PDA

Volledige versie bekijken : Seesternchen gangbang in Essen



Mr Pussy
13 januari 2014, 23:12
In mijn queeste naar de "Beste gangbang van NRW" ;) kwam ik afgelopen zaterdag terecht bij een party in Essen, georganiseerd door Seesternchen (http://www.seesternchen-gangbang.de). Kleine gangbang met twee vrouwen, maar de foto's waren veelbelovend. Mannelijke gasten waren welkom vanaf een half uur voor de start. Ik was de eerste... Had ik al eens geschreven dat ik best wat relaxter mag zijn? :) De party zou 5 uur duren en de kosten bedroegen 49 euro. En dan zijn er dus echt kerels die met oranje biljetje betalen en dan 1 euro terugverlangen, wtf!...

6293

Er zaten 4 dames op barkrukken aan een statafeltje: Candy Sue en Mandy, de sterren van vandaag, verder Jenny - Luder Jenny als ze zelf optreedt - en Gina, ook een ster van Seesternchen maar vandaag deed ze samen met Jenny de organisatie en catering. Het huis, in een enigszins verpauperde buurt net buiten het centrum van Essen, is klein. Bij binnenkomst een gordijn om het zicht vanaf de straat te ontnemen, rechts een omkleedruimte/garderobe, links een klein zitje, iets verder door een (heel) kleine bar/receptie, dan een lange gang met links en rechts wat deuren waar je als gast niet komt m.u.v. in de little boys room, dan kom je in de speelkamer en daarachter bevindt zich een ruimte badkamer met wastafel en bubbelbad-douche. In de speelkamer een 2-persoonsbed en een tweezitsbank. En dan hebben we het wel zo'n beetje gehad.

Jenny gaf me een envelop voor "de spullen die je graag weer mee naar huis toe neemt" :rolleyes: met het cijfer "1" erop. Und so weiter voor elke volgende gast. Toen ik ging waren we bij nummer 28, maar een kleine 10 mannen waren toen al weer weg. Omkleden in de garderobe-kamer, kleren ergens op een hoopje of aan een haakje achterlaten, envelop dichtplakken en inleveren, douchen, terug naar het statafeltje. Jenny ziet er best lekker uit trouwens, Duits, redelijk lang, lekker ordinair met een knipoog. En Gina, niet meer zo jong, heeft lekkere tieten die ze gunstig etaleerde in een fraai half openstaand bloesje.

Candy Sue, Spaanse volgens de site, reageerde niet in het Spaans terug op mijn "Ola guapa!" en gaf toe rasechte Duitse te zijn met Spaanse roots. Lekker belangrijk, het is een megalekkere meid. Echt, ik vond haar op de site al hot, maar zo vlak naast haar trok het bloed uit mijn hoofd naar lagere regionen. Gebruinde huid, donkere lange krullen, adembenemend mooi Spaans snoetje, sexy zwart speelpakje aan met daarin, zou later blijken, stevige B-cups die moeder natuur niet meer als eigen werk zou herkennen. "Blasehase" Mandy (laten we haar in het Nederlands "pijpkonijn Mandy" noemen om het rijmgevoel te bewaren) is een echte girl-next-door: sluik dun blond haar, alledaags gezichtje, enigszins slappe maar wel fijne borsten (grote B) met piercings. Indien niet in actie heeft ze een schattig, beetje nerdish brilletje op.

Meer gasten druppelden binnen. Om 5 over 3 gaf Jenny het seintje en de 15-20 heren volgden de dames naar de speelkamer, waar ons geduld nogmaals op de proef werd gesteld omdat Candy de muziek niet aan kreeg, maar uiteindelijk namen de neukpoppetjes plaats op het bed en kon de actie beginnen. Candy kreeg de meeste aandacht, daarom ben ik lekker bij Mandy gaan staan om te controleren of haar artiestennaam terecht was; en dat is gelukkig zo - ik was snel aan de beurt en Mandy pijpt lekker, vol overgave, lekker nat, met variatie en fijne geluidjes. Devoot typje, heb haar hoofdje lekker vastgepakt om in haar mondje te neuken waar ze duidelijk plezier in had. Tijd voor wat variatie Mr Pussy, dus fijn tussen haar benen gekropen en zo heb ik haar heerlijk liggen likken. Ze werd natter en natter zodat ik eerst een, toen twee en toen drie vingers in haar gladde kutje kon stoppen. Heftig likkend en vingerneukend heerlijk genoten van dit schatje. Ik voelde haar poesje steeds samentrekken en weer ontspannen, clitje werd lekker opgezwollen en ze kreunde en vergat steeds helemaal de kerels bij haar hoofd te verwennen. :) Kwam ze klaar? Zou best kunnen, maar zeker weten doe ik dat niet. Whatever! Tussen haar benen vandaan gekropen, rubbertje aangemeten en mijn trouwe onderdaad lekker in Mandy's holletje laten verdwijnen. Voelde lekker strak aan, fijn wat liggen pompen maar tot het randje. Daarna teruggetrokken, regenjasje uitgetrokken en bij Candy plaatsgenomen om haar embouchure te beoordelen en ik moet zeggen: misschien nog wel lekkerder dan Mandy! Beetje vergelijkbare techniek maar met van die smachtend natte geluidjes tussendoor, heerlijk geil. Ook haar goddelijk mooie koppie vastgepakt en haar met dat lekkere bekkie rond mijn jongeheer gestuurd, mmm. Ze had haar zwarte pakje nog half aan, maar ik kon daar langsheen toch fijn met haar borsten spelen. Ondertussen werd ze lekker in doggy genomen en sloeg ze de hand aan nog twee kerels links en rechts van me, mooi hoor dat multitasken, dat kunnen vrouwen toch echt beter ook al zijn daar de meningen over verdeeld! Na een tijdje kwam ik aan het randje en verliet ik Candy weer om Mandy op te zoeken. Er was snel plaats in haar geile bekkie en heb me zo fijn klaar laten pijpen. Heerlijk hoe ze haar warme mondje tot de laatste druppel om mijn knuppel hield, ze doet haar artiestennaam eer aan!

Op dit moment was het eigenlijk te druk voor de grootte van de kamer maar het viel me op dat er best wat kerels stonden toe te kijken i.p.v. in actie te komen. Ik ben maar wat gaan drinken en heb de boterkoek met amandelschaafsel geprobeerd, niet verkeerd. Daarna terug naar de actie; Candy had haar pakje inmiddels uitgetrokken en werd in doggy gepenetreerd terwijl ze een andere kerel vol overgave aan het pijpen was. Dit is echt een geil loeder, lekker! Jammer van die boobjob want de vullingen zitten wat hoog, maar desondanks is dit kleine Mediterrane schatje met haar mooie gebruinde huid om op te vreten zo lekker. Zodra er plaats was toch nog maar even positie gekozen bij haar lekkere strakke billen om haar kutje te voelen. Liet ze allemaal gewillig toe, heb eerst lekker haar venusheuveltje gemasseerd en toen een vinger in haar spleetje laten glijden, lekker nat. En toen kwam Jenny de kamer binnen om een pauze aan te kondigen, we waren nog geen uur onderweg, beetje spijtig wel en dat vond Candy ook zei ze. Nu volgde een hele merkwaardige situatie vond ik - alle kerels en de twee dames in de pietepeuterige voorkamer, op enkele lucky devils na kon niemand zitten en de stammi's hadden natuurlijk het hoogste woord met werkelijk de grootse quatsch die je je maar kan voorstellen. Voorstadsgangbang, tussen de schuifdeuren, ons kent ons, en meer van dat soort stoffige termen schoten door mijn hoofd. Begrijp me goed: Mandy en Candy Sue zijn echt lekkere grieten waar je heerlijk mee kan rotzooien, maar de sfeer was mij iets te veel huiskamerachtig, totaal niet te vergelijken met de mooie omgeving van Dream Heaven in Wülfrath of NRW Studio in Düren waar ik binnenkort nog iets over zal schrijven.

Na een veel te lange pauze, haha, terug naar de speelkamer, nu al met minder mannelijke collega's, niet verkeerd. Ik kon direct plaatsnemen bij Candy en heb haar maar dezelfde Mr Pussy behandeling gegeven als Mandy eerder. Toch mooi om te zien hoe anders elke vrouw weer is. Candy houdt namelijk meer van het ruige werk. Terwijl ik met mijn tong door haar heerlijke spleetje likte en met twee vingers in d'r poes de bovenkant van haar grotje masseerde greep ze m'n hoofd vast en drukte het tegen haar doosje aan, wat is dat toch lekker als een vrouw duidelijk aangeeft wat ze wil. :biggrin: Mijn tong maakte overuren op haar clitje terwijl ik afwisselend met twee vingers of mijn duim haar warme holletje masseerde. Ze werd echt steeds natter, mijn gezicht zat onder en haar gladde kutje glom van het vocht. :tongue: Sociaal als ik ben heb ik na een tijdje een ander aan de beurt gelaten en die (jonge) vent twijfelde geen moment, stak drie vingers in haar spleet en begon als een bezetene te vingeren. Dit was waar Candy op zat te wachten, ze begon dierlijk te kreunen en vroeg aan de jonge man waar hij op vingerles had gezeten! Haha, weer wat geleerd - ik ben zelf niet zo hardhandig ingesteld, maar sommige dames stellen dat zeer op prijs en een pleaser als ik is natuurlijk nooit te beroerd om te bedienen, onthouden dus voor een evt. volgende keer! :biggrin:

Nu wilde ik toch wel eens mijn knuppel in Candy's poesje stoppen, maar er kwam geen goede gelegenheid dus heb ik me maar door haar laten klaarpijpen wat ze erg lekker deed. Voor de service van de dames zou ik zeker nog eens terug kunnen gaan, maar zoals ik zei: er was te weinig sfeer, dus als ik nog een keer naar een Seesternchen gangbang ga, dan in Solingen waar grotere party's worden georganiseerd in een naar ik heb gehoord erg mooie club. Ik had eigenlijk tot het einde willen blijven, maar ik had het hier wel gezien en heb dus na ongeveer 3 uur actie, waarvan 1 uur pauze, het etablissement verlaten. Met aandacht afscheid genomen van de sterren, beide nog volop in actie maar op zo'n gangbang vindt niemand het gek als je de dames even een zoentje geeft en "tschüss" roept. Douchen, omkleden, envelop ophalen (Gina wist mijn naam nog, de schat) en nog even nakletsen met Jenny en Gina. Goeie klik met Gina die me uiteindelijk nog een hug gaf. Lekkere milf met een mooi lijf, daar zou ik het wel op kunnen! :)

Van de gelegenheid gebruik gemaakt om Essen te bezichtigen en toen min of meer met voorbedachte rade naar de Vulkaan (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen/page13&p=352479#post352479) gereden, want ik was door de verhalen over de Roemeense Prom Queens in de nieuwbouw achter 17-19 erg benieuwd geworden en wilde sowieso deze fickfabriek nou wel eens zelf aanschouwen, maar daarover later meer! ;)

too slow
14 januari 2014, 01:48
In mijn queeste naar de "Beste gangbang van NRW" ;) kwam ik afgelopen zaterdag terecht bij een party in Essen, georganiseerd door Seesternchen (http://www.seesternchen-gangbang.de). Kleine gangbang met twee vrouwen, maar de foto's waren veelbelovend. Mannelijke gasten waren welkom vanaf een half uur voor de start. Ik was de eerste... Had ik al eens geschreven dat ik best wat relaxter mag zijn? :) De party zou 5 uur duren en de kosten bedroegen 49 euro. En dan zijn er dus echt kerels die met oranje biljetje betalen en dan 1 euro terugverlangen, wtf!...

Blijkbaar is de profielfoto van Mr Pussy gephotoshopt want ik heb hem niet herkend:wink:

De afgelopen drie jaar ben ik drie keer bij de huisellijke gangbang van organisator Kalle in een tussenwoning in Essen beland. De voorgaande twee maal met Jenny en Tanja. In het verleden waren deze twee meiden de belangrijkste gangmakers. Twee nogal verschillende karakters, Jenny de rustige mooie blonde meid die onverwachte sexuele kwaliteiten op de mat legt en de nogal aanwezige Tanja die zich ook als een wild beest op de mat gedroeg. Kalle heeft de uitstraling van een bodybuilder waar je beter niet mee kunt spotten maar is een relaxte rustige kerel. De vorige keer ging Tanja op tilt vanwege een gast die er een AO-bang van dacht te moeten maken. Die werd op rustige toon door Kalle verzocht het pand te verlaten, ik denk dat het wel een veilig gevoel is voor de dames dat indien nodig er nog wat spierballen achter de hand zijn. Tanja was mij wat te wild en ongemanierd (werkt er inmiddels ook niet meer) dus eigenlijk kwam ik steeds voor Jenny. Wat Mr Pussy schrijft is denk ik de spijker op zijn kop, weinig sfeer en veel stamgasten die elkaar kennen. Een beetje de sfeer van bij Zhuzha en waarempel waren er ook een paar Zhuzha-stamgasten. Ik heb er ook niet veel mee maar kijk altijd wel vol belangstelling naar de interactie tussen dat soort lui, een beetje het campinggasten idee van PT Xanten maar dan op zijn Duits. In Ratingen voel ik me wat meer op mijn gemak, zal er wel mee te maken hebben dat Josef een toffe blowende gast is die je soms als het rustig is ook gewoon na afloop nog uitnodigt om nog een paar dvd's te kijken.

Begrijp me trouwens niet verkeerd, Kalle is een aardige vent met (als de dames hem niet overrulen) goede muzieksmaak. Het is ook de eerste en enige tent waar ik ongevraagd steeds een euro terug krijg. Van mij mogen ze die best houden maar het zegt wel veel over de eerlijkheid van mensen als ze doen waarmee ze adverteren. Ik was wel wat verbaasd om Gina en Jenny aan te treffen achter de theke, toen Kalle halverwege alsnog langs kwam ging Jenny trouwens ook naar huis. Ik vond Jenny er niet goed uitzien in vergelijking met de vorige keren.

Aangezien er naast de sex weinig te beleven is kom ik liever binnen als het sexfeestje al op volle toeren draait. Als de haantjes zich gaan roeren dan pas ik meestal dus halverwege de eerste sessie binnendruppelen is vaak het beste moment. Toch google maps even laten uitrekenen wanneer ik weg moest om er om 13:00 te zijn. Ingeschat dat ik daar wel 20 minuten af kan rijden dus iets later weg. Ze zeggen dat google jou beter kent dan jezelf. Tot aan de afslag op de snelweg was ik keurig volgens mijn eigen inschatting 20 minuten sneller dan de routeplanner. Verbazingwekkend knap dat google inderdaad beter in had weten te schatten dat ik ook de derde keer wat moeite zou hebben te herinneren waar nummer 85a zich bevindt in die veel te lange Altenessenerstrasse. Dus verkeerd gereden en zo belde ik alsnog halverwege de eerste ronde aan. Behalve verkeerd rijden ook nog even een andere traditie voortgezet: het gedoe om de juiste van de vijf kranen van de veel te luxe wirlpool-douche te ontdekken.


Eigenlijk had ik vrij snel aan kunnen schuiven bij beide dames maar als Mandy zich Blasehase pleegt te noemen dan mag ze haar reputatie wel even als eerste bewijzen. Met vlag, wimpel en volle mond geslaagd. Pijp zacht en lang tot je het echt niet meer kunt houden. Mandy heeft blijkbaar een speciaal dieet want de keukenrol kwam er alleen aan te pas om waar gemorst zaad weg te poetsen. Dit dieet zouden meer vrouwen moeten volgen want ze heeft een puik figuurtje. Alleen haar gezicht heeft de beste tijd wel gehad. Ziet er meer uit als hiernaast, de foto's van de seesternchen site zijn denk ik wel van een paar jaar geleden. Mandy is trouwens slimmer dan ze er uitziet want ze wist Kalle er op te wijzen dat hij een spelfout in de flyers heeft zitten:cool:

De pauze duurde veel te lang voor de gezelligheid van de omgeving en blijkbaar vonden de dames dat ook want de tweede sessie duurde vervolgens meer dan een uur, de dames moesten zelfs worden gemaand om ook nog een klein beetje rust te nemen want anders waren ze aan een stuk tot het einde doorgegaan. Ik wilde nu ook wel eens de wat knappere (kwa gezicht) Candy Sue uitttesten maar die bleek het meest in trek bij de andere heren. Na wat wachten toch maar weer bij Mandy aangeschoven die nu zittend voor me op het bed in recordtempo mijn tweede lading er uit wist te zuigen. Wederom niets van teruggezien, een pijptoppertje.

Voor ronde drie was uitendelijk maar 35 minuten over. Nu moest het echt Candy gaan worden maar zonder ellebogen was er geen doorkomen aan en het duurde allemaal veel langer nu iedereen zijn kruit veelvuldig had verschoten. Op de valreep toch nog heel even Candy aan de tong kunnen voelen. Ze is wat minder subtiel dan Mandy en dat werkt niet zo goed bij mij. Ook liet ze de sappen veelvuldig over haar borsten spuiten terwijl ik de voorkeur heb voor aanhoudende zuigkracht. Toen Kalle ook nog een wel heel irritant muziekje opzette zat een derde ontlading er niet meer in. Nou ja, 49 euro was al bijna diefstal voor twee sublieme zuigsessies van Mandy. Volgend jaar maar weer eens buurten in Essen.
6294

Mr Pussy
14 januari 2014, 07:08
Blijkbaar is de profielfoto van Mr Pussy gephotoshopt want ik heb hem niet herkend:wink:


:biggrin: Jeetje, too slow, dat jij daar ook was! Haha, we moeten elkaar toch een keertje ontmoeten! :)

vrije jongen
14 januari 2014, 17:12
Candy Sue is de meesten hier beter bekend als Su uit Haus Panthera en daarna even in Villa Vertigo. Een op een de moeite zeker waard ;).

Philoe
24 oktober 2014, 22:55
Vandeweek geweest en genaaid door Seesternchen. Er werd geadverteerd met drie meiden: Elli, echte pornomeid en Mandy pijpkoningin en last but not least, Candy Sue. Een mooie line-up voor 59 euro......dacht ik.
Daar aangekomen wordt je wijs gemaakt dat ALLE DRIE de meiden ziek waren! Tuurlijk........
Daarvoor in de plaats waren er 2 dames aanwezig; Jenny en Susan Hot. Voor dezelfde prijs.
Met alle respect voor laatstgenoemden, toch minder leuke dames.
Na een uur in de auto wil je ook niet linea-recta naar huis en blijf je. Dit samen met zo'n 20 beren in een kleine gelegenheid waar je niet fatsoenlijk kunt zitten. Slechts 1 bed waarop de aktie is. Twee rondes gangbangen meegedaan.
Volgens mij een kleine moeite om je website aan te passen als er dames afvallen. Nu wordt je met valse voorwendselen naar Essen gelokt.