PDA

Volledige versie bekijken : Hannover, Bar Hemmungslos kinogangbang



forgetskinnyletsgetfatty
28 november 2012, 01:07
Soms struin je wat op het internet, en dan wordt je interesse gewekt door een advertentie, waarvan je denkt: dat moet je een keer meegemaakt hebben.;)
De advertentie vond ik op www.kinogirls.com, het betrof hier een zogeheten kinogangbang, in het Duitse Hannover.
De rit naar het duitse Hannover ging voorspoedig tot ik mijn navi ging instellen tijdens een korte break bij een autohof, wat was het adres ook alweer; Ludwigstrasse; oke, ingevoerd, nummer; oh ja 31 en de navi geeft gewoon: geen overeenkomstig huisnummer alleen “even” nummers bekend, zal wel.:confused:
Bij het verlaten van de autobahn, zag ik een bord staan wat aangaf: umweltzone alleen toegankelijk met een groene sticker, kijk naar de sticker rechts op mijn voorruit, mmm nou ja lichtgroen is ook groen. Doen alsof je gek bent, met je gele nummerbord, en je het bord niet gezien hebt, gelukkig ben ik maar 3 van die borden gepasseerd.:biggrin:
De navi geeft volgende straat rechts aan, Ludwigstrasse, correct, een doodlopende straat met rechts oneven nummers, die bestaan dus wel.:biggrin: Langzaam verder rijdend, ontwaar ik diverse etalage ramen waar vrouwen hun lichaam showen, in de hoop dat jij naar binnenkomt, en een financiële donatie wil doen voor een gunst van de dame.;) Inmiddels ben ik bij het pand aangekomen, nu nog een parkeerplek, met borden wordt aangegeven dat er een wegsleepregeling geldt voor priveparkeerplekken.:mad: Een plekje gevonden voor een van de etalage’s, waar meteen het gele kenteken veels bekijks trekt.:rolleyes: Even lopen naar het pand, aanbellen, de deur wordt geopend door een goeduitziende lange, slanke blonde thekefrau, die in het kort verteld waar ik wat kan vinden, lockers, wc en douches boven, bar en kino beneden, 45 euro afgerekend voor een polsbandje en lockersleutel. Het meenemen van eigen (bad)slippers strekt tot aanbeveling.
De organisatie van de kinogangbang doet meerdere locaties aan, in voornamelijk NRW en Niedersachsen, in een vaststaand schema, soms 1 dame, meestal 2 dames voor een entreeprijs van ca 45 euro.:biggrin:
De dames zijn divers; pornosterren, hobbyhure en partygirls. Vandaag had ik het genoegen om met de goodlooking Caroline en de vol getatoeëerde Cleo kennis te maken.
Caroline; normaal postuur, zwart haar, midden/eind 20, b/c cup en paar kleine tattoo’s
Cleo; slank/normaal postuur, blond haar, eind 30/begin 40, b cup meerdere piercing’s (tepels/ intiem) en uitgezonderd haar handen, nek en hoofd volledig getatoeëerd.

Na het omkleedritueel, aan de bar plaats genomen, cola besteld, en alles rustig gade geslagen.
Een grote matras in de kinoruimte, instructiefilmpje op de achtergrond, 2 dames op de matras, en ca. 10-12 medegasten. Caroline lijkt de favoriet te zijn, ze wordt continue omringd en betast door 3-4 medeberen, daar waar Cleo het met minder mag doen. Het lijkt een beetje op het “old skool PT Mettmann” gevoel, met 9 personen op het hemelbed verhouding m/v 5-4, nou was de verhouding iets anders, en de “masturbeer” was ook ruim vertegenwoordigd.:mad: Dat een dame meerdere mannen tegelijk bezig houdt is wel opwindend, maar ja; die rukberen erom heen is dan weer een afknapper.:mad: Inmiddels zijn de meeste beren toe aan een korte pauze, wat de gelegenheid biedt om met Caroline aan de slag te gaan, even met de tong haar intieme deel verkend, Caroline even laten kluiven, rubber erom heen en gaan met die wortel:biggrin:, dit alles onder de toeziende ogen van meerdere masturberen, nou heb ik van toeschouwers in z’n ruimte helemaal niks. Maar die trekberen om me heen; ik weet het nog niet.:eek: Na mijn sessie met Caroline, besluiten Caroline en Cleo tot het nemen van een pauze.:freu:
Na zelf ook pauze genomen te hebben en met de blonde thekefrau over de stad Amsterdam gekletst te hebben, zij vindt dat ze al een excuus heeft; ze is blond.;) Caroline ligt weer op de matras diverse beren betasten haar, net zoals die beren die denken dat ze superman zijn, die naast haar liggen en denken die wortel 4 uur lang zonder pil omhoog te kunnen houden:redface:, wat gepaard gaat met een hoop handwerk. Ik besluit om de pauze maar te verlengen, later raak ik met Cleo aan de praat, als ze later de matras op zoekt volg ik haar, als ik tussen haar benen met de piercing begin te spelen wordt door andere beren haar mondgaatje opgevuld, inmiddels is ook met 2 man sterk de Südländerbeer gearriveerd, waarvan een zich oraal laat bevredigen door Cleo maar zijn vingers in haar intieme opening wil stoppen, waardoor ik iemand heb die in mijn gezicht zit te poeren, als het de Südländerbeer te lang duurt, krijg ik een blik van “of ik effe op wil zouten”:angryfire: zodat hij de dame zonder enige fatsoensnorm kan nemen, dit is dus de “onfatsoenlijke beer”. Als deze “asobeer” weer weg is kan ik met Cleo vervolg geven aan waar ik aan begonnen was. De andere “südländerbeer” hopt heen en weer tussen de dames met als motto als ik mijn zaad maar kwijt raak; de “egobeer”.:angryfire: Na de sessie met Cleo besluit ik om het bezoek te beëindigen.

Aan de dames heeft het niet gelegen, maar de medegasten “waren niet mijn publiek”.;)
Vele beren vonden het afvegen van hun orgaan met een papieren doekje goed genoeg.:mad:
Bij het vertrek kreeg ik nog een kus van Caroline en Cleo.:biggrin::freu:

Een aparte ervaring, welke afhankelijk van het publiek, een heel ander dimensie krijgt,:biggrin: herhalingsgevaar is aanwezig maar denk toch dat het een volgende keer iets dichterbij wordt (Köln/Aachen/Bonn/ Iserlohn).;) En dan maar de stille wens koester dat de ruk- en asoberen een “off day “hebben.:teuflisch: