PDA

Volledige versie bekijken : Geile Tijden, November 2011



adulte
2 november 2011, 08:56
Hoi, weet iemand of CARMEN weer terug is in GT ?

adje10
2 november 2011, 09:07
Hoi, weet iemand of CARMEN weer terug is in GT ?

dat zou ik ook wel eens graag willen weten.

ilovethaigirls
2 november 2011, 10:08
Hoi, weet iemand of CARMEN weer terug is in GT ?

Ik heb uit goed bron vernomen dat ze er deze week terug zou zijn.

Teiresas
2 november 2011, 13:13
zoals toen ik een keer een travo in mijn handen bleek te hebben in GT :help:)

Is dit echt gebeurd ??? Ik kom al jaren in GT maar dit is de eerste keer dat ik zoiets hoor?

Picasso 1
2 november 2011, 13:23
Is dit echt gebeurd ??? Ik kom al jaren in GT maar dit is de eerste keer dat ik zoiets hoor?

In de beginjaren van GT liepen er twee rond.

masseurke
2 november 2011, 16:20
De dag stond met stip in de agenda, Patserke en ikzelf nog eens “on tour”! Dat was toch weer heel lang geleden. Ik verheugde me op ons uitje, tot ik de ochtend van aanvang een telefoontje kreeg van de Patser; “Ik ga niet mee man…” om een niet nader te bespreken reden. Respect, maar slotsom; “Het klootzakje liet me koudweg zitten!!!”. De Patser, ik bezorgde hem dé naam, tijdens ons eerste saunaclub bezoekje verhief ik hem tot God en nu kreeg ik dit… Nu, mijn wraak zal zoet zijn, de eerste keer dat die oetlul terug mee wil (en ooooh ja, die mooie dag komt zeker een keertje) laat ik hem heel erg smeken en als we dan vervolgens GT gewijs loze uren vullen laat ik hem droog k*ntn**k*n door ACE2 aka die Ketserrin. :asshole:

Na een rit van hindernissen kwam ik rond 14u30 aan ons geliefde hoerennest. Het stond er tot mijn verbazing al zeer goed vol, ook buiten op straat, opvallend veel Belgen trouwens. ’t Ketsmobieltje van ACE2 buiten de lijntjes aangetroffen, maar ik had geluk, er was net een auto de parking afgereden en na wat manoeuvreren parkeerde ik achterwaarts in de vrijgekomen plek. Dat zou het vertrek vanavond wat vergemakkelijken zei ik de oostblokdandy.

Na de druk op de bel kreeg ik van Tatjana (wat een wijf!) de nodige attributen (wellicht de vrijgekomen sleutel van Bosbeer van ’t kastje in ‘t middenpad). :wink:
Voor een douche had ik nog geen tijd, de mogelijke aanwezigheid van ACE2 interesseerde me nog minder, honger was mijn eerste bekommernis. Daar zat ik dan eenzaam aan de bar wat broodjes te eten, treurend om die zeikerd van een Patserke voor me uit te staren. Als je zo’n reis met zijn twee hebt gepland, blijft het balen als je dan alleen bent aangekomen. Neen Patser, geen goed woord meer van mij jongen! :angryfire:
Mede door dat sfeertje zag ik ook geen mogelijke fuckjes rondlopen, ik hoopte op Xenia, maar zag haar niet, kuierde wat rond, liep eens buiten, verslikte me bijna in een onnozele terrastrap, liep naar de kino waar ik werd staande gehouden door een mollig Roemeentje, geen MJ meisje, dus ook niet de mijne… dan maar alvast een douche, je weet nooit… en weer een rondje in omgekeerde richting. Dat ging zo een tijdje door tot ik er echt ongemakkelijk van werd! De Turkse Sinem probeerde me tot een kamergang te bewegen, maar dat zou geen zoden aan de dijk brengen.
Eugenia wist niet wanneer Giulia terug zou komen… :heul:

Weer in de kino trof ik een klein slank donkerharig MJ-meisje helaas was dat buiten de Duitse Cindy en Daisy gerekend. Beide dames begonnen met mijn badjasgordel te spelen (waarom doen ze dat toch altijd? Ergerlijk!) Nu moet ik toegeven dat beiden er best lekker uitzagen! Cindy werd ooit door de Patser bezoedeld (lees; in de bek gesprietst) en zeker na hetgeen hij me vandaag had aangedaan, was dat helemaal not done. Ze stelden een trio voor (jaaaaaaaaaa dat leek me wat, maar niet voor aanvang van de dag). Toen ik vroeg wat dat moest kosten antwoordden ze volmondig 100euro elk, met alles ‘drop en ‘dran. “Dat is voor een uurtje dan?”, vroeg ik, waarop Daisy “nee” antwoordde en Cindy “ja”… :hammer:
Goed, ik maakte de meisjes duidelijk dat ik die tweegang niet zag zitten, maar misschien later op de dag. Als zij lullen, mag ik het ook, toch?!

Na wat wikken en wegen zei ik tegen Cindy dat mijn (vroegere) maat met haar was geweest en ze best ok vond en ik dus daarom Daisy maar eens moest proberen. Deze laatste verdween glimlachend om een sleutel en mijn geweertje was er al helemaal staalhard klaar voor. Cindy werd er een pak minder vrolijk van. Ik werd onmiddellijk (bijna) aangesproken door een andere partij, maar met een onzichtbaar gebaar of onuitgesproken taal, werd het wichtje verwittigd dat ik reeds gekaapt was.

Daisy kwam terug en vertelde me dat er een wachttijd was (om 15u30!!!) maar dat het Himmelbett frei was en of ik dat zag zitten?! Natuurlijk schatje, ik had ze ook ter plekke tegen de muur willen nemen, maar minuten later lagen we te rollebollen naast de sauna op ‘t hemelbed. Nou die Daisy heeft me aangenaam verrast, was niet bijzonder, maar gewoon heel erg lekker! Ze ziet er bovendien ook echt heerlijk uit! Zeker als ze geil in je ogen kijkt terwijl ze zich zachtjes en langzaam laat zakken op de genotstaaf. Crash boom boom bang!
Goed, na een half uurtje was de droom weer voorbij en begon ik terug waar ik plus minus een half uur geleden was begonnen. Daisy had later geen oog meer voor me en dat vond ik dan weer jammer, maar ooit prik ik ze nog een keer in die mushi! :freu:

Ik verliet het hemelbed, betaalde aan de lockers en liep terug richting sauna. Met een nog nadruppelende l*l zag ik plots Tiejnsléts en nog enkele andere gozers in bad zitten. Aangename verrassing, altijd leuk met Badslippers in de buurt! Ik stapte op hem af en kreeg een warme handdruk. De gozer naast hem bleek Cupido te zijn en nog wat later kwam ook Bosbeer bij ons staan. Zo zaten we gezellig te praten en gebruikte men mij als bubbelboy. (ik mocht op de startknop drukken, voor er iemand wat anders denkt!)

Toen de jongens gek-gebubbeld waren stuurde ik ACE2 een berichtje; “Hi Ace, ben je al aangekomen?” gevolgd door een antwoord; “Ik zit op kamer, kom zo”, wat ik dan weer beantwoordde met; “Viezerd”!

Ik moest die glimmende kop van me nog opblinken en na de douche wenkte BS me om me voor te stellen aan ACE2. Deze probeerde nog allerhande andere namen te verzinnen, maar tevergeefs, ik wist alles, ook van zijn lang verblijf met Rafaella van zonet.
Ook Picasso bleek bij het groepje te staan en zo lulden we een eind weg. BS en ik verbeterde Ace nog toen hij graag Ketserrtje wilde zijn, maar tevergeefs… “Zalig zijn de simpele van geest”, zei mijn omaatje in haar grote moestuin altijd…

Goed na weer wat kuieren de eettent opgezocht, samen met Cupido, Bosbeer, Picasso en later ook Badslippers. Goed gegeten, wat leuke babbels, BS ging me daar een tuimeling toen hij de tafel verliet, jongens toch, wat een lol! Ik had het met Cupido nog over voetbal en “onze Belgen” in de Nederlandsche eredivisie, Dries Mertens die gekwetst was… Cupido lachte, geblesseerd natuurlijk… :blume:

We gingen elk onze weg, maar kwamen elkaar natuurlijk ook vaak tegen. Tiejnsléts maakte me een opmerking dat ik onrustig was en niet in mijn doen, de brave man had overschot van gelijk! Dat heb je dan op zo’n onvoorspelbare dag…
De drang om te kameren was groot, ik spotte Lisa, volgens the lads een “to do” zeker wat het pijpen betreft, dus ik naar haar toe…

Ze is mooi, zag er goed uit, maar een attitude jongens!!! Ze had het over een vriendin, een grote blonde met een tattoo op der arm, Destiny. Ik zei dat er meer grote blondines met een tattoo rondliepen, “Neen, dat is niet zo”, snauwde ze… Net op dat moment liep Daisy voorbij en om mijn statement te bewijzen wees ik ze fier aan; “kijk, dat is Daisy, ook een grote blonde met tattoo”, zei ik. Ze zei net niet; “onnozelaar, dat IS Destiny”, maar het scheelde niets… Mijn balletjes kropen terug naar de plaats waar ze voor mijn pubertijd hadden gezeten, zelfs mijn stem begon er van te piepen… Na de gebruikelijke chit chat volgden dan de bevrijdende woorden; “Ik heb een probleem, ik kus niet en laat me niet likken!”, blafte ze… Haar karige kledij veranderde tijdens deze woorden in een SS uniform en ik droop af, huilend als een hond die net drie keer in de ballen is getrapt, naar de veiligere haven bij de andere beertjes…
:eek:Toen Daisy / Destiny even later ook bij Lisa stond, fluisterde ik Daisy nog in een laatste poging toe; “zeg je vriendin dat ik goed kan masseren”. Ik kreeg een onverstaanbaar antwoord, maar ’t was wellicht iets van; “doe geen moeite lul, Lisa wil je niet…”
Deze afknapper en de Patser die me in de kou liet staan, maakte het kompleet! Er moest dringend vlees aan de spies! :smkiss:

Helemaal van slag nog, kwam tot overmaat van ramp ACE2 bij me staan, hij werd aangesproken door ’t lekkerste meisje van de klas; Denise zo zou blijken, ze zag me niet staan en schurkte glimlachend tegen ’t lijfje van Acel2 aan… een mens zou van minder een baaldag hebben. Denise nam plaats op de krukjes, “Die is goed”, hoorde ik ACE2 nog vaag tegen me zeggen en ik werd al starend verliefd… Haar buurmeisje Madalina wenkte me, optisch ziet zij er ok uit, maar ze heeft het niet en ik had er ook nog niets goeds over gehoord.
Verbaal deed ze erg der best, maar ik zag het als een geweldige manier om ook met Denise te praten. Haar kreeg ik al vlot op mijn hand wat de frustratie bij Madalina alleen maar groter maakte, ze stelde nog een heerlijke trio met hun beiden voor, maar ook dat werd genegeerd. Ik zag er de lol wel van in, maar besloot toch om dit spel niet te hard te spelen en tot ontgoocheling van Madalina stuurde ik Denise om een sleutel. Madalina smeekte brutaal om 5euro, die had ik niet, maar volgens haar kon ik die wel in mijn locker halen… tsss…

Even wachten en wat later lag ik met Denise de Roemeensche schone (een écht MJ meisje) op de kamer. Wat een lijfje, wat een prachtig kontje, wat een mooie bruine en superzachte huid, prachtige ogen waarmee ze je tijdens de turnoefeningen geil blijft aankijken! Enig minpuntje, maar nu ben ik echt aan ’t zeuren, zijn haar borstjes.
We lachten wat, we praten wat en al vlug lagen we heerlijk te zoenen, deze geile donder zou mijn dag redden, dat was een feit! Ze lurkte ijverig aan de pijp, ik vond het kwalitatief niet zo geweldig, maar ’t was wel heel erg lekker, dat ging zo’n kwartiertje door tot het mijn beurt was.
Ze lag er passief en geruisloos bij, maar ik zag wel haar ademhaling versnellen, bovendien werd haar heerlijke poes sappig nat en begon heerlijk(er) te smaken, nog wat later schuddebuikte ze haar orgasme, vergezeld van een kort gilletje, de kamer in. “Waar heb je dat geleerd?”, vroeg ze gespeeld oprecht. “Nu net”, antwoordde ik. Ze zag er de lol van in, ik mocht haar niet meer beffen of aanraken daar, te gevoelig. Wellicht had ze echt… of ze speelde het toch werkelijk fantastisch goed!
We gingen verder met handelingen die door de toenmalige Paus Ratzinger als grote zonde zouden worden bestempeld, maar ’t kon me absoluut niet deren.
Na een halve Kama Sutra gevolgd door een Crash boom bang gaf ik haar een massage en beeldde me in dat ACE2 daar voor me lag, zo had ik er ook wat aan. :biggrin: :smkiss:
Zij liet het zich welgevallen en na een dik uur was het welletjes. 75euries zouden volstaan dacht ik, maar zij gaat nooit voor minder als 100 de kamer op voor een dik uur… ’t Blijven Roemeentjes hé… Het kon me niet deren, dit is mijn nieuwe liefje …
Herhalingsgevaar? Wat denk je?!

In schoonheid eindigen, of “wie het kleine niet eert is ’t grote niet weert” zei mijn omaatje in der grote moestuin altijd en ik besloot dat het welletjes was geweest.
Schudde de beren de hand, bevestigde Ace de topsessie met Denise, nam een douche en schudde in ’t buitengaan de hand van Picasso …
Later tijdens de rit was SMS verkeer met ACE het enige drukke verkeer onderweg.

Wat een dag… en Patserke… Wie?!

Gegroet,
M

PS; Patserke, je blijft voor mij immer een geweldig ventje, dat weet je!

Rolliman
2 november 2011, 18:02
Alte Bekannte im neuen Outfit

„Allerheiligen“ fuhr ich mit meinem Bodyguard wieder mal Richtung Brüggen am Niederrhein, um zu sehen, welche Hexen die Helloween-Nacht halbwegs lebend überstanden hatten. Wir waren kaum in der Umkleide angekommen, da wusste ich schon:“Der Tag wird gut…“
Hinter mir wuchs Evita scheinbar aus dem Boden. Jene kleine Tschechin, die ich über ein Jahr schmerzlichst vermisst hatte. Ihre blauen Augen strahlten, als sie sagte:“Da sind sie wieder, meine guten Zeiten…“
Uns war beiden klar, wo das enden würde, und wenig später fanden wir uns in einem Zimmer unter Ausschluss der Öffentlichkeit wieder, denn ich konnte es gar nicht abwarten, diese süße Kleine wieder in meine Finger zu bekommen.
Aber es war bei weitem nicht mehr die selbe Evita, wie zu Ihrer Anfangszeit im Goldentime. Sie spricht mittlerweile sehr gutes Deutsch und hat auch einiges an Babyspeck verloren. Neben mir lag nun eine Frau, die für mich noch attraktiver und noch interessanter geworden ist. Ihre strahlend blauen Augen und ihr sympathisches Lachen sind noch anziehender für mich als früher.
Wir erinnerten uns beide an unser erstes Treffen von vor drei Jahren, wo sie nach meiner Anfrage ob sie mit mir aufs Zimmer geht, erst kopfschüttelnd da stand und sich dann mit Tränen in den Augen verdrückt hatte. Sie war damals in jenem Zwiespalt wie so viele andere Frauen auch. Sie sagte mir damals ab, und gleichzeitig tat Evita ihre Absage leid. Sie hatte dann nachher doch den Mut mit mir aufs Zimmer zu gehen. Seit dieser ersten Begegnung hat Evita einen besonders dicken Stein bei mir im Brett.
Aus dieser zurückhaltenden und unsicheren jungen Frau ist nun eine selbstbewusste Dame geworden, die weiß was sie kann und was sie wert ist. Es scheint, als hätte sich ihr verlorenes Babyspeck in gewonnenes Selbstbewußtsein umgewandelt.
Obwohl Evita auch gestern wieder dauergebucht war, vergisst sie mich nie und hat auch immer ein Lächeln oder eine helfende Hand übrig.

Nach dem ich Evita in vollen Zügen genossen hatte und einige Zeit regeneriert hatte, ging meine zweite Runde mal wieder an Janine. Auch diese junge, sehr hübsche Blondine hatte sich quasi neu erfunden. Waren bei unserem letzten Treffen ihre Haare noch länger, so trägt sie diese jetzt nur noch Schulterlang, und ihre Oberweite hat künstlich deutlich zugelegt. Ihr Service hat Gott sei Dank unter den äußeren Veränderungen nicht gelitten, und ihr wirklich sehr hübsches Gesicht mit den wahnsinns blau-grauen Augen ist eh über jeden Zweifel erhaben. Auch die Stunde mit Janine ging leider wieder viel zu schnell vorbei. Bei diesen Begegnungen wünsche ich mir oft eine reale Zeitlupe oder dass die Zeit stehen bleibt, um diese Frauen noch länger genießen zu können…

MiniME
3 november 2011, 07:47
Is dit echt gebeurd ??? Ik kom al jaren in GT maar dit is de eerste keer dat ik zoiets hoor?


In de beginjaren van GT liepen er twee rond.

Inderdaad is dit mij overkomen in de beginjaren (jaar of 5 terug). Achteraf is het natuurlijk mooi verhaal, maar op het moment zelf schrok ik flink kan ik je zeggen! :cool:

wervelwind
3 november 2011, 21:03
Life is full of choices

Onderweg van Den Bosch naar Venlo, waar ik eerst wat muziek ging shoppen, waren Freude en GT in mijn verwrongen geest aan het touwtrekken. Door een bekende mede-beer was mij Freude aangeraden wegens mijn bovengemiddelde interesse in Thaise dames. Ik was echter al een tijdje niet in GT geweest, door "verplichtingen" elders, onder meer in de Schieferhof waar ik een vrijkaartje voor gewonnen had (dank aan het forum) en een acuut geval van Maya-gekte (poolse, YY). Wervelwind moet zijn euro's met zorg verdelen maar dat lukt niet altijd :biggrin:

Terwijl ik van de muziek aan het genieten was speelden zich in mijn hoofd allerlei perverse taferelen af. Freude? GT? In sneltreinvaart naar huis om de keuze te vermijden? Dat laatste was natuurlijk de slechtste optie. Teruggekomen bij de auto zei de navi dat ik nog 82 lange kilometers te rijden had naar Freude, en nog de verkeerde kant op ook als ik onderweg ben naar Luxemburg. GT ligt op een dik kwartier rijden...Ik wist dat enkele van mijn GT toppertjes er zouden zijn...

Gemakzucht en een harde plasser wonnen het van de nieuwsgierigheid naar Freude. Spoedig draaide ik de parking van de porno-wellness hemel op. Ik kon achter GT parkeren. Vol verwachting ging ik naar binnen en trof daar aan...een hele hoop voor mij nieuwe dames, veel beren en oude bekenden. Blijkbaar onthou ik gezichten steeds slechter want ik herkende geen ijsberen terwijl ik later zou lezen dat er toch enkelen van dit forum aanwezig waren. Sorry als ik jullie voorbij ben gelopen heren... :)

Onderweg naar de sauna werd ik vanaf het kino-stoepje al geroepen door Shanti, een prachtige slanke verschijning die er geen gras over liet groeien. Ik had echter geen harde plasser meer en het beetje intuïtie dat ik heb zei me dat ik geen volle klik met haar had. Vriendelijk doch resoluut verwees ik haar naar andere beren. Twee stappen verder werd ik hartelijk begroet door Patrizia, een van mijn GT-koninginnen. Gadegeslagen door Shanti maakten wij een praatje waarna de altijd vriendelijke en goedlachse Patrizia naar haar plekje bij de kino liep. Shanti kon gerust zijn dat ik haar niet met een kluitje in het riet had gestuurd ten gunste van een andere dame.

Na de sauna-sessie ging ik via de koude douche de whirlpool in, alwaar ik een beleefde Belg en een enthousiaste Nederlander sprak. Het continu passerende vrouwelijk schoon maakte dat ik behoefte kreeg aan actie, dus ging ik wat rondjes lopen. In de bar nestelde ik mij op een bank om de aanwezige populatie van dames eens te onderzoeken. Een zeer opvallende verschijning was een blonde dame in cheetah-pakje. Voordat ik haar kon aanspreken kwam Shanti naast me zitten. "Hast du mir vergessen?" sprak ze me speels vermanend toe. Met een ondeugende grijns antwoordde ik bevestigend. In ruil voor euro's kan je bij DVP's ook vergiffenis kopen dus probeerde ze me opnieuw in te palmen. "Willst du zwei Frauen, ich habe eine Freundin hier". Na aanvankelijke weigering stemde ik toch toe, omdat ze beloofde dat de dames ook dingen bij elkaar zouden doen. Ik rekende uit dat als ik een half uur met de dames op kamer ging dat ik dan daarna nog een uur met Patrizia kon gaan. De tweede dame was Lydia, een dame met een lieve glimlach en een heerlijk lijf. Vooruit dan maar...

Op de kamer belandde ik tussen de dames in en bleek maar weer eens dat ik nog een hoop te leren heb. Ik was vergeten te vragen of tongzoenen ook in het pakket zat. De dames sabbelden aan elkaars borsten en poesjes maar zoenen deden ze niet, en ik vond het te laat om het te vragen of ze het wel met mij deden. Verder is een half uur natuurlijk veel te kort om echt uitgebreid met beide dames te stoeien, dus handelden we in sneltreinvaart befsessies en neuk-episodes af, met aan alle kanten zicht op deze mooie dames (kamer 15!!!!). Op een of andere manier kwam ik niet en dreigde zelfs tijdelijke verslapping. Gelukkig waren de dames meer dan bereid om mij met vier handen en twee mondjes naar een hoogtepunt te helpen. Oh wat ziet dat er mooi uit... :freu:

Nog nagenietend stapte ik onder de douche en daarna in de whirlpool. Binnen een minuut zaten de Belg en Nederlander die ik al eerder gesproken had weer in de whirpool. Ervaringen met dames werden uitgewisseld waarbij bleek dat ik behoorlijk met de Nederlandse beer op een lijn zat. Hij had net een heerlijke sessie beleefd met Patrizia.

Na het eten ging ik op zoek naar de dame voor mijn laatste sessie van de dag. Patrizia was nergens te bekennen dus ging ik op zoek naar de blonde cheetah (waarschijnlijk Carmen). Deze verrukkelijke dame sprak mij zelf aan en ik grapte wat over haar cheetah-outfit. Ze kon er goed om lachen en er ontstond een leuk gesprek dat perspectief leek te bieden. Ze had de woorden Kamer en Sleutel nog niet gezegd waardoor zij in mijn waardering steeg. Plotseling viel het gesprek zo goed als stil. Was het omdat ik vroeg of ze van massages hield en haar antwoord nee was? Ik had geen idee, maar toen ze vervolgens twee keer deed alsof ik lucht was toen ik het gesprek nieuw leven probeerde in te blazen vond ik het genoeg. Mooi of niet maar geen enkele vrouw behandelt mij ongestraft op deze manier.

Terug bij de kino ging ik naast de dames zitten in de hoop dat Patrizia nog zou komen. Ze kwam....maar ze was overduidelijk ergens boos over want ze ratelde in het pools met haar collega's en had totaal geen oog voor de omgeving en dus ook niet voor mij. En toen....vond ik in de kino een andere poolse verrassing! De dame waar ik mijn allereerste GT-sessie had, een vriendelijke dame met een heerlijk sportief lijf en donkerbruin haar. Haar naam heb ik niet goed gehoord, het leek op Rasa of Rusa. In de kino ging het al snel niet meer over koetjes en kalfjes en wij vertrokken naar een kamer voor een ongelooflijk lekkere kokend hete partij stomende GFE sex. Wat is dit toch een heerlijke dame in alle opzichten. Met mijn gezicht nat van haar vocht neukten we ons na een uitgebreide bef en pijpsessie naar mijn hoogtepunt toe. Ik denk niet dat ze gekomen is maar wat deed ze lekker mee. Met recht een van mijn "vaste" dames in GT.

Na dit geweld was het tijd voor een bak GT koffie en daarna de rit naar huis....

bosbeer
3 november 2011, 21:55
Nou, je hebt een voortreffelijke smaak, Wervelwind, de complimenten. Shanti, Lydia , Carmen en Patrizia waren gisteren bepaald niet de minst mooie en lekkere vrouwen. Shanti zou ik liever alleen nemen ipv met een trio, ze heeft een fantastisch lijf waar je dan tenminste volledig zelf van kunt genieten. Patrizia is inderdaad nogal veranderlijk van stemming, soms klapt ze je aan en soms ziet ze je niet, dat klopt wel. Maar het blijft ook een lekkertje. Alleen heb je je reputatie als Thaitjes-liefhebber niet waargemaakt dus gisteren. Als ik het goed heb waren alleen Maggy en Lin er als Thaisen. Jammer dat we elkaar niet getroffen hebben, maar we hadden allebei geen naamkaartje op ons bereNvel. Maar hopelijk een volgende keer. Groet, Bb.

ilovethaigirls
3 november 2011, 22:07
Als ik het goed heb waren alleen Maggy en Lin er als Thaisen.

Je hebt het slecht voor, want zijn 2 Chinesen :)

Dolfie
3 november 2011, 22:08
Nou, je hebt een voortreffelijke smaak, Wervelwind,Jammer dat we elkaar niet getroffen hebben, maar we hadden allebei geen naamkaartje op ons bereNvel. Maar hopelijk een volgende keer. Groet, Bb.

Haha mischien was mijn ideetje nog lang niet zo slecht;zie identificatie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27888-Eenvoudige-identificatie-mede-ijsbeer):biggrin:


Grtz,Dolfie

ketserr
3 november 2011, 22:56
is nu definitief as zaterdag 5-11 geworden in GT. Ketserr zie ik jou ook nog? En welke beren komen er nog meer? Badslippers zou nu toch eigenlijk ook weer kunnen dacht ik zo!!!

Ik denk het niet want de dames knuffelen liever de Shiwawa dan de ketszwans.
Nee, zoals het er nu uit ziet ben ik er niet want ik heb nu nog spierpijn in de ketszwans van het geketst afgelopen zaterdag en bovendien zit me neus verstopt.

bosbeer
3 november 2011, 23:13
Je hebt het slecht voor, want zijn 2 Chinesen :)

Je hebt helemaal gelijk, als er 1 is die dat kan weten ben jij het wel. Maar het waren wel de 2 die het meest op Thaisen lijken. Lulu was er dus niet, volgens mij zijn de Thaisen niet zo dik gezaaid in GT. Gisteren sowieso niet. Maar ik denk dat Wervelwind zich langzaam gaat omturnen als ik zie met welke vrouwen hij plezier maakte.

wervelwind
3 november 2011, 23:16
Ik heb 2 vrouwen gezien die thaise zouden kunnen zijn: een wat oudere helemaal in het zwart en een jonge met zwart krulhaar. De oudere is mijn type niet en ik werd zo in beslag genomen door rondhuppelend schoon dat de jongere dame weg was toen ik haar zocht.

Als Carmen er de volgende keer is dan ga ik haar nog wel eens kans geven, ik lees goede berichten over haar en ik vind haar ongelooflijk mooi. Maar wie weet wat er dan weer rondloopt; in de saunaclubs is het altijd weer een verrassing.

wervelwind
3 november 2011, 23:19
Maar ik denk dat Wervelwind zich langzaam gaat omturnen als ik zie met welke vrouwen hij plezier maakte.

Daar zou je wel eens gelijk in kunnen hebben :biggrin:

laplagne
4 november 2011, 00:21
Laplagne moet zaterdag afwachten hoelang de wintercheck van zijn auto inclusief ski's zal gaan duren voordat hij aan de afdaling naar Golden Time kan beginnen. Eerlijk gezegd heb ik heel veel zin in een lekkere sekspartij met de Poolse Ela, waarbij succes verzekerd is. Ik zal de updates zaterdag goed volgen of Ela uberhaupt (toch een woord Duits in mijn reactie) aanwezig is, maar mijn GT-bezoek is enigszins onzeker geworden. Want ik las woensdag in het Algemeen Dagblad: "Scheidsrechter Kevin Blom benut zijn vrije weekeinde voor een saunabezoekje". Die grappenmaker moeten we toch niet in Bruggen tegenkomen, want straks gaat hij de mooie dames van Golden Time met rode kaarten belonen en daar zit toch niemand op te wachten.

Cupido
4 november 2011, 00:42
Nou als je hem weer gevonden hebt, denk er nog maar eens over na. Had met jou nog willen strijden wie er het eerst in gt is en het laatst uit gaat. En ik heb je nodig voor de live verslagen en jij mij voor de damespresentielijsten (mooi galgjes woord). En wie is er nu bang voor zo'n klein schoothondje. Daar heb je het al, nou weet ik waar die uitdrukking vandaan komt. Van de ijsberen dus, waar de dvp graag op je schoot komt zitten. Zeg maar hoe ik je kan overhalen? Dan ga ik eens kijken wat ik kan doen. Wellicht nog een liefdespijl voor je afschieten?

noglangnietuitgewandeld
4 november 2011, 08:31
Afhankelijk van hoe laat ik met me werk klaar bent, zou het zomaar kenne dat ik zaterdag ook effe bij GeeTee binne wandelt.
@ Ketserr, gewoon naar het ketsoord en doorketse dan ga die spierpijn vanzelf wel over.

Badslippers
4 november 2011, 11:05
is nu definitief as zaterdag 5-11 geworden in GT. Badslippers zou nu toch eigenlijk ook weer kunnen dacht ik zo!!!

Heb dit weekend andere plannen.

Teiresas
4 november 2011, 16:15
Hilarisch! Vraag me af of de leiding wist wat voor vlees ze in de kuip hadden...

CLUBSPORT
4 november 2011, 17:01
Volgens mij word het morgen een soort mini meet & greet , we doen vorige maand gewoon nog eens dunnetjes over :freu: , helaas missen we dit keer DJ SONNY

ketserr
4 november 2011, 18:14
Nou als je hem weer gevonden hebt, denk er nog maar eens over na. Had met jou nog willen strijden wie er het eerst in gt is en het laatst uit gaat. En ik heb je nodig voor de live verslagen en jij mij voor de damespresentielijsten (mooi galgjes woord). En wie is er nu bang voor zo'n klein schoothondje. Daar heb je het al, nou weet ik waar die uitdrukking vandaan komt. Van de ijsberen dus, waar de dvp graag op je schoot komt zitten. Zeg maar hoe ik je kan overhalen? Dan ga ik eens kijken wat ik kan doen. Wellicht nog een liefdespijl voor je afschieten?

Ik zal even uitleggen wat ik bedoel met dat me neus verstopt zit. Dat betekend dus dat hij gewoon tussen me ogen zit maar vol zit met groene siliconenkit die ik overigens wel aan het opvangen ben en er na het weekend mee naar de bouwmarkt ga want mischien geven ze er wel statiegeld voor. Ik ken er dus nu niet voluit tegenaan gaan leggen ketse en daar komt bij dat ik mezelf de laatste maanden te weinig rust (en dat komt niet door die paar uurtjes GT per week) heb gegeven dus die ga ik mezelf dit weekend geven. Ik vind het jammer dat ik er niet ken zijn morgen want normaal gesproken had ik nu al een pakje slaappillen ingenomen waar ik immuun voor blijk te zijn als ik de volgende dag naar GT ga.
Dus om te voorkomen dat ik de komende week nog loop te tobbe wat ik al een paar weken doe ben ik er morgen niet en dat maakt de drang naar volgend weekend alleen maar groter. Me overhalen zal je dus niet lukken maar wat je wel ken doen is volgende week ook naar GT gaan.

rob45
4 november 2011, 18:35
Gelijk heb je Ketser,uitzieken is ook belangrijk,ben momenteel ook thuis met griepachtige verschijnselen,ook te weinig rust genomen afgelopen tijd,de verleiding is groot maar als je niet fit bent dan heb je er ook niet veel aan,ben ook van plan om er volgende week weer tegen aan te gaan.

satanic surfer
5 november 2011, 13:52
Met louter hedonische wensen in m'n handbagage GT binnengetuimeld in de vroege namiddag.Nog vlotjesweg een parkeerplekje bemachtigd,het leek relatief rustig,maar blijkbaar had elke wagen enkele extra passagiers in de respectievelijke koffers gestouwd bleek enkele minuten later.Het was verdraaid druk in de barruimte,me dan ook snelsnel in de sauna geposteerd,deze enkele graden opgewaardeerd mits overvloedige waterstorting tot misprijzen van enkele medezweters die kampten met overvloedig vochtverlies dientengevolge,m'n welgezweete excuses aan deze onfortuinlijke gozers voor de al te kwistige condensvorming.Doorheen de dampen struindden continu seminaakte dames voorbij,keurende en bewasemde blikken werden hun nietsvermoedende deel,en puffend en heftig transpirerend ontsprong ik na een halfuurtje de saunadans om gezellig bubbelend m'n scanronde der aanwezige hertjes verder te zetten,het is en blijft een saunaclub hé.Eén of andere nitwit had m'n berenvel ontvreemd,dus hessendressgewijs me een nieuw exemplaar gevraagd aan de thekedame die vriendelijk vroeg of er persoonlijke dingen waren ontvreemd,m'n eerstecommuniezieltje als repliek riep toch enkele vraagtekens bij deze goedlachse dame op,waarschijnlijk ligt dit nu te waren tussen de lost&found in één of andere Brüggse schuif,binnen enkele jaren kom 'k dat zieltje wel collecteren.In een spiksplinternieuwe badjas m'n opwachting gemaakt in de borrelende barruimte alwaar het blondine-dag leek,een vijftal mooie platinagetooide dames waren om één of andere reden en groupe gepositioneerd om ons beren het hoofd des mogelijks nog meer op hol te brengen,pfff.Alras meende Patrizia dat blond niks voor dit ongure surfertype was,kon haar van het tegendeel overtuigen mits ik me later op de avond opnieuw zou bekeren tot m'n voorliefde voor zwartharige Poolse meisjes:smile2:,always nice times met deze guitige plantrekker me dunkt.Nou,het leek me de hoogste tijd voor een openingssessie,kwestie van niet als een geheel ongeschikte en lummelende beer te worden gecatalogeerd door de damespopulatie,decisiontime...

Sessie1:CARMEN,Roemeens,blond krulhaar,1m58,superfiguur met naturel B-cup borsten die waarlijk quasi-perfect zijn,ietwat een pruilmondje maar voorts een total supercutie:het betere werk des schepper.Ondanks dat het al naar wachttijden voor sleutels begon aan te lopen een halfuurtje socialtimen van leuke allure met deze goedlachse Roemeense dame die prima Engels spreekt,tevens wat Nederlands(Genks) en dus grappige anekdotes wist te vertellen over menige beren die nietsvermoedend over haar en anderen stonden te keuvelen,funny.Van enige tijdsdruk gedurende onze verkennende babbel was hoegenaamd geen sprake en na een halfuurtje werd het me al te dolletjes en stuurde ik haar op pad voor een sleutel,een taak die ze probleemloos volbracht,en alras bevonden we ons in een ruimbemeten kamer,tot haar jolijt niet buiten,tot mijn jolijt met haar erin,different opinions:rolleyes:.Tot m'n verbazing was deze 22jarige blondine een GFE-dame par excellence,eerste vraag in de kamer:hou je van zoenen?Bwa,eventueel;),een antwoord dat haar scheen te bevallen want de volgende 10 minuten zaten we te muilen als waren we twee onontgonnen teenagers,zacht en zwoel overgaand tot tongworstelend in allerlei gedaantes:poehpoeh,surprising...Verkenning der lichamen stond eveneens op het menu,vreemd,stelde ze geen vraag over;).Zachtjes en tender verkenden we elkaars lichamen,het hare was foutloos,haar bevindingen waren ietwat minder lyrisch,maar alla,dat is geouwehoer en totall niet geschikt voor publicatie volgens perschefs allerlande...Alvorens Carmen haar kennis der Französich ging etaleren vroeg ze me naar m'n voorkeuren op dit gebied,het leek wel vragenuurtje...Voorts niets op te mekkeren,een volgehouden concerto voor fijnproevers volgde,ietwat monotoon bijwijlen,maar toch niet van slechten huize,ze hanteert haar eigen techniek bijwijlen,nice...Pirelli-installatie en gezien m'n luie inborst "haar on-top" gedwongen als opener,wist zij veel dat ze tot zwetens toe deze duivelse bezoeker moest berijden,een taak die ze overigens verre van slecht volbracht,heerlijk genieten van haar lichaam,het hartritme voelen stijgen terwijl ze langzaam maar zeker het gewinste ritme vond,en kronkelend en kroelend leken we elkaar te vinden in een semi-perfect ritme,uitmuntend voor een eerste sessie,deze dame is overduidelijk geen beginnelinge,en dit mocht ik aan den lijve ondervinden.In mission weigerde de geschikte ritmemodus effie de dienst,ietwat passief vond ik Carmen,een puntje van kritiek op z'n tijd moezt kunnen;snelsnel overgeschakeld naar de doggy-modus die beide partijen beter scheen te bevallen,en vand e wiedeweerga bleek dit het geschikte moment om tot een zaadlozing te komen.Mission accomplished vond Carmen die me dartel aankeek,tongzoenend verstrengelden onze lichamen zich voor een laatste maal en na een lofzang van mijnentwege over deze escapade kon ze een glimlach niet onderdrukken,lastig te interpreteren,maar na correcte financiële afhandeling der businessovereenkomst volgde een lieve zoen die boekdelen sprak,al was het wel vd Jommekeskrant:rolleyes:.Topsessie met onversneden herhalingsgevaar written all over it:recommended!

Netjes gewassen aangeschoven in de etensrij,lekker bordje zalm binnengespeeld met kinderlijk gemak,lekker als steeds.In de bararea was het ondertussen een komen en gaan van dames en beren,een collega was me al even opgevallen aangezien hij druk in de weer was met z'n mobieltje,aangesproken en bleek dit de notoire kortverhaalschrijver ACE2 te zijn die hunkerende hordes ijsberen standvastig onderhield met liveverslagen,een nobel doel en bovendien een alleraardigste gozer die er een prima sessie had opzitten,verslagen schrijft,dames bonbons toedeelt,de net gearriveerde Denise schaakt voor een goede sessie en z'n neefste der neven Seqoya bovendien van repliek dient:een multitasker maw.Leuk kennis te maken,net als Ilovethaigirls die er een "pannekoeksessie";) had opzitten,smiles all around bij deze gozers,leuk.Ondertussen Patrizia aangesproken aangaande geplande "zwartharige bekering",ze was echter wat geïrriteerd,maar een paar kamers gemaakt,sleutelwachttijden die bovenmatig begonnen op te lopen en dixit haarzelf was ze in een "agressieve" mood en had ze een "bad day".Uitermate geschikt bevonden maw door deze vervaarlijke golvenschuimer der uit de kluiten gewassen waterplasjes:sleutelafhaling gewenst:smoke:.Tenenkrommend kwam ze terug aangedrenteld:40 minuten wachttijd,ze ging ondertussen iets eten en drinken met vriendinnen en zou me ten gepaste tijde komen meesleuren voor een sessie,oh well,dit zou anders uitpakken bleek 2 uur later:hammer:.Het uitkijken naar werd na een uurtje drankjesslurpen wel onderhand lastig,temeer daar Patrizia nergens te bespeuren was,zag ik haar na een uurtje effie zitten met vriendinnen,even later was ze weer verdwenen(voor een trio bleek later).Na oeverloos wachten, dat werd opgeleukt door een aardig gesprek met een collega-beer waarvoor dank,kwam Patrizia langs,een korte sorry werd m'n deel,ze had waarlijk een "bad day" en wou afzien van een sessie,shit happens...Alternatieven waren voorhanden,maar de combinatie enorme wachttijden en benodigde assertiviteit en snelheid in de eerste meters bij secondenlange beschikbaarheid van enige dames noopte deze bezoeker toch tot een aftocht met stille trom...

Kortom,een leuke dag in GT,overschaduwd door de enorme wachttijden die elkeen irriteerden in hoge mate,excellente kennismaking met Carmen en dito kamersessie die zal worden herhaald zonder enige twijfel,eerste negatieve ervaring met Patrizia die hopelijk niet zal worden herhaald,voordeel van de twijfel is zeker nog de bovenliggende gedachtengang dienaangaande.Leuke social time,goed eten en dampende sauna;to be repeated for sure,breng wel m'n eigen sleuteltje en tuinhuisje mee dan...

Megaboob
6 november 2011, 18:02
Afgelopen donderdag was het weer eens GT dag voor Megaboob. Waar ik vroeger over de forumberen struikelde op de donderdag, zo kende ik er donderdag geen, hoewel ik dacht de paus te hebben gezien. Wellicht nog een paar voor mij onbekende ijsberen. Maakt niet uit, ik vermaak me toch wel, eerst lekekr gegeten iets pittigs met kipreepjes en rijst, prima om goed op stoom te komen. Daarna gelijk door Chantal overrompeld in de barruimte, die me na een zeer oevrtuigende pre sale actie weer moeiteloos voor een urtje naar een kamer meenam. Prima sessie, zie verslag. Door naar de sauna en whirlpool, even de aanwezige dames van daaruit bekijken even relaxen en de pijp weer opladen. Ook Victoria kwam al weer voorbij,e n keek me veelbetekend aan, maar sprak me niet aan. Ze wilde me wellicht wat jaloers maken omdat ik haar vorige week niet meegenomen had naar een kamer.

Poolse Sonja kwam nog even voorbij miauwen, en probeerde me te verleiden tot een bubbelbad sex actie al la Badslippers, maar ik heb haar er deze keer toch voor bedankt, mijn zinnen waren alweer op Victoria gezet.
Er waren opvallend veel nieuwe gezichten voor mij in GT, zowel dames als heren. Jammer genoeg waren enkele Megaboob toppers er weer eens niet:
Asia (Poolse), Bianca (Poolse), Nicole (Poolse), Camilla (Hongaarse van vorige week, haar had ik graag weer genomen!), Jenny (Duitse) Coco (Duitse), Nicole (Slowaakse), Ricarda (Duitse/Turkse). Waar GT vorige week overliep met mooie slanke siliconen dames, zo mager was het deze keer weer. Een versterking op het borstenfront is wel Roemeense Gulia, ze heeft haar nieuwe borsten, ziet er goed uit, zeker een D of DD geworden nu. Enkele forumleden zullen me wel vervloeken, mara ik vind het prachtig, en kan het alleen maar toejuichen. Megaboob strikes again, zullen we maar zeggen!

Ook Roemeense Emi is er weer, een lekkere lange blondine. helaas geen tijd meer gehad met haar te kameren, want... ik trof Victoria weer, en ik wilde toch weer graag met haar kameren. Resultaat is beschreven inn haar draadje. Victoria is nog steeds een heerlijke dame voor mij, maar een vriendlinnetje....zit er niet in vrees ik, en dat is misschien maar goed ook!

Victoria maakte mijn GT dag weer helemaal goed in iede regval, en ik verliet GT dan ook weer zonder de klanken van de welvertrouwde ace2 mondharmonica, omdat Hercules zijn zaad elders aan het verspillen was wellicht?! Nikxxx was in Bernds in ieder geval las ik, het is hem gegund, met een vrijkaart.

Ace2
6 november 2011, 19:16
Enige tijd geleden, het zal bij het verjaardagsfeest van Tiga en Sonny in LR zijn geweest, toen Willem2 een toespraak hield naar aanleiding van het overlijden van Zakkenleger/Randy , sprak hij de legendarische woorden: “do not ask what the forum can do for you, but ask what you can do for the forum.” Bewonderend luisterde ik met open mond naar deze mooie woorden. “Waarom zeg ik nooit zoiets?” dacht ik. En ik dacht goed na over die woorden en zette mijn handen aan de ploeg. Wekelijks vertrok ik, weer of geen weer, richting Duitsland om verslag te doen van wat daar gebeurde. Ik opende een nieuw topic om live-berichten te kunnen plaatsen. Maar soms is het wel plannen. Tussen andere werkzaamheden door toch mijn prioriteiten bij dit forum en Duitsland geven. Ooit zou ook ik bewondering krijgen van Willem2, zodat hij zijn telefoonnummer aan mij zou geven en mij zou overladen met vrijkaartjes. Dan zou ook ik behoren tot de inner-circle. Maar zoals gezegd, dat gaat niet zonder slag of stoot. Ook vorige week moest er het nodige verslagwerk worden gedaan en met veel pijn en moeite kon ik de vrijdag 4 november ingepland krijgen. Mijn vrouw mopperde dat ik weer eens weg moest, waarop ik in de lucht keek en mij vinger omhoog stak en riep: “do not ask what your husband can do for you, but ask what you can do for your husband.” “Wat bazel je allemaal, Aceje?” miepte mijn lieftallige ega. Ik draaide mij om en mopperde: “jij was er ook niet bij, toen Willem2 dat zei” En zo vertrok ik al vroeg richting Duitsland.

Ik arriveerde zo rond 13.00u aan de Heidweg en er was zoals te verwachten parkeerplaats genoeg. Probleem was dat ik nog allerlei telefoontjes moest afwerken en 3 kwartier in mijn auto zat te bellen. Telkens als de parkeerwacht weer een auto begeleidde richting een vrij parkeerplaatsje stak hij lachend zijn duim omhoog. Uiteindelijk kon ik mijn werk van mij af schudden, maar ik was niet in GT of mijn telefoon ging al weer. Iemand belde mij, waarvan ik wist dat hij zou blijven bellen tot hij gehoor had. Om te voorkomen dat ik de hele tijd aan die telefoontjes zou denken besloot ik met natte haartjes linea recta richting tuin te lopen om het telefoontje te beantwoorden. Ik sneltreinvaart liep ik naar de tuin, maar net voor ik de barruimte verliet hoorde ik een vriendelijke stem mij roepen. Ik draaide naar de bar en zag een lachende ILTG zijn hand opsteken. Ik begroette hem en gaf hem de hand. “Kon je nog wel binnen?” vroeg ILTG, waarop ik bevestigend knikte: “nog plaats genoeg” ILTG schudde zijn hoofd: “nee, nee, dat bedoel ik niet. Lieten de thekefrauen je wel binnen, na die kritische passage uit je laatste verhaaltje?” Ik keek snel wantrouwend rond en ik fluisterde knipogend tegen ILTG: “Ze hebben mij niet herkend. Ik had een hoed en zonnebril op” . Daarna verontschuldigde ik mij omdat ik mijn telefoontje moest plegen. Dat deed ik in de tuin. Net toen ik mijn gesprek ging afsluiten ging mijn andere telefoon. Ik zag op het beeldscherm dat het Poemel was. Snel beeindigde ik het zakelijke gesprek en liep richting het terras, waar ik een man in zijn telefoon hoorde zeggen: “Nou ik ben er, en bel mij als je er ook bent” Ik keek hem aan en hij keek mij aan. Gelijkertijd met hem zei ik: “Poemel?” en hij zei: “Ace?” Wij gaven elkaar de hand en net toen ik hem wilde meenemen naar een rustig hoekje, werd het donker boven GT. Een zwarte schaduw gleed over ons heen en ik zag dat er een rilling over de rug van Poemel gaan. “Rustig maar” dacht ik “het is Shadow maar” . En ja hoor, de deur vloog open en de imposante gestalte van Shadow stond op het terras. Lachend gaven wij elkaar de hand. Vroeger trof ik Shadow regelmatig in GT, maar terwijl ik standvastig bleef komen, verliet hij FKK-land. Toen ik hem enkele maanden geleden, na een lange tijd, weer eens in de poel des verderfs aantrof vertelde hij mij dat hij rustig aan deed. Daar was nog niet veel aan veranderd. “Ik ben in 2 weken tijd, 10 keer geweest” vertrouwde hij ons toe en het hele verhaal kwam eruit: “Ze zal binnen een half uur hebben gehoord dat ik in GT ben gekomen, maar als ik naar de kamer ga beginnen de problemen pas echt” zei Shadow, waarna hij zei: “weet je wat ik allemaal heb meegemaakt?” Net toen ik dacht dat hij allerlei sappige details zou vertellen over soppende kutjes op grote spuitende lullen, ging het gesprek over echtscheidingen en vrouwen die mannen financieel leeg zogen. Nu schoot een koude rilling over mijn rug. Die Poemel weet er de sfeer wel in te brengen.Ik besloot de 2 heren die dit een opwindend onderdeel vonden even alleen te laten en zelf een broodje te gaan eten.

Ik nam mijn broodje met brie en kaas en bestelde een cappuccino. Ik had nog geen hap genomen of ILTG stond naast mij. “Ik weet een hoop namen” zei hij “zullen we ze op het forum zetten?” en zonder mijn antwoord af te wachten begon ILTG te ratelen. “Ho, ho” riep ik met volle mond “niet zo snel” Even later waren wij, zij het smakkend, het eerste live-bericht aan het plaatsen, dat mede mogelijk werd gemaakt door ILTG. “Hoe laat komt Sofietje?” vroeg ik “half vier, maar ik kan ook met Jennifer gaan hoor” antwoordde ILTG “vindt Sofietje dat goed dan?” vroeg ik, waarop ILTG wat onrustig begon te draaien.
Tijdens het plaatsen van het live-bericht kwam Poemel bij ons staan en ik nam hem mee voor een rustig gesprek. Ja, wij hadden veel te bespreken. Dat duurde ook lang en vond plaats in de tuin, waar bij op een ligbed zaten. Regelmatig liepen meisjes als Lovely, Chanel en Maria voorbij die zwaaiden voordat ze met hun klant verdwenen. Ook Shadow kwam met Lisa voorbij en een half uurtje later kwam hij breed lachend teruglopen, waarbij hij zijn duim omhoog stak. Ik was echter nog druk bezig met een gesprek met Poemel. Na verloop van tijd kwam Shadow erbij zitten. “Je gelooft het vast niet, maar ik heb al zeker anderhalf uur serieus zitten praten” zei ik tegen Shadow. Broederlijk legde Shadow zijn hand op mijn schouder en reageerde met de woorden: “IK weet hoe serieus je kunt zijn. Misschien dat iedereen op het forum denkt dat je niet goed bij je hoofd bent met al die verhaaltjes van je, maar ik lees daar door heen. Ik zal onze gesprekken nooit vergeten.”Dat was een mooie aanleiding om al dat serieuze achter mij te laten en richting GT te lopen. Poemel ging de whirlpool in, waarbij hij mij liet weten vaak naar LR te gaan, maar dat hij GT gewoon een gezelligere club vond. “En toch naar LR gaan?” vroeg ik, zonder antwoord te krijgen. Voordat wij ieder ons weg zouden gaan stelde ik TimD (die net naar tevredenheid met Stella had gekamerd) voor aan Poemel.

Ik liep de barruimte in en zag Lovely zitten met Lilly. Lovely kierde dat ik moest komen en prees haar vriendin aan. Lilly ken ik al. Ik had haar enkele weken geleden al gekamerd. Aan haar ogen zag ik dat ze mij niet herkende. “Dat gaan we natuurlijk niet vermelden in mijn verhaaltje” dacht ik. Lovely zei: “look at my beautiful girlfriend”, waarna Lilly haar hand uitstak en haar naam wilde uitspreken. Maar ik was haar voor en zei: “Hi Lilly” De mond van Lilly viel open en stamelde wat “I know everything” zei ik knipogend tegen Lovely die in de lach schoot. Ik zette mij vervolgens aan de bar en merkte dat ILTG al was verdwenen. Ik keek rond en ik keek ineens in de schitterende ogen van Safira. Ze wenkte mij en ik wist wie mij vandaag gelukkig zou maken. Ze zag er weer mooi uit. Vroeger was ze wel wat voller, wat ik persoonlijk meer kon waarderen. Ze zat op een kruk en begroette mij met een zoen. Ze spreidde haar benen en trok mij naar zich toe. Ze legde haar handen op mijn billen en ik piepte: “schlussel”
De sessie met Safira kan ik in 1 woord samenvatten als zeer goed. Wel viel mij op dat ze minder uitbundig zoende dan de vorige keer, maar ze trakteerde mij wel op een orgasme van zich zelf. Dat had ze in al die keren daarvoor nooit gedaan. Ze kronkelde over het bed, waarbij ik voelde dat haar tepels keihard waren. Het leek wel of haar poesje naar buiten kwam. Het was een aparte gewaarwording. Op de kamer ervoer ik het als geweldig, maar nu ik meer bij zinnen ben zou het natuurlijk zo kunnen zijn dat ze wat zakelijker wordt en dan wordt er minder gezoend en meer orgasme gespeeld. Ik haalde mijn schouders op en vond het allemaal best. Bij mij staat ze hoog op mijn favorietenlijstje.
Na een uur was ik weer in de barruimte. Shadow was weer met Lisa op stap gegaan: “Ze is geweldig. Wat een pijpkanon, ze sloopt je helemaal. Wat er over haar wordt geschreven klopt allemaal” “Wat ze over mij schrijven klopt ook allemaal” zuchtte ik. Na die sessie verdween Shadow naar huis en ook Poemel was vertrokken. In de wetenschap dat ILTG pas 2 uur daarvoor naar de kamer was vertrokken zette ik mij eenzaam in een bank. Ik zat nog niet goed en wel of een ijsbeer voor mij stond op en ik zag dat het Tiga was, die naast mij wilde komen zitten. Die poging werd teniet gedaan doordat een andere ijsbeer zijn rechtmatige plaatsje innam. Ik besloot maar naast Tiga te gaan zitten. We kletsten even wat, waarbij ik hem duidelijk maakte dat ik hier niet voor mijn plezier zat, maar met een missie voor het forum. Je zag Tiga zich afvragen wat nu erger was: een Ace2 die aan je sjort of een Ace2 die de hele tijd met live-berichtjes bezig is.
Na een tijdje besloten wij eens een verkenningsrondje door GT te lopen. Tiga liep achter mij aan, waarop ik mij omdraaide en hem vroeg de andere kant op te lopen. Verbaasd keek Tiga mij aan. “Als jij ze nu opdrijft dat vang ik ze op aan de andere kant van de gang” verduidelijkte ik Tiga. Daarna kwamen wij bij de kino aan. Bij de kino zat die verschrikkelijk knappe Louisa die helaas haar blonde haren heeft vervangen voor een donkere look. Tiga gaf haar een paar zoenen en ik keek haar aan en kon het niet nalaten te vragen: “warum bist du nicht mehr blond. Dass war so schon” Louisa haalde haar schouders op en antwoordde: “Etwass anderes. Langweilig” “Langweilig?” riep ik “bin ich langweilig?” (waarop Tiga bevestigend knikte) “du bist genau meine frau” vervolgde ik, waarna Tiga mij in mijn oor fluisterde: “zo begin je een gesprek met een meisje niet” Ik duwde hooghartig Tiga weg en zei nogmaals tegen Louisa: “Du war so schon mit blondes haren” Louisa schoot in de lach en Tiga trok mij weg: “dit gaat niet goed Ace” en wij liepen naar de sauna waar bij Michelle/Nicolle tegen kwamen. Ze gaf mij een knikje, maar Tiga kreeg een zoen. Ik wilde wel eens weten waarom Tiga wel en ik geen zoen kreeg. “Wir machen mehr sex zusammen” reageerde Michelle/Nicolle. Ik maakte een wegwerpgebaar en mopperde: “ich bin ein mann von qualitat und nicht von quantitat”

Wij kwamen de barruimte binnen en zo waar daar zat TimD te glunderen aan de bar. Al snel waren wij met zijn drieeen aan het praten. Ineens stond Lilly voor mij en greep zachtjes mijn piemel en wreef erover. Vervolgens pakte ze mijn hand en legde die op haar ronde harde billen. Ze gaf mij een zoen op mijn wang en fluisterde: “Ich will etwass schones machen auf zimmer” Glimlachend probeerde ik weerstand te bieden, maar ze liet mij niet met rust, temeer daar mijn lul op haar gewrijf nogal positief reageerde. Toch lukte het mij om haar niet te kameren, waarna ze vertrok met de belofte: “heute sollen wir ficken” Ze was nog niet weg of Seqoya, mijn kleine neefje, kwam aan gelopen. Zijn kenmerkende brede lach kwam ons al tegemoet. Seqoya wil altijd wel de nieuwe latina’s zien en dus riep ik snel Lilly terug, die dacht dat ik mij bedacht had. Ik stelde haar voor aan Seqoya, waarna ze haar pijlen op mij richtte. Terwijl ze zich weer tegen mij aan vleide voelde ik het kwijl van TimD op mijn schouders druppen. Toch kon ik nu ook Lilly weerstaan. “Heb ik haar al eens gehad?” vroeg Seqoya en TimD wilde vooral weten wie ze was. Toch bleef Lilly niet lang ons gespreksonderwerp. Er liep een nieuw meisje rond en wij wilde wel weten hoe heette. Ik sprak haar aan en ze vertelde Alya als naam te gebruiken. Ze zag er goed uit en ook dat vonden Tiga, Seqoya en TimD. Het gebeurt niet vaak dat we zo eensgezind zijn op het forum. De afkomst van Alya was minder duidelijk, maar ik meen dat ze vertelde dat er ook Turks bloed in voor kwam. Veel tijd om te vragen had ik niet, want voor ik verder kon vroeg zij: “sollen wir spass machen?” “Ich mache schon spass” reageerde ik, waarna ze mij wat geïrriteerd weg duwde. Vervolgens liep ze tegen Seqoya aan, die haar begroette. Ze draaide haar hoofd om naar mij en keer mij ietswat vals aan. Vervolgens aaide ze het hoofd van Seqoya en zei: “Er ist suss” Seqoya schoot in de lach en riep tegen een ieder die het wilde horen: “ze vindt mij ook al liever” Of Alya dat heeft gehoord weet ik niet, want ze liep door naar haar vriendin, die ook een Turkse afkomst had, maar waarvan ik de naam ben vergeten. Dat kwam wellicht doordat Safira kwam aangeslopen. Ze legde haar vinger op haar lippen als teken dat ik Seqoya niet moest waarschuwen. Ineens legde ze haar handen om haar middel en begroette hem. “Die komt ook al gelijk op mij af, neef” riep Seqoya. Ik kon niets anders dat bevestigen. Op dat moment kwam Sophie achter de bar te staan om wat drinken te halen. Ik ging voor haar staan en pruilde: “Wass hat du mit meine freund ILoveKoreanGirls gemacht?” Zonder mij een blik waardig te gunnen passeerde ze mij, zonder een antwoord te geven. “Misschien zat er nog sperma in haar mond en mogen ze in Korea niet met volle mond praten” dacht ik.

Ik slenterde wat door GT waar ik Chanel tegen kwam die een sigaret aan stak. “Ich will die sigarette sein” piepte ik. Minachtend keek die geile Chanel mij aan, waarbij ze leek te denken: “Die neef van jou heb ik lekker deep throat gepijpt, maar jou lekker niet” Ik zette een stap opzij en keek in de ogen van Morena uit Roemenie. Morena is een slanke milf met een schitterend lijfje. Later zou Seqoya nog staan kwijlen toen hij haar zag lopen. Maar hij moest ook eerlijk toegeven dat toen hij eenmaal dicht bij haar stond dat ze er niet meer zo jong uitzag. Ik buitelde voor haar voeten en ze keek mij lachend aan. Ik maakte een grapje en wilde zeggen dat ze er mooi uit zag en ik denk dat ik zo ver wel kwam, maar toen wilde ze weten of we naar de kamer zouden gaan. Daarin moest ik haar helaas teleurstellen. “OK” zei ze “I see you later” Ik liep maar door om bij de kino aan te komen, waar Anny zat. Vroeger was die Anny wel in voor een geintje, maar nu was ze meer op de zakelijke toer. Nog voor mijn grapje was uit verteld vroeg ze al of ze de sleutel kon halen. Ik tikte op haar knie en stapte op om langs Patrizia te lopen die ik vriendelijk begroette. Ze stak geil haar tongentje uit en ik liep verder. Ik keek nog wel achterom en had daarom niet in de gaten dat ik Katja haast onderste boven liep. Dat kreeg ik wel in de gaten toen ze mij lachend een stomp verkocht. Om bij te komen van de pijn ging ik in een bank zitten. In de bank ging ik maar weer een live-verslag in toetsen Naast mij zat een kerel die vroeg: “don’t call your wife by accident” Glimlachend gaf ik hem aan dat hij zich geen zorgen moest maken. “Ah, you are from Holland?” vervolgde hij, verwijzend naar mijn kaaskoppen-engelse accent. Ik knikte bevestigend en wilde weten waar hij vandaag kwam. Hij kwam uit het land van onze zuider-buren en ik vond het prima. “Bent u ook van het forum” vroeg hij. Ik vertelde hem dat ik druk bezig was bij de inner-circle te gaan behoren. “Ziet dan niemand dat ik druk en belangrijk ben?” dacht ik mopperend. “Ik ben Satanic Surfer” zei de ijsbeer, waarbij hij zijn hand uit stak. Lachend gaf ik hem ook de hand en stelde mij zelf voor. “Jij hebt zeker zo’n drietand op je surfplank staan?” vroeg ik nieuwsgierig.
Even later kwam Seqoya bij ons staan en wij kletsten wat verder. Seqoya kon niet echt een geschikte dame vinden. Chanel had zeker gekund, gezien hun vorige goede sessie, maar die was al met een ander vertrokken. Daar kwam bij dat Seqoya buiten GT ook zo zijn alternatieven heeft.
Voor mij was Denise een alternatief. Volgens mij was ze net binnen gekomen. Ik liep op haar af en gaf haar een zoen. Denise was wat later gekomen omdat ze vandaag was gaan shoppen. “I can do shopping very good” zei ik, waarbij ik een virtuele creditcard door een pinautomaat liet gaan. “I like to go shop with you” kierde Denise lachend. Ik vertelde haar dat Masseurke erg tevreden over haar was geweest en Denise glunderde van top tot teen. “Why you smile so much?” vroeg ik en Denise trok mij naar haar en knuffelde mij. Tijdens dat knuffelen bekeek ik dat slanke strakke lijfje van haar en ik raakte opgewonden. Ik had zin om nog 1 maal mijn sperma in iemands bekje te deponeren en Denise leek mij daar uitermate geschikt voor en dat liet ik haar ook weten en zo zou geschieden. Het probleem was echter wel dat de wachttijden een kwartier waren (later bleek het een half uur te worden) en dat we moesten wachten. Seqoya stond wat verveeld tegen een paal en mokte dat hij speciaal voor mij was gekomen: “En nu ga je naar de kamer” Ik sloeg hem op de schouder en bedankte hem voor zijn komst. Ineens trok Maria Seqoya naar zich toe: “He, die wil mij ook al liever hebben” riep mijn neefje mij toe. Ik stapte achter Maria en stootte tegen haar aan, waarbij ik zei: “Let’s make some sandwich” Maria zei zonder blikken of blozen: “OK, no problem. I cann handle 2 dicks” en keek ons vragend aan. Seqoya had echter al besloten te vertrekken en ik had al om een sleutel gevraagd en zo moesten wij Maria helaas teleurstellen. Seqoya besloot ons maar gelijk te verlaten en zijn prooien elders op te zoeken. Ik nam van hem afscheid in de kleedkamer en ging nog eens bij Denise poolshoogte nemen hoe het met de wachttijden stond. Denise ging het nog eens navragen en ik hing tegen de danspaal. Het was ondertussen flink druk in de barruimte geworden. Mannen en vrouwen liepen af en aan. Ik keek al die lekkere chickies aan en smulde van het uitzicht. Dat was nog niet zo eenvoudig want het licht was gedempt zodat je niet alles goed kon zien (en dat was misschien maar beter ook). Ineens sprong uit de massa een meisje die mij omhelsde: “Hiiiiiiiii Supermannnnn” en ik kreeg een zoen op mijn wang. Ik schrok en kon niet gelijk zien wie het was. Het bleek Chantal te zijn. De laatste keer dat ik haar had gezien had ze van dat oranje-achtig haar dat alle kanten uit sprong. “I did just look like you come from war” vertelde ik haar eerlijk. Daarna ging ze met haar klant afrekenen. Lang stond ik echter niet alleen, want Ceyda wandelde voorbij. Ze had al meerdere malen naar mij gelachen, geknipoogd en aandacht proberen te trekken. Ik vind haar wel knap, maar Seqoya heeft een slechte sessie met haar gehad en dat weer houdt mij. Blijkbaar zoent ze op de kamer niet. Nu ging ze vol in de aanval en pakte mijn hand. Ze begon te kwebbelen over van alles en nog wat en ik liet haar door kwebbelen. Op een gegeven moment gaf ze het op en ging weer verder.

Ik liep een rondje en merkte dat er hele rijen met meisjes bij de balie stonden. Allemaal wilden ze een sleutel. Ik had een beetje spijt dat ik om een sleutel had gevraagd. Nu zou het allemaal wat meer gehaast moeten, omdat ik bij tijds wilde vertrekken. Maar al snel stond Denise voor mij met een sleutel en zorgde ervoor dat ik nergens spijt van hoefde te hebben.
Na de sessie met Denise nam ik nog een salitos om even bij te komen en sprak Satanic Surfer nog aan. Na zijn goede sessie met Carmen was nu Patrizia aan de beurt. Hij was haar echter wel kwijt. Wat wij toen nog niet wisten was dat ik een kwartier later Patrizia in een taxi zag stappen om te vertrekken. Zover was het nog net niet. Ik moest eerst nog Samyra zien te vinden. Ik had haar al een hele tijd niet gezien, maar gelukkig dook ze ineens bij Maria en Jessy op. Jessy was net mijn pepermuntballetjes aan het oppuzzelen en ook Samyra wilde er eentje. Net voor ze met haar vingertjes in mijn blikken doosje zat klapte ik het dekseltje dicht en vroeg: “First you have say if you work tomorrow” Samyra knikte bevestigend en liep weg, waarna ze zich nog 1 maal omdraaide en zei: “I know why you ask” Het werd tijd om te vertrekken, maar eerst wilde ik afscheid nemen van ILTG die even daarvoor nog verdwaasd door de barruimte had zien slenteren. Nu zat hij aan de bar met een stel ijsberen gezellig te kletsen. Ik schudde hem de hand en nam afscheid, waarop hij mij na riep: “maak er een leuk verhaaltje van”
Ik liep naar de kleedkamer en onderweg kwam ik Franse Chantal tegen. Ze liep topless en ik kan niet anders zeggen dat ze er lekker uitzag. In de kleedkamer kleedde mij om en liep naar de balie, waar ik een heel verhaal te horen kreeg dat ze graag wilden weten of ik het naar mijn zin had gehad. Door de harde muziek (of door mijn slecht werkend gehoorapparaat) begreep ik niet alles wat ze zei, maar het slot was dat ik een kortingkaartje kreeg. Ik bedankte de thekefrauen en stapte naar buiten om naar mijn stalen ros te gaan en daarmee in de donkere nacht richting horizon te rijden, terwijl het melodramatische geluid van mijn mondharmonica in verte klonk en ik neuriede: “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home………………….”

Elgar
6 november 2011, 20:50
Ik wil alle ijsberen die gisteren in GT aanwezig waren bedanken voor hun aanwezigheid. Het was erg gezellig en het delen van elkaars ervaringen onder de maaltijd met een biertje maakt het nog gezelliger als dat het al is. :freu:

noglangnietuitgewandeld
6 november 2011, 22:44
Gisteren sinds lange tijd weer eens een GT dagje gedaan. Het weer was uitzonderlijk voor november, veel in de tuin kunnen zitten, vrij van rook en harde muziek, hoewel ik dat laatste wel eens erger heb meegemaakt. Was leuk wat forummers te treffen, zoals daar waren Cupido, Bbertb, Elgar, The Saint, Clubsport, Knabbel en Babbel. Ik kom er te weinig om veel dames te kennen, maar gewapend met een kladje met do's en dont's kom je er ook wel. Daar is het forum voor. Zekerheid voor alles, begonnen met Nora die altijd goed is voor een stevig robbertje sex. Ze stuurde zoals gewoonlijk weer op een ft aan en omdat ze de eerste was, accoord gegaan, goed als ik ben, maar wel eerst een stevige beurt gegeven. De hoeveelheid verraste haar nogal, zodat ze hem er halverwege uit liet glippen en de tweede helft in het laken schoot. Een halve ft zou naar goed Hollands koopmansgebruik eigenlijk twaalf vijftig zijn bedacht ik me, maar zou flauw ben ik nou ook weer niet, en het was wel een supergeil gezicht geweest.
Tussen de bedrijven door uiteraard wat met de collegae gepraat, sauna en bubbelbad enz. Tot junior en ik vonden dat het wel weer een keertje kon. Ik raakte aan de praat met Kira, duits meisje met kort zwart haar, die wel meer met me wilde. Eh, hoe zit het met zoenen? Dat deed ze niet. Jammer dan, het leek me een aardige meid, maar een eerlijk antwoord in deze waardeer ik wel. Een van de Roemeense dames was van mening dat haar buurvrouw en ik een goede match zouden vormen. De buuf was Laura en die stond op de do's lijst herinnerde ik me. Leek me wel een leuk mens ook, dus haal die sleutel dan maar. Het was top met Laura, sex van klasse met veel variatie. In cowgirl draaide ze een kwart slag en werd het een soort kurketrekkerneukerij, heel apart.
Hierna nog wat rondgebanjerd tot etenstijd, de koks hadden hun best wel gedaan moet ik zeggen.
Nog tijd om er eentje te doen en dat werd uiteindelijk Chantal, Dominikaanse met geblondeerd haar en een mooie C cup, hoewel niet van haarzelf. Zoende wat voorzichtig, maar had wel een fantastische blowjob in huis. Rustig de tijd volgeneukt en met een tevreden gevoel van de kamer.
Bij vertrek kwam ik Lovely nog tegen, als ze eerder was geweest, dan was het ongetwijfeld nog wat geworden tussen ons, maar die komt de volgende keer wel weer aan de beurt, uitgewandeld ben ik noglangniet. :lostit:.

seqoya
7 november 2011, 09:55
Bedankt Neef Ace voor het schrijven van de recensie zodat ik eigelijk niets meer hoef op te schrijven. Het was leuk ILTG te ontmoeten maar die deed zijn naam geen eer aan om met een Roemeense op de kamer te kunnen gaan waardoor wij opperen zijn naam te veranderen in een meer allround naam ILP - I love pussy.. Of hij dit inderdaad gaat doorvoeren is de vraag het kan zijn dat Ace2 hem voor is met zijn nieuwe naam ILP2. Ook onze satanic surfer ontmoet ...sympathieke beer !! Verder kon ik niet echt mijn draai vinden maar dat kwam ook door verschillende smsjes van burgermeisjes die om de gunsten van seqoya vroegen waardoor ik maar richting een van deze dames gegaan ben ! Uiteindelijk kwam ik ook om mijn neef weer eens te zien want dat was TE lang geleden !

Carlitos
8 november 2011, 09:55
Gisteren bij aankomst zie ik een zeer bekende ijsbeer net vertrekken uit GT. Het is BbertB de jonge ervaren ijsbeer van het YBF. Na hem gezocht te hebben in LR vorige week, dacht ik hem te treffen in GT, maar blijkbaar is onze vriendschap geen stuiver meer waard. Hij vertrok nu weer richting LR met de kortingskaart van €25,00, vroeg hem nog de groeten te doen aan Maya, de liefste Roemeense van LR waar ik een paar keer leuke uurtjes heb beleeft.
Maar ik ga met mijn vriend toch maar, tegen het advies van BbertB in, GT naar binnen. Opvallend rustig, niet veel beren maar opvallend veel Aziatische beertjes. De line-up was voor mij zeer interessant, veel nieuwe meiden en ook nog veel blonde dames ook nog. Tijdens het eten zaten we naast 2 Duitse dames, beiden blond. Emily 19 jaar, een mooi buurmeisje type met een daarbij behorend lichaam en haar vriendin Eleyna 21 jaar wat voller maar stevig meisje met mooie blauwe ogen en een leuke babbel. Deze laatste werd de mijne deze avond, paspoortje volgt.

Verder waren enkele bekende DVP's daar zoals Nila en Cibel, maar het mooiste was eindelijk weer het treffen met Evita. Ik had enige moeite met het herkennen, maar wat zag ze er heerlijk uit. Het mooiste was dat ze mijn naam nog wist!!!! Helaas had ik net 3 uurtjes met Eleyna achter de rug, en had ik nog een afspraak in de LR. Dus heb ik maar gelijk een afspraak gemaakt met haar voor het eind van de maand, aangezien ze pas 25 november terug komt.

Zo zie je maar weer dat smaken verschillen. BbertB en ik zullen nooit achter dezelfde dame aan zitten, maar daardoor hebben we ook weinig tijd om elkaar te spreken. Maar komende week maken we dat wel weer in orde.
Al met al was het in GT een geslaagde avond, rond 23 uur vertrokken we richting LR met onze VIP kaarten. Ook daar vertrok BbertB net weer toen we aankwamen, en wij gingen (met enige moeite) naar binnen.

CLUBSPORT
9 november 2011, 18:17
Eigenlijk had ik mijn eerstvolgende Gt bezoekje een week later ingecalculeert maar de mededeling dat er meerdere forum beren aanwezig zouden zijn deden mij besluiten om een weekje eerder het altijd pittoreske dorpje brüggen
met mijn komst te vereren :biggrin:.
Ik verruilde de vrijdag dus weer eens in voor de ouderwetse zaterdag wat ook inhield dat ik extra vroeg kon vertrekken , het was redelijk goed weer en de klanken van alexis jordan http://www.youtube.com/watch?v=M8JlM_IE09E&feature=results_main&playnext=1&list=PLC4EBBA021623332A galmden door mijn luidsprekers , rond 12 draaide ik de parkeerplaats op en tot mijn verassing kon ik op 1 van de vip plekken rechts mijn karretje kwijt ,CUPIDO was net
ook gearriveerd en stond me buiten voor de poort op te wachten .
We begroeten mekaar hartelijk en stapten gezamelijk het paradijs binnen , locker 68 was mij toegewezen en we gingen ons omkleden , terwijl ik nog mijn telefoon checkte kwam nicolle langs paraderen , ze zag er weer prachtig uit gekleed in een glanzend zwart jurkje hmmmmmmm.

We stapten de barruimte binnen bestelden wat te drinken en troffen daar noglangnietuitgewandeld aan , andere beren die zich er nog bijvoegden later waren bbertb, elgar the saint die ik voor het eerst mocht ontmoeten knabbel en babbel .
Eerst nog maar effe een broodje naar binnen werken , het was nog rustig , even later kwam ela langs en we aten samen een stuk taart op de bank , daarna scheiden onze wegen zich weer en ik ging samen met cupido de wirlpool in , hij raakte al snel aan de praat met een beer (onbekend met het forum en ook net kennismakend met de clubs) en kon het natuurlijk niet laten om even het ijsberenforum bij hem onder de aandacht te brengen .
we gingen wat later maar eens buiten kijken , elgar kwam erbij en merkte op dat bijna iedereen er was behalve clubsport :eek: aangenaam zei ik :biggrin: , noglangnietuitgewandeld had zijn huiswerk goed gedaan en toonde ons zijn lijstje van dames met de aanraders en afraders , ik had niet zoveel zin om daar zoveel huiswerk voor te verrichten vooraf en liet het vandaag aan het toeval over .

Er waren weer heel wat dames aanwezig en de nieuwe namen waar ik nu een gezicht bij leerde plaatsen waren oa ricarda leuke dame die erg rustig overkwam , ze deed me een beetje aan jana denken , samyra
the saint maakte mij op deze dame opmerkzaam , ze zag er heerlijk uit mooi figuur gekleed in een blauw witte bikini die haar flinke fraaie voorgevel maar met moeite in bedwang kon houden .
amy en zus ella 2 fraaie dames allebei 1.80 + , ook hen kende ik wel van gezicht maar de namen waren tot nu toe nog onbekend bij mij .

Samen met de paar favoriete dames van mij die er ook waren had ik dus keuze genoeg vandaag maar uiteindelijk liet ik mij in de middag weer eens verschalken voor een half uurtje door roemeense andrea .
een verrassene keuze die meer ingegeven was door sympathie dan door geiligheid en dat bleek achteraf niet de slimste keuze te zijn .
daarna maar weer eens een rondje gemaakt , een beetje luieren in een van de rode bankjes en samen met wat medeberen wat gekletst .
ruim een half uur voor etenstijd zag ik plotseling nina verschijnen en ik besloot haar binnen op te zoeken , na wat gegein besloot ik haar de sleutel te laten halen en we verdwenen even later in die kamer met de 2 bedden waar we voor een half uurtje vriend en vriendinnetje speelden
even later was het etenstijd en ik sloot achter in de lange rij aan waarna ik een paar medeberen opzocht en we gezamelijk braaf ons bordje leegaten .
de echte drukte kwam pas laat op gang , ik wachtte lang met een keuze maken , kletste wat aan de bar met tanja en werd uiteindelijk onder het toeziend oog van enkele medeberen effectief verleid door victoria ook weer zo'n dame die ik wel vaak had gezien maar nooit had gesproken , een rondborstige dame die brutaal mijn badjas openknoopte en eens ging voelen wat daar zat :biggrin: ja 24 cm schepte ik op :biggrin:, ik liet haar maar snel de sleutel halen maar helaas werd het op de kamer niet de sessie die ik ervan verwacht had , het was een gok en dit keer had ik pech , jammer .

pas na 9 uur werd het alsnog druk , ik had mijn kruit verschoten cupido kon ook maar moeilijk een keuze maken en pas vroeg in de nacht ging hij met een nieuwe dame luisterend naar de naam paula de kamer op
Ik hield ela nog even gezelschap bij de gokkast en nam daarna afscheid .
Ik wachtte nog effe op cupido en gezamelijk verlieten we rond sluitingstijd het paradijs , de dag was weer snel gegaan , in december gaan we maar weer eens op herhaling .

Rudi_NL
11 november 2011, 16:17
Op mijn werk kon ik aan niks anders denken dan lekkere secretaressen en dikke borsten dus besloot ik om 's-avonds nog snel even naar GT te gaan.
:redface:

Om 19:00 uur kwam ik GT binnen en gelukkig kon ik nog avondeten. Dat smaakte, want ik had grote honger.
;)

Er waren veel knappe dames in alle soorten, vormen en maten, maar er waren ook best veel ijsberen. Voor de aanwezige dames verwijs ik na de aanwezigheidslijsten van die dag onder ”Live from GT”. De forumleden: Ace2, Cupido, Jack42, NikXXX, Picasso1 en Tiga waren ook aanwezig, wat gezellig was.
:rolleyes:

Coco (Duits) was gelukkig ook weer terug in GT en dat blijft waarschijnlijk de komende tijd wel zo.
:smiley:

”Mijn” ultra slank tienermeisje Gaby (Bulgaars) was er helaas niet of ik moet erlangs gekeken hebben.
:mad:

Xenia (Duits) was tot mijn blijde verbazing ook op donderdag aanwezig. Normaal werkt zij namelijk meestal op maandag en dinsdag. Met Xenia ben ik dan ook een uur de kamer op gegaan. Xenia’s service was al erg goed, maar deze wordt keer op keer nog wat beter en uitgebreider. Natuurlijk leert ze van mij ook veel viezigheid, die op den duur gewoon tot de standaard gaat behoren.
:smile2:

Tiga ging redelijk vroeg naar huis om zich lichamelijk en geestelijk voor te bereiden op zijn weekendtrip naar FKK Artemis te Berlijn. Hier gaat hij samen met Rex en Timjava naar toe. Dus heren ijsberen, we verwachten natuurlijk wel een uitgebreide recensie van jullie belevenissen in Berlijn!!!
:confused:

Ace2 was natuurlijk druk bezig met zijn GSM om de live-verslagen op het forum te zetten voor de thuisblijvers.
:cool:

Cupido, Picasso1 en ik gingen na onze sessie(s) de sauna en whirlpool onveilig maken. Dat was gezellig. We hebben in het Welness-gedeelte veel lol mogen beleven met de bijzonder mooie dames Djeela (Turks) en Souraya (Egyptisch). Eventjes leek GT wel de Brüggener Kindergarten, maar dan voor volwassenen. Hoewel volwassen?!?!
:baby2:

Aan de bar hebben Cupido, Picasso1 en ik nog wat nagepraat met Djeela en Souraya, maar toen was het wel al bijna sluitingstijd en waren we te moe om nog de kamer op te gaan. Maar bovengenoemde twee dames staan momenteel wel geheel bovenaan op mijn to-do-list vanwege hun spontaniteit en schoonheid. Grrrr…..Wat een genot!!!
:betrunken:

Picasso1 en ik hebben trouwens nog een praktijkcursus paaldansen voor dummies van Souraya ontvangen. Hi hi…..Dat was grappig.
:)

Om 01:00 uur moest ik helaas weer naar mijn hotel waar ik tijdelijk verblijf. In dat hotel zou ik trouwens graag wat escortdames willen ontvangen, maar toen ik de enorm hoge prijzen zag, heb ik maar snel besloten om dat in ieder geval niet te doen en het lekker bij FKK saunaclubs in Duitsland te houden. Zowel GT alsook andere saunaclubs in Duitsland zijn en blijven toch geweldige clubs om je hobby te beoefenen.
:freu:

Groeten Rudi_NL
:wink2:

bosbeer
11 november 2011, 21:36
Kleine Gaby is nog in Bulgarije, maar een tiener is ze niet meer.

yep3
11 november 2011, 22:32
@rudi, wat is de uitgebreidere service van xenia?

ilovethaigirls
12 november 2011, 10:20
tot zaterdag !

Mijn pannekoekenmeisje laat het afweten en eigenlijk komt me dat niet slecht uit want heb nog wat andere dingen te doen. Deze week geen GT dus maar volgende week ben ik er in elke geval.

RAUL7
12 november 2011, 10:22
Mijn pannekoekenmeisje laat het afweten en eigenlijk komt me dat niet slecht uit want heb nog wat andere dingen te doen. Deze week geen GT dus maar volgende week ben ik er in elke geval.

Gij zijt weer goed bezig, alleen naar GT gaan op commando van een dame! :rolleyes:
Gaat ge het dan nooit leren? Gij moet gaan wanneer GIJ zin hebt!

