PDA

Volledige versie bekijken : Mönchengladbach, Team Gold, TRIXI



henk69
11 januari 2012, 20:12
Hallo,

Ben voor de Feestdagen 2x naar Team Gold geweest. Voor mij onbekend aangezien ik alleen in Krefeld kwam.
Op internet goede berichten gelezen en naar veel getwijfel aangebeld.

Huis ligt aan drukke straat (Krefelderstrasse 436a) maar ligt beetje van de weg af. Vanaf de autosnelweg een kleine 10 min. Parkeren geen probleem.
Prijzen liggen bij €50 voor half uur, € 100 voor een uur. Er zijn diverse dames die extra's zoals anaal anbieden. Meerprijs is mij onbekend.

Ziet er van binnen prima uit. Kamers en badkamer goed verzorgd.

De eerste keer was alleen Trixi beschikbaar. Die had ik op internet al "aangekruist" en viel in het echt absoluut niet tegen!
Half uur afgesproken met klaarkomen over borsten. Ik vind het namelijk zielig als mn zaad nooit het daglicht zal zien! Eerst met miljoenen in kaalgeschoren balzak en ben je eindelijk aan de beurt, eindig je in een rubberen-hoedje!
Prijs dus € 50. Voor €20 extra kun je haar in de mond spuiten maar daar geen gebruik van gemaakt.

http://www.6relax.de/club_girls_deta...om_a/club_1532

Snel onder de douche en even gewacht op bed alvorens ze naakt de kamer binnenkwam.

Heeft mooie c-cup borsten maar mooie tepels. Lekker glad geschoren kutje en mooie blanke huid. Piercing boven de lip. Blonde half lange haren (op de foto's heeft ze lange haren maar dat waren extensions wist ze me te zeggen). Is bovendien ook nog sympathieke meid. Zegt 25jaar te zijn en dat kan wel kloppen.

Ze begon meteen meer lekkere diepe tongzoenen en liet zich overal betasten. Via haar borsten ben ik met mn tong naar beneden gegaan en heb haar een tijdje heerlijk liggen beffen. Ik weet niet of ze klaarkwam maar ze genoot er wel van. Daarna vond ze het tijd mij te verwennen en heeft me heerlijk gepijpt. Ze kon het hebben uitgevonden! Heerlijk afwisselend. Gewisseld in 69 wat helemaal het einde was.

Heb snel om condoom gevraagd wat ik wilde niet voor die tijd mn kruit al verschieten!
Condoom gemonteerd en zo heeft ze me een tijdje gereden. Vroeg haar naar haar voorkeur en dat was toch wel doggy dus maar van positie gewisseld.
Heerlijk geil om je stijve pik zo in- en uit een glanzend-van-het-vocht-kutje te zien glijden.

Ook toen een voor mij vaak voorkomende fout gemaakt; in de spiegel gekeken. Voelde dat mijn limiet bereikt was en ben gestopt om over haar borsten te spuiten. Ze ging dwars voor me liggen en nam het commando over. Al snel spoot ik een flinke kwak over haar borsten!

Aangezien dit voor mij een super ervaring was en zoveel meerwaarde had in vergelijk met mijn wandeltochten in Eros Krefeld ben ik een week later teruggegaan.

Toen waren Trixi en Joy beschikbaar. Ik hou van afwisseling dus in eerste instantie voor Joy gekozen. Erg skinny met flinke tattoo aan een zijde van haar lijf, piercing in bovenlip. Kleine a- tietjes. Ze vroeg me wel niet langer dan een half uur te blijven aangezien ze een afspraak had. Ik hou niet van klokkijken dus toch maar voor Trixi gekozen.

Trixi had nu een leuk setje aan met jarretels en zonder slip! Zag er erg geil uit. Na het douchen weer even gewacht. Toen ze binnenkwam staand gezoend alvorens ze door de knieen zakte om me lekker te pijpen. Kan ze echt bijzonder goed.

De rest was een herhaling van de vorige keer; geile seks. Geen porno maar seks zoals ik graag seks wil hebben. Ben weer heerlijk over haar borsten klaargekomen en mijn balzak miljoenen zaadjes en kontzak €50 lichter.

Is een prima lokatie waar ik zeker nog eens terug ga. Vooral Jenny en Nikole op de site spreken mij aan.

Groeten,
Henk

blauwebeer
15 februari 2012, 20:35
Bij zijn bezoek waren 4 vrouwtjes beschikbaar, waaronder Trixi en Joy. Blauwebeer heeft met deze beide een trio gedaan, en heeft het zich zeker niet beklaagd.
Eindelijk nog eens Duitse degelijkheid zonder geëmmer over de tijd en de service, eindelijk nog eens vrouwen waarvoor sex geen kwelling is (en dat hebben ze hem zelf verteld).

Willyw
16 februari 2012, 13:21
Klinkt goed, ga ik volgende week n's proberen
Grtz
W.

hanslatta
28 februari 2012, 12:11
ben vorige week woensdag ook binnengewipt, duitse degelijkheid spreekt mij ook erg aan. Bovenstaande dames Trixi en Joy waren er niet, en werd voorgesteld aan 4 andere dames, Jenny en 3 nieuwe dames. De nieuwe dames leken mij wel aardig maar waren voor mijn smaak echt te dik... Heb gekozen voor Jenny, maar werd erg professioneel afgewerkt in een half uur tijd. TZ was ook maar kort...., ze was aardig, babbeltje...
Ik wil het wel nog een kans geven over een paar weken, De dames zijn wel puur en spontaan heb ik het idee. De ontvangst en hygiëne is ook hartelijk en goed. Je moet wel even de ''drempel''over, want het pand ziet eruit als een spookhuis van buitenaf.