PDA

Volledige versie bekijken : Geile Tijden, Oktoberl 2011



Megaboob
2 oktober 2011, 14:03
Afgelopen donderdag maar weer eens naar GT gereden, en mijn gewonnen vrijkaart verzilverd. Dat ging allemaal soepel, Maggy kent me intussen, en verwelkomde me hartelijk. Na het gebruikelijke omkledne en douchen dus door naar de barruimte. Even rondgekeken, waar zijn alle bekende ijsberen? Geen ace2? Geen cupido? Geen jack42. eigenlijk geen bekende ijsbeer gezien dus helaas, alleen later kennis gemaakt met de symphatieke amuseme. Maar goed, dan maar de dames. Ook de line up was wat mager donderdag, er waren echt minder dvp's aanwezig, ik schat ca 50. Ook minder ijsberen in GT, vreemd, meestal is de donderdag toch druk bezte.

Op damesgebied was er toch wel sprake van siliconen armoede, want bekende toppers zoals Bianca, Nicolle, Jenny, Ricarda, Victoria, Kelly, Nadine en ga zo maar even door schitterden door afwezigheid. Jammer!

Aanzweig waren Asia, Coco (terug van vakantie) en Milis, dus er was keuze, zij het wat beperkt.

Gekozen voor Asia en Coco, en mezelf toch verder uitstekend vermaakt! Twee sessies maar deze keer, omdat ik pas om 19.00 aangekomen was, wat later dan normaal, druk op het werk!
Beide dames zijn weer beschreven in de gebruikelijk Megaboob recensies.

De Pizza smaakte weer goed, de welness was prima, en het weer fantastisch. Toch moet ik toegeven dat dit GT bezoekje wat minder was dan normaal gesproken, mede door de grote afwezigheid van >D cup dames. Maar het kan snel wisselen, en de volgende ker zijn een aantal van de genoemde dames er vast weer, dan kan ik me weer helemaal uitleven!

Megaboob

satanic surfer
2 oktober 2011, 17:11
Me zaterdag met geluidgedempte trom aangemeld omstreeks 15u aan het luidruchtige hekkenwerk van GT na fluks en bepaald rimpelloos nog de laatste beschikbare plek op de bouwmarktparking te hebben opgeëist ;net voor een corpulente Duitser die onverrichterzake door de parkingwachter richting Tierpark werd doorverwezen:smile2:,ach die enkele honderden meters zal ie nog net hebben overleefd,al was het wel een ietwat roodaangelopen corpulente Duitser die me kruiste toen ik me al fris gewassen in de doucheruimte bevond...Een beetje leedvermaak kan er altijd in op z'n tijd me dunkt...Het was relatief rustig in GT,vooral qua dames :frown: dan,een dertigtal gewillige prooien voor deze "jager van den Aldi",dit aantal liep gedurende de dag op tot een klein vijftigtal,outnumbered door een honderdvijftigtal ijsberen van allerlei pluimage weliswaar,dus fair to say dat de ratio niet gunstig was,maar toch bleek het een ietwat apathische bende luilakken want de wachttijden liepen nooit lang op,enige tuinacrobatie in de vrije buitenlucht met berenbillen omgeven door muggen was hieraan ongetwijfeld niet vreemd overigens...Het was prima toeven in de relaxzetels buiten,wat gepalaverd met een toevallig aanwezige Warsteinerdrinkende occasionele collegabeer :wink:,steeds leuk en onderhoudend,collega Ketserr ontmoet die aan z'n wekelijkse ketsronde toe was en nog enkele andere beren:wink2:.Lang gepalaverd met een notoire Franse youppienaut die z'n favo-dames miste en zich dan ook omstreeks 19u uit de voeten maakte voor een flinke 4uur autobaanklieven,sterkte...Niet zinnens om me vandaag de spreekwoordelijke kaas van het bord te laten eten me aangemeld bij Patrizia die niet geheel ontevreden leek met deze wending der namiddaginvulling,nog effie wachten aangezien ze nog een klant aan haar roze jurkje had hangen,maar 'k was verzekerd van 'ntoffe openingssessie dixit haarzelf :smile2:,tof tof,hoog tijd om deze mooie Poolse effie de Vlaamse vrije vertaling van tof in te peperen,en dit tijdens sessie 1 die heftig gefluoriceerd stond te pronken bovenaan m'n agenda :).Aftellen en uitkijken naar geblazen dus met een fantaatje in de hand,anticipatie is het halve werk,en een kwartiertje:eek: later zat Patrizia al naast me,wat gekeuveld over uiteenlopende zaken,haar nieuwe piercing,roze themakleedje en matching hartendoosje gevuld met condooms etc.,niet bepaald het über-romantische type dus:rolleyes:,een nog te verschijnen handboek:hoe verleid ik een GT-ijsbeer van Poolse signatuur,gezelligheid troef met andere woorden,een stralende P.en de "serieux" van mezelf was bepaald contrasterend maar niettemin erg aanvullend,off to the room net voor dinnertime:toptiming!

Sessie 1:Patrizia,Poolse zwartharige stunner die haar status van GT-favoriet nogmaals dunnetjes in de verf zette,topsessie al was het niet de allerbeste P.,maar nog steeds lichtjaren verwijderd van standaardservice,steeds hartverwarmend en gedreven tegelijkertijd.Het was een klein halfuurtje genieten voor fijnproevers.Nog steeds aangeraden dus,wel rekening houden met ongedurige duivelse surfertypes als die briesend over je schouder staan te kijken bij langdurige boekingen zonder enige allure...Topper die volgende week terug naar Polen gaat voor welverdiende vakantie en verjaardagsfeestje;have fun P.:lostit:

Na verfrissing die benodigd was en tevens prima uitkwam geziennazomerse warmteprik me netjes aangesloten de etenswachtrij.Het voedsel was prima in orde,vis/aardapelen/groentekrans:nice.In de barruimte was het bijwijlen behelpen geblazen,het damesaanbod was eerder karig te noemen,enkele toppers excelleerden in afwezigheid,een aantal dames waren continu geboekt,of geboekt door langtijdboekers waar de mooie langbenige Sammy de kroon spande door meer dan 5 uren te worden opgeeist door een Nederlands collega.Weliswaar vooral om te luisteren naar oeverloos gepalaver met z'n vriend terwijl Sammy gewoon wat zat toe te kijken,snoeverig ijsbeergedragdat niet bijdraagt tot algehele berentevredenheid,té grote zonnebril,té grote portemonnee,toffe types zou Patrizia zeggen:teuflisch:.Primadeluxe natuurlijk voor Sammy die ik bij deze op m'n to-do-list heb gezet...Elisabeth die ik eerder op de dag had "geboekt" tijdens een leuk gesprekje kwam naar me toe,jippie,sessie 2 was nakend...MAAAR;het was een beteuterde en ietwat ongelukkige E. die zich kwam verontschuldigen dat ze vandaag niet meer kon werken:eek:.Blijkbaar had ze vandaag met een bruute en onbehouwen kerel te doen gehad,én was ze niet meer in staat tot enig kamerbezoek.Mooie geste van haar om dit zo correct to komen melden,wat gepraat tezamen en haar het beste gewenst gezien haar "probleempje" door het idiote gedrag van een beer,wat een HUFTER...Het zat me dur puur sec gezien niet echt mee vandaag dus qua dames,tijdens het halen van een fris biertje buiten zat Barbie te keuvelen met een notoire urenlange boeker,another one unavailable...:redface:.

Na wat tooghangen waarin onbeslistheid m'n buddy kon zijn werd me rond middernacht ineens een opdracht ingefluisterd van bovenaf,een ietwat in een hoekje schuilend jong meisje zat verveeld te gapen,haar dan maar plichtsbewust aangesproken om eens uit te checken wat er met dit optisch mooie ding aan te vallen ving.DILAN,een Turks meisje van 18 was ietwat terughoudend,maar desalniettemin was haar onschuldige approach toch voldoende om deze eveneens ietwat gereserveerde beer naar de kamer te lokken.Een beginnersfout zou later blijken,maar zonder de occasionele snertsessie zo af en toe is het moeilijker topsessies naar hun waarde te schatten vind 'k maar zo,doch liefst zo zelden als mogelijk wat pokkesessies betreft :rolleyes:.

Sessie 2:Dilan,18 jaar,Turkse roots maar geboren en getogen in Duitsland,sinds een drietal weken in GT.Eerder kort van stuk,1m58 ong,mooie gezichtje,lange donkere haren,natuurlijke B/C-cup die primadeluxe in orde bleek,qua looks een 8-je,netjes boven de "ketsnorm" veronderstel 'k,excuses bij misvatting bij deze.Qua service is het echter schabouwelijk,geen zoenen whatsoever,ticklish en gevoelig bij de minste beroering,amper geknuffel.Vooral erg storend was het oeverloos geëmmer tijdens de ganse sessie,heel de tijd door bleek het een praatvaar...Pijpoen bepaald geen hoogvlieger,monotoon,veel handinzet,you know the drill...Dioeptepunt was echter de installatie van condoom die niet lukte bij poging 1,gescheurd,poging 2 was al niks beters,en mits effie te checken alvorens ze de ganse rubbervoorraad van Bruggen ging aanspreken me effie vergewist van de situatie,bleek dat ze condooms was gaan shoppen in miniatuurstad,Madurodam of heet dat...deze condooms haalden zekers de"ketsnorm" niet...ook deze surferboy was blijkbaar fysionomisch onaangepast,mits wat gewurm en gestuntel toch een soort van gevogelvoorbereide staat bereikt,mits een overvloedige "flutschi-douche" droop het wijfelende rubber,deze sessie liep dan ook uit op een sisser van jewelste...Dilan bleef maar doormekkeren over vanalles en nog wat,excuseerde zich voor het condoomprobleem etc wat op zich netjes was,maar deze dame is verticaal geklassereerd in de verwenste farde:ONE_TIME_MISTAKE,s..t happens...

Samenvattend,dag der ongelukkige speling van het toeval,enkele dames die onbeschikbaar waren door uiteenlopende redenen,één snertsessie van formaat,één topsessie van formaat,maw de balans zat goed :rolleyes:.

ketserr
2 oktober 2011, 22:24
Zaterdag 1 oktober.

De afgelopen weken ben ik druk bezig geweest om mijn Ipod met nieuwe muziek te vullen en dat wil zeggen met muziek die er nog niet in zat. Dat was nogal een klus want na het comprimeren van cd`s naar mp3`s doet Itunes het gewoon nog een keer omdat het blijkbaar toch in een ander bestandsformaat moet zijn maar uiteindelijk is het gelukt en heb ik weer zat muziek voor als ik onderweg ben naar GT. Nog voordat ik de ketsmobiel had gestart sloot ik me Ipod aan en zet hem op shuffle en hoop een goede mix onderweg te horen van wat er allemaal in die Ipod zit en daar zit een hoop variatie in van de 60`s, 80`s, 90`s, NL en natuurlijk het hele repetoire van The Boss.
De rit verliep goed op één megol met caravan na dan die het zo nodig vond om naar links te komen terwijl dat helemaal niet ging, toen hij weer naar rechts ging zat ik met een klein dotje gas direct naast hem om hem even voor megol uit te maken. Verderop tijdens de rit zit ik lekker te genieten van wat er in me Ipod zit als ik bij Eindhoven de bocht naar links neem en de A67 opdraai en deze word gestart; http://www.youtube.com/watch?v=mh0p4TpYxK0&ob=av2e
Je snapt wel dat de ketsmobiel hierdoor per direct een illegale snelheid aan ging houden want de sport button was geactiveerd wat me waarschijnlijk weer een prent op zal leveren net als vorige maand toen ik noodgedwongen ivm een file als gevolg van een ongeluk een andere route moest kiezen. Die prent lag afgelopen week op de mat, deden ze in Leeuwarden maar aan ketszwans weigering. Zolang ik niet staande gehouden word is het niet zo`n groot probleem want die A67 is wel erg uitdagend tot een potje gasgeven.

Ik draai de parking op en zie een nieuwe parkingboy staan die de ketsmobiel een plek geeft zodat die bijna binnen stond en gelukkig is dat niet zo want die zou alle aandacht van de dames op eisen. Ik druk op de bel en de blonde theke doet de deur voor me open niet de nieuwe en Magda was er nog niet. Terwijl ik de entree betaal en me spullen krijg zie ik Mr. Warsteiner aan de bar zitten die mij had verteld vandaag niet te kennen ivm iets anders maar wat blijkt hij had waarschijnlijk een Warsteinertje te veel op want hij had zich in de datum vergist. We zitten aan de bar en nemen allebei wat te drinken, ik een zwasse thee en hij... een koffie. Ik deed gelijk een wifi test met twee telefoons maar met beide kwam ik niet online wat later in de middag ook niet lukte en pas toen ik bijna naar huis ging lukte het pas. Nadat we de belangste punten weer besproken hadden ging ik een paar broodjes halen en at deze op een bedje buiten in de tuin in de zon op. Naast mij lag rooie Maria met bril die een praatje met me wilde maken maar bij mij maakt ze geen kans dus was het gesprek gauw klaar. Toen ik me broodjes op had bleef ik nog even in de zon leggen en deed ik me handdoek af want met de temperatuur van gister was een handdoek genoeg en die deed ik af toen Maria even weg was toen ze later voorbij liep met een klant riep ze in het Spaans naar Colombiaanse Maria iets over me ketszwans waar ik wel om kon lachen wel jammer voor haar toen ze zag dat ik haar begreep.

Na een half uur vond ik het wel genoeg en zag Italiaanse Dana op het terras zitten die haar tong naar me uitstak dus besloot ik om er even bij te gaan zitten. We maakte een praatje en vroeg haar waarom ze zo mooi is en ik haar niet mag ketse ondertussen komt Lisa erbij zitten en Dana laat de ketszwans aan Lisa zien. Dé in GT wereldberoemde pijping Lisa die je volgens de harde kern beren gehad moet hebben anders zou je wat in je opvoeding missen, nou ik ben er nooit mee geweest maar ik vraag me af wat zij zou kennen toevoegen in mijn opvoeding. Ik zit nog steeds naast Dana, betast haar een beetje en zit wat met me telefoon te klote die ze uit me hand rukt om de foto`s die erin staan te bekijken totdat ze een foto van Sascha ziet en me vraagt wie dat is en gelijk laat ze Lisa mee kijken. Nadat ze alles gezien hebben gaan we ieder onze eigen weg en kom ik binnen bij de bar een paar net gearriveerde dames tegen die begroet moeten worden maar er zat nog geen kets optie tussen dus werd het nog een rondje lopen en wat aan de bar hangen. Ik begon er al aan te denken om nog een keer met Dana naar de kamer te gaan maar dat zou dan alleen maar ketszwanskluiven worden dus deed ik dat maar niet, wel jammer want ik zou haar heel graag ketse.

Na een paar rondjes zat ik later weer buiten op het terras met Mr. Warsteiner, Satanic Surfer en één die zich Snijper noemde maar niet op die mafkees uit dat tv programma lijkt en die had zojuist een kamergang gehad met een zak puin. We zitten nog wat te praten over de dames en we kwamen uit bij Vicky die ik twee weken geleden had die wel de ketsnorm heb maar in de kamer niet aan de verwachting voldoet maar Snijper was zeer tevreden over haar maar ze was bezet en omdat hij daar niet op kon wachten heb ik hem Libi aangeraden die net binnen was en kort erna verdween hij met haar naar de kamer met de woorden dat hij naar me toe zou komen als het niet goed zou zijn maar zulke begrijgingen laten mij koud en anders laat ik spierbundel Ace2 opdraven. Later kwam ik hem tegen en hij was uiterst tevreden over haar.

Ondertussen liep de tijd gewoon verder en werd het steeds drukker maar ik kon maar niet die dame vinden waar ik mee naar de kamer wil en toen het tijd was voor de diner besloot ik na het eten verder te zoeken maar het leek wel zwarte zaterdag zo lang was de rij voor het eten dus ben ik weer naar binnen gegaan want op dat moment komen altijd dames uit de avondshift binnen. Ook Nellie het barmeisje kwam net binnen en klopte me op me schouder. Dit keer zag ik Barbie binnen komen en dacht die moet er eigenlijk ook een keer aan. Even later zat ze op een kruk bij de bar voor zich uit te staren terwijl ik contact probeerde te maken met Barbie world, dat contact kwam snel en ze vertelde dat ze zat te dag dromen. Ik vroeg haar waar ze van droomde maar het antwoord kwam wat laat en dat was wat ze met mij zou doen in de kamer. Even later kon ze dat in de praktijk uitvoeren.

Ik had gedoucht en loop richting de bar en ik hoor wat geblaf en wat bleek? De Geile Hond kwam binnen.
Wie waren er onder andere nog meer?
Nika - Dana - Lisa - Lara - Adriana 2x - Annabelle - Angela - Valeria - Martina - Maria 2x - de zus van Kelly uit BB - Luana - Denise - Anna - Moni - Elizabeth - Sofia - Laura - Sandra 2x - Amalia - Emma - Gaby - Cristina - Emma - Nina - Yvonne - Vicky - Mara - Anita - Patrizia 2x - Stella - Chanel - Stefania - Aksana - Alexandra - Barbie - Kim - Sonja - en nog veel meer.
Natuurlijk miste ik een paar toppers zoals;
Nancy - Antoinella - Maya - Eugenia - Criss - nog een aantal - en Tatjana was er niet.

Omdat het nogal druk was ben ik laat gaan eten en toen stond er geen rij meer en hoefde ik niet te wachten op een bordje voer. Ik keek waar ik zou gaan zitten en zag dat Stella er net zat want haar bordje was nog vol en alleen dus dacht ik daar ga ik naast zitten. We raken aan de praat en het blijkt een leuke meid te zijn en het gesprek ging niet eens over ketse maar over gewone dingen totdat Mr. Warsteiner ook wat kwam eten en erbij kwam zitten. Nu denken jullie natuurlijk dat het gelijk bekeken was tussen mij en Stella omdat Mr. Warsteiner erbij kwam zitten maar dat is niet zo want hij vroeg of hij erbij mocht komen zitten en dat mocht en het gesprek ging ook gewoon verder totdat Jos ter sprake kwam.... We hadden alledrie netjes ons bordje leeg gegeten, Stella ging weer aan het werk en Mr. Warsteiner en ik richting de bar. Maar omdat het binnen nogal druk en warm was zaten we alweer snel buiten op het terras met De Geile Hond en nog iemand.

Ik loop weer eens een rondje want ik had ondertussen me zinnen gezet op Stella en was opzoek naar haar maar ik kom De Geile Hond weer tegen die bij Lara zat dus hem waren we voorlopig kwijt. Tijdens me zoektocht moest ik weer een aantal dames van me afslaan zoals een nieuwe blonde Duitse Patricia die samen met twee zwart harige vrienden in het kets oord zijn neergestreken en die het alledrie opvallend druk hadden maar ook korte kamergang tijden neerzette. Ik zat aan de bar en Patricia komt naast me staan en ik zeg hallo en het werd een kort gesprek want ze stelde drie vragen; hoe heet je, waar kom je vandaan en gaan we naar de kamer? Toen ik zei dat ze wel erg snel met de kamervraag kwam ging ze wat te drinken pakken en liep ze vervolgens de andere kant op. Maar uiteindelijk vond ik Stella waar ik mee naar de kamer ging.

Het was inmiddels 12uur geweest en ik zit op een bank en rechts op een bank zit die blonde Patricia maar ik geef haar geen aandacht want ik was even online. Komt er ineens een Hollander naast me zitten met een groen flesje in zijn hand en toen wist ik eigenlijk al genoeg. Hij zegt tegen mij moet je kijken wat er naast je zit die heb een kont om flink tegenaan te ketse. Ik ben hier maar niet op in gegaan en heb hem ook maar niet verteld dat die `kets` termen niet zomaar gebruikt mag worden omdat ik daar patant op heb en besloot het allemaal te gaan bekijken hoe hij haar zou gaan inpakken maar het lukte hem niet en ze wees zijn pogingen al snel af. Ik kon hier alleen maar om lachen want hij ging ook nog rare gebaren maken op de ritme van de muziek doen en die meiden lagen ook in een deuk. Erg lekker die groene flesjes.

Alle bekende waren inmiddels al naar huis en ik nam nog wat te drinken en deed een laatste rondje om een paar dames gedag te zeggen voordat ik het licht weer uitdeed want daar was het weer tijd voor. Van Maggie en Nellie kreeg ik nog een knuffel. Magda die in de avond bij de deur stond haalde het bandje van me pols en vroeg wanneer ik er weer ben maar ze had al een vermoeden wanneer dat is. Maar ik ging nu naar huis en zei tegen haar; ga je mee? Lachen wat ze deed en met een knuffel liep ik naar buiten.

Ik had het licht weer uitgedaan in GT maar onderweg naar huis heb ik bij elke benzinepomp gestopt want ik verlangde te hard naar me bed en dit heb ik al een paar keer eerder gemerkt dus ik moet het licht uitdoen gaan uitbesteden. Toen ik eenmaal me stad in reed zag ik dat men al aan het ontwaken was en ik lekker me nest in kon.
http://www.youtube.com/watch?v=1MX4_ozmDWk&feature=related

paul-kuhn
3 oktober 2011, 13:48
wear am sonntag im gt und bin enttäuscht und ungepoppt wieder gefahren.
viel zu wenig mädels (vor allem nichts nach meinem geschmack)...
das war ein reinfall...

ketserr
8 oktober 2011, 18:02
De Meet & Greet op vrijdag 7 oktober

Na een goede nachtrust werd ik om 7uur wakker en even later stapte ik me nest uit want ik wilde vandaag vroeg gaan rijden want het was vrijdag en de tweede herfstdag van het jaar (...heel het jaar volgens mij) dus kon het weleens druk zijn onderweg en ik wilde vandaag ook het licht aan doen samen met Magda want die had me verteld er al in de ochtend te zijn. Met de drukte onderweg viel het wel mee dus druk ik even na 11uur op de deurbel en zie ik De Paus aan komen rijden die het plekje kreeg die ik vorige keer had. Ik had me uitnodiging niet uitgeprint en heb gewoon me forumnaam verklapt die op de gastenlijst stond. Ik stelde me voor aan Magda als Ketserr en toen keek ze me toch aan dat ze wilde zeggen....een glimlach en een blik op de lijst was genoeg en de korting voor de volgende keer was verdiend. Ondertussen staat De Paus naast me die de show steeld bij de dames en alle aandacht van ze krijgt.

Na het omkleden en de gebruikelijke douche loop ik naar de bar waar ik deze keer niet Mr. Warsteiner zie zitten want die zou deze dag verstek laten gaan wat erg jammer is want hij heeft een hoop gemist maar hij is er vandaag voor de afterparty die hij waarschijnlijk samen met Jos viert en zonder mij want ik hoopte dat me favoriet naar de afterparty zou komen maar dat ging niet door dus sla ik over. Had ze wel gekomen dan had ik snel een slaapplaats moeten regelen en had ik me voorgenomen om dan aan Tatjana te vragen of ik dan bij haar ken slapen maar die was er niet dus dan had ik het eventueel aan Magda of Maggie gevraagt. Maar helaas dat was niet nodig.

Nadat ik een rondje gelopen heb en een paar dames geknuffeld heb zit ik samen met De Paus aan de bar. Het is nog erg stil maar al snel is De Paus overmeestert en duikt een kamer in en ik maak een eerste live verslag wat later zou worden overgenomen door De Spierbundel van het forum, Ace2. Ondertussen zie ik het snel drukker worden met dames en dat was wel even heel wat anders dan dat ik de laatste weken gewend ben. Er zaten ook veel dames die ik nog niet eerder gezien had maar die komen mischien nooit op mijn dag of kwamen speciaal op het feest af en daar zat wel wat bij maar zoals ik al eerder verteld heb zie ik als ik net binnen ben regelmatig een nieuwe dame waarvan ik vind dat ze op dat moment boven de rest uitspringt dus spreekt het voorzich dat dit gister weer gebeurde en wist ik dat ik met haar in een kamer zou belanden. Voordat het zover was dat ik met haar in gesprek was raakte ik in gesprek met Noelcitroen die voor het eerst in GT was en normaal naar partytreffs gaat waar hij veel over te vertellen had maar ze ogen uitkeek in GT en in ons gesprek werd overmeestert door Laura en kon ik mooi voor me eigen op pad en kwam dus terecht bij Souraya waar ik met wat slap gelul mee in de kamer terecht kwam, een stukje terug valt te lezen dat ik dat al wist toen ik haar de eerste keer zag.

Bij terugkomst aan de bar heb ik de volgende heren de hand mogen schudden waarvan ik er al een paar kon; Chucky99, Clubsport, Tiga, Big30, Rex, Badslippers, Rob45, De Paus, Noelcitroen, Satanic Surfer, Envert, ilovethaigirls, Rudi_nl, Ace2, Bertb, Michelj, Picasso1 en De Geile Hond. Er waren er meer maar die heb ik niet gesproken want daar ben ik helaas niet aan toe gekomen. Na wat gesprekken met verschillende dames en met sommige dames zijn dit onderhoudsgesprekken, tussendoor een paar stukken taart, film kijken in de kino werden er ineens mutsen uitgedeeld die de vorm van een ijsbeer hoofd had. Het gevolg was dat er verschillende dames met een muts op hun hoofd rondliepen waaronder ook Maggie die achter de bar stond en bij haar stond hij wel het leukste en hem heel de avond ophield en er gek mee liep te doen wat echt weer iets voor haar is.

Met De Paus en Ola ging ik naar de tent om in de rij aan te sluiten voor het diner wat wel te doen was maar de vorige keer beter was. Al snel schoven er anderen van het forum bij ons aan. Waaronder ook Knoetje die ik eerder met Gaby van de kamer af zag komen en later bleek dat hij twee keer met haar is geweest, Gaby die qua bouw heel veel weg heeft van Eugenia ook wel bekend zijnde als Iniemienie. Dus ik ben benieuwd wat Knoetje van Inniemienie vind als die straks terug is van vakantie want hij heeft haar nog niet gezien maar de kans bestaat natuurlijk wel dat hij erop moet wachten dan omdat ik dan met haar op de kamer ben.

Voordat ik ging eten zag ik een dame binnenkomen waarvan Tiga haar naam mag noemen want ik weet niet of we dat nu al moeten doen. Wat we wel moeten doen is trots zijn op haar dat ze er weer is!!!!

Na het eten kom ik bij de bar en ik zie een paar schoonmaakboys die hun werk overigens altijd uitstekend uitvoeren met een dweil door de barruimte gaan en vroeg me af waarom dat was en als snel kwam ik daar achter want ik hoorde gebalf en gehijg. Het was De Geile Hond die net binnen was en al direct een kwijl achterliet bij het zien van zoveel dames en toen had hij zijn favoriet Lara nog niet eens gezien. Hij geeft me een pootje, we nemen wat te drinken en lopen samen ongeduldig een paar rondjes waarna hij besluit om wat te gaan eten wat ik al gedaan had en was inmiddels al op pad voor de volgende kets ronde. Ondanks de vele voor mij nieuwe dames was er iets wat tegen mij zei dat ik zin had in Roemse Criss dus was ik op zoek naar haar en natuurlijk vond ik haar, we maken een praatje en net als de vorige keer zegt ze tegen me dat ze later naar de kamer wil want er zou een sloesolwachtijd zijn. Dus ik zeg tegen haar dat is later op de avond niet anders dus ga je gewoon nu een sloesol halen en daar ging ze. Ondertussen ging ik op een kruk uit de Roemse hoek zitten totdat er één naar me toe komt die me vraagt om ergens anders te gaan zitten want het zou haar kruk zijn, nou ben ik niet zo moeilijk dus schuif ik op naar de kruk ernaast. Dit was dezelfde dame die ik later samen De Geile Hond en El Polla (lees; el pohja dit is Picasso1) in de kino heb bekeken toen zij daar met een drankorgel bezig was. Dit drankorgel bakte er niet veel meer van wat logisch is als je stilstaat al meer rondjes draait dan de propellor van een Chinook. Haar naam weet ik niet maar ze kijkt een beetje vreemd uit de ogen wat gelijk weer haar aantrekkingskracht buiten haar goede figuur, BertB weet ook wie dit is bij naam want die naam stond niet op die kruk.
Zo ik wijk een beetje af terug naar Criss waar ik op het punt mee stond om naar de kamer te gaan. Ze komt met een sloesol terug van een kamer buiten in het park. Dit was de derde keer met haar en die is mij ook goed bevallen. Toen we uitgeketst waren nam ze nog een sigaret en vroeg me of ik het naar me zin had gehad waarop ik antwoorde dat als de eerste me niet bevalt en zeker geen tweede of derde keer komt. Ze wist van de forummeeting want de dames waren gevraagt iets wits aan te doen en vroeg me of ik over haar zou schrijven. Hier kon ik moeilijk omheen lullen want heel die Roemse hoek weet dat ik een schrijvertje ben. Dus zeg ik tegen haar dat ik het ook weleens over haar heb als ik met iemand staat te praten en dat ik haar dan omschrijf met een prachtig lichaam, een mooie tint, goed, de moeite waard, vriendelijk en een enorm hoerige kop met knalrode lippenstift. Ze vond het allemaal goed.

Terug van het genot wat ik had met Criss kom ik El Polla en De Geile Hond tegen en constateerde we dat de verhouding dames/heren op het hoogtepunt van de dag heel goed was maar na 21uur er ineens veel te veel heren binnen gelaten waren wat erg jammer is en ook de sfeer niet echt ten goede komt. We staan wat met de dames te dollen totdat Shakira ineens voor ons staat en ik zeg tegen De Geile Hond dat wat ze aan heeft vroeger bij me oma op de eethoek lag. De Geile Hond lag direct op ze rug met ze pootjes de lucht in te wapperen, hij kwam niet meer bij. Maar ja wat wil je als wat ze aan heeft op een gehaakt tafelkleed lijkt. Bij de kino komen we Badslippers en Sonja tegen die veel aandacht trokken want Ms Piggy wou Kermit een beurt geven; http://www.youtube.com/watch?v=8mNyZVbSv5g
Maar wil je als Kermit heel de week al in clubs doorbrengt.
We vluchten naar buiten om wat verkoeling te zoeken. En dan denk je dat je daar gewoon een gesprek op nivo gaat voeren maar al snel bleek het een Kermit nivo te worden want El Polla begon over anale stimulatie bij een man te praten en als je denkt dat je alles gehad heb komt Ketmit er zelf ook bij zitten, BertB en Big30 zaten er ook bij.

We worden geroepen om naar binnen te gaan want Shakira ging door het lint en gaf in haar eentje een showtje waarbij de DJ voor de juiste billenschutmuziek zorgde. Ze ging een heel rijtje af die ze een lapdance waarbij vloeibaar kaarsvet en drank over haar lichaam niet vergeten werd. En wie zat er vooraan? De Paus die er duidelijk van zat te genieten. Iedereen had alleen nog maar oog voor Shakira die in haar eigen wereld leefde met deze dansshow die via de pizza tafel overging naar de bar. De bardames stonden ook te kijken van wat doet zij nou allemaal? Een dame zei tegen mij; she has take to much snow. Of dat zo is weet ik niet maar het trok wel heel veel aandacht en het was zeker een zeer geslaagde actie.

Nadat we die Roemse hadden bezig gezien in de kino had alleen ik volgens mij oogcontact met haar van ons drieen. Ze zat op de rand van een bank toen ik naar haar keek en ze seinde naar me en op dat moment komt er een wandelend groen flesje naast haar zitten dus dacht ik laat ik haar daar maar van redden en de rest zie ik wel. Hij droop direct af toen ik haar aansprak maar waarom weet ik nu nog niet want ik ben niet met haar naar de kamer gegaan dus is ze voor de volgende keer een dame die zeker kans maakt om geketst te worden. Het laatste uur met de nog aanwezige forumleden wat met de dames lopen dollen en mogelijke kets opties voor de volgende keer genoteerd. Toen het echt bijna voorbij was kwam Shakira nog een keer dansen. Een stukje muziek van de avond;
http://www.youtube.com/watch?v=q1y4Jcleb5w&feature=related

Na de vorige kwam ik tot het besef dat het verstandiger is om eerder naar huis te maar wat gebeurd er? Ik blijf gewoon weer tot het eind en deed ik met De Paus het licht uit. En uiteraard stapte ik pas de ketsmobiel nadat ik een knuffel van Magda en Nellie van de bar had gekregen.
De meeting van gister vond ik een groot succes en heb me heel goed kennen vermaken en stelde gister al aan Tiga voor om dit één keer per maand te doen en dan wel op een zaterdag.

Megaboob
8 oktober 2011, 21:06
Megaboob kon tot zijn spijt niet komen op vrijdag, dus ben ik donderdag de 6e maar naar GT geweest, en tot 01.00 gebleven, zodat ik virtueel tot op de ijsberen meting ben geweest. Ik kwam Tiga (bij de Theke in gesprek, voorbereid voor de party) en Nikxx in ieder geval tegen en dat was gezellig. Grote afwezigen :wand: : de beide heren van de CAT toer, Badslippers en SFL die wel hun aanwezigheid hadden aangekondigd, maar waarschijnlijk al helemaal sufgeneukt waren na een toer van bijna een week. Het is de beide heren vergeven, maar natuurlijk jammer dat dit illustere tweetal er niet was, Megaboob had graag even met ze bijgepraat, Badslippers heeft nog een cursus cupmaten van met te goed, en met SFL moet ik nog eens praten over verliefdheid en dvp's, hij is immers expert, en Megaboob heeft ook gevoelen ontwikkeld voor Victoria (zie verslag), en kan dus wel wat goede raad van hem gebruiken. het mocht niet zo zijn, maar de volgende keer wellicht weer beter.

In den beginne (ca 16.00) was het leven in GT nog zeer overzichtelijk, zelfs wat te overzichtelijk, namelijk geen Megaboob meisje te bekennen. Geen >D cup, geen siliconen, geen bekende toppers zoals Bianca, Milis, Asia, Ricarda, Coco, Jenny :tietjes: en ga zo maar door. Megaboob liep ng maar eens rondje, dronk nog maar een drankje, en dacht bij zichzelf, dit kan zo toch niet....

en inderdaad, geduld word beloond, na ca 45 minuten kwam pijpgodin Lisa voorbij, en aangezien ik mijn kruit nodig wilde verschieten, was Lisa mijn eerste gewillige slachtoffer voor de dag. (Zie verslag).
Na deze sessie kwam ik Nikxx tegen, samen gegeten (eten was ok, maar niets bijzonders), en even nagepraat, waarna hij ook een gewillig slachtoffer voor zijn lusten tegenkwam, en ik nakortte tijd de mooie Poolse Nicolle tegen de D cup aanliep, die een aanzienlijke verbetering van de line up op dat moment betekende voor mij, en dus het tweede slachtoffer van mijn lusten van de dag werd. (zie verslag).

Na Nicolle maar weer eens van de wellness genoten (Sauna, whirlpool), en gezellig met een aantal ijsberen gesproken. Tot mijn oog op mijn oogappel Victoria :luvlove: (zie verslag) viel, die ook nog was gearriveerd in deze lusttempel, en mijn dag en avond weer meer dan goed wist te maken gelukkig. Victoria wist me toch weer te verleiden tot een 2,5 uur durende sessie, waarbij ik twee keer klaar werd gestoomd door haar, en zij ook door mij werd verwend op on-Megaboobse wijze (lees: beffen). Megaboob verraade het hierboven al een beetje, de sessie was langer dan gepland (teken van gevaar voor verliefdheid bij dwaze ijsberen), en ik geef toe een beetje schuldig te zijn. Ik moet dus een beetje oppassen met Victoria, zij is "te" leuk voor mij momenteel. Gelukkig ben ik vrij nuchter, en zal ik haar de komende tijd weer niet zien waarschijnlijk, ik maak in ieder geval geen afspraken buiten de club, dat pleit voor me, maar wellicht moet ik mezelf bij het volgende GT bezoek toch maar dwingen een keer niet met haar te gaan, gewoon om te zien of ik dat nog kan. Dat is dus het goede voornemen van de dag. Een mens (en zelfs een ijsbeer!) is nooit te oud om te leren!

Na Victoria was het sluitingstijd, en ben ik met een blij en enigzins zweverig gevoel weer teruggreden naar mijn verblijfplaats "silicon valley", waar ik vredig en gelukkig in slaap viel!

Eind goed, al goed, zullen we maar zeggen.

Megaboob :tietjes:

Horny_one
9 oktober 2011, 07:22
Wellicht is dit een perfecte line-up voor Megaboob:

http://stumpfsinns.wordpress.com/2010/01/17/belohnung-fur-buck/titten_vergleich-3/

Greets, H1

egon, Dr. Rammler
9 oktober 2011, 09:32
Wellicht is dit een perfecte line-up voor Megaboob:

http://stumpfsinns.wordpress.com/2010/01/17/belohnung-fur-buck/titten_vergleich-3/

Greets, H1

hahaha, geil eh :e010[1]::c014[1]::s026[1]::beerchug:

Elgar
9 oktober 2011, 12:13
Vrienden ijsberen,
Helaas kon ik afgelopen vrijdag door omstandigheden geen acte de presence geven op het ijsberenfeest in Bruggen. De volgende keer beter....

Ace2
9 oktober 2011, 12:27
Vrienden ijsberen,
Helaas kon ik afgelopen vrijdag door omstandigheden geen acte de presence geven op het ijsberenfeest in Bruggen. De volgende keer beter....

