PDA

Volledige versie bekijken : Bochum, laufhaus nr14, Vivien (Tsjechische) ex-Vulkan



Cuties
2 augustus 2013, 03:47
Naam : Vivien

Nationaliteit/Taal : Czech Republic / Zeer goed Engels

Leeftijd : 18-22

Haarkleur/-lengte : Lang, koperbruin, in staartje gedragen

Lengte dame : 1,62- 1,64

Postuur/Cupmaat : slank maar een lekkere latina kont; op de dag dat ik der gedekt heb in een strak oranje jurkje/ kleine bobbies!

Tatoeages/Piercings :

Service: zoenen, PMC, NMC, PMC + EUR 20

Voordelen: schattige dame, kleine lolita, en heeft net zo'n geinig stemmetje als dat oost-europese pornosterretje Demia Moor (http://www.iafd.com/person.rme/perfid=dmoor/gender=f/demia-moor.htm), leuk aarsje voor zoon kleine meid.

Kenmerken: heeft een iets scheefstaand rechter voortandje

Nadelen: geen zoenen, geen vingeren, geen cob (come on body),

Tijdsduur : 30 minuten

Prijs : 50 Euri's

Bij de grote draaitrap in de hoek links te vinden.

Los van het feit dat een of andere ongeduldige proleet op de deur zat te bonken terwijl ik der aan het dekken was (en met me blote snikkel boos de deur open doen dus geen zin had), was Vivien in ieder geval voor raambegrippen goed. Toen die klootzak buiten door bleef bonken vroeg ze of ik even zou stoppen met der te krikken en stapte af van de piemol. Mijn piemol werd een piemoltje. De kerel werd heengezonden en de pik werd weer met der mondje op oorlogssterkte gebracht. Attagirl!

Kortom geduldig, gewillig (qua standjens) en ziet er lekker uit. Sowieso behoren vrouwen uit de Czech Republic qua looks wat mij betreft tot de absolute Oost-europese top. Samen met Russische, Oekraïense en Poolse vrouwen. In die volgorde.

Kamer was ruim in orde. Was-fasciliteiten tip top voor raambegrippen. Nix van die "gezelligmakende" roodkleurige neon/gedimde licht nonsense. Bright lights, baby!

Dit jong mokkeltje op een meer dan oppervlakkige manier leren kennen zit er bij veelplegers in het Duisburgse wel in (schat ik in). Volgens mij is ze achter dat hele automatische piloot programaatje van der best een leuk wijf. Ik heb overigens geen moeite genomen om dat makkelijk te cracken/hacken programaatje van der te breken. Dat is volkomen nutteloos omdat ik totaal geen regular ben in het Duisburgse.

Heel misschien als ik tijd over heb en toch in de buurt ben zal ik volgende week vrijdag wel effe een zoentje halen bij Sandra (en DVD'tjuh;)) in eros 26 maar de vraag is nog maar of ik dan de straat oversteek. Voorgaande keren is dat niet het geval geweest; dat zal nu vrees ik ook niet het geval zijn. We'll see.

Dit bottenkrakertje:wink: zal je denk ik wel veel plezier kunnen geven naar raam-maatstaven.
Geinig mokkel met een ditto geing meisjesachtig stemmetje/lachje.

Cuties
3 augustus 2013, 00:16
Sorry, dit moet natuurlijk de begane grond zijn, niet de eerste verdieping. Het was al bijna 5 uur 's nachts!
Bij service moet natuurlijk pZc staan = +20.
Bij kenmerken mag nog aangevuld worden dat zij optisch bezien een diepe gleuf heeft (geen buitenboord-schaamlippen dus).
Dit vrouwtje laat je derhalve een dikke cameltoe zijn als zij haar strak spannend jurkje omhoog doet en je haar onderbroekje als een smeerpijp streelt alvorens je dat teenie slipje langzaam naar beneden doet.:) Dat zij uit Tsjechië komt is heel kenmerkend. Maarja, mss moet ik ook maar zoals sommige anderen specialisten hier de nobele held c.q. beschermheer gaan lopen wezen en verklaren dat ze eigenlijk Turks is.:smile2:

de duisburg spesjalist
4 augustus 2013, 11:07
cuties volgens mijn ben je een grootte fantast en ben je helemaal niet in db geweest punt 1 deze dame zwarte haren

. 2 deze dame heeft geen pz in haar paket gisteren nog een maat van me laten testen door 50 euro te geven met de mededeling als zij hem voor dat geld zou pijpen zonder met dat ik de wip zou betalen . ik ben op de eerste verdieping gaan staan ter hoogte van kamer 607 608 en ik zag aan haar houding dat ze het niet deed ze vroeg wel aan hem waarom ze zo veel pz verzoekjes kreeg

en ik kan hier wel melden dat ik het weet door de fantasie van cuties :biggrin:

Cuties
5 augustus 2013, 01:20
Komt waarschijnlijk doordat typen als jij absolute precedentwaarde wensen te zien in door eens anders iemand geschreven recensies. Typen die, onafhankelijk van hun eventuele door de vrouwelijke meerderheid als Quasimodo bestempelde uiterlijke karakteristieken, onafhankelijk van hun in hun slipje wellicht bekaaste onwelriekende schrompelpik, -en al dan niet met een uitgeprinte recensie in hun knuistjes- dezelfde service die de originele recensent heeft mogen ontvangen op gelijke wijze gehonoreerd wensen te zien bij de prostituee in kwestie. Een zogenaamde specialist zou toch wel beter moeten weten dat te krijgen service niet alleen afhankelijk is van de generale sexuele welwillendheid van de vrouw in kwestie, maar dat zij tevens afhankelijk is van de persoon die voor de dame staat en met zijn pegels loopt te wapperen.

Neem recensies voor kennis aan, neem ze eventueel als leidraad, maar meer ook niet. En loop niet zo te piepen als zaken er anders voor blijken te staan dan dat jij gehoopt dat ze zouden staan op grond van iemand anders zijn recensie.

Vraag aan Big30: wat is nou het nut om elke keer maar weer chat-box commentaar c.q. persoonlijke diskwalificaties op grond van het beschrijven van een andersoortige ervaring en/of chatbox commentaar op recensies van zulke (ex-)hookers types als bp, duisburg spesjalist a.k.a. 61-hn-vz, etc. etc. toe te staan **die laatste persoon heeft kennelijk -zoals mij dat is verteld- wegens soortgelijke onnozele forumbijdragen het veld aldaar moeten ruimen** enkel en alleen omdat die persoon bepaalde service niet heeft mogen ontvangen?

Typen als de commentaar-gever of zijn vriendje zijn een van die redenen waarom forumleden bepaalde service niet wensen te vermelden in recensies. Types die hun verlies niet kunnen nemen als een man en maar blijven doorzeiken als een klein kind. Of hun gram met allerlei forum-verdichtsels wensen te halen in topics (zoals de deze) die daar niet voor zijn bedoeld; vooral lachwekkende strijdlustigheid van deze types als over hun "vriendinnetjes" bepaalde zaken worden vermeld. OMG. Types die elke keer maar weer als een strontvlieg om stront vliegend, op heel veel club recensies en dames recensies nutteloze chatbox analyses, meningen, commentaren wensen los te laten. Ik zou zeggen, commentaar-gever, maakt gij zichzelf eens maatschappelijk nuttig i.p.v. op een hoerenlopersforum maar te lopen etteren. Om typen als de klager elke keer maar weer van repliek te dienen, kost veels teveel tijd. Moet ik de klager soms weer een totale beschrijving van haar (onbezwaarlijke) lichamelijke oneffenheden of moedervlekken in de cunny- of aars regio schetsen, zoals bij klagers dekmaatje: Suzy? Oh nee, dat gaan we maar niet doen. Dan gaat men weer sjanken op badprittiaanse wijze, in dier voege, dat men weer eens voor de zoveelste keer op een larmoyante wijze afscheid neemt van het forum. My God! Op ISG is trouwens een forumregel van kracht die inhoudt dat elke gepubliceerde vorm van "goodbye" onmiddellijk leidt tot sluiten van het account van de betreffende persoon. Lijkt me wijs om dat hier ook te introduceren.

Ter kennisneming voor de klager; ik heb wel eens slechte/middelmatige service gekregen (of bepaalde service niet gekregen) in de sc niche (de disgustingly slechte service die ik vaker heb meegemaakt in raam/pt/pc niche niet meegerekend); vrouwen waarvan, achteraf bij raadpleging op fora, blijkt dat ze als sterren worden gezien- en beschreven. Ga ik dan zitten zeiken dat deze personen de boel bij elkaar fantaseren? Als ik gebruik zou maken van recensies (quod non) (i.p.v. afgaan op mijn eigen radar en gesprek in de pre-sales fase (wat immer de juiste weg behoort te zijn)) en naar de dame in kwestie zou toelopen en zou vragen wat een dame in haar pakket heeft (terwijl ik dus al weet dat een ander "iets" heeft gekregen) en zij zou bijvoorbeeld zeggen dat ze niet zoent of pzc aanbiedt, zou dat dan aan de "foutieve" informatie liggen van de schrijver of zou dat eventueel kunnen liggen omdat de oorzaak (velerlei) bij mij zou kunnen liggen? Daar is de klager zich blijkbaar niet helemaal van bewust.

Hetzelfde geldt vice versa, als de klager zijn geliefde prostituees hun bek mag volblaffen met zaad uit de klootzakken (omdat ze bijvoorbeeld medelijden met de klager zouden hebben vanwege zijn formaat hoofd), en ik krijg genoemde service niet, dan ga ik niet elke keer zoals de klager een chatbox commentaar bij zijn recensie(s) achterlaten als zou hij een fantast zijn? Los van het feit dat ik mede wegens typen als klager nauwelijks wens te schrijven over clubs/vrouwen waar ik regelmatig ben/mee ga, zou ik in gegeven gevallen waarbij er van een service-discrepantie sprake zal zijn, hooguit aangeven dat ik bepaalde service helaas, i.t.t. de originele recensent, niet heb mogen ontvangen. En wat haar haarkleur betreft, ofwel koop eens wat nieuwe sjampotglazen. Ofwel, wacht, bovendien, help, al die fantasten weer die zich in tegenstelling tot de klager wel bewust zijn van het feit dat vrouwen in deze business nog al eens van haarkleur veranderen.

Ach ja, weer een berichtje erbij op de berichtenteller voor deze uitermate moemakende klager! Aftrekken die banaan maar weer!

de duisburg spesjalist
24 oktober 2013, 14:17
Deze dvp heb ik zelf 1 keer bezocht. het is een lieve dame eerlijk en oprecht ze heeft kleine borstjes cupje a. ze was verbaast dat ik bij haar over de drempel stapte dat had ze nou niet verwacht. ze zei gelijk ik pijp niet zonder waarop ik zei heb ik je dat dan gevraag ze bloosde helemaal. het oraal gedeelte is gewoon goed maar niet super het intieme gedeelte is gewoon goed maar niet super. wel is het een schatje een lief meisje wat me nog steeds na binnen probeer te krijgen. laatst heb ik haar nog gezegd hoelang duurde het dat ik voor de eerste keer bij je binnenkwam en nu moet je zeker net zo lang wachten :eek: ze is altijd klaar voor een praatje en als ze een potentiele klant zie wiebel ze je gewoon af .

altijdwakker
9 november 2013, 20:57
Ik was hier vrijdag. Lief meiske + lekkere hard body. Blijft je aankijken, ook in t heetst van de strijd.

WA
30 november 2013, 16:32
Viev is er even tussen uit, geen idee hoe lang.

de duisburg spesjalist
25 december 2013, 13:25
kan gewoon verplaats worden na kreveld eros mods verplaatsen aub

Smouse
7 februari 2014, 22:37
Vivien inderdaad zojuist gezien in het Erocenter in Krefeld.
Ik heb even met haar staan kletsen en het is inderdaad en aardige en mooie meid.
(iemand heeft haar wat Nederlandse woordjes bijgebracht)
Maar omdat ze geen TZ in haar program had maar weer doorgelopen.

Grtz Smouse

P.S. Omdat er in het Eroscenter geenéén dame TZ in het pakket had maar weer snel vertrokken uit het Eroscenter.

de duisburg spesjalist
23 maart 2014, 11:30
deze dame is weer op de vulkaan en wel in het nieuwe vulkaanhuis ze heeft de intrek genomen in kamer 603 ze had haar naam nog niet op de deur staan graag even aanpassen mods

Hobbele
17 mei 2014, 19:11
Werkt momenteel in Bochum in Laufhaus nr. 14.......