PDA

Volledige versie bekijken : Beste recensie van de maand Augustus 2013 (Jury rob45)



rob45
1 augustus 2013, 17:56
*UITSLAG TWEEDE PERIODE JULI*

Winnaar 1 : REHAB met werkelijk een prachtige recensie uit het hart vanuit Villa Vertigo.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=323386

Winnaar 2 : MEGABOOB met een verpletterende CC recensie vanuit GT.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=323510

Beide winnaars gefeliciteerd met hun vrijkaartje.

Uitslag derde periode volgt later op de avond.

rob45
1 augustus 2013, 21:47
*UITSLAG DERDE PERIODE JULI*

Winnaar 1 : BADSLIPPERS leeft zich uit met Bulgaarse Nora in een onnavolgbare dames recensie en woorden als cumswappers,snowballers en AGS.
(Anaal Gefixeerde Spermaconnaisseur) vliegen in het rond.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=325310

Winnaar 2 : NOELCITROEN die een heel volledige recensie neerzet vanuit Pauschalclub Bochum met begeleidende foto's en veel info.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=325598

Beide winnaars gefeliciteerd met hun vrijkaartje.

Ik zal vanavond nog verdere uitleg geven hoe nu verder in Augustus en vooral hoe ingewikkeld en gecompliceerd de regels van de nieuwe jury zullen worden....:rolleyes:

Megaboob
2 augustus 2013, 00:29
Ik dank de jury uiteraard hartelijk, en ben blij dat alle CC's nu geregistreerd zijn!

Megaboob

Megaboob
2 augustus 2013, 00:55
Eerste nominatie voor Augustus is voor Cuties, die naar Duisburg gaat, en daar oude bekende Suzi/Melli spot, en haar kwaliteit op zijn geheel eigen wijze tot op het bot ontleed: Verder is cuties toch wel enigzins boob-georienteerd geeft hij ook wel toe, en heeft hij zelfs Sandra Star al eens gedaan, dat is altijd goed om te weten. Sandra onthoud namen en gezichten naar mijn ervaring erg goed, dus Cuties zou nog wel eens verbaast kunnen zijn komende week in duisburg. de door Cuties genoemde "trampstamps" en haar afkomst bevestig ik uiteraard, de beste man heeft daar een goed oog voor. Ook geeft hij toch wel toe dat Suzi wel een mooi kontje heeft, en naar mijn idee gewoon een hele mooie dame is. de afbeelding van Eva doet haar wel recht!

Het is nu echt wachten op een verslag van Cuties die Chelsea Charms dekt, of een andere megaboob-star (Minka is binnenkort in Londen!) Dat zou echt smullen worden voor mij qua verslaggeving! We delen in ieder geval ook zeker een voorliefde voor "cuties", gewoon erg knappe dames, en dat is altijd leuk.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30802-Susan-Susi-(Nederlandse-Turkse)-ex-Vulkan&p=326238#post326238

Megaboob

rob45
2 augustus 2013, 05:59
REGELS EN BEPALINGEN BRVDM.
***************************

Er geld deze maand EEN regel die bepaald dat er GEEN regels zijn.
Zodoende kan ik mezelf tot Jury Voorzitter uitroepen en kan ik er op toezien dat het er ongeregeld aan toe zal gaan deze maand. :rolleyes:
De uitslagen geef ik op 10/20/30 augustus.

Waar zal ik op letten ??
Creativiteit,Humor en niet te vergeten nuttige Info.

Allemaal veel schrijfplezier toegewenst en dat er veel goede bijdragen mogen komen deze maand,want daar leeft ons forum van.

*****************************

Rehab
2 augustus 2013, 09:37
Ha, wat een geweldige verrassing. Mijn eerste schrijfsel levert een vrijkaartje op. Allereerst wil ik natuurlijk de jury hartelijk bedanken voor deze verkiezing maar vooral ook diegene die mijn stukje genomineerd hebben met vaak mooie en lovende woorden. Hoezo de lat hoog leggen! Maar het is leuk om te schrijven, bijkomend voordeel: de herinnering blijft!!!!

Als nieuweling op de site heb ik me inmiddels een beetje ingelezen en kwam ik er onlangs achter dat er in dit topic een ware revolutie heeft gewoed. Mijn inschatting is dat de revolutie met een humoristische ondertoon is gevoerd! Als dat zo is heeft niet iedereen dat blijkbaar zo begrepen. Dat is jammer. Maar zoals wel vaker leidt een revolutie tot een aftreden en herverkiezing.

Misschien is het een idee om deze revolutie commercieel uit te gaan nutten. Ik weet niet of jullie de afbeeldingen van Che Guevara kennen. Maar Che's karakteristieke hoofd kom je werkelijk overal tegen. Waarom dan geen badjassen versieren met een afbeelding van Megaboob?? Indien nu blijkt dat Megaboob's gezichtje zelf niet geschikt is om af te drukken kunnen we altijd zijn handelsmerk gebruiken. Het is maar een idee!!!

Rob succes met het voorzitterschap deze maand. De regels zijn in ieder geval duidelijk. Voorop staat dat over jouw smaak niet te twisten valt. Haha.... Nogmaals dank!

@Rob: augustus heeft 31 dagen.

rob45
2 augustus 2013, 12:56
Rehab,bedankt voor je leuke reactie.Ik had inderdaad al gezien dat je nieuw op het forum bent met nog maar een paar berichtjes,maar schrijven kan je wel !!
Je was een terechte winnaar met een uitzonderlijk goed geschreven recensie. Ik hoop dat je ons nog vaker zal vermaken met je schrijfsels op dit forum.
Augustus heeft inderdaad 31 dagen en ik zou uitslag geven de 30ste.
Ach,er zijn toch geen regels dus misschien pas ik dat nog aan.;)

Wijze grijze
2 augustus 2013, 15:08
Doe mee aan de Alternatieve BrvdM verkiezing door Wijze Grijze

Goed dat er een revolutie plaats vond tegen een jury die haar plicht verzaakte. Het volk was het er niet mee eens en zette de oude jury af. Le jury est mort, vive le jury!

Een nieuwe jury (Rob45) werd aangewezen om het karwei af te maken en hoopvol wachtte ik de beslissing af van deze nieuwe voorzitter. Een vrijkaart kon ik immers niet meer mislopen:

Aan alle spelregels voldaan.
Zoveel nominaties als nooit tevoren.
Me het licht uit de ogen geneukt en geschreven.
Menig Ijsberenforumlezer van vakantielectuur voorzien.
Eerste tekenen van eeltvorming op Wijze Stijve.
Resultaat: 11 nominaties in periode 2 (voor 2 bijdragen, waarvan eentje 8 (!) maal) en 7 nominaties in periode 3 (voor 2 bijdragen). Sommigen schreven meters tekst teneinde hun keuze extra te motiveren. Enkele nomineerders plaatsten bijna nooit eerder een nominatie. Nu wel. Kat in ’t bakkie toch?

Verbijsterd moest ik echter constateren dat Rob45 niet naar de stem van het volk luisterde, maar zijn eigen dictatoriale macht ging uitoefenen. De revolutieleider (Megaboob) werd beloond (nepotisme ligt op de loer) en zelf blijft Rob45 aan de macht. Zonder de winnende bijdragen tekort te doen (enkele had ik zelf ook genomineerd), maar dit was niet het gehoopte resultaat. Geen vrijkaartje voor de meest genomineerde schrijver. Niks, nul, nada, noppes.

Daarom roept Wijze Grijze op tot ANARCHIE: Bij deze open ik het topic: De Alternatieve BrvdM Verkiezing door Wijze Grijze. Laat zien dat Ijsberen mondig genoeg zijn en het niet nodig hebben over zich te laten regeren door een dictator.

Kies voor een Vrij Ijsberenforum!

Is Wijze Grijze een guerillastrijder? Nee, eerder een separatist die zich inzet voor rechtvaardigheid.

Iedereen die de jaren '70 spirit nog een beetje in zich heeft, zou zich nu onmiddellijk geroepen moeten voelen dit initiatief te steunen en subiet veelvuldige nominaties hier te plaatsen. Ben je van een latere generatie: Doe mee en vertel je kinderen dat je aan de wieg hebt gestaan van een ommekeer! Een nieuwe wind door Ijsberenforum.

Kunnen de genomineerden hier ook wat winnen? Behalve de eeuwige roem, ook de eer deel uitgemaakt te hebben van een werkelijke revolutie. Vrijkaartjes? Hoe meer deelnemers, hoe sterker onze positie. Niet volgzaam en lijdzaam langs de zijlijn staan toekijken, maar actief op de barricaden en d.m.v. een duidelijk statement. Geef een signaal aan de forumleiding.

4767

Een vrije Ijsbeer laat niet met zich sollen.

Game on!

P.S.: Ik waarschuw jullie niet voor niets

Ach,er zijn toch geen regels dus misschien (sic, WG) pas ik dat nog aan.


Doe mee aan de Alternatieve BrvdM verkiezing door Wijze Grijze

Plaats onderstaande link naar deze post, onder al je berichten en geef op deze manier uiting aan je steun aan het streven naar Ijsberen-vrijheid en zegt het voort:
Doe mee aan de alternatieve BrvdM verkiezing door Wijze Grijze (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35040-De-alternatieve-BrvdM-verkiezing-door-Wijze-Grijze&p=326321#post326321)

masseurke
2 augustus 2013, 16:04
Een nomi voor mijn intussen welbekende clubvriend Magic-G die me eerst sympathiek vindt, me wat later op wildvreemde meiden ziet storten en me tenslotte ook nog achter de Antwerpse ramen zag staan. Leuk drieluik dus nomi https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=326135#post326135

M

masseurke
2 augustus 2013, 16:06
Haha, goeie van Wijze Grijze waarbij wijze stijve zich separeert van WG's intelect (is het ooit anders geweest?). Bij deze dezelfde nomi in het WG-BRVDM-alternatief! But never forget; WS rules! :tongue:


Een nomi voor mijn intussen welbekende clubvriend Magic-G die me eerst sympathiek vindt, me wat later op wildvreemde meiden ziet storten en me tenslotte ook nog achter de Antwerpse ramen zag staan. Leuk drieluik dus nomi https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=326135#post326135

M

Boy69
2 augustus 2013, 17:25
Een nomi voor mijn intussen welbekende clubvriend Magic-G die me eerst sympathiek vindt, me wat later op wildvreemde meiden ziet storten en me tenslotte ook nog achter de Antwerpse ramen zag staan. Leuk drieluik dus nomi https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=326135#post326135

M

ik steun deze nominatie

bosbeer
2 augustus 2013, 17:29
Doe nooit iets met deze rubriek en lees 'm ook nooit, maar nadat Masseurke de laatste weken zoveel mooie postings heeft ingezonden vind ik dat hij met nr. 750 van 2 augustus waarin hij zijn wonderlijke belevenissen ( inclusief vuile leugens) in de godverdomse gaytent beschrijft nu toch echt een vrijkaartje heeft verdiend. Een link lukt helaas niet met mijn armetierige apparatuur, maar het is er niet minder om gemeend. ( ondanks dat hij zijn vrienden tot op het bot beledigt).

rob45
2 augustus 2013, 18:14
Geeft niks Bosbeer want elke nomi telt mee ook linkloze,ik zoek het wel op.Er zijn deze maand geen regels opgesteld wat betreft hoe je een nomi indient als ie maar wel gemeend is.

Toulouse-Lautrec
2 augustus 2013, 19:39
De reden dat de jury van de maand juli zijn taken heeft neergelegd.

Toen ik op 21 juli de uitslagen en winnaars van de tweede periode wilde bekendmaken, las ik tot mijn verbazing dat Big30 juryregels ongeldig had verklaard.
Ik was in de veronderstelling dat de jury de regels bepaalde, maar dat bleek niet zo te zijn.
Mijn verzoek aan Big30 om zich niet met de jurering te bemoeien was aan dovemans oren gericht. Jammer.
Had ik dit vooraf geweten dan was ik geen juryvoorzitter van de maand geworden.
Het forum hoeft verder niet meer op bijdragen van mijn kant te rekenen.

LittleJoe
2 augustus 2013, 19:57
De reden dat de jury van de maand juli zijn taken heeft neergelegd.

Toen ik op 21 juli de uitslagen en winnaars van de tweede periode wilde bekendmaken, las ik tot mijn verbazing dat Big30 juryregels ongeldig had verklaard.
Ik was in de veronderstelling dat de jury de regels bepaalde, maar dat bleek niet zo te zijn.
Mijn verzoek aan Big30 om zich niet met de jurering te bemoeien was aan dovemans oren gericht. Jammer.
Had ik dit vooraf geweten dan was ik geen juryvoorzitter van de maand geworden.
Het forum hoeft verder niet meer op bijdragen van mijn kant te rekenen.

Bedoel je deze?


Neen tis heel simpel. De Jury en alleen de Jury bepaalt welke recensie(s) de beste zijn, dus ja eigenlijk bepaal je niet 1 eind winnaar maar feitelijk 2*3 winnaars. Dus een verbetering zou kunnen zijn "beste recensies vd maand" :wink:.

In hoeverre de soms vele dagelijkse nominaties daaraan bijdragen (aan die uitverkiezing dus) bepaalt de alwetende en almachtige Jury :tongue:!

Ik vind ook dat het aan de leden is om te nomineren en dat het aan de Jury is, die elke maand weer anders is (en dus ook een lid), om op grond van zijn/haar regels te bepalen hoe met deze nominatie(s) wordt omgegaan! Dat ik zo af en toe een nieuw lid of een bekende IJsbeer die over een wat onbekend hoekje schrijft onder de aandacht breng zij me vergeven!
Laatst gewijzigd door Big30; 21 juli 2013 om 01:46

totaal onaanvaardbaar om de jury enige beperkingen op te leggen... :mad_6:

Picasso 1
2 augustus 2013, 20:03
De reden dat de jury van de maand juli zijn taken heeft neergelegd.

Toen ik op 21 juli de uitslagen en winnaars van de tweede periode wilde bekendmaken, las ik tot mijn verbazing dat Big30 juryregels ongeldig had verklaard.
Ik was in de veronderstelling dat de jury de regels bepaalde, maar dat bleek niet zo te zijn.
Mijn verzoek aan Big30 om zich niet met de jurering te bemoeien was aan dovemans oren gericht. Jammer.
Had ik dit vooraf geweten dan was ik geen juryvoorzitter van de maand geworden.
Het forum hoeft verder niet meer op bijdragen van mijn kant te rekenen.

Je hebt je te makkelijk uit het veld laten slaan. Heel veel jury's worden een beetje 'geplaagd' en regelmatig laten deelnemers vanuit egoïstische motieven kritische geluiden horen. Wat maakt het uit dat Big30 of enkele anderen een andere mening op na houden? Lekker je ding doen, die macht had je domweg. Je had zelfs de macht om een ieder die stijfkoppig tegen de regels in bleef gaan buiten de prijzen te laten. Als ik in je schoenen had gezeten zou mijn wraak erg zoet zijn geweest :teuflisch: en zou ik mijn eindoordeel met een mooie smile :) hebben verkocht.

Toulouse-Lautrec
2 augustus 2013, 20:15
Nee hoor, ik laat me niet zomaar uit het veld slaan, maar in mijn ogen behoort Big30 tot de forumleiding. En die wilt kennelijk iets anders.

sofaking
2 augustus 2013, 20:37
Ik volg het allemaal maar van ver, dus zal misschien wel wat gemist hebben, maar ik begrijp de commotie ook niet. Als Toulouse gewoon zijn gepubliceerde regels had toegepast zonder commentaar zou er waarschijnlijk geen haan naar gekraaid hebben, maar veel nominaties zouden (in stilte) afgekeurd worden ten nadele van de genomineerde. Dus nam de jury de moeite om bij elke ongeldige indiening een waarschuwing te plaatsen -- naar ik aanneem -- met de bedoeling dat de indiener in het vervolg zijn nominaties wel kon laten meetellen door conform de regels te spelen. Maar in plaats van dankbaarheid kreeg de jury van de foute spelers de guillotine. Met steun van Big30.

Lessons learned : post de regels één keer en probeer achteraf niets te verduidelijken tot spijt van de foutief genomineerden.

rob45
2 augustus 2013, 21:53
Je hebt je te makkelijk uit het veld laten slaan. Heel veel jury's worden een beetje 'geplaagd' en regelmatig laten deelnemers vanuit egoïstische motieven kritische geluiden horen.

Mmmm,dat komt mij bekend voor. Over mij is een compleet topic aangemaakt om mij uit de tent te lokken. Tis goed dat ik veilig thuis zit.:rolleyes:

Nog even een nomi voor MASSEURKE in "Gay-T" die gewillig zijn kontje draait voor het stijve lid van Ace2 en dat ook nog aan zijn vrouw bekend :D

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326353

gignnl
2 augustus 2013, 23:18
De woensdag begint een vaste YBF meet&greet te worden,was er deze keer niet bij maar Masseurke beschrijft een leuke dag.Hoop alleen dat ie de volgende keer het niet bij een praatje met Jana houd maar haar met Patrizia samen mee naar de kamer sleept
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326353

Badslippers
2 augustus 2013, 23:42
De woensdag begint een vaste YBF meet&greet te worden,was er deze keer niet bij maar Masseurke beschrijft een leuke dag.Hoop alleen dat ie de volgende keer het niet bij een praatje met Jana houd maar haar met Patrizia samen mee naar de kamer sleept
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326353

Gelukkig kan ik deze maand deze weer eens van stal halen en hij telt ook nog mee dankzij de soepele regels van de jurydictator van dienst.

+1

Voor MASSEURKE welteverstaan.

Daarbij, wat een heisa om helemaal niks. Soms vraag ik me af hoe de gemiddelde ijsbeer IRL reageert als hij in het kruis wordt getast. Als je al compleet over de zeik bent door wat speldeprikken op dit forum, hoe moet dat dan niet zijn op je werk, je prive. Je vrienden? Kortom, ik ben elke keer weer geamuseerd door de lichtgeraaktheid van deze en gene.

Verstuurd van mijn GT-P1000 met Tapatalk

Big30
3 augustus 2013, 01:07
Heerlijk toch deze ophef over 3 maal niets en dat over een BRVDM topic op een hoerenlopers forum :biggrin:!

1. De Jury was en is volkomen vrij de regels te bepalen en toe te passen.
2. Daar mag best kritiek op komen zoals in dit geval van the BooBmen die opmerkt dat een maximum van 10 nominaties een beetje vreemd is, had ie wel een punt vond ik!
3. Als de jury dan zoals blijkt niet tegen enige vorm van zeg luchtige milde kritiek kan en dan opeens niet meer thuis geeft, houdt het op. Zeker als de jury tot 3 maal toe niet op een IM antwoordt met de vraag of hij nog als Jury actief is en waarin ook nog eens wordt benadrukt dat natuurlijk hij zelf de regels bepaalt en toepast.

@Rob45 veel suc6 als Jury en trek je gewoon niets aan van welke kritiek dan ook, doe lekker je ding en doe het zoals jij vindt dat het moet. Meer vrijheid is dunkt me niet mogelijk.

Dit forum heeft soms veel weg van de titel van een bekend boek van Mulisch "Voer voor psychologen", ik heb vanavond na thuiskomst nog na genietende van een heerlijk avond op het platteland met slechte 3g verbinding (heerlijk trouwens!) weer goed gegeten van het forum voer :tongue:.

Ace2
3 augustus 2013, 07:08
Nominaties voor:

Magic-G in GT (een keer of 3): https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=326135#post326135

Masseurke in dezelfde Gay-tent: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=326353#post326353

Don Rudo
3 augustus 2013, 08:55
nominatie voor Cuties' Duisburg capriolen in drie delen:

Cuties begeeft zich in de sweatshops te Duisburg (verslag) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-vulkanstrasse-Algemeen&p=326236#post326236)

Re: Wandeljunk (informatief antwoord op Duisburg vragen vanuit non-regulars perspectief (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-vulkanstrasse-Algemeen&p=326438#post326438)

Susi Nederlands-Turkse bijdrage ofwel sauna vs raamservice (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30802-Susan-Susi-%28Nederlandse-Turkse%29-ex-Vulkan&p=326238#post326238)

Nominatie om de volgende redenen:
1) informatief richting vraag van Wandeljunk hoe het is in Duisburg vanuit het perspectief van een incidentele Duisburgbezoeker.
En informatief op het verschil tussen typische saunaclub service vs typische RLD service voor de incidentele bezoeker.
2) een kritisch tegengeluid over de algehele beleving Duisburg tov de reguliere schrijvers.
Daarbij het wandelen overdag vs 's avonds meegenomen.
2) zichtbaar veel tijd en moeite gestoken in het opstellen van de posts.
Aanmerkelijk langer zitten typen dan wezen bumsen. Bonus: Thriller-clip van Michael Jackson.
3) voer voor discussie en levendigheid in de Duisburg-afdeling van het forum. Er worden door Cuties enige verbale speldeprikjes uitgedeeld naar het rooskleurig weerspiegelen van het DB-RLD door regulars in het algemeen en enkele Duisburggangers in het bijzonder. Deze, overigens alle gewaardeerde scribenten, kunnen daar wel tegen.

masseurke
3 augustus 2013, 10:46
Soms vraag ik me af hoe de gemiddelde ijsbeer IRL reageert als hij in het kruis wordt getast.

In 98% van de gevallen haal ik mijn rits open...

Megaboob
3 augustus 2013, 23:16
Nominatie voor Cuties die Duisburg verkent:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-vulkanstrasse-Algemeen&p=326236#post326236

Nominatie voor Magic G in GT:
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...135#post326135

Nominatie voor Masseurke in GT:
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...353#post326353

Megaboob

Megaboob
4 augustus 2013, 00:09
Nominatie voor Rezaes in FKK Alina, die met de hitte toch 3 dames weet te verwennen, en er een kleur van kreeg!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=326476#post326476

Megaboob

satanic surfer
4 augustus 2013, 14:23
Vrije Jongen in een club of 5 zowat, World/Mainhattan/Panthera etc... naja, daar kan men bezwaarlijk omheenkijken dunkt, dus volledig conform mét link enzo; of wacht effe, ik zou wel gek zijn...zoek het zelf maar op luilakken: +5
Megaboob: traditioneel een +1 voor een man die voor kleintjes gaat ditmaal, CC en D-cup, dat lijkt me maar minnetjes, net als de service van één van hen helaas...
Sphinx in Andiamo, zowat even traditioneel een +1 voor deze turboterrorist on tour

Don Rudo
4 augustus 2013, 14:47
Vrije Jongen Zomer Clubtour - een epos in vijf dagen (link naar dag 1) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=326575#post326575)

Megaboob
4 augustus 2013, 17:02
Benijsbeer word in van Goch gered door Thekefrau Anja, dus een nominatie!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=326609#post326609

Megaboob

rob45
4 augustus 2013, 17:38
Ik nomineer Vrije Jongen voor zijn met verve geschreven Vijfluik.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326575
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326577
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326579
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326580
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326581

Megaboob
4 augustus 2013, 19:26
Vrije Jongen die een 5 daagse toer waar ik bewondering voor heb, mij lukt dat niet helaas, dus vandaag een 5 sterren nominatie:

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=326575
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=326577
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=326579
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=326580
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=326581

Megaboob

Ace2
4 augustus 2013, 19:47
Vrije Jongen in World: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=326581#post326581

Wijze grijze in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326643#post326643

rob45
4 augustus 2013, 20:54
Nominate voor Wijze grijze in LR die het warm heeft in de Kino en wat koeler in de Jaccuzi. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326643#post326643

Megaboob
4 augustus 2013, 21:01
Wijze stijve word weer eens uitgelaten door wijze grijze in LR, en hij ontdekt de geneugten van een siliconen C cup, afgezet etegn een slanke maat 34 taille. Tja, wat kan ik zeggen, ik propagandeer al jaren siliconen!

;)

Nominatie dus voor deze wijsheid

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326643#post326643

megaboob

Badslippers
4 augustus 2013, 21:10
Cuties schopt tegen de heilige kraakpanden van de "Vulkanstrasse" en wordt zowat levend gevild door de "Whoremongers Posse" van deze louche achterbuurt. En ik maar denken dat alleen "Fuckfactory GT" een eigen clan had. Cuties doet waar hij goed in is. Schrijven alsof de duivel hem op zijn hielen zit en wel in zijn eigen "Schwagger" stijl: creatief, rauw, hard, platvloers en vooral uitdagend. "C'mmon, that's my man". Ondertussen weet hij op de valreep nog wat gevoelige ijsberen die hun territorium aangevallen zien door de trappenhuizen van de bouwvallige kraakpanden te jagen.
2 nominaties derhalve voor deze Johnny The Self-Kicker.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-vulkanstrasse-Algemeen&p=326236#post326236
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-vulkanstrasse-Algemeen&p=326438#post326438

Een ander groot schrijver is onze jonge Benjamin met de naam Vrije Jongen Hij schrijft zo'n beetje een "Magnum Opus" over zijn 5 daagse kruistocht. Waarschijnlijk heeft-ie zijn vakantiegeld eens goed verbrast. Nominatie voor zijn vijfluik.
Part 1: Vijfdaagse Premiere in Panthera (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=326575#post326575)
Part 2: Sharks on Sunday (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=326577#post326577)
Part 3: Maandag in Mainhattan (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21415-FKK-Mainhattan-Frankfurt&p=326579#post326579)
Part 4: Dinsdag in Dietzenbach aka de RTC in Hessen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35056-FKK-Dietzenbach-(Aldi)&p=326580#post326580)
Part 5: Woensdag in World (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=326581#post326581)

Wijze Grijze nomineer ik omdat hij anders weer begint te janken als een oud wijf waarvan de AOW te laag is. Vrijkaarten kun je vergeten met een dergelijke productie. Bovendien beun jij bij op andere fora en dat legt je geen windeieren. Mooi om te lezen dat er uit Bonnie's mond nog steeds een: “ehrlisch, ich schwöre” komt. Normaliter doet ze dat trouw op een familielid dus ik twijfel dit keer aan de oprechtheid van die kleine tuinkabouter. Nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326643#post326643

Mister Megaboob gaan wij vanzelfsprekend niet vergeten. Als een grote Napoleon trok hij ten strijde tegen het onrecht wat hem was aangedaan. Bijna vond hij zijn "Waterloo" maar de hulptroepen lieten hem niet in de steek want wij willen kost wat kost geïnformeerd blijven over de megatieten van onze mokkeltjes. Wél graag de volgende keer uniformiteit aanbrengen in het aanduiden van het volume van de dames. Dan is het weer CC, dan weer een D-cup, dan weer 85B. Dat snapt een leek als ik niet. Welverdiende nominatie over zijn belevenissen in "Acapulco"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=326547#post326547

En de volgende nominatie gaat naar mijn vriend Masseurke die ik al in geen eeuwigheid meer heb gezien wegens afwijkende werk- zo u wilt neuktijden. Hij spietst steeds vaker minderjarige kinderen aan zijn speer en gaat wellicht de kant op van Pistolero Pete. Goeie smaak heeft hij wel die verrekte Belg. Nominatie van Tiénsléts (of zoiets)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=326353#post326353

rob45
4 augustus 2013, 22:00
Wie ik niet mag vergeten is Megaboob want anders spuit hij met silliconenspray revolutionair de Juryvoorzitter onder.:rolleyes:
Nomi voor de Boobmeister himself op jacht in Acapulco.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326547

noglangnietuitgewandeld
4 augustus 2013, 22:32
Ik nomineer Vrije Jongen voor zijn met verve geschreven Vijfluik.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326575
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326577
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326579
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326580
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=326581

Zo, we kunnen weer gemakzuchtig nomineren zonder dat we gediskwalificeerd worden. Vrije Jongen heeft goed zijn best gedaan, zowel in de clubs als achter het toetsenbord, dus steun ik zijn terechte nominatie.

gignnl
5 augustus 2013, 00:25
De cupjes vielen op deze warme dag wat minder uit voor de Boobmeister maarhet aanwezige zwembad maakte veel goed,megaboob in Acapulco https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=326547#post326547

gignnl
5 augustus 2013, 00:26
Wijze Grijze heeft de smaak te pakken en beland weer aan in de huiskamer,Bonny begint zijn favorietje te worden https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326643#post326643

gignnl
5 augustus 2013, 00:28
Heb zelf eens ooit 4 dagen in een week geclubt en toen was de pula schraal, daarom bewondering voor Vrije Jongen die 5 dagen gaat spiezen
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=326575#post326575
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=326577#post326577
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21415-FKK-Mainhattan-Frankfurt&p=326579#post326579
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35056-FKK-Dietzenbach-(Aldi)&p=326580#post326580
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1249-World-(Pohlheim)-Algemeen&p=326581#post326581

gignnl
5 augustus 2013, 00:35
Op een van de warmste dagen van het jaar werkt Rezaes zich in het zweet met wat heerlijke lolitas bij Alina https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33296-FKK-Alina-Dorsten-Algemeen&p=326476#post326476

gignnl
5 augustus 2013, 00:37
Of het glas nou half leeg of half vol is daar komt Boy69 niet uit op deze zaterdag in LR https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326708#post326708

Willem2
5 augustus 2013, 10:42
Beron heeft een zonnesteek opgelopen in de PHG : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=326741#post326741
:) ;)

LittleJoe
5 augustus 2013, 11:54
Nominatie voor:

Vrije Jongen +5
Wijze grijze in LR: +1
Boy69 +1
Cuties uitdagend +4

zo anders kom ik nooit in de gelegenheid om met + te nomineren en omdat de regels geen regels zijn, mag het nog ook

Badslippers
5 augustus 2013, 13:02
Even de "Living Room Posse" nomineren. Die club mag blij zijn dat er nog ijsberen zijn die blijven schrijven en veelal ook nog positief.

Little Joe
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326699#post326699

Mooi om te lezen dat Boy69 wel een geile sessie met Jovanna had. Ik gun het haar (en hem natuurlijk ook). Hét bewijs dat een sessie bij de ene ijsbeer knudde kan zijn en bij de andere zeer tot tevredenheid kan stellen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326708#post326708

Dames "LR" waanden zich even in paradijs toen veelneuker benijsbeer het pand betrad. Die kerel heeft namelijk niet genoeg aan twee sessies. Nominatie voor zijn filantropische instelling.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326719#post326719

Gert-Jan maakt Kelly gelukkig en vice versa. Inderdaad, niet echt een "Stunner" maar de kritieken zijn altijd lovend. Een dame die haar vak verstaat. Nominatie voor beiden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326737#post326737

Bergm550 spuit zijn sperma over de wulpse tieten van Elisabeth om daarna een bordje friet weg te prikken. Dat kan beter en anders. De volgende keer spuit hij zijn zaad weer over de tieten van Elisabeth en likt de smurrie eens lekker op. Heeft hij in ieder geval een lekker toetje.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=326750#post326750

gignnl
5 augustus 2013, 13:40
Gert Jan beland onverwacht in LR en verwacht er weinig van tot hij Kelly ontmoet,ook ik heb met haar gekamerd en als die begint te tz is er geen ontkomen meer aan.Gert Jan maakt er met haar een dagvullend programma van.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326737#post326737

rob45
5 augustus 2013, 20:52
Even de "Living Room Posse" nomineren. Die club mag blij zijn dat er nog ijsberen zijn die blijven schrijven en veelal ook nog positief.

Little Joe
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326699#post326699

Mooi om te lezen dat Boy69 wel een geile sessie met Jovanna had. Ik gun het haar (en hem natuurlijk ook). Hét bewijs dat een sessie bij de ene ijsbeer knudde kan zijn en bij de andere zeer tot tevredenheid kan stellen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326708#post326708

Dames "LR" waanden zich even in paradijs toen veelneuker benijsbeer het pand betrad. Die kerel heeft namelijk niet genoeg aan twee sessies. Nominatie voor zijn filantropische instelling.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326719#post326719

Gert-Jan maakt Kelly gelukkig en vice versa. Inderdaad, niet echt een "Stunner" maar de kritieken zijn altijd lovend. Een dame die haar vak verstaat. Nominatie voor beiden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326737#post326737

Bergm550 spuit zijn sperma over de wulpse tieten van Elisabeth om daarna een bordje friet weg te prikken. Dat kan beter en anders. De volgende keer spuit hij zijn zaad weer over de tieten van Elisabeth en likt de smurrie eens lekker op. Heeft hij in ieder geval een lekker toetje.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=326750#post326750

+1
Wat een vrijheid,he..........;)

Megaboob
5 augustus 2013, 23:13
Ook ik doe een rob45/badslippers nominatie, heerlijk dat dit weer kan en mag!:

Oorspronkelijk geplaatst door Badslippers
Even de "Living Room Posse" nomineren. Die club mag blij zijn dat er nog ijsberen zijn die blijven schrijven en veelal ook nog positief.

Little Joe
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...699#post326699

Mooi om te lezen dat Boy69 wel een geile sessie met Jovanna had. Ik gun het haar (en hem natuurlijk ook). Hét bewijs dat een sessie bij de ene ijsbeer knudde kan zijn en bij de andere zeer tot tevredenheid kan stellen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...708#post326708

Dames "LR" waanden zich even in paradijs toen veelneuker benijsbeer het pand betrad. Die kerel heeft namelijk niet genoeg aan twee sessies. Nominatie voor zijn filantropische instelling.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...719#post326719

Gert-Jan maakt Kelly gelukkig en vice versa. Inderdaad, niet echt een "Stunner" maar de kritieken zijn altijd lovend. Een dame die haar vak verstaat. Nominatie voor beiden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...737#post326737

Bergm550 spuit zijn sperma over de wulpse tieten van Elisabeth om daarna een bordje friet weg te prikken. Dat kan beter en anders. De volgende keer spuit hij zijn zaad weer over de tieten van Elisabeth en likt de smurrie eens lekker op. Heeft hij in ieder geval een lekker toetje.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...750#post326750

+1

Megaboob

Jimbo1
6 augustus 2013, 08:04
Zeeeeeer uitgebreide recensie van StrikerXMF die ons meeneemt op zijn tweedaagse bezoek naar Golden Dreams. Na het lezen van zijn recensie krijg ik de neiging om direct in de auto richting Schüttorf te scheuren. Helaas, ik moet nog een weekje wachten. :frown:

Top verslag van Mr Duracell die onvermoeibaar de ene na de andere topper te grazen neemt. Een dikke nominatie dus!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=327037#post327037

LittleJoe
6 augustus 2013, 09:45
Dames "LR" waanden zich even in paradijs toen veelneuker benijsbeer het pand betrad. Die kerel heeft namelijk niet genoeg aan twee sessies. Nominatie voor zijn filantropische instelling.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...719#post326719 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326719#post326719)

Gert-Jan maakt Kelly gelukkig en vice versa. Inderdaad, niet echt een "Stunner" maar de kritieken zijn altijd lovend. Een dame die haar vak verstaat. Nominatie voor beiden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...737#post326737 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326737#post326737)

+1

Badslippers
6 augustus 2013, 11:04
"Viagra" en aanverwante erectiedoping niet meer nodig. StrikerXMF zweert bij "Duracell tripple A". Nominatie voor zijn "Golden Dreams" recensie.


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=327037#post327037



http://www.bigfun.be/files/jpg/Opgewonden%20Familie%20Duracell.jpg

Big30
6 augustus 2013, 17:30
StrikerXMF en Clinic die het beiden in Golden Dreams zeer naar hun zin hebben:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=327102#post327102

Beron die bij hoge uitzondering niet zo veel kritiek punten kan vinden in Happy Garden;):
Der Sonntag im PHG hat mich an besten Happy Garden Zeiten erinnert. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=326741#post326741)

gignnl
6 augustus 2013, 19:58
De club ligt voor mij helaas wat uit de route maar door het verhaal van Strikerxmf word ik toch wel nieuwsgierig naar Golden Dreams met een pre dat men als Nederlands bier Grolsch schenkt

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=327037#post327037

Ace2
6 augustus 2013, 21:08
Zeeeeeer uitgebreide recensie van StrikerXMF die ons meeneemt op zijn tweedaagse bezoek naar Golden Dreams. Na het lezen van zijn recensie krijg ik de neiging om direct in de auto richting Schüttorf te scheuren. Helaas, ik moet nog een weekje wachten. :frown:

Top verslag van Mr Duracell die onvermoeibaar de ene na de andere topper te grazen neemt. Een dikke nominatie dus!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=327037#post327037

Ik nomineer mee

Ace2
6 augustus 2013, 21:09
Dames "LR" waanden zich even in paradijs toen veelneuker benijsbeer het pand betrad. Die kerel heeft namelijk niet genoeg aan twee sessies. Nominatie voor zijn filantropische instelling.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...719#post326719 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326719#post326719)

Gert-Jan maakt Kelly gelukkig en vice versa. Inderdaad, niet echt een "Stunner" maar de kritieken zijn altijd lovend. Een dame die haar vak verstaat. Nominatie voor beiden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...737#post326737 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=326737#post326737)

+1

Ik nomineer beiden mee

Still Walking
6 augustus 2013, 22:46
In Living Room was ik al maanden niet geweest, per toeval op weg naar DV wilde ik toch maar even binnenwippen. Kijken hoe de sfeer is en of er veel nieuwe dames waren. Maar het was warm die dag en alle ramen stonden open, toch een tiental bekende dames gezien en iets meer onbekende. Ik neem een Fanta en loop naar buiten, er is niet veel meer plaats buiten en neem plaats naast een rondborstige blonde dame. Helemaal niet mijn type, een 100% hoerig voorkomen. Was ook maar net binnen en wilde even de kat uit de boom kijken, het was ook de bedoeling om naar DV te gaan voor een favoriete dame.

Ik ontkom niet aan de aandacht van de blonde meid. We raken in een leuk gesprek waarop ze op mijn ligbed komt te liggen. Ze kust me een paar keer op de mond, maar de discussie van Snor, zoenen = contract, hield ik lang vol. Ik vertelde haar ook over de discussie en mijn mening. Uiteindelijk bleef het dus bij tongzoenen van maximaal 30 seconden, opmerkelijk was haar frisse mond, ze rookt namelijk niet.
Haar naam is Kelly, kon snel niets vinden op haar naam want er was geen paspoort van. Ze werkt een half jaar in LR en voorheen in Stuttgart, is 25 jaar en komt toch profi over. Aangezien haar verschijning, voller figuur, groene ogen, dikke tieten, klein van stuk, was het niet mijn bedoeling om met haar te gaan kameren. Totaal niet mijn type en voor zulke dames ga ik eigenlijk naar Freude 39. Maar na een klein uur te hebben gekletst, geflikflooid, getongzoend en me ontzettend geil te hebben gemaakt, laat ik haar toch maar de sleutel halen.

Kamer 11 onder was redelijk qua temperatuur, maar die zou dus wel oplopen. Ze ging zich nog wassen want ik had belooft haar kont uit te likken. Belofte maakt schuld, en na een flinke pijpbeurt die op zeer hoog niveau was, met ballen likken alsof haar leven ervan afhing, was het Kelly die op haar knieën haar kont aan me aanbood. Ik moet zeggen dat die ook heerlijk uitzag en ik na 30 minuten nog aan het likken was, niet alleen haar kontgat natuurlijk.
Schokkend kwam ze klaar, geen illusie, en weer werd mijn lul verwent op de meest heerlijke manier. Ze is een profi met alle voordelen, ze weet me op alle punten te raken, ik had geen zin om te neuken met die warmte, maar na 10 minuten pijpen kon ik niet anders. Condoom erom en we beginnen met doggy style, kijkend naar dat heerlijke kontgat moest ik daar een vinger indoen. Je voelt dan je eigen lul op en neer gaan, en het is ook nog een prachtig gezicht. Het verbaasd me dat ik het zolang kan volhouden, ik ben geen neukerd. We draaien om en gaan over in missionaris, benen gaan helemaal de lucht in en ik werk me kapot, Kelly likt aan mijn tepels en ik neuk haar keihard, dat kan niet lang goed gaan. Ik vraag of ze ook CIM doet waarop ik een bevestigend antwoord kreeg, met die groene ogen moest ik in dat mondje klaar komen. Ik sta op en kniel naast haar neer, ze begint me te pijpen en jongens wat is dat een festijn. Niet zolang geleden heb ik de slechtste pijpbeurt in DV gehad, nu een van de beste. Ik vinger haar en ze pijpt, ik neem het over en schiet haar alles in de mond, wat een geile sessie. Een van de betere van dit jaar, voor LR standaard heel erg hoog. We maken de 2 uur vol en wat een genot om maar €150 af te rekenen, een dikke fooi die wordt verwelkomt met een dikke TZ. Ja, supergeile seks gehad, ze is geen schoonheid maar ze geniet van de seks en neemt haar werk heel serieus. We nemen afscheid en ze vraagt of we elkaar later nog zien, ik wilde in ieder geval naar buiten om af te koelen.

Na mijn douche weer aan de Fanta, tijdens mijn wandeling naar de tuin kom ik Veronika nog tegen, die zag er onherkenbaar uit. Hele lieve meid, die ik tijdens mijn laatste bezoek nog wat geld had geleend, maar inmiddels was vergeten. Maar van haar hoefde ik het niet terug, ze bood het aan en dat was voor mij voldoende.
Ik ga buiten lekker afkoelen op een hard ligbedje, niet veel later komt Kelly weer aan en we raken weer in gesprek. Beroepsmatig wrijft ze met haar hand over mijn kruis, maar ik zei heel stoer dat die voorlopig niet meer opstaat. Ze maakte er ook geen wedstrijd van, maar na wat tongzoenen en tepels likken dacht mijn bloed dat mijn lul de enige uitweg was en hij stond weer recht. Ik moet toegeven dat ik wel eens gebruik maak van Kamagra gels, die had ik de dag van te voren in Freude 39 gebruikt. Maar dit kan toch niet nog de uitwerking zijn van die shit, we zijn 1,5 dag verder! Of is deze blonde hoerige Kelly gewoon zo goed? Er zijn nog 2 heren en 1 dame in de tuin, maar Kelly maalt nergens om en begint me buiten in de tuin van LR te pijpen, dit had ik nog nooit daar meegemaakt. Het blijft ook niet bij enkele minuten. Ik geef tussendoor aan dat ik eigenlijk met een andere dame wil kameren, en dat vond ze geen probleem, maar dat gaf ze aan terwijl ze gewoon doorgaat met pijpen. Uit mijn ooghoeken zie ik de afkeuring van de enige dame en de goedkeuring van de 2 heren.

Vroeger zou ik me schamen, maar na 3 jaar clubbezoek ben ik helemaal verloederd. Als ze nu op me zou springen neukte ik haar in het bijzijn van anderen. "Get the fucking Key!" en even later lagen we op kamer 14 met een prachtige spiegel. Ik had de puf niet meer om te neuken, Kelly begint me gewoon lekker te pijpen en biedt na een 10 minuten haar frisse poes aan die ik graag bef. Op haar wens om een vinger in haar kontgat te steken ga ik graag in en na 20 minuten een vinger in haar kont en een vinger in haar kont, moest ik weer op haar verzoek een tweede vinger in haar kont erbij doen. Sorry heren, eigen initiatief is zo laat in de nacht nul komma nul. Maar na flink op haar klit te zuigen en mijn drie vinger hun werk te laten doen in deze 69 positie, komt Kelly dus gewoon schreeuwend klaar. Schokkend slaat ze me nog net niet mijn kunstgebit uit mijn mond.
Ze rust even uit en gaat aan de slag met mijn stijve en niet veel later verdwijnt mijn sap in haar mond.
We nemen het er even van en kletsen wat over ditjes en datjes. Ik was die dag al 3 keer gekomen en verwachte op mijn leeftijd niets meer. Twee kamers met Kelly, twee FT's en dat vond ik genoeg. Mijn lul dacht daar anders over en een half uur voor sluitingstijd was Kelly me weer aan het pijpen en is zo goed dat ik voor de vierde keer klaarkom die dag. Ik kon niet zien hoeveel het was, maar het zou net een thee lepeltje vol kunnen zijn, maximaal.

We rekenen weer af en het is nu €25 meer dan de eerste keer. We nemen afscheid en ik douche me voor de laatste keer die dag in LR. In de auto kijk ik terug op een fantastische avond en nacht in LR. Veel heb ik niet gezien van de club, wel veel Kelly gezien, geen stunner, maar wel lief, geil en lekker ding. De sessies gingen richting PSE niveau en mijn een van mijn beste sekservaringen dit jaar.

Megaboob
6 augustus 2013, 22:49
Nominatie voor "pooier" Jozef:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-(Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln)-Algemeen&p=327199#post327199

StrikerXMF en Clinic die het beiden in Golden Dreams zeer naar hun zin hebben:
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...102#post327102

+1

Beron die bij hoge uitzondering niet zo veel kritiek punten kan vinden :
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...741#post326741

+1
Megaboob

Badslippers
6 augustus 2013, 23:57
:ola2::ola2:

Deze mand verdiend net alleen een hele groot staandbeeld mar ook een paar vrijkaarten en ook een splinterniewe dobelsteen. Potjandorie om Josef en zijn kortgekniepte dame :iloveyou: met zo'n mooie kwafeur zo af te schepen. Ik gaa daar op zaterdag tijdens het feest bij kalle BOSCo zeker verhaal halen bij de lijding van LivingRoem. :Grrr: Dit kan en mag gewoon niet gebeuren. :ranting2: De huiskamer moet zich diep schamen want Josef bracht wel effe vissoep van Simonus :festeer: mee toen bij het 5-jarige bestaan. Ik ruik die soep nog dagelijks. Daarom alvast een hele dikke nomminatie voor Josef de presentjes beer van alle dames. :festeer:Ik doe er gelijk wat toeters en belle bij.:festeer:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-(Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln)-Algemeen&p=327199#post327199


En Josef komt zeker in de hemel met zijn duifje daar zorgt BS persoonlijk voor. Morgen naar Rome om dat te regelen.
:ola2::ola2:

Ace2
7 augustus 2013, 06:00
Nominatie voor het verhaal van Josef: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35085-Het-verhaal-van-Josef.&p=327199#post327199

Carlitos
7 augustus 2013, 07:30
Laatst gewijzigd door Still Walking; Gisteren om 23:48 Reden: Ik wilde alleen maar kwijt dat ik dit een goed verhaal vond

Ook een manier om me te nomineren, ik ben benieuwd of Rob45 dit ook accepteert in zijn "no rules" voorzitterschap...;)

Maar Still Walking, bedankt. :freu:

rob45
7 augustus 2013, 08:55
Nominatie voor Josef zijn "pooiercerhaal" waarvoor zeker geld,
Happy ending story.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=327199

LittleJoe
7 augustus 2013, 09:04
Nominatie voor "pooier" Jozef:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-(Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln)-Algemeen&p=327199#post327199

+1

StrikerXMF en Clinic die het beiden in Golden Dreams zeer naar hun zin hebben:
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...102#post327102

+1

Beron die bij hoge uitzondering niet zo veel kritiek punten kan vinden :
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...741#post326741

+1
LittleJoe

Dalton
7 augustus 2013, 09:14
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35085-Het-verhaal-van-Josef.&p=327199#post327199

Niet te geloven wat JOSEF allemaal meemaakt en als slot toch nog een heerlijk feestje heeft gehad wat ook nog eens een vrijkaartje waard is voor al de moeite die hij heeft ondernomen om het dames bestand in de clubs op peil te houden.

Megaboob
7 augustus 2013, 18:22
Welverdiende nominatie voor Willi69, die helder uit de doeken doet hoe PHG er momenteel voorstaat, maar toch in Donna nog een zonnestraaltje ontdekt!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=327268#post327268

Megaboob

Badslippers
7 augustus 2013, 18:48
willi69 hat das "PHG" gnadenlos scharf kritisiert. Darum gibt es zur Zeit keine Sterne für "Happy Garden". Aber willi69 hat seine Nomination verdient denke ich. Vielleicht mus er nächstes mahl mit college Beron gehen, denn der wahr sehr positiv.
Fazit für diese Woche: Die Eisbären sollen das Geld bringen, aber keine Verbesserungen äußern und einfach ihre Klappe halten.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=327268#post327268

LittleJoe
7 augustus 2013, 19:06
willi69 hat das "PHG" gnadenlos scharf kritisiert. Darum gibt es zur Zeit keine Sterne für "Happy Garden". Aber willi69 hat seine Nomination verdient denke ich. Vielleicht mus er nächstes mahl mit college Beron gehen, denn der wahr sehr positiv.
Fazit für diese Woche: Die Eisbären sollen das Geld bringen, aber keine Verbesserungen äußern und einfach ihre Klappe halten.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=327268#post327268

+1

Ace2
7 augustus 2013, 19:38
Welverdiende nominatie voor Willi69, die helder uit de doeken doet hoe PHG er momenteel voorstaat, maar toch in Donna nog een zonnestraaltje ontdekt!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=327268#post327268

Megaboob

Ik nomineer mee, net als ik BergM550 in GT nomineer: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327226#post327226

gignnl
7 augustus 2013, 23:51
Hij blijft zijn PHG trouw bezoeken maar geeft een eerlijke en kritische kijk op de huidige situatie,der hausmeister Willy69 https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=327268#post327268

Wijze grijze
8 augustus 2013, 01:08
En ondertussen ontstaat in een verborgen hoekje van dit forum een mooi feuilleton, zonder dat tot nu toe iemand dit verhaal van Eagelke heeft genomineerd. Hier schrijft iemand met hart en ziel. Nachtkastjeslectuur!
Ik hoop van harte op een happy end. Het zij hem gegund.

6 Nominaties voor:
Deel 1: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326120#post326120
Deel 2: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326129#post326129
Deel 3: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326144#post326144
Deel 4: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326165#post326165
Deel 5: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=327152#post327152
Deel 5b: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=327202#post327202

gignnl
8 augustus 2013, 01:47
En ondertussen ontstaat in een verborgen hoekje van dit forum een mooi feuilleton, zonder dat tot nu toe iemand dit verhaal van Eagelke heeft genomineerd. Hier schrijft iemand met hart en ziel. Nachtkastjeslectuur!
Ik hoop van harte op een happy end. Het zij hem gegund.

6 Nominaties voor:
Deel 1: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326120#post326120
Deel 2: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326129#post326129
Deel 3: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326144#post326144
Deel 4: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326165#post326165
Deel 5: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=327152#post327152
Deel 5b: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=327202#post327202
Eagelke ik hoop dat je met de beide benen op de grond blijft staan,velen is dit reeds overkomen en met oostblok dvp s blijf je meestal achter met de gebakken peren.

rob45
9 augustus 2013, 14:22
***************************
Beste Bereschrijvers,

Morgen om 18.00 sluit ik de eerste periode af van augustus en gaat de Jury voorzitter zich beraden en buigen over alle geschreven recensies en zal de uitslag zo spoedig als mogelijk volgen.

Dus als je nog mee wil doen schrijf je recensie voor morgen 18.00.
*****************************

satanic surfer
9 augustus 2013, 16:57
Willy69 in PHG: naja, lijkt me duidelijk dat er weinig uitleg benodigd is, een steuntje in de rug van een prima performende dame in combo met een late wake-up call naar z'n stammclub: nominatsie uiteraard!!

DerLudolf
9 augustus 2013, 18:08
En ondertussen ontstaat in een verborgen hoekje van dit forum een mooi feuilleton, zonder dat tot nu toe iemand dit verhaal van Eagelke heeft genomineerd. Hier schrijft iemand met hart en ziel. Nachtkastjeslectuur!
Ik hoop van harte op een happy end. Het zij hem gegund.

6 Nominaties voor:
Deel 1: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326120#post326120
Deel 2: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326129#post326129
Deel 3: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326144#post326144
Deel 4: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=326165#post326165
Deel 5: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=327152#post327152
Deel 5b: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33005-Zwaar-verliefd-op-een-DVP-advies-gevraagd!&p=327202#post327202

Hoewel DerLudolf niet van het hele nominatie gedoe is wil hij Eagelke graag nomineren omdat zijn belevenissen herkenbaar zijn voor vele ijsberen onder ons. Een stukje tekst dat past in de Rough Guide voor Clubbezoek en waar veel IJsberen iets aan kunnen hebben. Eagelke geniet van het moment en we lezen graag de verdere ontwikkelingen.

Big30
10 augustus 2013, 00:30
Twee mooi geschreven en informatieve recensies van ozo faking en de liefhebber vd breezah dames mbt tot een club die volgens mij redelijk in de lift zit d.i. sixsens. Omdat de club nog niet behoort tot de categorie "schrijf_maar_wat_en_je_krijgt_een_nominatie" behoud ik me het recht voor deze 2 leden met toch een zeer behoorlijke IJBF track record te nomineren :biggrin:!

Wie sjoeën ós Limburg da in den Lemiers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=327570#post327570)

Als ik dan toch bezig ben, de Penelope recensie van Rob333 springt er ook uit en geeft een heel herkenbaar beeld van wat je kunt verwachten in deze club aka ein Türkenladen :tongue::
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?820-Penelope-%28Essen%29-Algemeen&p=327581#post327581

Megaboob
10 augustus 2013, 20:42
Ik nomineer vrolijk mee met Big30:

Twee mooi geschreven en informatieve recensies van ozo faking en de liefhebber vd breezah dames mbt tot een club die volgens mij redelijk in de lift zit d.i. sixsens. Omdat de club nog niet behoort tot de categorie "schrijf_maar_wat_en_je_krijgt_een_nominatie" behoud ik me het recht voor deze 2 leden met toch een zeer behoorlijke IJBF track record te nomineren !

Wie sjoeën ós Limburg da in den Lemiers

Als ik dan toch bezig ben, de Penelope recensie van Rob333 springt er ook uit en geeft een heel herkenbaar beeld van wat je kunt verwachten in deze club aka ein Türkenladen :
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...581#post327581

+1

Megaboob

Megaboob
11 augustus 2013, 11:07
Nominatie voor Ace2 in GT, die het allemaal weer heerlijk weet te vertellen!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327778#post327778

Nominatie voor Sexenfun in YinYang, na een jaar afwezigheid is hij weer terug in ons mooie Nederland!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=327747#post327747

Megaboob

Willi69
11 augustus 2013, 11:37
Nominatie voor Ace2 in GT, die het allemaal weer heerlijk weet te vertellen!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327778#post327778
Schade, dass nur der Anfang in Englisch geschrieben ist, dann könnte ich den Bericht besser verstehen. :rolleyes:

Dennoch: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0ZBe6W1ZBthlXuzmZLmkNvQD9wmTPL OI7AQb61c-h1tFt4Y9rWA

Megaboob
11 augustus 2013, 12:06
Nominatie voor seksenfun in Atlanta:

Ik heb zelden of nooit de kans om wat verder gelegen clubs te bezoeken, dus doet seksenfun dat, en hij beschrijft alles weer netjes, zodat ik weer een goed beeld heb!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?848-Atlantik-Hanau-Algemeen&p=327803#post327803

Megaboob

Picasso 1
11 augustus 2013, 13:31
En deze keer een revolutionaire nominatie uit mijn mouw schudden: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327778#post327778.

gignnl
11 augustus 2013, 13:43
The return of Thor,GT schud op zijn grondvesten bij de terugkeer van ons aller Ace2.In een ver oord heeft hij inspiratie opgedaan en 3 weken zijn zaad opgespaard zodat het plafond kon worden gewit.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327778#post327778

Badslippers
11 augustus 2013, 15:04
Met Rehab op sprookjesavontuur door "Golden Time" wat eindigt in een mooie vergelijking van "GT, VV" en "PHG"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327835#post327835

De absoluut knapste man van het hele forum, wat zeg ik? Van het westelijk halfrond, "excuse me". Van het unviversum wordt "Ge-up-Beamd" en speelt zijn eigen hoofdrol in: "Star Trek, The next Penetration". Nominatie voor Hercules, a.k.a. Thor, a.k.a. Ace2
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327778#post327778

Nominatie voor seksenfun omdat hij "Yin Yang" weer eens op de kaart zet.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=327747#post327747
Maar soms moet je ook wat kritische kantekeningen plaatsen.


De meeste vrouwen waren afkomstig uit Hongarije en het geldt nog steeds dat je met die dames enorm moet oppassen of je komt bedrogen uit op kamer (niet tongzoenen, PMC). Verder wat Poolse dames (die echter niet meer die uitmuntende service geven die de vroegere Poolse dames gaven). Er zijn ook veel Duitse dames in YY. Zij geven een service die gemiddeld beter is dan de gemiddelde service van de Roemeense dames in de Duitse clubs.
Ik neem aan dat het hier om eerder opgedane ervaringen in het verleden gaat die wel/geen garanties voor de toekomst zijn.

Nog eentje die ik niet helemaal kon volgen:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35128-Brigitta-(Hongaarse)&p=327751#post327751

[COLOR=navy]
Op kamer heb ik me heerlijk met haar geamuseerd. Het was een heerlijke en vooral brave GFE-sessie. Mekaar heerlijk strelen, dicht tegen mekaar aankruipen, veel zoenen, een beetje teasen.... [ . . . ]
Ik heb de sessie dan na 50 minuten maar afgebroken, zonder orgasme. Al bij al viel de sessie mee maar als je niet kan klaarkomen geeft dat wel een wrange nasmaak.

Wellicht dat ik iets over het hoofd zie.

rob45
11 augustus 2013, 15:35
UITSLAG EERSTE PERIODE AUGUSTUS



Winnaar Een : VRIJE JONGEN met zijn VIJFLUIK geschreven vol nuttige info over diverse clubs.


https://www.ijsberenforum.com/forum/s...575#post326575
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...577#post326577
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...579#post326579
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...580#post326580
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...581#post326581


Winnaar Twee : EAGELKE die een compleet feuilleton schrijft wat je in een keer uitleest.


Deel 1: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...120#post326120
Deel 2: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...129#post326129
Deel 3: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...144#post326144
Deel 4: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...165#post326165
Deel 5: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...152#post327152
Deel 5b: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...202#post327202


BEIDE WINNAARS GEFELICITEERD MET HUN VRIJKAARTJE



:ola2::ola2::ola2::ola2::ola2:



EEN EERVOLLE VERMELDING VOOR DE VOLGENDE SCHRIJVERS :


MASSEURKE met een recensie vol met humor uit GT.

JOSEF en gezelschap op rondreis langs de clubs.

WIJZE GRIJZE die een heel aardig stukje schrijft over Caligula zijn party in LR.

Ace2
11 augustus 2013, 16:28
Nominatie voor de droomreis van Rehab in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327835#post327835

Megaboob
11 augustus 2013, 20:11
Ik nomineer ook de droomvlucht van Rehab!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327835#post327835

Megaboob

rob45
11 augustus 2013, 21:03
Nominatie voor halfgod Ace2.0 die "Right from heaven" weer een sappig verhaaltje neerpent.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=327778

rob45
11 augustus 2013, 21:12
Ik nomineer Rehab in zijn natte droomvlucht in GT.
Deze schrijver schrijft een prachtig vervolg na zijn winnende recensie over VV.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=327835

Megaboob
12 augustus 2013, 17:03
Ik nomineer SFL, die zich weer eens onbaatzuchtig opoffert in PHG!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=328012#post328012

Megaboob

Ace2
12 augustus 2013, 19:38
Ik nomineer SFL, die zich weer eens onbaatzuchtig opoffert in PHG!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=328012#post328012

Megaboob

Natuurlijk had ik mij bij SFL gevoegd als het feestje niet in het weekend was geweest. Als troost nomineer ik hem maar.

seksenfun
12 augustus 2013, 19:48
Nominatie voor seksenfun omdat hij "Yin Yang" weer eens op de kaart zet.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=327747#post327747
Maar soms moet je ook wat kritische kantekeningen plaatsen.

Ik neem aan dat het hier om eerder opgedane ervaringen in het verleden gaat die wel/geen garanties voor de toekomst zijn.

Nog eentje die ik niet helemaal kon volgen:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35128-Brigitta-(Hongaarse)&p=327751#post327751

Wellicht dat ik iets over het hoofd zie. Je zal niet de enige zijn die het niet kan volgen en het andere daarvoor hield ik een rondvraag :smoke:.

MichelJ
12 augustus 2013, 19:58
Eindelijk weer eens een schrijfsel van de Gekke Belg: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=328055#post328055

Nominatie voor Costana in Samya.

Picasso 1
12 augustus 2013, 20:02
Ik nomineer SFL, die zich weer eens onbaatzuchtig opoffert in PHG!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=328012#post328012

Megaboob

Ik meld me nooit aan op zijn feestjes, dan voelt mijn afwezigheid in elk geval niet als een dolk in zijn rug aan. :rofl:
Nominatie.

Big30
12 augustus 2013, 20:04
+1,-4,+3,+21.

LittleJoe
12 augustus 2013, 20:06
Eindelijk weer eens een schrijfsel van de Gekke Belg: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=328055#post328055

Nominatie voor Costana in Samya.

+1 natuurlijk

rob45
12 augustus 2013, 21:09
Natuurlijk had ik mij bij SFL gevoegd als het feestje niet in het weekend was geweest. Als troost nomineer ik hem maar.

Voor mij geld helaas hetzelfde als voor Ace 2 en ik nomineer uiteraard ook de Masterbull op een gezellig feestje in PHG.
GRRRRR...... wat hebben ze allemaal met mijn liefje Precious uitgespookt ?! :confused:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=328012

rob45
12 augustus 2013, 21:12
+1,-4,+3,+21.

= 21. De vraag is natuurlijk wel voor wie ?

Big30
12 augustus 2013, 21:43
= 21. De vraag is natuurlijk wel voor wie ?
Moet dat :biggrin:?

Ok dan doe maar 1 maal Rehab in de Efteling (nieuw schrijvend lid) moet je altijd extra steunen en voor de gevorderden in GFE GEF oeps ik bedoel S&F met zijn lessons in GFE https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35150-Andrea-%28Roemeense%29&p=328087#post328087

Verder ook aandacht voor de Don die een mooie Baekelendplein recensie schrijft:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?638-Eindhoven-Baekelandplein&p=327593#post327593 brings back sweet memories ;).

Verder zou ik graag in dit topic iedereen de groeten willen doen en ook zeker alle ijverige beren die nomineren willen bedanken inclusief de Jury die dit topic weer laten leven als nooit te voor :freu:.

Willem2
12 augustus 2013, 21:55
Moet dat :biggrin:?

Ok dan doe maar 1 maal Rehab in de Efteling (nieuw schrijvend lid) moet je altijd extra steunen en voor de gevorderden in GFE GEF oeps ik bedoel S&F met zijn lessons in GFE https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35150-Andrea-%28Roemeense%29&p=328087#post328087

Heeft rob45 in juli al van een kaart voorzien die echter nog niet is afgehaald.

Big30
12 augustus 2013, 21:58
Heeft rob45 in juli al van een kaart voorzien die echter nog niet is afgehaald.
Conclusie ik begrijp er weer niets van, zelfs zonder regels doe ik het klaarblijkelijk totaal fout, ik ga me nu maar diep schamen!

Willem2
12 augustus 2013, 21:58
EEN EERVOLLE VERMELDING VOOR DE VOLGENDE SCHRIJVERS :


MASSEURKE met een recensie vol met humor uit GT.

JOSEF en gezelschap op rondreis langs de clubs.

WIJZE GRIJZE die een heel aardig stukje schrijft over Caligula zijn party in LR.[/CENTER]


Allen een voorstel gedaan voor een vrijkaart ....

Picasso 1
12 augustus 2013, 22:00
+1,-4,+3,+21.
Omgedraaid is het 21 3-4 1 en dat is een bijbelse vers uit het boek Openbaring. Puzzelnominatie voor de sexgod? ;)

Willem2
12 augustus 2013, 22:04
Omgedraaid is het 21 3-4 1 en dat is een bijbelse vers uit het boek Openbaring. Puzzelnominatie voor de sexgod? ;)

Mijn God we hebben er 1tje van Opus Dei onder ons ;)

Big30
12 augustus 2013, 22:05
Omgedraaid is het 21 3-4 1 en dat is een bijbelse vers uit het boek Openbaring. Puzzelnominatie voor de sexgod? ;)
Je hebt de code snel gekraakt, nominatie voor een IJBF Urgestein, veelschrijver, de man die op geheel eigen en unieke wijze altijd het jaar afsluit en over elk bezoek een uitgebreid verslag plaatst. Die Sexgod bedoel ik inderdaad, goed geraden!

21 is een heilig getal 3*7, in hoeveel dagen schiep god de wereld, yes 7 en hoeveel is 2+1ja 3. QED.

Nominatie voor 135B.

rob45
12 augustus 2013, 22:06
Heeft rob45 in juli al van een kaart voorzien die echter nog niet is afgehaald.

Mmmmm,da's niet zo mooi,misschien dat er een handleiding voor het afhalen van vrijkaarten op het forum gezet moet worden.;)

Picasso 1
12 augustus 2013, 22:10
Je hebt de code snel gekraakt, nominatie voor een IJBF Urgestein, veelschrijver, de man die op geheel eigen en unieke wijze altijd het jaar afsluit en over elk bezoek een uitgebreid verslag plaatst. Die Sexgod bedoel ik inderdaad, goed geraden!

Zulke nominaties zouden geveegd moeten worden! Voortaan graag inkorten tot +1 :tongue:

1=A, 3=C, 5=E, B=2 ...hopelijk kan hij dit in zijn jaarformule verwerken.

Nibor76
12 augustus 2013, 22:25
Omgedraaid is het 21 3-4 1 en dat is een bijbelse vers uit het boek Openbaring. Puzzelnominatie voor de sexgod? ;)
Damn, ik ben niet de enige :eek:

Genesis 21:04
And Abraham circumcised his son Isaac, being eight days old, as God had commanded him.

Vaak als ik post kijk ik naar de postdatum en zoek ik wat de tijd betekend in een bijbelspreuk.
10:34 vind ik de mooiste, soms schrikt een spreuk me.
Maar ik ben verder niet gleuvig ik hou wel van een gleuf :biggrin:

Ace2
13 augustus 2013, 06:12
Nominaties voor:

Het verjaardagsfeestje voor en van Bosco: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=328080#post328080

Befgraag in Villa Venus: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=328106#post328106

Costana in Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=328055#post328055

ketserr
13 augustus 2013, 10:59
NLNU in Sky waar de sauna nog gesloten blijkt te zijn
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=328039#post328039

Badslippers
13 augustus 2013, 11:54
3 hoogtepunten voor Bosco op zijn eigen verjaardag, Yvon, Andreea, Lola en een dieptepunt, "Dove" douchegel om zijn knikker te polijsten.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=328080#post328080

Carlitos begint PP trekken te vertonen en waagt zich aan de 19 jarige Raluca.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=328123#post328123

Costana kiest voor "Geilheidsfactor: 0,0. Schoonheidsfactor: ja toch wel een 9." en krijgt een "vrieskousessie".
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=328055#post328055

NLNU voorziet Sandra van gratis cremespoeling in "Sky, Wuppertal"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=328039#post328039

hp001
13 augustus 2013, 12:00
Nominatie voor de zoon van Odin, die GT wederom op zijn grondveste laat trillen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=327778#post327778

gignnl
13 augustus 2013, 12:10
Zijn wandeltocht door Duitsland brengt hem deze keer bij de Latinas in Wuppertal,dacht dat flinke konten niet zo aan NLNU waren besteed?https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=328039#post328039

gignnl
13 augustus 2013, 12:12
Volgens mij was Carlitos niet de enigste die zich aan Raluca had vergrepen die dag.....https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=328123#post328123

gignnl
13 augustus 2013, 12:13
Zijn trouwe maten kwamen mee om hem ff in het middelpunt te zetten,Bosco zijn feest https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=328080#post328080

gignnl
13 augustus 2013, 12:15
Zijn nachtverblijf is geupgrade van een slaapzak in de auto naar een hotelkamer,Costana aan de boemel in Samya https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=328055#post328055

gignnl
13 augustus 2013, 12:16
De gasten verkozen een andere verjaardag boven die van SFL in PHG,hij weet zich echter weer goed te vermaken https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=328012#post328012

Ace2
13 augustus 2013, 15:19
Nominaties gaan naar:

Carlitos in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=328123#post328123

NLNU in Sky: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=328039#post328039

rob45
13 augustus 2013, 21:34
Ik nomineer Carlitos in de Huiskamer en NLNU in Sky mee.

Carlitos in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=328123#post328123

NLNU in Sky: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=328039#post328039

Ook Costana in Samya krijgt vam mij een nomi.

Costana in Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=328055#post328055

Ace2
14 augustus 2013, 19:25
Een nominatie voor Amuu in Magnum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=328292#post328292

Megaboob
14 augustus 2013, 22:07
Ik nomineer:

Ik nomineer Carlitos in de Huiskamer en NLNU in Sky mee.

Carlitos in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...123#post328123

NLNU in Sky: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...039#post328039

Ook Costana in Samya krijgt vam mij een nomi.

Costana in Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...055#post328055

Een nominatie voor Amuu in Magnum: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...292#post328292

Megaboob

rob45
14 augustus 2013, 22:36
Een nominatie voor Amuu in Magnum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=328292#post328292

Ik nomineer Amuu in Magnum mee.

rob45
14 augustus 2013, 22:43
Nominatie voor Bosbeer met een live verslag vanuit GT.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=328348

seksenfun
14 augustus 2013, 23:51
Toch een nomi voor badslippers stukje psychologieles :smoke:.

Bluebear
15 augustus 2013, 12:38
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=328437#post328437

Een recensie naar mijn "pannekoekenhart". Ik zou het zelf geweest kunnen zijn. Goeie smaak, Jimbo!!! :wink: :biggrin:

sofaking
15 augustus 2013, 16:34
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=328437#post328437

Een recensie naar mijn "pannekoekenhart". Ik zou het zelf geweest kunnen zijn. Goeie smaak, Jimbo!!! :wink: :biggrin:

The Art of Solving Dilemma -- door de Epicuristische filosoof Jimbos Alpha is aanbevolen literatuur voor elke serieuze decision maker.
Kiezen is verliezen maar niet voor Jimbo1. :respekt:

Jimbo1
16 augustus 2013, 13:51
Ik ben niet de enige deze week met goede trio-ervaringen. Carlitos goes Double Turkish in GT en doet mij terugverlangen naar mijn eigen ervaringen. Dat alleen is al dank en dus een nominatie waard :-)

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=328432#post328432

Badslippers
16 augustus 2013, 16:21
cannabis krijgt lauwe paardezeik in "Kaufland" en trakteert Selena op zijn lauwe sperma in "Mondial". Proost en Nominatie:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=328490#post328490

Kiloknaller Bad Pritt op stap met wandelend biervat cannabis in club "Mondial". Nominatie
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=328589#post328589

Nominatie voor Dolfie die ons met zijn recensie €50 bespaart.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35215-Laura-(-Italiaanse-)&p=328627#post328627

Herkenbaar stuk van Aamu als je zo je eigen chick in een club hebt. Saai waarschijnlijk voor de productieneukers.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=328292#post328292

Jimbo1 haalt het dodelijke "Veilleicht später" weer eens voor de dag en krijgt nog net geen linkse directe.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=328437#post328437

Na jaar van afwezigheid Carlitos gemangeld door twee Turksen. "Double Penetration" voor Carlitos
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=328432#post328432

Vislucht voor Carlitos
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=328123&highlight=#post328123
Gelukkig had ondergetekende daar geen last van en trof een fris en fruitig foefje. (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35060-Raluca-(Roemeense)&p=328288#post328288)

Deze van Racebeer Sphinx was ik vergeten te nomineren.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14951-Andiamo-Algemeen-(Oostenrijk)&p=327008#post327008

Mooi en aantrekkelijk beeldmateriaal vanuit "Stuttgart" door SenF
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23888-Sakura-Stuttgart-(B%F6blingen)&p=328654#post328654

Ace2
16 augustus 2013, 21:48
cannabis krijgt lauwe paardezeik in "Kaufland" en trakteert Selena op zijn lauwe sperma in "Mondial". Proost en Nominatie:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=328490#post328490

Kiloknaller Bad Pritt op stap met wandelend biervat cannabis in club "Mondial". Nominatie
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=328589#post328589

Nominatie voor Dolfie die ons met zijn recensie €50 bespaart.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35215-Laura-(-Italiaanse-)&p=328627#post328627

Jimbo1 haalt het dodelijke "Veilleicht später" weer eens voor de dag en krijgt nog net geen linkse directe.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=328437#post328437

Deze van Racebeer Sphinx was ik vergeten te nomineren.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14951-Andiamo-Algemeen-(Oostenrijk)&p=327008#post327008




Ik nomineer mee

rob45
16 augustus 2013, 22:27
cannabis krijgt lauwe paardezeik in "Kaufland" en trakteert Selena op zijn lauwe sperma in "Mondial". Proost en Nominatie:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=328490#post328490

Kiloknaller Bad Pritt op stap met wandelend biervat cannabis in club "Mondial". Nominatie
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=328589#post328589

Nominatie voor Dolfie die ons met zijn recensie €50 bespaart.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35215-Laura-(-Italiaanse-)&p=328627#post328627

Herkenbaar stuk van Aamu als je zo je eigen chick in een club hebt. Saai waarschijnlijk voor de productieneukers.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=328292#post328292

Jimbo1 haalt het dodelijke "Veilleicht später" weer eens voor de dag en krijgt nog net geen linkse directe.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22027-Golden-Dreams-Algemeen&p=328437#post328437

Na jaar van afwezigheid Carlitos gemangeld door twee Turksen. "Double Penetration" voor Carlitos
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=328432#post328432


Deze van Racebeer Sphinx was ik vergeten te nomineren.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14951-Andiamo-Algemeen-(Oostenrijk)&p=327008#post327008

Mooi en aantrekkelijk beeldmateriaal vanuit "Stuttgart" door SenF
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23888-Sakura-Stuttgart-(B%F6blingen)&p=328654#post328654

Ik nomineer mee !

Megaboob
16 augustus 2013, 23:41
Nominaties voor SS in Acapulco, die zich prima vermaakt in dit zwemparadijs!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=328734#post328734

cannabis krijgt lauwe paardezeik in "Kaufland" en trakteert Selena op zijn lauwe sperma in "Mondial". Proost en Nominatie:
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...490#post328490

Kiloknaller Bad Pritt op stap met wandelend biervat cannabis in club "Mondial". Nominatie
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...589#post328589

Nominatie voor Dolfie die ons met zijn recensie €50 bespaart.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...627#post328627

Herkenbaar stuk van Aamu als je zo je eigen chick in een club hebt. Saai waarschijnlijk voor de productieneukers.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...292#post328292

Jimbo1 haalt het dodelijke "Veilleicht später" weer eens voor de dag en krijgt nog net geen linkse directe.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...437#post328437

Na jaar van afwezigheid Carlitos gemangeld door twee Turksen. "Double Penetration" voor Carlitos
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...432#post328432

Vislucht voor Carlitos
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...ht=#post328123
Gelukkig had ondergetekende daar geen last van en trof een fris en fruitig foefje.

Deze van Racebeer Sphinx was ik vergeten te nomineren.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...008#post327008

Mooi en aantrekkelijk beeldmateriaal vanuit "Stuttgart" door SenF
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...654#post328654

Megaboob

Dalton
17 augustus 2013, 11:31
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=328734#post328734

Nominatie voor SS die zijn ANNIE weer eens blij heeft gemaakt.

aamu
17 augustus 2013, 12:56
Hierbij mijn nominaties voor de afgelopen week:


Aanmoedigingsnomi voor hasta la pasta in Dolce Vita (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=327972#post327972) die zijn 1e dreier zonder zijwieltjes beleefd.
Live-verslag van Dolfie vanaf hier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30105-Live-from-Dolce-Vita&p=328496#post328496) die aantoont dat een goede beleving ook in vele korte berichten kan worden gemeld met korte samenvatting (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-D%FCsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=328613#post328613).
seksenfun hanteert strikte GFE-normen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35175-Een-GFE-dame-herkennen.) in Mainhattan (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21415-FKK-Mainhattan-Frankfurt&p=328714#post328714).
Zelf heb ik mooie herinneringen aan PSR waarbij de laatste keer uit 2011 stamt. De neerwaartse spiraal was toen al merkbaar. Het zijn de updates zoals die van trophy (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-(Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln)-Algemeen&p=328007#post328007) die me de tijd besparen hier te gaan buurten. Nomi!
The Joker slaat de spijker op de kop in Planet Eden (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=328454#post328454) - Je kan hier zo met 100 man & vrouw zitten zonder dan het druk lijkt, op een dag dat er maximaal 20 vrouwen en 10 mannen tegelijk lopen oogt het dan weer erg leeg natuurlijk.
Costana die met een NL GPS Samya (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=328055#post328055) nooit gevonden had.
satanic surfer in positieve opwaartse spiraal in Acapulco (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=328734#post328734)
Een combi-nomi voor de avonturen van cannabis (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=328490#post328490) & bad pritt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=328589#post328589) die elkaar mooi aanvullen in Club Mondial wat tegenwoordig flink op de kaart wordt gezet.
Historisch fotoverslag door MichelJ uit Mondial (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=327895#post327895) ten tijde dat alles nog nieuws was…

Badslippers
17 augustus 2013, 22:13
LickyLuke schrijft een mooie recensie over zijn samenzijn met Andrea. Misschien niet de mooiste maar deze dame weet tot in de finesse hoe het spel gespeeld moet worden en haar service is ver boven het gemiddelde. Nominatie voor beiden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33184-Andrea-(Roemeense)&p=328826#post328826

Bluebear
18 augustus 2013, 13:57
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=328898#post328898

Nomi voor HansDordt, mooi verhaal, waarbij je zin krijgt je tas te pakken en te gaan FKK-en. :biggrin:

Bluebear
18 augustus 2013, 13:58
LickyLuke schrijft een mooie recensie over zijn samenzijn met Andrea. Misschien niet de mooiste maar deze dame weet tot in de finesse hoe het spel gespeeld moet worden en haar service is ver boven het gemiddelde. Nominatie voor beiden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33184-Andrea-(Roemeense)&p=328826#post328826

Ik sluit me aan bij Meneer Badslippers. :smoke:

aamu
18 augustus 2013, 17:38
Nominatie update:


licky luke die na 6 jaar lidmaatschap over de streep is getrokken om ook te schrijven. Dit maal in Panthera (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=328817#post328817) :)
hansdordt met 3 voltreffers ook in Panthera (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=328898#post328898)
Volpe’s tuinhuisjes avonturen in Acapulco (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=328881#post328881)
nacho heeft een hoop lol voor zijn 6 tientjes op een uithoek van het forum, waarbij op een tand meer of minder niet gekeken wordt, in Love Factory (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27228-Love-Factory-Algemeen&p=328530#post328530)

rob45
18 augustus 2013, 22:25
Licky Luke die in het "NO HANDS" restaurant Haus Panthera gevoerd word door zijn Andrea en als toetje "Muchi eet".
Nominatie !!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=328817

Bluebear
18 augustus 2013, 22:44
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31573-Lilly-(Dominicaanse-republiek)&p=328979#post328979

Meneer Badslippers heeft een Carribisch uitstapje gemaakt. Dat heb ik nog niet mogen beleven. Ooit bij de Happy bijna, maar dat telt niet. Deze nomi wel. :freu:

gignnl
18 augustus 2013, 23:00
Zal de recensie ff door Google translate halen en opsturen naar het combimeisje maar gelukkig is die niet jaloers:gruebel:Badslippers voor het eerst in lange tijd weer in het hol van de leeuw en flink aan de slag met Sonja en Lilly https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31573-Lilly-(Dominicaanse-republiek)&p=328979#post328979

gignnl
18 augustus 2013, 23:02
Ook Haus Panthera wint snel aan populariteit hier op het forum,binnenkort ook maar eens een blik gaan werpen.LickyLuke was me voor https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=328817#post328817

gignnl
18 augustus 2013, 23:03
En ook HansDort had het goed naar zijn zin in HP https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=328898#post328898

Bluebear
19 augustus 2013, 10:48
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34621-Maria-(Roemeense)&p=329016#post329016

"Eagelke" gaat vreemd. Een nieuwe ervaring rijker. Wat zal uw ander lief zeggen? :eek: :biggrin:

eagelke
19 augustus 2013, 10:58
Die leest het forum gelukkig niet... lol
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34621-Maria-(Roemeense)&p=329016#post329016

"Eagelke" gaat vreemd. Een nieuwe ervaring rijker. Wat zal uw ander lief zeggen? :eek: :biggrin:

Bluebear
19 augustus 2013, 11:49
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329032#post329032

He, he, een moderator die een eerlijk en openhartig verslag schrijft. Niet bevangen door het censuurmonster. Hulde dat corruptie voor u nog een vreemd woord is. :freu: :rolleyes: :biggrin:

Bluebear
19 augustus 2013, 19:14
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=329087#post329087

Volgens mij wil Willi69 ons thuis laten en niet de Duitse economie komen steunen. Goed verslag van deze voor mij nog onbekende club. :wink: :smile2:

Megaboob
19 augustus 2013, 19:25
Willie69 verblijd ons met een positieve bijdrage over yinYang in roermond, eindelijk een Duitser die Nederland ook ontdekt, en roermond is zeker niet zo slecht, dat beaam ik volmondig!

Vandaar dus een welverdiende nominatie voor onze Hausmeister!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=329087#post329087

Megaboob

gignnl
19 augustus 2013, 20:08
Diverse Duitsers uit andere clubs gingen Willie69 al voor naar het Roermondse paradijs,geen Roemeentjes maar doorgaans wel iets oudere dvp s maar voor elk wat wils https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=329087#post329087

Picasso 1
19 augustus 2013, 21:27
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=329087#post329087

Volgens mij wil Willi69 ons thuis laten en niet de Duitse economie komen steunen. Goed verslag van deze voor mij nog onbekende club. :wink: :smile2:

Ik nomineer deze recensie van Willi69 mee en hopelijk wint hij hiermee een vrijkaartje voor............Happy Garden. :biggrin:

Badslippers
19 augustus 2013, 21:32
Ich freue mich immmer wenn der Willi69 seine Anwesenheitsliste von "PHG" abschickt aber wenn er berichtet aus "Yin Yang" dann ist das einfach der Hammer. Nominierung und eine Freikarte für Willi69.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=329087#post329087

Waarom hebben we toch altijd moeite met veranderingen? Lees het verhaal van MJ. Derhalve een nominatie voor MJ a.k.a. The Mailman in "Panthera" die toch liever zijn post bezorgt bij de bekende clubs en meisjes.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329032#post329032

rob45
19 augustus 2013, 21:46
Nominatie voor Willie69 die het prima naar zijn zin heeft in Yin Yang en zich verbaasd over die viele hollander die nach Deutchland kommen. Ik wist gelukkig al dat het in YY dik in orde is.;)

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=329087

Megaboob
19 augustus 2013, 22:23
Ik nomineer MJ ook mee:

"Waarom hebben we toch altijd moeite met veranderingen? Lees het verhaal van MJ. Derhalve een nominatie voor MJ a.k.a. The Mailman in "Panthera" die toch liever zijn post bezorgt bij de bekende clubs en meisjes.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...032#post329032"

Megaboob

rob45
19 augustus 2013, 22:41
Ik nomineer MJ ook mee:

"Waarom hebben we toch altijd moeite met veranderingen? Lees het verhaal van MJ. Derhalve een nominatie voor MJ a.k.a. The Mailman in "Panthera" die toch liever zijn post bezorgt bij de bekende clubs en meisjes.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...032#post329032"

Megaboob

Ik nomineer MichelJ in Panthera mee.

Megaboob
20 augustus 2013, 08:05
Nominatie voor Boy69 die sixsens verkent:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=329137#post329137

megaboob

gignnl
20 augustus 2013, 11:39
Boy69 gaat de clubhorizon verder verkennen en houd het een keer in eigen land,de aanvankelijke schrik dat de formaat bouwvakker gastvrouw maatgevend was voor sixsense sloeg al snel om in geilheid bij de aanblik van wat poppetjes.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=329137#post329137

Badslippers
20 augustus 2013, 17:12
Goede, uitgebreide recensie van Boy69. Jammer voor hem dat het rode monster geen Ferrari Testarossa was.

4880

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=329137#post329137

Fijnschieter in zijn favoriete tent van het moment.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=329147#post329147

Dodelijke recensie voor "PT Dorsten" van Erru. Nominatie
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=329201#post329201

Ze bestaan nog, onbaatzuchtige dames die een fooi weigeren. Lees de recensie van Teiresas
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=329195#post329195

Don Rudo
20 augustus 2013, 20:44
Het tweede vijfdaagse zomer epos van Vrije Jongen, al is de tour ditmaal iets minder triomfantelijk dan de vorige.
Wel informatief over clubs die minder vaak bezocht worden.

Het begint in de Andiamo te Villach (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14951-Andiamo-Algemeen-(Oostenrijk)&p=329222#post329222)

seksenfun
20 augustus 2013, 20:56
Nominatie voor VJ in Sakura. Mooie beschrijving van de club. Alleen is VJ heel erg moeilijk qua optik of heeft ie immer pech op dat gebied. Bekijk voor de aardigheid de aanwezigheidslijst even sebiet. Ik zou wel weten wie ik moest hebben :smoke:.

rob45
21 augustus 2013, 00:56
Tijd voor de uitslag van de tweede periode augustus


WINNAAR EEN : ACE2 met een geniaal fotogeheugen verslag uit GT.


https://www.ijsberenforum.com/forum/s...778#post327778


WINNAAR TWEE : WILLI69 met een heel positieve recensie van zijn eerste bezoekje aan Yin Yang.


https://www.ijsberenforum.com/forum/s...087#post329087


BEIDE WINNAARS GEFELICITEERD MET HUN VRIJKAARTJE




:aola::aola::aola::aola::aola::aola::aola::aola::a ola::aola:




EEN EERVOLLE VERMELDING VOOR DE VOLGENDE SCHRIJVERS


CANNABIS stijgt boven zichzelf uit in MONDIAL


LICKY LUKE vind zijn bestemming in HAUS PANTHERA


BOY69 met zijn beregoede verslag van zijn eerste bezoekje aan SIXSENCE

Willi69
21 augustus 2013, 08:18
WINNAAR TWEE : WILLI69 met een heel positieve recensie van zijn eerste bezoekje aan Yin Yang.
Danke an alle, die mich nominiert haben und an die sehr objektive Jury! :freu:

Aber die Links funktionieren nicht, zu viele Punkte... ;)

Badslippers
21 augustus 2013, 10:19
En dan gaan we gelijk nomineren voor de laatste periode.

Prachtige en vooral enthousiaste recensie van de Boob-Meister "Himself" met de wulpse Asia in de hoofdrol. BS heeft ook al een paar keer het genoegen gehad met deze topdame en dan is zo'n recensie zeer herkenbaar. Zeer verdiende nominatie voor Megaboob.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4455-Asia-(Poolse)-ex-Vivien-YY-ex-Yula-PHG&p=329273#post329273

Zo af en toe nomineer ik een bericht van een schrijver omdat gewoon een duidelijk en naar mijn mening objectieve mening wordt neergezet waar andere lezers iets aan hebben. Dit keer de eer aan Boy69 die reageert op een prikkelende maar toch ook ironische opmerking van MM.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329299#post329299

Piet Plezier
21 augustus 2013, 10:46
Tijd voor de uitslag van de tweede periode augustus


WINNAAR EEN : ACE2 met een geniaal fotogeheugen verslag uit GT.


https://www.ijsberenforum.com/forum/s...778#post327778


WINNAAR TWEE : WILLI69 met een heel positieve recensie van zijn eerste bezoekje aan Yin Yang.


https://www.ijsberenforum.com/forum/s...087#post329087


BEIDE WINNAARS GEFELICITEERD MET HUN VRIJKAARTJE




:aola::aola::aola::aola::aola::aola::aola::aola::a ola::aola:




EEN EERVOLLE VERMELDING VOOR DE VOLGENDE SCHRIJVERS


CANNABIS stijgt boven zichzelf uit in MONDIAL


LICKY LUKE vind zijn bestemming in HAUS PANTHERA


BOY69 met zijn beregoede verslag van zijn eerste bezoekje aan SIXSENCE

Er klopt iets niet maar we zijn het aan het uitzoeken.

rob45
21 augustus 2013, 19:51
En dan gaan we gelijk nomineren voor de laatste periode.

Prachtige en vooral enthousiaste recensie van de Boob-Meister "Himself" met de wulpse Asia in de hoofdrol. BS heeft ook al een paar keer het genoegen gehad met deze topdame en dan is zo'n recensie zeer herkenbaar. Zeer verdiende nominatie voor Megaboob.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4455-Asia-(Poolse)-ex-Vivien-YY-ex-Yula-PHG&p=329273#post329273

Zo af en toe nomineer ik een bericht van een schrijver omdat gewoon een duidelijk en naar mijn mening objectieve mening wordt neergezet waar andere lezers iets aan hebben. Dit keer de eer aan Boy69 die reageert op een prikkelende maar toch ook ironische opmerking van MM.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329299#post329299

Ik nomineer mee !

Ace2
21 augustus 2013, 20:24
Ik nomineer deze recensie van Willi69 mee en hopelijk wint hij hiermee een vrijkaartje voor............Happy Garden. :biggrin:

Ik nomineer de ijsbeer die dit forum een stukje internationaler maakt, net als ik MJ in Panthera nomineer: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329032#post329032

Maar ook Boy69 in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=329137#post329137

En ook Vrije Jongen in Andiamo: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14951-Andiamo-Algemeen-(Oostenrijk)&p=329222#post329222

Alsmede de fooi van Teiresas in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=329195#post329195

rob45
21 augustus 2013, 20:53
Er klopt iets niet maar we zijn het aan het uitzoeken.

http://img.tapatalk.com/d/13/08/22/e3a6uqut.jpg
;)

Badslippers
22 augustus 2013, 16:11
Die Cannabis toch! En maar vingeren, muilen, zuipen en telefoneren in de bioscoop van "Panthera" dankzij de vrijkaarten van de almachtige W2. Nominatie voor "Het Wandelend Biervat", Cannabis
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329505#post329505

Piet Plezier
22 augustus 2013, 16:42
Badslippertje het klopt wel. Ik zat er niet goed bij met me gedachte,nig teveel alcohol in me bloed.

gignnl
22 augustus 2013, 16:52
Cannabis draait zijn hand niet om voor een `quelle vaginasap`ipv een warsteiner in HP https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329505#post329505

bad pritt
22 augustus 2013, 18:06
Ik nomineer ook mijn broeder Cannabis...die ons geile avondje in Panthera heel goed van zich afschrijft.

gignnl
22 augustus 2013, 18:36
Simona was in PHG mijn vaste sexpartner alvorens ze ging verhuizen naar GT alwaar ze nu Wijze Grijze red van een zaadlozingsloze dag.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=329537#post329537

Rezaes
22 augustus 2013, 21:42
Ik nomineer Benijsbeer voor de post van zijn bezoek aan Cleopatra Arena, alwaar hij ten eerste uitgebreid antwoord geeft op de vraag van Wijze grijze “verder gaan dan anders..?” en ten tweede zeer gedetailleerd uiteenzet hoe hij zichzelf maar ook de dames uitstekend naar de zin maakt.
Mooie foto’s van de dames completeren het geheel.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22661-Cleopatra-Arena-Algemene-ervaringen&p=329023#post329023

Ace2
22 augustus 2013, 21:47
Die Cannabis toch! En maar vingeren, muilen, zuipen en telefoneren in de bioscoop van "Panthera" dankzij de vrijkaarten van de almachtige W2. Nominatie voor "Het Wandelend Biervat", Cannabis
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329505#post329505

Ik nomineer mee

Ace2
22 augustus 2013, 21:48
Ik nomineer Benijsbeer voor de post van zijn bezoek aan Cleopatra Arena, alwaar hij ten eerste uitgebreid antwoord geeft op de vraag van Wijze grijze “verder gaan dan anders..?” en ten tweede zeer gedetailleerd uiteenzet hoe hij zichzelf maar ook de dames uitstekend naar de zin maakt.
Mooie foto’s van de dames completeren het geheel.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22661-Cleopatra-Arena-Algemene-ervaringen&p=329023#post329023

Ik nomineer mee

rob45
22 augustus 2013, 22:04
Ik nomineer Benijsbeer voor de post van zijn bezoek aan Cleopatra Arena, alwaar hij ten eerste uitgebreid antwoord geeft op de vraag van Wijze grijze “verder gaan dan anders..?” en ten tweede zeer gedetailleerd uiteenzet hoe hij zichzelf maar ook de dames uitstekend naar de zin maakt.
Mooie foto’s van de dames completeren het geheel.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22661-Cleopatra-Arena-Algemene-ervaringen&p=329023#post329023


Die Cannabis toch! En maar vingeren, muilen, zuipen en telefoneren in de bioscoop van "Panthera" dankzij de vrijkaarten van de almachtige W2. Nominatie voor "Het Wandelend Biervat", Cannabis
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Haus-Panthera-Ratingen-Algemeen&p=329505#post329505

Ik nomineer Benijsbeer mee en zeker vanwege het geile verhaaltje met een donkere parel uit Oeganda.
Ook Cannabis nomineer ik mee die weer aardig op dreef is in Haus Panthera en geen last heeft van het bier en er flink op los neukt.

Piet Plezier
22 augustus 2013, 22:40
Ik nomineer Benijsbeer voor de post van zijn bezoek aan Cleopatra Arena, alwaar hij ten eerste uitgebreid antwoord geeft op de vraag van Wijze grijze “verder gaan dan anders..?” en ten tweede zeer gedetailleerd uiteenzet hoe hij zichzelf maar ook de dames uitstekend naar de zin maakt.
Mooie foto’s van de dames completeren het geheel.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?22661-Cleopatra-Arena-Algemene-ervaringen&p=329023#post329023

Ik nomineer mee,voor onze neuker zonder viagra.

rob333
22 augustus 2013, 22:57
Ik nomineer Cuties voor zijn boekwerk over Partytreff Dorsten:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=329610#post329610

Zijn mening en visie over serviceverlening van dames in een Partytreff/Pauschalclub beschrijft hij op een duidelijke en toch ook amusante wijze. Zijn betoog zou door alle clubeigenaren gelezen moeten worden en wellicht ook door de dames die er werken. Maar ook voor (beleefde) IJsberen bevat het nuttige info en zal het menigeen aanzetten tot het vormen van een mening.

Ondanks dat je in mijn verslagen ook vaak leest dat je niet meer moet verwachten dan wat je betaalt, ben ik het met Cuties eens dat de klant wel een minimale service en inzet van de dames (desnoods gespeeld) mag verwachten. En ik ben het ook eens met de stelling dat respect van twee kanten moet komen en dat dus ook de dame respectloos kan zijn.

