PDA

Volledige versie bekijken : Naomi (Nigeriaanse)



Saruman
28 november 2006, 14:50
Haarkleur/-lengte : bruin, lang
Lengte dame : 1m70
Postuur/Cupmaat : slank C
Nationaliteit/Taal : Nigeria / Engels
Leeftijd : 25
Tatoeages/Piercings : /
Service: TZ, PZC, NMC
Voordelen: spontaan, humor, mooie borsten en billen
Nadelen: geen nadeel ervaren
Tijdsduur : 1 uur
Prijs : 75 EUR
Extra’s bij het bezoek: /

Saruman
28 november 2006, 14:55
In PHG, op weg van de bar naar de nachtbar, werd Saruman plots overvallen door een zwarte gedaante. In eerste instantie dacht Saruman dat hij werd aangevallen door Zwarte Piet, aangezien 2006 het jaar is waarin Saruman van een brave jongen is veranderd in een stoute jongen. Maar ik had ooit eens gehoord dat Zwarte Piet stoute kindertjes in een grote zak steekt, en dat gebeurde niet. Deze overvaller gebruikte een ander wapen, namelijk een lange roze tong die direct tot diep in mijn keel werd gestoken.

Verrast door zoveel verkeersaggressie, moest Saruman zich even loswrikken van zijn belager, en toen zag hij dat er een mooie Afrikaanse dame voor hem stond, gehuld in een felblauwe outfit. De dame, die nu ook even naar adem hapte, ging direct over tot de tweede aanvalsgolf, en dat was er een van het verbale type. In het Engels, maar ik vertaal even: `Hallo ik ben Naomi je mag Naomi Campbell zeggen en ik kom uit Nigeria ik had je daarstraks al gezien en je lijkt sprekend op een ex-vriendje van mij we bellen elkaar af en toe nog wel maar we neuken niet meer want het is mijn ex-vriendje maar toen ik jou zag moest ik direct weer aan mijn ex-vriendje denken en toen kreeg ik zin om jou te neuken heb jij daar ook zin in dan zal ik snel een sleutel gaan halen wacht je hier even op me?`

Saruman, totaal niet uit zijn lood geslagen na deze verbale tsunami, dacht gedurende korte tijd na over het meest geschikte antwoord en zei toen : `……………… (3 seconden stilte) ……………….. okay.`

Ongelooflijk toch hoe vrouwen veel meer woorden nodig hebben dan mannen on hetzelfde uit te drukken, niet?

Wat volgde was een uitstekende sessie op kamer 15 met de spiegels. Naomi vroeg of ik een uurtje bij haar wilde blijven want ze wilde een full sevice, ook van mij. Ze wilde ook klaarkomen omdat ik zoveel op haar ex-vriendje leek. Nou goed dan, dacht ik, just go with the flow. Na de eerste orale verkenningstocht gingen we er goed voor liggen en begon ik haar grotje te likken. Hiervan werd ze heel opgewonden, maar ze wilde neukend klaarkomen, dus moest er van positie gewisseld worden. Okee, Saruman volgde de nodige aanwijzingen van Naomi. Op die bepaalde manier moest ik haar klaarrijden.

Zo gezegd zo gedaan en na een bepaalde tijd klampte ze zich als een ziek vogeltje vast aan mijn lichaam. Gedurende 30 seconden werd Saruman omklemd met alle macht die in dat zwarte lijf van haar zat, en toen viel het me op dat er GEEN ENKEL GELUID hoorbaar was. Geen kreun, geen krijs, geen zucht, NIKS. Naomi bleef roerloos aan mij hangen, met ingehouden adem, om nadien met een grote zucht los te laten en terug op het bed te vallen.

Ik weet wel dat deze dames goede actrices zijn, maar ik geloof wel dat Naomi hier gewoon effe aan zichzelf gedacht heeft. Mocht een andere ijsbeer ooit met Naomi de kamer delen en ze komt gillend en krijsend klaar, dan denk ik dat dat fake zal zijn, en dat ik heel even met de echte Naomi heb kennis gemaakt.

Wat daarna volgde was de wederdienst die Naomi aan mij gaf, en die tot gevolg had dat ik na een uurtje de kamer met een big smile verliet. Laat ik het samenvatten met te zeggen dat de service uitstekend was.

In de loop van de dag werd ik uitvoerig voorgesteld aan haar vriendinnen, met wie we nog gezellig hebben gekletst en gelachen. Onder andere nog een Nigeriaanse schone (naam vergeten). Maar vermits Saruman met zijn laatste 4 ervaringen reeds 3 keer op het Afrikaanse continent toefde (overigens 1 keer goed en 2 keer uitstekend), hield hij de boot wat af. Ook Dominicaanse Esther viel me daarbij als zeer actieve verleidster op. Maar later op de middag zou Saruman richting Oost-Europa trekken, naar Roemenie welbepaald.

Samengevat, Naomi is een mooie Afrikaanse dame met een hoop spontaniteit en humor. Ze kan een mooi lichaam in de strijd werpen en als ze je mag dan laat ze zich ook gaan, en dat streelt uiteraard het ijsberenego.

Groeten van Saruman, die Afrika wel een mooi continent vindt, maar liever niet als Afrika-kenner op het journaal verschijnt

Flurkman
6 december 2006, 13:55
Naomi is niet voor iedereen weggelegd... Ik zag haar op een middag een hele tijd lang op de bank zitten, waarbij ze uiteindelijk één keer door iemand werd aangesproken. Om een of andere reden bleef ze erg gereserveerd en afwijzend, en haar "belager" droop al snel af... Het was nochtans een slanke, sportief uitziende dertiger, dus wat dààr mis mee was weet ik ook niet...

Later op de avond ging ik met een appeltje in haar buurt zitten, en gebaarde dat ze gerust eens mocht bijten... De rol van Adam en Eva leek ons wel op het lijf geschreven en het ijs was dadelijk gebroken.

Naomi is inderdaad een knappe en erg lekkere meid waarmee het lekker fruit eten is. Haar pruimpje geurde erg zoet en smaakte snel naar meer... Het is een uiterst gewillige meid die volop en intens meeflurkt. Zodra ze lekker opgewarmd is gaan de remmen los, en hoef je niet met zachtaardig naaien af te komen. Ze laat zich graag met hevige stoten diep in de matras zinken en veert dan bereidwillig mee op. Heel lekkere en aangename exotische meid die ik met plezier een tweede keer zal te grazen nemen...

Azrael
11 december 2006, 09:50
;) Deze dame is zeer actief in haar jacht op ijsberen. Ze heeft de hele avond geprobeerd om mij te laten zeggen dat ze de sleutel moest halen. Misschien de volgende keer maar weer eens een keertje met haar meegaan.

Willem2
11 december 2006, 11:58
;) Deze dame is zeer actief in haar jacht op ijsberen. Ze heeft de hele avond geprobeerd om mij te laten zeggen dat ze de sleutel moest halen. Misschien de volgende keer maar weer eens een keertje met haar meegaan.

Ja deze dame houdt wel van een jaagpartijtje. Is ook wel logisch..............

Willem2 :wink:

infas
2 mei 2008, 17:14
Als derde dame en afsluiter voor het grote casinofeest koos ik voor deze dame.
Ik had haar al een paar keer opgemerkt maar was er nog niet mee op de kamer.
Toen ik haar aansprak klikte het wel want ze begon snel te zoenen.
Er was rond 23.00 een ruime wachttijd voor een sleutel maar dat hebben we aangenaam kunnen overbruggen.
Ze vertelde dat ze niet met iedereen naar de kamer gaat en dat zou kunnen kloppen als je de vorige recensie's leest.
Ze had wat gedronken en echt wel zin in sex.
Niets was haar teveel, ze besteede uitgebreid aandacht aan het orale gedeelte en gaf ook een aangename lotuskus:moon:
Ze deed goed mee met het neukgedeelte en als afsluiter mocht ik nog eens in haar mondje komen:rubbel:
Zij verslikte haar echter niet meer zoals emmy een paar uur eerder, wat wil je, na 6 keer klaarkomen was het beste kruid verschoten:wink:
Wat willem deed opmerken, "je hebt je weer geamuseerd zie ik...."

liefhebber
12 augustus 2008, 00:03
Naomi werkt alweer en tijdje in Acapulco....

Prettig uurtje met haar in de orient-kamer doorgebracht waarbij ze ZEER servicegericht was (geen gejaag, geen klokkijken, TOP!).
In het begin voorzichtig zoenen maar na de juiste snaar geraakt te hebben ging ze er helemaal voor!
Nog nooit een dame meegemaakt die ZOLANG haar adem in kon houden tijdens het zoenen.... "gelukkig" ben ik een beetje astmatisch aangelegd en kan ik behoorlijk lang zonder zuurstof dus het duurde effe voordat ik blauw werd.....

Ze heeft ergens een vacuumpompje verstopt waarmee ze zich aan je vastzuigt....

GRTZ, Liefhebber

Willem2
13 augustus 2008, 02:05
Ze staat wel op de lijst van de PHG voor komende week ;)

NiPi
16 maart 2009, 16:19
Bij mijn 3 laatste bezoeken aan PHG werd ik door Naomi ook gebombardeerd tot haar "boyfriend". "Boyfriend van de dag" zal het wel zijn zekers? ;)

Niet dat ik te klagen heb, de uren die ik met Naomi op de kamer heb doorgebracht behoren tot de beste uit mijn wandel-geschiedenis. Naomi is een echt sexbeest, dat is het minste wat je kan zeggen. Gewoonweg heter dan de zon!!! :eek: Ze is heel erg op zichzelf gericht en wil niets liever dan zelf zoveel mogelijk klaarkomen. "Altijd één keer méér dan jij", zegt ze al lachend. Voor mij komt dit wel goed uit, want ik vind het wel geil zicht, een meisje dat in mijn bekje klaarkomt!
En ze wil niets liever dan gebeft worden. Hoe dichter ze bij haar hoogtepunt komt, hoe wilder dat ze wordt. Ze neemt dan met beide handen mijn achterhoofd vast en duwt mijn bek zo diep mogelijk in haar poes. De laatste keer dacht ik echt dat ze mij ging versmachtten. :eek:
Ook bij het neuken zorgt ze er altijd voor dat ze zelf ook kan komen. Als ik dan boven op haar lig, wil ze haar benen kunnen sluiten zodat ze mijn wortel helemaal kan omklemmen. Met haar beide handen pak ze dan mijn billen vast om zo zelf het tempo te kunnen bepalen. Binnen de korste keren komt ze dan stomend klaar en duwt ze mij direct van haar af. Dan wil ze enkele minuten met rust gelaten worden om wat op adem te komen. Ze weet zelf ook wel dat ze wat aan sex verslaafd is. Ze zegt dat daarom in Nigeria de meeste meisjes besneden worden. Gelukkig is dat met haar niet gebeurd, wat dat zou toch wel zonde zijn van zo'n natuurtalent. Ze weet mij nadien altijd wel te bedanken met een mega pijpbeurt, waar maar geen eind aan lijkt te komen. Ze neemt hem dan helemaal full deep troat alsof haar leven er van afhangt en zuigt mijn ballen bijna uit mn zak.