PDA

Volledige versie bekijken : Katty (Roemeense)



Jester
12 september 2014, 07:43
https://www.ijsberenforum.com/img/vlaggen/romania.gif




Katty (Roemeense)
Leeftijd:23 jaarTaal:Duits (goed)
Haarkleur:RoodHaarlengte:Lang
Lengte:1.65 m - 1.70 mPostuur:Normaal
Tatoeage:JaLichaamsdeel:Nek
Piercing:JaLichaamsdeel:Navel
Cup-maat:ESiliconen:Nee
Kleur ogen:OnbekendHerhalingsgevaar:https://www.ijsberenforum.com/img/michelj/paspoortgenerator/4sterren.jpg

Prijs:50 euroTijdsduur:40 minuten
Service:NMC, PZC, Eierlecken, Tongzoenen, Zoenen, Beffen
Extra info:Ex-Oase

Jester
12 september 2014, 07:48
Gisteren kennisgemaakt met Katty. Een mooie goedlachse meid met een grote bos rood (geverfd) haar met extensions. Ze valt op door een paar enorme, naturelle borsten. Eerst rustig samen een peukje gerookt op het terras en toen naar de kamer. Een gesprek met haar was eenvoudig, maar je merkt dat ze de helft niet 'oppikt'. Gewoon door ouwehoeren en naar de kamer. Op de kamer geen haast en met name voor het verwennen van mijn lichaam werd ruim de tijd genomen en dat was prima. Het zoenen was beperkt. Het beffen begon ook zo, maar toen ze los kwam heb ik de andere Katty leren kennen. Ze heeft zich helemaal laten gaan. Kortom; leuke sessie. Bij het afrekenen was het EUR 50. De prijsstelling hier snap ik nog steeds niet, maar 'what the heck' . Zo'n sessie voor 50 eurietjes is prima!

MiniME
12 september 2014, 08:09
Bij het afrekenen was het EUR 50. De prijsstelling hier snap ik nog steeds niet, maar 'what the heck' . Zo'n sessie voor 50 eurietjes is prima!

Half uur stomende sex met pre-sales PZC op de bank heftig TZ en the workx is in LuLo gewoon Euro 50 voor 30 minuten (en 30 euro voor 20 minuten) dus wat is er onduidelijk aan? :cool:

(en FT / CIM = +20 euro, zoals je bij Jessy hebt gedaan)