PDA

Volledige versie bekijken : Daisy (Togolese)



foefel
21 mei 2016, 14:41
Daisy (Togolese)
Leeftijd:25 jaarTaal:Duits (goed), Engels (goed)
Haarkleur:ZwartHaarlengte:Lang
Lengte:1.65 m - 1.70 mPostuur:Slank
Tatoeage:JaLichaamsdeel:Billen
Piercing:NeeLichaamsdeel:
Cup-maat:CSiliconen:Nee
Kleur ogen:ZwartHerhalingsgevaar:https://www.ijsberenforum.com/img/michelj/paspoortgenerator/5sterren.jpg

Prijs:40 euroTijdsduur:30 minuten
Service:NMC, PZC, Deepthroat, Eierlecken, Tongzoenen, GFE, Beffen, Vingeren, Rimmen bij haar
Extra info:Heeft bij Magnum en Dolce Vita gewerkt.

foefel
21 mei 2016, 15:01
Vrijdag naar Heaven 7 gereden en het is na de verbouwing een mooie saunaclub geworden.
Op de bank in de gang zag ik een mooie donkere dame zitten waar ik langs ging zitten.
Haar naam is Daisy uit Togo en ze werkte 4 weken in Heaven 7 en na een gesprekje merkte ik al dat het een geile meid was.
Dat had ik goed ingeschat want ze was zo geil als boter en liet zich uitgebreid vingeren in kutje en kontje.
Het tongzoenen met haar was heerlijk en pzc met soms deepthroat lekker geil ook de eieren werden niet overgeslagen.
Na het neuken in verschillende standjes samen heerlijk klaargekomen. Een dame waar je voor terugkomt.

kwakky90
28 augustus 2016, 23:45
Heerlijk uurtje met haar doorgebracht. Super voorspel waar ze met haar gigantische tong al je gevoelige plekjes ontdekt. Ze is heel aanhankelijk en kronkelt helemaal als je haar op de juiste manier vingert. We hadden kamer 3, een mooie kamer aan de voorkant van het gebouw mooi ruim en veel spiegels.

Klatergoud
20 oktober 2016, 16:56
Plots kwam Daisy bij me zitten en we raakten aan de praat. Al met al zaten we al snel meer dan een half uur te kletsen en ik vond het heel gezellig, ook omdat Daisy inmiddels lekker dicht tegen me aan was komen zitten en de sfeer erg knuffelig en teasend werd. Ik besloot te gaan douchen en kwam Daisy even later weer tegen en dat leidde vlot tot een nadere kennismaking op kamer.

Daisy is een hele secure want ze stond erop dat we samen gingen douchen. Ook goed, alhoewel ik dat net had gedaan … Geen gemaar dus.
Op kamer ontwikkelde deze donkere schone zich tot een waar seks beest. Het gas ging er vlot op en ze stak er behoorlijk wat energie in. Daar was helemaal niets mis mee en alle gekende standen werden weer goed geoefend. Daisy kon pas tevreden zijn als ze me helemaal uitgemolken had. En dat was na verloop van tijd onvermijdelijk. Een uitstekende sessie met Daisy gehad.
Ze stond erop dat we daarna opnieuw samen gingen douchen en opfrissen. Ook goed en nog een beetje na-gefriemeld, geknuffeld …. De dame is toch de baas. Moet toch echt bekennen dat Daisy misschien niet de allermooiste is die hier rondloopt, maar ze is wel heel erg lief, aardig en bovenal verstaat ze haar metier. En ze heeft natuurlijk een prachtig kleurtje. Hhg is er zeker.

Elmo3108
10 oktober 2017, 14:15
Gisteren ook kennis mogen maken met deze kanjer, even geknipt uit mijn algemene verslag:

"Terwijl ik mij van mijn slippers en badjas ontdoe laat Daisy het blauwe miemanddalletje dat ze draagt vallen en staat direct naakt voor mij, ze heeft een lekker slank figuurtje met kleine borsten met opvallende vooruit stekende tepels. Nice! Staande beginnen we maar eens aan een uitgebreide tongzoen-sessie om vervolgens op bed lekker van elkaar te gaan genieten. In de twee uur die volgen komt zo’n een beetje alles wat ik mij maar kan wensen op seksgebied voorbij, uitgebreid en hartstochtelijk tongzoenen, pijpen, beffen, een heerlijke 69-sessie en gemeenschap in diverse standjes. Twee keer vul ik een rubbertje, terwijl ook Daisy uitgebreid aan haar genot komt. Ze geeft een werkelijk perfecte GFE weg met als slagroom op de taart een uitgebreide gezamenlijke douchebeurt ter afsluiting. Heerlijk!"

En na een gezamenlijke lunch:

"Ze is in ieder geval prettig gezelschap en zo tikt de tijd lekker voort. Na een ruim uur zo samen doorgebracht te hebben begint er bij mij eigenlijk wel weer iets te kriebelen en vraag ik of ze nog zin heeft in een uurtje pret, uiteraard heeft de kleine dondersteen dat. Ik krijg eerst nog even de reeds hierboven beschreven rondleiding en dan belanden we weer op de Afrika-zimmer. Een uur lang hebben we weer heerlijke seks, het ene moment stomende pornoseks dan weer heerlijk romantische girlfriendsex, heerlijk! En nadat Daisy met veel rumoer is klaargekomen vul ik ook maar weer een condoom en ploffen we met een grote zucht naast elkaar neer. Onder de douche wordt ik wederom lekker schoongepoetst waarna het voor mij alweer de hoogste tijd is om mij te gaan omkleden en weer richting het westen te rijden. Van Daisy krijg ik nog even de ultieme aftersales, als ik na het omkleden mij richting receptie begeeft staat zij mij daar op te wachten. Ze meldt speciaal nog geen lippenstift opgedaan te hebben zodat we nog even lekker afscheid kunnen nemen, een lange tongzoen en knuffelsessie volgt. Als ik dan toch losgelaten wordt vraagt de theke van dienst lachend of alles naar zin is geweest, “Wunderbar!”, iets anders kan ik er niet van maken…"

Elmo3108
21 december 2017, 07:51
Vorige week weer eens in Heaven7 beland en op herhaling geweest met Daisy... wat een kanjer is dat toch, zeg!! Niet het knapste meisje uit de klas, maar toch echt wel de geilste. Heel het oeuvre kwam weer voorbij: ik mocht haar heel uitgebreid beffen, we zijn in een spetterende 69 beland, na haar orgasme was Daisy een paar minuten zo opgewonden dat slechts de lichtste aanraking van haar huid al te veel voor haar was. Nadat ze wat hersteld was werd er heerlijk geneukt en kreeg ik ter afsluiting een sensationele body-to-body-massage, waarbij ze met dat lekkere, flink geoliede lijf heerlijk over mij heen kronkelde en glee. Om het geheel af te sluiten met een fantastische handjob!!

Elmo3108
18 februari 2018, 11:41
Afgelopen woensdag weer in Heaven7 beland en toen ik mijn eerste kopje thee stond in te schenken hing Daisy vanuit het niets om mijn nek...de rest van de ochtend en middag zijn we (bijna) steeds samen geweest, twee keer gekamerd met een totaal tijd van tweeënhalf uur. Het was allemaal weer geweldig: ongelofelijk lekker tongzoenen, pijpen, beffen, 69, een heerlijke body-to-body-massage, een super geile handjob en natuurlijk gemeenschap in allerlei standjes!! En dan tussen al het seksuele geweld door ook nog leuk kletsen met elkaar, momenteel is Daisy voor mij dé reden voor een ritje naar Willich!! Wat een kanjer!!