PDA

Volledige versie bekijken : Beste recensie van de maand Oktober 2015 (jury Badslippers)



Pagina's : [1] 2

Badslippers
1 oktober 2015, 01:51
Opnieuw een nominatie voor de Vulkaanridder voor de nieuwe periode (Oktober). Hij maakt een der liefste en aardigste dames van LR het hof.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448382#post448382

Ace2
1 oktober 2015, 06:20
do 1 okt 2015, 7:20



'Historische zege' VulkaanRidder


Van onze Ijsberenredactie
In 2014 werd hij nog veelvuldig genomineerd in de BRvdM, maar daarna werd het stil. In september, en wel de 3de periode om precies te zijn, deed VulkaanRidder weer van zich spreken. En hoe. De voormalige Vulkanstrasse-adept bezorgde zichzelf een 'historische overwinning' in de BRvdM: 21 nominaties.
"Ik ben heel erg blij", sprak VulkaanRidder nadat hij na vele recensies eindelijk eens wist te winnen op het forum. "Ik wist dat ik hier de laatste maanden alleen nog maar had verloren en dat het moeilijk, maar ook belangrijk zou worden om een resultaat neer te zetten. Nu ben ik heel blij, omdat deze overwinning belangrijk is voor de meises, de clubs en de ijsberen. Dit is een grote overwinning in de geschiedenis van de VulkanStrasse."
"Ik toonde respect voor bijvoorbeeld VazKor en Badslippers, maar ik was niet bang. Ik wist wat ik moest doen om deze periode te winnen en dat heb ik gedaan. Ik ben erg blij met mijn nominaties.""Dit is een historische en belangrijke overwinning. Maar is ook goed om jury te worden? Ik moest nog 2 nominaties scoren en ik kreeg er nog 4. Het is moeilijk tellen met al die nominerende ijsberen er tussen door. Wij zullen het straks zien.”

'Wat een maand'
Ook VazKor zelf was dolblij: "Wat een maand! Zo kent niemand mij en zo dump ik als een lading sperma een zestal recensies op het forum. Mijn eerste vrijkaartje. Dit is pas het begin, kom op Forum.Here I come en dan heb ik het niet over een orgamse"

Maar niet alleen de nummer1 (VulkaanRidder) en nummer 2 (VazKor) zijn bekend. De eindstand over de derde periode is als volgt:

1. VulkaanRidder: 20 punten
2. VazKor: 8 punten
3. BergM550 en VulkaanRidder: 7 punten
4. VazKor (2x)en Rob45: 6 punten
5. VazKor, Marcus69, DaveDV en SS: 5 punten
6. HastaLaPasta, Licky Luke en MegaBoob: 4 punten
7. VazKor (2x), Rene4Rene en PatJax: 3 punten



12765


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=320791#post320791

Ace2
1 oktober 2015, 06:24
'Historische zege' VulkaanRidder

Maar niet alleen de nummer1 (VulkaanRidder) en nummer 2 (VazKor) zijn bekend. De eindstand over de derde periode is als volgt:

1. VulkaanRidder: 20 punten
2. VazKor: 8 punten
3. BergM550 en VulkaanRidder: 7 punten
4. VazKor (2x)en Rob45: 6 punten
5. VazKor, Marcus69, DaveDV en SS: 5 punten
6. HastaLaPasta, Licky Luke en MegaBoob: 4 punten
7. VazKor (2x), Rene4Rene en PatJax: 3 punten




Op basis van de bovenstaande einduitslag van de eerste periode kan de jury, met welgemeende felicitaties voor de 2 schitterende recensies, melden dat de vrijkaartjes gaan naar:



VULKAANRIDDER


:freu::wink2::freu::roll3::lostit::wink2::freu::fr eu::smiley::):biggrin::biggrin::freu::freu:



VAZKOR


:freu::wink2::freu::roll3::lostit::wink2::freu::fr eu::smiley::):biggrin::biggrin::freu::freu:

Ace2
1 oktober 2015, 06:27
'Historische zege' VulkaanRidder




Is de overwinnig van VulkaanRidder in de derde periode van voldoende omvang om als eerste te eindigen over de gehele maand september en daarmee het jury-schap te veroveren?

De jury gaat tellen en nog eens tellen............................................ ...................

Dalton
1 oktober 2015, 08:42
Opnieuw een nominatie voor de Vulkaanridder voor de nieuwe periode (Oktober). Hij maakt een der liefste en aardigste dames van LR het hof.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448382#post448382

+1

VAZKOR
1 oktober 2015, 17:36
Een welgemeend dank je iedereen die m'n recensies en het Nancy-verhaal van afgelopen maand nomineerde :wink2:...maar welk eentje heeft me nu op de 2e plek gezet? :gruebel::)

Even over de 8 recensies-at-once van de Kölner clubtour want ik het niet kan laten: omdat ik alles, 3 clubrecensies, 4 damesrecensies en 1 overkoepelend artikel met intro en (zeer subjectieve) vergelijkingstabel, aan elkaar wou linken kon ik natuurlijk niet anders dan alles in één keer te posten zolang die berichten nog bewerkt kunnen worden. Daar heb je maar beperkt de tijd voor. Noem het een experiment dat ik in Mondial bedacht heb, gezien 3 vrijkaarten in 3 clubs die dicht bij elkaar liggen daar perfect toe leent om het als een tour in Keulen te zien. Ik heb er veel plezier aan beleeft en nog eens herbeleeft onder het schrijven. Dank voor de appreciatie en dank voor het vrijkaartje. :)

En proficiat aan Vulkaanridder ;)

Bluebear
1 oktober 2015, 18:43
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-(Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln)-Algemeen&p=448394#post448394

Een nomi voor Wijze grijze en zijn relaxdag in de Park-"Saunaai"-Residenz. Het biechten is erbij ingeschoten en dat doet bij Bluebear toch de wenkbrauwen fronsen. Die wekelijkse trekbeurt van de plaatselijke geestelijke schiet er nu toch bij in. De goede man zit iedere zondag klaar voor zijn wekelijkse ejaculatie. De geile verhalen die Wijze grijze hem door het roostertje toefluistert brengen hem in hemelse sferen.
De donkerbruine "Jan van Veen"-achtige stem met Limburgse tongval van Wijze grijze kan ertoe leiden dat de biechtstoel te klein wordt, omdat de andere paters inmiddels ook nieuwsgierig geworden zijn. :amen[1]::t1548:

12767

WA
1 oktober 2015, 19:18
En proficiat aan Vulkaanridder ;) Dank u vriendelijk meneer VAZKOR :cheers: u ook van harte gefeliciteerd :c014[1]:

en ook mijn hartelijke dank aan de ijsberen die mijn recensies van de afgelopen week de moeite van het lezen waard vonden. Ik schrijf niet zo heel vaak zo uitgebreid mijn ervaringen op en dan is het extra leuk als dat in de smaak valt. Zeker als ik me dan bedenk dat de nieuwswaarde van mijn berichten beperkt is. Diverse ijsberen hebben veel minder text nodig om veel meer te vertellen.

Ook Ace2 verdient een pluim voor de jurering, verslaggeving en de humoristische wijze waarop hij deze brengt. Wie zou toch zijn bron zijn....:annieengel:

Het is nog even afwachten wie de jury gaat worden voor volgende maand. Ik, Badslippers of VAZKOR (die bij elkaar opgeteld toch echt de meeste nomi's heeft met veschillende berichten) wie het weet mag het zeggen. Ik heb het twee jaar geleden al eens gedaan en moet zeggen dat het erg leuk was om te doen maar dat er stiekem nog best wel wat uurtjes werk in gaan zitten.

Wat het ook mag worden, iedereen veel schrijfplezier gewenst.

Groet,

VR :prost:

rob45
1 oktober 2015, 22:23
Ace2 houd er nog even de spanning in maar ik zie de titel al............
Beste Recensie van de maand Oktober 2015 Jury Vulkaanridder.............

Ace2
1 oktober 2015, 22:36
do 01 okt 2015, 23:34


'Regels Ace2 te ingewikkeld'

DUITSLAND -
De regeltjes van Ace2 zijn te ingewikkeld en moeten vereenvoudigd worden. Moderator en forumvoorzitter Willem2 zei dat vorige week tijdens de nominatiecyclus van de BRvdM.
Willem2 legde uit dat de regels zo complex zijn geworden na jaren van onderhandelingen en wijzigingen. Maar behalve ingewikkeld zijn ze ook moeilijk voorspelbaar. Zelfs de knapste koppen op Willem’s forum hebben moeite om het volgen. “Zelfs Ace2 is de weg kwijt. Hij weet niet meer wat het begin en wat het einde is” licht Big30 desgevraagd toe.
Ten opzichte van de gemiddelde ijsbeer is dat helemaal een probleem omdat Ace2 kan bepalen wie een vrijkaartje krijgt. "Als je de regels niet kunt uitleggen heb je een probleem", aldus Big30. "De regels moeten daarom worden vereenvoudigd en controleerbaar en begrijpelijk worden", "zonder dat het raamwerk zwakker wordt".

Volgens de uitslag van Ace2 zouden zowel Badslippers als VulkaanRidder 21 nominaties hebben. “Wie verzint zoiets?” klaagt Deket. Ingewijden menen te hebben moeten vast stellen dat zelfs Boy69 alle nominaties is aan het natellen. Hij liep tegen het onderscheid van verschillende recensies van dezelfde ijsbeer aan tot dubbele nominaties. “Het gerucht gaat dat hij donderdagavond is afgevoerd in een dwangbuis” vertelt SofaKing. “Als het moeilijk wordt is Ace2 in geen velden of wegen te bekennen” klaagt Gignnl “tell me sonething new”

Ondertussen zoekt men uit wie nu jury over oktober moet worden. VulkaanRidder wordt verdacht van fraude, maar heeft wel alle nominaties in 1 periode gekregen, terwijl die van Badslippers zijn verspreid over 2 periodes. Beiden lijken genegen de zware taak van het juryschap op zich te nemen. “Het lijkt wel een Gregoriaanse knoop die ontrafeld moet worden” zucht Licky Luke “Net alsof je tong blijft steken achter een klit” Toch lijkt er wel logica in te zetten, waardoor de jury over oktober wordt………………………………………………………..



12768


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=338097#post338097

satanic surfer
2 oktober 2015, 11:23
Mechelen in Sharks die deugdelijke info geeft betreffende min- en pluspunten en en passant effe the record straight zet qua Duitse dames, het gros ervan...anywhere bijna doch in het Frankfurtse natuurlijk exponentieel. 2 mooie uiteenzettingen qua damesperformances, wat relativering bij joehoe jippie alles is immer topgejubel van anderen en schrijft waar het grotendeels op neer komt...ss laat dan de min ook logischerwijze achterwege en knalt er een +1 tegenaan zonder link want wie weet is de nog onbekende jury des maands wel een fervente tegenstander van al dat ge-link en smijt ´k daarmede m´n eigen ruitenwissers in een vuilbak en dat kan ´k missen als kiespijn bij dit licht nevelige weertje zo s´morgens want anders maai ´k de postbode van z´n fiets en dan moppert het buurtcomité weer eens te méér over nasty bloedvlekken op het fietspad en té laat arriverende post enzo. U merkt, ss is een medelevend en licht empathisch jochie zo sporadisch.

Don Rudo
2 oktober 2015, 11:46
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=448564#post448564

Hollandse steun en +1 nominatie voor Mechelen in Sharks, aangevuld met paspoortjes en terzake doende losse opmerkingen in relevante threads!

12769

de duisburg spesjalist
2 oktober 2015, 16:26
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=448564#post448564

Hollandse steun en +1 nominatie voor Mechelen in Sharks, aangevuld met paspoortjes en terzake doende losse opmerkingen in relevante threads!

12769

plus 1

Big30
2 oktober 2015, 20:48
Nb discussie klagen bij de thekefrau. Zie:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42941-Klagen-bij-de-thekefrau-OK

Ace2
2 oktober 2015, 22:15
Volgens de uitslag van Ace2 zouden zowel Badslippers als VulkaanRidder 21 nominaties hebben.

Toch lijkt er wel logica in te zetten, waardoor de jury over oktober wordt………………………………………………………..






BADSLIPPERS

Willem2
2 oktober 2015, 23:56
BADSLIPPERS

Ongelofelijk spannend was dat de afgelopen maand en dat uitgerekend Badslippers nu de nieuwe jury mag zijn. Ik heb hem vanavond nog gesproken en kort de regels uitgelegd :rolleyes:
Heel erg bedankt Ace2 dat je afgelopen maand jury hebt gespeeld en Badslippers veel plezier deze maand.

:wink2:

mynasch
3 oktober 2015, 09:15
begrijp er niks van.... schijnt dat ik niet gewonnen heb....

:):););):):)

Badslippers
3 oktober 2015, 11:41
Wat een warrige vertoning is dat toch als Ace2 de scepter zwaait over de beruchte maar vooral triviale wedstrijd "De Beste Recensie van de Maand". Omdat deze wedstrijd altijd weer ontaardt in onbegrip, verbazing en kritiek heb ik een bezoek gebracht aan de burelen van onze forumdirecteur Willem2. Hij legde uit dat Ace2 de enige persoon zou kunnen zijn om de wedstrijd nieuw leven in te blazen en weer op de kaart kon zetten. "Dat hij daarbij de tijdslimiet overschrijdt en een ingewikkelde telformule hanteert die eigenlijk alleen door hem te volgen is, moesten we daarbij voor lief nemen", zei Willem2.

Vulkaanridder was "Not amused" dat de voorzittersrol aan zijn neus voorbij ging. "Wij hadden daar toch op zaterdagavond duidelijke afspraken over gemaakt in de Jacuzi van LR", zo liet hij mij per interne mail weten. "Jij zou stemmen ronselen bij de diverse ijsberen zodat ik ook eens op de voorzittersstoel kon plaatsnemen en de steekpenningen die daarbij horen in ontvangst zou kunnen nemen". Dat klopt. Ik heb me inderdaad als stemmenronselaar opgedrongen omdat ik in de maand Oktober nogal drukke werkzaamheden had waardoor er weinig tijd zou overblijven om de wedstrijd in rechte banen te leiden.

Voor Bluebear eindigde de strijd om de voorzittersrol in een grote desillusie. "Ik dacht dat BS en ik een gelijk aantal stemmen hadden. Waarom hij dan een voorkeursbehandeling kreeg is voor mij volstrekt onduidelijk. Ik kan niet anders vermoeden dat hij de grootste kontlikker van het forum is en dat heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen", liet hij weten.

Hoe nu verder. Na mijn bezoek aan het hoofdkantoor van Willem2 besloot ik geheel tegen zijn doctrine in dat er deze maand slechts één regel is. Die is:

"Er zijn geen regels, de voorzitter beslist alles"

Waarom gekozen voor deze ene regel? Wel, geheel in stijl met mijn voorbeeld de filosoof Machiavavelli hanteer ik als uitganspunt:

"Het doel heiligt de middelen"

"De Beste Recensie van de Maand" is het laatste jaar verworden tot een carnavaleske vertoning waarbij niet de beste recensie won maar de recensie met de meeste stemmen, nominaties, thanks. En als er iets is wat je niet moet doen is de stem aan het volk, het gepeupel kortom de ijsberen geven. Het volk leeft bij de waan van de dag en waait met alle onfrisse winden mee die hen op dat moment welgevallig zijn. De massa laat zich meesleuren door schijn, egocentrisme en eigenbelang. Ijsberen moeten je brood en spelen geven maar geen macht. Daarvoor zijn ze te wispelturig maar vooral te dom.

Dat bleek wel uit het verleden waarin telkens weer regels werden opgesteld waaraan stemmen deden te voldoen. Bijvoorbeeld een nominatie diende vergezeld te gaan met een zogenaamde "hyperlink". Zelfs dat was teveel gevraagd. Over een eventuele motivatie praten we niet eens. Sommige ijsberen vernederden zichzelf door zich te bedienen van het minimalistische en platvloerse +1. Dat is toch de ultieme schoffering voor een zich uit de naad schrijvende ijsbeer. Ricardo Banana verdedigt zich door te stellen:"De jury mag blij zijn dat ik na 20 flessen Salitos überhaupt nog in staat ben om die +1 te schrijven." Verder gaf hij aan dat hij meer prijs zou stellen op een krat bier als een vrijkaart.

Het staat elke ijsbeer natuurlijk vrij om nominaties uit te brengen maar begrijp goed dat die geen enkel gewicht in de schaal zullen leggen. Voor Wijze Grijze is dit een hard gelag. "Als ultieme nominatie- en vrijkaartenschnabbelaar worden mij alle middelen ontnomen om wat vrijkaarten te scoren. Ik overweeg serieus om ijsberen over te halen om naar het concurrerend forum te komen waar de stem van de ijsbeer nog telt en op prijs wordt gesteld. Dit forum begint toch langzamerhand dictatoriale trekjes te vertonen."

We zijn inmiddels 3 dagen onderweg dankzij het getreuzel van Ace2. "Ik denk dat ik teveel met Picasso1 en Raul7 omga. Dan krijg je al snel de neiging tot Mañana Mañana. Morgen is er weer een dag". En zo is het maar net. "Let the game (wat eigenlijk geen wedstrijd is) begin".

Willem2
3 oktober 2015, 11:55
Hier : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42944-Naomi-(Etiopische-Keniaans-Vlaams)&p=448656#post448656 .... krijg nou tieten. Het juryschap van de beste recensie van de maand is voorbij en het getreuzel van tellen klaarblijkelijk ook en meteen komt er van Ace2 een paspoortje en recensie. Alleen daarom al een nominatie :)

Badslippers
3 oktober 2015, 12:55
De wedstrijd is nog niet begonnen of de rapen zijn gaar.

"De druk om per direct af te treden wordt nu wel heel erg groot", zegt Deket. "Ik verkondig altijd mijn mening: "Democratie is de minst slechte staatsvorm en die democratie wordt met voeten getreden nu BS de voorzitter is geworden van de beste recensie van de maand", stelt hij. "Met zijn, Het Doel Heiligt de Middelen doctrine, bedient hij zich van de consequentialistische ethiek terwijl ik een fervent aanhanger ben van de deontologische ethiek", orakelt hij verder. Hij wordt bijgevallen door een oproep van topsponsors aan BS om per direct op te stappen als voorzitter van "De Beste Recensie van de Maand".

Planet Happy Garden en Villa Vertigo kwamen direct na de benoeming op vrijdagavond als eerste met een verklaring, gevolgd door Samya en van Goch en Heaven 7. De vier Duitse saunaclubs zijn met Living Room, Golden Time en FKK Oceans de zeven belangrijkste geldschieters van het ijsberenforum.

"Deze oproep is toch wel verrassend", zegt Big30 stroman van Willem2 ook wel de Platini van het ijsberenforum genoemd. "Deze sponsors hebben zich eerder terughoudend opgesteld. Living Room, Golden Time en FKK Oceans pleitten eerder wel voor hervormingen, maar zo direct op de man spelen is uniek. In de historie is zo'n statement gericht tegen de voorzitter van zo'n grote wedstrijd nog nooit voorgekomen. De druk op de andere sponsors om kleur te bekennen wordt ook groter. Maar ik blijf erbij, wij hebben de beste voorzitter voor de beste recensie van de maand. Laat daar geen twijfel over bestaan".

"Complete onzin", riposteert Peter020. "Hopelijk begrijpen de laagbegaafde Big30 en zijn trouwe volgers het nu eindelijk ook. Het zou wel eens tijd worden. Ik had ze wel ietsje intelligenter ingeschat, maar helaas. In plaats van een Fluwelen Revolutie kan dit niet anders betiteld worden als de Betonnen Revolutie"

sofaking
3 oktober 2015, 15:18
Hier : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42944-Naomi-(Etiopische-Keniaans-Vlaams)&p=448656#post448656 .... krijg nou tieten. Het juryschap van de beste recensie van de maand is voorbij en het getreuzel van tellen klaarblijkelijk ook en meteen komt er van Ace2 een paspoortje en recensie. Alleen daarom al een nominatie :)

Een uitgebreid en gedetailleerd damespaspoort verdient alle steun en aanmoediging. Nominatie voor Ace2 en Naomi met het geile Vlaams accent.
(https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42944-Naomi-%28Etiopische-Keniaans-Vlaams%29&p=448656#post448656)

sofaking
3 oktober 2015, 15:31
De wedstrijd is nog niet begonnen of de rapen zijn gaar.

"De druk om per direct af te treden wordt nu wel heel erg groot", zegt Deket. "Ik verkondig altijd mijn mening: "Democratie is de minst slechte staatsvorm en die democratie wordt met voeten getreden nu BS de voorzitter is geworden van de beste recensie van de maand", stelt hij. "Met zijn, Het Doel Heiligt de Middelen doctrine, bedient hij zich van de consequentialistische ethiek terwijl ik een fervent aanhanger ben van de deontologische ethiek", orakelt hij verder. Hij wordt bijgevallen door een oproep van topsponsors aan BS om per direct op te stappen als voorzitter van "De Beste Recensie van de Maand".

Planet Happy Garden en Villa Vertigo kwamen direct na de benoeming op vrijdagavond als eerste met een verklaring, gevolgd door Samya en van Goch en Heaven 7. De vier Duitse saunaclubs zijn met Living Room, Golden Time en FKK Oceans de zeven belangrijkste geldschieters van het ijsberenforum.

"Deze oproep is toch wel verrassend", zegt Big30 stroman van Willem2 ook wel de Platini van het ijsberenforum genoemd. "Deze sponsors hebben zich eerder terughoudend opgesteld. Living Room, Golden Time en FKK Oceans pleitten eerder wel voor hervormingen, maar zo direct op de man spelen is uniek. In de historie is zo'n statement gericht tegen de voorzitter van zo'n grote wedstrijd nog nooit voorgekomen. De druk op de andere sponsors om kleur te bekennen wordt ook groter. Maar ik blijf erbij, wij hebben de beste voorzitter voor de beste recensie van de maand. Laat daar geen twijfel over bestaan".

"Complete onzin", riposteert Peter020. "Hopelijk begrijpen de laagbegaafde Big30 en zijn trouwe volgers het nu eindelijk ook. Het zou wel eens tijd worden. Ik had ze wel ietsje intelligenter ingeschat, maar helaas. In plaats van een Fluwelen Revolutie kan dit niet anders betiteld worden als de Betonnen Revolutie"

Volgens mij moet je de kritikasters in snelheid nemen, en gewoon vandaag al de 6 winnaars en de jury voor November aankondigen. :cool:

Bluebear
3 oktober 2015, 16:05
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42944-Naomi-(Etiopische-Keniaans-Vlaams)&p=448656#post448656

Een dikke nomi voor Ace2 en zijn avontuur met de Belgische chocoladebruine Naomi. De mix van Afrikaans/Belgische savannesex werd gepresenteerd aan Ace2 met op de achtergrond het opzwepende geluid van de krijgers die op hun trommels sloegen. De climax naderde snel en Ace2 werd verrast door een voorproefje van de komende moessonregens die weldra de Afrikaanse grond zouden bevloeien.
Met grote overdruk spoot deze Afrikaanse impala de liefdesnectar uit haar punani ter bevestiging dat dit ritueel voor een natte winter zeer goed geslaagd was. :tongue: :biggrin:


https://www.youtube.com/watch?v=wXV39pybgJU

Don Rudo
3 oktober 2015, 16:12
Voor mij ook een nomi voor Ace2 in de GT met de Belgische Ethiopische wegens sjeuig verhaal.

Badslippers
3 oktober 2015, 21:15
Aangezien de voorzitter deze maand alles bepaalt en nominaties geen enkele zin hebben wil hij de lezende ijsberen laten kennismaken met een paar recensies die het lezen waard zijn en wellicht in aanmerking komen voor een prijs in de vorm van een vrijkaart.

mechelen
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=448564#post448564

Vulkaanridder
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448382#post448382

Ace2
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42944-Naomi-(Etiopische-Keniaans-Vlaams)&p=448656#post448656

Bergm550
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=448582#post448582

Tony M
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=448692#post448692

Liefje
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=448674#post448674

Satanic Surfer
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=448686#post448686


Inmiddels overstromen de mailboxen van de heren moderatoren."Inderdaad, het regent klachten over de nieuwe opzet van De Beste Recensie van de Maand", reageert MichelJ. Ook Deket is nog niet over de klap heen en vindt dat klachten "Face-to-Face" uitgepraat moeten worden. "Kijk, zo'n Vulkaanriddertje beklaagt zich bij de heren moderatoren. Dat is kinderachtig". Vulkaanridder, op zijn beurt, antwoordt: "Dat mag Deket vinden. Ik persoonlijk vind het niet netjes om zo te reageren als je niet de volledige context kent. Ik heb BS zeker vijf keer verteld grote interesse te hebben in de functie van voorzitter. Dit alles op een normale manier. Maar No, Nee, Nein het mocht allemaal niet baten."

Nedlovefkk heeft het ook helemaal gehad met "De Beste Recensie van de Maand": "Ik ben inmiddels overgeschakeld naar volleybal. Ik moet zeggen dat het wel een echte tv sport is. Snel qua spel, spanning. Ik volg de oranje dames nu wel en kijk graag naar echte wedstrijden. DBRvdM kan me gestolen worden"

Piet plezier hoeft niet lang na te denken over wat hij deze maand gaat doen. "De Beste Recensie van de Maand??? Lik mijn reet en kus mijn kloten. Ik ben nu met Anaconda onderweg naar de leukste en gezelligste club van NRW van GOCH. En vanwege de Oktoberfeesten blijven we daar de hele maand."

Naast al die mooie recensies valt er ook veel onzin maar vooral dommigheid te lezen. Derhalve gaan The Razzie's (https://nl.wikipedia.org/wiki/Golden_Raspberry_Award) naar Hemaworst en Peter020. Net als de beruchte maar ook grappige Mohammed Saïd al-Sahaf, bijgenaamd: Comical Ali blijven ze maar geloven in de Fluwelen Revolutie terwijl de barkrukken in het spelershome allang bekleed zijn met jute.


Je haalt weer eens de nodige zaken door elkaar en kletst weer halve waarheden. De door jou zo vaak aangehaalde Fluwelen Revolutie is al in 2010 afgerond en betrof alleen maar het naar binnen loodsen van Ajacieden in de Ledenraad van Ajax om vanuit dat orgaan invloed te kunnen uitoefenen of het aannemen en ontslaan van bestuursleden. Na de algemene ledenvergadering van 14 december 2010 werd bekend dat zeven van de acht ex-voetballers die zich beschikbaar hadden gesteld voor de ledenraad waren gekozen tot nieuwe leden (Dick Schoenaker, Peter Boeve, Dick de Groot, Barry Hulshoff, Keje Molenaar, Aron Winter en Co Meijer (Ruud Haarms werd herkozen)) en was feitelijk de Fluwelen Revolutie afgerond.

Daarnaast is er, voortvloeiend uit de Fluwelen Revolutie, zoiets als het Plan Cruyff zoals dat in het voorjaar van 2011 werd gepresenteerd en waarin Cruyff op hoofdlijnen schetste hoe de Ajax-organisatie (met name de jeugdopleiding) hervormd zou moeten worden om uiteindelijk op termijn weer aantrekkelijk en succesvol voetbal te kunnen gaan spelen. Plan Cruyff is een meerjarenplan en iets anders dan de Fluwelen Revolutie (maar goed, ook met name de non-Amsterdamse media hebben daar moeite mee, dus het zij je vergeven).


Dit is helemaal juist geformuleerd. 'Plan Cruijff' is het jeugdopleidingsproces na de noodzakelijke fluwelen ingreep en vanzelfsprekend een meerjarenplan.

Hopelijk begrijpen de laagbegaafde B30 en zijn trouwe volgers het nu eindelijk ook. Het zou wel eens tijd worden. Ik had ze wel ietsje intelligenter ingeschat, maar helaas.

mechelen
3 oktober 2015, 22:05
Nominatie voor Bergm550, niet voor een recensie maar voor de FAQ van Sharks, interessant misschien voor wie ook eens zo ver wil rijden :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42953-FAQ-FKK-Sharks-in-Darmstadt&p=448702#post448702

mechelen
4 oktober 2015, 10:18
Nominatie voor Marcus69 in PHG :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448822#post448822

Een nuchter verslag en voor mij voldoende informatie : ik twijfelde of ik deze club eens ging bezoeken. Niet dus.

licky luke
4 oktober 2015, 10:41
Nomi voor Wijze Grijze met zijn mooie verslag over Freude 39 in Bochum:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=448755#post448755

Toulouse-Lautrec
4 oktober 2015, 11:20
Aangezien ..... nominaties geen enkele zin hebben .....

licky luke
4 oktober 2015, 11:20
Nomi voor comcom met zijn recensies over zijn bezoek aan Sixsens!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=448833#post448833

Badslippers
4 oktober 2015, 11:50
Wijze Grijze knalt er tegelijk in met maar liefst 3 verslagen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448754#post448754
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=448753#post448753
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=448755#post448755

Wijze Grijze is vaste klant in "Pauschalclub Bochum". Deze budgetneuker is vooral gecharmeerd van de FT. Voor de niet-verstaanders dit is het spuiten van je sperma in de mond van de dame. "Ik ben daar een groot liefhebber van. Zelf moet ik er niet aan denken om die karnemelkse mannenpap in mijn bek te krijgen. Onlangs wilde een dame kijken hoe ik tegenover cumswapping stond, maar van een potje snowballen ben ik nooit voorstander geweest".

Dit is toch wel een zwaktebod van de Wijze Grijze. Zoals Confucius al meldde: "Wie graag in de mond van een dame wil ejaculeren moet ook in zijn eigen mond laten doneren". En de Dalai Lama voegde daaraan toe: "Wie altijd naar een FT wil verlangen moet zo af en toe een shot in zijn eigen mond ontvangen"

Zijn verhaal komt desondanks in aanmerking voor een vrijkaart vanwege het informatieve gehalte. Tegelijkertijd ontvangt hij de inmiddels bekende Razzie (http://www.filmgek.nl/default.asp?section=special&specid=5) voor zijn lafheid om zijn eigen sperma eens te proeven. Toch weet hij dat weer te pareren door mijn Sofietje, la barbabietola rossa te prijzen voor haar roomservice.

Cupido laat weer eens van zich horen. The Bladerunner bezocht in Villa Marisol het Oktoberfest. Niet echt zijn ding: "Laat ik voorop stellen dat ik geen fan ben van de Weisswurst. Gelukkig dachten de dames daar anders over want mijn weisswurst was zeer in trek".
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=448766#post448766

Marcus69 was van plan om naar "Planet Happy Garden" te gaan. "Het deed me eerder denken aan de cafetaria van een camping of zo met dit verschil dat de frikandel met mayo was vervangen door een pik met sperma."
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448822#post448822



Aangezien ..... nominaties geen enkele zin hebben .....

Ja ja TL, de ijsberen zijn niet het slimste volk. Er is nog veel ontwikkelingswerk aan de winkel. Is daar niet een artikel over te vinden ter illustratie?

Toulouse-Lautrec
4 oktober 2015, 12:33
Ja ja TL, de ijsberen zijn niet het slimste volk.

Het is erg dom van je om enkele collega-beren die per ongeluk iets over het hoofd zien in je onsamenhangende betoog te kwalificeren als: 'niet het slimste volk'.

Badslippers
4 oktober 2015, 12:57
Het is erg dom van je om enkele collega-beren die per ongeluk iets over het hoofd zien in je onsamenhangende betoog te kwalificeren als: 'niet het slimste volk'.

"Onsamenhangend betoog"? Mijn berichten behoren tot het kwalitatief betere proza, al zeg ik het zelf. Dat wordt niet altijd begrepen door ijsberen die meer bloed in hun leuter hebben dan in hun hersenpan. Beperk jij je nou gewoon tot het opzoeken van leuke verhaaltjes in de Volkskrant, publiceer ze hier en wie weet, misschien levert je het ooit wat op.

rob45
4 oktober 2015, 13:02
"Onsamenhangend betoog"? Mijn berichten behoren tot het kwalitatief betere proza, al zeg ik het zelf. Dat wordt niet altijd begrepen door ijsberen die meer bloed in hun leuter hebben dan in hun hersenpan.

En zo is het maar net, PUNT !
En nu weer met z'n allen on topic.

Toulouse-Lautrec
4 oktober 2015, 13:04
Beperk jij je nou gewoon tot het opzoeken van leuke verhaaltjes in de Volkskrant, publiceer ze hier en wie weet, misschien levert je het ooit wat op.

Het zit je geloof ik behoorlijk dwars dat ik af en toe wat nuttige informatie plaats op dit forum, je blijft er maar op terugkomen…..

rob45
4 oktober 2015, 13:17
Het zit je geloof ik behoorlijk dwars dat ik af en toe wat nuttige informatie plaats op dit forum, je blijft er maar op terugkomen…..

Ik denk niet dat het überhaupt iemand dwarszit,want ik denk dat jouw nuttige informatie zeer gewaardeerd word op dit forum inclusief door mijzelf.
Maar het gaat 'm meer over nutteloos gekissebis over en weer en dat vind ik gewoon jammer.Ik ken je niet persoonlijk maar waarschijnlijk zouden we in Real Life in één of andere club er om kunnen lachen.

Bluebear
4 oktober 2015, 13:18
En nou hedt ut potverdoemme noeg bin, raasdonders!!! :angryfire:

Badslippers
4 oktober 2015, 13:35
Het zit je geloof ik behoorlijk dwars dat ik af en toe wat nuttige informatie plaats op dit forum, je blijft er maar op terugkomen…..

Tja, zullen we nog even de klucht van De Beste Recensie van de Maand Juli-2013 uit de mottenballen halen?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=321712#post321712



Het is vanzelfsprekend dat ik deze klus ga uitvoeren


Om de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden werden er toch een paar regeltjes opgesteld. Die paar regeltjes werden al snel een bureaucratisch gedrocht dat kon wedijveren met de administratie van de voormalige DDR. Naast de regels kwamen er aanvullende regels en op de aanvullende regels kwamen weer aanbevelingen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=321776#post321776
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=322063#post322063

En wie zijn administratie niet op orde had werd tot de orde geroepen door de voorzitter:

------------------------------------------------------
Deze nominatie is door de jury ONGELDIG verklaard.
------------------------------------------------------

De weerstand groeide:


Omdat de vorige nominatie voor MEGABOOB niet goed genoeg bevonden is door onze zondags-predikant,met het beruchte rietje in zijn linkerhand om onze billen te bewerken

En toen waren de rapen gaar en sloegen de stoppen door bij TL en kreeg Megaboob er van langs
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=324262#post324262

Op 15 juli werd Megaboob reeds een keer op de vingers getikt vanwege een nominatie, die blijk gaf dat de spelregels door hem nog niet of onvoldoende waren gelezen. De verwachting is dan dat er een herstel komt, zoals ook bij Dalton gebeurde en die dat overigens voortreffelijk deed.

Zo niet Megaboob. Als een ijsbreker met 2 Mega stootkussens ramt hij gewoon door en plaatst maar liefst 6 boventallige nominaties. De jury raadt Megaboob dan ook aan naarstig op zoek te gaan naar zijn leesbril.
------------------------------------------------------
Deze nominatie is door de jury ONGELDIG verklaard.
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Deze nominatie is door de jury ONGELDIG verklaard.
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Deze nominatie is door de jury ONGELDIG verklaard.
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Deze nominatie is door de jury ONGELDIG verklaard.
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Deze nominatie is door de jury ONGELDIG verklaard.
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
Deze nominatie is door de jury ONGELDIG verklaard.
------------------------------------------------------

En dat terwijl er toch sprake was van een spelletje. Een spelletje? Ja hoor, lees maar:

Op vrij ludieke wijze heb ik 6 boventallige nominaties ongeldig verklaard, het is tenslotte een spelletje.
Dat zit je kennelijk nogal dwars gezien de stampij die je maakt.
Het is daarom ook fijn dat Big30 je nu dispensatie heeft gegeven.

Tja, ’t is ook wat, al die veranderingen……
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=324509#post324509

Volledig gefrustreerd door het niet gehoorzamen en opvolgen van de regels volgden nog wat cynische sneren richting Megaboob:

Och Megaboob toch . . . . .
Och Megaboob toch . . . . .

Och Megaboob toch . . . .

Och Megaboob toch . . . . .
’t is ook wat, al die veranderingen.

Och Megaboob toch . . . . .
’t is ook wat, al die veranderingen. Het is moeilijk als je zoals jij al een dagje ouder bent en al jaren gewend bent aan dezelfde dingen. Maar doe het rustig aan en alles komt goed . . . .

Och Megaboob toch . . . . .
Ik weet het, het is warm, een hittegolf zelfs met temperaturen ruim boven de 30 graden. Het nationaal hitteplan is sinds gisteren actief.
Ouderen vormen de grootste risicogroep en ik raad je dan ook aan ruim voldoende water te blijven drinken.
Het warme weer leidt ook tot concentratieproblemen, duizeligheid en hoofdpijn en in ernstige gevallen kan kramp, misselijkheid, flauwte en bewusteloosheid optreden.

Och Megaboob toch . . . . .
Doe het rustig aan en blijf vooral in de schaduw en beperk opwarming door gebruik te maken van een ventilator, zonwering en airconditioning.

Och Megaboob toch . . . . .
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=324682#post324682

En toen? Toen werd het heel stil omdat de jury van die maand niks meer van zich liet horen en uitblonk in afwezigheid.

Toulouse-Lautrec
4 oktober 2015, 13:48
Wat zit je nou zo dwars BS, je blijft maar doorgaan.....
Of wil je gewoon het laatste woord hebben.....

Dalton
4 oktober 2015, 14:07
Wat zit je nou zo dwars BS, je blijft maar doorgaan.....
Of wil je gewoon het laatste woord hebben.....

Hoe kan een jury er zo maar het bijltje erbij neergooien en dan nog wel op dit belangrijke ijsberenforum waar we toch van alles uit de kast halen voor een vrijkaartje.
Gewoon noppes meer van zich laten horen en wij maar wachten wie het vrijkaartje krijgt,dat zit BADSLIPPERS en de anderen ijsberen nog steeds dwars.
Je kan het goedmaken door VILLA MARISOL een dag te huren met alle dvp's zodat de ijsberen zich eens lekker op jouw kosten kunnen uitleven.
Dan is alles vergeten en vergeven en zorg voor MEGABOOB voor een dame met 750 cc borsten.

kempie
4 oktober 2015, 14:38
Badslippers de Jury. Het wordt een mooi maandje. Voor eens ga ik deze rubriek een extra goed volgen. Hij is in ieder geval goed begonnen.

rob45
4 oktober 2015, 17:50
Wijze Grijze knalt er tegelijk in met maar liefst 3 verslagen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448754#post448754
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=448753#post448753
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=448755#post448755

Wijze Grijze is vaste klant in "Pauschalclub Bochum". Deze budgetneuker is vooral gecharmeerd van de FT. Voor de niet-verstaanders dit is het spuiten van je sperma in de mond van de dame. "Ik ben daar een groot liefhebber van. Zelf moet ik er niet aan denken om die karnemelkse mannenpap in mijn bek te krijgen. Onlangs wilde een dame kijken hoe ik tegenover cumswapping stond, maar van een potje snowballen ben ik nooit voorstander geweest".

Dit is toch wel een zwaktebod van de Wijze Grijze. Zoals Confucius al meldde: "Wie graag in de mond van een dame wil ejaculeren moet ook in zijn eigen mond laten doneren". En de Dalai Lama voegde daaraan toe: "Wie altijd naar een FT wil verlangen moet zo af en toe een shot in zijn eigen mond ontvangen"

Zijn verhaal komt desondanks in aanmerking voor een vrijkaart vanwege het informatieve gehalte. Tegelijkertijd ontvangt hij de inmiddels bekende Razzie (http://www.filmgek.nl/default.asp?section=special&specid=5) voor zijn lafheid om zijn eigen sperma eens te proeven. Toch weet hij dat weer te pareren door mijn Sofietje, la barbabietola rossa te prijzen voor haar roomservice.

Cupido laat weer eens van zich horen. The Bladerunner bezocht in Villa Marisol het Oktoberfest. Niet echt zijn ding: "Laat ik voorop stellen dat ik geen fan ben van de Weisswurst. Gelukkig dachten de dames daar anders over want mijn weisswurst was zeer in trek".
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=448766#post448766

Marcus69 was van plan om naar "Planet Happy Garden" te gaan. "Het deed me eerder denken aan de cafetaria van een camping of zo met dit verschil dat de frikandel met mayo was vervangen door een pik met sperma."
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448822#post448822

Ik nomineer Mister ijsbeer (WG) himself mee met zijn drie verslagen.
Ook te "Bladerunner" in VM nomineer ik graag mee.
Ook Marcus 69 in PHG nomineer ik mee.

Megaboob
4 oktober 2015, 18:06
Ik weet het, het is een zwaktebod, maar ik nomineer deze ijsberen graag mee. Badslippers heeft het al mooi verwoord, dus er valt voor mij weinig aan toe te voegen. Nou vooruit, een ding, waar blijven de grote siliconen borsten recensies van de heren?! Cupido spreekt zich zelfs uit tegen gesilioniseerde dames, tja... maar alsnog nomineer ik hem, want hij is een prima schrijver!

Megaboob



Wijze Grijze knalt er tegelijk in met maar liefst 3 verslagen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448754#post448754
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=448753#post448753
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=448755#post448755

Wijze Grijze is vaste klant in "Pauschalclub Bochum". Deze budgetneuker is vooral gecharmeerd van de FT. Voor de niet-verstaanders dit is het spuiten van je sperma in de mond van de dame. "Ik ben daar een groot liefhebber van. Zelf moet ik er niet aan denken om die karnemelkse mannenpap in mijn bek te krijgen. Onlangs wilde een dame kijken hoe ik tegenover cumswapping stond, maar van een potje snowballen ben ik nooit voorstander geweest".

Dit is toch wel een zwaktebod van de Wijze Grijze. Zoals Confucius al meldde: "Wie graag in de mond van een dame wil ejaculeren moet ook in zijn eigen mond laten doneren". En de Dalai Lama voegde daaraan toe: "Wie altijd naar een FT wil verlangen moet zo af en toe een shot in zijn eigen mond ontvangen"

Zijn verhaal komt desondanks in aanmerking voor een vrijkaart vanwege het informatieve gehalte. Tegelijkertijd ontvangt hij de inmiddels bekende Razzie (http://www.filmgek.nl/default.asp?section=special&specid=5) voor zijn lafheid om zijn eigen sperma eens te proeven. Toch weet hij dat weer te pareren door mijn Sofietje, la barbabietola rossa te prijzen voor haar roomservice.

Cupido laat weer eens van zich horen. The Bladerunner bezocht in Villa Marisol het Oktoberfest. Niet echt zijn ding: "Laat ik voorop stellen dat ik geen fan ben van de Weisswurst. Gelukkig dachten de dames daar anders over want mijn weisswurst was zeer in trek".
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=448766#post448766

Marcus69 was van plan om naar "Planet Happy Garden" te gaan. "Het deed me eerder denken aan de cafetaria van een camping of zo met dit verschil dat de frikandel met mayo was vervangen door een pik met sperma."
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448822#post448822



Ja ja TL, de ijsberen zijn niet het slimste volk. Er is nog veel ontwikkelingswerk aan de winkel. Is daar niet een artikel over te vinden ter illustratie?

Megaboob
4 oktober 2015, 18:11
Ik kan me de betreffende periode nog goed voor de geest halen en kan me een beperkte edocht glansrrijke en succesvolle Megaboob revolutie herrinderen..

Maar goed, we halen geen oude koeien uit de sloot hier uiteraard, dat is zinloos.

Ik zeg zoals altijd: Bigger (tits) is better!

Megaboob



Tja, zullen we nog even de klucht van De Beste Recensie van de Maand Juli-2013 uit de mottenballen halen?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=321712#post321712




Om de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden werden er toch een paar regeltjes opgesteld. Die paar regeltjes werden al snel een bureaucratisch gedrocht dat kon wedijveren met de administratie van de voormalige DDR. Naast de regels kwamen er aanvullende regels en op de aanvullende regels kwamen weer aanbevelingen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=321776#post321776
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=322063#post322063

En wie zijn administratie niet op orde had werd tot de orde geroepen door de voorzitter:


De weerstand groeide:


En toen waren de rapen gaar en sloegen de stoppen door bij TL en kreeg Megaboob er van langs
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=324262#post324262


En dat terwijl er toch sprake was van een spelletje. Een spelletje? Ja hoor, lees maar:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=324509#post324509

Volledig gefrustreerd door het niet gehoorzamen en opvolgen van de regels volgden nog wat cynische sneren richting Megaboob:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35057-Beste-recensie-van-de-maand-Juli-2013-%28Jury-Toulouse-Lautrec-rob45%29&p=324682#post324682

En toen? Toen werd het heel stil omdat de jury van die maand niks meer van zich liet horen en uitblonk in afwezigheid.

Hemaworst
4 oktober 2015, 18:30
Wat schuift dat nou uiteindelijk? Zo'n IJbef Razzie? Dat ik me maar alvast ga orienteren qua vrijkaartkeuzemogelijkheden of dan wel juist niet en zo...

VAZKOR
4 oktober 2015, 20:48
Nomi voor Wijze Grijze

* in LR: Annabel , hij was niets zonder haar, Annabel...A-nna-bel...
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448754#post448754

* 2 recs van PC Bochum, Het doet me naar deze club terugverlangen, mss ooit in December?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=448753#post448753
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=448755#post448755


Nomi voor Marcus69 in de happy camping
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448822#post448822

Badslippers
5 oktober 2015, 12:29
Nu de kruitdampen van een tumultueus weekend zijn opgetrokken en de toon is gezet voor deze editie van "De Beste Recensie van de Maand Oktober", is het weer tijd om een paar kwalitatief hoogstaande recensies voor het voetlicht te brengen. Jammer genoeg is het schraal gesteld met de verhalen. Gelukkig kreeg ik ondersteuning van mijn rechterhand die dit forum zoals zoveel dames naar de hel wenst.

"De Beste Recensie van de Maand is het ultieme middel om eens goed wraak te nemen op dit forum en al die egocentrische ijsberen die met hun fantasieverhalen zichzelf een veer in de kont steken en ons een ongewassen leuter in de vagina" zo vertrouwde mijn persoonlijke rechterhand la Barbabietola Rossa me toe. Want zij en al die andere dames in LR vormen voor mij, de voorzitter, het klankbord om deze maand vrijkaarten te verdelen. "Je zou er beter aan doen die zes vrijkaarten in eigen zak te steken en vervolgens te verkopen a €25 zodat we er samen eens goede sier van kunnen maken". Ja ja, het blijft een Roemeense.

"Het lijkt me verstandiger om die vrijkaarten kwijt te spelen aan ijsberen die mij altijd trouw en onvoorwaardelijk steunen en nomineren. Dan is de winst op termijn groter", sputterde ik tegen. "Jij dwaas, gisteren is geweest, morgen bestaat niet. Wij leven met de dag dus nu moet je cashen", antwoordde ze.
"Al die goedkope leugens van die lamlendige ijsberen dienen afgestraft te worden en niet beloond", zo was haar kritische commentaar.

Ik besefte dat daar een kern van waarheid in zat en besloot de gulden middenweg te kiezen en alle recensies ter lezing voor te leggen aan de dames zelf zodat zij konden beoordelen welk verhalen hun goedkeuring kon wegdragen.

Voor PollekeZuid kon de week niet slechter beginnen. Hij krijgt de Razzie van de dag. Niet alleen vanwege het feit dat het nomineren van recensies deze maand absoluut geen zin heeft maar ook omdat hij maar liefst 3 nominaties uitbrengt met een gebroken link. Hoe dom kun je zijn? Ook niet zo verwonderlijk als je Fazit en Bilanz als dames betitelt.

Ook +1 voor Wijze Grijze voor deze recensie

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...754#post448754
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...753#post448753
https://www.ijsberenforum.com/forum/s...852#post446852

De voorzitter had een makkelijke ochtend. Slechts 2 recensies zijn enigszins lezenswaardig. Geen hoogvliegers doch de poging om een recensie te schrijven dient gewaardeerd te worden. Beschouw het maar zoals vroeger op school. "Een 1 voor de moeite".

Kempie bezocht de plaatselijke Camorraclub waar hij het wandelende biervat in de persoon van Ricardo Banana tegenkwam. Wie hij ook tegen het lijf liep waren de bevallige Neria, Linda en Alice. "Leuke poppetjes voor tussendoor. Normaliter ben ik in LR gewend dat ze zuigen als een Nilfisk. In Planet Happy Garden leek wel of de stofzak van de dames vol zat. Weinig zuigkracht, veel lawaai en ondermaatse kwaliteit. Maar ja, het leven is als een neus, je moet eruit halen wat erin zit"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448963#post448963


Dan hebben we nog ComCom. Hij meldde zich aan de poorten van "Six Sens". Hij vindt dit een plezierige tent maar heeft toch wat kritische opmerkingen:
"Het is toch onbegrijpelijk dat er iemand met zijn onderbroek onder de douche stond en dat er een groepje van 4 tal bezoekers met de hun onderbroek in het bubbelbad zaten. Het lijkt wel of onderbroekdouchen de nieuwe norm is", zo stelt hij. Big30 vindt dat de maatschappij verandert en onderschrijft de mening van Ace2 dat er een onderzoek dient te komen naar het onderbroekdouchen. Ace2: "In Golden Time douchte ik altijd zonder onderbroek totdat ik de Anaconda van Ketserr zag. Dat bezorgde me toch een behoorlijk minderwaardigheidscomplex. Sindsdien hou ik mijn onderbroek aan tijdens het douchen".

Een ander pijnpunt bij ComCom betrof het moeten aan horen van allerlei treurige verhalen van de dames. "Ik moest voor het neuken eerst de ellende aan horen over het thuisfront, de economische toestand van de familie en de toekomstverwachtingen. Het eerste half uur was toen al voorbij"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=448833#post448833

De voorzitter zal vanmiddag opnieuw een bezoek brengen aan zijn jury-harem om deze te raadplegen en is daarom voor verder commentaar niet bereikbaar.

Badslippers
5 oktober 2015, 12:54
Nagekomen bericht

Potjandorie. Had ik toch even gemist. Satanic Surfer trapt op wat tere zielen en ontketent een nieuwe rel en laat het ijsberenforum op haar grondvesten trillen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=448981#post448981

Lees ook de reacties., want dat zijn de krenten in de pap voor dit volksvermaak. Leesvoer met een hoge amusementswaarde. Vooral voor ijsberen die wat minder zwaar aan het leven tillen en gniffelend dit soort trivia lezen ter verstrooiing, verpozing en vermaeck.

BS geniet en laat op tekenen: "Dit zou weleens de klapper van de maand kunnen worden". Nu maar hopen dat de veegmachine op stal blijft.

WA
5 oktober 2015, 13:12
Aan de hand van SS's bericht inderdaad al een beetje zitten gniffelen vannacht wat een beetje (subtiele) kritiek al los kan maken bij de fan-boys.

Kempie kan ook mijn steun rekenen voor zijn PHG verslag. Een frisse blik van iemand die de deur niet plat loopt daar en ziet dat er best wel wat leuks te vinden is. De zekerheidjes in GT rechts laten liggend voor het avontuur in de Happy.

Bergm550 die (zich onvolprezen voelt en daarom?) een FAQ start tav Sharks. Bergmans, laat de rest maar zeiken over ontbrekende info, hadden ze 'm zelf maar moeten starten.

Big30
5 oktober 2015, 13:37
Kempie kan ook mijn steun rekenen voor zijn PHG verslag. Een frisse blik van iemand die de deur niet plat loopt daar en ziet dat er best wel wat leuks te vinden is. De zekerheidjes in GT rechts laten liggend voor het avontuur in de Happy.

Bergm550 die (zich onvolprezen voelt en daarom?) een FAQ start tav Sharks. Bergmans, laat de rest maar zeiken over ontbrekende info, hadden ze 'm zelf maar moeten starten.
+1.

Kempie gaat op (geslaagd) avontuur in Happy en Bergmans schrijft een nuttige Sharks FAQ die zeker nog niet perfect zal zijn en waar aanvullingen welkom op zijn.

Badslippers
5 oktober 2015, 15:56
Van mij ook een steunbetuiging voor mijn patiënt, gids in de branding, en gesprekspartner als ik in GT ben.

Zal ik het zeggen? Ja, ik ga het zeggen, steunbetuiging voor mijn vriend Bergm550.

Bluebear
5 oktober 2015, 17:44
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=448981#post448981

Een nomi voor "dealbreaker" Satanic Surfer. Als een rots in de branding, staat SS zijn mannetje. Het grote verloop aan klanten maakt het mogelijk in Golden time te upsellen. Tussen al deze klanten komen veel eendagsvliegen die door naïviteit gedreven recht in de armen van de golddiggers vallen. Zoals SS omschrijft is zulks de doodsteek van de saunaclubservicestandaard.
De continuïteit van klandizie ligt besloten in het feit dat de klant tegen een redelijke prijs hetzelfde krijgt van wat hij gewend is te krijgen. Gelukkig zijn er nog dames die dit soort klantenbinding wel snappen.
Hulde voor de onwrikbare houding van SS die de zwevende DVP weer even op haar plaats zet. We zijn dan wel een wandelende ATM, maar je moet wel de pincode weten. ;) :biggrin:

12812

Don Rudo
5 oktober 2015, 18:08
Voor mij ook alsnog een nomi voor Satanic Surfer in de GT.

Deze keer wou ik eigenlijk overslaan wegens dat de paragrafering wel eens beter is geweest en ook
de culinaire alinea ontbreekt ditmaal helaas hoewel het bezoek een zondagmiddag betrof, dan pakken
de koks meestentijds toch uit.

Maar als steunbetuiging voor het oeuvre, ik waardeer de m.i. weinig bevooroordeelde stukjes van SS zeer wel,
en natuurlijk vanwege de reuring in de tent. Er gaat niks boven een klein forumrelletje op zijn tijd nietwaar?

+1!

Megaboob
5 oktober 2015, 19:06
Heldere taal van SS, en dat mag ik altijd wel. Ik nomineer hem dan ook van harte mee!

Megaboob



https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=448981#post448981

Een nomi voor "dealbreker" Satanic Surfer. Als een rots in de branding, staat SS zijn mannetje. Het grote verloop aan klanten maakt het mogelijk in Golden time te upsellen. Tussen al deze klanten komen veel eendagsvliegen die door naïviteit gedreven recht in de armen van de golddiggers vallen. Zoals SS omschrijft is zulks de doodsteek van de saunaclubservicestandaard.
De continuïteit van klandizie ligt besloten in het feit dat de klant tegen een redelijke prijs hetzelfde krijgt van wat hij gewend is te krijgen. Gelukkig zijn er nog dames die dit soort klantenbinding wel snappen.
Hulde voor de onwrikbare houding van SS die de zwevende DVP weer even op haar plaats zet. We zijn dan wel een wandelende ATM, maar je moet wel de pincode weten. ;) :biggrin:

12812

VAZKOR
5 oktober 2015, 20:34
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=448981#post448981

Nomi voor Satanic Surfer want een gewaarschuwde ijsbeer is er 2 of meer waard.

KanariePiet
5 oktober 2015, 20:44
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=448981#post448981

Nomi voor Satanic Surfer want een gewaarschuwde ijsbeer is er 2 of meer waard.

Ik doe mee:cool:.

wandelaar68
5 oktober 2015, 22:58
Bij deze nomineer ik onze beste Vulkaanridder met zijn mooie recensie
+1
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35868-Hanna-(Duitse)-ex-Sina-LR-PSR&highlight=

mechelen
6 oktober 2015, 05:59
Nominatie voor zowel Seksenfun als Eddy_V in Sixsens, een club die schijnbaar populair aan het worden is.


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449226#post449226

Hemaworst
6 oktober 2015, 08:00
Bij deze nomineer ik onze beste Vulkaanridder met zijn mooie recensie
+1
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35868-Hanna-(Duitse)-ex-Sina-LR-PSR&highlight=


https://www.youtube.com/watch?v=Gs069dndIYk

bergm550
6 oktober 2015, 09:16
Bergm550 die (zich onvolprezen voelt en daarom?) een FAQ start tav Sharks. Bergmans, laat de rest maar zeiken over ontbrekende info, hadden ze 'm zelf maar moeten starten.


Ik voel me niet onvolprezen hoor. :) Ik heb de FAQ over Sharks geschreven, omdat er met enige regelmaat over de club geschreven wordt. In het verleden heb ik ook een FAQ over World geschreven met hetzelfde doel.

En ik ben niet de enige die FAQs heeft geschreven. Andere collega's hebben dit ook al eens gedaan. Veel clubs op het forum hebben een FAQ. Ik vind het een goed idee. Dat geeft veel informatie over een club. Een FAQ is natuurlijk een levende topic, onderhevig aan veranderingen. 100% volledigheid of correctheid is niet mogelijk. Daarom zijn aanvullingen altijd welkom.

Daarnaast beleef ik veel plezier aan het schrijven. Je steekt er veel tijd in en dan is het wrang als je berichten door mensen bekritiseerd worden. Kritiek is altijd welkom, maar er is een verschil tussen kritiek en afkraken. Ik zeg altijd maar: Als mijn berichten je niet bevallen, zet me dan gerust op je negeerlijst, want dan zie je mijn berichten ook niet meer.

Dalton
6 oktober 2015, 10:06
Nominatie voor onze inspecteur die de ware trend bij GT hier netjes vermeld en daarom begrijp ik hem niet waarom hij nog naar GT gaat.
Daarom ga ik nooit naar GT want ik kom niet voor de drank ondanks dat de salitos heel lekker is en het eten ook top.
Voor die 60 euro entree nog te doen maar de dames daar gaat het om,het wordt door de GT leiding schijnbaar allemaal goedgekeurd wat ze uitspoken met de ijsberen omdat er zoveel naar toe komen.
Jammer voor GT maar op den duur wreekt het zich en zitten ze met allemaal van die hebberige dvp's en nog alleen maar zuipende en vretende ijsberen.


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=448981#post448981

licky luke
6 oktober 2015, 11:01
Nomi voor Eddy_V met zijn recensie over zijn bezoek aan Sixsens

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449226#post449226

Wat een geluk dat de (lees: zijn) Queen er die dag toevallig ook was... Echter, dankzij zijn onverwoestbare discipline is er toch nog ruimte voor eerst een herfstduik in het prima verwarmde zwembad van Sixsens. Hier kunnen sommige ruggegraat-loze rakkers nog wat van leren!

Dat de kok graag experimenteert met wat nieuws op de dinertafel vind ik altijd top, maar dat hij witte bollen met klef spul omgeven door op een gebruikt condoom lijkend omhulsel serveert gaat optisch wellicht toch iets te ver.... Hoewel, het zou een geweldig idee zijn voor het eten op een haloween party...

Het mysterie van de te luide muziek lijkt ook opgelost: het ligt schijnbaar niet (alleen) aan de Decibellen maar ook aan de soort muziek die de dj draait (lees: het hip-hop achtige gejengel)! Tenminste, als we op de Decibel App mogen vertrouwen. Nog beter is natuurlijk om deze ervaring zelf te gaan toetsen op de plaats delict...

sofaking
6 oktober 2015, 16:48
Ik nomineer eddy_v in sixsens mee. Je moet wel heel hoog op een heel roos wolkje zitten om uit gebruikte condooms geviste kleffe knödels als een culinair hoogstandje op te smullen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449226#post449226

Teiresas
6 oktober 2015, 17:02
Voor Eddy_V bestaat Koninginnedag nog steeds...

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...226#post449226

Badslippers
6 oktober 2015, 18:13
De vluchtelingen problematiek en de politiek lijken meer in de belangstelling te staan dan "De Beste Recensie van de Maand". Big30 vindt dat een goede zaak: "In de maatschappij zie je een tweedeling ontstaan net zoiets als op dit forum. Wijze Grijze tegen Satanic Surfer of Vrije Jongen tegen Bergm550. Kijk, dat schept duidelijkheid en geeft overzicht. Je weet wie je vijand is. Je hebt eigenlijk altijd 2 kampen. We hebben ook de a-cupjes van Pistol Pete tegen de dubbel-d's van Megaboob of de Heinekes van Joepie tegen de Warsteiner van "de souza"."

Picasso 1 vindt de tweedeling maar niks en eist een 3e kamp voor de Spanjaarden: "Ons Spanjaarden kun je gewoonweg niet in een kamp zetten met al het andere gespuis. Een Spanjaard verandert daarvoor teveel. Hij waait met alle winden mee."

Leesaanbeveling:

Vrije Jongen bracht een bezoek aan Lulo: "Kijk, in Golden Time, de club voor nette mensen, krijg je een kledingzak. In Lulo gaat dat anders. Daar krijg je een vuilniszak om op je kop te zetten en een voorbinddildo. Manele muziekje door de speakers en met zijn allen de apendans doen. Zelfs de ingehuurde pornoactrice stond likkebaardend naar ons te kijken."
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7290-Dortmund-Luder-Lounge-ex-Mausi-s-Unterste-Wilms-Strasse-9&p=449176#post449176

Scrotum liet zich verwennen in FKK Bochum Freude39: "Een leuke dag maar wat me opviel was dat men hier de verkeerde volgorde toepaste. Er werd uitgebreid gepijpt en vervolgens naar de kamer gelopen. Volgens mij moet dat andersom".
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=449197#post449197

Eddy_V nuttigde voor de verandering eens een gevuld condoom in SixSens:"Ik ben niet van het type: Wat de boer niet kent dat vreet hij niet. We likken immers ook geregeld een vulva schoon"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449226#post449226

SeksenFun wist vanuit SixSens het volgende te melden: "Sacha zal een tijd uit de running zijn. Ze gaat haar borsten laten liften met haar eigen vet.". SeksenFun ziet mogelijkheden en laat momenteel 2 liter vet uit zijn armen zuigen om zijn eigen geslachtsdeel te vullen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449189#post449189

Bonusaanbieding van de week en heet van de pers:
Teiresas in Golden Time
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296

Bluebear
6 oktober 2015, 18:44
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449226#post449226

Een dikke nomi voor Eddy_V die een "lang"verloren liefde weer eens een bezoekje bracht. Het geluk zat hem mee dat de verwarming van het zwembad nog intact was zodat de liefdesnacht niet verstoord werd door "Blue balls".
Neuken met hindernissen zal ik maar zeggen wanneer het water op herfsttemperatuur was geweest. In plaats van "Blue balls" onderging Eddy_V wel manmoedig de witte kleffe ballen.
Achteraf was dit bezoek aan Sixsens dan toch geen "ballendag" geworden, maar een gedenkwaardig bezoek. ;) :biggrin:


https://www.youtube.com/watch?v=DxBAwwj25zs

Bluebear
6 oktober 2015, 19:24
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296

Een dikke nomi voor Teiresas die wel zeer openhartig zijn relaas aan ons voorlegt. Om je zo kwetsbaar op te stellen vergt moed, daar we allemaal ons oud zeer wel met ons meesjouwen. Behalve de "hardzakken" onder ons houden de verhalen voor zich en lachen de "watjes" uit. Ontkenning en ridiculisering zijn dikwijls het verbergen van het eigen leed. (Geldt niet altijd natuurlijk.)
Wandelaars die weinig respect voor de dames hebben of deze hobby totaal gevoelloos kunnen ondergaan hebben dikwijls ook in het "echte" leven de realiteitszin stevig verloren. Ik kom wel eens van dit soort wandelaars tegen.
Hulde voor dit mooie verhaal en mooi dat je nog steeds prachtige pareltjes ontmoet. Sla de mooie ervaringen op in het geheugenbankje en kijk vooruit. :cool: :smoke:

12816

WA
6 oktober 2015, 19:33
Patjax die op het punt staat los te barsten met zijn vulkaan ervaringen. Benieuwd wat er nog meer volgt na deze eerste opzet. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen&p=449313#post449313

kempie
6 oktober 2015, 22:29
Als de jury van deze maand ook maar een beetje menselijk is dan beloont hij Teiresas toch wel met een vrijkaart. Een zeer mooie openhartige bijdrage. Onderstaande alinea is herkenbaar. mooi verwoord.

"Mijn clubleven heeft me de afgelopen jaren best wat geld gekost. Een leuk autootje kan je er wel voor vinden. Was dat duur? Nee. Los van het feit dat de geleverde sex en entertainment de uitgaven meer dan waard waren, heeft het me ook veel opgeleverd in de vorm van kennis en ervaring. Ik ben een wijzer mens geworden, veel mensenkennis opgedaan en geleerd zaken vanuit een ander perspectief te zien. Wat voor velen als normaal geldt (huisje, boompje, beestje en zo) is voor anderen alles behalve normaal. Of omdat ze het niet willen, of omdat ze het niet kunnen, of omdat de omstandigheden het verhinderen. Ik heb kennis gemaakt met de verborgen randen van onze maatschappij, van het leven. Leren zien voorbij schone schijn. Leren luisteren tussen onuitgesproken regels door. Kortom, ik heb veel geleerd wat je op school of in het ‘normale’ dagelijkse leven niet zult leren. Priceless!"

:c014[1]:

Megaboob
6 oktober 2015, 23:09
Ik nomineer Tereisas ook! Een heel goed verslag, en uit het hart geschreven, hulde!

Megaboob



Als de jury van deze maand ook maar een beetje menselijk is dan beloont hij Teiresas toch wel met een vrijkaart. Een zeer mooie openhartige bijdrage. Onderstaande alinea is herkenbaar. mooi verwoord.

"Mijn clubleven heeft me de afgelopen jaren best wat geld gekost. Een leuk autootje kan je er wel voor vinden. Was dat duur? Nee. Los van het feit dat de geleverde sex en entertainment de uitgaven meer dan waard waren, heeft het me ook veel opgeleverd in de vorm van kennis en ervaring. Ik ben een wijzer mens geworden, veel mensenkennis opgedaan en geleerd zaken vanuit een ander perspectief te zien. Wat voor velen als normaal geldt (huisje, boompje, beestje en zo) is voor anderen alles behalve normaal. Of omdat ze het niet willen, of omdat ze het niet kunnen, of omdat de omstandigheden het verhinderen. Ik heb kennis gemaakt met de verborgen randen van onze maatschappij, van het leven. Leren zien voorbij schone schijn. Leren luisteren tussen onuitgesproken regels door. Kortom, ik heb veel geleerd wat je op school of in het ‘normale’ dagelijkse leven niet zult leren. Priceless!"

:c014[1]:

VAZKOR
6 oktober 2015, 23:24
Nomi Voor Teiresas en z'n Geile Tijd met z'n pools engeltje en meer.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296)

licky luke
7 oktober 2015, 10:46
Ik nomineer eddy_v in sixsens mee. Je moet wel heel hoog op een heel roos wolkje zitten om uit gebruikte condooms geviste kleffe knödels als een culinair hoogstandje op te smullen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449226#post449226

+1!

Badslippers
7 oktober 2015, 11:59
Aangezien een aantal ijsberen graag achter één persoon aanlopen en de DDR nog niet zo'n slecht land was om in te wonen zullen zij zeer in hun nopjes zijn met de autocratische voorzitter van "De Beste Recensie van de Maand". Lekker achterover leunen en mond houden. Makkelijker kunnen we het niet maken. Om het volk rustig te houden wil ik ze toch een korst brood toewerpen onder het mom van: "Geef de mensen brood en spelen". Hier een aantal recensies die een kans maken om in de eerste periode te scoren.

Vind je dat een van deze recensies er met kop en schouders bovenuit steekt mag je punten geven. Aangezien deze periode slecht 1 regel geldt namelijk ER ZIJN GEEN REGELS, mag je onbeperkt punten geven om je waardering tot uitdrukking te brengen.

Teiresas
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296

Marcus69
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448822#post448822

Kempie
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448963#post448963

Liefje
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=448674#post448674

Tony M
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-%28Goch%29-Algemeen&p=448692#post448692

Cupido
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=448766#post448766

Wijze Grijze
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=448753#post448753

Patjax
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen&p=449313#post449313

Satanic Surfer
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=448686#post448686

mechelen
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=448564#post448564

Bergm550
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=448582#post448582

Vulkaanridder
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448382#post448382

Wijze Grijze
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448754#post448754

Satanic Surfer
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=448981#post448981

Teiresas
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?26189-GoldenTime-Live-from&p=449064#post449064

comcom
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=448833#post448833

Ace2
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42944-Naomi-(Etiopische-Keniaans-Vlaams)&p=448656#post448656

bergm550
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42953-FAQ-FKK-Sharks-in-Darmstadt&p=448702#post448702

Vrije Jongen
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7290-Dortmund-Luder-Lounge-ex-Mausi-s-Unterste-Wilms-Strasse-9&p=449176#post449176

Wijze Grijze
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=448755#post448755

Scrotum
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=449197#post449197

SFL
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42987-Barbara-%28Bulgaria%29&p=449373#post449373

Sjeufke
7 oktober 2015, 12:25
3 nomin's voor de verslagen van WG!
living room: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=448754#post448754
PCB: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=448753#post448753
Freude39: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=448755#post448755

nomi voor Scrotum voor zijn verslag van Freude39: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=449197#post449197

nomi voor seksenfun in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449189#post449189

nomi voor Eddy_V in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449226#post449226

nomi voor comcom in Sixsens: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=448833#post448833

nomi voor Teiresas in GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296

nomi voor kempie in PHG: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=448963#post448963

nomi voor satanic surfer in AG: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=448686#post448686

nomi voor Vrije Jongen in Luder Lounge: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7290-Dortmund-Luder-Lounge-ex-Mausi-s-Unterste-Wilms-Strasse-9&p=442276#post442276
Mara zou ik best wel eens willen wiedersehen en zo.....

nomi voor mechelen in Sharks: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=448564#post448564

nomi voor Vazkor in Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=447144#post447144

sofaking
7 oktober 2015, 12:54
Een uitgebreide damesrecensie van SFL met een grote mate van aanstekelijk enthousiasme.

https://www.ijsberenforum.com/forum/s...373#post449373

Laatbloeier
7 oktober 2015, 16:29
Het spreekt me altijd aan in een recensie op dit forum: enige kwetsbaarheid tonen. Dank Tereisas voor je openhartige verhaal.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296

hasta la pasta
7 oktober 2015, 19:35
Vind je dat een van deze recensies er met kop en schouders bovenuit steekt mag je punten geven. Aangezien deze periode slecht 1 regel geldt namelijk ER ZIJN GEEN REGELS, mag je onbeperkt punten geven om je waardering tot uitdrukking te brengen.


Ik geef 10000000000000000000000000000 punten aan Teiresas over zijn belevenissen in GT. Dikke nomi!

rob45
7 oktober 2015, 20:30
Ik geef 10000000000000000000000000000 punten aan Teiresas over zijn belevenissen in GT. Dikke nomi!



Nog sterker,ik verklaar hem tot WINNAAR van de eerste periode van oktober want onze zeer geachte Jury voorzitter heeft bepaald dat er GEEN REGELS ZIJN.

(En natuurlijk een nomi voor Teiresas).

sofaking
7 oktober 2015, 22:49
Aangezien deze periode slecht 1 regel geldt namelijk ER ZIJN GEEN REGELS.
Met deze variant op de leugenaarsparadox, en ook nog Russels's paradox is Badslippers goed op weg om Kurt Gödel's onvolledigheidstheorema's te herontdekken.
En net op dat moment wordt er een hoogspiritueel verslag gepost. Kan dit toeval zijn ?

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=449454#post449454

Nedlovefkk verlaat zijn huis met een "hallelujah" gevoel en keert weer met een "Praise the Lord" gevoel. is dat geen geslaagde dag ?

Badslippers
7 oktober 2015, 23:00
Nedlovefkk heeft een zwaar onderschat probleem: "Ik heb angst voor knappe vrouwen. Ik durf het maar al te vaak niet aan. Of ik durfde het maar al te vaak niet aan?". Hij hoeft zich echter geen zorgen te maken. Volkomen onschuldige fobie. "Het angstzweet breekt me uit, ga hyperventileren, ga transpireren als een otter als ik mij in de nabijheid van een mooie vrouw bevind". Ricardo Banana heeft dezelfde verschijnselen als blijkt dat het bier in de club op is. "Dan begin je toch aan het alcoholvrije bier", hoorde ik De Heer N. een keer tegen RB zeggen. "Man ga weg, Alcoholvrij-bier is als een BH aan de waslijn: het beste is er al uit!" foeterde RB.

Maar dit terzijde. Als ik zeg: Venustrafobie of Caligynefobie dan heb je een mooi probleem. Want voor de aanpak is de saunaclub het aangewezen oord. 100% succes verzekerd. Door je namelijk voorzichtig bloot te stellen aan het vrouwelijk schoon zullen je angsten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik zou zeggen: in het ziekenfondspakket er mee.

Nedlovefkk heeft ons dus een grote dienst bewezen om zijn "Optick-Fick_Angst" te beschrijven. NOMINATIE. Ik dacht aan zo'n 3,1415 punten ter waardering.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=449454#post449454

Teiresas
7 oktober 2015, 23:13
Nedlovefkk heeft ons dus een grote dienst bewezen om zijn "Optick-Fick_Angst" te beschrijven. NOMINATIE. Ik dacht aan zo'n 3,1415 punten ter waardering.

Dan volgt automatisch dat de omtrek van optik-fick-angst gelijk is aan Nedlovefkk x de diameter...

Megaboob
7 oktober 2015, 23:25
Ik nomineer mee, want een optick-fick anst syndroom is natuurlijk nominatie waardig!

megaboob


Nedlovefkk heeft een zwaar onderschat probleem: "Ik heb angst voor knappe vrouwen. Ik durf het maar al te vaak niet aan. Of ik durfde het maar al te vaak niet aan?". Hij hoeft zich echter geen zorgen te maken. Volkomen onschuldige fobie. "Het angstzweet breekt me uit, ga hyperventileren, ga transpireren als een otter als ik mij in de nabijheid van een mooie vrouw bevind". Ricardo Banana heeft dezelfde verschijnselen als blijkt dat het bier in de club op is. "Dan begin je toch aan het alcoholvrije bier", hoorde ik De Heer N. een keer tegen RB zeggen. "Man ga weg, Alcoholvrij-bier is als een BH aan de waslijn: het beste is er al uit!" foeterde RB.

Maar dit terzijde. Als ik zeg: Venustrafobie of Caligynefobie dan heb je een mooi probleem. Want voor de aanpak is de saunaclub het aangewezen oord. 100% succes verzekerd. Door je namelijk voorzichtig bloot te stellen aan het vrouwelijk schoon zullen je angsten als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ik zou zeggen: in het ziekenfondspakket er mee.

Nedlovefkk heeft ons dus een grote dienst bewezen om zijn "Optick-Fick_Angst" te beschrijven. NOMINATIE. Ik dacht aan zo'n 3,1415 punten ter waardering.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=449454#post449454

satanic surfer
8 oktober 2015, 10:40
Sphinx tussen wat latinasloeries in Sky alwaar Brenda hem een dubbele portie DNA ontfutselt, een Speedy Gonzalestype hem afjakkert en nog eentje als opwarmer enzo...Voorts fijne muziek as ever en wat in and outs aangaande Mexico, ondanks dat de guacamolealinea ontbreekt toch een +1 for tha reesbeer...

Dalton
8 oktober 2015, 12:31
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=445934#post445934

De LORD vertelde me dat ik SS weer eens een nominatie wilde geven en zie hier,hij blijft maar neuken alsof er helemaal noppes anders bestaat.

Badslippers
8 oktober 2015, 12:55
Heren, stop toch met dat nomineren. Heeft deze periode absoluut geen zin. Ga in de clubs lekker een vingerhoedje vol sperma spuiten. De dames zullen je met open armen ontvangen en je donatie tegen de luttele betaling van €50 tot zich nemen. Er is al genoeg ellende op de wereld (en op dit forum).

Dachten we in de eerste dagen dat "De Beste Recensie van de Maand" zou ontploffen vanwege een onderonsje tussen de voorzitter en Toulouse "The human copy machine" Lautrec, bleken die twee kwajongens slechts een voorproefje te hebben gegeven op wat komen ging. Onschuldig kinderspel aan de vooravond van ersntige rellen. Namelijk complete chaos, "Total Carnage and annihilation" ineen. "Carmageddon" en "Doom" waren er niks bij.

Bergm550 begon wat met zijn "Crowbar" te wroeten in de FAQ van Oase en dat verschafte Vrije Jongen de ammunitie om zijn "Desert Eagles" tevoorschijn te halen. Losjes uit de heup begon de jongen van het vrije woord er lustig op los te knallen. Bergm550, op zijn beurt, beet van zich af en besloot de "Nail-Gun" van stal te halen en schoot wild om zich heen om die "Dirty Motherfucker" de mond te snoeren. Potjandorie, een van de spijkers trof Satanic Surfer recht in zijn ongeschoren smoelwerk terwijl hij net met de "Chainsaw"" die ongeschoren kop wilde bijschaven.

Nu gebruikte hij die kettingzaag om "Disconnected and authistic weirdo" Bergm550 een kopje kleiner te maken. Die had zich echter inmiddels voorzien van een van de krachtigste wapens in forumhistory. Vervaarlijk zwaaide hij met zijn "BFG 9000" (oftewel, the "Big Fucking Gun") om zich heen en maaide iedereen die voor zijn voeten kwam tegen de grond. De Dart Vader a.k.a. Willem2 van het forum kreeg genoeg van al dat geweld en trok zijn "Lightsaber". Samen met zijn rechterhand Skywalker a.k.a. Big-Thirty die bewapend was met "The Gravity-Gun" en zijn onafscheidelijke "Street-Sweeper" veegden ze het schoolplein schoon en was het speelkwartier (jammer genoeg) weer voorbij. Toen de kruitdampen waren opgetrokken bleken daar toch weer een 2 tal mooie recensies zichtbaar te worden.

Satanic Surfer in "Acapulco"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?10916-FKK-Acapulco-Algemeen&p=449537#post449537

Sphinx in "Sky Wuppertal Varresbeck"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1049-Sky-Wuppertal-Varresbeck-Algemeen&p=449501&highlight=#post449501

Badslippers
9 oktober 2015, 12:10
We naderen het einde van de eerste periode. De oogst van vandaag is schraal. Slechts 1 recensie kan de voorzitter aanbevelen:

biged schrijft een recensie die je aan het denken zou kunnen zetten.

"Het prettige van een saunaclubbezoek is de belangstelling genieten van een bepaalde, jeugdige, groep dames, wat al lang niet meer het geval is in de reëel omgeving."

"Tijdens het schrijven van een recensie ben ik mij steeds bewust van het feit dat we een zekere verantwoordelijk dragen jegens de dames en clubs."

"Hoe moet ik een dienstverlening beoordelen in goed of slecht van een dame wanneer er niet echt objectieve ijkparameters bestaan."

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=449650#post449650

Willem2
9 oktober 2015, 12:31
Vanwege het 10-jarig bestaan zal dhr Badslippers deze maand nog 6 extra vrijkaarten weggeven. Het zal hem leren met al zijn extra regeltjes :).
De enige regel voor deze vrijkaarten is dat er geen vrije keuze is. Dus dhr Badslippers zegt bv Picasso 1 gaat naar Samya :rolleyes:

:wink2:

VAZKOR
9 oktober 2015, 13:10
Biged denkt na over de clubbezoeken and speaks my mind out. Ook ik denk er over na. :gruebel:



...
Ik hou van dames met een Arabische uitstraling zoals Kira bezit. Zij straalt erotiek uit en haar mooie vrouwelijke rondingen hebben een positieve invloed op mijn geilheid.
...
Met haar is het pornogehalte in een sessie hoog.
...


:betrunken:...en dan was het ineens gedaan met nadenken...:hammer:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=449650#post449650 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=449650#post449650)

KORTOM Nomi hiervoor!!!

rob45
9 oktober 2015, 14:49
Biged denkt na over de clubbezoeken and speaks my mind out. Ook ik denk er over na. :gruebel:

:betrunken:...en dan was het ineens gedaan met nadenken...:hammer:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=449650#post449650 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=449650#post449650)

KORTOM Nomi hiervoor!!!

Ik nomineer Biged in AC mee.

noglangnietuitgewandeld
9 oktober 2015, 16:46
Vanwege het 10-jarig bestaan zal dhr Badslippers deze maand nog 6 extra vrijkaarten weggeven. Het zal hem leren met al zijn extra regeltjes :).
De enige regel voor deze vrijkaarten is dat er geen vrije keuze is. Dus dhr Badslippers zegt bv Picasso 1 gaat naar Samya :rolleyes:

:wink2:

Dat verdubbelt natuurlijk de kansen. Maar toch moet ik er nog eens goed over nadenken, of ik het plaatsten van mijn verslagjes over oktober niet beter uitstel tot 01-11. Voordat ik straks nog in een of andere Turkenkeet beland. Want die gek is tot alles in staat om een bericht op het forum te krijgen waarin ik een haar uit de baard van de profeet in de soep vind en een waterpijp voor een clandestiene jeneverstookketel aanzie. Of nog erger, hij stuurt me op strafexpeditie naar Xanten. Zodat de viespeuk zich kan verlekkeren aan een ooggetuigenverslag dat bol staat van de cellulitisreten en onder de acne zittende hangtieten tot op de navel (zoek de tepel). Been there seen that. Maar goed, laten we niet meteen van het worst case scenario uitgaan, eerst eens zien wat hij de tiende rond gaat strooien. Misschien komt het toch nog goed. Overigens van harte met het tweede lustrum.

Big30
9 oktober 2015, 17:28
Op de dag van het Tienjarig bestaan van het IJBF een vd leden vh eerste uur Knabbel maar eens nomineren ook als dank voor al zijn bijdragen aan het forum in de afgelopen 10 jaar.
Knabbel tevreden in Villa Marisol:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449732#post449732

Nedlovefkk
9 oktober 2015, 18:22
+1 voor Teiresas.

Zijn balpen was goed gevuld en dit leverde een prachtig stukje op. Nu maar hopen dat S. hem snel weer in haar armen sluit.

Badslippers
10 oktober 2015, 11:36
De eerste periode zit er op. En wat voor een periode. Er werd met scherp op elkaar geschoten. Gelukkig vielen er geen slachtoffers. Hier en daar zijn wat ego's gekrenkt. "Daar heb ik gelukkig geen last van", zei Ace2. "Mijn ego is zo groot dat ik af en toe naar Golden Time ga om de druk er af te halen. En als ik binnen kom schalt er door de intercom The Ego has Landed. Dan weten de dames dat ik gearriveerd ben "

Bij Nedlovefkk ligt dat gevoeliger: "Ik heb Optick-Fick-Angst. Als ik de club betreed is mijn ego zo groot als dat van Johan Cruijff en Mart Smeets samen. Dan zie ik al die knappe dames en verschrompelt mijn ego net zo snel als een leeglopende ballon".

Piet Plezier laat optekenen: "Een EGO? wat is dat eigenlijk? ik ken alleen maar het AGO, Alles Geht Ohne".

Tijdens de eerste periode werden een handvol nuttige en zinvolle recensies geschreven. De jury heeft vooral gekeken naar schrijfstijl, humor, informatie maar vooral zelfspot. De CEO van dit forum, de heer Willem de 2e, heeft maar liefst 4 kaarten in de aanbieding voor deze periode. Natuurlijk wil elke schrijvende ijsbeer een kaart ontvangen. Anderen zijn al blij dat ze mee mogen doen. "Ik ben al blij dat mijn recensie überhaupt genomineerd is", zegt Cupido. "Bovendien kan ik altijd op de dames rekenen. Dat is belangrijker dan de steun van een stelletje ongeregeld."

Inderdaad. De sympathieke doch uiterst luie GT-Pooier Cupido kon altijd op veel damessteun rekenen. Maar is hij bij de ijsberen ook in trek? Hij zette zich weer eens aan het schrijven van een verslag. Normaliter ontvangt hij standaard elk kwartaal een kaart naar Lourdes van Willem 2 zodat hij ter plekke van onze lieve Vrouw een nieuwe winterbandenset naar keuze en een paar titanium "Blades" ontvangt. Bovendien zal zijn bolide uitgerust worden met de nieuwste electromotor zodat hij ooit eens de heuvel naar "Acapulco"" kan beklimmen om deze club te bezoeken. Volgende keer beter.

Maar wie gaat dan de buit verdelen? De jury zal het kort houden. De eerste 2 vrijkaarten voor een club naar keuze gaan naar:



:ola2:
Nedlovefkk, over zijn "Optick-Fick-Angst" in Yin Yang
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=449454#post449454

:ola2:






en





:ola2:
Teiresas, die (te) open was over zijn escapades met zijn Russische diva en de prijs moest betalen dankzij een loslippige lapzwans die als messenger en vertaler fungeerde.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296

:ola2:






En dan mag de jury 2 schrijvers naar een club sturen. Voor de een zal dat wellicht aanvoelen als een trip naar de "Goelach Archipel" terwijl het voor de ander een nieuwe ontdekkingsreis zal zijn om van de gebaande paden af te wijken.


:ola2:
Knabbel, met zijn recensie over Villa Marisol
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449732#post449732

Omdat zijn kookkunsten thuis te wensen overlaten zal Knabbel op pad gestuurd worden naar . . . PARKSAUNA RESIDENZ
:ola2:





en






:ola2:
Ace2 schreef een prachtige recensie over Naomi. Een van de zeer weinige damesrecensies. Zijn ego leed wel onder die sessie. "Haar kutje was zo strak dat mijn ego in een keer leeg zou lopen"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42944-Naomi-(Etiopische-Keniaans-Vlaams)&p=448656#post448656

Voor Ace2 zal het een cultuurshock en een lange reis worden want hij wordt gestuurd naar . . . SAMYA
:ola2:



Heren ijsberen, dit is de uitslag van de eerste periode. Hier zult u het mee moeten doen. De tweede periode gaat beginnen en er zullen weer 4 kaarten te verdelen zijn. Let op . . . je kunt dus naar een club gestuurd worden. Wil je dat niet, zorg er dan voor dat je recensie geen enkele reden geeft om uitverkoren te worden.

Dalton
10 oktober 2015, 11:49
Hieraan kan je weer eens zien dat de jury alleen maar kaartjes geeft aan een ijsbeer wanneer die 150 euro op zijn rekening gestort krijgt.
Wij als domme ijsberen wordt geen zand maar sneeuw in de ogen gestrooid.
De jury vertelt netjes dat CUPIDO iedere maand een vrijkaart naar de verre grotten krijgt maar zeg er niet bij dat hij daar lopend naartoe moet gaan anders krijgt hij noppes van de dame die dat water over de rotsen staat te pissen en zo het bad goed gevuld houdt voor de mensen om hun flessen te vullen.

Badslippers
10 oktober 2015, 12:00
De steekpenningen voor de eerste periode zijn in ontvangst genomen en met graagte aangenomen. Aangezien de voorzitter van vaart houdt, stomen we tegelijk door, zo de 2e periode in. Nominaties door de voorzitter gegeven gaan naar:

Wijze Grijze, het begint eentonig te worden want hij gaat weer naar Pauschalclub Bochum.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807

Frankie10, heeft deze neuktempel ook ontdekt.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449826#post449826

Dan twee recensies door uurtje onder de noemer kort maar krachtig. Met zelfs een waarschuwing voor een TMM (Te Mijden Meid). Tevens wat kritische noten m.b.t. Heaven7 maar absoluut geen TMC (Te Mijden Club). Doe er je voordeel mee.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449821#post449821
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40203-Christina-%28Roemense%29&p=449823#post449823

bergm550
10 oktober 2015, 12:34
Inderdaad. De sympathieke doch uiterst luie GT-Pooier Cupido kon altijd op veel damessteun rekenen. Maar is hij bij de ijsberen ook in trek?


Ik kan de Überpimp cupido altijd erg waarderen. Hij is toch de El Capo di tuti Capi van GT. Vol trots liet hij een keer zijn bolide aan mij zien. Licht metalen velgen met Vredestein-banden. Helaas zie ik hem niet zoveel meer in GT. Het schijnt dat hij nu Villa Marisol onveilig maakt en de meiden daar bij hem op de payroll staan.



Let op . . . je kunt dus naar een club gestuurd worden. Wil je dat niet, zorg er dan voor dat je recensie geen enkele reden geeft om uitverkoren te worden.


Dat zal geen probleem zijn. Mijn recensies raken sowieso noch kant noch wal.

TeddyWolf
10 oktober 2015, 16:03
Deze maand nomineer ik Wijze Grijze's post: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807

seksenfun
10 oktober 2015, 17:51
Laten we The Major met zijn verslag over VM maar eens nomineren omdat ie zo vlot wegleest. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449842#post449842 Toch durft het er ook daar soms flink agressief aan toe gaan wat het jagen van dames betreft. Elk moment is een momentopname natuurlijk :smoke:.

Nedlovefkk
10 oktober 2015, 20:26
Nominatie voor seksenfun zijn verslag over PSR!

Doet mij hunkeren naar een kennismaking.

+1 dus!

satanic surfer
11 oktober 2015, 11:17
Dalton die ons ongeletterde nitwits effe rimpelloos en historisch onderbouwd uitlegt hoe dat qua vliegen in VillaMarisol dan wel niet zit: a lesson in life from da Nestor des forum: +1

satanic surfer
11 oktober 2015, 11:26
Cassenoisette weer met een riedel paspoortjes en verhuismeldingen enzo, vielleicht niet de spetterde orgasmepubliciteitsberichten die geloofd worden doch duidelijk, interessant, waardevol voor fans van dames qua verblijf en informatief: +1 voor deze ondergewaardeerde Franstalige reporter...

Willem2
11 oktober 2015, 12:49
Info van P1 : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986
Waar je wel lekker kunt eten en waar je wel of niet roemeense dames kunt ontmoeten

Willem2
11 oktober 2015, 12:54
Er is te veel voetbal op dit forum als je aan Arie Haan denkt https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42946-Ari-(Cubaanse)&p=449819&highlight=ari#post449819 .... gelukkig doen we deze maand niet aan nominaties enzo ....

Willem2
11 oktober 2015, 13:00
Na zijn fruitsapjes dacht ik daadwerkelijk aan een slabak bij seksenfun : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449891#post449891

seksenfun
11 oktober 2015, 14:13
Makok met zijn recensie over Sixsens op een maandag https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449949#post449949 :smoke:.

Don Rudo
11 oktober 2015, 15:03
Van mij een nominatie voor DutchVZ voor een reisverslagje Praag

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021

Er wordt op het forum begrijpelijkerwijze niet veel geschreven over escorts, maar wat mij betreft is dit wel een spannende vorm van P6 die mooie verhalen op kan leveren!

sofaking
11 oktober 2015, 16:52
Ondanks extreme tijdsdruk neemt Seksenfun Tsjechische Nikky nog mee op kamer en beleeft er een drukke toptijd.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35656-Nikki-%28Tsjechische%29&p=450032#post450032

Badslippers
11 oktober 2015, 18:50
De juryvoorzitter heeft het bijzonder druk met zijn gewone werkzaamheden en het opvangen van vluchtelingen. Mooie kermistent achter in de tuin geplaatst en het Oktoberfest gevierd met die arme drommels. Nou, ik kan uit de eerste hand bevestigen dat die olijke Moslims kunnen zuipen. En ook voor hen geldt: "Als het bier is in de man dan is de wijsheid in de kan". Ze konden hun ogen niet afhouden van de decolletés van de schaarsgeklede Dirndl wijven en lapten alle regels aan de Lederhose. Niet alleen lieten ze zich de pullen bier goed smaken maar ook de varkensworsten. Kijk, dat noem ik nou integreren. Suikerfeest wordt volgend jaar waarschijnlijk afgeschaft en Oktoberfest komt daarvoor in de plaats. Morgen heb ik een uitje gepland naar de Kamasutrabeurs.

Maar goed, tussen alle feestpartijen door moet ik de ijsberen ook nog attenderen op leesbare recensies. Eindelijk was er weer een recensie over de Huiskamer van Kaarst waar opper-pooier Bosco zijn zetel heeft. Natuurlijk tegelijk een paar wijven op schoot. "Ik weet niet wat ik aan mijn pik heb hangen maar de mokkeltjes zijn er dol op", brulde hij door de keet. Dat leverde hem tegelijk een paar ferme klappen op van mijn (lees even goed heer Bosco, MIJN rooie skippybal). "Ik weet wel dat het Badslippers zijn wijf is maar die ouwe lamzak was niet eens aanwezig dus heb ik me eens lekker vergrepen aan die meloenen van haar", kakelde hij. "Waarom heb je dan nu twee blauwe ogen?" vroeg ik hem de volgende dag. "Tja, ik stond wat te dichtbij naar haar decolleté te staren en zoiets overleef je niet".

Bosco in LR:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450000#post450000

Dan hebben we nog Marcus69 in de aanbieding. Hij vermaakte zich uitstekend in Heaven7. Het was wel een wat glibberige en natte bedoening met het Bulgaarse Lolita-meisje Maria. "Ik begrijp er niks van", vertelde Marcus69. "Ze was moddernat maar greep toch naar de fles Flutschi. Het leek wel alsof mijn pik in een zwembad zwom", voegde hij er aan toe.
Volgens Knabbel hoeft overmatig Flutschi gebruik geen spelbederver te zijn: "Met de juiste dosering kun je urenlang glibber- en glijplezier hebben. Bovendien, en dat is zeer belangrijk, is het dan lekker zuinig in gebruik!". Ook Dalton zweert erbij: "Als je wat ouder wordt krijg je een droge lul dus gebruik ik het om me lekker te rukken. Bij mijn schatjes gebruik ik glijmiddel bij de penetratie zowel vaginaal als anaal. Gegarandeerd plezier!". Bosco daarentegen moet niks hebben van glijmiddel: "Ik zit de hele avond alleen maar te zuipen met een wijf op mijn schoot. Daarom smeer ik gewoon wat tijgerbalsem op mijn leuter. Dan heb ik in ieder geval nog het gevoel van enige stimulatie."

Marcus69 in Heaven7:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449980#post449980


P.S., Nagekomen leesaanbeveling

Wat jammer nou voor Pic1. Schrijft hij eens een recensie wordt er deze maand niet genomineerd. Wat een pech.
De juryvoorzitter zal zijn recensie in de etalage zetten als zijnde lezenswaardig.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986

Big30
11 oktober 2015, 19:16
Van mij een nominatie voor DutchVZ voor een reisverslagje Praag

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021

Er wordt op het forum begrijpelijkerwijze niet veel geschreven over escorts, maar wat mij betreft is dit wel een spannende vorm van P6 die mooie verhalen op kan leveren!

Ook nog eens het eerste bericht van DutchVZ, dus +1.

Grunny
11 oktober 2015, 19:19
Van mij een nominatie voor DutchVZ voor een reisverslagje Praag

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021

Er wordt op het forum begrijpelijkerwijze niet veel geschreven over escorts, maar wat mij betreft is dit wel een spannende vorm van P6 die mooie verhalen op kan leveren!
+1

Teiresas
11 oktober 2015, 19:36
Van mij een nominatie voor DutchVZ voor een reisverslagje Praag

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021



Er wordt op het forum begrijpelijkerwijze niet veel geschreven over escorts, maar wat mij betreft is dit wel een spannende vorm van P6 die mooie verhalen op kan leveren!

+1

VAZKOR
11 oktober 2015, 20:22
Nomi voor Marcus69: in de zevende hemel in H7.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449980#post449980

rob45
11 oktober 2015, 21:13
Van mij een nominatie voor DutchVZ voor een reisverslagje Praag

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021

Er wordt op het forum begrijpelijkerwijze niet veel geschreven over escorts, maar wat mij betreft is dit wel een spannende vorm van P6 die mooie verhalen op kan leveren!

Ik nomineer ook DutchVZ in Praag mee.

noglangnietuitgewandeld
12 oktober 2015, 06:20
Getalenteerde nieuwe schrijvers mogen best wat gestimuleerd worden. Daar is de brvdm een goed middel voor. Bovendien is het een aanwinst voor het forum dat er eindelijk eens iemand opstaat die goed bekend is met de Vulkaan. Vandaar dus een nominatie voor Patjax voor zijn recente publicaties over het Duisburgse Rotlichtviertel.

https://www.ijsberenforum.com/forum/forumdisplay.php?186-Duisburg-Vulkanstrasse

Badslippers
12 oktober 2015, 18:50
"Die BS is gewoon een arrogante klootzak die zijn vriendjes deze periode van vrijkaarten voorziet", buldert Piet Plezier. "Gelukkig kom ik die snoeshaan nooit meer tegen want we hebben een groot hek om de gezelligste huiskamer van Goch gezet. En wat die andere clubs betreft. Bom d'rop en nooit meer over praten", zo stelt hij. "En hetzelfde geldt voor dit forum want iets fatsoenlijks wordt er toch niet geschreven"

Dalton bestrijdt dat. "Kijk", zegt Dalton. "Met de kwaliteit van de recensies is niks mis. En met de kwaliteit van mijn prettig lichaam is nog minder mis. Het is voor mij heel moeilijk om bescheiden te blijven met zo'n extreem goed figuur. En dan ook nog eens de mooiste en lekkerste lul te hebben van alle ijsberen die hier op aarde rondlopen. De dvp's zitten vol verwachting naar mijn leuter te smachten en om hun zachte lippen over mijn genotsknop te laten gaan. Daar mag ik graag over schrijven dus met de kwaliteit zit het wel goed."

Krukar heeft zijn pen allang in de wilgen gehangen: "Eerst schreef ik veel maar naarmate de tijd verstreek ging ik me ergeren aan bepaalde posters en bepaalde zaken op het forum. Bovendien sloot mijn interessespectrum niet aan bij dat van de meeste ijsberen, dat vermindert de drive nog meer. Ik wil lekker gek doen met de vrouwen, als ik gewoon midden in de wachtkamer seks kan hebben dan doe ik dat. De enige tent waar dat nog kan is Living Room. Daar heb je wachttijden van 2 uur voor een kamer."

Inderdaad, veel ijsberen beklagen zich bij de juryvoorzitter dat er deze periode niet genomineerd kan worden. Dat zou het geringe aantal recensies verklaren. Stief leest liever een paar kwalitatief goede recensies dan al die behangrollen vol meuk: "Helaas vertoont de kwaliteit van recensies volgens mij een sterk dalende lijn!"

Big30 stelt: "Er worden inderdaad minder recensies geschreven. Tevens lijkt de kwaliteit aan deflatie onderhevig. Gelukkig hebben we de chat nog. Ik vind dat op de chat altijd op hoog nivo wordt geconverseerd!". Stief: "De chat? Dat is toch de rioolput van het forum. Daar hou ik mij niet op. Ik heb de indruk dat echt goeie recensies de laatste maanden achterwege blijven. In de plaats daarvan krijg je alleen maar heel veel gelul". Goedemorgenallemaal voelt zich wel thuis in de riolering van het forum: "Daar kun je tenminste nog je behoefte doen zonder dat er direct geveegd wordt."

Willem 2: "Tja, weinig recensies. Je kan de niet-schrijvers moeilijk dwingen. Alhoewel daar wel wat aan gedaan wordt door middel van vrijkaarten . . . "
Ace2: " . . . en als je dan schrijft is het allemaal weer te lang"

Wat in ieder geval niet geveegd gaat worden zijn de volgende leesaanbevelingen door de voorzitter:

NLNU
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450123#post450123

Bergm550
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=450140#post450140

Lustman
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=450138#post450138

Laatbloeier
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148

Nedlovefkk
12 oktober 2015, 19:15
Nomi voor boswachter bergm550.

De bosjes in Bruggen kent meneer maar al te goed. Hij is imo meer bioloog dan hoerenloper. Hij doet me soms denken aan die midas van die natuurdocu's.

licky luke
12 oktober 2015, 19:25
Dikke nomi voor Laatbloeier met een "zo-krijg-ik-er-ook-weer-zin-in"- recensie over Park Sauna Residenz.

Dames die je subtiel verleiden tot een kamergang, dat smaakt naar meer...

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-(Lohmar-Durbusch-nabij-Köln)-Algemeen&p=450148#post450148

seksenfun
12 oktober 2015, 21:33
+ 1 :smoke:

Ascari
13 oktober 2015, 01:18
Nominatie voor knabbel in Magnum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=450149#post450149). :)

Dalton
13 oktober 2015, 12:20
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=450258#post450258

Nomi voor SS die door mij naar YY was gestuurd op de laatste dag van het vrijkaartje.

sofaking
13 oktober 2015, 16:14
Mynasch komt superlatieven tekort om zijn kamersessie met Rebecca in "Huisje Zon en Zee" te beschrijven. Mooi damespaspoortje en dus een nomi.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43038-Rebecca-%28Moldavische%29&p=450248#post450248

Beertjefick
13 oktober 2015, 22:00
Graag nomineer ik wijze grijze voor zijn aanhoudende kwalitatieve verslagen.
Een toegevoegde waarde voor elke wandelaar !


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen/page23

Badslippers
14 oktober 2015, 13:07
"Waar blijven de statistieken die BS ooit groot maakten?" vragen talloze ijsberen zich af. "Vroeger konden we ons afreageren op die vermaledijde lijsten. Nu is er niks meer", is een veel gehoorde klacht.

Dat klopt, zeg ik als juryvoorzitter. De lijsten zijn er nog wel maar worden niet gepubliceerd en zijn alleen voor de juryvoorzitter en zijn leden ter inzage. Hoe moet je anders zicht houden op al die recensies?

Nu we bijna op de helft zijn van de maand oktober en "De Beste Recensie van de Maand" nog nooit zo slecht bezocht en beschreven werd is de jury zich ernstig aan het beraden hoe we wat commotie kunnen veroorzaken. "Het motorgeluid in de Formule 1 is ook niet meer wat het geweest is", zegt Sphinx. "Maar De Beste Recensie van de Maand Oktober gaat waarschijnlijk als de meest stille de boeken in", klaagt hij.

Inderdaad. Zoals Ace2 al opmerkte: "De wedstrijd zit in het slop. Net als mijn bezoeken aan Golden Time". De jury erkent dit. Aan het gebrek van vrijkaarten kan het niet liggen. "Wij mogen niet nomineren, dat is het probleem", zegt Rob45. "Niet mogen nomineren is als obstipatie. Je wilt iets maar het komt er niet uit" zo deelt hij ons mede.

Derhalve komt de jury met een besluit.
Vanaf 15 oktober mag er weer genomineerd worden en als klap op de vuurpeil zal de juryvoorzitter terugkeren naar de oude traditie van lijsten en statistieken. Sterker, deze zullen gepubliceerd worden. Of daar rechten aan ontleend kunnen worden blijft de vraag. Voor vandaag is de oogst wederom schraal. Slechts 2 nominaties kunnen de goedkeuring wegdragen.

Cath.leen
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450464#post450464

Sirgreg
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43045-Team-Sweet-Princes-%28Sommer%29-in-D%FCsseldorf-PERLA-Studentin-von-Nebenan&p=450468#post450468

Piet Plezier
14 oktober 2015, 13:24
is jullie eigen schuld.
En komt niet meer uit het slob denk ik.

Willem2
14 oktober 2015, 13:27
is jullie eigen schuld.
En komt niet meer uit het slob denk ik.

Ja, lauw water en zeep erover hé.

Brad Clitt
14 oktober 2015, 13:31
Ook leuk voor diegenen die in de eerste helft van oktober een recensie schreven en mede door de jury-regels geen nominatie kregen, hoewel het schrijfsel toch in de smaak viel bij de mede-beren.

Willem2
14 oktober 2015, 13:32
. Als er wat te klagen valt zijn we er als de kippen bij.....

.


.

Willem2
14 oktober 2015, 13:34
Ook leuk voor diegenen die in de eerste helft van oktober een recensie schreven en mede door de jury-regels geen nominatie kregen, hoewel het schrijfsel toch in de smaak viel bij de mede-beren.

Dan ga je die toch weer lekker nomineren.

Willem2 alias de rechtbreimachine :wink2:

Brad Clitt
14 oktober 2015, 13:38
Volgens mij kunnen recensies geschreven tussen 1 en 10 oktober niet meer meedoen voor de prijzen voor de tweede decade, of geldt er nu een generaal pardon ?

Willem2
14 oktober 2015, 13:42
Volgens mij kunnen recensies geschreven tussen 1 en 10 oktober niet meer meedoen voor de prijzen voor de tweede decade, of geldt er nu een generaal pardon ?

Je begrijpt het niet of je wilt het niet begrijpen...... Geeft allemaal niks ..... het komt wel goed. :wink2:

Badslippers
14 oktober 2015, 15:56
Deze jury voorzitter staat bekend om zijn wispelturigheid. Zo dadelijk ga ik nog andere termijnen aankondigen ! ! !

Piet Plezier
14 oktober 2015, 18:10
Ja, lauw water en zeep erover hé.

zelfs dat helpt hier niet Willem
Er moet een keer goed de bezem door maar dat weet jij ook wel.

Piet Plezier
14 oktober 2015, 18:11
Volgens mij kunnen recensies geschreven tussen 1 en 10 oktober niet meer meedoen voor de prijzen voor de tweede decade, of geldt er nu een generaal pardon ?

ze kennen zelf de regels niet Brad.

Piet Plezier
14 oktober 2015, 18:13
Deze jury voorzitter staat bekend om zijn wispelturigheid. Zo dadelijk ga ik nog andere termijnen aankondigen ! ! !

badslippers bedoeld coruptheid in plaats van wispelturigheid.

Brad Clitt
14 oktober 2015, 18:20
Blijkbaar niet, maar ach ik begrijp ze volgens hen ook niet. ;)
Maar ik blijf gewoon mijn recensies schrijven, of ze nu genomineerd worden of niet, voor mezelf na een tijdje ook leuk om weer eens terug te lezen.

Badslippers
14 oktober 2015, 18:58
ze kennen zelf de regels niet Brad.

Er zijn deze periode geen regels Piet. Dat moet jou toch aanspreken.

Badslippers
14 oktober 2015, 19:01
Maar ik blijf gewoon mijn recensies schrijven, of ze nu genomineerd worden of niet.

Goed zo. Hopelijk heb ik ze al voorgedragen als lezenswaardig.

Badslippers
14 oktober 2015, 19:04
badslippers bedoeld coruptheid in plaats van wispelturigheid.

Corruptheid is onlosmakelijk verbonden met deze wedstrijd. Ik zal je in gedachte houden als toekomstig voorzitter.

VAZKOR
14 oktober 2015, 19:42
...
Maar ik blijf gewoon mijn recensies schrijven, of ze nu genomineerd worden of niet, voor mezelf na een tijdje ook leuk om weer eens terug te lezen.

That's the spirit, zo zie ik dat ook. Genomineerd worden is een extra erkenning en altijd leuk, natuurlijk.
Ik heb er m'n plezier in in het schrijven en hoop steeds dat die goed genoeg zijn voor de mede-ijsberen.

VAZKOR
14 oktober 2015, 20:14
frankie10 brengt eerste bezoek aan PC Bochum. Goed verslag.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449826#post449826

Badslippers
14 oktober 2015, 22:50
En . . . hier is tie dan


De . . . Enige ECHTE BS LIJST


Het . . . Nomineren Kan Nu Beginnen



In volstrekt willekeurige volgorde:



Row\Col

Q


R


S


T


U


V


W




1

Nominatie Voor

Genomineerd Door

Thanks
Nominaties per recensie
Nominaties per ijsbeer

Damesrecensie
Thanks gegeven door




2

uurtje - in - Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449821#post449821)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)

4


1


2

Nee
Badslippers (10 oktober 2015),fg22 (11 oktober 2015),rob45 (10 oktober 2015),smouse (10 oktober 2015)



3

Marcus69 - in - Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449980#post449980)
VAZKOR (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450067#post450067)

10


1


1

Nee
Badslippers (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),jemame (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),Nietsche (12 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),smouse (11 oktober 2015),VAZKOR (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (Gisteren),Wijze grijze (11 oktober 2015)



4

Bergm550 - in - Golden Time (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=450140#post450140)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)

21


2


2

Nee
Ace2 (12 oktober 2015),Badslippers (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),Boy69 (12 oktober 2015),buttlover (12 oktober 2015),CCR5d32 (12 oktober 2015),dbd67 (12 oktober 2015),envert (12 oktober 2015),geert5 (12 oktober 2015),GT-lover (12 oktober 2015),joo (12 oktober 2015),Kapitein Knut (Vandaag),kempie (12 oktober 2015),laplagne (Gisteren),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Stief (Gisteren),Teiresas (12 oktober 2015),Wacko66 (12 oktober 2015)



5

Bergm550 - in - Golden Time (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=450140#post450140)
Nedlovefkk (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450174#post450174)

21


2


2

Nee
Ace2 (12 oktober 2015),Badslippers (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),Boy69 (12 oktober 2015),buttlover (12 oktober 2015),CCR5d32 (12 oktober 2015),dbd67 (12 oktober 2015),envert (12 oktober 2015),geert5 (12 oktober 2015),GT-lover (12 oktober 2015),joo (12 oktober 2015),Kapitein Knut (Vandaag),kempie (12 oktober 2015),laplagne (Gisteren),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Stief (Gisteren),Teiresas (12 oktober 2015),Wacko66 (12 oktober 2015)



6

Lustman - in - Babylon (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=450138#post450138)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)

13


1


1

Nee
Badslippers (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),deket (12 oktober 2015),Don Rudo (12 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2015),satanic surfer (Gisteren),SeX++ (12 oktober 2015),The Saint (12 oktober 2015),VAZKOR (12 oktober 2015),why not me (Gisteren),Wijze grijze (12 oktober 2015)



7

The Major - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449842#post449842)
seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449861#post449861)

6


1


1

Nee
Cupido (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (10 oktober 2015),Hemaworst (10 oktober 2015),Henk74 (10 oktober 2015),SAS (10 oktober 2015),sofaking (10 oktober 2015)



8

Dalton - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449958#post449958)
satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449964#post449964)

4


1


1

Nee
rob45 (11 oktober 2015),SAS (11 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)



9

Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)

11


4


4

Nee
Beertjefick (Gisteren),biged (11 oktober 2015),Bluebear (10 oktober 2015),cheasehead (11 oktober 2015),fg22 (Vandaag),frankie10 (10 oktober 2015),mynasch (10 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),Scrotum (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015)



10

Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)
TeddyWolf (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449855#post449855)

11


4


4

Nee
Beertjefick (Gisteren),biged (11 oktober 2015),Bluebear (10 oktober 2015),cheasehead (11 oktober 2015),fg22 (Vandaag),frankie10 (10 oktober 2015),mynasch (10 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),Scrotum (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015)



11

Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)
PollekeZuid01 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449904#post449904)

11


4


4

Nee
Beertjefick (Gisteren),biged (11 oktober 2015),Bluebear (10 oktober 2015),cheasehead (11 oktober 2015),fg22 (Vandaag),frankie10 (10 oktober 2015),mynasch (10 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),Scrotum (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015)



12

Frankie10 - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449826#post449826)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)

8


1


1

Nee
biged (11 oktober 2015),fg22 (Vandaag),hallodaarbenikweer (11 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015),VAZKOR (Vandaag),Wijze grijze (10 oktober 2015)



13

Patjax - in - Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen&p=449887#post449887)
noglangnietuitgewandeld (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450120#post450120)

1


1


1

Nee
Badslippers (12 oktober 2015)



14

Bosco - in - Living-Room-De-Huiskamer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450000#post450000)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450050#post450050)

16


1


1

Nee
Ace2 (12 oktober 2015),amigo70 (11 oktober 2015),Ascari (11 oktober 2015),Badslippers (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),dbd67 (11 oktober 2015),Jack42 (11 oktober 2015),kempie (11 oktober 2015),molaar (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),peterp095 (11 oktober 2015),Ricardo Banana (12 oktober 2015),rmjhexe (11 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (Gisteren)



15

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Don Rudo (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450025#post450025)

11


6


6

Nee
Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (Gisteren),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (11 oktober 2015)



16

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Don Rudo (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450025#post450025)

11


6


6

Nee
Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (Gisteren),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (11 oktober 2015)



17

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Big30 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450054#post450054)

11


6


6

Nee
Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (Gisteren),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (11 oktober 2015)



18

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Grunny (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450055#post450055)

11


6


6

Nee
Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (Gisteren),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (11 oktober 2015)



19

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Teiresas (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450057#post450057)

11


6


6

Nee
Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (Gisteren),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (11 oktober 2015)



20

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
rob45 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450079#post450079)

11


6


6

Nee
Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (Gisteren),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (11 oktober 2015)



21

Cassenoisette - in - Emma-(Roemeense)-ex-Manuela-Samya (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30676-Emma-%28Roemeense%29-ex-Manuela-Samya&p=449943#post449943)
satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)

1


1


3

Ja
Badslippers (11 oktober 2015)



22

seksenfun - in - Sixsens-Algemene-verhalen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449891#post449891)
Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449992#post449992)

12


1


3

Nee
Befke (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Kwakje (Gisteren),le_belge (10 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (11 oktober 2015),salitos (11 oktober 2015),Sjeng1960 (12 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),Snor (11 oktober 2015),sofaking (10 oktober 2015)



23

makok - in - Sixsens-Algemene-verhalen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449949#post449949)
seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450005#post450005)

14


1


1

Nee
biged (11 oktober 2015),Flyerke (11 oktober 2015),Kwakje (Vandaag),le_belge (11 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),mechelen (11 oktober 2015),Nietsche (12 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (11 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),seksenfun (11 oktober 2015),sofaking (11 oktober 2015),Toetebel (12 oktober 2015),VAZKOR (11 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)



24

seksenfun - in - Nikki-(Tsjechische) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35656-Nikki-%28Tsjechische%29&p=450032#post450032)
sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450037#post450037)

2


1


3

Ja
Nedlovefkk (11 oktober 2015),sofaking (11 oktober 2015)



25

uurtje - in - Christina (Roemeense) Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40203-Christina-%28Roemense%29&p=449823#post449823)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)

2


1


2

Ja
Badslippers (10 oktober 2015),blauwebeer (10 oktober 2015)



26

Champollion - in - Ari-(Cubaanse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42946-Ari-(Cubaanse)&p=449819&highlight=ari#post449819)
Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449990#post449990)

1


1


1

Ja
satanic surfer (11 oktober 2015)



27

Cassenoisette - in - Emily-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42992-Emily-%28Roemeense%29&p=449960#post449960)
satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)

3


1


3

Ja
Badslippers (11 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (Gisteren)



28

Cassenoisette - in - Sonia-(Duitse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43019-Sonia-%28Duitse%29&p=449953#post449953)
satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)

3


1


3

Ja
Nedlovefkk (11 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015)



29

seksenfun - in - Park Sauna Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=449879#post449879)
Nedlovefkk (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449882#post449882)

12


1


3

Nee
biged (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (10 oktober 2015),duivenmelker (11 oktober 2015),Laatbloeier (12 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),MiniME (11 oktober 2015),Nedlovefkk (10 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (11 oktober 2015),Sjeufke (10 oktober 2015),Sparky (10 oktober 2015),Wijze grijze (10 oktober 2015)



30

NLNU - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450123#post450123)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)

18


1


1

Nee
aribaba (12 oktober 2015),Badslippers (12 oktober 2015),bergm550 (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),Bubbelbader (Gisteren),cavediver (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (12 oktober 2015),hasta la pasta (12 oktober 2015),Knabbel (12 oktober 2015),Laatbloeier (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),satanic surfer (12 oktober 2015),Sjeufke (12 oktober 2015),Sparky (12 oktober 2015),trophy (12 oktober 2015),vrije jongen (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Gisteren),Wijze grijze (12 oktober 2015)



31

Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)

14


3


3

Nee
Badslippers (12 oktober 2015),Befke (Gisteren),bergm550 (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (12 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2015),seksenfun (12 oktober 2015),Sjeufke (12 oktober 2015),Sparky (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (12 oktober 2015)



32

Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)
licky luke (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450177#post450177)

14


3


3

Nee
Badslippers (12 oktober 2015),Befke (Gisteren),bergm550 (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (12 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2015),seksenfun (12 oktober 2015),Sjeufke (12 oktober 2015),Sparky (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (12 oktober 2015)



33

Picasso 1 - in - Samya-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986)
Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449988#post449988)

10


2


2

Nee
Badslippers (11 oktober 2015),hp001 (12 oktober 2015),Knabbel (11 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),RAUL7 (11 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),vrije jongen (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (Gisteren)



34

Picasso 1 - in - Samya-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450050#post450050)

10


2


2

Nee
Badslippers (11 oktober 2015),hp001 (12 oktober 2015),Knabbel (11 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),RAUL7 (11 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),vrije jongen (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (Gisteren)



35

Cath.leen - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450464#post450464)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450490#post450490)

10


1


1

Nee
Badslippers (Vandaag),cavediver (Vandaag),Dalton (Vandaag),dbd67 (Vandaag),funske (Vandaag),gustave_dekker (Vandaag),mynasch (Vandaag),robglover (Vandaag),SAS (Vandaag),Wentelt Eefje (Vandaag)



36

Sirgreg - in - Perla-(Letland) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43045-Team-Sweet-Princes-%28Sommer%29-in-D%FCsseldorf-PERLA-Studentin-von-Nebenan&p=450468#post450468)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450490#post450490)

2


1


1

Ja
bergm550 (Vandaag),Wentelt Eefje (Vandaag)



37

Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)
seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450210#post450210)

14


3


3

Nee
Badslippers (12 oktober 2015),Befke (Gisteren),bergm550 (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (12 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2015),seksenfun (12 oktober 2015),Sjeufke (12 oktober 2015),Sparky (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (Vandaag),Wijze grijze (12 oktober 2015)



38

Knabbel - in - Magnum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=450149#post450149)
Ascari (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450227#post450227)

16


1


1

Nee
Ace2 (12 oktober 2015),bergm550 (12 oktober 2015),Bosco (12 oktober 2015),dbd67 (12 oktober 2015),Don Rudo (12 oktober 2015),kempie (12 oktober 2015),Laatbloeier (Gisteren),Nedlovefkk (12 oktober 2015),Picasso 1 (12 oktober 2015),rmjhexe (12 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),seksenfun (12 oktober 2015),The Joker (12 oktober 2015),VAZKOR (Gisteren),Wentelt Eefje (Gisteren),Wijze grijze (12 oktober 2015)



39

satanic surfer - in - Yin Yang (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=450258#post450258)
Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450266#post450266)

10


1


1

Nee
Badslippers (Gisteren),Bluebear (Gisteren),Dalton (Gisteren),Don Rudo (Gisteren),hasta la pasta (Gisteren),mechelen (Gisteren),Nedlovefkk (Gisteren),phea (Gisteren),rob45 (Gisteren),Stief (Gisteren)



40

mynasch - in - Rebecca (Moldavische (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43038-Rebecca-%28Moldavische%29&p=450248#post450248)
sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450314#post450314)

3


1


1

Ja
Bluebear (Gisteren),Opa57 (Vandaag),sofaking (Gisteren)



41

Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)
Beertjefick (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450410#post450410)

11


4


4

Nee
Beertjefick (Gisteren),biged (11 oktober 2015),Bluebear (10 oktober 2015),cheasehead (11 oktober 2015),fg22 (Vandaag),frankie10 (10 oktober 2015),mynasch (10 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),Scrotum (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015)

mechelen
15 oktober 2015, 02:03
Nominatie voor NeverEnough in Sharks :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655

Dalton
15 oktober 2015, 10:49
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450599#post450599

Nommi voor SAS die ons iedere keer weer netjes op de hoogte houdt wat er zich afspeelt in VILLA MARISOL.

Badslippers
15 oktober 2015, 15:29
Laat ik eens een paar damesrecensies voor het voetlicht brengen.

Mr Bluenose
Carmen - (Roemeense)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40653-Carmen-%28Roemeense%29&p=450489#post450489

Kapitein Knut
Anastasia - (Oekraïnse)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42565-Anastasia-%28Oekra%EFnse%29&p=450504&highlight=#post450504

fg22
Sissie - (Bulgaarse)
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?38742-Sissie-%28Bulgaarse%29&p=450604&highlight=#post450604

Big30
15 oktober 2015, 16:18
Nomi voor Moontanner voor al zijn inspanningen in het Leeuwarden gedeelte:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=450709#post450709

Laatbloeier
15 oktober 2015, 17:01
Lekker verhaal van NeverEnough in Sharks. Nomi dus.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655

Badslippers
15 oktober 2015, 18:36
:ola2:


Helemaal vergeten.

Laatbloeier doet zijn naam eer aan. Te laat merkte ik zijn mooie damesrecensie over Olivia op. "Figuur iets te rond met een ook iets te dikke kont." zoals hij haar zelf omschrijft. Rijmt mooi. Verder: "Ze heeft een knap gezicht, kleine, lekkere (a) borsten. Ze speelt met je, ze verleidt je, ze weet hoe ze dat moet doen, ze kust heerlijk, ze is geduldig. Ze streelde mijn pik, heel zachtjes, dan weer likkend, dan weer even zuigend. Ze streelde mijn ballen, likte ze en eerst daarna ging ze me echt goed pijpen, heel gevarieerd, zonder handjes er bij". Gauw lezen en nomineren die recensie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43041-Olivia-%28Roemeense%29&p=450324#post450324

:ola2:

kempie
15 oktober 2015, 19:23
Voor mij ook Nominatie voor NeverEnough in Sharks :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655

Badslippers
15 oktober 2015, 19:42
Zo verhit als de gemoederen in het vluchtelingen topic raken zo rustig is het hier. M.a.w. zoek de vluchteling tussen de recensies. Maar weer eens een lijstje gepresenteerd. Sommigen zijn er dol op. Anderen gruwen ervan.

In totaal 35 unieke recensies in deze lijst
Het effect van het door de voorzitter uitgesproken nominatieverbod over de eerste 13 dagen is duidelijk af te lezen aan de cijfers. Geen enkele ijsbeer ontvangt meer dan 6 nominaties. De meeste kregen:

DutchVZ - 6
Wijze Grijze - 4
Laatbloeier - 3

Opvallend is dat de ijsberen zich de "Thank-Button" niet uit handen laten nemen. Die is dus nog vrij te bedienen en derhalve onbereikbaar voor de voorzitter. "De virtuele kittelaar" zoals Jan Wandelaar die ooit zo mooi en treffend noemde. Althans ik dacht dat hij het was.

Onze verfoeide FAQ-schrijver Bergm550 wordt naar een orgasme "ge-thanked". Maar liefst 22 "Thanks". "Ik denk dat ik de volgende week weer een FAQ ga schrijven dat is goedkoper dan een bezoek aan Golden Time en van al die Thanks krijg ik gewoon een stijve die ik dan lekker kan afrukken", zo laat hij ons weten.

Slechts 22 unieke ijsberen hebben hun favoriete recensie voorgedragen en genomineerd.

Opvallend is de recensie van Picasso 1. Normaliter de keizer van de "One-Liner". "Recensies zijn als Roemeense vrouwen, slaapverwekkend en ze vertellen nooit de waarheid", concludeert hij.

Ijsberen gebruik je pas verworven recht om te nomineren en stem op je vriendje . . . uhh de beste recensie.

Niet dat het ook maar een barst uitmaakt want de jury beslist uiteindelijk wie er met de buit gaat lopen.



Row\Col

Q


R


S


T


U




1

Nominatie Voor

Genomineerd Door

Thanks per recensie

Nominaties per recensie
Totaal aantal nominaties



2

uurtje - in - Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449821#post449821)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)

5


1


2




3

Marcus69 - in - Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449980#post449980)
VAZKOR (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450067#post450067)

12


1


1




4

Bergm550 - in - Golden Time (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=450140#post450140)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)

22


2


2




5

Bergm550 - in - Golden Time (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=450140#post450140)
Nedlovefkk (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450174#post450174)

22


2


2




6

Lustman - in - Babylon (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=450138#post450138)

Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)

13


1


1




7

The Major - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449842#post449842)
seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449861#post449861)

6


1


1




8

Dalton - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449958#post449958)
satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449964#post449964)

4


1


1




9

Cath.leen - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450464#post450464)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450490#post450490)

12


1


1




10

SAS - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450599#post450599)
Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450679#post450679)

1


1


1




11

Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)

11


4


4




12

Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)
TeddyWolf (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449855#post449855)

11


4


4




13

Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)
PollekeZuid01 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449904#post449904)

11


4


4




14

Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)
Beertjefick (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450410#post450410)

11


4


4




15

Frankie10 - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449826#post449826)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)

8


1


1




16

Patjax - in - Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen&p=449887#post449887)
noglangnietuitgewandeld (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450120#post450120)

1


1


1




17

satanic surfer - in - Yin Yang (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=450258#post450258)
Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450266#post450266)

12


1


1




18

NeverEnough - in - FKK-Sharks-Darmstadt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655)
Mechelen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450661#post450661)

11


3


3




19

Neverenough - in - FKK-Sharks-Darmstadt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655)
Laatbloeier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450716#post450716)

11


3


3




20

Neverenough - in - FKK-Sharks-Darmstadt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655)
Kempie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450726#post450726)

11


3


3




21

Bosco - in - Living-Room-De-Huiskamer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450000#post450000)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450050#post450050)

16


1


1




22

Knabbel - in - Magnum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=450149#post450149)
Ascari (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450227#post450227)

16


1


1




23

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Don Rudo (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450025#post450025)

11


6


6




24

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Don Rudo (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450025#post450025)

11


6


6




25

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Big30 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450054#post450054)

11


6


6




26

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Grunny (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450055#post450055)

11


6


6




27

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
Teiresas (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450057#post450057)

11


6


6




28

DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)
rob45 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450079#post450079)

11


6


6




29

Cassenoisette - in - Emma-(Roemeense)-ex-Manuela-Samya (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30676-Emma-%28Roemeense%29-ex-Manuela-Samya&p=449943#post449943)
satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)

1


1


3




30

seksenfun - in - Sixsens-Algemene-verhalen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449891#post449891)
Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449992#post449992)

12


1


3




31

makok - in - Sixsens-Algemene-verhalen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449949#post449949)
seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450005#post450005)

14


1


1




32

seksenfun - in - Nikki-(Tsjechische) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35656-Nikki-%28Tsjechische%29&p=450032#post450032)
sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450037#post450037)

2


1


3




33

fg22 - in - Sissie - (Bulgaarse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?38742-Sissie-%28Bulgaarse%29&p=450604&highlight=#post450604)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450695#post450695)

3


1


1




34

uurtje - in - Christina (Roemeense) Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40203-Christina-%28Roemense%29&p=449823#post449823)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)

2


1


2




35

Moontanner - in - Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=450709#post450709)
Big30 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450711#post450711)

1


1


1




36

Mr Bluenose - in - Carmen - (Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40653-Carmen-%28Roemeense%29&p=450489#post450489)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450695#post450695)

4


1


1




37

- in - Anastasia - (Oekraïnse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42565-Anastasia-%28Oekra%EFnse%29&p=450504&highlight=#post450504)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450695#post450695)

5


1


0




38

Champollion - in - Ari-(Cubaanse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42946-Ari-(Cubaanse)&p=449819&highlight=ari#post449819)
Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449990#post449990)

1


1


1




39

Cassenoisette - in - Emily-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42992-Emily-%28Roemeense%29&p=449960#post449960)
satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)

3


1


3




40

Cassenoisette - in - Sonia-(Duitse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43019-Sonia-%28Duitse%29&p=449953#post449953)
satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)

3


1


3




41

mynasch - in - Rebecca (Moldavische (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43038-Rebecca-%28Moldavische%29&p=450248#post450248)
sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450314#post450314)

3


1


1




42

Laatbloeier - in - Olivia (Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43041-Olivia-%28Roemeense%29&p=450324#post450324)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450723#post450723)

5


1


4




43

Sirgreg - in - Perla-(Letland) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43045-Team-Sweet-Princes-%28Sommer%29-in-D%FCsseldorf-PERLA-Studentin-von-Nebenan&p=450468#post450468)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450490#post450490)

3


1


1




44

seksenfun - in - Park Sauna Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=449879#post449879)
Nedlovefkk (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449882#post449882)

12


1


3




45

NLNU - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450123#post450123)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)

18


1


1




46

Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)

14


3


4




47

Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)
licky luke (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450177#post450177)

14


3


4




48

Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)
seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450210#post450210)

14


3


4




49

Picasso 1 - in - Samya-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986)
Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449988#post449988)

10


2


2




50

Picasso 1 - in - Samya-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986)
Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450050#post450050)

10


2


2

bergm550
15 oktober 2015, 20:14
@badslippers, ik mis de recensie van Teiresas in je overzicht:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296

Badslippers
15 oktober 2015, 21:24
@badslippers, ik mis de recensie van Teiresas in je overzicht:

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296

Goed opgelet. Echter, de recensie van Teiresas was van 6 oktober en viel (dus) in de eerste periode. Hij kreeg daar zelfs een vrijkaart voor. De statistieken van hierboven betreffen de 2e periode (11 oktober tot en met 20 oktober). Of bedoel je een andere recensie?

http://i1043.photobucket.com/albums/b436/badslippers/Untitled.png (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=449296#post449296)

Correcties blijven van harte welkom.

Big30
15 oktober 2015, 21:26
Voor mij ook Nominatie voor NeverEnough in Sharks :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655

+1 Mooi informatief verhaal dat "lekker" leest.

bergm550
15 oktober 2015, 21:55
Goed opgelet. Echter, de recensie van Teiresas was van 6 oktober en viel (dus) in de eerste periode. Hij kreeg daar zelfs een vrijkaart voor. De statistieken van hierboven betreffen de 2e periode (11 oktober tot en met 20 oktober). Of bedoel je een andere recensie?


Nee, sorry, je hebt gelijk.

WA
16 oktober 2015, 06:47
Nomi voor Moontanner voor al zijn inspanningen in het Leeuwarden gedeelte:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=450709#post450709

Inderdaad een "ouvreprijs" waardig. Moontanner en kornuiten laten zich niet censureren door dat andere forum en zetten in korte tijd Groningen en Friesland op de ijsberenkaart.

Dalton
16 oktober 2015, 10:39
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450759#post450759

Het stukje vetvrij papier begint het eindelijk te leren en is van mekkeren overgestapt op een keurig verhaaltje waarin hij tot zelfs 2 keer toe even lekker heeft liggen knabbelen,grabbelen en sabbelen.
Voor iedere dame die hij gepakt heeft een nomi,dus 2 nomies voor HEMAWORST en ga zo door,jammer dat de vliegen verdwenen zijn want dat is toch altijd een stukje meerwaarde in die prachtige VILLA MARISOL.
Ik zal eens kijken of we er deze winter misschien wat muizen kunnen droppen want dat zijn ook lieve diertjes,dan hebben de ijsberen meteen wat te klagen over de aangevreten kaas en spek voor op de broodjes anders wordt het zo saai hier op dit forum.

Dalton
16 oktober 2015, 10:45
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=450099#post450099

:huch::freu::hammer:Nominatie voor SS die er een heel aardig schilderij van gemaakt heeft:huch::freu::hammer:

Dalton
16 oktober 2015, 10:49
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=450670#post450670

Nomi voor de ijsbeer die met een dame de kamer op is geweest waarvan de tieten waren gestolen,hoe komt hij erop,mooi vertelt.
Zo leer je iedere keer wat en het is waar je bent nooit te oud om iets te leren.

Dalton
16 oktober 2015, 11:02
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=450670#post450670

Nomi voor PIC1 die zo op het eerste gezicht heeft waargenomen dat het dames waren uit heel ROEMENIE en niet alleen afkomstig uit het VATICAAN want de kransjes boven hun lieftallige hoofdjes ontbraken.
Ja hoor die PIC1 heeft wat dat betreft een goede smaak en volgens mij gaat hij het liefst met een russische moeder van 8 kinderen de koffer in want dan weet hij op voorhand dat zijn gereedschap helemaal in haar kutje wordt opgenomen.

Dalton
16 oktober 2015, 11:12
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=450670#post450670

Nomi voor deze BERGM555 die me doet denken aan een platenzaak waar ik vroeger als kleine jongen de plaatjes kocht.
Je kan het zien aan al de bedankjes dat de meeste ijsberen hem graag horen spelen maar ik hoor liever ELVIS PRESLY met zijn heerlijke schoenen of de tijd van de bajes,hoewel die kleine RICHARD met dat kloppen op de deur om te kijken of er nog kleine kinderen zijn ook niet zo slecht is en hij is er nog steeds want die kleintjes houden je jong.

Dalton
16 oktober 2015, 11:32
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=450741#post450741

Nomi voor SCROTUM die zich lekker vermaakt en helemaal naar een RTC club rijdt om lekker te neuken met een condoom,wat bij de doorgewinterde ijsberen natuurlijk ongeloofwaardig overkomt,maar ja,het wordt voor mij ook eens tijd om daar te gaan kijken en misschien kan ik dan ook een dame pakken maar wel neuken met condoom.
Ik mag van PATER JANSEN geen voorbehoeds-middelen gebruiken want die predikt iedere zondag als afsluiting van zijn preekt ga en vermenigvuldig u.
Ik heb daarom altijd mijn condooms bij me maar wel met afgeknipte kop want de eikel moet toch de warmte van een kut voelen anders heb je er noppes aan.

Dalton
16 oktober 2015, 11:38
Inderdaad een "ouvreprijs" waardig. Moontanner en kornuiten laten zich niet censureren door dat andere forum en zetten in korte tijd Groningen en Friesland op de ijsberenkaart.

Wat een mooi overzicht,het lijkt net of de bigboss van de dames hier is bezig geweest dus geef ik de moonridder een mooie nominatie voor dat geheel.

Badslippers
16 oktober 2015, 12:30
:ola2:

Nog 4 dagen te gaan in de 2e periode.

Welke ijsbeer wordt door Badslippers op pad gestuurd naar . . .


Acapulco Gold, Heaven7, Magnum, Planet Eden, Villa Marisol, Villa Vertigo, Dolce Vita, Parksauna Residenz, Babylon, Samya


En . . . wie wint een vrijkaart naar keuze?

Elke periode maar liefst 4 vrijkaarten te verdelen

:ola2:

Dalton
16 oktober 2015, 12:56
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43064-Love-Saunaclub-M%FCnster-Carmen-(Rum%E4nien)&p=450778#post450778

Nomi voor THOMASP die heerlijk is gekomen diep in haar mondje en gewoon doorgaan oh wat lekker is dat,doet me denken aan DANI die zoog me ook altijd leeg en dan krulde mijn tenen hellemaal op terwijl de haren me recht overeind op de kop gingen staan.

Dalton
16 oktober 2015, 13:02
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=450787#post450787

Nomi voor STIEF die een andere club dan GT gevonden heeft,jammer dat ze hem geen eind tong achter in zijn strot wilde steken.
Onbegrijpelijk dat de dames niet kussen maar de leuters helemaal proberen in hun strot te krijgen,zal zeker te maken hebben met hun jeuk in hun strot zodat ze de leuter als krabbertje gebruiken.

Dalton
16 oktober 2015, 14:38
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39206-Sina-(Braziliaans-voorheen-Leonie-uit-Bernds-World-Oase-en-PHG)&p=450797#post450797

Nomi voor KAPITEIN KUT die zich liet bezeiken door SINA en hij maar denken dat het kutsappen zijn,heeft zeker een lange reis op de grote vaart achter de rug dan wil je nog wel eens beginnen te dromen en zie je alles in een verkeerd daglicht.

Dalton
16 oktober 2015, 14:46
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30802-Susan-Susi-Melli-(Nederlandse-Turkse)&p=450801#post450801

Jammer voor KAPITEIN KUT dat het met MELLI goed kut was en hij dat niet verwacht had in GT.
GT is ook niet te vergelijken met een JAPANS badhuis zoals je gewend bent op de grootte vaart waar in iedere haven weer een ander schatje op je wacht en het neuken altijd perfekt is maar dat komt altijd door die paar weken onthouding dat je op zee zit.
Daarom is het beter KAPITEIN KUT dat je een relatie begint met een zee-meermin.
Daarom een nomi van mij zodat hij vannacht rustig kan slapen met allebei zijn handen onder het dekbed.

Laatbloeier
16 oktober 2015, 16:49
Lekker sappig geschreven recensie van Hemaworst over een relaxdagje Marisol. Puntig en geestig. Nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450759#post450759

Badslippers
16 oktober 2015, 22:36
Heerlijk verhaaltje van Rolo in Living Room
3x goeie seks maar BS opteert voor de eerste. En ik ken er nog wel een paar die voor haar poesje gaan:

"Sandra Romain; Deze Erika lijkt er sprekend op, vurende ogen en wulps gebruind lichaam, iets rijper dan de rest maar nog vrijwel de helft van mijn leeftijd.
Sprong in het diepe was mijn moraal, super meid, uitdagend, mooiste poesje van het jaar, doet de titel van Jan Wolkers ´Roos van vlees` eer aan. Kwam blij de kamer af, dit voelde weer als vanouds."


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450857#post450857

Badslippers
16 oktober 2015, 23:28
Rob45 gaat zich ook langzamerhand bekwamen in "Cum Swappen" en "Snowballen". Nomi
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450869#post450869

Teiresas
17 oktober 2015, 00:05
Rob45 gaat zich ook langzamerhand bekwamen in "Cum Swappen" en "Snowballen". Nomi
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450869#post450869
+1. Ben benieuwd naar de volgende sessie...

Dalton
17 oktober 2015, 01:30
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450869#post450869

Nomi voor ROB45 die eindelijk een goed clubhuis heeft gevonden.

Dalton
17 oktober 2015, 01:35
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450000#post450000

BOSCO helemaal over het hoofd gezien maar toch weer een nomi voor deze ijsbeer.

Dalton
17 oktober 2015, 01:37
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450857#post450857

Nomi voor ROLO in LR.

Badslippers
18 oktober 2015, 14:36
Al moet het uit zijn tenen komen, Wijze Grijze weet zijn FT uit de gekste plaatsen te toveren.
En inderdaad, de tentakels van het illustere duo "La sfecla Rosie" en "Papuci de Baie" reiken zelfs tot in de Pauschallclubs. Dus deze recensie is opgemerkt door dit koppeltje. Je bent gewaarschuwd.
Wijze Grijze vindt wel dat Willem 2 de huidige kale dictator "Papuci de Baie" tot de orde moet roepen want de ooit zo legendarische wedstrijd "De Beste Recensie van de Maand" is zo'n beetje ten dode opgeschreven. Willem 2 ziet echter geen reden om dat te doen: "Wij raken pas in paniek als de vrijkaarten op zijn"
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=450988#post450988

"Niet de saunaclub met haar mooie dames werden mijn beste vrienden maar de pinautomaat op de hoek". Goforit beschrijft in een paar zinnen het gevaar van het (te vaak) bezoeken van saunaclubs.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=450990#post450990

De altijd trouw schrijvende BoobMeister ervaart aan den lijve hoe het is om als illegale gelukszoeker behandeld te worden. "Ik overweeg om na deze ervaring voor het eerst in mijn leven op de SP te gaan stemmen", was zijn reactie. Gelukkig kwam alles toch nog goed en had hij een prima sessie met de met 350 CC gevulde Michaela
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=451063#post451063



:ola2:

Nog 2 dagen te gaan tot de volgende vrijkaarten Tsunami.

Welke ijsbeer wordt door Badslippers op pad gestuurd naar . . .


Acapulco Gold, Heaven7, Magnum, Planet Eden, Villa Marisol, Villa Vertigo, Dolce Vita, Parksauna Residenz, Babylon, Samya


En . . . wie wint een vrijkaart naar keuze?

Elke periode maar liefst 4 vrijkaarten te verdelen

:ola2:

Badslippers
18 oktober 2015, 15:00
Welk Topic krijgt de meeste nominaties in de 2e periode?



Row\Col

A



B



C





1

Topic

Totaal



Dame




2

Villa Marisol Hamminkeln

9


NEE





3

Pauschalclub-Bochum

6


NEE





4

Tjechië-Praag

6


NEE





5

Park-Sauna-Residenz

5



NEE




6

Living-Room-De-Huiskamer

4



NEE




7

Samya-Algemeen

4


NEE




8

Heaven7

3


NEE




9

Golden Time

3


NEE




10

FKK-Sharks-Darmstadt

3


NEE




11

Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst

3


NEE




12

Yin Yang

2


NEE




13

Acapulco-Gold-Ratingen

2


NEE




14

Sixsens-Algemene-verhalen

2


NEE




15

Babylon

1


NEE




16

Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen

1


NEE




17

Magnum

1


NEE




18

Emma-(Roemeense)-ex-Manuela-Samya


1


JA




19

Nikki-(Tsjechische)


1


JA




20

Sissie - (Bulgaarse)


1


JA




21

Sina-(Braziliaans)


1


JA




22

Christina (Roemeense) Heaven7


1


JA




23

Carmen - (Roemeense)


1


JA




24

Anastasia - (Oekraïnse)


1


JA




25

Ari-(Cubaanse)


1


JA




26

Emily-(Roemeense)


1


JA




27

Sonia-(Duitse)


1


JA




28

Rebecca (Moldavische


1


JA




29

Olivia (Roemeense)


1


JA





30

Perla-(Letland)


1


JA




31


FKK-Bochum-Freude-39

1


NEE




Opvallend dat de topics waarop dit forum draait namelijk damesinfo, zo pover bedeeld worden.

sofaking
18 oktober 2015, 15:10
Opvallend dat de topics waarop dit forum draait namelijk damesinfo, zo pover bedeeld worden.

Jammer maar wel begrijpelijk. Daarom dat ik als jury minstens één damesrec. met een prijs beloonde, ook al stond die qua puntental niet in de top 2. Niets belet de almachtige jury om de damesrecs te belonen en te stimuleren. Zeker met 4 vrijkaarten lijkt me dat evident.

sofaking
18 oktober 2015, 22:16
We lezen allemaal graag verhalen over schitterende gfe++++pse++++ sessies, maar ook de rapportages van duidelijk, objectief slechte service en gold-diggers zijn nuttig. Gwanfich zend een "red flag" voor Alexia in PSR. Gwanfich post trouwens rustig zijn paspoortjes, goed en slecht. Verdient wel eens een erkenning, IMO.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43081-Alexia-%28Roemeense%29&highlight=

Big30
19 oktober 2015, 00:00
Nieuw lid die ook nog eens bericht over een relatief onbekende locatie. Goforit99 in Totalclub Selm.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39161-Selm-Totalclub-Selm-Algemeen&p=451149#post451149

Badslippers
19 oktober 2015, 15:35
http://i1043.photobucket.com/albums/b436/badslippers/en%20hier%20is%20tie%20weer.gif

http://i1043.photobucket.com/albums/b436/badslippers/de%20enige%20echte%20bs%20lijst.gif

http://i1043.photobucket.com/albums/b436/badslippers/het%20nomineren.gif

De ranglijst in volstrekt willekeurige volgorde waaraan GEEN rechten ontleend kunnen worden

Row\Col
Q
R
S
T
U
V
W

1Nominatie_VoorGenomineerd_DoorThanks per recensieNominaties per recensieNominaties per ijsbeerDamesrecensieThanks


2uurtje - in - Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449821#post449821)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)
5
1
2NeeBadslippers (10 oktober 2015),fg22 (11 oktober 2015),Kwakje (15 oktober 2015),rob45 (10 oktober 2015),smouse (10 oktober 2015)


3Marcus69 - in - Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=449980#post449980)VAZKOR (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450067#post450067)
13
1
1NeeBadslippers (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),cavediver (15 oktober 2015),jemame (11 oktober 2015),Kwakje (15 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),Nietsche (12 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),Sjeufke (Gisteren),smouse (11 oktober 2015),VAZKOR (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


4Breezahlover - in - Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?11588-Heaven7-Sauna-Club-Algemeen&p=450670#post450670)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450783#post450783)
7
1
1Neebiged (15 oktober 2015),jemame (16 oktober 2015),Kwakje (15 oktober 2015),rmjhexe (15 oktober 2015),Sjeufke (Gisteren),smouse (15 oktober 2015),Teiresas (16 oktober 2015)


5Bergm550 - in - Golden Time (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=450140#post450140)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450781#post450781)
26
3
3NeeAce2 (12 oktober 2015),albertde2de (Vandaag),Badslippers (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),Bluebear (Gisteren),Boy69 (12 oktober 2015),buttlover (12 oktober 2015),CCR5d32 (12 oktober 2015),Cupido (15 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),dbd67 (12 oktober 2015),DonnieBrasco (16 oktober 2015),envert (12 oktober 2015),geert5 (12 oktober 2015),GT-lover (12 oktober 2015),joo (12 oktober 2015),Kapitein Knut (14 oktober 2015),kempie (12 oktober 2015),laplagne (13 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Stief (13 oktober 2015),Teiresas (12 oktober 2015),Wacko66 (12 oktober 2015)


6Bergm550 - in - Golden Time (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=450140#post450140)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)
26
3
3NeeAce2 (12 oktober 2015),albertde2de (Vandaag),Badslippers (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),Bluebear (Gisteren),Boy69 (12 oktober 2015),buttlover (12 oktober 2015),CCR5d32 (12 oktober 2015),Cupido (15 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),dbd67 (12 oktober 2015),DonnieBrasco (16 oktober 2015),envert (12 oktober 2015),geert5 (12 oktober 2015),GT-lover (12 oktober 2015),joo (12 oktober 2015),Kapitein Knut (14 oktober 2015),kempie (12 oktober 2015),laplagne (13 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Stief (13 oktober 2015),Teiresas (12 oktober 2015),Wacko66 (12 oktober 2015)


7Bergm550 - in - Golden Time (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=450140#post450140)Nedlovefkk (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450174#post450174)
26
3
3NeeAce2 (12 oktober 2015),albertde2de (Vandaag),Badslippers (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),Bluebear (Gisteren),Boy69 (12 oktober 2015),buttlover (12 oktober 2015),CCR5d32 (12 oktober 2015),Cupido (15 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),dbd67 (12 oktober 2015),DonnieBrasco (16 oktober 2015),envert (12 oktober 2015),geert5 (12 oktober 2015),GT-lover (12 oktober 2015),joo (12 oktober 2015),Kapitein Knut (14 oktober 2015),kempie (12 oktober 2015),laplagne (13 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Stief (13 oktober 2015),Teiresas (12 oktober 2015),Wacko66 (12 oktober 2015)


8Lustman - in - Babylon (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=450138#post450138)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)
14
1
1NeeBadslippers (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),deket (12 oktober 2015),Don Rudo (12 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),NeverEnough (16 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2015),satanic surfer (13 oktober 2015),SeX++ (12 oktober 2015),The Saint (12 oktober 2015),VAZKOR (12 oktober 2015),why not me (13 oktober 2015),Wijze grijze (12 oktober 2015)


9The Major - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449842#post449842)seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449861#post449861)
6
1
1NeeCupido (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (10 oktober 2015),Hemaworst (10 oktober 2015),Henk74 (10 oktober 2015),SAS (10 oktober 2015),sofaking (10 oktober 2015)


10Dalton - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=449958#post449958)satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449964#post449964)
4
1
1Neerob45 (11 oktober 2015),SAS (11 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


11Cath.leen - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450464#post450464)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450490#post450490)
12
1
1NeeBadslippers (14 oktober 2015),cavediver (14 oktober 2015),Dalton (14 oktober 2015),dbd67 (14 oktober 2015),funske (14 oktober 2015),gustave_dekker (14 oktober 2015),Hemaworst (15 oktober 2015),mynasch (14 oktober 2015),robglover (14 oktober 2015),saralai (14 oktober 2015),SAS (14 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015)


12SAS - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450599#post450599)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450679#post450679)
1
1
1NeeDalton (14 oktober 2015)


13Hemaworst - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450759#post450759)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450777#post450777)
14
2
2NeeDalton (16 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (16 oktober 2015),geert5 (16 oktober 2015),goldstar (16 oktober 2015),Knabbel (16 oktober 2015),Liefje (16 oktober 2015),LIKE_BLOND_THAI (16 oktober 2015),mrourke (17 oktober 2015),mynasch (16 oktober 2015),Ontstopper (Gisteren),Piet Plezier (16 oktober 2015),rob45 (16 oktober 2015),SAS (16 oktober 2015),Wentelt Eefje (16 oktober 2015)


14Hemaworst - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450759#post450759)Laatbloeier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450823#post450823)
14
2
2NeeDalton (16 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (16 oktober 2015),geert5 (16 oktober 2015),goldstar (16 oktober 2015),Knabbel (16 oktober 2015),Liefje (16 oktober 2015),LIKE_BLOND_THAI (16 oktober 2015),mrourke (17 oktober 2015),mynasch (16 oktober 2015),Ontstopper (Gisteren),Piet Plezier (16 oktober 2015),rob45 (16 oktober 2015),SAS (16 oktober 2015),Wentelt Eefje (16 oktober 2015)


15rob45 - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450869#post450869)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450870#post450870)
11
3
3NeeBadslippers (17 oktober 2015),bergm550 (17 oktober 2015),cath.leen (17 oktober 2015),Dalton (17 oktober 2015),funske (17 oktober 2015),Hemaworst (17 oktober 2015),Laatbloeier (17 oktober 2015),Ontstopper (Gisteren),Ricardo Banana (17 oktober 2015),Teiresas (17 oktober 2015),Wijze grijze (17 oktober 2015)


16rob45 - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450869#post450869)Teiresas (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450875#post450875)
11
3
3NeeBadslippers (17 oktober 2015),bergm550 (17 oktober 2015),cath.leen (17 oktober 2015),Dalton (17 oktober 2015),funske (17 oktober 2015),Hemaworst (17 oktober 2015),Laatbloeier (17 oktober 2015),Ontstopper (Gisteren),Ricardo Banana (17 oktober 2015),Teiresas (17 oktober 2015),Wijze grijze (17 oktober 2015)


17rob45 - in - Villa Marisol Hamminkeln (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=450869#post450869)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450880#post450880)
11
3
3NeeBadslippers (17 oktober 2015),bergm550 (17 oktober 2015),cath.leen (17 oktober 2015),Dalton (17 oktober 2015),funske (17 oktober 2015),Hemaworst (17 oktober 2015),Laatbloeier (17 oktober 2015),Ontstopper (Gisteren),Ricardo Banana (17 oktober 2015),Teiresas (17 oktober 2015),Wijze grijze (17 oktober 2015)


18Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)
12
4
5NeeBeertjefick (13 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (10 oktober 2015),cheasehead (11 oktober 2015),fg22 (14 oktober 2015),frankie10 (10 oktober 2015),Hcw (16 oktober 2015),mynasch (10 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),Scrotum (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015)


19Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)TeddyWolf (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449855#post449855)
12
4
5NeeBeertjefick (13 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (10 oktober 2015),cheasehead (11 oktober 2015),fg22 (14 oktober 2015),frankie10 (10 oktober 2015),Hcw (16 oktober 2015),mynasch (10 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),Scrotum (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015)


20Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)PollekeZuid01 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449904#post449904)
12
4
5NeeBeertjefick (13 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (10 oktober 2015),cheasehead (11 oktober 2015),fg22 (14 oktober 2015),frankie10 (10 oktober 2015),Hcw (16 oktober 2015),mynasch (10 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),Scrotum (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015)


21Wijze Grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449807#post449807)Beertjefick (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450410#post450410)
12
4
5NeeBeertjefick (13 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (10 oktober 2015),cheasehead (11 oktober 2015),fg22 (14 oktober 2015),frankie10 (10 oktober 2015),Hcw (16 oktober 2015),mynasch (10 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),Scrotum (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015)


22Frankie10 - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=449826#post449826)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)
9
1
1Neebiged (11 oktober 2015),fg22 (14 oktober 2015),hallodaarbenikweer (11 oktober 2015),Hcw (16 oktober 2015),PollekeZuid01 (10 oktober 2015),TeddyWolf (10 oktober 2015),too slow (10 oktober 2015),VAZKOR (14 oktober 2015),Wijze grijze (10 oktober 2015)


23Wijze grijze - in - Pauschalclub-Bochum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=450988#post450988)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451073#post451073)
10
1
5NeeAgain and Again (Gisteren),Badslippers (Gisteren),biged (Gisteren),koosje12 (Gisteren),Kwant (Gisteren),PollekeZuid01 (Gisteren),salitos (Gisteren),sneivel (Gisteren),TeddyWolf (Vandaag),Tony M (Gisteren)


24Patjax - in - Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen&p=449887#post449887)noglangnietuitgewandeld (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450120#post450120)
1
1
1NeeBadslippers (12 oktober 2015)


25satanic surfer - in - Yin Yang (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=450258#post450258)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450266#post450266)
14
1
2NeeBadslippers (13 oktober 2015),Bluebear (13 oktober 2015),Dalton (13 oktober 2015),Don Rudo (13 oktober 2015),Eddy_V (15 oktober 2015),hasta la pasta (13 oktober 2015),mechelen (13 oktober 2015),Nedlovefkk (13 oktober 2015),phea (13 oktober 2015),rob45 (13 oktober 2015),Stief (13 oktober 2015),T&A Addict (15 oktober 2015),Ties85 (16 oktober 2015),Tony M (Gisteren)


26Stief - in - Yin Yang (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=450787#post450787)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450795#post450795)
11
1
1NeeAscari (16 oktober 2015),bergm550 (Gisteren),Bluebear (16 oktober 2015),Elmo3108 (16 oktober 2015),Jansen (17 oktober 2015),laplagne (16 oktober 2015),Nedlovefkk (16 oktober 2015),RAUL7 (16 oktober 2015),rob45 (16 oktober 2015),Tony M (Gisteren),yylover (17 oktober 2015)


27satanic surfer - in - Acapulco-Gold-Ratingen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=450099#post450099)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450779#post450779)
10
1
2NeeBadslippers (11 oktober 2015),Champollion (12 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),hasta la pasta (12 oktober 2015),Laatbloeier (16 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),MiniME (14 oktober 2015),NeverEnough (17 oktober 2015),potentebeer (12 oktober 2015),Teiresas (16 oktober 2015)


28Goforit99 - in - Acapulco-Gold-Ratingen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=450990#post450990)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451073#post451073)
11
1
2NeeBadslippers (11 oktober 2015),Dalton (Vandaag),hp001 (12 oktober 2015),Knabbel (11 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),RAUL7 (11 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),vrije jongen (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015)


29NeverEnough - in - FKK-Sharks-Darmstadt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655)Mechelen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450661#post450661)
13
3
3NeeAscari (15 oktober 2015),bergm550 (15 oktober 2015),biged (15 oktober 2015),ButtinSky (17 oktober 2015),kempie (15 oktober 2015),Laatbloeier (15 oktober 2015),mechelen (15 oktober 2015),MiniME (16 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (15 oktober 2015),rmjhexe (15 oktober 2015),satanic surfer (15 oktober 2015),Wentelt Eefje (15 oktober 2015),Wijze grijze (15 oktober 2015)


30Neverenough - in - FKK-Sharks-Darmstadt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655)Laatbloeier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450716#post450716)
13
3
3NeeAscari (15 oktober 2015),bergm550 (15 oktober 2015),biged (15 oktober 2015),ButtinSky (17 oktober 2015),kempie (15 oktober 2015),Laatbloeier (15 oktober 2015),mechelen (15 oktober 2015),MiniME (16 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (15 oktober 2015),rmjhexe (15 oktober 2015),satanic surfer (15 oktober 2015),Wentelt Eefje (15 oktober 2015),Wijze grijze (15 oktober 2015)


31Neverenough - in - FKK-Sharks-Darmstadt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=450655#post450655)Kempie (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450726#post450726)
13
3
3NeeAscari (15 oktober 2015),bergm550 (15 oktober 2015),biged (15 oktober 2015),ButtinSky (17 oktober 2015),kempie (15 oktober 2015),Laatbloeier (15 oktober 2015),mechelen (15 oktober 2015),MiniME (16 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (15 oktober 2015),rmjhexe (15 oktober 2015),satanic surfer (15 oktober 2015),Wentelt Eefje (15 oktober 2015),Wijze grijze (15 oktober 2015)


32Bosco - in - Living-Room-De-Huiskamer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450000#post450000)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450050#post450050)
20
2
2NeeAce2 (12 oktober 2015),amigo70 (11 oktober 2015),aquarius (16 oktober 2015),Ascari (11 oktober 2015),Badslippers (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),Dalton (17 oktober 2015),dbd67 (11 oktober 2015),Jack42 (11 oktober 2015),kempie (11 oktober 2015),molaar (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),peterp095 (11 oktober 2015),RAUL7 (17 oktober 2015),Ricardo Banana (12 oktober 2015),rmjhexe (11 oktober 2015),satanic surfer (Gisteren),Sjeufke (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015)


33Bosco - in - Living-Room-De-Huiskamer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450000#post450000)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450881#post450881)
20
2
2NeeAce2 (12 oktober 2015),amigo70 (11 oktober 2015),aquarius (16 oktober 2015),Ascari (11 oktober 2015),Badslippers (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),Dalton (17 oktober 2015),dbd67 (11 oktober 2015),Jack42 (11 oktober 2015),kempie (11 oktober 2015),molaar (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),peterp095 (11 oktober 2015),RAUL7 (17 oktober 2015),Ricardo Banana (12 oktober 2015),rmjhexe (11 oktober 2015),satanic surfer (Gisteren),Sjeufke (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015)


34rolo - in - Living-Room-De-Huiskamer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450857#post450857)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450861#post450861)
10
2
2NeeAce2 (17 oktober 2015),bergm550 (17 oktober 2015),Bosco (17 oktober 2015),Dalton (17 oktober 2015),Jack42 (16 oktober 2015),Laatbloeier (17 oktober 2015),NeverEnough (Gisteren),satanic surfer (Gisteren),Wijze grijze (Gisteren),Znipper (17 oktober 2015)


35rolo - in - Living-Room-De-Huiskamer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=450857#post450857)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450882#post450882)
10
2
2NeeAce2 (17 oktober 2015),bergm550 (17 oktober 2015),Bosco (17 oktober 2015),Dalton (17 oktober 2015),Jack42 (16 oktober 2015),Laatbloeier (17 oktober 2015),NeverEnough (Gisteren),satanic surfer (Gisteren),Wijze grijze (Gisteren),Znipper (17 oktober 2015)


36Knabbel - in - Magnum (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?28662-Magnum-algemene-verhalen&p=450149#post450149)Ascari (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450227#post450227)
16
1
1NeeAce2 (12 oktober 2015),bergm550 (12 oktober 2015),Bosco (12 oktober 2015),dbd67 (12 oktober 2015),Don Rudo (12 oktober 2015),kempie (12 oktober 2015),Laatbloeier (13 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),Picasso 1 (12 oktober 2015),rmjhexe (12 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),seksenfun (12 oktober 2015),The Joker (12 oktober 2015),VAZKOR (13 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015),Wijze grijze (12 oktober 2015)


37DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)Don Rudo (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450025#post450025)
12
6
6Neebergm550 (15 oktober 2015),Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (13 oktober 2015),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


38DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)Don Rudo (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450025#post450025)
12
6
6Neebergm550 (15 oktober 2015),Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (13 oktober 2015),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


39DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)Big30 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450054#post450054)
12
6
6Neebergm550 (15 oktober 2015),Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (13 oktober 2015),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


40DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)Grunny (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450055#post450055)
12
6
6Neebergm550 (15 oktober 2015),Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (13 oktober 2015),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


41DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)Teiresas (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450057#post450057)
12
6
6Neebergm550 (15 oktober 2015),Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (13 oktober 2015),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


42DutchVZ - in - Tjechië-Praag (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?29544-Tjechië-Praag&p=450021#post450021)rob45 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450079#post450079)
12
6
6Neebergm550 (15 oktober 2015),Big30 (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Bluebear (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (11 oktober 2015),Liefhebberrob24 (12 oktober 2015),lustman (13 oktober 2015),Teiresas (11 oktober 2015),Tony M (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


43Cassenoisette - in - Emma-(Roemeense)-ex-Manuela-Samya (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30676-Emma-%28Roemeense%29-ex-Manuela-Samya&p=449943#post449943)satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)
1
1
3JaBadslippers (11 oktober 2015)


44seksenfun - in - Sixsens-Algemene-verhalen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449891#post449891)Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449992#post449992)
13
1
3NeeBefke (11 oktober 2015),biged (11 oktober 2015),Kwakje (13 oktober 2015),le_belge (10 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),Nedlovefkk (11 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (11 oktober 2015),salitos (11 oktober 2015),Schietgraagft (17 oktober 2015),Sjeng1960 (12 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),Snor (11 oktober 2015),sofaking (10 oktober 2015)


45makok - in - Sixsens-Algemene-verhalen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=449949#post449949)seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450005#post450005)
16
1
1Neebiged (11 oktober 2015),Flyerke (11 oktober 2015),Kwakje (14 oktober 2015),le_belge (11 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),mechelen (11 oktober 2015),Nietsche (12 oktober 2015),noglangnietuitgewandeld (11 oktober 2015),Rudiw (17 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),Schietgraagft (17 oktober 2015),seksenfun (11 oktober 2015),sofaking (11 oktober 2015),Toetebel (12 oktober 2015),VAZKOR (11 oktober 2015),Wijze grijze (11 oktober 2015)


46seksenfun - in - Nikki-(Tsjechische) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35656-Nikki-%28Tsjechische%29&p=450032#post450032)sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450037#post450037)
2
1
3JaNedlovefkk (11 oktober 2015),sofaking (11 oktober 2015)


47fg22 - in - Sissie - (Bulgaarse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?38742-Sissie-%28Bulgaarse%29&p=450604&highlight=#post450604)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450695#post450695)
3
1
1JaBadslippers (15 oktober 2015),Wentelt Eefje (15 oktober 2015),Wijze grijze (15 oktober 2015)


48Goforit99 - in - Selm-Totalclub-Selm (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39161-Selm-Totalclub-Selm-Algemeen&p=451149#post451149)Big30 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=451179#post451179)
2
1
2NeeBig30 (Vandaag),noglangnietuitgewandeld (Vandaag)


49Kapitein Knut - in - Sina-(Braziliaans) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39206-Sina-(Braziliaans-voorheen-Leonie-uit-Bernds-World-Oase-en-PHG)&p=450797#post450797)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450810#post450810)
5
1
2JaAce2 (17 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),GT-lover (16 oktober 2015),satanic surfer (16 oktober 2015),Teiresas (16 oktober 2015)


50uurtje - in - Christina (Roemeense) Heaven7 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40203-Christina-%28Roemense%29&p=449823#post449823)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449834#post449834)
2
1
2JaBadslippers (10 oktober 2015),blauwebeer (10 oktober 2015)


51Moontanner - in - Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=450709#post450709)Big30 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450711#post450711)
2
3
3NeeBadslippers (15 oktober 2015),jope (15 oktober 2015)


52Moontanner - in - Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=450709#post450709)Vulkaanridder (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450756#post450756)
2
3
3NeeBadslippers (15 oktober 2015),jope (15 oktober 2015)


53Moontanner - in - Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40572-Leeuwarden-aanwezig-afwezig-lijst&p=450709#post450709)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450786#post450786)
2
3
3NeeBadslippers (15 oktober 2015),jope (15 oktober 2015)


54Mr Bluenose - in - Carmen - (Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?40653-Carmen-%28Roemeense%29&p=450489#post450489)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450695#post450695)
5
1
1JaKwakje (15 oktober 2015),licky luke (14 oktober 2015),PC69 (14 oktober 2015),Schietgraagft (17 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015)


55Kapitein Knut - in - Anastasia - (Oekraïnse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42565-Anastasia-%28Oekra%EFnse%29&p=450504&highlight=#post450504)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450695#post450695)
10
1
2Jaaquarius (16 oktober 2015),Badslippers (14 oktober 2015),biged (15 oktober 2015),gignnl (14 oktober 2015),IloveSEX (16 oktober 2015),Laatbloeier (16 oktober 2015),laplagne (14 oktober 2015),lekkersfan (17 oktober 2015),phea (14 oktober 2015),Teiresas (17 oktober 2015)


56Champollion - in - Ari-(Cubaanse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42946-Ari-(Cubaanse)&p=449819&highlight=ari#post449819)Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449990#post449990)
1
1
1Jasatanic surfer (11 oktober 2015)


57Cassenoisette - in - Emily-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42992-Emily-%28Roemeense%29&p=449960#post449960)satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)
3
1
3JaBadslippers (11 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015)


58Cassenoisette - in - Sonia-(Duitse) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43019-Sonia-%28Duitse%29&p=449953#post449953)satanic surfer (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449971#post449971)
3
1
3JaNedlovefkk (11 oktober 2015),satanic surfer (11 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015)


59mynasch - in - Rebecca (Moldavische (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43038-Rebecca-%28Moldavische%29&p=450248#post450248)sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450314#post450314)
4
1
1JaBluebear (13 oktober 2015),jeegee (Vandaag),Opa57 (14 oktober 2015),sofaking (13 oktober 2015)


60Laatbloeier - in - Olivia (Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43041-Olivia-%28Roemeense%29&p=450324#post450324)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450723#post450723)
5
1
4JaBadslippers (15 oktober 2015),biged (15 oktober 2015),Bluebear (13 oktober 2015),Nedlovefkk (13 oktober 2015),Sjeufke (13 oktober 2015)


61Sirgreg - in - Perla-(Letland) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43045-Team-Sweet-Princes-%28Sommer%29-in-D%FCsseldorf-PERLA-Studentin-von-Nebenan&p=450468#post450468)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450490#post450490)
3
1
1Jabergm550 (14 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (15 oktober 2015)


62Gwanfich - in - Alexia-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43081-Alexia-%28Roemeense%29&p=451104#post451104)Sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=451162#post451162)
2
1
1Jasofaking (Gisteren),vince59 (Gisteren)


63Scrotum - in - FKK-Bochum-Freude-39 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=450741#post450741)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450785#post450785)
9
1
1NeeBadslippers (16 oktober 2015),bergm550 (17 oktober 2015),biged (17 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),licky luke (17 oktober 2015),satanic surfer (16 oktober 2015),Sjeufke (16 oktober 2015),smouse (16 oktober 2015),sneivel (16 oktober 2015)


64seksenfun - in - Park Sauna Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=449879#post449879)Nedlovefkk (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=449882#post449882)
13
1
3Neebiged (11 oktober 2015),cavediver (11 oktober 2015),Don Rudo (10 oktober 2015),duivenmelker (11 oktober 2015),Laatbloeier (12 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),MiniME (11 oktober 2015),Nedlovefkk (10 oktober 2015),NeverEnough (Gisteren),noglangnietuitgewandeld (11 oktober 2015),Sjeufke (10 oktober 2015),Sparky (10 oktober 2015),Wijze grijze (10 oktober 2015)


65NLNU - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450123#post450123)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)
19
1
1Neearibaba (12 oktober 2015),Badslippers (12 oktober 2015),bergm550 (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),Bubbelbader (13 oktober 2015),cavediver (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (12 oktober 2015),hasta la pasta (12 oktober 2015),Knabbel (12 oktober 2015),Laatbloeier (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),NeverEnough (Gisteren),satanic surfer (12 oktober 2015),Sjeufke (12 oktober 2015),Sparky (12 oktober 2015),trophy (12 oktober 2015),vrije jongen (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015),Wijze grijze (12 oktober 2015)


66Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450171#post450171)
15
3
4NeeBadslippers (12 oktober 2015),Befke (13 oktober 2015),bergm550 (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (12 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),NeverEnough (Gisteren),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2015),seksenfun (12 oktober 2015),Sjeufke (12 oktober 2015),Sparky (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (12 oktober 2015)


67Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)licky luke (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450177#post450177)
15
3
4NeeBadslippers (12 oktober 2015),Befke (13 oktober 2015),bergm550 (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (12 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),NeverEnough (Gisteren),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2015),seksenfun (12 oktober 2015),Sjeufke (12 oktober 2015),Sparky (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (12 oktober 2015)


68Laatbloeier - in - Park-Sauna-Residenz (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-%28Lohmar-Durbusch-nabij-K%F6ln%29-Algemeen&p=450148#post450148)seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=450210#post450210)
15
3
4NeeBadslippers (12 oktober 2015),Befke (13 oktober 2015),bergm550 (12 oktober 2015),biged (12 oktober 2015),forgetskinnyletsgetfatty (12 oktober 2015),licky luke (12 oktober 2015),mechelen (12 oktober 2015),Nedlovefkk (12 oktober 2015),NeverEnough (Gisteren),noglangnietuitgewandeld (12 oktober 2015),seksenfun (12 oktober 2015),Sjeufke (12 oktober 2015),Sparky (12 oktober 2015),Wentelt Eefje (14 oktober 2015),Wijze grijze (12 oktober 2015)


69Picasso 1 - in - Samya-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986)Dalton (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450780#post450780)
12
3
3NeeBadslippers (11 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),hp001 (12 oktober 2015),Knabbel (11 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),Megaboob (Gisteren),Nedlovefkk (11 oktober 2015),RAUL7 (11 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),vrije jongen (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015)


70Picasso 1 - in - Samya-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986)Willem2 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=449988#post449988)
12
3
3NeeBadslippers (11 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),hp001 (12 oktober 2015),Knabbel (11 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),Megaboob (Gisteren),Nedlovefkk (11 oktober 2015),RAUL7 (11 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),vrije jongen (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015)


71Picasso 1 - in - Samya-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=449986#post449986)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=450050#post450050)
12
3
3NeeBadslippers (11 oktober 2015),Dalton (16 oktober 2015),hp001 (12 oktober 2015),Knabbel (11 oktober 2015),licky luke (11 oktober 2015),Megaboob (Gisteren),Nedlovefkk (11 oktober 2015),RAUL7 (11 oktober 2015),rob45 (12 oktober 2015),Sjeufke (11 oktober 2015),vrije jongen (11 oktober 2015),Wentelt Eefje (13 oktober 2015)


72Megaboob - in - Samya-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=451063#post451063)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451073#post451073)
10
1
1NeeAgain and Again (Gisteren),Badslippers (Gisteren),bergm550 (Gisteren),Bosco (Gisteren),dbd67 (Gisteren),gignnl (Gisteren),licky luke (Gisteren),satanic surfer (Vandaag),Vulkaanridder (Gisteren),Wentelt Eefje (Vandaag)


Lees . . . Alles nog eens rustig door


Nog . . . 1 Dag Om te Nomineren


Grijp . . . Je Kans Vandaag Nog

Dalton
19 oktober 2015, 16:39
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16192-Villa-Marisol-Hamminkeln-Algemeen&p=451225#post451225

Nomi voor deze ijsbeer met zijn lange naam.

Dalton
19 oktober 2015, 16:41
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=451148#post451148

Nomi voor S&F die nu de oordopjes thuis kan laten.

Dalton
19 oktober 2015, 16:44
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=451181#post451181

Nomi voor EDDY die van tussen stopjes houdt.

Dalton
19 oktober 2015, 16:48
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=451180#post451180

Nomi voor MADIWODOVRIJZO die de jeuk achter in zijn strot niet met de tong van VALENTINA kwijt kon raken,maar ja wat wil je van een duitse dvp.

Dalton
19 oktober 2015, 16:52
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=451161#post451161

Nomi voor KEMPIE die zich een dvp voor de neus laat wegkapen en daarom maar weer met MARIANNE de kamer opdook.

Dalton
19 oktober 2015, 16:56
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?14047-Van-Goch-(Goch)-Algemeen&p=451246#post451246

Nomi voor onze PASTA schotel die ondanks dat hij erdoor zat toch nog 2 keer de kamer op is geweest.

Dalton
19 oktober 2015, 17:14
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?761-Samya-Algemeen&p=451063#post451063

Nomi voor MEGABOOB die zijn MICHAELA heeft gevonden in een ROEMEENSE disco waar hij als een inspekteur de theke weer eens gek heeft gemaakt of omgekeerd en hem later met een tiet in de hand haar verontschuldiging aanbood.

licky luke
19 oktober 2015, 19:06
Nieuw lid die ook nog eens bericht over een relatief onbekende locatie. Goforit99 in Totalclub Selm.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39161-Selm-Totalclub-Selm-Algemeen&p=451149#post451149

+1 !

(en ook nog wat geleerd ook...)

Piet Plezier
19 oktober 2015, 20:21
ik nomineer me eigen.

Badslippers
19 oktober 2015, 20:46
Was het onlangs trammelant in het vluchtelingen kamp, nu zijn de rapen gaar op de "Vulkanstrasse" waar Kapitein Knut en De Duisbrug Spezjialist een robbertje straatvechten:

"Ik vermoed nauwe banden tussen Willem 2 en Badslippers", merkt Kapitein Knut fijntjes op. "De opzet van De Beste Recensie van de Maand is door en door verrot. Er wordt nogal het een en ander uitgewisseld tussen de diverse ijsberen en de forumdirectie zoals vrijkaarten en het voorzitterschap en waarschijnlijk nog veel meer. Het is het topje van de ijsberg", zo betoogt hij.

"Ik noem hem Kapitein Fantast. Dat is de juiste naam voor die charlatan", zegt De Duisbrug Spezjialist. "Ik durf hier met droge ogen en een stalen gezicht te beweren dat de uitwisseling waar Kapitein Fantast op doelt volstrekt legitiem is. Daar steek ik mijn hand voor in het vuur".

"Dat geloof je toch zelf niet. Ok, er zullen er best wat ijsberen zijn die op eigen houtje opereren maar het merendeel werkt samen onder een dekmantel, een soort geheim genootschap dat zich bedient van dubbele Nicknames met het hoofdkantoor ergens in Midden-Limburg. Vooral die Brabanders en Limburgers zijn niet te vertrouwen. Die spelen elkaar telkens de bal toe", insinueert Kapitein Knut. "Die lui loop je vooral in zuipketen als LR tegen het lijf en de meesten spreken geen woord ABN. Laatst zag ik nog Conan, the Sex Barbarian in Golden Time. Zo'n Brabants boekhoudertje. Ik hoorde hem in het geniep tegen een paar ijsberen zeggen: "Ich mache von wenig Geld viel Geld und von wenig Freikarten viele Freikarten. Dat zegt toch genoeg".

De Duisbrug Spezjialist mijmert verder: "Kapitein Fantast, ziet spoken. Dat was gewoon Ace2. Die zit niet te wachten op vrijkaarten want Golden Time accepteert die niet meer. Volstrekt onschuldige gast."

"Ho ho, volgens mij is dat juist de spin in het gehele web waar dus ook Big30 deel van uitmaakt. En de ijsberen die in dat complot zitten worden min of meer gedwongen om het spelletje mee te spelen op straffe van het bekend maken van hun identiteit en perverse hobby. Dat is van hun gezichten af te lezen, Spesjalist! Dat weet jij net zo goed als iedereen op dit forum. Ben jij ooit een kerel tegen gekomen die zei; "Nou, ineens weet je het. Mijn droom is het om hoerenloper te worden"? Ik in ieder geval niet. Achter iedere ijsbeer die in dit milieu terecht komt schuilt een drama. Liegen, bedriegen, vrouw kwijt, huis kwijt, geld kwijt", ratelt Kapitein Knut verder. "En dan komt dat complot om de hoek kijken, schuif die armoedzaaiers wat vrijkaarten toe maak ze voorzitter van een nietszeggende wedstrijd en zij brengen weer geld in het laatje van de club en dus indirect in de kluizen van de forumdirectie. Zo zit de vork in de steel"

De Duisbrug Spezjialist antwoordt: "Je spreekt je zelf weer tegen Kapitein Fantast. Ik kom vaak in GT en inderdaad daar tref ik dan Ace2 a.k.a The shirtless Man a.k.a The Sex God maar op de burelen van forumdirecteur Willem 2 heb ik hem nog nooit gezien. Of ben je soms met hem op de kamer geweest dat je dat allemaal zo precies weet?"

"Wat ben jij een gore smerige viespeuk", riposteerde Kapitein Knut. "Dacht je nou werkelijk dat ik de lakens deel met Ace2 a.k.a. The Human Ejaculation Sensation? Ik blijf erbij. Het hele zaakje stinkt net zo hard als op die ranzige Vulkanstrasse waar jij je speelkwartier doorbrengt. Maar ik geloof dat ik de bel weer hoor.Het speelkwartier is weer voorbij"



:ola2:

Tussen al die verwikkelingen door ook nog een recensie gezien van de Vleermuisman a.k.a. Bosco, die zijn pik "Bis zum Anschlag" liet afkluiven en daarna met een dubbele penisbreuk werd afgevoerd.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=451267#post451267

:ola2:

WA
19 oktober 2015, 21:29
Nomi voor Dalton die ijverig de jury van deze maand ondersteunt en stoïcijns blijft nomineren, wonderbaarlijk genoeg zelf buitenschot blijvend in dit corruptieschandaal :tongue:

Admin
19 oktober 2015, 21:55
GrandCru, die net als Bergmans nog een nette club heeft ontdekt ;), Happy Garden.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=451202#post451202

" Ik vond het een nette club waar je prima aan je trekken lijkt te kunnen komen. Je kunt er rustig zitten om een dagje te relaxen dus ik kom er vast nog wel een keer."

Dalton
19 oktober 2015, 22:33
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=451267#post451267

Nomi voor BOSCO.

Dalton
19 oktober 2015, 22:41
Nomi voor Dalton die ijverig de jury van deze maand ondersteunt en stoïcijns blijft nomineren, wonderbaarlijk genoeg zelf buitenschot blijvend in dit corruptieschandaal :tongue:

Wat een dom getikt van de VULKAANRIDDER om te beweren dat de jury corrupt is.
De meeste ijsberen zijn veel te eerlijk om de boel te belazeren,we kennen allemaal het gezegde zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten en er is verschil tussen een saunaclub en de vulkaanstrasse.

mechelen
20 oktober 2015, 00:02
Nominatie voor Kempie in GT :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=451161#post451161


Citaat : Wat valt er nog aan nieuws te melden als je met regelmaat in dezelfde club komt?

Ik zeg : blijven schrijven !:beerchug:

Badslippers
20 oktober 2015, 21:42
24 ijsberen gaven 81 nominaties aan 43 schrijvers die 55 recensies schreven en daarvoor 501 thanks ontvingen. Dit gezegd hebbende:



De eerste vrijkaart gaat naar . . .

:ola2:
Bergm550
:ola2:

in Golden Time, de club voor nette mensen.


Maar nette mensen laten zich ook wel eens gaan en zeggen dan bijvoorbeeld "vuile klootzak". "Zoiets gebeurt in een opwelling", verklaart Bergm550. "Het gebeurt in het heetst van de strijd. Vergelijk het maar met neuken zonder condoom. Dat gebeurt ook altijd in het heetst van de strijd. Je staat er niet bij stil en het overkomt je gewoon. En wat in het heetst van de strijd gebeurt is geoorloofd. Zo denk ik erover."

Bergm550 gaat hoofdzakelijk naar Golden Time. "Maar Living Room heeft ook wel wat", zegt hij. "In Golden Time gaat het er beschaafd aan toe. Netjes met mes en vork eten, strikt deurbeleid, geen gezoen in de bar, netjes het sperma met een tissue opvegen als je gespoten hebt in de bioscoop", zo memoreert hij. "In Living Room gaan de remmen meer los. Daar is het toch losbandiger, een soort Sodom en Gomorra. Daar wordt openlijk gepijpt en hebben de dames de spermaslierten aan de kin hangen. Zoiets zie ik niet gauw gebeuren in Golden Time. Ook veel Tokkie-volk. Komt door dat lakse deurbeleid. Men laat gewoon iedereen binnen. Zelfs de bende van ellende is daar welkom. Toch heeft dat wel wat. Soms wil ik ook een Tokkie zijn: Ich bin ein Tokkie".

Bergm550 proficiat met je vrijkaart naar keuze.





De tweede vrijkaart gaat naar . . .

:ola2:
NeverEnough
:ola2:

in FKK-Sharks-Darmstadt, de club voor "niet-grensclub" mensen.


NeverEnough ging visjes vangen in deze lusttempel. Reeds meerdere malen had hij hier de kuitschietende visjes geobserveerd. "Langzamerhand werd het toch eens tijd om mijn paling uit de badjas te halen en een lekker mosseltje op te zoeken om in te roeren.", verklapte hij ons. "Op zo'n moment wil je toch weten of ze in de vishaak willen bijten, als je begrijpt wat ik bedoel." Ja, dat begrijpen wij wel ook al is het eigenlijk visserslatijn. "De poppetjes waren soms moeilijk te vinden. Ik zeg dan maar altijd, waar geen vis is, is haring ook vis". Zo is het maar net. "Ik heb daar een mooie en geile tijd gehad. Soms vis je achter het net maar uit ervaring weet ik dat achter in de fuik altijd de mossel zit. Dat bleek wel toen ik van het knapste meisje van de klas haar kontgaatje uitlikte". Goed, daar mag ieder het zijne van vinden. En zoals de grootvader van Ace2 al sprak: "Tja, het kan niet altijd kaviaar zijn"


NeverEnough proficiat met je vrijkaart naar keuze.




Dan mag de juryvoorzitter 2 ijsberen op pad sturen.





De eerste reis is voor . . .

:ola2:
Laatbloeier
:ola2:

met zijn recensie over Park-Sauna-Residenz



De voorzitter kan daar veel woorden aan vuil maken maar laat ik voor de verandering eens een stuk uit de recensie halen:

"Het was Olivia (21 jaar, Roemeense). Tegen haar had ik geen verweer. Ze maakte grapjes, was niet al te opdringerig, ze was leuk. Een knap gezicht, kleine, lekkere (a) borsten, figuur iets te rond met een ook iets te dikke kont. Maar...., ze speelt met je, ze verleidt je, ze weet hoe ze dat moet doen, ze kust heerlijk, ze is geduldig. De zimmervraag (in dit geval de roomvraag, ze spreekt liever engels) kwam pas, heel voorzichtig, na een kwartiertje. Ik zei direct, hoe kon ik ook anders met een keiharde erectie,: "of course". Op de kamer ging ze gewoon relaxt verder waar we gebleven waren. Rustig aan, plagerig, heel goed en lang kussend, en langzaam ging ze naar beneden. Ze streelde mijn pik, heel zachtjes, dan weer likkend, dan weer even zuigend. Ze streelde mijn ballen, likte ze en eerst daarna ging ze me echt goed pijpen, heel gevarieerd, zonder handjes er bij. En lekker om te zien, ook in de grote spiegel naast me. Ik moest maar zeggen wanneer ik wilde neuken. Ik hield het nog even vol. Vijf minuten later wist ik nog net op tijd "neuken" te roepen. Met haar mond deed ze het condoom om, altijd lekker om te zien, om mij vervolgens te bestijgen. Ik was al zo opgewonden dat ik binnen twee minuten klaar kwam. Heerlijk. Daarna nog aangenaam met haar nagepraat. Ze is leuk, intelligent, weet wat ze doet. En, ze weet hoe het moet. De kunst van het relaxte verleiden, het kussen, het zoenen. Voor haar heb ik wel een autorit van drie uur over.
"


Laatbloeier wordt met een vrijkaart gestuurd naar Magnum.





En dan de laatste en 4e reis. Die gaat naar . . .

:ola2:
Kapitein Knut
:ola2:

voor zijn damesrecensies.


Hij was een van de ijsberen die zich getrooste om een paar damesrecensies te schrijven en juryvoorzitter had zich voorgenomen om daarvoor een ijsbeer te belonen. Kapitein Knut is een "Optick Fucker" eerste klas en daarom bezoekt hij graag Golden Time. De club met de mooiste poppetjes. Hij is ook een paar keer op de Vulkaanstrasse geweest maar dat liep niet goed af omdat hij daar De Duisbrug Spesjzialist tegen het lijf liep. Hiervan heb ik al uitgebreid verslag gedaan dus dat gaan we niet herhalen.

De juryvoorzitter stuurt Kapitein Knut naar Babylon.

Badslippers
21 oktober 2015, 11:23
En welke ijsberen wonnen een vrijkaart in De Beste Recensie van de Maand en wie waren de corrupte juryvoorzitters.

Een overzicht van Januari 2011 tot Oktober 2015.





Row\Col

A


B


C




1

Winnaars

Maand
Jury



2

Jansen, Ace2, Dalton

januari-11

Badslippers



3

Masseurke, Mennen2010, Cuties
Bubbelbader, Dolfie, Desselman

februari-11

Lustman



4

Egon, Dr. Rammler, Cupido, Smurf
Bosco, Lustman, Rudi_NL, Badslippers

maart-11

Dolfie



5

Ketserr, Ace2, Sphinx, Cuties
Costana, Pistel Pete

april-11

Rudi_NL



6

Sphinx, Laplagne, Bosco
Badslippers, Lustman, Ace2

mei-11

Costana



7

Jackless, NLNU, Dupke
Rudi_NL, Sphinx

juni-11

Lustman



8

Bergm550, Bitchhunter, Picasso 1
Masseurke, Troetelbeer, Elgar, MichelJ

juli-11

Sphinx



9

Jacky Pakutra, Dliner, Satanic Surfer, jan wandelaar,ijsbeer11, NoelCitroen

augustus-11

SFL



10

Cupido, AmuseMe, Megaboob, Satanic Surfer, SFL, Rudi_NL

september-11

Badslippers



11

Pistol Pete, ijsbeer11, Carlitos, Picasso 1, Ketserr, Vrije Jongen, Willi69

oktober-11

Jacky Pakutra



12

bad pritt, MichelJ, Timjava, Seksenfun, Costana, Wervelwind

november-11

Vrije Jongen



13

Megaboob, Satanic Surfer, Badslippers, chucky99, Bosbeer, bad pritt

december-11

Wervelwind



14

SFL, jünther, jimbo1, ketserr, Bergm550, boy69

januari-12

Bosbeer



15

Wogerrabit, Desselman, NLNU, rob45, yep3, Vrije Jongen

februari-12

Ketserr



16

Badslippers, NoelCitroen, Rudi_NL, Bergm550, Jansen, ace2, Badslippers

maart-12

Rob



17

MichelJ, Carlitos, AmuseMe, Wallace1831, Carlitos, Cuties, Satanic Surfer, SFL, Ace2

april-12

Badslippers



18

Badslippers, Rob45, Teiresas, Fijnschieter, Satanic Surfer, Fiatado, SFL, Costana, Picasso1

mei-12

Carlitos



19

Badslippers, Wijze Grijze, MichelJ, Chucky99, NoelCitroen, Carlitos, Satanic Surfer

juni-12

Rob45



20

Badslippers, Krukar, SFL, Ace2, Bergm550, Carlitos

juli-12

Wijze Grijze



21

Jack42, Badslippers, Jansen, Rudi_NL, MADIWODOVR, Saabiejojo

augustus-12

Ace2



22

Jimbo1, Dalton, Picasso 1, NLNU, Bosco, Iamlonely

september-12

Jansen



23

Badslippers, Ketserr, Ricardo Banana, SFL, Seksenfun, Bad Pritt

oktober-12

NLNU



24

Bosco, Wijze Grijze, TipTop, Zeppos58, LittleJoe, Rob45

november-12

Seksenfun



25

Beron, SFL, Cupido, Lustman, Satanic Surfer, Badslippers

december-12

LittleJoe



26

Sphinx, Dalton, Cuties, Ascari, Seksenfun, Megaboob

januari-13

Satanic Surfer



27

Henkie, MiniMe, Sphinx, Ace2, NLNU, SFL

februari-13

Megaboob



28

Magic G, LittleJoe, Savesexer, Vrije Jongen, Broodpoot, Carlitos

maart-13

NLNU



29

Cuties, TryoutKing, Wijze Grijze, Heilenhaus, Der Ludolf, Ascari

april-13

Vrije Jongen



30

Wijze Grijze, Yahoe, Badslippers, SFL, NLNU, Aamu

mei-13

Ascari



31

Vrije Jongen, Mr Ijsbeer, Toulouse-Lautrec, Satanic Surfer, Fijnschieter, Seksenfun

juni-13

Amuu



32

Rob333, Rezaes, Rehab, Megaboob, Badslippers, NoelCitroen

juli-13

Toulouse-Lautrec / Rob45



33

Vrije Jongen, Eagelke, Ace2, Wili69, Krukar, Bad Pritt

augustus-13

Rob45



34

Wijze Grijze, Nibor76, Cupido, Megaboob, Pietje Pik, Seqoya

september-13

Badslippers



35

Hunziker, Megaboob, Bluebear, Pietje Pik, Vulkaanridder, Skinnylover

oktober-13

Ace2



36

Badslippers, Bad Pritt, LaPlagne, Deket, Rob333, Megaboob

november-13

Vulkaanridder



37

Mr. Pussy, Vrije Jongen, Pietje Pik, Ce Faci

december-13

Bad Pritt



38

Mr.Pussy, Seksenfun, Amuu, Ace2, Knaktuut, Bart_007

januari-14

NLNU



39

Licky Luke, Ace2, Bergm550, Seksenfun, Amuu, Cupido

februari-14

Mr. Pussy



40

Benijsbeer, Quads, Again and Again, Badslippers, SFL, Carlitos

maart-14

Cupido



41

Wili69, Knaktuut, Wijze Grijze, Shaggie, Megaboob, Deket

april-14

Carlitos



42

Again and Again, Amuu, Wijze Grijze, Kanariepiet, Badslippers, SFL

mei-14

Deket



43

IamLonely, Licky Luke, Bluebear, Mynasch, Amuu, Ijsbeeronervaren1979, Iubi, Cassenoisette, Banzaibeer, Sphinx

juni-14

kanariepiet - Big30-Willem2



44

Brad Clitt, Sjeng1960, Cassenoisette, Sotz, Luminous, Teireisas

juli-14

Gignnl



45

Krukar, Pietje Pik, Rehab, Badslippers, Amuu, Ace2

augustus-14

Bosco



46

IamLonely, Jimbo1, Sotz, Trigootje, Rmjhexe, Bluebear

september-14

Amuu



47

Mr. Pussy, Teireisas, Unbreakable, Badslippers, Iamlonely, Wijze Grijze

oktober-14

Bluebear



48

Picasso 1, Sphinx, Kanariepiet, Bosco, Ties85, Lustman, Asstastic, Capello, Phea, Stief, Seksenfun, Carlitos, Tjeppah, Champollion, Vendezz, Eddy_V, Kanariepiet, Keesbe, Wijze Grijze, Licky Luke, Knaktuut, NLNU, Hemaworst, Megaboob, Golfpik, Edoh, Laatbloeier, CCR5d32, Mr Ijsbeer, Satanic Surfer

november-14

Willem2



49

Seksenfun, Picasso 1, Satanic Surfer, SFL, Laatbloeier, Edoh

december-14

Mr. Pussy



50

Hemaworst, Lollypopman, Eddy_V, NLNU, Satanic Surfer, Vrije Jongen

januari-15

Laatbloeier



51

Ascary, Pornozunge, Knaktuut, Megaboob, Scrotum, Amuu, Strijker, Kanariepiet, Vrije Jongen

februari-15

Satanic Surfer



52

Krukar, Mechelen, Oudebelg, Iubi, Davedv, Nietsche

maart-15

Vrije Jongen



53

Peperduur, Satanic Surfer, LittleJoe, SFL, Piet Plezier, Badslippers

april-15

Nietsche



54

Teiresas, Iamlonely, Kanariepiet, De Duisburg Spesjalist, Biged, Aribaba

mei-15

Tjeppa



55

Ohhlord, Ties85, Rolo, Fg22, Marcus69, Sofaking

juni-15

Kanariepiet



56

MichelJ, NLNU, Bluebear, Sjeufke, Vazkor, Rob45, Neverenough

juli-15

Sofaking



57

Lustman, Wijze Grijze, Satanic Surfer, Amuu, NLNU, Ace2

augustus-15

Sjeufke



58

Bluebear, Badslippers, Satanic Surfer, Blue Eyes, Vulkaanridder, Vazkor

september-15

Ace2



59

Teiresas, Ace2, Knabbel, Nedlovefkk, Bergm550, NeverEnough, Kapitein Knut, Laatbloeier

oktober-15

Badslippers

sofaking
21 oktober 2015, 17:18
Brad Clitt stijgt naar ongekende hoogten van genot in de armen (en tussen de benen) van Daria.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-%28Roemeense%29&highlight=daria

licky luke
21 oktober 2015, 17:46
Brad Clitt stijgt naar ongekende hoogten van genot in de armen (en tussen de benen) van Daria.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-%28Roemeense%29&highlight=daria

+1 !

seksenfun
21 oktober 2015, 21:08
ant0816 FKK Harmony https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30294-FKK-Harmony-Seevetal-(Hamburg)&p=451490#post451490 :smoke:

VAZKOR
21 oktober 2015, 23:01
Brad Clitt stijgt naar ongekende hoogten van genot in de armen (en tussen de benen) van Daria.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-%28Roemeense%29&highlight=daria


+1

Nog ene voor op de todo-list als ik in YY ben.

deket
21 oktober 2015, 23:37
zeg BS,jij maakt er nogal werk van met je statistieken etc,,
ben je jouw rode vlam niet aan het verwaarlozen?

Sjeufke
21 oktober 2015, 23:58
Veel mannen kunnen twee dingen tegelijk. Helaas niet voor iedereen mogelijk :biggrin:

12949

Bluebear
22 oktober 2015, 07:14
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451553#post451553

Een nomi voor de Master-Bull, SFL, die zijn afscheidstour aanvangt met een bezoek aan het mooie YinYang. Het reisverslag handelt zich meer over zijn Dracula-Bull die zich in hogere sferen begeeft met geestverruimende sappen, dan wat de Master-Bull er eigenlijk komt doen. Maar gelukkig zorgt de SFL voor mooie paspoorten in zijn verslag zodat we ook nog een teug meekrijgen van zijn vunzige uitspattingen.
Toch mooi dat Banana tussen zijn drukke werkzaamheden door nog tijd vindt om de Master-Bull te vergezellen. Badslippers, neem hier een voorbeeld aan, want de Bull hunkert naar enige vaderlijke inbreng voordat hij zijn bordeelsluiperij voorlopig aan de wilgen hangt. Propitius esto. :rolleyes: :biggrin:

12953

Ricardo Banana
22 oktober 2015, 09:48
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451553#post451553

Een nomi voor de Master-Bull, SFL, die zijn afscheidstour aanvangt met een bezoek aan het mooie YinYang. Het reisverslag handelt zich meer over zijn Dracula-Bull die zich in hogere sferen begeeft met geestverruimende sappen, dan wat de Master-Bull er eigenlijk komt doen. Maar gelukkig zorgt de SFL voor mooie paspoorten in zijn verslag zodat we ook nog een teug meekrijgen van zijn vunzige uitspattingen.
Toch mooi dat Banana tussen zijn drukke werkzaamheden door nog tijd vindt om de Master-Bull te vergezellen. Badslippers, neem hier een voorbeeld aan, want de Bull hunkert naar enige vaderlijke inbreng voordat hij zijn bordeelsluiperij voorlopig aan de wilgen hangt. Propitius esto. :rolleyes: :biggrin:

12953

+1

Badslippers
22 oktober 2015, 10:16
:ola2:

Als ernstig plichtverzaker rest mij niks anders dan mijn vriend Smoking Fetish Lover te nomineren voor zijn "Yin Yang" verslag + 2 damesrecensies. Nu zijn laatste Tour van start is gegaan hou ik ernstig rekening met oneervol ontslag uit "De Orde der Bulls". Gelukkig ontfermde Ricardo Banana zich over mijn vriend zodat de functie van "Wingman" voor deze avond was gegarandeerd. Beiden vlogen ze op de drank af zodat ze na een half uur stijf stonden van de zeik. Om de aardappelen af te schudden dook SFL op 2 wijven: Elvira en Aisha. Die laatste penetreerde de vuile rat zowel vaginaal als anaal en ik vraag me af of daar een Pirelliwissel aan te pas kwam. Kortom, zijn Tour is voorspoedig begonnen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451552#post451552

En 2 damesrecensies:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-%28Roemeense%29&p=451541#post451541
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-%28Turkse%29&p=451543#post451543

:ola2:

http://erooups.com/img/img3/20100226/erotic/13/smoking_girls_63.jpg

Badslippers
22 oktober 2015, 10:31
Geen recensie maar wel hartelijk gelachen om de samenvatting van de "Headlines" door Knabbel over "De Orde der Plintenneukers" met als enige echte lid, tevens voorzitter en penningmeester . . . Jansen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43103-Denkend-aan-Jansen&p=451567#post451567

Laatbloeier
22 oktober 2015, 16:19
Prima recensie van Brad Clitt op bezoek in YinYang ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451478#post451478 ).
Met bijzondere aandacht voor zijn aparte zeer inspirerende damesrecensie van Daria ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-(Roemeense)&p=451396#post451396 )

sofaking
22 oktober 2015, 16:51
Nominatie voor de twee damesrecensies van SFL in Yin Yang. Als altijd vlot geschreven met veel informatie en toch de nodige caveats voor de geïnteresseerde ijsberen die overwegen haar op hun todo list te plaatsen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-%28Roemeense%29&p=451541#post451541
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-%28Turkse%29&p=451543#post451543

Quote : Zij had ook mij in de gaten
Eerst figuurlijk en even later letterlijk. ;)

Megaboob
22 oktober 2015, 17:32
Nominatie voor de twee damesrecensies van SFL in Yin Yang. Als altijd vlot geschreven met veel informatie en toch de nodige caveats voor de geïnteresseerde ijsberen die overwegen haar op hun todo list te plaatsen.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-%28Roemeense%29&p=451541#post451541
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-%28Turkse%29&p=451543#post451543

Quote : Zij had ook mij in de gaten
Eerst figuurlijk en even later letterlijk. ;)
Ik nomineer sfl ook mee.

Megaboob

rob45
22 oktober 2015, 18:36
:ola2:

Als ernstig plichtverzaker rest mij niks anders dan mijn vriend Smoking Fetish Lover te nomineren voor zijn "Yin Yang" verslag + 2 damesrecensies. Nu zijn laatste Tour van start is gegaan hou ik ernstig rekening met oneervol ontslag uit "De Orde der Bulls". Gelukkig ontfermde Ricardo Banana zich over mijn vriend zodat de functie van "Wingman" voor deze avond was gegarandeerd. Beiden vlogen ze op de drank af zodat ze na een half uur stijf stonden van de zeik. Om de aardappelen af te schudden dook SFL op 2 wijven: Elvira en Aisha. Die laatste penetreerde de vuile rat zowel vaginaal als anaal en ik vraag me af of daar een Pirelliwissel aan te pas kwam. Kortom, zijn Tour is voorspoedig begonnen.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451552#post451552

En 2 damesrecensies:
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-%28Roemeense%29&p=451541#post451541
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-%28Turkse%29&p=451543#post451543

:ola2:



Vanaf mijn vakantieadres nomineer ik SFL met zijn vliegende tourstart in YY mee.

Nedlovefkk
22 oktober 2015, 19:02
+1 voor SFL..

+100 als hij zaterdag naar LR komt...

GrandCru
23 oktober 2015, 09:46
Nomi voor Noelcitroen voor zijn uitstapje naar PT Dorsten.

Teiresas
23 oktober 2015, 13:47
Prima recensie van Brad Clitt op bezoek in YinYang ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451478#post451478 ).
Met bijzondere aandacht voor zijn aparte zeer inspirerende damesrecensie van Daria ( https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-(Roemeense)&p=451396#post451396 )
+1. Die Daria ga ik binnenkort ook maar ns opzoeken...

Bluebear
24 oktober 2015, 06:54
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451840#post451840

Een nomi voor Noglangnietuitgewandeld en zijn avonturen in Babylon. Eerst een avontuur met Iman, "die kaffeebraune gazelle", waarvan als ik zo die plaatjes bekijk de kolenschoppen al zie grijpen naar die gladde billetjes. Om daarna even afgekarnd te worden onder de film door twee stamlikkende hotties. Het zal druk geweest zijn met de trekkers in de kino. ;) :biggrin:

12965

Bluebear
24 oktober 2015, 12:17
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451876#post451876

Een nomi voor Goedemorgenallemaal die zonder geld naar Duitsland rijdt. Dat vergt moed. Ik ben ook eens in Oedt op zoek geweest naar een pinautomaat. Een Hollander op zoek naar een pinautomaat in Oedt, hmmmm..., als er dat geen is die de lokale paaldansvereniging gaat bezoeken. Dus vraag ik het aan een mevrouw met een hondje en ze legt me haarfijn uit waar het is. We nemen afscheid en ze roept met een big smile: "Viel vergnügen!". Ik roep ook nog terug: "Danke schön". Genant, akward en door de grond zakkend, de muts heeft me door. En weg was Bluebear. :redface:

12967

Big30
24 oktober 2015, 13:11
Nomi voor Noelcitroen voor zijn uitstapje naar PT Dorsten.https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734

Zoals altijd een zeer uitgebreid en informatief verhaal van noelcitroen. Het was weer goed in PT Dorsten.

Nominatie want over een minder bechreven locatie.

Badslippers
24 oktober 2015, 15:20
Partytreff expert en connaisseur Noel Citroen verdient eigenlijk altijd wel een nominatie. Hij schrijft niet veel maar als hij schrijft heb je ook wel wat. Verdiende nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734

Normaliter laat SFL zich onder zeiken door een gestoord mokkel. Nu werd hij en zijn autobekleding onder gepist door de zeik van de Killer-Bull die wild met zijn Anaconda stond te zwaaien.
Wederom een puike recensie met verhaal en damesinfo.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451904#post451904

Laatbloeier
24 oktober 2015, 17:00
Ik ben er al een hele tijd geleden een keer geweest - die partytreffs zijn niet echt mijn ding - maar ik moet zeggen dat verhaal van Noelcitroen (en de foto's) inspireert me weer wel. Nominatie.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734

Badslippers
24 oktober 2015, 21:00
Laatste ronde, nieuwe kansen nieuwe prijzen.
En daar hebben we weer een tussenstand. Niet dat de corrupte juryvoorzitter zich ook maar iets gelegen laat liggen aan deze lijst.

Row\Col
Q
R
S
T
U
V
W

1Nominatie_VoorGenomineerd_DoorThanks per recensieNominaties per recensieNominaties per ijsbeerDamesrecensieThanks


2noglangnietuitgewandeld - in - Babylon-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451840#post451840)Bluebear (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451850#post451850)
12
1
1NeeAgain and Again (Vandaag),biged (Vandaag),Bluebear (Vandaag),cavediver (Vandaag),fervent (Vandaag),Goedemorgenallemaal (Vandaag),hasta la pasta (Vandaag),licky luke (Vandaag),mechelen (Vandaag),SeX++ (Vandaag),Sjeufke (Vandaag),Wijze grijze (Vandaag)


3Goedemorgenallemaal - in - Babylon-Algemeen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451876#post451876)Bluebear (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451888#post451888)
9
1
1Neebiged (Vandaag),Bluebear (Vandaag),cavediver (Vandaag),licky luke (Vandaag),mechelen (Vandaag),noglangnietuitgewandeld (Vandaag),SeX++ (Vandaag),Sjeufke (Vandaag),Wijze grijze (Vandaag)


4SFL - in - Wat-over-mezelf-SFL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451553#post451553)Bluebear (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451556#post451556)
4
2
13Neebiged (22 oktober 2015),Nedlovefkk (22 oktober 2015),Pistol Pete (22 oktober 2015),Ricardo Banana (22 oktober 2015)


5SFL - in - Wat-over-mezelf-SFL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451553#post451553)Ricardo Banana (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451569#post451569)
4
2
13Neebiged (22 oktober 2015),Nedlovefkk (22 oktober 2015),Pistol Pete (22 oktober 2015),Ricardo Banana (22 oktober 2015)


6SFL - in - Wat-over-mezelf-SFL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451904#post451904)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451907#post451907)
8
1
13NeeAce2 (Vandaag),Badslippers (Vandaag),Bluebear (Vandaag),Don Rudo (Vandaag),DonnieBrasco (Vandaag),rob45 (Vandaag),vrije jongen (Vandaag),Wijze grijze (Vandaag)


7Brad Clitt - in - YY-vragenbakje (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451478#post451478)Laatbloeier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451623#post451623)
9
2
7Neebiged (Vandaag),Bluebear (21 oktober 2015),Flyerke (21 oktober 2015),gignnl (21 oktober 2015),Kwakje (21 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),Stief (21 oktober 2015),Teiresas (Gisteren),Wijze grijze (21 oktober 2015)


8Brad Clitt - in - YY-vragenbakje (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451478#post451478)Teiresas (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451788#post451788)
9
2
7Neebiged (Vandaag),Bluebear (21 oktober 2015),Flyerke (21 oktober 2015),gignnl (21 oktober 2015),Kwakje (21 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),Stief (21 oktober 2015),Teiresas (Gisteren),Wijze grijze (21 oktober 2015)


9SFL - in - YY-vragenbakje (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451552#post451552)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451579#post451579)
11
2
13NeeAce2 (22 oktober 2015),Badslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),Jansen (22 oktober 2015),Knabbel (22 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),Ricardo Banana (22 oktober 2015),Rickertje (Gisteren),rob45 (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),The Joker (22 oktober 2015)


10SFL - in - YY-vragenbakje (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451552#post451552)rob45 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451657#post451657)
11
2
13NeeAce2 (22 oktober 2015),Badslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),Jansen (22 oktober 2015),Knabbel (22 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),Ricardo Banana (22 oktober 2015),Rickertje (Gisteren),rob45 (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),The Joker (22 oktober 2015)


11ant0816 - in - FKK-Harmony-Seevetal (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30294-FKK-Harmony-Seevetal-(Hamburg)&p=451490#post451490)seksenfun (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451521#post451521)
2
1
1Neeseksenfun (21 oktober 2015),Wentelt Eefje (21 oktober 2015)


12SFL - in - Elvira-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-%28Roemeense%29&p=451541#post451541)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451579#post451579)
6
4
13JaBadslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),cheasehead (22 oktober 2015),Jansen (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),yylover (22 oktober 2015)


13SFL - in - Elvira-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-%28Roemeense%29&p=451541#post451541)sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451634#post451634)
6
4
13JaBadslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),cheasehead (22 oktober 2015),Jansen (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),yylover (22 oktober 2015)


14SFL - in - Elvira-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-%28Roemeense%29&p=451541#post451541)Megaboob (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451644#post451644)
6
4
13JaBadslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),cheasehead (22 oktober 2015),Jansen (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),yylover (22 oktober 2015)


15SFL - in - Elvira-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-%28Roemeense%29&p=451541#post451541)rob45 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451657#post451657)
6
4
13JaBadslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),cheasehead (22 oktober 2015),Jansen (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),yylover (22 oktober 2015)


16Brad Clitt - in - Daria-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-%28Roemeense%29&p=451396#post451396)licky luke (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451505#post451505)
16
3
7JaBefke (Gisteren),bierbeer (21 oktober 2015),biged (Vandaag),Bluebear (21 oktober 2015),Elmo3108 (21 oktober 2015),hasta la pasta (21 oktober 2015),Kwakje (21 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),licky luke (21 oktober 2015),Monkeybone (22 oktober 2015),Sjeufke (20 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),Teiresas (Gisteren),VAZKOR (21 oktober 2015),vrije jongen (20 oktober 2015),Wentelt Eefje (20 oktober 2015)


17Brad Clitt - in - Daria-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-%28Roemeense%29&p=451396#post451396)VAZKOR (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451532#post451532)
16
3
7JaBefke (Gisteren),bierbeer (21 oktober 2015),biged (Vandaag),Bluebear (21 oktober 2015),Elmo3108 (21 oktober 2015),hasta la pasta (21 oktober 2015),Kwakje (21 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),licky luke (21 oktober 2015),Monkeybone (22 oktober 2015),Sjeufke (20 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),Teiresas (Gisteren),VAZKOR (21 oktober 2015),vrije jongen (20 oktober 2015),Wentelt Eefje (20 oktober 2015)


18Brad Clitt - in - Daria-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-%28Roemeense%29&p=451396#post451396)Sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-%28jury-Badslippers%29&p=451501#post451501)
16
3
7JaBefke (Gisteren),bierbeer (21 oktober 2015),biged (Vandaag),Bluebear (21 oktober 2015),Elmo3108 (21 oktober 2015),hasta la pasta (21 oktober 2015),Kwakje (21 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),licky luke (21 oktober 2015),Monkeybone (22 oktober 2015),Sjeufke (20 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),Teiresas (Gisteren),VAZKOR (21 oktober 2015),vrije jongen (20 oktober 2015),Wentelt Eefje (20 oktober 2015)


19Brad Clitt - in - Daria-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-(Roemeense)&p=451396#post451396)Laatbloeier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451623#post451623)
16
2
7JaBefke (Gisteren),bierbeer (21 oktober 2015),biged (Vandaag),Bluebear (21 oktober 2015),Elmo3108 (21 oktober 2015),hasta la pasta (21 oktober 2015),Kwakje (21 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),licky luke (21 oktober 2015),Monkeybone (22 oktober 2015),Sjeufke (20 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),Teiresas (Gisteren),VAZKOR (21 oktober 2015),vrije jongen (20 oktober 2015),Wentelt Eefje (20 oktober 2015)


20Brad Clitt - in - Daria-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-(Roemeense)&p=451396#post451396)Teiresas (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451788#post451788)
16
2
7JaBefke (Gisteren),bierbeer (21 oktober 2015),biged (Vandaag),Bluebear (21 oktober 2015),Elmo3108 (21 oktober 2015),hasta la pasta (21 oktober 2015),Kwakje (21 oktober 2015),Laatbloeier (22 oktober 2015),licky luke (21 oktober 2015),Monkeybone (22 oktober 2015),Sjeufke (20 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015),Teiresas (Gisteren),VAZKOR (21 oktober 2015),vrije jongen (20 oktober 2015),Wentelt Eefje (20 oktober 2015)


21Knabbel - in - Denkend-aan-Jansen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43103-Denkend-aan-Jansen&p=451567#post451567)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451582#post451582)
9
1
1NeeAscari (22 oktober 2015),Badslippers (22 oktober 2015),Big30 (Gisteren),Bosco (22 oktober 2015),gignnl (22 oktober 2015),Jansen (22 oktober 2015),lustman (22 oktober 2015),The Joker (22 oktober 2015),Wijze grijze (22 oktober 2015)


22SFL - in - Aisha-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-%28Turkse%29&p=451543#post451543)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451579#post451579)
3
4
13JaBadslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015)


23SFL - in - Aisha-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-%28Turkse%29&p=451543#post451543)sofaking (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451634#post451634)
3
4
13JaBadslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015)


24SFL - in - Aisha-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-%28Turkse%29&p=451543#post451543)Megaboob (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451644#post451644)
3
4
13JaBadslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015)


25SFL - in - Aisha-(Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-%28Turkse%29&p=451543#post451543)rob45 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451657#post451657)
3
4
13JaBadslippers (22 oktober 2015),Bluebear (22 oktober 2015),sofaking (22 oktober 2015)


26noelcitroen - in - Partytreff-Dorsten (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734)Big30 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451898#post451898)
19
3
3NeeBadslippers (Gisteren),benijsbeer (Gisteren),bertje600 (Gisteren),Big30 (Gisteren),Bluebear (Gisteren),cavediver (Vandaag),Erru (Gisteren),frankie10 (Gisteren),frankieb (Vandaag),GrandCru (Gisteren),Kloothommel (Gisteren),Kwakje (Gisteren),Laatbloeier (Vandaag),PollekeZuid01 (Gisteren),rob45 (Vandaag),sneivel (Gisteren),TeddyWolf (Gisteren),Wentelt Eefje (Gisteren),Wijze grijze (Gisteren)


27noelcitroen - in - Partytreff-Dorsten (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734)Badslippers (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451907#post451907)
19
3
3NeeBadslippers (Gisteren),benijsbeer (Gisteren),bertje600 (Gisteren),Big30 (Gisteren),Bluebear (Gisteren),cavediver (Vandaag),Erru (Gisteren),frankie10 (Gisteren),frankieb (Vandaag),GrandCru (Gisteren),Kloothommel (Gisteren),Kwakje (Gisteren),Laatbloeier (Vandaag),PollekeZuid01 (Gisteren),rob45 (Vandaag),sneivel (Gisteren),TeddyWolf (Gisteren),Wentelt Eefje (Gisteren),Wijze grijze (Gisteren)


28noelcitroen - in - Partytreff-Dorsten (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734)Laatbloeier (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33960-Beste-Recensie-van-de-Maand-Oktober-2015-(jury-Badslippers)&p=451923#post451923)
19
3
3NeeBadslippers (Gisteren),benijsbeer (Gisteren),bertje600 (Gisteren),Big30 (Gisteren),Bluebear (Gisteren),cavediver (Vandaag),Erru (Gisteren),frankie10 (Gisteren),frankieb (Vandaag),GrandCru (Gisteren),Kloothommel (Gisteren),Kwakje (Gisteren),Laatbloeier (Vandaag),PollekeZuid01 (Gisteren),rob45 (Vandaag),sneivel (Gisteren),TeddyWolf (Gisteren),Wentelt Eefje (Gisteren),Wijze grijze (Gisteren)

Megaboob
24 oktober 2015, 21:41
Ik nomineer beide graag mee, en vooral het stukje van sfl betreffende de "killer-pis" was weer hilarisch!

Megaboob


Partytreff expert en connaisseur Noel Citroen verdient eigenlijk altijd wel een nominatie. Hij schrijft niet veel maar als hij schrijft heb je ook wel wat. Verdiende nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734

Normaliter laat SFL zich onder zeiken door een gestoord mokkel. Nu werd hij en zijn autobekleding onder gepist door de zeik van de Killer-Bull die wild met zijn Anaconda stond te zwaaien.
Wederom een puike recensie met verhaal en damesinfo.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451904#post451904

rob45
24 oktober 2015, 21:53
Partytreff expert en connaisseur Noel Citroen verdient eigenlijk altijd wel een nominatie. Hij schrijft niet veel maar als hij schrijft heb je ook wel wat. Verdiende nominatie.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734

Normaliter laat SFL zich onder zeiken door een gestoord mokkel. Nu werd hij en zijn autobekleding onder gepist door de zeik van de Killer-Bull die wild met zijn Anaconda stond te zwaaien.
Wederom een puike recensie met verhaal en damesinfo.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451904#post451904

Ik nomineer partytref expert NoelCitroen en SFL met de KillerpissBull in Samya mee.

Ace2
25 oktober 2015, 08:12
Wakker worden met de onderstaande nominaties en een kop koffie:

Brad Clitt met Daria: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-(Roemeense)&p=451396#post451396

SFL in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451553#post451553

Brad Clitt in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451478#post451478

Vrije Jongen in YY: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451896#post451896

NLNU in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451840#post451840

GMA in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451876#post451876

Sjeufkw in Babylon: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451978#post451978

NoelCitroen in Dorsten: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734

SFL in Samya: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451904#post451904

MagaBoob in good old GT: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=451969#post451969



12987


https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33108-De-Stripboekenverzameling-van-Ace2&p=448325#post448325

Goedemorgenallemaal
25 oktober 2015, 13:30
Nomi 1: Sjeuf in Babylon (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451978#post451978) voor zijn grafische bericht... NLNU was er ook en dat is meestal ok wle goed voor een nomi maar ik wil niet bevooroordeeld lijken door te nomineren waar ik bij was, en ik vernam dat dit voor hem slechts de eerste was van zijn tweedaagse heb ik even gewacht op dat verslag (hoewel zijn avonturen met de bureauhengst en het trio zeer lezenswaard zijn) en dat kwam er dan ook Hij wandelt door in Ratingen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=452011#post452011) en verblijdt ons met een treffende omschrijving van de functie van tong en mond.

Bluebear
25 oktober 2015, 15:42
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=452049#post452049

Een nomi voor Bergm550 en zijn modelleersessie in Sharks. Hij kijkt zijn ogen uit en vindt er een geduchte concurrent bij voor de Golden Time. Alleen waren er veel naaktmodellen, maar ook een paar dames met een slipje aan. Volgens Bergm550 hadden die iets te verbergen. Maar wat moet je daar nog verstoppen, Bergm550? Nee, die meisjes lieten nog wat te raden over. Volgende keer kun je die ook gerust pakken en dan komt er een normaal doosje tevoorschijn. En als de waterpijp stinkt, moet je er zelf maar eens aan lurken, dan stinkt ie niet meer en worden de dames nog mooier. :rolleyes: :biggrin:

12988

Bluebear
25 oktober 2015, 19:43
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=452077#post452077

Een nomi voor Pietjepik die zijn businesstrip wat luister bij zet. Pietjepik likt alle damesbipsen schoon en haalt hier zijn gerief uit. Als ik niet beter zou weten kon hij een zoon van Badslippers zijn, maar nu gaat Bluebear's fantasie wel erg ver. Pietjepik heeft nl. haar. Ook zijn conflict wordt netjes opgelost door Pietjepik en de leiding en door de waarheid wordt ook de blaam van zijn eerste dame gezuiverd. Wat kunnen vrouwen toch gemeen zijn?

Bluebear
25 oktober 2015, 22:03
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=452090#post452090

Een nomi voor Nedlovefkk en zijn verblijf in de Living Room. Nedlovefkk selecteert zijn dames tijdens de bardance en observeert wie de meest "twerkende" billen heeft. Voetbal, vrouwen en bier!! Wat wil je inderdaad nog meer? The ultimate mancave.


https://www.youtube.com/watch?v=qmdgI8Cf3ds

Zultbroek81
26 oktober 2015, 10:37
Een nomi voor bergm550,voor zijn verslag van sharks.
Ik ga de club binnen kort ook een keer bezoeken.
Ben heel erg benieuwd naar de schoonheid vd dames ��

bergm550
26 oktober 2015, 11:36
Een nomi voor bergm550,voor zijn verslag van sharks.
Ik ga de club binnen kort ook een keer bezoeken.
Ben heel erg benieuwd naar de schoonheid vd dames ��

Weet je het zeker? Het kan tegenvallen. Als het type dames er niet rondloopt, waar je op valt, dan kan het tegenvallen. Het is maar een club. Dus als je gaat, dan gewoon je verwachtingspatroon op nul zetten en het over je heen laten komen. De beleving die je hebt van een club, valt en staat bij de dames die je er treft. De line up in Sharks past gewoon goed bij mijn vrouwenvoorkeur. Voor Megaboob is het denk ik minder interessant, omdat er weinig meiden rondlopen met hele grote borsten.

Teiresas
26 oktober 2015, 12:34
Een nomi voor bergm550,voor zijn verslag van sharks.
Ik ga de club binnen kort ook een keer bezoeken.
Ben heel erg benieuwd naar de schoonheid vd dames ��

+1

Teiresas
26 oktober 2015, 12:52
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=452090#post452090

Een nomi voor Nedlovefkk en zijn verblijf in de Living Room.

+1

Zultbroek81
26 oktober 2015, 13:09
Weet je het zeker? Het kan tegenvallen. Als het type dames er niet rondloopt, waar je op valt, dan kan het tegenvallen. Het is maar een club. Dus als je gaat, dan gewoon je verwachtingspatroon op nul zetten en het over je heen laten komen. De beleving die je hebt van een club, valt en staat bij de dames die je er treft. De line up in Sharks past gewoon goed bij mijn vrouwenvoorkeur. Voor Megaboob is het denk ik minder interessant, omdat er weinig meiden rondlopen met hele grote borsten.




Ik wil al een tijdje een keer naar een club omgeving Frankfurt.
De meeste clubs in het nrw ken ik al.
Over het type dame (jou voorkeur)maak ik mij geen zorgen bergm550.
Ik ken je smaak,en die is heel goed ;)
Ik denk dat ik daar mijn truukje ook wel op ken.

Badslippers
26 oktober 2015, 15:42
De juryvoorzitter nomineert de volgende ijsberen voor hun recensie

Megaboob in Golden Time
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=451969#post451969
noglangnietuitgewandeld in Babylon
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451840#post451840
Goedemorgenallemaal in Babylon
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451876#post451876
Sjeufke in Babylon
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451978#post451978
Brad Clitt in Yin Yang
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451478#post451478
vrije jongen in Yin Yang
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451896#post451896
noglangnietuitgewandeld in Acapulco Gold
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=452011#post452011
bergm550 in FKK Sharks
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=452049#post452049
Nedlovefkk in Living Room
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=452090#post452090
ant0816 in FKK Harmony Seevetal
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30294-FKK-Harmony-Seevetal-(Hamburg)&p=451490#post451490
Pietjepik in SixSens
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=452077#post452077
Brad Clitt over Daria
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-%28Roemeense%29&p=451396#post451396

Badslippers
26 oktober 2015, 16:19
En daar hebben we weer een lijst. Sta je erbij . . . dan ben je voor betekenis voor dit forum. Sta je er niet bij dan is er werk aan de winkel en moet je maar gauw recensies gaan schrijven.

In volstrekt willekeurige volgorde:



Row\Col
A
B
C
D
E

1IjsbeerNominaties Per Recensietotaal_ontvangen_nominatiesThanks Per RecensieTotaal ontvangen Thanks


2Brad Clitt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43100-Daria-(Roemeense)&p=451396#post451396)
7
11
18
28


3noelcitroen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?8474-Partytreff-Dorsten-Dorsten-Beckenkamp-22-Algemeen&p=451734#post451734)
6
6
22
22


4Brad Clitt (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451478#post451478)
4
11
10
28


5SFL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451904#post451904)
4
17
12
38


6SFL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?41849-Elvira-(Roemeense)&p=451541#post451541)
4
17
6
38


7SFL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43104-Aisha-(Turkse)&p=451543#post451543)
4
17
3
38


8bergm550 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?20365-FKK-Sharks-Darmstadt&p=452049#post452049)
3
3
15
15


9Goedemorgenallemaal (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451876#post451876)
3
3
13
13


10Nedlovefkk (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?2468-Living-Room-De-Huiskamer&p=452090#post452090)
3
3
12
12


11noglangnietuitgewandeld (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451840#post451840)
3
5
16
29


12SFL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16194-Wat-over-mezelf-SFL&p=451553#post451553)
3
17
5
38


13Sjeufke (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=451978#post451978)
3
3
11
11


14ant0816 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30294-FKK-Harmony-Seevetal-(Hamburg)&p=451490#post451490)
2
2
2
2


15Megaboob (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12143-Geile-Tijden&p=451969#post451969)
2
2
14
14


16noglangnietuitgewandeld (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?19972-Acapulco-Gold-Ratingen-Algemeen&p=452011#post452011)
2
5
13
29


17Pietjepik (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=452077#post452077)
2
2
11
11


18SFL (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451552#post451552)
2
17
12
38


19vrije jongen (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?1785-YY-vragenbakje&p=451896#post451896)
2
2
12
12


20Knabbel (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43103-Denkend-aan-Jansen&p=451567#post451567)
1
1
10
10


Aan deze lijst kunnen geen rechten ontleend worden

seksenfun
26 oktober 2015, 17:34
Wijze Grijze: Planet Eden: een beetje een gelijklopend verhaal van mezelf van zaterdag volgt nog.

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?21133-Planet-Eden-Algemeen&p=452105#post452105

:smoke:

Goedemorgenallemaal
27 oktober 2015, 17:49
Wijze Grijze heeft het op het laatst zwaar, heel zwaar... (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=452273&highlight=#post452273) Nomi, ik zou Shaila ook wel willen nomineren voor het faciliteren van misschien wel het hoogtepunt...

seksenfun
27 oktober 2015, 20:45
stimpy3: PSR: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?7544-Park-Sauna-Residenz-(Lohmar-Durbusch-nabij-Köln)-Algemeen&p=452281#post452281 :smoke:.

Nedlovefkk
27 oktober 2015, 21:00
Nomi voor seksenfun inzake PSR.

PSR komt op mij over als een ietwat bejaarden georiënteerde saunaclub. Denk er dan ook over na om mijn haren grijs te kleuren en wat tanden uit mijn bek te slaan. Hoe raak ik er anders binnen.
Details tav het voedsel doen het ook altijd goed..

PSR is mijn eerstvolgende saunaclub die ik ga bezoeken.

satanic surfer
27 oktober 2015, 22:58
Hollandmale in Schieferhof zonder toeters en bellen: +1
Sphinx in Schieferhof met de gebruikelijke toeters en bellen: +1

Deze nominaties om tegengewicht te bieden aan promotalknominaties bij de vleet somtijds die ver van de realiteit staan...

mechelen
28 oktober 2015, 08:11
Nominatie voor Stimpy3 voor een kort maar leuk verslag over Babylon :

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?13599-Babylon-Algemeen&p=452411#post452411

Dalton
28 oktober 2015, 09:40
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=452403#post452403

Nomi voor SS die zijn onderzoek in de clubs nog steeds uitvoert en ons netjes op de hoogte houdt van wat er zoal gebeurd.

licky luke
28 oktober 2015, 10:29
Nomi voor seksenfun inzake PSR.



+1 !

licky luke
28 oktober 2015, 10:29
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?744-FKK-Bochum-Freude-39-Algemeen&p=452403#post452403

Nomi voor SS die zijn onderzoek in de clubs nog steeds uitvoert en ons netjes op de hoogte houdt van wat er zoal gebeurd.

+1 !

Teiresas
28 oktober 2015, 14:11
Nominatie voor Patjax die zijn eerste schreden als wandelaar mooi beschrijft.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42883-Patjax&p=452420#post452420

Goedemorgenallemaal
28 oktober 2015, 17:42
Nominatie voor Patjax die zijn eerste schreden als wandelaar mooi beschrijft.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42883-Patjax&p=452420#post452420
+1. En wat ook wat gezien voor het uitsprakendraaje...

Nedlovefkk
28 oktober 2015, 18:34
Nominatie voor Patjax die zijn eerste schreden als wandelaar mooi beschrijft.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?42883-Patjax&p=452420#post452420

+1,

Ben nog nooit op de vulkaan geweest. Voor mij dan ook erg interesting om te lezen.

Big30
29 oktober 2015, 00:20
Patjax, in de ban van de Vulkan.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?17699-Duisburg-Vulkanstrasse-Algemeen&p=452512#post452512

Kan me dat wel een beetje voorstellen. Zeker 's avonds als het donker is en je de groene toren van verre op ziet lichten gaat er toch een magische aantrekkingskracht van uit.

Koot@Zuur
29 oktober 2015, 09:18
Wijze Grijze heeft het op het laatst zwaar, heel zwaar... (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?16932-Pauschalclub-Bochum-Algemeen&p=452273&highlight=#post452273) Nomi, ik zou Shaila ook wel willen nomineren voor het faciliteren van misschien wel het hoogtepunt...

+1 nomi voor Wijze Grijze, naar aanleiding van zijn bevindingen gisteren ook weer eens wezen kijken in Bochum. Klopt inderdaad dat het met Bochum de goede kant op gaat. Enkele toppertjes zijn weer terug. Er volgt nog een uitgebreider verslag van mijn dagje Bochum...

Badslippers
29 oktober 2015, 13:09
En alweer een komedie die binnenkort bij Joop van den Ende te zien zal zijn als musical. Auteur? Vanzelfsprekend de beste schrijver van het forum SFL.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=452487#post452487

Traditiegetrouw met een paar damesrecensies. Waar vind je dat nog?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43159-Jennifer-%28Hongarije%29
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43167-J-J-%28Roemeens%29-ex-LR-World-en-PSR

rmjhexe
29 oktober 2015, 13:49
En alweer een komedie die binnenkort bij Joop van den Ende te zien zal zijn als musical. Auteur? Vanzelfsprekend de beste schrijver van het forum SFL.
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?12631-Populaire-Horny-Gebeurtenissen&p=452487#post452487

Traditiegetrouw met een paar damesrecensies. Waar vind je dat nog?
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43159-Jennifer-%28Hongarije%29 heel leuk geschreven nomi erbij��
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?43167-J-J-%28Roemeens%29-ex-LR-World-en-PSR

Dalton
29 oktober 2015, 15:01
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?31746-Sixsens-Algemene-verhalen&p=452569#post452569

Nomi voor SS zijn bezoek aan een jarige club die povertjes voor de bezoekers van de party zorgt en niet al teveel uitgeeft om het feest tot iets onvergetelijks te maken.