aan, dat maakte het dat ze me steeds meer interesseerde, want ze zag er ook nog eens zeer goed uit. Ik bleef ze dus steeds beter in de gaten houden en ik merkte dat de sleutelvraag niet lang meer kon duren. Ketserr moet toen iets gezegd hebben over de grote van zijn ketserr, want inene greep ze in de badjas en je zag de schrik op haar gezicht verschijnen! En meteen daarna een zucht en een neeknikken en nee, nee dan maar niet naar de kamer, want dit is me toch wat te heftig. Vervolgens lachend naar mij wijzend op de grootte van zijn ketserr, en bijna gillend weglopen!!! Dat gezicht vervolgens van die arme ketserr, zo van had ik maar niets gezegd, nu loop ik ook nog een blauwtje in een hoerenclub!!!! Arme ketserr, Ace2 zorg er een keer voor dat deze ketserr ook eens positief in een stuk voor komt!!!!



[B]
Zitten we daar komt er blonde dame aangelopen met tattoe op de buik en die ik er al jaren rond ziet huppelen. Ze pakt de rolstoel van Cupido en doet een rondje in de tuin! De volgende keer neem ik een stopwatch mee om haar ronde tijd te klokken. Haar naam, ronde tijd en datum zullen dan op de muur geschreven worden en elke dame krijgt dan de kans om die tijd te verslaan. Ik kijk naar binnen en zie Henrietta staan en ik zeg nog dat ik het jammer vind dat ze niet met me wil ketse. Ze ziet me, ik zwaai naar haar en ze schuld gelijk nee en steekt haar arm omhoog en pakt haar elleboog vast. Ik kon er wel om lachen. De volgende dame, Ajexandra, schuift aan en heeft diep gaande gesprekken met Cupido en NLNU in het Duits dus zat ik er maar een beetje bij. Zij werd mijn toetje met een wat nare na smaak ivm het ontbreken van de ketsnorm.


Heren, dat geldt ook voor NLNU, kijk dat was nu Lisa. Lisa en ik hebben een goede band samen en zoals ik onlangs al eens schreef wordt ze steeds opener naar mij. En niet alleen zij, maar steeds meer dvp beginnen mijn rolstoel te ontdekken, laatst begon Lulu ook nog een rondje te rijden en ook Angie kon er onlangs niet uitvandaan blijven Ja, de dvp's zitten tegenwoordig niet alleen meer op mijn schoot, maar als ik even uit de rolstoel ben, nemen ze ook meteen beslag van mijn rolstoel. Binnenkort wordt ie nog een keer gestolen, want ook de ijsberen doen er al alles aan om een keer in mijn stoel te mogen zitten. Ik denk dat ik er binnenkort maar eens geld voor ga vragen.

edwinsikkel
2 mei 2011, 13:07
Afgelopen vrijdag voor het eerst in een sauna club geweest. Na alle goede recensies hier heb ik GT uitgekozen. Helaas wilde Lisa niet met me naar de kamer. Vraag me niet waarom. Toen maar een poolse gepakt van wie ik de naam vergeten ben. Was een blondje die mijn pik lekker leeg gezogen heeft en daarna het hele kwakje zonder tegenzin doorslikte. Echt super geil en dat gebeurd me thuis nou nooit... Voor herhaling vatbaar! Ga volgende keer PHG of VV maar eens uitproberen... Alleen jammer dat ik er 300 km voor moet rijden, anders zat ik er een paar keer per week...

ketserr
2 mei 2011, 15:25
Ach ja die arme Ketserr. Dat was een mooi tafereel. ze stond lange tijd met hem te praten, je kon duidelijk merken dat deze dame al bekend was in dit wereldje. Gedurende het gesprek keek ze me meerdere keren met een heel vriendelijk gezicht aan, dat maakte het dat ze me steeds meer interesseerde, want ze zag er ook nog eens zeer goed uit. Ik bleef ze dus steeds beter in de gaten houden en ik merkte dat de sleutelvraag niet lang meer kon duren. Ketserr moet toen iets gezegd hebben over de grote van zijn ketserr, want inene greep ze in de badjas en je zag de schrik op haar gezicht verschijnen! En meteen daarna een zucht en een neeknikken en nee, nee dan maar niet naar de kamer, want dit is me toch wat te heftig. Vervolgens lachend naar mij wijzend op de grootte van zijn ketserr, en bijna gillend weglopen!!! Dat gezicht vervolgens van die arme ketserr, zo van had ik maar niets gezegd, nu loop ik ook nog een blauwtje in een hoerenclub!!!! Arme ketserr, Ace2 zorg er een keer voor dat deze ketserr ook eens positief in een stuk voor komt!!!!

Heren, dat geldt ook voor NLNU, kijk dat was nu Lisa. Lisa en ik hebben een goede band samen en zoals ik onlangs al eens schreef wordt ze steeds opener naar mij. En niet alleen zij, maar steeds meer dvp beginnen mijn rolstoel te ontdekken, laatst begon Lulu ook nog een rondje te rijden en ook Angie kon er onlangs niet uitvandaan blijven Ja, de dvp's zitten tegenwoordig niet alleen meer op mijn schoot, maar als ik even uit de rolstoel ben, nemen ze ook meteen beslag van mijn rolstoel. Binnenkort wordt ie nog een keer gestolen, want ook de ijsberen doen er al alles aan om een keer in mijn stoel te mogen zitten. Ik denk dat ik er binnenkort maar eens geld voor ga vragen.

Ik heb niks over de ketszwans tegen haar gezegt. Het is wel eerlijk van haar dat ze eerst de zwans even bekeek voordat ze een sloesol ging halen en het op de kamer één groot drama zou gaan worden. Dus dat maakt haar wel een keurige dame maar als ze dan vervolgens tijdens het gesprek met mij met anderen staat te sjansen... wat een hoer!!! Nog even en je gaat me vertellen dat ze zich in de kut laat neuken in de kamer, bah.

Heeft Ace2 zulke goede connecties dan? Als je mij in een positief stuk wilt zien zal The Golden Lady er moeten zijn en dan natuurlijk ook met mij in een ketsbungalow voor een paar uur. Als hij dat ken regelen graag want ik heb haar al 2 maanden niet geketst.

Wat jouw rolstoel voor aantrekkingskracht heeft op de dames heeft mijn ketszwans ook alleen willen niet alle dames er op.

bosbeer
2 mei 2011, 15:59
Mooi verhaal over Koninginnedag Ketserr, je hebt geen detail voor ons geheim gehouden. Ik heb inderdaad Antonella nog kunnen boeken voor een uurtje, ze was weer fantastisch.Wel pro natuurlijk, maar dat laat ze niet merken.Ze verdient gewoon goud, is zelden vrij.Die sessie van 5 uur levert natuurlijk een leuke cent op, maar er wordt in die tijd ca 1 tot 1,5 uur aan sex gedaan, vertelde ze. Daarnaast is het alleen maar kletsen en lachen.Maar ze pakt natuurlijk wel zo'n 400-500 euro. Als gast zou ik dan dat kletsen gewoon in de club doen, daar heb je de dames voor het uitkiezen en je hebt dan ook een heleboel verschillende.Daarbij kost dat niets.Voor de sex kun je dan naar de kamer.Maar het is pure porno met Antonella. Ze vouwt zich op in allerlei posities, os ook 7 jaar fitness-lerares geweest.Overigens is ze 25.

Carlitos
2 mei 2011, 18:42
Kletsen willen de meeste dames niet, en als ze willen kletsen komt al heel snel de sleutel vraag en daarna ketsen, maar 5 uurtjes voor 400-500 euro? Eerste uur €75 + ieder volgend uur €50 zonder extra's = €275 minimaal, maar het begint bij GT standaard te worden om voor ieder volgend uur €100 te vragen. Hoewel ik €75 per uur een goede prijs vind.
Goede afspraken van te voren is een heel goed idee.

Icebear Two
2 mei 2011, 19:06
Dat is een Turkse gast, die gooit inderdaad ook altijd kruiden op de gloeistenen, waardoor de sauna extreem heet wordt. Dan doet hij ook vaak nog eens een Aufguss. Ik heb een keer een Aufguss van hem mogen ervaren, en ik zweet normaal nooit zo snel, zelfs niet na 10 minuten in een sauna, maar toen brak het zweet me echt uit.




De temperatuur neemt niet toe alleen de luchtvochtigheid wordt hoger.
Het sauna effect gaat hierdoor verloren.
Dat extra vocht in de lucht condenseert op je huid.

Opgieten doe je met mate en alleen in overleg met de andere gebruikers van de sauna.
Deze Turk gedraagt zich niet zoals dat in een sauna gebruikelijk is. :frown:

Cupido
2 mei 2011, 23:41
Wat jouw rolstoel voor aantrekkingskracht heeft op de dames heeft mijn ketszwans ook alleen willen niet alle dames er op.

Dat is dan mijn voordeel met mijn rolstoel, want bij mij willen ze er wel allemaal op!!!

CLUBSPORT
3 mei 2011, 16:16
in maart heb ik haar op de vrijdag nog gesignaleert , daarna niet meer gezien sinds april

El Conquistador
3 mei 2011, 16:56
kijk maar uit cupido ..zou er licht metalen velgen onder gooien met brede bandjes voor al die vrouwen

ijsbeer2121
5 mei 2011, 18:12
Afgelopen zondag was ik weer eens in GT, notabene op de Tag der Arbeit ging ik dus een dagje relaxen :cool:

Het was weer een goede dag, met weliswaar niet zoveel vrouwen, maar ook niet zoveel ijsberen. Eenmaal in de tuin aangekomen lag Heidi daar te zonnen, en ik moet zeggen, het zag er weer erg smakelijk uit. Efin, nauwelijks 30 minuten later lag ik met haar om een kamer :freu: Helaas was de Eiermassage dit keer iets teveel van het goede, en liep ik de rest van de middag wat mank rond.. volgende keer dus ietsjes minderen :hammer:

Voor de rest heb ik die middag niet zoveel gedaan :redface: Ik miste een aantal favourieten, en had ook niet zoveel zin om iets nieuws te proberen :gruebel: Bovendien twijfel ik bij veel onbekende meiden toch over de service, en lukt het me nauwelijks de beschrijvingen bij de daadwerkelijke damens ter plekke te 'matchen' :frown:

Misschien volgende keer toch ter plekke wat andere ijsberen raadplegen... :smile:

Icebear Two
6 mei 2011, 10:05
Helaas was de Eiermassage dit keer iets teveel van het goede, en liep ik de rest van de middag wat mank rond.. volgende keer dus ietsjes minderen :hammer:

Misschien volgende keer toch ter plekke wat andere ijsberen raadplegen... :smile:

Veel voorkomende klacht bij de Eerste Hulp of Spoedafdeling in ziekenhuizen.
Behandeling: koelen met veel crushed ijs.
Soms is amputatie nodig. Helaas zijn er nog geen goede protheses beschikbaar.

Wees verstandig en vraag tijdig advies bij ervaren ijsberen.

ijsbeer2121
8 mei 2011, 11:06
Veel voorkomende klacht bij de Eerste Hulp of Spoedafdeling in ziekenhuizen.
Behandeling: koelen met veel crushed ijs.
Soms is amputatie nodig. Helaas zijn er nog geen goede protheses beschikbaar.

:eek:

Ik denk dat ik vandaag dan maar eens rustiger aan zal doen :annieengel:

adje10
9 mei 2011, 08:20
beste beren, was ginger (duitse) het weekend ook weer aanwezig?

geschoren
9 mei 2011, 08:50
Hallo allemaal wat ik graag zou willen weten is hoe druk het hier doorgaans op zaterdag avond is en hoe de bezetting qua vrouwen dan is.

Is het file neuken of zijn er genoeg dames en kamers ter beschikking dat het allemaal wel mee valt?

CLUBSPORT
9 mei 2011, 15:43
overdag valt het nog wel mee maar in de avond is het meestal flink druk met soms wachttijden langer dan een half uur , na half 11 neemt de drukte weer af als de pizza naar binnen is gewerkt.
qua damesbezetting is het meestal dik in orde

Icebear Two
10 mei 2011, 09:31
Hallo allemaal wat ik graag zou willen weten is hoe druk het hier doorgaans op zaterdag avond is en hoe de bezetting qua vrouwen dan is.

Is het file neuken of zijn er genoeg dames en kamers ter beschikking dat het allemaal wel mee valt?

Het is héééééél variabel.
Daarom heeft het nauwelijks zin op deze vraag in te gaan.

Heb je haast ga dan naar de aanbiedingen van dames achter de ramen. Daar sta je gegarandeerd snel weer buiten. :freu::freu::freu:

Het saunaclub idee is juist ontwikkeld om in een ontspannen sfeer naar het speelgoed te kunnen kijken.
De meer ervaren ijsberen hebben dat verder uitgewerkt en een ware kunst gemaakt van "bankzitten".

Natuurlijk kan het voorkomen dat alle kamers bezet zijn. Bij PHG heb ik dat slechts sporadisch meegemaakt.
Er zijn tov het aantal dames dus voldoende kamers beschikbaar.

Voordeel van wachten kan zijn dat je vast kunt kennismaken met de dame en een voorschotje kunt nemen op de wedstrijd. :luvlove::luvlove:

jacky pakutra
10 mei 2011, 11:40
ik kan de reactie van de vorige poster niet geheel onderschrijven.
Mijn inziens is de drukte, afgezien van feestdagen, vakantieperioden en aanverwanten redelijk voorspelbaar, zeker relatief tussen de dagen onderling. voor Gt geldt daarbij dat het vanaf woensdag(avond) naar het einde van de week toe aardig druk is, met vrijdag en zaterdagavond als uitschieters. zondag en maandag is het relatief het meest rustig.
Zoals gezegd is dit geen 95% garantie, maar de uitspraak dat er weinig zinnigs over te zeggen is is, wat Gt betreft zeker niet juist.


Natuurlijk kan het voorkomen dat alle kamers bezet zijn. Bij PHG heb ik dat slechts sporadisch meegemaakt.
Er zijn tov het aantal dames dus voldoende kamers beschikbaar.

dit draadje gaat over Gt, waar tov het aantal dames zeker geen voldoende kamers beschikbaar zijn, zeker niet op vrijdag en zaterdagavonden waar de wachttijden kunnen oplopen tot 30-45 min.
ook op bv woensdag en donderdagavonden zijn op spitsuren (laten we zeggen tussen 20.00 en 22.00) meestal alle kamers bezet en is er een wachttijd van laten we zeggen een minuut of 20.
Gt wil niet voor niks, zoals reeds eerder elders op dit forum vermeld, ketshuisjes gaan bijbouwen om dit te ondervangen...

tot slot: wachten kan leuk zijn als gratis opwarmertje op de bank, maar mijn ervaring leert dat de meeste beren die door een dame geactiveerd worden toch liefst zo snel mogelijk aan de slag gaan. sterker nog: als je een leuke dame ziet en "geactiveerd" wordt en overgaat tot de sleutelvraag, kan het juist behoorlijk vervelend zijn dat je veroordeeld bent tot een afkoelingsperiode op de bank.
dit laatste hoor ik van beren vaker dan het tegenovergestelde.

samengevat ben ik van mening dat vrijdag en zaterdag by far de beste dagen zijn om te gaan als je het beste aanbod van dames wil hebben, en als je je "dates"zo plant dat je de spitsuren ontloopt, dan is het allemaal best goed te doen.
maar uitspraken dat (zeker op genoemde drukke tijden) slechts zelden alle kamers sporadisch bezet zijn , zijn op GT niet van toepassing. ze zijn eerder zelden niet allemaal bezet...

tot slot ben ook ik een ijsbeer die alle tijd heeft om rond te kijken, een praatje te maken en wat spul uit te zoeken om de dag in te vullen, en absoluut geen voorstander van haastwerk. maar als ik eenmaal iemand heb die ik okee vind, heb ik er weinig zin in om een half uur op het bankje te gaan zitten wachten tot ik aan de slag kan...vooral als je regelmatig met dezelfde dames gaat, valt er ook weinig kennis te maken.

dus maak zelf de afweging of je het extra wachten tov de extra dames waard vindt, plan je kamergangen buiten de spitsuren om, ga in de kino of op de wc liggen ketsen, wacht tot de GT heeft uitgebreid enz
de laatste weken is het trouwens ietwat rustiger met beren in de GT in absolute zin , wellicht omdat ze met moeder de vrouw, de koters en de picknickmand naar het strand moeten maar relatief blijft het verschil tussen de dagen merkbaar

Admin
10 mei 2011, 13:01
De wachttijden in GT zijn de laatste weken niet zo extreem te noemen. Voor de hoge nood is er in Gt altijd nog de kino en bij mooi weer heb je ook nog de tuin als uitwijkhaven!

Admin.

CLUBSPORT
10 mei 2011, 18:15
de tent in het atrium is vaak ook nog wel vrij , ik heb daar een paar prima sessies beleeft , en geen wachttijden.

BefBeer
10 mei 2011, 20:50
Het is weer een voordeel van bepaalde clubs dat er al aardig opgewarmd kan worden op de bank voor een kamersessie.
Denk aan Babylon, Bernds etc.;)

BefBeer

ijsbeer2121
10 mei 2011, 21:23
Afgelopen zondag was weer eens een goede dag in GT :freu:

Het begon wat rustig qua dames, waardoor ik, ondanks mijn voornemen om niet te vaak met dezelfde meid op kamer te gaan, al weer snel met Heidi in bed belandde. De rest van de middag heb ik wat gerelaxed in de tuin, in de sauna gelegen, en wat aan de bar gehangen, en van de BBQ genoten. Geen slechte manier om een zondag middag door te brengen, denk ik zo :smiley:.

Tegen de avond stond een sessie met Janina op het programma. Dat viel me zeker niet tegen - zo'n enthousiaste FT had ik al lang niet meegemaakt. Voor herhaling vatbaar, dus...

Door omstandigheden kon ik die avond wat langer blijven, waardoor ik voor het eerste de befaamde pizza meemaakte. Helaas viel het allemaal wat tegen :frown: het was zo'n beetje op diepvriespizza-niveau.

:hammer:

Dat weet ik dus ook weer...

facial
11 mei 2011, 07:44
na 2 goede sessies kan een pizza de pret toch niet meer drukken?

SFL
12 mei 2011, 01:19
Het was voor mij mijn persoonlijk beste dag van 2011. Ik mocht dan helaas geen 10 ijsberen bij elkaar gesprokkeld krijgen om mezelf vrije toegang te verschaffen, maar met de 2 droogste humoristen van dit forum en een 70-tal loopse teven, kon ik moeilijk meer verwachten van een B-day Party. Dat die 2 immens populaire sukkels van een Sonny en een Tiga maar lekker gaan scoren met de populariteitspoll en met een homoclub van 50man op de nauwelijks 10 aanwezige dames in LR kruipen… SFL heeft als een ware eenzaat op een hoog niveau gevierd in GT… Jaja, GT… De club die ik in het verleden vaak bekritiseerde, de club waar ik mijn draai niet vond, de club waar ik nog niet een succes had terwijl ik met enkele paarse eurobiljetten stond te wapperen. Maar sinds mijn laatste 3 bezoeken aan GT ging het van goed, naar beter en nu was het zelfs uitstekend. Na 2 of 3 jaar was ik terug een vis in het water van de GT-bokaal. Of om het met de woorden van Badslippers te zeggen: “ik was als een gemuteerde octopus in het water”

Maar goed bij deze ook nog een late fijne verjaardag gewenst aan die andere twee feestvarkens, Tiga en Sonny…. Die van sterrenbeeld natuurlijk ook heuse Bulls zijn.

Laten we beginnen bij het begin… Dat ik me nog zo voldaan voelde in GT dateerde alweer van een GT-uitje op de middag met Ace2 anderhalf jaar geleden ofzo… Toen had ik ook genoeg Heinekens op en werd ik in een trio aan gort geneukt door die twee Duitse nazi-wijven Isa en Lina. Dat wist ik niet op het moment dat ik toekwam en mijn bolide vlak voor de deur mocht parkeren. Ik ging binnen, kleedde me om en stormde de barruimte in… De hoop om een bekend iemand te zien ebte snel weer weg… Iedereen had me schijnbaar in de steek gelaten… Mijn laatste hoop en mijn trouwste wingman in de orde van de Bulls, Killer-Bull, was onderweg teruggedraaid na een telefonisch onderhoud met mij:

Killer: “hoezo, je hebt geen 10 man bij elkaar gekregen? Mag je dan niet gratis naar binnen?”
SFL: “nope, ik moet betalen net zoals iedereen!”
Killer: “godverdomme, alle tieten nog aan toe!”
SFL: “En mijn genodigden krijgen bij deze dus ook geen 10euro korting.”
Killer: “Dus ik moet de volle pot betalen om binnen te mogen?”
SFL: “Ah ja, natuurlijk!”
Killer: “krijg de tering man, ik draai terug!”
SFL: “Hoe, je draait terug?”
Killer: “ja, en krijg het vliegend schijt erboven op!” GESPREK AFGESLOTEN

Die gierige Vlaamse boer heeft me voor 10 euro verdomme de rug toegekeerd en liet me dus in de steek in al mijn eenzaamheid. Een feestje zoals ik voor ogen had, kon ik dus wel mooi op mijn buik schrijven.

Maar in de bar zag het er vrij positief uit. Veel dames die me uiterlijk wel konden bekoren en ook in de tuin was omwille van het mooie weer veel bedrijvigheid. Ik had al meteen wat interactie met 2 dames: de Poolse Martha die gespeeld verlegen zat te giechelen en een Letse schone, voortgekomen van 2 Russische ouders. Deze Letse kwam meteen naar me toe en ze viel me meteen al mee in de omgang. Ze heeft zo’n typische Slavische kop zoals het gros van de dames dat je terugvindt op sites van RussianBrides.com en consorten, maar die clichétypes zie je in zulke landen steeds minder en minder. Je moet al haast naar zo’n communistisch koolmijndorp om nog van die botergeile boeretrienden te vinden. Maar het lot wou dat ik nu juist op mijn verjaardagfeestje zulks tegenkwam in GT.

Ik ga jullie niet langer in spanning houden, suspense is trouwens slecht voor mijn hart, maar met dit Slavische boerenmokkel ben ik uiteindelijk niet op de kamer beland. Maar het moet gezegd wezen, ze was mijn maatje gedurende de hele dag en bij regelmaat dronken we samen een pint. Ja, ook dat leest u goed… Ze dronk bier als een doorwinterde matroos in het schipperskwartier… Zij mag namelijk geen bier drinken in de club, maar ik was zo lief om bier te bestellen aan de bar en deze in een glas te laten schenken. Stiekem dronk ze dus de ene pint na de andere. We dronken samen… Verschillende na elkaar… 2 teugen en het glas was leeg, volgende… Dit ging zo even door totdat mijn kop begon te tollen. Ik dacht nog dat dit wijf me niet onder tafel zou zuipen, maar een mens kan zich vergissen.
Link Nika: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24262-Nika-(Letse)&p=215035#post215035

Stiekem ging ik ervandoor en liet haar alleen verderzuipen. Op KinkyBull zijn verjaardag in LR heeft een andere Russin me ook onder tafel gezopen met schuimwijn, ik wou deze vernedering geen tweede keer meer meemaken. Ik ging dus buiten een beetje chillen op het terras en deed het wat rustiger aan met deze keer een Salitos ter hand. Wat verderop zag ik een komische verschijning met zijn picknick over het gras sloffen. Het was Sir Wankelot die pas binnen was en meteen ging aanvangen met een vezelrijk ontbijt. Ik gooide mijn hand in de lucht en gebood deze geilaard om tot bij mij te komen. Daar zaten we dan als twee mongolen in volle zon… Om een zonneslag te voorkomen verhuisden we naar een schaduwrijk hoekje waar we onze gezellige conversatie verder zetten. En bij een goede conversatie hoort nu eenmaar…. Bier! Dus voor mij dan maar dat bier… Voor Wankelot een glas kraantjeswater… Smaakt beter bij het ontbijt, oordeelde de wijze man.

Terwijl we volop in een ernstig gesprek zaten, werden we aangevallen door 3 hyena’s. De 2 Miekes uit de strips van Jommeke, ook beter gekend als de Nani-Hani-tweeling en dan dat grote Hongaarse volleybalmokkel… Die blijkbaar heel goed met haar Roemeens uit de voeten kon tegen de Roemeense zusjes. Altijd wanneer de wijven ons bespringen gaat er wel wat mis met de microprocessor van Wankelot; de vorige keer in LR toen de Russische Nadja met stond op te hitsen kreeg hij niet meer gezegd dan kwek-kwak-kwek of zoiets en nu begon hij opeens over katten die we gingen verkrachten. Hij wees naar een kat die onder de struiken sloop en zei tegen mij: de ideale kat voor jou… Ronde kont en kleine tietjes. De drie mokkels in ons gezelschap trokken hun neus op en gingen er als een luipaard vandoor. Voor wie nog niet helemaal mee is in de sfeer van het verhaal en deze anekdote, Wankelot verwees wel degelijk naar een echte kat… Een dier dus! Afijn, sommige mensen zijn daar angstig van, ik vind dan weer dat die vent een zalig gevoel voor humor heeft en meermaals tijdens dat gesprek schoot ik in een bulderlach.

Na nog enkele rondjes biertjes (vooral voor mezelf dan), kwamen we nog een andere ijsbeer tegen; Rolo… Een rustige nederbelg met zo’n heimelijk lachje op zijn geile bek. Een man met wie het ook gezellig lullen was, maar die opeens met een geile snol de blokhut indook. Ik richtte me dan weer tot Sir Wankelot, maar die was druk in de weer met het hof te maken bij zijn Duitse favo-dame. Ik ving volgende woorden uit de conversatie op:

Sir Wankelot: “Je bent een dikke snol”
Duitse DVP: “Ik ben niet dik”
Sir Wankelot: “Toch ben je een snol”
Duitse DVP: “Waarom?”
Sir Wankelot: “Je had je haren nooit anders mogen doen!”