MichelJ
12 november 2011, 10:30
Jullie zitten er flink naast jongens. Sofie was destijds mijn allereerste GT-dame en heb daar altijd een goede band mee gehad, zelfs tijdens de 3.5 jaar dat ik er niet mee op de kamer ging. Gevaar om weer op een wolk te geraken is echter zo goed als uitgesloten. Toch bedankt voor jullie bezorgdheid ;)


Mijn pannekoekenmeisje laat het afweten en eigenlijk komt me dat niet slecht uit want heb nog wat andere dingen te doen. Deze week geen GT dus maar volgende week ben ik er in elke geval.


Gij zijt weer goed bezig, alleen naar GT gaan op commando van een dame! :rolleyes:
Gaat ge het dan nooit leren? Gij moet gaan wanneer GIJ zin hebt!

Volgens mij moeten wij ons toch zorgen maken :rofl:

RAUL7
12 november 2011, 10:44
Volgens mij moeten wij ons toch zorgen maken :rofl:

Ik denk het niet, dat is gewoon zijn beste vriendin. :lostit:
Nu gaat hij alleen met haar de volgende 3 jaar op kamer, en als ze dan met dit vak stopt krijgt hij nog niet eens een sms! :rofl:

ilovethaigirls
12 november 2011, 11:00
Gij zijt weer goed bezig, alleen naar GT gaan op commando van een dame! :rolleyes:
Gaat ge het dan nooit leren? Gij moet gaan wanneer GIJ zin hebt!

Dat doe ik toch, vandaag heb ik geen zin :wink:

RAUL7
12 november 2011, 11:34
Dat doe ik toch, vandaag heb ik geen zin :wink:


Mijn pannekoekenmeisje laat het afweten en eigenlijk komt me dat niet slecht uit...

Als ze niet had laten afweten had ge wel zin! Dus toch op commando!

Carlitos
12 november 2011, 15:24
Is dit vragen naar de bekende weg? Zeker voor zo'n ervaren ijsbeer als jij yep3!

yep3
12 november 2011, 20:07
geen idee, ik doe ft bij haar maar wat kan verder? anaal? rimjob?

Rudi_NL
13 november 2011, 18:38
Xenia (Duits) was tot mijn blijde verbazing ook op donderdag aanwezig. Normaal werkt zij namelijk meestal op maandag en dinsdag. Met Xenia ben ik dan ook een uur de kamer op gegaan. Xenia’s service was al erg goed, maar deze wordt keer op keer nog wat beter en uitgebreider.


@Yep3

Sorry, het woord "uitgebreider" in een korte recensie die ik onlangs snel geschreven had, dient vervangen te worden door het woord "intenser". Ik bedoelde te zeggen dat haar service met steeds meer passie en meer gevoel geschiedt.

Groetjes

Rudi_NL
13 november 2011, 18:46
Kleine Gaby is nog in Bulgarije, maar een tiener is ze niet meer.

@Bosbeer

Op 26 september 2011 was Gaby nog 19 jaar naar eigen zeggen. Of ze heeft gelogen of ze is ondertussen jarig geweest? Het zal me ook helemaal een rotzorg zijn!!! Het woord "tienermeisje" in de recensie slaat namelijk ook meer op het spreekwoordelijke ervan omdat ze zo klein en smal is.

Groetjes

bosbeer
13 november 2011, 19:00
Mij was verteld dat ze 24 was, maar als blijkt dat ze 19 is zal het me ook niet verbazen. Het lijkt me eerlijk gezegd geen meisje dat erom zal liegen. En ze heeft het gewicht van een meisje van 11 denk ik. Maar het maakt natuurlijk geen reet uit, het blijft een zeer aandoenlijk en lief dametje waarvan ik hoop dat het heel goed met haar gaat. Hopelijk zijn er veel beren die haar aparte figuurtje kunnen waarderen en erachter komen dat ze een hele goede service geeft.

ijsbeer11
13 november 2011, 19:21
Veel Oost Europese dames in de clubs kunnen aantonen dat ze zowel 16 als 19 zijn ;)

ketserr
13 november 2011, 20:46
Zaterdag 12 november 2011.

De afgelopen paar keer dat ik niet naar het Duitse kets oord ben gegaan en heb overgeslagen heeft me dat elke keer een prent opgeleverd. Een keer te hard rijden met de ketsmobiel en een keer wel een parkeer bonnetje gekocht maar veel te laat terug gekomen bij de ketsmobiel zodat er dus niet alleen een bonnetje onder de voorruit lag maar ook een bon onder de rechter ruiterwisser die je ook altijd pas ziet als je al zit en je gordel om heb gedaan. Dit was gewoon een bon voor de rekening die ik nog moet krijgen en niet een bonnetje met de tekst; bedankt voor het gehoorzamen.
Vorige week kon ik wederom niet naar GT omdat me neus verstopt zat en ik hield me hart vast want het zou zomaar kennen dat ik weer een prent op zou lopen, ik heb geen flitsen gezien tijdens de rit die ik in de middag maakte dus dat geluk heb ik mischien gehad maar dat zie ik over een paar weken wel. Heel de middag hield ik Live from GT in de gaten waarvoor ik dus netjes langs de kant van de weg ging staan maar helaas werden we zeer matig op de hoogte gehouden van de gebeurtenissen op dat moment. Omdat ik in de loop van de dag bijna me neus weer gevonden had besloot ik om in de avond maar eens een rondje ramen van Den Haag te doen want daar was ik al maanden niet geweest en wilde wel weer eens zien wat er momenteel zit, ik ging ook alleen maar om te kijken en niet om te ketse. Aangekomen bij de Geleenstraat parkeer ik de ketsmobiel en het is daar tegenwoordig heel de dag betaald parkeren dus gooide ik voor een uur geld in die betaalpaal en dacht daar wel genoeg aan te hebben. Al snel zie ik een aantal dames die mij begroeten en vragen waar ik al die tijd gezeten heb maar ik zie ook een aantal nieuwe gezichten die als ik nog een ramenman had geweest zeker geketst zouden gaan worden door mij. Na een paar rondjes loop ik naar de andere straat, de Doubletstraat wat de goedkope variant is. Na een keertje heen en weer gelopen te hebben kom ik een paar bekende tegen, de wandelaars van Den Haag. Deze heren vroegen mij wat ik daar deed en ik zei dat ik aan het verdwalen was en liep met hun een paar keer heen en weer, ze gaven me alle tips die ze hadden maar het deed me allemaal niks van wat er zat op één na, een Roemeense, waarvan ik vind dat ze in de verkeerde straat zit. Met de gedachte dat ik beter gewend ben kon ik elk aanbod afslaan. Ik loop terug naar de Geleenstraat waar de ketsmobiel geparkeerd staat wetende dat ik over de parkeertijd heen ben loop ik toch nog een rondje langs de ramen maar uiteindelijk kreeg ik mezelf zover om naar huis te gaan. De wandelaars van Den Haag noemen mij altijd El Plakko omdat ik altijd tot het eind blijf maar deze keer niet want ik was ruim een uur over de parkeertijd en toen ik bijna bij de ketsmobiel was zag ik twee van die ambtenaren die hun eigen uitkering eind van de maand zeker willen stellen bij me auto staan en ik dacht nog het is weer zover, ik was bijna terug de straat in gelopen want die prent zou ik toch al hebben. Toch liep ik naar me auto en zeg tegen haar zonder me auto open te drukken; als ik nou heel snel wegrijd krijg ik dan nog steeds een prent? Ze draaid zich om en kijkt me aan, ik zie haar blik veranderen en ik wil niet weten wat zij toen dacht maar ze zei; als je een kaartje koop krijg je geen prent van me. Ik pak me portomonee en loop naar de betaalpaal die twee meter bij me auto vandaan sta en rammel wat met de muntjes maar die twee ambtenaren liepen weg en hielden mij verder niet in de gaten, ik stond op het punt om naar huis en dacht waarom zou ik er geld ingooien? Ik stapte in de ketsmobiel en weg was ik. De doorgestuurdeerde-puntmuts-economen zouden nu denken +/- 50€ verdiend te hebben aan een rekening die niet bestaat maar zo werkt het niet. Ik reed naar huis en vroeg me af waarom ik niet in GT was want op dat moment had ik nergens meer last van en had ik me neus teruggevonden, er zat dus niks anders op dan eerst maar een weekje te gaan werken maar daarna op zaterdag weer het licht aan te gaan doen in GT. Want om nou om 23uur nog naar GT te rijden zie ik niet zitten, vroeger reed ik om die tijd nog naar de wallen in 020 of naar het SKW van Antwerpen. Een mooie tijd was dat en soms mis ik die sfeer die je daar hebt.



Opvallend deze avond is de hoeveel uitgehongerde dames die op zoek zijn naar "De Ketszwans" en "De Sloesol". NikXXX vraagt waarom Ketserr altijd van dat steenkolenduits schrijft zoals "Sloesol". Dat komt omdat die Randstedelingen niet zijn opgevoed met "ARD" en "ZDF". Wij keken vroeger naar "Rauchende Colts", "Der Mann mit dem Koffer" en "Die Kleine Strolchen" zodat deze tv programma's een wezenlijke bijdrage hebben geleverd aan onze Duitse taalontwikkeling.

Hier moest ik nog op reageren want dit vraagt om een uitleg. Gezien de geschiedenis van me stad waar ik geboren en getogen ben wilde ik nooit Duits leren en heb ik dit ook nooit op school gehad, dit was in een tijd waar je nog een mening over iets mocht hebben maar tegenwoordig moet je overal maar respect voor hebben. Toen hing er nog géén reclame boord van ABN Amro op de Euromast, géén reclame boord van Amstel aan De Kuip, géén tot hotel/restaurant verbouwd cruise schip aan de kade genaamd SS, in de parkhaven lag nog géén pannekoekenboot en vorig jaar met de start van De Tour haalde ze Candy Dulfer hierheen om een paar noten te komen spelen, hoe hypocriet ken je zijn als stad met zo`n geschiedenis om dit naar je stad te halen. Toen ik nog een jong ventje was hadden we dus wel Duitse tv zoals ARD en ZDF maar we hadden ook RTL+ en wat zagen we daar op zondagavond??? Mannermagazine wat de Duitse tegenhanger van onze Pin-up Club was en uiteraard stond tijdens het kijken het geluid van me tv uit want ik moest wel kennen horen of me ouders of me zus naar me kamer kwamen. Dit was het enige pragramma wat ik keek op de Duitse zenders en zonder geluid pak je natuurlijk niks mee van de taal wat ik wel pakte was de ketszwans wat logisch is, ik heb mischien toch nog iets overgehouden aan die Duitse tv zender. Een jaar of vier geleden ging ik voor het eerst in Duitsland de dames ketse en kwam toen tot de conclusie dat het doodzonde is dat ik geen Duits lul maar ondertussen heb ik van die taal nog steeds niks geleerd en me 100% Duits App in me Iphone heeft me de afgelopen twee weken ook niks geleerd.

Vrijdagavond krijg ik een bericht van Thailandboy of ik zin heb in een rondje Haagse raampies maar ik had er niet zoveel zin in en het was mij ook veel te koud om een uur buiten langs die ramen te slenteren en wilde me rustig houden zodat ik al vroeg een; ik pleur in slaap neiging krijg. En toch gebeurde dat niet en lag ik uiteindelijk om 23.30 in me nest om vervolgens drie keer wakker te worden met een enorme odol waarmee als ik alle dames in GT geketst zou hebben ook de zus van Andre de Giant nog zou kennen ketse en dan had ik gister snel moeten zijn want in s`middags was ze nog te ketse en in de avond stond ze achter de bar. Het was 8uur geweest en weer word ik wakker en ben klaar wakker dus eruit en via de badkamer me burgerkostuum aangedaan en nog een snel rondje over het forum ben ik de deur uitgegaan. Na een paar sms-jes heb ik de ketsmobiel gestart en ben ik met alle discipline die ik had met een legale snelheid naar GT gereden, onderweg kreeg ik nog een bericht van Thailandboy dat hij al bij de Mac van Venlo zat om ze eigen vol te kanen en over een half in het bubbelbad zou zitten. Ik geloofde er niks van en dat had ik juist wat later op de dag zei hij dat hij toen net wakker was en daar komt nog bij dat hij eerst de intocht van Sinterklaas wilde zien dus kon hij er nooit zo vroeg zijn. Op de laatste 5km van de snelweg voor Venlo was ik me discipline kwijt en kon ik het niet laten om even flink dotje gas te geven. Ik draai de Heidweg op en de Parkingboy ziet me aankomen en geeft me een plek die onderhand de mijne lijkt te zijn. Dus in navolging van onze Shiwawa heb ik nu ook een eigenplek. Ik wist dat Mr. Warsteiner er weer zou zijn dus heeft hij het licht en de kachel gister aangedaan, ik zag hem al zitten aan de bar toen ik me entree betaalde en wilde eigenlijk gelijk naar hem toe rennen om hem te knuffelen want we hadden mekaar al zes weken niet gezien. Helaas kon ik niet naar hem toe rennen omdat het niet toegestaan is om daar in burgerkleding te komen dus snel uitkleden, douche en me badjas aan. Als het kluis nr me leeftijd zou zijn dan zou ik minderjarig zijn en net uit de luiers. Naast mij stond een Duitse die gelijk met mij binnenkwam de eigen om te kleden dus haar kon ik haar gelijk in de nakie bekijken. Bij de bar geven Mr. Warsteiner en ik elkaar een knuffel en de aanwezige dames die het zien vragen zich af wat er gebeurd.

We praten wat bij over de afgelopen weken en zien het ondertussen vol lopen met mannen maar ook heel veel dames waarvan ik er een hoop nog niet eerder gezien had. Tussen die dames zat ook een blondje waar Schijtmans (voorheen bergmans) een aantal weken zijn zinnen op had gezet maar ze werd toen heel de avond bezet gehouden door een pannekoek zodat Schijtmans er de volgende dag voor terugkwam maar toen was ze er niet. Gister was ze er weer en ze ziet er echt goed uit, haar vriendinnen mogen er ook wezen, zodat ik wel zin kreeg in haar en dat waren er meer gister die dat hadden. Ze maakt er niet echt werk van en zit meestal bij haar vriendinnen. Ik had net me broodjes op en ik zie haar praten met een badjas en vraag me af; is het een pannekoek of een poffertje? Ze praten wat en verdwijnen in een tuinhuisje in voor een uur, het was dus geen pannekoek want dat ben je pas als ze langer dan 1,5 uur uit het vizier is, het was dus een poffertje. Het was gister een dag zonder pannekoeken want het pannekoeken alarm is niet afgegaan. Terwijl ik een rondje loop kom ik in de kino terecht waar ik werd aangevallen door Emy waar ik nog even naast gelegen heb maar ik kon er onderuit komen. Gaby vraagt waar Rudi_NL is.

Mr. Warsteiner en ik zitten op het bankje bij de ingang en zien dat dat blondje vrij is en we zijn beiden geinterreseerd in haar en daardoor gingen we waarschijnlijk beiden niet over tot actie. Ondertussen houd ik het niet meer want Tatjana komt naast het bankje staan, ik kijk naar rechts en zit met me neus op de hoogte van haar gulp, ze stond ook zo dichtbij dat als ik me hoofd naar rechts zou kantelen die zo op haar heupen kon rusten. We zitten daar nog even, Tatjana is weer weg en ik kijk naar rechts en er staat een badjas naast me maar daarnaast zie ik Antoinella staan en dat betekend maar één ding sloesol!!! Ik spring uit die bank en loop naar haar toe, ik krijg een knuffel en we maken een praatje. Ze zegt tegen dat als ik haar zie ik altijd gelijk naar haar toe kom en zo vriendelijk ben. Ze was net 5min binnen en kon gelijk een sloesol gaan halen want de vorige keer dat ik haar zag kwam het er niet van en dat kwam mede door die Raul7 en of ik vroeg of ze dat nog wist. Ze vertelde niet te weten wie welke Belg ik bedoel, hij zal wel gezegt hebben dat hij Spaans is die Klaagbelg. We duiken kamer 5 in wat weer een waanzinnig uur werd maar niet langer want anders word ik dalijk zelf ook nog bestempeld als pannekoek.
We komen de kamer uit maar Antoinella wil langs de kino naar de kluisjes lopen maar ik sleep haar langs de bar naar de kluisjes want de andere dames moeten natuurlijk wel zien waar ik mee naar de kamer ga en aan wat voor eisen ze moeten voldoen. Antoinella vond dit minder leuk dan ik en verklaarde me ook voor gek. Het was al behoorlijk druk op dat moment. Nadat ik haar financieel weer had gesteund en een douche had genomen liep ik naar de bar want ik had dorst. Ik loop langs de Roemeense hoek waar ik word geroepen en tegen een uitgestoken been aanloop, het was Chantal waar ik direct naartoe stapte. We knuffelen wat, ze wou gelijk een sloesol halen maar ik was net van de kamer dus kreeg ik even de tijd om weer op krachten te komen want ze zou suf gaan ketse zei ze. Terwijl ik bij haar sta leek het wel hierop; één favoriet aan me nek en een aantal wannabies er omheen.
http://www.youtube.com/watch?v=EeicvNe6lK8&feature=related (ik zie een Gaby, Eugenia en ook Sonja)

Het loopt richting 17uur en ik sterf weer van de honger en zit met Mr. Warsteiner buiten en we vernemen dat zowel Schijtmans als Thailandboy binnen zijn. Ik wilde dus als één van de eerste gaan eten maar om 17.15 stond er al een rij dus ben ik weer naar binnen gegaan en zie een lekker ding in de Roemeense hoek zitten maar ik herkende haar niet, het bleek Morena te zijn die geen staart had maar het haar los had hangen en dit is vele malen beter. Ook Luana had geen staart en ik vroeg haar of ze dat voor mij gedaan had want een paar weken geleden had ik gevraagt waarom ze altijd een staart heeft en dat als ze het los zou hebben zij er waarschijnlijk nog beter uit zou zien. Ze beweerde het wel voor mij gedaan te hebben maar met me naar de kamer wil ze nog steeds niet. Ik loop een rondje en zie Isabelle en Magda bij de deur staan dus even langs om te knuffelen en zie ik Eugenia binnenkomen en nog een paar. De twee dames waarvan Bosbeer woensdag dacht dat ze Spaans zijn blijken Turks te zijn waarvan één mij wel zag zitten toen ik onder de douche vandaan kwam maar het was niet wederzijds. Ik kom Schijtmans tegen en we ploffen op een bank neer en ik vertel dat Elizabeth, Criss en Jennifer er niet zijn maar wel dat blondje van een paar weken geleden en uiteindelijk heeft hij haar niet eens gezien want ze was er al vroeg tussen uit geglipt. We lopen naar de tent in de tuin en zien dat de rij inmiddels lekker kort is en we sluiten aan. het lijkt erop dat ik in GT gezonder eet dan thuis want het was weer heerlijk eten met gekookte aardappellen, lekker stuk vlees, wat groente en een lekker sausje dus moesten het wel twee boorden worden. Bij ons kwam Thailandboy zitten met nog een Thailand ganger.

Ondanks dat het pannekoeken alarm niet afging keek ik na het eten eerst even rond naar wie er allemaal waren voordat ik Chantal een sloesol liet halen want stel je voor dat The Golden Lady er was, niet dus precies zoals ik een paar weken geleden schreef is ze er niet als ik er ben. Chantal was ik kwijt en keek nog wat rond totdat ik ineens Eugenia bij Thailandboy op schoot zie zitten! Hij had eerder die geblondeerde uit de donkere hoek van Ace2 gehad en ook het kino meisje Lydia uit de Oekraine, hij was dus behoorlijk van ze pad af. Ik zei tegen Eugenia dat als Thailandboy niet aardig voor haar zou zijn dat ze me dat moest komen zeggen want dan zou ik hem te grazen nemen. Ik kom Mr. Warsteiner met Jos tegen en die hebben het over een klein ketspoppetje die ik ook al gezien had dus werd ik op pad gestuurd om het één en ander uit te zoeken. Ze stond topless in de deur opening en had een ketting met een naam om dus ik keek naar die naam en ze zegt dat haar tieten echt zijn en ik zeg; echt waar? En ik leg gelijk me handen erop en zeg dat ik eigenlijk wilde weten welke naam er aan die ketting hangt. We maken een praatje, haar naam ben ik vergeten, ze is Turks en zei dat ze later op de avond met mij naar de kamer gaat. Na de pizza kom ik haar weer tegen en ik loop naar haar toe maar toen was haar Engels ineens niet zo goed...

Over de gehele dag door heb ik een aantal namen verzameld en het zijn ze lang niet allemaal;
Nina - Marcella - Lisa - de Twin Towers van Roemenie - de 2 Bulgaarse zusjes - Gaby - Zoe - Mery - Evita - Luana - Lydia - Nicole -Chanel - Gloria - Sandra - Moni - Emma - Roemina - Martha - Sara - Miriam - Clara - Stella - Helena - Candy - Antoinella - Jenny - Johanna - Chantal - Maxi - Lara - Mara - Mandy - Flo - Shanti - Stefania - Morena - Eugenia - Michelle - Lucia - Barbie - Lovely - Melissa - Sonja met vriendin - Ella - Ola - Jana - Claudia - Vera - Andrea - Lorena - Emely - zus van Andre de Giant
de 3 van voorheen YY - 4 nieuwe Turkse - en een Contiki touringcar vol met nieuwe

Ik geef Chantal het sein om een sloesol te halen en voordat we verdwijnen in kamer 27 vraagt ze of een vriendin van haar mee mag en daarmee bedoelde ze Luana. Ik heb het niet op trio`s en Luana zag het ook niet zitten vanwege de ketszwans later op de avond heb ik gemist dat ze lag te ketse in de kino wat ik wel had willen zien. Het was weer een geslaagde sessie met Chantal maar werd niet zo geil als de vorige keer in de tent buiten maar genoten hebben ik er zeker van. Toen ik hierna weer in de bar terecht kwam moest ik Schijtmans een beetje sturen om een keus te maken want volgens hem was de keuze op een laag nivo maar dat kwam omdat het gewoon moeilijk kiezen was met zoveel lekkere ketspoppen. Met Thailandboy nog een praatje gehad en die dook weer het bubbelbad in om vervolgens zonder gedag te zeggen het kets oord te verlaten. Ik kom Chantal weer tegen en die klaagde dat er niemand met haar naar de kamer wil en dat het vrijdag wel goed was waarop ik zei; vrijdag heb je geld verdiend en vandaag ben je geketst. Ze keek me aan met een glimlach en vroeg me om haar een massage te geven in de kino, ik was daar wel toe bereid maar vroeg me af hoe ze weet dat ik dat ken maar kreeg er geen antwoord op. In de kino was het druk maar er was plek en ik ga leggen, zij doet haar topje uit en ik zie iedereen kijken van hé; daar gaat wat gebeuren. Fout, ik ging haar masseren. Terwijl ik hiermee bezig viel me pas op dat er een groepje Hollanders waren die de show probeerde te stelen door zoveel mogelijk herrie te maken met het gratis bier wat ze dronken maar dat maakt op niemand totaal geen indruk. En ik zat lekker de rug van Chantal te masseren wat ze erg lekker vond en er bijna door in slaap viel, toen ik ermee klaar was zijn we nog even blijven leggen.

De pizza was weer lekker, buiten kom ik Mr. Warsteiner tegen die een drama sessie met Rudi`s Gaby had gehad. Ik kreeg het koud en ging weer naar binnen want ik wilde er nog wel ééntje ketse maar ik kon weer niet kiezen, ondertussen Schijtmans nog geholpen met het zoeken naar Barbie maar hij was net te laat toen we haar vonden want ze ging bezet maar later had hij haar alsnog te pakken. Ik zelf bleef maar beren en beren opzoek naar die ketspop die ik zou willen ketse maar wie dat zou zijn wist ik niet. Het was rond half 1 toen ik Eugenia in de sauna zag zitten en ik gebaarde naar haar dat ze ook bij in me badjas mocht komen en ik liep weer verder. Later loop ik langs de Roemeemse hoek en Eugenia houd me tegen knoopt me badjas open en komt erin, ik sla me badjas om haar heen en bind hem dicht en we knuffelen wat zodat het lekker warm werd. Ze zegt tegen me dat de ketszwans opzweld die ondertussen al tussen haar benen is gekropen. Ik beweeg me heupen en merk dat ze gelijk heeft, mijn hand glijd over haar kontje en ik pak de ketszwans beet en til haar op waar gillend om moest lachen. Het laatste stukje van de avond ben ik bij haar blijven zitten op een kruk en zij in me arm tegen me aanzat.

Het werd tijd om het licht uit te doen dus deed ik nog een rondje om een paar dames gedag te zeggen. Bij de kino kom ik Chantal weer tegen die gelijk om nek hangt en de ketszwans tussen haar benen neem en me staand gaat droog ketse, lekker is dat om 1.45 een harde ketszwans waar je niks meer mee ken omdat er geen sloesols meer worden gegeven. Bij de bar natuurlijk Maggy een knuffel gegeven die heel bedenkelijk keek toen ze hoorde dat ik twee uur moet sturen voordat ik ken gaan slapen, denk dat ze me volgende keer voorsteld om bij haar te overnachten. Nelly zag ik niet meer dus kon ik haar geen gedag zeggen want ik had het gevoel dat ze me een beetje in de gaten hield gister. Nadat ik Eugenia een knuffel had gegeven ben ik me gaan omkleden, met alleen een t-shirt aan stond ik bij de deuropening totdat Isabelle keek en die durfde erna niet meer te kijken want ze zag wat Magda haar de vorige keer had verteld. Isabelle haalt het bandje van me pols en ik zie vele dames het kets oord verlaten en word ik daarbij een aantal keren in me kontje geknepen. Ik geef Isabelle een knuffel en van Magda krijg ik 8 kusjes waarna ze zegt; dat is genoeg want meer kost extra. Ik loop naar de ketsmobiel en start hem maar kon nog niet gaan rijden want er kwam een heel peleton dames naar buiten die allemaal naar me zwaaide, net toen ik wilde gaan rijden kwam Chantal naar buiten die een snelle blik op de ketsmobiel werpte. Ik zocht nog even een ander stukje muziek en ik zie Tatjana in haar auto stappen en ik dacht daar ga ik achteraan! Uiteraard doe je dat niet want buiten de poort van het kets oord laat je de dames met rust tenzij je een pannekoek ben.

bergm550
13 november 2011, 22:08
Toen ik nog een jong ventje was hadden we dus wel Duitse tv zoals ARD en ZDF maar we hadden ook RTL+ en wat zagen we daar op zondagavond???

Tutti Frutti met Monique De Ruijter.

Big30
13 november 2011, 22:16
Tutti Frutti met Monique De Ruijter.
http://nl.wikipedia.org/wiki/Monique_Sluyter ;)!
1961

Ace2
13 november 2011, 22:25
Er was een tijd dat je op donderdag blind naar GT kon gaan en er van verzekerd kon zijn dat je een bekende ijsbeer tegen kwam. Langzaam maar zeker verdween die vaste kliek en als laatste vertrok Jack42 naar LR. “Maar ik ben daar toch niet?” vroeg ik hem meermaals “need I have to say more?” was zijn steenvaste reactie. Maar in tegenstelling tot mijn persoontje kan Jack42 zijn gewoontes goed onderbreken en zo besloot hij donderdag 10 november weer eens naar GT te komen. Dat leek mij ook een mooi moment om aanwezig te zijn om zo Jack42 weer eens de hand te schudden. Vroeg in de middag vertrok ik richting Duitsland en ik smste jack42 dat ik in aantocht was. Mijn navigatie-systeem gaf aan dat 15.00u de aankomsttijd zou worden. “Dan zit ik er al 3,5 uur” smste Jack42 terug “ik begin al vast met het live-verslag” . In blinde paniek ramde ik op het gaspedaal en overschreed de maximumsnelheid in ruime mate: “Godverdegodver” brieste ik “dat is mijn topic laat die Jack42 in zijn LR gaan live-berichten” Dat harde rijden maakte niets uit, want stipt om 15.00u draaide ik mijn bolide op de Heidweg. Blijkbaar was het al druk want er stond al een auto te wachten. Ik kreeg het verzoek naar het Trierpark te rijden, maar ik besloot te wachten. Tijdens het wachten werd Serena afgezet en ook in burgerkledij zag ze er mooi uit. Mijn wachten werd beloond want een paar minuten later vertrokken een paar ijsberen waardoor ik vlak naast de deur kon parkeren. Ik bedankte de parkeerwacht die mij erop wees dat het druk was vanwege een feestdag in Belgie op vrijdag.

