PDA

Volledige versie bekijken : Beste recensie van de maand Juni 2013 (Jury aamu)



Ascari
1 juni 2013, 01:33
De derde en laatste periode zit er op. Dit keer waren er weer goede recensies van "The Usual Suspects" (http://www.moviemeter.nl/images/covers/large/0/233.jpg) zoals SFL, vrije jongen, Wijze grijze en rob45.


Wie vielen mij het meest op?

fijnschieter: hoewel niet genomineerd de vorige periodes had deze connaisseur van donkere dames toch een sierlijke recensie in de pen. Samen met zijn collega waren ze in de minderheid ten opzichte van het vrouwenvolk in Magnum, de verhoudingen waren laten we zeggen 5 tegen 1 (http://www.youtube.com/watch?v=0bAFITGnjrg).
Lees verder. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=316688#post316688)

vrije jongen: was wederom op dreef en schreef een vermakelijke recensie over Panthera. Hij stelt vast dat er een schrijnend rubber tekort is in Duitsland (verklaart gelijk de opkomst van de AO clubs!). Ook wijst hij dames af die niet zoenen, geheel volgens de statuten van de gentlemen club "kritische ijsberen". :freu: Lees verder. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=316818#post316818)


De winnaars van deze periode zijn:


noglangnietuitgewandeld a.k.a. NLNU: Hij reist door stad en land om zijn producten en diensten aan de man (en vrouwen) te brengen in Duitsland terwijl "mevrouw uitgewandeld" braaf naar alle bingo's en tupperwearpartys gaat. Er is waarschijnlijk geen deelstaat in Duitland waar hij zijn snikkel niet heeft uitgelaten. Wat mij de betreft één van "godfathers" van het hoerenlopen. Zelfs in het preutse Bayern weet hij een hoerenkeet naar zijn smaak te vinden. Lees verder. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13022-FKK-Hawaii-Saunaclub-Ingolstadt&p=316424#post316424)


aamu: deze kilometervreter gezegend met een fotografisch geheugen schudde de ene na de andere recensie uit zijn mouw. Gemakkelijk zou je denken ware het dat de meeste recensies gingen over neukpartijen van het vorige jaar. Zijn recensie over Maleisie (http://nl.wikipedia.org/wiki/Maleisi%C3%AB) is wat mij betreft wel het kroon op zijn werk van deze maand. Lees verder. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26389-Kuala-Lumpur-Maleisi%EB&p=313459#post313459) Hierbij benoem ik deze "jonge ijsbeer" ook tot mijn rechtmatige opvolger. Ik wens hem veel wijsheid toe als Jury van de maand juni!


Zo het zit er op voor mij op! Ik denk dat ik meer recensies in mei heb gelezen dan de afgelopen drie maanden en is mijn eigen schrijfwerk ook nauwelijks van de grond gekomen. Desondanks heb ik mijn taken met veel plezier vervult. Ik wil iedereen bedanken voor hun bijdragen en voor het ordelijke verloop deze maand! :)

Groetjes Ascari

Badslippers
2 juni 2013, 15:52
Eerste recensie over "Partytreff Xanten" versie 2.0 door Nibor (versie 76.0). Makkelijk leesbaar. Graag had ik wat meer info over de "Live action" maar een mens kan niet alles hebben.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=317533#post317533

Big30
2 juni 2013, 18:15
Alle prijswinnaars van de afgelopen maand van harte gefeliciteerd!

Ascari bedankt voor de de manier waarop je de afgelopen maand als Jury je werk hebt gedaan.

@aamu ik hoop dat je de uitdaging aan wilt nemen als Jury. Tis heel simpel, jij bepaalt wie wint en deelt na 10,20 30 dagen steeds 2 vrijkaarten uit aan degenen waarvan jij vindt dat ze die verdienen. In hoeverre je rekening houdt met nominaties bepaal ze zelf met je regels.

aamu
3 juni 2013, 09:49
Zo dat was wel even een verrassing gisteren toen ik het bovenstaande las! Ascari bedankt voor het vertrouwen om het jury-stokje over te dragen aan deze toch nog wel Jonge IJsbeer, en ook bedankt voor de waardering en het kaartje :) Dank ook iedereen die genomineerd heeft en eigenlijk iedereen die de verhalen met plezier gelezen heeft.

Ik zal het juryschap accepteren voor deze maand en de uitdaging aangaan. Later deze dag kunnen jullie een uitgebreider schrijven verwachten met zaken waar ik op zal letten. Maar laat dat jullie niet tegen houden om in te neuken en al de nodige escapades op het forum te beschrijven ! :)

aamu
3 juni 2013, 17:24
Zoals eerder vandaag beloofd hierbij een update over hoe ik de zaken tijdens de maand Juni zal beoordelen.

Nominaties:
Ik ga er vanuit dat ik deze maand veel meer recensies zal gaan lezen dan in de maanden hieraan voorafgaand. Een van de reden om het juryschap ook te accepteren. Ik hoop dan ook zelf een hoop nuttige informatie op te doen en de pareltjes te ontdekken en te kunnen belonen :) Zeker zal ik mijn eigen onderzoek doen, maar realistisch gezien zal ik toch een hoop op nominaties gaan leunen om mijn aandacht naar bepaalde recensies te trekken. Zonder nominatie maak je een kans, maar met nominatie maak je dus meer kans dat ik je recensie onder ogen krijg.

De +1’s zal ik als waardering tussen schrijvers onderling zien, maar niet tot weinig meenemen in het eindoordeel. Het is ook eigenlijk leuker om te lezen waarom iemand een recensie goed vond en nomineert dan alleen een +1, dus gelieve iets van commentaar toevoegen. Veel mooie recensies worden inmiddels wel gevonden en genomineerd door de actieve lezers en posters, maar mocht je een prachtige recensie hebben geschreven die ondergesneeuwd is in een discussie? Breng hem ook zelf even aan de aandacht, als je wilt meedingen naar een prijs.

Criteria:
Hoewel ik een aantal criteria zal hanteren ga ik geen strikte puntentelling bij houden op basis van aanwezigheid deze criteria. Het feit dat alle ingrediënten gebruikt worden, resulteert namelijk niet altijd in een goed eindresultaat.

Waar ik op zal letten:

Complete verhalen
Deze maand willen we graag jullie complete (club) ervaring meebeleven. Van entree tot aftocht; uiteraard inclusief alle smeuïge details binnen de club en de kamers.
Damesinfo
De omgang en het kiezen van dames is een belangrijk onderdeel van een bezoek naar mijn idee. Daarom stel ik de volgende info altijd op prijs:
- Welke dames waren er aanwezig
- Welke dames heb je gesproken/iets mee beleefd
- Welke dames heb je mee gekamerd
- Welke dames zou je de volgende keer willen kameren?
- Welke dames heb je niet gekamerd en waarom niet
Taal/Schrijfstijl
- Gelieve in het Nederlands te schrijven, het is voor mij al moeilijk genoeg om mijn staande te houden bij verbale Duitse communicatie, laat staan schriftelijk.
- Het spreekt wellicht voor zich, maar leesbaarheid en alinea’s zijn een pre.
Originaliteit
Probeer eens wat anders; een nieuwe club, een nieuwe dame. Of doe het op je eigen manier.


Aan een ieder een mooie maand toegewenst, dat er veel en goed geneukt mag worden. Eindelijk de zon eens mag schijnen, zodat er ook in de tuin eens goed gerollebold kan worden, zonder dat de snikkel kans heeft te bevriezen. Uiteraard veel lees en schrijf plezier toegewenst en aan een ieder succes. Kom maar op met die verhalen :)

rob45
3 juni 2013, 22:42
Ik zal de aftrap wel verrichten deze periode met een dikke nomi voor Ma doare in pula die door hordes donkere meiden word belaagd :D in Magnum en tenauwernood ontsnapt met Roemeense Guliana.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=317742

gignnl
4 juni 2013, 01:28
En ik dacht dat mijn forumnaam al moeilijk was,maar het kan erger Ma Doare in Pula krijgt een nomi voor zijn Magnum verslag https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=317742

gignnl
4 juni 2013, 01:31
Komende week ga ik naar de Hangover3,Badslippers had er maar een na de verjaardag van het combimeisje dat werd opgeluisterd door een aardig promillage https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317614#post317614

rob45
4 juni 2013, 06:46
Komende week ga ik naar de Hangover3,Badslippers had er maar een na de verjaardag van het combimeisje dat werd opgeluisterd door een aardig promillage https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317614#post317614

Natuurlijk nomineer ik Badslippers in Living Room mee met wederom een smakelijk verhaal.

Ma doare in pula
4 juni 2013, 16:24
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=317790#post317790

Nominatie voor BP

Badslippers
4 juni 2013, 21:41
Maar eens even een drie-tal "Living Room" recensies nomineren. Waarom? Natuurlijk eerst omdat de schrijvers zich de moeite hebben genomen om hun avonturen en belevenissen met ons te delen door deze berichten te schrijven. Ten tweede omdat ze een gevarieerd beeld geven hoe ieder een clubbezoek ervaart en ten derde vanwege de damesinfo.

