PDA

Volledige versie bekijken : Bünde, Carl-Zeiss-Strasse 27, Eros Center



marcelasnl
13 januari 2013, 00:29
Eind juni 2012 op weg naar de rosse buurt van Hannover dit laufhaus even aangedaan (ligt maar 1km naast de A30 en ik moest toch pissen).
http://www.eros-buende.de/

Even kort verslag van de aanwezig dames:

Kamer 3 en 4 zitten 2 zeer lelijke negerinnen. Vooral die van kamernr 4 probeert je binnen te krijgen met mooie verhaaltjes wat ze allemaal voor 50 euro doet
Kamer 11 zat de duitse Vanessa (http://www.eros-buende.de/zimmer/zimmer-11-vaness/). Een wat oudere duitse dame waarbij alles al is gaan hangen
Kamer 10 de Duitse Elke. Een over rijpe duitse dame met een ingetrokken gezicht. Of ze is zware rookster of ze kan niet van de drugs afblijven. In ieder geval niet aantrekkelijk
Kamer 14 Roberta (http://www.eros-buende.de/zimmer/zimmer-14-robert/). De foto's zien er aardig uit, maar in het echt valt het tegen. Wat te dun en ook al overrijp Kamer 15 zat een thaise. Maar daar val ik persoonlijk niet op.

Al met al 3 minuten binnengeweest en snel weer gegaan. Buiten in de bosjes even gepist, zodat ik mijn weg kon vervolgen naar Hannover.

Prijzen
Op de site staat vanaf 30 euro.
Pas op. Dit is niet het 30 euro pakket zoals in het ruhrgebiet bekend is. 30 euro is in Bunde alleen blasen. Blasen+ficken is hier 50 euro. Wil je wat anders, dan loopt in dit eroscenter de prijs snel op.

marcelasnl
21 juli 2018, 20:47
Op de terugweg van een korte vakantie reed ik over de A30 langs Bunde. Eroscenter ligt 1km naast de A30, dus even kijkje genomen (je weet nooit of er opeens iets moois zit).
Volgens site zouden er 15 kamers zijn, maar 1 gang was afgesloten met tekst "Prive" en maar 10 kamers geteld. Aanwezig waren 4 dames, te weten een overrijpe thai, een dikke negerin en 2 zigeunermeiden die alle 4 zeer agressief aan het werven waren in de deuropening. Nog nooit zo snel een eroscenter verlaten.