PDA

Volledige versie bekijken : Ratingen / Mönchengladbach , Zhuza ++



foefel
8 februari 2012, 23:55
Ben donderdag 2 februari naar de gangbang in Ratingen geweest.
Er waren 2 dames en wel 50 personen, de intree was maar 50 euro.
De ruimte was veel te klein voor de grote opkomst het was te veel dringen.
Jammer volgende keer beter.

xam1153
9 februari 2012, 08:02
Vorige week woensdag bij en zg GängBängchen van Zhuzha geweest.
Was er op tijd 11.30 uur en mocht meteen binnen van de vriend van Zhuzha, inderdaad een 60iger.
Hij moest nog een beetje schoonmaken, maar wees me de douche op de boven verdieping.
"Handdoeken boven laten en kom maar naakt naar beneden", vertelde hij me.
Aldus gedaan en me na een douche beurt (temperatuur moeilijk te regelen) naar beneden afgedaald.
Een soort zitkamer met een bar naar de keuken en een aangrenzende ruimte voor de actie.
Een groot TV scherm waar voornamelijk muziek clips werden afgespeeld, jazz, de voorkeur van de 60iger overigens ook mijn smaak, en later foto reportages en filmpjes van Zhuzha.
Om een uur of twaalf verscheen Zhuzha, hoge hakken, een minuscuul slipje (dat niet uitging, maar dat was ook niet nodig) en een soort groot grijs t-shirt, wat ze heel creatief gebruikte als kledingstuk (om een indruk te krijgen kijk ff op haar site naar Zhuzhas Galerie – Public – Hightower II).
Ze vleide zich neer in de “actie” ruimte en nodigde mij en mijn op dat moment enige mede gangbanger uit voor een eerste verkenning. Terwijl ze zich over het gereedschap van mijn “collega” boog, zag ik mijn kans schoon het moois tussen haar benen met mijn handen en tong te verkennen.
Haar gaatjes roken, smaakten en voelden heerlijk en wat was ze onwijs smooth.
Toen mijn kompaan klaar was ontfermde ze zich over mijn steigerend lid.
Na een heerlijke pijpbeurt, voorzien van een condoom, haar kut- en kontgaatje afwisselend getest en het rubbertje met het eerste zaad gevuld.
Na een verfrissende douche en een kopje koffie weer een sessie met Zhuzha.
Weer een douche en een glaasje water met prik op de poef gaan zitten en gekeken naar het schouwspel in de actie ruimte.
Toen alle deelnemers (inmiddels 2 meer) waren verzadigd, kroop Zuzha naar me toe en nam de kleine Xam in haar mond.
Een geweldige pijpparty met heel veel deep troat volgde en na een tijdje spoot ik mijn zaad diep in haar keel. Ze keek me daarbij heel voldaan aan.
Douchen en lekker op de bank zitten, genieten van de zeer goede muziekkeuze van de heer des huizes en op zijn tijd een kopje koffie en een glaasje fris.
Toen ik dacht “ik kan niet meer” kwam Zhuzha weer naar me toe met zulke zaadvragende ogen die ik niet kon weerstaan. En op de bank in de woonkamer werd ik voor de zoveelste keer op een onnavolgbare manier gepijpt, waarbij ze ook mijn ballen met haar tong zo bewerkte, dat ik, tot mijn eigen verbazing, nog ergens uit een uiterst hoekje van mijn testikels een restje sperma vond om in haar zalige mondje te spuiten.
Met een glimlach liet ze zien dat ik ook haar een goede daad had bewezen.
Moe en voldaan verliet ik ruim 3 uur later het witte huis.

Willyw
9 februari 2012, 14:05
Ben donderdag 2 februari naar de gangbang in Ratingen geweest.
Er waren 2 dames en wel 50 personen, de intree was maar 50 euro.
De ruimte was veel te klein voor de grote opkomst het was te veel dringen.
Jammer volgende keer beter.

Ik was daar ook die middag :-)
Omdat cindy en misttuck bekend zijn van een andere partyscene in een grote parenclub was het veeeel te druk.
Erg jammer. Partys bij zhuzha zijn meestal goed. Ik hoop niet dat het ten onder gaat aan te veel succes.
Grtz

Carlitos
9 februari 2012, 14:10
Ik dacht zoek eens op hoe dat dammetje uitziet, maar dat is toch een lekker ding zeg. Zhuzha (http://www.zhuzha.de/)...

xam1153
9 februari 2012, 22:54
Ik was daar ook die middag :-)
Omdat cindy en misttuck bekend zijn van een andere partyscene in een grote parenclub was het veeeel te druk.
Erg jammer. Partys bij zhuzha zijn meestal goed. Ik hoop niet dat het ten onder gaat aan te veel succes.
Grtz

Deed Zhuzha ook mee?
Of waren alleen Cindy en Misstuck beschikbaar?
Heeft iemand op dit forum weleens een Metroparty op vrijdag bezocht?

Willyw
16 februari 2012, 13:14
Deed Zhuzha ook mee?
Of waren alleen Cindy en Misstuck beschikbaar?
Heeft iemand op dit forum weleens een Metroparty op vrijdag bezocht?

Alleen Cindy en Misstuck waren beschikbaar (en hoe!!)
De informatie op de website klopt exact, als Zhuza er niet bij staat, doet ze ook niet mee.
Zelfs het setje wat ze draagt is zoals op de foto onder "so am..."

Voor de Metroparty geldt: men gaat er vanuit dat je echt bi- bent, daarom ZEKER niet mijn ding.
Grtz.

Sphinx
1 april 2012, 14:58
"Well, I don' know why I came here tonight.
I got the feeling that something ain't right.
I'm so scared in case I fall off my chair.

And I'm wondering how I got down the stairs
Clowns to the left of me, jokers to the right, here I am.
Stuck in a sandwich with you"

Soms rijd je zonder het te weten een klein pareltje voorbij. Elke keer als ik naar Mettmann, ACA of Freude ging, kwam ik bij de afslag Ratingen voorbij een oud stilgelegd tankstation. Naar nu blijkt is het huis ernaast de locatie voor Zhuzha's gangbangs. Ik kreeg al vorig jaar een tip via een Mettmann-fan die wel eens op Rheinforum over zijn belevenissen schreef, maar de eerlijkheid gebiedt deze racebeer te vertellen dat ie het helemaal vergeten was. Tot ketserr's verjaardag ineens niet meer gevierd werd op de 31e en ik even wat anders ging zoeken. Het adres van Zhuzha's homepage had ik nog en daar stond ook in dat ze op de 31e een zaterdagparty hadden waarbij ook Curly Ann te gast was, een dame die tussen pornoshoots door wel vaker op gangbangparties opduikt. Nadere bestudering laat ook zien dat "das Weisse Haus" zoals de locatie genoemd wordt, aan het aanknopen is met de gangbangscene, want ook Sara Ann en Julia de Lucia zullen er binnenkort hun gezicht laten zien.

aankomst = anfangen

Deze racebeer had wat inside-information nodig om er te komen, want de navi kon "Broichhofstrasse 8" niet vinden en stopte ermee bij de Holiday Inn op nr. 3. Echter, dan moet je nog 350m doorrijden langs een kleine energiecentrale en dan rechtsaf bij een bordje "Weisse Haus" (laat je niet door het verbodsbord afschrikken, alleen bedoeld om fatsoensrakkers en pannekoeken buiten de deur te houden). Op een klein parkeerplaatsje aangekomen bleek het een goede gok te zijn geweest om maar gewoon een kwartier te vroeg te komen, het stond er al redelijk vol. Binnen bleken er al zo'n tien man aanwezig te zijn. Vijftig euro inkom betaald, twee handdoeken en een sleutel gekregen en even douchen boven. De meeste handdoeken zijn net te klein om om te slaan, dus als je niet graag in adamskostuum rondloopt, hou dan maar een onderbroek aan (de helft deed dat ook) In de douche brak deze racebeer meteen de boel af want de stang waar de douchekop aan vastzat liet zonder waarschuwing los :angst: Toch maar een keertje naar de Hornbach dus? Beneden aangekomen was het aantal bang-beren tot 17 gestegen en vergat ik eigenlijk dat ik dat gedoe boven nog aan de staf door moest geven, want nauwelijks kom ik de kleine bar binnen of Curly Ann maakt een gebaar: meekomen! Vooraf nog even de data die de computer inmiddels verzameld had.

minipaspoortjes
Curly Ann, Duits, in de twintig (geschat)
normaal, grote b-cup, geblondeerd krullend haar

Zhuzha, Russisch, eind twintig
slank, kleine b-cup, zwart kort haar

Nog geen tien minuten binnen, nog geen tien seconden beneden en we kiezen het perfecte moment uit. Er lag in het aangrenzend vertrek een vierkant matras, waar wat stoelen en krukken om heen stonden voor kijkbuisberen. De meesten keken op dat moment nog de kat uit de boom, behalve ik slechts twee anderen die het erop waagden. Curly Ann pijpte mij en een andere gast afwisselend en Zhuzha had er een voor zichzelf te pakken. Al gauw waren die capriolen genoeg om ook de rest in beweging te krijgen en had Curly Ann een man of vijf om zich heen verzameld. Hoewel ze goed bloasmeziek speelde toch even naar Zhuzha geswitched, die maar twee man bezighield en zich graag liet vingeren terwijl ze met haar fanfare bezig was. Tot ze daarna switchte en deze racebeer ging pijpen terwijl een andere Nederlander inlogde. Niet alleen pijpt Zhuzha heerlijk diep, ze kan er geen genoeg van krijgen. Na nog een paar wisselingen kon ik zelf inloggen en even van een doggysprint genieten terwijl de volgende deelnemer voor een "London Bridge" (pijpen en neuken tegelijk) zich aandiende. Gerry Rafferty (http://www.youtube.com/watch?v=DohRa9lsx0Q) begon spontaan mee te spelen op de muziek-pc.

"Yes I'm stuck in the middle with you. And I'm wondering what it is I should do.
It's so hard to keep this smile from my face. Losing control, yeah, I'm all over the place.
Clowns to the left of me. jokers to the right. Here I am. Stuck in a sandwich with you."

Ze dacht eigenlijk geen glijmiddel nodig te hebben toen ik naar anaal switchte, maar de grootte van kleine Sphinx zat haar toch teveel dwars. Dus gel erop en overnieuw proberen. Dit keer ging het al beter en zelfs nu deed ze een hele aardige poging me voortijdig leeg te knijpen. De volgende (spuit)gast kreeg er inspiratie van en wilde ook, dus even omwisselen zodat ik weer afwisselend met een andere gast gepijpt werd terwijl Zhuzha hem anaal bereed. "Du" zei ze na een kritische blik tegen me "Sandwich" :eek: Ze frommelt een nieuwe conti erom en vraagt de andere gast stil te blijven te liggen terwijl deze racebeer weer inlogt. Laatste keer da'k dit geprobeerd heb was in MG-Rheydt met Eva, maar dat liep niet zo omdat er steeds één uitglibberde; de truc is dat de onderste niet moet bewegen en de bovenste en de vrouw het tempo moet laten bepalen (aldus Zhuzha zelf). Blijkbaar deden we dan iets goed, want de oudere heer onderop begon gekke geluiden te maken (kan ook zijn dat Zhuzha wat gorgelde omdat ze alweer iemand aan het afzuigen was.) Nadat de andere twee gasten al af gezwaaid hadden bleef ik over, en ze wilde me niet laten gaan voor ik haar ook een ft had gegeven. Na de derde lange deepthroat schoot ik de olie uit de motor recht haar keel in :blow2: Bam! Ze pijpte zachtjes even door, keek me met zulke pretogen aan. "Die is nog niet van me af" dacht ik.

"Well you started off with nothing, and you just got blown by Curly Ann
And then Zhuzha kept on coming, taps you on the back and says:
Please... Please..."

Oef, wat een begin zeg! Er was nog geeneens een uur om, waar moet dit eindigen? Er was in ieder geval een duidelijke tweedeling zichtbaar. Degenen die hun eerste ronde er al op hadden zitten gingen allemaal achter elkaar douchen en Bundesliga kijken, de nieuwkomers trokken meteen door naar de mat. Ik dronk eerst wat en kletste met een andere gast om wat wakker te worden en ging douchen toen de eerste hausse van boven wat afnam. Het was wel druk, maar niet zo vol als ik eigenlijk had gevreesd. En er waren zeker geen vijftig man, zoals een week eerder ook al gebeurd was. Eigenlijk kon ik het best goed hebben zo, voetbal links van me, livekino rechts. Ik in het midden met een kop koffie :wink:

Latje schieten

Uiteindelijk hield Zhuzha het op de mat het langst vol, meer dan een uur aan een stuk, petje af. Curly hield iets eerder op, maar begon na haar pauze ook weer eerder, dus dat hief mekaar mooi op. Zhuzha knapte zich na een sigaret op en kwam voor de rij krukken staan waar ik ook zat aangezien Curly's bewonderaars de halve mat al bezet hielden. Drie beren werden achter elkaar gepijpt terwijl de vierde haar intussen staand neukte. Deze racebeer ontkwam niet aan de logica van het telraam en was als vijfde de pineut. Eerst stond ze me ver voorover gebogen te pijpen, maar toen nr 4 afzwaaide knielde ze zodat ik er maar bij ging staan en haar hoofd voorzichtig kon vastpakken. Nou dat heb ik geweten, want ineens liet ze mij het tempo van haar deepthroats aangeven :betrunken:

Na een lange "throatfuck" kreeg ze weer een idee, pijpte de volgende alvast achteroverliggend en trok in missio haar benen zodanig achterover dat ik haar op kon tillen, zodat die gast nog diepere bloasmeziek te verwerken kreeg. We hadden inmiddels wat meer de ruimte en switchten naar doggy anaal "Jetz nich fußball schauen" merkt ze lachend op aangezien het scherm vanuit mn nieuwe positie rechts ook zichtbaar is. "Tor ist doch hier?" vraag ik. "Und dann triffen wir trotzdem nur die latte" vult het volgende slachtoffer van haar bloasmeziek aan :tongue:Dankzij de comic relief kon ik het in die omklemming iets langer uithouden, maar uiteindelijk liet Zhuzha's wrijvingswarmte de tweede motor met een knal afscheid nemen :fuck: Ergens moet er een synergie-effect zijn opgetreden want de muziekpc liet ineens een luid gebrom horen en crashte. "Ntloader fehlt" knipperde het scherm en ging voor eeuwig op zwart.

Pfff, even uitblazen weer met een douche en een koffie. Naast me zat een stamgast die vertelde dat hij vroeger altijd vaak in Dorsten kwam, maar sinds hij dit had gevonden voorlopig niks anders meer wilde. We zaten wat over PT's, GB-events in Nederland en Pay6 in het algemeen te kletsen en zo langzamerhand werd duidelijk dat de menigte wat uitdunde, vijf man weg, twee nieuwkomers, weer drie man weg. We zaten aan het begin van de avond zo op 15 man, waarvan er zich tien op dat moment in ruststand bevonden en de overige vijf werden door Curly bezighouden, want Zhuzha had na opnieuw 60 minuten aan een stuk een pauze. Mainz en Augsburg bezorgden me wat punten voor de Kicker Fußballmanager en er ontstond een grappige discussie tussen de fans van Bayern en de haters van Bayern. Curly's 'manager' keek niet zo vrolijk; hij was Hertha BSC fan en die moesten nog tegen Vfl Volkswagen.. pardon Wolfsburg spelen.

Handen uit de mouwen

Terwijl die "Abstiegskampf" net begon koos Zhuzha ervoor weer in actie te komen. Curly was niet zo'n voetbalvolger, dus ze sloot al vlug aan. Deze racebeer gokte erop dat FC VW het wel zonder support afkon en ging zich op het livekino gebeuren concentreren. Zhuzha stak op een gegeven moment zo uitnodigend haar kontje in mijn richting dat ik mn handen maar even gebruikte zolang kleine Sphinx nog in ruste was.Ik vingerde haar in beide gaatjes tot ze haar ft van de (spuit)gast binnen had en nu voor mij knielde. Ik was eigenlijk van plan geweest haar nog eens te neuken, maar bij de zoveelste throatfuck van deze avond ging dat plan het raam uit en ik liet haar een tijd begaan :betrunken:

Ook toen ze inmiddels de volgende gast in cowgirl bereed bleef ze fanatiek doorpijpen, maar ik brak de fanfare even af om niet iedereen op te houden. Het toeval wilde dat de rest ook bijna alleen in haar blaaskunsten geinteresseerd was, dus schakelde ik maar weer op vingeren en beffen over. Tot er op een gegeven moment alleen nog maar kijkbuisberen over waren die toekeken hoe Zhuzha zich hard tegen mn hand zat aan te rijden. Ik schoof dus maar in 69 onder haar, hadden we allebei wat te doen :wink: Ze liet zich dat geen twee keer zeggen en had een minuut of vijf later de tweede ft van deze racebeer te pakken :blow2: Bam!

Daarmee was deze ronde ook afgelopen, want er was even niemand fit meer. Ik ging maar even aan de bar een praatje maken met eigenaar Josef tot de pizza's eindelijk kwamen. Curly's manager keek intussen nog minder vrolijk, want Hertha had een 1-0 voorsprong weggegeven en stond nu 1-2 achter. Na een stuk pizza en een kop koffie bleek er maar weinig animo voor een laatste ronde te zijn; iedereen al plat. "Mach das Fernsehen einfach aus" meende Curly, die zich alleen met kijkbuizerts geconfronteerd zag. De Achteropsjöt (laatste ft) had Zhuzha al gekregen, maar bij wijze van experiment wou deze racebeer Curly's vaardigheden eens op de proef te stellen.

En hoewel ze niet zo diep gaat als Zhuzha en ook wat meer schuiftrompettert (handen gebruiken) weet ze heel goed wat ze doet. In ieder geval is het ruim voldoende om er nog een conti om te krijgen en eens in doggy in te loggen. Curly heeft wat meer rondingen dan Zhuzha en vooral haar stevige kontje is een prima stootkussen in deze situatie. Ze doet lekker mee door het pijpritme van haar volgende spuitgast op m'n stoten af te stemmen. Ik moet tegen wil en dank even lachen als de andere vent in haar mond klaarkomt en Sky de 1-3 voor FC VW meldt. "Schalt ihn aus, schalt ihn aus" roept Curly's manager onmiddellijk. Ik ging nog even door in doggy tot ik merkte dat het condoom er bijna afging (was ook van een maatje "one size fits none"). Dus zwaaide ik af en werd even kijkbuisbeer. Als Zhuzha dan nog een paar slachtoffers zoekt om af te zuigen blijf ik haar nog een tijdje vingeren. Als dank gooit ze er nog een laatste throatfuck uit en hoewel ze erg haar best deed, bleek m'n eerdere inschatting correct. Ende, aus, vorbei voor vandaag.

De laatste halfuur verliep eigenlijk zonder veel activiteit, voetbal was over (1-4 verlies voor Hertha), muziekclips stonden op en Zhuzha ging Josef maar verkrachten toe ze zich begon te vervelen. Ik dronk mn koffie op, nam afscheid van Curly en ging me aankleden. "Bis nächste woche" roept die stamgast me nog vrolijk na. Wie weet, het debuut hier is me heel goed bevallen, al hadden we wat geluk met het vakantiebegin in de regio en het slechtere weer, zodat het nog allemaal goed te overzien was. Ik vraag me bijvoorbeeld af wat er gebeurt op een warme dag als er weer 50 man binnen zijn, dat wordt net een sauna/sardienenblik/ton vol haringen. Enfin, wie dan leeft, wie dan zorgt. Ik liep fluitend de deur uit en zette Langs de Lijn maar op, nu Nederlands voetbal met wat muziek. Sir Paul McCartney en Wings kwamen uiteindelijk met een plaat die vooral vanwege de tempowisselingen goed bij deze dag pastte: Live and let die (http://www.youtube.com/watch?v=VOqgPrJHheI&feature=related)

"When you were young and your heart... was an open book
You used to say live and let live (you know you did, you know you did, you know you did)
But if this ever changin' world in which we live in
Makes you give in and cry...

Say live and let die!
Live and let die, Live and let die, Live and let die

What does it matter to ye?
When ye got a job to do ye got to do it well.
You got to give all of the men HELL!!

Sphinx
8 april 2012, 15:00
"The palest skin, the short black hair,
You make me wilde with your hungry stare
I kiss your breasts with mouths of flame
Get down and play, my lovers game

Gimme that song I wanna sing
I want it all want everything
I'm so electric, electric
Oh I'm so electric, electric
Oh I'm so electric, electric."

Wel eens een bende vechtende kippen gezien? Daar leek het de afgelopen week een beetje op in ons knusse kantoorgebouw. Mén, de afdeling HRM heeft weer wat bedacht om onze performance te meten en ineens is iedereen in paniek en doet alsof ze het zo druk mogelijk hebben. Dat hele gedoe met hei-sessies, verbetertrajecten enzovoorts gaat zoveel tijd in beslag nemen dat de maand mei ineens helemaal vol zit, vakantie opnemen niet meer mogelijk. Slechts één “bruckentag” na Hemelvaart heb ik voor mn jaarlijkse Hof/Nordschleife combi kunnen reserveren :angryfire: Dus wordt mei een vrij rustige maand qua wandelverkeer, april en juni daarentegen... En dan hebben we ook net een Blatslipper-jury die veelschrijvers afstraft. Ja me nona, moet deze racebeer dan maar gewoon z'n mond houden en er slechts één uitpikken. Dan ben ik al te laat aangezien m'n Zhuzha-debuut vorige al is genomineerd. Oke, dat was het dan. Doorlopen maar, niks meer te zien hier....















Situation Normal: All Fucked Up

:Grrr: Geld Terug!!! hoor ik nu ineens iedereen roepen. Ok, voor mijn part dan; vrijkaartjes heb ik toch al zat, dus daar ligt het niet aan. Deze racebeer had Zhuzha graag nog eens op een kleine gangbang bezocht (meestal doordeweeks tussen 12 en 15u), maar dat zit er dus voorlopig nie in nie. Dus pakken we de volgende zaterdagparty mee, met dit keer geen pornoster, maar een leuke amateur als "gastmädel". Anna schijnt in één deelname vorige maand zoveel fans te hebben gemaakt dat Josef zelfs een waarschuwing postte dat het een beetje vol kon worden. Vergeleken met Curly Ann vorige keer was het wel oké eigenlijk: een man of tien aan de aftrap. Dat zal vooral met het paasweekend en "stille zaterdag" te maken hebben. Zou behalve ook verregaand onzedelijk gedrag dan verboden zijn?

minipaspoort
Anna, Duits, in de twintig (geschat)
normaal, kleine b-cup, kort zwart haar

Het kon me weinig schelen en de rest ook niet. Anna stelde zich stipt op tijd beschikbaar en alsof Zhuzha wist dat het druk ging worden hield ze zich even 10m afzijdig, om de zes vroege vogels die Anna om zich heen had de ruimte te geven. Om vervolgens de restanten en toeschouwers in een hinderlaag te lokken. Al gauw kwam ik ook in haar klauwen en had ze Kleine Sphinx weer tot de wortel opgeslokt. Gelukkig pijpte ze drie man afwisselend zodat het niet onmiddellijk tot een ontploffing kwam en ik even kon ontsnappen tussendoor. Anna was op dat moment ook alleen met bloasmeziek bezig, dus condoom erom en voorzichtig inloggen. Ze was gelukkig goed nat en lekker nauw, dus een stevige doggy kon ze makkelijk hebben. En stil gebeurde dat niet, ze liet duidelijk horen wat ze er van vond en gaf hard tegengas als het sneller moest.

Toen ik er uitglipte en weer in wilde loggen begreep ze het even verkeerd, duwde Kleine Sphinx zo in haar sterretje. "Vorsichtig" zegt ze nog, en knijpt geniepig haar sluitspier samen. Twee stoten later was er geen voorzichtig meer, alleen maar volgas vooruit met Anna die gewoon meegaat en de hele boel bij elkaar kreunt. Als ze voor de tweede keer zo geniepig meeknijpt knapt de eierschaal: gelukkig loopt het struif niet uit. Bam! Ik ruim even de resten op en val op een stoel neer, Zhuzha heeft me echter weer in de kijker voor ik weg kan komen en gooit een throatfuck uit die hemels is, maar even geen ft oplevert. Sorry schat, ik ben een mens, geen leeuw (die kunnen schijnbaar een keer of 300 per dag maar dan wel vrij kort) :blume:

Things are really fucked up

Meefluitend met Go back to the Zoo (http://www.youtube.com/watch?v=5gn-yCObxZ0) ga ik douchen (erg toepasselijke bandnaam overigens) en zit een tijd later met een koffie van de livekino te genieten. Net als vorige week houden beide dames het ongeveer een uur uit en nemen dan pauze, en door die late entree van Zhuzha is er steeds eentje beschikbaar op de mat als de ander weg is. Nadeel is wel dat de heren bangberen ongeveer tegelijkertijd moeten recupereren, waardoor er soms vrij grote gaten vallen. Anna is maar met één gast bezig tijdens Zhuzha's korte pauze, dus gaat deze racebeer zich er weer mee bemoeien als ik haar een tijdje gevingerd heb wisselen we om en ben ik aan haar fanfare overgeleverd terwijl de andere vent aan het neuken slaat. Ook dat doet ze prima, maar het nadeel is dat ze geen FT's doet, dus moet ik afzwaaien aangezien de andere vent nog even door wil blijven neuken.

Zhuzha is drie man op rij af aan het zuigen en heeft geen bezwaar dat deze racebeer van achteren aanvalt, ze houdt haar sterretje zelfs voor me open :eek: Die uitnodiging laat ik niet schieten natuurlijk en rammel een tijdje weg. Een Ft'tje zit er nog even niet in, maar na wisselen gaan we toch voor een throatfuck, al was het maar voor het gevoel.Ik ga daarna even pauzeren, en hoewel er wat nieuwe gasten bijkomen, zijn het er te weinig om de zaak lang gaande te houden. Bij gebrek aan beter gaat Josef dan ook maar meedoen en neukt Anna lang in doggy, gewoon om "de feeling met zijn zaken te houden". Grinnik, whatever, geniet ervan snoeper! Het is al verrassend laat, kwart voor zeven, dus waarschijnlijk zit er nog een rondje in, anderhalf misschien, maar dan is de tank echt leeg.

Fucked up beyond all recognition

Na een koffie en een stuk pizza is deze racebeer er weer enigszins bovenop en gaat alvast eens van Anna's live kino genieten; niet te stoppen die meid. "Keiner mag mich" pruilt ze eerst nog en heeft meteen drie "teddyberen"(groot, grijs en wat vulling her en der :tongue:) om haar te troosten. Zhuzha duikt dan ook weer op, pijpt er weer vier tegelijk, maar inmiddels zitten we met z'n allen op een kluitje en voor er elleboogjes en schoppen uitgedeeld gaan worden schuiven we even op. Het lijkt wel of we vandaag in "Nasty Anal tryouts" zitten, want Zhuzha laat zich graag opnieuw anaal nemen, terwijl het volgende slachtoffer afgezogen wordt. Aangezien ik haar nog een ft schuldig ben maak ik even plaats en krijg de laatste lekkere throatfuck van vandaag en een knallende saluutschot. Bzzt (daar ging de muziekpc ook weer onderuit) Bam!

De rest van de tijd ben ik daarna maar kijkbuisbeer gebleven, er liep toch niks meer. In de pauze een tijdje met Anna staan kleppen en de trubbels met de muziek-pc in ogenschouw genomen. Volgens mij crasht dat ding iedere keer door teveel hitte in de kast, die niet door de koeling verwerkt kan worden. Een beetje hetzelfde probleem als met zo'n gangbang, je wilt wel eeuwig doorneuken, maar aangezien ik geen kamgara-verslaafde wil worden, loopt deze racebeer tegen grenzen aan. Anna speelt het met een glimlach klaar dat ik nog eens meedoe, ze pijpt een stuk dieper als ik opmerk dat ze toch niet bang hoeft te zijn voor een ft. Vingeren had ze inmiddels liever niet meer, maar aan beffen had niemand zich bij haar gewaagd dus als dankje voor de moeiteloze manier waarop ze ons allemaal afgemaakt heeft ga ik me er even flink aan te buiten. En dat stukje theater had nog meerdere gevolgen: ten eerste liep Anna eventjes over, ten tweede kwam er toch weer leven in de rest, zodat er toch een echte laatste ronde. Ik keek de live kino af aan de zijlijn, en ging me omkleden, compleet F.u.b.a.r. :chair:

Josef riep me nog na voor "Der zuhälter" op te passen bij de deur. Ik begreep wat hij bedoelde, want een grote hond was in de vermomming van een zwaar versleten deurmat voor de uitgang geparkeerd. "Ja, der hält die Tür für mich zu." Grinnikend loop ik naar buiten en rij weg. Onderweg kwam ik op radio2 België dit oude pareltje (http://www.youtube.com/watch?v=2--7x2jzmdw) van Piet vd Heuvel tegen. Ik had hem nog bijna afgezet omdat men "Scooter" aankondigde en ik was vergeten dat die house-maffia de naam ook maar gepikt heeft van "Scooter on the road" uit de jaren 80. De cover van Gunther (http://www.youtube.com/watch?v=uBJYv793F10) Levi heeft trouwens een tekst die goed aansluit bij sommige saunaclub-dames :tongue: dus die mix ik er even tussen

"We're just a sound in our next sound, so no one hears, you see
Until the destination's found, we will laugh...

You - who's going down the hill
You - who finds a reason still
Don't trust the one who holds his hands before his eyes
Don't trust the one who smiles and lives to prove the lies

Met een glimlach speelt ze 't klaar.
Zonder woorden volg ik haar
Wees voorzichtig wees niet dom
Maar haar ogen zeggen: "kom!"

Hoofdstuk2
29 juni 2012, 16:38
Zhuzha schijnt een fenomeen te zijn in het Duitse Gangbang-wereldje.
Als je haar site bekijkt:
http://zhuzha.de/
en dan in het bijzonder de pagina met gastvrouwen
http://zhuzha.de/index.php/gastmaedels
kom je tot de conclusie dat er hier op een regelmatige basis wel een heel gevarieerd gezelschap van vrouwelijke liefhebbers van sex moeten rondlopen. Diverse bekende (Sexy-Susi, Lauren Pink) maar ook een aantal (voor mij dan) onbekende dames. Een aantal zijn weer te herleiden naar hun persoonlijke pagina's of naar een pagina waar je ze kunt boeken voor een uurtje privé, 1 op 1 dus.
Zo was er kort de link naar de dame in juni aanwezig, Andrea:
http://erobella.de/10080/details/Andrea_Privat/Duesseldorf_Zentrum/Modell_Vielseitig
of naar Jay en Lorena:
http://www.jayintim.de/
http://barbieintim.de/?file=aboutme

De Locatie:
Een beetje verstopt en toch heel makkelijk te vinden.
AL reeds beschreven, een klein weggetje in waar een bord staat “Weisses Haus” en langs de autobahn, niet bereikbaar vanaf de snelweg, achter een oude benzinepomp. Parkeerplaatsen genoeg in ieder geval.

Op het forum staat Zhuzha een beetje verstopt, bij “Wandelen in Duitsland” ==>Ratingen, Zhuzha.
Sneeuwt dus snel onder in de overige posts.
Dank dan ook aan de Sphinx de afgelopen weken waardoor Zhuzha bij mij in het vizier kwam.



Verslagje van mijn bezoek afgelopen zaterdag:
Klokslag 4 uur in de middag zet ik mijn auto neer bij het “Weisses Haus” in Ratingen, waar Zhuzha en een vriendin vandaag een gangbang-feestje houden. Er staan al reeds een tien, vijftiental auto's geparkeerd. Terwijl ik nog even naar de mobiel grijp, stopt er een klein autootje met een bekend persoon. Het is de Texaan uit de PT Dorsten van gisteren.
Kijk, iedereen geeft wel eens een adres door, maar het is altijd een verrassing als...
We schudden elkaar de hand en lopen gebroederlijk het huisje binnen.

De deur staat open, zwarte kat loopt voor me langs. Beide gewapend met een briefje van 50 melden we ons aan bij een sympathieke laidback Duitser die het geld in ontvangst neemt en ons een sleutel en een paar handdoeken overhandigd. Op naar boven, uitkleden, douchen en weer naar beneden dus!

Er is 1 douche boven met open daar bij 1 toilet. Dus als je even iets moet dumpen, doe je gewoon de badkamer volledig op slot... De faciliteiten zijn dus gelimiteerd maar afdoende en schoon. Ik kom hier overigens niet voor de randzaken.. De dames hebben beneden de beschikking over sanitair waar tijdens de GB af en toe gebruik van wordt gemaakt. Bv als de endeldarm even gereinigd moet worden. Boven zijn er verder 2 kamers met grotere “bedden” waar tijdens mijn bezoek geen gebruik van gemaakt wordt. De Speelweide beneden is de gehele GB voldoende voor de 2 dames aanwezig en de mannen die komen en gaan...

Behalve Zhuzha is vandaag ook aanwezig de roodharige Nina2. Geloof me als ik zeg dat deze sympathieke Duitse Geile Nympho een stuk aantrekkelijker is dan dat ze op de foto's doet vermoeden. Pluspunt dus. Zhuzha zelf straalt sex uit. Kan het niet anders verwoorden.

Eerst even een colaatje en even rustig het strijdtoneel in me op nemen.
Ieder heeft zo zijn eigen manier om een arena te betreden, zeg maar.
Mijn Texaanse vriend zit binnen een minuutje al reeds langs de speelmat en wordt een paar minuten later weggeslokt door Zhuzha. Hulde!
Wat zich de komende uren afspeelt moet je eigenlijk zelf gezien hebben om dit verhaal verder serieus te kunnen nemen. Dat hier 2 dames aan de gang zijn die hier echt voor hun eigen genot zitten en dit doen omdat ze dit willen, is mij heel snel duidelijk. Zhuzha gaat de ene na de andere man af, pijpt, zuigt, slikt, terwijl ze van achteren gepenetreerd wordt door de ene na de andere man. Als een man haar in Missio wil, dan faciliteert ze dat, als er één een sandwich wil, dan heeft ze de regie in handen en gebeurt het. Vaginaal, anaal, sandwiched, DP-Anaal, verzin het maar, alles wordt uitgevoerd naar wens.
Nina draagt natuurlijk ook haar steentje bij en pijpt en neukt en laat zich nemen in mond en kut met af en toe een overgave aan haar eigen genot als de betreffende man haar net even wat beter of anders weet te raken dan een vlugge vogel...

De sfeer tijdens dit alles is en blijft heel ongedwongen en relaxed.
De dresscode is: Zoek het uit... sommige hebben een speciale “Lederhosen met opknoop-mogelijkheid voor zak en pik” en andere lopen in een onderbroek, witte sokken en T-Shirt rond. Lekker belangrijk lijkt het motto hier en niemand stoort zich er aan.
Zelf heb ik badslippers meegenomen (die dingen voor aan je voeten, niet de ijsbeer...sorry, kon het niet laten...:biggrin:) en loop in eerste instantie maar in een “pendek” en met handdoek over mijn schouder (geen hema, dames!:cool:) naar beneden. Al snel interesseert het me geen lor meer en loop ik in mijn blote reet rond.

Intussen krijgt ook Chucky zijn portie sex mee. Na de uitspattingen van de dag er voor in PTD (met Sexy-Xusi, Laureen Pink und die Hausmädels) was ik toch wel een beetje benieuwd hoe het me hier zou vergaan. Wel, de dames zijn goed, heel goed.
# Zhuzha heeft me tot een Frans totaal kunnen brengen, waarbij ze mijn sperma even voor in de mond liet circuleren en met een half geopende mond mij het witte goud liet inspecteren alvorens ze het richting slokdarm afvoerde. Ik kreeg de neiging om haar frontaal op haar bek te nemen en mijn nakomelingen in haar mond door te roeren met mijn tong. Kon me nog net inhouden. Gott, wie Geil!!!
# Na een zeer lekkere pijpbeurt wist Nina mij heerlijk klaar te krijgen in missio, terwijl ze haar uiterste best deed om de pielemans van een medestrijder niet uit haar mond te laten schieten...
# Tot slot nog een endeldarm-inspectie uit mogen voeren bij Zhuzha waarbij Chucky wel heel erg op dreef was en met een uiterste krachtinspanning via haar uitgang tegen de achterkant van haar huig zijn laatste kindertjes implanteerde (beeldspraak mannen, uiteraard met condoom...zucht...)
# Tussen deze Chuckeriaanse Stuiptrekkingen door heb ik nog een keer of 10, 12 sex gehad, van blowjobs tot langdurig in doggy beide dames mogen verwennen. Helemaal top dus.
Verder wordt de fles met flutsi voor anale pogingen netjes door je medestrijders aangereikt, was de anale dubbele penetratie die mijn perverse Texaanse vriend ondernam wel een van de hoogtepunten (hij werd er een beetje ingeluisd door ZhuZha, dacht aan een “normale” sandwitch te beginnen...:biggrin:) en zal ik in de komende weken zeker weer een keer hier terugkeren.

Nu, een kleine week later, beginnen de kneuzingen aan mijn schaambeen af te nemen en kan ik weer een beetje aan sex denken...nee, niet overdreven...:biggrin:

Maar aan alles komt een einde, dus ook aan deze GB.
Ergens tussen half9 en 9 uur 's avonds taaien we af, bedanken we Nina, die net even zit uit te hijgen en een sigaretje doet bij haar vriend, met een knuffel en 3 kussen, bedanken we onze gastheer en zwaaien we naar Zhuzha die weer volop ligt te genieten van een aantal pikken in kut, kont en mond...

Ik heb afspraken staan deze avond, beloftes te houden en dus rij ik via mijn hotel richting Heaven Seven...

Groet allen, Chucky99...

De Shyman
5 juli 2012, 22:28
Zhuzha

Na twee keer verkeerd rijden parkeerde ik de Shyman-Mobiel om half vijf op de drukke parkeerplaats naast Das Weisses Haus in Ratingen.
Het leek druk te zijn en dat was het ook. Na een korte rondleiding via de ‘Spielwiesen’ mocht ik beslissen of ik bleef of dat ik het te druk vond. Ach, ik was er toch. € 50,- euro overhandigd, gedoucht en de speelwei met Lorena en Zhuzha aangevallen. Nou ja, Ik ging aan de kant zitten en drie minuten later zat De Kleine Shyman diep in de keel van Zhuzha. Omdat het nogal warm was en deze dame echt alles geeft liep het zweet van haar lichaam. Supergeil! In haar keer en mond had een lichaamsdeel het uitstekend naar haar zin. Na een voorzichtig begin (door De Shyman) werd het hoofd van Zhuzha steeds steviger tegen het schaambeen aangeduwd. De handjes van Zhuzha lagen op de billen van De Shyman en haalden het onderste uit de kan! Ze trok zich terug, keek me aan en zei ‘gut’, draaide haar bevallige kont naar me toe en pakte een andere in haar mond. De Shyman bracht een condoom aan en duwde zich in de anus van Zhuzha. Onmiddellijk werd haar kont naar achter geduwd en in een stevig tempo (dat ze zelf dicteerde met een hand op de billen van De Shyman ) bezorgde ze mij een ritje…Hemels is een goede uitdrukking. Te snel verloor ik de strijd met het ultieme genot. Bij het terugtrekken keek ze lachend om en zei iets in de trant van: het lekkerste pijp je toch met een lul in je kont! (zal vast wel gecensureerd worden). Terwijl De Shyman zijn rust pakte na een douche heeft hij eens met een aantal andere aanwezige beren gepraat Ook bekeek hij de overige aanwezige amazones. Lorena (een ex H7 dame) wiens foto’s meer beloven dan in realiteit en Miss Berlin boden zich beiden aan. Terwijl van Zhuzha de geilheid en service gewoon afdroop waren deze dames minder actief en servicebereid.
Toen het lichaam voldoende rust had gekregen heb ik me weer op de mat gewaagd. Zhuzha lag op haar rug termijn een beer met een enorm ‘beter deel’ haar vaginaal penetreerde. Ze genoot. Ze keek me aan, stak een hand uit om De Kleine Shyman te pakken en een stevige keeln...k sessie was mijn deel. Rustig aan is niet haar ding. Keihard werd ik in haar mond en keel getrokken en gezogen. De ander beer trok zich terug. De Shyman bracht snel een condoom aan terwijl Zhuzha haar kontje naar hem toewendde penetreerde De Shyman wederom de anale opening van Zhuzha (ik had goed geluisterd). Dit keer hield ik het veel langer vol. Klaarkomen ging niet meer. De Cleopatra Arena en de eerste keer bij Zhuzha waren voldoende geweest. Het was in 1 woord geweldig.

Toen Zhuzha even moest pauzeren wegens een sanitaire stop ben ik ook naar de douches gegaan en me met een tevreden gevoel aangekleed.
De vriend van Zhuzha bedankt en voldaan naar huis gereden. Een GangBang gedaan. Meer dan 30 kerels in volle actie gezien en een paar kennissen opgedaan. De Shyman doet zijn naam geen eer meer aan!
Het waren twee TOPDAGEN!!!


Groet en Respect!

De Shyman





Als je meer geeft....... krijg je ook meer terug!!!!!!!

Sphinx
2 augustus 2012, 20:56
“I went to a garden party to reminisce with my old friends. A chance to share old memories and play our songs again. When I got to the garden party, they all knew my name. No one recognized me, I didn't look the same. But it's all right now. I learned my lesson well. See, ya can't please everyone. So ya got to please yourself.

People came from miles around, everyone was there. Zhuzha brought her Josef, there was magic in the air. And over in the corner, much to my surprise, Mr. Hughes hid in Dylan's shoes wearing his disguise. But it's all right now. I learned my lesson well. Ya can't please everyone. So ya got to please yourself.”

Een tijdje geleden alweer schreef een van onze gerenomeerde leden met een zeer lange en makkelijk te vergeten naam een bericht getiteld: Mettmann is het niet voor mij. Deze racebeer weet niet beter of het copyright op die titel vervalt naar Goedemorgenallemaal of Noglangnietuitgewandeld. Ik weet het even niet meer, laat ik het erbij dat één van de twee de inspiratie is geweest.

Voor ik mn belevenis van afgelopen dinsdag onder de loep even het hoe en waarom. Ik was net als Dolfie en Rudi-NL een tijdje geleden naar een party van de Farrell lounge geweest en had eigenlijk beter moeten weten. Het was er op dat moment zo vol, dat het me ondanks dat ik wel wat gewend ben op GB-gebied eerder irriteerde dan opwond. In zo'n omstandigheid lukte het dus ook niet echt er vol overtuiging aan mee te doen. Deze racebeer had nog het geluk dat hij één van de dames door stom toeval alleen te pakken kreeg (naam helaas vergeten, maar het was een knappe dame met een perzisch uiterlijk en een paar goed opgevulde Hella-koplampen) en later half tegen zijn wil nog werd meegesleurd door Jo, een meiske dat voor het eerst zo'n party deed en aan enthousiasme in ieder geval niets tekort kwam. Dat doggystandje wat we eruit gooiden verzachtte de omstandigheden wat (“er stonden bijna 24 van die karpatenkoppen om heen” zou Youp van 't Hek geroepen hebben) Daarna gaf Lena Nitro nog een showtje weg (striptease en lapdance) en daarna vond ik het genoeg en maakte ik maar dat ik wegkwam. Verkeerde plaats op waarschijnlijk het verkeerde moment.

Dan maar afgelopen dinsdag weer naar wat bekender terrein, met een gehuurde Silent Assassin (klik hier voor uitleg (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?3675-Sphinx&p=276843#post276843)) en een oldie van Rick Nelsen (http://www.youtube.com/watch?v=fxdiraVxwkI) op de radio. Dinsdag is meestal een van de dagen dat Zhuzha een kleine gangbang van drie uur organiseert en geloof me, da's meer dan genoeg, want ze rust niet voor ze iedereen compleet de benzinetank leeg heeft gezogen, door iedereen meermaals is sufgeneukt en zelfs dan bestaat de kans dat ze zich verveelt en Josef maar lastig gaat vallen. Ik was de tweede die binnenkwam lopen en het eerste wat ik van Josef naar mn hoofd geslingerd krijg is of ik teveel vrije tijd heb voor al dat gezwam op de Duitse fora. Teveel? Eerder te weinig, heb steeds 20m per dag geschreven en nog steeds een bericht over mn laatste Babylon bezoek ergens rondslingeren dat ik nog niet gepost heb,

Inmiddels waren er een man of zes bij elkaar en had Zhuzha zich naar de mat begeven om de eerste vroege vogels de vliegen af te vangen (of waren het nu glimwormen?) Ze ging heel netjes het rijtje kijkbuisberen af en speelde een tijdje fanfare met ons allemaal. Een paar lieten zich meteen al gaan en gaven een FT af bij de kassa, maar deze racebeer beet even op zn tong en hield zich in, om vervolgens in doggy ingelogd te worden terwijl ze de volgende alweer pijpt die naar de speelplaats durft te komen. De grapjassen schoven allemaal netjes aan (waren er nu 10) en het leek verdikkeme net een rangeerterrein waar een eenzaam diesellocomotiefje steeds de Zhuzha-wagon aan een volgende trein zangzaad moet aankoppelen, want ze draaide nog steeds de rij af en trok me steeds mee :tongue: Dat ging zo een tijdje goed tot ik op anaal doggy overschakelde terwijl de volgende kijkbuisbeer een DT-aanval cadeau kreeg. Ik slaagde er een minuut of vijftien in dit vol te houden, maar bij meerdere drukwaarschuwingen liet ik even lopen en schoof zelf als nummer 11 aan. Een vijftal minuten later ging ik diep in haar keel af. Bam! :blow2:

Na een douche bleken er een aantal kerels alweer vandoor te zijn en “nachschub” stond al te wachten. Onder hen een bekende van Freiercafe, maar hij had liever niet dat ik hem bij naam noem, dus noem ik hem A#1 (staat voor onbekend individu nr.1). Ik bleef maar even met een kop koffie van de live-kino genieten die A#1 en nog een paar bang-beren ervan brouwden. Nadat iedereen leeggezogen of moegeneukt was nam Zhuzha ook even pauze en na tien minuten ging deze racebeer ook weer meedoen. Vrij rap werd ik al in een DT-aanval verstrikt terwijl A#1 haar in doggy lastigvalt. En wat Chucky beweert klopt, ze stemt het ritme zodanig af dat beide deelnemers net iets dan anders mond, kut of kont binnendringen. Toen ze in missio draaide kreeg ik alleen bijna een omhooggezwaaide hak in mn oog :angst: gelukkig dat ik mn bril op had gehouden. Iets wat een paar overige brildragers ineens ook deden, heel gek :wink: Ondanks dat een prima 2e rondje dat in missio beëindigd werd, kr-boem.

Zhuzha ging nog even door met een nieuw viertal en ik ging nog even uitblazen. Kort voor het einde wist de liveshow me toch weer te verleiden tot een “toetje” en zhuzha deed heel erg haar best met haar throatfuck-specialiteiten, maar alles was er al uit geknepen, alleen damp over. Maar in tegenstelling tot sommige andere gangbangs mis je hier een heleboel als je na vijf minuten rammelen en een eindschot al bij de bar staat. Ik verdenk enkele oudere deelnemers ervan stiekem een pilletje genomen te hebben, maar dat weigert deze racebeer voorlopig. Ik ging me aankleden en kreeg een tip de site in de gaten te houden, want het kan zijn dat Zhuzha na komend weekend een paar dagen vrij neemt (ze wisten het nog niet zeker). De radio ging aan op Bluegrassmuziek en Seasick Steve (http://www.youtube.com/watch?v=S-vSZFEWHlo&feature=related) had nog het een en ander te melden, onder begeleiding van een gitaar die hij van een paar wieldoppen en een bezemsteel gemaakt heeft. Deze ouwe racebeer kun je op PT-gebied in ieder geval even geen nieuw trucje aanleren

"Right? Right?
Maybe I should leave well enough alone
I might not be perfect but I'm me to the bone
I dont need to change my style
Been this way for a long long while
There ain't nothing that I got to fix

You can't teach an old dog new tricks
You can't teach an old dog new tricks
You can't teach an old dog new tricks"

MeesterMixer
8 augustus 2012, 19:54
Ben op vrij veel ero parties geweest, en wat voor mij de goede van de slechte onderscheidt is:
1. kwaliteit aanwezige dame(s): met name service nivo, maar ook optiek, attitude, etc
2, de verhouding vrouwen / mannen: 4-6 man per dame is imho ideaal (minder is wel erg stilletjes, meer is al gauw te vol)

Bij Zhuzha is de sfeer over het algemeen zeer goed, ontvangst, drankje, hapje (BBQ), niet al teveel formaliteiten, lekker gemoedelijk. Helaas hanteren ze er wel een soort "basisregel" van minimaal 12 mannen per dame, en vandaag waren er inderdaad meer dan 50 kerels die in de veel te kleine ruimtes rondliepen, op zoek naar sex.......(slechts 2 van de 4 dames waren daar echt voor in, zie hieronder). Veel te vol dus voor deze gemoedelijke setting, waar je het met 20-25 man prima naar de zin kunt hebben.

Er waren deze keer 4 dames aanwezig, waarvan eigenlijk alleen Zhuzha het predikaat "kanjer" verdient. Super zoals zij de tijd voor je neemt, de juiste attitude heeft, er heerlijk uitziet, en ook nog eens een zeer uitgebreid service reportoire heeft (PZC, DT, FT, MMT, DTFT, AV, NMC, ....). Verder kon alleen Cindy (ook bekend van andere NRW parties) de meer dan 50 aanwezige mannen bekoren (PZC, DT, FT, MMT, NMC, .....), ondanks dat het bij haar al een stuk meer profi overkomt en minder "naturel" zoals bij Zhuzha.

De andere twee dames waren ver onder de maat: Ashley Dark is bekend van aantal films, is super om te zien (mooie Russische dame, met heerlijke borsten en schitterende ogen) maar helaas blijft het daarbij: PZC doet ze nauwelijks (alleen wat likken, af en toe even pijpen, om na 2 seconden weer te stoppen) en van al die vunzige dingen die Zhuzha doet, moet ze helemaal niets weten. NMC doet ze wel, maar dit neigt echt naar necrofolie......ligt en doet/zegt/beweegt verder niet(s).......... Deze Ashley toert de komende maand (met Mariska, Susi, etc) door België en NL, maar kun je dus gerust overslaan.

De andere dame, Linette Suzette, maakte het nog bonter: had strak haar klokje ingesteld op 30 minuten en dan werd rücksichtlos de sessie afgebroken (ongeacht wie er bij/in haar zat.......) en had totaal geen interesse. Nog gekker voor een GB girl was dat ze op een gegeven moment 1 (zeer goed uitziende) man apart nam, en in een afgesloten kamertje alleen met hem aan de slag ging............de andere 10-tal kerels om haar heen in verbijstering achterlatend........

Zhuzha is duidelijk de "drager" van het event (net als vroeger Babbette, wie kent haar nog!? :)) maar om eea ook op langere termijn succesvol te laten zijn, is het wel goed als ze de kwaliteiten van haar mede-feest-dames goed in de gaten houdt! Komende zaterdag komt de naturgeile Miststück op bezoek bij Zhuzha, degene die haar kennen weten dat die party dus sowieso al niet meer "stück" kan! :)

Al met al stijgen de Zhuzha parties wel uit boven andere hier op het forum genoemde parties, en is het iig vele malen beter dan die zogenaamde partytreffs, waar het servicenivo en de attitude van de dames vaak bedroevend is.

Rudi_NL
11 augustus 2012, 22:26
Net terug van Zhuzha's gangbang te Ratingen (nabij Düsseldorf). Zhuzha is een lekker slank en aardig mokkel en krijgt het cijfer 10 voor sex!!! Niet zomaar wat sex, maar keiharde sex die zijn weerga niet kent!!! Haar keihard neuken in alle posities, haar heel hard en diep anaal neuken, double penetration en in drie gaten tegelijkertijd genomen worden zijn de normaalste zaken van de wereld voor Zhuzha.
:smiley:

Het pijpen zonder condoom, het ballen lekken en zuigen en dieper gelikt worden doet Zhuzha's lekker en lang met veel passie en plezier. Het is gewoon te gek voor woorden!!! Haar specilaiteit is deepthroathen, en hoe!!! Super diep en super lang!!! Ik stond versteld!!! Je mag je lolly er zo hard en zo diep in proppen als je wilt. En als jij het niet doet, dan komen haar handen en op je kont en klamt en zuigt ze zich helemaal op je lolly als een pitbullterriër. Maar liefst 5 uur lang doet ze dit (met een paar hele korte pauzes tussendoor). Als je klaarkomt gaat die mond op je lolly en zuigt ze alle eiwitsappen direct uit je lolly en dan slikken maar en hard verder pijpen, want ze wil geen spermadruppel missen.
:smiley:

De eerste keer toen ik klaar kwam in haar mond trok ik haar met de hondenriem om haar hals in eigen ritme over mijn lolly. De tweede zaadlozing was tijdens een deepthroath en toen dacht ik dat ze zou stikken, maar gelukkig was er totaal niks aan de hand. Wat een heftige sex was dat!!!
:smiley:

Ik ben vandaag weer een hele ervaring rijker geworden. En waar gaat dat toch naar toe in deze wereld??? Bbertb zou zeggen: "Het was zo geil als in een pornofilm", maar ik durf te beweren dat de meeste harde (en vieze) pornofilms maar een soft aftreksel zijn van wat nymfomane Zhuzha hier ten uitvoer brengt. Ik ben bekaf en ga nu slapen. Een uitgebreider verslag zal nog volgen.
:smiley:

Groeten Rudi_NL
:wink2:

BSesamstraat
12 augustus 2012, 16:04
Haha dat is betere shit ;) wanneer ga je weer? Dan ga ik mee hoor!!

BSesamstraat
12 augustus 2012, 17:07
He rudy, was er maar 1 dame? Zo niet welke nog meer dan?

Sphinx
13 augustus 2012, 20:49
Op een zaterdagparty zijn meestal twee dames actief, Zhuzha zelf en een 'gastmädel', die van tevoren worden aangekondigd (zie hiervoor ook hun website (http://www.zhuzha.de/)). De zaterdagen zijn vaak drukbezocht (ze heeft een aardige fangemeinde opgebouwd) Woensdag is meestal een nog drukker bezochte dag met soms drie en zelfs vier dames, maar helaas wordt het met zoveel geïnteresseerden wel erg krap. Maandag en dinsdag en soms donderdag is alleen Zhuzha beschikbaar en duurt de Spaß geen vijf maar drie uur. Daar staat tegenover dat ze wat vroeger begint en het is meestal niet zo druk. Het is evengoed genoeg om je helemaal te slopen :betrunken:

Sommige van die gastdames zijn pornosterretjes die wat bijverdienen met zulke schnabbels, zoals Curly Ann, Tekohas, Sexy Susi en Sarah Ann. Salma de Nora is hier ook een keer geweest, maar dat is niet zo'n succes geweest. Julia de Lucia is wél een paar keer op herhaling geweest. En soms komen er ook wel eens amateurs op af (zoals Anna) en zelfs een keer een ex-dvp (kashida (ex-psr)) (zie voor foto's de gastmädel-pagina (http://www.zhuzha.de/index.php/gastmaedels)).

Rudi_NL
13 augustus 2012, 21:25
Haha dat is betere shit ;) wanneer ga je weer? Dan ga ik mee hoor!!

Wanneer ik weer ga, dat weet ik nu nog niet. Maar als ik weer ga, dan stuur ik je een IM. Maar elke woensdag en elke zaterdag kun je sowieso gaan gangbangen van 16:00 uur tot 21:00 uur. Op haar website staat onder "Events" (rechterkolom) en dan "Kalender" (beneden aan de webpagina) aangegeven op welke dagen welke dames aanwezig zijn. Zie ook: http://www.zhuzha.de/index.php/calendar en bovenstaand antwoord van Sphinx natuurlijk.


He rudy, was er maar 1 dame? Zo niet welke nog meer dan?
Zoals Sphinx al schrijft, zijn er ook gastmeisjes aanwezig. Weliswaar niet allemaal tegelijkertijd. Meestal is/zijn er 1, 2 of 3 gastdame(s) samen met Zhuzha herself aanwezig. Enkele gastdames schijnen ook top te zijn, maar ik heb ook al vernomen dat sommige gastmeiden bij lange na het niveau van Zhuzha niet halen (helaas). Maar dat is dan ook wel extreem goed.

Ik was trouwens op een warme zonnige dag gegaan in de hoop dat het niet druk zou zijn (en dat was gelukkig dan ook zo). Het laatste half uur heb ik alleen met Zhuzha geneukt waarbij soms nog een man "half" meedeed. Maar hiervoor was ik ook al ruim aan mijn trekken gekomen.

De locatie is trouwens oud en afgelegen en verwacht absoluut geen luxe dure villa zoals Villa Vertigo of Park Sauna Residenz. Op deze gangbang-locatie wil je zelfs nog niet dood gevonden worden (hoewel ik dat eigenlijk ook niet in VV of PSR wil), maar de sfeer tussen de gasten, de relaxte gastheer en Zhuzha was zeer goed en de sex was (ondanks gangbangen) van een ongekende hoogte.

Een volledige recensie zal ik t.z.t. maken.
Groeten Rudi_NL
:wink2:

BSesamstraat
13 augustus 2012, 21:41
Dmmm krijg echt mega zin ;) kom op rudy niet telang wachten haha..

foefel
24 augustus 2012, 14:47
Woensdag naar de party in Ratingen geweest.Er waren 2 dames Cindy en een nieuw meisje Mara.
Om 16 uur begon Cindy een showtje te geven en daarna begon het feest met wel 30 mannen.
De dames hadden handen en monden te kort. Dat het voor Mara haar eerste gangbang is was niet te merken.
Ze bleef constant bezig met pijpen tot ze helemaal onder de sperma zat en daarna ging ze over tot anaal.
Het was een topdag met te veel mannen en smiddags nog een lekkere duitse braadworst als toetje.
ps toen we naar huis gingen zag ik dat Zhuzha zich ook in het geweld ging storten.

Willyw
28 augustus 2012, 14:42
Vandaag ook naar Ratingen geweest en meegedaan met Zhuzha's gangbangchen.
Wat kan die dame pijpen, echt geweldig, ze gaat op haar rug liggen en je mag hem dan helemaal achter in haar keeltje rammen.
Als je voorzichtig met haar wil zijn dan moedigt ze je aan om toch vooral wat harder tekeer te gaan.

We waren met een beer of vier en ik ben niets tekort gekomen.
Partys met meerdere dames vind ik daar meestal te druk
Grtz
WW.

MeesterMixer
26 september 2012, 20:52
Vandaag weer een zeer goede party bij Zhuzha: er waren twee dames gepland (Zhuzha uiteraard en blonde Dana), met Ria nog als "oproepkracht" (mocht het te druk worden met mannen, zou zij binnen een half uur binnenwippen :-)).

Paar minuten na aanvangstijd was het al goed druk binnen, zoals eerder gezegd is de verhouding 12 (man) op 1 (vrouw) iets te scheef in vergelijking met andere parties, maar goed, de sfeer is goed en meest gasten zijn relaxed en wachten netjes hun beurt af.

Blonde Dana werd al flink uitgewoond in de woonkamer, Zhuzha deed nog even rustig aan, maar boven bleek nog een blonde verrassing aanwezig te zijn: Roemeense Lorena (ex-PHG, LR, etc). Dit meisje heeft al flink wat GB parties gedaan en blijft kinderlijk speels, en zoals altijd zeer gewillig! Kortom: gelijk al 3 "drei-loch schlampen" aanwezig......en ja hoor, ongeveer half uur na de start, komt ook oproepkracht Ria nog binnen, en is het feest compleet!

Waar vindt je het nog: 4 goed uitziende meisjes, allemaal in voor PZC, NMC, FT, MMT én AV, en zoveel als je maar kunt/wilt, zonder je af te werken, maar vol overgave. Geen kleenex doekjes (afknapper nr 1 in een FKK/saunaclub sessie), geen rookpauzes, geen ontwijkgedrag, nee...........alle 4 gingen helemaal los en met de ene FT na de andere MMT die in/over hen werd gespoten! :rubbel:

Vrij ranzig, dus geen aanrader voor de ijsberen met smetvrees :biggrin:
Zie alweer uit naar de volgende keer (maar eerst een keer naar Goch, kreeg van een bekende forum ijsbeer de tip dat het daar ook niet verkeerd is) :cool:

McMahon
21 oktober 2012, 21:20
Woensdag a.s schijnt er weer een heftige party te worden georganiseer. Gezien de verhalen ben ik toch eigenlijk wel nieuwsgierig. Ik hik wel een beetje tegen de autokosten van de ruim 200 km en weer terug. Kandidaten die tegen vergoeding willen meerijden?

Sphinx
31 oktober 2012, 22:57
"Don't you know what you're doing
You got a death wish

Suicide blonde(4x)
Suicide blonde, was the colour of her hair
Like a cheap distraction, for a new affair
She knew it would finish before it began
Woaah baby, you lost the plan

You wanna make her, suicide blonde
Love devastation, suicide blonde (2x)"

"Woensdag schijnt er weer een heftige party te worden georganiseerd." schreef Mcmahon hierboven. Naar wat ik gehoord heb was het 24-10 to-tale chaos. "Funf dosen" werd het concept door Josef genoemd: eerst een kleine gangbang met Zhuzha alleen, en vervolgens kwam er steeds één gastdame meedoen, elk van de vier voor een paar uur. Daar het stilgelegde tankstation nu als noodparkeerplaats voor de Holiday Inn dient en er heel veel aanloop in het Weisse Haus was, stonden de auto's zowat tot op de straat (toerit is een paar honderd meter lang). Deze racebeer heeft er nog over gedacht om eens te gaan kijken, maar ik was wss niet eens tot de deur gekomen.

geen kwartier, zelfs meer dan drie kwartier

Nee, dan de relatieve rust van een zaterdag. Naast Zhuzha was op 27-10 ook Ria beschikbaar (zie pagina met gastmädels (http://www.zhuzha.de/index.php/gastmaedels) waar ze ook op staat. Turks/Duits, volslank, en enthousiast. Ik koos een beetje het verkeerde moment om aan te komen, want het hele zooitje ging net de mat op toen ik uit de verbouwde en spekgladde douche kwam glibberen. Nu merkte je wel dat het een enorm nadeel is dat de locatie wat krakkemikkig is. Niemand liep in adamskostuum rond dit keer en iedereen had wel een t-shirt, hemd of iets anders aan tijdens de pauzes om het niet veel te koud te krijgen; ik had ivm de glibberige douchevloer en de buitentemperatuur die door de open ramen binnenkwam mn schoenen ook maar aangehouden. Op de mat was het dan weer wel lekker warm. Ria was intussen bedolven tussen de belangstellenden, dus ik dronk rustig mn koffie op, luisterde wat naar INXS (http://www.youtube.com/watch?v=psDTiUV0PNI&feature=related) op de radio in mn kop en dan verschijnt Zhuza ook, met een soort Annie Lennox-kapsel en valt de rest aan. Terwijl een stamgast haar in alle standjes aan het neuken is, zuigt ze twee man de eerste lading eruit. Deze racebeer kan niet lang toekijken wordt na voorbereidende fanfare in een poging tot sandwiching betrokken, maar helaas pakte dat niet helemaal goed uit, dus even geduld :angryfire:

Toeschouwer zijn betekent hier vaak tijdelijk uitstel, als ze haar ritme heeft gevonden wil ze nog iets te pijpen hebben en wordt ik weer eens in een skullfuck verwikkeld. Wat heet, dit is zo ongeveer de skullfuck van het jaar geworden. Eerst die sandwich waar ik naast sta, vervolgens hang ik zo ongeveer boven haar hoofd terwijl ze languit achterover ligt en als ik hem niet hard genoeg in haar keel probeer te rammen trekt Zhuzha zich een beetje op om de laatste centimeter paal er ook nog in te krijgen. Ik zou onder dat geweld allang hebben moeten klaarkomen, maar eigenlijk wil ik dat helemaal niet; voelt veel te lekker zo. Zhuzha heeft ook geen haast me los te laten of iemand anders op te zoeken, dus stap ik na 20min zelf maar opzij. Ik kan Ria wel dankbaar zijn dat ze met haar performance inmiddels iedereen in de ban heeft, want Zhuzha vindt twee pijpslachtoffers te weinig, frommelt er bij mij een condoom om en houdt daarna terwijl ze een a capellatje pijpt (alleen mondwerk toegestaan) uitdagend haar billen van elkaar. Die uitdaging neem ik aan en van skullfucking in top gear gaan we over anale sex in overdrijvende trap; ze kende echt totaal geen begrenzer die middag. Hoe harder en dieper je inlogde, des te steviger ze ging knijpen en terugduwen. Drie kerels gaven er in de tussentijd van een halfuur een FT af en Zhuzha liet me weer niet gaan voor ik ook mijn deel afstond. Het duurde even, maar lui achteroverhangend in een krakkemikkig stoeltje, Zhuzha voor me geknield en mn handen stevig om haar hoofd ging deze racebeer dan toch diep in haar keel voor de bijl. Krr-boemm.

Dat doen we gewoon nog een keer

Snot-ver-dree. Heb ik me gewoon vijftig minuten weggeneukt en eigenlijk ben ik al stuk voor vandaag. Er was nog wat voetbal te bekijken, maar behalve korte flitsen kreeg ik er niet zoveel van mee; het livekino van Zhuzha en Ria was toch wel interessanter. Aangezien we "maar" met een man of 15 waren, gingen ze wat langer door zodat iedereen minstens twee korte shifts had gehad. Pauze duurde daarna ook iets langer, maar Josef had al pizza besteld dus dat kwam goed. Het voetbal ging uit en het filmkanaal ging dan maar op: een demonstratie van Sam Raimi hoe je in het oude westen een huizenblok sloopt (http://www.youtube.com/watch?v=JQm73tMbGT4&feature=related)

Wel, niet veel later gaven onze twee bevallige dames een demonstratie hoe je 12 argeloze kerels sloopt... voor de 2e keer. Ria had geen moeite met de attenties van een man of zes, Zhuzha pakte er vier mee, twee man waren te moe voor wat dan ook en keken alleen toe. Deze racebeer was als voorlaatste bij Zhuzha aan de beurt en koos aarzeling weer voor een skullfuck. Vervelendste was nog dat ik met mn stomme kop op dat laken van die matras stond te glibberen en dus meer met een evenwichtsoefening dan met genieten bezig was. Na een minuut of vijf was ik het zat en profiteerde even van een van de schaarse adempauzes die ze nam. Edoch, ik geraak na nummer vier en FT #3 opnieuw in Zhuzha vizier en vind dat niet zo erg aangezien ik nu gewoon op stevige ondergrond sta. Ze knielt weer voor me, slokt me weer op, pakt me bij de billen en blijft me naar binnen trekken tot ik zowat haar slokdarm aan dreig te tikken :betrunken: Ze laat me pas gaan als het tweede schot in haar keel is geschoten :blow2:

stoppen na je 2e hoogtepunt

Ik bleef nog een tijdje aandachtig toekijken naar de afloop van de tweede lange ronde en zag hoe langzaamaan de 'twelve angry men' er minder dan tien werden. Beetje jammer eigenlijk, nog twee uur over en er was net een koppel aangekomen waarvan de dame er best leuk uitzag. Helaas, voor mij was het over. Volgende keer eens kijken of ik wat later kan aankomen, als de eerste golf zo'n beetje over is. Vraag me alleen af of dat nog dit jaar wordt. Als de ramen elke keer open moeten blijven ga ik me zorgen maken over zware verkoudheden en het slechtste geval bevriezingsverschijnselen waar je dat niet wilt :angst: Classic 21 ging weer op in de auto en onze eigen Eddy van Halen mag een uurtje losgaan met David Lee Roth in zijn band Van Halen: Running with the Devil (http://www.youtube.com/watch?v=i7VHliUzqE4)

"I found the simple life ain't so simple
When I jumped out, on that road
I got no love, no love you'd call real
Ain't got nobody, waitin' at home

(Ah, yeah-ah!) Runnin' with the devil
(God damn it lady. You know I ain't lyin' to ya)
(I'm only gonna tell you one time-ya!)
Runnin' with the devil
(Yes I am! Yeah!)"

foefel
29 november 2012, 16:34
Woensdag naar de gangbang van Zhuzha met Mia Bitch en Jaqueline geweest.
Om 16 uur begon de party en de dames gingen meteen flink tekeer. Het was nog niet zo druk [20 pers.]
maar de dames waren niet te houden pcz,pte,nmc.anaal ,dp alles was mogelijk.
Om 18 uur kwam er nog een koppel binnen waarvan de vrouw zich meteen in de strijd mengden en al snel
helemaal onder de sperma zat.De drank is gratis en er is ook nog pizza om18 uur.
Voor 50 euro heb je een geweldig feest met alles erop en eraan.Een topparty.

primus1968
13 januari 2013, 15:23
Vorige week zaterdag naar Ratingen afgreisd voor een GB met Zhusha en een andere dame (weet haar naam niet meer). Na ff zoeken (afslag gemist) het Weisse Haus gevonden en daar stond de organisator al de mensen op te wachten. 50 euro betaalden door de eigenaar een korte rondleiding gekregen. Aparte woning,het leek wel een beetje een soort jaren 70 commune waar ik in beland was. Snel uitgekleed en mijn kleding in de locker gedaan, sleutel afgegeven bij de bar en hoppa, de dames keuren.
Eerst boven gekeken waar dame 2 al flink tekeer aan het gaan was. Wat een lekker jong popje zeg. Er werden 2 mannen gepijpt, de rest had geen stijve en daardoor was haar kutje vrij. Aangezien ik van beffen houd eerst haar maar eens uitgebreid gelikt. Wat een lekker schoon, jong en fris kutje zeg.Heerlijk. Na een minuut of 10 een condoom omgedaan en haar lekker geneukt. Klaarkomen duurt bij mij altijd even dus na 5 minuten rammen een andere strijder maar voor laten gaan.