Bij deze wist ik genoeg en zag ik mezelf als het vijfde wiel aan de wagen. Ik liet de twee tortelduifjes dus maar verder gaan met hun romantische poëzie en ging een ommetje lopen. Onderweg kwam ik die zatte Russin van Nika weer tegen. Ze lag Spaans te studeren op de zetel in de saunaruimte. Binnen een maand zou ze naar Ibiza gaan en ze vond het boeiend om dan toch maar de taal van daar te spreken. Ik zei haar dat ze dan beter Duits of Russisch kan blijven praten… Hoor je daar vaker dan Spaans zelf. Maar om verder te gaan daar waar ik haar tegenkwam: ze was boos omdat ik er tussenuitgeknepen was eerder op de dag. Ik kreeg een middevinger en zelfs een biertje wou ze niet meer aannemen van mij… Ik dronk ze bijgevolg beide dan maar uit.

Ik zette mijn tocht verder en niet veel later kwam ik de Poolse Martha opnieuw tegen. Deze keer had ik wel een onderhoud met haar en dat leidde tot onmiddellijke kamergang. De details van haar en de sessie met haar lees je hier: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22436-Martha-(Pools)
Na mijn sessie met de Poolse kippeborst, ging ik een dringend plasje plegen, me douchen en nog een Heineken pakken. In de bar trof ik Sir Wankelot die in een hoekje weeral op zijn nintendo zal te playen. Rolo was nog steeds niet terug van de kamer (eigenlijk heb ik hem de rest van de avond niet meer gezien, zou ie de geest gegeven hebben?) en zo sloeg de eenzaamheid me weer om de oren.

Toen ik toevallig de receptie passeerde en ik naar buiten keek, zag ik juist een frigobox op 4 wielen met gele nummerplak het terrein oprijden. Daarin een fikse kale kop met zo’n linkse flikkerbril op zijn bakkes. De tranen rolde over mijn wangen van blijdschap, want het was mijn beste vriend Badslippers die net toekwam. Met open armen verwelkomde ik de brave man… Tenminste toch één iemand van alle ingeschreven zogenaamde vrienden, die me niet in de steek had gelaten. Nadat hij zijn badjas en dito slippers aangetrokken had, zonderden we ons af in de bar, waar duchtig werd bijgepraat. Nu ja, praten? In mijn toestand kon ik niet veel meer dan lallen in een denkbeeldige microfoon. Als ik in flarden de film terug afspeel van dat moment dan zie ik Badslippers me met zijn bedenkelijk kop aankijken en zich afvragen welke taal ik in hemelsnaam aan het spreken was. Maar goed, hij wou me niet in mijn eer krengen en zodus speelde hij het spelletje mee.

Zoals ik nu bezig was, zag het er beroerd uit. De wasserette-Pool was me al komen aanmanen om het rustig aan te doen en ikzelf was ook niet bepaald trots op mijn toestand. Ik was net die verdomde Charlie Sheen die zijn teloorgang ondergaat met al zijn hoeren en liters coke en bier! De ommekeer kwam er vrij snel… Ik zag Badslippers in een richting wijzen en in slowmotion keek ik ook in die richting waarin hij wees. Ik moest van al die alcohol een soort van fatamorgana opgewekt hebben, want ik nam een staaf goud waar in de verte. Toen ik er met mijn grijpklare poten op af liep zoals een zombie naar de laatste levende mens op aard, werd het beeld minder wazig. Uit die staaf goud onderscheidde ik een vrouw van halfweg de 20 met geblondeerde lokken, die eigenlijk pikzwart hadden moeten zijn.

Het was warempel mijn Griekse Eleni. Eerder had ik al een sms naar die trut gestuurd en kreeg ik geen antwoord. Maar blijkbaar wou ze me verrassen met mijn verjaardag. De pret kon nu echt beginnen en na een korte periode van bijkletsen vertrok ik met haar naar een blokhut. Het was perfect… Ruim anderhalf uur hebben we veel vieze dingen gedaan. Lees het hier maar na: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20890-Eleni-(Greece)-ex-VV&p=215031#post215031
Toen ik terugkwam van de kamer was ik al weer bijna nuchter. Het gaat soms snel in mans leven. Badslippers had me blijkbaar gemist en kwam als een zorgzame vader naar me toegelopen. Hij kon amper vatten wat ik zojuist meegemaakt had. Aangezien ik dik stond van de zeik ondersteunde hij me tot aan het toilet, waar ik mijn ding zou doen. Ik mikte op het urinoir, maar toen de pis er tegen hoge druk uitschoot was het net alsof Eleni met een riek ettelijke malen in mijn klepel had geprikt. 4, 5 of 6 stralen zeken elk een andere kant op. De kerel aan het urinoir naast me zocht dekking, de wasserette-Pool dacht dat het aan het binnenregenen was en Badslippers stak een klaagzang af dat hij al met zijn voeten in het water stond.

Die Griekse trut heeft met 3 wippen op anderhalf uur mijn tuinslang meteen goed verneukt. Maar laten we wel wezen: ik heb mijn plezier er aan gehad, ik was voldaan en bedacht bij mezelf dat het niet beter meer kon worden. Ik was in een gelukzalige roes verzeild geraakt. Toen wist ik natuurlijk nog niet wat ik nu weet, maar dat lees je verderop wel even!

In de bar vergezelde ik Badslippers en Wankelot weer… Zij namen plaats in de zetel en ik ging rond de paal hangen. Opeens stond de bierconsumerende Nika weer bij me. We legden onze geschillen weer bij en knoopten opnieuw een normaal gesprek aan. Ze probeerde een sessie te scoren bij mij, maar ik liet verstek gaan. Badslipper kon het niet meer aanzien en zonderde zich af in het bubbelbad, waar ie een beetje in zijn eigen zaad kon gaan liggen.

Tussendoor had ik ook al mijn blik laten vallen op een frisse, doch kettingrokende verschijning. Ik dacht eerst dat het een Duitse was, maar blijkbaar was ze zo Roemeens als de pest. Het betrof hier de lieftallige Mara. Nieuw in het huis sinds twee weken… Eruit gesodemieterd in PHG. Een geleidelijk heftiger wordend spel van verleiden volgde in het komende halfuur. Pas toen ik bij in het bubbelbad kroop om samen met Badslippers in zijn vaderkeszalf te ploeteren, kwam ze uitdagender met haar lekkere lijfje voorbij paraderen. Dit is dus de scène van de gemuteerde calamaris die zijn tentakels om haar hals vastzuigt, waarna zij haar tong diep in de keel van de Master stak. Dat is wat Badslippers hier verteld, maar ik meen het me niet te herinneren. Wat ik wel herinner is dat die linkse rat opeens veel vragen begon te stellen over dat vrouwmens. Jij gaat er niet met haar van doorgaan, lamzak, dacht ik bij mezelf en ik kroop als een gebrekkige en sukkelige opa uit de jacuzzi. Pas toen kreeg ik in de gaten dat ik een handdoek vergeten was. Dus was ik opnieuw aangewezen op de lamzak van een badslippers om me een handdoek te brengen. Dat weigerde hij resoluut… Dun nam ik maar de handdoek waarmee hij zojuist zijn reet en ballen mee afgedept had en spurtte als een puma met ontstoken testikels de barruimte in. Het zou me geen tweede keer overkomen dat mijn kameraad er met mijn verovering vandoor zou gaan zoals de Killer vorige week vrijdag op mijn verjaardag zelf in YY (LINK: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=214766#post214766 ). Toen moest ik op gegeven moment ook toekijken hoe hij zijn gigantische met SOA’s besmeurde pik in de lekkerste poes van YY plantte. Ik zweer het je, dan mag het wijf nog zo lekker zijn… De zin in haar vergaat dan als sneeuw voor de zon!

Het spel van aantrekken en afstoten zette zich voort in de bar. Op gegeven moment moet ze er duchtig genoeg van gekregen hebben en wierp ze zichzelf op mijn schoot. Niet veel later moest ik aan haar toegeven… Neen, ik smeekte haast dat ze de sleutel zou gaan halen! Een goed uur zou ik met haar in de blokhut verdwijnen en die tijd met haar was een unieke belevenis. Nog veel beter dan de Griekse Eleni… Veel beter dan de perverse Rina in YY… Al tijdens dat uur moest ik concluderen dat er voor 2011 een nieuwe nummer 1 is. Nog maar zelden heb ik zo heerlijk gebeft (enkel met de Bulgaarse Dani indertijd was het beffen misschien beter en ook met uitzondering van de enkelingen die kunnen squirten). Ze leek zowat de stuipen en de daver over haar heen te krijgen toen ik haar klaarbefte. Er vormde zich een vijvertje in haar vulva en ook mijn bek en baard hingen vol met haar liefdesvocht. Maar tot zover één van de vele hoogtepunten met haar… De rest lees je in onderstaande LINK: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25678-Mara-(Roemeense)

Ik was nog maar net terug van mijn sessie die de perfectie belichaamd met de meest perfecte vrouw die ooit misschien de moeder van kinderen zou kunnen zijn. Voorgaande zin is enkel maar om de boel meer te romantiseren, dus weeg er niet te zwaar aan! En ik had ook Baslippers nog maar eens zijn vet gegeven over het feit dat ik ze toch maar mooi gewipt had. Het kon hem opeens geen kut meer schelen, want hij stond dan alweer te pochen dat hij de oudste snol van de neukfabriek plat gelegd had. Maar goed, waar waren we gebleven?... Ah ja, ik was dus pas terug en had BS zijn vet gegeven en opeens smeet een ander donkerharig mokkel lijf en leden voor me in. Ik liet het begaan en greep meteen deze bij de kont. Ik voelde dat goed zat en uit beleefdheid gebood ik haar even haar naam te vermelden… Alejandra… Dat klinkt Spaans? Larie en apekool… Nog Roemeenser dan de vorige Roemeense. Nog Roemeenser dan het old school Roemeens… Maar daarom niet minder lekker. Ze kon me verleiden om met haar ook nog eens van bil te gaan. Dit alles speelde zich af nabij de sauna… Ik zei haar dus dat ze de sleutel mocht gaan halen en dat ik me eerst een stortbad ging nemen, mant mijn lichaam hing nog vol met zweet en lichaamsvochten allerhande, zowel van mezelf als van Mara!

Terwijl ik mijn paars aangelopen branderige pik met voorzichtigheid stond te wassen, stond ze plots naast me dit alles geïnteresseerd gade te slaan. Ik vroeg of ik haar kon helpen met iets, maar ze negeerde deze vraag compleet en wist me te melden dat alle kamers bezet waren. Terwijl ik me daaropvolgend stond af te drogen, trok ze me bruut op het hemelbed dat naast de sauna voorzien is. Ik trok de gordijnen achter mijn reet toe, want van voyeurs gaat mijn stengel weer meteen hangen. Maar tijdens de beurt met haar is mijn lul veel tussen hangen en staan aan het vertoeven geweest. Het vet was van de soep! Ze is een mooi mokkel en haar kut voelde strak genoeg, maar met mijn verjaardag ben ik weer een jaartje ouder geworden… Ook mijn piemel die een dubbelleven geleid heeft, is een dagje ouder geworden. Met als gevolg dat neuken in de stikkende hitte niet meer mogelijk was en ik en dat lamlendige scharminkel volledig uitgeteld naast elkaar lagen. De sessie werd even later afgesloten zonder dat er maar een teken van zaadlozing geweest is. Het hele verhaal kan je hier bewonderen: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25546-Ajexandra-(roemeense)

Na de vruchteloze sessie met Alejandra (op z’n Spaans) zocht ik Badslippers weer op in de bar. Ik was net op tijd, want de pizza’s werden daar juist bedeeld. Ik ging in de rij staan en deed me tegoed aan 4 stukken. Van al dat gestengel gaat een mens honger kweken. En als mijn snaak begint te jeuken, dan kan je twee dingen doen: je geeft me te vreten of je blijft uit mijn buurt! Het was dus niet nodig om een menselijk wezen zijn kop eraf te bijten en zodus kon ik de appetijt voederen met pizza. Toen ik zulk lekkers zat er degusteren met Badslippers wierp het wandelende biervat Nika zich tussen ons in. Ik propte een stuk in haar muil en meteen daarop zoog ze 3 vingers en mijn duim weer schoon. Wonder boven wonder stond mijn klepel toen weer rechtop! Het moet haar gesmaakt hebben, want ze ging voor zichzelf ook nog enkele slices halen. Ik kreeg van haar het rechtstreekse bevel om als de bliksem voor bier te zorgen. Ik deed dan ook wat van me gevraagd werd… Badslippers kon enkel maar toekijken. Terwijl ze wat later en na het verorberen van haar pizza het bier in 2 teugen haar donder ingoot, kon ik het niet laten haar overal te bepotelen en te betasten. Ze liet me dan ook gulzig begaan met deze bezigheid.

Langer blijven zou me alleen maar forceren en ik besloot net zoals Sir Wankelot om het etablissement te verlaten. Ik drukte Badslippers de hand, ik nam op beheerste wijze afscheid van mijn geliefde Mara en verliet GT…. Met mijn privé-chauffeur natuurlijk. Biertje op, laat je rijden! Om niet in slaap te vallen en uit respect voor de chauffeur bleef ik gedurende de hele rit zingen:

Kutje-likken, kutje-likken, hoi-ho-hoi
Kutje-likken, kutje-likken, hoi-ho-hoi
Kutje-likken, kutje-likken, hoi-ho-hoi …enz.

Tot zover de viering van mijn verjaardag in GT. Tevens de beste dag van dit jaar!
Tot de volgende…

Een levenslied ter afsluiting:
http://youtu.be/KnEXrbAQyIo
:nee:

Badslippers
12 mei 2011, 23:11
Als mosterd na de maaltijd zal ik mijn belevenissen ook nog eens te grabbel gooien op dit soms wat ingekakte forum.
We schrijven dinsdag 10 Mei 2011 en mijn bijdrages tijdens een vergadering op het werk zijn zo schraal als de kut van een oud wijf. Forumleiding vergeef me deze grove uitdrukking. ja, ik heb ooit de "Disclaimer en regels" gelezen waarin wordt vermeld dat recensies in "Nette bewoordingen" dienen te geschieden. Maar mijn bijdrages zijn niet anders te omschrijven. Kortom, ik droom weg naar het verjaardagsfeest van mijn grote vriend SFL. Waar bevolkingsgroepen met tegengestelde meningen en overtuigingen elkaar de koppen in elkaar slaan gaan wij gezellig samen naar de saunaclub. Want laten we wel wezen, deze doortrapte rechtse lul, hekelt alles wat maar ruikt naar de baard van Allah terwijl de mafkees zijn eigen ongeschoren bakkes vergeet te scheren. En als ik hem in zijn ruime badjas door "Golden Time" zie paraderen lijkt hij meer op een afvallige gelovige in een "Kaftan" op zoek naar zijn eigen 72 fameuze maagden. Ik daarentegen ben zo links als de pest want wat is er leuker dan zuipen, blowen en op kosten van de maatschappij leven. terwijl ik ook niet vies ben van het principe "Links lullen, rechts zakken vullen". Waar moet ik anders mijn hobby van bekostigen. Hoe tegengesteld kan een mens zijn?

Om klokslag 16:00 zijn wij eindelijk uitgekletst en mijn collega's vragen: "Wat ben jij toch ongedurig. Moet jij soms weer naar dat gore neukpaleis?" Ik zeg: "Jaaaaaaaaaa, en wat zouden jullie graag mee willen hè". Want als ik één ding ontdekt heb tijdens mijn strooptochten de laatste jaren dan is, dat als je omgeving weet dat je geregeld je lul buiten de deur hangt ze maar wat nieuwsgierig worden en met rode oortjes zitten te luisteren als je weer eens een geil verhaal afsteekt. Vooral de vrouwen zitten met een soppend kruis als je ze vertelt dat er ook clubs zijn waar dames welkome gasten zijn. Ik snap dat veel ijsberen slechts met de dvp's die ze frequenteren en hun collega ijsberen over hun verboden zonden kunnen praten en voor de rest in eenzaamheid hun hobby uitoefenen. Maar ik garandeer je dat als (het enigszins mogelijk is) je vrienden en bekenden weten dat je naar de hoeren gaat er een wereld voor je open gaat. Ze moeten alleen niet weten dat ik Repelsteeltje uhhhh Badslippers heet!

Ik krijg een parkeerplaats vlak voor de deur van die vriendelijke en goedlachse parkeerwachter met zijn kort geschoren kop. Ik zie hem ook weleens met wat kratten bier sjouwen en een toiletpot ontstoppen. Ongelooflijk wat daar voor vuiligheid wordt in gesmeten door mijn collega ijsberen. De meiden vinden hem volgens mij ook wel een lekker neukobject want als hij door de club wandelt krijgt hij veel lonkende blikken en kushandjes toegeworpen. Zo af en toe stop ik hem een biljet van 10 toe, maar alleen als hij me naar een parkeerplaats op het terrein van "GT" laveert of van een ander extraatje voorziet. Hij kreeg me ooit naar binnen geloodst toen er voor de poort zo'n 12 hoerenneukers stonden. "Er ist Stammkunde" zei hij tegen een ander breedgeschouderd bouwpakket die de getraliede deur bewaakte. Ik mocht door de poort en was binnen. Wat zou zo'n man drijven? Is het een illegaal die op een wankel bootje naar het rijke Westen is komen dobberen en nu naar de lekkerste wijven van Brüggen mag kijken? Want bij kijken zal het wel blijven (neem ik aan).

Bij de "Theke" krijg ik van dat kleine blonde wijfie met de lange haren en de dikke tieten een badjas. Ik weet niet hoe het komt maar wij hebben de befaamde "Klik" en dat zonder te neuken. Ze kust me altijd als ik binnenkom. Dat vind ik bijzonder want ik ga eigenlijk haar equivalenten suf neuken. Die kleine rooie met het korte koppie bij "Living Room" (ze werkt ook weleens in "GT") doet dat ook altijd. Dat zijn de enige twee "Thekefrauen" die me aflebberen. Van anderen krijg ik een hand en weer anderen keuren me amper een blik waardig en behandelen me als een Lepra patient in een hoerentent. En het lijkt wel of de duvel er mee speelt. Altijd als ik "GT" binnen wandel komt Victoria langs. "Hallo meine Schatzi aus Hollanda, wie gehts? Heute gehen wir ficken." "Dass kannst Du vergessen Schatzi denn da komt meine beste Freund und mit ihm gehe ich erst mahl aufs Zimmer." Want ja hoor, wie zie ik daar zo zat als een maleier naar me toe komen strompelen? SFL kan amper op zijn poten staan, zo lazerus is de dronkaard al in de middag. Ik vang hem op en wij vallen elkaar bij kans huilend in de armen en slaan elkaar fors op de schouder alsof we een paar jutezakken staan uit te kloppen. De aanwezige dames kijken alsof ze water zien branden en maken ons opmerkzaam dat dit "Ein Puff ist" en geen "Dark Room".

"Wat ben ik blij dat jij er bent, Badslippers", snikt hij met een van alcoholwalm doortrekken asem waar je plakken van kunt snijden. "Je mag wel opletten met zo'n bolus lucht uit je bek want op die manier laten de wijven je verrekken", zeg ik. "Daar heb ik iets voor", zegt SFL en hij rukt zijn "lockerdeur" zowat uit de scharnieren, graait in zijn tas en haalt er een vreemd zakje uit. "Moet je zien, vloeibare erectiedoping. Komt rechtstreeks van een Chinese stierenfokker die de boel heeft afgekarnt bij een stel tochtige koeien. Was al een bekend recept 3000 jaar geleden tijdens de derde dynastie van Pappa Wong. De Master-Bull scheurt het pakje wild open en slurpt het goedje in een teug naar binnen en brult als een dolle stier door de tent heen. Flo die net haar kastje open maakt schrikt zich het laplazerus en al helemaal als die dolle haar ook nog het hof probeert te maken. "Kom naar de bar, wij gaan ons bezatten want mijn zogenaamde kameraden hebben me volledig in de stront laten zakken. Ik kwam hier moederziel alleen aan en nu is alleen die halve gare "Nerd" van een Sir Wankelot in het pand. Hij heeft zijn kruit al verschoten toen hij zich weer eens liet afrossen. Het wordt tijd dat die dwaas zich eens aan het kruis laat nagelen ter bevrediging. Nu zit hij voortdurend met zijn "Laptop" op schoot. De malloot weet niet eens dat je door de warmte en straling gepocheerde teelballen krijgt en voorgoed onvruchtbaar wordt. En dan zeggen ze dat het nivo van de gemiddelde ijsbeer HBO-plus is"

Ik laat mijn vriend maar raaskallen en knik begrijpend als hij zijn onzin over me uitkotst. De rechtse stakker is iet of wat de kluts kwijt nu dat stelletje Belgische lamzakken hem hebben laten stikken. Onlangs meldde hij nog dat Osama B.L. in leven is en zich laaft aan de waterpijp omringd met Persisch hoerenvolk. Hoe stom kun je zijn als je weet dat die vent een gat in zijn kop had waardoor je van links naar rechts kon kijken. Wij lopen naar de bar en bestellen ieder een "Heineken". Persoonlijk hou ik niet van deze veredelde paardenzeik maar ik wil SFL niet teleurstellen. Na een "Proost" zuipen we het flesje in een teug leeg en bestellen een volgende. Inmiddels komt Rolo bij ons staan. Vaag herinner ik me al eens met hem kennis gemaakt te hebben maar ik weet niet meer waar. Eindelijk eens een vent die niet zit te raaskallen maar verstandige praat heeft. Hij wijst me enkele potentiële neukobjecten aan die de moeite waard zijn. Ook Sir Wankelot komt ons gezelschap houden en constateert accuraat en glashelder dat de man/vrouw verhouding goed in balans is maar dat die balans bij de minst of geringste fluctuatie van het quota aan bierzuipende ijsberen, verstoort raakt.

Het vervelende van elke keet is dat de wijven die je al eens eerder heb geneukt zich rond je verzamelen als vliegen op een hoop paardenstront. Zo ook in "Golden time". Eerst Nora/Zoë. Die wordt al snel door Victoria aan de kant gezet en dingt naar mijn euro's. "Je gaat toch niet met die Bulgaarse snol neuken hè Badslippers want met die trees heb ik 2 jaar geleden een matige sessie gehad." "Wat interesseert mij dat rechtse schoft, dat kwam omdat ze toen nog niet kon pijpen en je leuter bovendien naar bedorven winterpeen rook en aan je kloten de ranzige geur van bosuien hing. sufferd". Vanuit mijn ooghoek zie ik Edith ook al vals kijken en lonken. Maar met haar ga ik niet meer. Wat is dat een hautaine, arrogante "Bitch". Kijkt me alleen aan als ze al haar euro's in de gokkast heeft geflikkerd en denkt dat een "Blowjob" van 5 minuten voldoende is om een nieuwe 50 euro te scoren. Het leuke is dan weer dat die meiden elkaars bloed wel kunnen drinken. Sta je met de een te smoelen maakt de ander zo'n beweging over haar keel, ten teken van "You are dead". Omdat ik zin heb in een vluggertje, boek ik Nora maar die sessie stelt niet veel voor. Kan ook een keer gebeuren. Voor wie het wil lezen:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8701-Nora-ex-Zoya-Zoë-(Bulgaarse)&p=215079#post215079
maar je kunt je het beste de moeite besparen.

Eenmaal terug aan de bar begint SFL alweer te janken en te jammeren als een kind. Hij heeft zijn "Griekse Breezer Sletje" een sms gestuurd maar dat onbetrouwbare sakreet reageert niet. Maar dan heeft de jammeraar buiten de krachten van zijn trouwe "Wingman" gerekend. Een "Wingman" dient er te staan als de meester hem echt nodig heeft. Dus ik zeg: "Als jij je nou eens omdraait dan zullen je oogbollen verschroeien van de schitterende aanblik die je zult treffen". Langzaam en benevelt door teveel alcohol draait SFL zich om en valt zowat in katzwijm als hij zijn maffiagrietje in een volstrekt gouden maliënkolder ziet schitteren. Op slag schiet er iets onder zijn badjas naar voren en de geilaard stort zich op zijn schatje. "Die zien we voorlopig niet terug", denk ik. Met Sir Wankalot loop ik de tuin in en hij constateert nu dat het kritsiche punt waarin "Golden Time" dreigt te transformeren van hoerentent naar "Gaycafé" nu toch wel heel dicht begint te naderen. De gierige vrek berekent zijn kansen om nog een goed stuk pizza te bemachtigen of nog een afstraffing te ondergaan van een "Dominatrix". Ik maak dat verder niet mee want ik heb mijn zinnen gezet op ik denk de oudste hoer van "Golden Time". Onderwijl schud ik nog snel de hand van collega ijsbeer Sinbad. Een rustig heerschap met een verstandige kijk op het leven. Maar ook weer niet zo verstandig want deze "Workaholic" heeft zijn werkzaamheden meegenomen naar "GT"

Doro loopt al heel wat jaren de hoerenmadam uit te hangen en hoewel al vaker mee gekletst en "Geteast", nooit met deze M.I.L.F. gekamerd. Leeftijd interesseert me niks. Een wijf van 50 kan nog zo heet als brandende kolen zijn terwijl een jong grietje er als een dooie pier bij kan liggen. Omgekeerd kan natuurlijk ook. Wat me tegen houdt, was dat ze altijd van die eenzame ouwe graftakken openlijk aan de leuter zat te trekken. Dat vind ik een onsmakelijk gezicht. Vandaag hebben wij geregeld oogcontact en als ik buiten met mijn luie kloten op het rotanbankwerk zit, heeft Doro me snel in de smiezen. Ze negeert alle hijgende opgewarmde lijken die naar haar hand dingen en stevent regelrecht op me af. Het begint net te onweren en ik doe me voor als de eerste de beste angsthaast. Ze vraagt beleefd of ze mij op mijn gemak mag stellen. Vanaf dat moment beleven wij een plezierige, aangename maar toch vooral hitsige anderhalf uur. Deze dame valt me niet tegen, sterker, deze ouwe snol behoort tot de betere hoeren van "GT". Hier kun je dat lezen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2434-Doro-Dorothea&p=215080&highlight=#post215080

Als ik na mijn sessie met Doro de tuin in loop, wordt ik zowat onderste boven gerend door een Lets mokkel en ik zie dat ze 'n stelletje bierzuipend uitschuit "The Finger" geeft. Ik vraag: "What's wrong Baby?" "Those Fuckin' Pencil lickin' Gay Wankers wanted to fuck me for free, so i said get lost and go fuck yourself". Ze heeft wat vage trekken van Victoria Koblenko en laat zich door mij gewillig meevoeren de barruimte in. Ze heet Nika en ik merk dat ze net zo'n alcohol kegel heeft als SFL. Op eens ziet ze de gore smeerlap en rent naar hem toe en vleit zich tegen zijn behaarde torso. "Wat heeft die vent wat ik niet heb?", vraag ik me af. Al snel wordt het me duidelijk. De alcoholist heeft in Nika een zuipmaatje gevonden. Maar de dwaas heeft buiten de waard gerekend want deze Letse comazuiper klept de Master-Bull volledig onder de tafel. Bovendien heeft hij net zijn neukorgie met "Little Miss Greece" beëindigd en zijn leuter hangt op zijn knieën. Met een lul waar de vellen langs hangen en zo beschonken als een tor, wankelt hij naar de zeikpot. Ik begeleid hem voor de zekerheid maar de smeerlap moet niet denken dat ik zijn leuter ook nog buitenboord hang. En als hij op de plee zijn lauwe pis de vrije loop laat sta ik binnen de kortste keren tot aan mijn enkels in de zeik omdat het richten met een aan flarden geneukt lulijzer problemen oplevert.

Nadat de druk van z'n knuppel af is, laten wij ons in de "whirlpool" zakken om naar het langslopend vrouwenvlees te kijken. Al gauw meldt zich een goed geconserveerde Roemeens wijf dat luistert naar de naam Mara. ik heb deze "Chick" al eerder in het vizier gehad maar toen bleef het bij wat non verbale vuiligheden. Nu heb ik de master-Bull al vaker te kakken gezet door een snolletje dat hij op het oog had voor zijn neus weg te kapen. Nu laat hij zich de kaas niet van de snikkel eten en als een uitgehongerde prairiewolf stort deze geilaard zich op deze dame. Oké, kansen voor mij verkeken maar niet voordat ik alle handdoeken om de poel des verderfs heb opgeruimd. Daar zit de armoedzaaier en preutse opperneuker der Belgen want in het openbaar met zijn blote lul uit het bad stappen vind de immer zo stoere SFL maar niks. "Heey vuile linkse flikker, werp me eens een handdoek toe." Ik trek de handdoek van mijn middel. De handdoek waar ik zojuist mijn reet lekker mee heb geflost en werp deze richting SFL. Dat zal hem leren.

Ook nu nadert de avond zijn einde en na het pizzamoment belanden SFL, Nika en ikzelf op een bank. De laatste stukken "Junk Food" worden weggewerkt en Nika heeft SFL inmiddels volledig lam gezopen. Dit wijf heeft ongekende talenten, een begeerlijk lijf en een geile uitstraling. Een typisch gevalletje voor op de befaamde "To Do List". Terwijl we als een stel Oosterse marktkooplieden van de plaatselijke Bazaar haar waren keuren, vallen de ogen van de Master-Bull dicht. We besluiten een laatste pint aan de bar te kleppen en alweer worden wij van gezelschap voorzien. Dit keer dringt zich een Brasiliaanse met een wulps lijf aan ons op. Zij luistert naar de naam Josie en ze verbergt fraai tietenwerk in een kruislings gevouwen witte katoenen doek. Jammergenoeg voor dit groentje zit er voor haar geen kamergang in want we zijn te lam om de "Lambada" met haar te dansen. De master-Bull verlaat het pand en het zal tot het einde van de maand duren voordat wij elkaar weer zien. Langzaam strompel ik naar de "Whirlpool" om de bezwete resten van het lijf te spoelen. En daar zit die verdraaide Boy69 zijn kloten te weken. Het leuke van B69 is dat je geen woord hoeft te zeggen want hij lult je de oren van de kop. Een ijsbeer die mij altijd wel wat "Inside" informatie weet te verschaffen. Of het nou gaat om hete Roemeense kindvrouwtjes of corrupte zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. B69 weet er van. Ik ben ook altijd een beetje bang voor hem want met zijn "Pokerface" lijkt hij dwars door je heen te kijken. Zeg geen woord verkeerd in het bijzijn van deze koppensneller want hij vreet je met huid en haar op. Er gaat zelfs het gerucht rond dat B69 zo onverschrokken is dat hij een keer in "South Central L.A." rondliep en daar een paar stevige katoenplukkers moppen in de plaatselijke kroeg in het rond strooide. Ik zeg erbij dat dit slechts een gerucht is. Maar het zegt genoeg over 's mans moed. Na een poosje kruip ik uit de poel des verderfs en constateer dat de tent goed leeg is. Ik blijf achter en mag de keet sluiten maar niet voordat ik voor de zoveelste keer de reet van een uitermate perverse "Kinoschlampe" uit Roemenië heb uitgelikt. Voor de geinteresseerden:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23108-Anita&p=215078#post215078

ketserr
14 mei 2011, 12:27
Zo ik ben binnen.
Zit aan de bar en nee geen bier voor mij.
Ik zie al een paar ketsbare opties.
Ik zie een nieuwe waarschijnlijk Roemeense kets bende.
Ik zie de souza net met ze favo tje een kets hok in kruipen.

Lara, jana, savannah, jamila, alexandra, michelle, anita, trixi, marissa, elli.
En een nieuwe achter de bar die voorheen aan onze kets kant stond. Niet Jenny maar een andere.
Buddy Holly de masseur is er ook.

En volgens mij heb ik een stalkster de kets fout van de vorige keer alexandra.
Het was toen niet veel vandaar de titel kets fout.

jacky pakutra
14 mei 2011, 12:31
ketserr heb je al achterhaald of Roemeense D. alweer in Brüggen op lokatie is?
veel plezier vandaag...

ketserr
14 mei 2011, 15:34
Heb me net even goed vermaakt in de Roemense hoek want ze is er weer Denise.

Zit aan de bar met rudi-nl, de soesa, van dattum en iemand nog lang niet uit gewandeld is.

Het bord 'bomvol' is al geplaats bij de poort van het kets oord.

Cupido
15 mei 2011, 12:22
Lees net op de hookers-site dat Poolse Magdalena onlangs 'gestopt' is .......
Dat zou toch wel een groot en tragisch verlies zijn.
Iemand die meer weet?

Ik heb het nergens gehoord of gelezen, maar de afgelopen weken heb ik haar idd gemist. Zeker nu al zo'n 1,5 maand a 2 maanden.

ijsbeer2121
15 mei 2011, 12:31
Ik heb het nergens gehoord of gelezen, maar de afgelopen weken heb ik haar idd gemist. Zeker nu al zo'n 1,5 maand a 2 maanden.

Begin maart is de Poolse, maar zeer goed Duits sprekende, Magda gestopt met werken. Dat had ze al een tijdje van te voren aangekondigd. Hebben we het over dezelfde dame?

richardgaatstappen
15 mei 2011, 13:13
Nope,
Magda is Pools en 25-28 jaar jong, spreekt Duits en kan humeurig zijn.
Magdalena is Pools en 36 jaar jong en spreekt Engels en is intelligent en socially smooth:)
En ik heb een duidelijke voorkeur:)

bergm550
15 mei 2011, 14:43
Geachte leden,

Op 14 mei was ik in Golden Time. Het was mooi, zonnig weer met 18 graden. Bij aankomst was het al redelijk goed gevuld, en ook waren Hani en Nani weer terug. Dat vreugt mij altijd zeer, omdat alles aan deze vrouwen mooi rond is. Mooie ronde vormen, mooie ronde kont, mooie ronde tieten, mooi rond gezicht. Daarnaast hebben ze ook een vriendelijk karakter.

In de kleedruimte kwam ik forumlid envert tegen, terwijl ik hem groette, was ik al drie keer bezig om te controleren of mijn kluisje wel dicht was. Ik heb namelijk een dwangmatigheidsstoornis, althans dat moet wel. Daarna ben ik de barruimte ingelopen. En daar zag ik Nani en Hani zitten. Ze waren mooi bruin door de zonnebank. Elisabeth was ook beschikbaar, haar stamgast die haar altijd voor uren boekt, was op vakantie. Gelukkig maar!

De gebruikelijke vrouwen waren aanwezig, zoals Lisa (Duits), Lia (Duits), Olga (Wit-Russisch), Kim (Chinees), Veronika (Nederlands) en nog vele andere bekende gezichten waarvan ik de namen niet weet, omdat ik nooit met ze op de kamer was. Nellie (Wit-Russisch) werkte dit keer achter de bar. Het leek wel alsof haar borsten groter waren geworden, maar wellicht kwam het door de kleding.

Nog even een uurtje heerlijk buiten gelegen in de zon, en daarna ben ik gaan eten. Tijdens het eten schoven Rudi_NL en noglangnietuitgewandeld aan. Het gesprek ging over vrouwen, clubs, cumshots en ook over Hepatitis A en B. Ik raad iedereen aan die in het clubleven actief is, zich te laten vaccineren tegen Hepatitis A en B, want dat is wel zo veilig. Hepatitis A kun je krijgen van "rimmen" (kontlikken) en Hepatitis B van tongzoenen. Je kunt je bij de GGD (www.ggd.nl) laten inenten. Je moet dan drie injecties halen en dan ben je 15 jaar tegen Hepatitis A beschermd en voor Hepatitis B je hele leven. De kosten voor de drie injecties liggen rond de 180 EUR.

Na het avondeten ben ik op de kamer gegaan met Nani. Een goede tijd met haar gehad, daarna even in de sauna gehopt. De gekke Turk was er ook weer, die altijd voor Aufgussmeister speelt. Toen ik bij de sauna stond te douchen, waren er drie Hollandse proleten die met Heinekenflesjes in de whirlpool zaten, en een van hen zat ook een peuk te roken. Wat een ploertenvolk is het toch! Enige empathie is hen geheel vreemd. Als je een flesje laat vallen, dan kunnen de glasscherven iemand zijn voet openrijgen.

Daarna ben ik even naar de tuin gelopen, en kwam daar ook Dah Sousa tegen, tezamen met Rudi_NL, noglangnietuitgewandeld en een vriendelijke Rotterdammer. Het deurbeleid van Planet Happy Garden kwam even ter sprake en dat er na 22:00 uur veel Marokkanen worden toegelaten. Gelukkig komen die er bij GT niet in, want deze mensen verzieken je club en zijn onrespectvol naar vrouwen toe, laat staan naar prostituees. En er werd ook nog gesproken over je pik in een toiletrol steken, maar hoe we op dat onderwerp terecht kwamen, weet ik niet meer. In ieder geval werden er intellectuele gesprekken gevoerd, waarin cultuur en beschaving niet ter sprake kwamen.

Later op de avond ben ik dan met Elisabeth op de kamer gegaan, en na middernacht nog een keer met haar. En ja, dan liep de dag al weer op zijn einde. Kortom, het was weer een mooie dag. Tot ziens maar weer!

Bergm550

Big30
15 mei 2011, 19:11
n.b. info over Hepatitis A B verplaatst naar:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25715-Hepatitis-A-B-info

BefBeer
15 mei 2011, 19:13
Het werden hier ook al steeds minder geile tijden door die A+B-itissen!:baeh:

BefBeer

NikXXX
15 mei 2011, 20:23
Gezien het vrijdag de dertiende zou zijn had ik verkozen om mij te verschansen in een bungalow op de Heidweg in Bruggen-Bracht. Meerdere mensen hadden dit idee en samen maakten we er een gezellige dag van. Het was goed vertoeven in de mooie tuin. Al snel hadden we daar Cupido, Elgar en 2BAD4YOU. Later zou Rex de Geile Hond zich ook bij ons voegen. Hij had namelijk gehoord dat er een uitzending op locatie zou zijn van Rondom Tien met als onderwerp Nederlandse hoerenneuckers op Duitse industriezones. Vul zelf maar in.

Criss was ook aanwezig en vroeg mij direct een briefje van 10 Euro om nog eens haar kansen te wagen op de gokkast. Dat kon ze wel verdienen door een kamergang en zo geschiedde.

In de middag waren al veel mooie dames aanwezig; een goede line-up! Dames die ik die dag o.a. gezien heb: Criss, Dennisa, Hani, Nani, Jeanina, Joanna, Silvia, Lisa, Nika, Dominika, Veronica, Anita, Nicolle, Annie, Heidi, Lara, Zoya, Eleni, Alejandra, Olga, Sally, Alexa, Samira en Stefania.

Later op de avond werd GT weer een echte flikkertent. Met volk wat preferent komt om bier te consumeren, maar een kamergang zit er niet in. Ook hele jonge gastjes waarbij ik mij afvraag wat moet er van jullie nu terecht komen. Persoonlijk ben ik blij dat ik pas op mijn 30e levensjaar het saunaclub concept heb leren kennen.

Met Rex heb ik 'vieze praat' gehouden over lekkere sletjes. Voor een serieuze noot was er ook plek buiten in ons driegesprek met Cupido. Jammer dat Elgar en 2bad4you zo vroeg op de avond er al vandoor gingen. Ben wel benieuwd hoe hun spelletje is afgelopen... Beter waren Ace2 en Jack42 er ook bij geweest.

Ik verheug mij op de vele toffe momenten die wij nog zullen beleven tijdens onze Duitse uitstapjes!

gignnl
16 mei 2011, 00:03
Bij aankomst was het al goed druk,bouwmarkt en Heidweg stonden al helemaal vol maar per toeval bleek er voor de deur nog 1 plekske vrij.De hoeveelheid geparkeerde autos deden me al het ergste vermoeden en dat bleek bewaarheid.
Bij tijd en wijle was het weer gewoon te druk,hierdoor ook sauna temperaturen in het barbereik.
De wachttijden liepen weer behoorlijk op daardoor zelf ook moeten sporten in een tent buiten en het hemelbed naast de sauna,ook in de kino waren weer live beelden aanschouwbaar.
Behoorlijk wat forum leden ontmoet,diverse voor de eerste maal of van lang geleden.
Heb zelf 3x goed kunnen kameren dus was de dag weer helemaal geslaagd!

adje10
16 mei 2011, 10:24
zou er vandaag ook wat te doen zijn? heb een stijve op mn werk.

gignnl
16 mei 2011, 10:34
Ben er diverse malen geweest op maandag,het is dan wel wat rustiger.Op de keer na dat ik er in begin januari was heb ik me telkens goed vermaakt.
Het damesaanbod was toch redelijk,op een maandag zijn er ook wel eens dames die bv het weekend niet komen.
Zou zeggen veel plezier:freu:

Bosco
16 mei 2011, 11:33
14:00 drukte op de bel, de theke stond al klaar met sleutel en pels. Vriendelijk zegt ze mij welkom en vraagt hoe het met mij gaat. Na mijn antwoord geef ik haar mijn vrije doorgangs A4tje, die ze mompelend aanneemt en naar achteren loopt, om nietmeer terug te keren. Het zal wel goed zijn, nam ik maar aan. :confused:

Na de opfris-douche bestelde ik een cappuccino aan de bar en zag ik mijn 2 favoriete slettebakken alweer stoeien met de gokautomaten. ( waar zouden ze anders moeten zijn? :biggrin: )
Andrea/Chriss die me spotte, sprong toch meteen van haar kruk en stormde gillend "Boscoooooo" op mij af. :freu: Na een dikke omhelsing met smakkers sleurde ze mij mee naar de gokkasten en Daniela/Denissa die mij meteen in mijn nek bijt. ( zo begroet ze mij altijd)

Na 'n uurtje zo met die 2 snollen gegokt te hebben, was ik 20 euries lichter. Gelukkig was vriend Costana inmiddels ook aangekomen zodat ik ook wat mannelijk gezelschap had. Costana vind de 2 nichtjes er maar te sletterig en gevaarlijk uitzien. :biggrin:

Daniela zei, dat ze zo blij was dat ik speciaal voor haar naar GT was gekomen. Maar toen ik vertelde dat ik was gekomen omdat ik een vrijkaartje had, kreeg ik de eerste klappen alweer in ontvangst. Snel maar gezegt dat ik een grapje maakte en van der houdt, anders was Bosco er niet meer geweest. Ze zei er een leuke dag van te maken, voor ons. We gaan zo neuken, dan gaan we samen eten, daarna weer neuken en dan gaan we naar huis. :biggrin: Ik vond het prima, hoefde ik niet zelf te bedenken wat ik moest doen om de dag door te komen. Ik wilde wel perse mijn favoriete kamer in GT hebben, nr 5 met badkamer.

Tijdens het wachten op die kamer voegde Picasso zich ook bij ons. Ik herkende hem niet meteen door zijn korte koppie. (Sorry hoor) Die kleine viespeuk was al 3 dagen aan de wandel. :eek: Eindelijk kwam Daniela met de gewilde sleutel en ik zei tegen Costana, "bel de GGD als ik niet na 2 uur terug ben". ;)

Aangekomen in de kamer, samen lekker onder de douche, elkaar al zoenend insoppen. Lekkerder en geiler kan je volgens mij niet beginnen. Snel stond mijn vleermuizenprikker ook op oorlogsterkte, die meteen ook werd oraal aangevallen door Daantje. Na 'n poosje zo verwend te worden wilde ik haar verwennen. Ik tilde haar uit de douche en plantte haar op de wastafel, sloeg haar benen zover als mogelijk achterover zodat ik haar goed kon uitlikken van stuitje tot clitje. :tongue: Na 'n minuut of 10 gilde ze dat ik ermee moest stoppen en der moest neuken. Ik sloeg haar benen terug en merkte gelijk op dat ze op de perfecte pikhoogte zat. Langzaam wreef ik met de top van mijn knoertharde vleermuisprikker door haar gespreide vleermuisje heen. "Niet erin zonder condoom hé Bosco" zei ze kreunend. Ik stelde haar gerust, dat dat nooit per ongeluk zou gebeuren.

Ik tilde haar naar het bed en pakte mijn vederlichte zelf gekochte condooms. Na verschillende standjes met geile Daantje kwam ik erachter dat ik nooit niet ook deze condooms zal finishen, ondanks het ietsje meer gevoel erin. Het blijft een probleem voor mij. :frown: Die thyphus condoom afgedaan en in standje 69 gefinished.

Terug weer samen onder de douche, elkaar weer insoppen en weer stond de vleermuisprikker snel rechtop. Ik vind dat toch wel super hoor zo'n kamer met douche. Ineens moest ik zeiken als 200 beren, dus Daantje doet niet zo moeilijk en pakt mijn harde staaf beet, richt die langs haar heen en zegt "ga je gang". Prachtig vond zij het, ze lag helemaal in een deuk. Ik bleef ook 3 minuten doorzeiken door die 6 Salitos die ik op had. Ze speelde ermee zoals ik met de tuinslang speel als ik de tuin sproei. 1 straal en als ze in mijn eikel kneep 2 stralen. LOL. :smile2:

We waren daarna weer zo geil, dat we zonder af te drogen weer op bed doken. De 2de ronde :freu::freu:.
Toen die voorbij was weer samen douchen. We besloten om te gaan eten want mijn energielevel was zeer laag geworden. En ik moet zeggen dat het GT voer goed smaakte, gezellig was het ook zo buiten samen eten met Picasso, Costana, Andrea en Daniela. Na het eten gingen we naar binnen voor 'n cappachino en zag ik Joepie en Janv weer eens, die uiteraard weer met een paar flessen Heinikes stonden. :biggrin: Met Joep nog even onze ervaringen over het leven met een Roemeense snol gewisseld. Conclusie: is niet te doen. ;)

Daniela wilde alweer 'n kamer met mij in, ik zei dat het goed was maar welweer nr5. Na ruim 1 uur wachttijd op die bepaalde sleutel gaf ze de moed op, en kwam met cabin sleutel 25. Ze wilde nu toch alleen maar lieve rustige sex om daarna gelijk naar huis te gaan, zei ze. Kwam mij ook wel goed uit, want fysiek zat ik er al aardig doorheen. :rolleyes:

Daarna heb ik ook afscheid genomen van bekenden die ik nog zag, en vertrok ook om 24:00 uit de Gt.

Het was een bijzonder dagje GT, Het was gezellig met Costana en Picasso, het was leuk om Joepie en Janv weer eens gezien te hebben. Ik was blij dat 2 van mijn favoriete dames er waren. Voor de rest heb ik niets meer met GT, de sfeer en de daar vele wandelende opblaaspoppen spreken mij totaal niet aan.

Ik heb ook gezegd dat als die 2 mij vaker willen zien, ondanks dat ik van ze houd en mis ze terug moeten gaan naar happy. De twijfel is er!! ;)

adje10
16 mei 2011, 11:58
pfff moet echt snel gaan. net bukte mijn 63 jarige secretaresse en kreeg ik de neiging om hem erin te duwen.

bosbeer
16 mei 2011, 15:06
Is er toevallig een beer die de naam weet die bij de beschrijving van het volgende meisje hoort?:ca 1,66m, kort middelblond haar, helemaal opzij gekamd( beetje lesbo kapsel) , heeft regelmatig een kort spijkerbroekje of rokje aan. Leuke ogen, maar ik heb niet de indruk dat ze het heel erg druk heeft. Ik werd door een zeer ervaren ijsbeer getipt dat ze erg gek is op sex en er enorm van geniet.
Ik lees het graag.

joepie
16 mei 2011, 15:55
Ja bosco niet te doen met een roemeense snol dat was tog de conclusie gister. Maar was een gezellige dag gt ben ff met een roemeense weggeweest weet alleen ff haar naam nie meer denk de da komt door de heinekes. costana eens in het echt gezien en gignnl en picasso de grootste viezerik was er ook.

ketserr
16 mei 2011, 16:46
Is er toevallig een beer die de naam weet die bij de beschrijving van het volgende meisje hoort?:ca 1,66m, kort middelblond haar, helemaal opzij gekamd( beetje lesbo kapsel) , heeft regelmatig een kort spijkerbroekje of rokje aan. Leuke ogen, maar ik heb niet de indruk dat ze het heel erg druk heeft. Ik werd door een zeer ervaren ijsbeer getipt dat ze erg gek is op sex en er enorm van geniet.
Ik lees het graag.

Dit zal waarschijnlijk Savannah (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23336-Savanna-blond-kort-haar&highlight=savannah) wel zijn die continue mij probeerd over te halen om met haar naar een ketsbungalow te gaan.

ketserr
16 mei 2011, 17:01
Nadat ik begin van dit jaar een paar monsterritjes gemaakt had om maar even te kennen ketse met een raamdame die ik maar niet kon vinden. Die ritjes hielden in dat ik via de ramen van Den Haag naar Alkmaar, Wallen en uiteindelijk slaagde op het Zp of via Den Haag naar het Zp en dan vervolgens pas slagen op de Wallen. Dit is dus een paar keer gebeurd en bij elke rit maakte ongeveer net zoveel km`s als dat ik naar het Duitse kets oord ga en omdat ik toch geen satisfaction (http://www.youtube.com/watch?v=oUXkkNbxtcg) meer heb bij de ramen, op één Bulgaarse na dan, heb ga ik de ramen voorlopig laten voor wat ze zijn en ga ik voortaan gewoon naar het Duits kets oord. Maar zal soms nog wel een rondje Den Haag doen. Nu komt er een sms binnen vanuit de kets haven van miss ketsboot met de vraag wanneer ik weer kom, ze is terug uit Bulgarije. Haar zal ik binnenkort weer eens ketse.

Nu eerst naar het Duitse kets oord. Vrijdagavond het is tijd om te gaan knorre en wat denk je? Ik zie het 2uur worden en nog slaap ik niet. Uiteindelijk ben ik toch in slaap gevallen om vervolgens op 4.45 wakker te worden en ik me afvraag waarom dat is. Slaperig als ik dan ben denk ik nog dat ik dagdienst heb maar dat ken niet want ik had de avond ervoor dienst. Oh ja, ik ga weer heel de dag in me stofjas rondlopen tussen half naakte vrouwen. Maar het is nog te vroeg dus omdraaien en verder knorre en toen werd het 8uur. Na een rondje badkamer en nog een paar dingen start ik de ketsmobiel en ga ik in één ruk door naar Bruggen. Bij aankomst kreeg een groet van herkenning van de parkeerwachter en hij wees mij een plek aan naast een andere die ook net aankwam want ze zat er nog in die ook haar kluisje naast de mijne had.
Ik bel aan en direct gaat de deur open en daar stond Magda weer, we groeten elkaar en ik kijk naar hoe ze gekleed is en ze begint te lachen. Ik vraag wat er is zegt ze; het is die grijns op je gezicht. Dat hoor ik dus al een paar dagen.
Ik loop naar binnen en ik zie dat het nog rustig is zodat ik rustig me zwasse thee kon bestellen en brunch naar binnen kon werken. Terwijl dat ik aan de bar zit te brunchen word ik gezien door een paar dames die me even komen groeten. Waaronder me fan Savannah die heel de dag als een groepie achter me aanloop en me over de hele dag regelmatig aanrand in het openbaar. Geeft niks want ik hou wel van een beetje aandacht. Ik zie De Souza zitten met zijn favoriete dame en ze knijpen er samen tussenuit. Ik doe een paar rondjes want er waren zat kets opties dus er moest een onderzoek gedaan worden. Maar toen kwam Roemeense Denise binnen die ik al een tijd niet gezien had dus een praatje en ze kon een sloesol halen zodat ze het voorgerecht werd van vandaag. Hierna eerst maar wat drinken met Souza want die zat inmiddels al aan het bier aan de bar. Rudi-NL en Van-Dattum schoven ook aan. We delen wat ervaringen uit bekijken de dames en toen kwam hij binnen; Jos (http://www.youtube.com/watch?v=3UxSVmg8fuQ) en later kwam Noglangnietuitgewandeld ook aan. Saunaboy was er ook weer en die groete mij nog waardoor ik wist dat ik voorlopig de sauna niet in zou gaan.

Voor het eten was ik één van de eerste. Het eten was weer zoals anders goed te doen met een scheut peper er over heen. Vroeg gegeten dus de jacht op het hoofdgerecht kon snel geopend worden. Samen met Dattum zit ik op een strategisch geplaatste bank te kijken welke dames er op het moment rondlopen totdat er één op een kruk voor ons gaat zitten en ik zeg; dat is er één volgens de ketsnorm! Puur afgaand op haar uiterlijk. Celina (duits/iraans) heet ze en ze werd het hoofdgerecht. Hierna had ik zo`n honger dat ik nu ook een boord soep heb genomen en die was erg lekker dus zal ik de volgende keer waarschijnlijk wel weer een soep nemen.
Uiteraard heb ik ook nog een toetje genomen en dit werd Iraanse Nancy die binnenkwam toen ik aan het diner zat. Na een drankje en een rondje vond ik haar zodat ze op pad kon voor een sloesol. Er was een wachttijd dus ging ze wat te drinken halen en zaten we samen op een bankje. Na de pizza nog een keertje de sauna in geweest en omdat de bekende ijsberen ondertussen op weg naar huis waren besloot ik om ook maar naar huis te gaan rond een uur of twaalf.

Het weer viel gister wat tegen maar het was toch een top dag met zat kets opties, lekker eten, gezellige mensen om me heen en tot negen uur een goed mix van heerlijke muziek uit de 80`s en nu waaronder deze; blue monday (http://www.youtube.com/watch?v=L1IsJEOVfnw) niet te hard maar gewoon het juiste volume standje. Na negen uur maakte de volume knop een slinger naar rechts en kwamen de moderne harde basloopjes allemaal voorbij.

Ik heb zo`n vermoeden dat het niet lang duurd voordat ik weer in de pen moet klimmen om een verslag te schrijven over een dag in het Duitse kets oord.

salitos
16 mei 2011, 18:14
Lees net op de hookers-site dat Poolse Magdalena onlangs 'gestopt' is .......
Dat zou toch wel een groot en tragisch verlies zijn.
Iemand die meer weet?

Heb haar afgelopen donderdag nog in gt gesproken

richardgaatstappen
16 mei 2011, 18:56
Donderdag Magdalena gesproken .....?
Echt?
Dat zou heel goed nieuws zijn ........ voor GT bedoel ik dan he:)
Tijd dat ik weer eens richting Brueggen rijd .........

Rudi_NL
16 mei 2011, 19:12
Afgelopen zaterdag (14 mei) in GT geweest. Dit om onder andere presentjes voor een tweetal receptiedames en een parkeerwachter te overhandigen als dank voor hun goede hulp en vriendelijkheid. Vorige week wilde mijn auto namelijk niet meer van de plaats komen bij GT. Helaas kon de BMW-Pannenhilfe het probleem (een kapotte gasklep) niet terplekke repareren en moest ik vervolgens erg lang wachten op de ADAC-wegenwacht. Ondertussen werd mij gelukkig eten en drank gebracht. Kon ik wachten bij de receptie (wat eigenlijk best gezellig was) en hadden ze gelukkig een geschikte GSM-accu-oplader voor me. Na lang wachten op de sleepauto werd ik zeer laat in de nacht met auto en al door de ADAC thuis afgezet.
:frown:

Natuurlijk kwam ik niet helemaal naar Brüggen om nog even te bedanken. Er stond natuurlijk meer op het programma. Al snel kwam ik "De Souza" en Noglangnietuitgewandeld tegen en heb ik kennis mogen maken met Ketserr, Bergm550 en Van Dattum. Dit was gezellig. Dit vind ik trouwens in het algemeen het fijne van clubs bezoeken: je hoeft niet van te voren met iemand af te spreken, je hoeft je dan ook niet te haasten om op tijd te zijn (geen verplichtingen) en toch is het leuk om - buiten veel lekkere dames - wat forumleden te ontmoeten op zo’n dag. Bovendien hoef je ook niet veel mee te nemen naar een club (alleen geld en kauwgom is volgens mij voldoende). De rest van de benodigdheden treffen we daar wel aan, iets wat toch wel erg gemakkelijk en fijn is.
:smiley:

Verder die dag met Lisa de kamer op geweest. Buiten haar uitstekende pijpwerk was het zeer gezellig met haar op de kamer en hebben we elkaar weer eens goed kunnen plagen en met elkaar kunnen lachen. Bovendien was ze bijzonder spraakzaam en vertelde ze me best veel privédetails (niks schokkends trouwens). Zo kende ik Lisa nog niet en dat haal je waarschijnlijk ook niet achter haar uit bij haar toch wel wat norse blik die ze soms over zich kan hebben. Het herhalingsgevaar bij haar is in ieder geval 100%.
:rolleyes:

Vervolgens aan de bar nog een leuk verhaal gehoord over de kijk van een tweetal vrolijke dames van plezier op ons ijsberenvolkje. Volgens hen kwamen vroeger echte mannen naar de club, die wat bier dronken, een dame pakte, nog een dame pakte en vervolgens weer naar huis gingen. De huidige hoerenlopen zijn in hun ogen een stelletje oude wijven en softies. Dit omdat de huidige generatie als oude wijven al hun vrienden gaan begroeten bij binnenkomst van de club, als oude wijven oneindig veel kletsen met elkaar, als oude wijven de smaak van het gebak en de koffie beoordelen, zich als oude wijven zorgen maken over de temperatuur van de sauna, als oude wijven in de welness of bij de masseur liggen en misschien tussen alle activiteiten door nog even met een dame de kamer opgaan. Of te wel: wij hadden het in hun ogen veel te goed in GT. Maar gelukkig konden ze er wel om lachen en zeiden ze het een beetje plagend en eigenlijk moet ik ze ook wel een beetje gelijk geven.
:tongue:

Ondanks maar één kamergang was ik op een gegeven moment doodmoe (waarschijnlijk van de nacht ervoor in de Coconut disco te Köln) en ben ik rond 22 uur zeer voldaan naar huis gereden. En godzijdank deed de leenauto wel zijn werk, want ik kreeg het al een beetje benauwd bij de gedachte dat deze auto niet zou willen starten.
:redface:

NikXXX
16 mei 2011, 20:27
Wie is eigenlijk die Sylvie Meijs lookalike in GT?

ketserr
16 mei 2011, 21:39
Wie is eigenlijk die Sylvie Meijs lookalike in GT?

Je bedoeld die met korte kapsel? Die veel met Savannah te zien is die ook een kort kapsel heeft?
Dat is een Duitse waarvan ik de naam niet weet maar ze schijnt mij wel te kennen zei ze toen Savannah mij aan haar voorstelde.

bosbeer
16 mei 2011, 22:18
Dank Ketserr, ik denk inderdaad dat Savannah het moet zijn. Hoe bedenken ze toch steeds weer van die mooie namen? Kennelijk heeft ze al gehoord over je reputatie en je kwaliteiten, anders zou ze je niet continue vragen of je meegaat naar de kamer,haha. Maar ze schijnt dus wel erg goed te zijn, dus misschien moet je haar toch eens proberen.Als mijn vaste vriendinnetjes er deze week niet zijn, dan waag ik ook een poging met haar.

Carlitos
18 mei 2011, 06:36
Wat me opvalt tijdens de laatste keren dat ik in de ketsbungalow was, is dat de kwaliteit van het eten een flink stuk achteruit aan het gaan is. Ook komt het voor dat een vd hoofdgerechten om 18 uur al op is. De bevestiging van dit alles, zijn de vele bezorgmaaltijden die rond dinnertime bezorgd worden. Ziet erg vreemd uit dat er vele dames en gasten uit bakjes eten.

adje10
18 mei 2011, 07:44
Wat me opvalt tijdens de laatste keren dat ik in de ketsbungalow was, is dat de kwaliteit van het eten een flink stuk achteruit aan het gaan is. Ook komt het voor dat een vd hoofdgerechten om 18 uur al op is. De bevestiging van dit alles, zijn de vele bezorgmaaltijden die rond dinnertime bezorgd worden. Ziet erg vreemd uit dat er vele dames en gasten uit bakjes eten.

dit klopt inderdaad, het eten is erg snel op. moet zeggen maandag was sinds lange tijd nog eens lekker eten. waar ik me echt op erger, is dat sommige koks zo langzaam werken dat als ze 2 slakken moesten vangen, dit niet klaar kregen. verschrikkelijk.

bosbeer
18 mei 2011, 09:39
Die lange kok met de bril is er niet meer. Ik heb de indruk dat dat meer een vakman is dan de mensen die er nu staan.Er zit ook duidelijk minder fantasie in de menu's. Het wachten duurt ook inderdaad wat langer, het zijn niet de snelsten. Maar wie weet komt er verbetering in.

adje10
18 mei 2011, 09:58
wat me ook erg irriteert is dat bijna alle dames opeens 100 euro voor een uur vragen. het kon ze wel alleen om het geld te doen zijn ;)

Carlitos
18 mei 2011, 11:10
Die lange kok met de bril is er niet meer. Ik heb de indruk dat dat meer een vakman is dan de mensen die er nu staan.Er zit ook duidelijk minder fantasie in de menu's. Het wachten duurt ook inderdaad wat langer, het zijn niet de snelsten. Maar wie weet komt er verbetering in.

Ja Bosbeer, je neemt me de woorden uit mijn mond. Die lange kok met bril en tatoeages was snel vriendelijk en kookte met smaak.

En @adje10: Over die prijzen hebben we het al een paar keer over gehad. €100,00 per uur zonder extra's voor een FKK vind ik teveel. Was laatst 4 uurtjes zoet met een dame en moest €350 betalen incl. 2 x FT. Vind ik prima.

Alexander de Grote
18 mei 2011, 11:31
Ik had maandag anders heel lekker gegeten. Heerlijke asperges. Over prijzen kan ik kort zijn, als de dame dat aangeeft van te voren prima. Had €125 betaald voor een uur met ft eergisteren. Was wel heel erg goed, maar dan ook geen trinkgeld, drank is toch gratis daar?

jacky pakutra
18 mei 2011, 11:36
wat me ook erg irriteert is dat bijna alle dames opeens 100 euro voor een uur vragen. het kon ze wel alleen om het geld te doen zijn ;)

ze doen hun best om van hun kant de prijs op te drijven...ik vind sommige dames best 100/u waard en dan vind ik het prima maar je ziet inderdaad dat steeds meer dames het proberen...wat me wel irriteert zijn dames die de eerste paar keer niet over prijzen praten en gewoon 75/u aannemen, om vervolgens, na meerdere kamergangen als ze merken dat je hen wel erg leuk/speciaal vindt (lees: als je elke keer als er in GT bent minstens 2 kameruren met haar maakt) te zeggen dat ze eigenlijk normaal 100 vragen...
dus een poging tot prijsopdrijving als ze denken dat je verliefd op ze bent ofzo, weet ik het..voor mij in ieder geval een afknapper...
maar dan weet ik in ieder geval meteen dat ze niet echt van me houdt, en dat al die lieve teksten in die berichtjes gelogen waren ;)

jacky pakutra
18 mei 2011, 11:45
Ja Bosbeer, je neemt me de woorden uit mijn mond. Die lange kok met bril en tatoeages was snel vriendelijk en kookte met smaak.

En @adje10: Over die prijzen hebben we het al een paar keer over gehad. 100,00 per uur zonder extra's voor een FKK vind ik teveel. Was laatst 4 uurtjes zoet met een dame en moest350 betalen incl. 2 x FT. Vind ik prima.

die kok met bril en plakplaatjes je bedoelt Ben Saunders..die is druk met optreden dus tijdelijk niet beschikbaar voor kookactiviteiten...al vond ik dat nou ook niet bepaald een rappe kerel...

@gertJan, als jij 100/u zonder extra's teveel vindt mag ik je dan vragen wat je aan je huidige favoriet Nicolle betaalt en hoeveel je van plan bent aan je nieuwe favoriet Anita te gaan betalen? :smile: volgens mij beiden "100/u excl extras"- dames


misschien moeten we eens een tabel maken hoeveel iedereen aan welke dame betaalt...zul je zien dat daar ook nog best veel verschillen in zullen zitten. de ene beer onderhandelt beter dan de andere, daarnaast zijn er dames die van oudsher 100/u vragen maar nu voorzichtiger zijn geworden door de recente "kamertijd/prijscontroles" door de leiding van GT, zodat ze aan nieuwere klanten geen 100 durven vragen enz...

inderdaad veel over gesproken die prijzen en misschien alles al over gezegd, en 75/u zijn wellicht vooroorlogse prijzen, maar als je 25/u kan besparen scheelt het je toch weer zeker een 100 euro op een gemiddelde dag. nou ja dat laatste is natuurlijk weer afhankelijk van het aantal uren dat je ligt te pompen

Carlitos
18 mei 2011, 13:56
@ Jacky: Nicolle kost me zonder extra's €75,00, met Anita ben ik helaas nog niet geweest, maar ik ga altijd uit van het eerste uur €75,00 zonder extra's. Een tabel lijkt me inderdaad een heel goed idee, want volgens mij is het volgens de leiding van GT voor ieder half uur na het eerste volle uur €25,00 = €50,00 voor een vol uur. Dat heb ik dus nooit betaald voor een tweede uur, maar dat vind ik ook te weinig. Ik heb ook eens €250,00 betaald voor 2 uurtjes met 2xFT, jammer dat ze daar op het einde mee kwam.

Nami
18 mei 2011, 13:58
Die E25,- p.u. extra zijn de beren schuld die alleen maar komen vreten en zuipen ipv neuken. Zo komen de dames niet meer aan hun beoogde dagomzet. 'T loopt overal terug, de crisis is weer helemaal terug ipv weg.
Indien de dagopbrengsten qua bezoekers tegenvallen wordt er weer bespaard op eten, niet alleen bij VV ook bij GT.
Daarnaast is het kansloos dat wanneer je bij GT na 18.30 binnenkomt naast de pot pist qua eten op wat bliksoep na.. Nee geef mij dan maar YY waar je wel tot laat kunt eten..

adje10
18 mei 2011, 14:04
gewoon de hele dag pizza's :)

Big30
18 mei 2011, 17:45
n.b. Prijsdiscussie zie:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24966-Prijs-beschouwingen-NRW-saunaclubs

Alabama
19 mei 2011, 01:58
Die lange kok met de bril is er niet meer. Ik heb de indruk dat dat meer een vakman is dan de mensen die er nu staan.Er zit ook duidelijk minder fantasie in de menu's. Het wachten duurt ook inderdaad wat langer, het zijn niet de snelsten. Maar wie weet komt er verbetering in.

Aantal dames zijn het wel waard. 100 euro voor een uur goede sex is natuurlijk nog geen geld. Ik snap het ook wel. Heb de indruk dat verhoudingsgewijs steeds meer bezoekers komen om te eten, te zuipen en wat te voelen, maar vooral niet te kameren of hooguit 1x. Tegen 25 euro voor het 2e half uur is het voor populaire dames ook niet heel interessant om er 'n 2e half uurtje aan vast te plakken.

joepie
19 mei 2011, 07:25
Alabama er zijn er die soms maar een keer kameren ik ook vaak maar ben dan wel rond de 200 a 250 euri kwijt is dat een probleem of wat wil je zeggen. Ik ben meestal zo bezopen dat 2e keer niet lukt haha.


Groetjes joepie.

Big30
19 mei 2011, 18:30
Discussie over Controle verplaatsts naar:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25758-Controle-in-Saunaclubs

Alabama
19 mei 2011, 18:37
Alabama er zijn er die soms maar een keer kameren ik ook vaak maar ben dan wel rond de 200 a 250 euri kwijt is dat een probleem of wat wil je zeggen. Ik ben meestal zo bezopen dat 2e keer niet lukt haha.


Groetjes joepie.

Het gaat meer om de gasten die de hele avond in de banken of aan de bar hangen en een bedrag tussen de € 0,00 en € 50,00 besteden aan neuken. Op zich niet raar dat dames op deze manier kortaf worden en direct de schlössel willen gaan halen... :)

bosbeer
19 mei 2011, 18:54
Dan moeten wij als de echte ijsberen ons goed profileren.Zorg ervoor dat de meisjes je kennen en vooral mogen.Ze weten meestal echt wel of jij een beer bent die ook graag kamert. Daarbij vind ik respekt naar de dames toe ook erg belangrijk.Behandel ze hoffelijk en met humor.Er zijn heel wat meisjes met wie ik nooit naar de kamer ben geweest, maar die het toch gezellig vinden om te kletsen en gein te maken. En van het een kan het ander komen, dus mogelijk ga je er wel een keertje mee kameren.De kerels die alleen op hun entreegeld gaan zitten teren, krijgen vanzelf de deksel op de neus, en terecht.En dan vinden ze er vanzelf ook niet veel meer aan en blijven wel weg.

facial
19 mei 2011, 22:31
Je kunt het ook omdraaien als een dame een beetje investeerd in een goed gesprek, vriendelijke lach worden ze toch vaker gekozen door mij ook al is ze dan niet de mooiste dame die er rondloopt

Alabama
20 mei 2011, 09:11
Je kunt het ook omdraaien als een dame een beetje investeerd in een goed gesprek, vriendelijke lach worden ze toch vaker gekozen door mij ook al is ze dan niet de mooiste dame die er rondloopt

Ze worden dan ook wel vaker aan het lijntje gehouden door bepaalde figuren. Het is toch lastig. Zoals wij in weten te schatten of 'n dame er moeite voor doet of gaat afraffelen, zullen dames dat ook wel weten als ze de ogen een beetje openhouden. :)

Alabama
20 mei 2011, 09:24
Afgelopen week dus met een kameraad naar GT geweest. Ik was zelf 'n hele poos terug al eens in GT geweest en toen vond ik het niet veel. Het was nu in elk geval aardig weer om met badjas buiten te lopen en mijn compagnon had alleen nog wat ervaring met raamhoertjes en afgetrapte hoerenkotjes met vadsige huisvrouwen. Dan kan een saunaclub nooit tegenvallen.

Rond 17.00 vertrokken, onderweg nog een hapje gegeten en rond 19.00 uur gearriveerd. De laatste resten van de BBQ werden weggewerkt. Zag er prima uit, maar we waren net te laat en hadden onderweg al een hapje gegeten. Het was nu tijd voor andere hapjes...

Al snel kwamen er twee Roemeense jagertjes op ons af. Telkens een vraag en dan direct de vraag naar de sleutel. We waren pas net binnen en hadden ons eerste flesje bier nog niet leeg, dus nog even verder kijken wat er aan mooi spul rond loopt.

Er waren meer dan genoeg vrouwen. Ook een hoop ijsberen overigens. De verhouding ijsbeer / dvp was zeker niet verkeerd. Wel 'n flink aantal oudere vrouwen. Dan bedoel ik geen MILFs van 30 die goed te doen zijn, maar dames die echt veel te veel kilometers op de teller hebben staan (en dan is de teller waarschijnlijk al een paar keer teruggedraaid).

Beetje rondgelopen, beetje gedronken en toen werden we aangesproken door twee (andere) Roemeense dames. Ik vond ze niet echt knap, maar mijn compagnon zag in een van hen wel wat mogelijkheden. Wat heet, hij is 2,5 uur met haar op de kamer geweest en het was hem goed bevallen.

Intussen was er 'n mooi, donkerblond Roemeens meisje bij me komen staan. Wat gedronken, wat gebabbeld en wat gevoeld en daarna naar de kamer. Uurtje op de kamer geweest en het was eerlijk. PZC deed ze er goed, neuken was goed, TZ was prima en verder is ze ook gewoon best aardig. Daarna met haar nog wat buiten in de stoelen gehangen, een pizza-tje gegeten en daarna nog 'n uurtje naar de kamer. Haar naam was iets van Gabriela ofzo... Intussen had ik van de Roemeense die claimde ons als eerste gezien te hebben nog een glas water in m'n gezicht gekregen ook trok ze aan mijn badjas zodat er wat ruimte was tussen de stof en m'n lichaam en leegde ze de rest van het glas daar.

Aan de bar wat uit zitten te puffen, wat andere ijsberen gesproken en toen was het tijd voor de laatste ronde. Nog een half uurtje met mevrouw de Roemeense op de kamer geweest. Intussen bleek dat mijn compagnon ook weer naar een tuinhuisje vertrokken was met een Roemeense dame. Haar naam weet ik niet, hij ook niet. Had hij niet gevraagd.

Al met al een leuke avond in GT. In tegenstelling tot mijn eerdere bezoekje aan GT vond ik dit een zeer geslaagde avond.

Carlitos
20 mei 2011, 13:17
Nou Alabama, dat incidentje met dat glas water neem je nog rustig op. Het zou dus van de gekke zijn dat dames pised op je worden omdat je niet voor hen hebt gekozen. En dan op de manier dat laten blijken. Dat was niks voor mij geweest, normaal een rustige man, maar zoiets liet ik me niet welgevallen. Of wilde ze je mannetje alvast schoonmaken voor de kamergang met haar...?...:angryfire:

Alabama
20 mei 2011, 13:20
Nou Alabama, dat incidentje met dat glas water neem je nog rustig op. Het zou dus van de gekke zijn dat dames pised op je worden omdat je niet voor hen hebt gekozen. En dan op de manier dat laten blijken. Dat was niks voor mij geweest, normaal een rustige man, maar zoiets liet ik me niet welgevallen. Of wilde ze je mannetje alvast schoonmaken voor de kamergang met haar...?...:angryfire:

Ik kom niet naar de saunaclub om me druk te maken. :) Debiel van haar is het natuurlijk wel. Ok, het water in de badjas gieten kon ik eerlijk gezegd nog wel om lachen, maar gasten water in het gezicht gooien... Heb me er verder niet druk over gemaakt, maar kameren met haar gaat er niet meer van komen natuurlijk.

Ace2
20 mei 2011, 13:38
Live from GT:
Het is hier toppie. Om 12.30u en al de hand geschud met Saruman en Rolo, net als het klitje van Gloria. De volgende vrouwen gespot: Lulu Moni Mona Luna Ely Stephanie Celina Adriana Lisa Nicolle Lin Maggy Laura Christina Lovely Samyra Nicolle/Michelle . Het is nog niet heel druk

Admin
20 mei 2011, 13:41
Ik kom niet naar de saunaclub om me druk te maken. :) Ok, het water in de badjas gieten kon ik eerlijk gezegd nog wel om lachen, maar gasten water in het gezicht gooien...
Maak je inderdaad niet druk! Het gooien van een klein kopje water is een oud beetje in onbruik geraakt traditioneel Roemeens gebruik :tongue:.
Het is een teken van genegenheid en trouw en men moet hier vooral geen kwade bedoelingen achter zoeken. Hoe meer water je over je heen krijgt des te groter is de genegenheid die wordt uitgedrukt :biggrin:.

Carlitos
20 mei 2011, 13:55
Nou wordt die nog mooier.... Nu zijn de mannen die geen water over zich heen krijgen LOSERS! :huch:

Ace2
20 mei 2011, 21:43
Live from GT:
Het is hier toppie. Om 12.30u en al de hand geschud met Saruman en Rolo, net als het klitje van Gloria. De volgende vrouwen gespot: Lulu Moni Mona Luna Ely Stephanie Celina Adriana Lisa Nicolle Lin Maggy Laura Christina Lovely Samyra Nicolle/Michelle . Het is nog niet heel druk

Door technische mankementen was ik niet in staat verdere live-postings op dit forum te plaatsen. Ik wil jullie echter niet onthouden dat ik de volgende dames nog heb gezien: Denise, Gulia, Anita, Sheila, Jana, Beate, Melissa (Iran), Claudia, Zoe, Hani en Nani

Alabama
21 mei 2011, 11:48
Maak je inderdaad niet druk! Het gooien van een klein kopje water is een oud beetje in onbruik geraakt traditioneel Roemeens gebruik :tongue:.
Het is een teken van genegenheid en trouw en men moet hier vooral geen kwade bedoelingen achter zoeken. Hoe meer water je over je heen krijgt des te groter is de genegenheid die wordt uitgedrukt :biggrin:.

Het komt in elk geval minder hard aan dan een mobiele telefoon. :)

joepie
21 mei 2011, 12:55
En ook minder hard dan een volle fles heinekes.


Groetjes joepie

Alabama
21 mei 2011, 13:35
En ook minder hard dan een volle fles heinekes.


Groetjes joepieOok minder hard dan een leeggedronken flesje Heineken. :)

Alexander de Grote
21 mei 2011, 13:52
Het zou toch heel erg jammer zijn om een volle fles Heiniken voor weggooien te gebruiken hoewel het al niks kost.

Bosco
22 mei 2011, 09:47
Ik kreeg vrijdagmiddag een telefoontje van 'n Roemeense snol dat ik naar GT moet komen. Als reden gaf ze aan dat ze maandag voor 2 weken pleite is, en dat ze een orgasme nodig had die niemand anders haar kan geven. ( Dat geloof ik meteen :biggrin: )

Zaterdag 12:00 stap ik in de koekblik, en sms haar dat ik er om 14:00 ben. Sms terug "4 clock i come". Ik weer "okay, than i can fuck someone else first". Zij weer terug " No you fyck nibody i kill you !!!" :smile2:

Precies om 14:00 druk ik op de bel van de fuck factory, in de lockeroom kom ik Cupido al tegen, natuurlijk hangde "de souza" samen met Raul7 aan de bar. Buiten waren Babbel en Nixxx aan het bankhangen in het heerlijke weertje, waarbij Raul, Cupido en ik hun bij gingen helpen. Druppelgewijs kwamen Tiga, Rudi NL, Badslippers, GT-junkie, Ketser er ook bij. :freu: Tegen Nixxx zeg ik dat zijn favootje Andrea/Chriss samen met Daniela/Denissa om 16:00 er zullen zijn. ;)

15:00 stappen die 2 slettebakken in de tuin, :eek::biggrin: en zit ik al snel onder de felrode lippenstift. Daniela kwam er nog ff gezellig bij bankhangen, maar fluisterde in mijn oor dat ze snel die orgasme nodig had. Ik had er ook wel zin in, maar wel in een kamer met douche, zei ik tegen haar. Snel ging ze ervandoor om dat te regelen, 2 min later krijg ik een sms van haar " Lingi pizda in short time ja ja ;)". :biggrin:

5 min later waren we in kamer 3 met mooie badkamer. Ik vind het toch wel super om samen onder de douche te kunnen beginnen. Na aan al haar wensen te voldaan hebben, deed ze dat ook terug voor mij. ;)

Toen het voedertijd was geworden zag ik geeneen ijsbeer, ben daarom maar gaan eten samen met Daantje en 5 andere Roemeense snollen. Tijdens het freten stond wel Tiga nog 'n half uur voor ons te poseren. :confused:

Na de redelijke freet, de 2 gokverslaafden 'n joet gegeven zodat ik relax 'n capaccino kon drinken. Inmiddels was mijn broer MJ ook gearriveerd, maar ik kwam die hoek bij de gokkasten niet uit, waarin ik werd vastgehouden door die 2 linkmiegels. Gelukkig kon ik mezelf losworstelen na een poosje dankzij een onbewaakt moment.

