PDA

Volledige versie bekijken : Spermagames (Langenfeld / Karlsruhe)



MiniME
22 februari 2013, 11:18
Spermagames houdt al een tijdje hele goede (=ranzige :cool:) parties in Karlsruhe. Stukje rijden, dus komt niet heel vaak van. Sinds kort hebben ze ook een party lokatie in Langenfeld (bij Leverkusen) en dat scheelt paar honderd kilometer.

Tijd om eens een bezoekje te brengen dus, en te vergelijken met andere goede "intim parties" zoals Saskia Farell, GB01, Zhuzha (helaas gestopt!), SS, Mega Extrem, Laureen Pink, Intim Dream, Capitol GB, etc, etc, (let op: niet te verwarren met de vele partytreffs, pauschalclubs, etc, in oa dorsten, xanten, etc, wat echt de onderkant is in P6 land, en puur gericht is op afwerken en niet op geilheid!!!).

Buiten NRW zijn goede(!) parties een stuk schaarser dan in NRW, en door dit gebrek aan aanbod, worden de SG parties in Karslruhe (tussen Frankfurt en Stuttgart) altijd overmatig bezocht. Grote rijen mannen en weinig dames, niet echt lekker dus.

In NRW zijn gelukkig voldoende alternatieven, dus dat deed de hoop leven dat het wat rustiger zou zijn (ook gezien de prijs van Euro 100-140, die voor NRW begrippen enorm hoog is). Dus op weg naar Langenfeld. Prima lokatie qua bereikbaarheid (vlakbij afrit van de A3) en ook goede faciliteiten (omkleedruimtes met afsluitbare lockers, meerdere toiletten, douches, leuke bar, voldoende "feest kamers", etc). Bij het oprijden van het terrein sloeg me de schrik echter wel even om het hart: bomvol met auto's, terwijl het nog aardig vroeg was, en geen parkeerplek meer te vinden. Weer terug, en aan de straat leek voldoende parkeerplek, maar daar kwam binnen paar minuten einde aan door de parkeerpolitie die driftig bonnen uitdeelde. Uiteindelijk met behulp van zeer vriendelijke crew, toch nog plekje gevonden, maar dit is wel enorm nadeel van deze lokatie. Er zijn ook geen straten dichtbij waar je kunt parkeren, dus vol=vol.

Bij binnenkomst wordt de vriendelijkheid van de crew voortgezet en wordt netjes uitgelegd wat de bedoeling is. Prijs voor aangemelde gasten is Euro 100 (met condoom) en Euro 120 (voor de die hards: zonder condoom, met test). Als je niet aangemeld bent komt hier +20 euro bij, die je terug krijgt als je binnen 3 uur weer vertrekt. Party duurt van 15-22, dus ruim de tijd, en ook later binnen komen is geen probleem uiteraard.

Beneden zijn alle kleedruimtes (met lockers), de bar en tevens een eetruimte met aardig buffet. Ook hier weer zeer vriendelijke crew, het wordt je echt naar de zin gemaakt, geen stress, en zeer relaxte sfeer!

Het spannende gedeelte is boven: aantal mooie kamers, in elke kamer 1 actieve dame en ook douche/was gelegenheid. Er zouden 4-6 vrouwen zijn, en in de tijd dat ik er was waren er circa 40 mannen. Prima verhouding (gelukkig niet de 100+ zoals in Karlsruhe!). So far so good dus.

Dan naar de vrouwen zelf: ik wist dat Lorena er zou zijn (RO, 23jr, ex-PHG/LR/....) die ik al vaker op dit soort parties heb meegemaakt en gewoon een super topper is. Ook hier was zij weer de ster van de dag. Overal voor in, super gewillig, geil en full service (de meeste sauna/fkk dames zouden hier valse schaamte van krijgen :cool:). Behalve Lorena zou er nog 1 "teeny" zijn, dat was Julia (19). Beauty om te zien, echte lolita (Pistol Pete zou helemaal gek worden bij deze 40 kilo lolita :biggrin:), maar dit meisje had duidelijk een stuk minder zin om de mannen te pleasen. Ging volledig op de autmatische piloot, en had er al moeite mee als iemand haar haar aanraakte....... :gruebel:

Behalve deze twee beauties, waren de overige 2-4 aanwezige dames helaas ver over de houdbaarheidsdatum heen :eek: Los van leeftijd, waren ze ook echt niet om aan te zien (qua looks, gezicht, gewicht, lijf, etc) en al zou ik geld toe krijgen, zou ik hier nog geen sex mee hebben, laat staan met aantal andere kerels om me heen.

Gelukkig met Lorena en Julia mijn ding kunnen doen, maar vooral Lorena heeft deze party wat mij betreft helemaal gedragen (zij was ook de enige die niet/nauwelijks pauzeerde, de andere deden duidelijk minder hun best en hadden alsmaar "pauze"). Volgende parties is Julia ook bij, maar zou ik niet speciaal voor gaan, ook Melanie Moon komt, dat zal Megaboob wel leuk vinden, voor de rest komen ook die GILFS/MILFS weer opdraven, maar daar hoef je dus niet voor te gaan. Je kan alleen voor Lorena gaan, maar zij verschijnt vaker op parties in NRW, en dan tegen stuk betere prijzen (50 euro or less).

Heb dan ook een mixed gevoel over gehouden aan het Spermagames event: sfeer, crew, aankleding, etc is allemaal super in orde, maar kwaliteit van de aanwezige dames bepaalt uiteindelijk of het dan een top of flop party wordt. Deze keer was dat prima, maar alleen door aanwezigheid van Lorena. Als de crew de dames bezetting op een hoger plan kan brengen, dan kan dit een super event worden, voorlopig geef ik ze voordeel van de twijfel (aangezien ze met de juiste instelling dit soort parties organiseren). :rolleyes:

Hoipiepeloi
3 april 2013, 12:19
Hoi Minime,

Ben je al eens bij Boris Senking filmproducties (99 euro) geweest (een look alike van spermagames) of Spermastudio (40 euro)? http://boris-senking-event.com/startseite.html

http://www.spermastudio.de/termine/julia-05-04-13


Neuk je daar met HIV test zonder condoom en zo niet, is met ook mogelijk?

Mr.IJsbeer
3 april 2013, 12:40
hoi, ik las op de site van boris dat je daar ter plekke een HIV test kon laten doen voor €20? kan dat wel in een korte tijd en zou dat wel betrouwbaar zijn?

Badslippers
3 april 2013, 20:20
hoi, ik las op de site van boris dat je daar ter plekke een HIV test kon laten doen voor €20? kan dat wel in een korte tijd en zou dat wel betrouwbaar zijn?

Hoe dat daar gaat weet ik niet. Normaliter kan een testuitslag binnen 15 a 20 minuten gegeven worden. Op een aantal plaatsen in Nederland kun je een sneltest doen. Uitslag binnen het uur. Voor 60 euro kun je een zelftest kopen. De producent (http://www.orasure.com/products-infectious/products-infectious-oraquick.asp) schermt met een betrouwbaarheid van 99,9%.
Wat is een HIV sneltest? (http://www.hivsneltest.nl/content/9-wat-is-een-hiv-sneltest)

MiniME
3 april 2013, 20:42
Hoi Minime,

Ben je al eens bij Boris Senking filmproducties (99 euro) geweest (een look alike van spermagames) of Spermastudio (40 euro)? http://boris-senking-event.com/startseite.html

http://www.spermastudio.de/termine/julia-05-04-13

Neuk je daar met HIV test zonder condoom en zo niet, is met ook mogelijk?

Bij beide is sprake van een HIV sneltest (of je kunt zelf een test meenemen, met ID, etc).

Gelukkig is MET condoom ook mogelijk, en wordt ook nog vrij veel gebruikt, niet allemaal AO challangers dus.

Nibor76
3 april 2013, 21:04
Hiv lijkt mij wel redelijk afgedekt qua risico.
Als jij al vermoed iets te hebben ga je er niet heen.
Twee streepjes zien lijkt mij erger dan pinnen en je hoort onvoldoende cash op de rekening.

Maar hoe zit het met de Gon, Chlam of Syf, dat risico lijkt mij groter.

MiniME
3 april 2013, 21:42
Maar hoe zit het met de Gon, Chlam of Syf, dat risico lijkt mij groter.

Klopt, daarom moet je alleen MET condoom neuken!

lp69
6 november 2013, 14:17
Afgelopen maand feest in Wülfrath bij Dusseldorf. http://www.spermagames.com/events/gb-duesseldorf/ Entree en test, goed geregeld dus. Jammer dat testen een wachtrij was en dit een half uur wipplezier verkwiste. Daarna naar binnen. Mooie ruimtes, super vriendelijke ontvangst. En naast de barruimte diverse kamers waarop het volop feest was. Volgens mij waren er 10 dames. Niemand deed moeilijk, volgelopen kutjes wachten smachtend op de volgende paal met lading binnenin of in de mond van de dames waar geen druppel bij verloren ging. Ook waren sommige meiden echt lekker kinky en andere waren bloedmooi, sommige waren gewoon leuk, allemaal stonden ze overal voor open. Haalde je je net leeggespoten paal nog even door zo'n zuigmondje heen, dan werd de laatste druppel er nog even uitgezogen. Sommige mannen konden het niet laten om zo'n volgespoten mondje weer leeg te zuigen. Lekker geil om te zien. Meest kinky was wel de zeer mooie trans. Pas als broekje uit was had je het in de gaten. Ook zij liet zich gewillig vollopen. Echt een super geile middag en avond gehad. Wanneer weer?

lp69
17 november 2013, 22:35
Ik kan het niet laten, afgelopen 12 november alweer geweest. Eerst zorgvuldig getest. Twee medeberen ontmoet en op de hoogte gesteld van deze mooie ondersteuningssite. Deze keer geen 10 dames, maar 6 geile sletten die zich gewilig lieten vollopen. Ik geil daarop. Als dat zaad zo hun kut uitloopt en jij er weer gelijk bovenop kruipen kunt, ik vind het wel wat. Heerlijk liggen krikken terwijl het bekkie volgespoten werd. Sommige kiezen er voor omdat vol met vette tongzoen te beantwoorden. Die zaadsletten voldoen daar gewillig aan. Er was nu een stel uit Holland wat zich ook gewillig liet vol spuiten. Zoveel zaad kreeg deze slet dat ze het af moest vegen voor de volgende er overheen mocht gaan. Ze dreef werkelijk met haar kont in het zaad. Uiteraard zijn er rustpauzes, maar een zaaddoos bleef op het matras liggen en werkte de mannen stuk voor stuk af. Jee, wat een zaadslet was dat. Ondanks dat er nu maar 6 dames waren i.p.v. van 10 stuks de vorige keer, heb ik mij weer prima vermaakt. Als je lekker ligt te neuken en er komt een nieuwe dame naast je liggen en je stapt gelijk over met het zaad van je voorganger nog aan je lul, al die meiden laten je lekker je gang gelijk weer gaan. Eerst even pijpen en schoonlikken is ook geen probleem. Kortom, ik zou zeggen, gaan met die banaan. Ik heb er van genoten. Enne bij de dokter wees de test uit dat de test daar ook goed was. http://www.spermagames.com/

lp69
12 januari 2014, 15:58
Een spermaverslag. In het echt doen wat ze in een film ook doen. Alleen werd er uiteraard niet gefilmd. Haha, aan alle Hollandse kentekens te zien en binnen te horen, was ik niet de enige Hollander die hier naar binnen ging in Wulfrath bij Duisburg. http://www.spermagames.com/ Op dit forum blijven de reacties in aantallen nog wat achter, dus voel ik mij verplicht weer verslag te doen. De ene keer zijn er 5 dames en dan weer 10, dus wat groter in opzet. Op de site stond 10 -12 meiden aan het einde van het jaar. Om 14.30, dus lekker op tijd binnen, voldoende goed eten en drank daarbij. Blauwe pil met klaarkom-vertrager ingenomen. Voordeel, kun je neuken zolang je wilt, maar klaarkomen kun je gemakkelijk uitstellen. Ik kan het aanbevelen. Aantal dames waren er in het begin slechts vier. Om 15.00 startte de dames vol overgave. Twee op het eerste matras en twee op de rechtse achterste kamer. De mannen waren zo beregeil dat de meeste dames binnen 5 minuten het zaad al volledig uit de kut liep. Het blijft een geil gezicht. :hah:

In de achterste kamer was een slanke nimf bezig met pijpen en neuken tegelijk zoals het ook hoort. Ze pijpte echt alles, al kwam die net uit haar eigen kut vol zaad. De dame daarnaast lag alleen op haar rug, wilde nog niet pijpen maar moedigde een ieder aan om haar lekker vol te spuiten. Het gutste werkelijk haar kut uit. Op het latex dreef ze werkelijk in het zaad. Geil geintje dan maar, snel een handje zaad onder haar kut weggepakt terwijl ze gedekt werd, en dit vol over mijn lul gesmeerd. Snel bij de buurvrouw in haar mond gestopt. Ze smikkelde volop en keek mij met dankbare ogen aan. Ze wilde er wel meer van. Een tweede keer protesteerde de eerste slet, want ze wilde zit zaad voor zichzelf houden. Ze vond het zelf geil om te drijven in het zaad. Teken van triomf wellicht. Nadat ik beide dames uitgebreid geneukt had naar de centrale kamer gegaan, waar vol overgave de andere twee zich inzette, waaronder een Nederlandse dame. Ook zij liet zich gewillig vol spuiten en pijpte ondertussen menig man even leeg. Heerlijk om te zien dat de meeste mannen binnen een kwartier al een keer willen spuiten. Dus overal liep het zaad uit de dames, hier werd het regelmatig weggeveegd. Na een dik uur afwisselend neuken, pijpen ben ik toch maar wat gaan drinken. Je droogt er van uit, hard werken hoor, als je niet klaarkomt. Leuk bijpraten met veel Hollanders die toch de weg gevonden hadden. Hier en daar ontstond iets gemopper onder de Duitsers dat er nog maar 4 dames waren. Er werd ons verzekerd dat er spoedig meer zouden volgen. Dat klopte ook. :baeh:

En ja hoor, een stevige dikkerd, wat oudere slet kwam erbij waarna ook een slanke slet en Luna de trans binnen kwamen. Ik wacht dan liever even, dan zijn de gaatjes wat op gewarmd en glijdt het beter als ze een paar keer gevuld zijn. Dus ik maakte mijn pik wat vochtig in de reeds gebruikte gaatjes. En spoedig kon ik aan de bak en duwde mijn keiharde pik in de trans, ze herkende mijn spontaan van de vorige keer, en een lekkere diepe tongzoen volgde. Nadat weer een paar mannen om en in haar mond klaar kwamen, daagde ze mij weer uit voor een tongzoen, ik was geil en deed het, spermakussen zoals ze zei, en spontaan kwam ik klaar in haar kontje. Toen ik terug trok, golfde het zaad het eruit. Wat geil zeg. Voordeel van die blauwe jongen is dat je pik gelijk weer klaar is, dus liep langs de dikkerd die wat minder mannen om zich heen had, laat ik het maar proberen, al heeft slank mijn voorkeur. Er ging een donkere jongen af die zich lekker leeg had laten lopen, tenminste het liep eruit. Ondanks dat ze stevig was, had ze een kleine kut, hoe bestaat het. Grote tieten die heen en weer deinden, het blijft een leuke afwisseling, zo’n dikke spermaslet. :asshole:

Nog een uurtje later kwamen er twee erg mooie meiden binnen waar de kudden al rap op toestroomde, zodat de een Nederlandse begeleider even wat vriendelijk bijstuurde. De een was Juicy, later begreep ik waarom en de ander een kleintje, Sanne, net volwassen zo te zien, maar geil die twee. Na eerste nog even een rondje elders gedaan te hebben, kwam ik terug, en merkte dat Sanne alleen pijpte. Ze was klein en wilde al die grote pikken niet ongecontroleerd in haar kut hebben. Ik vroeg haar toch het mij te proberen waarna ze toch razendsnel haar benen spreidde. Gelukkig hadden diverse al voldoende over haar kont en kunt gespoten zodat voldoende smeermiddel was. Mijn pik gleed soepel naar binnen en ze vroeg terwijl ze verder pijpte ook om een zoen. Geil, ik zei, alleen met zaad, dat heb ik geweten, telkens als die mannen hun zaad in die spermabek loosde wilde ze spermakussen. Juicy lag ernaast en tongzoende ook graag mee en zoog het zaad weer uit mijn mond. Ook hier wilde ik mijn zaad wel naar binnen laten lopen, wat een geile snol zeg. Ik spuit met genoegen in dat kleine kutje. :liebe2:

Ondertussen even kijken op hetzelfde matras bij Juicy gekeken, en die begon luid te gillen alsnog ze bijna vermoord werd. Ik zat erbij op het matras en toen kreeg ik een golf nattigheid over mij heen. Die meid kwam spuitend klaar zoals ik nog nooit gezien had. Gelijk dook er een man op die alles probeerde op te slurpen. Wat ongelofelijk geil. Ik stootte daarna mijn pik er ook maar even in, maar die kut was een stuk ruimer, wellicht door het spuiten net. Die twee Hollandse meiden zijn voor mij wel de slet-toppers van die spermadag. Ondertussen waren er 1 meiden afwisselend bezig. Om 19.00 uur werd het wat rustiger, logisch, want niet iedereen neemt een pil, om langer te neuken, dus de helft was weg, waardoor je nog sneller kon wisselen. Ik maakte aan de bar nog even een praatje met een paar Duitse dames, altijd goed en soms trekken ze je dan later uit de groep en laten ze nog meer toe. Tot slot nog even een neukrondje van een half uur gedaan waarbij ik gemiddeld 5 minuten wipte met een dame waarna ik overstapte. Om 20.00 uur in de auto gestapt. Al met al zeker 2 uur netto constant liggen krikken. Bezweet, uitgebreid douchen. Wauw, wat een dag. Als je dan 's avonds een porno bekijkt zijn die eigenlijk maar erg saai. Ik hoop op meer verslagen van de Hollandse IJsberen, want er waren er genoeg. :freu:

rob45
12 januari 2014, 17:12
Een heerlijke Swap party lijkt me, want de spetters springen eraf :rolleyes: Koren op de molen van "Master Deskundige" Badslippers.Ik haast me om dit zaadrijk schrijfsel te nomineren.

Badslippers
12 januari 2014, 18:19
Een heerlijke Swap party lijkt me, want de spetters springen eraf :rolleyes: Koren op de molen van "Master Deskundige" Badslippers.Ik haast me om dit zaadrijk schrijfsel te nomineren.

Nou, "Swappen" en andere ranzigheid is geen punt maar dan wel met mijn eigen zaad. Dit soort "Party's" zijn absoluut niet aan mij besteed. Dat openbare maakt me ook niet uit maar ik ga niet met de saus van 10 voorgangers bellen blazen. Gadverdamme! Om over het eventuele risico maar te zwijgen. Nee, er zijn ook voor BS grenzen. Blijkbaar was het een geslaagde party en konden de dames en heren er geen genoeg van krijgen. Prima toch.

Mr Pussy
12 januari 2014, 18:22
… maar ik ga niet met de saus van 10 voorgangers bellen blazen. Gadverdamme! …

LOL! :biggrin: Geniale formulering!

MiniME
15 januari 2014, 15:51
Eindelijk eens wat meer recensies van die ranzige parties, daar verbleken die tamme Saskia Farell en andere parties bij! :-)

delle
19 januari 2014, 10:06
dinsdag 28 jan in wulfrath . wie gaat er nog meer heen?

lp69
19 januari 2014, 16:51
Ik natuurlijk, AO party's, moet wel eerlijk verslag kunnen doen he:)

hansdordt
19 januari 2014, 17:32
Niet de 28e. Ben wel van plan over ruim een maand met een maat zo'n gangbang te gaan bezoeken.
Saskia Farrell is inderdaad te tam voor woorden.

DutchCouple
19 januari 2014, 20:10
Zoals het er nu naar uit ziet komen wij er als stel ook weer, de laatste keren is het er ons super bevallen!

Mr Pussy
20 januari 2014, 19:26
Het ziet er naar uit dat ik die dag niet kan, helaas! Maar de site belooft al een week "binnenkort meer events" :)

delle
1 februari 2014, 12:07
Ben in wulfrath geweest op 28 jan. wel erg veel mannen hadden ze daar binnen gelaten ten opzichte van de beschikbare vrouwen. veel mannen klaagde daar over.Ook waren niet alle vrouwen die op de poster waren aangekondigd aanwezig. jessie cumbitsch was de topper . natasja erg geil maar niet mijn type. 2 limburgse sloeries (hun eigen woorden) hebben het voor de organisatie nog enigzins kunnen redden. Het eten en drinken was prima verzorgd. Veel nederlanders aanwezig. uurtje rijden vanaf de grens.

hansdordt
1 februari 2014, 12:39
Volgende spermagame in Wülfrath is op 25-2.
Ik sla deze over want ik heb een andere afspraak.
http://www.spermagames.com/events/gb-nrw-naehe-duesseldorf/

Brownie69
18 februari 2014, 18:46
Ik ben ben al aardig wat GB's afgegaan maar dit wordt mijn allereerste AO party volgende week in Wülfrath. Afgaand op bovenstaande verhalen moet dat een heerlijk geil pijp- en neukfestijn worden. De wens was om nu eens een keertje bare te gaan. Op de één of andere manier is dat toch een stuk spannender en geiler. Swappen is dan een brug te ver voor mij maar om mijn lul nu eens in een met zaad druipende kut te kunnen steken, lijkt me zeer opwindend. Geen idee of dat ook zo zal zijn maar over precies een week kan ik jullie vertellen of mijn ervaringen overeen zijn gekomen met mijn fantasie nu ;) Tot volgende week!

MiniME
18 februari 2014, 19:57
Welkom op dit forum!

Als je al eens GBs bezocht hebt, ga je hier zeker geen spijt van krijgen. Sanne en Joanna zijn ieder voor zich al enorm naturgeil, maar gaan helemaal los als ze met elkaar zijn! Zijn niet vies van het uitlikken van volgespoten kutjes, etc, dus je moet er wel snel bij zijn als je wens die je hiervoor schrijft wil waar maken :-)

Tekohas heeft mooi figuur, maar mij te passief, Dark Mara en Ela zijn lekkere MILFs die ook los gaan en Luna...........tsja, die heeft een speciale verrassing! :biggrin:

We zijn benieuwd naar je verslag!

delle
26 februari 2014, 14:42
Ik ben de 25e geweest totaal 500 km gemaakt. maar eerlijk is eerlijk veel dames kunnen neuken. toppunt was toen ik een van die limburgse op haar hondjes nam haar vriendin er gelijk onder dook en met haar tong mijn staaf verwende en toen hield ik het niet meer en spoot ik haar kutje vol die vervolgens weer werd uitgelikt. ranzig maar in deze pornofilm deed ik mee.

MiniME
26 februari 2014, 20:08
Dank voor je ranzige verslag delle :-)

Hopelijk schrijft Brownie69 ook nog wat over zijn ervaringen.

hansdordt
26 februari 2014, 20:13
Volgende spermagame in Wülfrath is op 25-2.
Ik sla deze over want ik heb een andere afspraak.
http://www.spermagames.com/events/gb-nrw-naehe-duesseldorf/
25-3 is er weer een. Line-Up nog onbekend. Grote kans dat ik daar heen ga.

Brownie69
26 februari 2014, 21:34
Gisteren was het dan eindelijk zover, mijn eerste AO party. Sinds ik me 3 weken geleden aanmeldde, heb ik hier echt naar uit gekeken. Vrije dag van mijn werk genomen en rond kwart voor één stapte ik in de auto richting Wülfrath met een dikke 180 km voor de boeg. De hele weg ernaar toe probeerde ik me een beetje voor te stellen hoe het zou zijn en de spanning nam toe naarmate ik steeds dichter in de buurt kwam. Iets na half drie parkeerde ik mijn auto en liep ik met een redelijk gevoel van nervositeit richting de club.

Eénmaal binnen, werd ik vriendelijk ontvangen door een heer die me uitlegde hoe één en ander in zijn werk zou gaan. Ik kreeg de sleutel van een kluisje overhandigd en kon me melden bij een allervriendelijkste dame voor de noodzakelijke tests. Ook al wist ik dat ik schoon was, is het toch altijd weer spannend zo'n moment. Hier kreeg ik ook mijn armbandje om gedaan. Na mijn spullen in mijn kluisje te hebben opgeborgen en een douche te hebben genomen, ben ik gekleed in mijn boxer richting de bar gegaan brandend van nieuwsgierigheid van wat me allemaal te wachten zou staan.

De sleutel van mijn kluisje kon ik bij de bar afgeven en ik bestelde gelijk eerst maar even een colaatje om mijn droge keel weg te spoelen. Vanuit de bar was in de aangrenzende ruimtes te horen dat het feestje langzaam al was begonnen en ik kon een minzame glimlach van plezier en gezonde geile spanning dan ook niet onderdrukken. Nog geen 5 minuten na mijn binnenkomst, kwamen Joanna en Sanne de bar binnengelopen. Aan hun praatjes was duidelijk te horen dat ze er zin in hadden. Binnen een paar minuten liepen ze dan ook gezamenlijk richting één van de ruimtes die nog leeg was gevolgd door een groepje mannen waaronder ondergetekende :-)

Joanna liet er geen gras over groeien en voordat ik er erg in had, lag ze op bed en stak de eerste de beste man meteen zijn pik in haar mondje en niet lang daarna gleed de eerste harde lul haar kutje in. Dit was geil, dit wilde ik en ik kreeg het op een presenteerblaadje aangereikt. Sanne stond het schouwspel samen met een paar andere mannen, waaronder ik, heerlijk te bekijken. Heel even maar, want nadat ze haar glas had weggezet, ging ze op de knietjes en pakte ze begerig de eerste de beste pik vast die ze kon vinden om meteen haar heerlijke lippen erom te sluiten. Meteen trok ik mijn boxer uit en ging erbij staan. En na een paar minuten kwam daar dat mondje. Eerst lekker likken, toen even heerlijk spugen op mijn jongeheer en weer verder met zuigen en af en toe even zo'n schalkse, ondeugende blik naar boven werpen. Om mijn god wat deed ze dat lekker. Ook het trekken met dat flink bekwijlde handje was heerlijk. Omdat ik voelde dat ik snel zou komen, trok ik me even terug. Ik wilde niet in haar mondje klaarkomen maar in dat heerlijke kutje van haar.

Omdat er meer mannen waren die lieten blijken dat ze haar wilden neuken, trok ze daarop haar rokje en slipje uit en ging ze op haar knietjes op de rand van het bed zitten met haar heerlijke kontje naar achteren gestoken. Een split second later, had ze aan de ene kant de eerste lul in haar kutje zitten en aan de andere kant eentje in haar mondje. Wat zag dat er geil uit, vooral het feit dat ze gewoon puur natuur genomen werd. Na een paar minuten kwam deze heer heerlijk klaar en was het al mijn beurt om mijn vlees in dat heerlijke roze gaatje te steken. Voorzichtig duwde ik mijn eikel tegen haar lipjes aan om daarna langzaam naar binnen te gaan. Oooh, wat een heerlijk gevoel was dit, vooral omdat ze al goed gesmeerd was. Omdat ik er flink tegenaan zat, liet mijn eerste climax dan ook niet lang op zich wachten en ik spoot mijn zaad heerlijk bij haar naar binnen. Was dit echt? Ja, dit was echt, heel echt!! Daarna heb ik het hele schouwspel in die kamer even heerlijk zitten bekijken. Deze meiden zijn geen pro's maar echte liefhebsters, dat was wel duidelijk. Vooral Joanna liet zich niet onbetuigd. Wat kan die meid zich laten gaan zeg, ongelooflijk.

Toen terug naar de bar langs het bed waar Tekohas flink werd genomen en ook zij zag er heerlijk uit. Zij zou ook aan de beurt komen. Eerst weer een drankje gedaan en even heerlijk rondkijken. Omdat ik van de spanning 's ochtends nog niets had gegeten maar mijn maag nu toch wel wat wilde, ben ik toen het buffet afgegaan. En dat was zeer goed verzorgd moet ik zeggen, niks op aan te merken. Het viel me op dat er een goede verhouding van mannen en vrouwen was. Niet teveel mannen waardoor je gedrang krijgt maar precies genoeg. Er waren naast de mannen ook nog 2 koppeltjes waarvan één Nederlands stel. Allebei de vrouwen zagen er zeer begeerlijk uit. De Duitse vrouw was een mooie blondine die alleen in een netje rondliep en de Nederlandse was een mooie dame met een pittig kort koppie, gekleed in een kort, strak zwart dingetje.

Na weer volledig te zijn opgeladen weer even kijken naar de actie in de verschillende ruimtes. De blondine van het Duitse stel bleek zichzelf te hebben opengesteld voor de mannelijke bezoekers en wat zag dat er geil uit. Eén voor mochten de mannen erop en haar vol spuiten. Het bed waarop ze lag was qua hoogte perfect voor mij. Met mijn jongeheer weer volledig op oorlogsterkte, hoefde ik hem letterlijk alleen maar in dat flink gesmeerde kutje naar binnen te lopen en ook deze voelde hemels. Met een heerlijk geile zaadvragende blik in haar ogen, ging de tweede lading sperma naar binnen.

Ook toen weer richting de bar om even bij te tanken, wat te eten, mezelf opfrissen en op mijn gemak de hele boel in me opnemen en hier en daar wat kletsen. Er waren redelijk wat dames. 9 volgens mij en Luna :-) Na een half uurtje vond ik dat het wel weer kon en laat Joanna na haar break nou net binnen komen lopen voor haar 2e ronde. Wat een beest is zij ook zeg. In no time lag ze op bed waarbij ze min of meer eiste dat haar slipje van haar billen werd gescheurd. Nou dat hebben we toen maar gedaan. Hup de eerste harde pik gleed er alweer in en nadat dit heerschap zijn zaad had geschoten, kwam zij na een paar minuten zelf spuitend klaar en lag ze uitnodigend met haar benen wijd open. Dat was mijn cue. Wat gleed ik heerlijk bij haar naar binnen en ook hier met mijn ogen dicht en heerlijk genietend kwam ik wederom tot een hoogtepunt. Joanna is pure geilheid. Niks hiervan is gespeeld, zij wilde alleen maar keihard genomen worden, achter elkaar. Nog nooit zoiets in het echt gezien.

Dan gaat het een herhaling van zetten worden. Bar, drankje, hapje, plasje doen, opfrissen, opladen en weer en route naar de zevende hemel. Nu mocht ik bij de dame van het Nederlandse koppel aanschuiven. Eerst viel ze met haar pijpmondje aan op mijn pik en die was heerlijk gevoelig. Ik voelde het tot in het puntje van mijn tenen. Ik werd gek, ik moest haar neuken en deed dat heerlijk in doggy style maar wel langzaam. Ik wilde dit echt helemaal voelen en ook in haar kwam ik heerlijk klaar. Wat me opviel was dat het me geen enkele moeite kostte om steeds weer hard te worden en weer klaar te kunnen komen en dat zonder pillen. Luna was inmiddels ook binnen. Bij haar ben ik alleen even een kijkje gaan nemen want dat is toch niet mijn ding maar zou je niet beter weten, zie je gewoon een mooie slanke vrouw.

Weer het inmiddels bekende riedeltje en toen bij Tekohas maar dit was een afknapper. Wat me al opviel is dat zij, in tegenstelling tot Sanne en Joanna, de pornoster uithangt. Met haar pornogekreun en porno opmerkingen. "Komm in mein Muschi". Zo gespeeld en niet opwindend maar haar figuurtje daarentegen ... WAUW!!! Ik kroop achter haar terwijl zij op haar knietjes zat maar net niet helemaal lekker. Net te dicht op de rand van het bed maar ze wilde echt niet iets naar voren kruipen. Toch geprobeerd maar het lukte niet om hem naar binnen te krijgen. Hierop kreeg ik een halve snauw van haar kant dat het niet lukte en dat iemand anders mocht. Weet je, dan niet. Even goede vrienden. Net op dat moment kwam het Nederlandse koppeltje weer naar binnen om zich in de strijd te mengen. Na een uitnodigende blik van haar te hebben gekregen mocht ik voor de tweede keer naar binnen en ook hier was het weer vuurwerk. Qua zaad zal het deze vijfde keer niet veel meer zijn maar het gevoel was er zeker niet minder om.

Ik besloot dat ik wilde eindigen met degene bij wie ik begon; Sanne. Zij liet zich op het hoge bed niet onbetuigd en na ook hier heerlijk eerst te hebben toegekeken en mezelf te hebben opgewarmd, heb ik mijn jongeheer nog een laatste keer toegesproken. Deze richtte zich nog nog één keer helemaal op en voor de laatste keer dook ik in die heerlijke, vochtige spelonk. En voor de zesde en ook echt laatste keer was er dat heerlijke gevoel van een orgasme. Pffff en toen had deze jongen letterlijk en figuurlijk zijn laatste zaad verschoten. This was it hahaha!!!

Het was inmiddels half 8 en na een laatste drankje aan de bar te hebben gedaan, heb ik me lekker afgespoeld en aangekleed. Bij het inleveren van mijn kluissleutel werd me gevraagd hoe ik het had ervaren. Nou, het was precies geworden wat ik ervan gedacht had en wat ik erover gefantaseerd had. Nee, eigenlijk had het mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Leuke, mooie en hele geile vrouwen, een gezellig gemoedelijke maar bovenal ook hele geile sfeer en lekker eten. Kortom, de middag/avond van mijn leven. De 180 km terug naar huis heb ik die hele dag nog eens heerlijk de revue laten passeren met volgens mij een hele grote tevreden glimlach op mijn gezicht. Ze gaan mij daar in Wülfrath absoluut nog een keertje zien.

Brownie69
26 maart 2014, 18:22
Ik zie net de line-up voor 29 april a.s. in Wülfrath en die ziet er zeer goed uit moet ik zeggen. Morgen meteen verlof regelen want dat feestje ga ik niet missen. Vorige maand smaakte naar meer en dat ga ik nog eens dunnetjes overdoen ;)

hansdordt
26 maart 2014, 18:37
Inderdaad. Ziet er goed uit deze line-up. Veel jonge slanke chick's en Luna TS.

MiniME
28 maart 2014, 19:32
Het blijven toch heerlijke, ranzige parties. Helaas was slechts 1 van het limburgse duo aanwezig (Sanne) en moesten we de squirtende Joanna jammer genoeg missen, maar gelukkig waren er nog 7 andere natuurgeile dames, en daarvan ging toch zeker de helft helemaal los. Met name de spaanse garde was heerlijk, en natuurlijk kon Gundula er zoals altijd geen genoeg van krijgen. Kitty is helaas niet meer tot enig enthousiasme te brengen op de mat (jammer, want aan de bar is ze heel gzellig en spraakzaam).

Het leuke is dat er bij zo'n bezetting voor iedereen wel wat leuks bij is. Als je van MILFS houdt, en/of van siliconen, dan kun je niet om Jessy Cumbitch heen. Maar als je van puur natuur houdt, ga je met Sanne of Viola aan de slag.

Organisatie zoals altijd top, prima buffet en bar en niet al teveel mannen (maar genoeg om de naam van deze parties eer aan te doen :cool:).

Het was dus weer een spetterende sperma party! :biggrin:

hansdordt
28 maart 2014, 19:52
Onder voorbehoud met een maat de 29e naar deze gangbang.

cumslut1
29 maart 2014, 00:07
Ik was er in januari, toen was de vehouding man-vrouw niet goed. Maar men heeft geleerd.
Was er afgelopen dinsdag en wat een geil feestje. Druk maar niet te druk. Lekkere geile vrouwen die gewillig hun kutjes aanboden. Eerst testen en dan naar de geile wijvenshow. Daar werd goed gebruik gemaakt van de aangeboden kutjes en na een kwartier was er dan ook geen kut meer die niet met sperma gevuld was. Op eentje na want die deed het alleen safe.Als 1e Kitty geneukt maar zij is erg passief, toen maar op de vrijgekomen Jessy Cumbitch mijn lusten botgevierd. Heerlijk zo'n gebruikte spermakut waar het zaad uitloopt en waar je zo weer naar binnen mag met het zaad van mijn voorganger bij Kitty nog op mijn pik. Zij is het tegengestelde van Kittty en vuurt je aan om je sperma in haar kutje rein zu spritzen hetgeen ik dan ook deed, het was al haar 6e portie en haar kut liep al lekker over. Strak is het niet meer (daarvoor heeft ze al teveel palen binnen gehad) door al die sperma maar het is wel heerlijk romig van binnen en het is net een pornofilm waar jezelf inzit,.

Wie wel strak en ook zeer romig aanvoelde was Sanne, mijn hemel dit tienersletje is strak. Hier voel je nog echte weerstand om je pik en zij is voor alles te hebben. Zij krijgt er eentje in haar kut en tegelijkertijd is ze deeptroath aan het pijpen tot ze bijna aan het kotsen komt.
Met haar hoofdje half van het bed en dan krijgt ze er weer een lading bij in haar kutje, wisselen en de volgende pompt het strakke spleetje helemaal vol. Als ik de 2e keer op haar duik om haar vol te duwen met een nieuwe lading zaad is haar kutje niet meer te zien door het witte spul dat er tegenaan geplakt is. Ik heb het met mijn pik maar opgeveegd en haar de zaadcocktail samen met mijn zaad in haar kut gespoten. Dank je wel zegt ze. Heerlijk zoals ze aangemoedigd wordt door de mannen eromheen; goed zo neuk maar lekker, laat je maar volpompen, goed zo sletje, hard we moeten het horen. Kijk haar kutje eens overlopen, zaadsletje en hoe harder het commentaar hoe meer zaad ze wil. Als laatste Gundula nog een paar keer afgetankt en ook dat is een jonge slanke zaadslet die echt pervers is en zich dubbelvaginaal liet volspuiten. De man die met mij haar kutje op hetzelfde moment vulde kwam eerder klaar dan ik. Het was een heel apart gevoel om die pik te voelen samenknijpen en te spuiten in de kut van Gundula terwijl je er zelf nog inzit. Gundula kneep met haar spermakutje toen hij begon te spuiten en toen kwam ik ook. Mijn pik zat onder het zaad en ik wist dat het niet alleen mijn zaad was. Gundula kneep het over mijn pik nog wat uit en was toen ook wel even aan een pauze toe. Ik ging douchen en kwam Gundula tegen in de kleedruimte.
Zij moest plassen en wilde naar het toilet gaan. Ik gaf aan dat ze mijn witte met sperma besmeurde staaf in de douche ook kon schoonpissen. Ik vind het zo'n mooi gezicht als een vrouw over je heen stapt, haar pisgaatje op je pik richt en er dan zo'n mooie harde straal uit spuit die je dan heerlijk nat maakt. Pervers als ze is was ze daar wel voor in. Ik ging zitten in de douche, speelde met mijn pik en zij piste zich leeg. Een hele lading sperma kwam mee, bedankt jongens. Daarna zette ze zich nog even op mijn paal en er weer af en hij kwam, zoals gewoonlijk na zo'n behandeling, nog een keer tot spuiten.
Heerlijk, ik was ook echt aan het einde van mijn kunnen en ben tevreden, met de complimenten aan de organisator, naar huis gegaan.

Gezien de line-up ben ik er de 29e weer bij en ga dan weer al die zaadkutjes volpompen. Ik wil de volgende keer ook de volgespoten spleetjes uitlikken en de met sperma gevulde bekjes lekker spermatongen, daar zijn die sletten wel voor in. They love CUM.

Dit was mijn 2e party bij Spermagames maar ik ben er vaker bij. Wat een heerlijk lekkere geile ranzige exterem zaadparty met heerlijke geile zaadsnollen die alle sperma met plezier in alle gaten absorberen en nooit genoeg hebben. Tot de volgende keer.

Brownie69
22 april 2014, 13:11
Ik zie zojuist dat Gundula aan het Spermateam is toegevoegd. Nu heb ik nog niet het genoegen gehad om haar eens heerlijk te kunnen nemen maar de videos op het internet met haar liegen er niet om. En als ik de line-up voor volgende week eens bekijk, gaat het een fantastisch ranzige dag worden. Ik kan niet meer wachten :)

Hobbele
22 april 2014, 18:32
Wat een ranzige boel op die spermagames.:angst:
Vraag me af of dit allemaal wel goed is voor je gezondheid??:confused:

Maarja, wie ben ik? Ben zelf ook niet vies van een beetje "out of the ordenary". Wie anders dan Hobbele haalt het zich in z'n hoofd om zijn favo dvp in het Mercure hotel te Duisburg onder te dompelen in een bad gevuld met Moët et Chandon en haar daarna helemaal schoon te likken.....:biggrin: En wel van top tot teen inclusief elk gaatje....hmmm...jammie.....:tongue:
Tja, dat zijn pas feestjes. Niet goed voor je banksaldo. Maar ach, ge leeft maar ene keer niet?:freu:



http://www.youtube.com/watch?v=MnqrlQ3uOXk

MiniME
22 april 2014, 20:09
Ik zie zojuist dat Gundula aan het Spermateam is toegevoegd. Nu heb ik nog niet het genoegen gehad om haar eens heerlijk te kunnen nemen maar de videos op het internet met haar liegen er niet om. En als ik de line-up voor volgende week eens bekijk, gaat het een fantastisch ranzige dag worden. Ik kan niet meer wachten :)

Gundula is al vaker bij SG op bezoek geweest (en ook al jaren op andere parties actief) en is in het echt minstens zo ranzig als op haar video's, dus be prepared!

Pummie
24 juni 2014, 23:53
Iemand nog recentelijk hier geweest?

AntonGb
23 oktober 2014, 23:29
Komende dinsdag 28-10 is er weer een AO party in Wülfrath. Ik ga er met een vriendin heen. Het is voor ons beide de eerste keer, maar het lijkt ons ongelofelijk geil na al die verhalen hier. Zijn er nog meer mensen van hier die van plan zijn te gaan?

MiniME
24 oktober 2014, 08:04
Komende dinsdag 28-10 is er weer een AO party in Wülfrath. Ik ga er met een vriendin heen. Het is voor ons beide de eerste keer, maar het lijkt ons ongelofelijk geil na al die verhalen hier. Zijn er nog meer mensen van hier die van plan zijn te gaan?

Weet nog niet of het lukt, maar jullie gaan je zeker vermaken bij SG. Is enorm geile bedoening, zeker met vamps zoals Jessy Cumbtch erbij, maar ook Sarah Ann (ziet er uit als een teeny, maar is al weer midden 20) is niet te versmaden (zeker als jouw vriendin ook van vrouwen houdt :cool:).

Organisatie is altijd top, zeer verzorgd, met heerlijk buffet, etc.

Misschien tot dan, maar iig heel veel plezier!

lp69
24 oktober 2014, 19:21
Leuk, dat je een vriendin meeneemt. Welkom zou ik zeggen. Ik ben er ook. Mijn ervaringen kun je vinden onder mijn naam. Ik zie jullie graag en babbel graag bij. En wie weet meer :freu:

Tot in Wulfrath.

AntonGb
24 oktober 2014, 23:02
Leuk dat er ook mensen van hier komen. Het lijkt ons leuk als jullie even laten weten dat jullie van het forum zijn. Misschien kunnen we nog wat napraten. Voor wat betreft mijn vriendin, ja, die is zeker ook niet vies van vrouwen. Wij zijn van plan om in de middag erheen te gaan en eerst dat eens wat aan te zien. Waarschijnlijk gaan we snel genoeg naar de speelruimtes, waar zij geneukt kan worden. We verheugen ons enorm!