Ondertussen een cola gehaald bij de baren op naar Zhusha, tjesus wat is die geil zeg. De ene naar de andere vent werd diep en langdurig gepijpt door haar. Naast Naomi(amsterdam) en Dianne bij Giovanni ken ik weinig dames die zo diep en geil kunnen pijpen.
Ook ik kwam aan de beurt, ik hield mijnstijve lul voor haar bekkie en ze kreunde van genot toen ze hem tot haar ballen in haar mond nam. Hierna draaide ze zich om, ik ramde mijn lul meteen diep in haar kontje terwijl ze een andere strijder weer diep pijpte.


Weer een korte pauze : pizzatijd. Stuk pizza gegeten, cola erbij en wat gekletst. De sfeer was erg goed,kwam nog met een duitser in gesprek die dol was op nederlandse films.Alle klassiekers kende hij. Van Spetters tot Flodder in Amerika.Apart. Ook nog met een oudere man zitten praten met een gigantische leuter, Zhusha legde haar arm ernaast en hij was net zo lang als haar onderarm. Het grappige aan dit soort GB's is dat dit ook weer een hele doodgewone kerel was. Niemand kijkt raar op als je met een stijve lul door het pand loopt. Hoewel er ook wel mannen zijn die hun onderbroek aanhouden. Ik schaam me gelukkig nergens voor. Dame 2 za took beneden en begon spontaan en zeer goed klassiek piano te spelen.Het viel me op dat het een heel erg net meisje was (20 ongeveer). Zo kwam zo van het conservatorium, bij een kak meisje maar wel gek op gangbangs !!
Ze vroeg of ik weer mee naar boven gingen de mannen die nog puf hadden volgden.
Vaak geil je in de tram van zo'nchickie en nu mocht je haar gewoon neuken. Geil !!


Ze lag op haar rug en begon me heerlijkte pijpen. Ze wisselde dit af met een andere strijder. Hij spoot heelgeciviliseerd en netjes in haar mond. Na een minuut of 10 hield ikhet niet meer. Een hele dikke straal sperma schoot zo in haar mondmaar ook op haar gezicht en in haar haar. Was ze niet erg blij mee.Na 10 tissues was ze eindelijk schoon. Ik bood mijn excuses maar aanmaar stiekum moest ik er wel om lachen. Vond het wel porno.


Tijd voor weer een pauze, na watcolaatjes nog een keer met Zhuzha geneukt. Dit keer hard en lang. Hetwas bijna 21:00 uur en iedereen was zo'n beetje vertokken, ik had nogeen stijve, Zhuzha zag me zitten en weer nam ze mijn lul diep in haarmondje. Ze vroeg of ik wilde gaan liggen. Ze likte mijn ballen en piken toen hield ik het niet meer. Een dikke lading verdween in haarmondje en ze slikte alles door...


Kortom : Top GB, leuke sfeer, zeker alsduits spreekt. Zeer geile dames waarin Zhusha er wel met kop enschouders bovenuit springt. 50 euro is een lachertje voor zo'n geilfeestje.... Ga zeker weer een keer...

primus1968
14 januari 2013, 11:16
Dit was de tweede dame, met dank aan de reactie van een medebeer op onze collega website...

http://www.maraintim.de/

(http://www.maraintim.de/)

foefel
21 februari 2013, 13:33
Volgens de site van Zhuzha is het afgelopen met de partys.
Alleen Zhuzha gaat door met solo party.

MiniME
22 februari 2013, 10:37
Volgens de site van Zhuzha is het afgelopen met de partys.
Alleen Zhuzha gaat door met solo party.

Heel jammer, was toch de ontdekking van 2011/12. Maar het werd er inderdaad steeds drukker en de sfeer werd er daardoor niet beter van. Zou me niets verbazen als ze weer alleen begint (niets mis mee trouwens, deze Zhuzha is van de buiten categorie!) en later er weer langzaam 1 of 2 meisjes "aanschuiven".

De website meldt "Gibt keine Parties mehr. Dürfen aber, wie zu Anfang, weiter machen. Die Hütte ist für den Andrang, wie wir ihn zuletzt hatten, nicht geeignet."

Gelukkig is er sinds kort een andere gelegenheid in de buurt (zie recensie over Spermagames) die zo mogelijk nog ranziger is :biggrin:

Philoe
25 februari 2013, 14:53
Was van plan om a.s. woensdag 27/2 te gaan.
Helaas is er vorige week een politie inval geweest en worden er (vooralsnog) geen GB's meer georganiseerd.
Balen......op zoek naar een alternatief......

Hoipiepeloi
28 februari 2013, 14:49
Laatste nieuws.

Zhuzha wijkt volgens haar website (voorlopig) uit naar Partytreff Mettmann.

Reeds zaterdag Zhusha + vriendin voor een ouderwetse prijs van 2 geeltjes.

Sphinx
28 maart 2013, 22:35
"Sam’s leaving on a midnight train
Holes in his shoes, holes in his brain
Holes in his pocket where the money goes through
What an excuse to leave a one way ticket too

Sam’s leaving town, Sam’s leaving town
Sam’s leaving town, Sam’s leaving town
He lost control."

Degenen die naar alternatieven voor Zhuzha zoeken, hoeven alleen de website maar in de gaten te houden. Sluiting van das Weisse Haus betekent in dit geval dat ze wat meer heen en weer moeten rijden (sinds afgelopen weekend zat ze bv in Wulfrath). Deze racebeer is de 16e maart nog even langsgegaan bij PT Mettmann, waar voor een gastspiel van Zhuzha en nog twee dames (Irina en Bianca) gewoon de tent was verbouwd. Josef had zijn tv meegenomen, maar helaas was er geen voetbal voor tussendoor (waarschijnlijk had Peter geen SKY-kop op het dak staan). Wel muziekclips tussendoor; eigenlijk had ik gewoon Tim Knol (http://www.youtube.com/watch?v=Fjjn8Ew0_gI) er met "Sam" een keer tussen moeten gooien denk ik nu. Peter en Sylvia regelden de "bedienung", toch leuk om Sylvia nog eens te treffen, ook al doet ze zelf niet meer mee. Bij binnenkomst waren ze al een uurtje bezig, Irina lag op de bank met drie man om zich heen, in de andere hoek was de grote bank weggeschoven en liet Bianca zich uitwonen door nog een paar kerels. Hehe, er verandert misschien een locatie, maar meer verandert er eigenlijk niet.

Zhuzha was op het hemelbed bezig met twee man bezig en ging zich daarna net opknappen. Ze kwam al snel weer terug om zich aan drie nieuwkomers te wijden; deze racebeer moest even lachen toen ze met geschokte fascinatie een Duitser oraal te lijf ging die een John Holmes-achtig geslachtsdeel meesleurde. Ze zei zelfs letterlijk dat ze niet te snel moest pijpen omdat ze dan haar mond niet ver genoeg open kreeg en hem waarschijnlijk pijn deed. Daarna was ikzelf de pineut en genoot een tijd van haar orale fanfare, terwijl een andere vent haar inmiddels van achteren nam. Een paar wissels later neukte ik haar anaal terwijl ze nu een zwarte jongen in de zevende hemel gepijpt kreeg, zodanig dat het wel leek of die niet klaar wílde komen. Ik tikte maar even af en liet een paar anderen voorgaan, tot ze hem eindelijk zover had. Daarna kreeg ze het weer zo gedirigeerd dat ze zelf achterover lag en ik haar weer diep in haar keel lag te neuken. Mijn lieber herr gesangverein, wat een uithoudingsvermogen. Ik niet hoor, twintig minuten nadat ze met deze skullfuck was begonnen had ze de pijp zowat uit Maarten gezogen (om een dronken collega met die naam van het laatste bedrijfsfeestje te citeren :tongue:) BAM!! :blow2:

Na zo'n inleidend uurtje was ik toch aardig bekaf, maar gelukkig, het was bier en pizza-avond, want Peter bleek de koelkast kapot te hebben. Jammer als dat allemaal niet op kwam hè? Pizza was ook besteld en omdat er toch geen voetbal op was, zette Josef maar "Breaking Bad" op (een betere keuze had ie niet kunnen maken). Nu ik er bij nadenk, hij heeft net als Bryan Cranston een kale kop, nou alleen een bril en een ringbaardje en we hebben de Duitse versie van Walter White (http://www.youtube.com/watch?v=3avhU0N5lJI).
De andere twee dames waren inmiddels begonnen, maar ik had niet zoveel belangstelling meer. Tot mn verbazing had de rest ook niet zoveel belangstelling in Zhuzha (zeker teveel geneukt in te korte tijd, altijd funest), maar na even vriendelijk vragen kreeg ik zowaar eens "einzelservice" van haar, gewoon het moment goed kiezen. Toen ik haar na weer een lange skullfuck opnieuw anaal lag te neuken kwamen er wat meer fanfare-liefhebbers meedoen, en kon deze racebeer met een gerust hart afgaan, die was tot het eind van de avond wel bezig, en anders had ze Josef er bij gehaald :tongue: BAM!! Nog even een koffie gehaald, wat met Sylvia gekletst en toen was de tijd alweer om. Voor wie met 2e paasdag niks te doen heeft, Zhuzha is aan te treffen in Club Fortuna (http://www.partytreff-fortuna.de/) in Wülfrath, met vooralsnog drie extra dames. Of deze racebeer daar opduikt staat nog te bezien. Zegt het iig voort! Ik zocht tevreden de auto weer op en zong luidkeels mee met Mike + The Mechanics op de radio. No offense aan Paul Carrack, maar Paul Young's versie van Word of Mouth (http://www.youtube.com/watch?v=DnArqkd6fkQ) blijft de beste.

"Now the world is getting older. There´s a few things to be said
Do you believe the things they told you. Do you believe the things you´ve read?
There's a rumour on the corner, but it´s always been denied
Cause they don't want you any wiser. You're just towing the party line.

From the west side to the east side, from the north side to the south
You´ll never get bad information. If you believe in the word of mouth

Look out for those who still want to hang on.
Look out for those who live in the past
Get out and listen to the whisper.
Because the times are changing fast

Hoipiepeloi
16 april 2013, 13:10
Zhuzha is vanaf 1 mei slechts toegankelijk voor z.g. clubmembers http://zhuzha.de/index.php/component/acymailing/archive/view/mailid-18/key-cb007e1238b816e7a7cc86d53d3470e0/subid-215-4ad07a0fe0a204653fbed762ed23bb72

Zij heeft zakelijk geld nodig voor haar nieuwe onderkomen.

De kosten bedragen 50 euro/jaar en dan kan je i.p.v. voor 70 ook voor 50 euro naar binnen.

Omdat zij ENAN-nummer vermeld wordt het voor de Nederlands die internationaal willen overboeken wel even lastig, want om de een of andere vage reden wil Zhuzha deze niet vermelden.

Voor Nederlanders zijn er derhalve drie mogelijkheden om clubmidglied te worden

-1- 50 euro via een Duitse ban overmaken.

-2- Bij een Duits tankstation een z.g. pay-safe kaart kopen ter waarde van 50 euro en haar per email jouw 12-cijferige code sturen en waqchten op haar bevestiging (dus wel het origineel bewaren).

-3- Naar een van de partys gaan (wo/za) en bovenop 70 euro 30 euro aftikken (totaal 100 euro). M.a.w. je wordt eerst lid voor 50 euro en dan betaal je de (verlaagde) entree van 50 euro (ook weer 100 euro dus).

Na 30 april a.s. is het lidmaatschap 100 euro.

MiniME
16 april 2013, 17:34
Dank voor je bericht, slecht nieuws. Niet dat geld, dat is een koopje, maar dat hele registratie systeem zal er voor gaan zorgen dat de parties nauwelijks meer bezocht gaan worden. Jammer, want het waren toch 1 van de betere parties, Gelukkig zijn er nog meer dan voldoende zeer goede alternatieven in NRW en daarbuiten, waarbij 2-4 gewillige dames zich de hele middag/avond over je ontfermen! :cool:

koosje12
16 april 2013, 22:19
Zhuzha is vanaf 1 mei slechts toegankelijk voor z.g. clubmembers http://zhuzha.de/index.php/component/acymailing/archive/view/mailid-18/key-cb007e1238b816e7a7cc86d53d3470e0/subid-215-4ad07a0fe0a204653fbed762ed23bb72

Omdat zij ENAN-nummer vermeld wordt het voor de Nederlands die internationaal willen overboeken wel even lastig, want om de een of andere vage reden wil Zhuzha deze niet vermelden.

Voor Nederlanders zijn er derhalve drie mogelijkheden om clubmidglied te worden
-1- 50 euro via een Duitse ban overmaken.
-2- Bij een Duits tankstation een z.g. pay-safe kaart kopen ter waarde van 50 euro en haar per email jouw 12-cijferige code sturen en waqchten op haar bevestiging (dus wel het origineel bewaren).
-3- Naar een van de partys gaan (wo/za) en bovenop 70 euro 30 euro aftikken (totaal 100 euro). M.a.w. je wordt eerst lid voor 50 euro en dan betaal je de (verlaagde) entree van 50 euro (ook weer 100 euro dus)

Optie 1 en 2 klinkt ingewikkeld. In haar nieuwsbrief heeft ze gewoon haar rekeningnummer en bankleitzahl vermeld. Op basis daarvan kun je gewoon het IBAN nummer laten berekenen op het internet. http://nl.ibancalculator.com/

Wellicht dat het probleem hem erin zit dat je om een ENAN nummer vraagt ipv een IBAN nummer en Zhuzha niet begrijpt waar je het dan over hebt?

foefel
18 april 2013, 12:25
Dinsdag naar de party van Zhuzha geweest in een nieuwe locatie Club Druber & Drunter in Monchengladbach.
Intree 50 euro en 50 euro voor lidmaatschap betaald. Als je voor 30 april betaald kun je lid worden en zijn de partys goedkoper.
Er zouden 3 dames aanwezig zijn Zhuzha ,Laura en Cassy maar Cassy was er niet en na 2 uur kwam er een leuk ander meisje voor in de plaats.Het was een rustige sfeer met een 40 tal mannen over heel de dag.De party was weer uitstekend en de dames gingen goed te keer.Het is even afkijken hoe het verder verloopt de locaties worden snel verwisseld en met het lidmaatschap zijn de meeste personen toch een beetje afwachtend.De dames op de partys zijn allemaal top.

koosje12
22 april 2013, 06:24
Vanwege de problemen met het Bau-Amt met het pand in Ratingen organiseerde Zhuzha afgelopen zaterdag haar feestje in Mönchengladbach in swingerclub Drüber und Drunter (http://www.drueberunddrunter.de). Dit pand is gelegen bijna direct aan afrit Mönchengladbach-Rheydt aan de A61. Voor degenen met een oude roestbak of die om een andere reden nog geen milieusticker hebben: Het pand zelf is gelegen net buiten de milieuzone (waarvoor een gele of groene sticker vereist is), maar je moet er wel ca honderd meter doorheen. Ik zou zeggen "het risico van een gokje waard dus (al zit de post van de Autobahnpolizei wel net aan de afrit).

De club is gelegen aan een doodlopende weg in een bosje naast de snelweg. Het beschikt over een kleine privé parking, maar aan de weg is ook nog genoeg mogelijk weg om te parkeren. Bij binnenkomst werd me gevraagd of ik al lid was en of ik dit wilde worden. Tweemaal nee, eerst even kijken hoe het me zou bevallen. Vervolgens werd me 70 euro gevraagd en werd me een handdoek en een sleutel overhandigd. Rechts naast de ontvangst is een kleedkamer met een aantal kluisjes en wat extra kledingrekken (zaterdag waren alleen de iets grotere kluisjes in gebruik, als het drukker wordt kun je ook een kluisje krijgen waar alleen je waardevolle in passen). Vanuit de kleedruimte kun je rechtstreeks door naar een zithoek, maar ik moest eerst even terug naar de ontvangst om mijn sleutel in te leveren. Vanuit daar kom je in de bar uit. Vanuit de bar kun je naar een tweede zithoek die weer uitkomt op de toiletten. Vanuit de bar kun je ook naar een gang waar een trap naar de bovenverdieping zit (zaterdag niet geweest...) en aan het einde naar buiten (waar de sauna zou zijn) of naar de doucheruimte. Voor zaterdag voldeed deze doucheruimte, maar met één douchekop in een redelijk grote ruimte zou het bij wat meer aanloop wel dringen worden (wellicht dat er boven nog een doucheruimte is?). Vanuit de bar kun je ook door naar de eerstgenoemde zithoek en dan een eetruimte, waar normaliter waarschijnlijk een buffet staat (nu hadden Zhuzha en Jozef voor flesjes drinken en koffie gezorgd, er was geen eten inclusief). Tenslotte kun je vanuit de zithoek ook naar de ruimte waar de actie plaatsvond: De gangbang ruimte. Deze ruimte bevat een grote "Spielwiese", een hemelbed, een "hondenhok" met wat kijkgaten en wat gaten op een iets lager level, 2 gynacologenstoelen en 2 massagetafels. Zaterdag werd er alleen gebruik gemaakt van de grote Spielwiese.

Na binnenkomst kwam Jozef vragen wie er 70 euro betaalt had, ik meldde me en hij zei dat er een vergissing was gemaakt en dat het die dag maar 50 euro zou zijn (toch netjes, ze hadden het ook kunnen houden, bij binnenkomst had ik immers niet geklaagd over de 70 euro die in rekening was gebracht....)

Toen ik binnenkwam was de party al een klein uurtje bezig en was iedereen net bezig met een pauze. De gastdame Ela vond dit echter maar niets en probeerde de gasten weer mee te krijgen. Als frisse gast offerde ik me hiervoor wel op . Al snel volgden er nog een paar heren en kort daarachter ook Zhuzha met een paar heren in haar kielzog. Ela begon kondig haar mondje en handjes te gebruiken verdeeld over mij en een medegast, nadat Zhuzha de andere gast onder handen nam had ik Ela even voor mezelf totdat ze het afmaakte.

Tijdens een volgende sessie kwam ik in het vangnet van Zhuzha terecht. Ik moest gaan liggen en zij wilde hem in haar mondje nemen. Deze dame weet echt wat de kunst van deepthroat is en stopte ook niet meer totdat het haar gelukt was om alles in haar mondje op te vangen. Tegelijkertijd was een collega bezig haar van achteren te verwennen.

De sessie daarna was weer met Ela en eindigde op haar verzoek met spritzen op haar borsten.

De laatste ronde was de meest intensieve en was wederom met Zhuzha die eenmaal bezig eigenlijk niet van ophouden weet. Na een marathonsessie met haar (en tegelijkertijd ook een aantal andere gasten) was het weer haar mondje die een en ander op moest vangen.


Gastdame Ela:
Begin 40
Duits
Hangende C of D cups met aan één zijde een tepelpiercing
Postuur: volslank
Ca 1,75 groot
Lang bruin haar
Bruine ogen
Geboden diensten: NMC, PMC, zoenen, COB, groepsseks


Zhuzha:
Eind twintig
Russisch
Kleine B-cup
Postuur: Slank
Kort donker haar
Geboden diensten: NMC, PMC, deepthroat, CIM, groepsseks en zelf niet genoten maar wel gezien: AV, DP

Hoewel de party nog niet ten einde was, was die het op een gegeven moment voor mij wel. Het was even voldoende voor kleine Koosje . Vol tevreden vertrok ik weer uit de club.

MiniME
22 april 2013, 08:03
Dank voor de recensie, gastvrijheid is altijd zeer goed bij Stefan en Zhuzha.

Neem aan dat je bij beide dames PZC bedoelt (dus Pijpen Zonder Condoom), zeker bij Zhuzha, die kan en wil niet anders. Orale wereldtop die dame, en gaat ook anaal helemaal los! :cool:

koosje12
22 april 2013, 17:40
oeps foutje, ja PZC

Hoipiepeloi
13 mei 2013, 10:46
Ik heb mij ook opgegegevn voor de nieuwe club van Zhuzha (noodgedwongen).
Maar ik snap haar toekomstplannen niet zo erg goed.
Er schiint nu zo´n kleien 20.000 euro op haar bankrekening te staan, maar volgens haar site is het nog maar de vraag of dit gebruikt zal worden voor een nieuw onderkomen in Ratingen.
Haar gedrag, met name de gestelde eindatum om voor 50 euro lid te worden, deed een beetje paniekerig aan.
Nadat de politie kennelijk in haar weisse haus Ratingen was binnengevallen kon iedereen binnen anderhalve maand voor 50 euro lid worden van haar nieuwe besloten club en zij zou op zoek gaan naar een nieuw onderkomen, maar volgens haar site vinden de kleien gangbangs nog steeds plaats in het Weisse Haus en de grote gangbangs op diverse lokaties?!.
Vanaf 1 mei 2013 zal dit entreegeld 100 euro bedragen, dus ik heb maar eieren voor mijn geld gekozen.
Toch lijkt het mij niet erg slim, want er zijn nu zo'n kleine 400 mannen die 50 euro hebben betaald en lid zijn van de club.
Maar mijns inziens kun je daar nooit een "besloten club" van onderhouden, laat staan dat er nu mensen zullen zijn die 100 euro lidmaatschapsgeld zullen betalen (bovenop de entree van 50 euro!). Ook snap ik niets van haar deadline van 30 april 2013, nu het ingelegde geld nog gewoon op een bankrekening staat. Maar goed, woensdag a.s. is er een party in het gebouw van Spermagames te Gelschenkirchen en ik probeer daar aanwezig te zijn. Afwachten dus hoe het allemaal gaat lopen.

MiniME
13 mei 2013, 11:20
Maar goed, woensdag a.s. is er een party in het gebouw van Spermagames te Gelschenkirchen en ik probeer daar aanwezig te zijn. Afwachten dus hoe het allemaal gaat lopen.

Mooie line up, maar de vraag is zeker of het het nivo heeft van de vroegere partjes, laat staan de partjes van andere aanbieders.

Let op: dit is niet de spermagames lokatie (dat is bij Keulen of Karlsruhe) maar de spermastudiio lokatie (stuk dichterbij in ieder geval) !

foefel
15 mei 2013, 23:35
Woensdag de gangbang van Zhuzha in de Spermastudio in Gelsenkirchen bezocht.
De party was van 14 tot 20 uur en voor leden 50 euro intree met topdames.
Gundula , Melissa , Susa , Zorra begonnen de party en er kwam geen einde aan.
Wat een geile dames en wat waren de dames dol op sperma.
Heb veel partys van Zhuzha meegemaakt maar dit was een van de betere zoniet de beste.
Zhuzha zelf had een werkdag achter de bar maar dat kon de pret niet drukken want in de middag kwamen,
nog een negerinnetje en 2 mooie blonde dames even aan de party meedoen, dus 7 dames op de mat.
MimiME vraagt of het nog het nivo heeft van de vroegere partys, daar hoeft hij niet bang voor te zijn.
Door al dat leden gedoe was het niet zo druk 30 man maar die kwamen wel heerlijk aan hun trekken.

sneivel
16 mei 2013, 03:00
MimiME vraagt of het nog het nivo heeft van de vroegere partys, daar hoeft hij niet bang voor te zijn.
Door al dat leden gedoe was het niet zo druk 30 man maar die kwamen wel heerlijk aan hun trekken.

En daar schuilt nu net het probleem... de dvp die daar komen zijn top, dat is een feit.. en krijgen ook goed betaald.. ca 600,-- per dame.
Dus bij 30 man komt er te weinig binnen.. dus nu wordt dat "ledengeld" gebruikt om het tekort aan te vullen.

Erg jammer maar het ongedwongen concept van het weisse haus is voorbij.. Vergeet niet snel de party met Lorena en Zhuzha...
Ik dacht dat ik niet meer kon, maar die 2 wisten er in no time nog een lading uit te zuigen... :baeh::biggrin:

MiniME
16 mei 2013, 07:02
Klinkt goed, jammer dat ik er niet bij kon zijn deze keer. Had er graag 100 euro voor betaald als ik het zo lees. Hopelijk komt er nog een keer.Gelukkig zijn er nog voldoende parties in NRW van hoog nivo!

Hoipiepeloi
17 mei 2013, 11:45
Zwaar ruk,

ik moest helaas 2 dagen invallen wegens ziekte voor een vriend op een bedrijvenbeurs, vroeg op en laat naar bed.

Wel een paar honderd euro, fiscaal vriendelijk geld, verdiend, maar oh wat had ik hier graag bij willen zijn als ik de berichtgeving van Foefel lees over afgelopen woensdag bij Spermagames in Gelsenkirchen!

Volgende keer beter en gelukkig ben ik lid van de Zhuzhaclub.

KevinK
17 mei 2013, 18:36
Vooruitbetaling gaat me in deze branche toch een stap te ver.
Want als ze weer een locatie hebben, mogen dan enkel leden naar de parties komen? Of toch ook niet-leden? Het is heel onduidelijk wat ze met de contributie willen doen.

MiniME
18 mei 2013, 09:57
Vooruitbetaling gaat me in deze branche toch een stap te ver.
Want als ze weer een locatie hebben, mogen dan enkel leden naar de parties komen? Of toch ook niet-leden? Het is heel onduidelijk wat ze met de contributie willen doen.

+1

Vooraf geld ophalen is leuk (voor de organisatie) maar hoe hoog ik Zhuzha en haar man ook heb zitten, om nu met elkaar tienduizenden euro's aan hen voor te schieten om zo hen te financieren, terwijl je niet weet of/wat je daar voor terug krijgt, dan kan ik beter op de beurs beleggen :biggrin:

Betaal liever gewoon per party (100 euro is trouwens prima bedrag voor hetgeen daar geboden wordt).

Hoipiepeloi
18 mei 2013, 10:23
Beste KevinK & MiniME.
Zoals uit mijn bijdrage blijkt ben ik het niet erg eens met de wijze waarop Zhuzha op dit moment invulling wil geven aan haar nieuwe "clublidmaatschap", temeer omdat er nu niets gedaan wordt met het ingelegde geld en er dus zonder enige reden een deadline tot 1 mei jl. was gesteld van 50 euro contributie en daarna een verdubbeling naar 100 euro contributie, waarbij je slechts via iemand die al lid is van de Zhuzhaclub kunt aanmelden en de helft van het geld (100 euro) van de nieuwe aanvrager naar het aanbrengende clublid gaat.

Ik vind echter dat ik niet hoef te verdienen aan mede-ijsberen en daarom geef ik iedereen die zich via mij aanmeldt voor toekomstige partys van Zhuzha hun 50 euro retour, waarvan acte. Het voordeel is dan dat je ook netto 50 euro "clubcontributie" betaalt en een jaar lang slechts 50 euro (i.p.v. 100 euro) voor haar sexfeesten, en dus heb je jouw investering als na 2 keer ruim terugverdiend!

Dus als een collega-ijsbeer naar een van de volgende partys van Zhuzha wil, stuur mij dan even een IM. (ik sta overigens onder een andere nickname bij Zhuzha ingeschreven).

MiniME
18 mei 2013, 10:33
Beste KevinK & MiniME.
Zoals uit mijn bijdrage blijkt ben ik het niet erg eens met de wijze waarop Zhuzha op dit moment invulling wil geven aan haar nieuwe "clublidmaatschap", temeer omdat er nu niets gedaan wordt met het ingelegde geld en er dus zonder enige reden een deadline tot 1 mei jl. was gesteld van 50 euro contributie en daarna een verdubbeling naar 100 euro contributie, waarbij je slechts via iemand die al lid is van de Zhuzhaclub kunt aanmelden en de helft van het geld (100 euro) van de nieuwe aanvrager naar het aanbrengende clublid gaat.

Ik vind echter dat ik niet hoef te verdienen aan mede-ijsberen en daarom geef ik iedereen die zich via mij aanmeldt voor toekomstige partys van Zhuzha hun 50 euro retour, waarvan acte. Het voordeel is dan dat je ook netto 50 euro "clubcontributie" betaalt en een jaar lang slechts 50 euro (i.p.v. 100 euro) voor haar sexfeesten, en dus heb je jouw investering als na 2 keer ruim terugverdiend!

Dus als een collega-ijsbeer naar een van de volgende partys van Zhuzha wil, stuur mij dan even een IM. (ik sta overigens onder een andere nickname bij Zhuzha ingeschreven).

Dat zijn nog eens constructieve berichten, wordt zeer gewaardeerd, zeker in deze tijd waar iedereen vaak alleen aan zichzelf denkt :thumbup:

Meld me dan nog wel via IM!

KevinK
18 mei 2013, 16:50
Yep, maar wanneer en waar is er dan eens een party? Ze hebben nl. geen vaste locatie, en moeten dus ook huur betalen maar zelf ook leven. Op een Duits forum las ik dat ze al ca. 40.000 euro opgehaald hadden.

foefel
19 mei 2013, 12:54
De partys staan op de site www.zhuzha.de. Leden krijgen een wachtwoord.

Hoipiepeloi
24 mei 2013, 11:16
Nieuwe party aangekondigd door Zhuzha op 29 mei a.s. van 14 - 19 uur. Zie Zhuzha.de

fg22
24 mei 2013, 13:56
Ok.

Lijkt me leuk eens mee te maken tot bepaalde graad van deelname.
Tja, je bent al wat ouder, he ... Moet op mijn
En dan zonder briefje van den dokter zomaar in alles meegaan .. Pffff ...

Geniet lekker, boys ... en laat mij even rustig tussendoor toekijken ...
Hebben jullie toch geen probleem mee, lijkt me! Pakkerds ..

In ieder geval dames die niet tegen hun zin worden gemanipuleerd, lijkt me ..

Was nog niet klaar, dus zie next ..

fg22
24 mei 2013, 13:59
Ok.

Lijkt me leuk eens mee te maken tot bepaalde graad van deelname.
Tja, je bent al wat ouder, he ... Moet op mijn
En dan zonder briefje van den dokter zomaar in alles meegaan .. Pffff ...

Geniet lekker, boys ... en laat mij even rustig tussendoor toekijken ...
Hebben jullie toch geen probleem mee, lijkt me! Pakkerds ..

In ieder geval dames die niet tegen hun zin worden gemanipuleerd, lijkt me ..
Dat merk je ...
Ook in de clubs ..
Gaan ze oprecht los ..
Of niet en is er echte angst ..
Geef mij maar de ¨vrije¨ dames ..

Tot de volgende keer ..

Hoipiepeloi
28 mei 2013, 16:21
Ik probeer om er morgen bij te zijn

Valt echter niet mee in een huwelijkm (zonder sex). De leugentjes om bestwil raken zo langzamerhand op qua tijdverantwoording; gelukkig heb ik twee broers en collegae cq vrienden die mij tot nu toe dekken (vergadering, visite etc.), maar houdt ongetwijfeld wel een keer op?!

Hoe dan ook. Is zo'n gangbang met Zhuzhageen teleurstelling, m.a.w. kom je ueberhaubt wel aan je trekken. Als er, gezien de belangstelling voor Zhuzha, zo'n 100 man+ komen, dan wordt het wel erg (voor)dringen bij deze drie dames.

Welke Zhuzhaganger stelt mij voor die tijd gerust?

MiniME
28 mei 2013, 17:22
Is zo'n gangbang met Zhuzhageen teleurstelling, m.a.w. kom je ueberhaubt wel aan je trekken. Als er, gezien de belangstelling voor Zhuzha, zo'n 100 man+ komen, dan wordt het wel erg (voor)dringen bij deze drie dames.

Welke Zhuzhaganger stelt mij voor die tijd gerust?

Don't worry, het is met dat hele ledensysteem de laatste tijd een stuk rustiger bij Zhuzha. En ook toen het wel druk was, er is nauwelijks gedrang, groot verschil met de GBs die je af en toe in NL hebt waar allerlei horken rondlopen.

Sfeer is dus prima, en je zult zeker aan te trekken komen.

Kan helaas zelf niet deze keer, maar enjoy!

Of had ik je juist NIET gerust moeten stellen zodat je ook niet in de stess over je eega hoeft te zijn..............? :cool:

LittleJoe
28 mei 2013, 19:37
Ik probeer om er morgen bij te zijn

Valt echter niet mee in een huwelijkm (zonder sex). De leugentjes om bestwil raken zo langzamerhand op qua tijdverantwoording; gelukkig heb ik twee broers en collegae cq vrienden die mij tot nu toe dekken (vergadering, visite etc.), maar houdt ongetwijfeld wel een keer op?!


Je moet gaan schaken jongen, tornooitjes gaan spelen, lukt me telkens weer :biggrin:

KevinK
28 mei 2013, 19:49
Ik probeer om er morgen bij te zijn

Valt echter niet mee in een huwelijkm (zonder sex). De leugentjes om bestwil raken zo langzamerhand op qua tijdverantwoording; gelukkig heb ik twee broers en collegae cq vrienden die mij tot nu toe dekken (vergadering, visite etc.), maar houdt ongetwijfeld wel een keer op?!

Hoe dan ook. Is zo'n gangbang met Zhuzhageen teleurstelling, m.a.w. kom je ueberhaubt wel aan je trekken. Als er, gezien de belangstelling voor Zhuzha, zo'n 100 man+ komen, dan wordt het wel erg (voor)dringen bij deze drie dames.

Welke Zhuzhaganger stelt mij voor die tijd gerust?

Dan wees een vent en ga scheiden. En als je voor de kinderen bij elkaar wil blijven, dan stel je kinderen boven je eigen gerief.

foefel
3 juli 2013, 15:14
Dinsdag was er weer een party van Zhuzha in het witte huis in Ratingen.
Voor leden 50 intree en er waren 2 dames om 14 uur Nelli en Melli om 15 uur.
De 2 jonge meisjes deden uitstekend hun best en na 15 uur waren ze samen op de mat.
Alleen was er deze keer geen sfeer er werd veel TV gekeken en om 16 uur viel de stroom nog uit.
Om 17 uur hebben we nog een lekkere pizza gegeten, maar ik heb betere partys van Zhuzha meegemaakt.

jan j
23 november 2013, 23:02
Zhuzha gaat weer eens een "openbare" Gangbang doen ,dit is op woensdag 27-11 in Duren bij Achen.
Stella en Marina doen ook mee.
http://zhuzha.de/

KevinK
24 november 2013, 10:49
Zhuzha gaat weer eens een "openbare" Gangbang doen ,dit is op woensdag 27-11 in Duren bij Achen.
Stella en Marina doen ook mee.
http://zhuzha.de/

Vervelend voor de mannen die hebben betaald om lid te mogen zijn van haar clubje.

Jackless
24 november 2013, 12:56
Vervelend voor de mannen die hebben betaald om lid te mogen zijn van haar clubje.

Wel even verder lezen. Deze krijgen korting.

jan j
26 december 2013, 00:06
Zhuzha doet begin volgend jaar weer een ""openbare" gangbang met een aantal meiden . ( p.s. er wordt niet gefotogafeerd of gefilmt)

5995

jan j
28 februari 2014, 20:18
woensdag weer een gangbang in Duren
6697

http://www.zhuzha.de/index.php/gastveransralter

Mr Pussy
28 februari 2014, 20:23
Kan ik iedereen aanraden.

fg22
6 maart 2014, 13:56
En ik ook! :lostit:
Ben er nog beurs van..
Aaaaaaanrader ls je echt van topsport houdt en spierpijn kan lijden!
Behalve de dames smaakten mij de koffie, cola en pizza ook zeer goed... :freu:

fg22
6 maart 2014, 13:57
Geldt lidmaatschapsaanbieding van Hoipiepeloi nog?

fg22
6 maart 2014, 14:49
:thefinger: :sleep: Even aanvullinkje op mijn vorige berichten n.a.v. item over hetzelfde van collega elders .. :smoke:

Jazeker .. :smile2: :thefinger:

Ook als het aan mij ligt krijgt zij de beker! :lostit:

Dit is iets voor een georganiseerde busreis met groepskorting .. :teuflisch:
Commercieel invullen mag, en ik help met businessmodel als ik mee mag .. :smoke:

Ik had zelfde ervaring en ga terug om weer grenzen te verkennen/-leggen ... :plapper:
Deed altijd veel aan paar heftige sporten, en kreeg nu vanmorgen hetzelfde lekkers (als je ervan houdt!) after-gevoel met spierpijn .. :annieengel:
Jeuk is niet leuk, pijn is fijn, en bloed moet net niet, maar als je wil kan je peentjes zweten en schieten als nooit tevoren .. :uzi::cool:

Want dat is het wat ze met grote inzet daar doen: Jou je grenzen laten (h)erkennen .. :teuflisch: :eek:

Wel een brok spierpijn die ik normaal bij een niet-sport-club nauwelijks had .. :cool:

Maar daar komen alleen maar weer (sneller) nieuwe gezonde celletjes van .. :blume:
En niet alleen maar zaadcelletjes .. :biggrin:
Vernieuwing van alle vitale lichaamsdelen in optima forma dus!! :joke:
gegarandeerd kankervoorkomend !! :wink2:
Je weet: Allerlei wetenschappelijk bewijs houdt men voor uiteenlopende belangen achter !! :hammer:
Gebruik je gezonde verstand :smoke:
Want je gebruikt alle spiergroepen .. :smile2: zelfs je hersencellen (zover voorhanden) :biggrin:

Was overigens in mooie ambiance en - i.t.t. oudere berichten - niet overvol, :redface:
maar eigenlijk waren er te weinig heren t.o.v. organisatiekosten, :rolleyes:
dus de hulptroepen voor de 4 dames (2-3 gebruikelijk) waren niet nodig ..
Jammer, want veel smaken doet nog lekkerder eten .. :smoke:
Maar als de mannen die er waren iets tekort kwamen, dan lag hetaan hen ..
Aan de uitdegende en formidabele inzet van de zeer frisse jongedames lag het zeker niet,
en Zz was de kanjer die erbovenuit steeg met 5***** :luvlove: :liebe2: :roll3:

Aanrader om eens via ons Meetingpoint te carpoolen (GB-tijden zijn afgebakend) .. :smile2:

Dan wel ook Zz inlichten vooraf .. :rolleyes:
Niet alleen voor korting voor groepslidmaatschap, :baeh:
maar dat men voorbereid is op gretige IJsberen .. :betrunken:

Wellicht tot eens .. als het muntje is doorgevallen .. :joke:
Try en wordt bly .. :smkiss:

jan j
8 maart 2014, 22:02
gf22 ben je zelf al lid geworden van de club van Zhuzha ??

fg22
5 april 2014, 10:54
Ik stuurde direct na GB een mail, maar geen reactie ?? :confused:
Net gisteren nogmaals en wel positieve reactie ... :freu:
Dat wil ik elke week wel meemaken .. :biggrin:
Voor mij geen sportclub meer .. :nee:
Toppers daar .. :hammer:
:smoke:

NB Vraag aan leden :
Vandaag was er weer iets met Lana erbij, maar kreeg wel plaats door, maar geen tijden ..
:confused:
IM please ..
Thanks !!

foefel
8 mei 2014, 13:35
Woensdag was er weer een grote party van Zhuzha in Duren.
De party begon om 14 uur met 7 dames en de intree was 100 euro.Chelsey was afwezig.
Ik heb vele gangbangs meegemaakt van de Belgiese Babbete tot Spermastudio maar dit was top.
Het is een bezondere mooie locatie, pas verbouwd met een overzicht op alle acties op een groot bed
of op een 4 tal ronde bedjes waar alle 7 dames een top service boden.
Er waren rond de 40 mannen bij het begin en er kwamen in de loop van de middag nog 10 mannen bij.
Bij de dames waren Zhuzha en LanaDT die er geen genoeg van konden krijgen maar ook Melli,Leticia,Leandro,
Nelli en een Brazilaans meisje gaven een uitstekende service met veel passie en inzet.
Alle meisjes boden PZC tot het einde NMC en Zhuzha anaal en DP haar specialiteit.
Het was een gangbang waar je voor terugkomt met mooie dames die er zelf ook van genoten.

jan j
1 juli 2014, 17:46
een beetje laat ,maar effe voor de liefhebbers , Zhuzha is morgen 02-07 weer met een team in Duren.
http://www.zhuzha.de/index.php/gastveransralter

jan j
5 september 2014, 23:35
op 11 september weer een Gangbang , dit keer in Dortmund .

http://www.zhuzha.de/index.php/gastveransralter

foefel
2 oktober 2014, 00:26
Woensdag 1 okt. was ik bij de party van Zhuzha in Duren. Intree 100 euro aanvang 14 uur.
De gangbang begon wat later omdat enkele dames er nog niet waren , maar toen Asya , Karina en Zhuzha het startsein gaven kwam er vuurwerk.
Er waren 30 mannen maar die konden de dames wel baas , Asya bleek een uitstekende pijpster te zijn en veel sperma kwam in haar mondje terecht.
Karina luste er ook wel pap van liet zich uitgebreid door veel mannen volspuiten en van het sexbeest Zhuzha hoef ik niet veel te vertellen en het blijft
een genot om met haar te spelen en de geilheid druipt van haar af. Om 16 uur kwamen Mellie en Simone de gangbang nog uitbreiden , maar veel mannen
waren al uitgeblust maar er kwamen toch nog enkele nieuwe binnen en zo ging het maar door. De party wordt op een mooie locatie gehouden er is geen eten
aanwezig alleen frisdrank en de jazz muziek is niet mijn smaak maar daar komen we niet voor , de party was top.

Sphinx
8 januari 2015, 18:48
"Give a little bit, give a little bit of your love to me
I'll give a little bit, I'll give a little bit of my love to you
There's so much that we need to share
So send a smile and show you care

I'll give a little bit, I'll give a little bit of my life for you
So give a little bit. give a little bit of your time to me
See the man with the lonely eyes
Oh take his hand, you'll be surprised. (oh take it)"

Het is al een tijd geleden dat ik nog eens een gangbang van Zhuzha bezocht heb. Eerste reden is dat besloten systeem wat ze twee jaar geleden invoerden, tweede reden is simpelweg dat ik er nog geen één keer in ben geslaagd vrijaf te krijgen voor een dag dat ze WEL "openbaar" bezig waren. Je zou "Düren" nu ook in de titel van het topic op kunnen nemen, want eens per maand zitten ze in NRW-studio Düren met een bonte verzameling aan gastoptredens. Typisch een goed dagje gisteren om eens buiten de deur gaan neuken: koud maar helder, de zon schijnt en Supertramp speelt een oorwurm op de radio (https://www.youtube.com/watch?v=4SQGJmgnEI8) die een kanjer van een hint bleek te zijn voor de rest van de dag.

Vergeleken met de wat krakkemikkige opbouw in het Weisse Haus is NRW Studio een stuk beter toegerust. circa 140 lockers, flinke douche, grote barruimte waar een drietal oversized matrassen een grote spielwiese vormen en daarnaast een ruimte met drie kleinere ronde ligbedden. Om 14.15u waren de dames al vol onderweg, dus een compleet overzicht had ik pas na twee neukbeurten en evenzoveel pauzes:

- Naast Zhuzha (erg goed verstopt op het laatste ligbed achterin) waren er nog twee Hongaarse dames met teenielook: de een onbekend, ander noemde zich Kira.
- Uit de Erlebniswohnung Berlin waren vier dames af komen zakken: Lea (al eens eerder in Mettmann getroffen, leuk gek mens vol tattoo's, zwart haar, prachtige kont), Mareen (bijna hetzelfde gekke karakter als Lea, ook zwart haar, iets slanker, iets minder tattoos), Claudi (nog maar kort op dit soort gb's actief, mollig, vrolijk, blond meisje) en een dame die ik helaas alleen van een afstandje kon bekijken, leek wel een jonger zusje van Claudi.
- Tot slot kwam er nog een paartje binnen dat vaker door Josef ingeschakeld wordt. De eerste keer dat deze racebeer ze tegenkwam had ie Laura (zoals de vrouw zich noemt) voor 3 uurtjes geboekt voor een soort estafette-event (elke 3 uur twee andere dames), maar ze bleef gewoon de hele dag, stopte slechts wanneer de heren om pauze smeekten of huilend naar buiten KROPEN.
- Verder nog een bekende, Ria, in juni nog in München getroffen, die zich nu zo hard laat vingeren dat haar gekreun meer op dat een gewond dier begint te lijken.

leuters

De massale belangstelling voor Laura kwam me eigenlijk goed uit, Zhuzha was intensief met een man of drie bezig en daar kon er makkelijk nog een bij (Laura bewaar ik wel voor 's avonds) Geen vijf minuten binnen en ik word al in een uurtje van alarmschijfkwaliteit verstrikt. Ze kijkt me zo aan, lacht en zegt alleen: "aaaa" (maw: daar moet ie in gek). Wauw, ik was toch even vergeten dat het woord rustig niet voorkomt bij haar. Wat nou pijpen, deepthroaten zal je! De andere heren rond het bed gingen zich om de buurt aan neuken te buiten, maar ik bleef gewoon in haar DT-houdgreep vast zitten, ik had ook eigenlijk geen zin iets anders te proberen op dat moment. Als ik dan toch wil wisselen en er door alle speeksel vrij makkelijk een conti omkrijg (ik ben een prutser met die dingen), houdt ze bereidwillig haar billen van elkaar en log ik anaal in. Weer herhaalt zich dat treintje van daarnet, de rest koppelt en ontkoppelt voor een FT-abgabe, ik mag een tijdje doorbolderen en wordt zo ingeklemd dat het alleen vooruit kan gaan. Heb ik nou verd.. helemaal niks te vertellen hierzo? Niet echt, zo lijkt het :tongue: We zijn alles bij elkaar drie kwartier verder als ik even pauzeer en rustig probeer toe te kijken wat er allemaal om ons heen gebeurt. De Hongaarse dames zijn even gaan roken, Ria ligt nog steeds de boel bij elkaar te kreunen en de vier Berlijnse dames hebben wel twintig man om zich heen verzameld zo dik lijkt die kluwen. Dan is de rij bij Zhuzha wat minder en sluit ik zelf aan. Vijf minuten heeft ze nu nodig om een knal van een FT eruit te krijgen. BAM!

verdomde leuters

Deze racebeer zit een uurtje voor pampus van de rest van het schouwspel te genieten tot de eerste grote pauze (nou ja, voor iedereen behalve Laura, die alleen maar stopt omdat ze even niks te doen heeft en meteen weer op de mat te vinden is als er een tweetal nieuwe gasten binnenkomt). Ik zit ondertussen wat met Claudia, Lea en Mareen te kletsen en wordt met nog een man of zes meegetrokken voor de tweede ronde. Het begint met een lesbo-showtje van Lea en Mareen, maar algauw hebben de heren het niet meer en schakelen zichzelf als actieve figuranten in. Claudi pijpt alles wat voor haar mondje komt en dankzij haar inspanningen sta ik algauw weer overeind, Lea heeft dat door, rijkt een condoom aan en laat zich een tijdje in doggy neuken.

Tweede rondes in gangbangs ben ik sinds een tijd anders in gaan delen, druk is veel minder laag dus ik ga letterlijk overal even een kwartier ehm... langswippen :smile2: Lea is in ieder geval een goed begin, kreunt niet overmatig luid, knijpt lekker mee tijdens het neuken, gooit er af en toe wat gekke opmerkingen door. Een bed verder is Kira bezig, die me vrolijk begroet en er enthousiast op los pijpt (haar handen gebruikt ze wat veel maar ze gaat vrij diep). Omdat ze veel slanker gebouwd is, voelt ze ook een stuk strakker aan dan Lea, op den duur stond er toch een aardige wachtrij achter me. Ik tik af en ga later bij Ria langs, die ook nog iemand kon gebruiken voor pijpen, neuken of vingeren. Ze is een stuk wilder in DT dan de meeste andere dames, maar durft nog net wat dieper te gaan. Laatste kwartier klop ik toch weer Zhuzha aan, die je niks meer over een goede DT hoeft te leren, ze laat dan ook niet los voor ik de tweede keer ben afgegaan :blow2:

en statistieken

Weer een uurtje pauzeren en even met de eerste koffie van de dag op krachten komen (toch een poging tot een goed voornemen, niet meer dan twee a drie koppen per dag dit jaar) De ontvangstdame blijkt aardig goed Nederlands te praten en er blijken ook een drietal NL'se gasten rond te dwalen. Sommige vinden Josef's muziekkeuze niet zo geweldig, maar eigenlijk is instrumentale muziek of iets met weinig tekst op zo'n evenement nog het best. Voor een showtje of een striptease zou je "Theme from Antarctica" (https://www.youtube.com/watch?v=tLJtIFeD-V8) kunnen draaien, of All I need van Air (https://www.youtube.com/watch?v=WQVz21i38Wc). Josef kiest meestal jazz en aanverwanten (heb al eens een aantal clips van North Sea Jazz langs zien komen). Ik zit weer met de Berlijnse dames te kletsen en eigenlijk begint die derde ronde op een heel gekke manier, was helemaal de schuld van mij en Claudi.

Ik zat namelijk met haar te praten en op een gegeven wordt dat strelen en omhelzen. Ik masseer haar nek een beetje en ja het gaat van kwaad tot erger als ze haar handje onder mn handdoek steekt en ik aan haar hangborstjes gaat frunniken. Binnen vijf minuten hebben we haar machteloos achterover liggen, ligt Lea haar te beffen en worden de matten niet gebruikt, maar de banken voor de bar wel. Claudi pijpt me als dankjewel, laat zich ook een paar keer heftig vingeren en ineens staat die hele hoek vol, zo vol, dat Claudi niet eens een slok van haar water kan pakken. Mareen lost dat op door zelf een slok te nemen en het water in Claudi's mondje te laten lopen.

Ik laat me nog even op sterkte pijpen, maar ga dan verderop kijken. Laura is ook weer bezig, maar heeft niet zoveel aanwas. Perfect, afleidingsmanoeuvre onbedoeld geslaagd :wink: Ook Laura beschikt over goede pijpkwaliteiten, gaat misschien niet zo diep, maar ze gebruikt haar handen niet en haar zuigkracht is helemaal goed. Neuken met haar was vroeger al een rodeo, dat is het nog steeds, omdat ze nogal veelvuldig tegengas loopt te geven en aansporing doet om nog harder te gaan. Hetgeen ik dan ook graag doe terwijl een paar andere gasten die nog ergens een derde reserve hebben gevonden een FT in haar mondje deponeren. Het slot is echter toch weer voor Zhuzha, derde keer afgaan ging niet, maar haar 10 minuten laten pijpen was al eneverend genoeg voor vandaag

tot besluit

Laatste halfuurtje gebeurde er niet zoveel meer. Meeste heren waren al weg, paar stonden nog onder de douche. Kira stond zich even te douchen en ontspande even helemaal toen deze racebeer haar nek even masseerde (zoals u ziet, de WG-manier werkt ook zonder statistiek). Toen Lea de muziek kaapte en een trance-mixje opzette klom ze zowaar nog even in de danspaal die naast de bar stond. Drie heren bleken nog een vierde reserve te hebben en Lea en Mareen zorgde er zowaar voor dat we in overtime terechtkwamen. Om 20.10u vond Josef het genoeg: eruit jullie! De Berliner enclave zocht een Burger King op, die hadden nog 5 uur rijden voor de boeg :eek: Deze racebeer had dan door de vakanties geen badmintontraining gehad, maar dit was prima als vervangende fitness. Ik weet niet of de kalender van NRW-studio ook vrijdagen of zaterdagen omvat, wie weet kom ik er dan nog eens terug. Zhuzha's optredens zijn nog steeds de woensdagen, dus dat is gewoon bidden om een wonder. BTO speelde op Classic21 zijn grootste hit (https://www.youtube.com/watch?v=7miRCLeFSJo) en ik kon een lachbui niet onderdrukken. Ain't seen nothing yet!

"I met a devil woman, she took my heart away
She said I had it comin' to me, but I wanted it that way
I think that any love is good lovin'
And so I took what I could get, mmm
Oooh, oooh, she looked at me with those big brown eyes
And said

You ain't seen nothin' yet
B-b-b-baby, you just ain't seen n-n-n-nothin' yet
Here's something that you never gonna f-f-f-forget
B-b-b-baby, you just ain't seen n-n-n-nothin' yet
You aint' been around, that's what she told me!"

Sphinx
6 september 2015, 12:44
"It was a slow day.
And the sun was beating on the soldiers by the side of the road
There was a bright light, a shattering of shop windows
The bomb in the baby carriage was wired to the radio

These are the days of miracle and wonder. This is the long distance call
The way the camera follows us in slo-mo, the way we look to us all
The way we look to a distant constellation that's dying in a corner of the sky
These are the days of miracle and wonder. Don't cry baby, don't cry, don't cry!"

