PDA

Volledige versie bekijken : Hoeren tweeteren hun promoties.



seksenfun
4 januari 2014, 15:24
Ik wil deze versie niet achterwege houden.

Paris Hilton twittert wanneer ze een gebroken nagel heeft, Quickie twittert wanneer Milquet een nieuwe auto koopt. En de meisjes van plezier, die gebruiken Twitter tegenwoordig om klanten naar hun honingpot te lokken.


Dat hebben ze namelijk ontdekt bij Gazet van Antwerpen. Vlaanderens bekendste koe hoer Hot Marijke is er ooit mee begonnen: Twittergewijs de wereld laten weten dat ze een gratis pijpbeurt weggeeft, een vrouw eens gratis en voor niks een beurt wil geven, promodag twee keer schieten in de plaats van één keer, noem maar op.

Intussen hebben ook andere lichtekooien, seksclubs en meer van dat hun weg naar Twitter gevonden en dat is logisch volgens specialist sociale media Steven Verlaak: “Het was te verwachten natuurlijk. Mensen moeten mee evolueren met hun tijd”, zo legt hij uit in dezelfde krant.

Dan is er natuurlijk ook nog het kostenplaatje. In kranten en tijdschriften adverteren kost een heleboel geld. Op gespecialiseerde websites een annonce plaatsen mag dan wel goedkoper zijn, gratis is dat niet. Twitter is dat wel.

:smoke:

Mr Pussy
4 januari 2014, 15:35
Hashtags please?!

pietr21
4 januari 2014, 23:39
De dames gaan met de tijd mee..... Wel slim van ze :smile:

gignnl
5 januari 2014, 01:27
@HotMarijke there you have it

Nibor76
5 januari 2014, 20:41
@DebbyPleasure
@TheScarlettHope
@brittangelxxx
@MeesteresNoir
@JokeBeverwijk
@KimHollandxx
En de clubbordelen twitteren ook meestal wie aanwezig is die dag of acties zoals gangbangs en dan hebben we het nog over @KimHollandxx
muv van Joke zeggen de anderen geen hoer te zijn, nee dat zijn allemaal erotic performers, model of tv host, wij weten beter ;)

Anyway de reden is plausibel, gratis.
Kijk maar eens wat het kost http://www.teasemedia.nl/prijslijst/ wat kinky kost geen idee de site zegt gratis en dan zijn er ook nog de vele zoekertjes die vast ook wel een paar knaken kosten.