PDA

Volledige versie bekijken : WEC doet grid girls in de ban: "Is niet meer van deze tijd"



Toulouse-Lautrec
3 april 2015, 17:25
http://adn.gpupdate.net/news/262822.jpg

Vanaf het komende World Endurance Championship-seizoen (WEC) zul je geen schaars geklede dames meer tegenkomen op de startgrid. Dat heeft de organisatie van het WEC vrijdag bekendgemaakt bij de start van het raceweekend Op Silverstone.

Het bestuur van het WEC vindt grid girls niet meer van deze tijd: "Op Silverstone zal je dit weekend geen dames meer aantreffen", zei voorzitter Gerard Neveu volgens persbureau Reuters. "Ik vind dat iets van vroeger. De positie van de vrouwen is tegenwoordig net iets anders."

Toyota-coureur Anthony Davidson valt de Fransman bij: "Ik heb hier ook over gesproken met mijn vrouw en beide zijn we het er mee eens dat het een beetje achterhaald is. Grid girls zijn een 'old school'", aldus de voormalig Formule 1-coureur. "De wereld verandert. De racerij kan in dat opzicht niet achterblijven. Ik denk dat het een goede beslissing is om dat aspect uit het WEC te halen. Ik vind het ook wat seksistisch."

Bron: GPupdate (http://www.gpupdate.net/nl/autosport-nieuws/323950/wec-doet-grid-girls-in-de-ban-is-niet-meer-van-deze-tijd/)

Jan_Wandelaar
3 april 2015, 18:35
Fossiele brandstoffen verkwisten en CO2 uitstoten is sowieso niet meer van deze tijd. Schaars geklede vrouwen passen daar dus prima bij. Autoracen is immers per uitstek een sport voor mensen die deze tijd een beetje truttig, feministisch en uber-emotioneel vinden. Bier, tieten en rokend rubber: de heilige drie-eenheid!!!!!

J.W.

facial
3 april 2015, 22:01
toch jammer dat ze er mee gaan stoppen

Toulouse-Lautrec
3 april 2015, 22:58
toch jammer dat ze er mee gaan stoppen

Waarom zou dat dan jammer zijn ?

Piet Plezier
4 april 2015, 05:14
http://www.zwartecross.nl
hier zie je ook schaars geklede dames