PDA

Volledige versie bekijken : Verjaardag van het IJsberenforum



Jansen
10 november 2013, 12:41
Oktober 2005 begon Willem2 dit forum.

Als Sinterklaas heeft Willem2 er voor gezorgd dat iedere maand vele beren een vrijkaart kregen en ook voor iedereen duidelijk op de kaart gezet waar er goed te neuken valt.

Dit was nu al 8 jaar en niemand heeft onze Willem2 hier voor gefeliciteerd.:freu::freu::freu:

Moderator Pieten

Met behulp van zijn Blanke Piet Big30 die ook op de kleintjes let zowel in de clubs als bij de Lidl.:baeh:
Geeft als hij zelf er niets meer mee kan verlopen vrijkaarten weg.

Daarnaast onze Rode Piet Tiga die zorgt dat het forum blijft werken en tussen door de grootste sletten neukt die meestal op de posters staan bij een party.:angst:

De Vergeten Piet Carpe momentum die helaas meestal alleen nog in Spanje is maar wel in vele Clubhuizen zijn zak heeft geleegd.:gruebel:

Aangevuld hebben we nu de Corrupte Piet MichelJ die bijna de juiste huidskleur heeft vanwege zijn Roemeense inbreng en de dames niet alleen in de clubs verwend maar ook bij hem thuis in de kelder.
Zijn inbreng als Jury voorzitter in diverse poules is ook van zeer groot belang omdat deze Corrupte Piet goed om te kopen is voor kratjes Beckx Ice.

Gelukkig voor de 29.000 leden dat Jansen , Ace2 en Badslippers niet een functie hebben als moderator Piet omdat dan zelfs de Maffia geen grip meer had in het bestaan van alles wat met dames te maken hadden.

Ook Pistol Piet heeft tegenwoordig alles op zijn Ipad staan en weet precies te vertellen wie er de ballen bak in moet als de kleine Roemeentjes stout zijn of als hun borstjes te groot worden en zei dus niet meer op zijn schoot mag komen zitten. ( ja hij zou een goede Zwarte Sinterklaas zijn.

Omdat Joop Slim nog steeds niet geslaagd is voor het Diploma "hoe wordt ik niet verliefd" is hij dus niet aangenomen om ook een Pieten rol te krijgen.
Men is bang dat hij aan een meisje blijft hangen en niet terug naar Spanje reist indien nodig.

Bluebear zou ook een geschikte Sinterklaas zijn vanwege zijn zeer sociaal gedrag omdat hij meisjes van Jansen zelfs al betaald zonder er mee naar de kamer te gaan.

Picasso Piet de echte uit Spanje die altijd net voor sluiting binnen komt dus vaak de boot heeft gemist.

Ik hoop dan ook dat jullie hier dan ook Willem2 willen feliciteren / Gratulieren voor zijn geweldige inzet en machtig mooi opgezet forum.

Ook kunnen hier bij suggestie voor een aantal Pieten geplaatst worden.

Willem2 nog bedankt namens deze 8 jaar en op naar het 10 jaar Jubileum Proficiat

:happybirth::happybirth::clown::clown:

uurtje
10 november 2013, 12:45
Ik ben nog altijd blij met het initiatief dat destijds is genomen. Het andere forum voorzag weliswaar in een bepaalde uitwisseling van kennis en ervaring maar schoot te kort in andere behoeftes. Daarom....hulde voor mensen die actief voor en achter de schermen werkzaam zijn geweest voor dit forum. Dit gaat vaak met veel tijd gepaard en zeker aan het begin ook nog eens met eigen geld!

Tevens hulde aan het SCHRIJVENDE gilde hier. Door inputs blijft het forum levend......

seksenfun
10 november 2013, 14:16
:ola2: PROFICIAT, wat gaat de tijd snel :ola2: :smoke:.

Pistol Pete
10 november 2013, 14:22
Willem2 en bonte pietenbrigade: hartelijk bedankt voor de vele vrijkaarten. Mede dankzij jullie vrijkaarten onderhoud ik een heel contngent pistolladies. Mogen er nog vele vrijkaarten volgen. :)


Say Yes To Sex

hallodaarbenikweer
10 november 2013, 15:04
Willem2 van harte gefeliciteerd met dit geweldige forum!
Blijf volhouden, dan doe ik het ook :tongue:

Hendrikdeleuter
10 november 2013, 15:14
Hulde voor Willem2
Hopelijk kunnen we nog lang van dit medium genieten en onze ervaringen delen.
Ook alle lof voor de ondersteunende "PIETEN".
Ontzettend Gefeliciteerd!!!!!!!!!!!

Bosco
10 november 2013, 15:30
Ja gefeliciteerd en bedankt Willem2, Big30, Tiga, Carpe momentum en MJ..... mede dankzij jullie ben ik zwaar verslaafd aan Duitse saunaclubs.
Jullie worden hartelijk bedankt!!!

de duisburg spesjalist
10 november 2013, 15:41
Proficiat wilem2 nog 2 jaar en dan bestaat dit forum 10 jaar ga zo door dit geld ook voor de rest van de mods :happybirth::happybirth:

sofaking
10 november 2013, 17:51
Gefeliciteerd voor de manier waarop het forum gerund wordt. Doorstaat de vergelijking met andere, meer professionele (niet-prostitutie-gerichte) fora met glans vind ik.
Bedankt aan de moderators voor de moeite om het forum te onderhouden. Mijn DVP-traject zou ongetwijfeld anders gelopen zijn zonder dit forum. (Waarschijnlijk zou ik nooit een SC geprobeerd hebben.)
Hopelijk mag het nog vele jaren zo doorgaan.

:freu::freu::freu::freu::freu::freu::freu::freu::f reu::freu::freu:

Jimbo1
10 november 2013, 18:37
Van harte Willem en maten. Dit is een uitstekend forum, keep up the good work!

Megaboob
10 november 2013, 18:47
Het ijsberenforum is een prima forum, ik voel me hier thuis, en lees graag de diverse berichten van diverse clubgangers. Als bron van informatie ook prima, en ook een prima gelegenheid om schrijvende en niet schrijvende forumleden te ontmoeten in de diverse clubs. Ook vind ik het zelf leuk mijn ervaringen te beschrijven, en laten soms nog weer eens terug te lezen! Dit alles dankzij Willem2! en nauurlijk de bijbehorende pieten! ;-)

Natuurlijk ook op deze plaats wederom hartelijk dank voor de vele vrijkaarten die ook mij ten dele zijn gevallen in al deze jaren, en de gelegenheid hebben gegeven ook nieuwe, onbekende clubs te ontdekken voor mij!

Megaboob

licky luke
10 november 2013, 19:57
Allereerst, om in herhaling te vallen:

Willem2 en bonte pietenbrigade en ook het hele schrijversgilde: hartelijk bedankt voor alle tijd en energie die de afgelopen 8 jaar in dit forum is gestoken!

Ten tweede: ben ik nu de enige die vind dat we dit toch op de een of andere manier in een leuke club met een leuke party moeten vieren? Of wil iedereen nog twee jaar wachten? Nou?

Bluebear
10 november 2013, 20:04
:freu:Proficiat ijsberenforum en medewerkers en nog vele hete jaren.:freu:

gignnl
10 november 2013, 20:05
Willem van harte met de verjaardag van "jouw" forum!

bad pritt
10 november 2013, 20:09
Ja gefeliciteerd en bedankt Willem2, Big30, Tiga, Carpe momentum en MJ..... mede dankzij jullie ben ik zwaar verslaafd aan Duitse saunaclubs.
Jullie worden hartelijk bedankt!!!

Hahaaha ik ook, misschien samen een advocaat in de hand nemen.
Uiteraard ook mijn felicitaties.

Willi69
10 november 2013, 20:10
Happy birthday, IBF! :freu:

http://medicalnoises.com/wp-content/uploads/2013/02/top-rated-medical-forums.jpg

benijsbeer
10 november 2013, 20:21
Yes, gefeliciteerd.

Dit forum heeft mij een heel eind op weg geholpen in de wereld van de pay Sex.

