PDA

Volledige versie bekijken : Alina (Poolse)



Smouse
14 augustus 2012, 15:31
ALINA

Leuke Poolse dame die af en toe bij van Goch komt bijklussen.
Spreekt prima Duits, leuke gezelschapsdame en ik had een echte klik/GFE met haar.


Haarkleur: Donkerblond (lang tot op haar billen)
Leeftijd: 28 - 33
Kleur ogen: Blauw/Groen
Postuur en Lengte: normaal / 1.65m
Cupmaat: C (echt)
Nationaliteit Pools
Uiterlijk: Oost-Europees
Tatoo: Nee
Piercing: Nee
Service: PMC, PZC, NMC, Beffen Tzoenen etc
Lief en zorgzaam (prima aftersales)

Smouse
20 september 2012, 21:50
Afgelopen vrijdag nog maar eens op bezoek gegaan bij Alina. Ik wist dat ze er zou zijn, dit had ik telefonisch gecheckt.
Na het omkleden liep ik naar de bar daar zat ze samen met Michele te kletsen. Ik liep er niet meteen op af maar maakte eerst kennis met een andere leuke dame aan de bar. Natuurlijk maakte ik zo nu en dan wel oogcontact met Alina :love:
Dit werkte zoals verwacht, een andere beer die interesse had (stond naast haar) werd rap weggewerkt. Maar ik hapte niet meteen en bleef rustig mijn pilsje drinken waar ik stond. (een beetje plagen zodat het leek dat ik met de andere dame zou gaan kameren)

Uiteindelijk haar uit haar lijden verlost en naar Alina toe gelopen. Niet snel daarna ben ik gaan douchen en Alina ging voor de sleutel. Op de kamer meteen zoenen en alle remmen los. Ik temperatuurde haar Muschi en die was "zeik"nat. vrij snel zaten we in een vlotte kadans ( er kon nog net een rubbertje om) even later voldaan ff bijkletsen tot de volgende ronde.

Anderhalf uur later kwamen we voldaan uit ons hokje en ik ben gelijk weer vertrokken naar NL.
Alina wordt een beetje te gevaarlijk voor mij :teuflisch: (als ik dit schrijf wil ik weer naar Goch)

Ik ga dus de volgende week maar weer eens naar H7

Admin
25 april 2013, 19:26
http://fkk-vangoch.com/wp-content/themes/dt-cardamon/timthumb.php?src=/wp-content/uploads/2012/08/alina_fkk-saunaclub-van-goch_04.jpg&zc=1&h=500

http://fkk-vangoch.com/wp-content/themes/dt-cardamon/timthumb.php?src=/wp-content/uploads/2012/08/alina_fkk-saunaclub-van-goch_02.jpg&zc=1&h=500 (http://fkk-vangoch.com)