PDA

Volledige versie bekijken : Judy (Braziliaanse) Vulkanstraße 17 - 19 Vulkanhaus Nieuwbouw, kamer 703



Hobbele
25 juni 2014, 17:52
https://www.ijsberenforum.com/img/vlaggen/brazil.gif





Judy (Braziliaanse)


Leeftijd
:
24 jaar
Taal
:
Duits (goed), Engels (goed)


Haarkleur
:
Zwart
Haarlengte
:
Lang


Lengte
:
1.65 m - 1.70 m
Postuur
:
Normaal


Tatoeage
:
Nee
Lichaamsdeel
:



Piercing
:
Nee
Lichaamsdeel
:



Cup-maat
:
D
Siliconen
:
Ja


Kleur ogen
:
Onbekend





Prijs
:
30 euro
Tijdsduur
:
25 minuten


Service
:
NMC, PMC, Deepthroat, Eierlecken, Massage


Extra info
:

Hobbele
25 juni 2014, 18:37
Tja, ik houd wel van dit soort donkere dames uit het land waar momenteel de wereldkampioenschappen voetbal plaatsvinden.
Ik heb een zwak voor hun prachtige vrouwelijke rondingen en ben vaak overrompeld door de waanzinnige goede service die deze Latina's leveren in dit beroep.
Vandaar ook dat ik binnen korte tijd al 2 keer een bezoek heb gebracht aan deze Brazilaanse schone die ook nog ééns voorzien is van een geweldig paar mooie donkere ogen en dito...naja.....ga zelf maar ééns kijken!
Het samenzijn met Judy is altijd weer een feest. Als zij uit de kleding gaat heb ik altijd eerst een moment van complete verstandsverbijstering:eek:. Wat een lichaam!!...:betrunken::tongue:ga ik met deze dame over enkele ogenblikken wilde ongeremde sex hebben? Jaaaa!!:smile2: Als je geluk hebt valt deze prachtige vrouw overdag ook soms te spotten in de stad...vooral als ze daar met zo'n strakke jeans loopt en wit topje....tja, dan gebeuren er wel ééns ongelukken op de drukke Duisburgse straten...:uuups_blau[1]:.Ja, mannen, ook als deze prachtige verschijning over de stoep huppelt is het verstandig je ogen op de weg te houden ter voorkoming van blikschade en een gekrenkt ego. Gewoon je vierwieler heel houden en even parkeren op de Vulkan dan kan een droom dus werkelijkheid worden. Een Braziliaanse droom!
Want, op de kamer kan Judy er wat van. Judy houd wel van een potje stevige sex. Judy is gewoon een rasechte Latina en die houden van langdurige wilde, harde en ongeremde sex. Tenminste dat is mijn ervaring. Wie komt voor het wat zachtere aai en streelwerk zal bij deze dame wat minder aan het juiste adres zijn. Wie houdt van echte porno en zich het liefst compleet in het zweet neukt:t1520: zit bij deze dame meer dan goed.
Haar pijpwerk behoort tot het beste wat je kunt krijgen in de pay6. Lekker diep met lange halen en ze maakt daarbij ook nog ééns van die lekkere slobbergeluiden:blow2:. Precies zoals ik het graag heb en voel. Wel met condoom alhoewel ze denk ik tegen een meerprijs ook wel PZC aanbiedt. Ben je daarin geïnteresseerd dan moet je haar maar even vragen of dat tot de mogelijkheden behoort.
Het neuken met haar vind ik het prettigst in alle standjes. Of ze je nu als een amazone berijdt, je haar van voren neemt met haar beentjes bungelend in de lucht of dat je haar lekker in doggy neemt tegen haar heerlijke volle bilpartij.....sex met haar is gewoon één groot genot! In ieder geval was het maar goed dat Judy ook op die warme dag vorige week haar ramen stevig had gesloten...naar aanleiding van het geschreeuw dat boven in kamer 708 plaatsvond zouden de mensen die buiten liepen kunnen hebben denken dat het daarboven in kamer 708 1-0 was geworden in de wedstrijd Nederland tegen Brazilie. De groene toren leek in ieder geval behoorlijk op haar grondvesten te schudden toen ik volledig bezweet het rubbertje volmaakte.:blob16:
Wat lekker is het toch dat de Vulkan de mogelijkheid biedt om met dit soort geweldige vrouwen te mogen sexen. Het is maar goed dat ik geen Judy thuis heb want ik zou geen morgen meer uitgerust op m'n werk verschijnen....
In ieder geval gaat ze mij weerzien. Ik geef haar dan ook: :5ster:
:wink2:

poefboy
4 juli 2014, 14:28
Ook ik heb gisteren Judy bezocht! Het bleef alleen bij (PZC) omdat ik erg moe was. Dat deed ze wel voortreffelijk moet ik zeggen. İk ben het er met Hobbele mee eens. Het is ook een uiterst vriendelijke dame die je echt op je gemak stelt en heeft ook gevoel voor humor. Het sowieso een aanrader.

Hooters_Hunter
21 september 2015, 07:15
Helemaal eens met bovenstaande reacties. Judy hoort voor mij bij de toppers op de vulkaan. Ze is erg vriendelijk en heeft een fantastisch lichaam, met all the right curves on all the right places. Haar borsten, D cup, hebben wat hulp van de dokter gehad maar voelen heerlijk zacht aan.

Ze zit nu op kamer 703. Een aanrader.

HH :tietjes: