PDA

Volledige versie bekijken : Qatar pak5 Duitse journalisten aan



deket
5 mei 2015, 00:10
Journalisten van de openbare omroep ARD zijn tijdens opnames van een documentaire over de controversiële organisatie van het wk voetbal in Qatar. Opgepakt. De ploeg werd gearresteerd toen ze interviews aan het afnemen waren bij arbeiders die bouwen aan nieuwe voetbalstadions, al hun beeldmateriaal werd vernietigd.
in de documentaire werd nieuw bewijs aangereikt waarbij moet blijken dat er geld verduisterd is bij het toekennen van hrt wk in Qatar.

Goedemorgenallemaal
5 mei 2015, 08:54
knappe journalisten, willen onderzoeken wat iedereen al weet...

deket
5 mei 2015, 14:32
De essentie is niet het weten, dat is indeed bekend, maar de bewijzen verzamelen
Velen van de FIFA zijn hier met miljoenen omgekocht. Een wk organiseren in Qatar is even overbodig dan een frigo verkopen aan de Noordpool.
Niet alleen de klimatologische omstandigheden, maar ook een gebrek aan voetbalgeschiedenis in dzt artificieel, kunstmatig land.
En hun nationaal elftal schat ik even slecht als het huidige Nederlandse team

Snor
5 mei 2015, 17:02
Beeldmateriaal vernietigd?
Even tussendoor ergens op 'n cloud zetten misschien?

sofaking
5 mei 2015, 21:02
Om even terug te koppelen naar de prostitutie actualiteit. Al die bouwwerven in Qatar, Dubai enz... werken met Aziaten die er eigenlijk als slaaf behandeld worden. De werk en veiligheidsomstandigheden zijn deplorabel, en op één dodelijk werkongeval meer of minder wordt niet gekeken.

Dat is algemeen geweten. Waarom zou men het voorstel dat een prostitutieklant strafbaar is als hij weet dat "zijn" DVP slachtoffer is van mensenhandel of gewongen wordt dan niet uitbreiden tot voetbalsupporters die een ticket kopen voor het WK ? Daar wordt ook veel bloedgeld verdiend door uitbuiters zonder scrupule.

In Brazilië was het trouwens net zo. Waarom zou men de prostitutieklant wel aanpakken en de voetbalsupporter niet voor gelijkaardige daden, hmmmm ?

deket
6 mei 2015, 11:50
Met deze redenering kan je ook gestraft worden indien je kleding gaat kopen, nl, kinderarbeid en mensenhandel. En heus niet alleen de goedkope Zeeman en Wibra hoor, ook de duurdere merken bezondigen hieraan