AntonGb
24 oktober 2014, 23:04
PS: BI vrouwen zijn dus welkom, maar hoe zit dat met BI mannen? Daar wordt in de meeste clubs toch behoorlijk argwanend tegenaan gekeken.

lp69
25 oktober 2014, 12:57
Leuk dat je het onderwerp noemt:lostit:. Daar ligt een beetje een taboe op, lijkt het. Wordt hier nog weinig over geschreven, terwijl je in genoeg gelegenheden alles en iedereen:smile2: met elkaar bezig ziet. Vooral vrouwen lijken daar extra geil :annieengel:van te worden. Dus wie weet wat voor reacties er hier komen. Afschieten:wand: of een nieuwe trend hier erbij :freu:

Nibor76
25 oktober 2014, 13:46
Hij had het over bi mannen.

Nou lees ik wel eens verslagen waarbij een man na een spermabukake het sperma van alle andere aflikt op het lichaam of na een creampie gangbang gulzig het kutje uitlikt/zuigt.
Ik vind dat nog tot daar aan toe als dat bi is ok so be it, whatever turns him on.

Maar mannen die andere mannen pijpen/rimmen of neuken nee laat dat geen trend worden binnen de hetero mannen hoeren scene.

Daphne
26 oktober 2014, 20:21
Ik ga ook dinsdag naar Wulfrath, met een vriend.
Heeeeel erg benieuwd, en last van gezonde spanning... :)

Hammie
27 oktober 2014, 08:44
Beste medeijsberen,

Ik wil morgen voor de eerste keer de AO party bezoeken ( overigens wel ervaring met gangbangs maar nog geen AO bezocht). Omdat ik het toch wel leuk vind de voor en napret met iemand te delen zoek ik nog mensen die samen willen rijden. Ik vertrek vanuit Eindhoven en neem graag iemand mee. Zou er wel het liefste meteen bij de aanvang van de party willen zijn. Stuur me maar even een PB wanneer jullie interesse hebben!

Daphne
27 oktober 2014, 11:22
LOL!
Ik bedacht me later pas, dat die man hier die met een vriendin gaat, en ik, die met een vriend gaat, wel eens bij elkaar kunnen horen. Totaal niet op de naam gelet. En lekker handig als je niet weet wat voor naam de ander heeft bedacht voor het account hier.
Maar ik ben er nu (zonder navragen) toch wel zeker van dat dat klopt. Haha!
En ik dacht al: leuk! Nog een stel van dit forum, maar dan had ik dus lang kunnen zoeken (tot ik een spiegel tegen zou komen).

MiniME
27 oktober 2014, 16:01
LOL!
Ik bedacht me later pas, dat die man hier die met een vriendin gaat, en ik, die met een vriend gaat, wel eens bij elkaar kunnen horen. Totaal niet op de naam gelet. En lekker handig als je niet weet wat voor naam de ander heeft bedacht voor het account hier.
Maar ik ben er nu (zonder navragen) toch wel zeker van dat dat klopt. Haha!
En ik dacht al: leuk! Nog een stel van dit forum, maar dan had ik dus lang kunnen zoeken (tot ik een spiegel tegen zou komen).

:rofl:

Zelf dacht ik eigenlijk al vanaf jullie eerste post dat jullie bij elkaar hoorden, maar goed te horen dat dit dus ook zo is :-)

Veel plezier morgen!

Vendezz
28 oktober 2014, 05:55
Als de werkzaamheden het toelaat zal ik es kijken.. Mis wel meer dan dat ;)

lp69
10 november 2014, 18:29
Op 28-10-2014 weer naar Wulfrath. Zoals gewoonlijk altijd goed. Ik kom tegenwoordig een kwartier later binnen, dan zijn de kutjes al een keer doorgepompt en hoef ik bij de deur niet een tijd te wachten op de test. Leuke ontvangst weer en snel naar binnen. Ik ga niet alles herhalen, want in feite is het elke keer goed, welke sletten er ook liggen om zich vol te laten lopen of je leeg zuigen. Wat mij wel opvalt dat al die sletten je helemaal leeg zuigen zonder te morsen zoals in de films. Alles gaat gewoon het mondje in. Niets ernaast :freu:

Deze keer was iets opvallends, er waren een dik uur na de start maar liefst 3 stellen naast de betaalde profsletten. Uiteraard Daphne hiervoor al genoemd, maar ook een Belgisch stel voor de tweede keer. Die komen wat langzamer op gang, maar eenmaal op gang bijna niet meer te stoppen. Daphne ging er in de eerste ronde gelijk helemaal voor. Nog even geprobeerd of fisten ging, ondanks een normale dikke pik, heb ik kleine handjes, vaak lukt het, maar bij Daphne niet. Strakke kut dus, ondanks het vele zaad wat er al inzat. Dan mijn paal er maar weer in en doorpompen. Lekker wijf. :blume:

Daarnaast was er nog een nieuw stel. Zij slank en hij wat groter. In de start was hij enkel het neuken van zijn partner aan het filmen. Met toestemming van de organisatie en met verzekering van dat er enkel kut en lullen opgenomen werden. Echter er even bijgestaan en zag al rap de camera met het heftige neuken van zijn slet alle kanten opgaan inclusief gezichten. Ik pas dan maar even. Je weet maar nooit waar je dan ineens online staat. Van mij hoeft dat filmen niet.:heul:

Na een uurtje was de batterij leeg, van de camera dan en hij neukte haar wat later op de bank van achteren, zij zittend op hem. Ik ben ook de beroerdste niet en duwde mijn paal er aan de voorkant in. Duurde te kort om te spuiten en zij moest het ook opgeven. Nog iets te heftig schijnbaar. Meer oefenen slet. Gaan die gaatjes dan vanzelf aan wennen dat er een paar tegelijk naar binnen gaan. Voor de rest ook een lekker wijf. Net als de rest, er was er niet een die minder meedeed.:liebe2:

Het eten was weer goed, de drank werd vlot geschonken, geen alcohol, dus ook geen ellende. Geen geduw, de meesten neukte liever geduldig een volgespoten kut, dan een zonder zaad. Kortom, een geslaagde middag met veel neuken, pijpen, zaad. Op naar de volgende keer. :annieengel: