PDA

Volledige versie bekijken : Ramona (Roemeense)



vrije jongen
21 juli 2014, 21:58
https://www.ijsberenforum.com/img/vlaggen/romania.gif




Ramona (Roemeense)
Leeftijd:20 jaarTaal:Engels (goed)
Haarkleur:BlondHaarlengte:Halflang
Lengte:1.60 m - 1.65 mPostuur:Normaal
Tatoeage:NeeLichaamsdeel:
Piercing:NeeLichaamsdeel:
Cup-maat:BSiliconen:Nee
Kleur ogen:BruinHerhalingsgevaar:https://www.ijsberenforum.com/img/michelj/paspoortgenerator/5sterren.jpg

Prijs: euroTijdsduur: minuten
Service:NMC, PZC, Tongzoenen
Extra info:Mooi, mooi, mooi.... en dan zo tongzoenen.

MiniME
21 juli 2014, 22:12
Scarlett Johanson looikalike, zeer lief, nog nieuw in het vak, maar heeft desondanks al goede zoenkwaliteiten. Helaas ook al profi trekjes bij klok kijken en afronden sessie........(zowel bij VJ als bij mij weken geleden)

vrije jongen
21 juli 2014, 22:13
Op enkele plaatsen wordt dit schattige blondje (1 maand in de job) als Scarlet Johanson look-a-like genoemd en dat weet ze zelf ook. Zelf heb ik niet zo veel met Scarlet, maar vindt dit moppie prachtig. Als je op zoek gaat naar Scarlet Johanson vind je haar overigens direct. Echt een ontzettend mooi koppie, met net zo mooie glimlach (en oogjes die ook meedoen). Als je haar op straat zou zien geloof je nooit dat ze in deze business zit. Het lijf voelt lekker met stevige a/b cupjes, maar ze zou de Globe-kledingmaten-test niet doorstaan... voor modelliefhebbers een ietwat breed kontje... maar toch beter dan Scarlet er uit ziet in de naaktscene laatst.

Een absolute aanrader voor de juiste ijsbeer. Pijpen is niet slecht, maar ook niet geweldig. Neuken is redelijk, maar haar cowgirl is ook niet speciaal sterk (in tegendeel), vingeren niet en een beetje met haar poesje spelen lijkt wel effect te hebben... maar dat wil ze dus liever niet.

Wat dan wel? Tongzoenen begint een beetje voorzichtig, maar is al snel geweldig... en ook zo lang en veel als je wilt. Af en toe even stoppen om te checken of het wel echt dat plaatje is, waarbij ze eventjes lief lacht en je maar weer verder gaat:luvlove:. Voor mij een heerlijke manier om de dag te beginnen, lekker rustig zoenen en knuffelen met een lief meisje. Knuffelseksen is overigens ook erg fijn met zo een tongzoen-happy meisje. Bij beide sessies lagen we achteraf even op bed en tongzoent ze je nog even zacht.... de pula stond direct weer paraat.

Misschien wel een beetje op de tijd letten, want daar was nog een klein meningsverschilletje over... daar was ze dan een middagje "boos" over, maar een paar dagen later was ze dat gelukkig vergeten en was het net zo leuk, misschien wel leuker.