PDA

Volledige versie bekijken : Chelsea (Duitse)



SFL
19 december 2011, 09:25
Naam : Chelsea

Nationaliteit/Taal : Duitse (en half Amerikaanse, zegt ze), maar ze ziet er Braziliaans uit / Duits en belabberd Engels

Leeftijd : tussen 20 en 25

Haarkleur/-lengte : Pornoblonde lange stijle haren, die ze draagt in een hoog opgestoken staart

Lengte dame : 1m80

Postuur/Cupmaat : Atletisch, slank, stevige kont, gave huid / C-cup

Tatoeages/Piercings : nope

Service: het volledige standaardgamma

Voordelen: Superknap lichaam, volledig mijn type qua body

Nadelen: Mist ervaring en komt niet heel erg spontaan over

Tijdsduur : halfuur

Prijs : 50€


Deze lekkere stoot leerde ik kennen in de kleedkamers, waar we op het zelfde ogenblik toekwamen en ons begonnen om te kleden. Pas later in de bar volgde het verkooppraatje, daarna nestelden we ons in de sofa (waar ze op ruwe wijze aan mijn pik begon te sleuren) en niet veel later trokken we de kamer op.

Maar laat ons beginnen bij het begin en dat is toch wel haar uiterlijk.
Ze heeft een lieve snoet en een ondeugende kop, maar qua gelaat was ik niet echt overtuigd. Misschien lag dat aan haar gebit, dat me niet aanstond! In ieder geval, haar lichaam was één en al pracht en praal. Vergelijk het qua lengte en silhouet met dat van Casey in LR, maar dan met veel gavere huid zonder pukkeltjes op haar rug, veel mooiere tieten, een meer sexy buikje en feller gespierde poten onder haar piskelder. U hoort het al, van lichaam is dit wel één van mijn betere veroveringen geweest dit jaar!

Naar mijn inschattingen is ze in Duitsland geboren en getogen. Indien haar vader Amerikaan zou zijn zoals zij beweert, dan sprak ze vloeiender Engels. Mij dunkt dat er wel iets exotisch in haar zit. Hetzij iets noord-afrikaans of zelfs iets zwart Afrikaans zou het kunnen wezen. Ergens zie ik ook wel iets Braziliaans in haar of alleszins iets anders uit Latijns Amerika, maar daarvoor is ze naar mijn mening echt wel te groot. Voorts heeft ze mooie verzorgde handen, met naturelle kortgeknipte nagels en niet van die smerige fake gelnagels.

Wat ze juist is en waarvan ze de vrucht is, dat zal ik waarschijnlijk nooit weten, maar ik zou kost wat kost van dat wulpse lichaam proeven. En die beslissing stond vast vanaf de eerste seconde dat ik haar zag. Zelfs toen we op de sofa lagen te knuffelen en zij mijn lul zat af te trekken, wist ik reeds dat het haar aan ervaring en deskundigheid ontbrak. Maar voor mij was het reeds een uitzondering en ik oordeelde dat optick fucken bij haar perfect mogelijk was.

In de bar bracht ze een gespeelde verlegenheid naar buiten. Die was zeer geloofwaardig, maar voor de job zouden zulke dames geen verlegenheid mogen kennen en bovendien viel ze door de mand door zichzelf steeds meer tot een kamergang op te dringen. Ze was al veel te commercieel ingesteld, waardoor ze met haar verlegenheid gauw door de mand viel.

Het rukken, muilen en knuffelen hadden we in de lounge al gehad. Op de kamer gingen we dan meteen van start met de rest van het voorspel. Ze begon me te pijpen, maar daar had ze niet veel kaas van gegeten. Vervolgens befte ik haar… Een pluspunt is dat ze wel echt nat was. Haar poes ziet er heerlijk uit. Na die plek ontdekt te hebben kon ik oordelen dat ze er van hals tot voeten helemaal perfect uitzag.

Het neuken; toen zij op mij zat, ging ze te keer als een kip zonder kop en fingerspitzengefühl. Het duurde dan niet lang alvorens ik haar van me af gooide en ik haar ging neuken. Eerst ikke op haar en daarna doggy. Het ideale panoramische zicht op haar verrukkelijke kont, haar mooie gebruinde rug en haar brede sportschouders. Ik heb menig maal op mijn tanden moeten bijten om het orgasme nog wat uit te stellen. En dat terwijl haar poes vanbinnen niet heel strak was, maar wederom het optische dat me parten speelde.

Spijtig dat op de PSR kamers niet gerookt mag worden, dat zou bij het neuken het plaatje helemaal afgemaakt hebben. Na een tijdjes doggy zakte ze wat verder door en boog ik over haar. Ik greep haar bij de tieten en kwijlde als een dolle hond haar zachte hals helemaal vol. Toen kwam het ejaculaat er tegen hoge druk uit!

Naknuffelen en klef wezen was zeker niet aan haar besteed. Dus na 25 min al van de kamer af en van mijn kant dus geen fooi. Ik heb dit prachtexemplaar weer maar eens gehad, maar ik denk niet dat ik er snel mee zal in herhaling vallen. Daarvoor was haar vakkennis te ondermaats. Indien ik haar lichaam zou kunnen combineren met de kop van Casey van LR… En dat ze daarbovenop de vakkundigheid en feeling van Anka uit PHG zou hebben, dan zou ik nooit nog wat anders neuken in de saunaclubs.