We hebben je gemist. Ik zei tegen Serena: "Het lijkt wel of tie niet komt. Dan ga ik maar met jou naar de kamer.". Echt waar ;)

Elgar
9 oktober 2011, 12:32
We hebben je gemist. Ik zei tegen Serena: "Het lijkt wel of tie niet komt. Dan ga ik maar met jou naar de kamer.". Echt waar ;)

Tsja Ace2, het is toch iemand die het moet doen; ik ben je eeuwig dankbaar! :wink:

MichelJ
9 oktober 2011, 12:49
Afgelopen week zitten twijfelen of ik naar de Meet & Greet in de GT moest gaan. Het laatste jaar is me duidelijk geworden dat GT niet meer mijn club is, ondanks dat ik er 'vroeger' zeer regelmatig kwam. Kan me nog herinneren dat ik er ooit eens 8 op 14 dagen was :eek:. Die tijd is definitief voorbij. Ik heb mooie herinneringen aan de GT, maar die tijden zullen voor mij niet meer terugkomen daar.

Aangezien ik vrijdag toch niks nuttigs te doen had ben ik tegen half 13 afgereisd naar Bruggen. Bij aankomst bleek de parking al bijna vol te staan :eek:, het beloofde een drukke dag te worden. In de bar zag ik al direct een paar bekende en minder bekende ijsberen, waaronder Ketser, Cupido, Noelcitroen en niet veel later volgende er nog tientallen. MJ-meisjes bleken er niet te zijn...mja...ok... Luana was er... en daar hield het ook gelijk mee op. Dus maar wat socializen met de bekende ijsberen, sommige had ik al lang niet meer gezien. Terwijl ik op een bankje zat kreeg ik de pizda van Madelena (of zoiets?) in mijn gezicht gedrukt en ze ging niet eerder weg dan dat ik op het forum had gezet dat ze "very nice" is. Tegelijkertijd moest ik van Sandra melden dat ze haar 2e kamer ging maken. Lekker interessant allemaal :rolleyes:. Ondertussen kwam Leona ook nog even buurten. Dit voormalige MJ-meisje (in haar begintijd in GT en later even in LR) was behoorlijk veranderd :eek:. Ze valt helaas niet meer in mijn doelgroep, ondanks dat ze op kamer altijd een uitstekende prestatie leverde (en wat ik hoor nu nog steeds).
Aan het eind van de middag een half uurtje in het chloor-bubbelbad gedoken en met Mr. Living Room de planning gemaakt voor de rest van de dag. Ondanks dat het in GT gezellig was qua ijsberen besloten wij te verkassen naar Living Room.

In GT lopen veel mooie dames van veel verschillende nationaliteiten rond, maar mijn smaak zit er helaas niet tussen. De €10 VIP-card heb ik ergens in de kast opgeborgen, die gebruik ik 2e Kerstdag als ik in de GT ,volgens traditie, de kerstboom ga aftuigen.

Sphinx
9 oktober 2011, 15:07
I walked along the avenue. I never thought I'd meet a girl like you; meet a girl like you.
With auburn hair and tawny eyes; the kind of eyes that hypnotize me through; Hypnotize me through.
And I ran, I ran so far away. I just ran, I ran all night and day.
I couldn't get away.

A cloud appears above your head. A beam of light comes shining down on you, shining down on you.
The cloud is moving nearer still. Aurora borealis comes in view, Aurora comes in view.
And I ran, I ran so far away. I just ran, I ran all night and day.
I couldn't get away.

Deze racebeer heeft last van een omgekeerde barometer. Elke keer als ik een goede week heb gehad zonder veel problemen, heb ik vervolgens een clubbezoekje dat in het beste geval vrij vreemd (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-(Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln)-Algemeen&p=226879#post226879) en in het slechtste geval wat teleurstellend (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=225732#post225732) uitpakt. Maar andersom betekent dat ook vaak dat als ik een klotedag heb met veel files, computerproblemen en stortbuien het wel eens heel goed mee kan gaan vallen, ook al ga je dan als racebeer naar een club waar je al sinds 5 jaar niet meer komt. Hoewel ik bovenaan de afslag Niederkruchten zowat terug naar beneden spoelde door de hoosbui waar ik in verzeild was geraakt, zong ik keihard mee met Mike Score van Flock of Seagulls (http://www.youtube.com/watch?v=BJ7NVjZ-Eyg) alsof er helemaal niks aan de hand was. Eerste gelukje trad al gelijk bij de overvolle parking op. Er reed net iemand weg, zodat ik zowat naast de deur m'n Sud(marine) kwijt kan.

Binnen entreegeld betalen, douchen en omkleden en even een koffie pakken aan de bar. Qua inrichting alles redelijk als vanouds, qua dames en beren ken je na vijf jaar niemand meer. Tot Tiga ineens naast me staat en opmerkt dat ik op moet schieten als ik nog wat wil eten, er staat een grote tent om het hoekje. En daar heeft de hele gang zich idd verschanst: Badslippers, Rudi_nl, Picasso_1, bbertb, geheim agent "Johnny English" Cupido (http://www.youtube.com/watch?v=Qa1TIEsD_pY) (sorry Cuup, maar ik had net die film donderdag gezien :redface:), Clubsport, Big30. Toen ik al aan de goulasch zat kwam Rex ook nog binnenkwispelen (al werd het bijna binnenvallen, kijk uit waar je je poten neerzet). De meesten hadden al brandstof getankt en doken het gewoel weer in; ik bleef nog even met Clubsport en Big kletsen. Binnen liepen we nog een rondje en stuiten dan natuurlijk op een vikingachtige verkoper van bolletjes tegen griesballenhoest, ook als lustbollen bekend. Aangezien Ace2 een behoorlijke Aziëkenner is toch eens wat advies ingewonnen, maar het was wat Azië betreft vrij rustig. Ik heb er uiteindelijk drie gezien: Lulu (kende ik zowaar nog van gezicht) Serena (kwam in de eettent voorbij lopen) en de dame bij wie ik uiteindelijk een uurtje op de kamer landde.

Clubsport vroeg zich af hoe ik nou zó snel een besluit kon nemen. Deze racebeer stond er zo'n drie minuten naar te kijken toen ze binnenkwam en in een hoekje ging staan, en dat had ze zelf ook snel door. Ze noemde zich Maggy, "aus Shanghai", en als ik zo naar haar gezicht kijk, doet ze me niet alleen aan een of ander pornosterretje denken, maar ook aan Liliy, een Chinees-Koreaanse dame uit Acapulco. Hoewel Maggy veel slanker is heeft ze wel ongeveer hetzelfde gezicht als Lilly, dus ik denk met mijn lekenverstand dat ze ook Chinees/Koreaans is. Ok, tot zover de hardop uitgesproken gedachte die me tijdens de wachttijd door het hoofd ging terwijl Maggy een sleutel ritselt. Een andere gedachte die in me opkomt is dat dit waarschijnlijk veel te kort gaat duren. Maggy onderbreekt de raderen want ze heeft een sleutel te pakken. Deze racebeer besluit dat een aanval beter is dan verdedigen en neemt zelf wat initiatief, waar ze lekker in mee gaat en al gauw zit ik in een stevige omhelzing vast. En verdomme net nu slaat me mn muziektic me ineens met de Chilli Peppers (http://www.youtube.com/watch?v=RtBbinpK5XI) om de oren. Maar aan de andere kant is "Flea" met zijn rustige basritme een mooie lijdraad en de tekst van Antony Kiedis past he-le-maal bij de situatie:

"Raindance Maggie advances to the final. Who knew that she had the goods?
Little did I know, her body was one delicious vinyl.
To your method the words... I want to lick a little bit

Hey now! We've got to make it rain somehow!
She told me to. And showed me what to do
How Maggie makes it in her cloud!"

Enfin, that "lick a little bit", werd een beetje meer als verwacht, en Maggy betaalde me dat terug met opnieuw een lekker tongduel en dito bloasmeziek. Als afsluiter hebben we nog twee standjes geneukt, tot turbo 1 eruit klapte door alle wrijvingswarmte.. BAM!. We kregen een heel uur vol met wat geklets en ze gaf ook nog een prima massage. Zelf was ze er wat minder tevreden over zichzelf, ik had haar te moe gemaakt. Natuurlijk altijd krijg ik de schuld, hè? Een uur + tip afgerekend, nog een dikke zoen na en even afkoelen onder de douche :betrunken:

Deze racebeer weet niet of het altijd zo druk is op vrijdagen, maar toen ik weer terug in de bar kreeg ik een beetje het gevoel in een groot sardineblik rond te dwalen, overal stond je wel ergens in de weg, of je nu met een waterduivel op de gang staat te praten, of dat je in de rij voor de pizza's staat te wachten en uit je ooghoeken ziet dat een kleine compacte dame met een ijsberenmuts op en koplampen die eerder op een rallywagen passen zich een beetje staat op te geilen op de muziek. De naam kende deze racebeer niet, dus werd dat even Miss Stratos (http://www.youtube.com/watch?v=pG9BOrj2YYk).

En ik zou haar van heel dichtbij meemaken, want inmiddels was onze DJ begonnen aan een rondje nineties request waarin vooral zijn Duitse vakgenoot Sash! (http://www.youtube.com/watch?v=__Fq6Atmes4) een hoofdrol had. Toen "Het gangbangmuziekje van Dorsten" (http://www.youtube.com/watch?v=f-78pgJatRo) ook nog voorbij kwam werd het teveel voor Miss Stratos, ze had al een tijdje flink mee staan swingen en ging ineens helemaal los. Een paar heren die op de banken zaten wisten niet wat hun overkwam toen ze doodleuk over de banken liep en een paar ervan een voorproefje te geven. Bij de pizzatafel kreeg ze echter een beter doelwit in het oog, een groot plat vlak met wat ruimte, en een of andere malloot die erop was gaan zitten omdat hij Cupido langs had gelaten... precies dat was ik persoonlijk zelf dus. Zeer beslist werd ik van badjas en handdoek ontdaan en kreeg een complete lapdance van haar. Ik moet wel toegeven, die koplampen zijn niet door de eerste de beste beunhaas onder handen genomen, ze voelen perfect aan. En terwijl ik me weer stond aan te kleden hoor ik toevallig de naam Shakira vallen. Ok, die slaan we op voor een volgende keer, want ze heeft inmiddels zoveel reclame lopen maken dat we daar niet meer tussen gaan komen. "Wat ben je toch een geluksvogel hè?" merkt BS op. Grinnik, zo heel af en toe finisht de nice guy NIET als laatste :tongue:

Over laatst gesproken, was er nog tijd om een laatste ronde in te plannen? Tijd zat, maar dames niet zo. De besten waren alweer vertrokken, dus ik bleef een tijdje met de waterduivel kletsen tot die nog een poging ging wagen. En zo'n tien minuten later staat Maggy weer in haar hoekje, zodat de beslissing niet zo lastig is. Ze probeert me nog in een trio met Lulu te verstrikken, maar daar heb ik even geen zin in. "It's you or bust!" Daar kan ze zich wel in vinden. Wachttijd duurt verdomd lang dit keer, maar we krijgen een hutje geritseld, een ijskoud hutje omdat het raam wagenwijd open staat :angryfire: We hebben elkaar al snel opgewarmd en na verloop van tijd komt zelfs Flea (http://www.youtube.com/watch?v=RtBbinpK5XI) weer meebassen. Wat standjes betreft ben ik vrij lui geweest, want na de bloasmeziek en wederzijds handgemenen kom ik in doggy zo lekker in Maggy klem te zitten dat ik er ook niet meer uit wil. Precies als het halfuur om is knalt turbo 2 eruit... BAM! Aangezien het al half twee is en een laatste gast op haar wacht handelen we alles dit keer wat sneller af. Een leuke meid waar ik nog wel eens voor wil terugkomen.

Deze racebeer gaat douchen, neemt afscheid van Clubsport en de waterduivel die het ook voor gezien houden en denkt in de Sud eens na over vervolgstappen. Ik kom in ieder geval nog eens terug om dat kortingskaartje in te wisselen, de rest zien we dan wel weer. De radio springt inmiddels op Strange Talk (http://www.youtube.com/watch?v=KSbA_tm7Ntw), alweer een band met een liedje over iemand die probeert weg te rennen. Het clipje is walgelijk opgewekt als een Olga Commandeur-videootje, maar ach, het keyboardritme van Gerard Sidhu is best aanstekelijk.

"Ooooooooooo, Oooooooooooo"

"Looking at the past I try to push your words away.
I’m rising up above to my sunset where the sky is grey
Taken for a ride now I’m reaching out to take control
I’m searching for the truth when I know that it won’t lead the way."

"Oh, I keep trying to run away, from what you’re saying.
Oh, I keep trying to run away, but I stay standing."

noelcitroen
9 oktober 2011, 18:38
Zoals aangekondigd had ik me er toe gezet om vanuit het PC/PT-circuit eens te promoveren naar de saunaclubdivisie, en wat is dan een betere dag dan de meet een griet dag van dit onvolprezen forum. Ik was er net na elf uur, parkeren bij de ingang als vierde NL-auto. Hartelijke ontvangst bij de balie en er werd direct een dame aangewezen om me het lockersysteem uit te leggen en de spullen aan te geven. Dus duurde het niet lang voor ik me in het barbereik van de club kon begeven. Het leek me een wat kleine ruimte, als daar straks de vele beren en dames moesten verblijven, doordat het grote buitengebied door de vele regen niet echt toegankelijk was. En later op de dag kwam het af en toe ook echt vol te staan. Maar als je dan ziet wat een enorme line-up van lekkere meiden je daar tegemoet straalt, dan komt het kwijl spontaan weer uit de mondhoeken gedropen. Ik dus eerst maar eens een koffie scoren aan de bar en van daaruit de boel eens bekeken. In het begin al minimaal 20 grieten, later wel het dubbele leek mij en eigenlijk stuk voor stuk (letterlijk) wel lekker tot superhot. Zo zat ik daar al een beetje een lijstje te maken van welke dames ik wilde scoren, tot ik mezelf er weer aan herinnerde dat ik hier niet onbeperkt mijn lusten kon gaan botvieren, ik had maar voor 2 kamergangen gerekend en voor noodgevallen als ik het echt niet meer kon houden voor nog een 3e flappen bij me. Damn, hoe kun je nou van een shortlist van 20 een nog shortere list maken. Je zou er bijna stress van krijgen.

Eerst nog maar even wat te een gepakt, tot ik benaderd werd door de Duitse Ellie, donkerharig, best aantrekkelijk, wat kleine tietjes, maar wel een sexy netpakje aan dat de poes geheel vrij liet. Doordat ik van tevoren me op het forum een beetje had ingelezen, trapte ik een beetje op de rem om me niet door de eerste de beste acquisitie te laten verleiden, het was ook niet een dame die ik op de shortere shortlist zou plaatsen. Dus gezellig wat kletsen, zij zo langzaamaan toch wel aandringend op wat ze allemaal voor mij kon betekenen als we ons zouden terugtrekken, ik maar weer naar galante ontwijkingsmanoeuvres zoeken en uiteindelijk kwam ze tot de conclusie dat ze achter het net zou vissen. Dus zat ik weer alleen, een beetje te zoeken naar dat ene lekkere ding dat eerder langs het raam zweefde. Shit, als je ze niet in de gaten houdt zijn ze zo weer verdwenen.

En werd ik door Andrea verleid, die zat me steeds een partij te lonken. Ik had echter nog steeds de terughoudendheid in me, eerst nog even kijken wat er verder te halen viel. Later reageerde ze zelfs wat verongelijkt: blijf je hier de hele dag zitten of kan ik ook n's een keer spass machen met je?!? Toen ook Lovely me uitnodigde om naast haar op de bank te kruipen heb ik eerst maar gecheckt of er niet per ongeluk iets buiten het jasje hing dat die dames me zo'n aandacht gaven en in de tussentijd besloten eerst maar eens wat beren de hand te schudden, daar was het immers ook om te doen. En zo begon het voorstelrondje met Envert en Ketserr, bij wie ik kort daarvoor in een flits het ijsberenforumlogo op z'n smartphonescherm zag langskomen en die inderdaad zo praat zoals hij schrijft (of omgekeerd). Daar even mee gekeuveld tot ik door een kleine blonde Roemeense dame werd engaged. Spontane kleine boef wel, sprak goed Duits en Engels en ze was wel op een leuke manier enthousiast, deze Laura. En hoewel ze eigenlijk niet op mijn shortlist zou voorkomen dacht ik WTF, ik moet toch een keer m'n kruit verschieten, dan kan het net zo goed bij een griet waar je direct een ontspannen klik mee hebt. Dus zij verdwijnt om de beroemde sloesol te halen (om maar met Ketserr te spreken) en we verdwijnen in een grote kamer naast de balie. Het enige zakelijke aan onze ontmoeting was toen ze vroeg hoe lang ik wilde, begin maar eens met een half uur. Vanaf dat moment werd ik door haar op een hele prettige manier overweldigd, lekker gespierd strak lijf, lekkere tietjes en een sappige dot (die later ook goed gespierd bleek te zijn...). Alles mocht bij haar (dan bedoel ik tongzoenen, beffen, vingeren en overal aanzitten), dat is dan kennelijk toch het absolute pluspunt van een saunaclub (naast dat het er echt vergeven is van de lekkere wijven). Ik hoefde haar verder niet aan te sporen, eerst rodeorit (en ze kan me toch lekker knijpen), toen voor ik het wist had ze zich omgedraaid en ging ruggelings verder, toen over naar missio en afgeknald in doggy. Echt het hele pakket was zeer goed te genieten en na een paar minuutjes aftersales en nog wat persoonlijk geklets met haar waren de 30 minuten voorbij. Prima service deze dame, en de rest van de dag kwam ze nog regelmatig even hallo zeggen, of sprong ze in m'n armen of kwam ze op schoot zitten, af en toe weer schaterlachend om de grapjes en kwinkslagen (goed voor je ego), dus de eerste score van vandaag was een hele goeie.

Inmiddels was het al even in de middag, al een veel grotere groep ijsberen in da house, maar ook weer een stroom nieuwe meiden. En aan het eind van de middag nog eens, dus ook een shortlist moet eigenlijk steeds worden bijgesteld. Nu snap ik waarom mensen hier vaker komen, op deze manier heb je een mensenleven en een dikke portemonnee nodig om ze allemaal uit te checken. Gelukkig hoorde ik van de vaste gasten dat ze ook nog niet iedereen kenden, dus het hoge gehalte vernieuwing motiveert ook om snel terug te komen... Na een goede saunagang en een stuk taart me weer onder de beren gemengd, ondertussen nog steeds mijn ogen uitkijkend naar alle goodies in the candy store. Zo afwisselend met Tiga, Rob45, Badslippers, Cupido, Ace2 en Big30 en nog wat anderen wat ervaringen lopen uitwisselen, ik vind het erg leuk om nu de gasten bij de verhalen te kunnen plaatsen. En wat ik me altijd al afvroeg bij dat GT-live was of ze nou echt met tablets door de zaak heen wandelen en ik vond het grappig te zien dat dat inderdaad zo is. En dat de teleurstelling er is als Cupido met z'n Samsung geen verbinding krijgt, terwijl allerlei Apples om hem heen gewoon konden surfen. Zo stonden Ace2, Ilovethaigirls en Salitos een uitgebreide roll call uit te voeren, als er een nieuwe meid rondliep werd die direct om haar naam gevraagd, gelijk op de smartphone ingevoerd en ILTG liep er zelfs speciaal een rondje voor door de zaak om te zien of de melding wel compleet zou zijn. Verfrissend om te zien hoe deze door de thuisblijvers gewaardeerde service vorm krijgt. Vervolgens nog getuige van het feit dat de meiden van hun kruk afglijden als Ace2 door de zaak loopt en verdomd: even bedelen en het grietje weet een pepermuntje te bemachtigen. Geweldig dat op deze manier alle verhalen op het forum tot leven komen. Bij deze dus maar alvast een complimentje aan het organiserend comité: voor mij was de meet een griet meer dan de moeite waard en ik ben blij dat ik me tijdelijk van het PC/PT-pad heb kunnen laten afbuigen om dit mee te maken.

Maar daarmee was de dag nog niet geheel voorbij: ik had me immers voor minimaal 2x van geld voorzien. En ondanks dat ik van verschillende beren tips kreeg over de kwaliteiten van sommige meiden, had ik inderdaad weer die ene van 's ochtends op het oog (alhoewel ook die Elisabeth er onwijs geil uitziet), overkwam me het ook de 2e keer. Zo stond ik in de buurt van de bar toen er een lange donkerharige slanke Duitse langs me liep, op zoek naar iets. Toen ik haar behulpzaam aansprak, werd ik compleet van me slippers geblazen, wat een mooie meid zeg, donker haar en blauwe ogen, de allerliefste glimlach en een geweldig lijf. En nog beter, een hele leuke spontane babbel, met een lief stemmetje en ook een zeer vrolijk wezentje. En me deze keer wederom geen twee keer bedacht en gelijk gezegd dat ik haar wel wat beter wilde leren kennen. "Wil je naar de kamer?" vroeg ze, nee, zei ik, ik wil er een strik om doen en je meenemen naar huis. Dat vond ze kennelijk wel charmant, want ze werd nog liever en aanhankelijker. Geweldig schat, ga jij maar een sleutel halen. Dat duurde even, ze sprak zelfs terugkerende dames aan om hun sleutel over te nemen. Ditmaal weer een kamer vlak achter de theke, lekker ruim en fris. Deze dame verzorgde vervolgens het volledige pakket GFE, ook bij haar geen belemmeringen op het gebied van tongzoenen, beffen, vingeren, gewoon the works. En bovendien bood ze ook FT aan, maar ik vond het zonde om haar bekkie vol te blaffen als ik ook nog een tongzoen als afscheid voor ogen heb... Tijdens de seks lijkt ze zelfs af en toe wat verlegen, vraagt zich af of ze het me naar de zin maakt. Hallo, kijk zelf, m'n stok barst zowat uit z'n velletje. Ook weer heel erg goede seks mee gehad, diverse standjes en uiteindelijk in doggy vanuit de tenen de zwemmertjes gelanceerd. Ook deze dame (volgens mij Elina of zoiets) verzorgt een lieve aftersales, met nog even knuffelen en zoenen. Echt een superlekkere meid, niet alleen om te zien uitmuntend, maar ook op de kamer 100% herhalingsgevaar.

Nu ik me volledig op m'n wenken bediend voelde, en mijn thuiskomst zo'n beetje werd verwacht, ben ik huiswaarts getogen met m'n shortlist ongebruikt in m'n geheugen gebrand en de hele line-up aan lekkers nog wel een tijdje op m'n netvlies. Ik ben bang dat ik me niet kan weerhouden binnenkort nog eens binnen te wippen. Groeten aan allen die hebben bijgedragen aan deze pret-dag.

Rudi_NL
9 oktober 2011, 19:06
Na een hele zondag vieze filmpjes op www.youngpornmovies.com bestudeerd te hebben, kan ik op dit moment eventjes geen tiet meer zien. Zodoende schrijf ik nu maar eens iets over de Meet & Greet in GoldenTime van afgelopen vrijdag.
:betrunken:

Ik heb veel bekende forumleden ontmoet en gegroet, wat erg leuk en gezellig was. Ook heb ik kennis mogen maken met enkele ”beruchte” forumleden, die ik alleen van naam kende, maar nog nooit in levende lijve had ontmoet. Dit waren Picasso1, Rmjhexe en Salitos. Bij sommige forumleden, die ik alleen van naam ken, denk ik wel eens: ”Dat zouden wel eens echte oude viespeuken kunnen zijn”. Maar gelukkig zijn bovengenoemde ijsberen normale en relaxte gasten van redelijk jonge tot middelbare leeftijd. Het was dan ook leuk om jullie eens in het echt te ontmoeten.
:smiley:

Na al het ouwehoeren met vele ijsberen, werd het tijd voor de echte hoeren. Uuuhh….. sorry, ik bedoel de dames van plezier natuurlijk.
:biggrin:

De eerste sessie mocht ik met de Duitse Nora beleven. Nora is onlangs nog Thekedame geweest in LivingRoom. Ze heeft nogal wat tatoeages en piercings, maar ondanks dat heeft ze een heel leuk voorkomen en heeft ze best een elegant kopje. Natuurlijk moest ik wel met haar gaan kameren, want in LivingRoom had ik haar al tig keren gevraagd wanneer ze eens aan de andere kant van de bar kwam werken. En hier stond ze dan opeens zomaar voor het grijpen. Zowel buiten als op de kamer was het reuze gezellig met Nora. We hebben redelijk veel met elkaar verteld, elkaar wat geplaagd en veel gelachen. De liefde hebben we ook met elkaar bedreven, maar dan wel zonder echte liefde natuurlijk. De sessie was best goed te noemen, maar een supergeil beest dat al maanden geen seks had gehad, was Nora helaas niet (op dat moment althans niet). Kortom: Nora is een aangenaam gezelschap.
:rolleyes:

De tweede sessie mocht ik met de Bulgaarse Gaby beleven. Gaby is een kleine, superslanke en ultra lichte DVP met een lekkere ”slettenlook” in de positieve zin van het woord. Grrrr…Wat is dat toch lekker!!! Haar bedkwaliteiten en haar serviceniveau zijn zeer goed. Gaby is dan ook een echt SGL*. Als je niet al geil bent, dan maakt zij jou wel eventjes geil met haar zuig-, tong- en likwerk. Als ik er nu aan terugdenk, begint mijn voortplantingssysteem alweer een beetje oververhit te raken. Het herhalingsgevaar is dan ook meer dan 100%.
:cool:

Voor alle vunzigheid die mijn collega-ijsberen hebben uitgehaald en om niet in herhaling te vallen, verwijs ik naar de lange verhalen die in deze rubriek al gepubliceerd zijn (door Ketserr en Sphinx) of waarschijnlijk nog gepubliceerd gaan worden (door Badslippers, Ace2 en consorten).
:smile2:

Rest mij verder nog: het bedanken van de organisatoren voor deze leuke Meet & Greet en het bedanken van DJ Sonny voor zijn draai- en mixkwaliteiten waarbij de meiden lekker los kwamen.
:freu:

Tot snel in GT. Groeten Rudi_NL
:wink2:


* SGL staat voor: Sperma-Geiles-Luder. Hieronder geef ik een kleine toelichting. Stel je voor dat je lekker op de bank zit en opeens kruipt er een knappe, schaars geklede dame op je schoot die met een sexy stem zegt: ”Hallo, Ich bin ein Sperma-Geiles-Luder und ich will dich ficken”. Dat is toch geweldig! Waren alle knappe dames op deze aardbol maar zo’n SGL! Maarja helaas.

CLUBSPORT
9 oktober 2011, 20:31
Je hebt van die dagen dat alles zich tegen je lijkt te keren , je pinpas raakt zoek , je gaat op je bek in de regen met je fiets en het weer werkt ook al niet mee de laatste dagen , bovendien protesteert de onderrug de laatste dagen
ook weer .
gelukkig heb je dan altijd nog de vrijdagmiddag om naar uit te kijken en dat deed ik na deze donderdag vol tegenslagen nog meer als anders , rond half 12 kon ik zoals gepland vertrekken en onderweg was het toch al redelijk druk op de weg , geen file gelukkig maar flink doorstampen dat was er niet bij , ik nam de gebruikelijke route weer via kaldenkirchen en ik draaide rond half 2 de parkeerplek van heidweg 1 op ,links voorin naast de ingang was er nog een plek vrij maar ik had hem nog niet koud staan of mr parkeerboy floot me alweer terug en verzocht me een andere plek voor mijn rode rakker te zoeken , achterin was er nog eentje vrij dus daar maar heb ik die maar genomen , voor de rest was het helemaal vol op dat moment , ik sloot de auto af en liep naar de ingang , het bekende geratel van het hek gaf weer aan dat ik welkom was een blij als een kind liep ik naar de theke en na overhandiging van mijn printje kreeg ik mijn kortingsbon voor de volgende keer , locker 98 was mij toegewezen en ik liep de kleedkamer in om mijn ijsberenvel aan te gaan passen , waarom zijn die dingen bij mij altijd zo groot , het ijkt wel of ze alleen maar maatje xxl hebben en ook de badslippers vallen altijd groot uit maatje 41 is niet te vinden :confused: , enfin na een verkwikkelde douchebeurt trad ik vol verwachting de barruimte binnen , het was al gezellig druk , de welkomsdrank die bij de theke stond opgedient liet ik nog even staan .

Vlakbij de tafel waar je altijd het ontbijt kan nuttigen stonden de eerste die hards van de meet er greet er al ik herkende ketserr en ook cupido was al aanwezig verder herkende ik nog salitos, ilovethaigirls en ook LR ganger mj was van de partij , dit keer zou hij volgens mij wel op tijd naar LR vertrekken :biggrin: , effe daarna maakte ik kennis met picasso1 een sympathieke beer die ik nog niet eerder had gezien , ook rudi nlwas er weer en het was goed hem ook weer eens te zien , beren die later binnen zouden komen waren oa badslippers tiga bbertb ,rob 45, rex ace 2 sphinx en big 30 beren die ik nog vergeten ben sorry bij deze , opvallende afwezigen waren sequoya jansen pistol pete en megaboob , ik ging maar eens een koffie bestellen en sloot me daarna weer aan bij de medeberen , ketserr vertelde dat ie al om kwart over alf aan de poort had staan rammelen en ook cupido was een van de eersten geweest mj zat te relaxen in de bank en ik kletste effe kort met hem , even later eiste een lekkere dame gekleed in witte hotpants en dito bikini zijn aandacht op maar hij hapte niet toe , zelfs niet toen ze meerdere malen haar tieten op zijn hoofd en gezicht plantte :biggrin: blijkbaar was ze geen MJ meisje :biggrin: .
Ik kletste effe wat met cupido en maakte hem erop opmerkzaam dat ik onze vriendin ela voorbij had zien dartelen , ik wou al vragen wie van ons tweeen als eerste met haar zou gaan maar hij vertelde me doodleuk dat hij al was geweest :eek: hij had er dus geen gras over laten groeien en had snel toegehapt , dat was ik nog niet van plan , maar ik wist dat qua dames het wel goed zou zitten vandaag , zeker toen ik op een van de krukjes tegenover de bar tanja zag zitten , even nadat ik haar had herkend zag ze mij ook , ze wierp me weer zo'n prachtige lach toe waarmee ze me de vorige keer ook al zo vakkundig had verleid , ik verliet mijn medeberen en liep naar haar toe , we begroeten mekaar hartelijk en kletsten effe kort ,ze zag er weer heerlijk uit met haar zwarte lingeriesetje aan , ik liep weer terug naar de medeberen , als verassing had de clubleiding gezorgd voor gebak wat gretig aftrek vond zowel bij de dames als bij de heren .

Wat dames betreft zag ik weer een aardig aantal nieuwe gezichten maar ook de bekende gezichten waren volop aanwezig zoals lisa ,veronica, ela shakira , nina , elisabeth , lin , nicole jana , tanja ,laura, lovely andrea ,amy, sonja, miranda , tina opvallende afwezigen waren oa olga , nani , hani , roxanne , sandra , ik besloot maar eens aan de wandel te gaan en kwam onderweg ela tegen die spontaan aanbood om samen een gebakje op te vreten , nou had ik er al 1 op maar voor deze gelegenheid offerde ik me graag op :tongue: , we nestelden ons op een van de bankjes achterin bij het atrium aten ons gebak op en kletsten wat tot we opeens gezelschap kregen van ???? jawel tanja , slimme lezers zullen nu wel doorhebben waar dit verhaaltje op uit gaat draaien en op dit forum heb ik al meerdere malen geschreven dat ik alleen toehap voor een trio met 2 dames waar ik ook bij beide solo een goede ervaring mee heb , eigenlijk had ik mijn besluit al genomen , deze buitenkans op een supertrio kon ik eenvoudigweg niet laten schieten maar tegenover beide dames speelde ik nog maar even hard to get :biggrin: , maar toen ela zachtjes in mijn oor begon te fluisteren wat ze allemaal met me op de kamer zouden gaan doen liet ik mijn gespeelde twijfel maar snel varen en even later vertrokken we met z'n drieen naar een van de tuinhuisjes .

Op de kamer werd het laken op het bed uitgespreid en begon ela me als eerste staand te zoenen , maar ook tanja eiste haar aandacht op ,ik gaf ook haar tieten de nodige aandacht , de handjes van beide dames gingen ondertussen op onderzoek uit en hadden al snel kleine clubsport gevonden , we besloten al snel ons spelletje op het bed voort te zetten , ik ging relaxed op mijn rug liggen en tanja begon me te pijpen ela
en ik gingen ondertussen gewoon door met onze zoensessie , ondertussen begon die kleine tussen mijn benen toch al aardig op oorlogssterkte te komen , beide dames vonden het ondertussen tijd om eens van plaats te wisselen ,
nu was het de beurt aan ela om te vervolgen waar tanja was afgehaakt en tanja zelf vond het tijd dat ik met mijn tong ook eens wat werk ging verzetten :tongue: ze kwam wijdbeens boven mijn gezicht staan en zakte door haar knieen zodat ik haar een befbeurt kon geven , ik voldeed braaf aan haar verzoek en ging gretig aan het werk :tongue:.
zo werd en nog een aantal keer gewisseld van positie tot ela het rubbertje tevoorschijn haalde , eerst bereed ze mij in cowgirl en even later werd ze afgewisseld door tanja .
mijn ontlading kon ik nu niet meer inhouden en ik spoot grommend mijn rubbertje vol .
we kletsten vervolgens nog wat tot het tijd werd om de kamer te verlaten en ik gaf beide dames bij de locker nog een kleine fooi .
dit trio was in mijn ogen zeer geslaagd en zeker nog eens voor herhaling vatbaar , dus dat zal zeker nog wel eens gebeuren bij 1 van mijn volgende bezoekjes .

Na het douchen maar weer de bar in , ik liep nina tegen het bevallige lijf en ik geinde wat met haar , de laatste tijd was ze wat afstandelijker tegen me geworden , waarschijnlijk omdat ik de laatste tijd niet meer met haar kamer , nu was ze echter weer wat aanhaliger maar een kamergang met haar zou er ook vandaag niet van komen .
rond half 6 besloot ik de tent buiten op te zoeken , de rij voor het eten viel nog enigsins mee en even later kreeg ik gezelschap van ela die brutaal voordrong en naast me in de rij kwam staan , we gingen naast mekaar aan tafel zitten waar ook al oa badslippers cupido en ketserr aan het eten waren , ik had niet zoveel opgeschept dus ik ging nog voor een 2e ronde toen ik opeens sphinx de tent zag binnenkomen .
we begroeten mekaar hartelijk en kletsten wat bij , even later kwam ook big 30 erbij zitten en het onderwerp ging al snel weer over autosport :biggrin:.
uiteindelijk gingen we de bar maar weer opzoeken het werd langzamerhand drukker en sonny was al volop aan het draaien maar de dames kwamen nog niet echt los , aan de paal werd er af en toe wat geprobeerd tot ie opeens spontaan van het plafond losbrak , toen was het ook met de acrobatische toeren aan de paal ddor de dames afgelopen .
later op de avond begonnen toch enkele dames met hun heupen te zwaaien , alras waren een 3 tal meiden bezig waaronder shakira die compleet losging , eerst werd er onderling door de dames wat met kaarsvet gespeeld maar shakira begon aan een soort one woman show waarbij eerst verschillende beren op de banken werden getracteerd op een lapdance , vervolgens was sphinx aan de beurt die bij de tafel op een lapdance werd getracteerd , daarna ging madame nog over de bar heen om in spagaat nog even te demonstreren hoe lenig ze wel niet was :rolleyes:.

toen de show eenmaal ten einde was besloot ik nog maar eens een rondje te lopen , ik kwam onderweg nicole tegen die had plaatsgenomen op de zitjes bij de kino , ik besloot met haar nog een half uur de kamer op te gaan en ook daar heb ik weer geen spijt van gehad , wat heeft die meid een fantastisch lijf ,en in standje doggie had ik een heerlijk uitzicht .
na deze kamergang ben ik niet lang meer gebleven ik liep nog wat rond en nam uiteindelijk afscheid van de bekende beren die ik nog tegenkwam .
de tijd was weer omgevlogen ,ik heb een prima avond gehad en van mij mag de forumleiding zoiets jaarlijks organiseren , het was allemaal prima geregeld .
nu maar weer aftellen voor volgende maand .

Cupido
9 oktober 2011, 22:25
Ja hoe een dagje regen kan leiden tot een overkill van reacties over afgelopen vrijdag. En dan te bedenken dat de reacties van o.a. picasso1, ace2 en badslippers 3 nog moeten komen. Om niet in herhaling te vallen zal ik me bij de meet en greetparty beperken tot dingen die nog niet gemeld zijn. Zo zijn daar de dames waar ik deze dag mee ben geweest. Allereerst was het weer eens tijd voor Ela. Deze heerlijke en lieve vrouw heeft mij al vaker verwend en ik weet gewoon dat er haast geen ontkomen aan is als ik haar door de bar zie lopen. Zo ook afgelopen vrijdag. Ze kwam bij mij en nadat we samen hadden geluncht kon ik de charmes van Ela niet meer weerstaan en vroeg ik haar maar de sleutel te gaan halen. Tja op de kamer was alles weer perfect en dus kwam ik een half uurtje later weer zeer voldaan van de kamer.