Later stelde Daniela zich nog voor aan broer MJ, als zijn aanstaande schoonzus. :biggrin: Ons moeder zal weer trots zijn. :rolleyes:

Ben daarna nog een hutje met haar in gedoken, waar ze vertelde acrobatische standjes gezien te hebben in 'n kamasutraboek. Ze wilde dat dus uitproberen. Bosco is geen 20 meer, dus ik maakte er een grote puinhoop van. :biggrin: We hebben wel vreselijk gelachen. Als afsluit hebben we nog een schetenwedstrijd gehouden, die zij heeft gewonnen. :eek:

Wat dat betreft heeft ze wel gelijk, dat ze zegt dat wij precies hetzelfde zijn. Met als enige verschil dat zij " tate si un pizda" heeft. :biggrin:

Daarna nog ff 'n bakkie gedaan, afscheid genomen van bekenden die ik nog zag, en helemaal naar de kloten vertrokken uit de fuckfactory.

groet, Bosco

MichelJ
22 mei 2011, 13:40
- rond 18u aangekomen :cool:
- parkeerplaats bomvol :rolleyes:
- lockers bomvol :mad:
- what the fuck doe ik hier dacht ik :eek:
- vriend tiga gebeld, hij was zo vriendelijk om zijn locker met me te delen :freu:
- cupido, bosco, de souza, raul7, babbel, nikxxx, tiga, rudi_nl, badslippers, gt-junky, ketser, nlnu en andere gezien :wink2:
- geen moni :frown:
- wel genoeg andere zwartharige roemeentjes, line-up was zelfs voor MJ prima :betrunken:
- geen kamer gemaakt, de eiwitten had ik een paar uur eerder in LR al weggegeven :bibber_2:
- de Ice smaakte goed, koelkast was snel leeg :confused:, maar werd ook snel weer aangevuld :biggrin:
- al met al was het zeker niet slecht in GT, tot de volgende keer, maar dan wel door de weeks :wand:

Ace2
22 mei 2011, 14:19
- geen moni :frown:
- al met al was het zeker niet slecht in GT, tot de volgende keer, maar dan wel door de weeks :wand:

Moni was er afgelopen vrijdag wel.

Tot woensdag.

noglangnietuitgewandeld
22 mei 2011, 14:30
Gisteravond om 12 uur mn nest in na een leuk maar vermoeiend GT bezoekje.
Vanmorgen om 6 uur er weer uit voor mn werk, op zondag, jawel. Eigen schuld, dan had ik maar een vak moeten leren. Vandaag moe maar voldaan op mn post, maar te suf om snel een lekker sappig verslag uit het toetsenbord te laten rollen.
Dus even in vogelvlucht.
Parkeerplaats vol, dus een paar honderd meter verderop gaan staan en terug met de Hummer. Locker nr. 1 gekregen. Ben ik toch nog een keer number one geweest.
De eerste druk afgebouwd met een Lovely lady die last van de warmte had en deze keer liefst van achteren gedekt wilde worden. En die vroeg om een finish in blowjob, die haar met bolle wangen naar de tissuerol deed graaien.
Gezellig geouwehoerd met de vele forummers, zoals daar waren Ketserr, De souza, Rudi NL, Badslippers, Tiga, Cupido, Van Dattum, e.v.a.
De tweede ronde gegund aan Chinese Maggy die hem in tegenstelling tot wat soms wel eens wordt beweerd toch echt niet overdwars heeft, wat ik proefondervindelijk heb mogen vaststellen tijdens een orale beurt, waarbij mijn mijn bril beslist in tweeen had gelegen als ik hem niet had afgezet.
Mezelf volgens goed Duits gebruik in de ondergaande zon gelaafd aan Schweinenacken und Bratwurst mit Salat.
Met de collegae in de whirlpool en in de sauna zitten bomen over, oh ja, vrouwen natuurlijk.
In de kino Thaise Lulu getroffen, die er geen gras over liet groeien, zodat dit jonge paar binnen de kortste keren in een bungalow lag te rotzooien, alwaar de laatste explosie van week 20 plaatsvond.
Al met al een leuke middag/avond gehad, volgende keer eens weer een wat uitgebreider verslag, want uitgewandeld ben ik noglangniet :lostit:.

laplagne
22 mei 2011, 14:33
Even een vraag in het kader van 'Vermist?'. Is de Poolse Ela onlangs zoals gisteren op haar bijna vaste zaterdag nog in Golden Time gezien? Ik had gehoord dat Ela een paar weken afwezig was, maar ik begin haar bijna te missen....

GT-junky
22 mei 2011, 14:53
@ Laplagne: Poolse Ela was gisteren niet aanwezig, helaas.

"de souza"
22 mei 2011, 14:54
Even een vraag in het kader van 'Vermist?'. Is de Poolse Ela onlangs zoals gisteren op haar bijna vaste zaterdag nog in Golden Time gezien? Ik had gehoord dat Ela een paar weken afwezig was, maar ik begin haar bijna te missen....

Vorige week zaterdag was ze er wel:smile2:

Badslippers
22 mei 2011, 15:40
"En nu geen oeverloos lang zwetsverhaal van jou maar gewoon de koele feiten waar wij iets aan hebben", zo krijg ik links en rechts te horen van mijn immer ondersteunende ijsbeervrienden. Dat is tegelijkertijd de stank voor dank voor het schrijven van mijn, al dan niet aangedikte, bijdrages aan dit forum. Met andere woorden zeggen de pummels: "Hou maar gewoon je mond en schrijf een kort Live verslag". Krijgt Minime alsnog zijn gelijk. Al die egotripperij wordt toch niet gelezen. Omdat het netwerk van GT" zo traag als dikke stront bergop is, een verlaat "Live verslag".

Feiten én Live
Sommige ijsberen willen niet vernoemd worden. Helaas BS houdt niet van verstoppertje, thuis hang je de hypocriet maar uit, hier ga je genadeloos met de billen bloot.
- Bezoekers aantal op het ijsberenforum op zaterdag compleet "down" vanwege de aanwezigheid van Cupido, NikXXX, Rudi_NL, Tiga, NLNU, Van Dattum, "de souza", Polar77, MichelJ, Bosco, GT Junky, Ketserr, Raul7, Babbel.
- Cupido, NikXXX en Rudi_NL zijn de ultieme vrouwenmagneten van deze avond. Niet normaal hoeveel kusjes, knipogen, strelingen en kneepjes deze geile ijsberen van de dames ontvangen. Pijpwonder Lisa valt al bijna in katzwijm als Rudi_NL alleen al zijn haren staat te "Jellen". Het is trouwens vreemd dat ze dat kan zien want haar ogen zijn zo dichtgeplamuurd dat ze alleen nog maar haar bek open kan krijgen. Dat is echter haar specialiteit zo weten wij.
- Ik probeer de gehele avond om een "Click" te krijgen met Joanna. Dit mislukt grandioos. Ze keurt me geen blik waardig. NikXXX wordt daarentegen zowat opgevreten door dit Poolse mokkeltje en hij vraagt of ik dat even expliciet wil benoemen in dit verslag. Bij deze.
- Tiga toont zijn complete sms, en surf historie en multimediale inhoud van zijn "Iphone" aan De Sonja. Deze nimf krast later op de avond mijn borstkas compleet aan flarden.
- NLNU, de man van de grote vaart, vergeet zijn duikuitrusting mee te nemen als hij met Lovely op de kamer beland en verzuipt bijna in haar veel geroemde drijfnatte orgasme.
- "de souza" legt in zijn eentje de volledige voorraad "Warsteiner" droog waarmee hij zijn verdriet en opgelopen "PSV" trauma van de afgelopen week verwerkt.
- Tussendoor laat ik me door Roemeense XXX zonder condoom afzuigen in de bioscoop. (Naam bij de redactie bekend).
- Cupido blijkt de enige ijsbeer te zijn die bij pornoslet Shakira zelf aan de bak moet om aan zijn gerief te komen.
- De slaapverwekkende en matte sfeer in GT zijn Bosco een doorn in het oog. Hij trekt zich op de kamer terug met Daniëlla en neemt de gehele "Kamasutra" met haar door. Na afloop kent hij niet alleen alle standjes van dit Indiase standaard werkje maar lult hij zelfs Indiaas en is hij bekeert tot Hindoe.
- MichelJ brommert op en neer tussen "Living Room" en "GT" op zoek naar "AO". De smeerlap wil dit onder de pet houden maar komt wel mijn expertise in deze raadplegen.
- Na mijn expertise aan hem ter beschikking te hebben gesteld trek ik me terug op kamer 6 om een Roemeense snol "anaal zonder" te neuken. (Naam bij de redactie bekend maar uit "privacy" overwegingen weggelaten).
- "From Russia with Love" geldt vanavond niet voor GT Junky. Hij staat drie uur tevergeefs te wachten op een leugenachtige Russische die hem een "From Russia WITHOUT Love" bezorgt.
- Polar77 komt helemaal van de poolstreken naar "GT" om aan de bar volledig te ontdooien van al het vrouwelijk schoon dat hij op de korrel heeft.
- Babbel's "Range" blijkt nog ruimer dan die van BS, hij neukt alles tussen de 18 en 56 jaar en tussen de 46 en 103 kilo. Enige verschil, hij doet het nog steeds veilig.
- De "Ketszwans" is zo lang dat als ketserr buiten op een stretcher ligt de dame zijn leuter op de kamer kan pijpen.
- BS kamert zo'n 2 uur met zijn eigen vrouwtje. Vanzelfsprekend gebeurt dit . . . (Naam en werkwijze bij de redactie bekend maar uit "privacy" overwegingen weggelaten).
- Van Dattum zuipt net zo hard als "de souza". Het is dus niet alleen op de kamer "Van Dattum" maar ook aan de toog.
- 22:17, alle vermiste dames van de laatste tijd inclusief het vijftienjarig meisje in bezemkast teruggevonden.
- Ik vraag aan Poolse XXX of "AO" bij haar een meerpijs heeft of dat het tot de normale klantenbinding behoort. Het tweede is het geval. Ik neuk haar derhalve "Barebone" en spuit de romige saus lekker in dat bekje van haar. (Naam bij de redactie bekend maar uit "privacy" overwegingen weggelaten).
- Sommige beren hebben alles over voor een dame. Raul7 wacht al 77 dagen en 23 uur op een specifieke dame. Vandaag wacht hij nog eens 7 uur. En ja hoor, om 21:09 is het zover en heeft hij haar te grazen. Om 21:21 staat hij alweer buiten.
- De altijd naar porno hunkerende NikXXX hangt geruime tijd om de spermaput van een goed geproportioneerde "Hard Body". Pas als Sonja hem zegt dat hij niet moet lullen met dat wijf maar gewoon moet neuken, is hij binnen de minuut op de kamer.
- Ik zit met Rudi_NL aan de toog nadat ik hem met een voorbinddildo anaal gepenetreerd heb. Vanzelfsprekend "AO" want wie doet er nou een rubbertje om een dildo. Deze werd trouwens ter beschikking gesteld door Lulu die weer terug is.
- Over Lulu gesproken. Zij neemt plaats op de schoot van Cupido, trekt aan 's mans versnellingspook waarna ze haar besmeurde handen aan haar haren afveegt, nog eens lekker aan haar gat krapt en tenslotte haar vingers aflikt. NLNU bekijkt dit tafereeltje en komt tot de ontdekking als hij zijn bril heeft poetst en deze weer opzet hij niet naar de wielen van Cupido zijn koets kijkt maar naar de tepels van Lulu.
- 22:59 Aan de bar schuift Anita onbeschermd haar tong bij mij naar binnen en graait zonder vingercondoom aan mijn onder de sperma zittende klepel.
- Rudi_NL en ik krijgen binnenkort geschiedenisles van onze nieuwe lerares Nora.
- MichelJ gaat met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid binnenkort een incestueuze verhouding aan met zijn zojuist verworven schoonzus. Broer Bosco faciliteert dit gegeven.

ketserr
22 mei 2011, 16:09
Ik had gister de keus om of op de racefiets een tocht van 120km te doen of een dag naar het Duitse kets oord en dit is een moeilijke keuze voor me. Misschien mag ik van geluk spreken dat ik begin van de week tegen een licht griepje aanliep zodat die tocht op de racefiets zeker afviel. Het was dus zaak om snel weer de ouwe Ketserr te worden en dat was ik vrijdag ook bijna.

Gisterochtend werd ik opgehaald door de tuk-tuk en direct gaan we de snelweg op. De tuk-tuk bestuurder wilde een andere route nemen maar er stonden duidelijk boorden dat er een stuk van die weg is afgesloten dus ik zeg je moet de gewone route nemen, dit lukte nog net om vervolgens verderop in een spookfile terecht te komen. En dit was natuurlijk mijn schuld en ook hier stonden die boorden dat die andere weg afgesloten is maar de tuk-tuk bestuurder bleef volhouden dat we over die weg moesten. Nou echt niet want je hoef mij de weg naar GT niet te wijzen! Via een pis pauze bij de mac kwamen we aan bij het Duitse kets oord. De deur word geopend en Magda stond er maar deze keer kreeg ik niet de aandacht van haar die ik de laatste keren wel van haar kreeg, zal wel komen omdat ze het even druk had.

Na een lunch in de tuin moest er geketst worden en ik zag haar al lopen die de eerste zou moeten worden, Antonella. Ze zag er weer heerlijk uit met dat heerlijk gebruinde lichaam en een mint groen setje aan. Ik maak een praatje met haar en maak haar duidelijk dat ze voor een sloesol op pad ken en toen kwam het. Ze zegt; you are a little difficult for me. Maar waarom? Je bent een leuke knappe jongen en erg aardig maar die ketszwans van jou die is mij net even te veel. En daar stond ik dan weer maar was blij dat ze het van te voren zei en tenslotte heb ik haar al een keer geketst. Een vriendin van haar schoof later bij haar aan en die is het toen geworden. Dat was Melissa.

Na wat uitgerust in de tuin te hebben liep ik nog eens een rondje voordat ik me tot de bbq ging voegen. Ik loop langs de ingang komt daar Selina binnen in een strakke spijkerbroek en wit hempje. We groeten elkaar en ik zeg dat ik eigenlijk wil gaan eten maar ze ging zich snel voor mij ketsbaar maken en zou direct een sloesol regelen, 10 min later liepen we samen naar de kamer. Dit was net als vorige week heerlijke sex waarbij ik haar weer heb leggen likken!!
Hierna heb ik twee boorden met voer van de bbq naar binnen zitten werken want net als vorige week had ik na Selina een enorme honger.

Het eten was lekker en hierna moest ik toch wel even onderuit gaan leggen om het allemaal te laten zakken. Hierna nog een op pad geweest voor een derde ketsronde want hier was nog tijd voor want omdat ik mee reed met de tuk-tuk had ik een deadline want de tuk-tuk ging om 22uur weer terug naar huis. Die derde had ik bijna gevonden ondanks er nog zat kets opties waren was het bijna Lara geworden waar ik in de kino naast ging leggen. Het werd een leuk gesprek maar ze was lui zei ze en wilde daarom geen sloesol gaan halen. Het zou onze eerste keer worden en dan zou ik een verkeerd beeld van kennen krijgen. Het zal ook wel te maken hebben omdat ik altijd met haar vriendin ga die The Golden Lady is. Ze vroeg wanneer ik er weer zou zijn en ik vertelde wanneer dat zou kennen zijn en toen zei ze; dan gaan wij ketse!

Die deadline van 22uur heb ik gehaald en liep naar Tatiana die mijn sloesol van mijn pols haalde en ze vroeg; zo jongeman heb je het weer naar je zin gehad? Altijd maar ik mis wel The Golden Lady. Wie is dat? Toen ik verteld had wie dat is snapte ze waarom ik haar die naam heb gegeven.

Eerder op de dag hoorde een moderne versie, in dit een geval een verziekte versie, van deze klassieker blinded by the light (http://www.youtube.com/watch?v=qNN_bPJ4Ubo&feature=related) en tussen al die ketspoppen genoot ik ervan en kwam ik wéér tot de conclusie dat ik nog lang niet ben uitgekets in het Duitse kets oord!

NikXXX
22 mei 2011, 20:53
Gisteren was er ook ene Chantalle aanwezig in GT. Ze is nog niet zo lang in GT. Ze zei uit Frankrijk te komen maar ze is zo Roemeens als de pest natuurlijk. Ze beschikt over een goed stel geproportioneerde borsten (cup C). Naturelle bleke huid. Sprak mij in het Duits aan. Circa 1m65. Halflang geblondeerd haar naar achteren gekamd. Herkenbaar aan haar centenbakje :wink: Staat op mijn to-do list.
Omdat ik geen info heb over haar service laat ik de eer om een recensie te schrijven over haar, over aan degene die ook daadwerkelijk met haar gekamerd heeft.

Bosco
22 mei 2011, 21:09
Gisteren was er ook ene Chantalle aanwezig in GT. Ze is nog niet zo lang in GT. Ze zei uit Frankrijk te komen maar ze is zo Roemeens als de pest natuurlijk. Ze beschikt over een goed stel geproportioneerde borsten (cup C). Naturelle bleke huid. Sprak mij in het Duits aan. Circa 1m65. Halflang geblondeerd haar naar achteren gekamd. Herkenbaar aan haar centenbakje :wink: Staat op mijn to-do list.
Omdat ik geen info heb over haar service laat ik de eer om een recensie te schrijven over haar, over aan degene die ook daadwerkelijk met haar gekamerd heeft.

Ze komt ook van happy vandaan, kweet niet wat haar naam daar was.

Ace2
22 mei 2011, 22:02
Gisteren was er ook ene Chantalle aanwezig in GT. Ze is nog niet zo lang in GT. Ze zei uit Frankrijk te komen maar ze is zo Roemeens als de pest natuurlijk. Ze beschikt over een goed stel geproportioneerde borsten (cup C). Naturelle bleke huid. Sprak mij in het Duits aan. Circa 1m65. Halflang geblondeerd haar naar achteren gekamd. Herkenbaar aan haar centenbakje :wink: Staat op mijn to-do list.
Omdat ik geen info heb over haar service laat ik de eer om een recensie te schrijven over haar, over aan degene die ook daadwerkelijk met haar gekamerd heeft.

Ze was er vrijdag ook en heeft volgens mij al eerder in GT gewerkt. Zelf heb ik er geen ervaring mee, maar ik meen dat ze redelijk voldoende op de kamer was. Volgens mij was het deze:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21971-Chantal-(Franse)&p=171177#post171177

Tiga
23 mei 2011, 09:18
- Tussendoor laat ik me door Roemeense XXX zonder condoom afzuigen in de bioscoop. (Naam bij de redactie bekend).
- Na mijn expertise aan hem ter beschikking te hebben gesteld trek ik me terug op kamer 6 om een Roemeense snol [i]"anaal zonder" te neuken. (Naam bij de redactie bekend maar uit "privacy" overwegingen weggelaten).
- BS kamert zo'n 2 uur met zijn eigen vrouwtje. Vanzelfsprekend gebeurt dit . . . (Naam en werkwijze bij de redactie bekend maar uit "privacy" overwegingen weggelaten).
- Ik vraag aan Poolse XXX of "AO" bij haar een meerpijs heeft of dat het tot de normale klantenbinding behoort. Het tweede is het geval. Ik neuk haar derhalve "Barebone" en spuit de romige saus lekker in dat bekje van haar. (Naam bij de redactie bekend maar uit "privacy" overwegingen weggelaten).


Bij deze vraagt de redactie de ontbrekende gegevens op...

Carlitos
23 mei 2011, 10:00
Dat er geen foto's hier worden geplaatst, daar heb ik begrip voor, maar geen namen????:confused: Hoe kunnen wij dan testen of die Roemeense echt zo geil is als hierboven beschreven? Het is goed dat hier de admin ingrijpt!:wink:

Willem2
23 mei 2011, 10:09
Het is goed dat hier de admin ingrijpt!:wink:

Ja wanneer je een Badmuts moet opzetten of niet

Carlitos
23 mei 2011, 11:15
Nou Willem2, had al een oneerbaar voorstel gehad om zonder badmuts te werken! Op welke manier grijp jij dan in? ip-ban....?

Big30
23 mei 2011, 16:50
Nou Willem2, had al een oneerbaar voorstel gehad om zonder badmuts te werken! Op welke manier grijp jij dan in? ip-ban....?
De volgende maatregelen zijn getroffen:

1. Een ip-ban.
2. 10.000 strafregels schrijven.
3. Een maand verbod om een club te bezoeken.
4. Binnen 2 maanden de halve marathon < 1u40m lopen.
5. Laptop is ingevorderd en internet 1 maand afgesloten.
6. Verplicht alle Literatuur van Maart Smeets lezen en daar een sciptie over schrijven.

Namens de het IJBF,
w.g.
Big30

(Beroep is niet mogelijk)

Flipper
23 mei 2011, 18:43
Hmm klinkt als Michael Mind - Blinded by the light (DLB mix) ... Qua dame.. klinkt niet bekend..

BSesamstraat
23 mei 2011, 18:50
Zo net aan gekomen in Pretpark goede en geile tijden. de volgende meisjes zie ik al rond huppelen Maria(ro), Madelina (ro),Lulu, Lolita(du en ziet er super uit), Nila(du),joanna, Nora, Lia,Annie,Xenia, Stefania, Gabriella, en lekkere Lydia, vannessa en onze Nellie als theke .... rest komt nog ;) de rust word ruw verstoord door een roemeense chick

Alabama
23 mei 2011, 19:09
Wellicht morgen naar GT :)

naughtyboy
23 mei 2011, 19:48
Hey Bbert,

Heb je Sandra (Amy LR) nog gepot in Gt, heb al een tijdje niets meer over haar gehoord of gelezen?

Grtz. NB

NikXXX
23 mei 2011, 20:10
Ze was er vrijdag ook en heeft volgens mij al eerder in GT gewerkt. Zelf heb ik er geen ervaring mee, maar ik meen dat ze redelijk voldoende op de kamer was. Volgens mij was het deze:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21971-Chantal-(Franse)&p=171177#post171177

Duidelijk dat Ace2 zijn notitieboekje goed gecategoriseerd heeft :)

Megaboob
23 mei 2011, 20:37
Hoi Nikxx,

Deze dame heeft al eerder in GT gewerk, zie mijn recensies onder de werknaam Chantal!

Werkelijk een heerlijke dame, waar ikal volop twee keer van heb mogen genieten. Ik ben blij dat ze er weer is!

Megaboob





Gisteren was er ook ene Chantalle aanwezig in GT. Ze is nog niet zo lang in GT. Ze zei uit Frankrijk te komen maar ze is zo Roemeens als de pest natuurlijk. Ze beschikt over een goed stel geproportioneerde borsten (cup C). Naturelle bleke huid. Sprak mij in het Duits aan. Circa 1m65. Halflang geblondeerd haar naar achteren gekamd. Herkenbaar aan haar centenbakje :wink: Staat op mijn to-do list.
Omdat ik geen info heb over haar service laat ik de eer om een recensie te schrijven over haar, over aan degene die ook daadwerkelijk met haar gekamerd heeft.

BSesamstraat
24 mei 2011, 00:22
Hey Bbert,

Heb je Sandra (Amy LR) nog gepot in Gt, heb al een tijdje niets meer over haar gehoord of gelezen?

Grtz. NB

Nee eerlijk gezegd niet..., na ik Marijke in m'n vizier kreeg heb ik niks anders gezien en toen ik om 1 uur van de kamer af kwam was de bar helemaal leeg ;)

BSesamstraat
24 mei 2011, 00:26
Zo net aan gekomen in Pretpark goede en geile tijden. de volgende meisjes zie ik al rond huppelen Maria(ro), Madelina (ro),Lulu, Lolita(du en ziet er super uit), Nila(du),joanna, Nora, Lia,Annie,Xenia, Stefania, Gabriella, en lekkere Lydia, vannessa en onze Nellie als theke .... rest komt nog ;) de rust word ruw verstoord door een roemeense chick

Ook lin, djuna, asia, Mia, Sonja , Marijke met Poolse vriendin en een stuk of 15 à 20?waren er aanwezig dus de line up was weer toppie

gignnl
24 mei 2011, 02:24
En hoe was Marijke ff lekker gbbeft?

Carlitos
24 mei 2011, 06:36
De volgende maatregelen zijn getroffen:

1. Een ip-ban.
2. 10.000 strafregels schrijven.
3. Een maand verbod om een club te bezoeken.
4. Binnen 2 maanden de halve marathon < 1u40m lopen.
5. Laptop is ingevorderd en internet 1 maand afgesloten.
6. Verplicht alle Literatuur van Maart Smeets lezen en daar een sciptie over schrijven.

Namens de het IJBF,
w.g.
Big30

(Beroep is niet mogelijk)

Nou Admin, daar kan ik niet tegen op, dan maar weer met de badmuts op. Ik zou dit alles voor geen geld willen missen! :teuflisch:

Carlitos
24 mei 2011, 06:41
En hoe was Marijke ff lekker gbbeft?

Ja, bbertb hoe was Marijke? Van jou kunnen we toch zeker een goed verslag verwachten...

Rudi_NL
24 mei 2011, 12:53
Ja, bbertb hoe was Marijke? Van jou kunnen we toch zeker een goed verslag verwachten...

Hoezo??? Is dat verslag van Cupido en mij weer niet goed genoeg???
:confused:

Gert-Jan, als ik jou was zou ik niet wachten tot donderdag en het zekere voor het onzekere nemen en nu meteen gaan.
:bud[1]:

Volgens mij ben je er in gedachten al (ik trouwens ook nog/al weer). Heb nu ook weer niet al te hoge verwachtingen. Misschien heeft ze binnenkort haar dag niet en kan de sessie alleen maar tegenvallen.
:huch:

Als je haar treft, veel plezier en een beetje voorzichtig met haar natuurlijk. Groeten.
:smiley:

Carlitos
24 mei 2011, 14:47
Sorry Rudi, indien ik moet kiezen tussen jullie beiden, was die van jou beter. Maar van alle beren hier, is bbertb de enige die ik persoonlijk ken, dat is dus iets vertrouwder voor moi. Ik moet helaas tot donderdag wachten, ik heb ook andere verplichtingen.

