PDA

Volledige versie bekijken : Krefeld, Seidenstrasse



wips7
16 oktober 2014, 13:52
Vorige week een bezoek gebracht aan een aantal dames die ik gevonden heb op sexdo.de. Prachtige jonge meiden, tot veel bereid haast te mooi om waar te zijn. Aangekomen blijken de dames te huizen op hun eigen etages, in diverse appartementen. Duidelijk te lezen in hun advertenties, maar het was mij niet opgevallen. Zodat ik binnenkwam op de begane grond bij Dani in een woonkamer-keuken-badkamer studio. Dani ziet er op de foto's super uit, Italiaans, maar in het echt is het wel iets minder. Ze is jong en lekker, dat wel, maar dan de grovere versie. Toch maar doen, we spraken een half uur af, 70 €, met de optie dat het een uur werd als alles me beviel. Het was een beetje het snelle afwerk- gedoe, dus dat ging het niet worden. Zo van: in het begin vol tongen, maar dat was na 3 minuten over. Daarna draaide ze steeds haar hoofd weg bij pogingen tot verder- tongen.

Daarna bleek mijn eigenlijke doel -Alina- een etage hoger te zitten. Daar ook nog geweest, Alina ziet er echt top uit, maar bij Alina moet je bijbetalen naarmate duidelijk wordt dat tongzoenen, etc niet inclusief is. Iedere extra optie is € 20,00. Voor mij werkt dat heel slecht.
Toch trekken haar looks me wellicht nog eens die kant op. Wat meer €€€ uittrekken en alles van te voren goed afspreken dan maar.

vrije jongen
16 oktober 2014, 22:01
Dit is geen saunaclub he... hoort bij wandelen in duitsland.

Big30
16 oktober 2014, 22:15
Done, zie ook:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?38856-EMA-21Jahre-Seidenstra%DFe-46-Krefeld&highlight=seidenstrasse
http://sexdo.de/club/44183/krefeld-47799-seidenstrasse-46-krefeld.html