PDA

Volledige versie bekijken : Nyloncafe, Linda (Letland)



Befke
3 juni 2016, 16:59
Mijn eerste bericht over Linda (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?15585-Nyloncafe-K%F6ln-Frechen-Die-M%E4dels&p=484607#post484607) staat in mijn eigen rommelhoekje :) maar ik vind dat ze haar eigen topic verdient.





Linda(Letse) (http://www.nyloncafe.eu/nylon-girls-koeln/linda.html)



Leeftijd
:
37 jaar
Taal
:
Duits


Haarkleur
:
Bruin
Haarlengte
:
Kort


Lengte
:
1.6 m
Postuur
:
Slank


Tatoeage
:
Jee
Lichaamsdeel
:
Spijtoptant: op haar rechter arm zit nog een restje


Piercing
:
Neen
Lichaamsdeel
:



Cup-maat
:
A/B
Echt
:
Ja


Kleur ogen
:
Grijs
Herhalingsgevaar
:
https://www.ijsberenforum.com/img/michelj/paspoortgenerator/5sterren.jpg


Prijs
:
135 euro
Tijdsduur
:
60 minuten


Service
:
Uitstekend


Extra info
:
Schoenmaat 35. Meestal op zondag in NC, woe/do/vrij/za vaak aan te treffen in de Agentur am Ring in Keulen 'centrum' (http://www.privatempfang.eu/)






Er zal ook nog wel een man uit dat kamertje zijn gekomen, waarschijnlijk met een grijns op zijn gezicht. Ik zie echter slechts haar. De manier waarop haar gezicht oplicht wanneer ze me ziet zitten windt me meer op dan - bijvoorbeeld - een orgie met 33 strakke teenies zou kunnen.

Ze komt op me toe, buigt zich naar mijn oor en fluistert: "Jij bent Dingetje, toch?" - mijn naam had ze niet onthouden, maar blijkbaar een aantal andere dingetjes wel. Als ik bevestig dat ik inderdaad Dingetje ben, haar afspraak van 20:00, straalt ze. En klopt mijn hart in mijn keel, klopt mijn lid in mijn onderbroek, klopt alles. (Kim heeft, zo heeft u inmiddels begrepen, vandaag niets in te brengen: haar magie is futloos en onbetekenend tegenover de betovering van mijn geliefde van een uur).



* * * * *


Lange blote benen onder een kort zwart glitterjurkje wijzen recht omhoog naar de plek waar ik een paar weken eerder de honing haalde. De herinnering maakt me duizelig. Het vooruitzicht brengt me het water in de mond.
In minder dan geen tijd verdwijnen we samen in de ons toegewezen ruimte, trekken de deur achter ons dicht en wijden ons aan elkaar - de omhelzing die me te beurt valt is echt.
Niets is gespeeld, vandaag - zo voelt dat althans: zij en Dingetje (voor het gemak) zijn weliswaar Koning klant en Hofleverancier, maar dat is even van ondergeschikt belang. Voor Dingetje dan toch: die gelooft nog in sprookjes, gaat naar de hoeren voor de liefde (sex kan ie thuis ook wel krijgen) en ploegt op verzoek en in nauw overleg met de dame van dienst diepe voren met zijn lid in aantrekkelijke vrouwen. Met een zekere voorkeur voor vrouwen uit het Balticum.
Daarbij (bij het in stand houden van de droom, en bij de voorbereidingen van het ploegen) is zij - ook vandaag weer - uiterst behulpzaam. De douche slaan we, schoon en ongeduldig als we zijn, deze keer maar over. Ik kleed haar uit. Ze kust me dankbaar (stel ik me voor). Ze vleidt zich op het bed. Ze rookt naakt een sigaret. Ze is prachtig.
Al mijn zintuigen staan op scherp: ik tast, ik ruik, ik proef. We voelen, kijken, drinken, ademen elkaar. De nabijheid is haast echt. Het voelt alsof we al versmolten zijn. En zover is het nog lang niet... we nog maar net de kennismaking aan het hernieuwen.



* * * * *


Lui houden we elkaar omstrengeld; ik kan geen genoeg krijgen van de zachte huid van haar knieholtes, van de geur van haar oksels, de smaak van haar haar.
Ik verdrink in haar grijs-blauwe ogen en hoor Keith Jarrett (https://www.youtube.com/watch?v=sRyZmt5sYbw) in haar stem wanneer ze fluisterend vraagt naar de bekende weg: "Alles OK?".
Nou - ik dacht het wel; maar het kan nog beter: ik kleed me maar eens uit. Haar fijne kleine handen komen me te hulp wanneer de broek aan de beurt is.
De slet.
Al met al doet ze dat echt niet onverdienstelijk, mijn broek uittrekken. En voortvarend ontfermt zij zich vervolgens over haar vrijgekomen prijs: mijn eikel kust haar prachtige mond, haar lippen sluiten zich nat gulzig om me heen - de hemel breekt open, God spreekt me toe: "Welkom, Befke. Je mag hier even blijven, maak het je gemakkelijk." - en dat doe ik.



* * * * *


Languit liggend op mijn rug, mijn benen gespreid, de ogen dicht, voel ik hoe zij me groet, vereert, opeist, inslikt, tot haar slaaf maakt. Ik ken geen bestaande beschrijving van een pijpbeurt die recht doet aan wat ik op dit moment voel. Ik ga het ook niet zelf proberen te beschrijven. Vooruit, een enkel woord dan: onbeschrijfelijk.
Inmiddels heb ik overigens verschrikkelijk trek gekregen in honing. Wijfjeshoning. En ik leg haar (ze is licht genoeg) in de juiste positie en ik krijg uitzicht op een wel-doorbloede roos van vlees. Die mijn aandacht zichtbaar en voelbaar op prijs stelt. Ze blijft zich echter ook onverstoorbaar en toegewijd aan mijn piemel wijden. Pijpen en likken en likken en pijpen. Dit mag van mij uren doorgaan zo.
Natuurlijk gaat dat niet: ten eerste protesteert de beurs, ten tweede smacht mijn lid naar zijn huisje (en haar doos naar haar dekseltje) zodat er met wederzijds goedvinden tot penetratie wordt overgegaan. Ze ligt op haar buik als ik in haar binnendring. Met gemak. Met zwier. Met genoegen. Met plezier. Nu weer oppervlakkig, dan weer diep doorploeg ik haar vrouwelijkheid. Zuchtend en steunend ondergaat ze mijn geweld. Ik kom klaar als een gentleman: diep in haar, met een oerkreet die in Frechen en omgeving de vrouwen de was doet binnenhalen, de mannen naar buiten doet kijken of hun auto nog wel op zijn plaats staat, kinderen onder het bed doet kijken op zoek naar monsters, honden en katten krijsend een veilig heenkomen doet zoeken.
Dankbaar en voldaan blijf ik minutenlang verslappend op haar liggen. Bezweet. Gelukkig. Tevreden.
Alles bij elkaar: zij verkoopt een fantasie, ik werk daar graag aan mee. Zij speelt "Oh wat ben je groot; zo lekker ben ik nog nooit klaargekomen...". Ik speel de enige ware, de eeuwige liefde, de ongekwalificeerde trouw. Beiden hebben we een leuke middag. En het kost haar niks.

uurtje
22 augustus 2016, 06:08
Mooie mevrouw met typische Oost-Europese gezichtsuitdrukking. Spreekt haar talen goed. Is, ten opzichte van de foto's op haar profiel, een stukk dunner. Cup is zeer zeker geen B meer.

Goede GFE maar..... mevrouw is zo nauw dat je nauwelijks een potlood in gaat. Dit ondanks een halve landsvoorraad 'flutschi'. Daar waar je de eerste beste Roemeense snol wegens werkweigering mores zou leren en de boel eens danig zou oprekken is dit mij deze dame geen optie. No way... Maar dat is ook meteen de fout die wij ijsberen maken. Ga je naar de bakker, betaal je voor een taart die je niet krijgt, dan maak je stampij. Bestel je een nieuwe auto en komt hij zonder airco, dan zwaait er wat. Maar als een DVP opeens (reden doet er ff niet toe) een gedeelte van de service niet levert, dan worden we de barmhartige samaritaan.


In dit geval grote fout om toe te geven. Mevrouw besloot ipv te neuken door te gaan met pijpen (doet ze op zich heel goed) met ontzettende porno geluiden. Sfeer killer.... puur sang. Daarna een ouderwets potje creatief klokkijken en tijdrekken meegemaakt. Jammer jammer jammer....dat heeft ze echt niet nodig....

Samenvattend... naturelle mooie mevrouw....mocht je 'goed voorzien' zijn dan is dit geen optie. Let ook goed op de tijd. DVP voor gevorderden dus....