Zouden forums als deze trouwens ook niet bijdragen aan goede service? Een paar zeer negatieve recensies over een bepaalde club zouden zich toch moeten vertalen in omzetdaling, zou je denken. Slechte service zal zich op termijn wreken. Wat dat betreft lijkt me het runnen van een Pauschalclub/Partytreff voortdurend "balanceren". Dames met slechte service / werkinstelling schaden de bedrijfsvoering, maar goede dames kun je maar moeilijk binden, omdat die naar betere (duurdere) clubs vertrekken. Ik denk zelf dat "gedragsopleggende alpha-dvp's" niet alleen een slechte rol kunnen spelen (zoals in het verhaal van Cuties), maar ook best een positieve en belangrijke rol kunnen spelen. Zeker als verlengstuk van de bedrijfsleiding.

Nibor76
22 augustus 2013, 23:05
Ik nomineer Cuties voor zijn boekwerk over Partytreff Dorsten:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=329610#post329610


Kost mij een pak papier om uit te printen die assays van Cuties maar het is gewoon pure cabaret als het niet echt zou zijn.

En deze ook,
Ik nomineer mee,voor onze neuker zonder viagra.

Badslippers
23 augustus 2013, 10:27
Wijze Grijze wordt normaliter al blij als hij de "Line-Up van obscure tenten als "Mc Sex, La Luna, Schneewittchen" en andere zompige keten ziet. Gelouterde ijsberen weten uit ervaring dat ze altijd 3 punten van zijn markante "Sex-Approvals" dienen af te trekken. Dus als hij ongelukkig wordt van het aanbod en de sfeer in "Golden Time" dan kunnen we deze tent definitief als een te mijden etablissement gaan aanmerken. Bedankt voor de heldere informatie over deze saunaclub die nu toch echt in een neerwaartse spiraal is beland en waar momenteel slechts 2 zekerheden zijn: Pizza om 22:00 en kledingzakken van 16:00 tot 21:00. Nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=329537#post329537

Altijd controversieel, altijd tegendraads, altijd provocerend. Kortom Cuties weet altijd wel te raken. En laat ik dit zeggen, als het je raakt is het goed. Oftewel in fatsoenlijk Latijns: "Cuius testiculos habes, habeas cardeo et cerebellum". Nominatie voor deze notoire provocateur.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=329610#post329610

too slow
24 augustus 2013, 15:47
Eindelijk gewoon een recensie die een onderbouwd oordeel geeft in plaats van de gebruikelijke berichtjes die je over de grensclubs leest dat het geweldig is van de fanclub of helemaal niets van de bashclub. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=329610#post329610

Ik stel voor dat Cuties een vrij kaartje Xanten krijgt om als 1-voudig specialist een objectief verhaaltje te schrijven:biggrin:

Megaboob
24 augustus 2013, 22:28
Een absolute toprecensie van mijn maatje Cuties, die partytreff Dorsten eens goed beleeft en beoordeeld. Helaas wederom een bevestiging van eerdere ervaringen voor Cuties, wel een mooie afsluiter. Dit soort recensies wil ik wel van harte stimuleren, ze zijn waardevol, en voor mij wederom de bevestiging dat ik in deze partytreff echt niets te zoeken heb, niet mijn place to be!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...610#post329610

Natuurlijk dus wel een welverdiende nominatie voor Cuties, hier dient hij toch wel een vrijkaart voor te krijgen beste jury!
Ook de aanvulling bij freude op mijn vriendinnetje daar (Justina) is waardevol en verrijkt met wat afbeeldingen van een redelijk gelijkende dame. Hulde!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6046-Justina-Pamela-(Tsjechische)&p=329907#post329907

Megaboob

Megaboob
25 augustus 2013, 20:26
Ik nomineer Dennisw in GT:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=330063#post330063

Nominatie voor Bad pritt in van Goch:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=329982#post329982

Nominatie voor Bergm550 die het poortje in Haarlem nog eens onder de aandacht brengt:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35291-Het-Poortje-en-De-Rode-Lantaarn-in-Haarlem&p=330003#post330003

Nominatie Dexter123 in Eden:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=329889#post329889

Megaboob

rob45
25 augustus 2013, 20:37
Een absolute toprecensie van mijn maatje Cuties, die partytreff Dorsten eens goed beleeft en beoordeeld. Helaas wederom een bevestiging van eerdere ervaringen voor Cuties, wel een mooie afsluiter. Dit soort recensies wil ik wel van harte stimuleren, ze zijn waardevol, en voor mij wederom de bevestiging dat ik in deze partytreff echt niets te zoeken heb, niet mijn place to be!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...610#post329610

Natuurlijk dus wel een welverdiende nominatie voor Cuties, hier dient hij toch wel een vrijkaart voor te krijgen beste jury!
Ook de aanvulling bij freude op mijn vriendinnetje daar (Justina) is waardevol en verrijkt met wat afbeeldingen van een redelijk gelijkende dame. Hulde!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?6046-Justina-Pamela-(Tsjechische)&p=329907#post329907

Megaboob


Ik nomineer Dennisw in GT:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=330063#post330063

Nominatie voor Bad pritt in van Goch:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=329982#post329982

Nominatie voor Bergm550 die het poortje in Haarlem nog eens onder de aandacht brengt:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35291-Het-Poortje-en-De-Rode-Lantaarn-in-Haarlem&p=330003#post330003

Megaboob

Ik nomineer Cuties in PT Dorsten,
Dennisw in GT en Bad Pritt in van Goch niet te vergeten Bergm550 met zijn memories van Het Poortje en de Rode Lantaarn in Haarlem allen mee.

Megaboob
25 augustus 2013, 21:58
Nominatie voor Wijze grijze:

Wijze Grijze wordt normaliter al blij als hij de "Line-Up van obscure tenten als "Mc Sex, La Luna, Schneewittchen" en andere zompige keten ziet. Gelouterde ijsberen weten uit ervaring dat ze altijd 3 punten van zijn markante "Sex-Approvals" dienen af te trekken. Dus als hij ongelukkig wordt van het aanbod en de sfeer in "Golden Time" dan kunnen we deze tent definitief als een te mijden etablissement gaan aanmerken. Bedankt voor de heldere informatie over deze saunaclub die nu toch echt in een neerwaartse spiraal is beland en waar momenteel slechts 2 zekerheden zijn: Pizza om 22:00 en kledingzakken van 16:00 tot 21:00. Nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...537#post329537

Megaboob

kinkybull
26 augustus 2013, 14:43
Hey hallo weer heel lang geleden,

graag een nominatie voor men kameraad SFL voor zijn weeral mooi verslag van onze wandeltocht ter ere van mijn verjaardag, het was zeer lang geleden dat ik nog eens geweest was en heb er dan uiteraard ook maar een lap op gegeve! Hier de link voor de nominatie...

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=328012#post328012

rob45
26 augustus 2013, 23:14
Nominatie voor Krukar die een bloedgeile clubdag beleeft in Pauschalclub Dortmund.
Van alleen de damesfotos krijg ik spontaan zin om ook een keer deze voor mij nog onbekende club aan te doen,van de verhaaltjes nog veel meer.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=330270

Megaboob
26 augustus 2013, 23:22
Krukar heeft een prachtig verslag met leuke foto's en video's gemaakt van Pauschalclub Dortmund, en ik nomineer hem dan ook van harte!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=330270

Megaboob

joop slim
27 augustus 2013, 18:31
Krukar heeft een prachtig verslag met leuke foto's en video's gemaakt van Pauschalclub Dortmund, en ik nomineer hem dan ook van harte!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=330270

Megaboob

Helemaal mee eens, erg mooi gemaakt verslag van Krukar een vette nominatie waard !

Jimbo1
27 augustus 2013, 19:06
Krukar heeft een prachtig verslag met leuke foto's en video's gemaakt van Pauschalclub Dortmund, en ik nomineer hem dan ook van harte!

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=330270

Megaboob

Normaal gesproken wordt ik erg zenuwachtig van mensen die over zichzelf in de 3e persoon spreken. Voor Krukar maak ik graag een uizondering, toprecentie, nominatie meer dan waard.

Gigolovoorvrouwen
27 augustus 2013, 21:59
Ik nomineer Cuties in Dorsten (telt het aantal nominaties eigenlijk mee voor de beoordeling? Zo nee dan nomineer ik mezelf in Dorsten en stel de vrijkaart dan ter beschikking aam Cuties... Mits het een kaart voor Dorsten is). Zou nog weleens een verhaal willen lezen over zijn avonturen aldaar... Zijn woordkeuze en analytisch vermogen scharen hem in het rijtje grote schrijvers: Jung, Chaucer, Donald Duck, Cuties..!
Uit al zijn bijdragen blijkt een hongerige zoektocht naar de perfecte parel tussen het andere neukbare.
Ik ken de beste man niet, maar hij had m'n vader, opa of broer kunnen zijn... Alhoewel die geen van allen de laatste tijd erectile disfunctions hebben en Cuties toch enkele keren tijdens de daad zichzelf een handje heeft moet helpen..
Een vrijkaartje zou hem goeddoen..!

rob45
27 augustus 2013, 22:51
Ik nomineer Cuties in Dorsten (telt het aantal nominaties eigenlijk mee voor de beoordeling? Zo nee dan nomineer ik mezelf in Dorsten en stel de vrijkaart dan ter beschikking aam Cuties... Mits het een kaart voor Dorsten is).

Daar er deze maand geen regels zijn opgesteld telt je nominatie sowieso mee.
Jezelf nomineren mag dus ook,vind het eigenlijk vreemd dat daar al niet eerder gebruik van is gemaakt.
Als je een vrijkaartje wint in de BRVDM dan mag je zelf aangeven van welke club je een kaartje zou willen hebben.
Als je dan het kaartje aan een andere beer zou willen overdoen word dat wel "oogluikend" toegestaan. ;)
Hier nog de link en uiteraard nomineer ik mee.......

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?p=329919

gignnl
27 augustus 2013, 23:43
7 sessies op een dag hoe krijgt Krukar het voor elkaar??Zijn uitgebreide verslag doet mij watertanden vooral van Jasmin en Sabrina uit de PC Dortmund https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28374-Pauschalclub-Dortmund-Algemeen&p=330270#post330270

rob45
30 augustus 2013, 18:31
Morgen maak de winnaars van de derde periode van augustus bekend en wie de nieuwe Jury-voorzitter word voor september.

Recensies tellen voor deze periode nog mee tot zaterdag 31 augustus - 18.00.Daarna zal de uitslag zo spoedig als mogelijk volgen.

Badslippers
30 augustus 2013, 22:15
Morgen maak de winnaars van de derde periode van augustus bekend en wie de nieuwe Jury-voorzitter word voor september.

Je moet er toch niet aan denken om in deze slangenkuil de functie van Jury-Voorzitter te moeten bekleden. Ik heb met die arme drommel te doen!

Tegelijkertijd nomineer ik krukar. Die man heeft een potentie waar geen kruid tegen gewassen is. Waar haalt-ie 't vandaan? Nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28374-Pauschalclub-Dortmund-Algemeen&p=330270#post330270

Ace2
31 augustus 2013, 06:48
SofaKing in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=330675#post330675

Krukar in Pauschaclub Dortmund: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28374-Pauschalclub-Dortmund-Algemeen&p=330270#post330270

Bosco
31 augustus 2013, 07:46
Top recensie van Krukar in Pauschaclub Dortmund: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28374-Pauschalclub-Dortmund-Algemeen&p=330270#post330270

Dikke nominatie van mij!

Badslippers
31 augustus 2013, 16:26
Sofaking was niet de koning van het bankstel in "Yin Yang" maar wél van de "Playboy models".
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=330675#post330675

too slow
31 augustus 2013, 21:25
Uit de regel dat er geen regels gelden valt op te maken dat ook na 18:00 vandaag nog wel een nominatie kan worden toegevoegd zodat gisteren Krukar voor zijn spuitfestijn in Holzwickede de gouden juryvoorzittershamer in ontvangst mag nemen.

Ik moet nodig eens controleren wat ze daar in de koffie doen als je er 6 keer van kunt klaarkomen. Dat lukt me in Bochum en Munster nooit zo vaak en tijdens mijn laatste bezoek aan Dortmund twee jaar geleden ook niet. Gezien de vakantieplanning van de dames moet een bezoek er nog deze week nog van komen geloof ik.

Het toppunt van geen regels zou trouwens zijn een recensie die niet genomineerd is laten winnen:biggrin:

rob45
31 augustus 2013, 23:17
Uit de regel dat er geen regels gelden valt op te maken dat ook na 18:00 vandaag nog wel een nominatie kan worden toegevoegd zodat gisteren Krukar voor zijn spuitfestijn in Holzwickede de gouden juryvoorzittershamer in ontvangst mag nemen.

Het toppunt van geen regels zou trouwens zijn een recensie die niet genomineerd is laten winnen:biggrin:

Haha,goed gezien,je nomi telt gewoon mee want er zijn eigenlijk geen regels en anders zijn ze er om te negeren.
In het verleden (zal geen namen noemen) heeft er zelfs een beer gewonnen bij BRVDM die nog geen eens een recensie had geschreven.
Alles is dus mogelijk in dit topic !
Ik ga nu verder met mezelf te beraden over de uitslag en probeer nog snel iemand over te halen om die gouden voorzitterhamer vast te pakken voor september........

rob45
1 september 2013, 07:58
UITSLAG DERDE PERIODE


Winnaar een : KRUKAR met zijn productievolle verslag van Pauschalclub Dortmund.


https://www.ijsberenforum.com/forum/s...d.php?p=330270


Winnaar twee : BAD PRITT met zijn recensie vol info in Van Goch.


https://www.ijsberenforum.com/forum/s...982#post329982



BEIDE WINNAARS GEFELICITEERT MET HUN VRIJKAARTJE



:ola2::ola2::ola2::ola2: