PDA

Volledige versie bekijken : Rebecca (ROM) Vulkanstrasse 26 ex-Linda PHG



Iubi
9 december 2014, 02:02
https://www.ijsberenforum.com/img/vlaggen/romania.gif




Linda (Roemeense)
Leeftijd:24 jaarTaal:Duits (goed), Engels (goed)
Haarkleur:ZwartHaarlengte:Lang
Lengte:1.65 m - 1.70 mPostuur:Slank
Tatoeage:OnbekendLichaamsdeel:
Piercing:OnbekendLichaamsdeel:
Cup-maat:DSiliconen:Nee
Kleur ogen:BruinHerhalingsgevaar:https://www.ijsberenforum.com/img/michelj/paspoortgenerator/2sterren.jpg

Prijs:50, 100 euroTijdsduur:30, 60 minuten
Service:Zoenen
Extra info:FO

Iubi
9 december 2014, 02:04
Linda
24 Jahre
Rumänien
Konversation in Deutsch und Englisch
ca. 170cm
KF36
BH: D-Cup natur!!!
lange schwarze Haare

Bei Kontaktaufnahme ist Linda etwas distanziert. Sie sucht nicht viel körperliche Nähe. Händchenhalten und kurzes Knuddeln ist schon möglich, aber viel mehr auch nicht. Auch Konversation ist nicht gerade ihre Leidenschaft. Es bleibt bei Smalltalk. Ich war fast schon wieder der Meinung, dass es doch nichts werden kann mit uns, entschied mich dann aber dafür die Initiative zu ergreifen und sie um das Organisieren eines Zimmers zu bitten. Ihre tolle Optik hat mich beeindruckt und ich denke, dass ich es bereut hätte, wenn ich sie nicht gebucht hätte. Ich glaube ich hätte dann keine Ruhe gehabt.

Wir verschwanden dann zusammen in ein Zimmerchen, wo wir ein halbes Stündchen blieben. Entblättert gefiel mir der Body von Linda noch mal besser. Sie ist zwar etwas zurückhaltend was Nähe angeht, aber sehr nett. Küssen war möglich, aber nur sehr unregelmäßig. Es wirkt so als wenn sie es als zu persönlich wertet. FO war tief und okay. Es hätte gefühlsintensiver sein können. Beim GV hatte sie zweitweise etwas übertriebene Sorge um die Sicherheit des Gummis. Dennoch war es in drei Positionen gut mit ihr. Auch hier hätte ich mir mehr Nähe gewünscht.

Abschließend kann ich sagen, dass es kein GF6 war, sondern eine reine Optikgeschichte. Insgesamt war ich aber zufrieden und habe es nicht bereut. Eine Wiederholung würde ich allerdings nicht unbedingt planen.

Nach unserer gemeinsamen halben Stunde hatten wir im Verlauf des Abends immer wieder kurze Flirts, was Linda für mich weiter sympathisch machte.

seksenfun
20 maart 2015, 22:00
2 keer komt Linda bij mij op het verkeerde moment. De eerste keer was ik net op kamer geweest. De tweede keer had ik grote honger. Nadat ik gegeten had, komt ze gezwind bij me zitten. Ze duwt zelfs het tafeltje voor mij opzij om haar beentjes over mijn benen te kunnen leggen. Een volgt een leuk gesprekje. Een waterval is ze evenwel niet. Licht geflirt. Toen ik haar toch weer wandelen stuurde, vroeg ze ineens waarom. Omdat ik eerst even mijn eten wou laten zakken. Een halfuurtje later kom ik de tweede bar binnen en zie haar. Ik draai wat nonchalant in de ronde en loop dan gericht richting kamers achter de lockers. Niet dat ik zo'n zin had om in de kino wat te gaan hangen maar om te zien of Linda achter me aan zou komen. Ze moest het gezien hebben. Linda kwam inderdaad achter me aan. Ik moest daarvoor niet achterom kijken door het geluid van de hoge hakken. In de gang vraagt ze wat ik daar aan het doen was. Ik zei haar dat alle kamers hier bezet waren. Ze vroeg of ik dan wou neuken (met haar)? Ik antwoordde zonder ook maar even te twijfelen dat ik dat wou maar dat ik kamer 40 of hoger wou, daar in de gang. Geen probleem zegt ze. Wat later komt ze terug. Ik stond in de gang te wachten. Ze lonkt me en loopt naar de kamer vlak aan de ingang. Mooi geprobeerd maar ik ben wel seksenfun. Ik zei haar dat ik er nog niet aan denk om naast de disco te gaan kameren. Ze antwoordde dat er geen kamers in die gang vrij waren. Ik zei haar dat er net een koppeltje buiten was gekomen. Daarop antwoordde ze dat die kamer dan eerst nog moest gepoetst worden. Ik blijf erbij dat ik kamer 40 of hoger wou. De nieuwste en mooiste kamers, voor het mooiste meisje van de klas. Ze liep terug weg en we belandden in een van die kamers maar niet die kamer waar net een koppeltje uit kwam. Zo zie je maar. Als ik iets vraag en afspreek en het doet er nadien niet toe, hoef ik ook niets te vragen of af te spreken natuurlijk.

Ik had eigenlijk geen problemen om haar de eerste twee keren te laten gaan. Ik vind ze bijzonder mooi. Het komt weinig voor dat een dame strak slank is en een natuurlijk D-cup heeft en waarbij de borsten zonder bh niet (overdreven) afhangen. De zwaartekracht speelt natuurlijk. Dat kan je zonder hulp niet tegengaan. Dus... hoe meer we mekaar zagen, hoe meer ik haar wou. Haar service schatte ik eigenlijk ondermaats in maar ook ik volg soms gewoon mijn ogen en pik.

Op kamer viel het allemaal van in het begin erg goed mee. Rechtstaand mekaar wat betasten. Ik gebruik met opzet het woord betasten omdat knuffelen niet zo direct terug te vinden was in haar woordenboek. Daarna zijn we naast mekaar op bed gaan liggen. Pas nadat alles pico bello in orde was, volgens de "voorgeschreven" regels. Handdoekje spreiden over het bed, tube gel klaarleggen, condoom gereed leggen.... Alles was gefikst in enkele luttele seconden. Ze is dat duidelijk gewoon om georkestreerd te werk te gaan. No prob, tenzij dan die tube gel maar dat zien we later dan wel weer.
Al liggend strelen we mekaar wat. We doen best lief nu. Ik verwen ook haar prachtige borsten natuurlijk. In de verste verte dacht ik er nog niet aan dat het bij deze sessie tot tongzoenen zou komen. Het kwam dan ook niet tot tongzoenen of toch niet tot iets dat die naam waardig is. Ze begon wel zélf ineens te kussen. Daar verschoot ik wel van. Daarna begon Linda mijn tepels te likken. Ze deed dat goed. Ik genoot ervan. Daarna zakte Linda verder naar onder. Ja, je kent dat liedje wel. Beetje een afgezaagd liedje maar niet voor mij. Ik beperk zulke sessies namelijk tot het minimum door mijn uit de kluiten gewassen selectiesysteem in mijn brein. De blow job was heel erg goed en met volle overgave. Na een tijdje vroeg ze om te beginnen neuken. Hoewel ze in het begin van de sessie gevraagd had hoelang ik met haar op kamer wou blijven, zat ze toch duidelijk in een 30'-ritme. Voor mij geen probleem. Tijdens een niet zo spontane (gekke) sessie heb ik niet de drang om tijd te verdoen met beffen en lange zoensessies waren uitgesloten. Ze vroeg wel direct aan mij om te werken in missio-standje. Ik weet wel dat ze op dat moment liever lui dan moe is en flink haar plan aan het trekken is maar dat kan mij allemaal worst wezen als ik het zo wel wil. Zo kon ik langer dan gemiddeld met haar neuken omdat ik alle controle over mijn orgasme had en ik moet zeggen dat het neuken met haar opperbest en zeer aangenaam is. Geen overdreven gekreun. Toch voldoende meedoen. Linda gebruikte maar een zeer klein beetje gel. Helemaal niet storend. Beter geen natuurlijk maar anderzijds kon ik me op dat moment ook maar moeilijk voorstellen dat ze op het moment dat het neuken aanbrak, zo geil als boter zou geweest zijn.

Om de tijd op te vullen kreeg ik nog een korte massage. Wat ze overigens ook goed onder de knie heeft. Ze vond het wel vreemd dat ik op de klok keek en nog een massage vroeg voor de resterende tijd. Ik denk dat ze eigenlijk liever zonder massage al van kamer had willen gaan.

Op kamer was ze lief, vriendelijk en normaal. Bij de lockers duidelijk verveeld omdat mijn securitysystem van mijn geldbeugel lastig deed en ze een dikke minuut met vertraging haar vijftig euro ontving.

Na service was onbestaande. Eigenlijk minder dan nul.

Kortom: pijen en neuken technisch zeker op punt. GFE is er niet bij. Niet tongzoenen en losbolligheid is onvindbaar. Lief en correct op kamer. Om op herhaling te gaan moet er voor mij toch meer zijn maar ik kwam tevreden van kamer :smoke:.

Bosco
10 mei 2015, 09:17
Linda, supermooie slanke meid van volgens eigen zeggen 27 jaar en in het bezit van een C-cup. Ikzelf schatte haar 5 jaar jonger maar haar prachtige tietenmaat had ik wel goed geraden. :) TZ niet bestaand, beetje kusjes geven en daarmee moet je het doen, ook geen vingertje, FT of anaal. Haar kluifwerk is wel goed te noemen en haar paaltje rijden zelfs bijzonder goed en lekker.

In missionaris masseert ze je ballen mee waardoor de kans is dat je snel afschiet als je niet uitkijkt. 5 verschillende standjes gedaan met haar die helemaal top waren. Voor de rest heeft mooie Linda niet alleen een perfect setje knoppen maar ook een perfect kontje met een mooie vleermuis en poep, alleen daarvoor zou ik haar al kunnen herhalen. ;)

kempie
9 augustus 2015, 19:56
Zaterdag met deze julia geweest. Wat een lijf. Heerlijk lichaam. Was al door Bosco ingeseind dat ze niet tongzoende masr verder een uitstekende service bood en dat klopte wel.

Prima half uurtje mee gehad en zeker wel hhg.

WA
27 december 2015, 20:26
Probeert het momenteel op de vulkanstrasse in eros 26 middel gang. Nog even checken onder welke naam en kamernummer.

MrSchwanz
4 mei 2016, 20:46
Mijn tweede keus was Rebecca. Haar zie ik wel vaker in Ero26. Normaal loop ik haar altijd voorbij omdat ze net wat ouder is dan wat ik leuk vindt. Ze ziet er 26 jaar oud maar ze zegt dat ze 24 is. Ze heeft ook een leuk gezichtje maar altijd net niet. Gisteren zag ik haar en ze zag er wel heel leuk uit. Ze heeft grote tieten en echt een superslank lichaam met super mooie rondingen. Ze had haar haren ook los. Misschien heeft dat mij over te streep getrokken.

Ik liep door ero26. Het was ongeveer 17:30 denk ik zo. Opeens zag ik haar in haar strakke kleding en ik ging omlaag met mijn ogen. Ze zag er echt goddelijk uit. Ze was aan de telefoon dus ik liep door. Ik weet niet waarom maar toen ze mij zag kijken deed ze de telefoon heel snel weg en riep mij na. Ik keerde mij om en ik begroete haar terug maar ik liep niet terug naar haar. Ik ging eerst mijn verkenningsronde doen. Ik zag niks beters dan Rebecca dus ik liep terug naar haar. Ze kwam spontaan over dus ik dacht waarom niet.

Binnen vroeg ze om het geld. Ik merkte wel dat ze binnen minder spontaan was dan buiten. Ik mocht haar lichaam verkennen maar niet haar pussy aanraken. We hadden afgesproken dat dat wel mocht dus dat was niet erg netjes van haar. Verder heb ik de standaard dingen met haar gedaan. Binnen had ik niet zo'n klik met haar terwijl ze buiten wel heel spontaan was. Verder was het gewoon wel een goeie sessie. Geen tijdsdruk of ongeregeldheden.

Hooters_Hunter
6 mei 2016, 08:27
Ik heb een mindere ervaring met Rebecca. Ze ziet er inderdaad aantrekkelijk uit. Maar eenmaal binnen was het gezellige praatje aan de deur snel verdwenen. Het was een plichtmatige sessie. Niet voor herhaling vatbaar.

HH :tietjes:

MrSchwanz
6 mei 2016, 13:52
Ik heb een mindere ervaring met Rebecca. Ze ziet er inderdaad aantrekkelijk uit. Maar eenmaal binnen was het gezellige praatje aan de deur snel verdwenen. Het was een plichtmatige sessie. Niet voor herhaling vatbaar.

HH :tietjes:

Kan je er meer over vertellen?

Hooters_Hunter
6 mei 2016, 14:47
Kan je er meer over vertellen?

Toen we eenmaal binnen waren heeft ze weinig meer gezegd. Ze begon met pijpen waar ze al snel klaar me was. Toen over naar missio maar ze positioneerde zich zo dat ik niet lekker kon stoten. Bovendien merkte ik toen ook dat ze niet helemaal fris rook en dat vind ik een echte afknapper. Uiteindelijk nog even doggy geprobeerd maar mijn lust was verdwenen. Zonder te zijn klaargekomen weer naar buiten. Jammer, want qua uiterlijk vind ik haar echt aantrekkelijk maar ik zal er niet snel nog eens binnenwandelen.

HH :tietjes:

WA
6 mei 2016, 20:43
Dit is Linda die voorheen in PHG werkte. https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39961-Linda-(Roemeense)-Eros26-ex-PHG

In PHG was ze al selectief in wie ze welke service aanbood (bijv niet iedereen TZ aanbieden en moeilijk doen over PZC eenmaal op de kamer) en die lijn zet ze op de vulkaan voort. Ook haar relationele status speelt mee.

MrSchwanz
6 mei 2016, 22:14
Dus het klopt niet dat ze 24 is want ik lees dat ze 2 jaar geleden ook al 24 was. :')

WA
6 mei 2016, 22:22
inderdaad, ze zal eerder 27 a 28 jaartjes oud zijn dan 24

MrSchwanz
7 mei 2016, 18:50
inderdaad, ze zal eerder 27 a 28 jaartjes oud zijn dan 24



Ik ga er waarschijnlijk niet nog een keer naar toe. Er is zoveel beters te krijgen ook al deed ze haar best.