PDA

Volledige versie bekijken : Leraren op kosten van school naar luxebordeel



Admin
3 februari 2013, 16:01
http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3387650/2013/02/03/Leraren-op-kosten-van-school-naar-luxebordeel.dhtml


Tijdens een schoolreisje naar het Oostenrijkse skioord Innsbruck zijn twee leraren van een Zweedse elite-skigymnasium zwaar over de schreef gegaan. Met de creditcard van de school ging het duo naar een luxebordeel. Bij een controle van de onkosten kwam aan het licht dat de leraren meer dan 1.000 euro uitgegeven hadden in het bordeel.

Het Zweedse Tärnaby Alpina Gymnasium had een vlekkeloze reputatie. De elitesportschool leverde al talrijke skisterren af zoals Anja Pärson en Ingemar Stenmark. Leerlingen die hier opgeleid werden, verzamelden in totaal 12 wereldtitels en drie olympische gouden medailles, meldt Merkur-Online.

Leerlingen sliepen
Nu komt de school niet door de sportresultaten in het nieuws. Tijdens een trainingsstage in Innsbruck zakten twee skileraren zwaar door, terwijl hun leerlingen lagen te slapen.

sofaking
3 februari 2013, 17:01
Dat is geen echte verrassing. Door lokaal immens strenge antiprostitutieregels in te voeren is het logisch dat men een beetje de rationaliteit verliest en gekke dingen gaat doen wanneer de kans zich voordoet. Een mens is een mens hé.