PDA

Volledige versie bekijken : Anca (Roemeense)



Admin
21 februari 2013, 13:07
Naam : Anca

Nationaliteit/taal : roemeense / duits

Leeftijd : 24jr

Haarkleur/lengte : lange zwarte haren

Lengte ; 1.59m

Postuur / Cupmaat : slank / B-cup

Tatoeage/Piercing : ja

Service : PZC, NMC, beffen, 69, massage

Extra :

Admin
21 februari 2013, 13:10
http://www.totalclub-osnabrueck.com/pauschalclub/wp-content/gallery/anca/anca-015.jpg (http://www.totalclub-osnabrueck.de)

http://www.totalclub-osnabrueck.com/pauschalclub/wp-content/gallery/anca/anca-031.jpg (http://www.totalclub-osnabrueck.de)

http://www.totalclub-osnabrueck.com/pauschalclub/wp-content/gallery/anca/anca-098.jpg (http://www.totalclub-osnabrueck.de)

http://www.totalclub-osnabrueck.com/pauschalclub/wp-content/gallery/anca/anca-119.jpg (http://www.totalclub-osnabrueck.de)

hansdordt
24 maart 2013, 17:09
Een mooi meisje met ook een mooi gezicht. Lekkere billen en een beetje slappe borsten. 's Middags gekleed in een roze body, 's avonds en een mooi zwart jurkje zonder slipje en een groot decolleté.

Goede pre-sales. We hebben samen op het bankje een hele tijd gezeten, arm om haar heen en lekker spelen met haar billen en voorzichtig over haar poesje strelen. Over haar borsten stelen en deze goed vastpakken. Het stelen over haar borsten vond ze wat minder aangenaam dus daar ben ik maar mee gestopt. Ze ging met bovenlichaam over me heen liggen om beter met haar vriendinnen te kunnen praten, onderwijl masseerde ik haar rug en nek :) Op de bank dus zeer aangenaam maar op de kamer was het minder. Het pijpen deed ze te snel en te ruw alsof ik maar zo snel mogelijk moest klaarkomen. Ook later op de dag tijdens de gangbang deed ze het weer :mad: Nog voordat we op de kamer waren begonnen zei ze al dat hij te groot was voor haar grotje. Daarom heb ik haar haar gang laten gaan door haar te laten bepalen hoe snel en hoe diep 'hij' erin ging. Dat ging wel goed en was ook lekker, maar ik kwam er niet door klaar, zij wel beweerde ze :smile: Na deze wip probeerde ze mij met pijpen en aftrekken tot een hoogtepunt te brengen maar dat ging niet lukken, mede door een overgevoelig geworden eikel. Ik kon nog met haar poesje spelen en ik kon voelen dat ze lekker nat was geworden.;)

Herhalingsgevaar: m.b.t. de pre-sales 100%, m.b.t. een kamersessie 50%