PDA

Volledige versie bekijken : Bianca



Admin
26 juli 2013, 18:57
Naam : Bianca

Nationaliteit/taal : /

Leeftijd : 21 jaar

Haarkleur/lengte : Bruin / Lang

Lengte : 1.68m

Postuur / Cupmaat : Volslank / D-cup

Tatoeage / Piercing :

Service :

Extra :

Admin
26 juli 2013, 18:57
http://www.6scout.de/images/member/bilder_46044_b3.jpg
(http://www.hauspanthera.de)
http://www.6scout.de/images/member/bilder_46042_b3.jpg
(http://www.hauspanthera.de)
http://www.6scout.de/images/member/bilder_46043_b3.jpg (http://www.hauspanthera.de)

Opa57
7 augustus 2013, 08:30
Met deze dame getracht om eerst in gesprek te komen, spreekt echter alleen haar eigen taal, geen Duits en geen Engels.. Gevraagd of ze ook kon masseren (met gebaren) waarop ze ja zei...
Vooraf even zitten op de bankjes om de hoek en daar ontpopte zij zich als een zeer onervaren DVP, zoenen als bij een begroeting, en dat meerdere keren, zoen op de mond en weer terug en wat ik ook probeerde en nogmaals probeerde uit te leggen wat hier de bedoeling was... geen resultaat.. Enige opmerking tussendoor was nein massage 'ich sex'... Is me nog nooit overkomen maar heb haar uitgelegd dat wij nooit een klik zouden krijgen en we derhalve maar voortijdig uit elkaar moesten gaan, waar ze zonder protest mee akkoord ging. Misschien ligt het aan mij, denk het eerlijk gezegd niet, ben wel benieuwd of een andere ijsbeer beter ervaringen heeft..

aamu
13 augustus 2013, 22:20
Ja. Deze andere ijsbeer heeft betere ervaringen met Bianca :)

Zie ook hier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=328274#post328274).

bad pritt
23 augustus 2013, 11:07
Iedere vrouw is bij iedereen anders..ik denk dat Bianca niet een standaard professionele dvpee is..ze is terughoudend maar een heel lief vrouwtje als je contact met haar hebt gelegd wat moeilijk gaat.Geen natural dvpee als een Audrey maar daar vind ik qua gedrag niks aan, te fake en gepimpt allemaal, daar hebben meer meiden in Panthera last van. Bianca is zichzelf en zeer naturel wat ik zeer waardeer.

Ze is na mijn 2de date met haar flink gestegen op mijn GFE lijsten.
Stil, beetje verlegen , gereserveerd, zeer mysterieus, zeer naturel, sterke egocentrerende krachten, en je weet nooit wat ze denkt..mischien wel niks hahaha

Ze moet ontdooit worden en je merkt vanzelf wel of dat lukt.
Als haar oogjes gaan glinsteren en haar energie niveau toeneemt en ze je overal aandacht begint te geven speels en met een glimlach is het gelukt anders zit ze op autopilot.

Ik spreek frans met haar wat best wel goed gaat, iets anders spreekt ze niet, op 2 woorden duits na.
Maar een prater is het niet echt.

Ze is niet vies van lange pre sales en ik vind het leuk om tegen haar aan te hangen en nix te zeggen, een echt knuffelbeest Technische skills...meer dan genoeg, pzc doet ze erg goed maar daar geef ik niet zoveel om..een uitzonderlijk goede kusser en laat veel intimiteit toe als je contact hebt met haar.
Haar lichaam vind ik zeer sexy,perfect klein bubble kontje, mooie hangende tits, prachtig zwart haar, mooi gezichtje, mooie voetjes en handen, erg sexy allemaal.
Laat jou grotendeels het initiatief, als de klik er is dan komt er iets terug..je merkt het van zelf en dan heb je goede gfs met haar. Mijn tweede date met haar was beter dan de eerste en denk dat de volgende dates nog beter zullen zijn.
Wordt een vaste keuze voor mij in Panthera en voor haar ga ik (snel) terug...my kind of girl dit kleine naturelle mysterieuze dromerige vrouwtje.

KanariePiet
30 november 2013, 11:21
Eergisteren tussen een kamergang met Corina en een kamergang met Christina in, voor de tweede keer met Bianca gekamerd. Ik wou die herhaling eigenlijk nog enkele weken uitstellen, maar Bianca is altijd zo lief en ontwapenend spontaan en toen ze eergisteren in de vooravond voor de zoveelste keer bij me kwam zitten, zich tegen me aanvleidde, me begon te zoenen en plots zei: "voulez-vous coucher avec moi", was ik verloren en zei ik tot mijn grote verbazing impulsief ja.

Ach. Ik heb het me zeker niet beklaagd. Het is weer een uitstekende kamergang met een hoog GFE-gehalte geworden. Bianca heeft me moeiteloos tot mijn 2de orgasme van de dag gebracht.

De rest van de avond heb ik nog vele kusjes van Bianca gekregen en bij het verlaten van de club heeft ze afscheid van me genomen met uitgebreide kussen en knuffels.

Fysiek is Bianca niet echt mijn type, maar los daarvan is het een topmeid!

Big30
30 november 2013, 13:17
@KanariePiet,

Welkom als schrijver op het IJBF en veel lees en schrijfplezier toegewenst!

Peppino
30 november 2013, 14:11
KanariePiet,ik was gister voor de tweede keer met Bianca,vind het een lekker ding !
Ik val juist weer op haar voorkomen,die prachtige stevige beentjes en dat lekkere kontje.....................
Bovendien is het een aardige meid met inderdaad goede pre- en aftersales.
Altijd in voor een dansje en de nodige kusjes.

KanariePiet
30 november 2013, 14:19
Bianca haar beentjes en kontje kan ik ook absoluut waarderen!:biggrin: Maar haar gezicht is niet 100% mijn ding en voor mij mocht haar buikje ook iets strakker en platter zijn.

Desalniettemin: Bianca is een superlieve meid, is inderdaad regelmatig in voor een knuffel of een danspasje en presteert uitstekend op de kamer:freu:.