Van Ela ging ik in de loop van de avond bij het eten over op Ola. Ook deze Poolse heeft een geweldig servicepakket en hoewel Ela wat jaloers keek toen Ola mij kuste, ben ik even later met haar naar de kamer gegaan. Ook hier zeker geen spijt van gehad, al blijft Ela haar toch nog ruimschoots voor.

Mali was ook weer aanwezig deze dag en zocht me regelmatig op. Deze dame is zeer aanwezig in de club, kan geweldig dansen, ze heeft gewoon wat. En toen ze de avond vlak voor de pizza weer met haar heerlijk achterwerk tegen me aan stond te rijen, heb ik haar ook maar gezegd dat ze na de pizza een sleutel kon gaan halen. Nou dat duurde wel even en gedurende de wachttijd gingen we voluit op de dansvloer. Wat kan deze meid heerlijk tekeer gaan op de muziek. Op de kamer bleek dat ze vooral 1 specialiteit had en dat gaf ze ook meteen maar aan dat was pijpen. De rest was inderdaad ook iets meer standaard, niettemin was de sessie goed te noemen. Het is wel een zeer aparte dame waardoor ik gedurende de sessie meerdere keren flink afgeleid werd en vol moest lachen wat vaak niet bevorderlijk was voor mijn kleine kerel.

Ok wat viel er nog meer te melden. Allereerst was ik er heerlijk vroeg (11.15) en kon ik mijn auto op de eerste parkeerplaats neer zetten. Ketserr die sinds de vorige keer niet meer durftop deze plek zijn auto neer te zetten, ging net naar binnen. Dus Ketserr was de eerste deze morgen van het forum. Maar dat geldt niet als de dames ons zien. Nog bij de ingang kwamen minimaal zo’n 8 dames op mij af om me te begroeten en lieten Ketserr links liggen. Daar was ik nummer 1. Dat irriteerde hem toch wel, gezien zijn opmerking dat hij het niet kon geloven wat er nu zo speciaal aan mij was dat die dames allemaal op mij afkwamen. Ik kon niet anders antwoorden dan ‘charmes’!! Bij het omkleden en het betreden van de barruimte, etc. herhaalde dit zich nog een aantal keer. Ketserr ik kan er ook niets aan doen, sorry jongen!

Jossy: Deze lieve meid ben ik nog steeds niet mee naar de kamer geweest, maar wat is het toch een schatje. Gedurende de dag hadden we weer een speciale band met elkaar, ze zocht me regelmatig op, daagde me weer talloze keren uit met haar heerlijk kontje en prachtige borsten en haar sensuele danstechnieken. Ik moet en zal een keer met haar gaan kameren, maar ik ben bang dat de band daarna niet meer zo zal zijn als dat die nu is. Dus stel ik het constant maar weer uit.

Ik heb het al een aantal keer aangeroerd: dansen. En dan kom ik uit bij de dj van de avond Deejee Sonny. Hij was er voor verantwoordelijk dat de dames het op een gegeven moment niet meer konden houden en vol op de muziek meegingen. Ok er wordt veel gesproken over shakira en die was ook geweldig, maar ook Jossy en Mali gingen helemaal los gevolgd door Dunia en haar vriendin Suraja en Nikka (op de achtergrond). Vooral Dunia danste heerlijk met mij. Terwijl alle beren genoten van Shakira op de bar kwam ze bij mij en kreeg ik een heerlijke erotische dans van haar voorgeschoteld welke werd overgenomen door Suraja. Dunia die volgens mij ook wat aan het afvallen is heeft ook net als Jossy en Mali een heerlijk achterwerk en dan die heerlijke ogen die zo door je kleren heen kijken. Wow. Nikka stond ondertussen achter mij te dansen, maar kon de verleiding even niet weerstaan toen DJ Sonny haar verzoeknummer Mr saxobeat draaide en kwam voor mij staan en duwde haar poesje over mijn vol staande paal heen. Tot mijn plezier werd joepies lievelingsnummer niet gedraaid, want oerend hard van Normaal had deze avond niet gepast. Dat de muziek goed was, werd wel bewezen toen ik een kijkje ging nemen in de tent. Alhoewel Duitsland speelde tegen Turkije was daar op big30 en enkele andere andere beren geen Duitser te bekennen. Nee de muziek was vele malen beter als bij de laatste party van Gt.

Naast badslippers liep er deze dag ook nog een slecht uitgevoerde kloon van hem rond deze avond. Badslippers zelf zag er afgetrokken en moe uit!!!

De mooiste dame van vrijdag vond ik toch wel Elisabeth. Ik krijg steeds meer kippenvel als ik haar zie, vooral toen ze dat blauw/ turquase bikinisetje aantrok kon ik haast niet meer van haar afblijven. Jammer dat ze er ’s avonds toen ik weer de kamer op wilde niet meer was!

Welcome back: heel erg goed om weer te zien waren bij de ijsberen Rudi_Nl en bij de dvp’s Ricarda.

Spreuk van de dag kwam van Laura bij het lied van Loka People – WTF (Johnny la gente esta muy loca) toen ze mij met pijpbewegingen bij mijn leuter het liedje toezong: Cupido, la gente esta muy loca…. want to suck!

De afwezigen van de dag waar ik op gehoopt had weer eens te zien waren o.a. Jansen en Elgar. Jammer dat ze er om redenen niet bij konden zijn. Ik hoop ze gauw weer eens te zien! Het is alweer te lang geleden.

Het eten: de lunch als vanouds goed, de taarten lekker al zouden die Duitsers ook wel wat suiker aan de slagroom mogen toevoegen, het avondeten deze keer niet zo goed (keuze tussen vis, vis en gulasch is niet echt een makkelijke keuze als je van alle drie niet houdt), de pizza was weer heerlijk (en vet) en de warme snack heb ik niet meer gezien of het moet de sper.. zijn die Mali me weer terug wilde geven, haha.

De whirlpool was ’s middags lekker heet en ’s avonds erg heet en ik heb vandaag nog last gehad van het hoog gehalte uitgewerkte chloor.

Tja en dan de ijsberen. Er waren er veel, heel veel, maar we hebben er een heerlijke dag van gemaakt gezamenlijk. Veel gelachen, veel bijgesproken, veel nog steeds niet herkend, want ik zie er namen staan die ik zelf niet gezien of gesproken heb. Nee het was een heerlijke dag. Niet verwonderlijk dat ik samen met Ketserr uiteindelijk het licht na 15 uur plezier om 2.15 weer kon uitdoen.

satanic surfer
10 oktober 2011, 11:05
Omstreeks 16u binnengestommeld in een drukbevolkte ijsberenconferentie alwaar het bijwijlen drummen was om 'n enigszins comfortabel plekje te bemachtigen.Gezien de ietwat ongunstige weersomstandigheden was het een barruimte gedomineerd door berenvachten,al moet gezegd dat enkele dames ook getooid waren met een jachttrofee op het bevallige hoofd,leuke accessoires die beremutsen,een handige zakenman is reeds de rechten aan het reserveren op deze guitige mutsjes ongetwijfeld.Vooral Shakira was erg "opgezet" met deze actie,hetgeen ze tijdens een dansrondo doorheen GT demonstreerde alwaar ze een gelukkig gepositoneerde "racebeer" een voorproefje op z'n volgend Schieferhof-bezoekje gaf,algeheel gejuich werd haar deel,tercht me dunkt...Petje af voor de omkadering van de organisatie,aperitiefje was smaakvol,taart voor de fijnproevers,prettig kennismaken met enkele forumcollega's,aardig toeven temidden van gelijkgestemden,goeie muziekkeuzes door de DJ,leuk...Ben zelf niet de meest chitchattende ijsbeer,dus enige afzondering op tijd en stond is me niet vreemd,en alras was de bevallige Elisabeth de geschikte partner om een uurtje te verdwijnen uit het "berenhol"...

Excellente sessie zoals steeds met deze Roemeense lieverd,in de namiddag was ze tot haar ongenoegen quasi ongeboekt gebleven vertelde ze me ietwat misnoegd,en dit ondanks de ganse meute ijsberen,vreemd.Gedurende de avondlijke uren werd dit mijn insziens vlotjes gecompenseerd en was ze vaak onderweg,jammer van de hoogoplopende wachttijden voor sleutels,enig minpuntje van de dag...Voorts kan ik uitermate kort en 'inktbesparend" zijn wat m'n uurtje rollebollen met Elisabeth betreft:van uitmuntende klasse en onderhand is ze uitgegroeid tot een vaste waarde voor deze golvenschuimer,en prestaties zoals vandaag laten haar enkel stijgen op de marstabel der wijfelende ijsbeer;met stip!Primadeluxe sessie met herhalingsgevaar in hoge mate,looks toppie;service toppie,recommended!

Frisjes vanonder de douche getuimeld,snelsnel nog twee bordjes pasta met vis binnengespeeld(prima eten naar m'n smaak) voor etenssluitingstijd in een quasi-verlaten tent buiten;prima timing maw...Wat gekeuvel nadien op allerhande locaties in een volgelopen GT,bijwijlen was het behelpen...Enkele dames die me wel konden bekoren voor een eventuele kamergang waren continu bezet,de spoeling werd bijwijlen dunnetjes naar m'n persoonlijk aanvoelen,wat bijgepraat met Samantha die na een drietal weekjes vakantie opnieuw was neergestreken in GT,maar een kamergang met deze jonge deerne werd gedwarsboomd door een langdurige boeking van een ex-stammgast uit PSR van haar die om "onverklaarbare reden" hier vandaag was neergestreken.Ach,er komen nog kansen...Voorts wat teveel de kat uit allerlei loofachtigen gekeken en een geheel gebrek aan snelheid in de eerste meters brak me soms ook zuur op,het was niet makkelijk voor de minder assertieve ijsbeer om een dame te strikken,was wel enigszins te verwachten.Me niet gewaagd aan de wachtrij voor de pizza met schalkse plannen in het achterhoofd,helaas pindakaas,wederom achter het net gevist bij een dame die al een rijtje wachtenden opsomde,awoert.Me na een potje gewijfel voor gediplomeerde twijfelaars aangemeld bij Chriss die meteen op zoek ging naar een sleutel aangezien de enorme wachttijd,het leek er op dat deze watervogel toch nog een tweede sessie had gefikst,een kleine hiphiphoera-stemming borrelde op in anticipatie op haar terugkeer;maar ietwat ontgoocheld kwam ze me melden dat de wachttijd opliep tot een uur,en als klap op de vuurpijl was ze op haar weg doorheen de berenmassa een stammklant tegen het lijf gelopen die haar "verzocht voor een sessie".Een correcte verontschuldiging en een uitnodiging voor een eventuele sessie bij een volgend bezoek werden m'n deel,en terdege ontgoocheld droop deze ijsbeer af...Omstreeks halféén was het dus bepaald harde noten om kraken geblazen,me dan maar met ietwat hangende oren naar de lockerruimte begeven met een dubbel gevoel...Het was aangenaam toeven in een ietwat té druk GT,de line-up was degelijk zonder meer,eten prima,sfeer prima maar toch moeten vaststellen dat dergelijke drukke dagen/feesten/conferenties niet op m'n berenlijfje geschreven zijn...Toch tevreden de auto naar verdere oorden gestuurd met één topsessie in het achterhoofd,could be worse...

seqoya
10 oktober 2011, 14:35
: De afwezigen van de dag waar ik op gehoopt had weer eens te zien waren o.a. Jansen en Elgar. Jammer dat ze er om redenen niet bij konden zijn. Ik hoop ze gauw weer eens te zien! Het is alweer te lang geleden.


Hey cupido en mij had je niet willen zien ??? grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

seqoya
10 oktober 2011, 14:38
Heren ijsberen !! Het spijt me erg dat ik er vrijdag niet bij kon zijn wegens verplichtingen aan het thuisfront...het zag er lange tijd naar uit dat het zou gaan lukken maar vrijdagochtend draaide mijn hele plan in de soep !! Gelukkig heeft mijn Neef Ace2 onze familie-eer hooggehouden en acte de presence gegeven en mij tussen al het vuile werk op de hoogte gehouden van de dag ! Ik kreeg wel door dat ik heel veel gemist heb en lees in al jullie recensies dat het erg gezellig was ! Hoop dat ik er een volgende keer weer bij kan zijn !! Bedankt in ieder geval voor al jullie recensies ! En organisatie bedankt voor het opzetten van zo'n leuk feest !!

rob45
10 oktober 2011, 19:50
Druk maar wel GEZELLIG vond ik het in GT afgelopen vrijdag,vrijwel samen met satanic surfer en clubsport kwam ik binnen en incasseerden wij gezamelijk de kortingsbon voor de volgende keer,even wat handen geschud en daarna de barruimte betreden,de line up vrijdag was boven gemiddeld ,goede sfeer en inderdaad had denk ik al een van de laatste parkeerplaatsen bezet zovol stond het er al,veel nl autos ook.
leuk om deze keer ook BADSLIPPERS<KETSSER<TIGA<BIG30 en BERTB en later NOELCIROEN ontmoet te hebben,gezellig gebabbelt en wat taart genuttigd en genoten van de goede sfeer,toen kwam ANDREA naar me toe ,herkende me nog van een vorige keer,was goed bevaleen en ik ben met haar gaan kameren voor een uurtje,goede massage kan deze dame ook geven,ook aftersalae heel goed en gezellig.toch moet ik satanic surfer wel een beetje gelijk geven,als je teveel de kat uit de boom kijkt ben je niet snel genoeg op een drukke dag als deze,zo ookvoor mij heb nog welgekeken voor een tweede sessie maar na het eten liepen de wachtijden inderdaad behoorlijk op en moest ook aan de tij denken helaas ivm verplichtingen thuis,daarom naar huis gegaan ,vond het wel jammer, was voor de gezelligheid liever nog even gebleven,volgende keer beter,van mij mag er al in december weer een meeting zijn,altijd gezellig in de feestmaand,zomaar een ideetje. deze keer was top.

Picasso 1
10 oktober 2011, 20:06
Op deze vrijdag was ik aan het overwegen welke club ik zou bezoeken; Oase is voor mij het laatste half jaar minder interessant geworden door een line-up die steeds minder bij mijn smaak past, World had ik recentelijk al verschillende keren bezocht evenals Sharks, een geile pornosterren party had ik op de woensdag al gehad, GayTent is te druk met mannen en met de Meet & Greet erbij loop je daar serieuze anale risico’s, zowel Happy garden als Villa Vertigo als LR zijn op zich wel gezellig maar mijn vrees was dat mijn hoogtepunt zou bestaan uit het schudden van de handen van MichelJ, boy69 of ijsbeer11.
Deze vrijdag zou de trip dus naar Berlijn gaan, het was inmiddels een half jaar geleden dat ik Artemis had bezocht en daar loopt mijn smaak in overvloed rond. Door verschillende omstandigheden kon ik echter pas om 3 uur ‘s middags weg en baalde dat het al zo laat was om nog naar Berlijn te rijden. Hoe ik vervolgens op de Heidweg terecht kwam en daar een vrije parkeerplaats aantrof mag God weten maar mijn deelname aan de Meet & Greet werd een feit :gruebel:.

Bij de receptie kwam ik Austin Powers tegen, hetgeen me een dubbel gevoel gaf hem weer te zien. Op het moment dat de receptiedame mij een polsband omdeed verscheen uit het niets Ace2 die me meldde dat ik niet welkom was en probeerde me vervolgens hardhandig weer naar buiten te werken omdat ik me volgens hem al maanden lang Gay-onvriendelijk opgesteld zou hebben; de receptiedame nam het echter voor me op en gaf hem een draai om zijn oren waarna de sexgod zijn handtastelijkheden staakte.

Aan de bar was het een hartelijke weerzien met Big30. Behalve Big zag ik ook Cupido , Tiga en ILTG . Het leuke aan zo’n evenement is ook dat je bekende nicks van het forum die je niet eerder gezien hebt eindelijk persoonlijk ontmoet. Zo heb ik op dat moment de hand kunnen schudden van voor mij onbekende ijsberen zoals Clubsport (rustig, observerend), Salitos (vrolijke gast), Twinangel (we kenden elkaar al van lang terug), Noelcitroen (net zo blij als een kind in een candy store) en Rudi_nl (leuke kennismaking, weer iemand waarvan ik me een compleet andere verschijning had voorgesteld).

Ik probeerde een serieus gesprek te houden met Clubsport die net een trio met Ella en Tanja had gehad maar dat bleek een lastige opgave door enerzijds de erotische toenaderingen van Ella in haar erg sexy witte strakke jurk en anderzijds de erg prikkelende line-up die ik om me heen zag :hymnotized[1]:. Ik verontschuldigde me een paar keer bij Clubsport vanwege het tekort aan bloed in het communicatieve gedeelte van mijn hersens. Qua line-up liepen dus veel mooie exemplaren in alle maten, grote diversiteit aan nationaliteiten en huidskleuren rond (latina's, aziatisch, arabisch, oost-europees); een Oase-waardige line-up met relatief weinig Roemeens gehalte :smoke:.
Ook Chayenne bleek aanwezig in Golden Time maar hier heet ze Nellie. We groetten elkaar hartelijk en zij tastte af of er vandaag een kamersessie inzat. Ik meldde haar dat het me wel leuk zou lijken later op de dag zonder daar een keiharde afspraak aan te verbinden. Ze liep door en niet veel later komt een zeer gespannen ILTG :huch:naar me toe; hij zou al de hele tijd op Nellie hebben zitten wachten en vreesde dat hij weer naast het net ging vissen toen hij zag dat ik met haar aan het praten was. Hopelijk wordt dit niet ILTG’s nieuwe vlam want dan valt er voor anderen weinig te wachten :biggrin:.

MichelJ en Boy69 kwam ik tegen bij de whirlpool. Ze konden hun draai niet vinden in dit GT zonder dames van hun smaak en zouden naar Living Room vertrekken. Hun hoogtepunt bestond uit het schudden van Picasso's hand :rofl:.

Zoals gebruikelijk was Ace2 weer aan het rondstuiteren en keek badslippers vandaag wat beteuterd (rimloze dag?). Ace2 en ik legden vriendschappelijk een arm om de schouders van Badslippers en wezen hem erop dat dat gebaar bedoeld is als psychologische veer onder zijn kont. Een sprakeloze glimlachende Badslipper was het resultaat.

Het werd etenstijd en ik ging tegenover Chantal en Meggy zitten. Toen ik van Meggy vernam dat zij Chinees was herinnerde ik mij de hier gevolgde stoomcursus Chinees van Scoobert en meldde haar dat ik ook Chinees kon. Ze werd erg nieuwsgierig en vroeg me iets in het Chinees te zeggen waarop ik zei “Ai bang mai fa kin ni”. Ze meende enige woorden te herkennen en vroeg me te herhalen wat ik zei. Ik herhaalde het een paar keer en benadrukte dat het eigenlijk mandarijns was. Ze bevestigde mandarijns zeer goed te kennen en vroeg me op verbaasde toon naar de betekenis van wat ik net had gezegd, waarop ik antwoordde “ich habe mich am tisch gestossen”. Chantal leek het plotseling te begrijpen en rolde bijna van haar stoel af maar Meggy’s twee hersenscellen kraakten in haar voegen en ik moest het nog enkele keren herhalen hetgeen ik ook gewillig deed :tongue:.

Ook Nika voegde zich bij het etend gezelschap en ging schuin tegenover me zitten; met een glimlach opent ze haar benen eventjes uitdagend. Ik meldde haar dat ze erg sexy was en verzocht haar Sharon Stone in Basic instinct na te spelen waarop ze me eerst publiekelijk afblafte en kort daarna stiekum met een stoute blik haar benen wijd opent en haar slip opzij trekt :tongue:. Bij zo’n aanblik ai banged bijna echt mai fa kin ni. Om me heen maakten een aantal ijsberen me uit voor viezerik. Aan Chantal die naast mij kwam zitten vroeg ik Badslippers een aai over zijn kale hoofd te geven hetgeen ze ook deed :patpat[1]:. Zo krijgt Badslippers ook vrouwenaandacht in bijzijn van al die ijsbeercasanova’s; dat is goed voor zijn eigenwaarde .
Na het eten kwam ik de beruchte Ketserr tegen. Hij was kleiner dan ik dacht en ik kon me niet goed voorstellen dat er onder dat berenvel zo’n grote :48[1]: zou hangen. Enerzijds wordt je een beetje nieuwsgierig maar omdat het zien van een blote zwans bij mij verre van erotische prikkelend werkt, heb ik maar afgezien een glimp ervan te vragen.

Aan de bar raakte ik in gesprek met een mooie Duitse donkerharige dame die luistert naar de naam Leonie en toen we ons elkaar bij het voorstellen op de wang kusten :kuss: kwam Ace2's hoofd tussen ons in en vraagt haar of ik haar lastig val. Nog voor zij antwoord kon geven pakte Ace me stevig bij de kraag en en trok me weg bij Leonie. Heeft Ace niks beters te doen? Zoals bijvoorbeeld Badslippers een nieuwe veer onder zijn kont te steken en andere behoeftigen lustpillen toe te dienen :biggrin:.

Met Bertb had ik het over een erg sexy uitziend nieuwe dame waar we allebei wel interesse in hadden. Vlakbij de danspaal hoorde deze dame mij Spaans praten met Chantal en vroeg me of ik spaans was. Na bevestiging stelden we ons aan elkaar voor waarna spontaan een paar tongzoenen volgden en een kamersessie een feit werd. Haar naam is Mali en blijkt half spaans/ half duits te zijn. De kamersessie met haar was er eentje waar de vonken vanaf spatten, een pornosessie waar je u tegen zegt. Intens tongzoenen, vingers in alle holtes, dirty talking, zeer stevig neuken in een scala aan standjes, doorpijpen na het klaar komen.... Totaal bezweet en afgepeigerd kwam ik van de kamer. Toen ik Bbertb informeerde over mijn kamersessie met haar liet hij haar meteen de sleutel halen. Bbertb kwam zelfs binnen een kwartier terug :biggrin: maar was toch lovend over Mali.

DJ Sonny wist de sfeer goed in te brengen met opzwepende muziek. Verschillende dames dansten en Cupido kreeg weer volop damesaandacht. Al die billen en borsten die tegen hem aan werden geduwd daar kan menig Casanova slechts van dromen. Grappig verder om te zien hoe Ace2 vaak gewoon ergens bijstaat waarna je vervolgens op Golden Time Live leest wat hij net heeft gezien en gehoord. Gepromoveerd van sexgod naar sexreporter :tricked[1]:.

Op een gegeven moment bazelt Ace iets over het geluid van een mondharmonica. Ik herinner hem eraan dat namen in recensies tegenwoordig in het rood gedrukt moeten worden. Hij snapt me niet helemaal en Badslippers voegt er aan toe dat dat de nieuwe trend is. Toen ik vervolgens benadrukte dat hij net zoals kinderen bij elke naam verschillende kleurtjes kon gebruiken afhankelijk van de emotie die een ijsbeer bij hem opriep, was de verwarring compleet en maakte hij zich zo snel mogelijk uit de voeten na een paar stevige handdrukken.

Buiten op het terras op één van de lange banken neem ik plaats naast Big30 en niet veel later komt Nika tegenover ons zitten. Ze vraagt me waarom ik altijd lach als ik naar haar kijk. Big30 benadrukte dat we wel doorhebben dat ze geen Russisch bloed heeft maar gewoon Roemeens en dat dat blonde haar niet haar natuurlijke kleur was. Nika ontplofte bijna :wife_2[1]: en ging weer snel naar binnen.

Aan de bar werd intussen een show gegeven door Shakira en ik begreep achteraf dat ze Sphinx publiekelijk onderhanden had genomen. Rex was zo opgegeild door haar show dat hij het niet kon laten Shakira te tongzoenen aan de bar toen ze naast hem kwam staan. Ik stond naast Rex een koude gehaktbal te eten (dienen ze vaak op na de pizza) en Shakira keek me erg geil aan net nadat ze Rex had gezoend en kwam met haar tong naar me toe. Ik tongzoende haar ook volop maar Shakira die stopte plotseling, plukte het één en ander weg van haar tong en trok een vies gezicht toen ze die halve gehaktbal in mijn hand zag, Vervolgens tongzoende ze weer met de geile hond en Rex toonde haar zijn stijve leuter waarna Shakira onder de bar hem begon te pijpen :blow2:; ze kwam weer omhoog en keek mij weer heel geil aan waarop ik snel een tweede gehaktbal pakte en haar die heel erg duidelijk liet zien.

Na énen kwam ik Nellie tegen en onze niet-aan-een-harde-afspraak-verbonden-kamergang werd een feit. De kamersessie met Nellie werd een voor mij perfecte afsluiting van deze mooie en voor mij onverwachte dag.

laplagne
12 oktober 2011, 17:10
Laplagne nam maandagmiddag de tiende oktober in Eindhoven de verkeerde afslag en voor je weet het zit je zo in Golden Time. Je merkte aan alles dat het anders was dan bijvoorbeeld een weekendbezoek aan het paradijs in de bossen van Bruggen. Ik parkeerde mijn auto omstreeks 17.00 uur bij Golden Time en er was plenty parkeergelegenheid. Eenmaal binnen viel het mij gelijk op dat het geen donder-, vrij- of zaterdag was. Weinig ijsberen en bij de dames ontbraken vertrouwelijke gezichten zoals de Duitse Lisa. Toch viel het vrouwelijk aanbod wel mee, want een aantal van mijn favoriete en/of bekenden dames (Asia, Nila, Christina, Tanya) was aanwezig. Tevens leek het jachtseizoen op de maandag wel gesloten, want de dames waren opvallend rustig.

Ik was voornemens om meteen toe te slaan en dat gebeurde ook. De Duitse Sandy had ik al in de kleedkamer gezien nadat zij terug kwam van een trio. Ik blijf toch een zwakte voor deze nog maar 21-jarige dame houden. Het is aan de ene kant heel relaxed met een supermassage, maar aan de andere kant is het een uur vlammen met tweemaal een hoogtepunt. Sandy heeft het helemaal gehad met de drukke weekeinden, maar zij is een meer dan geweldig alternatief op een doordeweekse dag. Sandy heeft een fantastisch lichaam waarbij ik alle haar tato's een klein minpuntje vind. Na een ruim een uur knallen met Sandy was een groot bord spaghetti een mooie aanvulling om mijn lichaam op krachten te brengen. En op de maandag geen wachtrij op prime time voor het eten.

Ik werd na het diner weer eens een keer in Golden Time besprongen door Ella, maar het was helaas niet de Poolse maar deze keer een Roemeense. Een redelijk lange goed gevulde en vriendelijke dame maar het was voor mij toch enigszins voorzichtigheid troef. Ik had veel leuke dames gezien zoals de Poolse Tanya, die echter een fikse ruzie met een Oostblokker kreeg. Deze man had zo maar de portier van een nightclub zoals de Nightflight in Moskou kunnen zijn. Het ging er heftig aan toe waarbij zelfs de complete leiding moest bijspringen. Toen deze man zijn volledige bijdrage aan de boze Tanya had betaald, werd hem nog gevraagd wat voor werk hij deed. Zijn antwoord was echt geen zuivere koffie....

Over koffie gesproken. Tijdens de koffie zag ik al een geruime tijd een leuke dame in de bankjes rechts bij de ingang zitten, maar uitgerekend op het moment dat ik in actie wilde komen sloeg een Chinese ijsbeer toe. Hij had haar met het goddeloze lichaam al een tijdje zien zitten. Mijn half uurtje wachten werd uiteindelijk beloond. Ik was op haar vertrouwde plek gaan zitten, maar dat bleek niet de gewenste tactiek. Mevrouw ging een paar bankjes verder te zitten, maar wel op een afstand dat oogcontact tot de mogelijkheden behoorde. En zo geschiedde. Een paar minuten later lag in de armen van Leonie, een twintigjarige Duitse dame. Opvallend genoeg weer een Duitse dame. Het klikte met Leonie, die eerder in Yin Yang had gewerkt maar de (niet schone) kamers niet naar wens vond. Toch eerst nog even de zogenaamde kat uit de boom kijken, maar gaandeweg zag ik dat Leonie een goede keuze zou zijn. Zoenen doet ze niet met iedereen, maar Laplagne was geen belemmering voor haar. 'Ik ga alleen niet zoenen met je in de bar. Dat zou ik best wel willen, maar dan denken de mannen dat ik dat met iedereen doe'. Een verstandige dame dus. Het was een uitstekend halfuurtje met Leonie en zeker voor herhaling vatbaar. Dat moet ook haast wel doordeweeks, want dan is Leonie meestal aanwezig.

Het was in al die jaren de tweede keer dat ik Golden Time op een maandag mocht bezoeken en wederom heb ik mij op deze eerste werkdag van de week kostelijk geamuseerd.

Ace2
12 oktober 2011, 19:11
Ijsberen zijn kuddedieren. In groepjes, danwel zelfstandig, trekken ze van club naar club waar ze elkaar opzoeken. Dat samenkomen doen ze ook op dit zo door ons zo geliefde forum. Het was dan ook geheel terecht dat vorig jaar, bij het 5-jarig bestaan, een groot feest werd georganiseerd. Ik leerde zelfs wat bij. Zo leerde ik dat het voor getrouwde mannen gemakkelijker was om in het weekend naar een club te gaan dan door de week. “Zelfs dat heb ik niet door” dacht ik toen. Helaas kon ik bij dat feestje der vrijgezellen niet bijwonen. Toen onlangs een soort reunie van een dergelijk feestje werd voorgesteld leek mij dat een ideale manier om de schade in te halen. Toch ben ik geen voorstander om elk jaar het zoveel-jarig-bestaan van het forum te vieren. Als het forum iets viert dan moet het groots zijn, waarvan iedere ijsbeer denkt dat hij daar bij MOET zijn. Door het echter jaarlijks te vieren kom je in de routine van familie-reunies en straat/buurtfeesten. De eerste keren zijn leuk, maar vroeg of laat komt er toch de sleet in en gaan mensen steeds vaker afhaken en wordt het meer van hetzelfde, zoals het voorgaande jaar. Dat zou ik willen voorkomen en het forum voor willen behoeden. Dat wil niet zeggen dat ik de mogelijkheid van een leuk feestje aan mij voorbij laat gaan en vrijdag 7 oktober moest en zou ik erbij zijn.

En ik was erbij en wel rond 15.30u arriveerde ik. Waar ik bang voor was klopte. Het was al druk met auto’s en alles leek bomvol. Voor mij keerde net 2 auto’s om en een derde kreeg net instructies van de Oostblokboy om te parkeren bij het Trierpark. Tot mijn verbazing wenkte hij mij om door te rijden en hij leidde mij naar een mooi vrij plaatsje op de parkeerplaats van GT. “Zo worden VIP’s dus behandeld” dacht ik en trots liep ik naar de ingang van mijn stamkroeg. Ik drukte en op de bel en voor ik het wist stond ik voor de balie van GT. Er hing al een kolkende sfeer en gekleed met een handdoekje om de middel en topless liepen de vrouwen driftig af en aan. Nieuwsgierig keek ik in de barruimte om bekenden te zien, maar als je voor je looks je bril thuis laat dan wordt je nu gestraft. Enigszins gehaast liep ik de kleedruimte in met nummertje 136. “Ze zien mij waarschijnlijk voor Bosbeer aan” dacht ik. Ik duwde een lastige ijsbeer opzij die in de weg stond bij het afrekenen. De jongen keek mij aan en het hoofd bleek bij Rudi_NL te horen. “Uit de pad” dacht ik brommend “je hebt mij toch al een vrijkaartje gekost” , maar ik zei: “He Rudi, goed je weer in levende lijve te zien.” Ik had deze legendarische woorden nog niet uitgesproken of ik hoorde een zware bromstem brommen: “He wil je me niet meer kennen. Die Ace reageert niet eens als ik zwaai” Ik draai mij om en zie Ketsser op mij af lopen. “Als hij maar niet gaat ketssen” denk ik angstig. Ik geef hem de hand en leg hem uit dat niemand naast hem wil staan, omdat je als ijsbeer dan nog kleiner overkomt dan je al bent. “Dat geldt natuurlijk niet voor mij” denk ik daarbij :rolleyes: . Tijdens deze gedachten zie ik een bekende verschijning voorbij lopen. Het blijkt MichelJ te zijn, die mij straal voorbij loopt. Ik geef hem een duw en verschrikt kijkt MichelJ mij aan. Als hij mij herkend, slaakt hij een klein gilletje en springt tegen de lockers op. Voorzichtig zet hij dan een stap richting mij en geeft mij een hand en heet mij welkom met de woorden: “Ik ga zo naar Living Room”. Ik beloofde hem dan nog even snel in de barruimte te spreken, waarna ik mij ga douchen. Onder de douche tref ik Rudi_NL wederom aan, waarmee ik zijn recente capriolen bespreek. Hij geeft eerlijk toe blij te zijn met mijn lange verhalen. Sinds zijn ongeluk heeft hij last van geheugenverlies, maar door het lezen van verhaaltjes herinnert hij zich van alles. “Joepieeeeeee, mijn verhaaltjes hebben een therapeutische werking” denk ik “strak ga ik Badslippers vertellen dat wij eigenlijk een soort van collega’s zijn. Zal hij vast leuk vinden”. Uiteindelijk stap ik onder de douche vandaan en loop met natte haartjes de barruimte in. Het is druk en ik zie veel bekenden, zowel mannelijk als vrouwelijk. Het eerste wat ik waarneem is dat MichelJ een tik tegen zijn geslachtsdeel krijg van Nora (waarvan ik verneem dat zij de thekefrau van LR is). “Dat heb ik ook altijd al willen doen” denk ik. Ik loop op het groepje af en zie dat Tiga nagenoeg op de schoot van Nora zit. Ik duw de heren weg en stel mij voor aan Nora, die 3x haar naam tegen mij moet zeggen. De derde keer schreeuwt ze hard in mijn oor. “He he, rustig aan, we zijn niet in Living Room. Ik hoor je wel” mopper ik. Vervolgens geef ik Boy69 een hand. Hij doet dat in het voorbijgaan, zonder te stoppen met lopen. Ook zie ik Jossy verleidelijk dansen en ze zwaait naar mij. Daarna verdampte haar aandacht voor mij als sneeuw voor de zon. Ze pakt een ijsbeer bij zijn middel en rijdt tegen hem aan. Die ijsbeer, die ook wel eens Badslippers wordt genoemd, laat het hem gebeuren, terwijl hij in gesprek is met naar ik later verneem NoelCitroen. Badslippers had zo te zien zijn meeste krachten in The Cunt-Tour verspeeld. Ik vraag mij even af of ik mij moet voorstellen, maar dat lukt niet als een treurige ijsbeer met gebogen schouders naast mij staat. Zachtjes zegt hij: “Ahwel,ik moet weer even wennen. Nu moet ik iemand kiezen. Dat heb ik al bijna 3 jaar niet meer gedaan”. Ik leg mijn armen om ILTG heen en beken dat ik ook nog steeds moeite heb met kiezen. “Het komt allemaal goed” beloof ik hem. Ik ga maar even naast MichelJ staan, want zo vaak krijg ik die kans niet. “Ik ga zo naar Living Room toe, hoor. Hier is het niets meer voor mij”. Een feestje is nooit compleet zonder de juiste drankjes en daarom ben ik blij dat Salitos zich bij ons heeft gevoegd.

Ik besluit dat het tijd is voor een lijst met dames. Ik ga aan de bar staan en neem een stuk taart (erg lekker) en bestel een cappuccino. Laura loopt op een ijsbeer af, waarmee ik later zal kennismaken onder de naam NoelCitroen. Ze kust hem wat en daarna draait ze haar hoofd naar mij en geeft mij ook zoen. In de verte zie ik Maria zwaaien. Om aandacht te trekken pakt ze een van haar grote borsten en likt aan haar tepel. Ik steek mijn duim op. Daarna wenkt ze mij. Ik stop mijn i-pod in mijn zak en loop op haar af. “What are you writing?” vraagt ze en wil mijn i-pod zien. Ik geef haar echter mijn handy en ze kijkt er naar en stelt vast dat er niets bijzonders is. Ze pakt mijn hand en legt die op de borst van het nieuwe Domenicaanse meisje dat Pauola (?) heet. Maria wordt al opgewonden bij de gedachten van een trio. Eerlijk gezegd overweeg ik dat ook. Eerst wil ik haar nog de les lezen en ik vertel haar diep teleurgesteld te zijn dat ze met mijn neefje Seqoya naar de kamer is geweest: “He is so young. He is so innocent. You make him do bad things” mopper ik. Lachend en met haar tong naar buiten knikt ze bevestigend. Boos kijk ik haar aan en grijp haar bij de armen die ik boven haar hoofd houd en tegen de muur aandruk. Ruw stoot ik tegen haar aan. Maria knippert niet eens met haar ogen en zegt: “You are only big mouth, only big show. A lot of blablabla. Why you not really fuck me here?”, waarna wij beiden in de lach schieten. Ik loop weer terug naar de bar en mijn taart en dan begin ik aan mijn dameslijstje. In no time staan ILTG, Ketsser en Cupido bij mij en schreeuwen allerlei namen. Ik heb er zelf al een stuk of 10 opgeschreven, als Cupido enkele moeilijke namen zegt, waarop Ketsser reageert dat hij enkelen al zelf heeft vermeld. ILTG rent de barruimte in en komt met 2 namen terug, waarop Cupido weer van alles opnieuw begint op te sommen en Ketsser vraagt of ik Lulu al heb vermeld. Achter mij zie ik een thekefrau mijn taart weg nemen en ik grijp snel in. “Heb je Ela al vermeld?” roept Cupido. “Die heb ik al” roept Ketsser en ILTG zegt: “vroeger kende ik ze allemaal, maar ik ben het niet meer zo gewend” en weer probeert de thekefrau mijn koffie en taart weg te nemen. “Hoeveel hebben we al?” vraagt Ketsser “ik zie Laura lopen” vermeldt Cupido “vroeger kende ik die ook” merkt ILTG op en net als ik een hap wil nemen van mijn taart wordt die weg ge trokken door een thekefrau. Uit mijn ooghoeken zie ik ClubSport met Poolse Tanya van de kamer komen. Ik kijk hem bewonderend aan, zeker als hij mij later vertelt dat het niet alleen Tanya was, maar een compleet triootje. In de verte zie ik Maria naar mij kijken die verbaasd net doet alsof ze iets intikt. Daarna loopt ze in ferme pas op mij af en moppert: “you show me the wrong handy” en beent weg. Ik wil haar achterna lopen, maar ILoveThaiGirls wijst naar Thaise Serena en vraagt of ze goed is. “Vroeger deed ik mijn naam nog eer aan” mijmert hij en ik stel hem gerust dat hij bij haar in goede handen zal zijn. Verder kom ik niet, want Cupido en Ketsser trekken aan mijn mouw en mijn cappuccino wordt bijna weg gehaald. Nog even en ik ga gillen. Om tot rust te komen loop ik naar Serena en begroet haar. Ze zit een beetje te mokken, wegens gebrek aan aandacht. Daarom wijs ik nogmaals ILTG op haar. ILTG loopt een beetje met zijn ziel onder zijn arm. Ik heb wel met mijn oude maat te doen. Hij zal even door de zure appel heen moeten, maar het is een proces waar we allemaal doorheen gaan, ook ILTG. Dat zijn de harde wetten van GT.
Ik besluit dat ik snel een dame moet uitkiezen, alvorens het te druk wordt en de wachttijden in dagen uitgedrukt gaan worden. Ik zie Serena bij de deuropening staan en ik stap op haar af. Ik ben er nog nauwelijks of Maria loopt voorbij en roept: “watch out, he writes every thing” Serena begrijpt niet goed waar het over gaat en ik leidt haar aandacht af door haar hand te pakken en ik trek haar mee naar de balie. Tegenstribbelend (al die lastige vrouwen ook met hun gelijke rechten) roept ze: “Wass machst du?, wass macht su?” “Ein schlussel abhohlen” roep ik en de geheel verbaasde Serena kan nog net uitstamelen: “mit mir?” En zo zou het geschieden in een der tuinhuisjes:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24048-Serena-(Lin-in-YY)-(Thaise)&p=235698#post235698

Na de financiele afrekening vroeg Serena ineens: “Wie heisst du eigentlich, schatz” Ik stortte neer op de vloer en stotterde: “Bist du dass schon vergessen? Bin ich nur eine euro fur dir?” Lachend trok Serena mij op streelde mijn gezicht: “Jetzt soll ich deine nahme niemahl vergessen”, waarna ze mij zoende en vertrok. Snel douchte ik mij en met natte haartjes verliet ik de kleedkamer. Bij de balie zag ik Tiga die in gesprek was met nemand minder dan Picasso1. Net nu ik van plan was om een weergaloze indruk op het forum te maken met een spetterende recensie waarin ik zou schitteren komt die vervelende Picasso1 binnen. Die vervelende Picasso1 met zijn cynische one-liners, waarmee ik helemaal niet schitter. Ik besluit in te grijpen en wel snel. Hij kijkt mij lachend aan, maar schrikt als ik hem ruw beet pak en naar buiten duw. “Naar buiten jij. Er heest hier een strikte deurpolicy” roep ik “Huisdieren zijn niet toegestaan” Als ik bijna bij de deur ben voel ik een lieftallige hand aan mijn oor. Een thekefrau pakt mij beet en sleurt mij weg. “Dass ist nicht nett” zegt ze beslist, waarna ik mopperend met Picasso1 de kleedkamer in ga. Ik vraag hem wat hij in hemelsnaam komt doen. Picasso1 vertelt dat hij eigenlijk naar Oase of World wilde gaan, maar door zijn late vertrek hij een club dichter bij huis moest uitkiezen. “In LR, PHG en VV zitten alleen maar Roemeentjes. Dan kom ik hier maar naar toe” licht hij toe, waarop ik reageer: “Ah, je gaat liever naar een gay-party, dan naar een hoerenkot vol naakte hitsige Roemeentjes?” en Picasso1 knikt bevestigend. “Kom we gaan lol maken, Ace” roept mijn kleine vriend en samen lopen we de barruimte in. Ik heb er zin in.
Ik dompel mij onder in de massa. De muziek staat al hard en bonkt opzwepend. Wachttijden zijn er tot mijn verbazing niet. Wellicht heeft dat te maken met de voedertijd. Wellicht heeft dat te maken met het vertrek van MichelJ en Boy69. Al is wel onduidelijk wie nu weg is gegaan. Zo wordt gezegd dat een man of 5 is vertrokken, terwijl ik er slechts 2 mis, waarvan ook nog eens wordt gezegd dat Boy69 al uren (!!) op de kamer ligt. Ik zie Jossy de barruimte binnen lopen en ik merk op dat ze een witte bontmuts op heeft. Het staat haar goed.
Ik klets wat met Badslippers en Annabelle probeert mij te verleiden tot iets moois.
Ketsser heeft zijn oog laten vallen op Chris. “Ze is toch veel te mooi om uit elkaar te ketssen?” vraag ik. ILTG heeft een redelijke sessie gehad, maar weet dat hij beter gewend is. “Ik moet weer wennen om met een andere vrouw naar de kamer te gaan” verontschuldigt hij zich. Vervolgens komt Serena bij mij. Ze is moe en legt haar lieve hoofdje op mijn schouders. “Ich gehe nach hause. Keine lust mehr.” Ze zoent mij voorzichtig en teder en verlaat ons allen. Als ik omkijk zie ik Jossy kijken. Het is tijd om verder te lopen.

In de kleedruimte zie ik ineens Picasso1 op zijn tenen staan. Hij probeert Mali te zoenen, die daar weinig bezwaar tegen heeft. Even later verdwijnt het verliefde tweetal. Beteuterd ga ik in de barruimte staan, als een ijsbeer op mij komt afgelopen. Hij stelt zich voor als NoelCitroen.. Wij maken kennis en blijken best wel wat te bespreken te hebben. Normaal gesproken gaat NoelCitroen naar partytreffs. “Ter bescherming van mijzelf” voegt hij er aan toe. “Dat moet ik onthouden” denk ik “als ze thuis vragen waarom ik weer naar GT ga”. NoelCitroen licht toe dat door het eenmalige bedrag te betalen bij een partytreff hij zichzelf financieel beschermt, want in GT is er teveel moois en je bent zo blut. NoelCitroen kwam ’s ochtends GT binnen en dacht gelijk: “Oh nee, dit gaat niet goed komen”. Tijdens ons gesprek bespeur ik Rex die in gesprek is met Ketsser. Rex zie of spreek ik weinig, maar het lijkt mij goed voor mijn imago dat NoelCitroen denkt dat ik veel mensen ken. Uitbundig zwaai ik naar Rex, waarop ik gelijk afloop en hem de hand schudt. “Zo kan ie wel weer Ace” lijkt hij te denken. Als ik daar zo sta zie ik Jossy en Shakira met bontmutsen op hun hoofd de barruimte binnen komen. Dan zie ik pas dat het ijsberenmutsen zijn en ik schiet in de lach. Jossy komt op mij afgelopen en ik loop met getuite lippen op haar af. Net als ik bij Jossy ben en zij mij wil zoenen pak ik met 2 handen haar muts vast en geef er een flinke zoen op. “Und ich?” pruilt Jossy en onder dwang geef ik Jossy ook maar een zoen. Na die zoen ben ik even enkele seconden kwijt en ik ontwaak in de kleedruimte waar een afgepeigerde Picasso1 staat. Het zweet loopt over zijn lijf en zijn ogen staat weid open. “Ze was geweldig, Ace” zucht hij en hij blijkt zijn topper van de laatste maanden te hebben gevonden in de persoon van Mali. Mali komt afscheid nemen bij Picasso1 en heeft het allemaal even zo geweldig gevonden. “Ik kan flink doorstoten en ik hoefde mij bij haar niet in te houden, maar het deed haar niets” zegt Picasso1 zuchtend. “ze is ook nog eens echt half spaans” vervolgt Picasso1 “Waarom zou ik dat willen weten?” vraagt Tiga. Picasso1 reageert al niet meer. Hij is al weer op zijn tenen gaan staan en zoent innig met Mali. Maili steekt haar duim omhoog. “Dass will ich auch” pruil ik, waarop Mali mij aan kijkt en mij pakt: “Komm, ich hohle eine schlussel” Ik weet niet hoe snel ik moet vluchten. Die vlucht leidt mij naar de barruimte waar ik tegen het imposante lijf van TimD loop. “Poeh” denk ik “in mijn verhaaltjes ben ik toch breder dan jij”. Hij schudt mij de hand en vraagt wat ik in GT doe. “Neuken” antwoord ik verbaast, waarop TimD mij weer verbaasd aan kijk.

Ik loop een rondje. Ineens steekt Luana haar benen uit, waardoor de weg wordt verspert. “Zoll?” vraag ik. Ik word ontboden met het verzoek op het forum te vermelden dat de Roemeentjes er klaar voor zijn en er zin in hebben. Ze zijn in een goede mood. Ik doe braaf wat mij wordt gevraagd. Ik loop verder naar Rex en Ketsser. De laatste wil wel eens ene pepermuntballetje eten en pakt er eentje. “Is dit nu alles?” denkt hij vast. Ook Rex pakt er eentje en na enkele seconden roept Rex: “Shit Ace, hier bijt ik mijn tanden op stuk”. Heeft juist Rex weer die porseleine variant gepakt. Na mijn gesprek met Rex en Ketsser wandel ik verder en zie ik Picasso1 en Big30 in goed gesprek bezig. Het kenmerkende van een goed gesprek is dat je dat moet storen. Dus loop ik op het tweetal af en duw ze uit elkaar, waarop ik vraag: “Hi Big30, Picasso1 en ik willen weten hoe laat de prijsuitreiking is?” Verbaasd kijken de 2 heren mij aan. “Ik verwacht wel een prijsje” zeg ik bescheiden “maar wel uitgereikt door Willem2 en niet door een hulpje of een andere nepmoderator. Je weet wel zo’n copy moderator. Ik wil alleen de echte Willem2” “heb je je speech al klaar?” vraagt Picasso1. “Natuurlijk” zeg ik “ik schop de apparatuur van Sonny van zijn tafel en ga erop staan, waarna ik een dankwoord tot de ijsberenpopulatie richt.” Tevreden kijkt Picasso1 mij aan. Uiteraard meld ik hem dat ik hem zal danken voor zijn inspirerende steun, toeverlaat en nominaties, waarna ik ruw zijn hand in de lucht gooi en roep: “…..en ik wil speciaal Picasso1 bedanken voor zijn steun, die dit heeft mogelijk gemaakt” Big30 is dan al verdwenen. Picasso1 kijkt mij aan met een blik dat het best leuk is over de voorgaande minuten te lezen, maar minder leuk om ze te ondergaan.
Met Picasso1 loop ik dan maar verder. We komen vast te zitten in het gedrang van ijsberen en bevallige half naakte dames. In de tegenovergestelde richting van ons komt Chantal aan gelopen en zegt: “Hi Superman” Glunderend kijk ik naar Picasso1, die net naar een ander meisje kijkt. “Smerige gluurder” denk ik. Ik schud hem door elkaar en brul: “Let nou eens op, man” , waarop ik Chantal vraag haar woorden te herhalen. Braaf geeft ze gehoor aan mijn verzoek. “In het spaans” mopper ik “he only understands spanish” en Chatal floept de legendarische woorden uit: “Super hombre” Ze kijkt mij even aan en zegt: “Oh, that makes me super woman…….or wonder woman” “What ever you want” reageer ik gespeeld verveeld. Daarna pak ik haar op en knuffel haar. “My cola, my cola” roept ze en ik zie dat de cola over mijn badjas is gegaan die nat is geworden. Dan pak ik vervolgens Picasso1 beet en zeg hem dat ik Chantal heb opgepakt en dat haar kruis tegen mij aan kwam. “Kijk eens hoe nat het is geworden. Ze sopte helemaal.” roep ik en pak de hand van Picasso1. BbertB kijkt nieuwsgierig toe, maar als ik ook zijn hand grijp trek hij die onrustig weg. Badslippers en Picasso1 menen een mondharmonica te horen. Ik hoor alleen de bonkende en opzwepende muziek van Sonny. Ik loop langs Sonny om hem te groeten, zodat de dames kunnen zien dat ik hem ken. Het doet het altijd goed bij de vrouwtjes als je de DJ lijkt te kennen.
Bij ons wordt een poging tot een paaldans act uitgevoerd. Een meisje weet met alleen haar benen naar boven te komen. Daarna springt ze weer van de paal af en klappen haar vriendinnen. Ze staat nog niet op de grond of de paal komt los en valt om, tot grote hilariteit van de aanwezigen.
Ik draai mij om en kijk in het stralende gezicht van Luana. “Did you allready write what I ask?” vraagt ze. Ik knik bevestigend, maar ze wil ook het bewijs zien. Ik laat haar het bericht zien, maar dat kan ze natuurlijk niet lezen. Ik vertaal haar de tekst en ineens heb ik een dikke pakkert op mijn mond. Ik tol rond en val nog harder neer dan de danspaal. Jossy raapt mij op en draait haar ronde billen naar mij toe en wiebelt ermee tegen mijn kruis. Ik heb het even moeilijk.

Ik loop weg en Cupido komt aangereden. Ik duw hem ruw weg en geef een extra zet tegen zijn karretje: “Uit de pad, jij. Ik moet er door” deel ik hem mede. Ik wandel door GT en sta zo nu en dan met een ieder te kletsen.Ik sta bij een meisje, als een ijsbeer zegt: “je krijgt de groeten van Joy” Ik ben gelijk een en al oor en draai mij om. Ik zeg wel eens tegen ijsberen dat de beste Thaise in LR werkt en luistert naar de naam Joy. Ze is drukbezet, maar als je haar aandacht wilt hebben moet je alleen zeggen dat je Ace2 kent. Of het werkt weet ik niet, maar andersom werkt het dus duidelijk wel zo. Ik kijk de ijsbeer verbaasd aan die zch voorstel als TwinAngel. Wij schudden elkaar de hand en delen ervaringen. Even later wenkt ClubSport mij. Hij wil Sphinx tips geven over aziatische meisjes in GT. Ik moet de heren helaas teleurstellen dat het niet meer is geweest, wat het ooit was in GT. Ik geef wat tips, maar uiteindelijk gaat Sphinx voor Maggy en ik schat zo in dat hij een goede keus heeft gedaan. Picasso1 gaat persoonlijk bij Sonny een verzoeknummertje indienen. “Kun je het geluid van een mondharmonica laten klinken?” vraagt hij. Ondanks de toezegging van Sonny zal ik niets horen.

De muziek van Sonny dweept de boel op. De sfeer is benauwd en hitsig. Veel mooie vrouwen lopen af en aan en ik krijg de indruk dat er een goede doorstroom is. Wel ontstaan er wachttijden die nu echt beginnen op te lopen. Ik twijfel nog voor een tweede ronde, maar alle meisjes die in aanmerking komen zijn bezet. Net als ik besluit dat het dan maar zo goed is geweest word ik vast geklampt door een Russische blonde dame. Ze steelt mij en ze draait haar slanke ronde kontje en ik sta in vuur en vlam. Ik hap echter niet toe. Als ze uit het zicht is verdwenen heb ik al spijt en ik ga achter haar aan. Ik vind haar echter niet en even later komt ze met een man aangelopen en heeft ze een sleutel bij. Ik baal van mijzelf, maar als ik haar een kwartier later weer terug zie komen denk ik geluk te hebben gehad. Een kwartiertje is typisch iets voor afwerksters.
Dat geluk wordt niet minder als ik bij Picasso1 en Badslippers ga staan. Ineens stelt zich een ijsbeer als RMJHexe voor en zegt tegen mij: “Jij bent Ace2” In no time reageer ik alert en duw Picasso1 naar voren. “Hi Ace, ze zoeken je” waarna Picasso1 zijn hand uit steekt. RMJHexe kent ons aan en bekijkt ons van top tot teen en begint te lachen: “Nee, jij bent Ace2 niet” zegt hij tegen Picasso1 en hij geeft mij een hand. Ik kijk Picasso1 aan en zeg: “Sorry, maar met mijn spierbundels kan het haast ook niet missen wie Ace2 is” Wij raken in gesprek en RMJHexe meent zich te herinneren al 10 jaar in GT te komen, terwijl de club pas vanaf 2004 open is. Badslippers roept: “dan heeft hij waarschijnlijk shetlandponnys geneukt” waarop iedereen hard begint te lachen. RMJHexe onderbreekt ons echter met de mededeling: “hahaha, ik hou eigenlijk meer van ezels”, waarop iedereen nog harder moet lachen. Ik bedenk mij echter ineens dat Cupido mij vaak Acel2 noemt. Op mijn tenen loop ik stiletjes weg, op zoek naar een kurk. Over Cupido gesproken, die was die avond een beetje baldadig. Hij was al een keer over mijn tenen gereden met de mededeling: “jij vindt het toch zo leuk om mij te pesten, he” , maar even later reed hij in volle vaart achter mij in de gangentjes van GT. “Je remmen Cupido, je remmen” riep ik nog, maar aan zijn gelukzalige lach te zien was hij meer aan het zoeken naar zijn gaspedaal dan naar zijn remmen.


En dan is het toch zo ver. Het einde nadert en ik moet naar huis. Ik neem afscheid van mijn vrienden en al zoekende tref ik een heel clubje bij de kino, waar ook Sonja de heren aan het vermaken is. Als ik er bij komt staan roept iemand: “Nu zijn wij compleet!!!!!”waarop ik de mannen naar Sonja drijf om in de kino te gaan. Blijkbaar heeft dat wel effect want RMJHexe blijft in de netten van Sonja hangen en gaat met haar de kino in. “Die zien we niet meer teruggg” zegt Badslippers. Badslippers geeft een lezing over de psychiatrie en neemt mij als voorbeeld. “Praten helpt bij zoiets niet meer” zegt hij. Picasso1 meent zich te herinneren dat ze vroeger een pin langs je ogen of neus naar je hersenen werd gestoken om zo een gedeelte van je hersenen te beschadigen. “Dan verdwijnt je sexuele lust” deelt Picasso1 ons mede. “Dat kun je wel zeggen” denk ik. Badslippers voegt daar aan toe dat het ook kan zijn dat het daardoor juist ongecontroleerder wordt. Het klinkt allemaal bekend. Rex wordt echter wat onrustiger en vraagt om extra toelichting op de zojuist genoemde behandeling. “Maak je geen zorgen Rex” zeg ik “dat deden ze alleen vroeger in de zestiger en zeventiger jaren bij de geboorte van jongentjes in Zuid-Holland”
Maar dan is het goed geweest. Ik neem afscheid. Maar niet voordat Ketsser mij arm vast houdt en aan mijn biceps voelt. “Even voelen” zegt hij “hhhmmmmm, valt niet tegen ten opzichte van de vorige keer” Ik leg hem uit dat het niet goed is dat hij neerbuigend doet over mijn biceps. “Zo verstoor je het sprookje. Het publiek wil nu eenmaal een held en dus krijgen ze een held” en ik wees trots naar mijzelf. Maar deze held vertrok. Weer werd ik vastgehouden en dit keer door Picasso1 die erover begon dat alle namen nu in het rood moesten worden geschreven. “Dat is de nieuwe trend” zei hij, waarop Badslippers opmerkt dat het misschien beter is om per ijsbeer een andere kleur te gebruiken “ter illustratie van hun emoties” Ik begrijp totaal niet waar ze het over hebben. Pas de volgende dag lees ik een recensie van Badslippers waarin hij namen rood weergeeft. “Al die nieuwe trends” mopper ik “wat was er mis met vroeger?” Ik loop weg, waarop de ijsberengemeente roept: “we hebben nog geen mondharmonica van Sonny gehoord”

Ik loop nog eenmaal de barruimte in en neem afscheid van wat meisjes. Cupido vind ik tussen 2 borsten in en sla mijn rijdende vriend op de schouders als afscheid. Ineens kijk ik naar Jossy die in de armen van een ijsbeer ligt. Ik pakt mijn hart vast en stort ter aarde. Lachend werpt Jossy mij kushandjes toe en draait met haar rug naar haar klant, die haar aandacht vraagt, maar niet krijgt. Ik loop op haar af en geef haar een zoen, die ze gulzig beantwoord. Ik moet naar adem happen en fluister: “nachste woche soll ich mit dir nach zimmer gehen” Ik loop weg (en durf Badslippers niet onder ogen te komen) en draai mij om en zie Jossy zwaaien, waarna ze haar handen tot een hartje vormt. Die van mij gaat ineens harder kloppen.
Snel kleed ik mij om en loop naar de balie waar Denise staat,. “Puh” zeg ik tegen haar “Today you only had time for handsome men” . Ze pakt mij vast en trekt mij naar haar toe. Ze kijkt naar mijn kostuum en zegt: “Now you look very handsome” en met die zalvende woorden stap ik de donkere buitenlucht in, naar mijn auto. Ik start mijn auto en zwaai naar de Oostblokboy die zijn duim opsteekt. Ik rijdt langzaam weg richting horizon, terwijl het melodramatische geluid van mijn mondharmonica in de verte klinkt en ik zachtjes zing: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home………………………”

Badslippers
13 oktober 2011, 00:25
[Lang Meet & Greet verhaal]



Pffff, ben ik effe blij dat iedereen zijn werk goed gedaan heeft en het "Meet and Greet" verhaal nu tot in den treure verteld is. Ik volsta met:



"Het was een mooie dag !!!"
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Maar wie weet!!!

bosbeer
13 oktober 2011, 01:01
Net terug van GT waar het bijna de hele dag regende, er niet bijzonder veel beren waren, er enorm veel mooie vrouwen waren en het eten goed was. Na wat boodschappen in enkele Kaldenkirchse supermarkten te hebben gedaan en een bezoek aan de plaatselijke drankenhal voor een kratje Beck's Ice, reed ik rond 16.00 uur de Heidweg op. Alle parkeerplaatsen waren bezet en de parkingboy zei me beter even naar het Tierpark te rijden. Ik koos ervoor liever even te wachten en had geluk, want Griekse Christina ging op deze voor haar ongebruikelijke tijd al weg en binnen 3 minuten had ik dus toch een plek. Na een hartelijk welkom kreeg ik lockernummer 29 toegewezen, waarmee de thekefrau bewees een goede kijk op mijn leeftijd te hebben. Helaas Ace2, dat je het met nummer 136 moest doen ; ik wist niet eens dat ze zulke hoge nummers hadden. Moet ergens in de kelder zijn, dacht ik.
Eenmaal binnen dacht ik eerst een stuk taart te nemen, maar helaas was alles al op. Nog geen hap gegeten de hele dag, dan maar wachten tot 17.30 om te kunnen dineren. Geen gebak,maar wel heel erg veel prachtige vrouwen. En vooral ook een flink aantal voor mij onbekende vrouwen. De Paus kwam me begroeten, hij had er net een kamergang van een uur of 2 opzitten. Zoals altijd gezellig alle nieuwtjes uit de clubs en over de dames uitgewisseld. Ook De Paus was zeer te spreken over de mooie line-up van vandaag. Ondertussen kwam de Beffende Belg ons verslag uitbrengen over 2 nieuwe meisjes die hij vandaag al had mogen beffen. Zoals bekend wil hij nooit met een meisje naar de kamer dat hij ooit eerder heeft gebeft. Nou, vandaag zat hij goed want er zaten zeker 15 nieuwe meisjes bij die hij nog nooit gehad had. Nadat er nog een paar woensdagberen waren gearriveerd was het etenstijd. De kwaliteit van het eten was vandaag verrassend goed. Er was o.a ratatouille met rijst waarbij een prachtige malse biefstuk werd geserveerd. Verder nog een soort bamieschotel met een ander soort vlees erbij en als extra was er bouillabaisse. Ook waren er voor de liefhebbers mosselen te verkrijgen.
Na het eten eerst gekamerd met Litouwse Maria, die de laatste jaren nog maar zelden aanwezig is. De sessie was niet slecht, maar helaas wordt ze te pro en laat merken dat alles om geld gaat. Er was rond 19.00 uur een wachttijd van een kwartiertje. Daarna in de barruimte weer wat berenvrienden opgezocht en wat biertjes weggewerkt. Helaas was De Souza niet aanwezig, zijn enorme kennis over de kwaliteiten van de vrouwen werd door ons erg gemist. Rond 21.00 uur werd het tijd om een tweede dame uit te kiezen en de keus viel op de Russische Shanti, die me aansprak in de Kino.( je mag ook Chanti schrijven, het maakt haar niet uit want het is maar een nickname, zei ze). Shanti is een erg leuke meid met een prachtig slank lichaam en een mooie zwoele stem.Ze maakt daardoor een beetje een arrogante indruk, maar dat klopt niet. Ze doet er alles aan om het je naar de zin te maken en heeft ook een heerlijk fris kutje en kontje. Ze had niet het minste bezwaar om gelikt te worden en genoot daar ook merkbaar van.

Wie waren er o.a aanwezig? Lovely, Andrea(x2), Angelina, grote Roemeense Ella, Sandra, Lulu, Mandy, Sonja, Shanti, Lisa, Maria, Flo (wat een mooi gespierd bruin lijf toch voor haar leeftijd), Chantal, Madelina, Joanna, Ela, Lara, Keisha, Jacky (hele tijd niet geweest) Elisa, Anita, Anastacia, Denise, Poolse Tanya, Shakira, Janine(nichtje van Anita) Nora ( afgevallen, stuk slankere kont), Russische Nellie, Doro, Griekse Christina en Hongaarse Christina, Lydia, Kira, Stefania, Asia, Anka, Louana, Ella, Shakira,en nog meer.

De aanwezige Thekefrauen: Tatiana( in een soort zwart uniform), Ella, Magda, Kira en Marina. 's middags ook die blonde slanke waarvan ik de naam even kwijt ben.

Wie waren er vandaag niet? Veronica, Maxi, Laura, Annabel, Patrizia, Sheila, Cleo, Marijke, Alice, Aksana, Oxana (al lang niet meer gezien), Lin, Maggy, Sofie, Ace2, Larissa, Lucy, Nancy, Dunya, Jamilla, Hani, Nani, Elisabeth, Belgische Sandra, Minell, Libi, Nika, Gigi en Viktoria.
U raadt het al, de wifi werkt nog van geen kanten. Toch een hele mooie woensdag, zo zou het altijd moeten zijn.

P.S : is er een techneut die me kan vertellen hoe ik vetgedrukte letters op iPad kan produceren?

ilovethaigirls
14 oktober 2011, 22:40
Met de hulp van Ace kom ik alvast tot een lijstje van meer dan 60 bekende dames. Heb alle namen van Ace en van mezelf min of meer alfabetisch geschikt, maakt het wat overzichtelijk.

Adriana Alicia Amelia Anca Andrea (2x) Angela Anja Anslia Axana Bianca Camelia Chanel Chantal Chrystelle Claudia Denise Dunja Elisabeth Ella Emma Emna Flo Jana Janice Joanna Jossy Joy Julienne Karina Keisha Lara Laura Lia Lina (na 19 u) Lin Lisa Lovely Lulu Lydia Madalina Mali Maria Marina Mona Nathalie Nellie Nina Nora Olga Safira Samantha Samina Sandra (2x) Shakira Sheila Sofia (ganse namiddag ontvoerd) Sonja Soraya Tanja Valeria Victoria Violette Zina
En dan nog Pauola maar hier moet Ace maar even verduidelijken of het nu om Paola of Paula gaat

Bij binnenkomst liep ik in de armen van Nellie, met wie ik op de meet en greet vorige week was. Die zag er zodanig goed uit dat ik al bijna spijt had dat ik een afspraak met Sofietje had.
Maar even later was deze laatste er en heb me daar ganse namiddag mee afgezonderd. Ik had het zodanig naar mijn zin dat ik dat volgende week zeker nog een keertje over doe.

Ace2
16 oktober 2011, 08:20
Puf puf, wat was het weer een stressweek geweest. Vinden jullie ook niet? “De boog kan niet altijd gespannen staan” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd en ik nam dat advies goed in ogenschouw. Om ook te ontspannen nam ik op vrijdag 14 oktober een halve dag vrij. Halverwege de ochtend reed ik op mijn dooie gemakje, met het zonnetje op mijn bolletje, richting Duitsland en stipt om 12.00u draaide ik mijn auto op de Heidweg. De parkeerplaats van GT was nog leeg en zonder problemen parkeerde ik mijn auto. Terwijl ik daar zo mee bezig was kwam Lin in haar burgerklofie aangelopen. Ze zag er goed uit en eerlijk gezegd misschien wel beter dan als ze in GT rond loopt. Het werd tijd dat ik ook eens in GT ging rond lopen. Met enkele grote stappen stond ik bij het mooiste traliewerk van NRW en ik drukte op de bel. Al snel ging de deur open en ik stapte binnen in de wereld die GT heet. Zonder noemenswaardige problemen verzilverde ik mijn 50-euro-biljet in een badjas met bijpassend sleuteltje. Ik kleedde mij om en zag dat een kerel die wel zeker een kop groter dan ik was binnen komen. Hij keek alsof hij wilde zeggen dat ik onder de indruk moest zijn van zijn lengte/omvang. Maar wij weten allemaal dat de lengte er niet toe doet. “Beter een grote die weigert, dan een kleine die steigert” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd, waarop mijn oma dan steenvast zei: “bij jou is geen tweeen”.
Ik stapte onder de douche en liet mij door het water verfrissen. Na die verfrissende douche droogde ik mij af en keek verlekkerd naar Maria die in spijkerbroek de kleedkamer binnen stapte. Ze knipoogde, waarna ik haar vertelde dat ze er goed uit zag. “Only blablabla, Pinoccio” zei ze en vertrok achter de balie. Ik vervolgde het afdrogen en liep uiteindelijk met natte haartjes de barruimte in. Het was nog rustig. Er zaten een stuk of 7 ijsberen aan de bar en in de banken. Ik denk dat het dubbele aantal dames aanwezig was waaronder de lekkere Keisha en Safira. Oh, wat zagen die 2 er goed uit. Keisha had een tatoeage boven haar poesje laten zetten. Ik keek wel extra goed omdat ik zeker wilde weten dat ik het niet verwarde met een ongeschoren poes. Of Keisha mijn gestaar is opgevallen weet ik niet. Ze reageerde in ieder geval niet. Wie wel reageerde was Safira, die al bij mij stond voor ik een broodje te pakken had. Uiteraard wilde ze weten hoe het mij ging en met haar hand ging ze over mijn borst. Ik hapte niet toe, zodat het erbij bleef dat ze mij smakelijk eten wenste. Ik nam een paar happen, plaatste een live-bericht, nam een slok en nam de barruimte in mij op. Ondanks het vroege uur werd er al gewerkt. Ik zag Lisa en Adriana met klanten terug komen. Het Latina-klasje zat bij de speelautomaat bij de ingang en telde op dat moment: Shakira, Bianca, Jossy, Maria en Pauola. Jossy zat wat gapen en de andere dames waren met hun ontbijt bezig. Ik herinnerde mijn belofte dat ik Jossy had gezegd dat ik met haar zou kameren. Nu ik haar zag had ik spijt van die belofte. Ik zou natuurlijk als een echte ijsbeer mijn belofte kunnen breken, maar ergens voelde dat ook weer niet goed. “Een beer een beer, een woord een woord” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd. En dus stapte ik op Jossy af. Ze was nog in de ontwaak-modus en weer overwoog ik mijn keutel in te trekken en een andere dame te kiezen. Ze gaapte nog eens uitgebreid en schoot in de lach toen ze mij zag. Ondanks de make-up zag ze er wat bleekjes uit. De afgelopen weken vond ik haar juist zo aantrekkelijk, maar zonder haar niet mooi te noemen kreeg ik daar nu niet hetzelfde gevoel bij. Even overwoog ik haar aan het einde van de dag te nemen. Dan oogt ze vaak wat losser, mede mogelijk gemaakt door de alcohol. Gelukkig liet ik die gedachte varen want later zou DeSouza mij vertellen dat als ze aangeschoten was dat ze dan een ramp in bed was. “Om dat te zijn, heb ik geen alcohol nodig” vertrouwde ik hem nog toe. Maar dat was later. Nu stond ik te praten met Jossy die ik complimenteerde met haar show tijdens de Meet and Greet. “Warst du nicht nach hause?” vroeg ze verbaasd. Ik legde haar uit dat ik inderdaad al naar huis was gegaan, maar dat mijn vele vrienden het hadden verteld. Ik legde de nadruk op het woord “vele”. Dat was voor Jossy het bruggetje naar het internetforum. Zij wilde ook wel eens lezen wat er werd geschreven. Ze zag dat ze een naam en password nodig had. Blijkbaar waren daar de problemen mee begonnen. "Eind guter nahme ist Jossy2 und dass password schreibt mann Ace2” adviseerde ik haar. “AceZwei?” vroeg ze en ik knikte bevestigend. Jossy vertelde verder dat ze die avond ervoor om 22.00u na een paar dagen vrij weer in GT was gekomen. Ze had nog geen kamergang gehad. Sommige ijsberen denken dan met een frisse dame te maken hebben die wel eens lekker er tegen aan wil gaan. From the other site weet ik dat de eerste klant vaak de moeilijkste is. Dan moeten ze alle knoppen weer omzetten, zodat het later weer een routine kan worden. Weer twijfelde ik of ik haar wel moest kameren en alleen al die twijfel zou toch genoeg moeten zijn om dat te beseffen. Ineens hakte ik de knoop door en vroeg Jossy om een sleutel. Ik kan kort zijn over onze kamergang. Het was beter dan de vorige 2 keer, maar het was het weer net niet. Dat kan natuurlijk altijd. Jossy is voor mij in de barruimte veel leuker dan op de kamer. Dat heb ik nu wel geleerd.

Een uurtje later was ik weer in het land der ijsberen en nam nog een broodje. Ik had goed 2 happen gezet en ik zag Elgar en 2Bat4You in gesprek met Lin. Ik zwaaide maar een reactie kreeg ik niet. Daarom nam ik nog maar een slok koffie. Ineens voelde ik 2 handen om mijn ogen. Ik draaide mij om en ik hoorde een grommende stem: “You fuck other ladies?” Ik ontkende in alle toonaarden en Chrystelle trok aan mijn toch al lange neus en mopperde: “Pinoccio!!” Maar lang “boos” bleef ze niet en zoende mij gulzig op de mond, terwijl ze mij omhelsde. Ze zag er schitterend uit. Haar vakantie had haar goed gedaan en haar gezicht zag er uitgerust uit. Haar haar was stijl, net zoals Ace2 het graag ziet. “You like?” kierde ze, terwijl ze met haar handen door haar haar ging. Ik knikte bevestigend. Tijdens dit samengaan passeerde 2Bat4You mij zonder iets te zeggen. “2Bat4Youtjeeeeee” riep ik en lachend draaide hij om: “jij ook hier?” . Chrystelle liet mij gaan en zei nog wel bij de zoen als afscheid: “I wait for you. Do not forget”.Met 2Bat4You liep ik naar Elgar en Lin en gaf Elgar de hand. In plaats die hand te accepteren omhelsde hij mij innig als een oude kameraard. Nog voor ik kon gaan zitten riep Bianca: “Hi viagra-man, wass machst du mit die mann?” “Er ist sehr gut auf zimmer” prees ik Elgar aan. “Wie weisst du dass?” vroeg Bianca. Veelbetekend keek ik haar aan. “Gib mir eine viagra-bonbon” beval Bianca, waarna ik ook Maria van een pepermuntballetje moest voorzien. Pauola had al kaugum in haar mond en Chrystelle wilde alleen viagra-kaugumi. Die gaf ik haar ook. Terwijl wij daar zo gezellig aan het kletsen waren schoot ineens een schaduw in het voorbij lopen weg. Dat kon niemand anders zijn dan DeSouza. Ik sprintte achter hem aan en omhelsde hem hartstochtelijk. “Wij gaan er een leuke dag van maken” riep ik hem toe “en ik ga mij bedrinken” mokte DeSouza. “Dan zie je mij dubbel” riep ik opgetogen uit, waarna DeSouza een koffie bestelde.
Wij namen de aanwezige vrouwen door. DeSouza wees naar een meisje waarmee hij wel eens naar tevredenheid had gekamerd. Alleen wist hij haar naam niet direct: “Iets van Analia of zo” zei hij “dat beloofd veel goeds” opperde ik. Op een gegeven moment zwaaide hij uitbundig naar een ijsbeer die op ons kwam afgelopen. We kletsten wat en ik vroeg hem of hij regelmatig kwam. Hij knikte bevestigend: “Al een keer of 10” Ik begon te lachen: “RMJHexe komt hier al zoveel jaar” “Jij komt hier wel vaker?” vroeg de man, waarop de DeSouza ons onderbrak met de woorden: “helaas wel” . De ijsbeer wilde weten of ik ook schreef en ik vertelde hem ook op het forum actief te zijn. “Onder de nickname DeSouza” voegde ik er aan toe. DeSouza verslikte zich in zijn biertje. “Helaas ben ik niet zo sterk in schrijven en kom ik een beetje over als een analfabeet. Ik doe echter mijn best, maar zoals bijvoorbeeld een Ace2 word ik natuurlijk nooit, al droom ik daar natuurlijk wel eens over. Nog meer dan over mooie vrouwen…………” De ijsbeer knikte begrijpend en DeSouza zakte verder weg op zijn kruk. Ineens keek de ijsbeer onbegrijpend naar DeSouza met een blik van: “maar jij was toch DeSouza?” Lachend stelde ik mij voor met mijn echte naam en ijsbeer stelde zich voor als Sniper. “Snipertje” riep ik. “Ja, jouw verhaaltjes ken ik wel” zei Sniper. “En nu wordt jj ook vereeuwigd in de galerij der groten” zei ik tegen Sniper “het is alleen de vraag hoe. Maak ik een Ketserr-achtige pronoster van je? Of een gebochelde oude impotente schemiel?” “Daarvan hebben we er al genoeg” mengde DeSouza zich in het gesprek. We kletsten gezellig over de vrouwtjes en de kutjes en ik besloot dat Sniper tot een sympathieke gast zou moeten worden vereeuwigd. Een goed gesprek is echter leuk, maar er moet wel een keer een einde aan komen. Ik zag uit mijn ooghoeken dat een man op Chrystelle af liep en een sleutelbeweging maakte. “Nou, dan kunnen we gelijk zien hoe serieus dat “I’ll wait for you” is”. dacht ik. Chrystelle bleef met een gulle glimlach de man aankijken, maar kwam niet in actie, waarop de man afdroop. Ik passeerde Rosalinda, die dit keer zonder bloem in haar haar zat. “Vergessen wasser zu geben?” vroeg ik, wijzend naar haar haar. Mokkend keek ze mij aan ik liep maar snel door. Ik kwam bij Chrystelle die mij om de nek vloog. “Not look the ladies, bonito Ace” kierde ze. Ik zoende en streelde haar wat en ik zou haar niet gaan bedriegen.

TimD zat in de bank te knuffelen met een meisje en ik dacht zeker te weten dat dit een kamergang zou moeten opleveren. Even later kwam ik hem alleen tegen en ik vroeg hem hoe het meisje heette. “Geen flauw idee” antwoordde hij met een zware bromstem. Elgar had zich geworpen op Samantha en ging een flink uur stevig van bil. Ik had met Samantha te doen dat ze het moest volhouden met deze Ketserr-look-a-like. Na terugkomst keek ze toch redelijk voldaan. Bij terugkomst was TimD ineens bij haar in de buurt als een vlieg op stroop. 2Bat4You was al weer verdwenen, net als Lin. Ondertussen was Lulu ook gearriveerd en ze krijste: “Hiiiiiii thii rhakkkkkkkk” en alsof het in koor moest krijste Bianca: “viafrabonbonssssssss”
Ik liep weer Chrystelle voorbij en pakte haar bij haar middel. Nu pakte zij mij ook vast en gaf mij een tedere tongzoen. Ik smolt en de erotische prikkelingen die ik had gemist tijdens mijn gesprek met Jossy kwamen nu uit alle hoeken en gaten opzetten. Chrystelle streelde teder langs mijn al half harde piemel en wist dat het goed was. Waar ik misschien wel extra opgewonden door raakte was het lezen van een tegenvallende recensie over haar, terwijl ik wist dat zij bij mij er vol zou gaan, zonder enige remming. En zo geschiedde. Volop tongzoenen, pijpen en de laatste druppel opslurpen. Geen enkele twijfel dat Chrystelle ook een volgende keer aan de beurt zal zijn.
Na 2 sessies vond ik het wel welletjes zo. “Na je veertigste moet je ook niet meer overdrijven” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd, waarop mijn oma gilde: “Dat dacht je al op je twintigste”
Met DeSouza ging ik meisjes keuren. Safira gooide hoge ogen en toen ze voorbij liep riep ik haar eventjes. Mijn bedoeling was om even rustig te kijken en zij wilde al een sleutel gaan halen. Safira vertelde ons dat ze alleen werkte als ze zin had. Ik had al gelijk spijt dat ik haar niet eerder had gekozen en DeSouza zou later misbruik maken hiervan en haar gaan bevlekken.
Het viel mij op dat er best wel wat nieuwe dames waren. Zo passeerde een nieuwe Russische dame die zich voorstelde als Marina. Ze is niet echt knap, maar wel slank en lang en heeft toch wel wat. Ik dacht haar op haar gemak te stellen door mij voor te stellen als Vladimir. “Puh, Vladimir, blablabla” Die Marina had het nog niet echt naar haar zin in GT. Met een vies gezicht wees ze op alle lusteloze mannetjes. Ik riep wat onzin waarna ze vertrok. DeSouza keek mij aan en zei: “Telkens als ik denk dat het niet meer erger kan, dan overtref je je zelf toch weer, Ace” en hij nam nog een slok. Ondertussen was ook Braziliaanse Chanel gearriveerd en eerlijk is eerlijk ze zag er geweldig lekker en hoerig uit. Helaas spettert het bij mij niet echt op de kamer. Ik wilde dit net tegen DeSouza zeggen, toen hij precies hetzelfde vertelde. Echte vrienden hebben aan een half woord genoeg.
Ik liep nog eens een rondje en werd tegengehouden door Nora/Zoe die glimlachend om een pepermuntballetje vroeg. Even later kwam Chrystelle terug van de herstelwerkzaamheden en huppelde vrolijk op mij af. Ze pakte mij beet en knuffelde wat. Elgar passeerde ons en kneep in haar billen, waarop Chrystelle hem een tik gaf. Ineens greep Elgar mij en mokte: “er ist von mir” Hij had die woorden nog niet uitgesproken of hij werd weg getrokken door Rosalinda: “Weg, dass ist meine bruder” Ik keek nog verbaasder dan Elgar. Naast ons probeerde een ijsbeer Denise het hof te maken, maar durfde niets te zeggen. Daar stond hij dan een kwartier stil naast Denise, die stoïcijns voor zich uitstaarde. Ik staarde naar dat lekkere ding dat soms door ons Amelia wordt genoemd.
De muziek werd langzaam maar zeker wat harder gezet en dat was voor een opa reden om te gaan dansen bij het latinaklasje. Shakira danste met hem mee, door op een bank te springen en Mali kwam niet bij van het lachen. Ik vertelde haar dat Picasso1 nog steeds over haar droomde en ze stak haar duimen omhoog.
Van Seqoya vernam ik dat hij ook zou komen. Ik wilde weten wanneer Keisha en Safira er zouden zijn. Keisha zou alleen die vrijdag nog werken en Safira plakte er nog een dag aan. Beiden vonden maar dat Seqoya die vrijdag maar moest komen en snel. “OK, OK,” zei ik “ruhig, ich soll es fragen”
Helaas was het al weer tijd om te gaan. Ik stapte naar DeSouza om afscheid te nemen. Tijdens dat afscheid passeerde Chrystelle ons en kuste een man op de mond. Ik stond erbij en keek er naar. Daarna keek ik naar DeSouza die mij stond aan te staren en zei: “ik kijk even hoe verliefd je kijkt” . Ik gaf hem de hand om te vertrekken en vertelde hem dat ik volgende week er weer zou zijn. “Maar dan vier ik mijn verjaardag” zei DeSouza beteuterd. “Dan zal ik op die desbetreffende dag juist niet komen” reageerde ik begripvol. Ik wilde net zeggen dat dat wel een nominatie waard zou moeten zijn, maar DeSouza was mij net voor: “Dat is een nominatie waard” . Ik zwaaide naar DeSouza en vertrok. Op de terugweg naar de kleedkamer kwam Denise met een sleutel aanlopen. Ik wees naar de sleutel en riep verheugd: “you look in my brain” Ik kreeg een glimlach van Denise waarna ze haar klant bij de arm pakte en waarschijnlijk dacht: “hurry up, before that fool starts to talk more to me” In de kleedkamer kleedde ik mij om en slenterde naar de balie waar Chrystelle al beteuterd stond te wachten. “All good things come to an end” riep ik. Ik gaf haar een afscheidskus en verliet GT. Ik stapte in mijn auto en reed weg richting de ondergaande zon aan de horizon, terwijl in de verte mijn mondharmonica al melodramatisch klonk en ik neuriede: “I am a poor loneseome icebear, fucking far, far away from home……..”

lady2
16 oktober 2011, 14:50
Je hebt van die dagen dat alles zich tegen je lijkt te keren , je pinpas raakt zoek , je gaat op je bek in de regen met je fiets en het weer werkt ook al niet mee de laatste dagen , bovendien protesteert de onderrug de laatste dagen
ook weer .
gelukkig heb je dan altijd nog de vrijdagmiddag om naar uit te kijken en dat deed ik na deze donderdag vol tegenslagen nog meer als anders , rond half 12 kon ik zoals gepland vertrekken en onderweg was het toch al redelijk druk op de weg , geen file gelukkig maar flink doorstampen dat was er niet bij , ik nam de gebruikelijke route weer via kaldenkirchen en ik draaide rond half 2 de parkeerplek van heidweg 1 op ,links voorin naast de ingang was er nog een plek vrij maar ik had hem nog niet koud staan of mr parkeerboy floot me alweer terug en verzocht me een andere plek voor mijn rode rakker te zoeken , achterin was er nog eentje vrij dus daar maar heb ik die maar genomen , voor de rest was het helemaal vol op dat moment , ik sloot de auto af en liep naar de ingang , het bekende geratel van het hek gaf weer aan dat ik welkom was een blij als een kind liep ik naar de theke en na overhandiging van mijn printje kreeg ik mijn kortingsbon voor de volgende keer , locker 98 was mij toegewezen en ik liep de kleedkamer in om mijn ijsberenvel aan te gaan passen , waarom zijn die dingen bij mij altijd zo groot , het ijkt wel of ze alleen maar maatje xxl hebben en ook de badslippers vallen altijd groot uit maatje 41 is niet te vinden :confused: , enfin na een verkwikkelde douchebeurt trad ik vol verwachting de barruimte binnen , het was al gezellig druk , de welkomsdrank die bij de theke stond opgedient liet ik nog even staan . Tsjaaaaaaaa mijn kleine geile ijsbeertje in dit hol komen ook eigenlijk alleen maar grote beren , je zal links en rechts nog wat moeten groeien ( of van onder en boven ) :hah::biggrin: , dit berenvel past ons niet allemaal , maarrrrrrr niet getreurt ook jouw velletje zal groeien ( hoop ik ) Hahahahahahaha , groetjes geile donder , ach humor moet er zijn hé ? :smkiss:

CLUBSPORT
16 oktober 2011, 22:35
Tsjaaaaaaaa mijn kleine geile ijsbeertje in dit hol komen ook eigenlijk alleen maar grote beren , je zal links en rechts nog wat moeten groeien ( of van onder en boven ) :hah::biggrin: , dit berenvel past ons niet allemaal , maarrrrrrr niet getreurt ook jouw velletje zal groeien ( hoop ik ) Hahahahahahaha , groetjes geile donder , ach humor moet er zijn hé ? :smkiss:

Mijn velletje groeit zo af en toe wel eens ja LADY 2 :tongue: , meestal van lekkere sexy LADIES:) maar ik heb zo'n gevoel dat jij dat wel weet .

bergm550
16 oktober 2011, 23:35
Geachte leden,

Op zaterdag 15 oktober was ik in Golden Time. Tijdens de dag had ik een zeer mooie vrouw gezien met lange blonde haren en zwarte avondjurk. Het was werkelijk een parel. Een soort zeemeermin. Wegens haar schoonheid werd ze geregeld geboekt en daardoor was er geen komen aan. Helemaal toen nog eens een Amerikaan opdook. Die pannenkoek boekte haar vervolgens de hele avond.

Na einige uren wachten had ik het opgegeven en ben ik op de kamer gegaan met Antoinella. Zij is een Duitse met spaans bloed. Haar service war zeer goed. Daarna ben ik nog op de kamer gegaan met Shakira, een Braziliaanse. Ik was vooral enthousiast over haar borsten. De service was niet slecht.

Er werd ook goede muziek gedraaid:

Peter Wackel - Joana (du geile sau)
http://www.youtube.com/watch?gl=DE&hl=en-GB&v=H7zajn95Uf4

Pitbull - Give Me Everything
http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&ob=av2e

Rico Bernasconi vs. Ace of Base - Cruel Summer
http://www.youtube.com/watch?v=dJQEndkObUY

Ik kon die blonde zeemeermin maar niet vergeten. Dus besloot ik GT ook nog op zondag 16 oktober te bezoeken. Normalerwijze doe ik dat nooit, maar zij was werkelijk een parel. Helaas was ze er niet. Jammer! Hopelijk ontmoet ik haar weer eens op een andere zaterdag.

Bergm550

ketserr
17 oktober 2011, 12:45
Zaterdag 15 oktober.

Na het lezen van dit verhaal zal je snappen waarom ik een dag later dan normaal ben met posten.

Vrijdagavond pleurde ik bijna om van de slaap achter me pc om half 11 maar uiteindelijk leg ik om half 12 in me nest en daar heb ik deze keer zo hard geslapen wat volgens mij nog niet eerder is gebeurd in een nacht voor een dag een GT, hoe dan ook ik was er blij. Ik werd wel om half 6 wakker maar draaide me nog even om en dat kon wel want alles lag en stond er al klaar voor. Na een relaxte rit draai ik de Heidweg op en zie de bekende parkingboy staan die mij natuurlijk één van de beste plekjes gaf. Het plekje van onze Chiwawa was nog vrij dus mischien zou hij nog komen maar hij liet zich niet zien vandaag gelukkig want hij trekt net als een Shiwawa alle vrouwtjes naar zich toe. Ik heb het hier over Cupido de Swiwawa onder de ijsberen. Ik was nog mooi op tijd om het licht aan te doen toen ik naar binnen ging, van Magda kreeg ik kluis 25 (lees je mee Ace2? 25!) en ik zeg; 25? Ze zegt; ja dat is toch je leeftijd? Ik gaf haar en zoen op de wang en liep naar me kluis om me spullen erin te leggen, te douchen en vervolgens naar de bar te lopen. Net toen ik de kleedruimte uitliep kwam ze aangelopen, ik was blij haar weer te zien want ik had haar een paar weken niet gezien. Het was een wederzijdse verbazing toen we elkaar aankeken en ondanks dat de andere theke`s er ook één aan hadden viel het bij haar extra op want ze heeft er niet vaak één aan. Ik heb het hier over TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) in spijkerbroek!
(let op de details in de clip!)

Ik loop naar de bar en zie dat het nog rustig is maar ik zie Adriana aan de bar zitten en loop naar haar toe om haar gedag te zeggen en al snel zat ik naast haar aan de bar. Jacky die er weer is sinds lange tijd was erbij komen zitten en terwijl ik erbij zit hebben die twee het over mij in het Duits natuurlijk wat ik niet ken verstaan maar vraag toch waar ze het over hebben. Adriana had tegen Jacky gezegt dat ik haar persoonlijke masseur ben en dat ik haar vandaag weer moet masseren. Ik kon nog net me bakkie zwasse thee opdrinken voordat ze me meenam naar de kino om daar die massage te geven. Terwijl ik hiermee bezig ben zien een aantal dames mij bezig en ik denk als die straks maar niet komen vragen of ik dat ook met hun ken doen, ik kwam om te ketse dus eigenlijk heb ik daar dan geen tijd voor. Met die massage die ik gaf was een groot deel van haar pijn weg.
Ik had nog niet gegeten en na die massage werd het daar toch wel tijd voor dus wil ik een paar broodjes pakken maar die waren bijna op en de kaasplato was ook weg om aangevuld te worden dus liep ik nog maar eens een rondje en belde Thailandboy even op want die had mij gebeld toen ik stond te douchen net nadat ik binnen was gekomen. Hij wilde weten of de dames uit de donkere hoek al aanwezig zijn want hij was onderweg. Ik zeg; je ziet het wel als je er bent en ik hang op. Uren later komt hij binnen.
De broodjes waren weer aangevuld en ik leg er een paar op een boord met kaas en ham. Ik ga aan de bar zitten en de Hongaarse bardame weet dat ik daar een zwasse thee bij neem dus die pakt ze voor me. Ik gooi er suiker in voordat ik de thee laat trekken en dan krijgt het water een erg vreemde uitstraling wat TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) die even wat te drinken kwam halen ook opviel en vraagt me wat ik erin heb gedaan. Ik kwam niet uit me woorden of ik moest even nadenken toen TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) voor me stond. Suiker zeg ik. Oooh zegt TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ). Ik zit die lekkere broodjes naar binnen te werken en probeer online te komen maar helaas ging dat niet en zie ik het al drukker worden.

Ik loop wat rond en ik kom Envert tegen die tegen me zegt dat er vandaag drie aan moeten geloven en toen had hij er al twee gehad als ik me goed herinner waaronder een nieuwe Sina genaamd. Duits, blond, leuk jong gezicht maar lichaamelijk al wat jaartjes heeft. Een echte gfe volgens hem, ik vond alleen haar gezicht de moeite waard maar dat is niet genoeg om aan de ketsnorm te voldoen. Zij zou het dus niet worden en eigenlijk hoopte ik ook dat een favoriet van mij er zou zijn maar die kwam weer niet opdagen. Ik zie een paar dames te laat binnenkomen die er altijd al vroeg zijn, waaronder Lisa en Martha, om de odols te verwerken. Nadat ik even in me kluis ben geweest zie ik twee Brabanders binnenkomen die ik toevallig vorig jaar in GT ontmoet heb en ik roep naar die twee en gebaarde met me handen dat ze zich gedeist moeten houden want anders zouden ze net als de vorige keer er weer uitgepleurd worden. Magda en TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) staan te kijken hoe ik die twee toespreek, de rest van de dag waren ze wel weer druk maar ook vroeg weer weg. Ik had iemand zien lopen die ik vorige week ook op de meeting had gezien maar wist niet meer wie het was dus ging ik daar eens een praatje meemaken en dat bleek Pommetje Horlepiep te zijn, Salitos dus. Met hem nog een aardig tijdje staan praten want ik had hem een beetje in de gaten gehouden want hij zit al die meiden gek te maken heb ik gezien. Helaas ging hij er al vroeg vandoor. Inmiddels zijn Thailandboy en de Klaagbelg Raul7 gearriveerd. Die Klaagbelg liep al snel te klagen dat zijn dames van zijn afwerklijstje er niet zijn, Thailandboy verdween met Jossy naar de kamer en ik had Franse Chantal op het oog die ik eerder het Roemeense cente bakkie noemde in een live verslag. Ik maak met Envert een praatje en zie Lucia binnenkomen en denk dat gaat ze worden maar uiteindelijk bleek het gevoel wat ik had toen ik met haar op de kamer was anders uit te pakken.

Nadat ik met Lucia van de kamer kwam liep ik na het douchen naar de bar waar ik naast Thailandboy wou gaan zitten maar net op tijd zag ik dat het een dubbelganger van hem was. Moet niet gekker worden vorige week een dubbelganger van Badslippers en vanmorgen lees ik over een Ketserr look a like.... Ik loop naar de andere kant van de bar en wil wat bestellen en ik word door Sportmaatje opzij geduwd, nou ja dat probeerde hij. We groeten elkaar en ik zie Maggie achter de bar staan ze komt naar me toe voor een knuffel en vraag wat ik hebben wil. Bergmans is nu ook binnen. Ik probeer online te komen wat toen wel lukte maar het was tijd om te gaan kanen dus werd het een kort berichtje.
Speciaal voor Nikxxx het menu van gister; aardappelen, groente, rijst, mosselen, karbonade, en halve kippen en dat smaakte weer goed wat mischien ook wel komt doordat de goede koks er gister stonden. Ik zit met Bergmans en Sportmaatje te eten en zie Thailandboy samen met Lovely op een bank te dineren ze zitten erbij als een getrouwd stel bij die na het eten samen in een kamer verdwijnen. Aan één bord hadden we niet genoeg dus gingen we voor een tweede ronde, ik sta in de rij en Camilla hangt met die Hongaarse aan me schouders, maar toen bleek onze plek bezet te zijn en moesten we ergens anders gaan zitten en dat kon alleen bij Lisa aan tafel maar Sportmaatje voert een soort van koude oorlog met Lisa en wilde niet bij haar aan tafel gaan zitten. Ik zeg tegen hem dat we daar gewoon gaan zitten en ik wel naast Lisa ga zitten. Sportmaatje zegt dat hij hoopt dat als hij ga zitten zij het niet erg vind als ik hier ga zitten. Lisa legt haar hand op me schouder en zegt dat vind ik ook niet want ik ben klaar met eten dus ben weg hier. Na het eten loop ik naar me kluis en loop bijna TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) omver.

Het werd weer tijd om er weer één uit te kiezen dus loop ik weer rond en ik loop recht op Antoinella af en dan is het niet nadenken maar sloesol! We knuffelen, ze zegt er net 6min te zijn en ik vraag of ze vrij is wat ze beantwoord met; nee. En op dat moment komt die Klaagbelg aangelopen die haar dus eerder had gezien dan mij en ging met haar naar de kamer. Niks aan de hand en ik zeg tegen haar; oooh hij weer. Waar ze wel om kon lachen want een tijdje terug gebeurde dat ook. Ik ging ervan uit dat die Klaagbelg als hij met Antoinella klaar zou zijn dat hij haar dan bij mij zou afleveren zodat ik er dan mee kon maar nee hij laat ze daarna gewoon vrij rond lopen en ik haar vervolgens weer misloop. En die Klaagbelg? Die is er snel tussenuit geknepen en gevlugt naar Belgie maar als ik hem weer zie zal hij er niet zo makkelijk vanaf komen. Ik loop weer verder en ga de kino in waar op dat moment niet veel te beleven was, toen ik eruit wilde lopen kwam TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) binnen en ik kijk haar aan en ik maak een geluid van; oohhmmm. Hier kon ze wel om lachen en we gingen allebei de kino uit. Ik had Hanna voor het eten al rond zien lopen en herkende haar gelijk, ik liep nog steeds rond en kwam haar tegen. Ze zag me, omhelsde me gelijk en zoende me gelijk. Ze is terug van vakantie en ze kreeg het voor elkaar om me over te halen om naar een kamer te gaan maar dit keer wel beperkt tot een half uur waar ik geen spijt van heb.

Op dit moment van de avond was het weer druk en ik zit met Bergmans wat te praten. Hij kon ze draai niet vinden want de dames waar hij zin in had waren er niet (Elizabeth, Criss) waren er niet maar wel een nieuwe blonde en dat was er zeer zeker één volgens de ketsnorm maar ze werd heel de avond bezet gehouden door een pannekoek. Bergmans had zijn zinnen op haar gezet en had geen zin in een andere dame en begon al te roepen dat dit de eerste keer zou zijn dat hij ongepomt weg zou gaan. En het werd nog gekker want op gegeven moment zegt hij; desnoods sleep ik TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) een kamer in. Waarop ik zei dat ik dan met hem mee ga maar hem wel gelijk die kamer weer uit pleur. Hierna gingen wij onze eigen weg weer en ik kom Franse Chantal tegen die ik in de middag al op het oog had en ze weet me over te halen om met haar een potje te gaan ketse, vanwege de sloesolwachtijd zou het de kino worden maar uiteindelijk heb ik haar leggen ketse waar we normaal zitten te dineren. In de tent buiten dus.

Ik ga met Sportmaatje een luchie scheppen buiten want die vloerverwarming is wel lekker maar als het druk is word het erg warm binnen, buiten worden we aangesproken door een paar groene flesjes met accent. En wat gebeurd er al ik met een accent word aangesproken dan zal ik het niet laten de mijne even te versterken. Na een paar minuten sta ik al te sterven van de kou en ga weer naar binnen want het was ook pizza tijd en zie ik Antoinella maar ze is alweer bezet. De pizza was weer lekker maar de vier stukjes vielen toch wat zwaar op mijn maag dus zoek ik wat rust in de kino waar ik voor de zoveelste keer door Gaby word aangesproken dat ik een goede man ben en dat zij goed ken kluiven en ketse. Ik vraag aan haar waar Knoetje is waar ze vorige week twee keer mee geweest is want dat is een bekende van mij, toen werd ze wat rustiger dus ik weet niet wat Knoetje met haar heb gedaan maar blijkbaar is Knoetje de ware voor haar. Ik was even weze pissen en ik zie dat Sportmaatje een probleem heb met zijn kluisje want die ging niet meer op slot en Magda staat erbij, ze loopt weg met zijn polsbandje waarna TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) erbij komt en probeerd het nog een keer en nu lukt het wel waarop ik tegen TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) zeg; dat Sportmaatje geen echte vent is.

Een aantal namen van aanwezige dames;
Angela - Quna - Nora - Gaby - Adriana - Shanti - Lulu - Jacky - Sofia - die enorme Roemeense - Laura - Dunja - Anca - mischien wel 7 nieuwe - Cristina - Jana - Samira - Martha - Miriam - Sara - Ola/Ela - Sina - Nellie - Nina - Jossy + plus nog 4 uit de donkere hoek - Lisa - Mali - Janine - Alise - Chantal - Anastasia - Dilara - Flo - Denise - Sonja - Joy - Lovely - Johanna - Mandy - Shakira - Antoinella - Hanna - Lucia - Andrea - Mia - Samantha - een groot aantal waar ik de naam niet van ken - Stefania - Vicky - Lydia - Mila - Camila

Ik word al aardig moe en loop wat rond en word geroepen door Chantal die nog een keer de ketszwans wil hebben maar ik zit er al aardig doorheen en ik moet eigenlijk naar huis want voor de volgende ochtend/middag stond er een tourtocht op de racefiets in de agenda. Ik sta voor haar en zij zit met de benen wijd op de kruk en we knuffelen wat, zoenen wat, dollen wat, ze pakt de ketszwans beet en wil dolgraag nog een keer en eigenlijk wil ik het ook. Maar ik sta weer sterk in me Badslippers dus doe ik het niet. Maggie komt langs met een papiertje waarop een automerk en kenteken op staat en vraagt of die van mij is maar ze komt erachter dat ze dat niet aan mij hoefde te vragen want ze heeft de ketsmobiel al een paar keer gezien.
Ik kom Bergmans tegen die steeds dieper in een herfstdepressie komt te zitten omdat dat blondje maar bezet word gehouden en ik raad hem er een paar aan wat hij liever niet heeft. De vorige keer heb ik hem Criss aangeraden en daar was hij zeer tevreden over. Ik stond erop dat hij voor een andere ging ipv die blonde voordat hij zich aan TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) zou vergrijpen want ik stond op het punt te vertrekken en daar zou ik dan niet bij zijn. Uiteindelijk hoorde ik hem zeggen dan ga ik voor Antoinella en even later zie ik ze samen naar een kamer lopen en ik loop haar heel de avond mis... Ik heb inmiddels vernomen dat hij zeer tevreden was.

Ik besluit een laatste rondje te lopen en een paar dames gedag te zeggen waaronder Chantal die ik in de kino tegenkwam en weer was het moeilijk haar van me af te slaan maar de volgende keer gaat ze er wel aan. Bij de bar Maggie geknuffeld. Terwijl ik me sta om te kleden om de beschaafde wereld weer in te gaan komt Sportmaatje aangelopen waardoor ik uiteindelijk nog laat ben door al dat gelul wat we nog deden. Uiteraard haalt Magda het bandje van me pols en ik krijg een knuffel van haar en naast haar staat TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) die ik aankijk en van haar kreeg ik ook een knuffel, ze wenst me een goede nacht waarop ik zeg dat ik eerst nog een uurtje of 2 moet sturen met de ketsmobiel. Ze kijkt me verbaasd aan en vraagt waar ik vandaan kom en ik vertel waar vandaan en dat ik nog een tocht op de racefiets moet rijden dit weekend waarop ze reageerd met; wow! Uiteindelijk loop ik toch naar buiten om dus een andere keer weer naar binnen te lopen.

Ik heb nu een aantal keren TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) genoemd en dat is een begin van een missie want wat Knoetje is gelukt door lang aandringen bij de theke van Living Room moet mij het ook lukken al zal het een zware strijd worden. En die knuffel die ik kreeg van TATJANA (http://www.youtube.com/watch?v=7iYpboTjtoQ) was niet de eerste dus er zit al schot in.

seqoya
17 oktober 2011, 12:58
Gisteren even aangesproken door een hele mooie blonde russische ze werkt er volgens mij al wat langer .. heeft lang blond haar ...echt heel mooi modellook gezicht en grote silli borsten denk goede cup D.

Spreekt vloeiend accentloos duits...maar helaas ben ik erg slecht in namen dus kan haar hier niet meer terugvinden. Normaal heb ik mijn neef die alles voor mij onthoud tijdens een clubbezoek maar die was er niet bij gisteren en Badslippers had zijn slippers op dat moment uit en lag in bad te bubbelen !!

Wie weet wie dit zou kunnen zijn?

gignnl
17 oktober 2011, 13:41
Tatjana kettse....daar hebben ze een film over gemaakt,Mission Impossible.

axel_321
17 oktober 2011, 22:43
Gisteren even aangesproken door een hele mooie blonde russische ze werkt er volgens mij al wat langer .. heeft lang blond haar ...echt heel mooi modellook gezicht en grote silli borsten denk goede cup D.

Spreekt vloeiend accentloos duits...maar helaas ben ik erg slecht in namen dus kan haar hier niet meer terugvinden. Normaal heb ik mijn neef die alles voor mij onthoud tijdens een clubbezoek maar die was er niet bij gisteren en Badslippers had zijn slippers op dat moment uit en lag in bad te bubbelen !!

Wie weet wie dit zou kunnen zijn?

Dit is hoogstwaarschijnlijk Anestasia, spreekt inderdaad vloeiend Duits en bovendien redelijk Engels, vlotte meid, goede babbel, goede service en vriendelijk. Ik was vorige week met haar op de kamer en had haar nog nooit gezien maar ik zag onmiddeliijk dat ze het proberen waard was. Heerlijk hoog pornogehalte en wat mij betreft groot herhalingsgevaar. Werkt 10 tot 15 dagen en dan weer eenzelfde periode af. Woont in XX en houd van reizen dus het is niet moeilijk om een goed gesprek met haar te hebben voor wie dat op prijs stelt.

Axel

Big30
17 oktober 2011, 23:17
@axel321:
Paspoort staat al on-line. In Gt algemeen alleen Gt algemeen beschouwingen!

Boy69
18 oktober 2011, 07:43
Gisteren een bezoekje gebracht aan GT.
Waar ik gepland had de hele avond te blijven, hield ik het echter al na 1,5 uur voor gezien.

De maandag is over het algemeen gezien de minste dag in een club, maar nog nooit heb ik zo weinig dames gezien in GT.
Van de aanwezige dames viel het overgrote grootste gedeelte optisch gezien buiten mijn doelgroep.
Alleen Viky en Louana behoorde tot de kanshebbers.

Als eerste Viky meegenomen naar een kamer, waar ze me tot volle tevredenheid verwende.
Ik overwoog om te wachten op Louana, maar koos ervoor om GT te verlaten en later in de weer terug te keren.

axel_321
18 oktober 2011, 10:26
All clear, thanks.
Axel_321

Picasso 1
19 oktober 2011, 19:38
Mijn vandaag gewonnen vrijkaart is deze keer geen twee maanden op de kast blijven liggen.
Aanwezige dames: Lara, Lia, Jana, Christelle, Jossy, Sonja, Jenny, Jenny (ex LR), Shakira, Emma, Lisa, Flo, Lucia, Mali, Jana, Joy, DeSousa, Lulu, Tanja, Alexia, Shiela, Antonella en nog een hele reeks die ik niet bij naam ken.
Nikka is er niet.

yep3
20 oktober 2011, 13:17
Gt 19.10.11

gisteren rond 16.00 aangekomen bij gt, auto helaas bij tierpark moeten zetten.
Er heerste al vroeg een geile stimmung, deze sfeer vind ik persoonlijk 1 van de pluspunten van deze club.
Rondgelopen en verschillende potentiele kamermeisjes gespot.
Wie was er niet? marijke, angela en candy jammer!
Wie waren er wel die mij bevielen:lia,lisa, nathalie, kira, samina, denise, barbie en melissa.
1 schoonheid wasrvan ik de naam niet weet. Een stijlvol hertje met kleinere siliconenborsten, donker haar en zit vaak in de banken als je de bar binnenkomt rechts, lekker wijf.
De sfeer zat er goed in, in de kino werd flink geneukt waardoor ook de voyeurs op hun wenken bediend werden.
Ik heb zelf nog nooit in de kini iets gedaan maar ga dit binnenkort eens uitproberen!
Wat opviel was het hoge aantal vrouwen met megaboob borsten.
Leuke avond gehad

jacky pakutra
20 oktober 2011, 14:00
Gt 19.10.11

gisteren rond 16.00 aangekomen bij gt, auto helaas bij tierpark moeten zetten.
Er heerste al vroeg een geile stimmung, deze sfeer vind ik persoonlijk 1 van de pluspunten van deze club.
Rondgelopen en verschillende potentiele kamermeisjes gespot.
Wie was er niet? marijke
Geloof het of niet, maar ik verwacht binnenkort een update over de mogelijke clubactiviteiten van deze inmiddels 19 jarige meid te kunnen mededelen. Helaas kan ik er op dit moment nog niet meer over zeggen..maar ik houd de geïnteresseerden op de hoogte zodra ik meer weet...



Sent from my iPhone using Tapatalk

yep3
20 oktober 2011, 14:12
dit gaat de gemoederen natuurlijk bezig houden...tipje van de sluier???

TPL
20 oktober 2011, 15:53
Mede-IJsberen,

De 18e een hele dag doorgebracht in Schieferhof, 4 Leistungen gemacht, overnacht in Reuters. Terug naar huis toch maar even langs GT gegaan. Rond 13.00 uur aangekomen en al gauw viel mijn oog op Chrystel... blokhutje bezocht... Ze stripte op zeer aantrekkelijke wijze haar slipje uit, waarbij ik een zeer mooi uitzicht kreeg op de Dominicaanse billenpartij (en die mag er zijn :asshole:). Na wat wederzijds gefriemel haar gebeft, waarna ze mij zodanig lekker pijpte dat ik bijna tegen de muur aan spoot. Was van plan haar doggy te nemen, maar daar was het al te laat voor :betrunken:. Komt later nog wel eens...

laplagne
20 oktober 2011, 16:26
Het zou Leonie kunnen zijn, die mij vorige week vertelde dat ze twintig jaar was. Inderdaad een schoonheid die alleen rechts bij de ingang zat. Zie anders mijn verslag van 12 oktober na mijn bezoek op de tiende. Ik begreep dat Leonie vaak op de zogenaamde doordeweekse dagen aanwezig is.

bosbeer
21 oktober 2011, 01:11
Ongelooflijk mooie GT donderdag vandaag. Toen ik om 15.00 uur de barruimte binnenkwam na mijn kleren in kluis 35 te hebben gepropt, werd ik blij verrast door de hoeveelheid mooie vrouwen die zich daar bevonden. En het werden er steeds meer, ze kwamen uit alle hoeken. Ook werd het tegen 17.00 uur behoorlijk druk met beren. Maar omdat er veel beren weinig aktief zijn en in de banken liggen te hangen, was er feitelijk een damesoverschot. Vrouwen als Lisa en Nicolle zaten soms wel een uur aan de kant en probeerden de aandacht te trekken door de langslopende beren aan te tikken. Nora liep weer rond met haar gezicht op onweer en Sonja heeft een mooie neue Frisur. Erg veel nieuwe vrouwen ook weer, en ook hele mooie. Wel klaagden ze dat het buiten zo koud was. Van de crisis wordt door GT niet veel gemerkt, zeg maar niets. Daarom zouden ze het slot van het toilet bij de Theke weleens mogen repareren, want dat is al 6 maanden kapot. Leona vroeg me op wacht te gaan staan toen ze erin ging. En de steeds maar naar beneden zakkende toiletbrillen zijn ook niet ideaal als je staat te plassen. Maar een kniesoor die erop let, je komt voor de vrouwen en niet voor het toilet. Het eten was ook weer uitstekend verzorgd, o a mooie biefstukken en een pasta met zeevruchtensaus die vol zat met garnalen. Na het eten gekamerd met Mali, die het 's middags al 20 keer gevraagd had. Middelmatige sessie. Mali is een vrouw die nogal primair reageert. Ze zei me dat er 5 minuten wachttijd was voor een sleutel, dus ging ik buiten uit de koelkast nog een Beck's Ice halen. Toen ik weer binnenkwam liep ze woest op me af en riep kwaad dat ze me overal had lopen zoeken. Nou, de stemming zat er dus al lekker in voordat we op de kamer waren. Echte passie is er niet bij, maar ze doet op haar manier goed haar best. Geen herhalingsgevaar voor mij. Om 21.30 de Duitse Judy uitgekozen voor de 2e kamergang. Ze zat de hele middag een beetje bedeesd op een bank, samen met haar Duitse vriendin Michelle. deze dames zijn psa 3 dagen in GT, daarvoor waren ze in Freude .Judy is een heerlijk 24 jarig naturel-meisje, met lang middelblond haar, geen tattoo's en cup b/c. Ze pijpt geweldig, laat zich gewillig beffen waar ze zichtbaar en hoorbaar van geniet, en doet alles wat je maar lekker vindt. Prima meid, herhalingsgevaar is erg groot.Helaas miste ik mijn woensdagberenvrienden, want het was donderdag. Ook De Paus was er niet. Maar de volgende vrouwen wel:

Shaira(Tun), Nora, Lovely, Lin, Louana, Sandra(R), Alice, Lara, Nicolle, Sandra(B), Bunny, Joanna, Tanya, Dunya, Doro, Jenny( weer terug, had lopende bandwerk), Heidi, Bamella, Griekse Christina, Elisa, Florentina, Julia(Rosa), Lisa, Mali, Julia (It/Du), Valentina, Naomi, Rita, Jana, Sissie, Monica, Karina, Marcella, Ela, reuzin Ella, Angelina (2x), Antoinella, Janine (nichtje van Anita), Soraya (Egypte), Maggy, Kristal (Dom. Rep), Pamel (Dom Rep), Milis (Tu), Janine (Dui), Sinem, Deria, Ramona, Laura, Elisabeth, Leonie ( ex Leona/Fox), Djuna (T), Viktoria, Tattoo-Yvonne(nog hoeriger kan amper), Gaby ( ineminie-vriendinnetje van Patrizia), Mary, Judy ( ex-Lara in Freude), Michelle( ex-Freude, vriendin van Judy), Serena, Anka, Mandy, Denise, Cejda ( schitterend en zeer sympathiek Turks Meisje met halflang scheefgeknipt gitzwart haar , spreekt prima Duits en was voor de 2e dag in GT, heeft daarvoor slechts 4 dagen in LR gewerkt, zit dus niet zo lang in het vak.) The Golden Lady, Sherin ( mooie Marokkaanse met rood krullend haar), Sheila, Barbie, Jossy, Sonja, Alessia(Italiaanse met kort blond haar) , en nog meer waar ik de namen niet van weet.

Tatiana liep rond in een kort zwart rokje en zwarte panties met een zwarte trui erboven. ( speciaal voor de fans). Rest mij nog Ketserr beterschap te wensen namens alle beren. Onze vriend is geveld door griep met stevige keelpijn, vermoedelijk vorige week opgelopen in GT. U kunt hem een kaartje sturen, adres op te vragen bij GT.
Voor iedereen die de komende dagen naar GT gaat hoop ik dat de dames van vandaag blijven komen. Zelden zoveel lekkere ballen en billen bij elkaar gezien.

jacky pakutra
21 oktober 2011, 11:39
dit gaat de gemoederen natuurlijk bezig houden...tipje van de sluier???

Dit is helaas het enige wat ik er op dit moment over kan zeggen, okee, één klein tipje: dat dit in GT zal gaan gebeuren, is niet uitgesloten, maar niet waarschijnlijk. maar als het wat concreter is, volgt er, zoals beloofd, meer. sorry

Ace2
21 oktober 2011, 21:12
Ace2 en Ketserr zal ik ook nog even noemen, beide hebben altijd leuke details in hun recensies zitten en met name Ace2 geeft er soms een prikkelende draai aan, dat het resultaat soms niet geheel conform de waarheid is, ach, zolang het de lezer vermaakt is het doel van de journalist bereikt.
greetz,

JP



Bijzondere dank ook voor de woorden van Jacky Pakutra die mijn one-liners op waarde weet in te schatten en begrijpt dat treffende eenregelige humordimensie van essentieel belang is voor de moderne ijsbeer die vanuit tijdsefficiency redenen niet toekomt aan het lezen van Ace2 type verslagen.



Donderdagmiddag had ik tijd gemaakt voor mijn wekelijkse GT-bezoekje. Ik arriveerde zo tussen 13.00u en 13.30u. Het was best druk met veel beren, maar nog meer vrouwen, zoals: Lulu, Nathalie, Camelia, Shaira(Tun), Nora, Lovely, Lin, Louana, Sandra(R), Alice, Lara, Nicolle, Sandra(B), Bunny, Joanna, Tanya, Angela, Dunya, Doro, Jenny, Heidi, Bamella, Christina, Elisa, Florentina, Julia(Rosa), Lisa, Mali, Julia (It/Du), Valentina, Latitia, Rafaela, Naomi, Rita, Jana, Sissie, Monica, Karina, Marcella, Ela, Ella, Angelina (2x), Antoinella, Janine, Louana, Rosalinda, Laura, Andrea (ro) Soraya (Egypte), Maggy, Chrystelle, Pamel (Dom Rep), Milis (Tu), Janine (Dui), Sinem, Deria, Ramona, Laura, Samantha, Jana, Elisabeth, Leonie ( ex Leona/Fox), Djuna (T), Viktoria, Yvonne, Gaby, Mary, Maria, Pauola, Maggy, Judy, Michelle, Serena, Anka, Mandy, Denise, Cejda Sherin, Sheila, Barbie, Jossy, Sonja, Alessia, Vivian en Marcella

Het oogde allemaal gezellig en al helemaal toen Rafaella ten tonele verscheen. Daarmee had ik wel een probleem want ook Chrystelle had haar ogen op mij laten vallen. Ik verstopte mij in een hoekje en ging rondjes lopen, waarbij werd opgejaagd door Chrystelle en ik zag Rafaela zoeken. Tijdens dat lopen liep ik tegen Rafaela op die van Latitia had gehoord dat ik er ook was. Ik twijfelde niet langer en ging met Rafaela naar de kamer waar we 3 uur bleven. Ondanks dat het voor haar werk was en toneelspel daarbij hoort ervoer ik het als weergaloos, maar daar zal ik jullie niet mee vervelen.

Nadat ik van de kamer kwam ben ik gelijk weg gegaan. Toen ik helemaal was aangekleed zag ik nog net WaldBär de kleedkamer verlaten. Ik riep hem nog wel, maar hij schoot snel de barruimte in.

Het was een geslaagde dag waarvan ik heb genoten.



Ik hoop aan de wensen van de moderne ijsbeer tegemoet te zijn gekomen met de bovenstaande recensie.

paul-kuhn
22 oktober 2011, 02:44
ist gulia mittlerweile wieder aufgetaucht??????
sie wollte sich ihre boobs nochmals ein wenig vergrößern lassen und ne kleine korrektur der nase vornehmen lassen....

Picasso 1
22 oktober 2011, 03:12
Vandaag in GT ook weer een mooie gevarieerde line-up met weer een aanvulling van nieuwe mooie dames. Erg knap hoe GT het presteert om geen verlengstuk te worden van Boekarest (zoals vele andere clubs in de regio en inmiddels ook in Hessen) en ons voorziet van een zeer aantrekkelijke line-up van ongeveer 70 dames uit een hele scala aan landen zoals Duitsland, Polen, Oekraine, Rusland, Litouwen, Turkije, Brazilie, Domenicaans republiek, Egypte, Marroko, Italie, Hongarije, China, Indonesie, Tsjechie, Tunesie, Thailand, Ghana, Cuba, Colombia, Slowakije en........Roemenie. Daar kunnen andere clubs in NRW een punt aan zuigen want het is niet voor niks dat GT vaak zo druk is. Dat laatste is dan weer tegelijkertijd het nadeel van GT want vandaag heb ik samen met een nieuwe dame anderhalf uur op een sleutel moeten wachten, wat met deze nieuwe dame (Sara, Duits) overigens geen straf was.

hp001
22 oktober 2011, 06:25
Zie onder.

hp001
22 oktober 2011, 06:28
ist gulia mittlerweile wieder aufgetaucht??????
sie wollte sich ihre boobs nochmals ein wenig vergrößern lassen und ne kleine korrektur der nase vornehmen lassen....

Volgende week terug.

Carlitos
22 oktober 2011, 08:00
@Picasso 1: Was dat die blonde Duitse Sara/Zara? Lange blonde haren en postuur iets voller? https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27621-Zara-(Duitse)-ex-YY

paul-kuhn
22 oktober 2011, 09:14
danke ;-)
bin mal gespannt

Picasso 1
22 oktober 2011, 09:50
@Picasso 1: Was dat die blonde Duitse Sara/Zara? Lange blonde haren en postuur iets voller? https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27621-Zara-(Duitse)-ex-YY

Ja, komt sterk overeen. Lengte is trouwens 1.80 en ze zit al een paar jaar in het vak (Panthera, LR, YY, etc.). Ik kende haar van een jaar terug. Geen newbie dus, leeftijd lijkt me dan ook wat hoger. Overigens groot kans dat het een eendagsvlieg is aangezien ze bij veel clubs even langs hopt.

bosbeer
22 oktober 2011, 13:17
WaldBär [/B]de kleedkamer verlaten. Ik riep hem nog wel, maar hij schoot snel de barruimte in.

Het was een geslaagde dag waarvan ik heb genoten.

Ik snap er geen reet van, want ik heb je Porsche helemaal niet zien staan. Maar ze zullen je wel weer rechtstreeks door hebben gestuurd naar het Tierpark. Ik heb nog wel gezien dat op locker 66 een kaartje met : " reserviert fur Ace2" geplakt zat. Jossy en Serena vertelden me later nog dat ze niet met je naar de kamer wilden omdat je je baard had laten staan. Jammer dat ik niet heb kunnen zien of je er nu nog beter uitziet dan anders, maar hopelijk zie ik dat binnenkort. Ben benieuwd. Gr, Bb.

Ace2
22 oktober 2011, 14:47
Ik snap er geen reet van, want ik heb je Porsche helemaal niet zien staan. Maar ze zullen je wel weer rechtstreeks door hebben gestuurd naar het Tierpark. Ik heb nog wel gezien dat op locker 66 een kaartje met : " reserviert fur Ace2" geplakt zat. Jossy en Serena vertelden me later nog dat ze niet met je naar de kamer wilden omdat je je baard had laten staan. Jammer dat ik niet heb kunnen zien of je er nu nog beter uitziet dan anders, maar hopelijk zie ik dat binnenkort. Ben benieuwd. Gr, Bb.

Ik had mij al omgekleed en kwam net van het toilet aangelopen toen jij de kleedkamer uit ging. Ondanks mijn gebrul reageerde je niet, behoudens dat je harder ging lopen.
Ik had een zonnebril op mijn porche gelegd, zodat die niet gelijk herkend zou worden. Slim he. Ik had trouwens lockertje 21. "Genau deine schwanze" zeiden ze nog bij de balie. Maar misschien verwarden ze mij met Ketserr en hebben ze een ander lockertje alsnog gereserveerd. Dat was uiteindelijk niet nodig, want ik ging vroeg naar huis.

Jossy zag er weer oogverblindend mooi uit. Weken lang vond ik dat ook, zodat ik vorige week was omgeturnd om haar weer eens te kameren en net op die dag vond ik haar schoonheid tegenvallen. Ik besloot dat ik niet voor haar was bedoeld en juist dan ziet ze er weer schitterend uit. Kan iemand het nog volgen?

Eigenlijk wilde ik naar LR gaan om SFL een hand te geven en ik dacht dat het verstandig was om mij niet te scheren. Dan maakte ik meer kans om in de hierarchie der Bulls weer wat te stijgen. Onderaan de voedselketen staan begint na verloop van tijd ook te vervelen. Jammer dat Jossy en Serena die stoere look niets vonden. Maar mijn andere look vinden ze ook niets. Wat beter oogt mag je eventueel aanstaande woensdag zelf beoordelen.

bosbeer
22 oktober 2011, 16:31
Leuk, ik zal een scheerapparaat meenemen voor het geval je zo niet aan de bak komt bij je geliefde vrouwtjes. CU.

ilovethaigirls
22 oktober 2011, 22:13
Sinds ik weer een ijsbeer geworden ben (lees van een roze wolk ben afgevallen), zit ik zowat elke week in GT. Wou deze week eens een keertje overslaan maar als een dame dan heel lief vraagt of je toch niet komt, dan is het weer ontzettend moeilijk om neen te zeggen.

Om nou zoals MJ al om half 11 voor de poort te staan, dat vind ik er ook een beetje over, maar zo rond half 12 kwam ik toch al in het oord van verderf aan. Aan de theke werd ik zowaar ontvangen door ex-miss-ijsberenforum Ella. Zoals bijna steeds kreeg ik weer een te kleine badmantel toegestopt en ik vroeg haar heel beleefd of ik toch minstens een XXL kon krijgen. Voor jou doe ik alles zei ze, waarop ik haar verzocht om dan maar een sleutel te halen. Nou jullie ijsberen nemen ook alles verkeerd op lachte ze.

De eerste dame die ik zag was zowaar ketserr zijn golden lady. Man is dat toch een slechte week om ziek te worden want ze zag er ontzettend goed uit. Ze liep ganse dag naar de ketszwans te zoeken maar tevergeefs. Ze is dan ook heel vroeg en zeer teleurgesteld naar huis gegaan.

Bij binnenkomst werd ik al dadelijk begroet door Mr. Warsteiner en nog een paar andere ijsberen. Er waren op dit vroege uur toch al behoorlijk wat dames aanwezig. Evita was weer terug en zag er beter uit dan ooit. Nellie kwam binnen en zag er ontzettend geil uit in een panterbikini maar ik stelde haar weerom teleur gezien ik al een afspraak had. Volgende week ga ik dat echter goed maken.

Ik liet Sofie maar effe weten dat ik er was en even later trok ik voor een goede 2 uurtjes in afzondering. Ik nam dan maar 2 uurtjes pauze zodat Van Dattum niet te lang moest wachten en toen die terug was, ben ik weerom meer dan 2 uur met Sofie vertrokken.

Tijdens mijn pauze heb ik effe 2 nieuwelingen de club getoond en toen ik hen de kino toonde, heb ik heel hard geroepen “diese sind neu”, waarop beide heren een ganse horde dames over zich heen kregen.

In tegenstelling tot de tijd waar ik nog een zeer monogame ijsbeer was, werd ik tijdens die pauze ook nog geregeld aangevallen. Zo kwam Jessica wel heel erg hard proberen om mij naar een hutje te krijgen en aan de kino werd ik staande gehouden door Sisi. Madalina kwam nog even bij mij en zo leerde ik weer een voor mij nieuwe Roemeense Morena kennen. Ik was ook zeer onder de indruk van de borsten van Jenny.

Toen ik zo rond 7 uur van de kamer kwam, werd het toch wel behoorlijk druk en ik besloot dan maar om naar huis te gaan. Bij de uitgang gaf ik Tatiana niet één, maar twee knuffels en zei haar dat die tweede voor ketserr was. De thekedame vroeg me ook nog met wie ik geweest was. Mit Sofie zie ik. Mit Sofiele ????? Nein mit Sofie !!!!!!!!!!!!!!!! Waaasssssssss mit Sofiele ????? Na de derde maal had ze het eindelijk begrepen. Ja het was goed geweest en het eten was ook ok.

Ik ga nog even wachten om dat weekje over te slaan, want volgende week vrijdag ben ik er wellicht toch maar weer.

Tijdens de dag, dus voor 19 uur, waren volgende dames aanwezig (ism met mr Warsteiner en Badslippers) en nog minstens 20 waarvan ik de naam niet ken

Anca Andrea Anita Annabel Antonella Camilia Cejda Chanel Chantal Christelle Christina Criss Dilara Ebru Ela Eleni Elisabeth Evita Flo Gloria Ilan Jana Jenny Jessica Joanna Katja Laura Lia Lisa Lovely Luana Lucy Lulu Madalina Maggy Mara Maria Morena Nathalie Nellie Nicolle Nora Olga Patricia Pauola Safira Samantha Sandra Shakira Shanti Sheila Sisi Sofie Sonja Stella

Cupido
22 oktober 2011, 22:40
Sinds ik weer een ijsbeer geworden ben (lees van een roze wolk ben afgevallen), zit ik zowat elke week in GT. Wou deze week eens een keertje overslaan maar als een dame dan heel lief vraagt of je toch niet komt, dan is het weer ontzettend moeilijk om neen te zeggen.


Dan had je toch niet moeten gaan, ze vroeg je nl. niet te komen!!!

Carlitos
22 oktober 2011, 23:32
Evita was weer terug en zag er beter uit dan ooit. Nellie kwam binnen en zag er ontzettend geil uit in een panterbikini maar ik stelde haar weerom teleur gezien ik al een afspraak had. Volgende week ga ik dat echter goed maken.



Bedoel je deze Evita? https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?15979-FKK-Sharks-Evita-(ex-GT-ex-Nathalie-LR-Tsjechie)

Dan maak je deze beer heel erg blij.....:freu:

Carlitos
22 oktober 2011, 23:45
Ja, komt sterk overeen. Lengte is trouwens 1.80 en ze zit al een paar jaar in het vak (Panthera, LR, YY, etc.). Ik kende haar van een jaar terug. Geen newbie dus, leeftijd lijkt me dan ook wat hoger. Overigens groot kans dat het een eendagsvlieg is aangezien ze bij veel clubs even langs hopt.

Ze vertelde me dat ze afgelopen zomer net 19 jaar was geworden, maar ze was heel erg goed voor die leeftijd dus het kan zijn dat ze een beetje Roemeens spreekt....:asshole:

jacky pakutra
22 oktober 2011, 23:53
Ze vertelde me dat ze afgelopen zomer net 19 jaar was geworden, maar ze was heel erg goed voor die leeftijd dus het kan zijn dat ze een beetje Roemeens spreekt....:asshole:

Dames die goed kunnen liegen, zijn waarschijnlijk slimmer dan de gemiddelde dame van plezier en leveren daarom ook betere service.
wellicht iets voor seksenfun om dit nader uit te zoeken?:smile2:

ilovethaigirls
23 oktober 2011, 00:12
Bedoel je deze Evita? https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?15979-FKK-Sharks-Evita-(ex-GT-ex-Nathalie-LR-Tsjechie)

Dan maak je deze beer heel erg blij.....:freu:

Inderdaad, deze is het. Blijkbaar lopen de meningen nogal uiteen over deze dame want toen ik mr. Warsteiner zei dat ik die ook wel zag zitten, raadde hij mij die ten stelligste af en ook een franstalige zei me ooit eens "a éviter" (te mijden).

Carlitos
23 oktober 2011, 06:37
Evita was mijn tweede dame op mijn eerste dag in GT. Ik kan me haar goed herinneren want ik vond haar toen goddelijk mooi. Ze heeft inderdaad haar nukken, die ik ook na 2 kamers ontdekte. Maar om "oude" tijden te laten herleven wil ik haar graag nog eens doen. Maar aangezien het al langer dan een jaar geleden is en ik inmiddels super service gewent ben, zal het misschien wel tegenvallen.

NikXXX
23 oktober 2011, 14:30
't Was gisteren weer een mooie dag in GT. Parkeer je je auto komt er op hetzelfde tijdstip ijsbeer Babbel aan. Echt te slecht voor woorden. In de kleedkamer werd ik bevangen door Jenny die daar haar borsten aan het insmeren was met lotion. Babbel bleef erin. Kennis gemaakt met ijsbeer Dolfie die duidelijk op jacht was en zich maar moeilijk kon beheersen in de 'fickfabrik'. Reeds vroeg in de middag waren er voldoende dames aanwezig. Zie het lijstje van ILTG. Mooie gesprekken gehad met meneer Satanic Surfer. Samen gedineerd met Costana. De vreet was okay. Later op de avond zat ik in een psychedelische fase. Net zoals die gast die een combinatie van pillen en alcohol had en die helemaal los ging op de dansvloer. Deze werd tot orde geroepen door de thekedames. Hij kreeg iig geen alcohol meer aan de bar. Goede actie. Ik snap niet dat mensen dit soort middelen nodig hebben om plezier te hebben. Jenny die op een gegeven moment 100 Euro vroeg voor een half uur. What the fak! Gasten die in boxershort in de sauna zitten of met boxershort enal het bubbelbad instappen. Binnenkort ga ik in therapie bij de heer Badslippers.

Ps. Met wie was je nu geweest Costana?

Ace2
23 oktober 2011, 14:33
Ps. Met wie was je nu geweest Costana?

Met wie ben jij geweest?

Costana
23 oktober 2011, 15:51
Ps. Met wie was je nu geweest Costana?

Dit was de Turkse Dilan, bloedmooi maar nogal onervaren. Zeer leuke optick

ilovethaigirls
23 oktober 2011, 16:12
Dit was de Turkse Dilan, bloedmooi maar nogal onervaren. Zeer leuke optick

Nou weet ik het ook niet meer...... Hier op het forum staat ze beschreven onder Ilan, heb haar dan maar zo in mijn lijst gezet. Ik heb haar naam gevraagd en toen verstond ik Bilan. En nou komt Costana met Dilan :confused:
Ben gisteren trouwens Vivian nog vergeten, die eveneens aanwezig was.

Badslippers
23 oktober 2011, 16:16
Ik zie nu dat ik onder andere Vivian vergeten ben en dat is dan zeker niet met opzet.

Inderdaad, hoe konden wij haar vergeten. Waarschijnlijk was ik verblind door haar schoonheid. Vivian zag er deze avond echt heel knap uit. Mooi opgemaakt en zeer sexie gekleed en toch beschaafd. Een absolute "Stunner". En zo liepen er nog zeker een handvol rond. "Hors Categorie".

Big30
23 oktober 2011, 19:18
Nou weet ik het ook niet meer...... Hier op het forum staat ze beschreven onder Ilan, heb haar dan maar zo in mijn lijst gezet. Ik heb haar naam gevraagd en toen verstond ik Bilan. En nou komt Costana met Dilan :confused:

Ach ja tis maar een naam he! Gaat dus om deze dame:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27622-Ilan-%28Turkse-%29&highlight=ilan
(B)(D)Ilan dus maar. Zedd had het weer over Jela?!?

MichelJ
23 oktober 2011, 19:29
Sinds ik weer een ijsbeer geworden ben (lees van een roze wolk ben afgevallen).


Ik liet Sofie maar effe weten dat ik er was en even later trok ik voor een goede 2 uurtjes in afzondering.


en toen die terug was, ben ik weerom meer dan 2 uur met Sofie vertrokken.

Volgens mij zit gij weer op een wolk :rofl:

RAUL7
23 oktober 2011, 19:32
Volgens mij zit gij weer op een wolk :rofl:

Lesje nog niet geleerd? :confused:
Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen! :rofl:

Dolfie
23 oktober 2011, 19:52
22/10 Golden Time ; de plek met de grootste ijsberenpopulatie:biggrin:

Met al die heisa over klimaatsverandering waarbij de biotoop van de ijsbeer is bedreigd,daarvan heb ik gisteren niet veel gemerkt.Vrij vroeg rond 13.00 aangekomen waren er al vrij veel ijsbeertjes en later op de avond zag je de dames bijna niet meer rondlopen door een overvloed aan witte badjassen.
Bij aankomst zag ik een bekend gezicht aan de bar met zo vroeg al een Warsteiner voor zijn neus.;)
Na wat bijgepraat te hebben met Desouza een paar rondjes gelopen en effie in de tuin vertoefd.Wat later zag ik mijn landgenoot Costana aan de bar.
Het was geleden van in PHG dat we mekaar nog eens gesproken hadden.
We waren samen de dames aan het spotten die in aanmerking zouden komen voor een kamersessie.
Ik zag een fraaie dame op één van de krukken zitten en besloot om effie een praatje te maken.Het bleek een Turkse Deerne te zijn met de mooie naam Ebru.Deze lieve dame kon zelfs de conversatie in elementair Nederlands voeren.
Met deze Turkse geile dame de kamer op en het moet gezegd…zij kent de knepen van het vak.Het was een heerlijke sessie.:tongue:
Na deze stoeipartij werd ik wat later begroet door de immer symphatieke Badslippers.Deze wandelende Encyclopedie kent zo goed als alle dames en dat is steeds interessant voor een GT leek zoals ik.
Alsook Knabbel of is het nu Babbel gesproken en kennis gemaakt met Nickxxx.Na het eten,dat lekker smaakte zag ik ineens de Duitse Anna ( YY ) met haar vriendin de Duits-Italiaanse Lola.
Deze Lola zag er oogverblindend uit en hopsakee naar de kamer.Op de kamer echter was deze Lola een Italiaans drama;ik heb na 10 minuten de sessie afgebroken.Ik doe geen dames die gedwongen worden.:redface:
Na deze teleurstelling wat rondjes gelopen en stootte ik op Costana die zich opmaakte om naar LR te gaan.Ik kreeg later nog een bericht van hem dat het er wel kalm was dus besloot ik in GT te blijven.Op een bepaald moment zag ik de Megaboob girl Jenny eenzaam op een bankje zitten en ik zag het eigenlijk wel zitten om met haar eens te gaan kameren.
Ik wou graag op haar big boobies cummen.:betrunken:
Zij gaf echter aan dat ze nu uitzonderlijk voor een ½ uurtje 100 euro vroeg.:eek:Ze gaf als reden op dat het publicum erg negatief was deze avond.Nou dat vond ik het niet waard.
Toen zag ik een geile MILF,de Poolse Sonja…echter zij was altijd maar in gesprek met een stamgast.Maar dat was buiten Badslippers gerekend.;)Deze kerel wist Sonja voor mij te reserveren en met dit geil ding de kamer op.Badslippers verwittigde me nog dat je ze wat moet sturen want ze is een wilde teef.
Op de kamer begon ze aan een geile sessie maar deze dame was niet bij te sturen.:betrunken:Enorm geile sessie maar ik was niet kunnen klaarkomen.:frown:
Na wat pizza verobert te hebben wou ik onmiddellijk terug de kamer op met Sonja om het boeltje af te maken.Door al die witte badjassen zag ik ze niet meer maar ik kon wederom op de hulp van Badslippers rekenen die me hielp haar te vinden.
Hoe deze Sonja het doet is me een raadsel maar bij haar moet je blijkbaar nooit wachten op een sleutel.:freu:Zij heeft in no time een sleutel en dan nog wel steeds in één van de betere hutjes met spiegels.
Enfin voor de tweede keer op de kamer met deze furie die aan mijn Dolfie begon te zuigen alsof haar leven er van af hing.Het kwam van diep en ik liet me een FT ondergaan.Mijn Dolfie was door het hevige pijpwerk wat geïrriteerd en toen zag ik ineens bloed…:eek:bleek dat ik een klein wondje had.
Na een verkwikkende douche kwam ik Der Hausmeister aka Badslippers nog tegen die huiswaarts keerde.Ik bedankte hem nog voor zijn diensten.
In de bar nog wat gedronken en toen voelde ik ineens een hand onder mijn badjas:confused:,het was Ebru die graag nog een kamergang wou doen:tongue: want ik had dit blijkbaar beloofd,maar aangezien ik net van de kamer kwam met een lichte kwetsuur en hunkerde naar mijn bed hebben we afgesproken dat het er de volgende keer sowieso inzit.
Deze lieve dame begreep dit tenminste en gaf me nog een innige afscheidszoen.:biggrin:Na de vermoeiende rit als een blok in slaap gevallen.

Grtz,Dolfie

satanic surfer
23 oktober 2011, 20:28
Nadat een gepland bezoek aan PSR vrijdag in het vermaledijde water was gevallen me reddingsboeigewijs vaskgeklinkt aan de GT-deurbel die me uit m'n Burial-trip haalde waarmee ik al enkele avonden rondstruinde.Check de briljante remix van Massive Attack's four walls/paradise circus effie en tracht één vd limited editions vinyls te pakken te krijgen,een investering die zich terugbetaald,in tegenstelling tot enkele kamergangen in oorden als GT ea helaas...Niets hiervan doch vandaag in GT alwaar het relatief rustig was bij binnenkomst in de vroege namiddag.Er zat verhip een net verjaarde bierliefhebber aan de bar,snelsnel felicitaties allerhande uitgestrooid en uiteraard wat aardig gepalaverd,steeds leuk deze collega-beer te treffen.Een Zwitserse beer die donderdag nog Samya onveilig maakte was uiteraard ook weer vd partij,day 6,8 to go,volhouden gozer:rolleyes:.Met collega Nikxx uitermate interessante uiteenzettingen over allerhande topics doorspit,nice times.Qua dames was het best al druk:een veertigtal deernes waaronder Samantha die me ootmoedig een drankje haalde voor een gesprekje,maar terwijl ik een kwartslag richting kruk naast S. zwierig inzette werd ik onverhoeds getackeld door een ietwat "gewichtige" beer die me meesleurde naar de tegenoverliggende barkruk voor een muzikaal gesprek;de verbaasde S. werd ogenblikkelijk geschaakt door een andere beer(prima move overigens,respect) wat me in een lastig parket bracht,later op de avond verontschuldigd bij de Oekraiense schone,no worries werd me lief ingefluisterd en een lieve zoen werd m'n deel,een kamerbezoek bij een volgend bezoek blijft optioneel,enkel nog wat aan m'n snelheid werken kwartslaggewijs:hammer:.

Voor een eerste sessie had ik de bevallige CRISS "uitverkoren",tijdens de M&Greet onlangs waren wachttijden de spelbreker,ditmaal zou dit me niet overkomen.Een langdurige boeking van collega N. gooide roet in het eten qua planning,maar vergiffenis is bij deze reeds uitgesproken:wink:.Omstreeks 17u zat Criss wat te palaveren met een Roemeense vakgenote,wie weet wat voor ondeugdelijke taal strooide deze dame in het rond,dus maar snel me temidden van deze dames geposteerd,en van de wiedeweerga bevond ik me een vijftal minuutjes later badjasloos in de handen van de langbenige Criss die zich uit haar strakke pakje wurmde,het moet vermeld,prachtig comes in mind als je het over haar lichaam hebt.Gezien de noviteit van onze kenningsmaking en de bijhorende aftastendheid verliep deze eerste sessie voorspoedig,Criss is duidelijk geen beginnelinge en verblijdde deze schelpjespiraat met een erg solide service.Voorzichtig en ietwat omzichtig zoenend werd de eerste exploratietocht van haarentwege ingezet,onderwijl kon ik uiteraard niet achterblijven en haar zijdezachte huid was een prikkeling en genoegen der streling absoluut waard.Bovengemiddeld mooi lichaam met prachtige proporties,volle boezem met parmantige tepels,cute cute cute zoals stuntelende regisseurs als eens plachten uit te roepen na nachtelijke whiskeyzuippartijen.De zoenen werden intenser,oraal pijpintermezzo was afwisselend en volgehouden intens,prima.Na pirelli-installatie was Criss de actievere partner as wished,mooie en intense openingssessie met deze donkerharige Roemeense die ongetwijfeld ooit zal worden herhaald,geen prioriteit maar een extra troefkaart achter de hand in GT;mission accomplished,8/10 qua rapportcijfer,toppie...

M'n ietwat grommende maag gerustgesteld nadien,eten was ok,maar eerder pover ditmaal.Later op de avond een paar schijfjes pizza binnengespeeld,qua calorieopname zat ik safe zou een gediplomeerd arts mogen opperen,tegenspreken is geen optie bij deze.Afwisselend wat gepalaver met uiteenlopende berengezelschap allerhande,social time was primadeluxe waarvoor dank aan alle participanten uitgezonderd Samanthaplandwarsbomendebeer die momenteel bungelt aan de onderste berenladdertrede...Omstreeks middernacht was het ietwat lastiger om nog een "beschikbare" dame te spotten,vele dames hadden er al de brui aan gegeven ondertussen en mùe maar op het pad der voorspelbaar solide sessie begeven,LISA aangesproken en na een kwartiertje kwam ze als trotse sleuteleigenares aangestommeld en wat volgde was een herhaling van eerdere kamergangen met deze Teutoonse bläsmachine,no alrms and no surprises.Zoals men in baseballminnende kringen weet(en als "wereldkampioenen" weten jullie dat wel) is een closer een uitermate nuttige en soms ondergewaardeerde persoon,wel in mijn optiek is Lisa een prima closer,30 minutes,drie slag,game over.Peace out!

ilovethaigirls
23 oktober 2011, 22:21
Lesje nog niet geleerd? :confused:
Een ezel stoot zich geen tweemaal aan dezelfde steen! :rofl:


Volgens mij zit gij weer op een wolk :rofl:


Jullie zitten er flink naast jongens. Sofie was destijds mijn allereerste GT-dame en heb daar altijd een goede band mee gehad, zelfs tijdens de 3.5 jaar dat ik er niet mee op de kamer ging. Gevaar om weer op een wolk te geraken is echter zo goed als uitgesloten. Toch bedankt voor jullie bezorgdheid ;)

seqoya
24 oktober 2011, 09:44
Vrijdagavond even voor een korte pitstop naar GT ! Rond 18 uur aangekomen en er was nog plaats voor me op de parking....snel mijn witte berenvel aan en op naar het eten... In de rij staand werd ik door een beer aangesproken die ik wel herkende maar even niet thuis wist te brengen.... Hij bleef het spannend houden...jij bent toch seqoya vroeg hij ...ik antwoorde bevestigend en vroeg hem naar zijn naam maar hij ik moest het maar raden... we hadden elkaar al lang niet gezien zei hij en laatste keer was in de tent samen met Bbertb ...pfff ik moest echt graven.... het bleek dat hij toen ook zijn hoofd kaal geschoren had...dus dat maakte het nog extra moeilijk...ik zei joh ik weet nog niet eens welk wijf ik geneukt heb van naam.. als ik een naam hoor moet ik mijn neef Ace2 smsen of bellen om te vragen of ik die dame al gehad heb....dus laat staan dat ik de namen van beren kan onthouden...ik ben goed in gezichten maar ontzettend slecht in namen... Het komt echt wekelijks voor dat ik iets over een dame lees hier op het forum en dan Ace moet vragen of ik die dame al gehad heb... Wel fijn dat mijn neef deze gave wel heeft en dit ook voor mij allemaal bij kan houden ;)

Dus uiteindelijk bleek het Picasso 1 te zijn !! En direkt kon ik het ook weer herinneren dat we elkaar voor het laatst ontmoet hebben en dat moet toch wel 1,5 jaar geleden geweest zijn ! Samen eten gehaald wat redelijk goed was...thaise nasi en even de ervaringen uitgewisseld...Daarna samen naar de bar waar ik die nieuwe turkse dame met a symetrische kapsel zag..wat een mooie meid en picasso vloog er op af...maar hij was zo slim om rond te gaan lopen en ik voelde het bloed al stromen...dus de sleutel laten halen...maar dit was geen succes... de dame was nog erg onervaren en zoent alleen tegen extra betaling wat ik niet zag zitten....dit gaf toch wel wat invloed op mijn gemoedstoestand en had er niet echt veel zin in...het is wel een prachtige mooie meid en heel vriendelijk en intelligent maar de sexklik was voor mij weg... Ceyda heet ze volgens mij.... Dit was jammer maar verder geen probleem voor me ik ging weer even gezellig met Picasso praten die op zijn dame stond te wachten... En hij gaf me een tip dat ik antonella moest proberen.. Die dame had ik vaak zien lopen en ik zou haar zonder die tip nooit gekozen hebben maar Picassos verhaal had mijn nieuwsgierig gemaakt... Dus ik op wacht in de gang en na niet zo lange tijd kwam ze er aan... direkt haar aan haar arm gegrepen en gewacht op de sleutel...op de kamer aangekomen onstond een geweldig spel en wat een lichaam heeft deze meid...ze is professioneel danseres geweest en dat kon je aan haar body wel zien...wat een hard lichaam en wat een kontje... Erg goede sessie gehad wat toch wel tegen GFE aan zat... zelfs niet eens het mondje afgekit want seqoya kon zelfs zo op haar klaarkomen hahahahaha..

Daarna nog even met picasso gepraat die al weer met een 2e dame klaar stond om op kamer te gaan ! Het viel me op dat het toch redelijk rustig was deze vrijdag... maar wel goed....een goed aanbod dames en een relaxte sfeer..ondanks dat het niet al te overdreven druk was, was er toch een wachttijd van bijna een half uur...

Tegen half 11 ben ik terug naar huis gereden en onderweg druk smsend met neef Ace die natuurlijk alles wilde weten over mijn escapades !

Picasso was leuk je weer te zien en keep in touch !!

Badslippers
24 oktober 2011, 23:20
Even snel en met de franse slag wat in elkaar gedraaid tussen de bedrijven door. Geen hoogstandje maar van elk bezoek moet toch gerapporteerd worden.

Weinig tijd om te schrijven deze week en dat is koren op de molen van de ijsberen die hun aandacht slechts luttele minuten vast kunnen houden om een recensie lezen. De auto kan ik dit keer parkeren op het einde van de doodlopende weg richting bos bij die rood/witte paaltjes. In de kleedkamer vertelt ILTG dat Ketserr dubbele pech heeft: Hij heeft de griep en de beide dames, "The Golden Lady" Lucy en Antoinella zijn aanwezig. Opvallend deze avond is hoeveel uitgehongerde dames op zoek zijn naar "De Ketszwans" en "De Sjloesol". NikXXX vraagt waarom Ketserr altijd van dat steenkolenduits schrijft zoals "Sjloesol". Dat komt omdat die Randstedelingen niet zijn opgevoed met "ARD" en "ZDF". Wij keken vroeger naar "Rauchende Colts", "Der Mann mit dem Koffer" en "Die Kleine Strolchen" zodat deze tv programma's een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan onze Duitse taalontwikkeling. Maar kom, ik zal kort wat schrijven over een avondje "GT".

Het dameaanbod is deze dag oogverblindend. Ooit wilde ketserr (ik voer hem vaak op zodat zijn ziekteproces voorspoedig verloopt) weten of "Planet Happy Garden" iets voor hem zou zijn. Ik vertelde hem dat er genoeg dames zouden rondlopen die "Anaconda Fähig" zouden zijn. "Ja maar, jij legt de lat laag", antwoordde hij kritisch. Dat klopt, ik vind dus dat er altijd mooie vrouwen in "GT" aanwezig zijn. Ik meen dat oprecht, wijs mij een lelijke vrouw aan en ik zweer je dat ze iets heeft dat dat volledig compenseert waardoor die lelijkheid verdwijnt als sneeuw voor de zon. Een van die knappe vrouwen is Chanel of is het nou Chantal. Dolfie en ik staan buiten als deze "Latina" zich meldt. Een Badslipper vrouw "Pur Sang" en toch nog nooit mee geneukt. Ik zeg tegen haar dat ik haar naam altijd verwissel. "Das komt weil du noch niemahls mit mir auf's Zimmer war". Potverdorie, deze dame met de tattoo op haar dij heeft ook nog een geheugen als een olifant. Als ik een kauwgum in mijn mond steekt vraagt ze of dat "Viagra" is. Dolfie staat al langs haar en hijgt in haar oor: "Nein mein Schatz, du bist unsere Viagra.". Ik voeg er nog aan toe: "Das der Man mit die Lustbonbons Heute nicht da ist" "Der Mann mit die Lustbonbons???" vraagt ze niet begrijpend. "Ja, der Herculess, der Sexgod. Er had immer Viagra für Frauen in eine Schachtel". Pas na 15 minuten delven in haar grijze massa weet ze vaag over wie we het hebben. De werking van deze lustopwekkende pepermuntbollen is haar echter nog nooit duidelijk gemaakt want als ik haar vertel dat het hier dus om de vrouwelijke Viagra variant gaat, schudt ze ongelovig met haar hoofd. Dolfie heeft wel interesse in Chantal maar wil ook de kamer op met Sonja. Die is echter in gesprek met een ijsbeer en hij wil niet interfereren. "Onzin", zeg ik "Ik regel haar wel voor je". Binnen de korste keren heb ik het tweetal gekoppeld en overweeg ik een pooiercarriëre zo gemakkelijk gaat mij dat af.

Ik had het dus over lelijke vrouwen die knap worden omdat zij bepaalde vaardigheden of verborgen kwaliteiten bezitten. Zo'n vrouw is Lulu. Aangezien ik behoefte heb aan gecombineerde PSE/GFE seks ga ik op zoek naar haar omdat zij dat als geen ander weet te realiseren. In de bioscoop ligt ze met de benen wijd gespreid en met een kut zo heet als "Thaise Curry" mijn komst af te wachten. Los van wat zij over ons ijsberen denkt, biedt zij in mijn ogen topservice. Oké, haar snoet is wat aangetast door acne en die tepels zien er uit als afgekeurde siervelgen en springen iets teveel in het oog maar als ze met de rug naar je toestaat zie je pas wat voor een perfect lijf zij heeft. Let daar maar eens op heren ijsberen!

In de bioscoop beginnen wij met wat inleidende perversiteiten zoals "Hoe ver past mijn tong in haar mond en andersom", "Het eikel tegen schaamlip slaan" en "Hoeveel cc siliconen passen er in mijn bek". Op het moment dat Jenny in de bioscoop verschijnt slaat Lulu compleet op tilt en begint naar haar te geilen. Jenny kan er om lachen maar loopt naar een paar vadsige kerels op het matras. Lulu fluistert in mijn oor: "She makes me hot as a Chinese Firecracker. Let's do trio with her, I want you to spit your sperm over her giant tits and then I will lick it off and lick her pussy and ass as well". Geen probleem maar dan moet zij Jenny maar betalen en ik haar. "What price she asks?". Ik noem de tarieven van Jenny en Lulu gruwt van het absurde prijsschema. "I offer the same service for half money", zegt ze. "I know, so lets go to the room", zeg ik. Een paar minuten later lopen wij gearmd naar een blokhut waar ze een rustgevend Thais muziekje middels de GSM op zet. Heerlijk relaxend ontkleden wij ons. Ondanks de paar kledingstukken neemt dat toch ruim een kwartier in beslag. Lulu knielt voor de spiegel en bindt haar haren samen. Ik kniel achter haar en druk mijn lul tegen haar reet en neem haar tieten in mijn handen. Wij vozen en kronkelen en raken opgegeild door de weerspiegeling. Met deze Thaise slet wordt het altijd een vuile bedoening omdat wij toch snel een fles baby olie soldaat maken tijdens een sessie.

Zij weet als geen ander te droogneuken waarbij je de illusie hebt dat je leuter al lang en breed in haar doos zit te bonken. Niks is minder waar. Dit Thais mokkel is zo vaardig dat het bij een illusie blijft. Haar pijpwerk is uitstekend en van dat typische Thaise raffinement. De ene keer zacht en subtiel. Het andere moment goor, hard en porno waarbij ze de spuug in haar mond opspaart om die vervolgens vanaf een halve meter uit haar smoel op je pik te laten druipen. Met haar nagels "Teast" ze je ballen en ook je kontgat wordt niet vergeten. Haar kontgat vergeet ik ook niet. Eerst laat ik de olie over haar billen en in haar bilspleet druppelen om na een massage haar reet ver uit elkaar te trekken en mijn tong diep in haar kontgat te duwen. Maar wat ik kan, kan zij beter en ze onderwerpt me aan dezelfde behandeling en likt en vingert mijn gat. Uiteindelijk belanden wij in een of andere zittend standje waarbij ze met haar clit mijn lul masseert. De klasse (of het zakeninstinct!) blijkt uit het feit dat ze haarfijn aanvoelt dat ik op knallen sta, ze me achter overduwt en het oraal afmaakt waarbij ze mijn pik lang in haar mond houdt en haar wangen bollen van het vrijgekomen sperma dat zich vermengt met haar spuug. Ze laat de volledige lading langzaam op mijn borst uit haar mond druppelen om het vervolgens met een lange lik van navel tot hals naar binnen te slurpen en hetzelfde ritueel boven mijn mond te herhalen. Ik steek mijn tong uit en ze kust me vol op de bek en ik proef de zilte smaak van deze cocktail die tussen ons uit wordt gewisseld. Hoe lekker wil je het hebben?

De service van haar is hierbij niet gedaan. Ze reinigt me van top tot teen, streelt, kust en fluistert terwijl het Thaise muziekje rustig op de achtergrond voortkabbelt. Wij nemen nog tijd voor een knuffelachtig naspel en roken tot besluit een sigaret. Lulu blijft een op en top profi dame en weet drommels goed waarvoor ze in een club werkt. Ik ken echter maar weinig dames die haar vaardigheden benaderen en die zo "Allround" zijn. Kortom, seks van de bovenste plank!

Niet zo knap en toch uitmuntende service, daar gaat het dus over. Dolfie ervaart exact het tegenovergestelde. Superknappe "BarbieDoll" met een belabberde prestatie. Ik geloof dat deze wandelende hormoonbom al na 10 minuten van de kamer is en bij mij komt uithuilen. "Een drama, ze bakte er niks maar dan ook helemaal niks van", jammert hij om vervolgens vlug de barruimte in te lopen om elk wijf te besnuffelen als een dolle bloedhond op zoek naar grenzeloos en bevredigende seks. Gelukkig heeft hij al een goeie sessie met Ebru achter de rug die in een miniem spijkershort door het etablissement paradeert. Wat ik aan Ebru mooi vind is die prominente neus. Dat is weer zoiets waar veel ijsberen op afknappen, een grote neus. Ik zeg dan: "Het geeft dit mokkel een smoel en karakter". NikXXX kan zijn draai maar niet vinden en loopt wijfelend rond en twijfelt tussen twee "Very Hot Chicks" Patricia en Samantha. Ik heb het echter bij het verkeerde einde en verwissel weer eens een dame want Samantha is helemaal niet aanwezig. Om hem wat af te leiden wisselen wij wat nietszeggende zwakzinnigheden uit en bespreken wij de knappe vrouwen om ons heen. "Ik zou ook wel eens een knappe chick willen zijn", zegt NikXXX. "Dan wist ik het wel", zeg ik, "Ik zou de hele dag gaan vingeren". Onze gezamenlijke interesse: "Gore seks" passeert ook de revue maar is te schokkend om hier expliciet te vermelden.

Even later voegt Satanic Surfer zich bij ons die fatsoenlijker gesprekstof heeft. Deze intelligente en erudiete jonge man is van vele markten thuis. Altijd verbaas ik me weer dat dit soort beschaafde kerels zo'n verderfelijke hobby's hebben. Ik praat nog even met The Surf Dude over het forum en komen tot een soort van conclusie dat er nog steeds wat kleine ikjes ronddwalen die zich zonodig willen manifesteren met kinderlijk gezwets terwijl ze de tijd beter kunnen besteden om spot en lol van elkaar te kunnen onderscheiden en te genieten van de lekkere meiden die ons omringen in de clubs.

In de kino laat ik me nog eens onder handen nemen door Nora maar dat wordt een halfslachtige en komische sessie omdat (ja daar is ze weer) Lulu naast ons ligt en een zatte kerel tracht te bevredigen. De sfeer is uitgelaten maar de geilheid wisselt te snel waardoor de toestand van mijn lul te vaak wisselt van slap als was tot hard als beton. Toch een behoorlijk lange tijd liggen dollen en sexen (en vooral "Faken"). Voor mij is dat amusement waar ik graag 50 euro voor neer tel. Ik ben dan ook een tevreden man als ik de tent verlaat en als me vriendelijk wordt gevraagd hoe de service van de dames, waarmee ik gekamerd heb, was en of ik tevreden was over de algehele gang van zaken en het eten kan ik alleen maar die tevredenheid laten blijken.

seqoya
25 oktober 2011, 08:07
hey badslippers wat had ik nou gezegd over vrouwen met grote neuzen ?? ;)

Costana
25 oktober 2011, 17:36
Zaterdag 20 oktober 2011

Bij aankomst mocht ik mijn bolide mooi voor de poort plaatsen onder begeleiding van de parkeerwachter.

Vlot binnengelaten de nodige formaliteiten vervuld en dan de kleedkamer in voor de transformatie.
In de bar een ontbijtje genomen, toch lekker broodjes altijd.

Hierbij werd ik tegemoet gevlogen door de lokale skinhead, Dolfie ! Deze had ik enkel nog maar in beschonken toestand ontmoet. Deze keer heb ik mij gedragen, waarschijnlijk door gebrek aan gin-tonic.
Samen werden de omgevingsfactoren waargenomen, voor mij persoonlijk was het nog niet echt mijn ding.... Den Dolf liep zelf bloedheet... Had zijn ogen laten vallen op Jenny.

Later kwam ook Nikxxx toe die mij alles succes toewenste om niet verslonden te worden. Zo'n vaart loopt het niet, we weten hoe het werk. Ook nog bezoek gekregen van lokale shrink, herr Badslippers. Deze liep ook volop te kwijlen op alles met een gat. Na enkele uurtjes observeren viel mijn oog en aanhorigheden op de Turkse Dilan (ofzo). De duivelse satanic_surfer had mij al gewaarschuwd, maar toch kon ik niet weerstaan.
Het was zoals satanic_surfer zei: bloedmooi maar nogal onervaren, ondanks dat heb ik mij de sessie niet beklaagd. Na de kamer was het tijd om te eten, in de wachtrij viel mijn oog op een andere knappe meid. Nikxxx waarschuwde mij echter dus niet verder op ingegaan, hoe ze noemt weet ik niet. Nog een laatste drankje genuttigd en dan richting LR zoals ik gepland had.

Het was leuk om nog eens terug in GT te zijn, maar ik verkies momenteel toch andere clubs qua meiden. Het zal terug tot binnen enkele maanden zijn.

Rudi_NL
26 oktober 2011, 19:19
INLEIDING
Dinsdag 25 oktober ben ik naar GoldenTime geweest. Bij aankomst om 13:30 uur bleek de parking al vol te zijn op twee vrije plaatsen helemaal achterdoor na. Deze drukte had ik niet verwacht op dit vroege tijdstip en dat op een dinsdag. Omdat het regende begeleide de parkeerwachter me gelukkig met zijn paraplu tot aan de voordeur.
:smiley:

BEZETTING
Binnen was het een stuk drukker dan normaal het geval is op doordeweekse dagen en het viel op dat er relatief veel Nederlanders en Belgen aanwezig waren. Misschien kwam dit door het slechte weer of de herfstvakantie? Gelukkig was niet te druk, maar was het gezellig druk en waren er gelukkig ook erg veel dames aanwezig. Deze bezetting was zeker niet minder dan de bezetting op een gemiddelde zaterdag.
:betrunken:

Een complete aanwezigheidslijst van dames (zoals Ace2 en Bosbeer vaker posten) ga ik jullie niet geven, want die is op het moment van schrijven toch al achterhaald. Bovendien kom ik ook niet zo ver, want veel dames ken ik alleen van gezicht. Een afwezigheidslijst van enkele toppers zoals Xenia bijvoorbeeld kan ik daarentegen wel geven, maar daar zitten jullie waarschijnlijk ook niet op te wachten.
:gruebel:

Wat opviel is dat er veel dames waren met ongelofelijk dikke tieten, wat mij natuurlijk aan de heer Megaboobs liet denken. Hallo zeg, zelf met mijn twee handen zou ik nog niet één tiet kunnen vasthouden. Eentje van de tietendames heet Camilia en zij was best een aardig gezelschap aan de bar. Speciaal voor de heer Megaboobs: Camila is een Hongaarse, ze is lang, ze is relatief slank, ze heeft kort blond haar, ze heeft zeer grote boobs, maar ze heeft ook een mislukte nepkont (dit ziet een beetje vreemd uit).
:tietjes:

KAMERSESSIES
Mijn kamersessies heb ik trouwens uitgevoerd met meiden die kleine tietjes hebben, maar dat kon de pret niet drukken.

De eerste sessie was met de Poolse Angela die ik al vaker in LivingRoom (waar ze voorheen wekte) had genuttigd. Angela is klein, slank, blond (nu met krullen) en zeer goedlachs en aardig. Haar service op de kamer is goed. Desondanks is het herhalingsgevaar toch gering, maar dat is vooral te wijten aan het feit dat ik al redelijk vaak met haar heb gekamerd en omdat ik ondertussen al weer veel meer gewend ben. Ze zag er trouwens wel schitterend uit met haar ranke lichaam, topless verschijning en hoge laarzen aan. Grrr….
:baby2:

De tweede sessie was met de Bulgaarse Gaby die ik al vaker in GoldenTime had genuttigd. Zoals reeds aangegeven in mijn eerdere recensies, is dit een zeer kleine en uiterst dunne dame die tot de lichtgewicht categorie behoort. Bij wijze van spreken kun je Gaby met je middelvinger in haar gat prikken en dan optillen. Hi hi ...Haar service op de kamer is fenomenaal en alle wensen worden vervuld. Best fijn zo’n gehoorzame en gedienstige dame. Vanwege de GFE en goede service ga ik altijd minimaal een uur met Gaby de kamer op en spuit ik op het einde van de sessie meer zaad dan gemiddeld het geval is. Wat een zaligheid is dit toch en dat keer op keer!!! Het herhalingsgevaar is dus ook 100%. Wel jammer dat het gewicht en de cupmaat niet van invloed zijn op de eindrekening, anders zou de sessie met deze jonge dame nog goedkoper zijn.
:baby2:

BIJZONDERHEDEN
- Maandag 12 december is de Weihnachtsparty in GT.
- Thekedame Maggy verwacht veel cadeaus en neemt alles aan. Maar na een paar oneerbiedige voorstellen mijnerzijds heeft ze deze uitspraak wat bijgesteld en nu neemt ze bijna alles aan.
- Lisa voelde met veel interesse aan de nieuwe nepboogies van haar goede hoogblonde vriendin. Dus wie weet? Want ook bij Lisa zal de zwaartekracht eens toeslaan.
- De kleine Turkse Djelan (waarschijnlijk schrijf ik het helemaal verkeerd) was nog niet zat van de sekt. Hi hi...
- Ontzettend lekker om te zien was de 19-jarige nieuwkomer Emily (ik had haar althans nog nooit gezien). Wat een mooi en jong strak plaatje is dit!!! Emily is een Duitse en heeft lange blonde haren en is de aller-lekkerste girl-next-door die ik ooit in een club heb gezien. Een stijve is dan ook 100% gegarandeerd.
- Boy69 was ook aanwezig. Dat is op zich natuurlijk niet zo bijzonder, maar even een praatje met hem maken was nauwelijks mogelijk, want Boy had erg veel honger en verslond de ene meid naar de andere. Boy is goed bezig.
- De sauna was godvergeten heet (temperatuur 100°C en relatieve vochtigheid 80%)!!!
- Mijn to-do-list in GT is nog lang niet afgewerkt en ondertussen ben ik alweer zo geil als een dweil en kan ik aan niets anders denken dan….
:blow:

SLOT
Na een lange dag verliet ik om 23:00 uur uiterst voldaan het pand. Het was weer een zeer mooie dag in GoldenTime, waarbij vooral het weekendgevoel overheerste. Volgende keer ga ik op woensdag. Dit lijkt me leuk om zodoende de werkweek door midden te zagen en zoals ik nu lees (in de live-verslagen) zijn dan ook meer bekende forumleden aanwezig. Dus tot snel. Groeten Rudi_NL
:wink2:

seqoya
27 oktober 2011, 08:33
gulia wieder da?
vermisse sie schon seit wochen ?

ich habe gehört daß neue Silliconen eingesetzt werden ;) so das dauert noch eben...

Jack42
27 oktober 2011, 08:55
ich habe gehört daß neue Silliconen eingesetzt werden ;) so das dauert noch eben...

Schön wieder neue siliconen?

seqoya
27 oktober 2011, 08:57
ja ik weet het nie jack... dit is wat ik gehoord had... mischien dat ze nu voor zachte gaat ???

bosbeer
27 oktober 2011, 09:07
[QUOTE=Ace2;237999]Live from GT:
Bosbeer blijkt een aardig woordje Portugees te spreken en voert een hele conversatie met Chrystelle. "Ze vindt je de knapste man van de wereld" zegt hij later en ik zweef weg.

We spraken Spaans, Ace. Klopt ook wel want op de Rupublica Dominica spreken ze Spaans en geen Portugees. Ze zouden het wel grotendeels verstaan, denk ik. Maar niet als ik het spreek, want ik kan het niet.

masseurke
27 oktober 2011, 09:33
INLEIDINGCamila is een Hongaarse, ze is lang, ze is relatief slank, ze heeft kort blond haar, ze heeft zeer grote boobs, maar ze heeft ook een mislukte nepkont (dit ziet een beetje vreemd uit).


Een "beetje vreemd" noemt hij dat, :hah: ik heb het gisteren ook mogen aanschouwen en vind dat gewoonweg van de pot gerukt!

masseurke
27 oktober 2011, 09:36
[QUOTE=Ace2;237999]Live from GT:
Bosbeer blijkt een aardig woordje Portugees te spreken en voert een hele conversatie met Chrystelle. "Ze vindt je de knapste man van de wereld" zegt hij later en ik zweef weg.

We spraken Spaans, Ace. Klopt ook wel want op de Rupublica Dominica spreken ze Spaans en geen Portugees. Ze zouden het wel grotendeels verstaan, denk ik. Maar niet als ik het spreek, want ik kan het niet.

Is het "Die Spanien", oder "Der Spanien"... Ace??? :blume:

seqoya
27 oktober 2011, 09:43
die spansözen toch hehehehehehe

Badslippers
27 oktober 2011, 11:09
De muziek bonkt ons tot actie, maar ik maak mij een beetje zorgen om Badslippers. Hij oogt wat rustig. Misschien maak ik wel veel indruk op hem.

Klopt, ik voel me altijd een beetje op het tweede plan staan als jij als handelsreiziger in slap gezwets alle aandacht naar je toe trekt. Bovendien is het zwaar als de knapste man van "GT" naast me komt staan. Mijn zelfvertrouwen krijgt een behoorlijke deuk. Dan zwerft daar ook nog vrouwenmagneet Cupido rond met aan zijn kar alle vrouwen vastgeklonken. Bovendien had ik mijn pilletje niet ingenomen wat weer als voordeel had dat ik geen erectiedoping hoefde te gebruiken. Uiteindelijk kwam alles goed toen ik met een zwaar ondervoede jongedame de kamer op ging en voor haar een paar stevige boterhammen met pindakaas heb gesmeerd. Toen had ik weer goed en sociaal werk verricht.

Megaboob
28 oktober 2011, 00:09
Megaboob is net terug uit Goldentime. Twee maal gekamerd met de nieuwe megaboob dame: Ca,illa, Hongaarse, verslag volgt nog. Wat een heerlijke dame, wat een strak lijf, en wat een heerlijke tieten! Helemaal goed, wat mij betreft! Nieuwkomer van de maand!!!!

Een aangenaam verraste Megaboob!

ilovethaigirls
29 oktober 2011, 14:42
Gisteren stond er weerom een GT bezoekje op mijn agenda. Ik had echter een slapeloze nacht gehad en voelde me loom en totaal niet geil. Ik twijfelde om te gaan, temeer daar mijn ijsberenvrienden hadden afgehaakt en ik de rit alleen moest aanvatten. Anderzijds had ik Nellie beloofd om voor haar Belgische chocolade mee te brengen en ja belofte maakt schuld dus toch maar de rit aangevat. Gezien Sofie er deze week niet zou zijn, had ik in mijn hoofd al een lijstje gemaakt van dames die ik zou nemen. Op kop stonden Nellie en Lina, gevolgd door Evita, Safiara, Sisi en Maggy.

Toen ik iets voor 14 uur aan GT toekwam, was ik net op tijd om Lina uit te wuiven. Die vertrok en zou niet meer terugkomen. Van mijn lijstje was er nog niemand en er waren geen bekende ijsberen. Ook Cupido had afgehaakt zodat ik er voor een dameslijst deze keer alleen voor stond.

Later zouden er nog een paar Nederlandse ijsberenvrienden komen, maar de eerste uren zat ik daar wat alleen en vond ik het eigenlijk een beetje “langweilig”. Af en toe kwam er eens een dame tot bij mij, zoals Elly. Niet de Roemeense Elly die er vroeger werkte, maar een nieuw en jagerig type maar die zag ik totaal niet zitten. Braziliaanse Lilly kwam ook langs. Die had wel iets geils maar waar was latina kenner ace2 nou als je hem nodig hebt voor advies.

Even later kwamen dan toch Safira en Evita binnen. Vond Safira er gisteren niet super uit zien maar Evita man man wat zag die er goed uit met een kort jeans rokje, gekrulde blonde haren woooooooooow. Beide dames vertrokken echter al snel met een ijsbeer en ik besloot om nog even te wachten op Nellie.

Zo rond 4 uur waren mijn Nederlandse vrienden er en werd het wat gezelliger. Ik vond dat het hoog tijd werd voor een kamergang. Nellie was er nog niet, Evita en Safira weerom op de kamer maar ik had Sisi zien lopen en besloot om die maar eens op te zoeken. Vorige weken had die me een paar keer flink opgegeild aan de kino maar tot een kamergang was het nog niet gekomen. Deze keer verliep de ontmoeting echter zeer stroef en ik zag dan maar af van mijn plan.

Het was bijna 6 uur en nog steeds niet “geketst”. Mijn vrienden gingen eten maar ik liep eerst nog eens een rondje. Gelukkig maar want Nellie was net toegekomen en die zat te wachten op het bankje aan de kino. Lief en gezellig is ze heel zeker en toen ik haar de beloofde chocolade pralines gaf, zag ik twee fonkelende oogjes en wist ik dat het niet meer fout kon gaan.

Toen Nelly een sleutel ging halen, kon ik nog net genieten van een paaldans van Evita. Niet zo een zinderende paaldans maar een heel sensuele op het nummer “bed of roses” van Bon Jovi http://www.youtube.com/watch?v=NvR60Wg9R7Q&ob=av2n . Was een aangename verrassing want vond haar zo altijd het schuchtere meisje en had haar niet tot zo een act in staat geacht.

Het werd een heel aangenaam uurtje met Nelly, veel relaxer dan de vorige keer en zei haar dat herhaling er later op de avond nog wel in zat.

Op weg naar de tent werd ik al aangesproken door Sinem maar gezien ik net terug van de kamer was, had het totaal geen zin om hier op in te gaan en vervoegde mijn vrienden bij de maaltijd.

Het was bijna 10 uur en ik twijfelde om nog een sessie te maken met Evita. En zo gaat dat in GT, als je even twijfelt dan ben je alweer te laat en is er een andere ijsbeer mee vandoor. Ik wou nog even afscheid nemen van mijn medeberen maar zo ver kwam ik niet, want ik liep recht in de armen van Nellie. Ik zei haar dat ik maar naar huis ging, gezien ik mij niet al te best voelde maar ze pakte mij vol op de mond en wist me nog vrij makkelijk te overtuigen voor een tweede sessie. Die was weerom goed, vooral van haar kant, want ze heeft veel moeite gehad om mij nog klaar te krijgen.

Het was weerom een goede GT dag geweest. Het was op geen enkele moment te druk en er waren nauwelijks wachttijden. De line-up was wel wat minder dan vorige zaterdag vond ik.
Onder andere volgende dames waren aanwezig:

Andrea Anca Angela Anita Anja Camilla Chanel Chrystelle Cindy Deria Dilara Dunja Elisabeth Elly Evita Ilan Jana Jessica Josie Karina Katja Lara Larissa Liana Lilly Lin Lisa Luana Lydia Mandy Mara Maria Minik Monica Morena Nellie Nicolle (pl) Safira Sandra Sandra Serena Sinem Sisi Sonja Soraya Victoria Vicky + nog een 30-tal waarvan ik de naam niet kende.

Volgende week ben ik er terug, want dan heb ik alweer afspraak met Sofietje.

Ace2
30 oktober 2011, 08:10
…………….Gloria stapte naar buiten met Katja en zwaaide uitbundig en gaf een kushandje. In gespeelde blinde paniek rende ik naar de deur en viel neer op mijn knieeen en deed alsof mijn hart brak. Toen vond ik mijzelf erg grappig, maar dat veranderde toen ik flink aan mijn oren werd getrokken door een thekefrau. Geirriteerd keek ze mij aan en sprak mij vermanend toe. Ik probeerde mij er met een grapje er tussen uit te lullen, maar het was duidelijk dat dit gedrag niet werd getolereerd. En als ik dat niet zou snappen dan zou het vervolg van mijn verhaaltje zich afspelen in burgerkleding buiten GT, om nooit meer terug te mogen keren……………….

Ik begreep het wel. Het sprookje duurt tot aan het traliewerk, daarna lopen ijsberen en dames naar hun “veilige” privacy. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ijsberen achter meisjes aan gaan rennen. Los van de buurtoverlast willen die dames na het traliewerk hun eigen leven leiden, vaak het liefst zo ver mogelijk weg van ijsberen (uitzonderingen daar gelaten). Ik snap natuurlijk ook dat wat voor mij als grapje is bedoeld voor anderen misschien niet zo overkomt, al denk ik dat Gloria die mij nog met een brede glimlach een kushandje toezond van mijn actie wel de humor in zag. De thekefrau zag in de verste verte geen humor. Dat is ook haar taak en dat is ook zorgen dat de spelregels goed worden nageleefd. Aan de andere kant mag ik toch ook veronderstellen dat iemand zoals ik die nu bijna 7 jaar GT in grote regelmaat bezoekt toch ook wel een beetje gekend mag worden. Dan mag men toch weten dat mijn grootste vergrijp is dat ik een onnozele maar ongevaarlijke gek ben. Bij een beetje gevoel aan klandizie zou ik dat gevoel moeten hebben overgehouden: wel duidelijk de grens stellen, maar ook aangeven dat ze snappen dat ik niets verkeerds van plan was. Dat gevoel hield ik er echter niet aan over. Ik kreeg het gevoel dat ik mij niet aan de regels hield en mijn groot aantal bezoekjes daarbij mij niet het voordeel van de twijfel gaven. Dat geeft mij andermaal de wetenschap dat GT groter is dan de individuele ijsbeer en de individuele dvp. In die 7 jaar heb ik menig ijsbeer zien opklimmen tot de trots van GT, waarbij zij de indruk kregen dat zij iets speciaals waren in GT. Dat ze werden gewaardeerd en privileges hadden. Maar telkens overschreden zij ergens een grens waarbij GT duidelijk maakte dat het over en uit was en dat de ijsbeer niet meer welkom was. Geen krediet vanwege het vele bezoeken, niets geen krediet vanwege vele positieve recensies, niets geen krediet omdat er een soort van vriendschappelijke band zou zijn. Dat geldt ook voor de meisjes. Ik weet dat populaire meisjes uit GT zijn gekieperd omdat ze regels aan hun laars lapten, terwijl die dames dachten dat ze onaantastbaar waren vanwege hun populariteit. Maar niets bleek minder waar. Niemand is onaantastbaar in GT. GT is groter dan wie dan ook. Natuurlijk snap ik dat GT harde regels moet invoeren want in de wereld die prostitutie heet geldt nu eenmaal het recht van de sterkste, maar in de wereld die economie heeft geldt ook een andere wet dat zodra een organisatie zich belangrijker voelt dan zijn product (in dit geval de dvp) en zijn klanten (in dit geval de ijsbeer) dat dan vroeg of laat toch plotseling de ondergang intreedt en het hele keizerrijk als een kaartenhuis instort. “Hoogmoed komt voor de val” zei mijn grootvader op de grote vaart altijd.

Let wel: ik voorspel niet de ondergang van GT, noch begin ik met een heksenjacht op de mij zo geliefde club. Wel vind ik dat ik als trouwe klant ook deze kant van GT mag belichten, zodat het vertrek van illustere ijsberen en dames uit GT niet voor niets is geweest en dit een waarschuwing van de huidige generatie ijsberen kan zijn: niemand is groter dan GT!!!
Zit mij dit alles erg dwars. Ik zou liegen dat mijn avond er door werd verpest. Na mijn reprimande stortte ik mij in het feestgewoel en vergat wat er was gebeurd. Eenmaal in de auto terug naar huis (je weet wel dat huisje dat aan het einde van de horizon staat) en de dagen erna wrong er iets. Blijkbaar was het de bovenstaande tekst die eruit moest. En daarmee heb ik gezegd wat ik wilde zeggen. Maar achteraf was het wel typerend voor de sfeer die ik voelde in GT en dat begon al toen ik aan kwam:

Ik arriveerde zo rond 13.30u en de parkeerplaats van GT was vol. Omdat de mij immer gunstig gezinde Oostblokboy aan de poort stond hoopte ik dat hij nog wel een vrij plekje voor mij had. Dat was niet het geval. Hij verwees mij kortaf naar de heg langs de tuin van GT. Dat was voor mij prima, maar blijkbaar parkeerde ik mijn auto niet goed genoeg en geïrriteerd gebaarde hij hoe hij wilde dat mijn auto werd weg gezet. Hij zat duidelijk niet lekker in zijn oostblokvelletje. Ik wandelde rustig naar GT en kwam samen met een man aan die onder zijn arm een stapeltje papieren had die eruit zagen als documenten. Hij liet mij voor, ondanks dat ik hem voor wilde laten gaan en zo gebaarden wij, zoals in de beste slapstick-movies gebeurd, naar elkaar. Het was duidelijk dat hij meer karakter had dan ik want uiteindelijk nam ik de beslissing om maar als eerste naar binnen te lopen. De thekefrau besteedde nauwelijks aandacht aan mijn binnenkomst. Zwijgend nam ze mijn 50 euro in ontvangst en duwde de reeds klaar liggende badjas met bijpassend sleuteltje in mijn richting. De man achter mij werd daarentegen vriendelijk bejegend en de thekefrau en de man maakten een vriendelijk praatje. Waar dat over ging weet ik niet, want ik was al in de kleedruimte op zoek naar lockertje 81. Ik kleedde mij uit en sprong snel onder de douche. Na de verfrissende douche droogde ik mij af en met natte haartjes stapte ik de barruimte in. Het was duidelijk dat GT al niet meer in de opstartmodus was. De muziek was al wat meer up-tempo en er werd al aardig op en neer gelopen. Natuurlijk nuttigden sommige dames nog hun broodje maar de meesten waren al klaar voor de aanval en/of waren al aan het animeren. Natuurlijk nam ik de aanwezige dames in mij op, maar ik lette voornamelijk of ik een ijsbeer al druk doende zag met masseren van wie dan ook. Ik zag Masseurke echter nog niet.
Ik bestelde mijn cappuccino en ging rustig in een hoekje zitten. Er liepen best leuke meisjes rond, maar niet de meisjes die ik graag zie. Wel zag ik een nieuw jong blond slank meisje rond huppelen. Volgens mij was het een vriendinnetje van Mali want ik zag haar wat instructies geven. Populair was ze zeker, want ik heb haar niet in de barruimte zien zitten. Wel zag ik haar van de kamer komen of naar de kamer gaan. Van haar kwaliteiten heb ik geen idee. Bij een dergelijke schoonheid zullen wij daar echter vast wel wat van gaan horen. Wie ik ook zag was Latitia. Latitia had ik net daarvoor nog zien afrekenen met een klant. Nu kwam ze de barruimte binnen en liep naar een in een bank zittende ijsbeer. Ze zette zich naast hem, kroelde wat, streelde wat en lachte wat. Even later waren ze samen op weg naar verderfelijke dingen. De aanwezigheid van Latitia houdt ook in dat Rafaela aanwezig zou moeten zijn en dat houdt weer in dat Rafaela vindt dat ik met haar in actie moet komen. Ik was daar nog niet zo zeker van, al moest ik eerlijk toegeven dat er nog niet veel alternatieven waren. Ik liep eens een rondje en kwam bij de kino uit. Ik nam een kijkje en zag 2 dames liggen (slapen?) en Katja die verveeld tegen het muurtje stond. Ze deed nog niet echt moeite mij te verschalken en dat gaf mij de gelegenheid om weer te vertrekken. Ik liep terug naar de barruimte en liep tegen Rafaela op die net van de kamer kwam. Ze liet mij de sleutel zien en vertelde mij dat dat een mooie kamer was. Ik knikte begrijpend en liep door, een verbaasde Rafaela achterlatend. Ik zette mij weer aan de bar en keek rond. Eerlijk gezegd was Rafaela nog de meest voor de hand liggende keuze. Maar iets weerhield mij, al twijfelde ik daar weer gelijk aan toen ze de barruimte in stapte. Verbaasd staarde ze mij aan. Ik bedacht mij dat als ik zou wachten op een betere lichting ik net zo goed al vast met Rafaela op een kamer zou kunnen wachten. Ik liep naar Rafaela en begon een gesprek dat mij deed bevestigen dat ik haar toch maar weer moest nemen. Rafaela had net een sigaret opgestoken en blies de rook de barruimte in. Ik vroeg haar om de sleutel te halen. Ze keek mij minachtend aan en zei: “Ich habe auf dich gewartet und jetzt musst du auf mir warten” waarna ze weer een rookpluim de barruimte in blies. Ik zag ineens echter WaltBare bij de balie staan. Snel liep ik naar hem toe om mij te vergewissen dat zijn lockertje een nummer zou krijgen dat overeenkwam met zijn leeftijd en dus hoger dan mijn nummer 81 moest zijn. Dat gebeurde ook. Samen liepen wij naar nummer 134 (volgens mij naar beneden afgerond). Bosbeer keek eens naar de plaats en had geen zin om in het tussenpad zijn lockertje te krijgen. Hij ging zijn sleuteltje omwisselen en zo waar lukte hem dat ook. Het bleek ook nog eens een aanzienlijk lager nummer dan de mijne zijn. Mopperend hield ik mijn beklag bij de thekefrauen die mij nietsbegrijpend aankeken. “Welk nummer heb jij eigenlijk?” vroeg Bosbeer en ik liet hem mijn polsband op zijn kop zien, zodat het leek alsof er 18 stond. “Is dat nu 18 of 81” vroeg Bosbeer en om niet te liegen vertrok ik snel. Ik snelde de barruimte in om gelijk in de verleidelijke handen van Rafaela te lopen. Die begon zich wat zorgen te maken of haar omzetboost nog wel zou plaatsvinden en beloofde snel de sleutel op te halen en zoeffffffff was ze vertrokken. Ik had niets meer over “warten” en zo gehoord. Rafaela deed weer uitstekend werk. In mijn ogen heeft ze een schitterend lijfje met vooral mooie lange gebruine benen (met die schitterende tatoo erop) met een oogverblindend kontje. Service was prima, waarbij ze gulzig zoent en lekker geil te keer gaat, maar helaas geen FT toepast. Dat blijft voor mij een minpunt. Een ander minpunt is dat ze met alle goed bedoelingen graag wat langer op de kamer blijft, terwijl ik het na een tijdje wel had gezien. Herhalingsgevaar is er zeker en vast, maar niet zo zeker als zij zou willen.

Ik liep van de kamer naar de kleedkamer om aan mijn financiele verplichtingen te voldoen. Vanuit mijn ooghoeken zag ik bij de whirlpool een leeg karretje staan. “Ze laten hier ook van alles slingeren” mopperde ik. Bij de kleedkamer trof ik Gloria aan die mij om de hals viel. Ik was blij haar te zien en dat liet ik ook merken. Wie dat alles veel minder beviel was Rafaela. Snel nam ik mij mee naar mijn lockertje om af te rekenen. Daar trof ik Bosbeer die mij vragend aan keek. Ik stak mijn duim omhoog en wees naar Rafaela. Later zou Bosbeer mij toevertrouwen dat die Rafaela best een lekker ding was.
Snel douchte ik mij en stapte met natte haartjes de barruimte weer in en ging even een live-verslag plaatsen. Tijdens het intypen zag ik ineens Badslippers voorbij slenteren. Hij straalde nou niet direct een wilde houding uit dat hij een grietje of 5 zou gaan bevruchten. Al snel had Badslippers Cupido gevonden en de 2 raakten in gesprek. “En niemand zwaait naar mij” mokte ik. Ik stapte op Cupido af, terwijl Badslippers net weg liep. Badslippers hing wat tegen de danspaal aan en Jossy probeerde hem te verleiden. Wat Jossy niet wist/weet is dat Badslippers een beetje is uitgekeken op GT-Latina’s. Zijn ervaringen met Jossy, Chanel en Jessy zijn zodanig dat het van hem niet meer hoeft. “Ze doen heel geil, ze zien er goed uit, maar het lijkt wel of er ergens een rem op zit.” zei hij later tegen mij. Eerlijk gezegd moet ik beamen wat zijn conclusie over de 3 genoemde latina’s is, ook de mijne is. Terwijl ik zo in gedachten wegzonk stond er ineens een onbekende ijsbeer met zijn hand uitgestoken voor mij. “Heb ik iets van je aan?” dacht ik. “Ik ben Masseurke” zei de man vriendelijk en er verscheen een glimlach op mijn gezicht. Leuk om eindelijk eens een gezicht bij deze ijsbeer te zien. Mijn glimlach werd nog groter toen ik zag dat Picasso1 kwam binnen kruipen. Picasso1 stapte op Badslippers af en begon een gesprek. Hij stond met zijn rug naar mij toe. “Dat moet je natuurlijk nooit doen” dacht ik “dat ik vragen om moeilijkheden”. Ik had met Picasso1 toch nog een appeltje te schillen. Hij had immers bij De beste recensie van de maand mij het rechtmatig toekomende vrijkaartje ingepikt. Later zou hij mij lachend inwrijven: “hahaha, ik schrijf hooguit 3 of 4 wat langere recensies per jaar en altijd win ik dan een vrijkaartje en jij schrijft je het schompes met veel nominaties en wint zelden of nooit iets, hahaha” Oh oh wat hadden we weer een lol. Maar goed nu was mijn moment van wraak gekomen. Ik zou hem van achteren besluipen en bespringen, waarna ik hem mee zou sleuren door GT en door elkaar zou schudden en dat soort dingen. Dan zou iedere vrouw en ijsbeer in GT weten dat ik het Alphabeertje van het forum ben. En Picasso1 zou het niet meer in zijn hoofd halen ooit nog een recensie te schrijven dat mij een vrijkaartje zou kosten. Op mijn tenen sloop ik naar Picasso1 en net op het moment dat ik hem wilde bespringen draaide hij zich om en riep breed lachend: “Heeeee Ace, jij ook hier?” en wij gaven elkaar de hand. Ik was dat schudden en sleuren al weer vergeten. Dat kwam niet in de laatste plaats omdat Chrystelle, geheel in het rood gekleed, op het toneel verscheen. Ze was samen met haar ronde vriendin Bianca die mij toe schreeuwde: “Hiiii Viagraman gib mir deine lustbonbons” en hield haar hand open. Uiteraard gaf ik Bianca er 3 en vervolgens werd ik geroepen door Maria die met haar klant in de bank zat. Ze hield ook haar handje open en ik legde er een pepermuntballetje in. Ik wilde weer teruglopen naar mijn vrienden toen Maria mij wees op Jossy die ook al lag te knuffelen met haar klant, maar nu even prioriteit aan een pepermuntballetje wilde geven. Ik knielde voor Jossy en kuste haar hand, waarna ik er een pepermuntballetje in legde. Maria mopperde dat ik niet bij haar knielde en zo deed ik alsnog bij haar mijn plicht, waarop Jossy begon te piepen. Hun klanten lachten als boeren met kiespijn. Ze waren net zo lekker bezig met bankhangen om een band op te bouwen met hun meisjes zodat die extra geil de kamer op zouden gaan. Ja ja ze geloofden het vast echt zelf.
Rafaela keek dit alles aan en verdween richting kino om daar haar jachtterrein te verleggen. Ook Chrystelle keek mij aan en gaf een zoen. Ze was net aangekomen en wilde nu gaan eten. En ik moest mee, want het was zou een te groot financieel risico zijn als ik nog een half uur onbeheerd in de barruimte zou blijven. Ik bedankte voor de eer, waarna Chrystelle haar hongerige maagje ging vullen, waarbij ze nog wel vroeg op haar te wachten. Op zijn Roemeens beloofde ik dat.
Ik voegde mij bij Cupido, Masseurke en Picasso1. Ik stond met mijn rug naar de krukje met dames erop en Cupido stond voor mij. Blijkbaar blokkeerde ik zijn uitzicht, want hij mopperde de hele tijd dat hij al die mooie meisjes niet kon zien. “Je ziet hen liever dan je mij ziet?” vroeg ik, waarop Cupido bevestigend knikte. Ik pakte Masseurke en Picacco1 bij de schouder en duwde hen achter Cupido, die nu alleen zat, maar wel zijn uitzicht had. “Gezellig he, zo’n uitzicht” riep ik hem nog na.
We stonden zo met zijn allen gezellig te kletsen, dat het mij opviel dat heer Badslippers voor zijn doen rustig was, of liever gezegd wat matjes over kwam. Misschien maakte ik wel indruk op hem? Het zou ook tijd worden. Nu ik toch over indruk maken dacht, bedacht ik mij dat ik in vorige jaren een poging deed om echt anderen onder de indruk te laten zijn met namen als Hercules, Thor der Nordmann of Conan The Sexbarbarian. Dat werkte indertijd niet helemaal volgens plan. Dus werd het tijd om echt zwaar geschut in te zetten. Ik hield mijn buik in, liet mijn borst opzwellen en riep met zware bromstem naar mijn vrienden: “Ich bin die Ketserrrrrrrr” Iedereen keek mij met grote ogen aan, waarop Badslippers in de lach schoot en proestend zei: “derrrrrrrrr” Vragend keek ik hem aan toen hij dat voor de derde keer zei. Cupido tikte op mijn schouder en vertelde mij dat bij Ketserr een mannelijk voornaamwoord hoort en het dus Der Ketserr is. “Ahah” zei ik “Ich bin Der Ketserr” waarna ik vervolgens verschillende vrouwen bestormde met mijn Ketserr-kreet.

Op een gegeven moment zag ik Gloria zwaaien en ik dacht haar even te begroeten. Ik was nog een paar stappen van haar verwijderd toen ineens een meisje voor mij schoot en Gloria omhelsde. Ik veronderstelde dat dat meisje degene was waarnaar Gloria had gezwaaid. Ik voelde mij wel een beetje dom en liep snel door en maakte een rondje langs de kino. Daar schudde Tatanja de boel op en spoorde de aanwezige dames aan tot actie. Bij de kino trof ik Patrizia die mij glimlachend aan keek en mij snel vast pakte. Ze beloofde mij allemaal vieze dingentjes. Ik trok een vies gezicht en vroeg: “Do you do that also with NikXXX?” waarna ik mij snel uit de voeten maakte. Ik kwam weer in de barruimte. In de barruimte kwam Gloria aangelopen die mij vast pakte: “where did you go to? I was looking for you” Ik pakte haar beet en ik smolt als boter in hete zon en voor ik het wist lag ik in een tuinhuisje waar ik een uur lang door deze topper ben verwend. Oh wat deed ze het weer goed. Later zou Badslippers mij complimenteren met mijn keus. “Altijd goed die Bulgaartjes” zei hij “vooral die Katja, dat is een lekker wild ding". Badslippers kwam echter zelf weinig in actie. Later zou ik hem uitgeblust in de whirlpool aantreffen waar hij aan het chillen was met Cupido. De pijp was een beetje leeg, liet hij ons weten en ook wij herkenden dat gevoel. Zover was het echter nog niet. Ik was eerst nog druk bezig met Gloria die echt een superpijpster is en vol overtuiging zoent. Als iemand zegt dat de kwaliteit in GT achteruit gaat, dan zal hij best gelijk hebben, maar weinig of geen ervaring met Gloria hebben gehad. Ik zou niet weten wat er over haar te klagen is. Toen ik eindelijk klaar was met Gloria slenterde ik puffend GT in, waar ik ineens mijn maten aantrof die net terug kwamen van een lekker diner. Bosbeer ontfermde zich over mij en vroeg zich af hoe ik dit kon volhouden. Ik knikte met holle ogen. Toen Bosbeer hoorde dat ik met Gloria was geweest wilde hij gelijk weten wie ze was. “Ketserr wil weten wie ze is” vertelde hij, maar ik gaf aan dat Gloria volgens mijn bescheiden mening niet aan de Ketsnorm voldeed. “Dat weet je nooit” hield Bosbeer halsstarrig vol. Even later kwam Gloria weer de barruimte in en ze gaf Cupido een zoen waar ik bij stond. Ze liep mij voorbij, maar niet zonder nog snel een knipoog te geven. Ik wees Bosbeer aan wie Gloria was en ook hij was er van overtuigd dat Gloria niet aan de Kets-norm voldeed.
Ineens werd ik vastgepakt door 2 donkere handen en een boze Chrystelle stond achter mij. Mopperend zei ze: “Ace, fuckie fuckie?”, maar uiteraard ontkende ik dat in alle toonaarden. “So we go to the room” vervolgde Chrystelle resoluut. Ik mompelde wat en deed alsof Picasso1 mij riep en vroeg haar even te wachten. Snel dook ik in een hoekje weg. Ik keek om mij heen en zag Picasso1 zijn neus tussen de borstjes van een meisjes stak en dat Badslippers in gesprek was met iemand die ik niet kende. Cupido rolde onrustig door GT. Ik besloot mij even bij hem te voegen en wij spraken recente gebeurtenissen door. Ook Cupido kon niet helemaal zijn draai vinden. In tegenstelling tot anders bleek hij niet de honing tot vrouwen te zijn, al zat wel ineens Duitse Tanya op zijn schoot. “En maar klagen” dacht ik. Tanya gaf hem een knuffel met een zoen en wilde vertrekken. Ik tuitte mijn lippen en vroeg: “und ich?” Voor ik het wist had ik een natte zoen op mijn wang, waardoor ik achteruit op de bank viel met mijn benen omhoog. Ik raapte mijzelf bij elkaar en werd daarbij geholpen door Picasso1. Het was Picasso1 opgevallen dat als ik bij hem was de vrouwen allemaal met hem wilden zoenen. Ik veronderstel daarbij dat dat anders niet zo is. “Die vrouwen vinden alles beter dan naar mijn geraatskal te luisteren” vertrouwde ik mij vriend toe. Terwijl ik dat zo zei kwam ineens Jedda op mij afgelopen en begroette mij allervriendelijkst. Ik herkende haar niet, maar ik vond haar er heel goed uit zien. Het is dat Picasso1 mij vertelde dat dat het meisje was waarmee mijn neefje Seqoya naar de kamer was geweest en waarmee zijn kamersessie erg was tegen gevallen. Ik had vorige week Jedda ook ontmoet, maar toen zag ze er toch anders uit. Helaas had ik de wetenschap dat haar service minder goed is, maar ik zou haar zo hebben gekozen. De verdere avond dook ze geregeld op en pakte mij vast voor een knuffel. Ik kreeg bijna de indruk dat ik haar ergens van zou moeten kennen, maar in de mist die men ook wel eens hersenmassa noemt kon ik geen echte data waarnemen.

Op een gegeven moment stond ik bij de danspaal en zag dat achter mij Chrystelle met een klant zat. “Dan laat ze mij tenminste met rust” dacht ik. Ik begon een praatje met Bosbeer en ineens voegde Chrystelle zich bij ons. Ze zwaaide eventjes vluchtig naar haar klant en begon mij te knuffelen. Ik voelde mij er wat onwennig en schuldig bij. Bosbeer begon ineens in het spaans met Chrystelle te ratelen. Nieuwsgierig probeerde ik het gesprek ook te volgen, maar nee……………… Ik stootte tegen Bosbeer aan en vroeg: “het gaat toch wel over mij he?” Bosbeer keek mij aan en keerde zich toen weer tot Chrystelle waaraan hij iets vroeg. Daarna keerde hij zich weer tot mij en zei: “ze vindt je de knapste man van de wereld” Ik liet mij ter plekke in elkaar storten en lachend trok Chrystelle mij omhoog. Ze zoende mij uitbundig en haar klant zat ongeduldig te wachten in de bank. Uiteindelijk voegde Chrystelle zich weer bij haar klant en ik liep naar de balie waar ik net zag dat Gloria en Katja naar huis vertrokken. Gloria stapte naar buiten met Katja en zwaaide uitbundig en gaf een kushandje. In gespeelde blinde paniek rende ik naar de deur en viel neer op mijn knieeen en deed alsof mijn hart brak. Toen vond ik mijzelf erg grappig, maar dat veranderde toen ik flink aan mijn oren werd getrokken door een thekefrau. Geirriteerd keek ze mij aan en sprak mij vermanend toe. Ik probeerde mij er met een grapje er tussen uit te lullen, maar het was duidelijk dat dit gedrag niet werd getolereerd. En als ik dat niet zou snappen dan zou het vervolg van mijn verhaaltje zich afspelen in burgerkleding buiten GT, om nooit meer terug te mogen keren. Als een kind dat net een tik op zijn vingers had gehad liep ik weer terug de barruimte in. Het leek of iedereen een beetje mat was. Cupido had nog steeds zijn dame niet gevonden en zelfs Ela viel af want die had geen goede zin, had ze hem verteld. Later op de avond wist Cupido haar die goede zin alsnog te bezorgen. Ook Masseurke keek een beetje verveeld rond. “Kom, ik weet een leuk spelletje” riep ik en ik pakte de handvaten van het karretje van Cupido. Wildspartelend sloeg Cupido om zich heen en riep: “nee, nee, blijf van mij af, blijf van mij af” “Wat ben jij een saaie piet” mopperde ik. Misschien was het daarom dat Denise zich ineens kwam melden. Ik moest haar echter teleurstellen en dat maakte de interesse een stuk minder. Ik zag echter dat de interesse van Masseurke flink toenam. Ik adviseerde Masseurke om Denise het hof te maken en even later deed hij dat ook. Hij bleef lang weg en toen hij eenmaal weer opdook in het land der ijsberen was hij uitermate tevreden. Die complimenten heb ik nog aan Denise overgebracht die daarvan glunderde.
Ik had al de hele avond een latina-dame gezien en ik wist zeker dat ik ze al vaker had gezien. Ik wist echter de bijbehorende naam e.d. niet meer en daarom klampte ik haar aan. Ze stelde zich voor als Adelia uit Brazilie en alsof het zo moest zijn trok de mist in mijn hoofd op en wist ik het weer. Ze had maanden geleden ook al eventjes in GT gewerkt. Alleen heette ze toen Venus. “Vorher war deine nahme Venus” floepte ik eruit en ze keek mij verbaasd met grote ogen aan en als ze een kunstgebit had gehad dan was die er nu uit haar opengevallen mond gevallen. Blijkbaar vond ze het erg knap van mij en ze wilde gelijk naar de kamer. “Du hast grosse schadel” zei ze bewonderend en ze streelde mijn voorhoofd. “Dass heisst ein wasserkopf, schatzie” verduidelijkte ik Adelia. Ik had van een ijsbeer gehoord dat ze goed was, maar ik sloeg de uitnodiging toch (nog) af. Maar ik zette haar gelijk hoog op mijn to-do-lijstje. Ik liep weer verder en werd tegengehouden door Jedda. “Bist du mir schon vergessen?” vroeg ze, wat ik uiteraard ontkende, maar mijzelf wel afvroeg waar ze het in hemelsnaam over had.

Ik had goed geoefend met mijn Ketseer-act en ik brulde tegen willekeurige meisjes met een zware bromstem: “Ich bin der Ketserr” En zowaar het werkte. Ik stond naast Badslippers en Cupido toen Vicky uit Albanie zich omdraaide. “Ich bin der Ketserr” bromde ik en Vicky keek mij van top tot teen aan en zei: “Wass bist du gross” Van ultiem geluk greep ik Badslippers beet en sleepte hem erbij. Hij stak zijn hand naar Vicky uit en zei: “Ich bin AceZwei” , waarop Vicky hem met een vies gezicht aan keek en riep: “Wasssss?” Voor Badslippers met nog meer onzin mijn zorgvuldig opgebouwde reputatie zou beschadigen gooide ik hem weg. Dat kwam ook goed uit, want Picasso1 kwam aangelopen met de mededeling dat Joepie er ook was. Samen liepen wij naar Joepie en ik stak mijn hand uit: “Ik ben The Saint” zei ik. Joepie beaamde dat hij wel eens iets van The Saint op het forum had gelezen. “Dat is beter dan die lulkoek van Ace2” vervolgde ik “volgens mij is die Ace2 een grote homooooooo” Joepie keek mij wantrouwend aan en even later zei hij: “Ik heb je wel door. Jij bent Ace2” Nu er niemand meer voor de gek was te houden vond ik het tijd om te gaan. Masseurke was al vertrokken en van Cupido en Basslippers nam ik afscheid. Ze keken mij een beetje weemoedig aan, waarna ik uit hun zicht verdween. Ik zocht nog eventjes Picasso1 en Bosbeer, maar die waren in geen velden of wegen te bekennen. Ik liep dan maar naar de kleedkamer en werd nog tegen gehouden door Bianca die de gehele inhoud van mijn doosje vol pepermuntballetjes kreeg. Chrystelle stond op uit de bank en pruilde: “you go?” wat ik helaas moest bevestigen. Ik kreeg een afscheidszoen en mijn grootste zorg daarna was al die lippenstick weg te krijgen.
In de kleedkamer trof ik Picasso1 aan waar ik nog even afscheid van nam. Hij was benieuwd wat ik zou schrijven. “Het is altijd grappig hoe iedere ijsbeer een avond vanuit zijn oogpunt heeft beleefd en al helemaal als je er ook bij bent geweest, want dan kun je dat vergelijken met je eigen versie” Wij gaven elkaar de hand, waarna Picasso1 de kleedkamer verliet. Ik vroeg mij af wanneer ik hem weer zou zien. Zo zie je hem nooit en recentelijk heb ik hem al weer diverse maken ontmoet. Het is altijd een verrassing.
Ik kleedde mij aan en leverde mijn sleuteltje in. In tegenstelling tot de Bosbeer kreeg ik geen kortingskaartje. Ik mocht blij zijn dat ik uberhaupt nog terug mag. Ik stapte de donkere nacht in en liep naar mijn auto, waarmee ik langzaam weg reed, richting horizon, terwijl het melodramatische geluid van mijn mondharmonica in de verte klonk en ik neuriede: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home………………………..”

bergm550
30 oktober 2011, 15:49
Geachte leden,

Op 29 oktober 2011 was ik in Golden Time. Het weer was wederom geweldig. Zonnig en 18 graden. Ongelooflijk! De bomen waren schitterend om te zien. Mooie gouden bladeren, de herst is altijd een mooi jaargetijde.

Bij binnenkomst mezelf uitgekleed en eerst even rustig gescheten. Ik ging op het toilet zitten, klemde mijn kaken op elkaar, en begon te persen. Ik had de spanning wat opgebouwd, want dan is het extra lekker. Ik probeerde het voorzichtig te doen, een zogenaamde "controlled outburst", maar het ging met een knal. Het schoot er uit. Door de schokgolf werd ik even 5 centimeter omhoog geduwd van de toiletbril. Daarna ben ik opgestaan en heb ik genoten van het resultaat. De pot was geheel bruin. Voldaan veegde ik mijn billen af en met een rood hoofd en het zweet nog op mijn voorhoofd ben ik naar de douche gelopen om mij vervolgens grondig te wassen, inclusief de billen en handen.

Daarna naar de bar gelopen en een cola besteld. Het vrouwenaanbod was redelijk. Gelukkig waren Elisabeth en Jennifer aanwezig, maar helaas was Chris (Roemeense) niet aanwezig. Rond 17:30 uur ben ik in de rij gaan staan om heerlijk te gaan dineren. Het eten was erg smakelijk. Ik had gekozen voor de noodles met kip, en een soort niet nader te herkennen saus. Daarna ben ik naar binnen gelopen en kwam ik de Obersturmbahnführer Tiga tegen. Hij had nog niet gegeten en toen hebben we samen gedineerd. De kok vroeg me of ik voor de tweede keer kwam en ik zei ja, omdat het eten goed smaakte.

Tijdens het eten hadden Tiga en ik gesproken over atheisme, het ontstaan van het heelal, universum en multiversum, neutrinos die sneller dan het licht gaan en de "string theory". Maar helaas kwamen we er niet uit en hebben we niet de oplossing gevonden wat er voor de "Big Bang" was. Daarna zijn we maar een koffie bij de bar gaan halen. Ik kwam daar ook ketserr tegen die op de kamer was geweest met Nancy. Ik krijg een stijve piemel als ik aan haar denk. Ze heeft van die mooie, geile haren.

Maar ik besloot met Elisabeth op de kamer te gaan en heb genoten van haar heerlijke pijpkunsten en borsten. Daarna heb ik heerlijke Chili Con Carne soep gegeten en ben ik daarna met ketserr de sauna ingesprongen. Een oude meneer had veel water op de kolen gegooid, waardoor de sauna goed heet was. Ketserr zweette al als een wasbeer, maar mijn lichaam was nog helemaal droog. Dus heb ik nog maar wat scheuten water erover heen gegooid en toen kwamen er wat zweetdruppeltjes op mijn lichaam.

Na de sauna en de Chili Con Carne soep had ik toch wel wat last van mijn maag. Ik ben toen even buiten gaan zitten op die houten planken bij het gras. Het was nog lekker buiten, en ik dacht dat niemand het zou horen als ik een windje zou laten. Dus probeerde ik het maar. Echter doordat ik op het hout zat, galmde het nogal en de wind klonk harder als verwacht. Zo hard zelfs dat de mensen die buiten op de banken zaten het hoorden en me aankeken van "wat is dat een proleet zeg"! Daar hadden ze ook wel gelijk in, het was inderdaad niet beschaafd van mij.

Daarna ben ik nog op de kamer geweest met Jennifer. Een heerlijke vrouw met een heel mooi lichaam, net zo mooi als dat van Carla, alleen is de service van Jennifer stukken beter. En daarna ben ik nog een keer met Elisabeth gegaan. En toen liep de dag alweer op zijn eind en was het tijd om naar huis te gaan.

Tot de volgende keer.

Bergm550

Megaboob
30 oktober 2011, 16:29
Donderdag 27-10, GT

Donderdag was eindelijk weer duidelijk waarom GT, GT heet (Grote Tieten). Nieuwkomer Camilla maakte een verpletterende indruk op mij, zie verslag! Zo goed zelfs, dat ik in staat was om mijn favoriete dame Victoria deze keer een keer over te slaan. Ook Slowaakse Nicolle was er weer, en deze schoonheid is flink afgevallen, en is nu ook een prachtige slanke deerne, die ik ook weer graag mee naar de kamer heb genomen, zie verslag. het eten was verder prima, rijst met filereepjes in saus, en salade. Geen bekende ijsbeer tegengekomen, die gaan tegenwoordig allemaal op woensdag klaarblijkelijk. Toch ben ik ze dankbaar, want 1: ze tipten me dat er een nieuwe EE cup is (Camilla), en twee, er was nu toch aanzienlijk minder concurentie voor mij. Halfgoden zoals Ace2 snoepen natuurlijk altijd weer de leukste dames voor mijn neus weg. nee, ze houden niet van siliconen, het is niets en etc etc, maar dames zoals Jenny, Coco, Asha, Camilla, Nicolle (Poolse) Bianca etc. etc zijn toch altijd bezet, rara hoe kan dat toch?!

In elke ijsbeer schuilt dus wel een mini megaboobje, waarschijnlijk! De drang naar het nieuwe, het onbekende, wellicht? Of toch het resultaat van mijn jarenlange schrijfsels met lofliederen over de geneugten des plastics?! Ik zal het er de volgende keer met de dan wellicht wel aanwezige herne beren over hebben.

De dag was in ieder geval zeer geslaagd wat mij betreft, en smaakte absoluut naar een herhaling op korte termijn!

Megaboob

ketserr
30 oktober 2011, 19:48
Vorige week kon ik er niet bij zijn omdat ik een griepie had en wil hierbij gelijk de degene bedanken die in hun verslagen en verhalen mij gesteund en gek gemaakt hebben toen ik er niet bij kon zijn.

Zaterdag 29 oktober 2011,

Nadat ik deze maand 3x fanmail uit Leeuwarden gehad heb en de vierde onderweg is omdat ik niet genoeg in de parkeermeter had gestopt besloot ik om deze keer me aan de maximum snelheid te houden. Wat geen makkelijke opgave is want hierdoor krijg je het effect van inhalende vrachtwagens en daardoor duurd het voor je gevoel alleen maar langer, wat hierdoor wel opvalt is dat verbuiksmeter toch hele andere waardes gaat aangeven en het qua reistijd niet veel scheelt. Het is me tot even voor Venlo gelukt met die snelheid totdat ik in me spiegel een andere ketsmobiel ziet aankomen en mij met flinke snelheid inhaald en ik kon nog net zien dat er een heerlijk blondje in zat dus toen kwam de beer los. Ik druk op de sportknop en moest en zou haar inhalen en alle verbruikswinst verloren ging maar het was het waard want wat een lekker ding was dat! En ik dacht als jij straks in het kets oord rond huppelt ben je de mijne maar helaas toen ik afslag Venlo nam ging zij rechtdoor.

Ik draai de Heidweg op en de parkingboy ziet me aankomen en heeft direct een dikke grijns op zijn gezicht en geeft me mooie parkeerplek voor de ketsmobiel die bijna voor mij gereserveerd lijkt te zijn want daar sta ik wel vaker, dus niet de plek van onze Shiwawa. Ik had net geparkeerd en zie een paar dames aankomen die mij ook zien en direct naar me zwaaien. Ik loop naar de deur en ik hoefde niet eens te bellen want de deur werd al ontgrendeld, dit zal Ace2 niet meemaken als ik zijn verhaal lees. Ik krijg me badjas en polsbandje waarna ik me vrijkaart overhandig aan de blonde theke waar ik de naam niet van weet en ze zegt; aaaah. Ze kijkt ernaar en keurd het goed waarop ik zeg; dat ze nu kijkt wat me nickname is om te kijken wat ik zoal schrijf. Na een douche loop ik richting de bar waar het bijzonder rustig was en je er bijna een speld kon horen vallen als ze de muziek zouden uitzetten die toen ook meer achtergrond muziek was. Ik deed eerst maar even een rondje en kwam een paar bekende dames tegen.

Met een bakkie thee ging ik de nieuwe router testen en volgens mij zijn het er 7 of 8 verbindingen waar je uit ken kiezen maar in de loop van de dag merkte ik toch dat er in sommige hoeken toch geen verbinding te leggen is. Het eerste bericht wat ik had geschreven werd verstoord door Dunja het nichtje van Souraya die naast me kwam zitten en ik me phone weg stop. Uiteraard probeerde ze me over te halen om haar te ketse maar ik moest eerst eten dus zou ik er later op de dag wel op terugkomen en dat vond ze goed. Ze is weg, ik pak me phone is de verbinding weg maar ook me bericht dus kon ik het overnieuw gaan doen. Hierna aan de bar een paar broodjes gegeten en ik had haar nog niet gezien maar toen kwam ze wat te drinken halen; Tatjana die weer een spijkerbroek aan had. Omdat het nog steeds rustig was en er geen bekende beren aanwezig waren besloot ik om maar even in de sauna te gaan zitten. Dus loop ik met alleen een handdoek om me middel langs de bar en ik zie de dames mij helemaal na kijken want het weer leende zich er niet voor om er zo bij te lopen. Na de sauna even weze afkoelen in de kino, toen ik terugkwam in de bar was het al een stuk drukker. Ondertussen waren een aantal dames bij me geweest of sprak ik tijdens mijn wandelingen en ze zeiden allemaal dat ze blij waren dat ik weer terug ben want die Ace2 met ze lustbonbons ken jou helemaal niet na doen zeiden ze.

Op zaterdag 24 september was ik niet in GT en thuis lekker aan me patatje pindasaus en een mexicano zat begon me telefoon te piepen, het was een sms uit Deutzland en die was van niemand minder dan Nancy die terug is van vakantie! Ze is overigens is vanaf nu The New Golden Lady! Ik miste haar want had haar al een paar maanden niet gezien laat staan geketst en na het bericht van haar werd ik helemaal vrolijk en had ik zo in de ketsmobiel gesprongen als ze had geschreven; ik ben in GT waar ben je nou? Maar dat was niet zo en moest ik een week wachten maar die week werd een maand. Afgelopen vrijdag weer een sms dat ze gister komt. Ondanks dat ik wist dat ik haar vandaag weer zou zien gebeurde er toch wel iets aparts toen we elkaar weer zagen en dat leek eigenlijk wel een beetje op dit; http://www.youtube.com/watch?v=yeRlZIXYfXI&feature=related
Vanaf hier heb ik een deel van de GT film van gister gemist. Ze komt naast me zitten en praten wat bij en wat er allemaal om me heen gebeurde heb ik geen weet van, na een half uur gaat ze een sloesol regelen en wilde ze één van de meiden even spreken dus vroeg ze me of ik het goed vond dat ze dat deed en ik kon alleen maar ja zeggen. Ze loopt weg en plof Bergmans naast me op de bank en toen wist ik nog niet dat hij net had zitten kleien maar gelukkig kwam Nancy na een minuut of vijf met een sloesol.

Ruim 2 en een half uur, die de rest van de dag doen vergeten, verder kom ik van de kamer en het is middels 19uur 30 en ik had nog niet gegeten maar ik moest nodig pissen en kon ik aansluiten in de rij voor de wc en in die rij stond ook Tiga. Na de financiele donatie aan Nancy ben ik direct naar het restaurant gelopen waar de goede koks weer aanwezig waren en die vroegen mij ook waar ik was dus heb ik ze vertelt dat ik net twee uur heb leggen ketse en dat ik nu honger heb en wil weten wat ze hebben. Het werd een vol bord met aarddappelen, vlees, een sausje en wat groente en dat was me toch een partij lekker en omdat ik zo`n honger had ben ik gelijk een tweede bord gaan halen. Terwijl ik zit te eten komt Camilla bij me zitten en vraagt waarom ik zo laat ben en zeg dat ik net na 2uur van de kamer kom. Waarop ze vraagt wat ik daar dan gedaan heb, geketst natuurlijk zeg ik. Hou jij dat 2uur vol dan? Ja, wel met Nancy. Omdat ik laat was ben ik eerst gaan eten en daarna gaan douchen anders had ik helemaal niks te eten gehad. Toen ik naar de douche liep zag ik dat inmiddels Magda aan de balie stond samen met Isabelle die voorheen achter de bar stond. Ik geef Magda een knuffel en zij verteld Isabelle wie ik ben, hoe ze me noemen en over de ketszwans. Me ego werd weer even gestreeld. Dus Isabelle komt tegen me aanstaan en vraagt me van alles in het Duits dus probeerde ik haar antwoord te geven wat voor mij een hele opgave is met mijn twee woorden Duits en ik zie Tatjana op een afstandje jaloers toe kijken.

Uiteindelijk ben ik gaan douche en erna gelijk me dorst gaan verwerken aan de bar. Onderweg word ik tegen gehouden door Eugenia die me vertelde dat ze me vorige week gemist had, met haar even geknuffeld en een praatje over haar vakantie. Eenmaal bij de bar aangekomen stond Maggie daar die gelijk om me nek hing voor een knuffel. Even later zit ik met Bergmans op een bank en hij vond blijkbaar dat ze darmen nog niet goed doorgespoeld waren want hij zat met een bord chili con carne soep. Ik kon echt merken dat ik moest bijkomen van Nancy en toen kwam Bergmans op het idee om samen naar Living Room te gaan... Nee, daar ga ik wel een ander keertje heen. We maken een praatje over van alles en besluiten de sauna in te gaan en ook daar kon ik niet bijkomen van Nancy en het werd nog erger want deze schoonheid loopt langs en heeft het koud en komt vervolgens een halve minuut opwarmen in de sauna. Hierna ben ik maar in de kino gaan leggen en in slaap gevallen maar werd op tijd wakker voor de pizza die me de energie gaf om er nog één te ketse maar ik wist nog niet welke.

Een aantal namen;
Morena, Lisa, Dunja, Angela, Marcella, Cristina, Sina Nicole, Zoe, Jossy, buddy (masseur) holly, die belgische, Xenia, Stella, Tiga, Nora, Jana, Dilara, Bergmans, Flo, Lara, Anita, een zooitje waar ik de naam niet van weet of vergeten ben, Luana, Elizabeth, Camilla, Nancy, Denise, Eugenia, Jennifer, mandy, Joy, Ricarda, Vicky, Stefania, Luna, Anca en een flink aantal nieuwe gezichten.

Terwijl ik op een bank zit en kijk wie de gelukkige zou kennen worden werd het apreGTski want er kwam zulke muziek voorbij. Tiga komt naar me toe en vraagt of ik versta wat er gezongen word. Natuurlijk niet! Is het antwoord. Het was deze die gedraaid werd;
http://www.youtube.com/watch?v=zW_MDYVn4ms Nu ik dit zo hoor zit ik er gewoon van na te flippe.
Maar het was wel komisch want er kwam wel een aparte sfeer en toch vond ik het nodig om ervan te ontsnappen en besloot met Morena naar een kamer te gaan om haar eens te gaan ketse. Hierna kwam ik na het douche weer bij Isabelle terecht die weer zeer geintreseerd in mij was.

Het liep al tegen het einde van de avond en ik met Bergmans aan de bar hang en hij het laatste uur nog een keer met Elizabeth ging ketse en ik besloot nog een afscheidrondje te maken en naar huis te gaan maar uiteindelijk toen ik wegging was de muziek al uitgezet. Dus na een afscheidsknuffel van Maggie, Isabelle en Magda ben ik naar buiten gelopen. Tatjana had de eigen verstopt.

ketserr
30 oktober 2011, 23:41
Toen vond ik mijzelf erg grappig, maar dat veranderde toen ik flink aan mijn oren werd getrokken door een thekefrau. Geirriteerd keek ze mij aan en sprak mij vermanend toe. Ik probeerde mij er met een grapje er tussen uit te lullen, maar het was duidelijk dat dit gedrag niet werd getolereerd. En als ik dat niet zou snappen dan zou het vervolg van mijn verhaaltje zich afspelen in burgerkleding buiten GT, om nooit meer terug te mogen keren. Als een kind dat net een tik op zijn vingers had gehad liep ik weer terug de barruimte in.

Je moet ook geen Ketserr imitatie gaan doen met je ieg bien die Ketserr!
Dat vind Tatjana niet leuk en dan word je op je vingers getikt.

Picasso 1
31 oktober 2011, 00:30
Je moet ook geen Ketserr imitatie gaan doen met je ieg bien die Ketserr!
Dat vind Tatjana niet leuk en dan word je op je vingers getikt.
Hij onderschatte wat een kwaad bloed het bij de thekedames (die regelmatig door Picasso worden gekust :rofl:) gezet heeft toen hij mij vorige keer hardhandig uit probeerde te zetten :smile2:

Ace2
31 oktober 2011, 21:56
Je moet ook geen Ketserr imitatie gaan doen met je ieg bien die Ketserr!
Dat vind Tatjana niet leuk en dan word je op je vingers getikt.

Het was niet Tatanja. Maar de desbetreffende dame briestte tegen mij: "Ah, du bist der Ketserr, der hat versucht mir am arsch zum ficken" Vervolgens wreef ze met een pijnlijk grimas over haar billen waarna ik moest lachen en toen werd ze ineens boos.................. :confused:

Ace2
31 oktober 2011, 22:03
Hij onderschatte wat een kwaad bloed het bij de thekedames (die regelmatig door Picasso worden gekust :rofl:) gezet heeft toen hij mij vorige keer hardhandig uit probeerde te zetten :smile2:

Nou, de discussie begon eigenlijk dat ze erover begonnen dat ik je uit GT wilde gooien (Picasso-werpen noem ik dat altijd), maar niet door zette: " Du had der mann nicht weg geworfen und dann ist er die ganze abend gekommen fur eine kuss. Meine wange ist noch immer nass" En toen begon ze mij te slaan, wat op zich best lekker was........................................ :tongue: