PDA

Volledige versie bekijken : Gina (Kroaatse) heerlijke "barbie" met F cup!, Haus 26, duisburg



Megaboob
29 augustus 2012, 22:49
Haarkleur/-lengte : Blond/ zeer Lang
Lengte dame : +/- 1.75
Postuur/Cupmaat : zeer slank / F
Nationaliteit/Taal : Kroaatse, Duits
Leeftijd : ca.25
Tatoeages/Piercings : ja/ja
Service: Goed
Voordelen: zeer knappe dame, lief
Nadelen:wilde ook al een uur doorbrengen met de boobmeister tegen meerprijs....
Tijdsduur : 30 minuten
Prijs : 50
Extra’s bij het bezoek:geen

Na de eerste wat teleurstellende ervaring bij Helena wa sik nog niet bevredigd, en liep ik wat rusteloos door de verschillende huizen, aardig aan mijn conditie werkend met al die trappen. Er stonden wel een aantal mooie exemplaren, maar niets met echt lekkere tieten om het zo maar eens uit te drukken. Mijn vaste Duisburg "dekmaatje" Niki (en sandra starr) waren er niet, dat terwijl Niki terug zou moeten zijn, ook dat was dus alweer een kleine tegenvaller voor me. Maar toen...toen gebeurde het! eeen fata morgana voor de ogen van megaboob een heerlijke jongedame, lang, knap, blond, en gezegend mete en goddelije getunede F cup, hangend in een fraaie bikinitop die precies genoeg te raden overliet. Wat een uberbarbie!

Mijn jongeheer klopte al, en stond paraat, het was duidelijk, dit moest onderzocht gaan worden. dus gevraagd wat de kosten zouden zijn, 30 euro voor een quickie, of 50 euro voor een half uur, met aanraken van alles, en wat rustigere aan. Zo gezegd, zo gedaan dus, want die tieten moesten onderzocht wordne, en dan is een kwartiertje soms wat kort.

Gina heette deze schoonheid, en we ontkleeden ons beiden, waarbij ik mijn ogen al goed de kost gaf. heerlijk slank lijf (cuties, lees je mee?!), mooie tatoo op de rechterzijkant van haar lijfje, smaakvol, zeer lang pornobblond hara, zoals de boobmeister het graag ziet, een echt kap gezichtje, en dan die zalige bollen, die heerlijke rondingen, de slagroom op de taart voor de boobmeister, die F cup. geweldige boobjob, via de tepels, immer vakwerk, heerlijk staand, maar niet te, goede natuurgetrouwheid, zacht, maar toch stevig, en ......lekker! Heerlijke tepels er op, niet te groot, niet te klein. Om eindeloos aan te sabbelen, dacht ik nog! en zo begon onze sessie.

Gina liet me alles goed onderzoeken, en ik genoot met volle teugen. Zij ging daarna over tot pmc, ook goed, en ik stond snel op oorlogssterkte. Ik gaf aan voor cowgirl te gaan, maar daar nam Gina geen genoegen mee, doggie moets en zou het worden, en ik zou er geen spijt van krijgen. Dat klopt, wat een verrukkelijk uitzicht, dat strakke kontje, dat blonde haar, die deinende tieten, en gaan met die banaan. ik leefde me goed uit, het zweet gutste van me af, maar we vonden het beiden wel prettig, daar ben ik van overtuigd, Gina liet eeen aantal kreetjes horen die moeilijk fake zijn geloof ik. Tijdens deze rit gevraagd of Russisch mogelijk was, dat dan weer niet, of ik moest er een uurtje van maken, en 120 euro betalen, en dat werd me voor nu wat te veel. Dus mezelf in de 2de versnelling gezet Gina heerlijk vol gespoten (tja, het condoom dus voor de goede verstaander), een heerlijk orgasme in deze barbie-girl.

Nog even nagepraat, borsten nog besproken en handtastelijk "onderzocht" op goed werk van de chirurg, ja, alles in orde!
Zij is er blij mee, ik ook. Ze had van nature al een D cup gaf ze aan. Ze is sinds ca 3 maandne in Duisburg, eerst wel in een ander haus (17-19), maar dit is de eerste keer dat ik haar zag, ik heb dus wat gemist!

Met een zoen afscheid genomen (na het wassen, hygiene was zeer goed bij Gina), en haar verzekerd dat ik terug ga komen.

Een echt Megaboob meisje dus, heerlijek optiek, en goede serice, prima combi, die vraagt om herhaling!

Megaboob

Megaboob
30 augustus 2012, 18:09
Gina is een look-alike (doch jonger!) van Colt 45:2867

FeckMu
4 september 2012, 14:58
Megaboob,

Wanneer werkt ze? Middag? Avond?

Megaboob
4 september 2012, 22:15
toen ik er was, was dat in de avond, maar niets zo grillig als een dvp wat dat betreft. wel een aanrader.
mvg megaboob

Megaboob
23 september 2012, 22:52
Ik was afgelopen week ook tot 2 maal aan toe op de Vulkanstrasse, maar Gina was helaas niet aanwezig, wat een gemis, was leuk geweest voor een half uurtje!

Megaboob

Newborn300
18 februari 2013, 10:54
Is deze dame al terug actief? En zo ja, op welke tijdstippen?
Of is ze nu ergens anders werkzaam?

Megaboob
18 februari 2013, 18:29
@newborn300,
nee, helaas al een tijdje niet gespot helaas...
Megaboob

WA
23 februari 2013, 21:18
Pin me er niet op vast, maar ik meen deze dame gisteren weer gezien te hebben in de loods. Vanuit de hoofdingang helemaal rechts achter in in de laatste vip kamer aldaar.

de duisburg spesjalist
24 februari 2013, 11:55
nee klop niet advies ga eens bij de optometrist langs :eek:

WA
24 februari 2013, 23:05
Als je het zo goed weet, wie is het dan wel? Trouwens ik ben al tijden bril dragend. Ik zet 'm af om niet van lelijke koppen :thefinger: zoals die van jouw te schrikken

de duisburg spesjalist
25 februari 2013, 16:29
heb je wel is in de spiegel gekeken :biggrin: dan kan je de bil ook beter af zetten:hammer: de laatste vipkamer was leeg vrijdag en zaterdag

de duisburg spesjalist
25 augustus 2013, 10:15
dame mag van mijn na het archief