PDA

Volledige versie bekijken : Beste recensie van de maand September 2015 (jury Ace2)



Pagina's : [1] 2

Sjeufke
31 augustus 2015, 10:05
Nog even en het zit er voor de 'vak'jury weer op.
Zeer genoten van alle verhalen over clubs en dames recensies, soms tot in de smeuïgste details. De verhalen over Freude39 hebben er toe geleid dat ik binnenkort dat etablissement zelf ga inspecteren.

Voor de saunaclubgangers wellicht iets minder interessant zijn de aanwezigheidslijsten van de Weaze in Leeuwarden. De inspanningen van fr_loper en Moontanner zijn mij niet onopgemerkt gebleven als voormalig raambezoeker. Het kost veel tijd om dit lijstje up to date te houden. Chapeau! Wellicht gaan de meisjes achter de ramen ooit nog kortingskaartjes vergeven op dit forum?! In mijn beleving zou zo iets best kunnen werken met de juiste voorwaarden.

De einduitslag van de maand augustus!

In totaal mocht ik 6 prijzen vergeven deze maand, 2 prijzen per decade. Nomi's waren 3 punten waard, Thanks 2 punten. Daarbij gaf ik zelf tussen 0 en 20 punten per verslag/recensie.
In de prijzen vielen reeds: aamu, Satanic Surfer, Wijze Grijze en lustman. Daar komen er nog twee bij!

Dat heeft geleid tot de volgende uitslag over de maand augustus. Het podium van de zesde plaats naar de Beste Recensie Van De Maand:

6. aamu (64 punten)
aamu scoort als 6e in de top 6. De juryregels aan het begin van de maand zijn de regels en daar wordt dan ook niet meer van af geweken. Neemt niet weg dat aamu deze maand met zijn clubtour vele nomi's en thanks heeft gekregen en toch bijna buiten de prijzen viel. Gelukkig sprong 1 verslag er uit en net genoeg om in de prijzen te vallen. Van zijn clubtour werd het bezoek aan Sixsens als beste gewaardeerd.

5. Satanic Surfer (66 punten)
Zijn schizofrene verslagen zijn ons allen wel bekend. Doch de variatie in het schrijven is telkens weer een verrassing. Op 2 augustus een verslag met alinea's. Volgens mij heeft hij een hekel aan witregels of was het nou net andersom?
Niettemin een zeer gewaardeerd schrijver. En vooral, en daar zijn er maar enkelen van: een wandelende encyclopedie! De aanwezigheidslijsten van de clubs zijn minder betrouwbaar dan AIVD SS.

4. Wijze Grijze (75 punten)
Verguisd en geprezen. Het is deze vakjury om het even. Zijn verhaal in het Wijze Grijze hoekje heeft veel lof opgeleverd. Zo blijkt uit de vele nomi's en thanks. Zijn afscheid van Taylor heeft menig ijsbeer tot in tranen gebracht.

3. Ace2 (80 punten)
Een verslag van GT uit het binnenste van zijn hart. Met quotes zoals ik ze ook wel herken. Bij veel IJsberen ook herkenbaar, gezien de vele thanks en nomi's. Het meest sprak mij aan, zijn vertrek uit de club....zo typerend “I am a poor lonesome icebear, fucking far, far away from home…………………..”
Ik moet bekennen dat ik in het tweede decade een telfout heb gemaakt. Dit verslag verdiende al een prijs in het vorige decade. Gelukkig geen nadelige gevolgen voor andere schrijvers.

2. noglangnietuitgewandeld (98 punten)
Het hoeft geen betoog. NLNU is een getalenteerd, maar vooral humoristisch schrijver. Doch deze keer heeft hij wel heel erg de kachel aangemaakt met zijn verslag over het Fawlty Towers van de saunaclubs. Ik begrijp het het wel. Buiten de club doet hij veel op de 'automatische piloot'. Hij heeft alle tijd om na te denken over hoe hij zijn met yoghurt gevulde lolita's zal weg(be)schrijven.

De absolute winnaar van deze maand met ruime voorsprong is:
1. lustman (162 punten)
Een ongelofelijk goede IJsberenkrant. Hoog gewaardeerd door ons allemaal en niet meer ingehaald door enig ander verslag of recensie. Chapeau!


De twee laatste te vergeven prijzen in augustus zijn voor......

Met een dik verdiende tweede plaats deze maand: noglangnietuitgewandeld
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=442964#post442964




:ola2::ola2::ola2:

Gefeliciteerd NOGLANGNIETUITGEWANDELD

:ola2::ola2::ola2:




De derde plaats in de ranking: Ace2
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=442239#post442239




:ola2::ola2::ola2:

Gefeliciteerd ACE2

:ola2::ola2::ola2:


De jury van de maand september maak ik later vandaag nog bekend!

Illusion Plopp!

Bluebear
31 augustus 2015, 10:28
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=443848#post443848

Een dikke nomi voor Newbear die eens een keertje een totaal averechts verhaaltje schrijft over het ijsberenleven. Een non-pannenkoekijsbeer, de spijtoptant, die afscheid heeft genomen van in het verleden gemaakte "fouten". Hij schrijft: "De totale definitie van waanzin is om telkens hetzelfde te doen, maar iedere keer een andere uitkomst te verwachten". "Welke andere uitkomst?", zegt deze pannenkoekijsbeer. Dat is nou net waar ik voor terug kom, de definitie van de pannenkoekijsbeer: "Ik weet precies wat ik kan verwachten en vindt het fijn om dit iedere keer te moeten ondergaan". Heerlijk om jezelf te kastijden met een dame die denkt dat ze je aan een touwtje heeft.
De ultieme fetisj, maar de man met de knaken blijft de dienst uitmaken. Een wijze les voor onze dames, die ik hun zachtjes in de oortjes smiespel.
En om hun (Roemeense) trots te bewaren zeggen ze dan de drie beroemde Engelse woorden: "Nee, niet, I love you" Maar: "I don't care!!". Heerlijk, die zelfkastijding van de pannenkoekijsbeer: "Kost me dat?" ;) :tongue: :biggrin:

12498

Sjeufke
31 augustus 2015, 21:00
De jury prijzen zijn vergeven! Dank aan allen die veelvuldig hebben 'ge-thanks-t' en genomineerd.
September is bijna een feit! Vele zijn weer terug van vakantie! Deze IJsbeer gaat over enkele dagen genieten van een welverdiende met vakantie. En ik niet alleen zo blijkt na een lange zoektocht om een jury voor september te vinden. Maar.........ik heb er toch een gevonden. Eén die aangaf 'de redder van dit mooie forum te willen zijn' Dank en een grote Chapeau!

Het is mij een grote eer en genoegen om Ace2 als jury te benoemen voor de maand september


:freu: Gefeliciteerd Ace2 :freu:



https://www.youtube.com/watch?v=yOXke46F-2Q

Ace2
1 september 2015, 19:29
Afgelopen weekend zat ik weer alleen, lonsesome, aan de bar van mijn stamcafe. “Hoe zou het nu zijn om vrienden te hebben?” vroeg ik mij somber af. Als ik schrijf dat ik (veel) vrienden heb klinkt dat altijd zo leuk. Ik werd opgeschrokken uit mijn gedachten toen ineens de forumleiding, waaronder Willem2, MichelJ en Big30, de bar betraden. “Shit, zij denken natuurlijk dat ik populair ben” dacht ik angstig. Snel klampte ik mij vast aan de eerste beste man die voorbij liep. “Vanavond zijn wij vrienden” beval ik “Maar ik ken jou niet” mokte de man. “The drinks are on me” vervolgde ik, waarop de man zei: “dan heb ik nog wel meer vrienden voor jou” en voor ik het wist werd ik omgegeven door onbekenden die om mijn grapjes lachten en op mijn schouder sloegen in ruil voor gratis bier. “Net GT” dacht ik.

Al snel had de forumleiding mij in de gaten, of wellicht trok het gerucht van gratis bier hen aan. Zo kwamen wij in gesprek over het forum, het 10-jarig-bestaan, het verleden, het heden en de toekomst. “Ijsberen als Ace2 maken ze niet meer” zei Big30 terwijl hij mijn glas weer vol schonk. “Een ijsbeer die namen droeg als Hercules de sexgod of Thor the Viking” Ik zag ondertussen alles al een beetje dubbel en ik wist dan ook niet goed of Willem2 of MichelJ vervolgde met de woorden: “Ijsberen waar wij iets aan hebben op de Dag des Oordeels” “Ddddag dessss ooooorrrrdeeeeelsss?” mompelde ik. Willem2 vervolgde dat er ooit het dag zou komen waarin de finale eindstrijd zou komen tussen goed en kwaad, tussen Hookers en YSF. “Ik vraag mij af wie zijn rug recht en schouder aan schouder met ons de vijand in de ogen durft te kijken?” “Wie komt er aan mijn forum" brulde ik. “Mijn forum” verbeterde Willem2 mij nog. “Dan is er geen redden meer aan” zuchtte MichelJ. “Ik ga het forum redden” brulde ik en ik sprong op, waarna ik met vallen en opstaan naar buiten rende onder de woorden: “Ten aanvallllll. Een voor allen, allen voor het forum. Aanvallennnnnnn” Achter mij hoorde ik Big30 nog fluisteren: “Het is gelukt, wij hebben een jury voor de maand september”………
…………………………………………………

Ace2
2 september 2015, 06:07
Om het voor mij ook begrijpelijk te maken, houden wij de regeltjes deze maand simpel en vaak is dat al ingewikkeld genoeg.

Voor iedere nominatie per afzonderlijke recensie krijg je een punt. Iedere 10 dagen zullen de 2 ijsberen met de meeste punten voor een afzonderlijke recensie binnen die periode een vrijkaartje winnen. Iedere ijsbeer kan maar 1 vrijkaartje winnen. De ijsbeer met de meeste punten per afzonderlijke recensie in september wordt de nieuwe jury over oktober.





LET THE GAMES BEGIN………………………………….



12506


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=298980#post298980

biged
2 september 2015, 15:56
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42681-Frankfurt-bahnhofviertel-laufhauses-gt-Alina&p=444135#post444135

Een uitgebreid relaas van SeksenFun die amusement zoekt in de laufhauses in Frankfurt bahnhof omgeving.
Duidelijk en informatief met de nodige fotos wat het overzichtelijk maakt.
Een terechte nominatie vind ik.

Teiresas
2 september 2015, 16:42
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=443848#post443848

Een dikke nomi voor Newbear die eens een keertje een totaal averechts verhaaltje schrijft over het ijsberenleven. Een non-pannenkoekijsbeer, de spijtoptant, die afscheid heeft genomen van in het verleden gemaakte "fouten". Hij schrijft: "De totale definitie van waanzin is om telkens hetzelfde te doen, maar iedere keer een andere uitkomst te verwachten". "Welke andere uitkomst?", zegt deze pannenkoekijsbeer. Dat is nou net waar ik voor terug kom, de definitie van de pannenkoekijsbeer: "Ik weet precies wat ik kan verwachten en vindt het fijn om dit iedere keer te moeten ondergaan". Heerlijk om jezelf te kastijden met een dame die denkt dat ze je aan een touwtje heeft.
De ultieme fetisj, maar de man met de knaken blijft de dienst uitmaken. Een wijze les voor onze dames, die ik hun zachtjes in de oortjes smiespel.
En om hun (Roemeense) trots te bewaren zeggen ze dan de drie beroemde Engelse woorden: "Nee, niet, I love you" Maar: "I don't care!!". Heerlijk, die zelfkastijding van de pannenkoekijsbeer: "Kost me dat?" ;) :tongue: :biggrin:

Topverhaal van Newbear! +1!

sofaking
2 september 2015, 17:14
Een sympathiek verhaal van Goedemorgenallemaal, op stap in het Antwerpse schipperskwartier voor een culinaire(?) tour met theezakjes, ijskreem en chips, en niet te vergeten al het brood waarvan hij zich de kaas heeft laten eten door bezoekers die net enkele tellen sneller waren dan hijzelf.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4450-Antwerpen-leden-onder-mekaar-gewoon-gezellig&p=444103#post444103

Big30
2 september 2015, 17:16
Een sympathiek verhaal van Goedemorgenallemaal, op stap in het Antwerpse schipperskwartier voor een culinaire(?) tour met theezakjes, ijskreem en chips, en niet te vergeten al het brood waarvan hij zich de kaas heeft laten eten door bezoekers die net enkele tellen sneller waren dan hijzelf.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4450-Antwerpen-leden-onder-mekaar-gewoon-gezellig&p=444103#post444103

+1

Goedemorgenallemaal
2 september 2015, 18:10
Een sympathiek verhaal van Goedemorgenallemaal, op stap in het Antwerpse schipperskwartier voor een culinaire(?) tour met theezakjes, ijskreem en chips, en niet te vergeten al het brood waarvan hij zich de kaas heeft laten eten door bezoekers die net enkele tellen sneller waren dan hijzelf.
Ik ben vergeten te vermelden dat ik de avond heb afgesloten met een Dürüm met iets onbestemds er op, overgoten met veul knoflook...

Sphinx
2 september 2015, 22:24
Dit bericht van GMA verdient idd een nominatie:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4450-Antwerpen-leden-onder-mekaar-gewoon-gezellig&p=444103#post444103


jaaa, daar is ze weer... 30 meter..... 25 meter.... 20 meter....15 meter...... Gofferdegloeiendekutkloten..... als ik op10 meter ben

Helaas al te bekend, ter voorkoming het uit te schreeuwen draai ik dan meestal dit in mn hoofd af:


https://www.youtube.com/watch?v=H0cJBEMiN1c

mechelen
3 september 2015, 08:24
Nominatie voor Seksenfun.

Niet voor zijn bezoekjes aan Sharks of Oase, want die zou je kunnen omschrijven als 'typisch SEF'.

Wél voor zijn bezoek aan het RLD van Frankfurt :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42681-Frankfurt-bahnhofviertel-laufhauses-gt-Alina

Zeer de moeite waard om eens te lezen.

Megaboob
3 september 2015, 08:30
Nominatie voor Seksenfun.

Niet voor zijn bezoekjes aan Sharks of Oase, want die zou je kunnen omschrijven als 'typisch SEF'.

Wél voor zijn bezoek aan het RLD van Frankfurt :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42681-Frankfurt-bahnhofviertel-laufhauses-gt-Alina

Zeer de moeite waard om eens te lezen.
Ik nomineer graag mee. Megaboob

Goedemorgenallemaal
3 september 2015, 08:52
Ik nomineer graag mee. Megaboob
Ik ook, ook al vanwege onze gemeenschappelijke trubbels.....

Op de tweede verdieping stond een dame die (bijna) zo knap was als die DVP die mij voor die striptease bar tegenhield. Ze kwam sympathiek over en gaf me nog spontaan een complimentje ook. Toch stapte ik niet meteen binnen. Weer buiten dacht ik waarom ik het toch weer niet meteen deed. Na nog even aarzelen en de daad bij het woord te voegen om de eerste de beste stunner te nemen, was haar deur toe.

En de fraaie foto's... het ziet er zo leuk uit, vrolijk, maar zonder de overdadigheid van een Duitse kerstmarkt, ingetogener...

gignnl
3 september 2015, 12:46
Zijn jaarlijkse tour gaat weer beginnen en het eerste strakke doosje heeft NLNU al weer uitgehoond https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444274#post444274

rob45
3 september 2015, 14:15
Zijn jaarlijkse tour gaat weer beginnen en het eerste strakke doosje heeft NLNU al weer uitgehoond https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444274#post444274

NLNU op Asiatour die begint in Thailand waar hij een Thaise helemaal uitwoond met oordoppen op. + 1 !

Laatbloeier
3 september 2015, 16:10
Nominatie voor dokter Seksenfun.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42681-Frankfurt-bahnhofviertel-laufhauses-gt-Alina&p=444146#post444146

Ace2
4 september 2015, 21:18
'Horrorstart voor Ace2'

Van onze Ijsberendactie
De diverse media zijn geschokt door het begin van de BRVDM. In het ooit zo druk bezochte topic Na 4 dagen zijn slechts 12 nominaties gegeven. Ooit was dat het gemiddelde in een uur. “Dat gemiddelde is heel ver weg", stelt ook de MichelJ. "Alleen een grote promotie-actie op het feest op zaterdag kan het tij nog doen keren."

Concurrende fora pakken zoals gebruikelijk keihard uit. 'Horrorstart voor Ace2' en 'Mat forum helpt Ace2 om zeep', kopt Hookers. RelaXXXBoard volgt in dat spoor. 'Ace’s hoop aan flarden gescheurd'.Het Duitse forum Rheinforum.com heeft te doen met AceZwei, die niet de makkelijkste taak had toen hij onverwacht het stokje van voorganger Sjeufke moest overnemen. 'BRVDM zakt mee in katzwijm van Ace2” De Franse tegenhanger van het forum, Youpi (niet te verwarren met de uit GT verbande Joepi) is verbijsterd over de vertoonde nominaties. Ace2 heeft in de laatste jaren 5485 thanks verzameld in 1617 recenties, oftewel een gemiddelde van 3,4 per recensie', duikelt het Franse forum een statistiek op.
Het spetterend einde op 30 september, lijkt ver weg voor de nominatierubriek. Volgens Willem2 moet Ace2 zich richten op ijsberen die op vrijkaartjes gebrand zijn. "De eerste twee plekken per 10 dagen geven recht op een vrijkaartje. Hij moeten zorgen dat die ijsberen een onderlinge strijd starten”, zei hij na het het bekend worden van de eerste tussenstand:

1. S&F 5 punten;
2. GMA: 3 punten;
3. NewBear/NLNU: 2 punten




12515


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=310102#post310102

gignnl
4 september 2015, 21:23
Door mijn zelfverkozen verbanning uit GT tref ik Ace2 helaas nog maar zelden maar deze steunpilaar van het forum kan ik niet in de steek laten dus zal de komende week hem aktief gaan steunen.

sofaking
4 september 2015, 22:02
Niet wanhopen beste jury, er zit een zekere Ace2 op het forum die enkele minuten voor de sluiting van de kiesbureaus gewoonlijk nog binnenvalt om een paar dozijn recensies te nomineren. :biggrin:

Willem2
4 september 2015, 22:14
Nominatie voor NLNU in Thailand : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444274&highlight=#post444274
Levensgevaarlijk allemaal had beter in Europa kunnen blijven ;)

Willem2
4 september 2015, 22:15
Hengelo 69 in Osnabrück : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7725-Totalclub-Osnabr%FCck-Algemeen&p=444126#post444126

Willem2
4 september 2015, 22:19
Stimpy3 in Babylon : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=444515#post444515
de club en de dames verdienen meer ....

Willem2
4 september 2015, 22:20
Licky luke in Acapulco Gold : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=444186#post444186
Om het makkelijk te manekn met vette letters ;)

Willem2
4 september 2015, 22:23
Volgens sommigen is hij afentoe de weg helemaal kwijt ; komt daardoor misschien op vele plekken in Duitsland ;)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42681-Frankfurt-bahnhofviertel-laufhauses-gt-Alina&p=444146&highlight=#post444146
Nominatie voor seksenfun in Frankfurt

sofaking
5 september 2015, 16:24
Beren die fleurige recensies schrijven in de damestopics verdienen erkenning vind ik, vandaar....

Sjeufke zoekt de beschaving op en heeft het naar zijn zin in Antwerpen. Genieten van een Westmalle tripeltje en daarna van een mooie Roemeense die haar tijd neemt, wat wil een mens nog meer.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?32930-Schippersstraat-30-1-Beatrice-%28Roemeense%29&p=444558#post444558

Jansen doet de bellen rinkelen en de neusvleugels trillen van een andere mooie Roemeense in het dorpje Oedt.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42702-Nicolle-%28Roemeense%29&p=444594#post444594

Sjeufke
5 september 2015, 18:32
Nomi voor Bluebear in YinYang.
"Haar kutje is prachtig met hele zachte buitenboordflapjes afgewerkt naar een klit die een blinde in een vliegtuighangar nog wel zou vinden."
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

En nog een voor NLNU Asiatour2015
"Hij/zij droop af, en bij nader inzien hadden de dansers/danseressen allemaal een bobbel in de slip die niet door een paar opgezwollen schaamlippen veroorzaakt kon zijn."
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444274#post444274

Satanic Surfer in Magnum
"op het dakterras de immer gutgelaunte homogrillmeister die praat als een waterval doch ook een nasty Häncehnspiesse weet te bereiden"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=444618#post444618

Megaboob
5 september 2015, 18:34
Nomi voor Bluebear in YinYang.
"Haar kutje is prachtig met hele zachte buitenboordflapjes afgewerkt naar een klit die een blinde in een vliegtuighangar nog wel zou vinden."
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

En nog een voor NLNU Asiatour2015
"Hij/zij droop af, en bij nader inzien hadden de dansers/danseressen allemaal een bobbel in de slip die niet door een paar opgezwollen schaamlippen veroorzaakt kon zijn."
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444274#post444274

Satanic Surfer in Magnum
"op het dakterras de immer gutgelaunte homogrillmeister die praat als een waterval doch ook een nasty Häncehnspiesse weet te bereiden"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=444618#post444618
Ik nomineer alles graag mee. Megaboob

Megaboob
5 september 2015, 18:35
Beren die fleurige recensies schrijven in de damestopics verdienen erkenning vind ik, vandaar....

Sjeufke zoekt de beschaving op en heeft het naar zijn zin in Antwerpen. Genieten van een Westmalle tripeltje en daarna van een mooie Roemeense die haar tijd neemt, wat wil een mens nog meer.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?32930-Schippersstraat-30-1-Beatrice-%28Roemeense%29&p=444558#post444558

Jansen doet de bellen rinkelen en de neusvleugels trillen van een andere mooie Roemeense in het dorpje Oedt.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42702-Nicolle-%28Roemeense%29&p=444594#post444594
Ik nomineer allen mee. Megaboob

hasta la pasta
5 september 2015, 18:42
Satanic surfer op pad in Magnum met een vrijkaartje. Ik blijf me verbazen; na het lezen van de recensie heb ik minstens een dozijn nieuwe woorden de revue zien passeren. Verplichte leeskost.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=444618#post444618

Ace2
6 september 2015, 07:43
De nominaties van de jury betreffen:

NewBear in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=443848#post443848

GMA in Antwerpen: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?4450-Antwerpen-leden-onder-mekaar-gewoon-gezellig&p=444103#post444103

NLNU in Asia (1): https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444274#post444274

NLNU in Asia (2): https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444680#post444680

Stimpy3 in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=444515#post444515

Licky Luke in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=444186#post444186

SS in Magnum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=444618#post444618




12538


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=443685#post443685

Sjeufke
6 september 2015, 09:58
Een paar nomi's

NLNU Asia tour deel 2
Bij vrouwen daarentegen begint het kruis al te soppen als ze er alleen maar aan denken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444680#post444680

Licky luke in AcaGold
had ze me letterlijk en figuurlijk klem, zittend op mijn schoot met mijn lul in haar hand, waardoor ik feitelijk nergens heen kon...
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=444186#post444186

seksenfun in FFK Oase
Zij (Laura als ik me niet schromelijk vergis) reeg het ene tien à 15'-kamertje aan mekaar. Haar klandizie bestond voornamelijk uit "sulletjes" en Aziatische mannen
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-%28Friedrichsdorf-Burgholzhausen%29-Algemeen&p=444149#post444149

rob45
6 september 2015, 10:22
Nominatie voor NLNU in Thailand : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444274&highlight=#post444274
Levensgevaarlijk allemaal had beter in Europa kunnen blijven ;)

Ik nomineer NLNU in zijn Asiatour mee.

Ace2
6 september 2015, 11:17
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42681-Frankfurt-bahnhofviertel-laufhauses-gt-Alina&p=444135#post444135

Een uitgebreid relaas van SeksenFun die amusement zoekt in de laufhauses in Frankfurt bahnhof omgeving.
Duidelijk en informatief met de nodige fotos wat het overzichtelijk maakt.
Een terechte nominatie vind ik.


De jury nomineert mee

sofaking
6 september 2015, 15:03
Een nieuw en uitgebreid damespaspoort door Bluebear mag even onder de aandacht gebracht worden. Hij had die dag op de loterij of de jackpot moeten spelen want het was zijn geluksdag zo te zien.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42707-Renee-%28Duitse%29&p=444727#post444727

Laatbloeier
6 september 2015, 15:49
"skullfuckblowjobstrapatsen en kletsnat Eiervreten enzo, da real deal", aldus Satanic Surfer in Magnum. Nominatie dus!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=444618#post444618

Laatbloeier
6 september 2015, 16:00
Wie wil dat niet? Een wandeling maken in Manilla met de meid met de strakste billen van de straat dankzij een door jou zelf speciaal voor haar uitgezocht jurkje. Nominatie.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444680#post444680

Nedlovefkk
6 september 2015, 16:16
Nominatie voor bluebear voor zijn recente Yin Yang verslag.

Mr Pussy
6 september 2015, 16:25
Wie wil dat niet? Een wandeling maken in Manilla met de meid met de strakste billen van de straat dankzij een door jou zelf speciaal voor haar uitgezocht jurkje. Nominatie.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444680#post444680

Yep, +1

Picasso 1
6 september 2015, 17:59
Even mijn ignorlist omzeilen om deze vetgedrukte recensie van Bluebear in YY te nomineren.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

Ace2
6 september 2015, 20:02
Een nieuw en uitgebreid damespaspoort door Bluebear mag even onder de aandacht gebracht worden. Hij had die dag op de loterij of de jackpot moeten spelen want het was zijn geluksdag zo te zien.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42707-Renee-%28Duitse%29&p=444727#post444727

Jury nomineert mee

Ace2
6 september 2015, 20:03
Nominatie voor bluebear voor zijn recente Yin Yang verslag.

Jury nomineert mee

Ace2
6 september 2015, 20:04
De ijsberenfeestnominaties:

NedLoveFKK: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444741#post444741

Mister Pussy: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444746#post444746

Duisburg Specialist: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444768#post444768

De live-updates van BergM550: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=444591#post444591

gignnl
6 september 2015, 20:26
Sjeufke in het SKW,wat moet je daar toch als je saunaclubs bent gewend https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?32930-Schippersstraat-30-1-Beatrice-(Roemeense)&p=444558#post444558

gignnl
6 september 2015, 20:32
Een drieluik van het YBF feest wil ik nomineren.
Bergm550 een trouw schrijver https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444711#post444711
MrPussy ontdekt weer donkere parels https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444746#post444746
Nedlovefkk en de wispelturige Svetlana https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444741#post444741

Ace2
6 september 2015, 20:34
GiggNL in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444815#post444815

gignnl
6 september 2015, 20:35
Ipv te neuken vermaakt Bluebear zijn Rene met de uitleg van de hilarische serie Allo Allo,hopelijk heeft ie het maar 1keer uit hoeven te leggen https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

gignnl
6 september 2015, 20:36
NLNU ontdekt dat mijn Filipijnse collegas toch best behulpzaam kunnen zijn https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=444680#post444680

gignnl
6 september 2015, 20:41
Wat een tegenstellingen op een dag
Jansen in de middag in PHG en vertrekt tevreden https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=444597#post444597
Picasso1 lost hem af en treft het sodom en gomorra https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=444710#post444710

Bluebear
6 september 2015, 20:54
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444741#post444741

Een nomi voor Nedlovefkk en zijn avonturen op het feestje in Golden time. Even tijd voor netwerken en ook nog om oude "bekenden" te ontmoeten. De volgende keer maar tegen de wachtende dames zeggen: U2?. :tongue:

12540

Bluebear
6 september 2015, 21:01
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444815#post444815

Een nomi voor gignnl die vandaag met 4-0 gewonnen heeft in de Golden time. Toch blij dat er nog iemand goed gevoetbald heeft en een scherpe spits hadt. :biggrin:

12541

Jack42
6 september 2015, 21:01
Nomi voor gignnl:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444815#post444815

rob45
6 september 2015, 21:02
Nomi voor gignnl:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444815#post444815

Ik nomineer Gignnl in GT zeker mee.

seksenfun
6 september 2015, 21:51
SS: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=444749#post444749 (HM).

Hoewel hij een open deur intrapte (Maar een 22-jarige met de service van een 32-jarige, die zijn er niet veel), leuk om nog eens wat van hem te horen hier.

Ace2
7 september 2015, 06:19
'Ik zie het somber in voor Satanic Surfer'


Van onze Ijsberenredactie
De oud-ijsberen, zij die voorheen veelvuldig schreven, zijn het vertrouwen in de BRvdM volledig kwijt. HollandMale verwoordt het algemene gevoel dat bij alle rapporteurs overheerst. "Ik ben somber gestemd over het vervolg van de serie BRvdM en zie de topic een stille dood sterven. Zeker niet nu Satanic Surfer net niet genoeg punten lijkt te halen.”

"Ik ga Satanic Surfer weer steeds meer zien als de ‘man van veel woorden en weinig wol’", zegt voormalig one-liner Picasso1 na de nieuwe tussenstand, waarin de voormalige winnaar van Final Countdown “slechts” derde staat. “Als dergelijke schoonschrijverij al niet meer voldoende is voor de prijzen dan is het wel heel droefig gesteld” mokt Jansen.
"Voor hem is het natuurlijk triest dat hij maar niet voldoende nominaties krijgt.” analyseert HP001 “Het is een mengeling van woordenmoeheid bij de ijsberengemeenschap en populariteit” Maar ook sympathie helpt niet altijd. De sympathieke BlueBear scoort maar liefst met 2 recensies. “Hij verspreid zijn krachten over teveel recensies i.p.v. zich te focussen” denkt Willem2 Toch is het een hele prestatie om via de ignor-lijst toch een nominatie te krijgen.

De gezamenlijke nummers 1, S&F en NLNU doen het dat wat dat betreft beter.

Seks & Fun
Seks & Fun werd gelezen door Gignnl en kreeg 7 nominaties voor zijn recensie in Frankfurt: "Hij moest het vooral hebben van de plaatjes, die eigenlijk braaf ogen. Bij andere fora schrijft hij iets meer hard-core. Ik was daarom verbaasd dat hij 7 nominaties kreeg. Bovendien gaat het bij hem allemaal zo laconiek. Misschien moet hij zichzelf wat minder centraal stellen. Dan had hij NLNU ver achter zich gelaten.

NLNUI
n zo’n belangrijke fase van de nominatiestrijd moet je op het juiste moment de juiste recensie plaatsen!", zegt Jack42 over Asia-Tour van NLNU. "Eerst een goede voorbereiding, dan een lange reis naar een plaats waar veel beren van smullen. Bij zoveel bezieling komen de nominaties van zelf”

"Ik zou op dit moment even niet weten wie voor een verrassing moet zorgen", zegt IamLoney. "Ik zie het dan ook somber in voor de spanning.”
"Ik ben ziek van de saaiheid", stelde SofaKing, waarbij hij verwijst naar de tussenstand:

1. NLNU en S&F: 7 punten;
3. BlueBear en Satanic Surfer: 5 punten;
5. GMA, Gignnl en NLNU (2e recensie): 4 punten;
8. NewBear, Sjeufke, Jansen, NedLoveFKK:
BlueBear (Rene): 3 punten
13. Stimpty3, Licky Luke., BergM550
Mr. Pussy, 2 punten




12543


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=318964#post318964

seksenfun
7 september 2015, 09:16
- Met kalmte bereik je meer en geniet je meer ;).

- Een waar verhaal kan ook maar zoals het zich afspeelde verteld worden. Stel dat ik het niet om mezelf had laten draaien bij Alina, dan was ik blut geweest of minstens bekocht geweest ;) :smoke:.

Sjeufke
7 september 2015, 10:03
Nomi voor aribaba in Great Palace
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?996-Great-Palace-Castrop-Rauxel-Algemeen&p=444899#post444899

seksenfun
7 september 2015, 10:19
+ 1 :smoke:

Teiresas
7 september 2015, 12:41
Nomi voor Badslippert voor het beste feestverslag https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

gignnl
7 september 2015, 13:03
Badslippers,een van de steunpilaren van het forum.Op het MP kondigde hij aan op de fiets naar het YBF feest in GT te komen maar dat klopte niet want het werd de scheve schaats:hammer:Naar verluid is de deegroller per luchtpost onderweg vanuit Roemenië https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

Bluebear
7 september 2015, 13:53
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

Een dikke nomi voor Badslippers en zijn verslag van het feest in GT. "Oude liefde roest niet", en onze psycho moest dit nu zelf ondervinden. Waar hij het bij menigeen zeer wijs kijkend uit zijn kop probeert te lullen. "Ach jongen, geen hand vol, maar een land vol", moet hij er nu zelf aan geloven en komt hij erachter dat ie menselijk is. Zijn hypofyse draaide overuren en de zenuwbanen werden overbelast, omdat hij deze Angel thuis al menigmaal in zijn dromen hadt betast. Dat zijn inderdaad de mooie momenten van het clubleven, dat je weer even gaat zweven. Belevenissen uit het verleden schieten als een film door je hoofd, en je van gezond verstand berooft.
Vuurwerk knalt uit de houten hut, en ja hoor het is Badslippers, die zit weer op de .................GT is een club van nette mensen!!!!! :tongue: ;) :biggrin:

12545

Badslippers
7 september 2015, 14:24
Laat ik Ace2 eens wat werk bezorgen. De nominaties gaan naar (in willekeurige volgorde):

Picasso 1 in PHG. Even dacht hij in de Titty Twister te zijn beland maar het bleek uiteindelijk meer op een garagebox in de Bijlmer te lijken inclusief agressief tattovolk, de ghettoblaster op 10 en een onsympathieke sfeer.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=444710#post444710

Een paar dagen eerder was het inderdaad de Titty Twister voor Jansen die zich wel thuis voelt in deze poel des verderfs.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=444597#post444597

Een teleurstellend bezoek van de eens zo mooie Villa. Scorpiounited treft een leveloze tent met weinig dames voor een zaterdagavond, eten ondermaats, sfeer niet best.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11680-Villa-Vertigo-Viva-la-Villa&p=444758#post444758

Damerecensies zijn altijd welkom. RudiW ontsnapt ter nauwer nood aan de verstikkingsdood terwijl hij de kutsappen van Rosita naar binnen slurpt.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31150-Rosita-%28Nederlandse%29&p=444824#post444824

Wijze Grijze maakt er weer werk van in Pauschallclub te Bochum. Helaas voor hem treft deze budgetneuker slechts 5 FT-dames aan.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=444665#post444665

Big Spender laat de euro's rollen maar krijgt daar weinig voor terug. Verplicht leesvoer voor onervaren ijsberen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42356-Magarita-%28Bulgaarse-Turkse%29&p=444843#post444843

Marcus69 dacht dat hij de jackpot gevonden had. Na een bezoekje aan club Mondiaal wilde hij Pascha in Keulen bezoeken waar het bordje met "orgasme garantie: geen orgasme, geld terug" hem als muziek in de oren klonk totdat hij een dikke lelijke negerin trof.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-%28Keulen%29-Algemeen&p=444697#post444697

Aribaba ziet het helemaal zitten in the Great Palace.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?996-Great-Palace-Castrop-Rauxel-Algemeen&p=444899#post444899

Zeer smakelijke recensie van Seksenfun over hoe Diana hem uiteindelijk toch wist te strikken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?38451-Diana-%28Nina-ex-VG%29-%28Roemeense%29&p=444923#post444923

En dan het 10-jarig ijsberenfeest. Veel recensies die ik allemaal nomineer. Te beginnen met:

Bergm550, die in de club voor nette mensen toch wel heel vieze dingen doet.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444711#post444711

Opa Dalton, die wellicht een nieuwe stamclub erbij heeft. Maar ja, bij die oudjes weet je het nooit.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444732#post444732
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444935#post444935

Nedlovefkk maakt kennis met het schuim van het forum en beter nog, met de dames van GT.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444741#post444741

Mr.Pussy kwam volledig aan zijn trekken met al die wulpse Latina's en andere exotische zwarte parels.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444746#post444746

De Duisburg Specialist vindt dat de WIFI en de Jacuzzi's op de Vulkan toch veel beter zijn dan in GT
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444768#post444768

Gignnl haalt zijn tong door de zure sloot van Rosa en dat kon hem goed smaken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444815#post444815

NieuwTeddyBeertje treft de man in het witte pak maar die was niet te boeken dus moest hij naar ander vlees zoeken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444907#post444907

KTC had nog nooi zoveel vrouwen op een plek gezien maar nu weet hij waar hij wezen moet. GT.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444916#post444916

Teiresas mist zijn Russisch oogappeltje. Volgens hem zal het nooit meer goed komen tussen hun twee. Ik adviseer, GOEDMAAKSEKS.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444927#post444927

Megaboob
7 september 2015, 18:40
Laat ik Ace2 eens wat werk bezorgen. De nominaties gaan naar (in willekeurige volgorde):

Picasso 1 in PHG. Even dacht hij in de Titty Twister te zijn beland maar het bleek uiteindelijk meer op een garagebox in de Bijlmer te lijken inclusief agressief tattovolk, de ghettoblaster op 10 en een onsympathieke sfeer.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=444710#post444710

Een paar dagen eerder was het inderdaad de Titty Twister voor Jansen die zich wel thuis voelt in deze poel des verderfs.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=444597#post444597

Een teleurstellend bezoek van de eens zo mooie Villa. Scorpiounited treft een leveloze tent met weinig dames voor een zaterdagavond, eten ondermaats, sfeer niet best.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11680-Villa-Vertigo-Viva-la-Villa&p=444758#post444758

Damerecensies zijn altijd welkom. RudiW ontsnapt ter nauwer nood aan de verstikkingsdood terwijl hij de kutsappen van Rosita naar binnen slurpt.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31150-Rosita-%28Nederlandse%29&p=444824#post444824

Wijze Grijze maakt er weer werk van in Pauschallclub te Bochum. Helaas voor hem treft deze budgetneuker slechts 5 FT-dames aan.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=444665#post444665

Big Spender laat de euro's rollen maar krijgt daar weinig voor terug. Verplicht leesvoer voor onervaren ijsberen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42356-Magarita-%28Bulgaarse-Turkse%29&p=444843#post444843

Marcus69 dacht dat hij de jackpot gevonden had. Na een bezoekje aan club Mondiaal wilde hij Pascha in Keulen bezoeken waar het bordje met "orgasme garantie: geen orgasme, geld terug" hem als muziek in de oren klonk totdat hij een dikke lelijke negerin trof.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-%28Keulen%29-Algemeen&p=444697#post444697

Aribaba ziet het helemaal zitten in the Great Palace.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?996-Great-Palace-Castrop-Rauxel-Algemeen&p=444899#post444899

Zeer smakelijke recensie van Seksenfun over hoe Diana hem uiteindelijk toch wist te strikken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?38451-Diana-%28Nina-ex-VG%29-%28Roemeense%29&p=444923#post444923

En dan het 10-jarig ijsberenfeest. Veel recensies die ik allemaal nomineer. Te beginnen met:

Bergm550, die in de club voor nette mensen toch wel heel vieze dingen doet.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444711#post444711

Opa Dalton, die wellicht een nieuwe stamclub erbij heeft. Maar ja, bij die oudjes weet je het nooit.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444732#post444732
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444935#post444935

Nedlovefkk maakt kennis met het schuim van het forum en beter nog, met de dames van GT.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444741#post444741

Mr.Pussy kwam volledig aan zijn trekken met al die wulpse Latina's en andere exotische zwarte parels.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444746#post444746

De Duisburg Specialist vindt dat de WIFI en de Jacuzzi's op de Vulkan toch veel beter zijn dan in GT
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444768#post444768

Gignnl haalt zijn tong door de zure sloot van Rosa en dat kon hem goed smaken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444815#post444815

NieuwTeddyBeertje treft de man in het witte pak maar die was niet te boeken dus moest hij naar ander vlees zoeken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444907#post444907

KTC had nog nooi zoveel vrouwen op een plek gezien maar nu weet hij waar hij wezen moet. GT.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444916#post444916

Teiresas mist zijn Russisch oogappeltje. Volgens hem zal het nooit meer goed komen tussen hun twee. Ik adviseer, GOEDMAAKSEKS.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444927#post444927
Met dank aan badslippers nomineer ik allen graag mee.

Megaboob

Megaboob
7 september 2015, 18:41
Badslippers,een van de steunpilaren van het forum.Op het MP kondigde hij aan op de fiets naar het YBF feest in GT te komen maar dat klopte niet want het werd de scheve schaats:hammer:Naar verluid is de deegroller per luchtpost onderweg vanuit Roemenië https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920
En ook badslippers zelf nomineer ik graag voor zijn mooie stukje. Nu hopen dat hij de deegroller van zijn rooie furie overleeft.

Megaboob

KanariePiet
7 september 2015, 18:45
Nomi voor Davedv die in Sixsens voldoende had aan 2 Bulgaarse meiden en 1 Belgische kerel;) om een leuke dag te beleven:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=444973#post444973

de duisburg spesjalist
7 september 2015, 18:46
Badslippers,een van de steunpilaren van het forum.Op het MP kondigde hij aan op de fiets naar het YBF feest in GT te komen maar dat klopte niet want het werd de scheve schaats:hammer:Naar verluid is de deegroller per luchtpost onderweg vanuit Roemenië https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

ik nomineer mee +1

Nedlovefkk
7 september 2015, 19:01
Nomi voor Badslippers met zijn GT YBF verslag. Ik glimlach regelmatig bij het lezen van verslagen op dit forum. Badslippers slaagt er samen met den blauwen beer (reeds genomineerd) echter continue in om mij te laten hyperventilachen. Prettig gestoord , een waardevolle eigenschap ;).

Ohja Badslippers, die rijstevreetster die voor je stond tijdens ons praatje is trouwens Victoria.

Ace2
7 september 2015, 19:40
Nomi voor Badslippert voor het beste feestverslag https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

Jury nomineert mee

rob45
7 september 2015, 20:43
Laat ik Ace2 eens wat werk bezorgen. De nominaties gaan naar (in willekeurige volgorde):

Picasso 1 in PHG. Even dacht hij in de Titty Twister te zijn beland maar het bleek uiteindelijk meer op een garagebox in de Bijlmer te lijken inclusief agressief tattovolk, de ghettoblaster op 10 en een onsympathieke sfeer.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=444710#post444710

Een paar dagen eerder was het inderdaad de Titty Twister voor Jansen die zich wel thuis voelt in deze poel des verderfs.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=444597#post444597

Een teleurstellend bezoek van de eens zo mooie Villa. Scorpiounited treft een leveloze tent met weinig dames voor een zaterdagavond, eten ondermaats, sfeer niet best.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11680-Villa-Vertigo-Viva-la-Villa&p=444758#post444758

Damerecensies zijn altijd welkom. RudiW ontsnapt ter nauwer nood aan de verstikkingsdood terwijl hij de kutsappen van Rosita naar binnen slurpt.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31150-Rosita-%28Nederlandse%29&p=444824#post444824

Wijze Grijze maakt er weer werk van in Pauschallclub te Bochum. Helaas voor hem treft deze budgetneuker slechts 5 FT-dames aan.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=444665#post444665

Big Spender laat de euro's rollen maar krijgt daar weinig voor terug. Verplicht leesvoer voor onervaren ijsberen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42356-Magarita-%28Bulgaarse-Turkse%29&p=444843#post444843

Marcus69 dacht dat hij de jackpot gevonden had. Na een bezoekje aan club Mondiaal wilde hij Pascha in Keulen bezoeken waar het bordje met "orgasme garantie: geen orgasme, geld terug" hem als muziek in de oren klonk totdat hij een dikke lelijke negerin trof.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-%28Keulen%29-Algemeen&p=444697#post444697


Zeer smakelijke recensie van Seksenfun over hoe Diana hem uiteindelijk toch wist te strikken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?38451-Diana-%28Nina-ex-VG%29-%28Roemeense%29&p=444923#post444923

En dan het 10-jarig ijsberenfeest. Veel recensies die ik allemaal nomineer. Te beginnen met:

Bergm550, die in de club voor nette mensen toch wel heel vieze dingen doet.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444711#post444711

Opa Dalton, die wellicht een nieuwe stamclub erbij heeft. Maar ja, bij die oudjes weet je het nooit.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444732#post444732
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444935#post444935

Nedlovefkk maakt kennis met het schuim van het forum en beter nog, met de dames van GT.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444741#post444741

Mr.Pussy kwam volledig aan zijn trekken met al die wulpse Latina's en andere exotische zwarte parels.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444746#post444746

De Duisburg Specialist vindt dat de WIFI en de Jacuzzi's op de Vulkan toch veel beter zijn dan in GT
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444768#post444768

Gignnl haalt zijn tong door de zure sloot van Rosa en dat kon hem goed smaken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444815#post444815

NieuwTeddyBeertje treft de man in het witte pak maar die was niet te boeken dus moest hij naar ander vlees zoeken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444907#post444907

KTC had nog nooi zoveel vrouwen op een plek gezien maar nu weet hij waar hij wezen moet. GT.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444916#post444916

Teiresas mist zijn Russisch oogappeltje. Volgens hem zal het nooit meer goed komen tussen hun twee. Ik adviseer, GOEDMAAKSEKS.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444927#post444927

Ik nomineer deze recensies mee !

rob45
7 september 2015, 20:48
Badslippers,een van de steunpilaren van het forum.Op het MP kondigde hij aan op de fiets naar het YBF feest in GT te komen maar dat klopte niet want het werd de scheve schaats:hammer:Naar verluid is de deegroller per luchtpost onderweg vanuit Roemenië https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

En als last best good old friend Badslippers die op onnavolgbare wijze van het grote tienjarig ijsberenfeest verslag doet.Dit verslag is de kers op de ijsberentaart !!!

rob45
7 september 2015, 20:49
Ipv te neuken vermaakt Bluebear zijn Rene met de uitleg van de hilarische serie Allo Allo,hopelijk heeft ie het maar 1keer uit hoeven te leggen https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

Ook een nominatie voor Bluebear in YY.

kempie
7 september 2015, 21:18
Ik nomineer badslippers ook voor zijn verslag over het lustrum in GT. Kostelijk stuk en als ik dat lees vindt ik het achteraf jammer dat ik niet kon. Dat Bokito tot stilte werd gemaand is niet verrassend, de observatie van de club en dames zijn treffend en ik kan hem niks anders dan gelijk geven dat hier de mooiste dames rond lopen maar ook dat een groot gedeelte een kille uitstraling heeft. De dames en sfeer in LR zijn veel relaxer en ook ik kam daarom liever daar maar een club met zo'n top line-up bezoek ik toch ook graag met enige regelmaat en er lopen ook wel spontane dames aan.

In dat opzicht en elk ander op zicht kan ik hem Pamela wel aanraden een topper op de kamer (en naar zijn smaak vermoedelijk voor alles in) en een hartelijke dame die niet gelijk om de sleutel vraagt.

Ace2
7 september 2015, 22:06
Tot schrik van velen leken S&F en NLNU op hun sloffen de eerste vrijkaartjes te winnen. Dat was voor the master himself op het strijdtoneelverscheen en met zijn GT-recensie 9 nominaties binnen sleepte. De heer Badslippers wordt op de voet gevolgd door BlueBear met 8 nominaties.

WA
7 september 2015, 22:22
Ace2 als jury... ik denk zomaar terug aan de tijden dat de BrvdM leefde als nooit te voren. Ben zeer benieuwd naar de immer zeer gevatte commentaren van de oppermachtige jury.

Tevens nomi für her badelatsche https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

Don Rudo
7 september 2015, 22:27
Complimenten voor alle schrijvers, de maand is vliegend van start gegaan met vele aardig lezenswaardige schrijfselen!

Een nominatie van mij voor Satanic Surfer in de Magnum omdat ik een fan ben van zijn oeuvre en hij weer pareltjes in een grensclub benoemt: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=444618#post444618

En een nominatie voor Bluebear in de YingYang waar hij een semi-amateur prosti in de kino treft. Tevens tactische vote :rolleyes:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

gignnl
7 september 2015, 22:50
Wijze Grijze ontdekt dat Frankrijk een prachtig dvp loos land is.na 3 weken "zelfbediening" land hij weer aan in de PC Bochum waar slechts 5 ft meisjes zijn. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=444665#post444665

Picasso 1
8 september 2015, 00:06
Zucht, weer verleidt tot een nominatie. :gruebel:
Badslippers natuurlijk. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

Dalton
8 september 2015, 01:06
Zucht, weer verleidt tot een nominatie. :gruebel:
Badslippers natuurlijk. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

Nomineren dat is iets waar ik als een gek mee begon en zelfs een verbod van WILLEM2 kreeg maar voor BADSLIPPERS met zijn verhaal over GT maken we een uitzondering,echt een ouderwets goed verhaaltje van hem zoals hij ze voor een paar jaar geleden bijna iedere dag tikte,hier weer een nomatie erbij of mogen het ook 10 nominatie zijn voor dit super verhaal.
De BIG MASTER is terug met het verwoordeen van een fantastiese dag in GT:freu::freu::freu:

Ace2
8 september 2015, 06:19
Tot schrik van velen leken S&F en NLNU op hun sloffen de eerste vrijkaartjes te winnen. Dat was voor the master himself op het strijdtoneelverscheen en met zijn GT-recensie 9 nominaties binnen sleepte. De heer Badslippers wordt op de voet gevolgd door BlueBear met 8 nominaties.


Usain Bolt, alias Badslippers, is los en gaat fier aan kop met 12 nominaties. In zijn neus peuterend rent hij richting finish.

Mr Pussy
8 september 2015, 07:34
Prachtig verslag van bs in zijn unieke stijl, de waarheid nergens echt geweld aandoend en toch totaal oncontroleerbaar ;) , prachtig!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

seksenfun
8 september 2015, 10:17
Davedv met zijn verslag over Sixsens https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=444973#post444973 :smoke:.

Enkele dames (en in zijn geval ook een heer :hammer:) maakten zijn dag goed, hoewel hij over de club zelf (vooral de line up) niet zo te spreken is. Vreemde combi. Verder omschrijft hij goed wie Juliana is. Toch niet helemaal los op kamer, dé éérste keer, zoals Davedv goed opmerkt. In Juliana moet je eerst meer geld investeren, dan wordt ze beter en beter. Meteen ook haar grote fout én de reden dat ze nog steeds jagerig achter klanten moet en weinig echte vaste klanten werft.

Boy69
8 september 2015, 10:38
Davedv met zijn verslag over Sixsens https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=444973#post444973 :smoke:.

Enkele dames (en in zijn geval ook een heer :hammer:) maakten zijn dag goed, hoewel hij over de club zelf (vooral de line up) niet zo te spreken is. Vreemde combi. Verder omschrijft hij goed wie Juliana is. Toch niet helemaal los op kamer, dé éérste keer, zoals Davedv goed opmerkt. In Juliana moet je eerst meer geld investeren, dan wordt ze beter en beter. Meteen ook haar grote fout én de reden dat ze nog steeds jagerig achter klanten moet en weinig echte vaste klanten werft.

+ 1

gignnl
8 september 2015, 11:24
Davedv gaat "ondergronds" in SSgelukkig alleen maar om een biertje te halen,https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=444973#post444973

satanic surfer
8 september 2015, 15:38
Zo af en toe komt er een recensie voorbij met de benodigde ingrediënten als daar zijn: sfeerschets, sessiebeschrijving, line-upschets, Verphlegung en randvoorwaarden en dit overgoten met schelmse humor en scherpe pennetrekken. Daarvoor kan een nominatsie uiteraard niet uitblijven en dus beloont ook de loopjongen van Satan himself Badslippers met een +1 voor z'n fraaie GT-verslag.

Bluebear in YY krijgt ook een +1 om de kloof met overige scribenten die frequenter "beloond" worden inclusief mezelve te vergroten.

satanic surfer
8 september 2015, 15:48
Aribaba in Great Palace die illustreert hoe teergevoelig ijsbeertjes kunnen zijn; z' n reden des vooraf telefonisch en aan de balie nogmaals gecheckte aanreis gaf hem geen anciënniteitsbonus en tengevolge werd ie toch een heel klein beetje pissig en beukte dan ten alternatieve met 2 andere mokkels en ook z'n kompaan de route liet zich niet onbetuigd...viespeuken! +1

Peperduur
8 september 2015, 16:07
Een nomi voor Bluebear voor zijn avonturen in de YingYang.
Helaas kon ik hierbij niet aanwezig zijn, maar op korte termijn ga ik hier eensa verandering in brengen.

licky luke
8 september 2015, 16:43
Prachtig verslag van bs in zijn unieke stijl, de waarheid nergens echt geweld aandoend en toch totaal oncontroleerbaar ;) , prachtig!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

+1 !!

de duisburg spesjalist
8 september 2015, 17:07
Prachtig verslag van bs in zijn unieke stijl, de waarheid nergens echt geweld aandoend en toch totaal oncontroleerbaar ;) , prachtig!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920

+1

Iamlonely
8 september 2015, 17:50
Helaas kon ik door verplichtingen in het buitenland niet aanwezig zijn, maar dankzij Badslippers heb ik een prima beeld van het 10 jaar ijsberenforum feest. Hij stond te wankelen op zijn slippers als een brugklasser op hoge hakken bij het zien van een oude vlam. Stuntelde en stotterde daarna als een puber met een kop vol puisten om vervolgens met het mooiste meisje van de school het bal te openen! Respect! Hulde voor alle verdere diensten die hij deze dag nog verleende en natuurlijk zijn alom geprezen schrijfstijl!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=444920#post444920[/QUOTE]

Iamlonely
8 september 2015, 17:54
Bluebear maakt direct duidelijk waar hij voor komt in Yin Yang! Hij vist de pareltjes tussen de zwijntjes uit en houdt nog een troefkaart over voor de volgende keer! Het doet me deugd te lezen dat deze gezellige bourgondiër het spelleke nog niet verleert is! Dikke nomi van mij +1

Ace2
8 september 2015, 22:20
'BADSLIPPERS kan BRvdM winnen'

Duisburg Specialist durft het bij de tussenstand uit te spreken. "Het is niet onwerkelijk dat Badslippers de BRvdM wint", zegt de ijsbeer die tegenwoordig Badslippers persoonlijk kent. BlueBear is de nummer 2 in het klassement die woensdag en donderdag een aanval gaat doen op de eerste positie van Badslippers.

NLNU schoof de favorietenrol al eerder door naar de 50+-jarige Limburger die een achterstand van 7 punten moest goedmaken. “In de vorige edities van de BRvdM waren 7 punten ruim voldoende om vrijkaartjes te bemachtigen. Nu herleven oude tijden weer met een nominatie-aantal van boven de 10." weet VulkaanRidder. “BlueBear scoorde genoeg voor goud, maar moet waarschijnlijk genoegen nemen met zilver” " Als BlueBear niet met een nieuwe recensie komt dan is het te laat” analyseert Dalton. “Misschien is het sowieso te laat” merkt Picasso1 op “in 2 dagen meer dan 17 nominaties halen is schier onmogelijk. Hij kan zich beter richten op de tweede periode”

Het is een vooraf nooit gedacht scenario. Badslippers schrijft al maanden, nee jaren, niet meer echte recensies, waarmee hij roem vergaarde. Dat was een klap voor de BRvdM, want het gebeurde op een moment dat de BRvdM toch al onder druk stond.. Hij revalideerde in het geheim, ging op stage bij SFL, en kwam naar GT om nieuwe inspiratie op te doen. Rob45: "Hij leerde van SFL dat terugkeer na een writersblock mogelijk is. Hij wilde in eerste instantie voorzichtig met wat ieuwe recensies vorm draaien om het goede goel terug te krijgen. Dit was echter door niemand voorzien."

In de 8 dagen die aan de tussenstand vooraf gingen beperkte Badslippers zich tot 1 recensie om te zien hoe zijn tegenstanders zouden reageren. BlueBear, S&F en NLNU bezetten vooralsnog de andere (gedeelde) twee podiumplaatsen. Veel vergelijkingsmateriaal is er niet, maar duidelijk is dat Badslippers het drietal normaal meer dan 5 respecievelijk 10 nominaties achter zich laat. MegaBoob is de boeken niet ingedoken: "Het heeft niet zo veel zin om de resultaten van eerdere recensies te bestuderen. Je kunt er niks mee. Met zo’n voorsprong hoef je niet naar anderen te kijken. Maar begrijp me goed: stel dat het lukt, dan zijn we er nog niet. Er is ook nog zoiets als de eerste plaats over de hele maand"
Gignnl had dinsdag nog niet gehoord dat Willem2 steun heeft toegezegd voor de dagen erna. "Zou mooi zijn, alle hulp is meegenomen." Badslippers is er volgens de ijsbeer ondertussen rustig onder. "Hij heeft vandaag uitgeslapen, een deel van de nieuwe recensies gelezen, nog meer gerust en even met de aanwezige pers gepraat. Badslippers blijft rustig maar ook bij hem groeit het besef dat hij de BRvdM kan winnen." Gignnl verwijst hierbij naar de tussenstand:

1. Badslippers: 17 punten;
2. BlueBear: 12 punten;
3. NLNU en S&F: 7 punten;
4. Jansen, SS, NedLoveFKK, Gignnl: 6 punten;
5. Mr. Pussy, Picasso1, AriBaba: 5 punten;
6. GMA, NLNU, Duisburg Spec, WG: 4 punten.




12561


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=334259#post334259

rmjhexe
9 september 2015, 02:09
Bluebear in yy: geweldig geschreven.

Ace2
9 september 2015, 05:44
BlueBear is de nummer 2 in het klassement die woensdag en donderdag een aanval gaat doen op de eerste positie van Badslippers.





Bluebear in yy: geweldig geschreven.

Badslippers
9 september 2015, 10:29
http://images0.tcdn.nl/incoming/article22628689.ece/BINARY/Telegraaf_logo.gif Laatste nieuws


Amsterdam, 9 September 11:29
Van onze verslaggever Ace2




Goed nieuws voor ijsbeer Bluebear. Hij zit weer in de lift en heeft met zijn recensie over "Yin Yang" (waar hij het kontje van Renée schoon likte) de shortlist bereikt van de legendarische en altijd weer controversiële wedstrijd "De Beste Recensie van de Maand".


Met het schaamrood op de kaken moest tegenstander BS bekennen dat hij de sprankelende recensie van collega Bluebear volledig over het hoofd had gezien door al het recensiegeweld vanuit GT m.b.t. het 10-jarig jubileumfeestje. Volgens BS was dat grotendeels te wijten doordat hij volledig verblind raakte door het oog-aanvretende platinablonde gehalte van de dames aldaar.

Wat hem echter volledig verlamde en blind maakte was zijn hernieuwde kennismaking met muze en zwarte parel Angel, nu bekend onder de naam Jamilia. Bluebear nam BS deze vorm van vergetelheid niet kwalijk en zei: "Je moet je neus niet steken in zaken die nog onder de voorzittershamer zitten vandaar dat ik mijn neus maar in het poepgaatje van Renée heb gestopt en dat kontje eens goed heb schoon gelikt."

Uw verslaggever vroeg aan Bluebear of het toeval is dat twee notoire kontlikkers de ranglijst aanvoeren waarop Bluebear antwoordde dat kontlikken een zwaar onderschatte activiteit is die veel kan opleveren. "Niet alleen de dames raken in extase en worden gunstig gestemd maar ook de juryvoorzitter kan daar eventueel mee gepaaid worden", voegde de Blauwe Beer er fijntjes aan toe.

Gevraagd naar een reactie van BS antwoordde deze: "Aangezien ik het beste presteer onder enorme druk en met een stel hijgende ijsberen maar liever nog dames in mijn nek, nomineer ik hierbij Bluebear met zijn recensie over "Yin Yang". "
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

http://images0.tcdn.nl/incoming/article21260259.ece/BINARY/new+logo+prive+header.png

Teiresas
9 september 2015, 10:56
En een nominatie voor Bluebear in de YingYang waar hij een semi-amateur prosti in de kino treft.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

Om de titanenstrijd wat aan te wakkeren: +1 voor Bluebear in YY...

KanariePiet
9 september 2015, 11:20
En een nominatie voor Bluebear in de YingYang waar hij een semi-amateur prosti in de kino treft.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

Nog een +1 voor Bluebear in YY.

Megaboob
9 september 2015, 11:47
http://images0.tcdn.nl/incoming/article22628689.ece/BINARY/Telegraaf_logo.gif Laatste nieuws


Amsterdam, 9 September 11:29
Van onze verslaggever Ace2




Goed nieuws voor ijsbeer Bluebear. Hij zit weer in de lift en heeft met zijn recensie over "Yin Yang" (waar hij het kontje van Renée schoon likte) de shortlist bereikt van de legendarische en altijd weer controversiële wedstrijd "De Beste Recensie van de Maand".


Met het schaamrood op de kaken moest tegenstander BS bekennen dat hij de sprankelende recensie van collega Bluebear volledig over het hoofd had gezien door al het recensiegeweld vanuit GT m.b.t. het 10-jarig jubileumfeestje. Volgens BS was dat grotendeels te wijten doordat hij volledig verblind raakte door het oog-aanvretende platinablonde gehalte van de dames aldaar.

Wat hem echter volledig verlamde en blind maakte was zijn hernieuwde kennismaking met muze en zwarte parel Angel, nu bekend onder de naam Jamilia. Bluebear nam BS deze vorm van vergetelheid niet kwalijk en zei: "Je moet je neus niet steken in zaken die nog onder de voorzittershamer zitten vandaar dat ik mijn neus maar in het poepgaatje van Renée heb gestopt en dat kontje eens goed heb schoon gelikt."

Uw verslaggever vroeg aan Bluebear of het toeval is dat twee notoire kontlikkers de ranglijst aanvoeren waarop Bluebear antwoordde dat kontlikken een zwaar onderschatte activiteit is die veel kan opleveren. "Niet alleen de dames raken in extase en worden gunstig gestemd maar ook de juryvoorzitter kan daar eventueel mee gepaaid worden", voegde de Blauwe Beer er fijntjes aan toe.

Gevraagd naar een reactie van BS antwoordde deze: "Aangezien ik het beste presteer onder enorme druk en met een stel hijgende ijsberen maar liever nog dames in mijn nek, nomineer ik hierbij Bluebear met zijn recensie over "Yin Yang". "
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

http://images0.tcdn.nl/incoming/article21260259.ece/BINARY/new+logo+prive+header.png
Natuurlijk nomineer ik bluebear ook mee.

Megaboob

Bluebear
9 september 2015, 11:58
Natuurlijk nomineer ik bluebear ook mee.

Megaboob

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-September-2015-(jury-Ace2)&p=444645#post444645

WINSTWAARSCHUWING !!!!!

Een dubbele nominatie voor mij. Dat kan natuurlijk niet in deze fairplaycompetitie. Megaboob heeft waarschijnlijk bij het omhoog komen zijn hoofd gestoten aan een paar megaboobs. Hierdoor is zijn enthousiasmeknopje geraakt en is hij een beetje doorgeschoten. Het is hem vergeven. De enigste manier om hier vanaf te komen is een goed potje "motorboaten". Dan zit alles weer op zijn plek. :tongue: :biggrin:

12566

deket
9 september 2015, 12:12
Men zegt mij ket het is niet omdat je niet meer vaak naar de clubs gaat dat je niet meer moet nomineren dus hierbij :
1. BS nomineert nogal veel wat een inflatie veroorzaakt maar zijn verslag over GT mag er wezen. Kon er niet bij zijn, maar bij deze proza leek het of ik aanwezig was, zag het zo voor mijn ogen.
2. Om niet van vriendjespolitiek te worden beschuldigd.2. Bluebear ken ik bij mijn weten niet maar zijn verslag over de yy, de plaats van de skinheads, mag er wezen. Laat wel liever mijn eiger reet likken, dan dat ik dat bij een ander doe.
3. NLNU ; zijn Azië trip verdient een speciale vermelding. Voor iedereen die van sex houdt is Azie een paradijs, ivm, jonge meisjes. Niet te jong nemen, he beren.
4. SATANIC S. Ben vaak niet akkoord met zijn mening in het voetbalitem. Maar de stijl van zijn Magnumbijdrage doet me ivm schrijfwijze aan Jef Geeraerts denken.
nog een speciale vermelding voor Peter, die ondanks de soms terechte opmerkingen ivm Ajax en Oranje toch terug aan boord kwam. Maar weet nog altijd niet waarom dat rapport van Ling uitstekend zou zijn.

sofaking
9 september 2015, 16:51
Hoezo een recensie over Yin Yang die ik nog niet genomineerd heb ? :biggrin:
Snel rechtzetten.
Bluebear op 1/9.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

Bluebear
9 september 2015, 23:53
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=445376#post445376

Een dikke nomi voor Vazkor en zijn eerste stappen op het wandelgebied. Eerlijk en oprecht verteld, met zo mee en dan de facepalm hanterend. Je zou het bijna een biecht kunnen noemen met een waarschuwing verstopt voor de steeds meer nieuwsgierig wordende pastoor. "Jongen, ik moet toch eens gaan kijken daar of dat werkelijk allemaal zo is". :tongue: :biggrin:

12580

Ace2
10 september 2015, 05:59
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=445376#post445376

Een dikke nomi voor Vazkor en zijn eerste stappen op het wandelgebied. Eerlijk en oprecht verteld, met zo mee en dan de facepalm hanterend. Je zou het bijna een biecht kunnen noemen met een waarschuwing verstopt voor de steeds meer nieuwsgierig wordende pastoor. "Jongen, ik moet toch eens gaan kijken daar of dat werkelijk allemaal zo is". :tongue: :biggrin:

12580

De jury nomineer mee, waarbij de jury adviseert: wordt niet verliefd, maar nomineer

Ace2
10 september 2015, 06:04
Ondanks de dubbele nominatie van MegaBoob, die niet wordt meegetaled, stijgt BlueBear als een rijzende penis naar de top. Of een hoogtepunt erin zit weten wij vanavond, maar 17 uur voor het sluiten van de markt hebben BlueBear en Badslippers beiden 18 punten.

Ace2
10 september 2015, 06:05
Nominatie van de jury voor Lustman in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=445291#post445291

rob45
10 september 2015, 06:43
Ondanks de dubbele nominatie van MegaBoob, die niet wordt meegetaled, stijgt BlueBear als een rijzende penis naar de top. Of een hoogtepunt erin zit weten wij vanavond, maar 17 uur voor het sluiten van de markt hebben BlueBear en Badslippers beiden 18 punten.

Wat............als beiden gelijk eindigen ?
Welke regel zal de jury dan toepassen ?

Boy69
10 september 2015, 07:21
BS nomineert nogal veel wat een inflatie veroorzaakt maar zijn verslag over GT mag er wezen. Kon er niet bij zijn, maar bij deze proza leek het of ik aanwezig was, zag het zo voor mijn ogen.

Ik sluit me bij deze nominatie aan
+1 voor BS

Sjeufke
10 september 2015, 07:37
3 nomi's

Vazkor
NANCY THE SCORPIO GIRL
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=445376#post445376

Lustman
Verslag IJsberenfeest
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=445291#post445291

Satanic Surfer
Voor zijn twee-maal-lezende-eenmaal-te-begrijpen-verslag over Magnum
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=445291#post445291

VAZKOR
10 september 2015, 07:49
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=445291#post445291

Nomi voor Lustman met z'n recensie over GT. Ooit ooit ooit moet ik er eens opnieuw komen checken, het is te lang geleden.

Willem2
10 september 2015, 10:05
Wat............als beiden gelijk eindigen ?
Welke regel zal de jury dan toepassen ?

Zijn eigen regels :rolleyes:

Teiresas
10 september 2015, 11:14
Nominatie voor Vazkor en zijn verhaal over Nancy.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=445376#post445376

gignnl
10 september 2015, 12:14
Vazkor zal zich 9/11 altijd blijven herinneren want die dag storte zijn verliefdheid in net als 2 torens,gelukkig voor hem alleen emotionele schade https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=441944#post441944

Megaboob
10 september 2015, 12:56
Vazkor zal zich 9/11 altijd blijven herinneren want die dag storte zijn verliefdheid in net als 2 torens,gelukkig voor hem alleen emotionele schade https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=441944#post441944
Vazkor nomineer ik graag mee voor dit mooie verhaal.

Megaboob

gignnl
10 september 2015, 13:20
Zijn roepnaam in YY word binnenkort "lassie" want Mynasch kan beter likken als deze collie https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=445424#post445424

deket
10 september 2015, 16:34
Vaskor zijn ervaringen en Lustman zijn verslag over het ijsbfeestje in GT, zijn beiden een nominatie waard, ik las ze nu pas

sofaking
10 september 2015, 17:00
Mynash is een blije klant in Yin Yang.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=445424#post445424

Ik slaag er nooit in om die lange verliefdheidsverhalen in één keer uit te lezen, maar dat van Vazkor was anders en niet zo voorspelbaar, en daar kon ik niet stoppen voor de ontknoping.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=441944#post441944

Ace2
10 september 2015, 18:52
Zijn roepnaam in YY word binnenkort "lassie" want Mynasch kan beter likken als deze collie https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=445424#post445424

De jury nomineert mee

Ace2
10 september 2015, 19:03
Badslippers houdt stand in BRvdM

Van onze Ijsberenredactie
Badslippers weet 4 uur voor het einde van de eerste periode in de BRvdM zijn koppositie met verve te verdedigen. Op de laatste dag probeerde zijn grootste concurrent BlueBear de roemruchte ijsbeer op achterstand te zetten. Badslippers wist echter van geen wijken en gaat 4 uur voor het einde aan kop..

Tot middernacht wacht de Limburgse ijsbeer nog 4 sannende uurtjes. Daarin is het verschil nog slechts 1 punt in het voordeel van Badslippers ten opzichte van BlueBear, die op de laatste dag nog wel verrassend veel nominaties binnen haalde.

Aanval van BlueBear
De laatste dag leende zich uitstekend voor een aanval van BlueBear. Uit alle gaten en riolen kropen ijsberen om hem te nomineren. Badslippers gaf aan verrast te zijn, maar speelde gehaaid zijn troefkaart Boy69 uit.
In hoeverre dat afdoende zal over 4 uur duidelijk zijn.

Vanwege deze spannende ontknoping heeft de forumleiding dranghekken rond de BRvdM geplaatst om de verwachte toeloop van toeschouwers in goede banen te kunnen leiden.

licky luke
10 september 2015, 20:35
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=445291#post445291

Nomi voor Lustman met z'n recensie over GT. Ooit ooit ooit moet ik er eens opnieuw komen checken, het is te lang geleden.

Mee eens!
Nomi!

rob45
10 september 2015, 22:22
Zijn roepnaam in YY word binnenkort "lassie" want Mynasch kan beter likken als deze collie https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=445424#post445424

Lassie ken ik nog van lang geleden,leuke serie voor toen,Ik nomineer Mynasch in AJ
JAJ mee.

Jimbo1
11 september 2015, 09:22
Ongeremde sex van Bluebear? Ik doe er een nominatie bij:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

rob45
11 september 2015, 10:46
Ongeremde sex van Bluebear? Ik doe er een nominatie bij:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=444633#post444633

Tja, geachte juryvoorzitter Ace2,telt deze nomi überhaupt nog mee en zo ja wat bij een gelijke stand ? Ben benieuwd wat er uit de Black box komt rollen. ☺

sofaking
11 september 2015, 20:28
Bubbelbader voelt zich als een schurftige hond in een ranzig hok, maar heeft toch spijt dat hij niet wat langer gebleven is.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=445517#post445517

Ace2
12 september 2015, 09:44
za 12 sep 2015,


Badslippers wil BRvdM winnen

KAARST -
Ondanks zijn writersblock van de laatste jaren, wil Badslippers weer eens de BRvdM winnen. “Het is al weer lang geleden. Ik ben er aan toe” konden wij uit zijn mond op tekenen.

Tijdens het 10-jarig-lustrum in GT antwoordde Badslippers bevestigend op de vraag of hij de ambitie heeft om de volgende jury te worden. "A- De post van jury is mede mogelijk door het winnen van de eerste periode. B- als ik hier niks voor elkaar krijg, lukt het nergens - maar ik kan mij ook voorstellen dat ik dan als modorator veel zou kunnen betekenen. "
Badslippers voegde daaraan toe: "Zet je daar even bij dat je mij die vraag hebt gesteld? Ik zou er zelf namelijk nooit over beginnen."

Terwijl Badslippers al aan de champagne nipte ontstond toch enige commotie. Jimbo1 plaatste na het verstrijken van de deadline een nominatie voor BlueBear. “Ongeldig” brulde Badsllippers. Desgevraagd bevestigt Ace2 dat deze nominatie inderdaad ongeldig is voor de eerste periode, maar wel meetelt voor de totaaltelling. “19 punten lijkt onoverbrugbaar veel, maar nu er 2 zijn met dat puntenaantal, blijft onduidelijk wie de jury van de volgende maand gaat worden”

De Ijsberenkrant tekent erbij aan dat het eerder genoemde gesprek met Badslippers plaatsvond nog voordat bekend werd dat BlueBear in een interview, waar hem naar zijn reactie op het behalen van de tweede plaats in de eerste periode werd gevraagd, had uitgehaald naar de winnaar van de eerste periode. Hij noemde Badslippers de nep-psychiater van het forum. “Als je Viva elke week leest dan kan iedereen die analyses maken” De commotie die daarna ontstond, leidde gisteren tot veel onduidelijkheid over hoe de puntentelling zou verlopen. BergM550 reageerde verontrust of de tips van Badsllippers wel veilig waren en dat hij toch al vond dat zijn uurtarief aan de hoge kant was. [I]"Menig GT-dvp zoent daarvoor uit volle mond, ook met mij" Badslippers wilde niet reageren op de verbale aanval van BlueBear. Rob45 wist te melden dat Badslippers binnenskamers had gezegd dat de eindstand van de eerste periode boekdelen sprak:

1. Badsllippers 19 punten:
2. BlueBear 18 punten;
3. NLNU, SS en Vazkor 8 punten;
4. S&F 7 punten;
5. Gignnl, NedLoveFKK, Jansen 6 punten;
6. Picasso1, AriBaba, Mr. Pussy 5 punten;
7. GMA, NLNU, Duisburg Spec
Wijze Grijze, DaveDV, Lustman
MynAsch 4 punten.




12586


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=415815#post415815

Ace2
12 september 2015, 09:51
za 12 sep 2015,


Badslippers wil BRvdM winnen

Badslippers wilde niet reageren op de verbale aanval van BlueBear. Rob45 wist te melden dat Badslippers binnenskamers had gezegd dat de eindstand van de eerste periode boekdelen sprak:

1. Badsllippers 19 punten:
2. BlueBear 18 punten;
3. NLNU, SS en Vazkor 8 punten;
4. S&F 7 punten;
5. Gignnl, NedLoveFKK, Jansen 6 punten;
6. Picasso1, AriBaba, Mr. Pussy 5 punten;
7. GMA, NLNU, Duisburg Spec
Wijze Grijze, DaveDV, Lustman
MynAsch 4 punten.






Op basis van de bovenstaande einduitslag van de eerste periode kan de jury, met welgemeende felicitaties voor de 2 schitterende recensies, melden dat de vrijkaartjes gaan naar:



BLUEBEAR


:freu::wink2::freu::roll3::lostit::wink2::freu::fr eu::smiley::):biggrin::biggrin::freu::freu:



BADSLIPPERS


:freu::wink2::freu::roll3::lostit::wink2::freu::fr eu::smiley::):biggrin::biggrin::freu::freu:

Toulouse-Lautrec
12 september 2015, 10:02
Ik ben blij dat de uitslag nu bekend is, ik plaste bijna in mijn broek van de spanning...

Willem2
12 september 2015, 11:38
Ik ben blij dat de uitslag nu bekend is, ik plaste bijna in mijn broek van de spanning...

Ja, ga maar snel mee met 1 der plas geitenbreiers :)

Geweldige prestatie van Badslippers en Bluebear :freu:

Bluebear
12 september 2015, 13:07
Ik ben blij dat de uitslag nu bekend is, ik plaste bijna in mijn broek van de spanning...

@Toulouse-Lautrec, Ga eens een keer lekker neuken, jongen. Heb ik gisterenavond ook nog gedaan bij de Happy garden! Neemt een heleboel spanning bij je weg. And look to your left, there's a monkey on your shoulder. Chase him away!!! :eek: :rolleyes:

12588

Ace2
13 september 2015, 07:49
Nieuwe ronde (de 2de), nieuwe kansen. Op naar de volgende nominaties:

YYLover in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=445579#post445579

MynAsch in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=445587#post445587

HasstaLapasta in Van Goch: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=445502#post445502

BlueEyes in Van Goch: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=445685#post445685

Wijze grijze in Planet Eden: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=445704#post445704

Wijze grijze in Bochum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=445703#post445703

Bertje600 in Dorsten: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=445622#post445622

BubbelBader in Wuppertal: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=445517#post445517




12620


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=445399#post445399

Nedlovefkk
13 september 2015, 09:11
Nominatie voor Bubbelbader voor zijn belevenissen in Sky wuppertal.

Informatief en voor mij daardoor (mede) reden om geen bezoek aan te brengen aan genoemde tent. Ook wel eens fijn om te weten waar ik niet heen moet ipv wél!! (mijn interpretatie).

Bluebear
13 september 2015, 12:44
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=445704#post445704

Een nomi voor Wijze grijze die zijn piketpaaltjes de laatste tijd een beetje verzet. Nu was Planet Eden aan de beurt. (En de nodige dames daar natuurlijk.) Wijze grijze was "swanzgesteuert", en dan gaat het logisch denken de lappenmand in. Een dame uit Swaziland betoverde hem met Afrikaanse rituelen die overigens tamelijk universeel zijn, een beetje vreemd, maar wel lekker. :tongue: :biggrin:

12623

licky luke
13 september 2015, 13:58
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=445704#post445704

Een nomi voor Wijze grijze die zijn piketpaaltjes de laatste tijd een beetje verzet. Nu was Planet Eden aan de beurt. (En de nodige dames daar natuurlijk.) Wijze grijze was "swanzgesteuert", en dan gaat het logisch denken de lappenmand in. Een dame uit Swaziland betoverde hem met Afrikaanse rituelen die overigens tamelijk universeel zijn, een beetje vreemd, maar wel lekker. :tongue: :biggrin:

12623

+1 !

Badslippers
13 september 2015, 22:13
Nominatie voor Bosco, die dit keer niet op mijn skippybal hoefde te letten (want ze komt pas volgende week maandag terug) maar wel gordijnen ging kijken met Delia. Naast de vleermuizen signaleerde hij ook nog een olifantenslurfje.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=445876#post445876

Big30
13 september 2015, 22:17
Bertje600 in PT Dorsten een club die wel wat meer aandacht mag krijgen. Mooi verslag en nog een aantal paspoortjes aangemaakt. Netjes!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=445622#post445622

Laatbloeier
13 september 2015, 23:15
Wijze Grijze treft in Planet Eden "weer een lid van het poetsdoekjesgeschwader". Alleen al voor dat woord een nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=445704#post445704

gignnl
14 september 2015, 01:03
Afgelopen donderdag kreeg ik al een appje van J54"je moet snel naar LR komen want er is iets voor jou smaak bijgekomen,een bouwvakker".ik zie m al gniffelend langs zijn onwettige echtgenote zitten want uit Boscos sfeerpeiling zaterdag bleek het niet gelogen,Maya is een echte bouwvakker����https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=445876#post445876

Badslippers
14 september 2015, 10:57
Dalton heeft de AOW euri weer goed besteed in AcaGold. Kijk, daarom draait de Duitse economie zo goed.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=445899#post445899

Tevens nominatie voor collega kameraad Blue Eyes die zich terug in de schoolbanken waant bij van Goch maar nog net een voldoende weet te scoren door wat kritische noten te kraken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=445918#post445918

seksenfun
14 september 2015, 17:28
Marcus69 --> Mainhatan: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21415-FKK-Mainhattan-Frankfurt&p=446004#post446004 :smoke:

rob45
14 september 2015, 17:37
Dalton heeft de AOW euri weer goed besteed in AcaGold. Kijk, daarom draait de Duitse economie zo goed.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=445899#post445899

Tevens nominatie voor collega kameraad Blue Eyes die zich terug in de schoolbanken waant bij van Goch maar nog net een voldoende weet te scoren door wat kritische noten te kraken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=445918#post445918

Ik nomineer Blueeyes en Dalton mee !

seksenfun
14 september 2015, 17:43
Marcus69 --> 5th Element: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5-Element-Fulda-Eichenzell&p=446006#post446006 :smoke:.

Dalton
14 september 2015, 18:18
Nomi voor SS die al tieten op voetjes ziet lopen in ACA.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=445934#post445934

Big30
14 september 2015, 18:46
Dalton heeft de AOW euri weer goed besteed in AcaGold. Kijk, daarom draait de Duitse economie zo goed.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=445899#post445899

Tevens nominatie voor collega kameraad Blue Eyes die zich terug in de schoolbanken waant bij van Goch maar nog net een voldoende weet te scoren door wat kritische noten te kraken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=445918#post445918

Twee zeer trouwe schrijvers. Met laten we zeggen een verschillende schrijfstijl ;)! +1.

Ace2
14 september 2015, 20:19
Nominatie voor Bosco, die dit keer niet op mijn skippybal hoefde te letten (want ze komt pas volgende week maandag terug) maar wel gordijnen ging kijken met Delia. Naast de vleermuizen signaleerde hij ook nog een olifantenslurfje.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=445876#post445876

De jury nomineert mee

Ace2
14 september 2015, 20:20
Dalton heeft de AOW euri weer goed besteed in AcaGold. Kijk, daarom draait de Duitse economie zo goed.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=445899#post445899

Tevens nominatie voor collega kameraad Blue Eyes die zich terug in de schoolbanken waant bij van Goch maar nog net een voldoende weet te scoren door wat kritische noten te kraken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=445918#post445918

De jury nomineert mee

Ace2
14 september 2015, 20:21
Marcus69 --> 5th Element: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17939-Das-5-Element-Fulda-Eichenzell&p=446006#post446006 :smoke:.

De jury nomineert mee

Ace2
14 september 2015, 20:21
Nomi voor SS die al tieten op voetjes ziet lopen in ACA.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=445934#post445934

De jury nomineert mee

Ace2
14 september 2015, 20:22
Marcus69 --> Mainhatan: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21415-FKK-Mainhattan-Frankfurt&p=446004#post446004 :smoke:


De jury nomineert mee

rob45
14 september 2015, 20:31
Nominatie voor Bosco, die dit keer niet op mijn skippybal hoefde te letten (want ze komt pas volgende week maandag terug) maar wel gordijnen ging kijken met Delia. Naast de vleermuizen signaleerde hij ook nog een olifantenslurfje.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=445876#post445876

Ik nomineer Bosco in LR ook mee die vlucht op een skippybal voor een slurfje.

Ace2
14 september 2015, 22:22
ma 14 sep 2015, 22:04 | 475 reacties


Extra nominatiecontroles jury

Van onze correspondent
BRUGGE -
De jury gaat de mobiele teams uitbreiden om de nominaties beter te controleren. Dat geldt zowel voor de thanks als voor de nominaties zelf.

Op grond van risicoanalyses wordt bekeken waar de kans het grootst is dat ijsberen proberen middels manipulatie vrijkaartjes te bemachtigen. Verdachte nominaties kunnen worden in quarantaine geplaatst en doorzocht, in de chats en mails kunnen verdachte personen om toelichting worden gevraagd.
Dat zei Ace2 (jury) vandaag bij aanvang van de tweede periode van de BRvdM waar wordt gestreden om 2 felbegeerde vrijkaartjes. De extra mobiele teams moeten dan meteen informatie kunnen geven of de stroom nominaties voor een specifieke ijsbeer groeit. De maatregel gaat niet zo ver als bij andere fora waar alle nominaties permanent worden gecontroleerd. "Maar zo kunnen we wel snel zien of de nominaties een bepaalde trend vertonen", aldus Ace2.
De forumleiding pogen vanmiddag een raamakkoord te bereiken om nominaties te verdelen over alle genomineerde ijsberen. Gedwongen zal dit niet zijn, daar liggen enkele prominente ijsberen, die niet met name genoemd willen worden, dwars. Maar er is nog steeds goede hoop dat er op vrijwillige basis een akkoord kan worden bereikt. Een precieze invulling kan dan wachten tot 20 september, de volgende eindstand.
Big30 is blij met de extra nominatiecontroles, maar Dalton noemt het wel "een eerste stap". Volgens de seniore ijsbeer moeten er nog meer controles komen als er niet snel een oplossing komt voor de gigantische nominatieproblematiek. Willem2 gebruikt de mobiele teams nu vooral om de nominatiestroom in kaart te brengen, maar ijsberen als SofaKing, Badslippers en Rob45 willen ook dat de controles worden ingezet om ijsberen te bannen.

Wellicht door deze controle dat de tweede periode maar moeizaam op gang komt. “Dat is de prijs van het instellen van regels” verklaart Gignnl. Toch kan hij zich vinden in de tussenstand:

1. BlueEyes: 5 punten
2. Dalton, Bosco en WG: 4 punten
3. BubbelBader: 3 punten
4. SS, Marcus69 (2x)Bertje69 en WG: 2 punten



12625


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=401948#post401948

mechelen
15 september 2015, 00:10
Nominatie voor Ascari in FKK Sharks :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=446149#post446149

Maar goed dat deze clubs zo ver zijn of ik zat er elke dag.:smoke:

licky luke
15 september 2015, 08:48
Nominatie voor Sjeng1960 met zijn humoristische recensie over Sixsens.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446056#post446056

Omdat ik Maya al lange tijd ken (al toen ze nog in Yin Yang werkte) ben ik ergens wel blij dat ze weer terug is gekomen naar SixSens.

En alles wat Sjeng1960 over haar vertelt is ongelogen en kan ik persoonlijk beamen!

(Zou ik nu ook € 50,00 van Maya krijgen? Ach, met een dikke zoen ben ik ook al tevreden... ;) :biggrin: )

licky luke
15 september 2015, 09:37
Nomi voor davedv met zijn recensie(s) over Sixsens.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446062#post446062

Prima sfeerbeschrijving met info over club en (bekende) dames...

Megaboob
15 september 2015, 18:18
Ik nomineer Ascari ook graag mee.
Megaboob


Nominatie voor Ascari in FKK Sharks :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=446149#post446149

Maar goed dat deze clubs zo ver zijn of ik zat er elke dag.:smoke:

Megaboob
15 september 2015, 18:19
Ik nomineer SS ook graag mee!

Megaboob



Nomi voor SS die al tieten op voetjes ziet lopen in ACA.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=445934#post445934

Dalton
15 september 2015, 18:49
Nominatie voor de jongen met de blauwe ogen in de schoolbank.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=445685#post445685

Badslippers
15 september 2015, 19:20
Satanic Surfer ging voor de broodnodige tapijtverandering weer eens met zijn ganse hebben en Houwseligkeiten een tussendoorbezoekje plannen aan het "Elefantenklo op de berg bij Velbert" en trof daar wat überschlanke dames maar ook wat dames met Hüftgold in de gecapitonneerde zetels aan. De meester van de smakelijke woordenbrij zou er wijs aan doen om deze spaghettitaalcapriolen te octrooinaliseren voordat de een of andere cabaretier met te veel narrenvrijheid zich meester maakt van die unieke alineamatige luchtfietserijfratsen en onze gevederde duivel naast de pot pist. Inkomenswijsmatig welteverstaan. Nominatie ! ! !
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=445934#post445934

satanic surfer
16 september 2015, 16:54
Sphinx in Babylon met keuzestress, the usual muziekbijlages en wat mokkels zorgden voor fanfaremuziek as usual. +1 voor deze exotinnenfan met alles behalve motorenphobia...

Ace2
16 september 2015, 19:34
Satanic Surfer ging voor de broodnodige tapijtverandering weer eens met zijn ganse hebben en Houwseligkeiten een tussendoorbezoekje plannen aan het "Elefantenklo op de berg bij Velbert" en trof daar wat überschlanke dames maar ook wat dames met Hüftgold in de gecapitonneerde zetels aan. De meester van de smakelijke woordenbrij zou er wijs aan doen om deze spaghettitaalcapriolen te octrooinaliseren voordat de een of andere cabaretier met te veel narrenvrijheid zich meester maakt van die unieke alineamatige luchtfietserijfratsen en onze gevederde duivel naast de pot pist. Inkomenswijsmatig welteverstaan. Nominatie ! ! !
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=445934#post445934

Jury nomineert mee

Ace2
16 september 2015, 19:35
Nominatie voor Sjeng1960 met zijn humoristische recensie over Sixsens.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446056#post446056

Omdat ik Maya al lange tijd ken (al toen ze nog in Yin Yang werkte) ben ik ergens wel blij dat ze weer terug is gekomen naar SixSens.

En alles wat Sjeng1960 over haar vertelt is ongelogen en kan ik persoonlijk beamen!

(Zou ik nu ook € 50,00 van Maya krijgen? Ach, met een dikke zoen ben ik ook al tevreden... ;) :biggrin: )


Jury nomineert mee

hasta la pasta
16 september 2015, 19:44
Satanic Surfer bezoekt Acapulco en strooit weer een berg informatie over de lezer uit. Je moet maar durven, een fragment ter illustratie. Ik persoonlijk ga het van het weekend maar eens proberen, lichtgerookte sperziebonen welteverstaan.

" tha fucked up groenten&fruitalinea": sperziebonen smaken lichtgerookt het allerbest doch dat bezwaard de nog in de steigers staande kierewiete rauchen ist gesundalinea dus die vreemde hersenkronkel bespaar ik u voorts volgaarne

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=445934#post445934

Big30
16 september 2015, 21:31
VJ voor zijn Oase up-date:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=446419#post446419

Megaboob
16 september 2015, 21:57
VJ voor zijn Oase up-date:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=446419#post446419
Ik nomineer ook mee

Megaboob

Ace2
16 september 2015, 22:38
wo 16 sep 2015, 23:30


Vuurwerk verwacht bij tweede periode BRvdM

Big30
OEDT -
Het forum maakt zich op voor het tweede periode in de BRvdM tussen de verschillende ijsberen, de komende dagen.. Het belooft vuurwerk te worden waarbij alle pijlen gericht zullen zijn op BlueEyes die de ranglijst momenteel aanvoert. “Het is maar een momentopname "zucht Wijze Grijze, die zich ooit als winnaar van The Final Coutdown mocht laten kronen.
BlueEyes zorgt met zijn controversiële recensie over onder meer neuken en sex in het algemeen voor veel tumult. “Toch is het wel eens erger geweest” merkt Gignnl op. Zijn tegenstanders zullen hard aan de slag moeten om de nominaties naar zich toe te trekken. BlueEyes heeft de wind mee. Uitglijders lijken hem geen schade te berokkenen. Sterker nog; veel van de ijsberen vinden het erg verfrissend dat hij geen enkel blad voor de mond neemt zoals veelschrijvers wel neigen te doen. Het lijkt momenteel sowieso beter om geen recensie te schrijven of de geur van forumlid mee te dragen, wil je in de clubs kans maken bij de dames. “Als ze weten dat je schrijft kun je het vergeten. Ik zie het als een leeglopende tiet” beweert MegaBoob.

Schandaal
Satanic Surfer scoort ook hoge ogen in de tussenstand met zjn gedeelde eerste plaats, terwijl Dalton en Bosco verder wegzakken. Net als Wijze Grijze die nog steeds kampt met de gevolgen van zijn vrijkaartjesschandaal als veelvuldig winnaar in de BRvdM.

De Ijsberen lijken te willen afrekenen met het gekonkel en gekissebis op het forum en kiezen voor personen die geen schrijvers carrière achter de rug hebben. En dat zorgt ervoor dat iedereen die veel schrijft zijn natuurlijke aanhang mist. “Vreemd genoeg kon Badslippers zich de vorige periode zich aan de malaise zich ontworstelen.” analyseert S&F “Hij worstelt schijnbaar wel vaker met plezier” ”
In aanloop naar de tweede periode lijkt de strijd zich vooral te spitsen op drie figuren die nog nooit in hoge ogen hebben gegooid in de BRvdM. SS is daarop wel een uitzondering die de regel bevestigt weet de grootvader op de grote vaart van Ace2 te melden. Niet voor niets kiest BlueEyes steeds meer voor de aanval op SS, die hij blijkbaar als zijn grootste bedreiging ziet voor het te winnen vrijkaartje ziet.

,,Ijsberen vinden die gevatte woorden van BlueEyes over zijn belevenissen momenteel erg leuk, maar er zal op een later moment van de strijd worden getwijfeld of ze deze ijsbeer echt een vrijkaartje gunnen. Dan komt Sphinx als zeer goed alternatief'', menen nominatiedeskundigen. Licky Luke heeft meer op met Dalton. “Hij lijkt oud en traag, maar neukt maar al te graag”

Doorbraak
Ook van Bosco wordt deze periode veel verwacht. Tijdens het eerste periode werd deze ijsbeer al als een van de winnaars getipt. Hij koos zijn moment echter tactisch. Hij liet zich niet opjagen door de nominatieverzamelaars Badslippers en BlueBear en wachte zijn kans in de tweede periode af. Sindsdien stijgt hij in de tussenstand. Een goede recensie dit weekend kan voor zijn definitieve doorbraak zorgen.
“Hij heeft niet veel keus” meent Jansen. “Zijn huidige 3de plaats is niet voldoende voor een vrijkaartje”:

1 BlueEyes en SS: 6 punten
2. WG, Bosco en Dalton: 4 punten
3. BubbelBader: 3 punten




12636


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=430826#post430826

Ace2
17 september 2015, 20:46
Om de beweging in de nominaties er toch even in te houden, nomineert de jury:


BlondinenSchatz in Planet Eden: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=446524#post446524

Vrije Jongen in Oase: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?603-FKK-Oase-(Friedrichsdorf-Burgholzhausen)-Algemeen&p=446419#post446419

Sphinx met Katja uit Rwanda: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35367-Katja-(Rwandese)&p=446280#post446280

mechelen
18 september 2015, 00:12
Omdat het niet altijd dezelfden hoeven te zijn :

nominatie voor fr-loper, voor zijn updates in Leeuwarden :


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=446427#post446427

Ace2
18 september 2015, 06:30
Wakker worden met de volgende nominaties:

Vrije Jongen in Sharks: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=446548#post446548

Dalton in VM: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=446580#post446580

Fr_loper over de updates in Leeuwaarden: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=446427#post446427

Big30
18 september 2015, 14:04
Omdat het niet altijd dezelfden hoeven te zijn :

nominatie voor fr-loper, voor zijn updates in Leeuwarden :


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=446427#post446427
+1, Compliment voor de leden die "Leeuwarden zo goed uo-to-date houden"!

Ace2
19 september 2015, 07:48
Nominatie voor NLNU inzake zijn AsiaTour 2015: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=446626#post446626

rob45
19 september 2015, 08:01
Nominatie voor NLNU inzake zijn AsiaTour 2015: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=446626#post446626

Ik nomineer NLNU zijn Asiatour zeker mee.Zijn avontuurtjes daar volg ik met rode oortjes.

hasta la pasta
19 september 2015, 08:10
Nominatie voor NLNU inzake zijn AsiaTour 2015: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=446626#post446626

+1!

Badslippers
19 september 2015, 11:55
De nominaties voor de zaterdagmiddag:

De avonturen van opa Dalton en kwijlertje Pielemans in een nieuwe aflevering van "De gescheurde broek"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=446580#post446580

Vrije Jongen houdt ons op de hoogte van de ontwikkelingen in "Sharks"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=446548#post446548

Ochtendgymnastiek voor NLNU met pijpertje Paam.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=446626#post446626

Terwijl Katja zijn amandelen pelt en Shana de fanfare blaast, knalt de turbo van Sphinx eruit.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=446710#post446710

Mynash laat zich verwennen door Viola
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=446740#post446740

Ace2
19 september 2015, 12:00
za 19 sep 2015, 13:00|

Willem2 wil opheldering Ace2 over matte BRvdM


door Big30 en MichelJ
DUITSLAND -
Willem2 van het Ijsberenforum wil van Ace2 zo snel mogelijk een uitgebreid verslag van het matte verloop van de BRvdM. Dat heeft de forumleiding bevestigd aan deze krant. Kritische geluiden over de matte voortgang hebben Willem2 dit doen besluiten. In de wandelgangen is vernomen dat Willem2 zich mateloos stoort over de grote bek van Ace2 die er er wel even een swoeng in zou geven. “Praatjes vullen geen gaatjes” is veelvuldig in de burelen van het Ijsberenforum te horen. "Ketserr wel" laat Badslippers desgewenst weten. MegaBoob ziet sowieso niet zoveel in gaatjes. "Het gaat om cc en volume aan de bovenkant" .

,,Willem2 wil een feitenrelaas met alle informatie over de gang van zaken voor aanvang van de derde periode'', zo zegt een woordvoerder. Volgens de GT-courant zouden er interne adviezen van de forumleiding over de strategie rond de BRvdM door Ace2 genegeerd zijn. Ace2 heeft in een verklaring op de site aangegeven dat van het negeren van interne adviezen geen sprake is geweest. "Gignnl zou mij steunen met veel nominaties"

Toch kan met 1 nominatie het vuurwerk losbarsten. “De spanning is om te snijden. 1 verkeerde nominaties en de ijsberen zijn aan het dansen” weet Licky Luke te melden. Mechelen daarentegen nuanceert dit alles: “dansende ijsberen zijn een zeldzaamheid in de huidige BRvdM, dit in tegenstelling tot de gogomeisjes van NLNU” Het vuurwerk zou wel eens van NLNU kunnen komen met zijn Asia-epos (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=446626#post446626 )
. “Veel ijsberen volgen dit jaloers en likkenbarend” weet Rob45 uit ervaring te vertellen. “NLNU is de enige recente recensie die in beweging is met nominaties. Die zou nog kunnen stijgen in de ranglijst. Zo niet dan eindigen wij slaapverwekkend met BlueEyes en SS als winnaars” analyseert HastaLaPasta

Willem2 wil vooralsnog nergens op ingaan. Volgende week vangt de derde periode aan. Dan zal het echt anders moeten gaan, weten ingewijden te vertellen. “Als iemand met 6 punten al bovenaan kan staan dan is het droef gesteld met de BRvdM” Vorenstaande blijkt uit de meest recent gepubliceerde tussenstand:

1. BlueEyes en SS 6 punten;
2. WG, Bosco, Dalton, Vrije Jongen: 4 punten;
3. Bubbelbader, NLNU en fr_loper: 3 punten;
4. WG, Bertje600, Marcus69 (2x)
Ascari: 2 punten




12648


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=331649#post331649

satanic surfer
19 september 2015, 12:02
Onder het mom van respect voor de ouderlingen der maatschappij een +1 bijdrage voor Dalton die het weer helemaal naar z´n zin had in Villa Marisol en ons nitwits op de hoogte houdt van de culinaire updates ten resto hamminkeln bovendien.

Ace2
19 september 2015, 12:14
De nominaties voor de zaterdagmiddag:

De avonturen van opa Dalton en kwijlertje Pielemans in een nieuwe aflevering van "De gescheurde broek"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=446580#post446580

Ochtendgymnastiek voor NLNU met pijpertje Paam.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=446626#post446626





Willem2 wil opheldering Ace2 over matte BRvdM



Toch kan met 1 nominatie het vuurwerk losbarsten. “De spanning is om te snijden. 1 verkeerde nominaties en de ijsberen zijn aan het dansen” weet Licky Luke te melden. Mechelen daarentegen nuanceert dit alles: “dansende ijsberen zijn een zeldzaamheid in de huidige BRvdM, dit in tegenstelling tot de gogomeisjes van NLNU” Het vuurwerk zou wel eens van NLNU kunnen komen met zijn Asia-epos (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=446626#post446626 )
. “Veel ijsberen volgen dit jaloers en likkenbarend” weet Rob45 uit ervaring te vertellen. “NLNU is de enige recente recensie die in beweging is met nominaties. Die zou nog kunnen stijgen in de ranglijst. Zo niet dan eindigen wij slaapverwekkend met BlueEyes en SS als winnaars” analyseert HastaLaPasta




De tussenstand is nog niet gepubliceerd of het vuurwerk wordt ontstoken? Bovenstaande nominaties waren nog niet in de tussenstand opgenomen en brengen dus deining in het rustige water dat BRvdM heet. Het is echter niet, zoals voorspeld, alleen NLNU die naar de tweede plaats met 4 punten opschuift. geheel onverwachts meldt ook Dalton zich voor de strijd. Mede dankzij bovenstaande nominatie en die van SS heeft Dalton 3 punten en is slechts op piemelafstand verwijderd van de vrijkaartjes.

Is dit het beloofde vuurwerk of slechts een storm in een glas water............................................. .?

Ace2
19 september 2015, 12:16
Mynash laat zich verwennen door Viola
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=446740#post446740

De jury nomineert mee

Ace2
20 september 2015, 07:27
Nog 15 en een half uur te gaan voor de uitslag over de tweede periode bekend wordt. Worden het toch BluEyes en SS die met slechts 6 punten met een vrijkaartje vandoor gaan of zijn NLNU en Dalton nog in staat er een eindsprint uit te persen, zoals menig dvp na 9 maanden wel eens een bedrijfsongelukje eruit perst?

Ace2
20 september 2015, 07:35
De zondagochtend, voor het ter kerk gaan, verstrekte nominaties zijn:

Bart de Pauw in Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=446849#post446849

Wijze grijze in Bochum waar zo waar een sexapproval van 10/10 werd verstrekt: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=446852#post446852




12679


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=446854#post446854

Dalton
20 september 2015, 11:05
Nomi voor SS die zoals ik door het koeterwaals heen begrepen heb aan een pauze voor GT toe is.
ACE2 is het mogelijk dat de laptop van SS soms rare sprongen maakt wanneer hij daar op aan het tikken is,of gebruikt hij soms zijn leuter voor het tikken?


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=446092#post446092

Ace2
20 september 2015, 11:52
Nomi voor SS die zoals ik door het koeterwaals heen begrepen heb aan een pauze voor GT toe is.
ACE2 is het mogelijk dat de laptop van SS soms rare sprongen maakt wanneer hij daar op aan het tikken is,of gebruikt hij soms zijn leuter voor het tikken?


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=446092#post446092

Geen flauw idee, maar de jury nomineer wel mee.

sofaking
20 september 2015, 15:05
Niet veel tijd om te reageren de laatste dagen, maar toch snel in quicky-mode een paar interessante damesrecs nomineren :

Dalton met Alexandra in Marisol
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42798-Alexandra-(Roemeense)


Mynasch met Viola, ook in Marisol
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41699-Viola-(Rusland)&p=446741#post446741

Ace2
20 september 2015, 16:12
Dalton met Alexandra in Marisol
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42798-Alexandra-(Roemeense)



Eindelijk weer eens een fatsoenlijke damesrecensie. Hierbij ook de nominatie van de jury.

Megaboob
20 september 2015, 16:46
Ik nomineer beide heren graag mee!

Megaboob


Niet veel tijd om te reageren de laatste dagen, maar toch snel in quicky-mode een paar interessante damesrecs nomineren :

Dalton met Alexandra in Marisol
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42798-Alexandra-(Roemeense)


Mynasch met Viola, ook in Marisol
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41699-Viola-(Rusland)&p=446741#post446741

Megaboob
20 september 2015, 16:47
Ik nomineer SS ook mee.

Megaboob


Nomi voor SS die zoals ik door het koeterwaals heen begrepen heb aan een pauze voor GT toe is.
ACE2 is het mogelijk dat de laptop van SS soms rare sprongen maakt wanneer hij daar op aan het tikken is,of gebruikt hij soms zijn leuter voor het tikken?


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=446092#post446092

VAZKOR
20 september 2015, 22:41
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=444697#post444697

+1 voor Marcus69. Been there, seen that. Ik herken een en ander heel goed.

Ace2
21 september 2015, 06:10
Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor:

MegaBoob in Planet Eden: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=446948#post446948

Vox in VM: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=446992#post446992

Dalton in VM: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=447011#post447011

NLNU met AsiaTour: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=447012#post447012

Dalton
21 september 2015, 08:31
Nomi voor MEGABOOB die 25 euro teveel achter de kiezen van deze dame spoot.


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=446948#post446948

Badslippers
21 september 2015, 08:35
Nominatie voor het complete ouvre van NLNU voor zijn "Asiatour".
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42688-Asiatour-2015&p=447012#post447012

Dalton vindt dit keer een lelijk oud wijf in zijn bed en vlucht snel naar VM waar Viola hem een halve theelepel sperma ontfutselt.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=447011#post447011

De boobmeister vindt louter a en b cupjes in Planet Eden en dat kost hem ook nog €25 extra.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=446948#post446948

Alfijojo
21 september 2015, 15:22
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...092#post446092

+1 voor de duivelse watersporter

gignnl
21 september 2015, 15:37
Dat was even slikken,niet voor Alina in PE,maar voor de boobmeister toen een ft 50 euro bleek https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=446948#post446948

Ace2
21 september 2015, 19:35
ma 21 sep 2015, 20:30


Opnieuw vrijkaartje voor Satanic Surfer

Satanic Surfer flikt 't hem weer
door BlueBear
BELGIE -
Satanic Surfer heeft, samen met BlueEyes, afgelopen nacht op het Ijsberenforum voor de zoveelste keer een vrijkaartje gewonnen voor zijn recensie in Acapulco. De vrijkaartjes zijn de belangrijkste BRvdM-prijzen, vergelijkbaar met de Oscars in de filmwereld.
De recensie over Acapulco van Satanic Surfer, won in de tweede periode met 6 punten. Ook BueEyes wist hetzelfde puntenaantal te scoren, waarmee ook hij een vrijkaartje wint.. Andere kanshebbers waren onder meer Wijze Gijze, Bosco, Dalton, Vrije Jongen, MyAsch en NLNU. Vooral dat laatste ijsbeer, is de hele maand al actief in Azie bezig om recensies in de buitencategorie te schrijven.

Hij werd door kenners gezien als de grote kanshebber, maar net als in de eerste periode greep hij net naast de prijzen. “De vraag rijst of zijn investering wel kan worden terugverdiend” blikt MegaBoob terug “Zo’n reisje naar Azie kost een aardige duit” Geruchten dat investeerders in NLNU teleurgesteld zijn worden met kracht ontkent. “Het is logisch dat vanuit het kamp van NLNU rust en kalmte wordt uitgestraald met de derde periode voor de boeg”analyseert Badslippers. SofaKing betwijfelt die optische kalmte. “Met Satanic Surfer werd wel rekening gehouden, maar door BlueEyes heeft NLNU zich laten verrassen. Dergelijke fouten worden in de grote mensen wereld je niet in dank afgenomen”. Andere verrassingen kwamen van oudgedienden als Bosco en Dalton. "Ëen tijdlang was het stil rond hen, maar ineens stonden ze daar wel” merkt Rob45 op.

Is BlueEyes een eendagsvlieg of kunnen wij de komende tijd meer van hem verwachten?

Satanic Surfer won in 2012 de hoogste recensie-onderscheiding op het forum, tijdens het FINAL COUNTDOWN-festijn. Daarna greep Satanic Surfer steeds vaker naast het door hem zo felbegeerde vrijkaartje. Tot nu toe dan, zoals uit de eindstand in de tweede periode blijkt:

1. BlueEyes en Satanic Surfer 6 punten
2. WG, Bosco, Dalton, VJ, MyAsch en NLNU: 4 punten
3. Bubbelbader, fr_loper, Dalton (2x) en SS: 3 punten
4. VJ, Sphinx, Ascari, Marcus69 (2x) en Bertje600: 2 punten



12692


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=351289#post351289

Ace2
21 september 2015, 19:39
ma 21 sep 2015, 20:30


Opnieuw vrijkaartje voor Satanic Surfer

Satanic Surfer flikt 't hem weer


Satanic Surfer won in 2012 de hoogste recensie-onderscheiding op het forum, tijdens het FINAL COUNTDOWN-festijn. Daarna greep Satanic Surfer steeds vaker naast het door hem zo felbegeerde vrijkaartje. Tot nu toe dan, zoals uit de eindstand in de tweede periode blijkt:

1. BlueEyes en Satanic Surfer 6 punten
2. WG, Bosco, Dalton, VJ, MyAsch en NLNU: 4 punten
3. Bubbelbader, fr_loper, Dalton (2x) en SS: 3 punten
4. VJ, Sphinx, Ascari, Marcus69 (2x) en Bertje600: 2 punten






Op basis van de bovenstaande einduitslag van de eerste periode kan de jury, met welgemeende felicitaties voor de 2 schitterende recensies, melden dat de vrijkaartjes gaan naar:



BLUE-EYES


:freu::wink2::freu::roll3::lostit::wink2::freu::fr eu::smiley::):biggrin::biggrin::freu::freu:



SATANIC SURFER


:freu::wink2::freu::roll3::lostit::wink2::freu::fr eu::smiley::):biggrin::biggrin::freu::freu:

Dalton
21 september 2015, 21:06
Netjes gedaan ACE 2 zo hoort een jury te werken en brengt de spanning weer terug je hebt de 2 beste er tussenuit gehaald,maar vooral SS wat hij allemaal klaarstoomt is gewoon niet te geloven en het is vooral een goede verkenner voor MEGABOOB.
Ik vind het een fenomeen zoals SS al tieten ziet lopen op voetjes,dus MEGABOOB ook meer op de voeten gaan letten want het kan zomaar zijn dat er een paar van 750cc op 2 voeten tussen je benen doorlopen terwijl je noppes in de gaten hebt.
Het wordt tijd dat BLEU-EYES nu eens meer van zijn belevenissen aan ons verteld zodat hij helemaal niks meer achterhoud en je ziet het levert je nog vrijkaartjes op ook.
Weet je soms iets niet goed uit te drukken gewoon even BADSLIPPERS om raad vragen,hij tikt voor mij ook alle verhaaltjes want ik kan zelfs niet eens schrijven laat staan tikken.
Voor de moeite mag hij steeds 5 flesjes salitos in LR drinken onder toezicht van SOPHIETJE.

seksenfun
21 september 2015, 21:58
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?36306-The-Paradise-Saarbrücken-Algemeen&p=446955#post446955 (Marco - Paradise)
Eigenlijk leest het niet zo leuk maar als je het niet had geschreven, wisten we van niets, immers :smoke:.

mechelen
21 september 2015, 22:08
Nominatie voor Vazkor in Mondial :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=447137#post447137

Big30
21 september 2015, 22:27
Marcus69 die bericht over een club Paradise waar weinig over geschreven wordt door de wat afgelegen ligging in het Saarland.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?36306-The-Paradise-Saarbr%FCcken-Algemeen&p=446955#post446955

Big30
21 september 2015, 22:48
Een zo uitgebreid beschreven clubtour als die van VAZKOR verdient meer dan een nominatie!!!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=447151#post447151


0. INTRO (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=447151#post447151)
1. MONDIAL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=447137#post447137)
2. SAMYA (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=447144#post447144)
3. BABYLON (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447147#post447147)

http://g.udn.com.tw/upfiles/B_CH/Chiwanese/PSN_PHOTO/192/f_8189192_1.jpg

mechelen
21 september 2015, 23:18
Een zo uitgebreid beschreven clubtour als die van VAZKOR verdient meer dan een nominatie!
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42531-Ik-Vazkor&p=447151#post447151

Ik had eerst alleen het Mondial-deel gelezen, maar inderdaad, het geheel oogt heel knap! Ik nomineer mee.

Ace2
22 september 2015, 05:50
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?36306-The-Paradise-Saarbrücken-Algemeen&p=446955#post446955 (Marco - Paradise)
Eigenlijk leest het niet zo leuk maar als je het niet had geschreven, wisten we van niets, immers :smoke:.

De jury nomineert mee

Ace2
22 september 2015, 05:52
Vazkornominaties voor:

Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=447144#post447144

Kitty: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33330-Kitty-(Hongaarse-Roemeense)&p=447146#post447146

Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447147#post447147

Mondial: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=447137#post447137

licky luke
22 september 2015, 14:21
Vazkornominaties voor:

Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=447144#post447144

Kitty: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33330-Kitty-(Hongaarse-Roemeense)&p=447146#post447146

Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447147#post447147

Mondial: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=447137#post447137

+1 !

VAZKOR
22 september 2015, 18:10
Nominaties voor...

Wijze Grijze geniet maximaal in z'n Bochumse stamclub 2x 10/10
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=446852#post446852


Nog eens Marcus69 :weer goed bezig nu in het "Paradijs" in Saarbrücken
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?36306-The-Paradise-Saarbr%FCcken-Algemeen&p=446955#post446955



Licky Luke samen met z'n Alice in Wonderland Babylon
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447197#post447197


Davedv redt het in SixSens zonder (tijdelijk) impotent gezelschap om mee te praten
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446062#post446062

Sphinx
22 september 2015, 18:41
Vazkornominaties voor:

Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=447144#post447144

Kitty: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33330-Kitty-(Hongaarse-Roemeense)&p=447146#post447146

Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447147#post447147

Mondial: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=447137#post447137


Deze racebeer gaat er in mee

kempie
22 september 2015, 19:48
Vazkornominaties voor:

Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=447144#post447144

Kitty: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33330-Kitty-(Hongaarse-Roemeense)&p=447146#post447146

Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447147#post447147

Mondial: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=447137#post447137

+1

satanic surfer
22 september 2015, 20:18
Vazkor op vrijkaartentournee en naar waarschijnlijkheid kan ie die binnenkort gaan herhalen, verdiend overigens met dit mooie bericht dat schreeuwt richting nominatsies: +1 dus
Marcus69 in Paradise Saarbrücken alwaar ie 1 deftige sessie op 3 scoort, lijkt bij de Paradiseketen te horen...Voorts een mooie beschrijving van de club en de gang van zaken daar: +1

Ace2
22 september 2015, 20:53
Nominaties voor:

Licky Luke in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447197#post447197

Rene4Rene in FKKBochum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=447172#post447172

DaveDV in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446062#post446062

IceSurfer in Sixsense: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446328#post446328

Ace2
23 september 2015, 21:33
wo 23 sep 2015, 22:30


'Vazkor krijgt geen voorkeursbehandeling'

SAMYA -
Bij de nominaties van de BRvdM krijgen veelschrijvers net zo veel aandacht als eenmalige schrijvers. "Geen genre krijgt een voorkeursbehandeling", zei Ace2 als jury van de BRvdM bij de start van de derde periode "De veelschrijvers en de eenmalige schrijvers hebben elk hun eigen belang voor de Ijsberen schrijfcultuur. Je zal altijd, in welke categorie dan ook, goede en slechte recensies hebben." Ace2 reageerde op de kritiek van ijsberen. De vele recensies van Vazkor werden als een hagelbombardement om ijsberen te imponeren. Bij zoveel gelijktijdige recensies krijgen veel ijsberen automatisch de neiging om te nomineren. Enkel en alleen om het aantal recensies, niet om de kwaliteit . Andere recensies zouden dan te weinig nominaties krijgen en de uitreiking zou te veel "een elitair feestje voor veelschrijvers" zijn. "Wie zich tekortgedaan voelt, kan ook in de toekomst zijn stem verheffen in de media", zei de jury. "Maar wij zien liever dat meer ijsberen gaan meedoen, hun kans grijpen en volgende maand ook gaan stemmen. Wij hebben iedere nominatie nodig, anders sterkt de BRvdM een stille dood" Enkelen ijsberen merken hierbij op dat toch al sprake is van een sterfbed.

Nominatie-systeem
De nominaties voor de BRvdM voor recensies gebeurden deze sinds lange tijd weer onder leiding van Ace2, waarbij "honderden" ijsberen uit de scene hun stem uitbrengen. Voorheen werden de prijzen toegekend door de willekeur van een jury. De volgende vrijkaartjes worden op 1 oktober uitgereikt.
MegaBoob is teleurgesteld dat zijn recensie wordt ondergesneeuwd onder het geweld van Vazkor. “Niemand heeft hem toch iets gevraagd?” Marcus69, die verrassend tweede staat, maakt zich minder druk. “Kun je vrijkaartjes winnen dan?” was zijn reactie aan onze reporter. Badslippers begrijpt MegaBoob wel. “MegaBoob is iemand die al lang mee draait. Hij is gewend dat zijn recensies standaardveel nominaties krijgen en nu moet hij 2 snotneuzen voor zich dulden”

Het lijkt er verder op dat NLNU zijn kruit in de eerste twee periode heeft verschoten. Hij is weer terug in Ijsberenland en heeft zijn Asia-tour afgesloten. “Daar komen geen geile recensies meer vandaan” merkt Rob45 teleurgesteld op.

Feit blijft dat Vazkor voor 5 recensies is genomineerd. “Dat doen slechts weinigen hem na” analyseert Sphinx “Misschien dat Satanic Surfer dat kan, maar dan over een hele maand kan?” “Je ziet vaak dat dergelijke ijsberen op basis van medelijden extra nominaties krijgen. Wie immers zoveel naar Duitsland kan gaan en dan ook nog eens zoveel uitgebreid daarover kan schrijven heeft geen leven” laat Licky Luke optekenen. De jury laat de volgende tussenstand optekenen:

1. Vazkor: 6 punten;
2. Vazkor (2x) en Marcus69: 5 punten;
3. MegaBoob, Vazkor: 4 punten;
4. Vazkor: 3 punten;
5. Dalton, NLNU, Licky Luke, DaveDV: 2 punten.




12712



https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=354261#post354261

biged
25 september 2015, 07:40
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Een nuchter en informatief verslag van de Vulkaanridder. Een verslag met de nodige relativeringsdrang.
Maar wie was die nymfomane want dergelijke dames staan ook hoog in mijn lijstje.
+1

Megaboob
25 september 2015, 07:55
Ik nomineer mee. Goed verslag!

megaboob


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Een nuchter en informatief verslag van de Vulkaanridder. Een verslag met de nodige relativeringsdrang.
Maar wie was die nymfomane want dergelijke dames staan ook hoog in mijn lijstje.
+1

VAZKOR
25 september 2015, 08:26
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Een nuchter en informatief verslag van de Vulkaanridder. Een verslag met de nodige relativeringsdrang.
Maar wie was die nymfomane want dergelijke dames staan ook hoog in mijn lijstje.
+1

+1 ! Ook ik wil graag eens weten wie die godgeschapen Nimf is.

WA
25 september 2015, 11:47
Die nymfomane, daar kom ik nog wel op terug als ik daar de tijd voor heb vandaag of morgen :biggrin: Nomineren en "thank"en helpt daar misschien bij :lostit:

Big30
25 september 2015, 13:11
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Een nuchter en informatief verslag van de Vulkaanridder. Een verslag met de nodige relativeringsdrang.
Maar wie was die nymfomane want dergelijke dames staan ook hoog in mijn lijstje.
+1
Mooi uitgebreid en informatief verslag. +1.

Badslippers
25 september 2015, 20:06
Vulkaanridder hanteert het fileermes in "Sharks" om wat ongerechtigheden bloot te leggen. Nadat hij dat gedaan had zag hij toch een heel aantrekkelijke line-up aan zijn neus voorbij trekken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Ascari
26 september 2015, 02:03
Vulkaanridder hanteert het fileermes in "Sharks" om wat ongerechtigheden bloot te leggen. Nadat hij dat gedaan had zag hij toch een heel aantrekkelijke line-up aan zijn neus voorbij trekken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Ook een nominatie van mij. Erg leuk bericht van Vulkaanridder :biggrin:

Ace2
26 september 2015, 20:07
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Een nuchter en informatief verslag van de Vulkaanridder. Een verslag met de nodige relativeringsdrang.
Maar wie was die nymfomane want dergelijke dames staan ook hoog in mijn lijstje.
+1

Nominatie van de jury

Admin
26 september 2015, 22:48
Rene4rene begint als schrijver los te komen. Informatief Freude bericht, nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=447722#post447722

YYlover. What 's in a name, introduceert zichzelf uitgebreid en herkenbaar:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42875-YYlover

Ace2
27 september 2015, 07:41
zo 27 sep 2015, 8:40


Prachtige recensie maskeert matig optreden BRvdM

Helpt beauty VulkaanRidder aan zege?


Van onze Ijsberenredactie
Vanaf zijn pc zag Willem2 dat de BRvdM met de nodige moeite zich voortkabbelt. Een week voor het einde van de maand haalde VulkaanRidder nog wel uit met een schitterende recensie. Maar ondanks daarnaast enkele fraaie recensies van VazKor was het optreden van de BRvdM wel degelijk maar niet imponerend.

De eerste periode kon nog wel boeien met een spannende strijd tussen BlueBear en Badslippers, die beiden een record aantal nominaties binnen sleepten. “Daarmee was het voor anderen onmogelijk geworden nog enige eer te behalen deze maand” meent Big30.
Na de eerste periode wist de BRvdM nog maar weinig roering te creëren. De recensie van VulkaanRidder over Sharks was daarop een uitzondering. “Je ziet dan gelijk dat zo’n beauty 7 nominaties binnen sleept” vertelt Ascari, waarbij MegaBoob aanvult: “7 nominaties zou te overbruggen moeten zijn, maar ik weet niet door wie. De BlitzKrieg van VazKor is stil komen te staan. Wellicht brengen de recensies van dit weekend nog verandering in de ranglijst aan.” In de slotfase kan het dus nog spannend worden, met de onderstaande tussenstand:

1. VulkaanRidder: 7 punten
2. Vazkor: 6 punten;
3. Vazkor (2x) en Marcus69: 5 punten;
4. MegaBoob, Vazkor: 4 punten;
5. Vazkor: 3 punten;
6. Dalton, NLNU, Licky Luke, DaveDV: 2 punten.



12746


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=447797#post447797

de duisburg spesjalist
27 september 2015, 10:11
Vulkaanridder hanteert het fileermes in "Sharks" om wat ongerechtigheden bloot te leggen. Nadat hij dat gedaan had zag hij toch een heel aantrekkelijke line-up aan zijn neus voorbij trekken.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

+ 1

Ace2
27 september 2015, 10:47
Nominatie voor Rob45 in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=447821#post447821

Ace2
27 september 2015, 12:37
Nominaties voor:

Scrotum in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=447837#post447837

Dalton in LR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=447842#post447842

Bluebear
27 september 2015, 13:45
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=447821#post447821

Een dikke nomi voor Rob45 en zijn Zuid-Koreaanse Kim. Weer een avontuur afgesloten met een universele reis door de ruimte en een reis naar de Bruine ster. De eerste vrouwelijke Zuid-Koreaanse astronaut die landt op de Bruine ster en daar mondeling "proeven" neemt van de atmosfeer. Laten we voor haar hopen dat de vulkaankrater aldaar geen Chinese rijsttafel vantevoren heeft uitgespuugd. Men wil deze lavastroom ten alle tijde vermijden.
Een waarachtig dappere dame met listerinelicentie. "To boldly go where no man has gone before". :rolleyes: :tongue: :biggrin:

12748

poefboy
27 september 2015, 14:35
Ik nomineer vulkaanridder met zijn interessante recensie https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

+1

mechelen
27 september 2015, 14:48
Ik ga Vulkaanridder ook maar meenomineren :annieengel:.


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Ace2
27 september 2015, 15:13
Nominatie voor HastaLaPasta in Acapulco Gold: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=447855#post447855

Nedlovefkk
27 september 2015, 15:22
Nomi voor:

Davedv +1
vulkaanridder +1

Bosco
27 september 2015, 15:43
Ik ga Vulkaanridder ook maar meenomineren :annieengel:.


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Ik ook!

Bosco
27 september 2015, 15:46
Vazkornominaties voor:

Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=447144#post447144

Kitty: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33330-Kitty-(Hongaarse-Roemeense)&p=447146#post447146

Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447147#post447147

Mondial: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12131-Club-Mondial-(Keulen)-Algemeen&p=447137#post447137

Vazkor nomineer ik ook mee!

Bosco
27 september 2015, 15:48
Nominaties voor:

Licky Luke in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447197#post447197

Rene4Rene in FKKBochum: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=447172#post447172

DaveDV in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446062#post446062

IceSurfer in Sixsense: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446328#post446328

Deze nomineer ik ook mee!

gignnl
27 september 2015, 16:27
Vulkaanridder trekt een prima conclusie na zijn geslaagde bezoek aan Sharks,leuk om geweest te zijn maar waaromzoveelkilometers als je dichter bij huis hetzelfde treft https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

gignnl
27 september 2015, 16:30
Elk nadeel heeft zijn voordeel denkt Davedv en wegens zijn rijverbod in Duitsland trekt hij tijdelijk in bij Sixsens https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=446062#post446062

gignnl
27 september 2015, 16:32
DE zwarte parels die ik hem enkele dagen daarvoor had voorgeschoteld bleken er nu niet te zijn maar met zijn Koreaanse Kim beleefde Rob45 weer aardig wat diepgang https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=447821#post447821

gignnl
27 september 2015, 16:34
Voor mijal even geleden dat ik het oude Freude bezocht.Het had wel iets dat kennismaken op de bank en lekker friemelen.De open kamers vond ik wat wennen.Als ik het verhaal van Rene4rene lees moet ik weer eens terug https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=447172#post447172

gignnl
27 september 2015, 16:37
En Vazkor zijn clubtour in Koln nomineer ik graag https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=447144#post447144

kempie
27 september 2015, 16:50
Ik nomineer de vulkaanridder ook mee.

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...541#post447541

Big30
27 september 2015, 17:31
Patjax een nieuw lid die een vliegende start maakt met een reeks van Vulkaan berichten. Hier een voorbeeld daarvan:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42889-Sara-(Roemeense)-eros26-kamer-113

Don Rudo
27 september 2015, 17:37
Ik nomineer mee met Big30 voor Patjax

de duisburg spesjalist
27 september 2015, 17:40
Patjax een nieuw lid die een vliegende start maakt met een reeks van Vulkaan berichten. Hier een voorbeeld daarvan:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42889-Sara-(Roemeense)-eros26-kamer-113

+1 de vulkaan is zo gek nog niet :biggrin:

Sjeufke
27 september 2015, 21:05
Nomi voor vulkaanridder
"ZOU....., want ik kwam me daar een dametje tegen....., als ik niet beter wist zou ik denken dat het de door god zelf geschapen nymfomane was. "
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=447541#post447541

Badslippers
27 september 2015, 21:06
De Robster verdient wel een nominatie voor zijn Yin Yang verslag
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=447821#post447821

WA
27 september 2015, 21:11
Nominatie voor HastaLaPasta in Acapulco Gold: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=447855#post447855

+1

satanic surfer
27 september 2015, 21:15
Rob45 in YinYang: +1
HastalaPasta in AcaGold: +1
Rene4Rene in Freude39: +1

Ace2
28 september 2015, 05:43
Nominatie voor Licky Luke in Freude: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=447979#post447979

Ace2
28 september 2015, 06:38
Bij het publiceren van de tussenstand op zondag stond VulkaanRidder met 7 punten bovenaan. Hij is daarmee de grote kanshebber voor het vrijkaartje van de derde periode. Om de BRvdM over september te winnen moet iemand meer dan 19 punten (BadSlippers en BlueBear) krigen. Dat leek voor VulkaanRidder een onmogelijke opgave..........................................

...................................... Tot een nominatie-offensief los barstte en VulkaanRidder op dit moment op 15 punten staat en daarmee een serieuze bedreiging vormt voor BadSlippers en BlueBear.

Nader onderzoek volgt :cool:

mechelen
28 september 2015, 07:48
Wel, ik denk dat Vulkaanridder een strak plan volgt... Als hij er in slaagt om nog voor het eind van de maand een verslagje te schrijven over z'n superervaring met die mysterieuze nymfomane in Sharks kan ie nog winnen.:cheers:

Willem2
28 september 2015, 11:25
Ik dacht eigenlijk dat VAZKOR met zijn bijdragen bovenaan stond. Worden die niet bij elkaar opgeteld ?

Willem2
28 september 2015, 11:51
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=447998#post447998 ... Bergm550 in Golden Time

Willem2
28 september 2015, 11:52
Nominatie voor Hasta la pasta : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=447855#post447855

Willem2
28 september 2015, 11:54
Licky luke in Babylon : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=447197#post447197
Het puntensysteem van Ace2 is toch niet te volgen ...

gignnl
28 september 2015, 13:57
Bergm550 toont zich een barmhartige Nederlander en neemt de bed,bad en brood verplichting serieus en neemt een asielzoeker in huis
gelukkig maar dat deze m niet aanrand pffff.Maar het GT verslag is weer heerlijk https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=447998#post447998

wervelwind
28 september 2015, 14:17
Nominatie voor Bergm550 die op onnavolgbare wijze zijn GT-weekend beschrijft:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?t=12143


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Badslippers
28 september 2015, 14:20
De soms wat ordinaire Bergm550 in de "Nette-mensen-club" Golden Time.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=447998#post447998

Teiresas
28 september 2015, 14:27
De soms wat ordinaire Bergm550 in de "Nette-mensen-club" Golden Time.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=447998#post447998

Nou, vooruit, omdat ie weer terug is na lange tijd van afwezigheid... +1