Afgelopen woensdag gebeurde dan toch een klein wonder, deze racebeer kon 's middags vrij nemen :freu: Dus was er tijd om nog eens een gangbang van Zhuzha te bezoeken. Dit keer niet in Düren, maar in Wülfrath bij Dream Heaven. Locatie zelf is redelijk makkelijk te vinden, maar het parkeren is een probleem van wiskundige proporties. De drie panden om Dream Heaven heen hebben allemaal wegsleepregelingen, er ís een groot parkeerterrein naast de garage, maar dat gaat na 18u dicht en dan sta je daar tot 6 morgenvroeg. De parkeerplaats bij de sporthal was al vol, dus bleven er weinig opties over. De strook voor het fabrieksterrein was ook al vol bezet, maar deze racebeer is blijkbaar rustig geworden van Paul Simon's Graceland CD (https://www.youtube.com/watch?v=Hk7MCvCHNQA). Een weggetje links omhoog diende namelijk als parkeerstrook voor een kerkhof en een ander NL'er wees me later op de bouwmarkt van Praktiker, waar idd ook wat plaatsen over waren en op het eerste gezicht geen wegsleep borden.

Statistieken

Inmiddels waren de vroeger vogels al een dik uur aan de gang en sommigen zelfs al aan de tweede ronde bezig. Behalve Zhuzha zelf waren volgende gastdames actief:
- Bonita (de sax). Zwartharig, beetje mollig, vol tattoo's. Een Intimdreamdame die eigenlijk al voor mijn laatste bezoek in Augsburg op de lijst stond, maar toen zeer waardig door Samire werd vervangen.
- Mandy. Pittig kleine blondine met een opvallende draak op haar rug getatoeërd. Ze was ook meer dan duidelijk hoorbaar bij binnenkomst. Bijnaam schijnt Blasehase te zijn.
- Ria, inmiddels zeer bekend bij meerdere Intimdream events, duikt ook regelmatig bij Zhuzha op.
- de laatste was een invalster, helaas ben ik niet achter haar artiestennaam gekomen, Belgische die Duits en Frans sprak en helaas opviel door dat ze hinkte (schijnbaar had ze een flinke val gemaakt, weet niet of dat voor of tijdens het eerste uur is gebeurd)

Qua gasten zag deze racebeer aardig wat bekende Zhuzha-fans, ook een aantal Nederlanders waren present, waarvan ik er één nog uit Düren kende. Een Indiër, een Zweed en een Amerikaan zorgden voor de Internationale aanwezigheid. Ook stamgast W uit Mettmann heeft inmiddels de zhuzha-route genomen, hij vond het een hele goede manier van cardiovasculaire fitness.

Ik ging Zhuzha maar eens zoeken, die zich net als de vorige keer helemaal achterin had verstopt in een soort "torenkamer" waar drie matrassen gestapeld waren (en natuurlijk lag ze helemaal bovenaan een paar man af te zuigen, we mogen er weer voor werken nietwaar?) Na een kort hallo was ik al in een orale houdgreep genomen, maar a-typisch genoeg kwam de ontploffing dit keer pas veel later in missio, toen ze inmiddels achterover hing, ik haar een kwartiertje kon neuken en drie man een ft in haar keel deponeerden. Nog even staan toekijken bij Bonita en de Belgische, maar toen even douchen.

Steunpilaar?

Inmiddels was ik er achter gekomen dat het niet zo handig was mn slippers in de auto laten liggen, was wel erg glad in de douche, en ik had weinig zin om nog eens op mn bek te gaan :angryfire: Na die douche gebeurt me iets geks, ik sta bij de bar en de Belgische klampt zich aan me vast, ze had een houvast nodig omdat ze niet makkelijk meer op dat been kon staan. Een gekke manier om in gesprek te raken terwij madame haar haar fatsoeneert en haar schoenen in een hoek schopt (je kan moeilijk op high heels gaan hinken hè).Als ze de mat weer opzoekt schiet ik even mn kleren aan om mn slippers te halen, wat geen slecht idee blijkt later in de middag, omdat de vloer voor de laatste rij kluisjes bijna een modderpoeltje lijkt (iedereen droogt zich daar af door ruimtegebrek)

Voor de tweede ronde weet deze racebeer inmiddels dat je je beter niet door tijdsdruk kan laten opjagen, dus wacht ik even af tot Zhuzha terug is. Ze betrekt ons wederom in een leuk halfuurtje, al is het dit keer bij een flinke skullfuck gebleken, een poging tot sandwich had helaas geen succes. Een blik op het bed leert dat Ria en de Belgische nog flink bezig zijn, dus laat ik me even door haar op hernieuwde oorlogssterkte pijpen. In de missio daarna blijkt Madame redelijk nauw te zijn geworden waardoor schot 2 er na een kwartier ook uit is.

Here's to you, Mandy Robinson

Na de tweede ronde maar even een langere drinkpauze genomen en met een paar Nederlanders bijgekletst (twee Limburgers, een Amsterdammer). Ik kreeg nog een tip over een Thaise die in Geilenkirchen (what's in a name) goeie partys hield en wisselde tussendoor even mn onderbroek voor een grote handdoek (werkt toch beter in nootgevallen). En zo'n nootgeval kwam er, want Mandy had een beetje assistentie nodig: twee man was te weinig. Haar fanfare-kwaliteiten zijn vooral door de zuigkracht dik in orde en de muziekkeus hielp dit keer ook mee, geen lawaaiige house of rap, maar nota bene Simon and Garfunkel (https://www.youtube.com/watch?v=9C1BCAgu2I8) met hun wereldhit uit de klassieker The Graduate: "Look around you, all you see are sympathetic eyes. Stroll around the grounds until you feel at home. And here's to you, Mrs. Robinson, we all love you more than will know (wowowo)"

Nadat de gast die op dat moment Mandy in doggy nam afzwaaide draait ze behendig om, laat me na gummierung ook in doggy inloggen. En ik kom er meteen achter dat Mandy's gekreun geen theater is, het gaat gelijkop met de knijpfrequentie die ze onmiddellijk op me loslaat; hoe harder ze gaat kreunen, hoe steviger ik ingeklemd kom te zitten. Dankzij de eerdere drukverlagende maatregelen is dit niet na 5 maar na 15 minuten hard neuken pas fataal. BENG! :fuck:

slotje

Daarmee merk ik zelf dat de pijp ook echt leeg is voor vandaag. Ik pak me nog een drankje, zeg Zhuhza gedag en ga me omkleden. Terug bij de auto blijkt inderdaad dat de Nederlander die tegelijk met me de deur uitliep één bocht verder naast de bouwmarkt staat. Het hek daar is nog open, dus we hoeven niet eens te keren. Leuk om weer eens een gangbang te hebben meegemaakt en op het parkeerprobleem na is ook Dream Heaven wel een herhaling. Ik zag dat ze om de zoveel tijd Intimdream events hier hebben, dus wie weet... Op de radio klinkt een dancehitje van Avicii met goeie zang van Simon Aldred. De clip is ook wel apart (de oude man lijkt wel de vader van Liam Neeson)


https://www.youtube.com/watch?v=cHHLHGNpCSA

"Monday left me broken.
Tuesday, I was through with hoping
Wednesday my empty arms were open
Thursday waiting for love, waiting for love

Thank the stars it's Friday
I'm burning like a fire gone wild on Saturday
Guess I won't be coming to church on Sunday
I'll be waiting for love, waiting for love
To come around."

MiniME
6 september 2015, 22:07
Bonita de Sax is echt een top dame! Kom maar eens naar de GB01 parties, dan zie je waar ze nog meer toe in staat is :cool:

Sphinx
7 september 2015, 19:50
Bonita de Sax is echt een top dame! Kom maar eens naar de GB01 parties, dan zie je waar ze nog meer toe in staat is :cool:

Wat ik er woensdag van meekreeg was helemaal niet verkeerd. Jammer genoeg kwam ik er op dat moment niet tussen ;)

Sphinx
11 januari 2016, 21:06
"Ground control to Major Tom
Ground control to Major Tom
Take your protein pills and put your helmet on

Ground control to Major Tom
(10, 9, 8, 7)
Commencing countdown, engines on
(6, 5, 4, 3)
Check ignition, and may God's love be with you
(2, 1, liftoff)"

Tsja op een dag als vandaag kan deze racebeer niet anders dan een Bowiesong (https://www.youtube.com/watch?v=iYYRH4apXDo) gebruiken voor een bericht. In zichzelf is een gangbang van Zhuzha ook wel een Space Oddity in het Gb-landschap. Sinds de vaste locatie in Ratingen weg is, is het gezelschap op meerdere locaties te vinden, maar meestal de eerste woensdag van de maand is ze met twee tot vijf gastdames wel in NRW aan te treffen, o.a. in Düren of zoals afgelopen woensdag in Wülfrath. Ik was eigenlijk dik te vroeg, maar dat kwam goed uit. Swingerclub Dream Heaven (http://www.dream-heaven.de/) ligt voor parkeerders namelijk erg ongunstig op een normale werkdag. De rij plaatsen voor de fabrieken is meestal vol, de sporthal heeft soms een wegsleepregeling, de jehova's getuigen tegenover (geen grap) hebben zéér zeker een wegsleepregeling en hebben keer doodleuk het hek dicht gedaan, zodat een te late zondaar zich tegenover "de ouderlingen" mocht verantwoorden. Meestal zet ik mn auto bij de bouwmarkt neer, of in de oplopende weg daar naar toe (waar ook een kerkhof ligt, dus toch weer een link met Bowie erbij gesleept).

Aanwezig op deze woensdagmiddag: twee enthousiaste amateurs en twee profi's die ook in pornofilms optreden.
- Zhuzha (hongaars van afstamming, normaal figuur, in de dertig, klein b-cupje, zwart kort haar)
- Laura (Russisch of daaromtrent, normaal figuur, b-cup hangend, ook in de dertig, lang haar)
- Alexa (Duits, slank, c-cup silis, eind 20, lang zwart haar. Grappig, maar voor ze binnenkwam zag ik haar nota bene in een van de 18+ films op de tv in de bar langskomen. Een Duitse stamgast zag dat en merkte op "die kommt später noch")
- Joy (?) (duits, vroege twintiger, slank, blond en een paar tattoos

Na omkleden, douchen, drankje en nét een kwartier te lang wachten met een paar andere NL'ers kwam 50% van de bezetting aanlopen om 120% inzet per persoon te leveren. Zhuzha (http://www.zhuzha.de/) zelf ken ik al sinds 2012, ze is een beetje aangekomen sindsdien en bekende toen een van de andere NL'ers het vroeg dat de foto's inmiddels 3 jaar oud zijn, maar het doet helemaal niets af aan haar serviceniveau, dat zelfs voor een gangbang uitmuntend is. Binnen een minuut nadat ze de eerste kerels meegesommeerd had was ik al in een flinke pijpbeurt verwikkeld en binnen vijf minuten was de eerste sandwich al een feit. De tweede dame die op dat tijdstip actief was, was Laura, die een van de NLérs einzelservice gaf, wat ze zo enthousiast deed dat er al gauw meer bij kwamen. Joy bleek stiekem achterom geslopen te zijn en al in een van de andere kamers drie man bezig te houden. Na een korte sandwich zwaai ik even af (ben er nooit erg goed in), de derde NL'er neemt het met enthousiasme over. Ik kijk rustig de live-porno die zich voor mn neus afspeelt even aan, wacht tot er een man of twee zijn klaargezogen en wordt er dan weer door Zhuzha bij betrokken, ze had iemand nodig voor een arschfick. Voor deze racebeer een bekend stramien, ik ben haar een minuut of tien aan het neuken, zij zuigt er weer een paar de eerste lading eruit. Dan mag ik er zelf even bij gaan liggen en wordt zelf voor de eerste keer afgezogen. BAM! :wink2:

Maniac?

Pfff, even uithijgen douchen en een broodje smeren. Ik heb gemerkt dat het op dit soort evenementen minimaal 30 maximaal 60 minuten duurt voor ik weer een poging kan wagen, dus ik blijf wat met de overige NL'ers kletsen. "Waar we allemaal terechtkomen... verzuchtte er een. Beide heren waren al vaker in clubs geweest (lezen en schrijven ook op forums meen ik te begrijpen) maar dit was een eerste gangbang. En eigenlijk hadden ze geen betere uit kunnen kiezen, maximaal een man of twintig aanwezig, waaronder best wel veel Zhuzha-fans, maar niemand die echt voordrong of opdringerig aggressief was. Als je een event van Saskia Farrel of zelfs een Intimdream event met vier tot vijf pornosterretjes hebt, heb je vaak veel meer wachttijd en veel vaker de poppen aan het dansen.

Een minuutje of veertig later was Joy door Alexa afgewisseld en had Zhuzha even pauze. Laura was er wel nog, zoals Laura er bijna altijd is. Hoogstens vijf minuten en een paar keer kwartier pauze voor een broodje of een sanitaire stop, maar voor de rest was Laura voortdurend bezig met minimaal twee man om zich heen (meer kwam natuurlijk vaker voor :smile2: ) Ze pijpt eigenlijk net zo diep als Zhuzha, maar wil als ze echt opgewonden raakt wel eens ruwer worden genomen, waar ik achter kom als ik naast haar hoofd kom zitten en madam me zo over zich heen trekt, ze wilde een skullfuck. Gesproken aanwijzingen kan ze niet geven (behalve een gesmoord kreunen), maar de manier waarop Laura haar armen om mn benen slaat en me steeds naar voren blijft trekken zegt genoeg, helemaal erin aub. Dat beeld van Michael Sembello's Maniac komt bij me op (zie link (https://www.youtube.com/watch?v=8olv5J6TkUg)), waarin Jennifer Biels een soort workout dance doet. Helemaal als Laura me loslaat en zich een beetje van de matras omhoogduwt, zodat ik wat makkelijker in missio in kan loggen. Ze heeft daarna 10 minuten een aardige poging gedaan turbo nummer 2 eruit te knijpen, maar dat was net even teveel. Evengoed een prima workout.

profi versus master

Weer een uurtje eruit, en even behoorlijk staan klungelen met een wafelijzert. Eerst ziet een van de gasten de kom beslag voor pudding aan, daarna proberen deze racebeer en een van de NL'ers uit te vogelen hoe dat ding werkt. Om een heel lang en gecompliceerd verhaal kort te maken, het apparaat was daarna 15 minuten weg voor onderhoud :wand: (trennfett vergeten plus te weinig mengel=recept for disaster). Intussen werd het op de mat weer net zo heet als in dat wafelijzer, want Zhuzha was Alexa af komen lossen. Omdat het nu echt te vroeg was even aandachtig toegekeken en wat meningen gepeild. Feit was dat de semi-amateurs het beter deden dan de profi's, beide pornosterretjes waren bij hun blaosmeziek (goed limburgs woord voor het duitse begrip "blaskonzert") een beetje teveel aan het "schuiftrompetteren (https://www.youtube.com/watch?v=TWMNnVI8Wcg)" met hun handjes, Laura en Zhuzha gebruikten hun handen bijna helemaal niet. Na dat uurtje pauze pijpt Zhuzha me weer op oorlogssterkte, maar kom ik door de drukte bij Alexa terecht, die ook weer is begonnen. Pijpen heeft ze weinig zin in idd, maar als de vent die haar in missio heeft geneukt klaar is en aftikt kijkt ze eens kritisch, schuift me condoom om, brengt wat glijmiddel aan. "Mal sehn' ob der paßt" en ze logt me zonder blikken of blozen anaal in, blijft me even strak aankijken. Blijkbaar gaat het niet diep genoeg, dus draait ze in doggy en komt helemaal los. Haar profi-kreuntjes en dat eerder "geschuiftrompet" vergeven we haar even, want de manier waarop ze haar sluitspier om mn lul samentrekt is he-mels. Na een kwartier kromt ze haar rug en spoort tot nog een hoger tempo aan, waardoor ik ineens nog dieper inlog. Dat is teveel en turbo 2 knalt eruit. "Danke" zegt ze dan ook nog. "Waarvoor?" vraag ik me binnensmonds af.

De naschokken

Tsja, daarmee was het eigenlijk klaar, al heb ik me na weer een uur kletspauze wel nog door de enthousiaste semi-amateurs Zhuzha en Laura laten pijpen, en even gevingerde bijstand geleverd. Zhuzha keek blij maar verbluft om toen ze doorkreeg dat ik en duitse fan haar anaal en vaginaal aan het vingeren waren. "Teamwork." Ook een potje neuken op een stoel was nogal apart, want even leek het alsof niemand nog fit was. Een van de NL'ers had ook wel pech, had ie eindelijk een condoom om, hield Laura er mee op voor haar tweede pauze van 15 minuten. Gelukkig kon Zhuzha even inspringen. Na nog een kop koffie vond ik wel best zo, was weer een leuke middag. Laten we eens kijken of dit zo om de paar maanden mogelijk is. Zo niet, duurt het wss weer tot de zomer of zelfs volgend jaar. Terug in de auto springt de radio op WDR4, niet mn favoriete zender, maar ik schoot heel erg in de lach van de eerste plaat van hun wekelijkse countryuurtje. "let your love flow" werd een bescheiden hit voor de broers David en Homer Bellamy, maar de plaat heeft last van een identiteitscrisis, is het nu popmuziek met countryinvloeden, of een countrynummer met popmuziektempo. Het past in ieder geval goed bij deze gekke woensdag middag.

"There's a reason for the sunshinin' sky. And there's a reason why I'm feelin' so high
Must be the season when those love light shines all around us.
So let that feelin' grab you deep inside and send you reelin' where your love can't hide
And then go stealin' through the moonlit nights with your lover.

Just let your love flow like a mountain stream and let your love grow with the smallest of dreams
And let your love show and you'll know what I mean. It's the season.

Let your love fly like a bird on a wing and let your love bind you to all livin' things
And let your love shine and you'll know what I mean
That's the reason."


http://www.youtube.com/watch?v=vDCADtJIo70