Van de ene kant ben ik blij dat ik het pas zo laat ontdekt heb en er met volle teugen van geniet gebruik makend van alle tips hier

Van de andere kant jammer want ik had al veel meer plezier kunnen beleven als wat ik ooit had kunnen dromen.

Wel had ik dan vermoedelijk niet bereikt wat ik nu heb. Dus had ik dan een financieel probleem gehad, te meer daar toen de prijzen veel hoger waren.

Ga zo door en vertel vooral de goede en slechte ervaringen zodat iedereen zelf zijn oordeel kan vellen.

kempie
10 november 2013, 21:08
Willem2 Je hebt echt een top Forum opgericht. Proficiat ermee en dat jij en wij er nog vele, vele jaren plezier van mogen hebben.

Badslippers
10 november 2013, 21:33
Goed dat Pater Jansen de aandacht vestigt op de verjaardag van dit uitstekende forum. Natuurlijk de hartelijke felicitaties aan forumopperhoofd Willem2 die eigenlijk te lief is om zo'n losgeslagen bende te leiden en in het gareel te houden. Die geitenwollensok zou beter een praatgroep voor verslaafde ijsberen kunnen leiden. Tevens de complimenten aan de mannen achter de schermen, Big30, MichelJ, Tiga, Carpe Momentum en Neukie die het allemaal vanuit boven gadeslaat.

Het is een levendig, dynamisch, gevarieerd en informatief forum met een boel idioten die zorgen voor de nodige vunzige "Content" zoals dat zo mooi heet. En dan ook nog eens 20.000+ lezers. OK, iets minder als we de dubbele "Nicks" schrappen.

mechelen
10 november 2013, 21:38
Gefeliciteerd! :freu:

Alfijojo
11 november 2013, 13:19
Waar zouden we zijn zonder YBF!
Door internet en ybf der heimat ontdekt! Waarvoor dank W2

Teiresas
11 november 2013, 13:28
Ik wil Willem2 en zijn crew graag feliciteren met en bedanken voor de afgelopen jaren.

Het YBF is een voortreffelijke bron van informatie voor de wandelaar en dan met name mbt de (Duitse) clubs van divers pluimage. Bij mijn 'overstap' naar de saunaclub scene nu een jaar of 6 geleden was de info goud waard en heeft mij denk ik feitelijk over de streep getrokken om mijn activiteiten te verleggen naar deze vorm van P6.
Sinds die tijd blijft het een waardevolle bron van recensies en info over de diverse clubs. Daarnaast ook nog eens leuk om van gedachten te wisselen met de vele lotgenoten alhier over vele onderwerpen, waarvan onze gezamenlijke hobby er slechts één is.

Dank !!

Dalton
11 november 2013, 13:53
We hoeven WILLEM2 en zijn bemanning alleen maar te bedanken voor het opzetten van dit forum en voor het verdelen van de vrijkaarten,want wanneer heeft WILLEM2 hier een belevenis op de kamer in een of andere club voor ons getikt,ja niet dus maar dat zijn echt de ijsberen zelf geweest die hier allemaal van die gore vieze verhaaltjes van natte grotjes en kloppende lullen verteld hebben de ene nog smeriger dan de andere,terwijl de thuis zittende ijsberen zich daardoor lekker achter de laptop met snelle bewegingen zichzelf aan het bevredigen waren door het lezen van die vuilspuiterij.
Maar bij deze toch bedankt voor dit prachtige tijdverdrijf,voor mij was het een soort wachtkamer tot ik weer aan de beurt was bij een dvp om haar natte grotje te inspekteren met mijn kloppende lul.
Nu nog een mooi feestje dat kan geen kwaad voor al die geile ijsberen.
Wanneer we het in VILLA MARISOL houden is het eerste pilsje van mij hahahahaha en zal ik vragen of de kok een ijsbeer op het menu zet.

felrops
11 november 2013, 18:33
Van harte dank aan Willem 2 en alle andere krachten ander dit forum. Dankzij jullie een aantal nieuwe clubs ontdekt, fijne collega ijsberen ontmoet, heel wat opgestoken over de wereld van de betaalde seks, heel wat nuttige info verzameld, me soms boos gemaakt over een irritante bijdrage, meer nog gelachten met humorvolle bijdragen, me geamuseerd met de Tourquiz en anderen, een vrijkaartje benuttigd... Kortom, zonder dit forum was er wat kleur minder in het leven. Hup naar de 10de verjaardag...

Piet Plezier
11 november 2013, 18:40
Ook namens mij gefeliciteerd. Maar waar en wanneer is het feeestje????? Ik heb wel zin in een zuipavondje op de kostenn van Willem2 en zijn loopjongens.:biggrin:

blueeyes
11 november 2013, 22:44
Allen die ooit iets voor het forum gedaan hebben, BEDANKT, je moet het toch maar doen.

Willem2
12 november 2013, 17:02
......ik zal ook wat later reageren.....want de datum is eigenlijk 10 September en op 10 Oktober zijn we toendertijd daadwerkelijk online gegaan.
maar voor ons allen :


:ola2: :ola2: :ola2:

Hartelijk Bedankt !!!

:ola2: :ola2: :ola2:

.357 magnum
12 november 2013, 18:29
:ola2: :ola2: :ola2:

En nog vele jaren

:ola2: :ola2: :ola2: [/QUOTE]

LittleJoe
12 november 2013, 20:03
Willem2 en zijn ondersteunende "PIETEN".

Ontzettend Gefeliciteerd

Willem2
10 oktober 2014, 00:53
......ik zal ook wat later reageren.....want de datum is eigenlijk 10 September en op 10 Oktober zijn we toendertijd daadwerkelijk online gegaan.
maar voor ons allen :


:ola2: :ola2: :ola2:

Hartelijk Bedankt !!!

:ola2: :ola2: :ola2:


:festeer: We zijn jarig vandaag ....... :clown:

Don Rudo
10 oktober 2014, 01:16
Van harte gefeliciteerd!

Bedankt voor het mogelijk maken van dit mooie forum

Eddy_V
10 oktober 2014, 06:21
9 jaar...gefeliciteerd!


:s014[1]::t1562:

IJBF geeft bloot wat anderen verborgen houden! ( soort van motto à la Privé)

KanariePiet
10 oktober 2014, 07:43
Van harte gefeliciteerd en dank aan iedereen die zijn moeite en tijd in dit mooie forum steekt!:cool:

Teiresas
10 oktober 2014, 07:49
Volgend jaar groot feest !!!

Ricardo Banana
10 oktober 2014, 09:28
Ja jongens proficiat van de gehele Bende van Ellende.

salitos
10 oktober 2014, 11:23
:freu::freu::freu::freu::freu::freu::freu::clown:: clown::clown::clown::freu::freu::freu::freu::freu: :freu::freu:


Jongens gefeliciteerd met ons FORUM. En de moderatoren bedankt voor het in de lucht houden

Laten we er volgend jaar bij het 10 jarig bestaan maar een leuk feest van maken, of dat nu 10 sept of 10 okt wordt, of misschien wel een maand lang, ik laat me wel verrassen.

Oudebelg
10 oktober 2014, 11:33
Van harte gefeliciteerd en bedankt dat ik hier mag komen.

Jimbo1
10 oktober 2014, 12:51
:freu::freu::freu::freu: HAPPY BIRTHDAY! :freu::freu::freu::freu:

8703

sofaking
10 oktober 2014, 13:02
Van harte gefeliciteerd, en een welgemeend bedankt voor de mods en administrators om de site in de lucht te houden, en aan alle schrijvers voor hun bijdragen.

Willi69
10 oktober 2014, 13:04
Happy Bärsday! :freu:

http://www.tierzeit.at/Zoos/Zoos-Wien/Tiergarten-Schoenbrunn-Wien/Baeren-Anlage-Tiergarten-Schoenbrunn/Geburtstag-Eisbaeren/image_1_high.jpg

cavediver
10 oktober 2014, 13:10
8704Mooi dat er een forum bestaat dat zo actief is en vol op in de belangstelling staat van de Wandelaar/Beer. 9 jaar lang wat een tijd dat jullie er in gestoken hebben. Ik wens jullie nog heel wat jaren toe op het forum om deel uit te maken van deze gemeenschap. Wij zijn best trots van wat jullie de afgelopen jaren voor elkaar gekregen hebben en we hopen dat we er nog vele jaren van mogen genieten. Op naar het lustrum succes.

Bedankt voor jullie inzet en motivatie om door te gaan

Cavediver

Scrotum
10 oktober 2014, 14:30
Ik sluit me graag aan bij alle felicitaties

8705

Befke
10 oktober 2014, 14:35
:festeer: We zijn jarig vandaag ....... :clown:

Van harte gefeliciteerd allemaal!

pistoleeke
10 oktober 2014, 15:03
Altijd leuk even grasduinen op het forum om de dagelijkse stress weg te spoelen!

:aola:van harte proficiat

deket
10 oktober 2014, 16:03
Bedankt om mij al die jaren op het slechte pad tr houden.
Oprecht merci voor de relatieve objectiviteit en de vakmanschap in de mate van het mogelijke

Ontstopper
10 oktober 2014, 20:26
Gefeliciteerd met dit forum! Als ook de mods en de administrators die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt en alle beren voor hun bijdrage.

:happybirth::clown::festeer::festeer::clown::happy birth:

seksenfun
10 oktober 2014, 20:32
Nog vele jaren erbij :happybirth:!!!

Dalton
10 oktober 2014, 22:34
:t1556:HIEP HIEP HIEP HOERA HET FORUM IS JARIG en daar moet op gedronken worden HI HA HO PROOST HEREN EN NOG VELE JAREN:t1556:

LittleJoe
10 oktober 2014, 22:38
:freu::freu::freu::freu: HAPPY BIRTHDAY! :freu::freu::freu::freu:

Big30
11 oktober 2014, 00:08
Bedankt voor de felicitaties :freu:.

We blijven ons best doen om dit een informatief, mooi en gezellig forum te houden waar een ieder zich prettig voelt. Waarbij opgemerkt dat het suc6 van dit forum en de groei die we hebben meegemaakt sinds de oprichting of eigenlijk het on-line gaan op 10 Oktober 2005, primair het resultaat is van de leden die met hun bijdragen hieraan hebben bijgedragen.
Zonder valse bescheidenheid kunnen we denk ik wel stellen dat we samen met de leden iets moois hebben opgebouwd, een internationaal gewaardeerd forum, een actieve internet community met veel actieve leden en veel bezoekers die hier geheel kosteloos veel info kunnen vinden. We zijn de vele leden die ons vanaf het begin trouw zijn gebleven zeer dankbaar, tegelijkertijd realiseren we ons ook dat we nieuwe leden hard nodig hebben en moeten koesteren.

De uitdaging voor de komende jaren zal zijn open te staan voor technologische vernieuwingen, goed te luisteren naar de wensen en ideeën van de leden, zelfkritisch te zijn.
Maar wat we vooral moeten doen is het unieke wat dit forum kenmerkt te behouden en dat is toch een zeer grote vrijheid voor de leden soms een wat licht anarchistische inslag, veel mag en kan maar zeker niet alles is mogelijk, admins worden hier geduld maar indien nodig bek je ze gewoon af (wat denken ze wel niet!), ook niet onbelangrijk is om niet al te veel in hokjes te gaan denken of het nu gaat om voorkeuren voor Saunaclubs, PT/PC's, Laufhausen, Escort en Privehuizen.

Voor degenen die niet zo historisch vast zijn. Dit forum is opgericht in 2005 door een Nederlander (ene Willem2 :wink:), een Duitser (neukie die ons helaas ontvallen is) en een Belg (Zero een stimulerende kracht in de beginjaren, nu retired!).
Tiga werd vanaf het begin als technisch geweten en Admin aangesteld, een zware taak en gelukkig doet hij de techniek nu samen met MichelJ onze eigen whizkid.
Befke, The Sickboy, Zakkenleger, RM en Carpe Momentum hebben als moderator ook veel bijgedragen aan dit forum gelijk de groep van "Founding Fathers" feitelijk alle leden die 2005 dit forum van raad en content gingen voorzien, ik noem ze niet want dan ga ik zeker namen vergeten!

Ikzelf werd door Willem2 ergens eind 2006 gevraagd me te gaan bemoeien met zaken als: winterbanden, klootschieten, voetbal, wielrennen, Brabantse privehuizen, Duitse Schlager Musik, Bundesstraße 224, A40, tablets & smartphones. Dat leek me toen wel een goed idee en ik voelde me zeer vereerd, soms denk ik wel eens na al die jaren waarom mag ik me nooit bemoeien met andere zaken op dit forum???
Heb het Willem2 meer dan eens gevraagd, steeds was het antwoord dat hij vond dat ik zo goed was in mijn kern competencies dat ik hem nu eindelijk begin te geloven :biggrin:!


:freu::lostit::freu:

Dalton
11 oktober 2014, 00:40
Maar BIG30 de dames zitten toch in hokjes met een raam er voor en daar moet ik altijd aan denken en soms zit ik in een sauna met een groot raam er voor en als ik aan die sauna denk dan kan deze ijsbeer maar niet in slaap komen.
Hetzelfde geld voor mijn hersenen die zijn in kleine hokjes verdeeld omdat zoiets makkelijker is om ze te vernieuwen,wat ik iedere maand doe bij de paardenslager,omdat een paard een grotere kop heeft als mij,neem ik altijd 1 kilo paarden-hersenen mee,nu weten jullie meteen waar dat gehinnik op de kamers vandaan komt.
Zo bestaat het hele leven uit hokjes en het lukt niet altijd om het goede hokje op de juiste plaats te krijgen,vooral wanneer ze groot en zwaar zijn dan heb je een kraan nodig die je kunt huren maar zo'n groot ding kost vaak zomaar 100,000 euro voor een dag en daarom zeg ik BIG30 het beste is gewoon een paar nieuwe slippers te kopen is toch een stuk goedkoper.

Ace2
11 oktober 2014, 06:50
GEFELICITEERD



:clown:



8707

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=394318#post394318

Bluebear
11 oktober 2014, 12:00
Ijsberenforum proficiat en nog vele jaren toegewenst!! :cool: :biggrin:

savesexer
11 oktober 2014, 12:28
Proficiat, wat zouden we zonder moeten aanvangen ................

lustman
11 oktober 2014, 13:24
Hip Hip Hoera !



8714

Do you remember this one ?

Jansen
11 oktober 2014, 19:14
Het is al weer 9 jaar geleden Oktober 2005 dat het ijsberenforum is opgericht dus Van Harte gefeliciteerd
Nog een jaar en dan hebben we een groot feest voor de ijsberen.

Willem2 en team van harte

Wentelt Eefje
11 oktober 2014, 19:53
Van harte gefeliciteerd!!! Vooral adminis en mods, maar ook last but not least de ijsbeer-leden!!! Samen op naar de 10

Gustomass
12 oktober 2014, 10:11
Ijsberenforum proficiat en nog vele jaren toegewenst!! :cool: :biggrin:

Bij deze wil Gustomass het Ijsberenforum ook nog van harte feliciteren. Gustomass is inmiddels al weer een kleine 5 jaren niet meer actief als ijsbeer.
In die jaren ervoor was het Ijsberenforum een deel van zijn leven. Heb er toen veel in kwijtgekund en heb er toen ook veel van geleerd, ervan genoten.
Dat is het Ijsberenforum, je kan erin kwijt wat je kwijt wil, je kan erin vinden wat je nodig hebt of waar je naar op zoek bent.
Als lezer ben ik nog regelmatig actief en kan ik nog genieten van de verhalen. Hoewel natuurlijk de garde aan ijsberen uit de tijd van Gustomass wel kleiner is geworden.
ga zo door, en op naar de 10 jaar.

met vriendelijke groetjes, Gustomass.

de duisburg spesjalist
12 oktober 2014, 12:08
Bij een verjaardag zou een feestje moeten horen zou ik zeggen ;) ma ik wens het ijsberen forum nog vellen jaren

Megaboob
12 oktober 2014, 13:26
Ijsberenforum proficiat en nog vele jaren toegewenst!!

Ook namens Megaboob natuurlijk, en ik wil de moderatoren en medeleden graag bedanken voor dit fijne forum!