PDA

Volledige versie bekijken : Beste recensie van de maand Juli 2015 (jury sofaking)



KanariePiet
1 juli 2015, 07:18
Tijd om de laatste 2 winnaars van deze maand bekend te maken!

De in de 3de periode meest genomineerde en gethankte recensies zijn:

PietjePik in zijn eigen hoekkie over zijn verhouding met een ex DVP met 33 punten: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?37474-PietjePik-zijn-hoekkie!&p=436031#post436031

Graagneuker over zijn eerste bezoek aan PCB met 29 punten: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=435814#post435814

Marcus69 met een zeer informatief verslag over Babylon met 25 punten: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=435851#post435851

Ik heb genoten van alle drie de verhalen, maar er kan er maar eentje winnen en dat is: Marcus69! Hopelijk stimuleert deze 'erkenning' hem om ons in de toekomst te blijven verblijden met leuke, informatieve verhalen!


De 2de, willekeurig door mij toegewezen vrijkaart gaat naar een schrijver wiens verhalen ik al jaren graag lees, zo ook zijn laatste recensie over een bezoek aan YY, gekruid met maar liefst 5:eek: kamergangen: proficiat Sofaking! https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=435414#post435414


Voilà. Bij deze zit het er voor mij op en draag ik de fakkel over aan een veel bekwamere jury;): SOFAKING!

Veel succes er mee!:cool:

Big30
1 juli 2015, 16:07
Om te beginnen dank aan de jury die ondanks andere verplichtingen zijn taak glansvol heeft ingevuld. Uiteraard proficiat aan alle prijswinnaars in het bijzonder SofaKing die zo hoop ik deze maand jury vz wil zijn.

sofaking
1 juli 2015, 16:14
Beste Kanariepiet, hartelijk bedankt voor de vrijkaart en de eer om in jouw voetsporen te mogen treden. Ik zal mijn best doen om het vertrouwen niet te beschamen.

Ook "Vielen Dank" aan de beren die dit via hun nominaties mogelijk gemaakt hebben. En last but not least natuurlijk een danku voor alle forummers die via recensies en nominaties het BRVDM topic levend en levendig houden, en voor het IJBF bestuur dat de laborieuze taak heeft om de logistiek en de prijzenpot te beheren.

Als het juli topic opengaat zal er nog een uitleg kome hoe ik denk de nominaties tegen elkaar af te wegen om de volgende prijswinnaars te bepalen.

Mercikes :wink2:

sofaking
1 juli 2015, 16:29
Ik zie geen thanks knop in de eerste posts van deze draad. In andere topics zie ik hem wel nog.

Willem2
1 juli 2015, 17:08
Kaqn het zijn dat je aan je maximum zit per 24uur ?

sofaking
1 juli 2015, 17:11
Ik mag 6 vrijkaarten verdelen deze maand. 2 over de periode 1-10 juli, 2 over de periode 11-20 juli en nog eens 2 voor de laatste 11 dagen.

Er zal maximaal 1 vrijkaart gegeven worden per beer.

De volgende jury wordt uit één van de zes winnaars geselecteerd. (Jurering is natuurlijk niet verplicht, maar hopelijk is er minstens 1 ven de 6 die het wel wil doen.) :behead:

sofaking
1 juli 2015, 17:13
Kaqn het zijn dat je aan je maximum zit per 24uur ?

Blijkbaar niet want op bovenstaande zat de knop er wel.
Alleen op de top-post en die van Badslippers eronder ontbreekt 'ie.

Willem2
1 juli 2015, 17:17
Blijkbaar niet want op bovenstaande zat de knop er wel.
Alleen op de top-post en die van Badslippers eronder ontbreekt 'ie.

Ik zie het..... dat kan komen omdat het oudere berichten zijn nog voor de invoering van bedankjes ....

Big30
1 juli 2015, 17:20
Posts mogen niet ouder dan ik meen 1 jaar zijn om thxs te kunnen geven. Eerste post in dit topic was nog voordat we thxs überhaupt hebben ingeschakeld. Vandaar ;).

sofaking
1 juli 2015, 17:21
Weeral een raadsel opgelost. :)

sofaking
1 juli 2015, 18:02
Hieronder wat uitleg over de jurering deze maand.

Voor de keuze van beste recensie zal ik een persoonlijke beoordeling hanteren, gebaseerd op de inhoud van de genomineerde recensie en het enthousiasme waarmee de nominator mij zal overtuigen dat dit dé rec van de maand is. Geen al te strak boekhoudings-of-puntensysteem dus. Hieronder wat vuistregels.


:blume:

"Thanks" van genomineerde boodschappen leggen dit keer géén gewicht in de schaal. Ik geef en ontvang heel graag thanks, maar ik vind het geen geschikte maat om een oordeel te vellen over de "beste" of "minder goede" recensies. Thanks worden gegeven voor allerlei redenen, bijv. omdat men bevriend is of zelf een thanks ontvangen heeft. Thanks lijken mij in veel gevallen persoonsgebonden geworden. Sommige beren ontvangen sowieso automatisch een losse twintig thanks voor alles wat ze schrijven. Thanks vind ik daarom geen vergelijkingsmaat voor de inhoud van postings van verschillende auteurs.


:znaika[1]:

Het aantal nominaties legt wel een gewicht in de schaal, maar het gewicht dat een bepaalde nominatie heeft zal afhangen van de (korte ?) uitleg waarom ze nominerenswaardig is. Het moet minstens duidelijk zijn dat de nomineerder de rec. gelezen heeft, dus daarom vind ik een korte motivering nodig. Hoe overtuigender en leuker die motivering is in mijn ogen, hoe meer kans de genomineerde heeft om op de shortlist van de "beste" recs. van de maand te belanden. (Je kan dit zien als een subjectief puntensysteem. Eén goed gemotiveerde nomi is evenwaardig aan meerdere niet-gemotiveerde entries.)
Jullie mogen gerust de klassieke "+1" nomi's zonder verdere uitleg blijven posten, maar dat zie ik dan louter als steun of appreciatie voor de genomineerde, en het zal weinig of geen vooruitgang brengen in de "stand" van de rec, aangezien ik niet kan oordelen of de nomineerder hem wel gelezen heeft of niet.


:tietjes:

Ik ga deze maand proberen inhoud te laten primeren over vorm. De meeste nomi's gaan traditiegetrouw naar de clubsfeerschilderijtjes, hetgeen begrijpelijk is omwille van de inspanning die er gevraagd wordt van zowel schrijver als lezer voor deze (soms omvangrijke) journaals. De sfeerbeelden zijn echter heel ephemeer. Ik denk dat weinigen nog zullen teruggaan om te lezen hoe het in GT was op 8 augustus 2013. De beoordelingen van de dames blijven echter jarenlang nuttig en actueel. Daarom wil ik iedereen aanmoedigen om ook goed uitgewerkte damesrecs te nomineren zodat schrijvers op hun beurt misschien wat meer tijd willen besteden aan paspoorten en kamerbelevenissen. Niet iedereen is een begenadigd schrijver -- ik ben goed geplaatst om het te weten -- maar als je duidelijk kan uitleggen waarom een sessie top of flop of middenmoot was voor jou, dan maak je zeker kans op een prijs.

Lange rapporten over dagbezoeken zonder veel nieuwe clubinfo kunnen natuurlijk nog steeds meedingen, en via fijne humor en creatieve spitsvondigheden vast ook wel een prijs winnen, maar ik zal me steeds de vraag stellen -- zoals de Faceless ones elke dag vroegen aan Arya Stark -- "Welke 3 dingen weet ik nu die ik gisteren nog niet wist".

Om af te sluiten : ik zal af en toe misschien zelf ook wel iets nomineren dat ik echt goed vind, maar die entries dienen alleen maar om de aandacht te vestigen op een rec. bij de forummers zodat anderen het hopelijk ook goed genoeg zullen vinden om mee te nomineren. Mijn eigen bijdragen tellen niet mee voor de "ranking".


Te lang gezeverd, let loose the juli nominaties


https://www.youtube.com/watch?v=2sEqF9URq6Q

Big30
1 juli 2015, 18:06
Nacer, want en Duits en een informatief verslag over een club Great Palace die wel wat meer aandacht verdient.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?996-Great-Palace-Castrop-Rauxel-Algemeen&p=436276#post436276

sofaking
2 juli 2015, 13:23
Voorlopig nog weinig animo. Hier een suggestie van mezelf. (Maar, aangezien ik moeilijk een waarde kan toekennen aan mijn eigen suggesties telt deze entrée niet mee voor de ranking van de rec. Hopelijk plaatsen andere beren die van de rec. genoten hebben hun reden waarom dit de beste recensie zou kunnnen zijn.)

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Polen-Tsjechi%EB&p=436327#post436327

Een trip langs een aantal Poolse clubs door MichelJ en co. Qua inhoud denk ik een must-read voor ieder die zelf voor de eerste keer zoiets onderneemt. Ik zou niet weten wat me te wachten staat bij zo'n trip en vond het relaas wel verassend. Ik had me Poolse clubs voorgestld als plaatsen vol met adembenemende schoonheden. Niet dus, heel aards allemaal. Namen, adressen en prijzen worden meegegeven. Nuttige data.
Qua vorm, kort en krachtige beschrijvingen, uitstekende zelfspot. De tekst in zijn geheel is niet te lang of te kort en mooi ingedeeld met wat illustraties om het blok tekst te breken. Ik kijk uit naar het vervolg.

seksenfun
2 juli 2015, 20:19
Tony M en Scrotum beide voor hun VM-recensie :smoke:.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=436429#post436429
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=436417#post436417

Jimbo1
2 juli 2015, 21:04
Nomi voor de avonturen van MichelJ in Polen en Tsjechie. Leest weg als een spannend jongensboek. Wellicht iets voor een volgend Kuifje verhaal...

Megaboob
2 juli 2015, 21:14
Deze nomineer ik graag mee! Ik zou zelf ook wel eens die kant op willen!

megaboob


Nomi voor de avonturen van MichelJ in Polen en Tsjechie. Leest weg als een spannend jongensboek. Wellicht iets voor een volgend Kuifje verhaal...

Badslippers
2 juli 2015, 21:35
MichelJ heeft weer eens gedaan wat hij goed kan. Een overzichtelijk verhaal schrijven met droge humor, relativeringsvermogen, makkelijk lezend en hier en daar wat erotische uitspattingen. Samen met De Laef en Wilcootje op stap in "Polen" en "Tjechië". Dat ze niet alleen ordinaire hoerenlopers zijn maar ook gewone stervelingen met gevoel in hun sodemieter bewijst het stukje over hun bezoek aan "Auschwitz". Dat maakte indruk waardoor het hoerenlopen voor die dag volstrekt niet relevant was en daarom ook niet aan bod kwam. Daarom nomineer ik dat stuk over hun reisavonturen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436463#post436463

Megaboob
2 juli 2015, 23:31
Ik lees dit soort verhalen ook graag, en nomineer michelj dan ook graag mee.

Megaboob


MichelJ heeft weer eens gedaan wat hij goed kan. Een overzichtelijk verhaal schrijven met droge humor, relativeringsvermogen, makkelijk lezend en hier en daar wat erotische uitspattingen. Samen met De Laef en Wilcootje op stap in "Polen" en "Tjechië". Dat ze niet alleen ordinaire hoerenlopers zijn maar ook gewone stervelingen met gevoel in hun sodemieter bewijst het stukje over hun bezoek aan "Auschwitz". Dat maakte indruk waardoor het hoerenlopen voor die dag volstrekt niet relevant was en daarom ook niet aan bod kwam. Daarom nomineer ik dat stuk over hun reisavonturen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436463#post436463

Tjeppah
3 juli 2015, 06:04
MichelJ heeft weer eens gedaan wat hij goed kan. Een overzichtelijk verhaal schrijven met droge humor, relativeringsvermogen, makkelijk lezend en hier en daar wat erotische uitspattingen. Samen met De Laef en Wilcootje op stap in "Polen" en "Tjechië". Dat ze niet alleen ordinaire hoerenlopers zijn maar ook gewone stervelingen met gevoel in hun sodemieter bewijst het stukje over hun bezoek aan "Auschwitz". Dat maakte indruk waardoor het hoerenlopen voor die dag volstrekt niet relevant was en daarom ook niet aan bod kwam. Daarom nomineer ik dat stuk over hun reisavonturen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436463#post436463
Ik nomineer MichelJ ook voor z'n uitgebreid verslag door Polen en Tsjechie.
Nominatie +1

rob45
3 juli 2015, 06:49
MichelJ heeft weer eens gedaan wat hij goed kan. Een overzichtelijk verhaal schrijven met droge humor, relativeringsvermogen, makkelijk lezend en hier en daar wat erotische uitspattingen. Samen met De Laef en Wilcootje op stap in "Polen" en "Tjechië". Dat ze niet alleen ordinaire hoerenlopers zijn maar ook gewone stervelingen met gevoel in hun sodemieter bewijst het stukje over hun bezoek aan "Auschwitz". Dat maakte indruk waardoor het hoerenlopen voor die dag volstrekt niet relevant was en daarom ook niet aan bod kwam. Daarom nomineer ik dat stuk over hun reisavonturen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436463#post436463

Ik nomineer MJ in Polen en Tjechie ook mee ! Goed uitgebreid overzichtelijk verhaal in delen met onverwachte gebeurtenissen

Ricardo Banana
3 juli 2015, 08:15
MichelJ heeft weer eens gedaan wat hij goed kan. Een overzichtelijk verhaal schrijven met droge humor, relativeringsvermogen, makkelijk lezend en hier en daar wat erotische uitspattingen. Samen met De Laef en Wilcootje op stap in "Polen" en "Tjechië". Dat ze niet alleen ordinaire hoerenlopers zijn maar ook gewone stervelingen met gevoel in hun sodemieter bewijst het stukje over hun bezoek aan "Auschwitz". Dat maakte indruk waardoor het hoerenlopen voor die dag volstrekt niet relevant was en daarom ook niet aan bod kwam. Daarom nomineer ik dat stuk over hun reisavonturen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436463#post436463

+1

Davedv
3 juli 2015, 08:20
MichelJ heeft weer eens gedaan wat hij goed kan. Een overzichtelijk verhaal schrijven met droge humor, relativeringsvermogen, makkelijk lezend en hier en daar wat erotische uitspattingen. Samen met De Laef en Wilcootje op stap in "Polen" en "Tjechië". Dat ze niet alleen ordinaire hoerenlopers zijn maar ook gewone stervelingen met gevoel in hun sodemieter bewijst het stukje over hun bezoek aan "Auschwitz". Dat maakte indruk waardoor het hoerenlopen voor die dag volstrekt niet relevant was en daarom ook niet aan bod kwam. Daarom nomineer ik dat stuk over hun reisavonturen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436463#post436463

+1
Alleen al voor de moeite voor het schrijven van een TR, die dan ook nog eens interessant is.

seksenfun
3 juli 2015, 08:34
De bekende.... Janina. Badslippers deed er zijn verhaal over. Mooi! Komt helemaal overeen met mijn ervaringen met haar. Middelmoot. Wel zeer lief, mooi en spontaan (hoewel dat laatste ietsjes afneemt op kamer). Zegt zowat geen woord meer tegen je als je niet meer met haar gaat. Slecht karaktertrekje (maar die heeft iedereen).

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34900-Janina-(Roemeense)&p=436490#post436490

Nog mooier is Lolita, Badslippers. Ken je ze? Ze is nog vrolijker, nog sympathieker, nog losser en spontaner als Janina (en ook al lang in SS) maar die veranderd op kamer helemaal (automatische piloot, hoe sneller de klus geklaard is hoe liever ze het heeft) :smoke:.

seksenfun
3 juli 2015, 10:56
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=436527#post436527 :smoke:

noglangnietuitgewandeld
3 juli 2015, 15:05
MichelJ's rondreis moet wel even genomineerd worden.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436517#post436517

Iamlonely
3 juli 2015, 15:56
MichelJ en d'n laef verleggen het jachtterrein! Als een moderne versie van bonnie en clyde jagen ze door het oostblok!
Heerlijk stuk vermaakelijk proza! Hulde MJ!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436517#post436517[/QUOTE]

rmjhexe
3 juli 2015, 16:02
MichelJ en d'n laef verleggen het jachtterrein! Als een moderne versie van bonnie en clyde jagen ze door het oostblok!
Heerlijk stuk vermaakelijk proza! Hulde MJ!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436517#post436517[/QUOTE]
Informatief stukje, een nominatie namens mij, en een vrijkaart voor lr hahahaha

sofaking
3 juli 2015, 16:09
Ik wil even de aandacht vestigen op Badslippers' relaas over Anna Maria in https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34045-Anne-Maria-%28Roemeense%29&p=436481#post436481

Badslippers wou met een vrijkaart Sixsens betreden, maar de theke kon het document niet heel begrijpend lezen, dacht dat hij zich kwam aanbieden voor een porno-trial en stuurde hem per abuis de XHamster studio in.

seksenfun
3 juli 2015, 19:41
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=436566#post436566 :smoke:

sofaking
3 juli 2015, 21:48
De BRVDM is nu een paar dagen bezig en het systeem begint vorm aan te nemen. Hier een update over het mechanisme.


--------

Er zijn nu al 17 nomi's voor 6 verschillende recensies. MichelJ 's Polen-Tjechië trip is de enige die tot nu toe meer dan 1 nomi heeft en heeft bijgevolg een mijlenverre voorsprong in de ranking. Maar goed we zijn nog maar pas begonnen, Parijs is nog ver en veel kan nog gebeuren voor 10 juli.


--------

Praktisch gezien hanteer ik nu het volgend systeem.
Elke genomineerde rec. beoordeel ik en geef een puntenwaarde van 1 tot 10.
De nomi zelf krijgt een puntenwaarde van 0 tot 5, afhankelijk van de motivatie die er afstraalt.
De originele nomi's van Seksenfun bijv. met enkel de titel XX => YY zijn 1 punt waard. Ik mag wel besluiten dat hij de rec gelezen heeft en goed vindt, maar waarom dat weten we niet.
De nomi van Badslippers met betrekking tot MichelJ kreeg 5 punten, omdat hij de moeite nam om andere forummers te overtuigen dat dit de beste rec. zou kunnen zijn.
Die van rob45 kreeg 2 punten omdat hij er het waarom bijgaf, zij het heel summier.
Deze drie gewoon ter illustratie, ik ga niet alle nomibeoordelingen oplijsten.

De totale waarde van 1 nomi is dan de som van de 2 quoteringen. Alle waarden voor 1 rec. worden opgeteld en dat totaal bepaalt de winnaar.
Dit om jullie een idee te geven hoe de ranking opgebouwd wordt.
Als de nomi 0 punten krijgt wordt die niet in de telling opgenomen. Die is dan "ongeldig" zeg maar.


--------

Tot nu toe zijn er 2 nulpunters ingebracht.

De tweede nomi van Megaboob voor MichelJ krijgt 0 punten omdat één keer per deelnemer per rec. volstaat. Zijn eerste telt wel mee natuurlijk. Van Megaboob is het misschien wel begrijpelijk dat hij van alles "a nice pair" wil maken. Het is hem daarom vergeven.
De nomi van Ricardo Banana voor MichelJ was enkel een quote van vorige nomi. gevolgd door +1. Die tellen niet mee, omdat uit niets blijkt dat RB de rec. wel gelezen heeft. RB mag die wel opnieuw nomineren, met een motivatie, als hij dat wil.

Zoals eerder gezegd zijn ook mijn eigen nomi's 0 punten waard omdat ik moeilijk mezelf kan beoordelen, maar ik hoop zo die recs onder de aandacht te brengen zodat die misschien door anderen genoeg geapprecieerd worden om mee te nomineren en dus punten te scoren.


--------

MichelJ heeft voorlopig een grote voorsprong maar laat dat jullie niet ontmoedigen om ook andere recs. te nomineren. Als MichelJ wint valt hem trouwens alleen de eer van de victorie te beurt. Het is hier namelijk het ijsberenforum en niet de FIFA of de Belgische voetbalbond. Administrators mogen zichzelf niet belonen met vrijkaarten, dus de vrijkaarten voor de eerste periode zullen in dat geval naar de plaatsen 2 en 3 gaan.


--------

Laat die epische beelden van avonturen met meisjes van plezier dus maar komen.


http://www.dailymotion.com/video/x1yr16_duran-duran-girls-on-film_music

seksenfun
4 juli 2015, 10:21
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?996-Great-Palace-Castrop-Rauxel-Algemeen&p=436639#post436639 (nog even neuken voor de werkvergadering) :smoke:

seksenfun
4 juli 2015, 17:00
nedlovefkk --> YY :smoke:

sofaking
4 juli 2015, 17:26
nedlovefkk --> YY :smoke:

Heb je daar ook een linkje van S&F ?

KanariePiet
4 juli 2015, 17:33
Heb je daar ook een linkje van S&F ?

Aub sofaking:

NedloveFKK => YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=436700#post436700

sofaking
4 juli 2015, 17:44
Hey Kanariepiet.

Moet ik bovenstaande ook zien als nominatie van jouw kant of alleen maar een teken van hulpvaardigheid zonder meer ?

KanariePiet
4 juli 2015, 17:47
Hey Kanariepiet.

Moet ik bovenstaande ook zien als nominatie van jouw kant of alleen maar een teken van hulpvaardigheid zonder meer ?

Al vind ik Nedlovefkk een hele toffe kerel: dit was slechts een teken van hulpvaardigheid. Mijn eigen nomi's volgen later deze maand:cool:.

seksenfun
4 juli 2015, 17:55
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?996-Great-Palace-Castrop-Rauxel-Algemeen&p=436720#post436720 :smoke:

Ace2
5 juli 2015, 08:23
Juli komt maar moeizaam van starte met sterke recensies, maar hier toch een paar om te nomineren:


MichelJ met zijn rondreis door Polen: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechië&p=436327#post436327

BartdePauw in SixSens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=436527#post436527

LaatBloeier in SixSens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=436566#post436566

BadSlippers met zijn galeislaaf Anne-Maria: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34045-Anne-Maria-(Roemeense)&p=436481#post436481




12234


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=436054#post436054

VAZKOR
5 juli 2015, 12:42
Nomi voor de avonturen van MichelJ in Polen en Tsjechie. Leest weg als een spannend jongensboek. Wellicht iets voor een volgend Kuifje verhaal...

+1 interessant relaas, Polen is een land waar ik al langer interesse voor heb en volg het graag mee.

biged
5 juli 2015, 13:03
MichelJ met zijn rondreis door Polen: https://www.ijsberenforum.com/forum/s...327#post436327

Ook ik nomineer Michelj belevenissen mee.

Badslippers
5 juli 2015, 18:52
Na zijn roemruchte recensie over een club die ik hier niet meer ga noemen weten we dat Satanic Surfer bijzondere vrouwen treft. Fazit staat sindsdien op mijn netvlies gebrand. En waarschijnlijk ook bij PollekeZuid. Een strooptocht door "FKK Acapulco" leverde andermaal een aantal beeldschone maar vooral fantasievolle dames(namen) op. Te weten: Ridley, Smiley, Beats en Champagne. Tussendoor zag hij zwarte parel Peace lopen en uiteindelijk neukte hij met Malwina, Florentina en Penelope. Nominatie uiteraard.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=436840#post436840

Bluebear verlegt zijn grenzen en werpt zijn blauwe vod af om zich in een uitermate comfortabele badjas uit de nieuwe zomercollectie te hijsen. Dat geeft de burger moed. Vooral als je na jaren van alleen maar verlegen staren, Loredana aan de haak weet te slaan.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=436835#post436835

Jimbo1
5 juli 2015, 20:07
Nomi voor Bluebear die zijn return in PHG erg smakelijk beschrijft en ondertussen een kutzwager blijkt te zijn

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=436835#post436835

Big30
5 juli 2015, 21:44
Zeer veel nominatie waardige recensies weer gelezen. Ik nomineer er twee die een club beschrijven die wat minder nominaties ontvangen. Kinke113 en boo in Great Palace.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?996-Great-Palace-Castrop-Rauxel-Algemeen&p=436639#post436639

rmjhexe
5 juli 2015, 22:06
Nomi voor Bluebear die zijn return in PHG erg smakelijk beschrijft en ondertussen een kutzwager blijkt te zijn

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=436835#post436835

Plus 1

sofaking
5 juli 2015, 22:09
@rmjhexe, als je dat wat kan uitwerken zal dat op zijn beurt voor bluebear een groot verschil kunnen maken.

sofaking
5 juli 2015, 22:09
Big30, ik zie 2 namen, maar 1 link.

Big30
5 juli 2015, 22:11
Big30, ik zie 2 namen, maar 1 link.
Dat klopt 1 link met beide genomineerde recensies #244 en #247, wel ff scrollen! Maar ik kan ook nog een extra link geven ;).
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?996-Great-Palace-Castrop-Rauxel-Algemeen&p=436720#post436720

sofaking
5 juli 2015, 22:15
Nope, alleen link naar Kinke113. Nu kan ik die tweede zelf wel gaan zoeken als ik wil, maar wat ik mij afvraag. Doet het zeer om de beide links te copy/pasten of zo ?

sofaking
5 juli 2015, 22:29
@big : #247 dus. Ik weet nog niet of ik dat precedent kan aanvaarden. Afijn,nog 5 dagen om erover na te denken.
Aan de anderen. Volg het voorbeeld van Big30 liever niet. Eén nomi is een naam, link en motivatie.

Hier heerst namelijk

http://m9.i.pbase.com/g4/44/306144/2/137031049.WnayGKWV.jpg

Big30
5 juli 2015, 23:37
Ofschoon ik veel sympathie heb voor bekende anarchistische denkers moet ik in deze mijn fout toegeven en zou specifiek voor dit topic de volgende oproep willen doen. Ik steun SK dan ook 100%!

http://www.edition-staeck.de/images/big/90193.jpg

Bosco
6 juli 2015, 18:36
Nominatie voor Bluebear die eindelijk het lef had om op het ijskonijn Loredana te stappen, waar hij in de kamer tot ontdekking komt ( net als zovelen van ons) dat ze dat alles behalve is.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=436835#post436835

Nedlovefkk
6 juli 2015, 19:58
MichelJ is een heule heule dikke nomi waard. Chapeau!

seksenfun
6 juli 2015, 20:35
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=436919#post436919 :smoke:

Megaboob
6 juli 2015, 22:58
SFL pakt het heetste mokkel van GT nog maar weer eens en laat zich helemaal gaan. We hebben het natuurlijk over Thaise Lulu hier. Een sexbeest die zelfs SFL weet te temmen!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?15357-Lulu-(Thaise)&p=436935#post436935

Megaboob

seksenfun
8 juli 2015, 11:07
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=437031#post437031 :smoke:

seksenfun
8 juli 2015, 11:26
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=437124#post437124 :smoke:

seksenfun
8 juli 2015, 11:35
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=437089#post437089 :smoke:

sofaking
8 juli 2015, 16:49
Beste nomiberen, de laatste rechte lijn van periode 1 komt in zicht. Zaterdag zullen de eerste prijswinnaars benoemd en door de bloemenmeisjes gekust worden. Geen tongen aub. Hou het deftig. Knijpen in de kont mag ook niet. :kuss:

Hier alvast een tussenstand van zaken. In't kort : NIETS is al beslist.

Behalve dan de waarschijnlijke winnaar. Wie even snel door de posts scant kan niet anders dan het overwicht van de Polen-Tjechië reis van Michelj vaststellen. Om het even welk punten-of-appreciatiesysteem men bedenkt. Deze rec. zal altijd wel met kop en schouders boven de anderen uitsteken.

Als MichelJ wint dan moeten de vrijkaarten echter gaan naar plaatsen 2 en 3, aangezien MichelJ als administrator geen vrijkaart kan winnen in dit topic. Helaas, hij zal het moeten stellen met de kussen van de bloemenmeisjes. (Hetgeen uiteindelijk misschien nog beter is dan wat je met een vrijkaart op een slechte dag in een club kan bijeensprokkelen. Van Picasso1 bijvoorbeeld is goed geweten dat die veel liever een wangkus van een Duits en Pools bloemenmeisje krijgt dan een vrijkaart voor een RomBul club.)

Maar voor we de voorlopige plaatsen 2 & 3 onthullen, eerst wat harde cijfers. De context is belangrijk.

Tot nu toe heb ik 35 geldige nominaties voor 18 verschillende recensenten.
Seksenfun was de actiefste nominator met 12 entries, al zijn het dan postings die niet van veel werklust getuigen. Jaaa, zo kunnen we het ook hoor ik u al schrijven.

MichelJ heeft de meeste nominaties. Zomaar even 13. Binnen het julijury-puntensysteem levert dat 118,5 punten op.

Dan is er een kloofje met de eerste poursuivant. Bluebear heeft 3 geldige nominaties voor zijn fratsen in PHG. (En jammer genoeg ook één ongeldige ondanks herhaaldelijke herhalingen en rechtzettingen. Iemand verdient hier misschien een pakje slaag :wife_2[1]: ) Bluebear komt voorlopig op de tweede plaats met 30 punten.

Ik heb 4 kandidaten met 2 nominaties. Voorlopig is de derde in de stand Bartdepauw met een algemeen Sixsens verslag. Hij komt aan 14,5 punten.

Eén geldige nominatie kan echter gemakkelijk 10 punten of meer opleveren, dus niets is nog beslist. (De hoogste score van 1 nominatie was tot nu toe 13 punten. Die van Badslippers voor MichelJ. Een goeie nominatie voor een goeie recensie dat tikt direct goed aan.)
Zelfs een volledig nieuwe entry die pakweg 3 of 4 nomi's krijgt vóór zaterdag zou Bluebear nog gemakkelijk achter zich kunnen laten. :angst:

Dus niets is zeker. De spanning is nauwelijks te harden en de verpletterende verantwoordelijkheid van de nominatoren mag wel duidelijk zijn.





Na al die opwinding misschien afsluiten met iets rustgevend.


https://www.youtube.com/watch?v=-wqYHgv7nTM

Pietjepik
8 juli 2015, 19:16
ik nomineer bluebear voor zijn avontuur met loredana in PHG!

Bluebear
8 juli 2015, 19:38
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436491#post436491

Een dikke nomi voor de nomaden van het Oostblok met in het bijzonder de schrijver en verteller MichelJ. Menig grondgebied werd verkend, maar troffen dikwijls de oudere zussen van onze meisjes. Ok moi!!! Voor later.
Geen nood, u kunt weer stoom afblazen in NRW. Vooral de spontane neuksessie met de 2 dames uit het niets was uniek. Toch nog erkenning, that you haven't lost the TOUCH!!! ;) :rolleyes: :biggrin:

12244

Ascari
9 juli 2015, 00:14
Nominatie voor veelpleger NLNU die onder handen wordt genomen door : Laureen Pink (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42219-Gangbang-met-Laureen-Pink-in-Rastatt&p=437216#post437216) :biggrin:

gignnl
9 juli 2015, 09:17
NLNU gaat voor ons diep Duitsland in en bericht nu weer eens van een GangBang https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42219-Gangbang-met-Laureen-Pink-in-Rastatt&p=437216#post437216

Badslippers
9 juli 2015, 13:04
Ik was toch zeker dat ik deze had genomineerd maar kon daar geen enkel bewijs meer van vinden. Daarom alsnog:
Een nominatie voor Halbe-Halbe a.k.a. Knabbel die traditiegetrouw zijn vertrouwde programma volgt. Eerst zijn vaste parkeerplek zoeken, entree betalen, attributen in ontvangst nemen, douchen, eten, cappuccino, zonnen, wellness, warm eten, cappuccino, zonnen, neuken. En zo gaat dat maar verder. Geef hem 100 vrouwen en deze autist is totaal uit zijn ritme en van slag. Geef hem één goede dame en laat hem zijn saunaclubroutine volgen en hij is in zijn nopjes.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=436952#post436952

Een nominatie voor NLNU. Net als Laureen Pink reist hij kris kras door Duitsland en beiden laten ze hun laadruimte met plezier vullen met dit verschil dat het bij de een om een lading grind kan gaan en bij de andere een lading sperma.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42219-Gangbang-met-Laureen-Pink-in-Rastatt&p=437216#post437216

sofaking
9 juli 2015, 17:22
Nog even een kleine aanvulling...

De eerste periode sluit morgen af om 24:00 u. De twee (in dit geval zeer waarschijnlijk drie) winnende recensies doen daarna niet meer mee voor verdere prijzen.
Maar de andere recs blijven wel meedingen. Dus moest er in de tweede periode geen enkele nomi komen, dan worden de volgende beste recs uit periode 1 beloond. Zo zal een rec. die pas morgenavond genomineerd wordt ook doorgaan naar de tweede periode. Men hoeft zich dus niet "in te houden" met nomineren tot zaterdag uit vrees dat als hij tussen nu en vrijdagnacht gepost wordt, dat hij dan verloren zou zijn voor periode 2.

(Dit is geen algemene regel denk ik, maar in juli is het in elk geval zo.)

Wentelt Eefje
10 juli 2015, 07:09
Ik nomineer de berichten van Michel J over de avonturen in Polen en Tsjechië https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB&p=436305#post436305 zeer prettig leesbaar geschreven, uitermate informatief en door de foto's nog verzorgder, met als hoogtepunt de treffende beschrijving van de sexloze dag in Auschwitz. Een verslag dat beslist nog moet worden gelezen door degenen die dat nog deden.

Wentelt Eefje
10 juli 2015, 07:13
En nominaties voor Tony M. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=436417#post436417 die zijn enthousiasme over Villa Marisol uiteindelijk niet getemperd zit door een mindere kamersessies en Scrotum https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=436417#post436417 die een net iets gelukkigere keuze waarvoor hij Liana overslaat beschrijft

Wentelt Eefje
10 juli 2015, 07:16
Format_Z beschrijft zijn zeer geslaagde sessies https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=436432#post436432 in Villa Venus vol ongeloof dat de dames allemaal erg graag met hem willen kameren. Een verslag dat toch nieuwsgierig maakt naar deze RTC

Wentelt Eefje
10 juli 2015, 07:22
Blondinenschatz fileert Finca Erotica https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2203-Finca-Erotica-(Dierdorf)-Algemeen&p=436749#post436749 en maakt duidelijk waarom een bijzonder aangenaam dagje vermoedelijk alleen maar navolging vindt tegen Happy Hour tarief.

Wentelt Eefje
10 juli 2015, 07:24
Bluebear beschrijft mooi en informatief https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=436835#post436835 over de dag waarop hij eindelijk in PHG wordt (in)gepakt door Loredana en kan zijn vooroordelen uitzwaaien

Wentelt Eefje
10 juli 2015, 07:30
Iubi eerste bezoek aan Van Gogh https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=437324#post437324 schetst zeer uitgebreid een duidelijk beeld van zijn teleurstellende bezoek

rmjhexe
10 juli 2015, 08:13
ik nomineer bluebear voor zijn avontuur met loredana in PHG!

Plus 1 , bluebear gaat op zeker

Big30
10 juli 2015, 11:54
Ik was toch zeker dat ik deze had genomineerd maar kon daar geen enkel bewijs meer van vinden. Daarom alsnog:
Een nominatie voor Halbe-Halbe a.k.a. Knabbel die traditiegetrouw zijn vertrouwde programma volgt. Eerst zijn vaste parkeerplek zoeken, entree betalen, attributen in ontvangst nemen, douchen, eten, cappuccino, zonnen, wellness, warm eten, cappuccino, zonnen, neuken. En zo gaat dat maar verder. Geef hem 100 vrouwen en deze autist is totaal uit zijn ritme en van slag. Geef hem één goede dame en laat hem zijn saunaclubroutine volgen en hij is in zijn nopjes.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=436952#post436952

Een nominatie voor NLNU. Net als Laureen Pink reist hij kris kras door Duitsland en beiden laten ze hun laadruimte met plezier vullen met dit verschil dat het bij de een om een lading grind kan gaan en bij de andere een lading sperma.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42219-Gangbang-met-Laureen-Pink-in-Rastatt&p=437216#post437216
Ik probeer vooral nieuwe schrijvers, schrijvers die wat berichten over minder bezocht locaties te nomineren. Maar dan doe je natuurlijk vreselijk tekort aan die grote groep van trouwe schrijvers zeg de kurk waar dit forum drijft, die altijd berichten en info geven en zich al jaren loyaal tonen aan dit forum.

Dus als "eerbetoon" aan alle trouwe schrijvers een nomi voor knabbel en nlnu!

sofaking
10 juli 2015, 16:42
En nominaties voor Tony M. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=436417#post436417 die zijn enthousiasme over Villa Marisol uiteindelijk niet getemperd zit door een mindere kamersessies en Scrotum https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=436417#post436417 die een net iets gelukkigere keuze waarvoor hij Liana overslaat beschrijft
Twee links verwijzen alletwee naar Tony M. Mag ik aannemen dat die van Scrotum dezelfde is die seksenfun al nomineerde ?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=436429#post436429

Wentelt Eefje
10 juli 2015, 17:42
Ja dat mag! Inderdaad link niet hernieuwd kennelijk voor het kopiëren.

sofaking
10 juli 2015, 18:00
Computer systemen hebben soms ook een willetje en doen niet altijd wat hen gevraagd wordt.

Daarom alvorens te posten altijd best....


https://www.youtube.com/watch?v=ruSOKVPZTqc

(Al vergeet ik het ook regelmatig)

sofaking
10 juli 2015, 23:10
De periode 1 wordt afgesloten met 50 nominaties voor 23 schrijvers.

Zoals voorspeld is MichelJ de winnaar van de eerste periode met 18 nominaties op zijn conto, goed voor 143,5 punten.




:aola::aola::aola:
Gefeliciteerd MichelJ.
:aola::aola::aola:

Ieder die de BRVDM volgt zal het reisverslag al wel gelezen hebben, maar voor wie net terug komt van vakantie : Hier is het winnende verslag. (en de vervolgen)

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42169-Rondreis-door-Polen-en-Tsjechi%EB

Kort nadat bekend werd dat MichelJ de waarschijnlijke winnaar zou worden kreeg ik zomaar een stroom van boodschappn, mails en sms-en van rare bloemenmeisjes die vroegen om deel te mogen nemen aan de podiumceremonie. Ik zeg "raar", omdat ze op hun foto's een uniform droegen dat niet direct overeenkomt met wat ik gewoon ben om te zien bij belangrijke spelen. Maar ze zegden dat ze het gratis wilden doen, en als ik het ijsberenforum onkosten kan besparen dan twijfel ik niet natuurlijk.


Dus MichelJ U wordt verzocht zich naar het podium te begeven om de bloemen, de champagne en de pluche ijsbeer in ontvangst te nemen. Nogmaals gefeliciteerd.





http://i.imgur.com/NNdxoVq.jpg

http://sexyhd.net/wallpaper-original/wallpapers/naked-blondes-and-flowers-2746.jpg

http://russiasexygirls.com/wp-content/uploads/2013/11/Beautiful-red-haired-girl-with-flowers-is-photographed-naked-9.jpg

http://www.eurobabesdb.com/wp-content/uploads/2014/05/naked-girl-holding-flowers-bouquet-01-230x335.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/f1/ee/57/f1ee570e885ef93a8cee8cd9281ecd69.jpg


De nummers 2 en 3 en winnaars van de vrijkaarten worden bekend gemaakt van zodra het podium weer vrijgemaakt is.

sofaking
10 juli 2015, 23:30
Nog voor het volkslied teneinde was, was MichelJ al spoorloos verdwenen van het podium met zijn Nebuchadnezzar-fles champagne en de bloemenmeisjes. We kunnen dus doorgaan met de proclamatie.

Nu dan graag even uw aandacht voor de bekendmaking van de 2de en 3de plaats van de 1ste periode van de maand juli in het jaar 2015. Deze twee genomineerden winnen elk één vrijkaart.

De beloftevolle maar precaire positie van Bluebear in de laatste klim heeft een aantal supporters gemobiliseerd om hem te ondersteunen, en daardoor heeft hij zijn tweede plaats kunnen behouden, want een geduchte sprinter zou hem anders ingelopen hebben. Toch moet Bluebear eens een hartig woordje spreken met zijn supporterclub want er was weer een superongeldige nominatie bij. Eigenlijk zou die van het totaal afgetrokken moeten worden, maar negatieve nomi's zijn (nog? :teuflisch:) niet voorzien in het systeem.

Dus, tweede plaats voor Bluebear met 5 geldige nominaties en 43,5 punten.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=436835#post436835

Zoals gevreesd kwam er op de valreet, pardon valreep, nog een sprintkanon uit het niets opduiken om een podiumplaats te veroveren.
Noglangnietuitgewandeld gaf ons een heel grafisch beeld van de gangbang met Laureen Pink... en verschillende beren werden laaiend enthousiast.... Met zijn allen als koorknapen op een met kutvocht doordrenkte handdoek de kwispel offeren aan een sekspriesteres die liefdevol het wijwater van de aanbidder rondsprenkelt en zo de aanwezigen zegent met vettig zaad. Het is weer eens wat anders ! ;) Het heeft iets plechtigs, mystiek zelfs, en ook de jury heeft er een hoge score aan gegeven, zelfs al is het niet zijn ding. Maar nlnu beschrijft het zodanig goed dat je er gewoon mee over fantaseert.
nlnu wordt derde met 4 nominaties en 34,5 punten.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42219-Gangbang-met-Laureen-Pink-in-Rastatt&p=437216#post437216



:dance00[1]:
Gefeliciteerd Bluebear en Noglangnietuitgewandeld.
:dance00[1]:


Felicitaties van de jury voor alle andere genomineerde kandidaten. Niet ontmoedigd geraken en blijven schrijven dan komt ook jullie moment van glorie.

Dan vraag ik nu een hartelijk applaus voor al de deelnemers aan de BRVDM



https://www.youtube.com/watch?v=nll_4V-SQaw

Bluebear
11 juli 2015, 17:42
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=437472#post437472

Een dikke nomi voor Kanariepiet in de Heaven7. Zeer informatief en duidelijk geschreven. Een horecagebeuren waar je op je pintje moet wachten vindt ik zeer zwak. Je moet vlug aan je pintje kunnen geraken. Zeer belangrijk voor de klantenbinding. Ik heb een paar maten met kroegen en 30 seconden na binnenkomst staat het pintje al voor Bluebear's neus. Het personeel is gewoon geindoctrineerd om dit te doen. Goede zaak!!! :beerchug:

12255

Megaboob
11 juli 2015, 20:38
Een welgemeende nominatie voor hooters_hunter bij Lola in GT. Eindelijk een mede-ijsbeer die het snapt. Lola is leuk. Lola is knap. Lola heeft goddelijke tieten, en je kunt er heerlijk mee spelen. Met je hoofd tussen die zalige zachte rondingen kom je ook nog eens heerlijk klaar. Ja, ik herken het plaatje helemaal!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27874-Lola-(Italiaanse-Duitse)&p=437489#post437489

Megaboob

sofaking
11 juli 2015, 21:15
Het doet me plezier dat er nog eens een damesrecensie genomineerd wordt. Deze recs zijn tenslotte de basis om informatie te vinden voor de top-zoekende en flop-vermijdende ijsbeer.
Zoals in de inleidingspost al gezegd krijgen damesrecs bij deze jury een appreciatievoordeel boven algemene clubsfeerbeelden.

Ohhlord
12 juli 2015, 07:43
Nomi voor sjeufke in SS
Heerlijk verhaal en mooie schrijfstijl
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518

biged
12 juli 2015, 09:15
Ook ik nomineer sjeufke met dit knap verhaaltje ditmaal gekruid met leuke afbeeldingen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518

KanariePiet
12 juli 2015, 09:30
Nomi voor Sjeufke in SS. Hij heeft enerzijds 3 kamergangen, waarvan 2 hele goede (kan ook moeilijk anders met Emma en Crystal), en dus een uistekend dagje clubben, maar hij wordt anderzijds als gewezen pannekoeker geconfronteerd met de nadelen van het pannekoeken als je het zelf niet meer doet, maar je kameraden, met wie je afgesproken hebt, wel nog.

Mooi, vlot geschreven verhaal, met als extra enkele leuke plaatjes, dus een dikke nomi is hier op zijn plaats:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518

seksenfun
12 juli 2015, 10:36
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518 :smoke:

seksenfun
12 juli 2015, 11:19
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=437419#post437419 :smoke:

Bluebear
12 juli 2015, 11:23
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518

Ook een dikke nomi voor Sjeufke die een vakantiedag in Sixsens beleeft. Pas op, Sjeufke, met het vroeg op de dag uitdelen van tickets voor later "on the room". Boontje komt om zijn loontje en voor je het weet wordt je de "Maybe laterman" genoemd. Niet alleen dat, ook later op de den avond, hoe schoner volk!!! Of zou dat ook ooit door de drank komen. Anyhowe, beware of promises. :rolleyes: ;) :biggrin:

12269

seksenfun
12 juli 2015, 11:26
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39586-FKK-Club-Oceans-Düsseldorf-Rath-Algemeen&p=437374#post437374 Zit er eens een top dame en snelt ze snel weg :smoke:.

Sjeufke
12 juli 2015, 12:50
Dikke Nomi voor Bluebeer die een top GFE meemaakt. Een Smart man:
S >> specifiek
M >> meetbaar
A >> acceptabel
R >> realistisch
T >> tijdgebonden

Gaat volgens zijn masterplan met deze specifieke dame eindelijk eens naar de kamer. Heeft daar een acceptabele en realistische GFE ervaring. Lijkt met een echt verliefde dame in bed te liggen, maar weet gelukkig beter. Zijn piemeltje past meetbaar precies in die Vulva. Helaas zijn dates in een Puff aan tijd gebonden is, want aan alle sprookjes komt een eind (Illusion Plopp)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?890-Loredana-%28Roemeense%29&p=437562#post437562

Badslippers
12 juli 2015, 13:14
Geen "Pre-sales" zoals in de serviceclubs hoewel MiniMe er toch enkele voorzichtige tongzoentjes weet uit te halen in de publieke ruimte. Het was zoeken naar een speld in een hooiberg maar gelukkig zag hij toch wat dames die de grenzen van het betamelijke opzochten. En dat bleken notabene ook nog Roemeense dames te zijn. Of Minime's legendarische MMT ook tot de praktijkmogelijkheden behoorde zullen we (nog) niet weten. Nominatie voor zijn recensie over zijn bezoek aan "FKK Oceans".
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39586-FKK-Club-Oceans-D%FCsseldorf-Rath-Algemeen&p=437374#post437374

Zeer uitgebreid verslag van Sjeufke gelardeerd met foto's en boordevol info. Zoiets moet genomineerd worden. Nominatie voor Sjeufke.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518

Goede wijn behoeft geen krans maar wel een nominatie. NLNU blijft een zeer trouwe schrijver die niet alleen grensclubs bezoekt maar ook de rest van Duitsland onveilig maakt. Dit keer bezoekt hij Samya. Zijn grenclubservicemodus stond dus op "AAN"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=437419#post437419

Marcus69 geeft nog eens aan waarom Golden Time een te mijden club is tijdens weekends en vooral als er dan ook nog eens een feestje wordt gebouwd. Daar staat wel tegenover dat het de club is met de lekkerste wijven. Gewoon doordeweek gaan zoals al die ervaren ijsberen al jaren doen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=437541#post437541

Ik zou 'm eens niet nomineren; Satanic Surfer doet het nu eens in telegramstijl. Dit keer meer leesbaar voor koppensneller, facebook en WhatsApp volgelingen. Die stellen immers geen prijs op lange behangrollen en ondoorgrondelijke woordcombinaties.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=437549#post437549

Eigenlijk valt de recensie over Loredana van Bluebear buiten de uiterste houdbaarheidsdatum omdat het een copy and paste betreft. Toch nomineer ik deze damerecensie omdat ze niet vaak voorkomen. En als een ijsbeer zoveel stijl heeft dat hij niet het ongemanierde neuken gebruikt maar het elegante woord coïtus, verdient hij een nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?890-Loredana-%28Roemeense%29&p=437562#post437562

sofaking
12 juli 2015, 16:07
Beter laat dan nooit is een mooi motto. Ik zou even de aandacht willen vestigen op de recensies van Vazkor voor Tsjechische Jessie in Sixsens. Een paar mooie belevenissen worden uit het vergankelijke algemene topic gehaald, en in de persistente damestopic geplaatst, waar zij thuishoren. Het is dan nog mooi geschreven ook, dus waarom zou men die herinneringen laten verloren gaan in de tijd... als tranen in de regen ?

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4974-Jessie-%28Tsjechische%29-ex-YY&p=437590#post437590



https://www.youtube.com/watch?v=HU7Ga7qTLDU

satanic surfer
12 juli 2015, 19:34
mgjl 30 op première in AcaGold: prettig leesbare uiteenzetting van het hoe en waarom hij daar terechtgekomen was en de incentive der vrijkaart levert de beste man klaarblijkelijk een potentieel nieuwe stammclub op, voorwaar niks mis mee. Mooi dat hij niet nalaat daar ook voor te bedanken en ik wens hem dan ook nomineren doch ik merk dat men dient te linken en motiveren enzo, pfff, screw that: +1

Sjeufke in Sixsens die met 2 topdames kamert en tussendoor nog een solala derde als tussengerechtje tot zich neemt, voorts een riedel fotomateriaal en zottigheden die leuk zijn, dus ik wens hem te nomineren daarvoor doch links ende motivaties kan u collectief op ullie bierpensen schrijven, screw that met die puntentellingenshite, al dat popi-gedoe dient tot niks. +1

sofaking
12 juli 2015, 19:51
mgjl 30 op première in AcaGold: prettig leesbare uiteenzetting van het hoe en waarom hij daar terechtgekomen was en de incentive der vrijkaart levert de beste man klaarblijkelijk een potentieel nieuwe stammclub op, voorwaar niks mis mee. Mooi dat hij niet nalaat daar ook voor te bedanken en ik wens hem dan ook nomineren doch ik merk dat men dient te linken en motiveren enzo, pfff, screw that: +1

Sjeufke in Sixsens die met 2 topdames kamert en tussendoor nog een solala derde als tussengerechtje tot zich neemt, voorts een riedel fotomateriaal en zottigheden die leuk zijn, dus ik wens hem te nomineren daarvoor doch links ende motivaties kan u collectief op ullie bierpensen schrijven, screw that met die puntentellingenshite, al dat popi-gedoe dient tot niks. +1

Ik vind dit eerlijk gezegd niet al te sympathiek voor de recensenten die u noemt, om er expres een ongeldige nominatie van te maken. Het enige dat u screwt zijn de genomineerden.
Maar u mag altijd herkansen. Gewoon linkje bijvoegen want dd motivatie heb je hierboven al gegeven.

Badslippers
12 juli 2015, 23:08
Met Jessie heb ik in het verleden uitstekende sessies gehad. Goed om te lezen dat deze milf anno 2015 nog steeds prima presteert. Leeftijd blijft een beetje een twijfelgeval als ik dit draadje zo doorlees. Onlangs nog even met haar gekletst op het terras terwijl de zon fel scheen. Dan blijf ik toch bij 40+. Nominatie voor VAZKOR die haar weer op de kaart zet.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4974-Jessie-%28Tsjechische%29-ex-YY&p=437590#post437590

Wie immer war Beron zur falschen Zeit am falschen Ort und bedauernswert mit schlechter Gesellschaft. Glücklicherweise hat es mit den Damen geklapt.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=437615#post437615

Onze Internationale tietenman a.k.a. Megaboob inspecteert de siliconenvoorraad in "van Goch". Niet om over naar huis te schrijven. Desalniettemin trof hij een fluweelzacht mondje. Het positieve was tevens dat je beter kunt neuken dan zuipen in deze keet. Dat is namelijk goedkoper.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=437625#post437625

Badslippers
12 juli 2015, 23:24
mgjl 30 op première in AcaGold [ . . . ] ik wens hem dan ook nomineren doch ik merk dat men dient te linken en motiveren enzo, pfff, screw that: +1

Sjeufke in Sixsens die met 2 topdames kamert en tussendoor nog een solala derde als tussengerechtje tot zich neemt [ . . . ] doch links ende motivaties kan u collectief op ullie bierpensen schrijven, screw that met die puntentellingenshite, al dat popi-gedoe dient tot niks. +1


Ik vind dit eerlijk gezegd niet al te sympathiek voor de recensenten die u noemt, om er expres een ongeldige nominatie van te maken. Het enige dat u screwt zijn de genomineerden.

Gewoon punten tellen SK want SS is al vanaf het begin van zijn forumcarrièrre niet in staat om ook maar één effectieve hyperlink te plaatsen. In plaats van hem dat kwalijk te nemen zullen we die kerel ondersteunen. Daarom hier de "links"

mgjl29 in "Acagold":
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=437488#post437488
Motivatie: Hij wijst ons op het gebrek aan overdekte parkeerplaatsen en komt met de schrale troost: parkeren op straat.

Sjeufke in "Sixsens":
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518
Motivatie: als motivatie gebruik ik zijn eigen motivatie:
"Zon, Zwembad, Eten en Drinken, Spass.....wat heb je nog meer nodig in het '6e zintuig'?"

Be my guest.

seksenfun
13 juli 2015, 15:37
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=437653#post437653

Prachtige weergave van hoe toevallige GT-gangers de club ervaren in de meeste gevallen :smoke:.

seksenfun
13 juli 2015, 15:46
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42251-FKK-Heaven-in-Nürnberg&p=437646#post437646 :smoke:

satanic surfer
13 juli 2015, 16:32
Thanks Badslippers, ben niet van het linken aangezien 'k vind dat men enige moeite mag doen om mooie recensies terug te vinden, al dat gelink is me té link...Dus als de juryvoorzitter van de maand dat weinig sympathiek vindt, of zelfs ongeldig is het maar zo. De eerste genomineerde was nog niet genomineerd door anderen dus wat daar onsympathiek aan is is me een vraagteken. Wegens het dommige popipuntensysteem deze maand maakt hij toch geen kans doch ik vond het een goede recensie met nuttige info voor nog-onbekenden van AcaGold. Vandaar de onsympathische nominatsie, excuus aan de populariteitscommissie...
De tweede genomineerde zag sowieso hoog scoren wegens de incrowd en foto's en grappige cartoons enzo zijn altijd leuk, wederom niet gelinkt doch aangezien ik dat niemals doe zie 'k niet in waarom 'k dat wegens een puntentelkraamactie deze maan d zou moeten gaan veranderen. Screw die dommige links, men moet lezers niet té veel de pap in de mond geven...Een beetje zoekwerk is niet verkeerd...
Tot zoverre dus de nominatsies deze maand vanuit de hel...Als het weer geezellig niet gelinkt en puntenbaktelraamloos verdergaat doen we weer mee...

sofaking
13 juli 2015, 16:51
... men moet lezers niet té veel de pap in de mond geven...Een beetje zoekwerk is niet verkeerd...
.

Daarom dat je naast het weglaten van de link óók nog eens een verkeerde naam voor de genomineerde opgaf zeker ?

Wie problemen zou hebben om een nomi volgens de regels te plaatsen mag altijd om assistentie vragen, en de jury zal bij het spotten van fouten ook steeds de auteur een kans geven om die te corrigeren, hetgeen trouwens al een paar keer zo geschiedde.

satanic surfer
13 juli 2015, 17:33
Is alles wel in orde met u beste Sofaking? excuus dat ik 30 schreef ipv 39, een lapsus zoals ik wel ns meer tikfouten maak, doch voorts toch duidelijk zat ...Eerst ervanuitgaan dat 'k onsympathiek nomineer wegens niet-linken, en nu 'k dat weer ns uitleg waarom erbijsleuren dat 'k een foute nr typte bovendien, met slechte intenties enzo ernogbijgeklad, excuus, ik had de 3 (9) juist, Badslippers (2) 9 juist, doch daar geen reactie, vanwaar meent u te dienen opperen met uw suggestieve "zeker".. Ik wens u nog viel telplezier de komende dagen...Ik link niet, en dat u mgjl 30 als onsympathieke verkeerde linkloze nominatie met slechte intenties wenst in te schatten is uw zaak, ikzelve en iedereen die me ook maar n beetje kent weet wel beter. Wat een fucked up boeltje zo... iedereen die in het AcaGolddraadje ging zoeken van de laatste dagen zag daar een leuk bericht van mgjl 39 en kon daar wat aan hebben desgewenst. Excuus dat mijn nominatsies niet volgens uw regels correctemundo zijn, doch daar nog gaan bijverzinnen dat ik die expres ongeldig of met expres opzettelijke foute nummergeving naar verwijs gaat toch wel erg richting het belachelijke doch alla...u uw zin.

sofaking
13 juli 2015, 17:48
mgjl 30 <==> mjgl_39 : Spot de 3 verschillen.
"Screw that" lijkt nochtans verdacht veel te wijzen op een weldoordachte en intentionele afwijzing.
Verder zet ik je nu op mijn negeerlijst voor de rest van de maand, zodat de jury zich weer kan concentreren op zijn taak, want ik weet dat jochies als jij toch altijd het laatste woord willen hebben. Ik zal na de afloop van de BRVDM wel terug kijken wat voor infantiliteiten je verder nog allemaal gespuid hebt.


En nu kunnen we terug naar de nominaties.

KanariePiet
13 juli 2015, 18:29
Nomi voor Aamu in Villa Venus, die zich op enkele uren tijd 4 keer te grazen laat nemen voor de schamele totaalprijs van 150€. Ik twijfel al een jaar of 2 over een bezoek aan deze club, en het zou zomaar eens kunnen dat Aamu zijn recensie mij over mijn laatste twijfels heen heeft geholpen en dat ik er morgen sta. Of ik trek toch maar weer naar een mij vertrouwde omgeving a la LR. Dat zien we morgen wel weer.

Hoe dan ook: een dikke nomi voor Aamu!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437704#post437704

Bluebear
13 juli 2015, 20:51
Is alles wel in orde met u beste Sofaking? excuus dat ik 30 schreef ipv 39, een lapsus zoals ik wel ns meer tikfouten maak, doch voorts toch duidelijk zat ...Eerst ervanuitgaan dat 'k onsympathiek nomineer wegens niet-linken, en nu 'k dat weer ns uitleg waarom erbijsleuren dat 'k een foute nr typte bovendien, met slechte intenties enzo ernogbijgeklad, excuus, ik had de 3 (9) juist, Badslippers (2) 9 juist, doch daar geen reactie, vanwaar meent u te dienen opperen met uw suggestieve "zeker".. Ik wens u nog viel telplezier de komende dagen...Ik link niet, en dat u mgjl 30 als onsympathieke verkeerde linkloze nominatie met slechte intenties wenst in te schatten is uw zaak, ikzelve en iedereen die me ook maar n beetje kent weet wel beter. Wat een fucked up boeltje zo... iedereen die in het AcaGolddraadje ging zoeken van de laatste dagen zag daar een leuk bericht van mgjl 39 en kon daar wat aan hebben desgewenst. Excuus dat mijn nominatsies niet volgens uw regels correctemundo zijn, doch daar nog gaan bijverzinnen dat ik die expres ongeldig of met expres opzettelijke foute nummergeving naar verwijs gaat toch wel erg richting het belachelijke doch alla...u uw zin.

Ok, ondanks mijn benevelde toestand van het moment, meen ik toch nog even te moeten reageren. Zou ik nu dingen gaan zeggen die ik anders niet zou zeggen? Nou, ik denk het niet. Laat mij u een geheim verklappen! Als ik gezopen heb, reageer ik net zo rationeel als nuchter. Maar alla, laat ik eens wat ruiger uit den hoek komen.
Beste Satanic Surfer, Het zou u sieren als u enig aanpassingsvermogen zou tonen zoals collegaijsberen ook doen. Deze en genen passen zich aan aan de regels der BRVDM. Welks een voorrangspositie u zich voorneemt door dit te laten, is mij volledig onduidelijk.
U meent zich een positie aan te meten dat u den koning der ijsberen zijt. Ik zie uit naar het moment dat ik u in den levende lijve zal ontmoeten. Deze ontmoeting viel mij al eenmaal zeer snel ten deel. Vrees niet, niet om den fysieke confrontatie aan te gaan, maar om met u eens op eyelevel te converseren over de status die u zich denkt aan te meten.
Ik vindt nl. omhooggevallen personalia altijd interresant om mee te bomen.
Hoe arroganter, hoe liever ik ze heb. Zou het een eigenschap van Bluebear zijn? Nee, ik denk het niet. Bluebear is een jongen die de mensen neemt zoals ze zijn. Open, gesloten en door het midden.
Iedereen heeft zijn imago, leven en laten leven. Dat is mijn motto. Kortom, aanpassingsvermogen is weinigen gegeven, maar u bent nooit te oud om te leren.
( Tip: "Boom eens een keer met mij, Satanic Surfer". Inspiratie haal ik van u en u misschien van mij!!) :cool: :biggrin:

12275

aamu
13 juli 2015, 23:33
Nomi voor Aamu in Villa Venus, die zich op enkele uren tijd 4 keer te grazen laat nemen voor de schamele totaalprijs van 150€. Ik twijfel al een jaar of 2 over een bezoek aan deze club, en het zou zomaar eens kunnen dat Aamu zijn recensie mij over mijn laatste twijfels heen heeft geholpen en dat ik er morgen sta. Of ik trek toch maar weer naar een mij vertrouwde omgeving a la LR. Dat zien we morgen wel weer.

Hoe dan ook: een dikke nomi voor Aamu!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437704#post437704

Je kunt altijd nog door rijden naar LR. Met zo'n instelling ging ik er ook heen....

Vergeet niet dat er behalve dames en post-mix drankjes weinig is, dus je zal voor de rest van je ontspanning beter zitten in LR. Langer dan 4 a 5 uur kun je er ook bijna niet verblijven, behalve als je een boek mee neemt of zo :)

KanariePiet
14 juli 2015, 05:04
Je kunt altijd nog door rijden naar LR. Met zo'n instelling ging ik er ook heen....

Vergeet niet dat er behalve dames en post-mix drankjes weinig is, dus je zal voor de rest van je ontspanning beter zitten in LR. Langer dan 4 a 5 uur kun je er ook bijna niet verblijven, behalve als je een boek mee neemt of zo :)

En laat het nu net tussen Villa Venus en LR zijn dat ik twijfel:):cool:. Komt wel goed. Veel meer dan een uurtje of 5 heb ik vandaag sowieso niet. En je hebt daar ergens in de buurt naar het schijnt ook nog iets explosiefs liggen, waar ik even zou kunnen gaan rondwandelen als ik in Villa Venus niet voldoende aan mijn trekken kom;).

seksenfun
14 juli 2015, 14:40
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2203-Finca-Erotica-(Dierdorf)-Algemeen&p=437695#post437695

Een woordje uitleg erbij want de huidige jury straft leden af als de nominaties niet onderbouwd worden :heul:.

- De line up is altijd zoals jij het beschrijft. Dat is een constante. Mooie waarneming van jou.
- Thaise: een grotere tip van een jonge Thaise kan je me niet doen.
- Ook nog wat humor verweven in het verslag.

:smoke:

Laatbloeier
14 juli 2015, 16:49
Voortreffelijke typering van Amuu van Villa Venus. Zo gaat het daar; Venus heeft voor mij een vergelijkbare aantrekkingskracht. Nominatie.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437704#post437704

sofaking
14 juli 2015, 17:09
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2203-Finca-Erotica-(Dierdorf)-Algemeen&p=437695#post437695

Een woordje uitleg erbij want de huidige jury straft leden af als de nominaties niet onderbouwd worden :heul:.



Reken maar van Yes, en de jury heeft zelfs specialisten ingehuurd om ongehoorzame nominators hun verdiende straf te geven.

http://bossybitches.com/scj/thumbs/galleries/0/049/0_t.jpg

Big30
14 juli 2015, 17:49
Nieuwe ijsberen verdienen een steuntje in de rug. Zeker als ze zoals Draver uitpakken met een uitvoerig VM verslag.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=437791#post437791

aamu
14 juli 2015, 21:32
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2203-Finca-Erotica-(Dierdorf)-Algemeen&p=437695#post437695

Een woordje uitleg erbij want de huidige jury straft leden af als de nominaties niet onderbouwd worden :heul:.

- De line up is altijd zoals jij het beschrijft. Dat is een constante. Mooie waarneming van jou.
- Thaise: een grotere tip van een jonge Thaise kan je me niet doen.
- Ook nog wat humor verweven in het verslag.

:smoke:

+1 - Davedv

Sjah ... Wat zal ik er nog aan toevoegen. Goed geschreven, onderhoudend, interessant, over onderbelichte en tevens mooie club. Ik vond het Romeinse thema op zich wel mooi. Ik heb ook een hekel aan sleurhutten en houdt ook van Thaise moppies, dus dat hebben we in ieder geval wel gemeen :)

aamu
14 juli 2015, 21:34
Laatbloeier in Villa Venus.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437836#post437836

Met de laatste zin perfect verwoordt:
"De geile sfeer, de naakte meiden, het onbezorgde neuken (geen gedoe over het afrekenen van eventuele extra's), het draagt allemaal bij aan een aangename avond."

Mr.TMF
14 juli 2015, 23:01
ik wil lollypopman nomineren voor zijn informatieve en objectieve verhaal over van Gogh

aamu
15 juli 2015, 17:48
KanariePiet op avontuur als hij na 2 jaar toch over de streep gehaald wordt en Villa Venus bezoekt:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437900#post437900

Hij mist z'n pintje en wat gezelschap maar maakt wel 2 goede kamers. In een notendop:

Uitgebreide welness faciliteiten? Nope.
Lekker eten en drinken? Nope.
Goede line-up? Yes
Goede service? Yes
Goede prijs-kwaliteit verhouding? Zeker!

sofaking
15 juli 2015, 20:06
ik wil lollypopman nomineren voor zijn informatieve en objectieve verhaal over van Gogh

Van een newbee met 3 berichten kan het ontbreken van de link door de vingers gezien worden.
Is het deze hieronder Mr. TMF ?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=437805#post437805

Weten hoe een artikel te linken is niet alleen voor de BRVDM bijzonder practisch. Lees hier de "Hoe doe ik dat ?" (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13882-Hoe-plaats-je-een-link&p=97667#post97667)

sofaking
15 juli 2015, 20:09
KanariePiet op avontuur als hij na 2 jaar toch over de streep gehaald wordt en Villa Venus bezoekt:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437900#post437900

Hij mist z'n pintje en wat gezelschap maar maakt wel 2 goede kamers. In een notendop:

Uitgebreide welness faciliteiten? Nope.
Lekker eten en drinken? Nope.
Goede line-up? Yes
Goede service? Yes
Goede prijs-kwaliteit verhouding? Zeker!


En bovendien :


5 uur of zo (schat ik?) rijden om 3 uur en een kwartier te clubben. :eek:

KanariePiet
15 juli 2015, 20:21
En bovendien :


5 uur of zo (schat ik?) rijden om 3 uur en een kwartier te clubben. :eek:


Heen 2,5u gereden. Terug 2u (was 'maar' 190km). Het initiële plan was om na mijn bezoek aan VV ook nog een uurtje of 2 op de Vulkaan rond te hangen, maar dat is door omstandigheden niet kunnen doorgaan. Dus idd: 4u30 rijden voor 3u15 clubben. Doe ik normaal gezien nooit, maar voor dit eerste bezoek aan Villa Venus had ik het er eens voor over.

Badslippers
15 juli 2015, 22:27
Sphinx heeft wel een vrijkaartje verdiend. Onze TourTiran van Dienst heeft een normale (doch verplichte) job als loonslaaf om de kost te verdienen, rapporteert, deelt uit en straft elke dag genadeloos als dictator en moet ook nog eens aan de bak als Casanova in Babylon om wat dames tevreden te houden.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=438035#post438035

Een geil en kort verhaal van Megaboob die zich dit keer verlekkerd aan de 520 CC van Turkse Daria
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42281-Daria-deria-turkse-23-e-cup-520cc&p=438015#post438015

Mistralwind
15 juli 2015, 23:23
Nieuwe ijsberen verdienen een steuntje in de rug. Zeker als ze zoals Draver uitpakken met een uitvoerig VM verslag.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=437791#post437791

Ik nomineer mee !
Leuk geschreven verslag.

Big30
16 juli 2015, 09:51
RDT23 een nieuw lid die zich in zijn eerste 2 berichten zich eerst netjes voorstelt en vervolgens een zeer fraai bericht over PC Bochum schrijft.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=438079#post438079

sofaking
16 juli 2015, 17:40
Ik wil ook even een ander nieuw lid onder de schijnwerper plaatsen. Curva Metea heeft sinds zijn registratie, net voor het begin van deze tweede periode van de BRVDM, al meer dan een dozijn damesrecensies aangevuld met eerdere ervaringen. Sommige heel summier, maar anderen wel uitgebreid en IMO nuttig voor andere potentiële klanten.

Aangezien mijn nominaties niet meetellen ga ik niet 1 bepaalde rec. hier linken, maar het lijstje van de bijdragen van CM. Bekijk het misschien eens en als je er iets nuttigs tussen zou vinden....

https://www.ijsberenforum.com/forum/search.php?searchid=3985773

seksenfun
18 juli 2015, 15:47
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=438359#post438359 :smoke:

seksenfun
18 juli 2015, 16:00
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39586-FKK-Club-Oceans-Düsseldorf-Rath-Algemeen&p=438352#post438352 :smoke:

seksenfun
19 juli 2015, 14:36
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438528#post438528 :smoke:

Laatbloeier
19 juli 2015, 16:40
Megaboob heeft met 2940 CC siliconen borsten in zijn mond een leuk dagje (en dat begrijp ik) gehad in GT. Nominatie voor dit sappige verhaal.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438528#post438528

Megaboob
19 juli 2015, 23:43
Ik nomineer neverenough in sharks, die de mooiste van de club neemt (niet immer de beste), maarr een optick fick doet nu eenmaal veel voor het libido. herkenbaar, en dus een nominatie!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649

megaboob

Sjeufke
19 juli 2015, 23:52
Nomi voor neverenoughe. Een verslag waar je warm van wordt......! Zelfs voor de golden oldie in sharks :biggrin:
Goed leesbaar geschreven met een opbouw dat je ook blijft lezen. Top!
Het een tent die na het lezen van dit verslag uitnodigt tot een bezoek.... .

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649

biged
20 juli 2015, 06:02
Ook namens mij een verdiende nominatie voor neverenough voor dit goed leesbaar verslag.
Ook voor mijzelf staat Sharks al tijdje op mijn verlanglijstje.
Ik denk na het lezen van dit verslagje wordt Sharks zeker bezocht dit jaar.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649

rmjhexe
20 juli 2015, 09:43
Ook namens mij een verdiende nominatie voor neverenough voor dit goed leesbaar verslag.
Ook voor mijzelf staat Sharks al tijdje op mijn verlanglijstje.
Ik denk na het lezen van dit verslagje wordt Sharks zeker bezocht dit jaar.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649

Plus 1

Ace2
20 juli 2015, 11:12
Op de valreep van de vakanties even nog wat nominaties:

Sjeufke in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518

SchietGraagFT in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437686#post437686

Eddy_V in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=438358#post438358

BigEd in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=438359#post438359

Stimpy3 in Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=438192#post438192

KeesBe in Oceans: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39586-FKK-Club-Oceans-Düsseldorf-Rath-Algemeen&p=438352#post438352

BlueBear met Loredana: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?890-Loredana-(Roemeense)&p=437562#post437562

Mjgl_39 in Acapulco Gold: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=437488#post437488

KanariePiet in Acapulco Gold: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=438337#post438337

VazKor met Jessie: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4974-Jessie-(Tsjechische)-ex-YY&p=437590#post437590

Format_Z in PHG: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=438020#post438020

Froop in PHG: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=437576#post437576

Lubi in PHG: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=437469#post437469

LollyPopMman in Van Goch: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=437805#post437805

BartdePauw in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=437653#post437653

KingZ in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438082#post438082

NedLoveFKK in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438175#post438175

Lubi in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438354#post438354

MegaBoob in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438528#post438528

Aamu in Villa Venus: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437704#post437704

LaatBloeier in Villa Venus: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437836#post437836

KanariePiet in Villa Venus: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1715-Villa-Venus-(Duisburg)-Algemeen&p=437900#post437900

DaveDV in Finca: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2203-Finca-Erotica-(Dierdorf)-Algemeen&p=437695#post437695

Draver in VM: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=437791#post437791

Sphinx in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=438035#post438035

RDT23 in Bochum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=438079#post438079

RDT23 nog een keer in Bochum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=438079#post438079

NeverEnough in Sharks: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649




12308


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=437525#post437525

biged
20 juli 2015, 12:18
Een nominaties voor Bergm550 niet alleen omdat het zo lang geleden is dat we nog iets van deze GT lover gelezen hebben.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438688#post438688

Badslippers
20 juli 2015, 13:48
:ola2:

Hij Leeft ! ! !

En hij schrijft een recensie.

Wat een begin van de week.

Bergm550 doet wat alleen hij kan: een lekkere recensie over zijn bezoek aan GT schrijven

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438688#post438688


:ola2:

seksenfun
20 juli 2015, 14:19
Ik nomineer neverenough in sharks, die de mooiste van de club neemt (niet immer de beste), maarr een optick fick doet nu eenmaal veel voor het libido. herkenbaar, en dus een nominatie!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649

megaboob

+ 1 (het kan dus nog sneller safaking) :smoke:

Laatbloeier
20 juli 2015, 17:18
Ook ik nomineer NeverEnough die speciaal voor ons (en ook wel voor zichzelf) helemaal naar Darmstadt reist om aldaar Sharks (en 90 naakte vrouwen) te aanschouwen. Een voltreffer, zo blijkt. Een wervende recensie. Ik zou er graag heen gaan, maar die afstand......

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649

gignnl
20 juli 2015, 17:32
NeverEnough gaat het ver zoeken in het befaamde Sharks en stelt hetzelfde vast als ik vorig jaar in World:mooie club maar voor de service kun je net zo goed in de grensclubs gaan.2 van de 3 die nog niet eens TZ. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649

VAZKOR
20 juli 2015, 20:59
Neverenough heeft een mooi en informatief verhaal geschreven ivm Sharks, ben er jaren geleden geweest. Eind Oktober ben ik er vermoedelijk weer.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=438649#post438649

gignnl
20 juli 2015, 21:23
Afgelopen zondag was het Maria the return dankzij de waardevolle tip van Bergm550 welke nu zelf zijn return maakt oo het forum,het was maar stil zonder zijn 2 wekelijks verslag uit de fickfabrik https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438688#post438688

rob45
20 juli 2015, 22:57
:ola2:

Hij Leeft ! ! !

En hij schrijft een recensie.

Wat een begin van de week.

Bergm550 doet wat alleen hij kan: een lekkere recensie over zijn bezoek aan GT schrijven

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=438688#post438688

:ola2:

BergM 2.0 schrijft weer op zijn bergmans een prima GT verslag.Deze kerel is geen bezoeker van GT Maar hij IS GT.

NOMINATIE !!!

sofaking
20 juli 2015, 23:33
Periode 2 is afgesloten met 73 nominaties voor 39 nieuwe recensies, hetgeen het totaal over de 2 periodes brengt op 120 nominaties voor 62 nominees. Flink genomineerd vind ik dat.

De meest actieve nominator in deze 10 dagen was Ace2 met 27 nomi's. Jammer genoeg kwamen ze wel allemaal tegelijk op de laatste dag... om de jury een slapeloze nacht te bezorgen ? :drugs[1]: Gelukkig werk ik met een firma van goedkope rec.lezers in de Bangladeshi provincie Chittagong, die -- terwijl ze massaal youtubes viewen-- ook nog even de BRVDM nomi's lezen met google translate en mij een 2 lijnen samenvatting opsturen, en zo kan de uitslag vandaag toch nog op tijd geproclameerd worden.

Voor de meest genomineerde rec. is er een nek-aan-nek race tussen sjeufke in sixsens en neverenough in sharks -- die vandaag plotseling uit het niets opdook -- maar misschien net iets te laat om in deze periode sjeufke nog in te halen.

sjeufke wordt zo de winnaar van de tweede periode en wint daarmee een vrijkaart.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=437518#post437518


:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):)
Felicitaties sjeufke.

http://ballershit.com/images/see-through-dress-smiley-face.jpg

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):)

De tweede rec -- wat aantal nomi's betreft -- in deze periode, was dus opnieuw een algemeen sfeerbeeld, in casu van Sharks, maar de jury constateerde tot zijn schrik dat de 3 prijzen die tot nu toe uitgedeeld werden allemaal naar dit soort algemene topics zijn gegaan, en aangezien het toch de bedoeling was om deze maand de damespaspoortjes-en-recensies te stimuleren, zal de 2de winnaar gekozen worden uit de (te geringe) damesrecensies die genomineerd zijn.

Ook hier is het niet evident om er een beste uit te kiezen, maar uiteindelijk heeft de jury besloten om de tweede prijs toe te kennen aan de damesrecensie van Tjechische Jessie in Sixsens. De rec. krijgt een extra boostje omdat het één van een hele reeks recensies was die Vazkor uit algemene topics is gaan halen om in de damesrubrieken te betonneren. De jury apprecieert deze actie, omdat het ontegensprekelijk een stuk gemakkelijker is om zich een beeld van de dame te vormen door haar rubriek te lezen in plaats van te moeten gaan zoeken waar ze vermeld wordt in de algemene topics van al de clubs waar ze gewerkt heeft.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4974-Jessie-%28Tsjechische%29-ex-YY&p=437590#post437590


:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):)

Vazkor, gefeliciteerd met je tweede plaats en vrijkaart.

http://c.hiphotos.baidu.com/album/pic/item/bd315c6034a85edfdf23817948540923dd547538.jpg

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) :):):):)

Bedankt aan alle andere nomineerders en recensenten. De onbekroonden blijven kanshebber voor periode 3 en bijkomende nomi's worden bijgeteld bij het saldo dat ze opgebouwd hebben. Ook in periode 3 zal minstens 1 van de prijzen naar een damesrecensie gaan en de andere naar de hoogst genomineerde.

seksenfun
21 juli 2015, 10:30
Hier een troostprijs nog: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?5057-Düsseldorf-Briedestrasse-44-Dolce-Vita-Algemeen&p=438946#post438946 :smoke:

sofaking
21 juli 2015, 17:24
Toevallig klikte ik op een entry in de "nieuwe berichten" van een topic getiteld "Nyloncafé, die Mädels". Nu viel ik daar op 3 paspoortjes aangemaakt door Befke. Zodanig geschreven dat men er echt wel zin in krijgt om dit ook te beleven, ook al wordt er meer gesuggereerd dan expliciet omschreven. Een mysterie dat men wil ontrafelen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?15585-Nyloncafe-K%F6ln-Frechen-Die-M%E4dels&p=438977#post438977

(De jury's nominaties dienen alleen om bepaalde postings onder de aandacht te brengen maar leggen geen gewicht in de schaal voor uiteindelijk resultaat.)

Ik vraag me wel af waarom men een topic voor alle vrouwen gemaakt heeft, ipv een apart paspoortje per dame. Dat maakt het toch wat moeilijk denk ik, als er verschillende recensies van 1 dame verspreid zitten in het topic.

Befke
21 juli 2015, 21:10
Off topic...


Ik vraag me wel af waarom men een topic voor alle vrouwen gemaakt heeft, ipv een apart paspoortje per dame. Dat maakt het toch wat moeilijk denk ik, als er verschillende recensies van 1 dame verspreid zitten in het topic.

Ik denk dat de wijze moderatoren dat hoekje geheel voor mij hebben vrijgemaakt zodat ik mijn lyrische diarrhea in een beschermde omgeving kan lozen zonder de rest van het forum al teveel te belasten.
Over tien jaar staat er een heel boekwerk.

Ik duld evenwel aanvullingen en correcties - maar afgezien van een verdwaalde Belg of Fransoos komen er uitsluitend vriendelijke Oosterburen. Geen ijsberen.

Wat mij betreft: lekker zo laten.
Bedankt voor het opnemen in de lijst van gerespecteerde recensies!

seksenfun
23 juli 2015, 13:46
Zowel rob45 als sofaking over de wet-T-shirt party verdienen een nomi :smoke:.

Sjeufke
24 juli 2015, 22:47
Nomi voor Vrije Jongen in FKK Palmas Nürnberg. Zijn uitgebreide beschrijving van de club en de gang van zaken in de club ten aanzien van de dames.
Ik dacht dat PZC verboden is in Bayern en Baden Wuertenberg, maar blijkbaar is dat alleen de wettelijke theorie :biggrin:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439399#post439399

noglangnietuitgewandeld
25 juli 2015, 05:27
Nomi voor Vrije Jongen in FKK Palmas Nürnberg. Zijn uitgebreide beschrijving van de club en de gang van zaken in de club ten aanzien van de dames.
Ik dacht dat PZC verboden is in Bayern en Baden Wuertenberg, maar blijkbaar is dat alleen de wettelijke theorie :biggrin:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439399#post439399

Plus 1. Ik denk zelf dat Hawaii Ingolstad een betere keus geweest zou zijn. PZC is in BW niet verboden, alleen in Bayern, maar ook daar gaat er geen zedensmeris met je mee naar de kamer, dus laten we het daar verder maar niet over hebben. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439399#post439399

Badslippers
25 juli 2015, 11:49
De ultieme droom is voor vele ijsberen dat een dame hun saus slikt na een hemelse FT. Ik beschouw dat meer als een leuke bijkomstigheid maar beleef daar zelf minder plezier aan omdat het een éénmans (vrouw) actie is. Wel geil is als een dame jouw saus nog in haar mond heeft, boven je gaat hangen, haar tong uitsteekt en het zaad in jouw bek laat druipen. "It takes two, to Tango". En Rob45 gaat dat de volgende keer in de praktijk brengen. Nominatie voor zijn recensie over Koreaanse Sandra.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-%28Koreaanse%29&p=439449#post439449

Bluebear
25 juli 2015, 12:12
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-(Koreaanse)&p=439449#post439449

Een dikke nomi voor Rob45 en zijn avontuur in de club met een Aziatische naam. Laten we de daad bij het woord voegen moet Rob45 gedacht hebben. Dan ook maar een Aziatische dame palen, met een Westerse naam Sandra. Hoe zou ze in het echt heten? Fook Hing, Fan Tong of Kum Den. :tongue: :biggrin:

12324

seksenfun
25 juli 2015, 13:42
Nomi voor Vrije Jongen in FKK Palmas Nürnberg. Zijn uitgebreide beschrijving van de club en de gang van zaken in de club ten aanzien van de dames.
Ik dacht dat PZC verboden is in Bayern en Baden Wuertenberg, maar blijkbaar is dat alleen de wettelijke theorie :biggrin:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439399#post439399

+ 1 ('k ga dat zo doen in het vervolg, nog sneller) :smoke:.

licky luke
25 juli 2015, 14:47
Nominatie voor Sjeufke met zijn recensie over Acapulco Gold en de daar door hem gekamerde dames...

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=439475#post439475

Wederom sfeervol en informatief tegelijkertijd!

Ricardo Banana
25 juli 2015, 15:28
De ultieme droom is voor vele ijsberen dat een dame hun saus slikt na een hemelse FT. Ik beschouw dat meer als een leuke bijkomstigheid maar beleef daar zelf minder plezier aan omdat het een éénmans (vrouw) actie is. Wel geil is als een dame jouw saus nog in haar mond heeft, boven je gaat hangen, haar tong uitsteekt en het zaad in jouw bek laat druipen. "It takes two, to Tango". En Rob45 gaat dat de volgende keer in de praktijk brengen. Nominatie voor zijn recensie over Koreaanse Sandra.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-%28Koreaanse%29&p=439449#post439449

+1, Ik heb 'm dit drama aangedaan.

gignnl
25 juli 2015, 16:37
Een dame die heerlijk het witte goud wegslikt die hangen we apart.Rob45 ontdekt ze voor ons https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-%28Koreaanse%29&p=439449#post439449

sofaking
25 juli 2015, 21:54
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-(Koreaanse)&p=439449#post439449

Een dikke nomi voor Rob45 en zijn avontuur in de club met een Aziatische naam. Laten we de daad bij het woord voegen moet Rob45 gedacht hebben. Dan ook maar een Aziatische dame palen, met een Westerse naam Sandra.[B] Hoe zou ze in het echt heten? Fook Hing, Fan Tong of Kum Den. ][/B:tongue: :biggrin:


Gokje : Kim
Daar heb je al 9 op 10 Koreanen mee, nee ?

Mooi dat er weer damesrecs genomineerd worden. (thumbsup smiley hebben ze op dit forum blijkbaar niet, dan maar 12327

niet alleen voor bluebear natuurlijk maar voor alle nomineerders )

sofaking
25 juli 2015, 23:05
+ 1 ('k ga dat zo doen in het vervolg, nog sneller) :smoke:.

Heel snel inderdaad. Pas toch maar op dat je niet zó snel gaat dat je je doel voorbijschiet. :green_smile:

Brad Clitt
26 juli 2015, 06:10
Ik nomineer mezelf https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42341-Weert-C-est-la-Vie-Roermondseweg-203-Emi

In Limburg kun je ondanks het saunaclub-geweld in de buurt nog steeds echte pareltjes ontdekken. :)

Megaboob
26 juli 2015, 10:53
Ik nomineer rob45 mee, want dit klinkt gewoon goed!

Megaboob


Een dame die heerlijk het witte goud wegslikt die hangen we apart.Rob45 ontdekt ze voor ons https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-%28Koreaanse%29&p=439449#post439449

aamu
26 juli 2015, 17:10
vrije jongen in FKK Palmas.

Waarom? Omdat ontdekkingsreizigers beloond moeten worden. Ik was er zelf in 2011 op een terugtocht vanuit Brno toen ik nog een kleuterijsbeertje was. Zelf nog geen neiging gehad om terug te keren. Zo te lezen kan ik dat voorlopig nog even laten:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439399#post439399

Sjeufke
27 juli 2015, 00:19
Nomi voor Klatergoud. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=439703#post439703
Ten eerste voor de beschrijving van de club. Ik had het zelf nog niet eens zo bezien, dat die nieuwe ruimtes veel meer potentie hebben dan het gebruik er van op dit moment. Ten tweede, zijn date met Jenny. Geheel herkenbaar. Poolse dames staan over het algemeen voor goede service. Daarbij opgeteld de leeftijd (lees: ervaring), maakt een topdate. Ze kan idd lullen als brugman :biggrin: Een enkele Roemeense kan daar een voorbeeld aan nemen........:rolleyes:

Laatbloeier
27 juli 2015, 15:38
Ik sluit me aan bij Sjeufke. Prima recensie, lekker geschreven en ook nog met enkele goede suggesties.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=439703#post439703

aamu
27 juli 2015, 15:45
rob45, scrotum & davedv die allen kutzwagers zijn geworden dankzij loslopend Koreaans wild in YY. Meningen blijven meningen en daardoor verdeeld, gelukkig maar anders zouden bepaalde dames helemaal onboekbaar worden ;)

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-(Koreaanse)&p=439449#post439449
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-(Koreaanse)&p=439726#post439726
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42353-Sandra-(Koreaanse)&p=439747#post439747

Sjeufke
27 juli 2015, 15:53
Nomi voor Vrije Jongen in Sharks.

Hij gaat niet alleen naar een club om te naaien, maar ziet ook graag het eindproduct in een modeshow :biggrin:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=439838#post439838

Bluebear
27 juli 2015, 18:47
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?27343-Club-La-Luna-Moers-ex-Club-Angelique&p=439849#post439849

Een vette nomi voor Aamu in club Angelique. Hij zit te azen op een geroutineerde liefdesverkoopster, maar gaat er, ocherm, met het bloemenmeisje vandoor. Het arme wichtje weet amper wat haar overkomt als haar kleine roosje bestormt wordt door "Mister Lover Lover, boombastic, say me fantastic..........!!!". :cool: ;) :biggrin:


https://www.youtube.com/watch?v=_Tvy8-8q6U8

Big30
27 juli 2015, 18:51
Berichten uit verre oorden verdienen standaard extra steun, VJ in Palmas Nürnberg:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439833#post439833

seksenfun
27 juli 2015, 20:33
vrije jongen en marcus69 beide voor hun Sharks-verhaal :smoke:.

sofaking
27 juli 2015, 20:49
Berichten uit verre oorden verdienen standaard extra steun, VJ in Palmas Nürnberg:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439833#post439833

Big30, ik ga er maar vanuit dat je niet de gelinkte rec. nomineert, maar wel de #1 uit de draad. : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439399#post439399

Indien niet laat het even weten.

Ook voor de admins dus nog even recapituleren :

HOE PLAATS JE EEN LINK? :biggrin: (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13882-Hoe-plaats-je-een-link&p=97667#post97667)

Big30
27 juli 2015, 21:03
Ik nomineer het hele topic met name #1 en #3 :biggrin:!

sofaking
27 juli 2015, 22:08
Ik nomineer het hele topic met name #1 en #3 :biggrin:!

U wordt verzocht naar de dopingcontrole te gaan.

Big30
27 juli 2015, 22:25
U wordt verzocht naar de dopingcontrole te gaan.

Ik onderga nederig mijn lot en leg me neer bij de almachtige jury. Mag ik hier Sphinx nomineren voor al het werk wat hij verzette voor het IJBF tour spel of zullen we eerst maar liever de uitslag van de doping controle afwachten?

sofaking
27 juli 2015, 22:41
Ik onderga nederig mijn lot en leg me neer bij de almachtige jury. Mag ik hier Sphinx nomineren voor al het werk wat hij verzette voor het IJBF tour spel of zullen we eerst maar liever de uitslag van de doping controle afwachten?

Je mag sphinx gerust nomineren. Badslippers heeft dat trouwens ook al gedaan, en ik wil mijn waardering voor de energie en creativiteit die hij investeert in dit forum ook graag in de bloemen zetten, maar een buitencategorie kan ik moeilijk laten meedingen voor de prijs van beste recensie. Ik meende trouwens ergens gezien te hebben dat hij al een welverdiende beloning ontvangen heeft, zodat dit dilemma mij bespaard blijft.

http://www.signsfunny.com/wp-content/uploads/2011/06/girls-and-bicycles-13.jpg

Big30
27 juli 2015, 23:08
Sphinx zijn inzet voor het Tour spel maar ook de F1 poel en natuurlijk zijn recensies vallen inderdaad in de Hors Categorie. Een spreekwoordelijke lauwerkrans is hem al ten deel gevallen in het Tour spel topic. Ik doe het in dit topic nog maar eens dunnetjes over. Met sphinx nomineer ik ook al die leden die het forum buiten de recensies en verslagen om tot een leuke plek maken waar ook off-topic veel leuks te beleven valt!

sofaking
27 juli 2015, 23:14
Om alle misverstanden te vermijden toch maar even opmerken dat genomineerde recensies van sphinx natuurlijk wel meedingen in deze BRVDM draad, onafhankelijk van andere bezigheden. Alleen de competities F1, tour... zijn buiten categorie in dit topic.

molaar
28 juli 2015, 18:11
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41677-Juliette-(une-negresse-plus-belle)&p=439958#post439958

Nominatie voor Fukkiedukkie

Ondanks dat vriend Fukkiedukkie niet naar mij wilden luisteren en met z`n staart tussen de benen naar Babylon vertrok .
Mooi voor hem dat hij toch nog een aangename middag had !!

peter696969
29 juli 2015, 12:32
PZC is in BW niet verboden, alleen in Bayern, maar ook daar gaat er geen zedensmeris met je mee naar de kamer, dus laten we het daar verder maar niet over hebben. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42352-FKK-Palmas-Nurnberg&p=439399#post439399

Klopt niet helemaal. Ik sprak laatst in Nürnberg een Beierse ijsbeer. Die had al een keer een inval in een FKK meegemaakt waarbij de politie met tientallen agenten tegelijk binnenviel en direct naar alle kamers ging. Het was uiteindelijk 4 uur later toen hij de club mocht verlaten. Tja dan heb je wel een goede smoes nodig.

aamu
30 juli 2015, 12:18
Licky Luke moet het in Samya even aan zijn moeder vragen. Ik zweerde dat hij dat zei. En hij lachte er niet eens bij ...
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=440176#post440176