PDA

Volledige versie bekijken : Haus Dupont, Wuppertal



nieuwkomertje
26 november 2013, 01:07
Is er al ergens een topic van deze zusterclub.....Haus Dupont in Wuppertal.....?

Ik kan nergens iets vinden en ben erg benieuwd naar deze club.

Wie weet meer, wie is er al geweest...?

Wat zijn de prijzen...?

Hoe is de service....?

Is er ook iets lekkers a la card te eten daar....?

bad pritt
26 november 2013, 07:19
Privehuis, geen eten, dames voorstellen kiezen en ficken.
http://www.hausdupont.de/

licky luke
9 maart 2015, 16:33
Ik zie ook (nog) geen topic over Bob's club Haus Dupont.

Wilde toch wel onderstaande even onder de aandacht brengen, met name voor de fans van populaire panthertjes die na het vertrek van Bob met hem mee zijn gegaan naar Haus Dupont en daar nu dus te bezichtigen zijn...

10882 (http://hausdupont.de/)

Admin
9 maart 2015, 16:49
nb het concept lijkt nog steeds op een privé club en dus geen Saunaclub?!?

satanic surfer
9 maart 2015, 16:59
Klopt Admin, generlei sanaclubconcept, eerder een soort van mix à la Nyloncafé...Des avonds zal drank hoogstwaarschijnlijk centraal staan, overdag kameren...doch de constellatie en verloning der dames vooralsnog een vraagteken...

Big30
9 maart 2015, 17:17
Al ben ik dan wel benieuwd naar wat het Nightclub concept van 21u-5u inhoudt. Dus geen Saunaclub maar wel een privé club waar lijkt me iets meer wordt geboden dan alleen een kamer gang.
We wachten de berichtgeving maar af!

Willi69
14 maart 2015, 13:49
8. Bob is expanding FKK Carolina (former Haus Dupont) in Wuppertal now and wants to compete with HP.

Bron: http://www.internationalsexguide.info/forum/showthread.php?3379-FKK-Haus-Panthera-in-Ratingen&p=1693719&viewfull=1#post1693719

Wijze grijze
16 maart 2015, 00:06
We wachten de berichtgeving maar af!
Ik had het indrukwekkende afscheid van Bob (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-(Haus-Panthera)-Ratingen-Algemeen&p=419443&highlight=#post419443) 2 weken geleden in Panthera meegemaakt en was benieuwd naar zijn nieuwe project.
De (her)opening van Haus Dupont in Wuppertal-Elberfeld was afgelopen Zaterdag 14.03. Toevallig dezelfde dag dat Wuppertal de hele dag in het nieuws was ivm geplande demonstraties van Pegida-betogers, Salafistische extremisten en contra-demonstranten. 2.000 Polizeischutzbeamte stonden klaar om e.e.a. in goede banen te leiden. Dat gold echter alleen voor het centrum. In de buitenwijken was daar niets van te merken.

De club zelf ligt in een industrieel pand op het binnenterrein van een kleine industrie-enclave. Je passeert een grote poort en arriveert op een grote parkeerplaats waaromheen diverse bedrijven liggen.

Haus Dupont zelf valt duidelijk in het oog door zijn kleurige verlichting. Toen ik er tegen 23:30 arriveerde, waren er een 7-tal vrouwen en evenveel mannelijke bezoekers. Menigeen kende ik uit Panthera-tijden. Een tweetal muzikale entertainers zorgden voor een uitgelaten sfeertje. Tegen 00:30 stopten ze er echter mee.

Het concept valt het duidelijkst te omschrijven door de term bar/ contactclub. Je betaalt entree (ik meen EUR 20,= overdag en EUR 30,= ’s avonds). Je betreedt de club in je straatkleding en houdt die de hele tijd aan. Je krijgt dus geen badjas.

Meteen na de ingangsdeur is het trappenhuis. Rechts het hoekje om, kom je in de barruimte. De barruimte is zo’n 80 m2 groot en stijlvol ingericht met veel spiegels. Hierdoor lijkt de ruimte groter. Er staan 3 tweezits bankstellen en aan de bar een 10-tal barkrukken. Dan is er nog een deur naar een aanpalend gangetje met daarin een dames- en herentoilet en een kleedruimte. Drank dient apart afgerekend te worden en de prijzen hiervoor verschillen tussen overdag en ’s avonds. Achter de theke kun je Jasmin ex Panthera terugvinden. Eerder op de dag schijnt ook masseuse Sunny er geweest te zijn. De barruimte is rookvrij. Voor het inhaleren van je nicotinestengels moet je naar buiten.