BSesamstraat
24 mei 2011, 16:15
Gert-Jan,

Dank je voor de vertrouwen ;), even over de mede beren die ik allebei persoonlijk ken.. Cupido... bekijkt en voelt alleen oudere damens :tongue:normaal gesproken dus deze recensie was een uitschieter ;).
En Rudi komt net kijken in deze wereld en zegt bij elke dame oooo wat lekker en ik ben verliefd ... Dus daar kan je niks van op aan ...:rolleyes:...
Daarom voel ik me vereert dat je het van mij wil weten. En krijg net een sms dat ze er dan nog is donderdag. En zo niet dan zit ze bij mij op kantoor onder mn bureau ;)

Cupido
24 mei 2011, 21:31
Ja ik bekijk, voel ?? en neuk alleen dames van 19 jaar en ouder tot ongeveer 30!!! De categorie daarna heb ik overgelaten aan Elgar en badslippers!!! Daaronder aan BBertB!! Dus Marijke was idd een uitschieter!

Rudi_NL
24 mei 2011, 22:06
En Rudi komt net kijken in deze wereld en zegt bij elke dame oooo wat lekker en ik ben verliefd ... Dus daar kan je niks van op aan ...:rolleyes:...


Nee Bbertb. Dat zeg ik niet, maar dat zeggen de dames. :smile2:

BSesamstraat
24 mei 2011, 22:19
Ik ga het morgen vragen rudy... ben toevallig in de buurt. En die bmw's rijden het laatste stukje altijd zelf. Dus heb geen keus. En cupido... Voor een keer mag het, als je ze volgende keer maar vrij laat voor mij

Rudi_NL
24 mei 2011, 22:35
En die bmw's rijden het laatste stukje altijd zelf. Dus heb geen keus.

Even zonder gekheid: de mijne staat voor circa 90% in de parkeergarage, voor 5% bij GT, voor 3% bij LR, voor 1% bij overige saunaclubs en voor 1% op "normale" plaatsen. Ben blij dat ik naar deze clubs in Duitsland kan rijden anders had ik mijn auto helemaal voor niets in mijn bezit gehad (niet echt economisch, wel heel erg leuk).
:lostit:

lustman
25 mei 2011, 01:05
Een ijsbeer heeft altijd een uitvlucht klaar om naar de hoeren te gaan. Je ontvangt een bericht : past het als ik men zonnebril kom ophalen ? Daarna rijdt ik verder naar GT. Toevallig ben je vrij die dag en wordt het schitterend weer ! Antwoord : Ja , kom maar af en ik ga mee richting Bruggen. Het was al weer van begin april geleden dat ik nog in Gt geweest was. Dus...

Rond half drie bereikten we de Heidweg. Er was nog voldoende plaats op de parking rond het gebouw. Veel Belgische en Nederlandse nummerplaten , slechts enkele Duitse.

We kregen ditmaal de light-versie badjas. Deze zijn dunner van stof en dus best handig als de temperatuur wat hoger is. We waren nog net op tijd om wat vers gebakken broodjes te eten en ondertussen keurden we de aanwezige dames. Een goede eerste indruk. Voldoende vrouwen voor ieder wat wils. De vaste waarde en een hoop nieuwe. Bij het aanzien van al dit lekkers kwamen de volgende woorden uit The Saint z'n mond : dit blijft toch de club waar ik onmiddellijk geil wordt. Zeker weten ! In de meeste andere clubs is het juist omgekeerd , althans voor mij. Ook passeerde enkele gefrustreerde dames de revue. Toch begrijpelijk als je slechte service geeft , met een zuurkop loopt te jagen en dan nog eens een arrogante taal spreekt je geen kloten te doen hebt.

De tijd was aangebroken om wat druk van de ketel te laten. Ik waagde men kans met de Bulgaarse Nathalie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?324-Nathalie-(-Bulgaarse-zwart-haar)&p=216715#post216715) en The Saint ging er met de Griekse Sisi (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24794-Sisi-(Grieks)&p=216818#post216818) vandoor. Mijn sessie was maar zeer matig. The Saint was aangenaam verrast van deze knappe Griekse die hem gestrikt had aan de kino.

Even gaan relaxen in de zonnige tuin. Zalig weer trouwens rond de 23°c. Het avond eten werd vrij vroeg geserveerd omstreeks 17u. Er was keuze uit twee menu's : kipfilets met rijst of varkensreepjes in saus met aardappels. Beiden lieten zich smaken door ons.

Na het eten gaat traditie getrouw iedereen met z’n volgevreten buik onmiddellijk de kamer op. Na al die jaren clubben heb ik het nooit begrepen en zal ik het nooit begrijpen. We lieten het eten wat bezinken en stelden ons strategisch op aan de bar. Eerder die dag was The Saint z’n oog gevallen op een knappe Poolse (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8182-Mia-(voorheen-Martha-Freude39)-(Poolse)&p=216815#post216815)dame in een verleidelijk wit setje , maar werd toen weggekaapt voor z’n neus. Nu zat ze tegen het raam en was ze available. Dus toehappen maar. Half uurtje later kwam hij terug. Blijkbaar woonde de dame al enkele jaren in Duitsland en dat liet zich duidelijk merken in de gegeven service. Ik had in de namiddag al halvelings een afspraak gemaakt met Djuna (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14982-Quna-Thais-Chinees) aka de Thaise panlat en hoopte weer eens alle hoeken van de blokhut op te zoeken. Spijtig genoeg kwam ze met slecht nieuws : ze ging op dat moment voor drie uur de kamer op. Andere favorieten van mij waren niet aanwezig dus…Moest plan B boven gehaald worden , maar het werd plan M.

The Saint had in de wagen verteld over een zekere Marijke. Een Nederlandse meid van bijna 1m80 groot. Verdere details wist hij niet , enkel nog dat ze zeer goed was en maar een weekje zou blijven in GT. Tijdens de dag hadden we al enkele dames gespot en gespeculeerd of ze dat nu zou zijn. Buiten in de tuin zat er een meid die er Nederlands uitzag , maar was constant in gezelschap van twee heren. Als ervaren ijsbeer heb je op al die jaren je lul al in bijna alle nationaliteiten gestoken. Zo kan je meestal het uiterlijk linken aan het land waar ze vandaan komt. Wat later zagen we deze meid staan aanschuiven voor een bordje goulash soep. The Saint sprak haar aan en bingo ! Het was dus de bewuste : Marijke (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25775-Marijke). Lang heb ik niet gewacht en een afspraak met haar gemaakt. ( zie recensie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25775-Marijke&p=216861#post216861))

Meer dan een uur later kwam ik gesloopt terug van de kamer , nam een douche en ging aan de bar iets drinken. The Saint was in gesprek met een Belgische man die op zakenreis was in Duitsland. Van het YBF had hij nog nooit gehoord en we hebben hem maar gezegd om eens een account te maken. Boy69 gaf ook nog enkele tips aan de man , want deze wou morgen ook nog een clubje doen. Rond 23u vertrokken huiswaarts. Het was een geslaagde zonnige dag zonder zuipclubjes of wachttijden.

Ace2
25 mei 2011, 14:32
Live from GT:
Net gearriveerd en dankzij de bewaking een plekje op de bomvolle parkeerplaats van GT gekregen. In de bar is het redelijk druk, maar als je de wit gekleurde zee en gekleurde bikini's buiten mee telt is het echt druk. Gespotte vrouwen: Djuna Jessy (Cuba en terug van vakantie) Lulu Lovely Elisia Gloria Nani Hani Stephanie Lisa Emma Heidi Zoe en Laura. Er loopt best wel wat nieuw vrouwenvolk rond waaronder 2 latina's die samen met Samyra en Claudia mee wandelen. Ook zijn ereen hoop bekende gezichten waar ik de naam niet meer van weet. Ik word denk ik oud (al is mij dat uiteraard niet aan te zien) Er zijn geen wachttijden.

Ace2
25 mei 2011, 16:00
Live from GT:
Een nieuwe latina heet Jossy en ze is redelijk op de kamer. Ondertussen maken DeSouza RiccoBsnana en SFL de boel onveilig. Verder nog gespot: Lin Christina Moni Mona Lucia De drukte lijkt wat af te nemen Nellie staat achter de bar.

facial
25 mei 2011, 16:12
Mooi Ace dat je een live verslag post vanuit de club zelf

Ace2
25 mei 2011, 16:38
Live from GT:
Gespot: Desire Denise Adriana Veronica Lina Asia Marijke Jessy (Kroatie) Eugenia Wiam Gabriela Martha Alexia (vorheen VV) Sibel (volgens DeSouza kan ze beter gelijk vertrekken) Gulia Adella Janine SFL blijkt Veronica nog nooit eerder te hebben gezien.

Ace2
25 mei 2011, 17:07
Live from GT:
Gespot Monica en Violetta. Het is gezellig al staat er wel een lange rij voor het eten. DeSouza weigert daarin te gaan staan. Dat doet hij thuis wel. Ik heb geen gaarkeuken. We hebben het over genetisch gemanipuleerde vrouwen ( al was het oorspronkelijk genetisch gemanipuleerd bier) en dat biedt mogelijkheden: een Thaise van 1.90 met megaboob tieten en een strak kutje van een meisje van 1.20. DeSouza en SFL zijn in een heftige discussie over kwaliteit van bier, terwijl ik probeer te herleiden wat het verband is met de kwaliteit van orgasmes. SFL heeft bekend dat voorafgaand aan een saunaclub bezoekje, van opwinding, niet kan slapen. RiccoBanana heeft daar weinig last van, anders zou hij nooit slapen (het duurde even voordat het kwartje bij mij viel).

MichelJ
25 mei 2011, 17:19
Live from GT:
Gespot Monica en Violetta. Het is gezellig al staat er wel een lange rij voor het eten. DeSouza weigert daarin te gaan staan. Dat doet hij thuis wel. Ik heb geen gaarkeuken. We hebben het over genetisch gemanipuleerde vrouwen ( al was het oorspronkelijk genetisch gemanipuleerd bier) en dat biedt mogelijkheden: een Thaise van 1.90 met megaboob tieten en een strak kutje van een meisje van 1.20. DeSouza en SFL zijn in een heftige discussie over kwaliteit van bier, terwijl ik probeer te herleiden wat het verband is met de kwaliteit van orgasmes. SFL heeft bekend dat voorafgaand aan een saunaclub bezoekje, van opwinding, niet kan slapen. RiccoBanana heeft daar weinig last van, anders zou hij nooit slapen (het duurde even voordat het kwartje bij mij viel).


Live from GT:
Gespot Monica en Violetta. Het is gezellig al staat er wel een lange rij voor het eten. DeSouza weigert daarin te gaan staan. Dat doet hij thuis wel. Ik heb geen gaarkeuken. We hebben het over genetisch gemanipuleerde vrouwen ( al was het oorspronkelijk genetisch gemanipuleerd bier) en dat biedt mogelijkheden: een Thaise van 1.90 met megaboob tieten en een strak kutje van een meisje van 1.20. DeSouza en SFL zijn in een heftige discussie over kwaliteit van bier, terwijl ik probeer te herleiden wat het verband is met de kwaliteit van orgasmes. SFL heeft bekend dat voorafgaand aan een saunaclub bezoekje, van opwinding, niet kan slapen. RiccoBanana heeft daar weinig last van, anders zou hij nooit slapen (het duurde even voordat het kwartje bij mij viel).

Ik vind dat je aan het spammen bent ;)

Ace2
25 mei 2011, 18:07
Live from GT:
De tweede nieuwe latina heet Chanel en komt uit Brazilie. Verder nog gespot: Vera Carolina Elini Antoinella. Verder kennis gemaakt met Bosbeer die een ieder Antoinella van harte aan beveelt. Volens Vera en Elini ben ik een verrekte Mongol (althans datheeft SFL voor mij vertaald) Bosbeer herkende mij uit de beschrijvingen van mijn verhaaltjes. Gelukkig ben ikaltijd eerlijk in mij beschrijvingen. Het gerucht gaat dat NikXXX ook komt. Volgens Zoe zou Badslippers er ook zijn, maar niemand heeft hem verder gezien.

Ace2
25 mei 2011, 18:28
Ik vind dat je aan het spammen bent ;)

Oude tijden herleven

Ace2
25 mei 2011, 18:34
Live from GT:
Bosbeer heeft eten besteld ( het eten van GT was op) en gaat dat nu met vrienden buiten op het terras eten. Ik ben niet uitgenodigd. Hij mag wel eens een voorbeeld nemen aan MichelJ. SFL is aan het water!!!!!!!!
Er is net een nieuwe Thaise binnen gekomen. Ze is wel traag met omkleden. Ik wacht al 2 minuten. Verder gespot: Chris (ik stortte op mijn knieën voor haar neer) Andrea en ik zwijmel nu weg in de ogen van Chanel...............

MichelJ
25 mei 2011, 18:40
Lees je IM eens Ace....

Ace2
25 mei 2011, 18:47
Live from GT:
NikXXX is in da house

Ace2
25 mei 2011, 19:07
Live from GT:
De nieuwe Thaise heet Serena en heeft voorheen in YY gewerkt onder de naam Lin. Verder nog gespot: Sonja en Venus (new uit Brazilie) Sylvia

paul-kuhn
25 mei 2011, 19:11
ist mia das kleine pornostück ;-) mit den geilen titten und body, da?

Ace2
25 mei 2011, 20:45
Live from GT:
Net een sessie gehad met Chanel uit Brazilie. Goed en profi. Denise verkracht mij voor een lustpilletjes. Ik ga voor de verkrachting. DeSouza neemt er nog eentje. SFL is al uren zoek bij Elini. Ik kwam hem nog 1x tegen, terwijl hij riep: "ik ben nog niet klaar........ik ben nog niet klaar" Bosbeer kletst wat met de vrouwtjes en vertelt een ieder die het horen wil dat ik gewichtig ben. Ik wil het horen. RiccoBanana is in een goed gesprekverwikkeld. Dat is ook belangrijk. NikXXX ben ik kwijt. BbertB is gaan knuffelen met Marijke, die zojuist de lustpillenvuurdoop heeft gehad. Nu zijn ze kameren. Mijn buurman stoort zich aan het melodramatische geluid van mijn mondharmonica ..............................

Badslippers
26 mei 2011, 01:06
Live from GT:
Net een sessie gehad met Chanel uit Brazilie. Goed en profi. Denise verkracht mij voor een lustpilletjes. Ik ga voor de verkrachting. DeSouza neemt er nog eentje. SFL is al uren zoek bij Elini. Ik kwam hem nog 1x tegen, terwijl hij riep: "ik ben nog niet klaar........ik ben nog niet klaar" Bosbeer kletst wat met de vrouwtjes en vertelt een ieder die het horen wil dat ik gewichtig ben. Ik wil het horen. RiccoBanana is in een goed gesprekverwikkeld. Dat is ook belangrijk. NikXXX ben ik kwijt. BbertB is gaan knuffelen met Marijke, die zojuist de lustpillenvuurdoop heeft gehad. Nu zijn ze kameren. Mijn buurman stoort zich aan het melodramatische geluid van mijn mondharmonica ..............................

Ik nomineer de "Live" verslagen van Ace2 voor de "Pulitzer price". Heerlijk om die speldeprikken te lezen maar ik erger me kapot dat ik er niet bij kan zijn. Morgen "PHG" met SFL dan gaat de Tour verder!!!

BSesamstraat
26 mei 2011, 01:10
Ja Mia was aanwezig....

stoffel0903
26 mei 2011, 09:02
hello, als neweby toch een klein verslagje van mn vuurdoop. Kleine maand geleden mij toch laten overtuigen om mee te gaan naar de GT. Moest ik gezien hebben volgens hen. Op vrijdagavond de lange reis aangevangen en rond 20u aangekomen in de Heidweg. Direct langs deur kunnen parkeren alwaar een venster openstond waar duidelijk zware werken bezig waren :-). Na we op het belletje gedrukt hadden kwam ik blijkbaar in het aardsparadijs. Na de noodzakelijke douche, de hormonen stonden blijkbaar al op hoog niveau, nog half uurtje aan de bar bekomen van al dat schoons waar ik plots overvallen werd door een zekere miranda. Ik was redelijk vlug overtuigd om haar een sleutel te laten halen, blijkbaar is mn "ijsbeerkarakter" nogal zwakjes volgens mijn meer ervaren vrienden en na een half uur als nieuweling al direct het grotere werk aanvangen, als dat maar goedkomt. Wel ik moet zeggen het was adembenemend, zelfs zo goed dat ik vlak na de obligate pizza nogmaals met miranda geweest :-).
Ondertussen toch op één maand al een viertal maal geweest, tja het is een verslaving ik moet het toegeven.
Soms nog wel wat moeilijk om het vakjargon van de professionals hier te begrijpen maar doen ons best.

bosbeer
26 mei 2011, 10:00
Live from GT:
Bosbeer heeft eten besteld ( het eten van GT was op) en gaat dat nu met vrienden buiten op het terras eten. Ik ben niet uitgenodigd. Hij mag wel eens een voorbeeld nemen aan MichelJ. SFL is aan het water!!!!!!!!
Er is net een nieuwe Thaise binnen gekomen. Ze is wel traag met omkleden. Ik wacht al 2 minuten. Verder gespot: Chris (ik stortte op mijn knieën voor haar neer) Andrea en ik zwijmel nu weg in de ogen van Chanel...............

Klopt, het eten was op, er waren nog 8 gekookte eieren en 12 aardappels over. De kok vertelde dat er een bekende forumschrijver 5x opnieuw heeft laten opscheppen en dat ze dat niet wilden weigeren omdat ze bang waren voor een slechte recensie over het eten. Tatiana heeft toen voor ons heerlijk zigeunerschnitsels met frites besteld en ze vertelde direkt op zoek te gaan naar Ace2 met de opdracht onze vuile borden en bestek af te ruimen en daarna te helpen met de afwas. Helaas heeft ze 'm niet meer kunnen vinden die avond omdat hij het al had vernomen en rap voor een paar uur met een meid een hutje was ingevlucht. Daarom wordt er vandaag een faktuur gemaakt en naar zijn huisadres gestuurd. Bij niet- betalen volgt een entreeverbod.......

Carlitos
27 mei 2011, 12:08
Eten is al een tijdje iets minder, als je dat na je verblijf vermeld dan krijg je een kaartje voor bij de volgende keer €5,00 korting op te strijken! Dat kaartje ligt bij al die andere kaartjes om de hoek...:cool:
Gelukkig is de sex nog altijd goed!

seqoya
27 mei 2011, 12:51
en daar komen we toch voor ?

BSesamstraat
27 mei 2011, 12:56
Jij ook??? dacht dat jij alleen voor de sauna kwam ;)

seqoya
27 mei 2011, 13:01
hahahaha nee hou nie van warme en kleffe ruimtes ;)

zorro
27 mei 2011, 13:57
Zo, de laatste tijd weer wat uitstapjes gemaakt naar Saunaclubje hier en daar. Maar dan kom je uiteindelijk toch weer op het GT nest uit. Afgelopen woensdag was het weer zover. Mijn eerste gedachte was " hoe krijgen ze het voor elkaar!!" om zoveel lekker vrouwen bij elkaar te krijgen. Als je hier niet slaagt dan slaag je nergens. Ik zou wel in de Ballotage commissie willen zitten daarzo. Dat zou nou s een mooie variant op X-Factor zijn. Wie wordt de nieuwe GT kip?! Gracias!!

ketserr
28 mei 2011, 14:06
Ik zit aan de bar met De Geile Hond en Koning Warsteiner.
Was rustig maar word drukker.

Lisa, adriana, henriette, elle, johanna, jana, kelly, martha, tweeling, gloria, nicole, moni, jessica, cora, nog een paar
En een nieuwe volgens de ketsnorm maar die nog bezet.

ketserr
28 mei 2011, 14:07
chantal, nina, julia.

Carlitos
28 mei 2011, 14:54
Nila heb ik ook al een paar weken niet gezien, is ze nu wel daar?

ketserr
28 mei 2011, 15:36
Die nieuwe is er net aangegaan is russisch en staat morgen online.

Het word nu echt druk maar eerst eten.

Denise is nu ook.

BSesamstraat
28 mei 2011, 17:21
Ja nila heb ik deze week 3 dagen gezien

ketserr
28 mei 2011, 20:15
Zo en dan heb ik nu het rijk alleen want al die ijsberen zitten in de tuin balletje balletje te kijken.
De muziek bij de bar is ook zachter dan normaal.

jacky pakutra
28 mei 2011, 23:05
Denise is nu ook.
voldoen haar extensions (die had je nog niet gezien denk ik?) aan de ketsnorm?
vind haar zelfs nog mooier met dit nieuwe kapsel...

London Traveller
28 mei 2011, 23:57
Saturday at Golden Time



This was my first visit to Golden Time and I will describe the experience as seen through my newbie eyes.

I arrived by car at about 11. 30 am. I was expecting a big sign, like there is at Oase, but was disappointed. The entrance is right opposite a builders merchants and says Heidweg 1 on the wall. A very helpful and friendly parking attendant pointed out my space and, as well as other punters, girls were also arriving at this time. Two of them in a rather nice Mercedes at the same moment as I parked.

I was buzzed into the one storey building. A friendly lady at the entrance desk on the right of the entrance hall took my 50 euros entry, gave me a robe, and attached my electronic key to my wrist. She then went to the changing room with me (opposite the desk, on the left of the entrance hall) and showed me how the locks on the locker worked. The changing rooms are well appointed but rather small for the amount of men at the club (in fact the whole club is rather small for the numbers there) and often I found all the showers were busy and all the toilets as well, however the wait was usually fairly small and there are alternative showers and loos elsewhere in the club. The club thoughtfully provides supplies of hair gel and deodorant and plenty of towels were available by the showers. I like the way the robes and towels were branded with the Golden Time logo. The receptionist also gave me some shoes, which were also to be found in the changing room.

I then ventured out for a look around. The building is built around an innner courtyard which contains a jacuzzi, some showers, a sauna, a massage bed and somewhere to have sex. The main bar is easily located and this room also contains plenty of bar stools and sofas. The girls mainly were on the stools by the window next to the courtyard, whereas the men were on the sofas, however there didn't seem to be any rules about this. There seem to be rooms dotted around the club and the kino, which took me a while to find, is at the other side of the courtyard. There is plenty of space for public sex in the kino which has a couple of sofas but mostly has bed-type furniture. Girls seem to hang out pretty much anywhere in the club and most of them smoke, so the atmosphere can get rather cloudy at times (of course plenty of the punters smoke too, which doesn't help).

I went outside where there are extensive grounds, a barbeque area, sofas and eating benches, loungers and some more cabins where girls go with punters. In fact I never used any of the indoor rooms but was in the cabins for both of my encounters. These can be a bit chilly but have heaters in them which warm up fairly quickly (at least they did on a warmish day in May!). There are also other tent and beds where sex can take place, in varying degrees of privacy. I then settled on a lounger half way down the garden to read a book for a while and settle in to the vibe.

Some German guys who had travelled to the club from Munich, via Oase, chatted to me for a bit but otherwise I was left alone. Of note is that no girls approached me in the garden. In fact hardly any girls used the garden area and there were mostly men on the loungers.

A pal from this forum met me in the early afternoon and as it was getting colder we eventually moved indoors to size up the action in the bar. We sat on a sofa and eyed up the girls in the room, most of whom were sitting by the window. There are plenty of comings and going to keep an idle viewer entertained, but the pole didn't receive any use the whole evening I was there. Girls are dressed in bikinis for the most part, although other underwear is also displayed and some are topless and sometimes bottomless. Few girls seem to approach guys uninvited unless they had some prior acquaintance and none came up to me spontaneously the whole time I was in the club.

Eventually at about 4 pm I decided I needed to actually decide on a girl. I chose to indicate my interest to a pale-skinned brunette who turned out to be Moni a 24 year old Romanian fraulein. I specified to her that I wanted an affectionate GFE with plenty of kissing and intimacy but unfortunately, although she had a very pleasant personality and a good sense of humour, she failed to deliver on the kissing part, really just giving pecks on the lips and little more. Eventually she explained that she saved her best kisses for her boyfriend. She had a rather professional attitude, calling the other girls 'colleagues' but although I enjoyed her body, she had little enthusiasm for the encounter after about 20 minutes and left me to do all the work until half an hour was up. She told me that an additional half hour would be 25 euros but she clearly wasn't keen on continuing after the half hour point so we called it a day at 50 euros.

I was a bit disappointed with GT after this experience having expected something a bit better (I am always very ambitious) but at about 6 pm I refueled at the barbeque with my pal (there was a queue but it moved quickly and there always seemed to be plenty of space to sit) and then looked out for a new girl. Eventually I made eyes at Denise, an attractive Romanian from Bucharest with a wickedly attractive smile (in fact she had pretty gorgeous everything IMHO) and wild dark brown hair. I negotiated the GFE again and she promised that she would do her best. In the room I was not disappointed this time and in return I did not disappoint her. She was chatty, friendly, and willing to meet my needs, kissing affectionately and performing a very sexy blow job, which was probably the highlight of the session. After the initial half hour was extended to an hour she relaxed more and appreciated my efforts DATY and then when we had another session of sex she did not need any lube, bringing me off to a very satisfying climax in cowgirl. I was more than satisfied and introduced her to my pal who she thought she had seen before when she used to be blonde.

Although the 8. 30 soup had been rather salty, the 10. 30 pizza hit the mark better and I left at about 11 pm well satisfied.

Of note, and appreciated by me, is that although the club is crowded and smoky, it wasn't too bad in the warm weather with the doors open, and it didn't turn into a disco at the evening wore on. The lights dimmed, making it harder to see the girls though.

Overall I can see why this place is well rated. There is a good choice of talent around, although some girls were clearly very busy and hard to find, and it is possible to negotiate a good service if one has particular (but relatively normal) requirements. Like I did. The prices are reasonable and the food and drink is plentiful. However, the place is crowded, small and in winter will get very smoky.

hardmike
29 mei 2011, 09:15
hey heren! ik ga vandaag eens de gt opzoeken na lange tijd! hoe is het hier op de zondagen? zover ik terug kan lezen verschilt dat nog wel eens? en dan vooral de bezettingsgraad van dames? alvast bedankt!

lustman
29 mei 2011, 10:21
hey heren! ik ga vandaag eens de gt opzoeken na lange tijd! hoe is het hier op de zondagen? zover ik terug kan lezen verschilt dat nog wel eens? en dan vooral de bezettingsgraad van dames? alvast bedankt!

Tegenwoordig is het op zondag drukker dan op zaterdag met bezoekers. Omdat de laatste tijd de meeste beren zaterdag te druk vinden , verkiezen ze de zondag. Tja,... :gruebel: Maar niet getreurd ! Er zullen zeker genoeg dames zijn ! Sommige dames beginnen wel wat later in de namiddag. Wees dus niet te snel , want tegen de avond ga je nog ander lekkers zien verschijnen. :tongue: Traditioneel wordt er veel gekamerd na het avondeten tussen 18u & 20u en kan je al eens moeten wachten op een sleutel. Verder wordt het lekker weer dus vele beren zullen in tuin zitten te relaxen. Hierdoor zal er van drukte niet veel merkbaar zijn. Veel plezier en laat eens weten hoe het geweest is. :wink:

Carlitos
29 mei 2011, 10:30
Zondag open vanaf 14 uur, sta niet zoals ik vorige week om 11 uur aan de poort....:huch:

Big30
29 mei 2011, 10:38
Zondag open vanaf 14 uur, sta niet zoals ik vorige week om 11 uur aan de poort....:huch:
14u open op de Zondag? Is toch 13u dacht ik?? Of het zou zeer recent veranderd moeten zijn maar dat is niet zo volgens mij.

Montag bis Donnerstag: 11 - 1 h
Freitag und Samstag: 11 - 2 h
Sonn- und Feiertags: 13 - 1 h

Carlitos
29 mei 2011, 10:45
Oeps, vanaf 13 uur!

Note Big30: Foutje, dacht ik al!

hardmike
29 mei 2011, 11:11
niet getreurd ik jump nu in de auto pas ;) mijn verslag komt straks ;)

bergm550
29 mei 2011, 15:20
Geachte leden,

Op 28 mei was ik in Golden Time. Het was een drukke dag. Veel gasten, veel vrouwen. En het weer was mooi, en we konden allemaal lekker buiten vertoefen.

Er waren leuke vrouwen aanwezig; Mia, Lia, Elisabeth, Nani, Hani, en nog vele anderen. Nellie stond nog achter de theke en de poes had weer kroost. Hele kleine katjes zaten verscholen onder de houten vloerplanken die richting kamer 27 gaan.

Die kleine katjes waren aan het spelen op de rotsen aan de zijkant van het hout, en trokken veel bekijks van de gasten en vrouwen. Er liep ook een gabbert rond met een kale kop. Het bleek Rex te zijn. En Dah Soesa was ook van de partij, en ook de vriendelijke Rotterdammer die ik twee weken geleden ook had ontmoet.

Tijdens de barbeque begon het lokaal te regenen bij de etenstent, maar aan de andere kant van de tuin scheen de zon. Dit was echt een aparte gewaarwording. De gasten die in de zon lagen, keken verbaasd hoe wij onder de parasollen stonden vanwege de regen.

Het varkensvlees en de kip smaakte dit keer echt superlekker. Mijn complimenten aan de kok. Groenten at ik toch al niet, dus de EHEC-bacterie zal hopelijk aan mij voorbij gaan. Waarom zou een mens groenten moeten eten? Dit is helemaal niet nodig. Want als je rundvlees eet van een koe, dan krijg je de vitaminen al binnen, want de koe is een graseter. Daarom eten de leeuwen ook geen groenten, want leeuwen eten meestal herbivoren.

Helaas had ik de soep misgelopen, want toen was ik op de kamer met Elisabeth. En rond middernacht ben ik op de kamer gegaan met Nani. Ik wilde eigenlijk met Mia (Pools) gaan, vanwege haar mooie figuur en borsten, echter haar gezicht vond ik niet zo leuk. Dus toch maar weer voor Nani gekozen.

Er werd ook muziek gedraaid. Sommige liedjes klonken heel goed, echter daar ze instrumentalisch zijn, weet ik niet de namen van de liedjes. Het was rond 22:00 uur echt erg druk binnen, en ik heb ook heel veel buiten gezeten. Het is soms binnen niet uit te houden, vanwege de benauwde omgeving en de sigarettenrook. Knap hoor dat die theke-vrouwen dat vol kunnen houden. Maar je ziet soms aan hun gezichten dat ze het zwaar hebben.

Rex wilde tijdens de avond nog doorrijden naar de party in FKK World, maar besloot daar vanwege de afstand en tijd toch maar van af te zien. In ieder geval was het een mooie dag. Tot de volgende keer maar weer.

Bergm550

Dolfie
29 mei 2011, 18:52
Belgian polar beer meets English polar beer:freu:

Een tijdje geleden had Londontraveller hier op het forum laten weten dat hij graag eens een goede club in NRW wou aandoen.Ik heb toen een optie op GT genomen:biggrin: en gisteren was het zover.
Ik trof deze sympathieke Engelse polar beer aan in de tuin en zoals het dan vaak gaat is het uitwisselen van ervarigen steeds leerrijk.
Tijdens mijn geijsbeer in GT stootte ik ook nog op Rex,Ketserr en De Souza welke ook op een dagje plezier uit waren.;)
Op een bepaald moment spotte ik een op het eerste gezicht wat trieste dame echter toen ze me in de gaten kreeg lachte ze verlegen.Ik besloot effie naast haar te gaan zitten voor nadere kennismaking.
Ze bleek Joanna te heten,van Poolse afkomst.Ik sprak met haar voor een uurtje af en op de kamer begon het goed met heerlijk tongzoenen maar dan ineens was het net of ze enkel nog fysiek aanwezig was en haar gedachten ergens ver weg:confused:.Echt onwezelijk om dit mee te maken:gruebel:.
Ze was totaal niet meer bij de les en ze zei zelf om er geen uur van te maken want het was tenslotte mijn geld.Dat vond ik wel heel netjes van haar.De enige verklaring dat ik kan vinden is dat het haar laatste dag was en ze naar Polen vertrok om haar familie te zien…ik had de indruk dat ze veel zorgen om haar hoofdje had.Na deze afknapper was het tijd voor lekkere BBQ.
Na een file van ettelijke ijsberen lekkere pasta met kip gegeten.Het moet gezegd worden,de BBQ in GT is dik in orde:biggrin:.
Na de BBQ trof ik de Bulgaarse Julie aan die me eerst tot een trio wou verleiden met haar vriendin:eek: maar ik besloot om eerst een testritje met deze Julie te maken;).
Deze meid was volledig bij de les en is een toppertje op de kamer:tongue:.(zie recensie).
Later op de avond had Londontraveller een smile van hier tot in Tokio vanwege een prima sessie met de Roemeense Denise.
In de Kino probeerde de steeds sexy en uiterst sympatieke Donna Stefania mij en Rex te overtuigen voor wat spass maar ik moest nog wat recupereren.
Ondertussen zag ik de Duitse Elli uit FKK Planet die nu werkt in GT onder de naam Marianne en spotte ik ook nog Flo ( ex-YY).
Na de pizza kon ik het niet laten om de Duitse Mia nog eens uit te nodigen voor een sessie.
Mijn discussie met Ketsser over deze Mia raakt maar niet opgelost,of ze nu Turkse of Italiaanse roots heeft:cool:.Is eigenlijk ook niet zo belangrijk:biggrin:.
Met Mia beleefde ik weer echt geile sex:tongue:,ze zoent dan wel niet en ze is het prototype van een optik fick maar wat ze doet,doet ze echt goed.(zie recensie).
Het was weer een leuke dag in Brüggen.
Op naar een volgende keer.

Grtz,Dolfie

ketserr
29 mei 2011, 19:13
Gister, vorige week zondag, toen ik wakker werd na een dagje Duits kets oord was ik helemaal naar de tering ik had een koppijn dat wil je niet weten, dat krijg je ervan als je nog niet helemaal genezen van een griepje ben en dan lekker in al die rook gaat zitten die van die papieren schoorsteentjes afkomt. Maar een rondje met de ketsmobiel, de herinneringen van zaterdag en wat schrijfwerk zou ik de dag wel doorkomen. De daarop volgende week zag ik wel tegenop want dat zouden weer 5 avond etappes worden.
De eerste etappe van 5 naar komende zaterdag is gedaan en ik had het plan om vroeg naar bed te gaan want dan is het snel weer zaterdag, ondertussen zit ik dit nu te schrijven om 1h45 en ik had het plan om kort na de etappe naar me nest te gaan. Het lijkt wel of ik nu al zenuwappig ben zoals ik dat altijd de nacht ervoor heb. Ik vraag me dan ook af hoe ik deze week ga door komen en tussen alle bedrijven door wil ik me verhaal over The Golden Lady afmaken zodat jullie weten wie dat is, dat verhaal laat nog op zich wachten want die is nog niet af.

Gisteravond na de 5e etappe stap ik tegen 2uur me nest in maar kon weer niet slapen en lag om 3uur nog naar het plafond te staren dus ben ik maar wat tv gaan kijken en toen het 4uur geweest was maar weer een poging gewaagt en toen lukte het wel om vervolgens om 8uur wakker te worden. Inmiddels is het zaterdagochtend dus is het tijd om weer plankgas naar Bruggen te gaan maar eerst even kijken of ik me geld ken wisselen. Ik ging gisteravond naar de flappetapper en kreeg een hele stapel 20jes en dat moeten 50jes worden en het meisje bij de Jumboot deed maar al te graag wisselen voor me. Deze keer ging ik weer gewoon met de ketsmobiel want die Thailand gangers die ook zouden gaan hadden natuurlijk weer vertraging en de voor Ketserr doorn in het oog; de deadline van 22uur vertrekken. Na een gesmeerd ritje naar Bruggen ging me telefoon over toen ik de parking van GT opreed, er werd gevraagd waar ik ben want de eerste Thailand ganger was zijn tuk-tuk ingestapt.

Ik werd weer met open armen ontvangen door de thekefrau maar deze keer niet door Magda want die was er niet. Snel omkleden, een douche, stofjas aan en naar de bar voor een kop zwasse thee en een paar broodjes die nog warm waren. Je rook ze zelfs nog, heerlijk. Terwijl ik me broodjes zit te eten werd ik al gespot door enkele dames die me kwamen begroeten. Een Hongaarse zwaaide naar me en Adriana zag dat en er werd direct een gesprek gevoerd tussen die twee en dat ging duidelijk over mij. Adriana heeft me de rest van de dag regelmatig even opgezocht voor een praatje. Na een rondje om te zien wie of wat er al aanwezig was kwam ik uit in de tuin waar ik even op de houten loper ging zitten en al snel kwamen daar Mr. Warsteiner en De Geile Hond erbij zitten. Het was wat fris dus gingen we binnen aan de bar zitten waar ook een nieuwe dame zat die aan de ketsnorm voldoet, we waren het erover eens dat ze er erg lekker uitziet. Ze was de eerste die me opviel en is er dan ook als eerste aangegaan, een Russische, Ballerina heet ze.

Ondertussen zijn de Thailand gangers ook binnen en werd het drukker maar naast Mr. Warsteiner is altijd plek aan de bar dus heb je van de drukte weinig last. Tevens heb je dan een mooi overzicht over de aanwezige dames die allemaal komen binnen druppelen en uiteraard zat daar wel weer wat voor mij tussen maar eerst was het tijd om met De Geile Hond te gaan genieten van de bbq. Het eten was weer goed te doen en na twee boorden werd het tijd om weer een ketsbungalow bezoek te gaan doen dus werd de jacht weer geopend. De keus viel op een Duitse die al een paar weken op de kets nominatie staat. Bij de kino kwam ik haar tegen. Celine heet ze.

Weer aangeschoven aan de bar zie ik 80% van de badjassen de tuin inlopen om op het scherm een potje balletje balletje te gaan kijken. Dus werd het rustig bij de bar zodat ik een heel goed overzicht kreeg om me derde keus te maken maar ze ging bezet dus kon ik niet anders meer dan wachten tot ze vrij kwam en dit was pas rond half 12. Toen ze weer achter de gok automaat (ja het is een roemeense) zat ben ik er naartoe gegaan. Cristina heet ze.

De Thailand gangers waren allang vertrokken maar de echte beren waren nog aanwezig Mr. Warsteiner, De Geile Hond en ik uiteraard hangend aan de bar genietend van de moderne muziek die gedraaid werd. Uiteindelijk bleef de harde kern over ik en Mr. Warsteiner en plots ging de muziek uit als teken dat het gebeurd was voor vandaag.

Vorige week was Jenny thekefrau en was ze gekleed in een wit bloesje met een rood rokje ze was net een stewardess van Jenny Airlines, gister had ze een shirt aan, een strakke spijkerbroek met hakken eronder. Als ik haar daarin ziet vraag ik me gelijk af waarom ze me nooit is opgevallen toen ze nog te ketse was. Me polsbandje liet ik dus ook door Jenny afnemen en ze zegt tegen me; ik zie je volgende week weer. Ik zeg; nou… Jawel zegt ze.
Ik zeg Jenny gedag en met een laatste glimlach (http://www.youtube.com/watch?v=KuvrcfynDj8) loop ik samen met Mr. Warsteiner nadat we het licht hadden uitgedaan naar de ketsmobiel want die had ik een lift naar huis beloofd.

Om half 5 stapte ik me nest in en word vanmorgen om 10 uur wakker dus met een uur of 9 slaap dit weekend lijkt dat behoorlijk op maximaal genieten van je vrije weekend. Komende week tijdens de 3 etappen dagdienst haal ik me slaap wel in. Het was weer een mooie dag waar mij weer opviel net als de afgelopen weken is dat de tweeling mij helemaal na kijkt als ik voorbij als ik naar de kamer en dan kijken ze natuurlijk ook met wie ik er loop, ben eigenlijk wel benieuwd wat ze dan denken.

Ace2
29 mei 2011, 22:04
ACE2

Ik ben zo gek als een kanarie
Ppppppppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geef me money en ik woon in een Ferrari
Dan neuk ik in een Lamborgini
Dan zoek ik grote tieten
Ik rijd naar Duitsland om van natte poesjes te genieten
(Mr Polska en JeBroer, 101 Barz; c. 2011)

Ik beschouw het als een eer om deel uit te maken van de bulls. Met mijn pepermuntballetjes die in een zakje van KING-pepermunt zaten werd ik het bijzijn van Killer-Bull en Kinky-Bull door The MasterBull in juni 2009 gedoopt tot KING-Bull2. Ik was daarmee de 2de generatie bulls. Ondertussen zijn we al bij de zesde generatie, denk ik. Maar bij het bull-schap horen ook verplichtingen en eentje daarvan is acte de precense geven op de Tour du Force van SFL. Dat deed ik op woensdag 25 mei. Ik had deze datum lang van te voren uit gekozen en het bleek een schot in de roos want de zon stond strak aan de hemel en het beloofde een heerlijke dag te worden. Maar niet alleen SFL zou ik treffen. Ook een oude vriend van mij wilde weer eens los in GT. Laat ik hem KhangBon noemen. Eigenlijk hadden wij niets afgesproken, maar toen ik aan het begin van de middag in de auto stapte kwam er ineens een smsje binnen met de tekst: “raad eens waar ik ben?” “Waar ik onderweg naar toe ga” smste ik terug.
De heenreis ging voorspoedig en ik werd al op de hoogte gehouden van wat mij te wachten stond. Het waren smsjes uit lang vervlogen tijden. “Claudia heeft mij besprongen. Ze laat mij niet meer los” was een van de vele smsjes.
Tegen drieeen kwam ik op de Heidweg aan en waar ik al een beetje bang voor was, was dat het druk met auto’s was. De Oostblok-boy kwam op mij af wees al dat ik naar de parkeerplaats enkele honderden meters verder moest gaan. Ik draaide het raampje van mijn auto open om aan te geven dat ik het begreep. Ineens herkende de Oostblok-boy mij en gaf aan dat ik even moest wachten. Niet lang daarna kwam hij terug en dirigeerde mij naar een krap plaatsje op de parkeerplaats van GT. Huppelend liep ik naar de ingang van GT en toen de deur open ging kwam de bonkende muziek mij tegemoet. Ik stond aan de balie en zag al enkele dames driftig op en neer lopen. Toen ik mijn badjas met bijpassend sleuteltje had gekregen keek ik snel even in de barruimte, maar ik zag geen bekende ijsbeer. Snel liep ik de kleedkamer in en kleedde mij uit om vervolgens te gaan douchen. Bij het afdrogen liep Jessy uit Cuba voorbij, maar ze gaf geen teken van herkenning. Dat had ik ook niet verwacht, daar ik geen eurootjes in mijn handen had.

Met mijn natte haartjes liep ik de barruimte in en ik zag KhangBon al bij de bar zitten. Lachend liep ik op hem af en sloeg op zijn brede schouders. Ik bestelde water en ik vroeg hem hoe het met hem was. Ons gesprek was nog niet begonnen of Claudia kwam op ons af gelopen. KhangBon vertelde dat hij met pijn en moeite Claudia van zich had kunnen af slaan door te zeggen dat hij wachtte op een vriend. Dat viel hem tegen, dat hij werd aangezien voor een nieuweling, een gemakkelijk te versmaden groentje, terwijl hij ooit het alphamannetje van GT was. Claudia riep: “Is that your friend?” en ze wees naar mij. “I know him” riep ze uitgelaten en hield haar handje open, waarin ik 2 pepermuntballetjes legde. Daarna vervolgden wij ons gesprek en ondertussen speurde ik de omgeving af naar gewillige slachtoffers. Lachend gaf KhangBon mij een duw en zuchtte: “Jij verandert ook nooit. Er valt geen gesprek met je te voeren als je geil bent” Helemaal ongelijk had hij niet, want ik had 2 nieuwe latina’s gespot. Ik besloot maar eens een rondje te gaan lopen. Ik liep langs the road der krukjes en zag Denise met een klein super mager meisje zitten. Lachend liep ik op Denise af en gaf haar een zoen op de wang. Daarna stelde ze mij voor aan haar vriendin Eugenia. Voorzichtig gaf ik haar een hand, met enige angst dat ik haar botjes zou breken. Denise vroeg zoals altijd om een pepermuntballetje en ze haalde Eugenia over om er ook eentje te eten. Die nam er eentje in haar kleine mondje. Denise trok mij naar haar toe en fluisterde giechelend: “tell her about the pills….hihihih….tell her about the lustpills….hihihi….” Daarna draaide ik mij met een grote glimlach naar Eugenia en begon: “Be carefull, I have to tell you something about the bonbons.” Denise schoot al gelijk in de schaterlach en ik begon mijn verhaal dat Eugenia met grote weide ogen aan hoorde. Ik kwam bij het moment dat ik haar ging vertellen dat ze zo geil zou zijn dat ze iedere man zou grijpen die langs kwam. Als voorbeeld liep ik langs haar en ineens greep ik haar vast (iemand moet het toch voor doen) en ik sleurde het lichtgewicht meisje de lucht in dat een schelle gil door GT gaf. “I did not know that my pills work that well” zei ik verschrikt. Denise lag onder haar kruk van het schaterlachen. Het werd tijd om door te lopen. Bij de kino trof ik de 2 nieuwe latina’s aan: Jossy en Chanel. Ik stelde mij voor, maar in eerste instantie zat er weinig beweging in. Ik liep door en ging op een ligbed naast de whirlpool een live-verslag maken (some one has to do the dirty job). Tijdens dat getik kwam Jossy naast mij liggen en begon mij te strelen waarvan ik hoop dat mijn dochter daar nooit een man zal strelen. Het had wel het gewenste effect en Jossy zette gespeeld grote ogen op. Ze zoende wat, ze streelde wat en het winde mij genoeg op om een sleutel te vragen. Die sleutel bracht ons naar tuinhuisje nummer 24:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25841-Jossy-Braziliaans&p=217305#post217305

Op de terugweg naar de kleedkamer liepen wij door de barruimte en al gelijk zag ik mijn grote vriend SFL met een grote grijns bij RicardoBanana staan. Ik zwaaide wel en even had ik de indruk dat de heren weg doken. Ik liep door en weer zag ik een ijsbeer wegduiken. “Dat kan alleen DeSouza zijn “ dacht ik en ik klopte hem op de schouders waardoor hij nog sneller naar een thekefrau rende voor een goed gesprek. Ik voldeed in de kleedkamer aan mijn financiele verplichtingen, douchte mijzelf en liep de barruimte in. Ik trok DeSouza, onder luide protesten, mee richting mij 2 andere vrienden. Ik stelde de heren aan elkaar voor, waarbij alle 3 de mannen mij minachtend aankeken met een blik van: “ken jij zulke sukkels?”
RicardoBanana was bang dat ik hem niet zou hebben herkend. Lachend sloeg ik hem op de schouders en riep stoer: “Neeeee, man, natuurlijk niet.” Waarbij ik dacht: “ik loop niet voor niets nog steeds bij een psychiater wegens al die nachtmerries” RicardoBanana maakte de fout om ook zo nodig grapjes in mijn verhaaltje te willen maken en riep: “Jullie zijn eigenlijk te oud om al die meiden hier te neuken” “Jij leest morgen op het forum dat jij je lul niet overeind kreeg” dreigde ik, waarop DeSouza stoïcijns mompelde: “ja, ja, dat krijg je ervan. Ga je rustig naar je favoriete hoerentent en dan ontmoet je die gek van een Acel2 en de volgende dag krijg je de klap in je nek met die rare berichten van hem op het forum. Let maar op RicardoBanana” SFL mengde zich in het gesprek en al vrienden die elkaar al niet meer hadden gezien omhelsden wij elkaar. Het voelde goed. SFL had er veel zin in. GT was weer zijn place to be geworden. De laatste keren waren er alleen maar toppertjes bij gekomen, al had hij daar nog niemand van gezien. “Telkens als ik naar een saunaclub ga kan ik van opwinding niet slapen. Herkennen jullie dat?” waarop RicardoBanana antwoordde: “nee, anders zou ik nooit slapen” :wink: . Daarna kreeg het gesprek een rare wending. DeSouza snapte maar niet dat SFL als Belg Heineken dronk en voor we het wisten (ik had ook in moeten grijpen) hadden wij het over genetisch gemanipuleerd bier. Ik vroeg mij af of dit een soort opstapje was naar genetisch gemanipuleerde wijven, maar de heren gingen serieus in discussie.
Dat gaf mij de ruimte om even serieus bij te praten met Jossy. Ze kwam op mij afgelopen en legde haar hoofdje op mijn schouder. Gelukkig was die breed genoeg. Wij knuffelden en kletsten wat bij. Het verbaasde mij een beetje dat ze daar op de kamer geen aanstalten toe maakte, terwijl het wel geld had kunnen opleveren, terwijl ze in de bar maar (onbetaald) bleef kletsen. Mijn aandacht werd ineens getrokken door SFL die wel een geil Nederlands mokkel wilde neuken. Iedereen prees Veronica aan en SFL keek verbaasd rond: “Veronica?” mompelde hij “nooit van gehoord….nooit gezien” RicardoBanana prees ook Marijke aan en iedereen ging ineens strak zitten. DeSouza stelde haar voor als een jonge blonde godin en SFL begon gelijk te steigeren. “Ze is jong, strak, mooi en goed op de kamer” vervolgde DeSouza, waarop ik riep: “het lijkt wel of je het over mij hebt” en DeSouza zuchtte eens diep en nam nog een slok. Ineens keken alle gezichten naar de bar waar een blank blond meisje iets te drinken pakte. RicardoBanana en DeSouza wezen haar aan als Marijke. Ik schoot over de bar en tot mijn verbazing schrok Marijke. Ik stak mijn hand uit en vertelde haar dat mijn naam Ace was. “Wij noemen hem Acel2” verbeterde DeSouza mij. Ik maakte een wegwerpgebaar naar DeSouza en stak mijn vinger op bij Marijke. “Wij zijn soortgenoten” vervolgde ik en Marijke keek mij verbaasd aan. “Wie ben jij?” vroeg ze. “Dat heb ik net gezegd” reageerde ik, om vervolgens verder te gaan met mijn betoog: “Wij zijn soortgenoten. Blijkbaar zijn wij beiden goed op de kamer. Alleen jij doet het voor je plezier en ik voor het geld” Marijke keek rond of ze geen verborgen camera zag en verliet de bar. Even overwoog ik achter haar aan te gaan, maar ineens herinnerde ik mij waarom ik in GT was. Ik was in GT omdat ik een missie had. A bear with a mission Ik moest Desiree vinden, haar vasthouden en mijn contactpersoon informeren. Het was een geheime operatie, gelijk de executie van Osama Bin Laden. Alleen was in mijn geval de opdracht heel duidelijk: keep her allive Ik had een redelijk standaard beschrijving gekregen waarvan ik veronderstelde dat ze erg slank moest zijn. En ja hoor, daar kwam een slanke zwartharige dame aan paraderen. Ik stapte op haar af en vroeg haar naam en tot haar schrik pakte ik haar vast. Ik verduidelijkte haar dat ze niet bang moest zijn: “Ich muss dich entfuhren und warten bis meine freund kommt. Habe keine angst. Er will dich nur im arsch ficken.” Erg succesvol was ik niet in het vasthouden en daarom besloot ik haar te schaduwen tot mijn contactpersoon (codenaam NothingXXX) zou arriveren.

Na de ontmoeting met Desiree draaide ik mij om en zag dat Chanel uit Brazilie bij Jossy was gaan zitten. Tegenover hen zag ik SFL op een kruk zitten wiebelen. Hij ging op en neer en ik twijfelde of hij er zo zou afvallen of Chanel, die hij strak aankeek, zou bespringen. Ik liep naar SFL toe en keek hem eens goed aan. Hij leek in trance en keek kwijlend naar Chanel. Hij wiebelde wat naar voren en naar achteren en ik hield hem maar even vast. Ik weet niet of hij dat in de gaten had. Ik stapte op Chanel af en ik stelde SFL voor die zijn hand uit stak, maar Chanel liep met een vies gezicht weg. “Ik drink nu nog alleen water. Ik heb teveel Heineken gedronken. Geen wijf wil me hebben vandaag” siste SFL. Ik stelde hem gerust en bestelde water. Wij kletsten wat bij en even later kwam DeSouza erbij staan die naar buiten keek. Wij zagen een lange rij voor het eten staan. “Daar ga ik niet in staan” mopperde DeSouza “dat doe ik thuis ook al” “Ik niet” reageerde ik “ik heb geen gaarkeuken”. Tijdens die woorden kreeg ik een klap op mijn schouder en een onbekende ijsbeer gaf mij een hand. “Leuk die live-verslagjes van je Ace. Keep up the good work” De ijsbeer bleek mijn nieuwe vriend Bosbeer te zijn die mijn verhaaltjes op het forum aan prees. Net als hij Antoinella aanprees. “Ze is geweldig” en hij zwaaide naar haar “ze kan het zelfs spagaat” Maar dat interesseerde mij allemaal niet en ik gaf hem een klein duwtje: “zeg dat nog eens van die live-verslagjes van mij. DeSouza heeft het niet goed gehoord.” vroeg ik.
Blijkbaar was de rij bij het eten geslonken en RicardoBanana en SFL gingen uit eten. Ik besloot weer eens een jachtrondje te lopen. Bij dat rondje kwam ik bij de kino waar niet veel gebeurde. Ik werd echter tegen gehouden door Sissi uit Griekenland. Ze pakte mij stevig vast en trok mij stevig tegen haar aan. “You want to do something nice?” fluisterde ze en even twijfelde ik. “Before we do something nice I have to tell you something” zei ik “I am just like a woman” en ik knikte driftig van “ja”. De greep van Sissi verslapte iets en ze keek mij onderzoekend aan. “I can do 2 things at the same time” vervolgde ik “I can scream: “oeh ah oeh” and come ready at the same time” “What you say?” gilde Sissi en ze liet mij even los, waarvan ik misbruik maakte en weg vluchte. Op de vlucht kwam ik bij de sauna Lovely tegen, die zei: “Why do I see you all the time?” “Becauce I follow you” antwoordde ik “dirty old men do that” vervolgde ik en ik liet veel kwijl uit mijn mond druipen. Daarna sprong ik achter de palmboompjes en verschool mij achter het boompje waarbij ik een beste imitatie van het vieze mannetje gaf. Lovely liep door en ik kneep nog snel in haar ronde billen. Giechelend rende Lovely weg. Ik ging de andere kant op en wel naar buiten om te kijken hoe het ging met mijn vriend SFL. Die zat samen met RicardoBanana, Eleni en Eva te eten. Ik wilde ook wat te eten pakken, maar alles was op. Daarom ging ik met een lege maag bij het genoemde viertal zitten. Ik stelde mij aan Vera voor en maakte een hoop ongein, waarvan ik de inhoud (voor zover die er überhaupt was) al weer vergeten ben. Vera zei wat in het Roemeens/grieks tegen Eleni en aten daarna door. “Ze vinden je een mongool” vertaalde SFL. Trots keek ik naar RicardoBanana en SFL: “Ze vinden mij een filmster” riep ik “ze denken dat ik de verrekte mongol ben uit New Kids Turbo”

Omdat ik niets te eten had liet het viertal verder ongemoeid en liep GT weer in. Aan de bar bestelde ik wat te drinken en werd gewenkt door Djuna. Gedwee liep ik naar haar toe en ze trok mij naar zich toe om mij over te halen voor een “massage”. Ik kocht de boel af met pepermuntballetjes. Daarna ging ik verder lopen en zag dat er een nieuwe Thaise binnen kwam. Ze had iets bekends, alleen wist ik niet gelijk waarvan. Veel tijd om daar over na te denken had ik niet want in de kleedkamer zag ik NikXXX staan die ik vriendelijk begroette. Samen liepen wij de barruimte in waar wij SFL tegen kwamen die in mineur was. Hij had zijn dag niet en had teveel gezopen. Al zijn tobbertjes waren er niet en blijkbaar viel zijn alcoholadem niet zo in de smaak bij de aanwezige dames. Hij was al overgeschakelt op water en besloot gebruik te maken van zijn favorietje Elinie. Dat gaf mij weer wat tijd om met NikXXX bij te praten. We stonden nog geen seconde in de barruimte of Desiree kwam aangehuppeld en zoende NikXXX waar ze hem maar kon zoenen. “Wir haben ein serios gesprach” mopperde ik. Nadat Desiree klaar was met zoenen gingen wij verder met praten. Ondertussen was er weer een nieuwe Braziliaanse op het toneel verschenen. Ze liep langs ons en ik vroeg hoe ze heette. “And her name was Venus” hoorde ik galmen. Ik vond het een toepasselijke naam en besefte eigenlijk dat de meeste meisjes eigenlijk maar weinig creatief zijn met het vinden van een naam. Venus vroeg ook hoe ik heette, maar omdat ik nog stond te lachen kon ik niet ad rem reageren. Dat deed Venus dan maar voor mij en ze zei: “Du heisst Viagra” en weer schoot ik in de lach. Daarna keerde ze zich naar NikXXX en zei: “Und du heisst Schlussel?” wat ik ook weer grappig vond. NikXXX ontging de hunor, waardoor Venus maar haar pijlen op mij richtte. Het was tijd voor actie, maar ik vond het tijd voor een goed gesprek met NikXXX. Ietswat geïrriteerd stapte Venus weg.
Even later stapte de nieuwe thaise binnen en ging wat onwennig in een hoekje zitten. Ik stapte op haar af en een brede glimlach was mijn deel. Ze herkende mij, maar ik moest goed nadenken. Ze vertelde Serena te heten, maar dat deed geen belletje rinkelen. “Lin aus YY” riep ze ineens en toen viel het kwartje bij mij. Afgelopen december had ik haar inderdaad gekamerd. Ze bleek voor de tweede dag in GT te zijn. Even overwoog ik haar te nemen, maar ik was in de Latina-mood. Ik nam afscheid van Serena en wilde verder lopen. Ik werd echter tegen gehouden door Jossy. Ze zat bij een klant, maar het was blijkbaar een saai gesprek. Ze legde haar hoofd tegen mijn borst en kroelde wat. Ik aaide over haar bolletje en nam afscheid. Ik was immers op zoek naar haar vriendin Chanel. Die vond ik iets verder. Terwijl ik aan kwam lopen gaf ze een flinke geeuw. "Mach ich dir langweilig?” vroeg ik, waarop ze verontschuldigend “nee” schudde. “Du bist genau meine frau” vervolgde ik, waarop ze gilde: “Wasssssss?” Ik verduidelijkte dat als ik thuis in mijn Batmanpakje op het bed spring mijn vrouw ook altijd begint te geeuwen. Lachend trok ze mij naar haar toe en ik vroeg haar ten sleutel. Ik liep naar de kleedkamer en ik zag vanuit mijn ooghoeken dat Gloria al de hele avond in de armen van een man lag, terwijl ze hem verveeld streelde. Ik knipoogde naar haar en ze schoot in de lach. In de kleedkamer douchte ik mij en opgewonden droogde ik mij af. Alle opwinding was echter in 1x weg toen ik oog in oog stond met BbertB. Ik duwde hem ruw opzij en mopperde: “Opzij, ik heb het druk” en ik stormde naar Chanel waarmee ik naar een kamertje in het GT gebouw ging, waarbij ik mij afvroeg hoe het mogelijk was dat vroeger er alleen interne kamertjes in GT waren. Die gedachten vervlogen echter snel toen ik achter die lekkere ronde billen van Chanel aan liep :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?25842-Chanel-Braziliaans&p=217426#post217426

Na mijn financiele afrekening en douchen ging ik nog even de barruimte in. SFL en NikXXX zag ik nergens. Wel zag ik BbertB bij Marijke zitten knuffelen. Ook zag ik RicardoBanana in een serieus gesprek en Bosbeer was druk bezig. Ik kwam hem samen Antoinella tegen. “Dass ist AceZwei. Das sist eine gewichtige mann von dem internet” Ik knikte driftig van “ja” tegen Antoinella die mij gelijk beet pakte en vast dacht: “gewichtige manner haben immer viel geld” Ze was mij nooit echt opgevallen in GT, maar die Bosbeer heeft best wel smaak. Antoinella is een mooie meid en als ze ook nog eens goed op de kamer is, moet ze toch eens kennis maken met mijn schrijfstijl.
Ineens werd ik vast gegrepen door Denise die moest en zou naar de kamer gaan. Ze duwde mij op een bank en ging op mij zitten. Ik probeerde mij te verzetten, maar het maakte allemaal niet uit. Pas toen ik aangaf net van de kamer te komen liet ze mij los op voorwaarde dat ik 4 pepermuntballetjes als losgeld zou betalen. Snel liep ik naar de bar. Daar trof ik Jossy aan die mij wenkte. Ze vroeg zich af of mijn sessie met haar vriendin Chanel goed was geweest. Nu was die sessie niet toppiedetoppie maar omdat het 2 vriendinnen waren stak ik mijn duim op. Haar gezicht betrok en ze mompelde iets. Daarna gaf ze mij een zoen en vertrok.
Ik merkte dat Bosbeer best wel een actieve beer was. Hij liep door GT, sprak de meisjes aan, maakte een dolletje en liep weer door. Ineens zag ik SFL door de barruimte waggelen. Ik sprong op hem af en sloeg op zijn schouder. “Ik ben nog niet klaar……ik ben nog niet klaar….ze ligt er nog……” mompelde hij en hij strompelde voort.
Ik liep een rondje om NikXXX nog even aan te spreken, maar daar was nikxxx van te vinden. Uiteindelijk kwam ik bij BbertB en Marijke aan. “Ik ken hem ook” zei ik tegen Marijke terwijl ik naar BbertB wees. BbertB had echter meer interesse in de ijsbeer naast hem, die met een i-pad op het Ijsberenforum zat. “Hij leest vast je live-verslagjes” zei BbertB. Marijke toonde nu ook belangstelling: “wat is dat?” vroeg ze en BbertB legde uit dat er een forum bestond waar mannetjes verhaaltjes over hun avonturen in FKK-clubs schreven. “Wat dan?” vroeg Marijke naïef. “Over grote lullen die nauwe kutjes spijten en spuitend klaarkomende vrouwen.” De ogen van Marijke sperde zich groot en ze kierde: “schrijven ze dat vrouwen klaar komen?” Ik haalde mijn schouders op en wees naar BbertB: “hij wel” BbertB en Marijke lagen lief tegen elkaar. Mijn inziens veel te lief voor een hoerenkeet. “Jullie kunnen wel een lustpilletje gebruiken” zei ik. BbertB pakte een pepermuntballetje en iets voorzichtiger nam Marijke er ook eentje. Ze sabbelde eraan en ik wees met mijn vinger in de lucht: “ik moet je wel wat vertellen over deze pepermuntballetjes” BbertB schoot in een schaterlach en ik begon met mijn verhaal van de lustopwekkende werking. Marijke hoorde het verhaal met open mond aan. Op een gegeven moment kwam ik bij het moment dat ze binnen een half uur zo geil zou zijn dat ze iedere man zou grijpen die voor haar voeten kwam. Ik offerde mijzelf op om een voorbeeld te zijn en ik liep langs haar heen. Ineens schoot ik naar haar toe en greep haar vast en gromde van diep uit: “ggggrrrrrrrrrrrrrr” Marijke slaakte een gil en gooide haar cola in de lucht. Haar badjas zat nu onder de cola en ze keek mij verschrikt aan. Bij BbertB had de lustopwekkende werking zijn beslag gekregen en hij trok Marijke mee naar een of ander hol.

Het werd tijd om naar huis te gaan. Ik had nog wel afscheid willen nemen van SFL en NikXXX, maar als je ze nodig hebt zijn ze nergens te bekennen. Wie ik wel zag was Bosbeer waar ik afscheid van nam. Ook van DeSouza nam ik afscheid: “he he” zei hij zonder op te kijken en nam nog een slok. Ik liep nog even naar Chanel en gaf haar een afscheidskus. Daarna liep ik naar de kleedkamer waar ik mij om kleedde. Op dat moment kwam SFL binnen gekomen die kreunde: “ze is een godin…..ze is een godin…..ik ben leeg…….” Lachend gaf ik hem een hand en vertelde hem te vertrekken. Met grote ogen keek hij mij aan en zei: “nu al?” Er klonk enige minachting in zijn stem. “Tot vrijdag” vervolgde hij, maar nu moest ik met de billen bloot en vertelde hem dat ik vrijdag was verhinderd. Zijn ogen vernauwden zich en twijfelde ik even daarvoor nog over zijn minachting, nu was ik er zeker van dat hij mij minachtend aan keek. “Badslippers passeert je nu in rangorde” bromde hij en hij liep de kleedkamer uit. Ik rende achter hem en smeekte: “dat was toch wel een grapje he?” Ik moest er zelfs een beetje van hijgen. “Niet Badslippers” smeekte ik “niet Badslippers” Maar SFL gaf geen krimp. Ineens kwam NikXXX aan gelopen. “Hij zoekt je” zei SFL. Ik weet niet of het door het licht kwam, maar ineens keek SFL mij prijzend aan en pakte met een hand mijn kostuum. “Dat ziet er goed uit” zei hij lovend “als je in Oost-Europa zo zou rondlopen dat krijg je 9 van de 10 chicks die je tegenkomt” en hij stak zijn duim omhoog. “Dat is toch wel meer dan Badslippers?” vroeg ik nog wel voor de zekerheid. Ook NikXXX keek met meer achting. “Zo maak je meer indruk in de barruimte dan met zo’n badjas” complimenteerde hij mij. “Nog meer?” vroeg ik verbaasd en SFL en NikXXX zuchten in koor. “Moest jij niet naar huis gaan?” vroeg NikXXX en hij had gelijk. Ik draaide mij om en ik wist dat ik nog 2 stappen verwijderd was van de boze buitenwereld waar ik een nietszeggend burgermannetje ben, waar ik geen Ace2 ben, maar een grauwe boekhouder waar niemand naar luistert. Ik zuchtte eens diep, keek nog eens goed rond en gaf mijn slueteltje aan de thekfrau die wilde weten of alles goed was geweest. Ik knikte bevestigend en lipe naar buiten, terwijl de thekfrau mij achtervolgde en nog eens vroeg of het mij was bevallen. Ik stak mijn duim omhoog, zwaaide nog eensmaal naar mijn geile kameraden, knipoogde naar de Oostblok-boy en liep naar mijn auto. Ik stapte in mijn auto en reed de Heidweg af, terwijl het melodramatische geluid van mijn mondharmonica klonk. Ik drukte op het gas en scheurde richting horizon, terwijl ik neuriede: “I am a poor lonesome bull, fucking far, far away from home…………..”

hardmike
29 mei 2011, 22:34
zooo, net terug van een uitstekende dag GT! bij aankomst werden ik en mijn partner in crime hartelijk verwelkomd door de thekefrau! ben eenmaal geweigerd dus voor mij was het erg spannend of ik naar binnen mocht. ( weigering bleek later door mijn gezelschap te komen) eenmaal binnen viel dr een rotsblok van mijn schouders. na het witte vel aangetrokken te hebben, voelde ik me weer thuis.....kleedkamer uit hoekje om en midden in de huiskamer....wat een heerlijkheden. vastberaden om niet gelijk de eerste lading te losse maar een biertje opgepikt aan de bar. daarna buiten gaan zitten en gaan genieten van al het moois. voor mijn compagnon was het de eerste maal in een saunaclub. Het eerste uur heeft hij daarom verdwaasd om zich heen gekeken! Door al zijn opwinding ging hij voor de optikfuck en stond hij met welgeteld 125 seconden weer buiten met een lichtere portemonnee en een geloste lading. aldoende leert men. hahaha. ik ging daarna mijn vertier maar eens opzoeken en kwam bij de volborstige Kelly uit!! gemiddelde sessie die ze binnen 15 min wilde afronden ;) . Na deze sessie 's avonds nog even met een zweeds/duitse dame op de kamer geweest. kan iemand mij helpen aan de naam? uiteraard blond met blauwe ogen, B cup erg spontaan en 21 jaar. uitstekende sessie met een massage en een oraal hoogtepuntje. hier was ze extreem bedreven in. geeft aan al ruim een half jaar in de weekenden hier te werken. topsessie en zeer veel verslavingsgevaar voor mij wat de afstand ineens kleiner maakt. al met al een uitstekende zondag!

hardmike
29 mei 2011, 22:49
krijg trouwens een sterk vermoeden dat het Lia is geweest.... als ik zo de recensie lees komt het allemaal sterk overheen met haar verhalen, fulltime studente, 21 jaar, halfjaar werkzaam en begonnen met een vriendin...haha leugentjes voor bestwil, maar maakt de sessie er niet minder om.....

Restiau
29 mei 2011, 22:53
Zo mijn eerste post op dit forum ;)... Vandaag bij Goldentime Bruggen geweest met een maat van me en het was er geweldig. Bij binnekomst kregen we te maken met een zeer vriendelijk gastvrouw die ons het e.e.a. uit te leggen had over hoe het in zijn werk gaat bij gt. Afijn.. eenmaal in de bar aangekomen keken we onze ogen uit.. wat een mooie dames.. het is ongeloofelijk hoe zo'n club zoveel mooie dames bij elkaar weet te krijgen Chapeau!! Nadat we een soort van ronde door het complex hadden gemaakt gingen we naar de sexbios. Zodra we zaten kwamen er gelijk 2 dvp's naar ons toe en kregen onze jonge heren gelijk de nodige aandacht. Ik hoefde me niet te bedenken of ik vroeg een dvp mee naar een kamer.Het was een prachtige duitse dvp. Daar 50 euro afgrekend en ik kreeg er echt heel veel voor terug!! ongeloofelijk wat je krijgt voor dat bedrag!! Maarja al met al heerlijk genoten van deze zondag en lekker aan onze trekken gekomen ;).. Mensen van GT tot snel!! Gr Restiau

bergm550
29 mei 2011, 22:53
Na deze sessie 's avonds nog even met een zweeds/duitse dame op de kamer geweest. kan iemand mij helpen aan de naam? uiteraard blond met blauwe ogen, B cup erg spontaan en 21 jaar. uitstekende sessie met een massage en een oraal hoogtepuntje. hier was ze extreem bedreven in. geeft aan al ruim een half jaar in de weekenden hier te werken

Dat is Lia. Maar die werkt al jaren in GT. Ze werkt al in GT sinds 2007. :)

bergm550
29 mei 2011, 22:56
... kwam bij de volborstige Kelly uit!! gemiddelde sessie die ze binnen 15 min wilde afronden ;)


Kelly vond ik ook erg goed op de kamer. Een vriendelijke vrouw met goede service. Alleen jammer dat haar borsten niet echt zijn.

jacky pakutra
30 mei 2011, 01:31
ik was vandaag in GT (mijn 4e clubbezoek van deze week, waarvan 3xGT) en er was echt geen zak te doen...weinig beren en Van Gansewinkel had weer eens een paar containers met dames afgegooid..matige bezetting..geen wachttijden (binnen 1 minuut een sleutel voor een goede kamer binnen)... en ben met 3 dames, allen uit een niet nader te noemen land afkomstig, geweest totale kamertijd 4,5 uur...

top 3 leugens en andere geldverwante uitspraken van de dag
-een andere klant kocht vorige week een rolex voor me, krijg ik ook eens aan kadootje van jou?
-waarom nam je dat blonde Nederlandse meisje laatst de hele dag mee naar de kamer? en wanneer doe je dat ook eens met mij? wat heeft zij wat ik niet heb?
-die jongen die me altijd savonds komt ophalen? o dat is mijn broer, hij woont toevallig ook in duitsland en nog in de buurt ook dus dat komt handig uit...

dus had al deze uren zo willen inruilen voor maar 1 uurtje met een blonde dame van 1.78 die er nu niet meer is en die ik nu al mis en die mijn hele bankrekening mag plunderen als ik haar weer zie :)

Rolliman
31 mei 2011, 19:31
Perfect day!!!

Gyna (manche sagen „Quna“)
Es war mal wieder an der Zeit, Stress und aufgestauten Frust hinter sich zu lassen und im „Goldentime“ einen Wellnesstag für den Mann einzulegen.
Ich hatte mit meinem Bodyguard kaum die Umkleide geentert, da sah ich auch schon ein kleines Siam-Kätzchen grinsend heranschleichen, Gyna dann mit einem Panthersprung auf meinem Schoß landete.
„Du hast Dich wohl verlaufen“, raunzte ich sie an.
Sie grinste:“Jetzt tu nicht so gespielt böse, ich merke ganz genau, wie du dich freust mich zu sehen. Deine Hose lügt nicht.“ ;-)
Damit hatte sie nicht unrecht. Eine gewisse Anspannung in meiner Hose war nicht zu verleugnen. „Darf ich erst noch nen Kaffee trinken, bevor du mich nötigst?“
Gyna nickte und grinste.
An der kleinen Thailänderin ist eigentlich nix dran, eher ein mit Haut tapeziertes Brett mit Brust-Warzen. Aber sie ist ein unheimlich sympathischer Mensch, der ein sehr feines Gespür hat, was der Gegenüber so braucht.
Sie kam direkt mit Zimmerschlüssel in die Bar, setzte sich mir gegenüber und grinste:“Du warst auch schonmal schneller mit deinem Kaffee…..“
„Super,“ meinte ich, „heißer Kaffee auf Ex mit Strohhalm endet meistens in verbrannter Zunge!“
Zwinkernd nickte sie selbstgefällig:“Ich kann ja blasen….“
Wenig später befanden wir uns in einer recht intensiven Austauschvariante der Sportart Thai-Boxen, welche keine Wünsche offen ließ. Mit sehr viel Zärtlichkeit verarztete sie mich von oben bis unten.
Nachdem sie mich nach den Entspannungsübungen wieder in den Rollstuhl gesetzt hatte, und wir wieder zurück in der Bar waren, verliert mich Gyna nie von ihrem Radar. Obwohl sie andere Kunden hat, sorgt sie wie selbstverständlich dafür, dass ich was zu trinken oder zu essen habe, oder wenn mein Bodyguard in der Sauna ist, dass ich bei Bedarf zur Toilette komme. Eine Art „Zusatzservice“ den ich ihr nicht genug anrechnen kann…..

Veronika
… kurz vor Toresschluß kreuzte dann noch Veronika meinen Weg. Die Hollanderin bezeichnet sich selber als „mittelschwer nymphoman“ (wobei ich dann nicht die Endstufe kennenlernen möchte). Sie ist einfach nur hart. Und frech noch dazu. Und das liebe ich an der Frau. Ihre langen Haare bis zum Ar…. Eignen sich hervorragend zum festhalten und Gas geben.
Als Holländerin hat sie keinerlei Berührungsängste mit Behinderten und bastelt aus mir mit schöner Regelmäßigkeit ne Achterbahn. Sie zeigt mir, wie gelenkig selbst Spastiker beim Sex werden können. Mein Krankengymnast würde vor Neid erblassen, wenn er sehen würde, wie ich von Veronika „erfolgreich therapiert“ werde. 
Nach knapp einer Stunde war ich körperlich im Eimer. Die Geld- und Eiweißvorräte waren aufgebraucht und der Heimweg stand an.
Jedoch die Motivationsnadel steht wieder auf „Full Power“. Gerade jetzt gut zu gebrauchen, wenn im Sommer die schwerste Zeit des Jahres auf mich zu kommt…

Megaboob
31 mei 2011, 23:43
Afgelopen zaterdag kon ik door gelukkige omstandigheden veel vroeger weg ( half 3) van mijn werk dan ik had gedacht, en speeld eik direct met de geachte om naar FKK workld te rijden, om Aninna Hill (Ucatis) nu eindelijk eens in levende lijve te gaan zien, iets wat Cuties al heeft mee mogen maken, en waar ik natuurlijk stikjaloers op ben! Maar de afstand schrikt toch een beetje af, en onderweg het plan aangepast en naar GT gereden, want ik ben nog nooit eerder in de gelegenheid geweest op zaterdag naar GT te gaan, en was ook wel benieuwd naar de line-up op deze topdag van de week.

Iets na vieren dus op de Heidweg nr 1 aangekomen, en was was zowaar nog een parkeerplek vrij, de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Snel naar binnen, vriendelijk begroet door de Theke, omgekleed, gedouched, en ik was weer eens getransformeerd tot Ijsbeer Megaboob!

Bij binnenkomst in de barruimte liep ik gelijkt tegen Franse Chantal aan, en dat werd een warm weerzien, zie mijn recensie! Ik ga zelden "direct" van bil, maar nu was ik gewoon blij haar weer te zien, en wild eik voorkomen dat ik haar later wellicht mis zou lopen. In ieder geval een goede eerste keuze van de dag.

Voor het eten nog even lekker buiten gelegen om bij te komen van deze sessie, en om half zes kon ik dan aanschuiven in de rij voor de barbeque (goed uitzicht op heerlijke Poolse Nicolle, maar die ging helaas al vrij vroeg naar huis, zodat er geen sessie inzat deze keer), die prima was, en goed smaakte, heerlijk om op een zaterdag eens lekker gegrild vlees te eten, beck's ice erbij, super, mijn dag kom al niet meer stuk.

Tijdens het eten gezellig gespoken met een waalse en zweedse ijsbeer. Ook nog een rondje sauna en wellness gedaan, voordat ik op zoek zou gaan naar mijn tweede dame van de dag. Megaboob zou megaboon niet zijn als zijn vizier gericht was op het meest aanwezige par borsten van de dag, de Duitse Kelly was de hoofdprijs van de zaterdag. Wat een heerlijke borsten heft deze meid toch echt vakwerk van de chirurg, nog een maatje groter zou helemaal top zijn, maar dat zit er niet in helaas. Kelly wist er zaterdag goed raad mee, en kreeg me zeer snel klaar deze keer, hulde! Zie recensie!

Na deze sessie nog weer even zitten praten met de zeer symphatieke zweedse ijsbeer, en weer een rondje welness, en een stukje pizza, die ook weer prima smaakte.

Vandaag wilde ik de stoute schoenen aantrekken, en weer eens wat nieuws proberen, en ach, omdat het toch een ongebruikelijke GT dag was, heb ik gekozen voor de Letse Nika met a cup, zeer on-megaboobs, maar wel lekker! Zie recensie! Valt Megaboob van zijn geloof? Nee, maar af en toe verandering van spijs doet eten!

Nika wist me tot een uurtje te verleiden, en hield me ook na de sessie bezig tot sluitingstijd met forum vertalingen.

Weer op naar huis, ca 4 uur thuis, en lekker naar bed, heerlijke dag gehad in GT!

Megaboob