PDA

Volledige versie bekijken : Antoinella (Roemeense)



satanic surfer
19 februari 2012, 11:15
Naam: ANTOINELLA (Antonia)

Nationaliteit/taal: Roemeense Engels (zéér goed)/ Duits (zéér slecht)

Leeftijd: 21

Haarkleur/lengte: zwart schouderlengte

Lengte: 1m55

Postuur/cupmaat: normaal C-cup natuur

Tatouage/piercing: yep, tat op pols, bovenrug, venusheuvel / navelpiercing

Service: Standaard clubservice/FT in de bar niet aanhankelijk, op de kamer het tegenovergestelde in bovenmatige hoedanigheid

Extra: sinds een achttal maanden in Samya ( eerst pseudo Antonia dat ze nog steeds liefst gebruikt) vreemd, haar eigenlijk nog niet opgemerkt tot voor een maandje ongeveer :confused:



Oelewappers moeten er ook zijn, dus bij deze een sollicitatie ditaangaande voor mezelf om deze kleine zwartharige Roemeense schattebout te hebben garateerd tijdens eerdere bezoekjes... Antonia (vind ze toffer dan Antoinella) is amper 1m55, dus opletten om haar niet omver te lopen als ze haar hoge hakjes niet draagt... wel 1m55 charme en servicebomb tegelijkertijd zou later blijken. Uitermate prettig gepresaled in de bar, 20 minuten palaveren in excellent Engels van haarentwege, zeer toffe en humorvolle dame die de fysieke toenadering in de bar wel schuwt zo mogelijk... Op de kamer het omgekeerde, tongzoenen bij de vleet die van prima allooi zijn, closeness all around en een meisje dat voor de afwisseling eens niet ticklish of verwenschuw is, poeh. Heerlijk zijdezacht velletje, reactieve tepels, mooie naturelle borsten die prima in de strijd worden gegooid bijtijds, een dame die weet hoe ze beertjes moet verwennen... Vooralsnog nog onbekend en ondergewaardeerd in fora (ook FC etc. bijna onvermeld)... Herhalingsgevaar: 100% zoals later s'nachts zou blijken zéér realistisch... Geheimtip dit onderdeurtje met topskills en dito persoonlijkheid, genieten voor genieters, geen hardcorepoppersmateriaal...

blauwebeer
1 april 2012, 07:18
Blauwebeer had haar reeds geruime tijd in het vizier, evenwel was ze moeilijk te verschalken, dan weer op de kamer, later in gesprek met een zwartharige collega, Tiziana of iets in die aard.
Deze laatste, iets makkelijker te benaderen, bleek van Roemeense afkomst te zijn, tja wat wil je met een populatie van 80%.

Later op de avond zit ze alleen aan de bar, ze heeft iets Russisch over zich, geeft ze zelf ook aan.
Als ze haar naam noemt herinnert hij zich bovenvermeld verslag en besluit hij zijn kans te wagen. Topservice met een intelligente meid die er voor uit komt écht van sex te houden, en dat laat zich voelen.

blauwebeer
26 april 2012, 19:39
Deze lieve meid heeft vanmorgen het vliegtuig richting Roemenië genomen, het kleinood dat ze van Blauwebeer kreeg koesterend.

Of ze nog terugkomt ? Daar wou (kon) ze zich niet over uitlaten, maar één zaak staat als een paal boven water : ze komt als enige Roemeense met stip in Blauwebeer's Top 10 aller tijde, alhoewel dat er ondertussen een andere atypische landgenote ook een serieuze gooi naar deze roemrijke stek gedaan heeft.

satanic surfer
7 mei 2012, 13:44
Goed nieuws voor blauwebeer en ook alle anderskleurige beren: Antonella ist wieder da... vrolijk trippelende& anticiperende groetjes

blauwebeer
7 mei 2012, 17:01
Of zoals Franz Josef Degenhardt eens zei : Sie kommen alle wieder - oder?

satanic surfer
10 juni 2013, 20:19
Goed nieuws voor groenebeer, fluobeer en voor mijn part zeker ook blauwebeer; deze Roemeense duts is teruggekeerd na maandenlange afwezigheid in Samya...