PDA

Volledige versie bekijken : Adriane (Roemeens) ex-VM



Admin
11 oktober 2013, 22:38
https://www.ijsberenforum.com/img/vm/Adriane/Adriane01.jpg (http://www.villa-marisol.de)

https://www.ijsberenforum.com/img/vm/Adriane/Adriane02.jpg (http://www.villa-marisol.de)

https://www.ijsberenforum.com/img/vm/Adriane/Adriane03.jpg (http://www.villa-marisol.de)

Autobahn
12 oktober 2013, 09:29
Heb niet met haar gekamerd,maar is een leuke vriendelijke meid .:).

Rheinschwimmer
12 oktober 2013, 18:19
Die kleine sieht nicht nur süß aus, und macht einen Hammer Service...... Ein Profi auf dem Zimmer. Gestern ständig auf dem Weg mit Gästen zum Zimmer.....

Admin
16 oktober 2013, 15:28
https://www.ijsberenforum.com/img/vm/Adriane/Adriane04.jpg (http://www.villa-marisol.de)

Piccolino
31 oktober 2013, 10:27
Weet iemand op welke dagen ze in VM aanwezig is?

Rheinschwimmer
31 oktober 2013, 10:29
In der Villa Marisol anrufen und fragen! +49 2852 96000 😉

Piccolino
5 december 2013, 21:09
Op een donderdag VM bezocht. Ik was er al om 11:00 maar dan kun je er nog een kanon afschieten. De paar dames die dan aanwezig zijn behoren tot de winkeldochters.
Dus eerst maar eens uitgebreid de mooie sauna in en om 12:00 wat eten in het goede restaurant.
Tegen 13:00 uur kwamen er wat interessantere dames binnen, en uiteindelijk gekozen voor Adriane.

Ze ziet er in het echt toch een beetje anders uit dan op deze foto's. Op deze foto's is het werkelijk een plaatje met een heel natuurlijke opmaak. In het echt is ze toch wat zwaarder opgemaakt, maar desondanks toch een schoonheid. Ze spreekt naast Roemeens maar een paar woorden Duits en een klein beetje Engels. Gelukkig voor mij spreekt ze ook Italiaans omdat ze daar meerdere jaren heeft gewerkt. In die taal vlotte de conversatie dus goed, maar ze is toch geen erg spraakzaam type, en je kon goed merken dat ze eigenlijk zo snel mogelijk naar een kamer wilde. Aldus gedaan.

Op de kamer is ze vriendelijk, maar ze blijft (althans bij mij) toch redelijk afstandelijk. Erg professioneel, maar weinig betrokken. Misschien is dit eigen aan dit soort schoonheden die door hun knappe koppie en mooie lichaam toch wel aan hun klantjes komen. Het was allemaal zeker niet slecht, maar ik vind een beetje meer hartelijkheid en betrokkenheid toch ook wel prettig. Ik ben benieuwd wat anderen voor ervaring met haar hebben. Misschien moet je haar ook meerdere keren ontmoeten voordat ze echt ontdooid...

Admin
12 december 2013, 13:56
https://www.ijsberenforum.com/img/vm/Adriane/Adriane06.jpg (http://www.villa-marisol.de)

https://www.ijsberenforum.com/img/vm/Adriane/Adriane07.jpg (http://www.villa-marisol.de)

supermatze22
17 december 2013, 10:55
Sie sieht meiner Meinung nach, in echt noch schöner und niedlicher aus als auf den Fotos. Leider wirk sie sehr kühl und distanziert wenn man einen Smalltalk mit ihr halten will...
Hat jemand Erfahrung bezüglich ihres Service?

Rheinschwimmer
17 december 2013, 11:18
Da muss ich dir recht geben, sie sieht in natura viel besser aus, wie auf den Fotos und auch das sie sehr kühl und distanziert wirkt, das habe ich selbst miterlebt. Habe aber auch noch nicht mit ihr gekammert aber sie steht auf meiner to-do-Liste weit oben. Ein guter Freund von mir war das aber schon und er war begeistert und kam mit einem Grinsen vom Zimmer, wie ich es selten bei ihm gesehen habe......... Er fährt da eigentlich nur noch wegen ihr dahin. Ich denke mal, das sagt alles, oder :)

Piccolino
19 december 2013, 23:44
Sie ist auch auf dem Zimmer kühl und distanziert...

seksenfun
16 augustus 2014, 21:49
Gisteren was ik de gehele dag begeesterd door haar. Ze was zonder weerga de mooiste dame van de club voor mij. Ik kon mijn ogen er werkelijk niet van afhouden. Haar achterkant, haar voorkant, haar silhouet... prachtig figuur. Oogverblindend! Ik hield haar dus goed in het oog. Uit zin voor realiteit en omdat ik probeer om zoveel mogelijk met mijn hersenen te blijven denken, merkte ik wel op dat zo'n wondermooie dame normaal gezien overboekt zou moeten zijn, gedurende de dag. Dat was niet het geval. Ik kende ze niet beter natuurlijk en moest het dus maar inschatten. Vaak is mijn inschatting wel juist. Vaak is het ook zo dat als van een dame weinig geschreven wordt er maar twee uitersten zijn. 1) Ze is extreem goed (hoewel dan zelfs uiteindelijk toch altijd wel recensies verschijnen door iemand) of 2) ze is slecht (of minstens middelmatig). Hoe ik ze inschatte? De quote van Piccolino zegt het uitstekend


Sie ist auch auf dem Zimmer kühl und distanziert...

Wat ik altijd zeg? Je moet met een mooie of knappe dame of een dame die jou om wat voor reden ook triggert naar kamer gaan. Een dame die enkel maar mooi staat te wezen, zichzelf zo veel mogelijk laat opvallen... en op kamer matig presteert, daar moet je naar kijken. Kijken, kijken, kijken... en (nadenken!) voorts afblijven, wat ik deed.


Van enig leuk contact, ondanks ik overduidelijk (met mijn gapen en blikken) duidelijk maakte dat ik erg geïnteresseerd was in haar, was geen sprake en ik mag na die jaren dienst in VM toch wel veronderstellen dat ze nu al een flink mondje Duits en/of Engels spreekt.

Verder een beetje pech voor haar (beetje grappig voor mij) was dat er twee struise jongere donkere mannen binnenkwamen waarmee ze al zou willen gegaan zijn (en erg in geïnteresseerd was) van moment 1 maar dat die (ondanks dat ze vlak in haar beurt wat stond te dansen) geen oog hadden voor haar :smoke:.

Laatbloeier
26 augustus 2014, 16:51
Ik was nog niet binnen in de villa op zaterdag 16 augustus of mijn oog viel meteen op Adriane. Met prachtige borsten (en billen). Ik greep meteen mijn kans. Ik boekte gelijk een uur. Een uur relaxen met zo'n mooie meid. Helaas bleek ze niet te willen kussen. Jammer, ik houd daar wel van. Ze is mooi maar ze heeft ook iets koels en afstandelijks. Ik had alle recensies over haar hier nog niet gelezen en ik constateer nu dat ze inderdaad ook bij anderen dit beeld oproept. Ik kon er over heen stappen omdat het alleen al een genot is om naar haar te kijken. Ze begon met een massage en dat deed ze verrassend goed en stevig. Daarna ging ik haar masseren en ook dat was natuurlijk een genot. Ik masseerde haar schouders, haar ruggegraat. Om die billen te zien en om die billen te kunnen kneden met volledig uitzicht op haar gaatjes, heerlijk. Ik duwde haar billen af en toe even lekker uit elkaar waardoor ik haar kontgaatje en haar kutje goed kon zien. Daarna pijpen (met), dat deed ze goed. Daarna neuken in doggy, een heel mooi gezicht op haar billen, tijdens het neuken even aan haar fraaie tieten voelen en zonder haar bij de heupen vast te houden lekker heen en weer stoten tegen haar billen. Daarna op haar rug, en ik bewonder eerst uitvoerig haar lichaam en daarna nog even apart haar kutje. Ik trek haar schaamlipjes uit elkaar en kijk. Daarna duw ik mijn pik in haar kutje. Zachtjes heen en weer, daarna harder en hard. Toch voelde ik dat het op de een of andere manier toch wat te geroutineerd was, wat te koel. En daar kom ik maar moeilijk bij klaar. Hoe dan ook, ik heb me prima met haar vermaakt. En het was leuk om met haar naar de lockers te lopen. Ze liep naakt naast me en zoog de ogen van alle mannen op. En terecht. Ik voelde me alsof ik het mooiste meisje van de klas had weten te versieren.

hollanda
26 augustus 2014, 17:41
Ze is mooi maar ook erg afstandelijk.

seksenfun
26 september 2014, 21:20
http://www.6profis.de/images/member/bilder_115480_b3.jpg


http://www.6profis.de/images/member/bilder_115484_b3.jpg

Helaas sinds gisteren vertrokken naar een andere club. Hopelijk bedenkt ze zich snel; kans die reëel is :smoke:.

ovboy
26 september 2014, 23:01
Is al een draadje over

Cupido
27 september 2014, 20:01
Alweer terug

Chris Moneymaker
14 november 2014, 21:46
Ben 2 x met haar op de kamer geweest. Ik snap niks van de minder goede recensies hier. Ik kan niks anders zeggen dan TOP.

SAS
15 november 2014, 20:27
Ben 2 x met haar op de kamer geweest. Ik snap niks van de minder goede recensies hier. Ik kan niks anders zeggen dan TOP.

Prima en ook top!

jb48
24 mei 2015, 10:50
Ist aktuell im Great Palace in Castrop-Rauxel.

palimo
24 mei 2015, 23:45
Klopt, heb haar daar ook gezien. Stond de godganse avond te dansen en plezier te maken.
Leuk om te zien, echter kameren deed ze bijna niet.
Ook opvallend met schoenen aan heeft ze een waanzinnig figuur. Maar 1x deed ze deze schoenen uit, en bleek ze echt korte benen te hebben. Schoenen maken de vrouw!

Chris Moneymaker
1 augustus 2015, 12:47
Weet iemand toevallig of ze nog steeds hier aanwezig is? Heb altijd goede ervaringen gehad met deze dame en halverwege augustus ga ik een weekje clubs bezoeken in Duitsland. Als ze er nog is ga ik deze club ook eens bezoeken. Thanks alvast

SAS
1 augustus 2015, 16:58
Hoor dat z er wel moet zijn!

Chris Moneymaker
1 augustus 2015, 17:33
Ok dan maar hopen dat ze er rond de 20e ook nog is. Bedankt voor de info.

SAS
23 augustus 2015, 09:54
Begreep vrijdag zat ze nu in italie is om te genieten van de zon!