Magic-G gaat op zaterdagmiddag naar "LR" en belandt in een tent met een totaal sfeerloze atmosfeer. Ik kan hem alleen maar bevestigen want er was inderdaad bar weinig te beleven. Gelukkig trok het vanaf een uur of 18 aan. Toch is dit een manco wat ik ook signaleer. Van 12 tot 17 niks te doen. En zo na 24:00 houdt het ook wel zo'n beetje op.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317626#post317626

Deket daarentegen wipt zich het wit uit zijn ogen en beleeft een hitzige trio met 2 topgirls.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317789#post317789

Met Vrije Jongen heb ik nog wat gekletst en we waren het erover eens dat het nou niet direct een topvrijdagavond was. "Ik ben al een hele poos niet meer in Living Room geweest maar ik kijk weer tegen allemaal dezelfde gezichten aan", zo merkte hij op. Inderdaad, de Roemeentjes zijn behoorlijk honkvast en het was me nou niet direct een geile, swingende hoerentent maar meer een wat gezapig vrijdagavond café.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317820#post317820

Dan las ik nog een zeer uitgebreide recensie van dre195mm. Waar zou trouwens die 195mm op slaan? Ik begrijp dat het overnachten in "Xanten" zich nog wat moet zetten wat betreft beprijzing en bezetting en (niet onbelangrijk) de mogelijkheid tot neuken op die kamers. Nominatie voor hem.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=317817#post317817

Grappig was het onderstaande commentaar van Ma Doare in Pula. Ik "QUOTE" het grootste gedeelte voor het gemak maar even


1.
Ik vind het ook niet raar dat mensen reageren op allerlei kwatsverhalen. Ik moet niet veel zeggen, maar ik kan me voorstellen dat mensen het forum raadplegen om wat informatie te vinden over een bepaalde club of bepaalde dame. Die informatie kun je dan zoeken tussen allerlei kwatsverhalen over clubbezoeken: beer A is weer in club B geweest en schrijft een recensie waar je de halve zaterdageditie van de Telegraaf mee kunt vullen en het gaat dan over dat hij beer B heeft begroet, beer C heeft gesproken en aan de plasser van beer D heeft gezeten en nog veel meer irrelevante onzin. Een aantal recensies zijn niet meer bedoeld om informatief te zijn, maar puur een soort van pseudo roman met klets en sterke verhalen met de beer in de hoofdrol en slechts dienend om een gooi te doen naar de winst van een vrijkaartje. Aan het eind van het verhaal blijkt dat er tussen de shitload aan woorden en regels, niet of een half uurtje is geneukt. Ik kan me wel voorstellen dat dat irritatie opwekt bij mensen.


Kijk, dan kan ik het niet laten om even te zoeken wat de beste kerel allemaal heeft geschreven. En dat zullen zeker geen "Kwatsverhalen" zijn. Helaas, ook Ma doare in Pula komt in aanmerking om de halve zaterdag editie van de "Telegraaf" met zijn bijdrages op te sieren. In onderstaande "Link" kun je lezen over loslopende honden, een hilarisch interieur, rondzwervende pizzadozen en dat Duits een kuttaal is.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen/page14&pp=1

Ja ik weet het, het is een beetje flauw en daarom nomineer ik zijn "Magnum" bijdrage. Vooral omdat hij een origineel idee oppert namelijk het merken van de ijsberen middels een fleurig polsbandje. Normaliter dragen dames juist een polsbandje ten teken welke service zij bieden. Althans in bepaalde tenten. Ik ben al benieuwd wat voor een bandje ik zal krijgen.
Nominatie Ma Duare in Pula.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=317742#post317742

rob45
4 juni 2013, 22:56
Ja ik weet het, het is een beetje flauw en daarom nomineer ik zijn "Magnum" bijdrage. Vooral omdat hij een origineel idee oppert namelijk het merken van de ijsberen middels een fleurig polsbandje. Normaliter dragen dames juist een polsbandje ten teken welke service zij bieden. Althans in bepaalde tenten. Ik ben al benieuwd wat voor een bandje ik zal krijgen.

Dat zal een bruin bandje zijn waarop de code "SKA" zal staan.
Staat voor "Service Kanaal Anaal"
:D

Toulouse-Lautrec
5 juni 2013, 11:42
Nominaties voor schrijvers die in staat zijn een krachtig, helder en kort advies te geven.

De actuele situatie:
--------------------------------------------------------------------
de ene keer neemt ze me mee naar ongekende (verslavende) hoogtes,
en de andere keer spuwt ze me uit en trapt ze me plat.
--------------------------------------------------------------------

rmjhexe in: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29525-Hannabel-Annabel&p=317831#post317831

bleubear in: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29525-Hannabel-Annabel&p=315640#post315640

rob45
5 juni 2013, 14:59
@Big30 : Ik zou bovenstaande nomi verplaatsen naar "Juni/Jury Amuu" Dan blijf het voor hem ook overzichtelijker.


Note MJ: verplaatst!

Toulouse-Lautrec
5 juni 2013, 18:10
Heel attent van rob45 die ontdekte dat ik even onzorgvuldig was geweest.

bad pritt
6 juni 2013, 09:05
Ik nomineer zelden in deze vriendenrubriek, bulls pen,homorubriek en holmaat cafe.
Maar nu met een frisse jury wil ik toch wel weer eens aan het nomineren slaan;

1. Van Lotje Gekrikt, die weet wat ie wil , de slankste meiskes in elke club, in fkk Alina worden er weer 3 zijn prooi:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=318023#post318023

2. Dre 19,5 mm die zich goed vermaakt in PT Xanten en een chronologisch verslag aflevert, zozeer zelfs dat hij spreekt van mijn schatje en mijn vrouwtje, zou hij er als klant of als pimp komen?:biggrin:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=317817#post317817

3. Vrije jongen voor zijn Neby verslag, kleine puffs zijn het leukste maar niet als je graag in anonieme neukfabrieken verkeerd.
zeer leesbaar, de lange verslagen sla ik over maar dit kom ik zo door en tovert herkenning op mijn smoel.
Ooit maar eens langs gaan en eens kennis maken met de hondjes en deze cult puff.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen&p=317999#post317999

4. Wijze Grijze voor zijn zoveelste PC Bochum verslag, als ze ooit failliet gaan is hij er te vaak geweest, 11 x kameren en dan door naar de eerste hulp voor een vochtinfuus. Niks is deze jongeling te gek. Hopelijk heeft hij met al dat FTeeeeen wel genoeg fruitsap tot zich genomen en kunnen de dames aangaande de smaak ook hoge cijfers uitdelen ?

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=318004#post318004

5 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=318004#post318004). Ik nomineer Ma Doare in Pulla voor zijn verslag van Magnum, een mooie club maar alleen als je er komt als het druk is.
Duidelijk geschreven door iemand die veel clubs gezien heeft en weet wat hij wil, duidelijk informatief, kort en krachtig en daardoor zeer leesbaar.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=317742#post317742

rmjhexe
6 juni 2013, 12:35
4. Wijze Grijze voor zijn zoveelste PC Bochum verslag, als ze ooit failliet gaan is hij er te vaak geweest, 11 x kameren en dan door naar de eerste hulp voor een vochtinfuus. Niks is deze jongeling te gek. Hopelijk heeft hij met al dat FTeeeeen wel genoeg fruitsap tot zich genomen en kunnen de dames aangaande de smaak ook hoge cijfers uitdelen ? Ik nomineer deze scherpe beer ook bij deze!!

aamu
7 juni 2013, 12:23
Zo even een korte update van de jury deze maand.

Ik ben nu helemaal up-to-date met lezen en met het weekend voor de deur wil ik een ieder veel dames van plezier toewensen en vele geile stoeipartijen uiteraard :) Dat er een hoop beleefd mag worden dit weekend. Zelf zal ik wegens andere verplichtingen niet naar een club afreizen, maar mij zondig maken aan iets wat misschien nog wel lekkerder is dan al die dames :)

Dinsdag, aan het eind van de ochtend gok ik zo, zal ik de eerste 2 winnaars bekend maken en heb nu al gezien dat het geen gemakkelijke keuze gaat worden.

anali
8 juni 2013, 13:26
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=318502#post318502

Anali staat voor de volle 100% achter de nominatie van Mr.IJsbeer voor beste recentie van de maand Juni. Als dit geen opwarmertje is voor aan aantal beren voor een bezoek is aan Samya, dan weet Anali t ook niet meer.

Enkele dames gaan het de komende weken nog druk krijgen in Samya!!!

Ace2
9 juni 2013, 06:42
Nominatie voor Hunziker in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=318533#post318533

Megaboob
9 juni 2013, 13:47
Heerlijk verhaal weer van satanic surfer, die en passant nog een leuke E cup spot waarmee het ook nog eens Service met hoofdletter S word met haar, klinkt zeker interessant, dus moet de boobmeister maar weer eens richting frankfurt af gaan zakken....

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1250-The-Palace-(Frankfurt)-Algemeen&p=318601#post318601

Megaboob

Megaboob
9 juni 2013, 13:49
Ook Hercules (Ace2) mag natuurlijk niet ontbreken, de beste man verward al tijden de woensdag voor een donderdag, vandaar dat ik hem nooit meer tref, maar hij beschrijft altijd alles alsof je er zelf bij bent, dus dat maakt een hoop goed:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=318568#post318568

Megaboob

Big30
9 juni 2013, 17:32
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=318502#post318502

Anali staat voor de volle 100% achter de nominatie van Mr.IJsbeer voor beste recentie van de maand Juni. Als dit geen opwarmertje is voor aan aantal beren voor een bezoek is aan Samya, dan weet Anali t ook niet meer.
Mooi geschreven recensie die dunkt me moeiteloos de toets der kritiek kan doorstaan!

egon, Dr. Rammler
9 juni 2013, 18:23
Nomi für Willi69 mit seinem Happy Garden-Bericht....https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=318643#post318643

Ace2
9 juni 2013, 20:02
Nomi für Willi69 mit seinem Happy Garden-Bericht....https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=318643#post318643

Ik nomineer mee

rob45
9 juni 2013, 21:41
Ook Hercules (Ace2) mag natuurlijk niet ontbreken, de beste man verward al tijden de woensdag voor een donderdag, vandaar dat ik hem nooit meer tref, maar hij beschrijft altijd alles alsof je er zelf bij bent, dus dat maakt een hoop goed:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=318568#post318568

Megaboob

Ik nomineer mee want Ace2 kijkt en vergelijkt zich met een "gewone burgervriend" die denkt dat ie ruig bezig is terwijl het voor ons een lacherdje is.Gewoon leven en laten leven zeg ik maar.

Megaboob
9 juni 2013, 23:36
nominatie voor wlli69, die een van mijn all time favorieten weer eens naar voren haalt: Al Bundy!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=318643#post318643

Megaboob

Picasso 1
10 juni 2013, 20:13
Ook Hercules (Ace2) mag natuurlijk niet ontbreken, de beste man verward al tijden de woensdag voor een donderdag, vandaar dat ik hem nooit meer tref, maar hij beschrijft altijd alles alsof je er zelf bij bent, dus dat maakt een hoop goed:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=318568#post318568

Megaboob

Ik tref hem ook zelden, en ontloop zo kennelijk een 'vloek'. Nominatie.

rob45
10 juni 2013, 21:24
Een informatie doch bondige recensie van Zef Kusters in PTX.
Nominatie !!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=318801

Nibor76
10 juni 2013, 21:44
Een informatie doch bondige recensie van Zef Kusters in PTX.
Nominatie !!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=318801
Dan nomineer ik forgetskinnyletsgetfatty in PTX.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=318763#post318763

Ik waardeer het altijd als er kritische gefundeerde berichten komen oftewel een ander geluid :)

Manni1A
10 juni 2013, 22:40
Ich bin für Willi69 :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=318643#post318643

aamu
11 juni 2013, 10:15
Deze maand een hoop goede en leuke recensies gelezen. Ook van nieuwere leden in onbekende hoeken – jammer dat deze dan altijd niet gevonden worden voor een Nomi. Bijvoorbeeld Yogi Bear in de Villa (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11680-Villa-Vertigo-Viva-la-Villa&p=317404#post317404).

Soms kom je dan ook to the point verslagen tegen zoals die van roadnl die voor z’n Freude verslag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=318387#post318387) niet meer dan 4 zinnen nodig heeft. Of het nog kortere PTX verslag ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=318801#post318801) van Zef Kusters die het forum gisteren pas ontdekt heeft en al direct een nominatie toe bedeeld krijgt.

Verder een hoop korte verslagen gelezen – zeker omdat ik er nu meer op zoek was zie je pas hoeveel goede korte bijdragen geleverd worden. O.a. door:

Hansdordt in Alina (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=317580#post317580)
Snor in Sixsens (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=317409#post317409)
Naughty in Dolce Vita (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=317784#post317784)
Deket in Living Room (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317789#post317789) even als Magic-G ook in de Huiskamer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317626#post317626).
van lotje gekrikt in Alina (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=318023#post318023)
Joo die in een leeg Eden (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=318357#post318357) toch nog een vrouw weet te strikken.


Had verwacht een hoop GT verslagen te lezen, maar met een 5 tal viel me dan best mee qua hoeveelheid:

Kempie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=317570#post317570)
dennisw (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=317573#post317573)
Broodpoot (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=317661#post317661)
Hunziker (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=318533#post318533)
En uiteraard Ace2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=318568#post318568), die mijmerde bij de rand van de Gouden Tuin.

Populaire Horny Gebeurtenissen slechts 1 verslag van Willi69 over Al Bundy en iets met grillen (denk ik) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=318643#post318643).

Ook de partytreffs / paushals worden goed vertegenwoordigd door onder andere Nibor76 met als eerste met een verslag van Xanten 2.0 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=317533#post317533), maar al snel volgen der lickmeister, Rezaes en dre195mm met positieve verhalen over het nieuwe Xanten, waarna de spesjalist van de groene toren ook langs gaat en verslag uit brengt en samen met forgetskinnyletsgetfatty wat tegengeluid geeft ten opzicht van de lofzang van de eerder genoemde heren.

Over PT Dorsten (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=317323#post317323) door Benijsbeer die ook nog eens een once-in-a-lifetime meemaakt in Sharks (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=318520#post318520).

Uiteraard blijft PC Bochum niet achter als Wijze Grijze met zijn maat Wijze Stijve consistent de lat voor verslagen weer eens hoog legt. Opgefleurd met de gebruikelijke foto’s. Dit keer gingen zij na 11 kamers zich niet meer in een andere club verder. Valt ergens toch wel een beetje tegen, maar we vergeven het duo deze keer.

Kudo’s voor Nacho die een teleurstellende avond heeft in Club Mystique (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6762-Rucphen-Club-Mystique&p=318258#post318258) en dit met ons deelt.

Verder:

Bad Pritt die na een teleurstellende dag stelt dat het ‘pizda cu pere’ is in Acapulco (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=317790#post317790).
Ma doare in pula die Magnum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=317742#post317742) niet hoog op z’n lijstje zet na een zondagmiddag bezoek, waarbij alleen kijken al kopen betekende.
Seksenfun die er achter komt dat SixSens (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=318435#post318435) het aan het winnen is wat betreft de frequentie van het wijzigen van regels ten opzichte van Magnum.
Badslippers laat ook van zich horen uit Living room (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317614#post317614) met wederom een heerlijk weg te lezen stukje, zoals we van hem gewend zijn. Een search op de naam Rimbolina (http://www.google.fr/search?q=Rimbolina) levert slechts 57 hits op, met de originaliteit zit het dus wel goed.
Satanic Surfer die zich goed ingelezen als Koning even Palace (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1250-The-Palace-(Frankfurt)-Algemeen&p=318601#post318601) binnenvliegt.

Deze bovengenoemde beren hebben dus (bijna) allemaal gemeen dat ze in de afgelopen 10 dagen zaken gedaan hebben waar de burgerkennis van Ace2 alleen maar van kan dromen. Ik hoop dat ze dit dan maar als een schrale troost zien dat ze niet in de prijzen gevallen zijn.

Wie zijn dat dan wel in de 1e periode?


:freu:vrije jongen met zijn drieluik van Living Room (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=317820#post317820), World (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=317987#post317987) en Neby (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6986-Dortmund-Club-Neby-Algemeen&p=317999#post317999).
:freu:Mr.IJsbeer met zijn 1e echte verslag van 2 dagen Samya (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=318502#post318502), die duidelijk niet voor het eerst in een club is. Dat we nog veel van hem mogen lezen :)


Beiden gefeliciteerd! :)

masseurke
11 juni 2013, 13:34
Ik tref hem ook zelden, en ontloop zo kennelijk een 'vloek'. Nominatie.

Nou, ik kan er weer een jaar tegen hoor.... Toch nog een nomi voor hem, ik kon weer met je lachen als vroeger ACE!

Big30
13 juni 2013, 17:37
Onze zeer gewaardeerde IJsbeer Knabbel die ook graag op de kleintjes let met zijn IJBF headlines:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

Ace2
13 juni 2013, 18:31
Onze zeer gewaardeerde IJsbeer Knabbel die ook graag op de kleintjes let met zijn IJBF headlines:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

Ik nomineer mee

Willi69
13 juni 2013, 19:22
Onze zeer gewaardeerde IJsbeer Knabbel die ook graag op de kleintjes let met zijn IJBF headlines:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116
http://softopirat.com/engine/data/emoticons/108.gif

Bosco
13 juni 2013, 19:47
Onze zeer gewaardeerde IJsbeer Knabbel die ook graag op de kleintjes let met zijn IJBF headlines:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

Ik doet ook mee!!

Badslippers
13 juni 2013, 20:52
Onze zeer gewaardeerde IJsbeer Knabbel die ook graag op de kleintjes let met zijn IJBF headlines:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

Wat een staaltje creativiteit. Zeer wel verdiende nominatie voor collega Knabbel.

rob45
13 juni 2013, 21:01
Nominatie voor Knabbel !!
Hij heeft zichzelf overtroffen in deze headlines editie en als ik het mag zeggen geef ik drie *** voor deze aflevering.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

gignnl
13 juni 2013, 23:13
En sluit me graag aan bij deze nomi voor Knabbel https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

Goedemorgenallemaal
13 juni 2013, 23:34
In 1 woord : Knabbel

The Joker
14 juni 2013, 09:24
Naar mijn idee is Knabbel minder tijd kwijt met Hamburgers bakken bij de Mac om een vrijkaartje te scoren, dan al die headlines te fabriceren, dus zeker een nominatie waard.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

Boy69
14 juni 2013, 09:52
Nominatie voor Knabbel !!
Hij heeft zichzelf overtroffen in deze headlines editie en als ik het mag zeggen geef ik drie *** voor deze aflevering.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

Ik me volledig bij aan bij de nominaties voor Knabbel.


Grandioos !!!

Mr.IJsbeer
15 juni 2013, 13:59
Via deze weg wil ik graag mijn eerste nominatie geven aan een zekere Knabbel:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116

Mr.IJsbeer
15 juni 2013, 14:01
Mr.IJsbeer met zijn 1e echte verslag van 2 dagen Samya (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=318502#post318502), die duidelijk niet voor het eerst in een club is. Dat we nog veel van hem mogen lezen :)
[/list]

Beiden gefeliciteerd! :)

Dank je aamu, ik zal de vrijkaart goed besteden. Heb een mail van Willem2 ontvangen en beantwoord. Ik ben heel benieuwd hoe het mij in Golden Time weer zal bevallen.

Picasso 1
15 juni 2013, 15:55
Deze schrijver verdient ook eens een podiumplaatsje https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=319279#post319279

Nominatie voor Toulouse-Lautrec voor zijn met foto's aangeklede recensie over Freude 39.

rob45
15 juni 2013, 16:25
Deze schrijver verdient ook eens een podiumplaatsje https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=319279#post319279

Nominatie voor Toulouse-Lautrec voor zijn met foto's aangeklede recensie over Freude 39.

Ik nomineer mee en idd mooi aangekleed met foto's.

Dalton
16 juni 2013, 01:53
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=319354#post319354

Nominatie voor SS.

gignnl
16 juni 2013, 05:50
Toulouse Latrac ontdekt het presalen in Freude.De keren dat ik er was heb ik me in elk geval goed vermaakt,en idd is het meer een middagclub voor een iets ouder publiek.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=319279#post319279

Ace2
16 juni 2013, 06:43
Toulouse Latrac ontdekt het prealen in Freude.De keren dat ik er was heb ik me in elk geval goed vermaakt,en idd is het meer een middagclub voor een iets ouder publiek.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=319279#post319279

Ik nomineer mee

Wijze grijze
17 juni 2013, 15:51
En dan vind je opeens op een mindergelezen plek een steengoeie recensie van een eerstposter over zijn eerste P6-ervaring.
Ook kan hij hiermee een „try before you die ervaring“ van z’n bucketlist afstrepen.
Hij schrijft zo enthousiast, dat ik me niet kan voorstellen dat hij het bij deze ene keer laat zitten.

Lees de ervaring van ijsbeer1975 in Pauschalclub Bochum.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=319438#post319438

Big30
17 juni 2013, 17:25
En dan vind je opeens op een mindergelezen plek een steengoeie recensie van een eerstposter over zijn eerste P6-ervaring.
Ook kan hij hiermee een „try before you die ervaring“ van z’n bucketlist afstrepen.
Hij schrijft zo enthousiast, dat ik me niet kan voorstellen dat hij het bij deze ene keer laat zitten.

Lees de ervaring van ijsbeer1975 in Pauschalclub Bochum.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=319438#post319438
Exact en omdat het een eerst poster betreft (zal het daar bij blijven is de vraag!) een welverdiende nomi voor IJsbeer1975 die heel fraai zijn eerste voetstappen in IJsberenland beschrijft.

gignnl
17 juni 2013, 17:49
De eerste posting van Ijsbeer1975 van de voorzichtige stapjes in de Duitse P6,hopelijk volgen er meer,in elk geval een nomi van mij https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=319438#post319438

gignnl
17 juni 2013, 17:53
Hunziker probeert zijn verdriet over het vertrek van Nicky te verwerken in een zonovergoten GT waar nog echt wel meer,ook niet rokende,toppers te vinden zijn https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=319527#post319527

rob45
17 juni 2013, 20:15
De eerste posting van Ijsbeer1975 van de voorzichtige stapjes in de Duitse P6,hopelijk volgen er meer,in elk geval een nomi van mij https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=319438#post319438

Een drie *** nomi van mij voor deze eerste recensie die binnenklapt op het forum van ijsbeer1975.

noglangnietuitgewandeld
18 juni 2013, 10:20
Nominaties voor:

Koosje12, die een leuke impressie geeft van Pauschalclub Bochum, met foto's en al:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=319045#post319045

En nu we daar toch zijn, ijsbeer 1975, nieuw talent dat een aanmoediging verdient:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=319438#post319438

Ik zie het zo voor me: We kenne toch beter naar GT gaan... Geen gelul, je gaat mee naar Living Room. Punt!
En dat pakte zo goed uit dat ketserr met de hoofdprijs aan de haal ging. Er is nog leven na GT.


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=319268#post319268

Willem2
18 juni 2013, 10:29
Ik nomineer aamu : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Juni-2013-(Jury-aamu)&p=318873#post318873
Na mijn vakantie is het dan makkelijker om kennelijk opvallende berichten na te lezen en om 1 de andere hoofdtaken uit te voeren ....vrijkaarten weg te geven :rolleyes: :biggrin: ;)

:wink2:

aamu
20 juni 2013, 20:15
De 2e periode van de maand Juni is toch best een vruchtbare recensie periode gebleken. Dit ondanks er maar 1 echt weekend in zat. Mijn verwachting is dan ook dat het in de 3e en ook wel mijn laatste periode als jury de strijd goed los zal barsten. Met de deadline voor recensies op de zondagavond, waarbij een ieder tot dik in de nacht achter zijn toetsenboord te vinden is om al het beleefde vuil vanuit de gedachten via de vingers rijkelijk het scherm en het forum op te laten vloeien.

Maar nu eerst de 2e periode tussen 11 en 20 juni. Het weer is nog een beetje onstuimig, hoewel we mooie dagen gehad hebben, helaas niet in het weekend. Deze periode zelf niet de tijd gehad om richting onze oosterburen af te reizen, dus ik moest het doen met jullie verslagen. Gelukkig waren dat er velen en zo ben ik er toch een beetje bij geweest.

Zoals met de vorige prijsuitreiking, want dat is het immers - ik speel tot 3 keer toe de sinterklaas en kan dan maar 2 beren per keer gelukkig maken. De rest grijpt per definitie mis. Ook deze keer weer een overzicht maken van wat ik allemaal gelezen heb, zodat jullie gelijk weer een korte samenvatting met linkjes naar de recensies hebben.

Nominaties:

Laten we eens beginnen met de nominaties

Knabbel met maar liefst 12 nomi’s voor de Fabeltjeskrant (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20285-Headlines-in-de-IJsberenkrant&p=319116#post319116)
ijsbeer1975 met 5 nomi’s op zijn first post in PC Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=319438#post319438)
Toulouse-Lautrec met 4 nomi’s die ongepopt Freude (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-%28voorheen-FKK-Freudenberg%29-Algemeen&p=319279#post319279) verlaat en vervolgens de Freude aanhang over hem heen krijgt.
Hunziker die een handen-wassen campagne start in GT (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=319527#post319527)
ketserr verdwaald in LR (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=319268#post319268), maar alsnog zijn draai vindt.
Satanic Surfer die in zijn 1e alinea een verhaal (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=319354#post319354) beschrijft waar ik aan het relateren, als ik een half uur met 2 zegeltjes onder mijn tong heb gezeten.
Last but not least – koosje12 met een prachtig PC Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=319045#post319045) verslag inclusief foto’s.

ijsbeer1975 is natuurlijk wel een bijzonder geval. De beste jongeman schrijft hier uitvoerig over zijn eerste en - zoals hij zelf aangeeft - laatste paysex ervaring. Hij krijgt daarvoor dan 5 nomi’s en maakt dan ook kans op een prijs. Zoals Bosbeer al meldde bij het Nikky geleuter, kiezen de winnaars deze maand massaal voor GT en mocht ijsbeer1975 ook zo’n vrij kaartje toegespeeld krijgen dan ben ik straks de schuldige dat ijsbeer1975 zich zoals bergm550 gaat afvragen wat er nog in het weekend te doen is als je niet in GT (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34599-Wat-doe-je-als-je-een-weekendje-thuis-bent-en-niet-in-GT-zit ) bent. Gunnen zou ik het hem zeker, maar ik neem deze ijsbeer even voor zichzelf in bescherming.

Qua nominaties iets wat gering, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere verslagen geschreven:

Bablyon:
- savesexer die na 8 uur Babylon (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=318876#post318876) zelf toe is om een ijsje te likken.

Dolce Vita:
- macartuur die PSR naar Hessen ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=319162#post319162 ) verplaatst.
- Wijze Grijze die in zijn recensies de foto’s vergeet en in een vreemde taal (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=319654#post319654) plaatst.

Planet Eden:
- fijnschieter haalt bij goede klik een kanon uit de badjas ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=319238#post319238 )

Golden Dreams:
- Jimbo1 beleeft Roemeense waarheden (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=319386#post319386).
- ChupaChupa die niet voor een gouden droom gaat omrijden (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=319259#post319259).
- Levensgenieter45 laat zijn blokfluit bespelen in een blokhut (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=319216#post319216 )

Golden Time:
- Boy69 die voor optie 3 ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from...&p=319428#post319428) gaat.
- broodpoot die zich helemaal thuis begint te voelen ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=319808#post319808)in GT.
- chefkok die ook in GT zelf naar Bonny vraagt. ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=319767#post319767 )
- seqoya die er achter komt dat niet alle latinas heet zijn. ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=319500#post319500 )
- Teiresas die zijn schatje mist en een dame laat klappen. ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=319672#post319672 )

Haus Panthera:
- Sphinx gaat hard op de Duitse Autobahn op een deuntje wat mij aan de Samurai Pizza Cats doet denken (en dat heb ik lang niet gedaan). Maar zonder dollen een zeer goed verslag. ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=319445#post319445)
- aribaba die de gatenvuller ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=319111#post319111 )meeneemt naar Panthera.
- Befke die na een kort bezoek ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=319128#post319128 )nog niet helemaal voldaan was.

Heaven7:
- Flurkman die zijn leven betert en 3 bezoeken (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen-Geleuter&p=318980#post318980) samenvat.
- Wijze Grijze die 7 uur lang Eva op schoot heeft gehad zonder sanitaire stop. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen-Geleuter&p=319016#post319016)
- Caligula die een rustige hemel (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen-Geleuter&p=319915#post319915) aantreft op Woensdag.

Living Room:
- Badslippers die na een bliksembezoek een bliksembericht (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=318916#post318916) plaatst.
- Toulouse-Lautrec in 24 uur LR (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=318950#post318950)
- deket die na een hectisch weekje een iets hectisch, maar alsnog goed leesbaar, verslag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=319676#post319676) uitbrengt.

Magnum:
- Jaeger-Lecoultre die een euforische dag beleefd en geen tijd heeft om hier verder over uit te wijden (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=319083#post319083)
- bad pritt ziet de zon ondergaan en weer op komen in Magnum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=319937#post319937)

Planet Happy Garden
- Willi69 die 2e wordt in het grote PHG poker toernooi ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=319418#post319418 ) en zijn badjas mag aanhouden.
- ariebier die een speciale dame gaat zoeken in PHG ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=319951#post319951 ) en deze ook vind.

SixSens
- Befke die dames zich geen valse illusies (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=319174#post319174) laat maken.
- The Joker die snel wat highlights (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=319179#post319179) met ons deelt.
- Flyerke die niet van pizza en neuken (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=319219#post319219) houdt

Van Goch
- Eddy_V ondervindt dat doordeweeks alle leuke mensen aan het werk zijn, en dus niet in Van Goch (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=319158#post319158)
- bad pritt wordt voor sex terrorist uitgemaakt en breekt omerta (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=319475#post319475 )

PT Dorsten
- erik69 die een jaar na dato eindelijk zo ver is om te praten over hoe hij vorige keer te grazen is genomen ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=319603#post319603).

PT Emmerich
- Anali die nieuwe dames in werkt in PTE ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?24527-Partytreff-Emmerich-Algemeen&p=319149#post319149 ), maar zich niet in de hemel waant.

PC MG Rheydt
- Man with the GOLDEN gun die een positief tegengeluid ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4383-M%F6nchengladbach-Rheydt.-Pauschalclub-MG-Rheydt-Druckerstr.-6&p=319227#post319227 ) geeft in zijn maagden post.

PT MG Rheydt
- boske kijkt met gemengde gevoelens terug in zijn 2e forum post (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23239-M%F6nchengladbach-Partytreff-MG-Rheydt-Wickrather-Str-81&p=319291#post319291).

Partytreff Xanten 2.0
- lyon die inkijk ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=319215#post319215 )in de tuin meldt.
- noglangnietuitgewandeld die nu wel uitgewandeld is in Xanten ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=319366#post319366 ).
- odie120167 voor wie sex meer is dan wippen en klaarkomen. ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22373-Partytreff-Xanten-Algemene-ervaringen&p=319756#post319756 )

Mochten jullie tot zo ver gekomen zijn en je naam nog niet tegengekomen zijn, dan betekent het dit deze keer helaas niet dat je nog kans maakt. Het betekent namelijk dat ik je recensie niet heb gevonden. De winnaars zal ik dus bekend maken uit de hierboven te lezen recensies.

Beide winnaars deze maand komen uit de nominaties en daar mee zet ik direct een hoop beren buitenspel, sorry jongens! ijsbeer1975 heb ik wat betreft ‘gun’-factor wel overwogen, maar ik wil de keuze of er een volgend club bezoek en verslag komt toch echt bij hemzelf neerleggen. Bij deze laat ik het dan ook bij een eervolle vermelding en met de mededeling dat hij hier altijd welkom is om onze verhalen mee te lezen zolang wij nog niet zijn uitgewandeld.

De keuze:

Ketserr solliciteert al voor moderator op moment, dus die kan wellicht straks zijn eigen vrijkaartjes uit printen. Koosje12 doet wat Wijze Grijze doet nog eens dunnetjes over in Bochum en van het verhaal zeker genoten. Hunziker schrijft net als in de 1e periode weer goed weglezende verslagen vanuit GT. Knabbel laat het halve ijsberenforum bulderen van het lachen. Maar helaas zal ik deze beren moeten teleurstellen in deze periode.

Dan blijven er nu 2 beren over uit de nominaties die dus gewonnen hebben:


:freu:Toulouse-Lautrec neemt geen blad voor de mond over zijn bezoek aan Freude ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-%28voorheen-FKK-Freudenberg%29-Algemeen&p=319279#post319279) en krijgt de Freude-fanclub op z'n hielen. Toulouse-Lautrec verdedigt ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-Freude-39-(voorheen-FKK-Freudenberg)-Algemeen&p=319340#post319340) zich vervolgens dapper en goed beargumenterend. Laat ik voorop stellen dat ik de keuze niet maak om Freude in een slecht daglicht te zetten, maar omdat Toulouse-Lautrec een goed onderbouwde ervaring neerzet, welke goed weg te lezen is en ik me ook goed in hem kan verplaatsen. Wellicht kiest hij met zijn keuze-kaartje om Freude de beloofde 2e kans te geven en krijgen we spoedig zijn Deel 2 – De Vrouwen te lezen.
:freu:satanic surfer, na de eerste alinea minstens 3 x doorgeworsteld te hebben, begon ik goed in het verslag te geraken en las het heerlijk weg. Goed geschreven, veel informatie ook tussen de regels door. Kon er eigenlijk gewoon niet omheen om onze helse held te belonen.

bosbeer
21 juni 2013, 13:02
Graag nomineer ik De Duisburg Spesjalist voor zijn algehele oeuvre. De prachtige en natuurlijke wijze waarop hij zijn recensies en reakties in zijn eigen taal presenteert vind ik absoluut een vrijkaartje waard. Hij heeft er ook nog nooit eentje gewonnen in deze rubriek en ik denk dat hij een heerlijk lang dagje saunaclub wel heeft verdiend zo langzamerhand. Is weer iets anders dan altijd maar op straat te moeten lopen.... Lijkt me leuk als iedereen eens meenomineert!

gignnl
21 juni 2013, 13:27
Na trios,Cuckolden,gangbangs nu een Quattro voor BBert wat een porno weer samen met Seqoya https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34645-Emma-en-Leona-leone-Bulgaars-(DD-sili)-Quattro-en-Trio&p=320026#post320026

Dalton
21 juni 2013, 13:57
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=320071#post320071

Nominatie voor de HONGERIGE GRIJZE.

Toulouse-Lautrec
22 juni 2013, 08:53
Voor zijn niet aflatende stroom korte berichten, met informatie over van alles wat zich in verschillende “Red Light Districts” afspeelt, verdient deze buitenbeer een nominatie.
Deze recensie behandelt de “Marktstraat 13 in Almelo” en is zoals altijd genoteerd in zijn zo kenmerkend handschrift.
Nominatie voor De duisburg spesjalist: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33224-Almelo-Red-Light-Palace&p=307796#post307796


Graag nomineer ik De Duisburg Spesjalist voor zijn algehele oeuvre. De prachtige en natuurlijke wijze waarop hij zijn recensies en reakties in zijn eigen taal presenteert vind ik absoluut een vrijkaartje waard. Hij heeft er ook nog nooit eentje gewonnen in deze rubriek en ik denk dat hij een heerlijk lang dagje saunaclub wel heeft verdiend zo langzamerhand. Is weer iets anders dan altijd maar op straat te moeten lopen.... Lijkt me leuk als iedereen eens meenomineert!
Ik sluit me aan bij bosbeer.
Nominatie voor De duisburg spesjalist

bad pritt
22 juni 2013, 08:55
Graag nomineer ik De Duisburg Spesjalist voor zijn algehele oeuvre. De prachtige en natuurlijke wijze waarop hij zijn recensies en reakties in zijn eigen taal presenteert vind ik absoluut een vrijkaartje waard. Hij heeft er ook nog nooit eentje gewonnen in deze rubriek en ik denk dat hij een heerlijk lang dagje saunaclub wel heeft verdiend zo langzamerhand. Is weer iets anders dan altijd maar op straat te moeten lopen.... Lijkt me leuk als iedereen eens meenomineert!

Ik nomineer hem ook vanwege zijn eigenzinnige kijk en zijn humor in zijn verzamelde werken.
Inderdaad van de straat met die man en naar een degelijke klub sturen.

aamu
22 juni 2013, 11:44
Ik vind eigenlijk wel dat het dan op gaat voor verzameld werk in de periode Juni 2013. Een algehele oeuvre prijs is meer een bekroning op "twintug jare duisburg" en zolang dat nog niet in de schappen ligt, zal het even moeten wachten :) Einde van het jaar is er misschien ook meer geschikt voor.

De spesjalist heeft weleens aangegeven ook in de club te komen (volgens mij GT en Xanten) dus wat mij betreft neem ik zijn raamavonduren en rondjes mee voor de eindronde deze maand!

Mr.IJsbeer
22 juni 2013, 12:10
Nominatie voor bbertbb met een kwartet en een trio!!! https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34645-Emma-en-Leona-leone-Bulgaars-(DD-sili)-Quattro-en-Trio&p=320026#post320026

Ascari
22 juni 2013, 17:21
Nominatie voor Bluebear die uitlegt waarom ketserr vooral geen moderator moet worden! (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34634-Ketserr-for-moderator-!&p=320113#post320113) :smile2:

hansdordt
22 juni 2013, 21:18
Ijsbeer1975 pent zijn 1e en tevens laatste pay6 belevenis op voortreffelijke wijze op digitaal papier. Zal het hem lukken de verleiding te weerstaan en nooit meer te betalen voor sex? Ik zou het knap vinden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=319438

Pauschalclub Bochum, Algemeen

bad pritt
23 juni 2013, 09:13
Nominatie voor Bluebear die uitlegt waarom ketserr vooral geen moderator moet worden! (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34634-Ketserr-for-moderator-!&p=320113#post320113) :smile2:

Onder het motto never regret anything that made you smile , nomineer ik hem ook.

bad pritt
23 juni 2013, 11:17
Hij is idd een vrije jongen want hij zit altijd in Duitsland..hahahha..en ontdekt ook de service clubs pursang gevuld met mooie jonge meiden waar rubber schaars is, maar niet afwezig..de Rote Teppich Clubs.

Eigenlijk is het een nominatie voor de RT clubs hehehe.
Sinds ik ze ontdekt heb- is voor mij service in een duits bordeel- geherdefinieerd.:wink::freu:

Nominatie dus voor
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=320349#post320349

Ace2
23 juni 2013, 11:27
Nominatie voor bbertbb met een kwartet en een trio!!! https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34645-Emma-en-Leona-leone-Bulgaars-(DD-sili)-Quattro-en-Trio&p=320026#post320026

Ik nomineer mee, net als ik mijn neefje Seqoya nomineer voor dezelfde sessie.

bad pritt
23 juni 2013, 11:33
Dit is een verslag zoals ik het zou willen schrijven, kort en zeer goed geschreven, informatief en in een paar rake zinnen de kern en de sfeer schetsend.
Ik herken vele in deze beschrijving van Hotel Heaven 7 in Willich, zat vroeger in de fanclub maar in je jeugd maakt iedereen fouten hahaha...en vroeger was het daar echt vele beter. Weet nog goed dat ik zei tegen de mismanager daar: jullie moeten selekteren, kijk naar kleine clubs die het goed doen (Babylon bijvoorbeeld of Panthera) maar dat selekteerde zichzelf wel zei de "mismanager"

Je ziet wat ervan komt, vroeger toen ik er net kwam 10 a 15 vaste dames , weinig verloop , hoog service niveau, goedegemiddelde looks, ik noem maar Mona, Sonja, Elena, die turkse pornostar en vele andere topmeiden die in elke club hadden kunnen werken en nu ook werken. H7 heeft ze allemaal laten lopen omdat H7 geen beleid heft en nu is het al lang een doorgangshuis met best veel partytreff look dames, weinig cohesie daardoor een zeer matige sfeer en toezicht of sturing is er niet.

Kortom een heel herkenbaar beeld schets MIP, sinds die albanese maffioso weg is daar, is het naar onderen gehold.

In iedere geval een vette nominatie voor iemand die niet aan mooi schrijverij doet of aan sprookjes schrijverij en zodoende al 95% van dit forum als leugenaars en tekstschruijvers voor de Efteling achter zich laat en wiens reet het zal roesten maar dan op zijn roemeens en dat is nog veel erger:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen-Geleuter&p=320250#post320250

bad pritt
23 juni 2013, 12:25
Dan nomineer ik ook nog Don Bosco, die uiteraard aangehouden wordt in het kader van het duitse anti hufter beleid, maar nu zonder drugs en wapens gelukkig en zo door mocht rijden naar zijn speeltuin.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=320362#post320362

Dalton
23 juni 2013, 13:05
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=320370#post320370

Wat kan die belg toch lullen het lijkt soms gewoon op een puzzel maar wel een nominatie waard voor onze eigen SS die tegenwoordig alleen nog in PANTHERA te vinden is.

Toulouse-Lautrec
23 juni 2013, 13:34
Zijn taalrijkdom is schier onbeperkt. Enkele voorbeelden:

- Zo zot als een wildwestklapdeurtje.
- Appelsapjes met schuim binnenkappen.
- Het op een slefferhollen zetten.
- Het zal m'n tijdelijke metroseksuele non-imago roesten.
- Zich ergens lichtjes smurfenblauw aan ergeren.
- Klaterwaterduidelijk en prima uitgelijnd ende geconfigureerd.
- Een pocketmeisje.
- Blinkende lippengloss onder licht behaarde neuspartikels.

Ditmaal beperkt hij zich tot slechts één heldere en kort geschreven alinea.
Nominatie voor Satanic Surfer in Haus Panthera: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=320370#post320370

Ma doare in pula
23 juni 2013, 18:20
Ik nomineer BP:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=320351#post320351

Wijze grijze
23 juni 2013, 20:00
Seksenfun verkent het Hamburgse clublandschap en deelt zijn opgedane kennis met ons in 2 zeer nuttige en informatieve recensies

Opvallend: zowel in Atmos als in Babylon (Hamburg) wordt PZC als extra dienstverlening gezien en met + EUR 20,= berekend

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?18590-Babylon-Hamburg&p=320391#post320391
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2855-Atmos-Fkk-Hamburg-Algmeen&p=320436#post320436

aamu
24 juni 2013, 00:19
Ijsbeer1975 pent zijn 1e en tevens laatste pay6 belevenis op voortreffelijke wijze op digitaal papier. Zal het hem lukken de verleiding te weerstaan en nooit meer te betalen voor sex? Ik zou het knap vinden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=319438

Pauschalclub Bochum, Algemeen

In die zaak is al uitspraak gedaan. Zie hier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Juni-2013-(Jury-aamu)&p=319975#post319975) :)

bad pritt
24 juni 2013, 07:02
Nominatie voor FS die mij weer voor is en Mondial -dat ik al lang wil bezoeken- test.
Hij schrijft het helder en appetizing van zich af, Ik zei al tegen Cannabis dat is zoals H7 was daar moeten we s heen en gelukkig hoefde m dieen turk nie te arrestere :):
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)&p=320478#post320478

Teiresas
24 juni 2013, 10:35
Nominatie voor bbertbb met een kwartet en een trio!!! https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34645-Emma-en-Leona-leone-Bulgaars-(DD-sili)-Quattro-en-Trio&p=320026#post320026

+1 !

SFL
24 juni 2013, 12:35
Dan nomineer ik ook nog Don Bosco, die uiteraard aangehouden wordt in het kader van het duitse anti hufter beleid, maar nu zonder drugs en wapens gelukkig en zo door mocht rijden naar zijn speeltuin.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=320362#post320362


Van mij ook een nomi voor Bosco

En daarnaast nog een nomi voor mijn linkerwingman: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=320456#post320456
Ik zei hem nog dat hij die Italiaanse beter niet kon pakken en in de plaats de Turkse Helene nemen!

Toulouse-Lautrec
24 juni 2013, 18:06
http://www.lokalepolitie.be/sites/5384/images/stories/genkse-politie-traint-voor-kim-de-gelder-situaties-video-id4487093-620x415.jpg

Fijnschieter en zijn Amigo gaan op onderzoek in Club Mondial.

Nominatie! Lees hier het gehele verslag: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)&p=320478#post320478

gignnl
24 juni 2013, 18:15
Bosco die zijn vleermuisgrot in Oedt heeft ingewisseld voor die in Kaarst https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=320362#post320362

gignnl
24 juni 2013, 18:17
Gematigd positief is Rob45 na zijn bezoek aan YY,in elk geval is de kans op een donkere parel hier beduidend groter als in andere clubs https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=320456#post320456

gignnl
24 juni 2013, 18:18
Fijnschieter belicht de diverse zijdes van Mondial,de zusterclub van Samya.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)&p=320478#post320478

Bluebear
24 juni 2013, 18:28
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=320456#post320456

Nomi voor Bosco, maar vergeet je roots niet. Ook al is het slecht weer. :wink: :biggrin:

Bluebear
24 juni 2013, 18:30
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)&p=320478#post320478

Nomi voor Fijnschieter, helder verhaal en neurotische Turken. Das niet leuk voor de flikken Antwerpen. :biggrin:

Bluebear
24 juni 2013, 18:33
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=320370#post320370

Nomi voor Satanic Surfer. Ik vraag me ooit af of Satanic woorden bedenkt die als nieuweling verwelkomt dienen te worden in de "Dikke van Dale". :smoke:

Picasso 1
24 juni 2013, 19:50
Bosco die zijn vleermuisgrot in Oedt heeft ingewisseld voor die in Kaarst https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=320362#post320362

Nominatie voor Bosco.

seksenfun
24 juni 2013, 20:06
fijnschieter over club Mondial (waar inderdaad veel en héle mooie vrouwen zitten) :smoke:.

gignnl
24 juni 2013, 21:28
Als hij voor elke dame een kerfje in zijn bedrand moet zetten hebben ze bij Ikea een probleem,Boy69 gaat lustig verder https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573

Boy69
24 juni 2013, 21:33
Bosco die zijn vleermuisgrot in Oedt heeft ingewisseld voor die in Kaarst https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=320362#post320362

ik steun deze nominatie

Big30
24 juni 2013, 21:37
Ik vind dat het mijn taak is alleen nieuwe schrijvers een steuntje te geven maar voor B69 met zijn verslagen van zijn club tour maak ik maar weer eens een uitzondering!

Waarmee ik andere veelschrijvers niet te kort wil doen maar zo af en toe moet je eens van niet nominatie principes afzien.

Overigens kan ik hier zo minimaal 10 recensies opnoemen die alleen meer dan nominatie waardig zijn maar dat doe ik dus niet, OK bbertb wees ons weer eens op de core van dit forum d.i. gewoon een lekker geil GT kamer verhaal van een trio of was een kwatrootje :tongue:?

Picasso 1
24 juni 2013, 21:42
Door Boy69 zijn we weer uptodate over de Hessense clubs. Hoewel, we weten dat zijn smaak in overvloed aanwezig was.:gruebel:
Jagende dames op relatief weinig aanwezige aantal mannen zegt aan de andere kant ook weer veel. :tongue:

Dag 1: 5e Element
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573
Dag2: FKK Oase
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=320574#post320574
Dag 3: FKK Sharks
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=320575#post320575
Dag 4: FKK World
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=320576#post320576

4 nominaties dus voor Boy69!

Bosco
24 juni 2013, 21:42
Waar haalt deze onverzadigbare ijsbeer de energie vandaan?
Dikke nominatie voor de vierluik van Boy69!!!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=320574#post320574
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=320575#post320575
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=320576#post320576

Megaboob
24 juni 2013, 22:34
Boy69 is weer fantastisch op dreef met een 4 daagse waar ik mijn vingers bij aflik. de beste kerel heeft een libido waar ik u tegen zeg, en vind van alles en nog wat, o.a. een apenrots, maar ook een zeer fraaie roemeense Neya.
4 voudige nominatie dus!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...573#post320573
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...574#post320574
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...575#post320575
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...576#post320576

Megaboob

Megaboob
24 juni 2013, 22:36
Nominatie voor sexenfun die weer op onderzoek is geweest voor ons:

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...391#post320391
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...436#post32

Megaboob

MichelJ
24 juni 2013, 22:44
Door Boy69 zijn we weer uptodate over de Hessense clubs. Hoewel, we weten dat zijn smaak in overvloed aanwezig was.:gruebel:
Jagende dames op relatief weinig aanwezige aantal mannen zegt aan de andere kant ook weer veel. :tongue:

Dag 1: 5e Element
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573
Dag2: FKK Oase
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=320574#post320574
Dag 3: FKK Sharks
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=320575#post320575
Dag 4: FKK World
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=320576#post320576

4 nominaties dus voor Boy69!

Toen ik zaterdagmiddag hoorde dat Juliana :luvlove: en Alexandra :luvlove: in World aanwezig waren was ik in staat om door te rijden naar Pohlheim. Gelukkig heeft Boy niet verteld dat Ruby :luvlove: er ook was anders...............

4 ptn voor Boy69!

Megaboob
24 juni 2013, 23:09
Nominatie voor kempie in GT, die keurig de cupmaten van de betreffende dames vermeld, dat verdient toch een vrijkaart!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=320600#post320600

Megaboob

Jack42
25 juni 2013, 01:57
Bosco die zijn vleermuisgrot in Oedt heeft ingewisseld voor die in Kaarst https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=320362#post320362

Nominatie Bosco

Verstuurd van mijn HTC One X met Tapatalk

Jack42
25 juni 2013, 01:59
Waar haalt deze onverzadigbare ijsbeer de energie vandaan?
Dikke nominatie voor de vierluik van Boy69!!!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=320574#post320574
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=320575#post320575
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=320576#post320576

Nominatie Boy69

Verstuurd van mijn HTC One X met Tapatalk

rob45
25 juni 2013, 09:59
Als hij voor elke dame een kerfje in zijn bedrand moet zetten hebben ze bij Ikea een probleem,Boy69 gaat lustig verder https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573

Ik nomineer B69 mee.

Ook een nominatie voor makker SFL die het weer zwaar te verduren heeft in stamclub YY.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=320511

Teiresas
25 juni 2013, 10:22
Fijnschieter belicht de diverse zijdes van Mondial,de zusterclub van Samya.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)&p=320478#post320478

+1 !

noglangnietuitgewandeld
25 juni 2013, 11:07
Waar haalt deze onverzadigbare ijsbeer de energie vandaan?
Dikke nominatie voor de vierluik van Boy69!!!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=320574#post320574
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=320575#post320575
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=320576#post320576

Van mij ook nominaties voor Boy's vierluik.

noglangnietuitgewandeld
25 juni 2013, 11:08
Seksenfun verkent het Hamburgse clublandschap en deelt zijn opgedane kennis met ons in 2 zeer nuttige en informatieve recensies

Opvallend: zowel in Atmos als in Babylon (Hamburg) wordt PZC als extra dienstverlening gezien en met + EUR 20,= berekend

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?18590-Babylon-Hamburg&p=320391#post320391
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2855-Atmos-Fkk-Hamburg-Algmeen&p=320436#post320436

Ook nominaties voor S&F's noordpoolexpeditie.

satanic surfer
25 juni 2013, 19:30
Fijnschieter in Mondial: +1
Boy69 in het Frankfurtse: +3
Vrije Jongen in Samya: +1

deket
25 juni 2013, 19:45
boy 69,in het frankfurtse,didactisch maar ik blijf het ver vinden en is die service en aanbod zoveel beter,dan grensclubs om de afstand te compenseren?
aan Frankfurt denk in niet alleen aan de beurs en de enorme luchthaven,maar bedenk me steeds,wat als Kennedy in frankfurt was ipv Berlijn,met de historische woorden,Ich bin ein Berliner of in Hamburg?
klinkt minder stijlvol hé,haha;
maar boeinde trip van Boy

Bluebear
25 juni 2013, 19:47
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...573#post320573
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...574#post320574
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...575#post320575
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...576#post320576

Goed geschreven en informatief, Boy69. Chapeau !! :cool:

seksenfun
25 juni 2013, 21:31
boy69 met zijn 5-el.-recensie :smoke:

Badslippers
25 juni 2013, 21:45
Zak van Boy69 eindelijk geleegd. Dames van "GT" en "LR" moeten komend weekend op een andere manier aan hun proteïnen (trekken) komen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=320574#post320574
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=320575#post320575
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=320576#post320576

noglangnietuitgewandeld
26 juni 2013, 04:59
Nominatie voor bbertbb met een kwartet en een trio!!! https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34645-Emma-en-Leona-leone-Bulgaars-(DD-sili)-Quattro-en-Trio&p=320026#post320026

Ook een nomi voor Pornobertje.

Megaboob
26 juni 2013, 07:30
Ik nomineer BBert ook nog voor zijn kwartet, en zijn verassende keuze voor twee DD cup dames voorzien van siliconen. Al dat gepraat van mij over lekkere siliconen borsten heeft eindelijk resultaat opgelevert! Go BBbert, go!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...026#post320026

Megaboob

Dalton
26 juni 2013, 09:59
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=320565#post320565

Nominatie voor de blauwe beer want een vrijkaartje heeft hij wel verdiend door zich als model te tonen voor een flitspaal.

Bluebear
26 juni 2013, 20:31
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=320771#post320771

Weer zo'n geil avontuur van "Wijze stijve". Eh, pardon, "Wijze grijze". :freu:

Dalton
26 juni 2013, 20:57
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=320771#post320771

Nominatie voor deze man die het mondje niet volspuit maar veel zelfbeheersing heeft DE WIJZE STIJVE.

gignnl
26 juni 2013, 22:17
De Wijze Stijve word weer heerlijk verwend en zijn baasje schrijft weer een met fotos voorzien reisbericht.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=320771#post320771

Ace2
28 juni 2013, 15:51
Nominaties gaan naar:

Broodpoot in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321037#post321037

Masseurke in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321038#post321038

Kempie in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=320600#post320600

Bosco in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=320362#post320362

Boy69 met zijn vierdaagse:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=320574#post320574

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=320575#post320575

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=320576#post320576

Rob45 in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=320456#post320456

SFL in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=320511#post320511

Fijnschieter in Mondial: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)&p=320478#post320478

Wijze Grijze in Bochum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=320771#post320771

Jack42
28 juni 2013, 17:00
Nominatie voor Masseurke. Leuk verslag met humor over 2 dagen in GT.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321038#post321038

rob45
28 juni 2013, 17:09
Nominaties gaan naar:

Broodpoot in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321037#post321037

Masseurke in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321038#post321038

Kempie in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=320600#post320600

Bosco in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=320362#post320362

Boy69 met zijn vierdaagse:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5.-Element-Fulda-Eichenzell&p=320573#post320573

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=320574#post320574

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=320575#post320575

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=320576#post320576


Fijnschieter in Mondial: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)&p=320478#post320478

Wijze Grijze in Bochum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=320771#post320771

Ik Nomineer deze recensies mee.

Bluebear
28 juni 2013, 20:01
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-Düsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=321007#post321007

Open en eerlijk verslag over een club die mijn interesse ook gewekt heeft. Al was het maar om mijn Duitse rokende en zuipende kacheltje "Milka" (ex-PHG) nog eens te zien. Nomi voor Magic-G.

Ace2
28 juni 2013, 20:10
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-Düsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=321007#post321007

Open en eerlijk verslag over een club die mijn interesse ook gewekt heeft. Al was het maar om mijn Duitse rokende en zuipende kacheltje "Milka" (ex-PHG) nog eens te zien. Nomi voor Magic-G.

Ik nomineer mee, net als ik Hunziker in GT nomineer: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321060#post321060

Badslippers
28 juni 2013, 20:34
Nominatie voor Masseurke. Liet hij Patserke nou de rekening betalen of niet?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321038#post321038

Nominatie voor Hunziker in "GT"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321060#post321060

gignnl
29 juni 2013, 02:36
Jammer dat ie niet ff kennis is komen maken met de rest van het forum donderdag (Ace2,Hp001,Rudinl,Jack42,Tiga,Boy69,Megaboob en ondergetekende)Nomi voor Hunziker https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321060#post321060

gignnl
29 juni 2013, 02:37
Masseurke pakt 2 dagen GT samen in een kort verhaal https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321038#post321038

Jack42
30 juni 2013, 07:18
Natuurlijk een nominatie voor Ace2 die donderdag in GT en vandaag met zijn recensie weer goed op dreef is.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

rob45
30 juni 2013, 09:01
Een nominatie voor Ace2 in zijn eigen GT A(ce2)pocalyps.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

Bosco
30 juni 2013, 09:56
Nominatie voor 4 GT muurbloempjes :biggrin:

broodpoot
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321037#post321037
masseurke
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321038#post321038
Hunziker
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321060#post321060
und sexmachine Hercules Ace2
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

satanic surfer
30 juni 2013, 12:39
Aribaba in Panthera: +1, andere oorden opzoeken is s'mans plan, maar ns kijken of het hem elders beter zal bevallen
Noglangnietuitgewandeld in Panthera: +1, zoals altijd is ie nog langnietuitgewandeld, dus de sletsenbusiness zit nog steeds op rozen
Flipper in PHG: +1, kijk, da's nou een recensie waar ik iets aan heb
WijzeGrijze in Freude39: +1, eentje op verzoek hoogstuitzonderlijk, prima taalbeheersing waarvoor hulde en zoals geanticipeerd loopt ie al tegen de limieten van z'n eigen waarderingschaal aan bij een eerste bezoek en drievoudige kamergang met een middenmootdame uit Bochum...

SFL
30 juni 2013, 12:56
Een nominatie voor Ace2 in zijn eigen GT A(ce2)pocalyps.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

Ook van mij nomi voor onze grote vriend

Magic-G
30 juni 2013, 13:11
Een nominatie voor Ace2 in zijn eigen GT A(ce2)pocalyps.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

Ik nomineer mee!
Hij vertelt/schrijft alsof je er zelf bij ben! Dikke nomi!

Megaboob
30 juni 2013, 13:48
Nominaties voor:

broodpoot
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...037#post321037
masseurke
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...038#post321038
Hunziker
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...060#post321060
und sexmachine Hercules Ace2
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...201#post321201
Ace2 in GT:
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...201#post321201

Megaboob

Badslippers
30 juni 2013, 14:02
Na volgen saaie boekhoudcursus, Ace2 volgende keer naar "BHV training":
"Hoe rol ik mijn brandslang effectief uit." Nominatie voor zijn "GT" vervolgcursus.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

Ace2
30 juni 2013, 15:06
Ik ga op deze zonnige zondagmiddag SFL nomineren met:

Dalina: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34720-Dalina-(Montenegrijnse)&p=321251#post321251

Shiva: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=321246#post321246

hp001
30 juni 2013, 15:32
Nominatie voor mijn vriend.
Word het niet eens tijd voor de gebundelde verhalen?
"Ace2, het leven van een ......."

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

Picasso 1
30 juni 2013, 17:13
Nominatie voor mijn vriend.
Word het niet eens tijd voor de gebundelde verhalen?
"Ace2, het leven van een ......."

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

Nominatie voor Ace2.

Picasso 1
30 juni 2013, 17:15
Ik ga op deze zonnige zondagmiddag SFL nomineren met:

Dalina: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34720-Dalina-(Montenegrijnse)&p=321251#post321251

Shiva: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=321246#post321246

Twee nominaties voor SFL.

gignnl
30 juni 2013, 19:43
De beloofde beknopte samenvatting was Ace vergeten maar ik vergeet m niet te nomineren https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

Ace2
30 juni 2013, 20:33
Nominatie voor Bosco in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=321300#post321300

Megaboob
30 juni 2013, 20:47
Ook SFL moet ik natuurlijk mee nomineren!

Dalina: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...251#post321251

Shiva: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...246#post321246

Megaboob

Megaboob
30 juni 2013, 20:48
Ook Bosco in LR nomineer ik mee:

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...300#post321300

megaboob

Bluebear
30 juni 2013, 20:51
Ook Bosco in LR nomineer ik mee:

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...300#post321300

megaboob

Bosco, bij twijfel doe ik altijd "ienu-miene-mutte", nomi voor jou.

satanic surfer
30 juni 2013, 21:46
Don Rudo in PHG: +1 voor deze prima scribent in potentie die z'n potentie eruitjast in Oedt
Ace2 in GT: +1 al zit 'k wel met een scrollduim...
Megaboob in GT: +1 traditioneel voor deze fijne jongeman die verstandigerwijs kamert met enkele ex-Andiamodames...

Ace2
30 juni 2013, 22:02
Nominatie voor de latina gebruinde :tongue: MegaBoob: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321357#post321357

Big30
30 juni 2013, 22:21
Don Rudo mag wat mij betreft wel een extra vermelding krijgen. Vorige week al een mooi Vulkan verslagje en vandaag een mooi geschreven Happy Garden bericht. Don Rudo is een begenadigd schrijver en ik hoop dat hij in de toekomst dit nog vaker laat zien!

Wijze grijze
30 juni 2013, 22:32
Op de valreep dan nog enkele nominaties. Toeval of niet? Alle 4 nominaties spelen zich in GT af. Mijn advies: auteurs met een “writers block” moeten maar naar GT in therapie.

ACE2 met een mooi “GT in al zijn facetten”-verhaal https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321201#post321201

Megaboob die zich persoonlijk overtuigt van het nieuw gespotte GT-talent
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321357#post321357

SFL’s tweeluik in GT
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34720-Dalina-(Montenegrijnse)&p=321251#post321251
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29910-Shiva-(Poolse)&p=321246#post321246

Hunziker die zijn GT-bezoek begint met een begroeting door “die Polizei” en ook een afscheid krijgt door “dein Freund und Helfer”.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321060#post321060

Badslippers
30 juni 2013, 22:33
Het leek gisteravond wel of hij meer in de smaak viel bij het combimeisje dan haar reguliere sponsor! Gelukkig voor mij valt hij niet op een maatje meer, hangende memmen en een stevige reet.
Nominatie voor Bosco in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=321300#post321300

Nominatie Megaboob hoewel hij vergeet te vermelden hoe geweldig en viriel de nationale Sexgod a.k.a. Ace2 is.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=321357#post321357

Aangezien het libido van de Smokin' Fetish Lover de laatste tijd danig aan inflatie onderhevig is wegens het rookverbod, racete hij in zijn hoerensloep naar het enige crematorium dat haar poorten nog steeds wagenwijd open zet voor de rokers namelijk "Gay Tee" aan de "Heidweg". Daar voldeden de volgende dames aan zijn nicotine behoefte.

Dalina: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...251#post321251

Shiva: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...246#post321246