PDA

Volledige versie bekijken : Lina Club La Vita



janb
7 juni 2013, 22:21
Lina, vaste gasten weten het wel, ja die danseres met het rondste kontje ooit gezien, vandaag voor het eerst in la vita voor meer dan alleen dansen.
Ze was een beetje nerveus, ik was de eerste , ze wou Angelique mee voor ondersteuning, dit moest noodgedwongen een trio worden, ik heb maar ingestemd, er zijn tenslotte ergere dingen.

krukar
7 juni 2013, 23:02
Lena is nu ook dvp? Hmm, dat maakt het heel verleidelijk om weer eens hier langs te gaan... :)

rob333
8 juni 2013, 15:18
Ik denk dat het inderdaad om Lena gaat (en niet Lina). Zij was er ook tijdens Vatertag (hemelvaartsdag). Ze deed de dansshow en deed ook mee in de gang-bang / orgie en als het nodig was (wanneer iemand moeite had met klaarkomen) een kamergang. Toen meestal ook samen met Angelique. Helaas heb ik geen gebruik mogen maken van dit droomduo!

Lena is er sinds kort elke vrijdag. Zie ook de aanwezigheidslijst. Dat zij ook kamergangen doet is nieuw voor me. Ik sluit me dan ook aan bij de opmerking van Krukar :-)

janb
9 juni 2013, 06:22
het was puur porno, op haar hals ketting staat Lina op de site van Lavita Lena

janb
9 juni 2013, 06:25
het gaat om die blonde meid met dat ronde kontje die vroeger de dans shows deed, gaat nu mee naar de kamer.

krukar
9 juni 2013, 10:28
Ik ken haar als Lena (zo spreekt ze zelf haar naam i.i.g. uit), maar misschien spreek je "Lina" uit als Lena waar ze vandaan komt :)

rob333
10 juni 2013, 09:40
Volgens de aanwezigheidslijst is Lena (Lina) er nu op woensdag en zondag. Ik leid hieruit af dat ze gestopt is met de dans-show op vrijdag en nu inderdaad (zo nu en dan) als dvp werkt :-)

Wel jammer dat mijn "vriendinnetje" Nikol gestopt is, evenals de sympathieke Evelyn...

janb
10 juni 2013, 22:14
Nikol is eruit gezet, ze gaf alleen top service aan de mannen die ze leuk vond

rob333
10 juni 2013, 22:30
Dat geloof ik niet. Ik heb haar in actie gezien tijdens een drukke dag en had niet de indruk dat ze mannen negeerde. Ik denk eerder dat de andere dames jaloers waren vanwege haar grote populariteit (en dito omzet).

janb
11 juni 2013, 23:19
Heb het niet zelf bedacht, ik heb met haar gekamert en vond het top en een bijzonder aardige meid, ik vroeg aan Angelique waar ze was ik te horen wat ik hiervoor schreef

rob333
11 juni 2013, 23:29
Oke, toch goed om te weten, al denk ik nog steeds dat de waarheid waarschijnlijk iets anders in elkaar zit. Ik heb alleen maar positieve dingen over haar gelezen. Dan is het toch een beetje vreemd dat zo'n pareltje eruit wordt gezet? Maar ik gun Nikol een beter leven buiten het club-circuit. Het is een slimme, vrolijke meid, die in de sexbranche waarschijnlijk vooral afgestompt zou raken en haar glans zou verliezen. Ik ben wel er nieuwsgierig hoe het met haar gaat. Als iemand dat ook nog te weten komt, laat het dan svp even weten. Misschien heeft ze haar oude leven als verpleegkundige weer opgepakt. Wat een feest voor die patiënten ;-)