PDA

Volledige versie bekijken : Bordeel in rijtjeshuis? Bewoonsters ontkennen



Big30
1 juni 2013, 08:56
http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3448623/2013/05/28/Bordeel-in-rijtjeshuis-Bewoonsters-ontkennen.dhtml


Bewoners van het Walter Gropiuserf in Amersfoort vermoeden dat in hun straat een bordeel is gevestigd. Zij melden dit in een alarmerende brief aan leden van de gemeenteraad. Een jonge vrouw die het pand zegt te bewonen, spreekt de aantijgingen tegen.

'Sinds begin mei zijn er bij ons in de straat nieuwe mensen komen wonen,' schrijft een groep die zich 'de bewoners van het Walter Gropiuswerf' noemt in de brief aan raadsleden. 'Met de komst van de nieuwe bewoners is er veel aanloop in de straat. Mannen komen bellend en zoekend de straat in en zijn vervolgens gedurende vijf minuten tot een uur in het huis. Dit begint 's ochtends om ongeveer half tien en gaat door tot 's avonds elf uur. In het weekend nog later.

'Wij hebben het sterke vermoeden dat er in dit pand prostitutie plaatsvindt. Enkele dames vertrekken ook met enige regelmaat met een taxi of vertrekken met de aanwezige man.'

Autobahn
4 juni 2013, 13:48
kan ook echt niet daar,is buurt met veel kinderen. niet handig van de dames en groot gelijk vanuit de buurt.

Bluebear
4 juni 2013, 17:34
4319

Wat een ge-emmer om een paar bejaarde dames in een rijtjeshuis. Altijd leuk, oppas oma's in de buurt. En ook altijd lekker is die zelf gebakken cake! :rolleyes: :tongue:

dasnietzofijn
4 juni 2013, 19:30
Volgensmij een normale dag voor drie vrijgezelle dames in 1 huis.