PDA

Volledige versie bekijken : Geile Tijden, September 2013



de duisburg spesjalist
1 september 2013, 16:51
De Vulkan wordt mij te explosief dus schrijf mij maar in voor een gratis ticket Golden Time! je kan natuurlijk ook gewoon de intree betalen ma denk ook is aan golden driems is dichter bij jou in de buurt :biggrin:

Hobbele
1 september 2013, 17:35
Ja natuurlijk. Maar wie zegt dat ik daar al niet ééns was? Ik hoor en lees erg goede verhalen over Golden Time en wil deze Club ondanks de grote reisafstand toch graag ééns testen. De line-up lijkt mij in GT bovendien helemaal super.
Ik ga het gewoon ééns proberen.

de duisburg spesjalist
1 september 2013, 18:37
gt is een club met een goede line up te vergelijken met eros 26 en het vulkaanhuis mooie dames je kan er op een gemakkelijke manier mee cominieseren je zou er ook een paar ex dvps uit duisburg treffen ma schiet op kom er alleen in de zomer in de winter is er minder aan als in de zomer gt heeft een uitstekende keuken zeer vriendelijke tek een hoop vrouwen vor ieder wat wils ma lang niet zoveel as op de vulkaan de sex kan er beter zijn ma ook slechter ik zeg doen deze week nog al moet je de intree zelf betalen

Megaboob
1 september 2013, 23:22
GT op donderdag 29 Aug.
Ik had geluk bij aankomst, er was nog een plekje vrij bij GT, dus deze keer geen “tierpark”. Niet dat het erg is, maar dit is gewoon handiger. Ik was alweer aan de laten kant, iets na 18.00, en had honger als een paard, en liep dus snel door naar de eettent, waar rijst en gyros werd geserveerd. Smaakte goed, maar verder niets bijzonders. Jammer dat de barbecue tijd al weer voorbij lijkt te zijn, relatief kort seizoen dit jaar in GT daarvoor. Ik vind het normaal gesproken erg lekker, en het draagt bij aan het saunaclub gevoel voor me. Dus laat de nog maar een maandje grillen in GT!
Na een kort gesprekje met een aantal medeberen spotte ik een “erg lekker ding”, een nieuw gezichtje in GT, en veelneuker/specialist Boy69 kende haar gelukkig al als een dame die in LR had gewerkt. Haar artiesten naam in GT is Amanda, zoals gezegd erg knap snoetje, mooi haar, lekkere 325CC siliconen (vers aangebracht ca. 3 maanden geleden), en ze passen heerlijk bij haar strakke body. Niet gek dus dat de boobmeister bijna begon te kwijlen ,en haar snel achtervolgde de tuin in, om een kamergang te boeken. Dat werd de kleine, warme kamer achteraan, maar goed, ik was geil, sessie 1, en dit Roemeense mokkel was echte eye-candy (ook opgespoten lipjes!). Op de kamer ontpopte ze zich tot een zeer actieve bedpartner, alleen tongzoenen zat er niet in een een FT wilde ze ook niet. Wel een echt meer dan uitstekende pijpbeurt, met veel speeksel, totaal geen last van haar beugel gelukkig en ik had moeite niet gelijk te komen. Gelukkig had ze dit in de gaten, en bood ze haar sappige, zachte tieten aan, en vond ze het zelf ook helemaal lekker dat ze zo goed door de boobmeister bespeeld werden. Ze werd er zichtbaar opgewonden van, en plaatste een rubbertje op mijn geslacht, waarna ze me als een wilde begon te rijden, en ik het rubber dus in no time vol knalde. Erg lekker!!! Na even nagepraat, en al aangegeven dat ik wellicht later in de avond nog een tweede sessie zou willen, want dit smaakte naar meer.
Na deze sessie even een saunagang gedaan, en in het bubbelbad gezeten met boy69, met wie het altijd gezellig kletsen is in GT.
Sessie twee diende zich aan in de vorm van Poolse Nicole, ze zag er weer prima uit, en heeft me weer een uur lang op haar geheel eigen wijze langzaam maar zeker naar een hoogtepunt gepijpt. Poolse topklasse, en ik hoop elk jaar weer dat deze dame voorlopig nog niet met pensioen gaat.
Na enige verdere ontspanning was ik weer toe aan een sessie, en was ik in de running voor Nederlandse Susi/Melli, die er ook weer verdraaid lekker uitzag donderdag. Echt een bijzonder mooi dametje! Het lot bepaalde anders, want zij zat achter de gokkast, en Amanda liep plagend voorbij, en vroeg of die tweede sessie nu toch ging komen. Omdat het inmiddels s al twaalf uur was, en ook Duits-Italiaanse Lola al weer weg was helaas, hier toch voor geopteerd (normaliter doe ik nooit twee maal dezelfde dame op een dag), en geen spijt gekregen, nu een uur genomen (75 Euro), wederom prima seks gehad, nu wat langzamer dan de eerste keer, maar o zo heerlijk, en ook weer meer tijd om haar lichaam wat beter te verkennen. Geen straf! Deze Roemeense stijgt zwaar in de Megaboob ranking, en tijdens sessie twee konden er zowaar wat voorzichtige zoentjes vanaf, het begin is er, en smaakt naar meer. Heerlijk zachte lippen heeft ze! Tot 1 uur gebleven dus, en toen snel afscheid genomen, en GT weer met een goed gevoel verlaten.
GT had op donderdag wel relatief weinig dames binnen was mijn indruk, maar uiteindelijk nog steeds meer dan voldoende om er een goede dag van te maken. Het is wel te hopen dat er weer wat meer dames terugkomen van vakantie in de komende weken.

koosje12
5 september 2013, 20:46
Met het mooie weer van vandaag wilde ik de Liegewiese van Golden Times wel eens een keertje verkennen. En als ik er dan toch zou zijn, kon ik natuurlijk ook even rondkijken naar al het vrouwelijk schoons wat er daar rondloopt.

In de barruimte was het nog redelijk rustig, daarom eerst maar eens een broodje happen in de eettent, waar ook een aantal dames aan het ontbijten waren. Omdat het nog niet zo heel erg druk was, eerst maar even een rondje in de whirlpool gedaan gevolgd door een sessie in de sauna. Om wat bij te komen, hierna maar even gaan liggen op een van de vele bedden in de tuin (we wilden immers de Liegewiese verkennen ;)). Ondertussen was het wel wat drukker geworden en was er genoeg schoons te vinden in en om de club. Er liepen een aantal blonde aantrekkelijke dames rond, een kleinere slanke dame met korte rood/bruine haren en ook Shiva met wie ik vorige keer al even kort gekletst had, maar op een gegeven moment kwam de Roemeense Miranda naast me staan om even te kletsen. De vriendelijkheid sloeg er vanaf en vooral de zeer fraaie blauwe ogen maakten het bijna onmogelijk om uiteindelijk niet op een kamer te belanden ::).

Vanwege de warmte vandaag wilde ik me vantevoren nog even douchen. Miranda zou ondertussen op zoek gaan naar een sleutel. De sleutel bleek van een van de airconditioned tuinhuisjes, dus dat was goed vertoeven. Eenmaal ontkleed namen we plaats op het bed en de Roemeense schone begon met het nodig strelen en likken waarna onze tongen elkaar vonden. Vervolgens daalde haar lippen af naar beneden waar ze kleine Koosje begon te verkennen en daarbij ook de balletjes en de schacht de nodige aandacht gaf. Na een tijdje draaiden we de rollen om en kon ik haar andere lipjes verkennen om daarna nogmaals de rollen te wisselen waarna ze een condoom uit haar tasje nam. Nadat deze was aangebracht nam ze bovenop plaats. Al zoenend beëindigden we zo onze sessie.

Na nog wat kletsen en strelen over en weer was het weer tijd om de hut te verlaten en de hitte op te zoeken. Later op de dag kwamen we elkaar nog regelmatig tegen en wisselden vrolijke blikken uit.

Na nog wat relaxen vond ik het tijd om een vorkje te prikken. Het aanbod bestond onder andere uit currywurst met pommes :13:. Waarom zetten de Nederlandse snackbars dit niet standaard op het menu? ::) Iets later zou er ook nog BBQ volgen. Ik had echter mijn buikje vol van de heerlijke currywurst en hield het hier dus bij, ik besloot mijn reis naar huis weer aan te vangen.

Bij de uitgang werd uiteraard gevraagd hoe het bezoek was geweest en ik kan dit slechts positief beantwoorden .

chefkok
6 september 2013, 01:23
Dinsdag 3 september zal in gaan als de triestigste line up in mijn 1 jarig GT bestaan.

Deze dinsdag zou het precies alle toch bijna 1 jaar gelden zijn dat men mij heeft binnen gebracht in Gt ook om mijn verjaardag te vieren. Aangekomen om half 2 waar het echt rustig was zeer rustig zelfs.
mij naar de inkom begeven waar ik dan de 60 euro betaalde en mij een badjas kreeg toe gereikt. om gekleed en naar de tent begeven. vervolgens moet men automatisch via de bar waar echt hoop en al 8 dames waren en buiten nog 4 echt triestig. ik dacht dit gaat niet veel soeps worden.
Me naar de eettent begeven waar ik eerst nog een ontbijtje wilde snijn. zoals gewoon lijk 2 of 3 pistolekes mee kaas.
dan heb ik er zeker tot 5 uur gezeten pff wie gaan we naar de kamer sleuren? ik had mijn zinnen wel gezet op de duitse blonde anna maar omdat ik hier nergens iets van terug vind. wist ik niet zeker of ze wel goed ging zijn. ok ja kan altijd 50 euries spenderen maar toch.
totdat ik cora zag. maar ze herkende mij niet meer eens. ik dacht alle gast ik ben met haar al meerdere keren voor soms 2 en 3 uur op de kamer gekropen. die is echt professioneel geworden.ok dat mag maar kom op voor u "vaste klanten" mag je toch al is iets meer doen. doen wij in de horeca ook. Maar toch met haar op de kamer gegaan. waar het toch vrij aangenaam vertoeven was met haar. Ons op het bed gelegd waar dan stil gekust werd. als ze een joint rookt is ze wel veel losser. dus ik neem haar voortaan als laatste. na 3 uur was het wel klaar afscheid genomen maar dan die aftersales ook te professioneel maar ja soit ze is goed.
dan heb ik er terug buiten gezeten met mensen die ik goed ken. wat over alles en nog wat gepraat.
dan heb ik als laatste kamer gang de Turkse shayenne of zoiets genomen. wat ook niet slecht was.
al bij al een leuke dag gehad in GT
als iemand dan eens een link wil plaatsen van de duitse anna dankje wel opvoorhand.
tot binnen 2 weken

Magic-G
6 september 2013, 08:24
ik had mijn zinnen wel gezet op de duitse blonde anna maar omdat ik hier nergens iets van terug vind. wist ik niet zeker of ze wel goed ging zijn. ok ja kan altijd 50 euries spenderen maar toch.


Hey Kokkie, die vijftig €. 50, voor de mooie slanke Anna is niet door het putje gespoeld als je daar de kamer mee op gaat!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik met haar op de kamer was maar dat was een goed besteed uurtje met haar op de kamer!
Jij als Bonnie liefhebber gaat Anna zeker waarderen denk ik!

Maar ja resultaten uit het verleden zijn garantie voor de toekomst! En daarbij een ieder beleeft het op z,n eigen wijze!

Ik zeg DOEN!!!!

chefkok
6 september 2013, 09:37
Hey Kokkie, die vijftig €. 50, voor de mooie slanke Anna is niet door het putje gespoeld als je daar de kamer mee op gaat!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik met haar op de kamer was maar dat was een goed besteed uurtje met haar op de kamer!
Jij als Bonnie liefhebber gaat Anna zeker waarderen denk ik!

Maar ja resultaten uit het verleden zijn garantie voor de toekomst! En daarbij een ieder beleeft het op z,n eigen wijze!

Ik zeg DOEN!!!!

Maar ze zeggen dat ze niet kust?

Magic-G
6 september 2013, 09:53
Maar ze zeggen dat ze niet kust?

Ja, das ook weer zoiets! Gister ging ik met een meid de kamer op en zei dat ze niet kuste, maar gaande weg het geile spelletje hebben we de binnenkant van elkaars mond in z,n geheel afgetast. Dus maw. Kijk hoever je komt met haar! Ik ben zeer tevreden met haar van de kamer gekomen! En ik ben niet tevreden als ik niet gekust en gebeft heb!

By the way! Bonnie kust ook niet voluit, tenminste niet bij mij! En ben toch een flink aantal keer met haar naar de kamer geweest!

chefkok
6 september 2013, 10:15
Ja, das ook weer zoiets! Gister ging ik met een meid de kamer op en zei dat ze niet kuste, maar gaande weg het geile spelletje hebben we de binnenkant van elkaars mond in z,n geheel afgetast. Dus maw. Kijk hoever je komt met haar! Ik ben zeer tevreden met haar van de kamer gekomen! En ik ben niet tevreden als ik niet gekust en gebeft heb!

By the way! Bonnie kust ook niet voluit, tenminste niet bij mij! En ben toch een flink aantal keer met haar naar de kamer geweest!

Ja dat kan altijd veranderen tijdens het liefdesspel. Maar toch je betaald al 60 euro entre en dan nog is ne 50 euro. Ik wil waar voor mijn geld. Hier ook in het restaurant mensen die hier een ster komen trekken verwachten ook goede service.
Bonnny geeft zich op dat gebied helemaal.

Magic-G
6 september 2013, 10:46
Ja dat kan altijd veranderen tijdens het liefdesspel. Maar toch je betaald al 60 euro entre en dan nog is ne 50 euro. Ik wil waar voor mijn geld. Hier ook in het restaurant mensen die hier een ster komen trekken verwachten ook goede service.
Bonnny geeft zich op dat gebied helemaal.

Ja nou ja Kokkie, je vraagt om ervaringen met Anna terwijl je eigenlijk al weet dat je ,t niks vind omdat ANDEREN gezegd hebben dat ze niet kust! Terwijl ik die ervaring nou juist niet heb!

Tevens geeft je zelf ook al aan dat de ene ervaring de andere niet is! Jij vind dat Bonnie zich helemaal geeft op dat gebied terwijl ik dat nou juist niet vind en dat dan ook de reden is dat ik niet meer met haar de kamer op ben gegaan!

En garanties worden niet verstrekt in de business van de dienstverlening! Want ook bij jouw in het Restaurant lopen ongetwijfeld mensen teleurgesteld de deur uit ondanks het feit dat ze een goede service verwachte en dat ook mogen verwachten!

Ik moet de eerste kok nog tegen komen die kan kan koken naar alle mondjes!

chefkok
6 september 2013, 11:13
Ja nou ja Kokkie, je vraagt om ervaringen met Anna terwijl je eigenlijk al weet dat je ,t niks vind omdat ANDEREN gezegd hebben dat ze niet kust! Terwijl ik die ervaring nou juist niet heb!

Tevens geeft je zelf ook al aan dat de ene ervaring de andere niet is! Jij vind dat Bonnie zich helemaal geeft op dat gebied terwijl ik dat nou juist niet vind en dat dan ook de reden is dat ik niet meer met haar de kamer op ben gegaan!

En garanties worden niet verstrekt in de business van de dienstverlening! Want ook bij jouw in het Restaurant lopen ongetwijfeld mensen teleurgesteld de deur uit ondanks het feit dat ze een goede service verwachte en dat ook mogen verwachten!

Ik moet de eerste kok nog tegen komen die kan kan koken naar alle mondjes!

Ja daar heb je 100 procent gelijk ik!
Gewoon die 50 euro spenderen en dan zien we wel. Ik vind dat een van de mooiste dames van GT. En toch heb ik haar nog niet gehad!

Teiresas
6 september 2013, 14:35
Op een mooie donderdag...

Vorige week op de mij zo vertrouwde donderdag weer acte de présence gegeven bij mijn stamclub aan de Heidweg. Het was prima weer voor een clubbezoek. Niet te warm zodat alle lust met je zweet uit je lijf gutst en niet te koud zodat je toch lekker buiten in tuin of op terras kan verpozen. Na vijf minuten wachten had ik al een plaatsje op het parkeerterrein. Ik weiger bij het Tierpark te parkeren en wacht zodoende als er niet direct plaats is altijd tot er op de parking van GT of de bouwmarkt plaats is en dat duurt nooit langer dan tien minuten. Ik kwam tegen etenstijd aan en het was niet druk. Met beren noch met hertjes. De ontvangst door de Thekes lijkt met elk bezoek hartelijker te worden. Ondanks de relatieve rust, toch genoeg interessants aanwezig: Jana, Celine, Lisa (hanekam is weer weg godzijdank), Maggy (de Aziatische, weer terug van enige tijd weggeweest), Doro, Lakeisha, Lara, Nicole, Claudia, Tanja (D), Kiara, Amanda, Melli, Lola, Simona, Shiva, Stefania, Mimi, Alexa (bloedmooi maar te koeltjes), Dina (tijd niet meer gezien maar nu liep ik haar weer tegen het zeer fraaie lijf. God oh God, wat vind ik deze dame toch ontzettend lekker! Het is jammer van haar slechte recensies want anders zou ik haar toch maar wat graag tot het selecte groepje van mijn favorieten toelaten. Misschien in weerwil van haar reputatie toch maar eens uitproberen?), Veronica in geile lingerie, Bonnie en Karina. Karina behoorde vroeger (ik denk al meer dan twee jaar geleden) ook tot mijn ‘inner circle’ maar is om één of andere reden daaruit verdwenen. Toen ik haar zo bestudeerde vroeg ik me af waarom eigenlijk?? Nog steeds één van de verleidelijkste oogopslagen van de kloeb. Ook maar weer eens op de to-do lijst zetten denk ik. Genoeg keus dus. Als men uit deze line-up al geen kandidaten kan selecteren, dan moet er wel sprake zijn van overmatige verwendheid lijkt me.

Eerst maar eens gegeten. Ravioli. Niet fabeltastisch en niet schlecht. Ik mis de BBQ. Waarom is het BBQ seizoen dit jaar al zo snel voorbij? Na het eten was het tijd voor mijn vaste schatje. Eerst lekker zitten knuffelen en bijpraten. Daarna weer voortreffelijke sex met haar gehad en ook na afloop nog ruim met elkaar zitten kletsen in de eettent terwijl zij een laat diner tot zich nam. Ik ben erg graag bij haar. Ook zonder sex. Ze geeft me altijd een blij gevoel. Was ik vijftien jaar jonger geweest dan ik ben, dan had ik het zonet nog niet geweten… Maar ja, dat ben ik niet. Misschien maar des te beter.

Inmiddels was het al een uur of tien. Ik wilde eigenlijk niet te laat naar huis dus liet ik haar achter om een tweede prooi aan de haak te slaan. Liep echter eerst nog Megaboob tegen het lijf. Even gezellig zitten kletsen over wat ons zoal beweegt. De boobmeister zat met I-pad op schoot en kon het niet laten me foto’s voor te schotelen van zijn favoriete hobby (of is ’t obsessie?). En zo kwamen ondermeer Chelsea Charms (echt niet normaal de tieten op dat mens!!) en de achternicht van Bo Derek voorbij. Imposante voorgevels, zondermeer. Ik besloot toch maar voor een onsje minder te gaan en toen ik vanuit een ooghoek Celine zag terugkomen van de kamer besloot ik de sympathieke collegabeer een prettige avond toe te wensen en mij te storten op de afrondende sessie van de avond.

Celine dus. Ik vind Celine een zeer mooie vrouw. Al over de dertig, maar behept met een prachtig lijf met een mooi en lief koppie er op. Ik heb eerlijk gezegd toch wel wat met dertigers en laat-twintigers. Doet me over het algemeen meer dan een wicht van achttien. Call me crazy… Celine zag er prachtig uit met heur lange zwarte haar en prachtige borsten. Ik was al tweemaal eerder met Celine geweest en beide keren naar volle tevredenheid (van mij…). Buiten dat ze erg mooi is vind ik haar ook erg lief. Ik kan dat wel waarderen. Ben niet zo van de bitches. Ik zie mezelf niet snel in de klauwen van een Lisa of zo. Een uitstekende sessie met Celine volgde. Passioneel TZ, subliem pijpwerk (vochtig, slow en vol overgave met zo nu en dan een heeeerlijke DT uithaal), heerlijke poes die ik flink heb uitgelikt, fantastische borsten met héérlijke tepels. Het borstwerk komt weliswaar uit de kliniek, maar deze zullen niet goedkoop geweest zijn. Heb al heel wat siliconen mogen betasten, maar deze komen toch behoorlijk naturel over. Een en ander afgerond met een fijne missio en een heerlijke doggy style. Het was weer grandioso.

De terugreis lijkt na dergelijke fijne sessies altijd een stuk korter te duren dan ie in werkelijkheid is…

bergm550
8 september 2013, 09:54
Het jaar vordert al snel. Het is al weer september. Je ziet de bladeren al een beetje bruin worden. Ik zit nu in het hotel te ontbijten. Gister was ik in GT. Ik had zoals gewoonlijk een hotel in Brüggen geboekt, maar het hotel dat ik altijd boek, stuurde mij een email dat ze dit keer mijn reservering moesten annuleren, omdat bij sommige kamers de watercirculatie niet goed werkte.

Het hotel bood mij een kamer aan in een ander hotel, waarmee ze goede contacten hadden. Maar ik vond dat niet zo'n prettig hotel. Dus bedankte ik voor het aanbod en boekte een ander hotel. In Brüggen zitten niet zoveel hotels, die ik echt prettig vind. Ik voel me het prettigst in het Brüggener Klimp Hotel. Dus besloot ik een hotel in Venlo te boeken en het werd het Bilderberg Hotel De Bovenste Molen. Wat zijn Nederlandse hotels toch duur in vergelijking met Duitse hotels.

Bij het inchecken gister wist ik meteen weer waarom ik nooit graag in Nederlandse hotels zit. Ik ben de Duitse hotels gewend, dus dan zie je duidelijk een verschil. Bij het inchecken schudde de receptionist mij de hand en stelde zich voor. Ik heb toch in redelijk wat hotels geslapen, maar heb dit nog nooit meegemaakt. Daarna stapelde de ene fout zich op de andere. De reservering was voor twee personen, maar ik had duidelijk voor een persoon geboekt. Daarna begon een ober luidkeels te zingen als een operazanger in het restaurant. De receptionist moest lachen, maar ik gaf hem een afkeurende blik.

Een andere gast had gesteggel met zijn hotelsleutel, die van iemand anders bleek te zijn. Ook werden gasten geadviseerd niet de lift te nemen, maar de trap. Het was tenslotte maar een paar treden. Alles werd gebagatalliseerd. Het leek wel Fawlty Towers. Mijn hotelkamer was zeer gedateerd. Oude meubels, een plafond met van die losse platen, een bed dat te zacht was, een badkamer uit de jaren '70. Het hotel zag er uit alsof het in de jaren '70 was blijven steken en over zijn hoogtepunt heen was, maar nog steeds voortleeft op vergane glorie.

Daarna naar GT gegaan. Onderweg zag ik de receptioniste Magda uit GT in de berm staan aan de B221 samen met een andere auto. Ik geloof niet dat er sprake was van een ongeluk. Onderweg werd er ook naar me getoeterd, dus waarschijnlijk had een GT-gast me gezien en wilde even groeten. Het weer voelde warm aan, 21 graden, bewolkt met hier en daar een drup regen. In GT was het redelijk druk. Een gast die ik uit World ken, was voor het eerst in GT en vond de line up geweldig. Hij begreep niet dat ik nog naar World ging, maar af en toe is het leuk voor de afwisseling.

Ik schat dat er zo'n 60 vrouwen waren. Cupido, Rex, Ketserr en Van Dattum waren ook aanwezig. Het eten was prima. Ook was een friet met kibbeling, maar ik hoop dat er snel weer soep komt. Ik zat de hele avond te ouwehoeren, dus op een gegeven moment was het toch echt tijd op de kamer te gaan. Mijn keuze viel op Rachel, die er mega geil uitzag. Ze had een zonnebrandkleur en dat stond goed bij haar blonde haren. Daarna was ik met Dilan, die er monsterlijk geil uit zag in haar tijgerbikini. En ook was de beurt aan Emma, die gewoon erg goed pijpt.

Tevreden was ik om 2:00 uur 's nachts terug naar het Fawlty Towers Hotel gegaan en daar begon het gezeik alweer. De entree was op slot. Er stond dat je met de telefoon de receptie moest bellen, maar er werd niet opgenomen. Op de deur geklopt, maar niemand kwam te voorschijn. Dus om het hotel heengelopen en toen zag ik dat de deur van het restaurant open stond. Dus ben ik daar naar binnengegaan.

Kwam er een hotelmedewerker naar me toe en vroeg wat ik hier deed en of ik voortaan via de receptie wilde gaan. Ik zei met alle plezier, maar de entree was op slot en ik heb meerdere malen gebeld en op de deur geklopt. Ik was zo geirriteerd dat ik hem vroeg of hij weleens van Fawlty Towers had gehoord. Hij had er nog nooit van gehoord, waarop ik zei: "Dat dacht ik al." En toen ben ik naar mijn hotelkamer gelopen.

Ik zit nu te ontbijten in het hotel en ik hoop niet dat straks een ober John Cleese gaat nadoen en als een marcherende soldaat door het restaurant gaat lopen, want er zitten veel Duitsers in het hotel. Maar goed, het was een mooi Fawlty Towers weekend in GT.

Megaboob
8 september 2013, 21:13
GT 5-9-2013

Op deze zonovergoten donderdag arriveerde ik rond 6 uur, nog net op tijd voor een parkeerplaatsje bij de bouwmarkt, en voor de heerlijke barbecue. Ik was aangenaam verrast want die stond officieel niet op het programma deze week, maar door het prachtige weer had de GT leiding goed aangevoeld dat de hongerige ijsbeer, waartoe ik ook behoor, positief gestimuleerd word door een stuk goed gegrild vlees. Ik vond het erg lekker, en het droeg zeker bij aan een mooie zomeravond in GT, wellicht een van de laatste warme avonden van het jaar alweer.
Maar goed, niemand zit te wachten op mijn filosofisch gezwets over eten, dus door naar de meiden!

Als eerste spotte ik Anastacia. Heerlijk barbiepopje met zalige 450cc silicoontjes :betrunken:en opgespoten lipjes, blond, slank en knap :smkiss:. Een echt Megaboob meisje dus, en tot mijn eigen verbijstering had ik dus nog nooit met haar gekamerd. Dat moest en zou gaan veranderen, en met gevaar voor eigen leven redde ik haar dus uit de handen van enkele andere aanwezige forumberen. Op de kamer (zonder airco helaas) aangekomen even naar de mogelijkheden geinformeerd, en daar bleek dat het een 100 euro meisje betreft. Op zich niet erg omdat ze het van te voren netjes aangaf bij navraag, maar het leidde tot een sessie van een half uur om dan maar eens te proberen, en klaarkomen tussen haar lekkere borsten zou ook 25 euro kosten (de bekende extra’s en service pakketten helaas), en dus werd het een standaard sessie van een half uur. Enigszins dom van deze schoonheid, want bij gebleken kwaliteit is ze zeker een kandidaat voor meerdere kamergangen in de toekomst, en mijn Megaboob-reputatie moet toch inmiddels ook wel bij haar doorgedrongen zijn na al die jaren in GT… Maar goed, je kunt niet alles hebben. Anastasia controleerde mijn geslacht eens goed, ging er met een doekje overheen want het zou niet schoon zijn (net fris uit de douche gestapt, en ook Megaboob Jr krijgt dan een uitbundige schoonmaakbeurt uiteraard….). Zelfs na het doekje vond ze me nog niet fris genoeg (vreemd, want dan poetst ze zelf niet goed?!) en zo kon ze niet aan pzc doen. Tja, dan plaats er maar een rubber op, vooruit dan maar weer. Een zeer slecht begin van een sessie met deze schoonheid, jammer. Pijpen, zelfs met condoom, deed ze dan wel weer erg goed gelukkig, en ook de seks in cowgirl, en daarna in doggy, gingen prima, Ik heb het condoom dus heerlijk volgespoten terwijl ik haar hard nam in doggy, en daarbij die lekkere borsten eens goed vastpakte. Die mogen er ook zijn! Opvallend zijn haar tepels, die staan stijf , ook als ze niet opgewonden is, en ze zijn groot. Heerlijk om te zien en voelen. Na het klaarkomen was er nog wat tijd, en heb ik er nog even aan mogen likken en zuigen gelukkig, en dat was dan de goedmaker voor het slechte begin.
50 euro afgerekend bij de locker, en later op de dag nog wel een paar keer netjes begroet daar haar, naservice ook redelijk ok dus. Een ander minpunt was wel: niet zoenen, en ook dat is toch wel echt een gemis. Al met al dus een zeer gemixte ervaring, met enkele hoogte, maar ook dieptepunten. Ik vrees voor Anastacia dat het herhalingsgevaar klein is geworden, ondanks haar beide grote pluspunten en knappe snuitje. Op zich ook wat vreemd, aangezien haar reputatie toch niet slecht is. Wellicht een off-day gehad, of door de warmte?!

Na deze ervaring heb me weer snel bij de mede-ijsberen van het forum gevoegd, o.a. Ace2 :blob16::blob16:, Boy69, etc. etc. waren er, en stonden me nog te jennen ook na deze ervaring. Ace2 stond nog na te stuiteren van zijn meeting met SFL in YinYang, maar had nog niet gekamerd. Boy69, onvermoeibaar als altijd had er al wel een paar sessies opzitten, en deze veelneuker is altijd goed voor een gezellig praatje gelukkig.

Intussen had ik Asia :iloveyou: al weer gespot, en deze lange degelijke Poolse met grote naturelle boobies staat altijd hoog op mijn verlanglijst, door haar looks, borsten, en goede klik die we hebben. Dit werd dan ook weer een geweldige sessie van een uur, waar Asia en ik alles uit de kast haalden, ondanks dat we (alweer) een kamer zonder airco hadden. Ik zweet met die warmte best wel, en dat was te merken, maar maakte voor onze geilheid niets uit. Heerlijk tongzoenen om mee te beginnen, spelen met die heerlijke borsten met haar tepelpiercing, intussen wil Asia ook gevingerd worden natuurlijk, en werd ze kleddernat. Deze keer had ze een verassing voor me, er werd wat olie tussen haar borsten aangebracht, en ik werd geinstrueerd om op haar plaats te nemen, en haar vakkundig te gaan tietneuken. Dat is aan mij natuurlijk besteed, en Asia drukte haar borsten :liefde: zalig tegen elkaar, mijn jongeheer ertussen, en gaan met die banaan! Heerlijk, een natte droom voor mij natuurlijk Asia zweepte me goed op, en beval me om haar niet te vergeten, en wilde dus gevingerd geworden. Enigszins onhandig, maar wel erg geil, dus zo gezegd, zo gedaan. Maar Asia wilde nog wel echt verwend worden, dus nam ze in 69 houding plaats op me, en beval me haar grotje weer eens goed te beffen. Dit ging een herhaling van de voorgaande sessie worden, zij lekker pijpen, en ik lekker likken, en dan kijken wie wint. Zij kwam deze keer twee keer klaar, en was dus wederom winnaar, voordat ik klaar was. Ze keek me nog eens verlekkerd aan (en ik haar), we kletsen altijd even na, gezellig, en als het uurtje vol is verlaten we samen de kamer in opperbeste stemming. Zo moet seks zijn! Beiden heerlijk gekomen, beiden plezier en lol beleefd aan elkaar, en een goede klik, wat wil een mens nog meer. Niets! Asia is blijft een van mijn favoriete meisjes aller tijden, en ik ben blij dat ze weer in GT is. Laat haar aub blijven voorlopig! Netjes 100 Euro afgerekend (1 uur + FT, dus helemaal goed!), en weer even bijkomen in de bar, wat drinken, en omdat het een saunaclub is, de sauna toch maar weer even opgezocht, en daarna de whirlpool. Heerlijk ontspannen!

De derde en laatste sessie diende zich na de pizza ook aan, Roemeense Amanda :smkiss: was er weer, met haar killer strakke lijf, en lekkere borsten, en ze had mij natuurlijk ook al gespot, ne plofte lekker op me op een bank. Deze keer een half uur geboekt voor wilde porno seks, heerlijk hoe ze tekeer gaat en met haar borsten schud tijdens cowgirl. Om daarna heel lief tegen me aan te komen liggen, haar tepels aan me beschikbaar te stellen, terwijl ik haar superstrakke lichaam en kontje aai, en zij mij klaartrekt. Het begin van het spel is ook heerlijke PZC, dat beheerst dit meiske behoorlijk hoed, en ze gaat ook deepthroath! Inmiddels ook wat zoenen op de lippen, maar geen tongzoenen helaas.
Al met al ook weer een positieve ervaring met dit mooie meisje, die half tijd in GT en half tijd in LR te bewonderen is.
Gedurende de dag ook weer redelijk veel dames aanwezig, o.a. Lolli, die weer vrolijk bij me kwam kletsen en me probeerde te verleiden tot een kamersessie, maar dat zat er deze keer echt niet meer in. Afwezig was Lola helaas, in haar had ik wel weer eens zin gehad, maar goed, wellicht op vakantie. Ook Emma en Suzi/Melli visten naast het net deze keer. Ik ben geen 20 meer, en 3 sessies op een avond was in de warmte echt het maximaal bereikbare!
Al met al weer een heerlijke avond in Gt, en ondanks het magere begin kwam het toch helemaal weer tot zijn recht.

Megaboob
:bye:

Quads
9 september 2013, 22:49
Donderdag 5 September.
Samen met 2-bat-4-you weer naar de superclub Golden Time :freu:
Het is ff een stukje rijden (meer dan 2 uur) maar dan krijg je ook wat !!
Eerst een lekker bakkie koffie gedronken en de meisjes die er waren even begroet.
Daarna samen met Dorina en Izza een lekker eitje met alles erop en eraan gegeten en daarna heerlijk in de tuin liggen.
Na een klein kwartiertje kwam er al een dame op mijn broer af...hahahaha maar die had nog geen zin om al meteen de kamer
op te gaan maar ze had hem wel nieuwsgierig gemaakt.
En ja hoor een uurtje later was het Bingo !!
Ook ik had al een dame op het oog die ik al meerdere keren had gezien en dus dacht ik van: Die ga ik ook maar eens
Probeeeeeeeeren :freu:
Jenny is haar naam en het was een leuk uurtje....
Na het avond eten had ik wel weer zin om nog even te stoeien en dit keer was mijn oog gevallen op Simona.
Ook deze dame was heerlijk !
Dus weer een leuk uurtje liggen stoeien en daarna heerlijk gedoucht.
De rest van de avond heerlijk genoten van de muziek en de mooie en leuke dames...
Ze zijn niet alleen mooi maar ook gewoon Leuk.
Zo ervaar ik het en ook Rex en Cupido en Elgar en Mini-man hebben altijd erg veel lol in GT.
Als we met z'n allen zijn dan is het echt feest.
Heerlijk dansen en met de meiden lekker gek doen,wat wil een man nog meer.

2bat4you
10 september 2013, 16:41
Donderdag 5 September.
Samen met 2-bat-4-you weer naar de superclub Golden Time :freu:
De rest van de avond heerlijk genoten van de muziek en de mooie en leuke dames...
Ze zijn niet alleen mooi maar ook gewoon Leuk.
Zo ervaar ik het en ook Rex en Cupido en Elgar en Mini-man hebben altijd erg veel lol in GT.
Als we met z'n allen zijn dan is het echt feest.
Heerlijk dansen en met de meiden lekker gek doen,wat wil een man nog meer.

Broertje ik denk dat de meisjes in GT heel blij zijn met jou bezoekjes de laatste tijd
Jou attentie gaat niet alleen voor de dames die aan het ""werk"" zijn...
maar ook voor de dames er om heen
dat zijn ook kanjers die we niet moeten vergeten zijmaken het mogelijk dat we elke keer weer een hartelijke ontvangst krijgen Beate 1 en 2 bijvoorbeeld, of maak je lol met de dames achter de bar, het is voor hun ook hard werken en telkens tover je een smile op hun gezicht.
neemt vers fruit mee voor de meisjes omdat je weet dat ze geen tijd hebben om boodschappen te doen.
Voor andere een stukje chocolade of chips en nootjes.
Een vriendelijk praatje met de kok en tegen ijsbeertjes die toevallig in de buurt bij je komen
Dan savonds als keisha er is om nu in de rol van DJ de avond nog gezelliger te maken zit je niet alleen maar op een bank naar de meiden te kijken, maar ga je dansen met ze, gevolgd door Rex mijzelf... en zelfs Cupido komt helemaal los
Er ontstaat een gezelligheid die ik nog niet zo gezien had in GT
ik denk dat jou aanwezigheid het voor iedereen leuker maakt, en ga graag weer met je mee de volgende keer.:wink2:

bergm550
11 september 2013, 18:26
De zondag is prima qua line up. Het is qua mannen vaak niet zo druk als op zaterdag. Als je om 13:00 uur aanwezig bent, heb je altijd een parkeerplaats. De bouwmarkt ligt tegenover GT.

kempie
11 september 2013, 20:18
Iets verlaat verslag van mij bezoek van Zaterdag 7/9/2013 aan GT.

Doordat een korte vakantie niet door ging wat tijd en budget over om deze zaterdag naar GT te gaan waar dit eerst niet in de planning lag. Na het teleurstellende bezoek van 4 weken eerder werd het dit keer een top bezoek. Wat opviel is dat de line-up nu weer helemaal top was met veel oude toppers (waar ik overigens al zoveel mee ben geweest dat ik er een beetje genoeg van heb), maar ook een aantal recente toppers die ik hoog op m'n lijst had staan voor herhaling en ook nog wat aantrekkelijk nieuws. De line-up is hier of in het live topic al genoemd maar ik kan nog aanvullen dat daar op deze datum ook nog (de oude) celine bij waren en Nancy of tegenwoordig Daisy geloof ik. Over haar later meer.

Ik kwam om 14.00 uur binnen niet veel later spotte ik Josephine en 4 weken eerder was ik al bijna met haar naar de kamer gegaan maar en tijdens een goed gesprek in de bar zei ze toen dat ze te veel last kreeg van haar rug. Nu gelijk op haar afgestapt (want deze dame had ik hoog op mijn verlanglijstje) en ze vertelden me dat ze toen 2 dagen niet had gewerkt. Intussen tijd ook 2 weken terug was geweest naar huis en sinds gisteren weer terug was. Deze mooie, slanke, kleine blonde dame met lekker kontje en heerlijke b-cup is aangenaam gezelschap. Had gelijk gezegd dat ik wel een uurtje wou blijven, maar toen ik wat probeerde te knuffelen en tz en het zoenen uiterst beperkt bleef en het PZC goed maar niet bijzonder kreeg ik een beetje spijt. Niet te lang gewacht met de sex die uitstekend was. Aangeboden Ft maar overgeslagen want voor EUR 50 vindt ik dat iets te gortig. Toen we klaar waren waren er helaas net 35 minuten voorbij. Ik had aardig wat schoons gezien in de bar en dacht er even aan om voor te stellen weg te gaan en het dan bij 60 of 75 euro te laten omdat ik het vermoede had dat het wel eens een dure dag kon worden maar toen ze vroeg of ik een massage wilde heb ik dat haar maar niet voorgelegd. In die laatste 25 minuten nog heerlijk met haar geklets. 100 Euro afgerekend en geen spijt van de sessie. Deze dame is aangenaam gezelschap. Zeker herhalingsgevaar.

Een ruim uur later een uur met de lekkere Agnieska naar de kamer geweest. Wat ook een goede sessie was van een uurtje. Het was voor mij de 2e keer met haar.

Daarna een uur of 2 later met Shayenne met haar beeldschone gezichtje naar de kamer gegaan ook voorde 2e keer. Vorige keer toen ik met haar was was het uitstekend waardoor ik al hoopte haar nog een keer ergens tegen te komen voor een herhaling. Dit keer was het echter een stuk minder. Dus maar bij een half uurtje gehouden, PZC was zo matig dat ik geen FT ging voorstellen en ik wist dat het in haar pakket zat. Ga niet nog eens op herhaling.

Daarna met de nieuw Celine ,de andere Celine (m'n oude favorietje) was er ook, naar de kamer geweest. Klein pittig meisje, redelijk donkere huid. Zwart haar met een beetje rood erin. 20 Roemeens/Turks al ervaring in veel clubs met heerlijk kontje met haar een uitstekend half uurtje gehad maar bij een half uurtje gelaten omdat er nog 1 dame was waarmee ik ook graag voor de 2e keer ging. Bij het afrekenen had ik 50 euro gepakt, die ze aannam en bij het weglopen zei ze dat het 40 minuten was, wat ik niet kan geloven maar ze liep al weg en maakte er dus geen probleem van. Erg correct.

Dit was Nancy/daisy waarmee ik aan het eind van de avond nog naar de kamer ging. Een heerlijk stel borsten en lekker kontje de voorgaande keer was ze net nieuw en was alweer een paar maanden eerder. Zo vaak kies ik niet meer voor GT. Wat ik me herinnerde was dat ze me toen het idee gaf dat ze aan het rekken was om een uurtje te blijven, maar ik geloof dat toch maar 75 koste. Maakt niet uit. Herinnerde me verder dat zoenen niet echt top was en PZC ook niet maar NMC wel. Geeft niet ze zag er wederom zo lekker uit dat ik een herhaling niet kon laten. Zeker ook aangezien ik zo weinig in GT kom. Wel uit eindelijk werd het de beste keer van de dag. Heerlijk gezoent, PZC was nu ook prima en NMC top. Ze leek er zelf ook van te genieten was veel opener dan vorige keer, een goede klik leek er ook te zijn. Ze keek ook erg blij en verrast toen ik haar voor een uurtje een wel verdiende 100 euro overhandigde en leek me erg graag nog eens terug te willen zien. Wel voor haar wil ik nog wel eens terug komen.

Nancy liet me met een top gevoel naar huis vertrekken na een uitstekende dat dus met 5 (een PR) goede tot super kamer gangen. GT blijft een top club. Hoop in Hessen volgende week bij de clubs net zo'n line-up te treffen daarna zal het wel weer een aantal keer LR worden waardoor het wel even duurt voor ik weer in GT kom maar dan loopt er vast genoeg nieuw schoons rond.

masseurke
13 september 2013, 09:30
Ik was zelf niet in een topstemming...

Maar belandde met een vrijkaartje van Living Room op zak... toch weer in GT. Een erg lege parking en dus beetje tam zo rond 13u. Da Souza wederom aan de koffie op een bank op het terras. Kort praatje want had enorm zin in een omeletje.

Ik trof enkele leuke dames en na wat geharrewar en gebruikelijke onnozelheden uitwisselend met Dorina, Da Souza en Bosbeer wenkte ik een Roemeense waar ik al lang mee wilde pletsepletse. Op de kamer beland besefte ik dat ik eerst nog eens goed moest zeiken en aangezien ik niet van de plas- of poepseks ben, verdween ik dus uit het hutje richting wc. Bosbeer en Sous keken me aan als de koeien die destijds de eerste trein zagen passeren...
Toen ik het plasbakje vulde was Bossie me (weer) gevolgd en schreeuwde me toe dat ik nou wel mijn eigen zeiksessie aan 't betalen was. De Crash Boom Banger nog even onder de waterstraal en terug naar het hutje.

Daar wachtte deze Romiense languit op het bed. De klik zal het niet geweest zijn, want die was er dus niet echt. Ik zat met een errug geladen buks en deze was dus in no time staalhard en had, ondanks het gewone blaaswerk, moeite om niet te crash boom bangen.
Lekker kutje, dat wel, al had ze een baardje van een dag of twee, het liet ze niet onberoerd. Goed opgewarmd begon ik dus in missio aan een lang verwachte pletsepletse beurt en na een stootje of veertig (zullen er wel dertig geweest zijn, maar dat vond ik nou wat matig om hier neer te schrijven) was de rubber besmeurd. "We zijn nog niet begonnen", klaagde mijn hutgenootje, maar helaas; het tij was niet te keren: crash boom boom bang. "Wat komen moet dat komt", zei mijn oma in der grote moestuin altijd.

Correct afgerekend en mezelf douchend trof ik ook Amy onder de waterstraal. Ik had haar bij mijn weten nog nooit gezien, maar was onmiddellijk zeker dat zij het was! "Niet twijfelen", zei Souza "en onmiddellijk boeken, want zo vaak tref je haar niet vrij". De Crash Boom Banger klopte echter nog na onder mijn berenvel, dus toch maar even on hold.

Tijdje later en popjes keurend (volgens de wekelijkse bezoekers koos ik er steeds de verkeerde uit en Bossie maande me aan om na enkele mislukte sessies, mezelf maar eens in vraag te gaan stellen) zag ik toch weer Amy passeren. Ze nam een colaatje en trok naar buiten. Nou, daar moet ik maar eens dringend achteran, enkele goede recs en privébericht van mijn vriend Magic-G in gedachten.

Op een bankje een superaardig praatje gemaakt en ik wist onmiddellijk dat het goed zat. Of ik een hutje of een kamer wou? Ook dat leek voor deze kleine Vietnamese geen issue en ze versierde een grote kamer waarvan het nummer me even ontglipt, maar die via een schuifpui toegang geeft tot de whirlpool. "Nou, moeten nog wat meiden bij", zei ik toen ik de twee dubbele bedden aanschouwde. Giechelend trok Amy me op bed en begon ze overheerlijk en dolenthousiast te zoenen. Wat later begon ze ook de CBB'er overheerlijk te verwennen met heur zachte lippen en dito tong. Ze kwijlde lekker over de CBB'er en zorgde ervoor dat ik dat altijd in de gaten had, het geile loeder. Na zo'n kwartiertje heerlijk werk van haar, (ik had ze voor een uurtje geschaakt) vond ik het tijd om te wisselen en ook hier liet ik de befkeizer van NRW los tot deze Amy meermaals lag te sidderen, dat kleine lijfje schokte werkelijk helemaal. Dat tafereeltje wisselde enkele malen tot ik op een gegeven moment op mijn knieën zat en ze me zooo heerlijk aan 't blazen was, dat ik in een nanoseconde besliste om er een FT van te maken en luttele tellen later onder bronstig beren gekreun (de whirlpool liep over) heur mooie mondje sprietste... crash boom bang! Vervolgens tufte Amy mijn miljarden nakomelingen terug over de CBB'er en keek me onderwijl diep in mijn ogen, tot slot likte ze hem - zonder oogcontact te verliezen - zo schoon, dat ik dacht dat ze de laatste mondzwemmende spermatozoïde er terug wou instoppen... Mijn zaadproductie draait momenteel nog op volle toeren om alles weer op peil te brengen.
Sjonge-jonge-jonge-jonge-jonge-jonge-wat-'n-spetter...
Beetje jammer dat ik niet tot het echte neukwerk ben gekomen, maar dat haal ik wel 'ns op met 'r. Ook een beetje jammer dat 't 'n 100euries/uurtje meid bleek te zijn (betaade 125euries FT'tje incluus) maar daar moet ik na al dat orale geweld eigenlijk niet over zeuren.

Mijn ego was weer opgepoetst na enkele recente mindere ervaringen en dus kon ik weer gelukkig naar huis; gaf het zooitje ongeregeld een hand, hier en daar een meid een zoen en vertrok tevreden huiswaarts, op naar een volgende keer ... LR?

Gegroet,
M

The Joker
14 september 2013, 13:56
Wordt er binnen in GT eigenlijk nog gerookt tegenwoordig zoals een paar maanden terug nog wel het geval was?
Nu de zomer wel passé is, zou ik niet graag binnen als gerookte paling eindigen...

bergm550
15 september 2013, 10:09
Op 14 september was ik in GT. In de namiddag was het niet druk, maar later op de avond kwam er wat meer volk over de vloer. Maar ook dan kwam het niet erg druk over. Een goede graadmeter voor het meten van de drukte is of je op het Wifi kunt en of er genoeg handdoeken liggen. Op het Wifi kun je al heel snel niet meer, want op een router kunnen zich maar een beperkt aantal mensen aanmelden. Bij sommige routers is het maximum 60 gebruikers.

Het eten was wederom van hoogstaand niveau. En het wordt maar eens tijd dat een Michelin inspecteur de tent gaat bezoeken. Ze zouden het restaurant een naam kunnen geven, zoals Chez GT. Ik heb gedineerd met Cupido, Rex en ik geloof dat Quads er ook bij was, maar ik weet het niet zeker. Er werd uitgebreid getafeld met als dessert een Bauer Yoghurt. Enige nadeel is dat sommige gasten altijd zo klef doen met die serveersters. Ik kan niet tegen dat kleffe gedoe. Ik krijg dan altijd rode vlekken in mijn nek. Dus het zal wel een allergische reactie zijn.

Daarna gaf Rex aan dat hij enorm moest beren. Daar ik ook moest, moesten we even bespreken wie er eerst ging. Ik geloof dat hij eerst is gegaan. Ik ben dan een uurtje later gegaan, omdat het anders iets te veel is gevraagd van het riool. Het lekkerste is om het zo lang mogelijk op te houden, want dan wordt het poepen alsmaar lekkerder. Je voelt je dan echt herboren. Toen ik op het toilet zat bij de douche, had ik nog even met Ketserr gechat, die gister thuis was wegens huishoudelijke verplichtingen.

Daarna was het tijd op de kamer te gaan. De gelukkige of misschien het slachtoffer was Shayenne. Zij lijkt sprekend op Sarah Engels, een Duitse popzangeres. Kijk maar eens op Google Images, dan zie je de gelijkenis. Daarna was ik met Dilan. Verder was er een goede line up. Ook werd er gedanst op de muziek door Rex, Cupido en een paar andere gasten. De Griekse Elena, die vroeger als CDL werkte, stond gister achter de theke. Ze spreekt nu ook een aardig woordje Nederlands. Al met al was het een mooie dag in GT.

Ik zit nu te ontbijten in het hotel. Het is druk. Er is een grote groep ouderen op een Maas-Nettetal-Swalmen Tour. De gemiddelde leeftijd is ver boven de 70. Toch leuk om te zien hoe vitaal deze mensen nog zijn. Het is zonnig weer met 14 graden in Brüggen. Ik ga vandaag ook nog een half dagje naar GT.

Rex
15 september 2013, 21:01
Daarna was het tijd op de kamer te gaan. De gelukkige of misschien het slachtoffer was Shayenne. Zij lijkt sprekend op Sarah Engels, een Duitse popzangeres. Kijk maar eens op Google Images, dan zie je de gelijkenis.

Potverdorie Bergmans,

Zit ik net op google afbeeldingen te kijken naar Sarah Engels en die Chayenne uit GT die lijkt er inderdaad op...........volgende week misschien toch maar eens proberen dan.......

Quads
16 september 2013, 19:33
Ik heb gedineerd met Cupido, Rex en ik geloof dat Quads er ook bij was, maar ik weet het niet zeker.



. Klopt !! Ik was er ook ;-)

Big30
16 september 2013, 21:06
Ik neem aan dat woensdag a.s. in GT de CL wedstrijden via een (Sky?) konferenzschaltung te volgen zijn?

Quads
16 september 2013, 21:20
Zaterdag 14 sept.
Weer gezellig naar GT.
Omkleden,kopje koffie aan de bar en daarna lekker eitje eten.
Ron en Axel doen altijd hun best om het ons allemaal naar de zin te maken.
Top gozers zijn het.
Na de lunch de bar weer opzoeken want echt zonnig was het niet :nee:
Maar binnen schijnt altijd het zonnetje :freu:
Wat me meteen opviel was dat er een aantal nieuwe vrouwen aanwezig waren en dat is altijd leuk voor de Ijsberen.
Dorina zag er weer heel goed uit en dus samen naar de kamer.
Prima sessie en weer terug de bar in.
Was gezellig druk maar niet Te druk.
Het avond eten was weer Top !!
Na het eten heerlijk gedanst en samen met Jenny op een gok kastje gespeeld.
Wat een scheetje is dat hoor.
Erg lief,doet bij mij veel voorwerk en dat kan ik echt wel waarderen.
Niks gewonnen en niks verloren want na een half uur spelen kregen we een prijs en dat was net zoveel als we erin hadden gegooid dus besloten we om het af te tikken en dan maar even lekker samen een kamertje op te zoeken.
Ook deze sessie was prima dus voldaan weer van de kamer af.
Terug in de bar en het was erg gezellig.
Leuke sfeer,lekker dansen en lol maken met de meiden.
Dus weer een top dag gehad.
Wil bij deze ook de leiding van GT ( Tatiana ) bedanken voor de goede zorgen in de club.
Alles is altijd lekker schoon en ze houd alles heel goed in de gaten en dat is geen makkelijke opgave.
GT is een top club en dat komt omdat alles goed geregeld is en daar is de leiding verantwoordelijk voor.
Kijk al weer uit naar een volgend bezoek.

dennisw
17 september 2013, 20:46
GT 15/09

Na lange tijd een bezoekje op zondag. Bij aankomst was een vrije parkeerplek langs het pand snel gevonden. Na een opwarmertje in de sauna en een cooling down buiten liep ik letterlijk Victoria tegen het lijf. Een rap gebekte Nederlandse dame, ongeveer 20 jaar, lang zwart haar, Aziatisch uiterlijk, die me snel overtuigde. Bij binnenkomst was ze me al opgevallen, door alle herkenningen in haar richting.
Nadat ze een sleutel georganiseerd had van het spiegelpaleis buiten (kamer 17) voorziet ze binnen gekomen het bed van de noodzakelijke bedekking. Daarna duikt ze voorover op bed. Het lingerie jurkje dat ze draagt, schuift wat naar boven en laat zien dat ze niet de tijd genomen heeft haar verder aan te kleden.
Ze nodigt me uit naast haar te komen liggen en ze gaat op zoek naar mijn tong. De dans die ze aanbiedt is uitstekend. Of het de start van de werkdag is of iets is dat past bij haar karakter weet ik niet. Ze onderbreekt in het begin veelvuldig om een gesprek aan te knopen. Dit houdt op als iets anders aanbiedt voor haar mond. De service mat haar mond en tong is goed te noemen.
Ze accepteert dat intussen het spel met haar pussy gespeel wordt. Voor haar is dat een spel met ruime grenzen. Ze wijst de weg en nodigt uit haar te vergezellen. Al met al een bijzondere ervaring.
De afronding vindt plaats in doggy. Na de ontlading verzorgt ze een cleaning waarna ze opstaat en zich aankleed. Waarschijnlijk had ze al opgemaakt dat er nog een aantal wachtende na mij zouden volgen. De sex was goed maar de verpakking was voor een eerste kennismaking niet overdonderend.
Kans op herhalingsgevaar: “ik weet het nog niet zeker”.
Na een herhaling van het aanvangsprogramma zit ik buiten op een bank. Na verloop van tijd komt er een dame voorbij lopen die ik herken van een kamerbezoek uit 2012. Een knappe, slanke, Duitse verschijning, met lang bruin haar voorzien van highlights in zwarte lingerie verpakt. Ze komt van een kamerbezoek en loopt zonder op te kijken aan me voorbij. Later tref ik haar in een gang. Ze kijkt me aan en verzorgt een glimlach als gevolg van een herkenning. Daarna spreekt ze me aan en test of ik haar nog ken. Bij het uitspreken van haar naam was ze voldoende overtuigd. Ik nodigde Viky uit voor een drankje en een bankbezoek. Er was wat bij te praten.
Hiervoor gaf ze alle kans en was niet gehaast op zoek naar een volgend kamerbezoek. Uiteindelijk volgde de onvermijdelijke vraag. Hierop gaf ik een bevestigend antwoord.

Bij een eerste kennismaking, een paar jaar geleden, heeft ze ook mij eens een kunstje geflikt. Heb haar na die eerste keer hierop niet meer kunnen betrappen.
Een volgende kans heeft ze met beide handen aangegrepen me te overtuigen. Dat is haar ruimschoots gelukt.

Ze kwam terug met de sleutel van blokhut 25. Binnen liet ze me toe haar huid af te tasten totdat na een ruime omweg uitkwam bij een nat plekje. Hier aangekomen werd mijn tong in stelling gebracht. Wat kan die meid hierop intens reageren. Nadat ze smeekt te stoppen was het haar beurt. Ondanks dat FT nog steeds niet bespreekbaar is was haar service bovengemiddeld nat en intensief. Ze heeft het afgemaakt met haar tongpiercing waarna er een aanzienlijke ontlading volgde. Ondanks dat dit een dame betreft die in het hogere prijssegment acteert, staat de vraag voor een herhalingsgevaar niet ter discussie. Helaas sluit haar reguliere aanwezigheid over het algemeen niet aan bij mijn bezoekuren. Deze dame stond en blijft hoog genoteerd staan op mijn voorkeurslijstje. In de kleedruimte op een bijzondere manier afscheid genomen met de belofte dat 1 keer per jaar een gezamenlijke kamerervaring te weinig is.

Quads
23 september 2013, 11:04
Zo,het was zaterdag weer lekker :freu:
Had mijn maat meegenomen en die gaat a.s zaterdag weer mee !!
Hahaha als je eenmaal in GT bent geweest dan ben je de LUL !
Het paradijs op aarde toch.
2x met Jenny (Bulgaarse) op de kamer geweest.
Dit is echt een schatje.
Neemt voor en na de sessie echt de tijd voor je en dat vind ik echt top :freu:
Ze heeft van die leuke,lieve pretoogjes en op de kamer wat mij betreft Top.
Het eten was ook weer goed,mijn complimenten.
Wat is het toch heerlijk dat alles in GT schoon is.
Het personeel verdiend een pluim vind ik.
Alles is prima geregeld.
Nog maar 5 nachtjes slapen en dan op naar Duitsland maar weer :lostit:

ketserr
23 september 2013, 11:51
Nou Quads i give you a mighty YEAH YEAH!!!

Jij heb die SPIRIT!!


http://www.youtube.com/watch?v=X0heYXeXX9A&feature=share

Quads
24 september 2013, 20:24
Hey Ketserr
Zaterdag ook weer van de partij ??
Zal toch wel he ?
Wordt weer een leuke gezellige dag :lostit:
Niet Te Hard rijden he met die Turbo van je :freu:
Beter 15 min over 11 aan komen rijden dan proberen er om 11 uur te zijn en een bekeuring aan je broek te hebben.
Zie je Zaterdag in GT.

chefkok
24 september 2013, 22:50
Dinsdag 24 september

Deze dag zou de geschiedenis boeken in gaan als het blitzbezoek aan GT. Pas om half 3 aangekomen en we moesten al om 7 uur terug vertrekken.
Nog een mooie marktplaats gekregen recht voor de deur. Binnen geconstateerd dat ik mijn neukflappen in de auto had laten liggen. Die is me nu al 2 keer overkomen!
Me maar direct naar de tent begeven om wat te eten want thuis geen tijd genomen voor te ontbijten.

Wat me direct op viel was dat er weinig volk was. Wat meerdere mensen ook zeiden.
Mijn goesting niet direct gevonden. Toen mijn oog op dat van shayenne viel. Maar ze ging al naar de kamer met een andere. Gewoon gewacht tot ze terug was.
Op de kamer met haar dan. ( ik had haar al eens meegenomen enkele weken geleden).
Kussen doet ze niet voluit. Geen probleem voor mij, ik vind ze gewoon superlief. Voor 2 uur met haar gechambreerd. Het neuken en het pijpen vind ik super. Alleen ze geeft zich niet 100 procent.
Dit was voor vandaag dan ook mijn enige kamergang.
Al bij al leuke dag gehad in GT

ketserr
24 september 2013, 23:31
Hey Ketserr
Zaterdag ook weer van de partij ??
Zal toch wel he ?
Wordt weer een leuke gezellige dag :lostit:
Niet Te Hard rijden he met die Turbo van je :freu:
Beter 15 min over 11 aan komen rijden dan proberen er om 11 uur te zijn en een bekeuring aan je broek te hebben.
Zie je Zaterdag in GT.

Nou....
Ik werd zondagochtend stijf van de zenuwen wakker dus reken maar dat ik er ben!
Te hard rijden? Dat doe ik helemaal niet, de rest rijd gewoon te langzaam.
Ik rij gewoon normaal en dan is het een uur en een kwartiertje.
Oh jee, nou sta ik in meeting point....

Quads
25 september 2013, 13:42
Te hard rijden? Dat doe ik helemaal niet, de rest rijd gewoon te langzaam.


Waaaahahahaha nee nee jij rijd nooit te hard he...
Daarom heb je ook een Turbo gekocht...
Nou ja in ieder geval zien we elkaar zaterdag :betrunken:

ketserr
25 september 2013, 15:54
Waaaahahahaha nee nee jij rijd nooit te hard he...
Daarom heb je ook een Turbo gekocht...
Nou ja in ieder geval zien we elkaar zaterdag :betrunken:

Dan gaan we zondag in convooi naar huis, als je me niet bij ken houwe dan rij ik mischien te hard.

Stief
25 september 2013, 21:38
Yow Quadsiboy, yow Ketsbeer, kunnen we terug een beetje relevante info sharen in dit topic? Dit melig, meer dan vriendschappelijk gedoe van jullie, daar heeft niemand wat aan. Just sayin'.
Gr.,
Stief.

superwescoast
28 september 2013, 12:37
Good day with my friend bocariver...:wink:
2 rooms with Sabrina(very good) and Lili (good).

Friday 27/09/2013: (~ 90 girls)
Adelina(Ro)-Agnieska(Pl)-Alex(All)-Alexa(All)-Alice(Ro)-Amelia(Ro)-Anja(Pl)-Anna(All)-Annie(Bg)-Bea(Ro)-Becky(All)-Bonnie(All)-Candy(Pl)-Chanel(Pl)-Chayenne(Tq)-Cora(All)-Daisy(Gre)-Deria(Ro)-Dia(Ro)-Dilan(Tq)-Dorina(Hg)-Flo(Bos)-Fiona(Ro)-Gia(Bg)-Ilona(Lib)-Irina(Ro)-Isabella(Ro)-Isabelle(Ned)-Jana(Pl)-Janine(All)-Jenny(Bg)-Jessica(All)-Julieta(Ro)-Karina(Pl)-Kassandra(Ro)-Kasia(Pl)-Kira(All)-Lara(Mac)-Larissa(Ro)-Lea(Tha)-Leonia(Bg)-Lili(All)-Lina(All)-Lisa(All)-Liz(All)-Lola(All)-Loli(Mol)-Lorena(All)-Lulu(Tha)-Marcelus(All)-Mariana(Ro)-Milena(Pl)-Mimi(All)-Minel(Mol)-Misha(Ro)-Mona(All)-Nadina(Ro)-Nastia(Ukr)-Nicole(Pl)-Paola(Pl)-Paris(All)-Patricia(Pl)-Rachel(All)-Raissa(Mol)-Rebecca(Ro)-Rima(Lit)-Rosa(Pl)-Sabina(Ro)Sabrina(Hg)-Shiva(Pl)-Simona(Bg)-Sophie(Cor)-Stefania(Ita)-Tanja(All))-Tila(All)-Végas(Ru)-Vicky(Alb)- ~ 15 girls unknowed

chefkok
28 september 2013, 13:12
the girl who names liz is she blond and have long blond hair and fake breasts?

ilovethaigirls
28 september 2013, 14:15
Good day with my friend bocariver...:wink:
2 rooms with Sabrina(very good) and Lili (good).

Friday 27/09/2013: (~ 90 girls)
Adelina(Ro)-Agnieska(Pl)-Alex(All)-Alexa(All)-Alice(Ro)-Amelia(Ro)-Anja(Pl)-Anna(All)-Annie(Bg)-Bea(Ro)-Becky(All)-Bonnie(All)-Candy(Pl)-Chanel(Pl)-Chayenne(Tq)-Cora(All)-Daisy(Gre)-Deria(Ro)-Dia(Ro)-Dilan(Tq)-Dorina(Hg)-Flo(Bos)-Fiona(Ro)-Gia(Bg)-Ilona(Lib)-Irina(Ro)-Isabella(Ro)-Isabelle(Ned)-Jana(Pl)-Janine(All)-Jenny(Bg)-Jessica(All)-Julieta(Ro)-Karina(Pl)-Kassandra(Ro)-Kasia(Pl)-Kira(All)-Lara(Mac)-Larissa(Ro)-Lea(Tha)-Leonia(Bg)-Lili(All)-Lina(All)-Lisa(All)-Liz(All)-Lola(All)-Loli(Mol)-Lorena(All)-Lulu(Tha)-Marcelus(All)-Mariana(Ro)-Milena(Pl)-Mimi(All)-Minel(Mol)-Misha(Ro)-Mona(All)-Nadina(Ro)-Nastia(Ukr)-Nicole(Pl)-Paola(Pl)-Paris(All)-Patricia(Pl)-Rachel(All)-Raissa(Mol)-Rebecca(Ro)-Rima(Lit)-Rosa(Pl)-Sabina(Ro)Sabrina(Hg)-Shiva(Pl)-Simona(Bg)-Sophie(Cor)-Stefania(Ita)-Tanja(All))-Tila(All)-Végas(Ru)-Vicky(Alb)- ~ 15 girls unknowed

+ Andrea (Ro) Arielle (D) Christina (Gr) Deborah (Ro) Dilara (Gr) Dunya (Mar) Elena (Ro) Gülcan (Tr) Lin (CH) Lovely (ex Sylvia - Nig) Luna (Mar) Mara (Ro) Marie (D?) Nila (D) Olga (Ru) Rosa (Dom) Suzie/Suzanne (Cro)

Er waren gisteren meer dan 100 dames aanwezig. Om 18 uur hoorde ik van een dame dat de teller op 103 stond en er zijn er daarna nog enkele binnen gekomen.

Was voor de ijsberen een superdag. Het was erg mooi weer, er zaten nog veel ijsberen en dames buiten. Ook veel bekende ijsberen gezien zoals Cupido Rex Superwestcoast Boy69 enz...... Miss K bracht er weer goed de sfeer in. Is toch wel een verbetering om in het weekend een dj in huis te halen.

Ikzelf heb mijn namiddag met Sofietje doorgebracht. Was weer een heerlijke pannenkoeksessie.

Volgende week eens kijken hoeveel pannenkoeken ik kan bakken ;)

laplagne
28 september 2013, 14:54
Tenminste 103 dames: dat noem ik nog eens een luxe probleem voor ons als mannen. Maar er zijn natuurlijk op een avond dames die niet naar de kamer, kino of blokhut gaan. Blijft natuurlijk bizar hoeveel dames er op een avond in Golden Time. Dan moet er voor iedereen toch wel een bepaald type bij zitten waarvoor het bloed sneller gaat stromen. Denk zelfs sommige clubs blij mogen zijn als er op een avond 100 aanwezigen (mannen + vrouwen) zijn. Het ruime vrouwelijk aanbod kan een belangrijke reden zijn om voor Golden Time te kiezen.

Picasso 1
28 september 2013, 16:42
Tenminste 103 dames: dat noem ik nog eens een luxe probleem voor ons als mannen.
Niet wanneer dat vooral het geval is op dagen dat er 300+ mannen tegenover staan met lange wachttijden voordat je van één van de 103 dames kan genieten.

seksenfun
28 september 2013, 19:23
Dankjewel Picasso 1 (ik wou het deze keer achterwege laten) maar men gelooft het veel liever van jou, ben ik zeker van :smoke:.

ilovethaigirls
28 september 2013, 21:43
Nochtans slaat P1 in dit geval de bal totaal mis want de dames waren gisteren lang in de meerderheid. Je zag bij momenten alleen dames in de bar, omdat veel ijsberen de tuin en het terras hadden opgezocht om te genieten van het mooie weer. In "prime time" tussen 17 en 20 uur was het ook nooit te druk. Denk niet dat er wachttijden waren, zal alleszins zeer beperkt geweest zijn.

Ace2
29 september 2013, 07:26
“Wat schrijf je weinig de laatste tijd?” vroeg Seqoya recentelijk. Beschamend keek ik naar mijn voeten en dacht: “Tsjee, ik moet mijn nagels eens knippen”
Natuurlijk dacht ik na over de opmerking van mijn neefje. Eigenlijk wist ik het antwoord ook niet. Ik denk dat het een combinatie is van allerlei factoren: vermoeidheid, veel werken, leeftijd en dat ik ondertussen alles wel heb geschreven wat er geschreven moet worden. Misschien is mijn tijd wel voorbij. Net als Payton Place bij de jaren 60 hoort, disco bij de jaren 70, The A-team bij de jaren 80 heeft ook dit forum voor elke periode zijn schrijvers. Daarmee dacht ik vrede met mijn antwoord te hebben en wilde ik mij toeleggen op af en toe een recensie om niet helemaal vergeten te worden. Wij blijven natuurlijk wel geilen op applaus en aandacht. Waar ik niet bij nagedacht had, was dat het schrijven op dit forum niet geheel zonder risico’s is. Ooit ben ik bedreigd met de dood. Misschien was dat niet helemaal serieus te nemen, maar de dame meende ieder woord van wat ze zei. Dat was in een lang vergeten tijd toen Mastodonten als Toppie, Extince, Randy en Sonny nog het hoogste woord op dit forum voerden. Maar afgelopen donderdag moest ik daar weer aan denken. Ik stond met BertB en Magic-G te praten toen een meisje in onze buurt stond. BertB vond het wel een lekker ding. Ik beaamde dat, maar waarschuwde hem dat het op de kamer niet geweldig was. Op dat moment draaide ze zich om en keek ons aan. “We are talkin gabout you” riep ik. Ze kneep haar oogjes samen en keek mij kwaad aan: “I know you. I know you write about me” Ze gromde nog net niet. Het was inderdaad een recensie over een matige sessie geweest. Dat was echter niet wat haar irriteerde. Wat haar irriteerde was dat ze door de recensie herkend zou worden door vrienden en bekenden. BbertB lachte naar mij en zei: “Ik denk niet dat jij daar nog op mag” Nu was ik dat niet meer van plan, maar toch………………
Eigenlijk vond ik dat ze wel een punt had. Als ik zo’n grote vent ben om over haar (subjectief) anoniem te schrijven, dan moet ik ook een grote vent zijn om verantwoording af te leggen. Ik snap best dat meisjes van dat internetgedoe onrustig worden. Ze begrijpen die rare Nederlandse taal nauwelijks iets en ze kunnen moeilijk inschatten wat er nog meer staat vermeld. Dat begrip werd wel wat minder toen ik een bevriende ijsbeer over deze kwestie sprak. Hij vertelde dat hij enkele maanden geleden bij een algemeen stukje over wat meisjes had geschreven wat ze allemaal deden. Blijkbaar was eentje daarvan niet gecharmeerd en werd boos. Zoals gezegd, kan ik mij daar wel iets bij voorstellen. Waar ik mij niets bij kon voorstellen dat ze hem maanden later wederom begon uit te schelden in GT en er allerlei vrouwen bij haalden en hem dreigde dat hij nooit meer GT kon betreden. Als klap op de vuurpijl ging GT zelfs verhaal halen. Nu moet GT vooral zelf weten wat ze willen. Als zij van mening zijn dat een meisje belangrijker is dan een schrijvende klant dan is dat hun afweging. Vreemd vind ik het wel dat ze aan de andere kant dit forum sponsoren. De schrijvende klant moet monddood worden gemaakt, maar het belang van dit forum wordt wel ingezien? Waarschijnlijk word ik te oud voor deze manier van denken. Waar ik veel meer benieuwd naar ben is het standpunt van dit forum. Staan zij achter hun schrijvers of achter hun betalende sponsoren. Ik snap best dat zonder sponsoren het niet zo eenvoudig een forum te onderhouden (al kon dat vroeger wel!!!!). Maar zonder sponsoren kun je wel een forum hebben, maar zonder schrijvers heb je geen forum.
Van dit alles kreeg ik een opstandig gevoel. Hoe kwam ik daar ook al weer op? Oh ja, dat was naar aanleiding van de vraag van Seqoya: “Wat schrijf je weinig de laatste tijd?”Beschamend keek ik naar mijn voeten en dacht: “Tsjee, ik moet weer eens een verhaaltje schrijven” en de eerste de beste mogelijkheid greep ik aan:

Ik had een week overgeslagen en de week daarvoor was ik alleen eventjes op een middag langs gefietst. Daardoor leek het alsof ik een eeuwigheid weg was geweest, net als HP001 die nog onrustiger dan ik was. “De druk en de verwachtingen zijn te hoog” piepte hij “dat kan nooit goed zijn” Of dat zo was zou ik op donderdag 26 september zo rond 17.30u merken. Ik kwam aan rijden en merkte dat er nog enkele parkeerplaatsen vrij waren. Ik kon vlak bij de ingang parkeren (ja, die grote glimmende dure bolide was van mij). Ik sprong uit mijn auto en stapte naar het traliewerk. Ik keek even opzij toen HP001 de hoek om kwam lopen. Lachend sloegen wij elkaar op de rug. “Zo doen echte mannen dat” riep ik, veel te hard. “En jij ook” vulde HP001 aan.
Bij de balie voldeed ik aan het ruilproces van 60 euro voor een badjas met bijpassend sleuteltje. Jack42 stond mij al op te wachten. Hij had mij al laten weken dat de line up redelijk was. Hij smste: “Je boft, Christina en Doro zijn er” “veel plezier ermee, wie liggen voor mij klaar” smste ik terug. Ik had op meer gehoopt, daar Bosbeer mij had verteld dat woensdag er 80 tot 90 heerlijke vrouwen waren geweest. Ik sprak met Jack42 af dat wij elkaar zo in de barruimte zouden treffen. Zelf ging ik mij uit kleden en douchen, waarna ik met natte haartjes de barruimte binnen liep. In de vertel zag ik mijn grote vriend HP001 al staan en toen ik een grote stap naar hem wilde zetten hoorde ik mijn naam door de ruimte schallen. “Die stem klinkt veel te zwaar voor lekkere geile chick”. Dacht ik. Ik keek opzij en zag Jack42 en Salitos staan. Ik begroette mijn vrienden hartelijk en vroeg hen of ze blij waren mij te zien. Ik was in ieder geval blij te zien dat de volgende dames er waren: Adella Alexa Alice Adrinana Anny Barbi Bianca Bonnie Chayenne Cora Christina Daisy Dennis/Ilona Doro Dorina Emmy Flo Gia Isabella Isabelle Jana JayJay Jenny Katharina Lara Larissa Lea Lin Lisa Lolly Lulu Mara Maria Meggy Mercedes Minnell Miranda Misscha Mona Nicolle/Michelle Ola Olga Patrizia Sabrina Samantha Sandy Shiva Sonia Sylvie Sophia Stefanie Suzzy Tanja Tanya Valeria Vanessa

Ik luisterde wel naar wat Salitos en Jack42 zeiden, maar mijn aandacht ging toch vooral uit naar al die schaars geklede vrouwen. Met name van Lea kon ik mijn ogen niet af houden. Met haar super slanke lijfje en megaborsten is ze een superchick. Op de kamer was ze altijd redelijk goed geweest, maar nu hoorde ik dat dat aan inflatie onderhevig was. Ze zou zelfs voor iedere handeling een upcount vragen. Toch zou zij zo maar mijn verovering van de dag kunnen worden. Natuurlijk kijk ik naar het uiterlijk van een vrouw. Maar ik weet ondertussen dat een mooie vrouw met slechte service niets is en een wat minder mooie vrouw met een goede service alles is. Lea vormt daarop een uitzondering. Die vind ik er zo geil uit zien dat ik alleen naar haar hoef te kijken om klaar te komen. Blijkbaar vonden meer mannen dat, want ze was de hele tijd in gesprek. Het aantal kamergangen leek echter wel mee te vallen.
Ondertussen stond HP001 onrustig te wippen dat ik zou langs komen, maar ik werd opgehouden door Salitos die mij vertelde dat het allemaal niets was in VV. Of hij GT nu nog wel zo geweldig vond weet ik niet, want hij zou GT ongepopt verlaten. Jack42 had zijn zinnen gezet op Emy, maar die was in geen velden of wegen te zien. Die was bezig van kamergang naar kamergang en kon de barruimte nooit zonder risico betreden, zonder te worden aangerand. Maar ook dat is een meisje dat 50 euro per half uur vraagt geworden. HP001 had ondertussen gezelschap gekregen van Magic-G. Ik zwaaide onrustig, waarop Magic-G lachend terug zwaaide alsof hij de dorpsgek in de verte zag. “Dat is niet leuk om zo over Jack42 te denken” riep ik.
Uiteindelijk kwam HP001 op mij afgestormd en omhelsde mij: “Zo doen wij dat” zei hij. Ik keek al weer rond en moest helaas vaststellen dat er niet de dames waren die ik zo heel graag zag. Mooie vrouwen genoeg, maar niet de vrouwen waar je naar hunkert. “Wat ben je weer onrustig” zei HP001 “je moet zeker neuken” Ik hoorde hem maar half, want Gia liep voorbij en knipoogde liefjes. Wat een lekker ding is dat toch. Ze streelde over mijn arm en trok mij een klein beetje mee. Ik gaf echter niet toe. Ineens zag ik Larissa. Ik begroette haar en vroeg haar waar ze was gebleven. Ze had 6 weken vakantie gehad. “Without me?” mokte ik en giechelend knikte ze bevestigend. Ik liep weer terug naar HP001, Jack42 en Salitos, waar ik nog net HP001 tegen Salitos hoorde zeggen: “kan ik jouw naam kopen” en hij hief zijn flesje Salitos omhoog. “Je mag mijn naam ook kopen?” floepte ik eruit. Er kwam vreemd genoeg geen transactie tot stand.
Ik zag dat Geile Magic-G zich op Patrizia had gestort. Patrizia had duiveloren opgedaan en droeg een wit t-shirt, waarop zij zelf met lip-stick had geschreven: sex teacher. Ineens pakte ik haar vast en duwde Magic-G weg. “No not you” gilde ze en gaf mij een klap. “I like that” kierde ik, waarop ze begon te schaterlachen. Soms maakt alcohol minder kapot dan je lief is.
Ik liep maar eens een rondje, maar de eerste indruk was de algemene indruk. Het was best druk (ik denk gedurende de avond een wachttijd van 10 minuten), zonder dat het storend was. Bij de kino was het rustig en wat dames zaten verveeld op het trapje. Terwijl ik hen passeerde werden allerlei oneerbare voorstellen gedaan. Ik negeerde die voorstellen alsof ik dat elke dag van dergelijke meisjes te horen krijg. Eenmaal terug in de barruimte trof ik mijn neefje Seqoya. “Is het wat?” vroeg hij. Op dat moment kwam HP001 aan gelopen en begroette mijn neefje door aan zijn tepels te draaien. Dat bracht mij op het idee om wat te gaan eten.

In de buffettent bestelde ik pasta met kip. Het was goed, het was lekker. Seqoya en ik zagen Alice uit Roemenie alleen zitten en wij wisten niet hoe snel wij haar moesten vergezellen. Ondertussen kwam ook Salitos er kwijlend bij zitten. “No escape possible” zei ik en onrustig keek Alice rond. “OK” vervolgde ze toen HP001 naast haar kwam zitten “now I cannot escape” Seqoya maakte een weg werpgebaar naar HP001 “Don’t worry, we take him from hospital” , waarbij hij en ik rare gezichten trokken en Alice in de lach schoot. Het kon dan ook niet lang duren dat Jack42 bij ons zou komen zitten. “We found him also sitting along the road” riep ik, waarop Alice haar eten bijna uit proestte. Wij vonden allemaal dat Alice er mooi uit zag. Wij twijfelden ook allemaal of dat wel een garantie voor goede service was. Misschien is ze daar wel te mooi voor. Van Boy69 had ik wel eens vernomen dat ze uit een laufhaus kwam. Pijpen en neuken was goed, maar ze zoende niet. Dat werd dan weer door een andere ijsbeer tegen gesproken. Tijd voor een test zou je zeggen.
Alice was eerder klaar met eten en liet ons alleen. Zij zette zich zo bij ijsberen, waarbij ik de indruk kreeg dat ze met name de jongere exemplaren eruit koos.
Ik ging mij opmaken voor de jacht. Ik twijfelde tussen Lea en Alice. Lea was vaak in gesprek en Alice maakte geen (oog)contact, terwijl ik merkte dat ze dat wel deed bij bijvoorbeeld Seqoya. Dus keek ik weer naar Lea, maar die was weg, om vervolgens te zien dat ook Alice iemand had gescoord. “Wat ben je onrustig” zeiden HP001 en Magic-G in koor. Magic-G stak de helpende hand uit en wees mij op de kwaliteiten van Poolse Meggy. Een kleine blonde dame van 30+. En inderdaad ik had al meer dan eens overwogen haar eens te kiezen. Ik liep een rondje en bij de kino pakte Bulgaarse Anny mij vast: “Woh gehst du hin schatz?” “Ich suche meine oma” en ik vervolgde mijn weg om bij de sauna Meggy aan te treffen. Ze stond met haar rug tegen de muur en ik begroette haar. Ze pakte mijn arm en trok mij naar haar toe. “ Ein schlussel schatz?” fluisterde ze. Ik knikte en samen liepen wij naar de balie, waar ze ineens een voor haar bekende man tegen het lijf liep. “Woh warrst du? Ich habe dich gesucht” piepte ze en aan mijn water voelde ik dat het fout ging. Meggy draaide zich om en begon onsamenhangend te stamelen. Ze wees naar de man en ik begreep dat ze om wat voor reden dan ook liever met die man naar de kamer wilde. Ze begon zich te verontschuldigen en ik vond het allemaal goed. Ik had al geen zin meer en op mijn strepen gaan staan zou alleen maar een slechte sessie veroorzaken. Magic-G keek mij verbaasd aan. “Jij zou toch met Meggy meegaan?” vroeg hij. Ik haalde niet-begrijpend mijn schouders op en zei: “Ik schrijf gewoon dat ze te bang voor de omvang van mijn lid was” Teleurgesteld zette ik mij bij BbertB en Magic-G, waarvan de laatste opgetogen vertelde dat hij om 20.30u een afspraak met Emmy had. Ik vertelde hem dat je dat bij Emmy niet moest doen. Als ze al onder de douche staat wordt ze geschaakt. Die pakt de eerste beste klant die ze tegen komt en is weg. Die gaat echt geen kwartier of half uur wachten omdat ze een afspraak heeft. “Ik heb volgende week om 16.00u een afspraak met Emmy” zei Jack42. “Ik hoop dat ze een goede agenda bij houdt” besloot ik dit onderwerp. “Emmy is veel te klein voor Magic-G” zei Seqoya “Ik heb hem onder de douche gezien. Dat is net Ketserr” “Oh, een soort Ace2 in het klein” verduidelijkte ik.

Ik mag dan een leuke pornocartoonverzameling hebben (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=298980#post298980), Seqoya heeft een echte porno verzameling. Buiten liet hij mij wat fragmenten zien en niet veel later kwam HP001 erbij staan. “Gezellig hier in een donker hoekje” zei hij. Zijn woorden waren nog niet uitgesproken of MegaBoob kwam uit de buffettent en keek ons opgetogen aan: “Ah, Ace2 is er, dan is dat wat ik voelde toen de aarde schudde en de hemel bulderde” Ik knikte bevestigend. Wij begroetten elkaar hartelijk. MegaBoob mokte een beetje dat hij Lola al een tijdje niet had gezien. “Ik zag haar zojuist bij de kino” merkte ik op en alsof wij in een stripverhaaltje waren zag ik MegaBoob weg schieten met alleen een wolkje achterlatend. “Blijven wij hier de hele avond staan?” mokte HP001, waarna wij naar binnen gingen. Binnen was ondertussen een wachttijd van zo’n 10 minuten ontstaan. Je zag dat het aantal dames verminderd was. Sommigen waren weg gegaan, sommigen waren op de kamer. Wie van de kamer kwam was Emmy en liep zo in de handen van Seqoya. Vandaag had mijn neefje zijn dag. Knappe Alice maakte hem het hof en Emmy viel zo maar in zijn handen. Ik stond met lege handen. Ik keek of ik een geschikt slachtoffer zag. Buiten Lea en Alice kon ik zo gauw niet bedenken wie ik zou moeten nemen. Ik werd afgeleid door de vraag van Magic-G: “ben jij nu Thor of Hercules?” “Hercules vind ik net een naam voor een kat” vertelde HP001. “Noem mij maar Thorcules” zei ik, waarop Jack42 mokte: “ik houd het wel bij Acel2” Tijdens dit onderhoudende gesprek keek ik rond of niemand geschikts voorbij liep. “Ace moet neuken” hoorde ik HP001 in de verte zeggen. Ineens werd ik vast gegrepen door Meggy. Blijkbaar was ze klaar met haar klant. Voor een vaste klant vond ik een uurtje kort, temeer dat ik daardoor moest wachten. “Hast du zeit?” vroeg ze “heute nicht” antwoordde ik en ik glimlachte liefelijk. Meggy stond een beetje ongemakkelijk bij mij, waardoor ik maar snel door liep naar Larissa. Ik begon een praatje met Larissa, waarbij ik een glimlach op haar gezicht getoverd kreeg. Ineens vroeg ze of ik zin had om te kameren. Laten wij voorop stellen dat ik Larissa knap en sympathiek vind. Op de kamer vind ik haar niet zoveel. Ik vroeg haar of ze dat wel zeker wist (wat een domme vraag). De vorige 2 sessies waren niet echt een succes. “The first time no, but the last one was good” voegde Larissa daar aan toe. Ik twijfelde. Eerlijk gezegd had ik geen vertrouwen in een goede afloop, maar om de een of andere manier had ik ook een soort van raar medelijden met haar. Ik stemde toe. Het werd geen geweldige sessie. Wij hebben veel gelachen en het was erg gezellig en ze pijpte mij prima klaar. Toch straalt Larissa geen sexuele passie bij mij uit. Verbaasd keken Bert-B en Magic-G mij aan toen ik van de kamer kwam. “Waarom ging je nu met haar?” vroegen ze in koor “je weet toch hoe ze is?” Ik knikte bevestigend en vertelde dat je soms ook een meisje moet nemen waar je het goed mee kunt vinden. Een soort van investering voor gezellige contacten. “Het is netwerkneuken” vatte ik alles samen. En iedereen begreep wat ik bedoelde.
Ik stond daar dus met BertB en Magic-G te praten toen een meisje in onze buurt stond. BertB vond het wel een lekker ding. Ik beaamde dat, maar waarschuwde hem dat het op de kamer niet geweldig was. Op dat moment draaide ze zich om en keek ons aan. “We are talkin gabout you” riep ik. Ze kneep haar oogjes samen en keek mij kwaad aan: “I know you. I know you write about me” Ze gromde nog net niet. Het was inderdaad een recensie over een matige sessie geweest. Dat was echter niet wat haar irriteerde. Wat haar irriteerde was dat ze door de recensie herkend zou worden door vrienden en bekenden. BbertB lachte naar mij en zei: “Ik denk niet dat jij daar nog op mag” Nu was ik dat niet meer van plan, maar toch………………

HP001 hing een beetje tegen de muur. Hij kon zijn draai niet vinden. “De druk en de verwachtingen waren te hoog. Dan wordt het niets. Ik ga vast niet neuken vandaag” verduidelijkte hij “Voldoe ik aan de verwachtingen?” vroeg ik “Larissa vond van niet” lachte HP001 “Nou ze was anders erg opgetogen met de financiele compensatie. Die voldeed aan alle verwachtingen” reageerde ik. Ik klopte mijn vriend op de schouder en beloofde hem volgende week beter te ondersteunen. Die belofte vergat ik gelijk weer toen Lea voorbij dartelde met haar superborsten. Ik sprong voor haar en hield haar tegen: “HALT, ZOLL” brulde ik en ineens werd Lea omsingeld door BertB en Magic-G. Lachend streelde Lea mijn arm en fluisterde: “Sorry, jetzt habe ich keine zeit. Ich muss arbeiten” Ik rechtte mijn rug, hield mijn buik in, spandde mijn spierballen en vertelde Leo, al knipogend: “bei mir soll es keine arbeit seinn, aber hobby” Ik moest het doen met een glimlachje.
Seqoya was ondertussen al vertrokken, na afscheid van Emmy te hebben genomen. MegaBoob was onder de tieten en van Salitos ontbrak elk spoor. Jack42 zou nog lang blijven rond hangen en Magic-G zou een teleurstellende sessie met Stefanie voor de boeg hebben. Wat BbertB aan doen was, was mij onduidelijk, maar het zou vast met een heleboel sperma te maken hebben. Alleen HP001 liep met zijn ziel onder zijn armen. Ik klopte nogmaals op zijn schouder en vertelde hem naar huis te gaan. “Watje” hoorde ik Jack42 zeggen. Ik nam afscheid en liep naar de kleedkamer waar ik mij om kleedde. In de kleedkamer kwam Larissa aan lopen. Ik veronderstelde dat ze handdoek of zo iets moest hebben. Maar niets was minder waar en kwam op mij afgelopen. Ik kreeg een zoen op mijn wang en werd bedankt. “You are sweet” zei ze met een zacht stemmetje, waarna ze weer verdween.
Na te zijn aangekleed liep ik naar de balie waar ik mijn sleutelbandje in leverde met de vraag of ik tevreden was geweest. De enige die mij kwam uit zwaaien was Jack42 en ik schudde hem hartelijk de hand, waarna ik GT verliet. In no time zat ik in mijn auto, om het parkeerterrein af te rijden, richting horizon. terwijl in de verte het melodramatische geluid van mondharmonica klonk. Aan het einde van de horizon, waar een storm opstak en mijn haren deed wapperen, keek ik neer op FKK-land waarbij ik mijn mindervinger op stak en ik brulde: “I write what I want…….., because I am a poor lonesome icebear fucking far, far away from home……………………”

seqoya
29 september 2013, 08:15
Finally Ace is back !! Miste zijn recensies en de humor ervan...Een opmerking mijn sessie was met vietnames Amy niet met Emmy.. Top sessie btw...

bergm550
29 september 2013, 09:16
Gister was ik in GT. Het was mooi zonnig weer met 18 graden. Alleen 's avonds was het 9 graden. Je kunt je er nauwelijks op kleden. 's Middags toen ik in Venlo aankwam, moest ik mijn zomerjas uitdoen. Zo warm was het. Toen ik Haarlem verliet, zag ik mensen op de terrassen zitten. Maar ik fietste aan ze voorbij door de binnenstad naar het station. Ik ging naar GT en ik voelde me goed. De spanning bouwde zich in me op.

Eenmaal in GT stond ik bij de receptie. Ik zag de meiden heen en weer lopen en ik wist bij deze aanblik al dat er een goede line up zou zijn. Ik dacht aan die mensen op de terassen. Wat is dat toch saai. GT is toch zo veel leuker. Daar kan geen natuurgebied tegen op. Ik neuriede een liedje in mijn hoofd "Soms zijn er momenten dat ik aan je denk. Al komen die maar weinig voor."

Ik was weer thuis. Het bordeel. Het is toch de enige plek waar ik echt gelukkig ben. Je mag dat natuurlijk niet denken. Maar ik kan het gewoon niet helpen. Ik voel me echt heerlijk in een bordeel. De saunaclubs passen gewoon goed bij mijn karakter. Het is alleen jammer dat het klouwen met geld kost. Maar ik heb het er graag voor over. Zolang ik het geld heb, blijf ik de clubs bezoeken.

IJsbeer blondinenschatz was ook aanwezig. Ik ben al jaren met hem bevriend. Hij gaat meestal naar Sharks, maar was dit keer eens neergestreken in GT. Hij was ook erg tevreden met het aantal blondines. Zo was hij onder andere met Anna op de kamer. Mijn eerste kamer was met Amalia. Het was een killer sessie. Lekkere ruige porno meegehad. Tijdens het klaarkomen zei ze: "Spray it over my tits, baby."

Daarna nog een goed gesprek gehad met Van Dattum. We hadden het over seksuele vaardigheden. De stelling was "Zijn mannen, die bordelen bezoeken, beter in bed?" We denken dat het antwoord ja is. Door het aantal vrouwen dat je in de clubs hebt gehad, ontwikkel je toch je seksuele vaardigheden. Oefening baart kunst. Je gaat bijvoorbeeld beter likken of zoenen. Als je dan een relatie hebt met een niet-clubvrouw, dan kan zij de sex beter ervaren.

Ik vond het rond 21:00 uur erg druk in de barruimte. Ik heb constant buitengezeten. Er werd binnen gedanst. Ik vind het leuk als mensen plezier beleven aan de muziek van de DJ. Alleen dat geschreeuw en gefluit is afgrijselijk. Het is erg vermoeiend in je hoofd. Maar goed, ik kan gelukkig nog buiten zitten. Ik vond de muziek van de DJ gister erg eentonig. Je kunt net zo goed Realplayer aanzetten en gewoon een Playlist draaien van clubmuziek.

Ik was ook nog op de kamer met Shayenne, die er uit ziet als Sarah Engels. En als toetje was ik ook nog met Dilan. En om 2:00 uur was het tijd om de tent weer te verlaten. Het was koud en 8 graden. Ik zit nu in het hotel te ontbijten. Het is druk. Er staan allemaal oldtimers voor de deur. Dus het restaurant zit vol met autoliefhebbers. Het is zonnig weer en 10 graden. Ik ga vandaag ook nog een half dagje naar GT.

pistoleeke
29 september 2013, 19:53
Beste collega-ijsberen,

Ben van plan om nu dinsdag een eerste bezoekje aan GT te maken. Ben eerder al naar andere clubs geweest
( dolce vita, sixsens, ) maar aan de commentaren op het YF lijkt Gt toch op eenzame hoogte te staan.
Is dinsdag een goede dag om deze club te bezoeken en welke dames zijn echte aanraders (hou vooral van dames zonder remmingen) die dan ook op dinsdag aanwezig zijn. Is er op weekdagen rond een uur of vijf nog plaats op de gt parking?
Wordt je bij een eerste bezoek en dus als nieuw ijsbeer-gezicht door de dvp's anders benaderd en zoja hoe ga je daar het beste mee om.
Welke mede-beren zijn er dinsdag ook?
Alvast bedankt voor de info guys,

Pistoleeke

KevinK
29 september 2013, 20:26
Mannen die bordelen bezoeken zijn niet beter in bed, maar dvp's kunnen beter faken omdat ze het met zoveel verschillende mannen doen.

ketserr
29 september 2013, 21:36
Op verzoek van velen een verslagje van gister.

Wat doe ik als ik op zondagochtend wakker word na een dag GT? Niks, maar ik heb al wel de zenuwen voor de volgende dag GT. Gewoon een week wachten en wat sporten, werken dat is een stukje discipline die ik mezelf heb aangeleerd. Heel de week liep ik dus met een grijns van hier tot GT op me gezicht want ik wist waar ik gister weer zou zijn en het afwerklijstje zat ook al in me hoofd maar wat ik niet wist is dat ik in een
RING OF FIRE (http://www.youtube.com/watch?v=GpRFVEGNSoA) terecht zou komen.

Uiteraard werd ik weer veel te vroeg wakker waardoor je zou denken dat je het allemaal rustig aan ken doen maar uiteindelijk moest ik me toch nog haasten om het licht aan te doen dus onderweg weer lekker flink aan het gas gehangen en zo combineer je dus een hobby met een andere hobby.
De deur gaat voor me open en de theke die hier vandaag voor het laatst was stond met open armen klaar om me te knuffelen ondertussen lopen er een paar GT bunny's voorbij en ook tijdens het omkleden en douchen komen er een paar voorbij. Ik loop de barruimte in waar ik eerst een aantal GT bunny's moest beknuffelen, bij de bar aangekomen kon ik eindelijk me GT dagstart drankje, zwasse T, ophalen maar toen kwam Tatjana haar knuffel ophalen bij me.

Na de eerste slok stond ik met GT bunny Dorien te praten en zie GT ketsbunny Anna binnenkomen die ik al een paar maanden niet gezien had, ze staat automatisch per direct op me afwerklijstje waar er dan dus 4 op staan voor vandaag. De andere GT bunny liet ik gelijk voor wat ze was en ik had GT ketsbunny Anna in me armen, dit voelde uiteraard goed. We maken een praatje en uiteraard kon ze een sloesol halen maar eerst moest ik eten dus hierna ging het gebeuren.
Tijdens het eten hoefde ik niet alleen te zitten want er zaten een paar GT bunny's om me heen maar ondertussen zat ik te denken in welke volgorde ik me afwerklijstje zou gaan lopen afwerken. Toen ik uitgegeten was wist ik het nog niet precies. Ik loop een rondje en GT ketsbunny Larissa komt binnen waarvan ik wist wanneer ze terug zou zijn van vakantie dus ze staat ook op het afwerklijstje en bovenaan. Inmiddels is GT ketsbunny Rachel ook binnen die net als GT ketsbunny Mona ook op het afwerklijstje staat.

Ik besloot om met een Fanta en me Iphone in handen op GT ketsbunny Larissa te wachten, ze kwam de bar in en kwam bij me zitten. We hadden wat bij te praten, ze wilde eten dus dat combineerde we. Hierna weer terug de bar in wat natuurlijk betekende dat er ook een sloesol gehaald moest worden. Het was mijn eerste kamer voor haar ook en het werd kamer 1 dus dit zou je kennen zien als een teken dat het allemaal goed ga komen deze dag. Over de kamer zelf ken ik zeggen dat die 4 muren heeft, een bed en een raam. Over GT ketsbunny Larissa? Niet meer dan dat haar kwaliteiten zwaar onderschat worden.

Na het douchen wil ik naar de bar lopen kom ik GT ketsbunny Anna tegen die me omhelst en zegt; you cheat on me, you go with a other girl. Ik zeg; dat klopt maar net als jou heb ik haar al een tijd niet gezien en ik wil jou niet als eerste vandaag dus jij ben de volgende. Ik kreeg wat tijd om weer op krachten van haar en hierna de kamer op. Terwijl ik met haar in me armen sta komt nr.4 van het afwerklijstje binnen, GT ketsbunny Mona. Nu wist ik zeker dat ik het druk zou krijgen en dan heb ik het niet eens over de andere GT bunny's die kans maken.

Het loopt vol met bekenden maar ook GT barbunny Isa een voormalig GT ketsbunny. Ze komt naar me toe en vraagt me hoelang ik er al ben, ik zeg; ik heb het licht aangedaan en sindsdien wacht ik op jou. Hoe lang blijf je nog vraagt ze. Ik ga pas weg als jij ook wegga. Toen sloeg ze de armen om me heen en kreeg ik een knuffel. Ik ben er vroeger een keer mee geweest en zou dat nu zo weer doen. Toen ze later even bij GT ketsbunny Anna stond liep ik erheen en zei; Anna ga jij is ff gauw een sloesol halen dan maken we een trio.

Niet veel later lag ik dus met GT ketsbunny Anna op het bed van… kamer 1. Ik ging bijna denken dat dit mijn kamer vandaag zou zijn. Het heeft me een hoop tijd en moeite gekost om GT ketsbunny Anna zover te krijgen om met mij naar de kamer te gaan want ze was bang voor de ketszwans, uiteindelijk heb ik haar een half jaar geleden over die angst heen gekregen en sindsdien….. Ik ben blij dat ik toen zoveel tijd in haar gestoken heb want wat is dit toch een mooie GT ketsbunny zo zouden ze eigenlijk allemaal moeten zijn maar dat zou het wel eentonig maken. Ik heb al verteld over die kamer 4 muren, een bed en een raam. Over GT ketsbunny Anna? Het zegt genoeg als ik er ben en zij ook dat ze er dan zeker aan gaat. In de avond zat ik in de sauna en ze kwam samen met GT bunny Lola voorbij lopen ze zagen me, trokken de deur open en noemde me naam op een toon dat ik aan hun moest gehoorzamen. Naast mij zaten een stel paas eieren die dachten populair te zijn en te kennen doen. Ik zeg; ze hebben het tegen mij hoor. En stil waren ze, de bunny's gingen weer verder.

Nu was het tijd om weer bij te komen en voor vrienden die ook aanwezig waren. Hier had ik nu even alle tijd voor en ook om een overzicht van de dag te maken en dat was duidelijk het was een mooie dag en we waren het met elkaar eens dat het sinds een paar maanden weer zeer goed was met de line up. Ook het eten was weer goed zeker omdat het eigenlijk een soort oud hollands menu was en als je dat normaal eigenlijk nooit eet is het lekker.

Welke GT ketsbunny's en GT bunny's waren er onder andere allemaal?
Adelina, Agnieska, Alexa, Andrea, Amelia, Anja, Anna, Bea, Chayenne, Daisy, Dina, Dilan, Dorien, Deborah, Dunya, Elena, Elli, Emma, Flo, Fiona, Gulcan, Gia, Irina, Isabelle, Janine, Jayjay, Jenny, Juliette, Kira, Lara, Larissa, Leonie, Lola, Lovely, Liz, Luna, Lina, Lisa, Lolli, Marianna, Mara, Mercedes, Miranda, Milena, Mischa, Mona, Nestia, Nicole, Olga, Paula, Patrizia, Rachel, Raissa, Rebecca, Rima, Rosa, Sabina, Silla, Sabrina, Shiva, Sophie, Stefania, Tanja.

Inmiddels is het donker en de dj staat haar plaatjes aan elkaar te draaien wat voor mij geen meerwaarde heeft en wat mij betreft schaffen ze dat gelijk af, ik ben niet de enige die hierover denk want van vele GT bunny's hoor ik dat hun het ook liever niet willen. Wat ik hier in korte termijn aan ken doen is vluchten naar de kino, sauna of uiteraard een kamer wat ik dus ook doet.

Op een gegeven moment laat ik me gezicht weer zien bij de bar en er word weer een glas gevuld voor mij, ik loop weg en wie zie ik op een kruk zitten? Juist, GT ketsbunny Rachel. Zij staat ook op het afwerklijstje want ook haar heb ik een paar weken niet gehad terwijl ik er wel was. Het was 22uur dus nog druk en toch was er geen moment waarin ik dacht zal ik het nu wel doen? Ik stapte op haar af voor een praatje en stuurde haar op pad voor een sloesol. Wachttijden voor een sloesol? Wat is dat? Binnen 5 minuten was ze terug met een sloesol. Ik zeg; zo dat is snel. Ze lacht naar me en zegt; ja, er stonden er nog 9 op de lijst maar ik zei dat ik met jou ga dus kreeg ik gelijk een sloesol. Het werd kamer 6-3 met douche, bed en spiegels. Het was weer heerlijk met GT ketsbunny Rachel maar toen ik haar nam als een hondje keek ik in de spiegels en keek ik bij me eigen bruine anjer naar binnen! Ik heb gelijk het standje veranderd.

De teller telt nu 3 van de mooiste meisjes van de GT ketsbunnyrange dus blijft er nog 1 over en dat is GT ketsbunny Mona die ik in de laatste uurtjes ook nog tegenkwam en dat werd ook weer heerlijk wat ik van te voren al wist omdat ik er sinds ze er is al een keer of 10 mee geweest ben.

En toen was het ineens 2uur snachts en dan moet het licht weer uit. Ik rijd de parking af en kijk in me binnenspiegel en daar ben ik in blijven kijken tot ik thuis was, vanaf morgen kijk ik weer door de vooruit van de ketsmobiel want vanaf dan is het weer richting zaterdag, GT dag.

Megaboob
29 september 2013, 21:36
GT Donderdag 26-09-2013

Gewapend met een vrijkaart die ik van onze welwillende jury Badslippers :c014[1]:had verkregen betrad ik als vanouds GT in een stralend zonnetje om circa 18.30. Wederom relatief laat, omdat mijn werk nu eenmaal druk is, en ik in deze crisistijd mijn beste beentje voorzet om mijn werkgever tevreden te houden natuurlijk. Maar ik had me erop verheugd, en alle voortekenen waren goed. Acceptatie van de vrijkaart was probleemloos, zoals altijd, en ik werd vriendelijk begroet door de theke. In de kleedruimte liep ik al direct tegen een heel bataljon mede ijsberen aan, waaronder BBert, Seqoya en HP001. Gezelligheid troef dus! Ik kleedde me snel om, nam een douche, en was nog op tijd voor een hapje eten, aardappels, Hachee en wat salade. Prima eten, al prefereer ik op zonnige dagen de barbecue. Maar het is te begrijpen dat ze dat niet altijd doen, de dames, zouden er eens vetrolletjes van krijgen, en wellicht is het te eentonig voor ze. Maar voor mij past het perfect bij de clubbeleving.

Na het eten liep ik de tent uit, en omdat ik de grond voelde trillen, de aarde voelde donderen, en er bliksemschichten :sconf[1]: naar beneden sloegen, wist ik dat Thorcules, alias Ace2 :lostit: ook gearriveerd was. Hij stond een praatje te maken met neefje Seqoya, die het geluk had gehad om Artemis te bezoeken, en daar in geuren en kleuren over vertelde. Tja, ik wil ook daarheen, piepte ik, maar onze ®overheid pikt al mijn geld in via socialistische nivelleringsacties, en wat nu? Boekhouder Ace2 wist wellicht raad, en dat word hoog gewaardeerd door mij natuurlijk. Gemotiveerd door de gedachte dat mijn ijsberen vrienden me niet in de steek laten, en de geile praat over stripboeken van ace2 op dit forum, en de gedachte aan een paar lekkere ronde tieten met een lekker lijfje, zoals Lola, maakten me weer tot Megaboob, en aangezien Ace2 ook zijn rondjes netjes gedaan had, kon hij rapporteren dat Lola op haar gebruikelijk spot bij de Kino was gesignaleerd. Zoef, weg sprintte ik, want de hormonen stonden op springen, roadrunner was er niets bij, en ik verliet Ace2 en Seqoya zo snel dat ze rapporteerden dat ze alleen nog maar een stofwolkje zagen verdwijnen. Tja, dat is wat grote lekkere tieten voor me doen. Ik word snel, alert, en Megageil!

Gelukkig spotte ik Lola :tietjes: weer voor het eerst sinds haar lange vakantie, en ze zag er weer heerlijk uit. Heerlijk slank, schitterend lang zwart licht golvend haar tot haar kontje, die zalige ronde 550CC borsten verpakt in een pikant bikinitopje waar ze lekker uitpuilden. Mhhhh. Ik kon nog net het woord “schlussel” uitkramen, gelukkig kent Lola me, en begreep ze de boodschap, en was ze in een vloek en zucht terug met een sleutel. In een blokhutje haar lekker haar ding laten doen, het standaard programma van tongzoenen, borsten likken, PZC (en dat kan deze dame prima!), seks in cowgirl (heerlijk met die ronde borsten boven me bungelend, gewoon te lekker om waar te zijn!), en een ontlading via PZC in haar warme mondje, zodat we na een half uurtje weer helemaal tevreden naar buiten konden. Lola was een paar weekjes in Italië geweest, en klaagde een klein beetje over het gewicht van haar borsten, dat niet eenvoudig is om mee te torsen elke dag. Het is ook zo een frêle meid! Ik blijf het heerlijk vinden, maar snap dat het voor de dame in kwestie niet altijd een genot is. Groter zal ze ze dus wel niet meer laten maken helaas, maar ze zijn goed zoals ze zijn, mooie ronde pornovorm, zacht maar stevig, heerlijke grote tepels, die goed op mijn tong reageren altijd. En het is en blijft een prachtige meid om te zien. Een van optisch mooiste dames in GT (ook voor de niet grote borsten liefhebbers!).

Na deze vrijpartij weer een douche genomen, en even ontspannen het gesprek met een aantal mede-ijsberen gevoerd, waaronder Magic-G, die ook weer eens van de partij was. Traditiegetrouw even van de wellness gebruik gemaakt, alles prima in orde, schoon, en op temperatuur. Altijd prima in GT. Een leuk gesprekje met Theke Anja gehad in de eettent, waar ik nog een paar frietjes kon verkrijgen. Leuke dame deze Anja!
Aan de bar werd een ware porno show weggeven door een Poolse die ietwat in het glaasje gekeken had, en geil als boter was. Een echte striptease bij de bar, zichzelf vingeren, en kontje uitdagend omhoog. Ik spoorde BBert aan, die altijd wel in is voor een geile Poolse, maar in dit geval toch even opteerde er geen gebruik van e maken. Gemiste kans eigenlijk voor pornodier Bbert! :wand:

Lolly en Dorina probeerden me ook binnen te halen voor een kamergang, maar ik had andere plannen deze donderdag, en bedankte de dames vriendelijk :freu: doch trefzeker deze keer. Er was eigenlijk, na Lola, geen echt lekker grote borsten meisje meer aanwezig in GT, buiten Lea :smkiss:, die er wel weer zalig uitzag met haar kleine kontje en lekkere prammen, maar die toch nog steeds op het strafbankje zit vanwege haar prijsstelling. Eeuwig zonde, want ik had best zin in haar heerlijke lijfje. Op aanraden van Bbert ging ik het gesprek aan met een voor mij nieuwe dame, de Griekse Daisy, met recentelijk tot 350CC :luvlove: vergrote koplampen, die er appetijtelijk uitzagen voor deze boobman. Vriendelijk meisje, leuk gesprekje vooraf, en dus op naar de kamer, alwaar ze zich tot een echte GFE ontpopte.
Lekker tongzoenen, heerlijk mijn tepels likkend (en daar word ik ook echt heel geil van!) zakte ze af voor een natte pzc met gevoel. Ik riep haar nog even terug, want ik moest haar tepels eerst even verkennen met mijn tong, en dat vond ze gelukkig ook erg lekker. Zo lekker dat ze kreunde, en zodanig op me ging zitten, dat mijn stijf staande geslacht bijna naar binnen glipte bij haar. Dat was niet de bedoeling bij mij (en haar), dus iets voorzichtiger doorgezet, maar dit maakte me natuurlijk weer erg geil. Ik heb haar daarom laten pijpen tot het eind, wat ze prima kan, en ik kwam heerlijk klaar in haar warme mond. Nog even nagepraat, en ik kan alleen maar concluderen dat dit een leuke, lieve GFE :luvlove: meid is, en ik zal haar zeker weer eens boeken als ik in GT ben. Haar borsten mogen nog iets groter wat mij betreft, maar ze zijn lekker vol en zacht in ieder geval, en Daisy is er ook erg tevreden mee.

Omdat het al wat later was geworden weer even een praatje gemaakt met de nog aanwezige medeberen waaronder ook Jack42. Omdat de tijd doortikje opteerde HP001 nog op het laatste moment (12.30) voor een dame, en besloot ik naar huis te gaan, een avondje GT zat er weer op.
Er waren relatief weinig meisjes met echt grote borsten in GT, toch een gemis voor mij, en ik heb in het verleden betere line/ups gehad bij GT dan deze donderdag, maar er zijn altijd voldoende meiden, en er is altijd wel iemand die me aanspreekt. Ik had er gewoon wat eerder moeten zijn, dan had ik Nicole kunnen boeken, een vaste waarde voor me.

Ik miste Asia :engel: wel, ik had me enigszins verheugd op een hernieuwde sessie met haar, Anastacia was er niet, Gulcan niet, Milis, Emma, Leona, en nog een aantal van de welbekende boob/meisjes. Ik hoop dat er binnenkort weer een dame met een maatje G of H in GT komt, zoals ze er in het verleden ook wel eens waren. Ik moet anders toch maar weer eens mijn missiewerk bij de dames (vooral de Roemeense!) oppakken en borstvergrotingen aanprijzen. De Roemeense brigade blijft percentueel toch nog wat achter met echte Megaboobs helaas. Poolse en Duitse dames hebben hier toch de beste papieren mee tot nu toe.
Bij vertrek weer vriendelijk uitgezwaaid door de theke, en de parkingboys, en met een goed gevoel GT weer verlaten, om zeker weer terug te komen in de fickfabriek! :freu:

Megaboob:tietjes:

Beron
30 september 2013, 20:30
Sunday was very likely my final GT visit this year. (I don't like this club in winter when everybody is piling up in the bar)
Bad line-up (really bad), really bad sex (really really bad). Nothing more to say.

gignnl
30 september 2013, 21:10
Was er zondag ook en het aantal dames was idd wat minder als de 103! van vrijdag.Het was voor een zondag goed druk en op sommige momenten was het idd GayTee in de bar.
Kwalitatief was de line up goed,heb gekamerd met Mischa welke ik al vaak had gezien maar waar ik nog nooit mee was geweest.Sessie was super en heb weer een favo bij.
Tweede sessie was met de maagd en dat was zowat nog beter.
Tussendoor lekker bijgeklept met Bergm,zijne Eminentie,Nixx en Picasso en uitstekend gegeten.Ik had een topdag GT en zeker niet mijn laatste bezoek van 2013,zo zie je smaken en beleving verschillen!