PDA

Volledige versie bekijken : Spermagames Wulfrath



lp69
9 maart 2015, 00:52
Afgelopen februari 2015 weer eens deze groep spermageile meiden verwend na getest naar binnen te zijn gegaan. Er waren er zes professionele en 2 stellen. Van de zes profs deden het er twee met condoom, dat is niet echt spermagames:angryfire:. En dan 3 kwartier neuken met 3 stuks en daarna de volgende sessie met de drie andere, weer een met condoom.:angst: Dat schiet niet echt op. Ik heb er betere sessies meegemaakt met een stuk of 10 meiden daar, allemaal druipend van het het zaad.:freu: Daar komen we ook voor. Drinken, allemaal alcoholvrij werd vlot geschonken en het eten was zonder meer oke.:biggrin:

Gelukkig waren er nog twee stellen die niet doorlopend meededen, maar als ze wel meededen, bogen de mannen zich er wel op.:lostit: Een lekker wijf met een chagrijnig kijkende vent, die na elk zaaddumping eerst de kut van zijn wijf wilde leegslurpen, tja, is zijn wijf uiteraard. Maar goed, we komen om spermakutjes te neuken, niet voor de leeggeslurpte kutjes:smile2:. Hij pakt haar anaal en er mochten een kerels aan de voorkant naar binnen, zaad dumpen was er niet bij, duurde maar kort. Als je die vent weg denkt, is het een lekker wijf wat je volpompen kunt. :asshole: Mijn tip voor hem, breng haar om twee uur en haal haar in de avond weer op, heeft ze ook een leuke avond en zit ze goed vol wat je leeg kunt slurpen. :luvlove:

Het andere stel was zeker meer meer dan volslank, maar de dikke vrouw liet zich gewillig vollopen.:betrunken: Ondanks dat ik de voorkeur heb voor slank tot mager, heb ik mijn pik erin gestoken. Nog nooit zo'n dikke geneukt, proberen. Wat een kleine kut had die dikke sloerie.:bibber_2: Keek tegen haar eigen vent aan terwijl ze zich vol liet lopen. Kijk, dat zijn toch de betere snollen, lekker onderdanig:freu:. Grote tieten deinden op en neer terwijl die dikke vrouw zich door liet neuken. Voor mij weer iets nieuws, dik, groot, en toch een kleine spermakut. Heerlijk mij leeg op laten lopen. De volgende kroop er gelijk weer op. :lostit:

Zo hoort het, spermagames, op zich goed geregeld, testen vooraf. Maar voor €120 wil je toch wat meer meiden zonder condoom. Was een leuke middag, maar twee meiden meer, dan had het lekker leeggelopen, hoorde ik ook van de anderen.:gruebel: Oh, voor de Nederlandse IJsberen, er staan voldoende kentekens uit ons land. Ga er gerust eens kijken. In ons land hebben ze die party nog niet. Mocht het wel zo zijn, stuur mij een intern bericht. :)

BSesamstraat
9 maart 2015, 08:46
Vind dit toch echt bizar, iedereen weet dat ik wel van extreem porno houd qua gaggen en cumshots enz.. maar je letterlijk bloot geven aan alle ziektes die je maar kan denken.. brrr nee... Tuurlijk word er getest.. Maar tuurlijk is er een grote kans. Maar ieder voor zich. Ik kan alleen een voorbeeld noemen van me zelf van 4 jaar geleden. Toen wist ik 100 % dat ik een soa had en wat kwam er uit de test? helemaal goed jonge man... je heb niks. Tot dat ik 2 weken daarna weer kwam omdat de klachten steeds erger werden. Uitkomst test? Jongeman hier 2 pillen en 2 weken geen sex.. je hebt een soa..

Even alleen om een spiegel voor te houden indien nodig.. en nee ik ben niet heilig maar wel altijd met condoom nmc

lp69
26 mei 2015, 21:03
Weer naar Wulfrath, dit keer met €20 korting want men doet filmopname van 13.00 tot 14.30 want op de site staat: Erhalte 20 Euro Rabatt...und nehme vorher an den Filmdreh mit Arinna Cum teil. Dieser findet von 13:00 - 14:30 statt. Natürlich bleibt Sie auch auf der anschliessenden Party wo nicht gefilmt wird.

Ik kom om 13.25 uur binnen en moet toch €120 betalen, geen praten aan met de bitch, filmen is tot 13.30 uur, dat staat ook zo op de site zegt ze. Ik ei dat dit niet correct was. Dus maar betaald, tot mijn verbazing zijn ze gewoon tot 14.30 uur aan het filmen. De bitch, blijkt de eigenaresse te zijn. Ik voel mij belazerd.

Nog een stukje tekst van de site: Heute mit den 7-9 geilen Girls: + weitere und Paare(bei der letzten Veranstaltung waren es zusätzlich !!! 8 aktive Paare!!!...das heißt 14 Girls Girls insgesamt ) ook weer een leugen, er waren 6 ingehuurde dames, laatste keer waren er 3 stellen. Deze keer 2 stellen. Waarom noem ik dit? Wees gewoon eerlijk, maak het niet mooier dan het in werkelijkheid is. Het is op zich een goed geregelde party, actieve dames, redelijk eten, maar hou je wel aan de afspraken.

Aan het eind nog een keer mijn ongenoegen kenbaar gemaakt dat ze de afspraken niet nakomen, ze halen hun schouders op, de buit was toch al binnen. Neem aantallen met een korrel zout. Pas op met filmen, er worden geen gezichten gefilmd volgens de site. Ook daar is men slordig in zag ik in de opnames, vele gezichten op het scherm gezien.