Men beschikt over draadloos internet en na wat gepuzzel hebben we het ook daadwerkelijk aan de praat gekregen.

Op een ongedwongen manier kun je dan met interessante dames in gesprek komen, waarna je je voor een nadere kennismaking naar boven kunt begeven. De dames zijn zelfstandige onderneemsters en de diensten van de dames etc., etc.,
Binnenkort zal de actuele gedetailleerde informatie nog duidelijk op de Dupont-website geformuleerd worden

Gekamerd heb ik er niet, dus ik kan geen beschrijving van de bovenverdieping of service standaard geven.
Bij deze wens ik Bob dan ook veel succes met z'n nieuwe project.

Adieë tsezame
Wijze Grijze

satanic surfer
12 april 2015, 20:58
Maar effie enkele correcties/aanmerkingen op bovenstaand bericht om eventuele bezoekers te behoeden voor verrassingen bij een bezoek aan HausDupont:

* ligging van de club temidden andere handelszaken kan erg vervelend zijn voor heren die op hun privacy gesteld staan, u kan bij binnen- en/of buitengaan gezien de publieke aard van de parkinggelegenheid door Jan und Alleman gespot worden...dat is toch ietwat vervelend temidden van shoppende gezinnetjes enzo voor sommigen
* u betaalt géén entree!
* kamerprijzen zijn tweeledig: 20E "kamerhuur" pér halfuur, 40E per halfuur voor de dame, dus in praktijk dus 60E per halfuur, 120E per uur enzovoorts...
* het klopt dat u in uw straatkloffie in de club verblijft, douchen en omkleden zit in de kamertijd inbegrepen; pay attention dus...
* drank wordt aangerekend, variabel qua tijdstip, variabel of het een drankje voor uzelve of voor een dame is, logischerwijs veronderstel 'k dat er een bepaald percentage voor de "meedrinkende" dame wordt voorzien...
* servicestandaard is TZ/PZC/NMC...
* de barruimte is eigenlijk een veredelde kamer, stelt weinig tot niets voor en kan de lakmoestest met de meeste vergelijkbare segmentclubs amper aan...
* kamers zijn basic doch gerieflijk, doch opnieuw nothing special...

De algemene teneur is dat de club derzeit voor geen meter loopt, doch dat kan op toeval berusten...

Ascari
12 april 2015, 23:39
Gratis entree lijkt een tijdelijke actie te zijn? :biggrin:

http://hausdupont.de/files/cto_layout/img/dupontparty/dupontsekt.jpg

sunny
28 april 2015, 18:18
Tanz in den Mai mit Steven T. (Live-Acoustic Pop/Rock and more) + DJ Sunny.

CU :wink2:


http://hausdupont.de/files/cto_layout/img/dupontparty/dupont-mai-450.jpg



Tanz in den Mai - Infos zur Party am 30.04.2015!

Folgende Girls werden anwesend sein: Ewa, Kathie, Sunny, Roxana, Maria (Neu), Christina, Jaqueline, Linda

Bei unserer Verlosung gibt es zu gewinnen:

2 x 0,5 Stunde Massage, 0,375 Flasche Moet Champagner

Tjeppah
30 april 2015, 22:33
Een aantal weken geleden onverwachts voor de eerste keer in deze club beland. Ik was al in de buurt maar vooraf toch eerst gebeld welke dames er waren. Er waren er 6, Maria, Roxana, Kathy, Maya en nog 2 andere meiden waarvan ik de namen vergeten ben. De theke(blonde uit HP) vertelde me dat ik zeker moest komen. De muziek stond loeihard dus ik dacht er een echte discosfeer aan te treffen. Maar dat was toch iets anders. De theke stond me al in de deuropening op te wachten en ik werd verwelkomt met een paar zoenen. Goed begin. Even wennen dat je met kleding aan naar de bar kan lopen zonder je eerst om hoeft te kleden tot wandelaar. Ik liep de bar binnen en wat ik toen zag Ik zag 6 vrouwen verdeeld langs de bar op barkrukken zitten maar ik was de enigste man ! Even om de beurt een babbeltje gemaakt met alle meiden en bij Maria, Roxana en Maya kwam er ook nog wel diverse kussen bij.
Daar zit je dan als enigste man met 8 vrouwen waaronder 2 thekes. Je wilt niemand tegen de borst stoten en aangezien ik met Roxana en Maya al ervaring had bij HP wordt het lastig kiezen. Ook Maria kende ik nog uit HP maar ik had nog niet eerder met haar gekamerd. Ik ben zelf in een bank gaan zitten en de vrouwen zelf laten beslissen. Wie naar me toe zou komen scoorde een kamergang. Daar had Roxana wel oren naar.
Ik ben eerst met Roxana en daarna met Maria op de kamer beland. Maya had blijkbaar geen zin meer want ze liep met haar dekbed op de gang toen ik met Maria naar de kamer ging. Als laatste nog een massage van Kathy gehad. Volgens de meiden waren er na 20u 2 andere mannen in de club geweest en toen ik er was is er nog 1 man 1 uurtje geweest. Dus voor de meiden was er geen droog brood te verdienen.
Ik hoefde geen entree te betalen. Voor een kamergang 40 euro aan het meisje betalen en 20 euro aan de theke voor 1/2 uur. Een flesje cola kost 4 euro.
Toen ik hier was wist ik ook weer waarom ik zelden meer een priveclub bezoek maar hoofdzakelijk saunaclubs. Ik werd gek van me steeds aan en uit te moeten kleden.
Lang leven de badjas ! Babbeltje met een meisje, hup naar boven. Uitkleden, je ding doen, aankleden, naar de bar en wat drinken. Weer een babbeltje met een meisje, hup naar boven , uit de kleren, je ding doen en weer aankleden. pfffffffffff Ik heb de theke gezegd dat wanneer Bob een badjas voor me regelt ik weer terugkom Club is gedateerd, vooral de douche en bad op de kamer. Personeel en meiden zijn heel vriendelijk. Service meiden was goed maar niet spetterend zoals voorheen in HP. Misschien komt het omdat de presales beperkt blijven tot wat kusjes terwijl de presales in HP heel uitgebreid waren.

MiniME
1 mei 2015, 08:02
Dank voor het verslag. Inderdaad is een prive club heel wat anders. Denk dat de meeste mannen er komen voor 1 kamersessie en een drankje, that's it. Natuurlijk kun je meerdere sessies hebben, maar is het niet echt op ingericht, ook qua pricing niet.

BTW, hebben we het hier over atletische Bulgaarse Maya?

phoenix
1 mei 2015, 11:06
maya zit inmiddels in h7, en dat mocht ik zelf letterlijk ervaren....

Big30
1 mei 2015, 13:58
maya zit inmiddels in h7, en dat mocht ik zelf letterlijk ervaren....
Deze maya dus in H7:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41532-maya-%28Bulgaarse%29&highlight=maya

zal wel dezelfde dame zijn als deze die nog onder ACA Gold staat:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40617-Maya-%28Bulgaarse%29&highlight=maya

de duisburg spesjalist
1 mei 2015, 16:34
Dank voor het verslag. Inderdaad is een prive club heel wat anders. Denk dat de meeste mannen er komen voor 1 kamersessie en een drankje, that's it. Natuurlijk kun je meerdere sessies hebben, maar is het niet echt op ingericht, ook qua pricing niet.

BTW, hebben we het hier over atletische Bulgaarse Maya? maya heeft ook onder de naam marta in lr gewerkt dit als geheugensteuntje ach waar bemoei ik me mee ik heb toch alleen verstand van de vulkaan :hammer:

Tjeppah
14 juni 2015, 09:32
Wie weet waar ze nu werkt. Ze staat niet meer op de website van Haus Dupont. Of zal ze al genoeg centjes gespaard waardoor ze haar toekomstplannen al aan het uitvoeren is.

phoenix
14 juni 2015, 09:37
ze werkt in heaven 7, althans, dat vertelde ze mij ene goede maand geleden, toen ik voor et eerst met haar heb gewipt..in heaven 7, dus als dat haar nieuwe plek blijft dan heb je dus kans dat ze er is.

satanic surfer
12 september 2015, 10:10
Eva, blonde Poolse veterane, is werkzaam in PSR sinds enige tijd...

Flurkman
13 november 2015, 22:21
Iemand enig idee waar Sunny kan gebleven zijn ? (Nee, niet de dj)
Heerlijke massage met die geweldige cup D...