PDA

Volledige versie bekijken : Solingen, Beverly Erotikdiscothek & Swingerclub



Jünther
4 januari 2012, 17:33
Maandag 02 januari 2012 heb ik 'het' wederom eens over een andere boeg gegooid.
Geen bezoek aan een 'klassieke' FKK Saunaclub, maar de stoute schoenen aangetrokken richting Beverly Erotikdiscothek & Swingerclub in Solingen-Burg.

URL voor verdere info: http://www.beverlypage.de (http://www.beverlypage.de/)

De club kent vaste thema/genodigden-dagen, met bijbehorende dresscode en entree-prijzen.
Maandag bleek FKK dag te zijn, ....vooruit dat moest dan maar. Bovendien natuurlijk geen probleem, als iedereen er zo bijloopt (behalve het personeel).

Het blijkt dat op vr, za en zo de club in vol ornaat open is, dat wil zeggen: dan gebruikt men alle faciliteiten van de club, inclusief disco.
Men komt dan ook binnen via de hoofdingang.

Ik kwam op maandag, en dan blijkt de grote disco te zijn gesloten. Tevens werd tijdens mijn bezoek de nauwe zij-ingang gebruikt.
Dat was geen goed voorteken; maar goed éénmaal daar beland, wil je de ervaring ook doorzetten.

Ik werd ontvangen door een wat verwijfd manstype in een nauw gangetje. Deze semi-trans speelde de rol van rokende kassier.
De entree voor single mannen is niet mals: € 110,-, en dat kan oplopen naar € 130,- (zie de tabel op hun website).

Ik heb me uitgekleed in de jaren-70-lockerruimte, waar je de kont nauwelijks kunt keren. Je wilt snel weer weg uit deze Umkleide.
Een verdieping erboven was nog een Umkleide, maar die zag er niet veel beter uit.

Een groot pluspunt is de eetruimte met een zeer uitgebreid buffet van warme en koude spijzen. Bovendien hebben ze ook een aparte hoek voor Kuchen/Torten en wat kleinere snacks. Wijnliefhebbers kunnen zelfs een glaasje rode wijn nuttigen bij het eten. Het eten was erg lekker en gezond.

Omdat ik niet de hele club heb gezien (dus niet de grote disco) moet ik mij beperken tot wat ik wel zag (uiteraard).
De bar die wel geopend was, was vrij normaal te noemen, en werd gerund door een vriendelijk type, in korte broek (redelijk gay tiepje).

Aan de bar zaten 2 paren; één van de vrouwen was ca. 60 en de ander ca. 45. Deze blonde, Duitse dame was vergezeld van een Nederlands partner die zeer close met het personeel was (kwam ook in de keuken, enzo). Daarnaast liepen er 2 Naturgeile vrouwen rond (in de 40) zonder partner. Ook was er nog een Duits paar met een redelijke schuchtere vrouw (die het koud had), die na een paar uur weer aftaaiden.
Halverwege de avond kwam er nog een jong paar, maar man en vrouw waren in een 2 uur-durende sessie alleen uit op aandacht van single, voyerende mannen. Delen was er niet bij, en dat gold ook voor het oudere paar. Dat had niets met swingen te maken!

Wat me tegenstond is het feit dat er minimaal 2 ruimtes zijn waar alleen paren mogen sexen; single mannen mogen alleen kijken.
Vreselijke regel die zijn negatieve, commerciële inslag zal hebben op de veel betalende single heren. Weg die kutbordjes!

De actie vond boven plaats in ongeveer 5 ruimten, waarvan er 1 vrij groot is met 3 grotere Spielwiesen. Daarnaast ook wat kleinere hollen.
De Duitse, vriendelijke vrouw met Nederlandse partner liet zich wel door alle mannen neuken. Zij zag er het beste uit en had de goede instelling. De Nederlands partner bekommentarieerde af en toe de actie met geile teksten in het Duits, met een grappig Nederlands accent.
Eén van zijn one-liners was: "Ist deine Fotze gierig, Schatzie?, Jah ist die gierig!" Geweldig, hoe grappig dit eigenlijk was.
Op de weg terug heb ik deze zinnen, lekker veilig vanuit mijn auto, tegen wel tig automobilisten uitgesproken. Dit terzijde.
Dirty-talking hoort erbij!

De vrouw in kwestie heb ik niet geneukt; ze was na de eerste rond te schmutzig besmeurd met klodders sperma op haar borsten, en haar mond was afgetankt met een andere lading. Bovendien verdacht ik de partner ervan dat hij haar een keer AO nam in haar reet (ben niet zeker). Die sloeg ik over.

Mijn eerste kontakt was met een zeer vriendelijke vrouw (40-er) die zich voorstelde als Christina.
Ik heb haar 2 keer geneukt. Ze nam de tijd voor goed pijpen en liet zich gewillig neuken zoals ik het wilde. Er stonden 4, 5 mannen te kijken, wat erg wennen is in het begin. Het is overigens 'bon ton' dat je als kijkende man continu de piemel een beetje stijf houdt, indien nog mogelijk.
Je bent dus eigenlijk de fluffer-girl van jezelf, in je eigen pornootje?!

Christina bleek achteraf mijn geluk, die de avond sex-technisch redde. Voor de rest werd de avond gered door het prima buffet.
Anderhalf uur na mijn eerste sessie met Christina, nog een wat kortere sessie met haar gehad. Dit keer, haar 10 minuten laten trekken en pijpen, terwijl een andere kerel haar vingerde. Christina ging uiteindelijk de andere kerel (op zijn rug liggend) pijpen, terwijl ik haar van achteren kon neuken.
Een bizare ervaring met een andere kerel erbij, maar na een paar minuten viel alle gène weg, en kwam ik heerlijk klaar.

Eigenlijk had ik het toen wel gezien na een uur of 4, maar ik moest toch nog even contact maken met de andere single vrouw in de bar.
Uiteindelijk alleen een pijpsessie gedaan met deze Duitse vrouw met Polnische roots, en na enig 'werken', werd er nog een verse Französisch Total geboren.

Voldaan en REDELIJK tevreden ben ik weer gegaan na een verblijf van 5 uren.

Kortom:
Ik kwam op een maandag na nieuwjaar, dus dan weet je dat het niet heel druk zal zijn. Dat risico nam ik.
De faciliteiten zijn er redelijk ouderwets, met de Umkleide als dieptepunt. Er loopt wat gay personeel rond, wat je moet kunnen verdragen.
Het personeel zou iets meer warmte mogen uitstralen.
De hygiene is OK: voldoende douches, overal condooms, papier en afvalbakjes nabij.
Het eten is van een zeer goed nivo en het restaurantje was voor een maandag eigenlijk veel te groot.
Er werd helaas weinig geswinged: 2 paren deden niet aan partnerruil; 1 paar wel volop.
Gelukkig zijn de vrouwen die de club als single bezoeken, wel graag in voor een spelletje pimpampetten :).
Het was één van deze weinige vrouwen, die mijn avond toch als geslaagd deed aanmerken.

Herhalingsgevaar voor (dreckige) Jünther? Mwah.....ja vooruit, maar dan ga ik absoluut nog een keer op een vrijdag of zaterdag.
Hopende dat er dan ook wat jongere, optick-mokkels rondlopen, .....hoewel ik nooit vies ben van een actieve MILF.

Big30
9 november 2014, 17:29
Bekannter Swingerclub an der Eschbachstraße brennt auf die Grundmauern nieder. Drei Leichtverletzte.

Bis auf die Grundmauern niedergebrannt ist am Sonntagmorgen der bundesweit bekannte Swingerclub "Beverly" in Unterburg. Drei Personen erlitten leichte Rauchgasvergiftungen, eine Frau kam vorübergehend ins Krankenhaus.

Der Sach- und Gebäudeschaden beläuft sich nach ersten Schätzungen auf mindestens eine Million Euro.
http://www.solinger-tageblatt.de/Home/Solingen/Grossbrand-im-Beverly-6eab14d1-0682-4f7f-8ff2-ea6c2744f4cc-ds

MisterBond68
9 november 2014, 19:41
Ja hij is helaas vandaag afgebrand