Ik drukte op de bel en werd vriendelijk binnen gelaten. Ik stond bij de balie te wachten toen Romina voorbij liep. Ik wist wat ze ging roepen en dat deed ze ook: “Hi Bobolina” riep ze en ik zwaaide glimlachend terug. Vervolgens kwam Serena aangelopen die mij een zoen gaf. Dat zoenen duurde niet lang want ineens stond Salitos lachend naast mij. “Ssssst je jaagt de meisjes weg” fluisterde ik. Ik schudde Salitos de hand en nam daarna mijn badjas met bijpassend sleuteltje in ontvangst. Ik liep de kleedkamer in en moest mij tevreden stellen met lockertje 51. Ik zag ineens Rafaela achter de balie gaan en ook zij had mij in de gaten. Het was mij niet duidelijk of ze een sleutel ging halen of een sleutel terug wilde brengen. Het bleek het laatste. Breed lachend kwam ze op mij afgelopen en omhelsde mij. “Ich habe dich vermisst” fluisterde ze en ze omhelsde mij. Achter ons stond een ijsbeer met een briefje van 50 euro ongeduldig te wachten. Rafaela pakte mijn jasje en keek goedkeurend naar mijn kostuum: “schoner mann” complimenteerde ze mij. “Die kleider machen die mann” verduidelijkte ik haar “oder war es die schwanze mache die mann?” dacht ik hardop. Rafaela vroeg mij om te wachten: “ich will deine korpe fuhlen” Daarna vertrok Rafaela, maar niet nadat ze de 50 euro in ontvangst had genomen, en liet mij mij rustig omkleden. Al kun je je dat rustige wel weglaten, want Jack 42 danste de kleedkamer in. Hij verwelkomde mij hartelijk en zei dat hij mij zo wel zou zien als ik had gedoucht: “Dan kun je met natte haartjes de barruimte betreden hahaha”. Zo gezegd zo gedaan en even later betrad ik de barruimte met natte haartjes. Ik liep gelijk op Salitos en Jack42 af die bij de bar stonden. Op een krukje zat Gloria die al lachend knipoogde. Die kon ik niet laten zitten en al snel stond ik bij haar te smoezen. Ik zag dat Rafaela ook de barruimte was binnen gekomen. Ze keek naar mij maar ik keek niet terug. Ik vond dat ik mij te vaak als een vanzelfsprekende klant opstelde. Dat zal ze vast wel van meer mannen gewend zijn en al snel stond er een klant voor haar neus. Ik zag dat ze hem afwees waarna ze naar mij keek met een blik dat ik nu snel moest komen. In plaats van naar haar te gaan liep ik naar Jack42 en Salitos terug. Blijkbaar irriteerde mijn gedrag Rafaela want de eerst volgende ijsbeer werd niet afgewezen en zonder mij aan te kijken liep ze mij voorbij. Ik vond dat prima. Ik had mijn zinnen gezet op Thaise Serena en wilde haar snel pakken. Ik werd echter snel afgeleid door een lange verschijning die mij glimlachend aankeek. Ze zag er mooi uit en stelde zich voor als Xenia. Ze kwam dicht tegen mij aan staan en ging met haar nagels over mijn borst. Ze legde een hand van mij op haar ronde (ietswat forse) billen en ik ging bijna voor de bijl. Nu zijn Duitse dames over het algemeen niet mijn ding dus ik twijfelde. Xenia liet zich niet afschrikken door die twijfel en trok mij dicht tegen haar aan. Als ik Serena niet had gezien dan was ik wellicht gezwicht. Als ik Rudi_NL op dat moment had gesproken dan zou ik zeker zijn gezwicht. Hij vertelde mij later dat ze nagenoeg geen grenzen kent en voluit zoent en niets haar te gek is. Maar dat wist ik op dat moment nog niet. “Du hast angst fur mich?” kierde Xenia en kwam met haar klauwtjes dicht in mijn buurt. Jack42 zat hartstochtelijk te lachen hoe ik mij nu weer in de nesten had gewerkt. “Grijp nou eens in man” dacht ik mopperend. “Willst du keine Deutsche frau?” vroeg ze en ze zat dichter bij de waarheid dan ze waarschijnlijk dacht. Ik kroop snel achter Salitos en riep: “Meine freund soll mir abschermen” “Je vriend schermt helemaal niets ab” mopperde Salitos. “Spater” gromde Xenia “ich will dich haben” en daarna vervolde ze haar strooptocht. Dat gaf mij de gelegenheid om Serena op te zoeken. Na 2 rondjes vond ik haar eindelijk. Ik pakte haar beet en ze slaakte een kreetje van schrik. Alsof ze mijn gedachten kon lezen liet ze een sleutel zien. Helaas bleek ze op zoek naar haar klant. Nu moest ik alsnog wachten. Dat wachten probeerde ik op te vullen met een gesprekje met Maxi die weer terug van vakantie was. Ze was met Eugine die ik de lustopwekkende werking van mijn pepermuntballetjes uitlegde. Ik sjorde en trok er uit volle macht aan.
Ondertussen had ik al opgemerkt dat Rafaela weer in de barruimte was terug gekeerd. Dat was dus geen lange sessie geweest. Eigenlijk wilde ik eigenlijk niet op voorhand met haar naar de kamer. Het was goed dat de vanzelfsprekendheid er eens niet was. “Probleem” was echter dat ondanks de uitstekende line-up Rafaela er voor mij met kop en schouders boven uit stak. Ik besloot haar niet zogenaamd te negeren. Dat vind ik zo flauw spelletje. Ik liep naar haar toe en zij begroette mij weer met een glimlach. Giechelend nam ze mijn zoen in ontvangst. Ik twijfelde nog steeds, al zag haar lijfje er weer schitterend uit. Ik vond wel dat ze er moe uit zag. Dat zei ik haar ook. Natuurlijk was ze het niet met mij eens en mopperde wat. Na een paar seconde stilte mopperde ze verder: “schatz ich musse am 18.00u nach hause” Ik irriteerde mij lichtelijk aan dat pusherige gedrag. Ik keek wat om mij heen en zag een tot dan toe een niet door mij opgemerkt meisje. Ze keek ons glimlachend aan. Stond ze daar al langer? Wie was ze? Rafaela zei iets tegen het meisje waardoor ik veronderstelde dat de twee elkaar kenden. Ik keek het meisje nog eens beter aan en vond haar er goed uit zien. Eigenlijk zag ze er heel goed uit. Precies zoals Ace2 ze graag ziet. Rafaela zag mij gluren en zei: “Ein schones madchen. Dass ist Carolina” waarop het meisje bij ons kwam staan. Ineens begon Rafaela te opperen om er eens een triootje van te maken. “Etwass neues schatz” riep ze. Dat leek mij wel wat. Een triootje was iets wat ik nog nooit had geprobeerd. Carolina streelde mijn hand en ik keek wat zenuwachtig naar Rafaela die al vragend “ja” stond te knikken. Daarna fluisterde ze in mijn oor: “zwei frauen die du verwohnen. Zwei munden bei deine schwanze, vier handen am deine korpe” Ja dat leek mij wel wat en ik besloot in te stemmen.
We moesten blijkbaar even wachten (en dat voor een donderdagmiddag) en we stonden eventjes bij de balie. Weer wees ik Rafaela erop dat ze er moe uit zag. Geirriteerd sleepte ze mij het toilet in om in de spiegel duidelijk te maken dat ze niet moe eruit zag. Ik pakte haar echter ruw in het toilet en ik riep tegen Carolina: “Ahahhhh wir fangen schon ann im toilet” waarop Rafaela mij verlegen naar buiten duwde. Ik pakte haar vast en gaf haar een zoentje wat ze met een tongzoennetje beantwoorde. Het was niet zo uitbundig als anders en gespeeld klaagde ik over het te zuinige tongzoennetje. Ze legde een vinger op mijn mond en verzekerde mij: “Normal kussche ich nur am zimmer. Aber bei dir auch hier”. Vervolgens ging Rafaela de sleutel halen en even later liepen wij naar een kamertje in GT:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28036-Carolina-(Braziliaans)&p=240387#post240387

Met zijn drieeen liepen wij naar de kleedkamer waar ik aan mijn financiele verplichtingen voldeed. Het was niet goedkoop maar het was meer dan iedere euro waard. Rafaela zoende mij als dank nog hartstochtelijk en fluisterde: “Du bist die einige der ich im publik kussche” Daarna draaide ze zich om en liep weg. Ik keek haar na en had niet opgemerkt dat Carolina was blijven staan. Ze pakte mijn hoofd en begon met een lange en hartstochtelijke tongzoen, die ik moest beeindigen wegens ademtekort. Ze keek mij met lieve oogjes aan en streelde mijn borst. “Super” fluisterde ze en liep vervolgens ook weg. Bij de deur draaide ze zich nog om en gaf mij een luchtkusje. Ik zat toen al uitgeput op een bankje. Verdwaasd keek ik voor mij uit. Van alles tolde door mijn hoofd. Ik zag dames voorbij lopen die ik kende maar ik kon niet op de namen komen. Sommigen zeiden iets tegen mij maar er kwamen even geen woorden meer uit mijn mond. Nu begreep ik eindelijk de ware betekenis van het woord fabelhaft……………………….
Langzaam stond ik op en verfriste mij met een douche. Tijdens het afdrogen zag ik de gestalte van Picasso1 weg duiken. Hij dook achter een pilaar weg en schoot telkens de tegenover gestelde richting uit waar ik naar keek. Het leek wel of ik het express deed. Tegen denkbeeldige ijsberen (en dan zeggen ze over mij dat ik gek ben) riep Picasso1: “horen jullie ook die mondharmonica?” “Jij hoort helemaal niets” brulde ik en wij gaven elkaar de hand. Picasso1 ging zich omkleden (niet iets waar ik getuige van wilde zijn) en ik stapte de barruimte in. Het eerste wie ik zag was Jack42 die aan kwam slenteren en in elke richting rond tuurde behalve waar ik stond. Met grote stappen liep ik op hem af en forceerde een flinke botsing die totaal onverwachts voor Jack42 kwam. Met luide bromstem brulde ik: “Pas toch op waar je loopt, verrekte mongol.” Waarna ik hem nog een duw gaf. Jack42 buitelde tegen de bank op en keek met grote verschrikte ogen in het rond wat er nu weer gebeurde. Ik keek rond en zag dat enkele meisjes in de lach schieten. Ik schoot zelf ook in de lach toen ik Gloria van haar krukje af zag buitelen. Ik liep op haar af en hielp haar terug op haar krukje. “You are crazy” giechelde ze. Ineens kreeg ik een stomp van Katja: “Lustbonbons” bromde ze en die kreeg ze ook. Ik opende het blikken doosje dat nog half vol zat en ik vertelde haar dat ik was belaagd door allerlei vrouwsoorten die pepermuntballetjes wilde hebben. Maar ik vertelde ook dat ik iedereen had geweigerd omdat de pepermuntballetjes voor Katja waren bestemd. Ter illustratie ramde ik het dekseltje hard op het blikken doosje waarbij Katja ternauwernood haar vingers wist weg te trekken.
Ik liep weer eens verder en merkte dat ik moe was. Misschien is uitgeput een beter woord. Ik wist nagenoeg niet wat ik op het live-verslag moest schrijven. Gelukkig kwam Cupido binnen rijden die mij vriendelijk begroette. Jack42 had wat eten voor hem bewaard en haalde het brood achter de bar vandaan. Cupido hielp mij met enkele namen en ik wenste hem een smakelijk eten. Wie ook was binnen gekomen was Rudi_NL met Tiga. “Ik ben er niet” zei Tiga gelijk. “Ben je homo dan?” vroeg Rudi_NL.
Wie ook rond liep was Chantal uit de Dominikaanse Republiek. Met haar superstrakke lijfje paradeerde ze door GT. Af en toe wiebelde ze met haar tieten om een vent gek te krijgen. Dat lukte aardig. Het valt mij op dat Chantal er wel vaak is maar vaak niet in de barruimte. Volgens mij is ze erg populair onder de pannenkoeken. Dat bleek ook wel toen ik haar enkele minuten tegen het lijfje aan liep. Ze had daarvoor zeker een kwartier aan een speelautomaat gezeten en was plotseling, alsof er ergens een teken was gegeven, richting de balie gaan lopen. Ik begroette haar maar met een serieuze uitdrukking zei ze: “I am sorry. I am looking for some one” “He” reageerde ik “my name is SomeOne. SomeOneTwo” maar Chantal paradeerde al weer door. “Volgens mij had ze het niet goed verstaan” zei ik tegen Jack42.
Ik ging weer bij Cupido zitten. Cupido zat in de bank en ik ging in zijn karretje zitten. Even later kwam Elena tegenover ons zitten. Ze zag er redelijk goed uit. Ook zagen wij een andere redelijk leuke dame zitten. Ik wenkte haar om haar naam te weten te komen. Dat bleek Alexa uit Duitsland te zijn. Ze stelde zich voor en ging bij Cupido op schoot zitten en streelde hem. “Ik kan er ook niets aan doen” zei Cupido lachend waarop ik maar opstond. Elena keek met grote ogen en met opengesperde mond hoe ik uit het karretje van Cupido stapte waarna ik verder liep. “He” riep Cupido “nu laat je mij met die griet zitten” Zonder om te kijken wuifde ik nog naar hen.

Ik legde mijn hand om de schouders van Serena die mij verwijtend aan keek. Ze had de hele tijd naar mij gezocht omdat ik te kennen had gegeven naar de kamer te willen. Ze had haar klant blijkbaar afgeraffeld om mij niet te lang te laten wachten. Voor ik het wist vroeg ik om een sleutel en vroeg mij af hoe ik dit nu weer zou klaar spelen. Dat ging eigenlijk nog eens niet zo gek. Ze pijpte mij lekker terwijl ik zat. Ik voelde op een gegeven moment een orgasme opkomen en ik zag mijn lul in de mond van Serena groeien en dikker worden. Ik spoot alles recht tegen haar keelgat aan en ze morste niets. Wat wel jammer is, is dat zij niet zoent en altijd wat reserve en afstand in haar gedrag houdt.
Nu was de pijp wel even leeg en ik slenterde naar binnen. Het viel mij op dat er allerlei (nieuwe) Turkse dames waren. Zo liep Ebru met haar geile donkere lijf telkens langs mij heen te paraderen. Ook waren er 2 nieuwe turkse neergestreken die niet goed wisten hoe ze heetten maar na enig overleg bleken ze zich Camila en Mellik te noemen. Ze zagen er goed uit. Echte porno-chicks waar Picasso1 wel gecharmeerd van was. Hij dook in de banken om hen het hof te maken maar volgens mij waren ze al geboekt.
Ik stond even beetje voor mij uit te staren toen ik ineens door 2 verleidelijke vrouwenhanden werd vast gepakt. “Ich will dich haben” gromde Xenia. Ik was echter uitgeput en dat probeerde ik haar ook duidelijk te maken. Maar Xenia bezwoer mij dat ze kon toveren. Ze kon een manke doen lopen laat staan een slappe lul doen steigeren.
Het was druk. De wachttijden waren langer dan een half uur en er werd af en aan gelopen. Het was zelfs zo druk dat bij de balie de ijsberen moesten wachten tot er lockertjes vrij kwamen. Dat gold niet voor NikXXX die nog zonder problemen binnen was gekomen.
Iedereen kletste met iedereen. Cupido met Jack42 die vervolgens werd vervangen door Rudi_NL en ik vermaakte mij met grappen en grollen met NikXXX en Picasso1. Ik had wel het eten gemist en ik was daarom blij dat het brood van de soep werd gebracht. Met een appel en een bruin broodje liep ik door GT. Al kauwend liet ik mijn voedsel aan Picasso1 zien en zei met volle mond: “Lekker gezond. Goed voor de balans.” “Gezond?, balans?” vroeg Picasso1. Ik knikte bevestigend en vervolgde: “Na neuken zonder condoom moet je gezond eten. Dan blijf je langer fit en is alles weer in evenwicht” “Zet dat maar op het forum” reageerde Picasso1 waarop Tiga zich in het gesprek mengde met de legendarische woorden: “ja, maak ons maar weer overspannen”. Wellicht ten overvloede merk ik hier op dat hier sprake is van een grapje en dat ik mij niet heb bezondigd aan nzc en dus niemand de damesnamen hoeft te analyseren wat allemaal mogelijk zou kunnen zijn.
Ik zette mij vermoeid in de bank en zag dat ik naast Elena was gaan zitten. Ze vertelde mij echt verbaasd te zijn geweest toen ik uit het karretje van Cupido was gestapt. Tijdens ons gesprekje werd ze de hele tijd gewenkt door een ijsbeer. Elena gebood de ijsbeer zelf te komen. Ze vertelde er een hekel aan te hebben dat ze op mannen af moest stappen. Die gingen je dan keurend aftasten betasten en afkeuren. Daar voelde ze zich terecht te goed voor. Ik stond op en slenterde weer door tot de sigarettenrook van Rosalinda in mijn gezicht werd geblazen. Ik kuchte en kuchte waarop Rosalinda vroeg wat er aan de hand was. “Ich habe baby longen” vertrouwde ik haar toe. Daar liet ik Rosalinda voor wat ze was want ik zag Luana. Ze zag er goed uit en dat zei ik ook tegen haar. Giechelend gaf ze mij als dank een zoen en ik wreef verliefd over mijn wang: “I will never wash my face again” stamelde ik. Die woorden brachten Luana aan het lachen, waarna ik vervolgde: “and if my wife says that I have to wash because I stink I kick her out of our house and scream: no one touches the face wich is kissed by Luana” Ja, ik weet het wel het verzinnen. Mijn vrouw had het zowiezo wel te verduren. Ik vertelde Lovely dat ik haar (Lovely) zo meteen knock out zou slaan. Verbaasd keek ze mij aan. Ik vervolgde dat ik haar zou ontvoeren in mijn auto en dat ik haar zou meenemen naar mijn huis om haar te misbruiken voor hete sex. “What will your wife say?” vroeg Lovely. Ik antwoorde met een wegwerpgebaar: “I kick her out of our bed and say that there is only room for 2 people in the bed” waarna ik zachtjes fluisterde: “but I am afraid that I am the one who have to leave.”

De avond vorderde gestaag en ik wist dat een kamergang er niet meer in zou zitten. De wachttijden waren gewoon te lang. Tiga zou ons al snel verlaten in tegenstelling tot Rudi_NL die zich wilde vergrijpen aan Duitse Xenia. Ze zoende hem eventjes en teder waarna ze op zoek ging naar een sleutel. Rudi_NL gaf aan dat aan Xenia geen remmingen zaten. “En als die er al waren dan heb ik die al geslecht” vertrouwde hij ons toe. “Dat vertel je mij nu” dacht ik mokkend. Ik liep teleurgesteld door, al besefte ik heel goed dat als ik wel voor Xenia had gekozen dat ik het triootje met Rafaela en Carolina was mis gelopen. Ik ging op een bankleuning zitten en ineens stond Xenia lachend voor mij. Ze stak haar tong uit. “Jetzt gehe ich mit deine freund aber dass konnte du sein” en ze gaf mij een duw en liep lachend verder. “Nachste mahl” hoorde ik haar nog roepen.
Maxi kwam zich beklagen dat de mannen weinig actie vertoonden en een stortvloed aan woorden kwamen over mij heen. “Ho ho” riep ik “not so fast. My brain is just as small as my dick” Wie het druk had was Soraya en ze zag er ook goed uit. Ik had haar al een paar keer begroet en ineens stond ze voor mij om een kamergang tot stand te brengen. Ik had wel gewild maar besefte dat het geen zin meer had. Ik vertelde haar dat ik zo naar huis zou gaan en telkens als ik haar daarna weer zag riep ze mij ter verantwoording dat ik nog niet naar huis was gegaan.
Ik zag Maria staan en in 1 beweging stond ik naast haar en ook Picasso1 dook op. “Shit” dacht ik “net nu het zo gezellig wordt” Picasso1 en Maria kwebbelden wat in het spaans en ik vroeg of ze het soms over de reuze omvang van mijn penis hadden die in de kont van Maria moest worden gestopt. Picasso1 vertelde iets in het Spaans aan Maria, die iets terug zei waarvan ik opving “mariquita”. Ik wist bij god niet waar ze het over hadden, maar veel goeds kon het niet zijn gezien het schaterlachen van Picasso1. Nadat hij wat was uitgelachen proestte Picasso1 dat hij had gezegd dat Maria niet voor mij bang hoefde te zijn, waarop Maria had geantwoord dat ze dat wist. “Hahaha, ze zei dat je een ongevaarlijke homo was hahaha” riep Picasso1 mijn inziens veel te luid (hij had überhaupt geen geluid moeten maken). Als door de bliksem getroffen stond ik daar midden in GT en keek Maria, met grote teleurgestelde bambi-ogen, aan die in de lach schoot. Ik schudde haar door elkaar en vroeg haar te ontkennen wat Picasso1 had gezegd maar ze kon alleen maar schaterlachen. Ik stampte met mijn voeten op de grond en brulde: “No no no I am not mariquita I am not mariquita” Ineens keek ik Pauola aan die er tot dan toe stoïcijns bij had gestaan in de hoop dat ze niet in de onzindiscussie zou worden betrokken. “Pauola Say me that I am not mariquita” waarbij ik haar hand om mijn biceps legde. Verbaasd keek ze mij aan en zei: “no?” In blinde paniek rende ik verder GT in, waarbij ik van plan was om de eerste beste griet die ik zou zien te verkrachten om te bewijzen dat ik niet mariquita was. Helaas werd ik gestoord door de eerste klanken van mijn mondharmonica. “Shit” dacht ik “wie heeft dat stomme ding toch ooit verzonnen?” Ik nam afscheid van mijn vrienden die ik wederom zal moeten missen. Ik liep naar de kleedkamer om mij te kleden en toen ik in kostuum bij de balie stond werd ik opgeacht door vrienden Jack42 en Picasso1. Ik leverde mijn sleuteltje in en Picasso1 vroeg aan de thekefrau: “Bekommt er keine rabatkarte?” waarop de thekefrau, die mij niet zo lang geleden nog de les had gelezen, resoluut “nee” schudde. “Aber er ist VIP” probeerde Picasso1 nog uit te brengen. Maar dat is mijn lot. Als zelfs vooraanstaande ijsberen het niet voor elkaar krijgen om geen kortingskaartje voor mij te regelen dan moet je toch echt als de onderkant van de klandizie worden gezien. Met gebogen schouders wilde ik naar buiten lopen maar ik werd tegen gehouden door Maria die lachend mij zoende en zei: “you are not gay” Ik keek trots naar Picasso1 waar tegen ik zei: “ik zei het toch” Ik kreeg nog een klap op mijn schouder van Picasso1 en hij wenste mij behouden thuisreis. Ik stapte met Jack42, die nog snel flesjes toverdrank aan mij leverde, naar buiten.. Daarna gaf ik hem de hand en stuurde hem snel naar binnen, omdat hij anders kou zou vatten. Ik stapte in mijn auto en startte op het gaspedaal en reed relaxed in de donkere nacht richting horizon terwijl in de verte de melodramatische klanken van mijn mondharmonica klonken en ik neuriede: “I am a poor lonesome icebear fucking far, far away from home……………………”

bergm550
13 november 2011, 23:16
Geachte leden,

Op 12 november 2011 was ik in Golden Time. Bij binnenkomst kwam ik al snel collega envert tegen, en ook "de souza" kwam even buurten in de WC in de kleedruimte. Hij zei dat die mooie blonde er ook was met dat schitterende figuur, ze heeft een goddelijk stel billen.

Na dit heugdelijke nieuws heb ik gedoucht en ben daarna de clubruimte ingelopen. Er waren heel wat vrouwen, maar ook heel wat mannen. Er zaten een viertal mannen een mega lange sigaar te roken en behoorlijk interessant te doen, door de sigaar tussen hun lippen te draaien en grote rookwalmen te produceren om maar vooral de indruk te geven dat ze connaisseurs zijn. Maar met dit soort gedrag moet je volgens Freud de emotie achter de emotie zoeken en doen deze heren dat omdat ze of te weinig liefde en aandacht hebben gehad of ze proberen hun incompetentie te verbergen.

Maar goed, bij de theke een cola besteld en voor me uit gekeken, op zoek naar haar, die blondine. Volgens Stefan en "de souza" was ze er, want ze hadden haar gezien. Ook ketserr scheen haar gezien te hebben. Na twee uur wachten had ik haar nog niet gezien en ben ik op de kamer gegaan met Shanti, wat uitmondde op een goede sessie.

Daarna toen ik terug in de barruimte kwam, wisten Stefan en "de souza" mij te vertellen dat ze van de kamer terug was, maar dat ze kort daarna weer op de kamer ging. Ik had haar dus weer misgelopen. Iedereen scheen haar gezien te hebben, behalve ik. :) In ieder geval, het was etenstijd en ben ik eerst gaan eten. Ik heb samen gegeten met ketserr en twee andere heren.

Wij zaten aan een tafel in de eettent en naast ons lagen een aantal heren op de banken te eten. Ook dit waren weer van die heren, die het blijkbaar noodzakelijk vinden theaterstukjes op te voeren. Wat lagen ze interessant te doen, en vreselijk irritant te lachen, ordinair brallerig gedrag, boeren, en woorden als hoeren passeerden de revue. Ze vonden zich maar wat interessant en goed. Dan vraag ik me weleens af. Als je je dan zo goed vindt en je bijna onderdompelt in je zelfingenomenheid, waarom ga je dan naar GT en niet naar een disco, als je vindt dat alle dames je interessant vinden? Jullie zullen ons niet missen en wij jullie niet.

Hun gedrag deed me denken aan Jiskefet, maar Jiskefet vind ik een stuk grappiger.

Jiskefet - Lullo's in de Skybox 1/2
http://www.youtube.com/watch?v=zs0-pFRCXG0

Jiskefet - Lullo's in de Skybox 2/2
http://www.youtube.com/watch?v=U2MCYf_MQN4&feature=related

Na het eten ben ik weer op zoek gegaan naar de blondine, maar kon haar niet meer vinden, waarop ketserr en "de souza" zeiden dat ze al naar huis was. Iedereen had haar gezien, behalve ik. :) Natuurlijk werd dat er ook nog even stevig ingevreven. Ik kon mijn draai niet vinden gister. Elisabeth, Chris en Jennifer waren er ook niet. Ik vond het vrouwenaanbod matig. Ik ben daarom maar even gaan buiten zitten, waar ik ook Stefan en "de souza" aantrof op de bank bij het raam van de bar.

Ik zag een blondine achter het raam op een van de krukjes zitten en gaf aan dat ik die wel mooi vond. "de souza" wist op afstand te zien dat haar borsten nep waren en dat het bierflesje naast haar niet-alcoholisch was. Een belangrijk detail. Zeer zeker. Ik ben geen bierdrinker, maar zelfs ik vind dat bier zonder alcohol geen bier is. Het is hetzelfde als cola zonder suiker en caffeine.

In ieder geval na lang rondlopen en klagen over het slechte vrouwenaanbod ben ik dan op de kamer gegaan met Barbie. Het is een vriendelijke vrouw met een tatoeage op haar buik met de letters "Barbie". Dus ze zal wel affiniteit hebben met Barbie. Haar service was goed, maar niet voor herhalingvatbaar. Het is me iets te "barbie". Om 2:00 uur was het sluitingstijd en tijd om naar het hotel te gaan.

Rond 9:00 uur 's ochtends op 13 november 2011 werd ik onrustig wakker. Ik was even wat gaan rondwandelen in het centrum van Brüggen, voordat ik naar huis wilde gaan. Maar er zat me iets dwars: die blondine die iedereen had gezien, behalve ik, die blondine die ik al vier weken te pakken probeer te krijgen. Bij een Konditorei in het centrum van Brüggen kwam ik een Poolse uit Golden Time tegen vergezeld met twee andere Poolse mannen.

Ik besloot toch nog maar een keer naar Golden Time te gaan en de thuisreis nog even uit te stellen. De dag tevoren was teleurstellend geweest qua vrouwen en mijn hoofd was vol zwarte wolken. Ik was heel onrustig, ik had niet lekker geneukt. Ik heb daarop een ontbijt besteld in een restaurant in Brüggen en gewacht tot 13:00 uur. Schijnbaar was ik niet de enige, want er zat nog een Japanner in hetzelfde restaurant, die ik ook gister in Golden Time had gezien.

Toen het 13:00 uur was, stond ik voor de deur bij Golden Time. Ik kleedde me uit en ik zag daar die blondine staan bij de spiegel. Ze was zichzelf aan het opmaken. Ik heb daarop snel gedoucht, want ik wilde meteen met haar op de kamer. Bij de bar zag ik haar later ontbijten. Dus ik had me discreet bij haar in de buurt gezet, zodat wanneer ze klaar was, dat ik haar dan kon vragen. Op een rustig moment tikte ik haar hand even aan en vroeg of ze tijd had om een uur op de kamer te gaan. Ze zei dat ze op een gast wachtte, met wie ze een afspraak had.

Ze gaf aan dat ik nog even moest wachten. Ik zei dat dit geen probleem was. Ik vroeg hoe ze heette en ze zei Emily en dat ze Duits was. Ik begon hem wel te knijpen, want wellicht had ze me gewoon op een nette manier afgewezen. Ze stond een tijdje met haar zus te praten, een blonde met een blauwe bikini. Dit is niet haar vriendin, maar haar eigen zus. In ieder geval, haar gast scheen niet te komen, en daarop kwam ze naar mij toe of ze de sleutel kon halen voor ons.

Ik zei dat dit prima was, en ik had een stijve piemel gekregen. Haar billen, lange benen, mooie gezicht, het was prachtig. Toen ze met de sleutel kwam, stond ik op en moest mijn stijve piemel dwars leggen, want hij stak naar voren. Gelukkig zag niemand het, maar zij wel. :) Ik geloof dat ze even haar wenkbrauwen fronste en zei glimlachend: "Alles okay bei dir?". De kamersessie vond ik uitstekend. Het is een vriendelijke vrouw en ze zei dat ze 19 jaar was.

Na deze kamersessie heb ik het voor gezien gehouden. De zwarte wolken waren uit mijn hoofd weg. Ik was opgelucht, voldaan, want ik was met Emily op de kamer geweest. Ik ben toen naar huis gegaan. Tot de volgende keer maar weer.

Bergm550

albertde2de
14 november 2011, 13:26
Morgen 15 november met 2 relaties maar weer eens GT bezoeken...ben benieuwd of Andrea, Lucky Lovely of Jennifer...er zijn, er zijn er meer natuurlijk!!! Maar dit vindt ik leuke vrouwen!
Er is ook 1 Roemeense die vorige keer aankwam toen ik net wegging...ik heb haar na een sessie met haar en een vriendin met overbite hoog op mijn lijstje staan....hopen dat ze er morgen is....
Kan ik nu al een sleutel vragen;0)

bergm550
14 november 2011, 14:43
Morgen 15 november met 2 relaties maar weer eens GT bezoeken...ben benieuwd of Andrea, Lucky Lovely of Jennifer...er zijn, er zijn er meer natuurlijk!!! Maar dit vindt ik leuke vrouwen!


Als je de roemeense Jennifer bedoelt, ja die is inderdaad erg goed op de kamer, maar helaas was ze er zaterdag niet.

azerty1989
14 november 2011, 18:50
Ik ging op 1 november voor de eerste keer naar GT, eerst ietwat onwennig, maar na verloop van wat tijd helemaal "in the mood" ;)
Niet zo lang geleden dit forum ontdekt, en al wat interessante "verhalen" gelezen, waardoor de zin om terug te keren, nog groter is.

Ik deelde de "bungalow" eerst met een Oekraïnse, jammergenoeg de naam niet kunnen onthouden.. (Ze was wel redelijk groot en had een moedervlekje op haar linkerkuit) Echt goed mee gekamerd.

Hierna nog 1maal gekamer samen met een ijsbeer uit mijn vriendenkring en 2 dames, heerlijke ervaring (om misverstanden te vermijdden namen we elk 1 dame voor onze rekening :biggrin: letterlijk dan..

Ditmaal was het een Roemeense als ik mij niet vergis, deze had wel wat werk doordat het de 2de maal was die middag.. Maar mede hierdoor kon ik lang doorgaan.

Zo ik heb genoten van mijn eerste keer GT en kan niet wachten op mijn volgende keer, en hoop op een snelle terugkeer..

grtz

CLUBSPORT
15 november 2011, 20:34
Houd hem goed in je gedachten want een eerste keer blijft altijd iets byzonders

Costana
15 november 2011, 22:52
Ik ging op 1 november voor de eerste keer naar GT, eerst ietwat onwennig, maar na verloop van wat tijd helemaal "in the mood" ;)
Niet zo lang geleden dit forum ontdekt, en al wat interessante "verhalen" gelezen, waardoor de zin om terug te keren, nog groter is.

Ik deelde de "bungalow" eerst met een Oekraïnse, jammergenoeg de naam niet kunnen onthouden.. (Ze was wel redelijk groot en had een moedervlekje op haar linkerkuit) Echt goed mee gekamerd.

Hierna nog 1maal gekamer samen met een ijsbeer uit mijn vriendenkring en 2 dames, heerlijke ervaring (om misverstanden te vermijdden namen we elk 1 dame voor onze rekening :biggrin: letterlijk dan..

Ditmaal was het een Roemeense als ik mij niet vergis, deze had wel wat werk doordat het de 2de maal was die middag.. Maar mede hierdoor kon ik lang doorgaan.

Zo ik heb genoten van mijn eerste keer GT en kan niet wachten op mijn volgende keer, en hoop op een snelle terugkeer..

grtz

Laat effe weten hoelang je het volhoudt om niet terug te sjorren.
Bij mij duurde het 3d en ik zat er terug.

Wat Clubsport zegt is ook waar !!
Soms lees ik hier zaken die ik zelf geschreven heb waar ik de sessie niet eens meer van afweet... maar mijn eerste dag in saunaclubland weet ik nog goed.

Boy69
16 november 2011, 00:50
Dinsdag 15 nov: tegenvaller in GT

- omstreeks 17:45 gearriveerd aan de Heidweg, waar iot mijn verbazing de auto bij de deur kon parkeren
- na de verkleedpartij de bar binnengerend en direct de eerste tegenvaller: erg weinig meiden
- na een speurtocht door de club welgeteld 1 voor mij interessante dame gespot
- navraag of de toppertjes Sandra en Patrizia aanwezig waren leerde dat alleen eerstgenoemde aanwezig was.
- De eerste plannen om te verkassen waren al gemaakt, maar ik besloot 15 minuten te wachten om te zien of ik haar zag, en net voor het verstrijken van de deadline stond ze voor me.
- Samen kamer 3 opgezocht voor een spetterende sessie.
- Bij het zien van Mikaila/Ramona besloten om toch in Bruggen te blijven, alhoewel ik geen idee had wie dame 3 zou kunnen worden.
- na het verstrijken van de verplichte pauze tot 2x toe contact proberen te leggen met Mikaila/Ramona, maar ze gaf geen respons en reageerde vrij arrogant.
- Daarop besloten haar niet uit te nodigen voor een kamerbezoek
- Aangezien er geen boekbare alternatieven waren heb ik om 20:30 uur mijn biezen gepakt en met een kortingskaartje van LR vertrokken naar Kaarst

Zie verder onder topic LR algemeen

azerty1989
16 november 2011, 16:33
Houd hem goed in je gedachten want een eerste keer blijft altijd iets byzonders

Kan ik goed geloven :biggrin: de eerste dagen erna, bij elk rustig moment op het werk enzo, moeten terug denken aan GT. :hammer:

azerty1989
16 november 2011, 16:37
Laat effe weten hoelang je het volhoudt om niet terug te sjorren.
Bij mij duurde het 3d en ik zat er terug.

Wat Clubsport zegt is ook waar !!
Soms lees ik hier zaken die ik zelf geschreven heb waar ik de sessie niet eens meer van afweet... maar mijn eerste dag in saunaclubland weet ik nog goed.

Ondertussen niet meer geweest, vooral de eerste dagen zoals je zelf zegt enorm veel moeite gehad om niet terug te keren :biggrin:
Maar lang zal het volgens mij niet meer duren.. :)

albertde2de
16 november 2011, 20:09
Kan ik goed geloven :biggrin: de eerste dagen erna, bij elk rustig moment op het werk enzo, moeten terug denken aan GT. :hammer:

Yep dat blijft zo!!! Inmiddels meerdere malen een bezoek gebracht, was er ook de 15de met 2 vrienden....zit nu alweer in de agenda te kijken wanneer ik weer kan...heb alle schoonheden op mijn netvlies staan...de GT verslaving..let op kan gevaarlijk zijn

bosbeer
17 november 2011, 00:20
live from GT:

Vanavond toch nog enorm druk geworden. Tussen 19.00 uur en 20.00 uur stroomde het kerels binnen, waarbij de Zuid-Oost Europese landen opvallend sterk vertegenwoordigd waren. Als het niet zo rustig met beren was geweest denk ik dat een groot deel er normaliter niet in was gekomen. Lovely zit hier naast me en weet de echte naam van Ace2, dat is ware liefde. Ik heb een tijd zitten wachten op de Turkse paaldanseres Jamilla, maar toen ze eindelijk vrij was had ze alweer een nieuwe afspraak. Shanti was boos op me want ze vond dat ze "zweiter Wahl" was. Ik had haar gezegd dat als mijn date niet zou komen opdagen zij in beeld zou komen. Toen ik op een kruk zat kwam ineens een lange blonde Poolse met een rosé strik in d'r haar op me af gelopen en begon me te kussen en in mijn berenvel te graaien. Ze heet Evelina en ziet er goed uit. Na 20 minuten wachttijd had ze de sleutel van kamer 1 bemachtigd. Ik heb zelden in GT zo'n geile tante meegemaakt. Innig zoenen, pijpen, beffen, ze kwam gillend en spuitend klaar.Na een uur en tien minuten heeft ze het als cowgirl afgemaakt. Voor de pornoliefhebbers is dit echt een aanrader. Het is te hopen dat de line-up de komende dagen net zo is als vandaag.

masseurke
17 november 2011, 09:00
...zoenen, pijpen, beffen, ze kwam gillend en spuitend klaar.Na een uur en tien minuten heeft ze het als cowgirl afgemaakt...

Pannenkoek!!! :biggrin:

bosbeer
17 november 2011, 10:03
Pannenkoek!!! :biggrin:

Nee, Masseurke, volgens de officiële wetten van Ketserr ben je met 70 minuten nog steeds een poffertje. Zelfs nog geen flensje.

bosbeer
17 november 2011, 19:15
Deze Evelina is overigens pas 3 dagen bezig in GT en heeft ook niet in andere clubs gewerkt. Ze is 8 jaar helemaal uit het vak geweest, daarvoor heeft ze escort gedaan.

Picasso 1
17 november 2011, 20:18
Deze Evelina is overigens pas 3 dagen bezig in GT en heeft ook niet in andere clubs gewerkt. Ze is 8 jaar helemaal uit het vak geweest, daarvoor heeft ze escort gedaan.

Dat is die grote blonde poolse dus. Ik vond haar erg potig uitzien en was bang voor mogelijke mannelijke hormonen :eek: en heb mijn aandacht vervolgens maar op een ander gericht :rofl:

satanic surfer
18 november 2011, 11:16
GT binnengestruikeld omstreeks 14uur,2 uur te laat voor m'n afspraak met 2 Brusselse kwieten die van de gelegenheid gebruik hadden gemaakt om alvast een viertal dames 50E rijker te maken,de kamerfrequentie van deze heerschappen was aandoenlijk om zien;nog alvorens ik beide heren enige zinsneden kon toefluisteren vertrokken ze alweer naar de blokhutten met Roemeense deernes in hun zog:poehpoeh,sofahangers kun je deze gozers niet bepaald noemen.Ikzelve daarentegen mat me een fantaatje aan en zakte languit weg in een strategisch geselecteerde sofa die uitgaf op een niet als onaangenaam te bestempelen uitzicht:een pleiade aan mooie dames drentelde voorbij in huppende pas,de Roemeense connectie was aardig vertegenwoordigd,en deze ongelikte ijsbeer zat bijwijlen lichtjes wegdromend te genieten van de vertegenwoordigde damespracht.Een bevriende doch anonieme collega kwam een praatje slaan,z'n sessies vandaag varieerden van ontgoochelend tot quasi uitmuntend,een besluit dat rond middernacht ook het mijne zou worden...Verhoudingsgewijs was er in de namiddag sprake van een damesoverschot,rond 19u een tijdelijk berenoverschot in een snikhete bar,en rondom 21 stabiliseerde zich alles en was het gewoon kwestie van één beer aan één dame koppelen om een godverlaten en gedeserteerde bar te creëren:werd niet in praktijk omgezet om onverklaarbare redenen,maar had wel erg onaangenaam geweest voor een groepje "ietwat" luidruchtige Italianen die binnentuinden omstreeks 21u,deze verzamelde egotrippertjes hadden van een kale kermis thuisgekomen en dit had menige beer(waaronder mezelf) tot een ongecontroleerd gegniffel gebracht,wat een bende oetl.llen deze pastarakkers,hun stofjassen waardden collectief doorheen de doucheruimte bij hun vertrek omstreeks middernacht,had zelf locker 60(worst number ever) en werd door deze dralende vetervreters continu ondersteboven gekegeld;toen ik hun aansprak over het "eventuele" opruimen van hun boeltje reageerden ze stomweg ontkennend,boersheid ten top,de Oostblokcleaningcrew was ook ietwat balorig,en terecht...één Italiaan die ongelukkigerwijs bukte voor z'n ego op te rapen kreeg een satanisch geïnspireerd knietje op z'n rotkop,excusi...

Over tot de orde van de dag:een selectie maken uit de aanwezige dames:een helse opgave me dunkt...Shanti drong zichzelf nadrukkelijk op toen ik een andere dame opwachtte,bad timing,maar een eventuele optie voor volgend jaar...Denise zag er wederom prachtig uit en kwam nietsontziend een praatje maken,erg leuk en alras waren we verwikkeld in een incoherent geprek dat via sluipwegen en vreemde kronkels varieerde van DVP's op skateboards tot taxitijdrevelantie ongeacht afteleggen afstand in kilometerampère uitgedrukt:confused:,bevreemdend doch uitermate lachwekkend aangezien Denise me na dit raaskallende geprek verliet met een lachkramp en weigerende kaakspieren(vreemd,op de kamer heeft ze daar doorgaans minder last van) om haar geluk te beproeven aan een gokkast,30E armer drentelde ze opnieuw in m'n richting,maar verdere onzinnige praatjes leken haar geen optie,een kamergang in 2012 is daarentegen wel gepland,nu maar hopen dat de schlusselwartezeit dan meevalt...Carmen was eigenlijk optie1,maar een Poolse passante veranderde m'n boekingsschema op abrupte wijze:Patrizia...

Sessie 1:PATRIZIA,Poolse topkwaliteitdame die er een busreisje op had zitten van 15 uur,en net was neergestreken in GT,gehuld in een mooi jurkje,en guitig stapte ze op me af,sleutelvraagje later wist ze haar actuele status van ss-favoriete te bevestigen,quasi uitmuntend als steeds deze lieve gekkerd en de ongelukkige verwikkelingen van onlangs zijn bij deze geseponeerd...Toppie...Grappig was dat ze nog snelsnel één van haar stammgasten belde om haar terugkeer te melden na afloop van onze fysieke worstelpartij,een pannenkoek stond op haar menu tussen 20 en 23 uur...grappig om te aanhoren en tevens illusiedoorprikkend als je de corresponderende gelaatsuitdrukkingen voor/tijdens/na gesprek observeerde;P.blijft een meisje dat haar hart op de tong draagt,strekt haar tot eer en zolang ze prima service verleent zal een halfuurtje of een uurtje Pools getinte acrobatie op m'n GT-menu blijven staan...

Sessie 2:SIMILLA,Duits/Russisch,blonde lange haren,mooi gezichtje en zonnebankbruin lichaam,een allerleukst gesprekje mondde uit in een kamersessie die niet inhield wat werd voorgeschoteld,dus allesbehalve herhalingsgevaarlijk,ook een goed op z'n tijd,doch niet al te vaak aub...Ongeveer 1m60,kleine B-cup natuur,sprekkt vloeiend Duits/Engels/wat Frans en was volgens m'n Brusselse connectie leuk op de kamer,de stap maar gewaagd...Blijkbaar verschillen onze eisen qua goede sessie toch enigszins want het was niet bepaald een hoogvlieger...
Service:algeheel ontbreken van tongzoenen,mach ich nicht schatzi(schatzi-alert ging pas in de kamer af,afknapper...),oraal intermezzo:eerder monotoon en ongeïnspireerd te noemen,middelmaat.Intiem afgebroken na één positie wegens "schmerzen",same old same old...Sessie werd vervolgd mits pijpoen dat ietwat beter was dan tijdens aanhef vd sessie,mission accomplished na klokslag 30 minuten,oh well,win some lose some...Matig is het ss-oordeel...

Sessie 3:naam oeps,Russisch,lange bruine haren bleke huid,B/C-cup,tattoo op bovanarm,32 jaar,slechts enkele dagen per week aanwezig in GT dixit haarzelve,vriendelijke dame die me was aanbevolen door een medebeer wegens prima ervaring(en) met haar...Presalen was ietwat langweilig,werkt enkel pas later op de avond gezien haar job in de daguren...
Service:tongzoenen okidoki maar niet spectaculair,eerder professioneel te noemen...Oraal:prima,afwisseling troef en intens,nat en gedreven...Tot m'n ongenoegen echter zeer volgehouden aangezien ze wenste af te zien van verdere intimiteiten wegens redenen die niet compleet werden verduidelijkt...Dus maw 28 minuten mondarbeid voor deze dame die hierin wel excelleerde wat de sessie zeker niet het predikaat sisser oplevert,integendeel,was alleraardigst maar desalniettemin niet voor herhaling vatbaar wegens fysionomische onaangepastheid tussen de twee deelnemers klaarblijkelijk...Voor liefhebbers van het betere pijpwerk zeker aan te raden,voor overigen is links laten liggendheid misschien aangewezen...

Nounou,rond middernacht dus knietjesuitdelend de Duitse nacht ingetuimeld na een mooie dag in GT met leuke gesprekjes met leuke dametjes...misschien niet altijd de juiste dameskeuzes gemaakt,maar kan gebeuren...Volgende keer m'n vizier opnieuw ietsje meer richting Roemenië richten misschien...

Carlitos
18 november 2011, 13:01
G

Sessie 2:SIMILLA,Duits/Russisch,blonde lange haren,mooi gezichtje en zonnebankbruin lichaam,een allerleukst gesprekje mondde uit in een kamersessie die niet inhield wat werd voorgeschoteld,dus allesbehalve herhalingsgevaarlijk,ook een goed op z'n tijd,doch niet al te vaak aub...Ongeveer 1m60,kleine B-cup natuur,sprekkt vloeiend Duits/Engels/wat Frans en was volgens m'n Brusselse connectie leuk op de kamer,de stap maar gewaagd...Blijkbaar verschillen onze eisen qua goede sessie toch enigszins want het was niet bepaald een hoogvlieger...
Service:algeheel ontbreken van tongzoenen,mach ich nicht schatzi(schatzi-alert ging pas in de kamer af,afknapper...),oraal intermezzo:eerder monotoon en ongeïnspireerd te noemen,middelmaat.Intiem afgebroken na één positie wegens "schmerzen",same old same old...Sessie werd vervolgd mits pijpoen dat ietwat beter was dan tijdens aanhef vd sessie,mission accomplished na klokslag 30 minuten,oh well,win some lose some...Matig is het ss-oordeel...



Ik denk dat je Samina (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27515-Samina-(Duitse))bedoelt. Gisteren had ze inderdaad haar dag niet, breng normaal wel wat uurtjes met haar door, maar gisteren heb ik me maar ingehouden. Ik vind haar wel een van de mooiste dames die in GT rondlopen, ze moet alleen iets minder nors kijken en blijkbaar haar services verbeteren. Maar zoals je kunt lezen in haar draadje, Lisa capsones "Nicht kussen, nicht lecken"

satanic surfer
18 november 2011, 13:20
Oeps,inderdaad:zou best wel eens kunnen kloppen,naamsgewijs heb ik blijkbaar een bepaald slechte dag,Samina lijkt me correct...Thanks voor de correctie...

overigens,sessie3 bij oeps naam=Janette(32j) from Moscow...begint langzamerhand allemaal terug te komen...

Carlitos
18 november 2011, 14:53
Het woord "schatzi" is een veel voorkomend woordje bij Samina. Maar dat voorspelt nooit wat goeds voor ons. Aan de andere kant is het ook geen goed teken als ze bij mijn voornaam noemt, dan wilt ze weer wat.

rob45
19 november 2011, 09:42
Euros misschien?????

Carlitos
19 november 2011, 10:11
Dat willen bijna alle DVP's. Maar bij Samina zit het iets anders...:heul:

rob45
19 november 2011, 15:21
Dan moet het zaad zijn.

rob45
19 november 2011, 21:36
Al weer een tijd geleden, tijd eruit gelegen maar weer vol er tegenaan in GT .vrijdag 18 oktober om half twee kom ik aanrijden en de vriendelijke parkingboy wijst me een plek aan vlakbij de gouden poort van Gt.loop naar de poort hij zwaait open en we zijn weer in het paradijs.
Wisselprocedure bij de theke loop de kleedruimte in en zie een persoon die me doordringend aankijkt ik schud hem de hand hij zegt ik ben ILOVETHAIGIRLS.
Ik transformeer me in een ijsbeer en loop naar de barruimte even rondgekeken toen aan de bar gezeten en gezellig met ILGT gebabbelt over het wel en wee in GT.Hij zegt zometeen zie je me een tijdje niet meer want ik ben een pannekoek,komt goed uit zeg ik de suiker staat al op de bar.Een koreaans meisje komt hem al melden dat ze bijna zover is,ikzelf word bijna van de barkruk getrokken door Andrea kom mee naar de kamer zegt ze lekker koel in een buitenkamer,inderdaad in de barruimte vallen de mussen van het dak.
Ik weet van eerdere ervaringen dat Andrea altijd een goede service geeft dus laat me na een tweede poging van de barkruk trekken en we lopen naar een huisje buiten lekker koel om daarna lekker opgewarmd te worden door Andrea.
Half uurtje voor de warming up vond ik wel genoeg dus weer terug naar de barruimte,ik denk eerst wat drinken daarna douchen dus zit weer aan de bar en even later zie ik iemand die voldoet aan het signlament van RUDI_NL,handen geschud en een gezellige babbel gemaakt.leuk dametje stond er ook bij waar rudi even later mee gaat kameren.
Acher ons staat CUPIDO waar ik ook de handen mee schud even later een babbeltje mee maak aan de bar.
Ik ga even later douchen kom de doucheruimte uit en zie bij de theke TIGA staan.ik zeg hoe is het?berlijn overleeft? Alles goed en wel en ja je noet ook een beetje afbouwen.loop weer de barruimte in en besluit een beetje rond te kuieren kom aan de andere kant voorbij de kino Pamela tegen ,mooie donkere dame uit de Dominicaanse republiek.
Op en of andere manier klikte het tussen ons dus sloezel bitte ik kan lekker masseren zegt ze ik denk komt goed uit laat ik wat blesures opknappen aan nek en schouders.
Ze pak wat handdoek en een flesje olie we lopen door de barruimte en ze pakt nog wat te drinken voor ons,ik zeg ten Tiga die bij de opening naar buiten zit, ik zal het aangename met het nuttige verenigen met deze donkere parel.
We lopen naar een huisje ze laat de verwarming aanzetten en dat is het begin van een uur dampende sex met een zeer goede massage vooraf.alle standjes doorgenomen nnmm ze proeft lekker van onder en van boven met het mondje heeft ze het afgemaakt,goed temparament deze Pamela en kan het ieder aanbevelen. Zeer goede sessie met haar beleeft.
We lopen de barruimte in en ik zie BADSLIPPERS staan bij RUDI_NL en CUPIDO maar loop verder naar de lockers om aan mijn verplichtingen te voldoen,loop terug naar de barruimte en schud ook BADSLIPPERS de hand had al met hem kennis gemaakt tijdens de meet&greet even geleden we babbelen wat ook over zijn vermissing wat later een vakantie bleek te zijn.
Hij bleek het net als wij allemaal erg warm te hebben, ik zeg we mogen niet klagen we zijn per slot van rekening in een saunaclub.
Hij loopt even later puffend naar buiten samen met CUPIDO.
ik loop even later ook naar buiten om af te koelen en na nog even gebabbelt te hebben maken CUPIDO en BADSLIPPERS de damesliist op.ik moet eerlijk zeggen CUPIDO weet heel wat namen uit zijn hoofd ik zou het hem niet nadoen.ik twijfel maar besluit om toch nog een snelle hap te gaan eten , eerst ga ik nog even douchen
Een eenvoudig maaltijd naar binnen gewerkt en heb nadat ik Andrea gedag heb gezegt GT verlaten,ik moet zeggen een geslaagde dag met twee goede sessies en wat gezellige ijsberenklets,een naam zal nog lang blijven hangen ,Pamela.

The Saint
20 november 2011, 16:27
- Zaterdag 19 nov naar Gt gekard, samen met gouwgenoot knut666.
- Omstreeks 13:00 gearriveerd en eerst ontbeten in de -op dat moment-onverwarmde tent
- Het was nog vrij rustig met beren, geen enkele -voor mij- bekende YBFbeer aanwezig en dat is heel de dag zo gebleven. Om 13u al zeker 40 dames aanwezig. Ik schat
dat er wel 100 dames geweest zijn gedurende de hele dag (door Messe?)
- Samyra was in geen velden of wegen te bekennen: zo kon ik deze maal met miniboxershort terug naar huis keren :biggrin:. De Belgische chocolade die voor haar bestemd was,
heb ik dan maar aan een andere dame gegeven, die bijna op haar knieën viel om mij te bedanken....
- Eerste kamergang met de Oekraïense Lydia in kamer 3: half uurtje afgesloten met een FT: ze blijft een lekker pijpkoninginnetje met een zijdezacht velletje...
- Om 17u begon de invasie van (Messe?)ijsberen en dat bleef continu duren tot wanneer ik naar huis keerde (half twaalf.)
- Lekker gegeten rond een uur of 6 met mijn Vlaamse gouwgenoot (die met respectievelijk Janine, Sisi en Lydia zich uitstekend vermaakt heeft.)
- Om kwart voor negen Sisi opgezocht aan de kino, gevonden en gedurende een vol uur van jetje gegeven: superlekker is ze. Als beloning kreeg ze een welverdiende fooi +
een setje Belgische chocolade waarvoor ze me in de lockers bedankte met een lekkere natte tongzoen en een paar diepe buigingen :rolleyes:.
- om 22u15 een strategische plaats opgezocht om de "pizzafile" te ontlopen... een broodnodige zet want de file was gigantisch groot.
- Ondanks de grote drukte vanaf 17u vielen de wachttijden mee. Toen we om half twaalf terug vertrokken, hoorde ik dat er wachttijden waren van 15 minuten.
- Het was een leuke dag met goeie sfeer, muziek en vooral heel veel mooie vrouwen. Zelden op zaterdag zo'n goeie line-up gezien, immens veel beter dan 2 weken geleden.
-Over de gehele dag door heb ik een aantal namen verzameld en het zijn ze lang niet allemaal;

Om Megaboob jaloers te maken, eerst een aantal rondborstige dames: Victoria, Asia, Elizabeth, Elisa (Roemeense nu met blond haar),Ricarda.
Verder gespot:
Nina - Lisa - Ella (zus van Amy) van Roemenie - Gaby - Zoe - Evita - Luana - Lydia - Nicole (Slovaakse)-Moni - Emma - Martha - Sara - Clara - Stella-Antoinella - Johanna - Chantal - Lara - Miranda - Flo -Shanti - Stefania - Morena - Eugenia - Michelle - Lucia - Lovely - Sonja- Andrea (ro.) -Sisi-Melissa-Alice, Janine, Tanja, Christina, Lucy, Anastacia, Lin en nog veel veel anderen waaronder een paar torens van vrouwen....

Rudi_NL
20 november 2011, 18:05
Inleiding
Na een leuke donderdagavond/-nacht in LivingRoom (voor een recensie hiervan zie: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-(Kaarst)-Algemeen&p=241413#post241413) stond ik vrijdagmorgen om 11:00 uur alweer bij GoldenTime. In GoldenTime zou het een lekker dagje relaxen en sexen worden. Een paar honderd meter voordat ik bij GoldenTime arriveerde, werd mijn voortplantingssysteem al geactiveerd door een lekkere meid die daar langs de weg liep. In het voorbij gaan, zag ik pas dat het een Bulgaarse DVP was waar ik al vaker mee gekamerd had. Meteen dacht ik: dat is grappig, want deze dame is tenminste wel snel en gemakkelijk in bed te krijgen (weliswaar tegen betaling natuurlijk). Dit in vergelijking met andere lekkere dames die niet in het vak zitten. Aan de andere kant vond ik het eigenlijk ook wel een beetje zielig om haar zo langs de weg te zien lopen door de herfstbladeren en koude, zo helemaal alleen en ver weg van haar thuisland en familie om wederom de hele dag door kut werkzaamheden uit te moeten gaan voeren voor een paar briefjes van 50 Euro. Maargoed, gelukkig denken we (althans ik) hier niet aan als de dame zogenaamd vrolijk rondhuppelt in GT.
:gruebel:

Lekker rustig
In GT was het tussen 11:00 en 17:00 uur lekker rustig. Er waren weinig ijsberen en meer dan genoeg mooie dames. Zeker gedurende de eerste paar uren was het erg fijn om in alle rust wat te drinken aan de bar. Bovendien kon je nu ook eens in alle rust in de sauna liggen en uitgebreid gebruik maken van de whirlpool. Dit was erg aangenaam om de dag te beginnen en van wachten op een sleutel was natuurlijk al helemaal geen sprake.
:smiley:

Bemiddelingsbureau
In de voormiddag ben ik met de kleine en smalle lichtgewicht Gaby gaan kameren. Voor haar topic zie: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27897-Gaby-(Bulgaarse). Dit was wederom een fijne sessie die zeker voor herhaling vatbaar is. Gaby was maar liefst één hele kilo aangekomen, wat bij haar gewicht een flinke procentuele stijging betekent, hi hi... Gaby ziet er een tikkeltje speciaal uit vanwege haar zeer magere postuur en lange zwarte haren, maar zij is een hele leuke meid. Behalve dat een aantal bevriende forumleden me raar aankijken als ik met Gaby ga kameren, zijn er in totaal nu ook al drie vaste DVP’s afzonderlijk naar me toegekomen om hun verwondering uit te spreken dat ik de laatste tijd veelal met Gaby ga kameren en dat ze haar mijn type niet vinden. Het moet niet veel gekker worden daar in GT!!! Het is en blijft uiteindelijk toch een hoerenknal (maar dan wel een heel erg leuke) en het is toch geen relatiebureau, waar ik nota bene ook nog eens verantwoording moet afleggen!?!? Gelukkig krijg ik nog een beetje steun van Badslippers en Bosbeer die Gaby ook okay vinden.
:mad:

Nieuwkomer Alex
Na de sessie met Gaby was ik aan de bar wat gaan eten en heb ik kennis mogen maken met de 22-jarige Duitse Alex. Zij kwam voor de eerste keer in GoldenTime werken. Dit had ik ’s-morgens al gezien toen ze een rondleiding van Tatjana kreeg. Omdat Alex nog een beetje onwennig en helemaal alleen aan de bar zat, heb ik haar aangesproken en verwelkomt natuurlijk. Vervolgens hebben we maar liefst twee uur naast elkaar gezeten en gezellig met elkaar verteld. Hieruit bleek dat er wel een bepaalde klik was en dat Alex een bijzondere aardige, lieve, spontane, relaxte en leuke dame is. Natuurlijk ben ik vervolgens ook met Alex naar de kamer geweest om te vogelen. Ook haar kamerkwaliteiten waren gelukkig meer dan okay en het herhalingsgevaar is dan ook groot. Een draadje van haar zal ik t.z.t. aanmaken. Enkele uiterlijke kenmerken zal ik alvast geven. Alex is gemakkelijk te herkennen aan de tatoeage op haar onderrug. Hier staat namelijk de ”Maastrichter ster” (zo zie ik deze ster althans) en haar eigen naam ”Alex” getatoeëerd. Verder zijn er nogal wat piercings aanwezig in neus, onderlip, tong en rechtertepel. Het zijn echter wel kleine piercings. Hoewel ik die tongpiercing tijdens het pijpen toch wel erg voelde.
:cool:

Forumleden
Ondertussen waren ook de forumlden: Badslippers, Bbertb, Cupido, ilovethaigirls, Rob45, Tiga en TimD gearriveerd. Ook met hen heb ik gezellig getafeld en spannende en geile ervaringen uitgewisseld inzake saunaclubs, dames van plezier en auto’s. Leuk was het om Rob45 eens in levende lijve te ontmoeten; Tiga nog even over Artemis Berlijn uit te horen; ilovethaigirls alleen te ontmoeten tijdens het eten want hij was verder de hele dag aan het ”pannenkoeken”; Badslippers over zijn prooi Gaby te horen praten, waarna hij samen met Bbertb nog naar LivingRoom ging.
:rolleyes:

Tot slot
In de avond was het natuurlijk wel druk in GT en zag je bij wijze van spreken door al het lekkers het lekkere niet meer!?!? Zo vind ik bijvoorbeeld ’s-middags het zien van een paar mooie dames heel erg lekker. Dat geldt ’s-avonds natuurlijk ook wel, maar dan zie je soms zoveel dames dat ik soms denk: daar heb je er weer ééntje en is het een beetje gemeengoed geworden. Derhalve ben ik om 21:00 uur dan ook naar huis gegaan en was deze vrijdag erg aangenaam om het weekend mee in te luiden.
;)

Tot een volgende keer in FKK saunaland. Groeten Rudi_NL
:wink2:

RAUL7
20 november 2011, 18:15
Ik transformeer me in een ijsbeer en loop naar de barruimte even rondgekeken toen aan de bar gezeten en gezellig met ILGT gebabbelt over het wel en wee in GT.Hij zegt zometeen zie je me een tijdje niet meer want ik ben een pannekoek,komt goed uit zeg ik de suiker staat al op de bar.Een koreaans meisje komt hem al melden dat ze bijna zover is,...

Hier noemen we dat hardleers (http://www.nl.wikisage.org/wiki/Goed-,_hardleers_en_het_tussengelegene)! :rolleyes:

Megaboob
20 november 2011, 21:22
@ the Saint:

Megaboob was er ook in de avonduurtjes! Ik heb alleen the Saint helaas niet leren kennen, gemiste kans. Ik heb in ieder geval met Ricarda en Victoria gekamerd, verslagen volgens weer.




- Zaterdag 19 nov naar Gt gekard, samen met gouwgenoot knut666.
- Omstreeks 13:00 gearriveerd en eerst ontbeten in de -op dat moment-onverwarmde tent
- Het was nog vrij rustig met beren, geen enkele -voor mij- bekende YBFbeer aanwezig en dat is heel de dag zo gebleven. Om 13u al zeker 40 dames aanwezig. Ik schat
dat er wel 100 dames geweest zijn gedurende de hele dag (door Messe?)
- Samyra was in geen velden of wegen te bekennen: zo kon ik deze maal met miniboxershort terug naar huis keren :biggrin:. De Belgische chocolade die voor haar bestemd was,
heb ik dan maar aan een andere dame gegeven, die bijna op haar knieën viel om mij te bedanken....
- Eerste kamergang met de Oekraïense Lydia in kamer 3: half uurtje afgesloten met een FT: ze blijft een lekker pijpkoninginnetje met een zijdezacht velletje...
- Om 17u begon de invasie van (Messe?)ijsberen en dat bleef continu duren tot wanneer ik naar huis keerde (half twaalf.)
- Lekker gegeten rond een uur of 6 met mijn Vlaamse gouwgenoot (die met respectievelijk Janine, Sisi en Lydia zich uitstekend vermaakt heeft.)
- Om kwart voor negen Sisi opgezocht aan de kino, gevonden en gedurende een vol uur van jetje gegeven: superlekker is ze. Als beloning kreeg ze een welverdiende fooi +
een setje Belgische chocolade waarvoor ze me in de lockers bedankte met een lekkere natte tongzoen en een paar diepe buigingen :rolleyes:.
- om 22u15 een strategische plaats opgezocht om de "pizzafile" te ontlopen... een broodnodige zet want de file was gigantisch groot.
- Ondanks de grote drukte vanaf 17u vielen de wachttijden mee. Toen we om half twaalf terug vertrokken, hoorde ik dat er wachttijden waren van 15 minuten.
- Het was een leuke dag met goeie sfeer, muziek en vooral heel veel mooie vrouwen. Zelden op zaterdag zo'n goeie line-up gezien, immens veel beter dan 2 weken geleden.
-Over de gehele dag door heb ik een aantal namen verzameld en het zijn ze lang niet allemaal;

Om Megaboob jaloers te maken, eerst een aantal rondborstige dames: Victoria, Asia, Elizabeth, Elisa (Roemeense nu met blond haar),Ricarda.
Verder gespot:
Nina - Lisa - Ella (zus van Amy) van Roemenie - Gaby - Zoe - Evita - Luana - Lydia - Nicole (Slovaakse)-Moni - Emma - Martha - Sara - Clara - Stella-Antoinella - Johanna - Chantal - Lara - Miranda - Flo -Shanti - Stefania - Morena - Eugenia - Michelle - Lucia - Lovely - Sonja- Andrea (ro.) -Sisi-Melissa-Alice, Janine, Tanja, Christina, Lucy, Anastacia, Lin en nog veel veel anderen waaronder een paar torens van vrouwen....

The Saint
20 november 2011, 22:37
@ the Saint:

Megaboob was er ook in de avonduurtjes! Ik heb alleen the Saint helaas niet leren kennen, gemiste kans.
Idd jammer... ik heb wel een man in de wellness rond 22u een kwartier zien praten met Victoria: jullie stonden beiden vlak naast de sauna. Als jij dit was, weet k alvast wie je bent.

Badslippers
20 november 2011, 23:31
Toch lastig zo'n zondag waar de hele tijd volk over de vloer komt en ik mijn schrijverswerk telkens moet onderbreken om mijn gasten te verwelkomen en aangenaam te verpozen met spijs en drank. Zoals gewoonlijk willen zij weer alle sappige verhalen horen over mijn saunaclub weekend waarbij de perversiteiten niet mogen ontbreken. Ik kan dan wel zeggen: "Lees maar de avonturen van BS op het ijsberenforum dan ben je helemaal Up-To_date", maar dat gaat me wat te ver. Oké, mijn saunaclubbezoek is bekend in mijn omgeving maar dat ik schrijf is mijn enige grote geheim dat ik koester en tot in mijn graf met me zal meedragen. Daarna kan het wereldkundig gemaakt worden en mogen de nabestaanden geshockeert mijn pennevruchten lezen.

Momenteel ben ik wat schrijfmoe terwijl ik toch wat woorden aan mijn verblijf in "Golden Time" wil spenderen. Volgens mij zo tegen half vijf de auto geparkeerd op het terrein van "GT". Tegelijkertijd komt Stefania uitermate stijlvol in haar burgerkledij aan. Whawwww, wat een wijf. Met haar prominente neus omhoog en met een vrolijke glimlach groet ze me hartelijk: "Auch wieder da?" vraagt ze. "Ach ja, was muss mann anders auf einen langweiligen Sonntag". Gezamenlijk lopen wij babbelend naar de getraliede deur, bellen en worden binnengelaten. in "No Time" ondergaat ze de gedaanteverwisseling van gracieuze jongedame naar een erotiserende hormonenbom die ons kerels helemaal gek maakt. Wat een contrast.

Na het douchen stoot ik tegelijk mijn poten aan het racemobiel van Cupido die me voor de voeten rijdt. Hij heeft een presentje voor zijn favo snolletje gekocht maar de twijfelaar is niet tevreden over zijn eigen keuze. Tja, het assortiment in een tankstation biedt ook niet zoveel keuze om een dame mee te verrassen. "Ik heb maar een teddybeer gekocht. Er waren ook nog wat jerrycans antivries, ijskrabbers en slotondooier maar zo ijskoud is ze nou ook weer niet", verklaart hij zijn keuze. "Ach, maak je niet druk", zeg ik "Als de dames al tevreden zijn met die goedkope Belgische chocolade rommel van The Saint of die nep bonbons van Ace2 waar zelfs een mier nog geen stijve van krijgt, zal jou knuffeltje zeker wel in de smaak vallen."

Samen gaan wij de bar in en het valt direct op dat het zeer rustig is met dames en ijsberen. Nora/Zoë heeft blijkbaar weer een nieuw hondje want haar lach gaat van oor tot oor als ze me ziet. De gebruikelijke welkomstkussen volgen en ik vraag haar: "Hasst du wieder eine neue Hund?" Ze kijkt me niet begrijpend aan en zegt: "Nein, ich habe noch immer meine erste Hund, wieso fragst du?" Ik vertel haar dat wij ijsberen altijd een grap maken over haar norse gezichtsuitdrukking en dat dat komt omdat haar "Puppy" waarschijnlijk dood zal zijn. Terwijl ik het uitleg zie ik al dat het verspilde moeite is want ze snapt er geen hol van. In een frikandel zitten meer hersens! "Sorry Nora, dat is gemeen van me". Zo gaat het verder van dame tot dame waarmee ik al eens gekamerd heb.

Zo gaat het ook met de bekende ijsberen waar ik overigens niet mee gekamerd heb. Dat zou trouwens wel een leuke activiteit zijn, bedenk ik me nu ik dit schrijf. Een "Meet & Greet" in "Party-treff Xanten". Ik zie het al helemaal voor me. Worden tegelijk al die mythes doorgeprikt waarmee wij onze verhalen zo graag doorspekken. In de barruimte heeft ieder zo zijn eigen territorium. Latina's en ander donker spul plus wat aziatische mokkeltjes direct rechts als je binnenkomt. Roemeentjes op de krukken zo in het midden. Poolse Oostblokkers en blonde Vampen onder leiding van Nicolle op het einde van de krukkenrij. Daar tref ik ook Tiga die als een regelrechte pooier zijn blonde snoepjes in de gaten houdt. Op het einde, in dat gestoffeerde hok, zit altijd dat mokkel met die dikke tieten en ik hoor zo'n mengelmoesje van Frans/Engels uit haar mond komen.

Aangezien mijn verblijf slechts zo'n tweeën een half uur is ben ik vlug klaar met het verslag van deze dag. Samen met Cupido, Timd, Rudi_NL, Rob45 en bbertb eten wij de pens strak om weer snel de barruimte onveilig te maken. Al vlug heb ik Gabi in de smiezen en ik sta te popelen om dat tengere lijfje plat te walsen. Uitstekende, bovengemiddelde sessie met deze sprinkhaan. Tijdens het afrekenen prijzen Rudi_NL en ik haar de hemel in vanwege haar service en voorkomendheid en zij weet van verlegenheid bijna niet waar ze kijken moet, de kleine meid. Ook bbertb en Cupido staan er bij en waarschijnlijk snappen ze er geen zak van dat wij helemaal weglopen met deze kleine fruitvlieg. Ter plekke besluiten bbertb en ik naar "LR" te verkassen omdat we nog zin hebben in "Party-Time" en dat is altijd toch wat minder in "GT". Cupido heeft de grote onderhoudsbeurt aan zijn kar laten versloffen dus die moet maar hier blijven.

Conclusie: Rustige, aangename sfeer in "GT" met een goede gevarieerde "line-up" maar met slecht gekookte aardappelen en een hoeveelheid uien bij de vis waarvan je drie dagen aan de schijt bent.

masseurke
21 november 2011, 08:44
...of die nep bonbons van Ace2 waar zelfs een mier nog geen stijve van krijgt...[/i]

:biggrin:

Megaboob
21 november 2011, 16:01
@ the Saint,

Nee, dat kan ik niet geweest zijn. we waren om 21.45 op kamer (dus je moet haar daarvoor gezien hebben). Ik zat wel in het bibbelbad, zij wenkte mij, ik sprintte eruit, en stond darna een paar minuten op hara te wachten bij de sauna, dat klopt dan weer wel!

Megaboob


Idd jammer... ik heb wel een man in de wellness rond 22u een kwartier zien praten met Victoria: jullie stonden beiden vlak naast de sauna. Als jij dit was, weet k alvast wie je bent.

albertde2de
22 november 2011, 14:06
Ik weet van eerdere ervaringen dat Andrea altijd een goede service

Is dit de Roemeense Andrea.....30/35 jr???? Laatste 2x dat ik in GT was heb ik haar gemist..was al bang dat ze er niet meer werkte....als dat deze Andrea is.

rob45
22 november 2011, 14:35
Ik denk wel dat we het over dezelfde dame hebben leeftijd klopt wel,er zijn inderdaad 2 andrea s met de andere heb ik geen ervaringen.

nietgeschotenisaltijdmis.

Big30
22 november 2011, 14:57
Is dit de Roemeense Andrea.....30/35 jr???? Laatste 2x dat ik in GT was heb ik haar gemist..was al bang dat ze er niet meer werkte....als dat deze Andrea is.
De Andrea die jij (en Rob45) bedoelt was in ieder geval eind Oktober nog in GT en dus waarschijnlijk ook 18-11, zie haar topic:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12568-Andrea-%28Roemeense%29&p=238322#post238322

De andere (klein met grote borsten) is ook aanwezig, maar zie haar topic wat onregelmatig.

The Saint
22 november 2011, 16:51
Is dit de Roemeense Andrea.....30/35 jr???? Laatste 2x dat ik in GT was heb ik haar gemist..was al bang dat ze er niet meer werkte....als dat deze Andrea is.

Zaterdag 19/11 was de Roemeense Andrea aanwezig

bosbeer
24 november 2011, 00:45
Woensdag 23 november was een prima dagje in GT. Rond 15.00 uur aangekomen ontmoet in de kleedkamer een haastige Ace2, die naar later bleek een pannekoek-afspraak te hebben met zijn vriendinnen Rafaela en Laetitia. Maar liefst 3 uur is ie met ze op de kamer geweest. In de barruimte aangekomen trof ik Mr.Warsteiner aan de bar met naast hem Ketserr, zodat ik na geregeld over en weer sturen van IM's nu eindelijk eens life met deze sympathieke beer kon kennismaken. En we hebben er een gezellige dag van gemaakt.De line-up van deze middag was prima en we hebben heel wat dames besproken. De aanwezige dvp's zijn voor het grootste deel reeds benoemd in Life from GT. Tevens kennis gemaakt met Salitos die bij ons aan de bar kwam staan en daarna bij het eten met Satanic Surfer, die er net een sessie met Patrizia op had zitten. 's Middags had ik gesproken met 2 bloedmooie vriendinnen die voor het eerst in GT waren. Ze heten Monique en Naomi en hadden allebei een mooi rood setje aan waarvan het broekje slechts een reetveter bleek te zijn. De dames komen uit Dusseldorf, Monique is een Turks-Duitse en Naomi een Italiaans-Duitse. Ze waren vandaag voor het eerst in GT en ik besloot om na het eten Naomi mee naar de kamer te nemen. Dit is absoluut 1 van de mooiste vrouwen waarmee ik ooit heb gekamerd. Helaas ontbrak het haar aan ervaring voor een supersessie, maar alleen al een half uurtje samen mogen zijn met zo'n superlijf was al geweldig. En als je weet wat voor werk ze normaliter doet dan maakt dat haar nog wat specialer. Door haar onervarenheid liet ik het bij een half uur. Na wat gedronken te hebben met de andere aanwezige beren die in een groepje aan de bar stonden, ging ik een praatje maken met Patriziia en de kleine fruitvlieg Gaby. Na 10 minuten heb ik Patrizia een sleutel laten halen. Een heerlijke meid is het en ze kwam na een stevige befpartij klaar met enkele gilletjes. Het pijp-en neukwerk waren prima. Omdat Mr. Warsteiner de trein van 11.49 naar Eindhoven nog kon halen zijn we maar vertrokken en konden helaas geen afscheid meer nemen van Ketserr, die met Chantal op de kamer lag. Allemaal hebben we weer genoten vandaag. Uitgebreidere verslagen van de gebeurtenissen door de andere betrokken beren zullen binnenkort in deze rubriek te lezen zijn.

satanic surfer
24 november 2011, 10:55
Doorheen sluiers van vochtige weersfenomenen die ook wel als mist door de goegemeente worden beschreven denderde ik doorheen Brüggen om me fluks aan te bieden bij de klingelingelingpoort van GT voor m'n laatste bezoekje dit jaar aan dit lichaamsbewegingsoord der geilaards.Locker 111 werd m'n deel,3 sessies stonden dus logischerwijs in de sterren geschreven,al was het bepaald lastig lezen gezien voorvermeld natuurfenomeen...First things first,sauna deed z'n beoogde werk,hijgend en puffend deze zweethut uitgezwalpt om via een korte douchedémarche in de ijskoude whirlpool te verzeilen,jeetje:een ijsbeer dient zich niet te laten afschrikken door kille watertemperaturen,maar na een vijtal minuutjes "waterpret" was het toch bepaald niet onverstandig om me opnieuw in m'n berenplunje te moffelen,poeh,dat was koud zeg...Gelukkig waren er voldoende dames die zich in "rotten" van 10 vrijwillig aanboden om deze rillende krawaat op temperatuur te brengen mits lichaamsverstrengeling in betaalde vorm...Een kleine Roemeense schattebol was hiervoor echter de voornaamste kandidate,Elisabeth zat me monsterend te bekijken terwijl ik bevend een shagje draaide,ze kwam me fijntjes mededelen dat zij vandaag de wetmatigheden bepaalde,en als ik het daarmee oneens was ging ze wel eens gedetailleerd uitleggen hoe dit dan wel in z'n werk gaat:confused:,euhmmm...Tegengas geven was een onbegonnen zaak dixit haarzelf en van het één kwam het ander,enkele minuutjes later drentelde ik achter deze lieverd naar een aangenaam verwarme blokhut alwaar Elisabeth de teugels in handen nam en me powerpointpresentatie-gewijs effie de ongeschreven wetten der GT onderwees...

Sessie 1:ELISABETH:uurtje verwennerij op hogeschoolniveau van Roemeense origine,lijfelijk niets op aan te merken,ze blijft een uitgebalanceerd prachtig lichaam bezitten,de vaak vermelde "chemie" tussen ons zit wel snor en bovendien is het een allerliefste zondares der liefdesspel die me telkens prima weet te verwennen;niets op aan te merken en uitermate geschikt voor een kamersessie anytime...Herhalingsgevaar blijft in hoge mate aanwezig bij deze zwartharige kanjer,thanks E.Ze was overigens nadien reeds omstreeks 17 u vertrokken,ik had hier hoegenaamd niets mee te maken ter mijner verdediging...

Douchen stond prioritair aangestipt na deze kamerescapade,en aldaar trof ik de geroemde live-verslaggever Ace2 aan die zich klaarblijkelijk opmaakte voor een pannenkoeksessie die vrij omgerekend 5 uur in beslag zou nemen,respect hiervoor en gezien z'n staat van uiterste goedgemutstheid nadien meen ik te mogen anticiperen op een lovend bericht dat eerstdaags zal volgen in z'n bekende beknopte stijl...Los daarvan was het douchewater prima van aard,excellent.Aan de bar gekeuveld met een berengroep van verscheiden pluimage,bovenvermelde reporterbeer,ketsbeer,bosbeer,salitosslurpendebeer en warsteinerverslindendebeer,gezellig als steeds:wink2:.Het aantal dames liep continu op,de spoeling was niet bepaald dunnetjes te noemen,harde noten om kraken om de juiste kamergenote te selecteren me dunkt.Ik werd hierbij echter lieftallig geholpen door Patrizia die omstreeks 17 uur binnenviel,tesamen met haar gebruikelijke pocketformaat-vriendin die bijna werd onderstebovengedenderd door Jenny die met haar impressionante borstenpartij "duimpje" voor het hoofd stootte,oeps...Wel handig schuilen overigens bij plotse neerslag kwam in me op wat me bijna op een muilpeer van Gaby kwam te staan,een tik op het borstkastje werd m'n deel:smile2:...Patrizia meende dat ik vandaag m'n Pools moest bijscholen,vond ditzelf ook,maar ze was ietsje te opdringerig bijwijlen,dus maar tijdelijk wat afstand genomen via keuvelen met collega's,sauna,ijswhirlpool again(domoor:wand:) en diesmeer.Het eten was overigens prima,spaghetti binnengespeeld in fijne berencompagnie die nadien vooral werd geëntertaind door Roemeense dames,echter met prima gevolg lijkt me zo...Nadien werd de Patriziadruk toch te hoog voor dit volgzame ijsbeertje en een escapade vlakbij de sauna bespaarde de obligate sleutelvraag en miniwachttijd:nice...

Sessie 2:PATRIZIA:een heftig halfuurtje met deze Poolse schavuit die me werkelijk geen woord Pools bijbracht gedurende deze sessie(druiste in tegen de originele arbeidsovereenkomst:rolleyes:),sessie was wederom een stabilisatie van de favoriete-status van deze olijke spring-in-t-veld,fabulous as usual en dus niet uitgesloten dat volgend jaar een herhaling zich zal voordoen.Topklasse deze schriele feestmuis,thanks P.

Noumoe,veel vervelender kan dit bericht niet worden meen ik te mogen veronderstellen voor jullie dorstige detaillezers,maar een stabiele namiddag met 2 favo-dames is op z'n tijd niet slecht...Andere gegadigden waren Denise(jammie)/Criss(supersexy blokjes-outfirje)/Barbie(zag er weer uitermate sexy uit)/een nieuwe Turkse(topbody)/ea...Colombiaanse Maria werd me eveneens aangeraden door enkele collega's,net voor pizzatijd deze vriendelijke dame aangesproken,ging eigenlijk vlotjes en ons doorheen de kleine pizzawachtrij geworsteld richting sleutel en per retour richting blokhut.Excuses aan de schuifelende berenrij voor dit onuitgekiend maneuver...

Sessie 3:MARIA,Colombiaans,spreekt komisch Engels,lange bruine haren.Jammer dat haar borsten door chirurgische handen zijn bepoteld,sneu...Service ok,maar de bovenvermelde "chemie" tussen ons was niet bepaald super te noemen.Sessie valt te catalogeren als doorsnee en professioneel,not to regret,not to remember.Wat wel dient aangestipt te worden zeer correcte afrekening na 35 minuten,60E leek me billig en Maria was het er volkomen mee eens.Vriendelijke dame zonder taboes,echter geen spek voor deze surferbek...


Sauna opgezocht vooraleer de poort van GT voor 2011 achter me dicht te slaan,dit was echter buiten een lieve Russiche dame gerekend die me vergezelde in de sauna,een liefkozend gesprekje en knuffels allerhande werden uitgewisseld en het werd me alras duidelijk dat dit bleke meisje m'n GT-afsluiter zou worden.S. was eventjes een onderwerp van discussie onlangs in dit forum,maar ik kan nog steeds volledig achter m'n toen geuitte woorden staan.Het is een bovengemiddeld mooie meid met prima presales die overdonderd openhartig en lief is(zeker naar grootclub-normen),dit combineert met prima service,gulzig zoenen en prima overige skills.Een hartverwarmend afscheid aan GT voor deze boardtourist die volgend jaar opnieuw present zal tekenen voor verdere escapades.Peace out!

ketserr
24 november 2011, 17:51
Woensdag 23 november 2011.

Zaterdag, dat is mijn dag om in GT te zijn de zogenaamde zaterGTdag en zoals jullie gemerkt hebben was ik er afgelopen zaterdag niet en dit had natuurlijk weer een reden. Aangezien het einde van het jaar nadert werd ik erop geattendeerd dat ik nog enkele atv dagen had staan en ik die voor het einde van het jaar moet opnemen anders zijn ze pleite. Om te voorkomen dat ik in maart al door me dagen heen ben ga ik eigenlijk nooit op een doordeweekse dag want ik ken mezelf dus is het verstandig dat ik de dag erna ook vrij bent want ook dan zal ik pas weggaan als ik het licht ken uit doen. Dan zou het me elke keer twee dagen kosten. Dan zou je zeggen als je het zonde vind om twee dagen vrij te nemen in de buurt te overnachten en de tweede dag weer te gaan maar dan zal er hetzelfde gebeuren als bij de eerste dag wat weer zal resulteren in een derde vrije dag. Zelf discipline is dus heel belangrijk en je moet vooral geen pannekoek ingredienten in je genen hebben.
Omdat het toch dagen waren die over waren had ik voor deze woensdag en de dag erna vrij genomen om eens te gaan kijken hoe de sfeer op een woensdag is, welke dames ik nooit op zaterdag ziet en een ander menu tijdens het diner. Maar ook om de woendag beer Bosbeer weer eens een keer in levende lijve te zien want die had ik toevallig ergens begin dit jaar toevallig heel kort gezien. Ace2 en Mr. Warsteiner had ik op de hoogte gebracht dus die waren direct bereid om mij door de woensdag heen te loodsen.
Natuurlijk kwam ik hier niet alleen voor het was namelijk ook stiekem een geheime missie want het is al een tijdje duidelijk dat Lucy er meestal op woensdag is en als ze er een keer op zaterdag is dan ben ik er niet zoals afgelopen zaterdag weer het geval was en dat bevestigd mijn uitspraak van een paar weken geleden, daarom heb ik ook niet in Meeting Point gemeld dat ik vandaag zou gaan want niet alleen beren kennen lezen. De kans dat ze er zou zijn was groot evenals de kans dat er pannekoeken zouden zijn.

Ik ga dus op een doordeweekse dag naar GT maar hoe zit het met het verkeer op zo`n dag vroeg ik me af want dat weet ik niet want de verkeersinformatie op de radio gaat altijd het ene oor in en het andere oor gelijk weer uit want naar me werk heb ik geen last van files. Om toch niet te laat aan te komen ben ik op tijd de deur uit gegaan maar toch was ik bang dat ik de verkeersinformatie van deze man zou gaan horen; Frits Stau (http://www.youtube.com/watch?v=Fk5bVqDvwqk) En die zit altijd eind van de middag in het programma en dan zou ik er wel erg lang over doen om in het kets oord te komen maar gelukkig viel het op de weg allemaal mee met alleen wat meer vrachtverkeer en ondanks dat het mistig was na de eerste 50km kon ik goed doorrijden met hier en daar een megol die dan nog zonder licht rijd of dicht op je bumper gaat zitten. Ik draai de Heidweg op en de Parkingboy ziet me aankomen en schrikt, ik ziet hem denken van wat moet ik doen zijn plek heb ik al weggeven. Maar het is hem vergeven want hij kon ook niet weten dat ik op woensdag zou komen. Uiteindelijk stond ik nog op loopafstand van de deur die me toegang verleent aan het Duitse kets oord nadat ik de bel had laten ratelen. Na de nodige financiele verplichtingen schatte de theke me iets te jong en kreeg een locker met een nummer dat nog net minderjarig is. Ik kleed me om en neem uiteraard een douche en ondertussen zie ik zat dames voorbij komen die al beschikbaar waren om te ketse of die net binnenkwamen.

Ook Lucy kwam binnen toen ik net me badjas aandeed maar ze zag me niet en pakte een handdoek en toen ze weer voorbij liep zag ze me ook niet, ik ken me voorstellen dat je me in de gouwigheid niet ziet. Even later zit ik aan de bar naast de broodjes en zij zit met een pannekoek op een bank. Ze komt een broodje halen voor haar en voor die pannekoek, pakt een boord en ziet me zitten maar geeft geen kik en toen ze bijna tegen me aanliep om broodjes te pakken zei ik; Hoi, hoe is het? Ze keek om en zei; Goed dank je en liep weg. Ja, met mij gaat het ook goed dank je wel dacht ik, lief dat je het mij ook vraagt. Een eigenschap van een pannekoek is dat ze ook nog een speciale kamer willen hebben en ik zie haar een paar keer op pad gaan voor een sloesol van zo`n kamer terwijl ikzelf zit te genieten van me broodjes. Uiteindelijk verdwijnen ze tot eind van de middag in kamer 9. Tegen de tijd dat ik eigenlijk aan me diner wou beginnen kreeg ik van Mr. Warsteiner de melding dat ze net de kamer uit waren dus ging ik op de uitkijk staan en ja ze was vrij en zat met Heidi te praten en uit beleefdheid ging ik er niet gelijk heen om niet te overhaast over te komen. Toen ze uitgepraat was ging ze in het hoekje van de gang zitten toen ik daar langs liep trok ze een andere meid naar haar toe die vervolgens over haar heen lag. Ik vroeg wat gebeurd er hier allemaal maar toen werd er ineens Turks gelult. Nou ken ik al geen Duits maar als het dan over mij gaat hoef je dus niet in het Turks verder te gaan wat ik dus ook niet ken, die andere meid was blijkbaar ook Turks en had ik nooit eerder gezien. Nu onderbrak ik haar wel voor een poging in gesprek te raken met haar maar meer dan; I`m busy kwam er niet uit en ben toen zonder wat te zeggen gewoon weggelopen. Even later zit ze op een kruk en ook nadat ik gegeten had zag ik haar daar nog alleen ``busy`` te zijn wachtend op de volgende pannekoek maar ik deed alsof ik haar niet zag. Een paar maanden geleden toen ik haar zag gebeurde eigenlijk hetzelfde en was ik eigenlijk klaar met haar maar ik vond dat ze nog een kans moest krijgen maar die kans heeft ze gister niet gegrepen dus ik ben er nu helemaal klaar mee. Het verhaal van mij over haar in haar topic zal verwijderd worden. Laat op de avond vraagt Lara aan mij of ik met Lucy, jouw golden lady, naar de kamer ben geweest en ik zeg; Nee. Waarom niet vraagt ze; Omdat ze net als de vorige keer zegt bezig te zijn maar alleen met de meiden een paar uur zit te praten. Heb haar ook gezegt dat het nu over is waarop ze vroeg waarom dan? Hier heb ik niet op geantwoord want dat zit eigenlijk al in het antwoord op de vorige vraag en heb hierna het onderwerp afgesloten en het even ergens over gehad met haar.

En dan nu de rest van de dag die de vorige alinea voor mijn gevoel zal doen verbleken.

Na mijn binnenkomst loop ik naar de bar en de dames kijken verbaasd mij te zien want het was niet mijn gebruikelijke dag en ik bestel een zwasse thee en ga aan de bar zitten en twee krukken verder zit Crissy een Bulgaarse die ik nooit gezien had en die komt gelijk naar me toe maar wat ik ook deed ik kwam er niet vanaf waardoor we even later op een bank zaten. En nog voordat ik iets had kennen eten lag ik met haar in een kamer. Nadat ik haar geketst had en verlost was van haar waren er al meer dames gearriveerd, ik ga aan de bar zitten bij de broodjes en noteer ondertussen wat namen. Tatjana komt langs en vraagt hoe het met me is waarop ik antwoord dat het niet beter ken als ik haar alleen maar ziet. Ineens staat Mr. Warsteiner voor me en omdat onze krukken vrij waren zijn we direct daarheen gegaan waar even later Satanic Surfer en Salitos aanschoven en kort erna ook Bosbeer en Ace2. Ik besluit een rondje te doen en Bosbeer en Ace2 merken al snel dat alle dames om me heen hangen uit verbazing dat ik er op woensdag ben, deze twee heren besluiten mee te lopen als ik me rondje doet om de dames van me af te slaan het gaat zelfs zo ver dat Tatjana de heren komt helpen en de dames tot orde roept. In de kino komt één van de twee ouwe gebouwen naar me toen en zegt wat tegen me en ik reageer met; HUH?!?!?! En ren de kino uit.

Ondertussen is het aan de bar zo gezellig dat er de rest van de middag niet door ons werd gekamerd maar ik zie wel een aantal favorieten van mij binnenkomen zoals Eugenia, Chantal die toen ze zag een gat in de lucht sprong en door het zwaaien er zo een paar knock-out zou slaan, Criss komt ook binnen en die zag er weer heerlijk en hoerig uit! Maar ook Antoinella sluit aan in dat rijtje. Celine was er ook die een goede reserve is en die had ik een tijd niet gezien, dan was er nog die andere die ik nu dus niet meer mee tel en dan nog een aantal nieuwe dames die aan ketsnorm voldoen. Maggie komt binnen dus dat werd even knuffelen. Het was duidelijk Trouble in Paradise (http://www.youtube.com/watch?v=9RA9xrUh4n8) want een keuze maken was niet makkelijk maar ik hield ze allemaal aan het lijntje omdat ik toen nog niet wist wat ik nu wel weet maar eigenlijk ook weer wel wist. Zo zag ik Criss en Chantal aan komen lopen en ik verstopte me maar ze zagen me en grepen me allebei vast en ze wilden een trio maar ik kon me eruit lullen en vijf meter verderop zie ik Antoinella, hoe moeilijk ken het je gemaakt worden? Ace2 was er wel maar daar hadden we een aantal uren geen last van door zijn pannekoek gedrag wat vooral bij Mr. Warsteiner in de smaak viel. Bosbeer en ik doen intern veel met elkaar mailen maar vandaag hadden we geen pc nodig om elkaar te spreken en dat leverde goede gesprekken op.

Lijstje met aanwezigen;
Shanty - Jana - Celine - Lucy - Opperpannekoek2 - Elizabeth - Marissa - Lulu - Maria - Aksana - Nina - Lisa - Marcella - Nora - Jenny de Rooie - Flo - Maggie - Ely - Isa - Maxi - Chanel - Jenny - Antoinella - Crissy - Lovely - Chantal - Criss - Mr.Warsteiner - Stefania - Morena - Lara - Denise - Mali - twee ouwe gebouwen die al zover over de datum zijndat je er vanuit ken gaan dat het schaamhaar doorloop tot tussen de tieten - Heidi - Mandy - Barbie - Sonja - Pompetje Horlepiep - Bosbeer - Patricia - Gaby - Kathy - Clara - Eugenia - Shakira - Samantha - Luna - Rafaela - Latitia - Nathalie - Nicole - Doro - Rosalinda - Sylvia - Serena - Emma - Ace2 - Claudia - Elisia - Elini - De Souza - Amara - Cristina - Sandra - Janice - Jossy - Satanic Surfer - Jeanette - Pauola - Serena - Ketserr - Romana - Katja - Salitos - Naomi - Anny - Alya - Minie - Jedda - Diana - en 2 pannekoeken

Ik had honger maar er stond een rij dus ging ik weer naar binnen en zag dat Criss en Chantal hun geld zaten te vergokken en ik stond er even tussen en allebei leunden ze tegen me aan maar ondertussen vond Chantal het nodig om de ketszwans even handmatig te verwennen. Even later samen met Bosbeer eten terwijl Mr. Warsteiner lag te ketse met Jeanette. Het eten vond ik deze keer niet zo lekker maar dat kwam eigenlijk door de kipsnitzel die bij de aardappelen en rooie kool werd geleverd waardoor ik besloot dat me tweede eet ronde een boord spagetti zou worden wat beter smaakte. Ondertussen was Satanic Surfer aangeschoven en kwam Mr. Warsteiner ook een happie doen. Ik had nog wat te drinken gehaald, laat me eten zakken en we maken een praatje. Ondertussen komen Criss en Chantal aangelopen die ook gaan eten maar begonnen eerst weer over een trio met mij maar ze gingen eerst eten. Ik ben er even bij gaan leggen op de bank en zei dat ik hun allebei wil maar niet tegelijk. Waarop werd gevraagt wie wil je eerst? Maakt mij niet uit dat mogen jullie samen uitvechten en als ze klaar waren met eten zouden ze mij in de bar kennen vinden en dan moest één van de twee naar me toe komen met een sloesol en dan zou ik de andere later nemen. Hier gingen ze mee akkoord. Kort hierna staat Criss voor me met een sloesol dus verdwenen we snel naar buiten om naar een ketsbungalow die ik volgens mij elke keer heb als ik met haar ben maar dat is niet zo van belang belangrijker is hoe het ketse met haar verloopt en dat is gewoon meer dan goed.

Hierna kwam ik natuurlijk de forumleden bij de bar tegen waar Ace2 een poging deed zich te gedragen als Ketserr maar het leek nergens op, ik laat me gezicht bij de dames achter de bar en ik hoef niet eens meer te melden wat ik wil drinken. Chantal komt van de kamer, ziet me en komt naar me toe of ik gelijk mee ga naar de kamer maar ik krijg nog wat tijd om bij te komen. Even later zit ik met Bosbeer en Mr. Warsteiner op het terras komt die Ace2 met Kathy aanlopen die hij bij mij wilde afleveren omdat zij opzoek was naar een grote ketszwans maar ik had andere prioriteiten op dat moment. Het is natuurlijk geen zomer en er staan kachels buiten maar toch kreeg ik het koud en het kets power nivo was weer op peil dus ging ik weer naar binnen en had het idee om Antoinella te nemen en aan het eind van de avond Chantal als toetje maar Antoinella ging bezet dus neem ik haar de volgende keer wel weer dus zette ik koers naar de Roemeense hoek waar Chantal van de kruk afsprong toen ze me zag en vroeg of ze een sloesol kon gaan halen wat ze dus gelijk mocht gaan doen van mij en ik op haar kruk ging zitten.

Ik zit met Chantal op een sloesol te wachten en Ace2 voorbij komt en mij gedag zegt omdat hij naar huis gaat, hij voegde zich niet inhet gesprek wat ik had en dat is weleens anders als ik de verhalen lees. Hij zal het wel niet gedurft hebben omdat hij toch niet zou kennen winnen. Ze gaat voor de sloesol en ik haal wat te drinken voor ons en Nelli zegt tegen me; Dat is 10€. Ik kijk haar aan met een blik van dat ik weet dat ze een geintje maakt en ze schiet in de lach en vult twee glazen. We verdwijnen kamer 4 in en wat daar gebeurde was gewoon porno. Nou was ik vorige maand weer gevraagt om in een porno film te komen spelen maar als ik dat zou doen en er gister een camera bij was had het gelijk een klassieker geworden! Ik weet nog dat ze afgelopen zomer op een bedje naast me lag en van de zon lag te genieten maar waarschijnlijk had ik toen andere prioriteiten want anders had ik ze toen zeker willen ketse. Zo valt er favoriet van de lijst en komen ze er nog harder weer bij wat het kiezen er niet makkelijker op zal maken.

Me timing was een beetje van slag want ik had verwacht terug te zijn voor de pizza maar die kwam blijkbaar toen ik heerlijk lag te ketse en tot mijn verbazing waren de forumleden al vertrokken, ik denk dat die mondharmonica gister hun favoriete deuntje speelde en er achteraan zijn gegaan. Ik had dus honger en dacht straks komen de gehakballen maar die kwamen niet, ik wilde nog de sauna in maar dat kwam er niet van want er waren een aantal meiden die de laatste uren mijn aandacht trokken en heb ik met hun de avond tot een einde gebracht. Rond half 1 ging ik een laatste rondje doen om een aantal meiden gedag te zeggen. Bij de bar kwam Maggie naar me toe en Nellie voegde zich erbij en ze waren ervan overtuigd dat ik voordat ik wegging hun ``tassegeld`` (goed verstaan??) moest geven en ik wist natuurlijk niet wat ze bedoelde dus moesten ze dat even uitleggen. Terwijl ze hiermee bezig waren komt er een dame bij waarvan ik de naam niet weet maar altijd wel veel herrie maakt en zei tegen Maggie en Nellie dat ze de ketszwans eens moesten zien dus die trekt me badjas open en ze stonden beiden met hun mond open. Maggie die normaal nogal druk is werd er even stil van. Ik kwam er dus achter dat ze een fooi wilde hebben voor het verzorgen van mijn drankjes en dat hoefde geen geld te zijn dus zei ik tegen Maggie; dat ik mischien wel iets had en het ging halen en als ik terug ben dat zij dan klaar staat met een sloesol. Hier kon ze wel om lachen. Ik kwam terug met een pakkie kauwgom en dat is niet zomaar kauwgom en daar waren ze heel blij mee. Na een knuffel van de twee bardames liep ik via de Roemeense hoek waar ik knuffels kreeg van Eugenia, Denise, Chantal en Criss naar me locker om me om te kleden, het licht uit te doen en naar huis te gaan. Ik kwam Antoinella nog tegen die natuurlijk ook geknuffeld moest worden.

Nadat de theke aan de balie me polsbandje had afgenomen kwam Tatjana aangelopen om te vertrekken en ik zei tegen haar; Tatjana zullen we gaan? Met een lach en een knuffel van Tatjana ging ik naar buiten. Het was een topdag.
Dit was de laatste keer voor mij dit jaar in het Duitse kets oord want ik hou het voor gezien op de woensdag dan maar ik denk dat ik volgend jaar toch een paar keer zal regelen dat ik op woensdag ken want dat is toch wel een prettige dag om daar te zijn omdat er dan toch iets ander volk komt, alleen wel jammer dat het licht dan een uur eerder uitgedaan moet worden.

bergm550
24 november 2011, 19:04
Goed te horen dat Criss er ook weer is. Zij is inderdaad een beeldige vrouw.


Criss komt ook binnen en die zag er weer heerlijk en hoerig uit!


Dat klopt. Ik vind de woensdag ook beter als zaterdag. Doordeweeks is het toch wat aangenamer dan op zo'n drukke zaterdag.



maar ik denk dat ik volgend jaar toch een paar keer zal regelen dat ik op woensdag ken want dat is toch wel een prettige dag om daar te zijn omdat er dan toch iets ander volk komt, alleen wel jammer dat het licht dan een uur eerder uitgedaan moet worden.

jandoedel
25 november 2011, 21:18
Weer even gezellig ouderwets op de hoerderij geweest en klarabella 178 tm 254 stonden weer lekker te grazen op de hei(dweg 1). Mezelf prima vermaakt met Jenny en ook een dreier gehad met Nila en Eleni. De laatsten zijn oude bekende van me maar Jenny niet. Dus dat was even wennen maar man man wat zag zij d'r absoluut appetijtelijk uit. Een korset met haar enorme jetsers bloot. Goed zicht op haar geile tattoos. Het werd een prima kenningsmakingsessie waarin we alles gedaan hebben wat de grote man daarboven verboden heeft. Jenny zal vaker van mij horen. De weidegang was weer prima geslaagd. GT stelt eigenlijk nooit teleur. Top ambiance en top club alleen de kunst is wel om uit te vogelen wie wat te bieden heeft. Maar laat dat nou juist het leukste aspect zijn van het spelletje. Met andere woorden welke klarabella geeft de beste melk???

wervelwind
28 november 2011, 23:07
Golden Time zondag 27 November

Het geluksgetal 13

Na een "dry spell" van bijna drie weken, veroorzaakt door een reeks verkoudheden, raasde de testosteron op volle toeren door mijn aderen. Geile oprispingen werden steevast gesmoord in liters snot en een barstend hoofd. Toen ik dan eindelijk weer lucht kreeg, kon ik mijn geluk niet op.

Gewoontegetrouw zoefde ik in mijn comfortabele maar allesbehalve opwindende auto zuidwaarts over de A2, dagdromend over wat mij wellicht allemaal te wachten zou staan in de Tempel ter Aanbidding, Liefkozing en Besmeuring van Wulpse Rondingen. Ik passeerde de Maas over een Roermondse Brug en keek verwachtingsvol naar de Duitse horizon. Eenmaal aangekomen bij het Paradijselijke Lustoord kon ik meteen op de parkeerplaats van GT zelf parkeren.

Een druk op de knop van de deurbel en trrrrrrrrrrr daar opende zich de poort naar de Hemel. Klokslag 15.00 was ik binnen. De thekedame gaf mij een polsbandje met nummer 13....Visioenen van en herinneringen aan dramatische kamersessies drongen zich op aan mijn geestesoog. Eenmaal in de bar aangeland zag ik al snel dat het getal 13 mij geen vrees zou moeten aanjagen. Een nog wat kleine maar al goede selectie van dames was aanwezig.
Ik begon traditiegetrouw aan mijn eerste ronde die altijd eindigt bij de sauna. De dames waren overduidelijk nog wakker aan het worden want zelfs bij de kino lieten de twee dames die er zaten mij ongemoeid, terwijl op die locatie het risico om besprongen te worden altijd levensgroot is. Ik nestelde mij in de sauna voor een zweetsessie en ging daarna, geheel voorspelbaar, onder de koude douche en dan de jacuzzi in. Geleidelijk aan tijdens mijn verblijf in de jacuzzi kwamen er steeds meer dames langslopen en ook vulde het stoepje voor de kino zich met vrouwelijk schoon. Even maakte zich een kleine teleurstelling van mij meester toen ik Patrizia niet zag.

Opeens stond daar Shanti vanaf de kino naar me te lonken. "Kom eens uit de jacuzzi" gebaarde ze. "Kom jij er maar eens in zitten" gebaarde ik terug. Zoals ik al verwachtte zou Shanti haar heerlijke tot in de puntjes verzorgde lijf niet naast mij in het warme water laten glijden. Wel kwam ze even een praatje maken. Vol vertrouwen beweerde ze mij van mijn luiheid af te kunnen helpen. "Komm Schatzi". Ik bleef zitten.

Er hing iets in de lucht. De geur van Vers Vaginaal Vocht dat van mijn kin afdroop terwijl de kamer zich vulde met de mist van kokendhete sex. Zou ze er zijn? De Poolse dame Rasa die mij deze heerlijke herinnering en dagdroom bezorgde? Ik zweefde op mijn roze wolk door GT heen en vond haar niet. Wel probeerden Shanti, Lydia en vriendin, en nog wat dames bij de kino hun verleidingskunsten op me uit. Tevergeefs.

En toen liep Rasa voorbij. Een blik van herkenning, een uitwisseling van geile blikken en jawel, daar was de eerste kamergang. Wederom beleefde ik een fantastische sessie (de derde al) met deze dame, nog beter dan de vorige. Was deze dame in mijn allereerste sessie met haar nog wat terughoudend, zoals ze op mij ook overkomt buiten de kamer, nu ze mij "kent" is deze dame bijna patenthouder op de term GFE. Ze hoeft er maar 1 voor zich te dulden wat mij betreft en dat is geen schande. Het was een duizelingwekkend geile en erotische sessie.

Wankelend bereikte ik de doucheruimte en spoelde de cocktail van geile sappen en parfum van me af. Gelukkig was het tijd voor eten want mijn maag donderde en rommelde als een tropische donderbui. Na het verorberen van mijn eten zag ik Veronica met een ander Nederlands meisje op de bank zitten. Ze herkende me en we praatten even gezellig wat bij. Ik volgde haar naar binnen maar voordat ik het in de gaten had hing ze al bij een ijsbeer om de nek. Ik hoop dat ze wat van hem heeft heel gelaten :biggrin:

Al dolend door de bar, langs de kino en jacuzzi wist ik even niet wat te doen. Ik wou uiterlijk om 21.00 vertrekken naar Luxemburg en eigenlijk van tevoren nog even de bloemetjes buiten zetten. Maar ik kon de leuke dames die ik langs de sauna zag wandelen niet in de bar terug vinden. Of moest ik weer eens met Luana gaan? Haar hartelijke begroeting en heerlijke lijf deden mij verlangen naar meer, maar voordat ik bijna besloot met haar te gaan herinnerde ik me net op tijd dat ze niet tongzoent, althans niet met mij destijds (ondanks mijn verzorgde bakkes).

Terwijl ik bezig was met mijn afscheidsdronk kwam er een klein, leuk maar niet overdonderend knap meisje naast me zitten. Deze Tanja bleek een zeer aangename dame te zijn zowel fysiek als in gedrag. Haar heerlijke benen en prachtig ronde en strakke kont deden mij besluiten tot "Ja ik wil". Even later kwam ze in haar roze badjas aangelopen. De aanblik deed mij meteen zelf weer op een roze wolk belanden. Op de kamer begon ik met een massage, die ze met plezier onderging. Via haar billen belandde ik met mijn hoofd bij haar natte poesje en kreeg zij een oraal opwarmertje. Als vanzelf belandden we in 69 en kwam ik er achter dat ook deze dame fantastisch kan pijpen. Ik ben groot liefhebber van duizeligwekkende tongacrobatiek en dat deed ze zeer goed, waarbij ze de eieren niet vergat. Ook het gewone "recht-op-en-neer" pijpen is bij haar van grote klasse. Het geheel werd afgesloten met gepassioneerd neuken in diverse posities en een knallend einde. Deze dame heeft mij nog niet voor het laatst gezien.

Met een grijns van oor tot oor reed ik even later naar huis...