PDA

Volledige versie bekijken : Vera (Roemeense)



Klatergoud
18 juli 2016, 22:31
https://www.ijsberenforum.com/img/vlaggen/romania.gif




Vera (Roemeense)
Leeftijd:34 jaarTaal:Duits (matig), Engels (goed)
Haarkleur:ZwartHaarlengte:Lang
Lengte:1.65 m - 1.70 mPostuur:Slank
Tatoeage:JaLichaamsdeel:Arm, Billen, Been, Buik, Nek, Rug, Schouder(blad), Zij
Piercing:OnbekendLichaamsdeel:
Cup-maat:CSiliconen:Ja
Kleur ogen:GroenHerhalingsgevaar:https://www.ijsberenforum.com/img/michelj/paspoortgenerator/5sterren.jpg

Prijs:40 euroTijdsduur:30 minuten
Service:NMC, PZC, Eierlecken, Tongzoenen, Zoenen, GFE, PSE, Beffen, Vingeren
Extra info:Magnum. Als je haar met respect en liefde behandeld weet je niet wat je er voor terug krijgt. Klasse gewoon.






Nadat ik de een na de ander van mijn lijstje kon schrappen om verschillende redenen liep ik op terras tegen een ongekende stoot aan. Goed figuur, grote dame (op die hakken!!) en een stel forse jopen (silli’s). Ze staat bijna volledig onder de tato’s en ziet er erg stoer en ‘bikerig’ uit. Eigenlijk helemaal mijn type niet, maar wel erg kamerbaar dacht ik bij mezelf. Tenslotte moet je ook niet altijd de geijkte paden lopen want dan wordt het snel saai. En als ik ergens een hekel aan heb ……
Besloot om haar eens goed in me op te nemen, waardoor zij een steeds ondeugendere blik op zette. Ik vroeg haar naam en ze zei ……… Vera.
UUhhh??? Ben jij niet blond? Deze dame had nl roetzwart haar en wel zo diep donker zwart dat de plaatselijk kolenboer er na twee weken geen douche te hebben gezien nog jaloers op zou zijn geweest. En idd vertelde ze dat ze nieuwe fotoke’s moest laten maken.
Wie niet waagt die niet wint en we vertrokken op kamer. Daar ontspon zich een hele fijne sessie, waarbij alle bekende en gewenste handelingen/posities de revue passeerden. Bovendien bleek ze een hele lieve meid te zijn die wel stoer overkomt, maar eigenlijk minder zelfverzekerd is dan het lijkt. Vera waardeert hygiëne ten zeerste (wie niet? denk ik dan, maar de dames hebben andere verhalen over beren somtijds) en ze geeft een uitstekende service. Die service varieert van GFE tot PSE; het is maar net wat je wilt en zelf levert. Ze is voor veel dingen te porren, als het maar respectvol is. En het blijkt dat ze veel ervaring heeft.

Kan niet anders zeggen dat dit een (beetje onverwacht) hele goede kamergang was en ik stond dan ook zeer tevreden, maar gesloopt, onder de douche. Toppie joppie. Herhalingsgevaar is heel erg groot. Vanwege de goede service en het feit dat het een lieverd is.
Later nog wat het Vera gedronken (van het kaartje!!) en opnieuw vastgesteld dat die stoere buitenkant een hele zachtaardige binnenkant heeft.

J.S.
23 juli 2016, 22:22
Met die extra info ben ik het helemaal mee eens, super dame helaas pas 1x mee gekamerd

Mr Bluenose
24 augustus 2016, 10:24
Eerder vermeld op de website als blond, maar nu heeft lang zwart haar. Ze heeft veel tattoos en je zou kunnen besteden een half uur het lezen van deze! Haar tieten worden versterkt, maar door wat ik zou een goede boob job te overwegen (hoewel ze vertelt me dat ze had ze in 10 jaar en kunnen te verlengen met grotere versies in de nabije toekomst). Haar Engels is uitstekend en ik genoten van onze pre tijd op de bank. In de kamer was haar prestaties gepolijst en ik voelde dat ik was in de handen van een doorgewinterde professional. Zeer mooie TZ met een zeer goed, gevarieerd BJ. Seks in alle posities was zeer aangenaam en niets was teveel moeite voor haar. Een zeer goede sessie en ik zou haar zeker aanraden en zal herhalen in de toekomst).

Previously shown on the Website as blond but now has long black hair. She has a lot of tattoos and you could spend half and hour reading these! Her tits are enhanced but by what I would consider a good boob job (although she tells me she has had them in 10 years and may renew them with bigger versions in the near future). Her English is superb and I enjoyed our pre time on the couch. In the room her performance was polished and I felt that I was in the hands of a seasoned professional. Very nice TZ with a very good, varied BJ. Sex in all positions was very pleasant and nothing was too much trouble for her. A very good session and I would certainly recommend her and will repeat in the future).

pret
27 augustus 2016, 17:02
Vanuit mijn algemene verslaggeving:

Alhoewel ze niet mijn type is, ziet ze er met haar prachtige getinte lichaam en tatoeages uit als een porno diva. Klatergoud verzekerde mij dat ze een topper is. "Van buiten ziet ze eruit als een stoere, maar van binnen heeft ze een zachte persoonlijkheid" aldus Klatergoud. Dit kan ik alleen maar beamen na de sessie, wat verliep van gfe tot pse. De sessie met Vera begon gfe volop met zoenen, strelen en knuffelen. Uiteindelijk leidde tot pse met 69, dt en allerlei standjes. Ze was mij gids tot 7e hemel.

Firehawk
1 oktober 2016, 13:30
Ook zij heeft een video gekregen:


https://www.youtube.com/watch?v=z7mc3aperh4

pret
3 oktober 2016, 09:08
In het echt is ze mooier en ze geeft een topservice.

Sjeufke
3 oktober 2016, 23:19
In het echt is ze mooier. Je kan er ook een goed gesprek mee hebben. De kamerkwaliteiten worden nog nader onderzocht.

pret
4 oktober 2016, 09:40
Kamerkwaliteiten zijn reeds onderzocht door onderschrevenen en kan zeggen dat deze DIK in orde zijn.

Klatergoud
4 oktober 2016, 10:04
Kamerkwaliteiten zijn reeds onderzocht door onderschrevenen en kan zeggen dat deze DIK in orde zijn.

Klopt helemaal. Een goede voorbereiding is gewenst dan wel noodzakelijk.......

bettman
26 oktober 2016, 20:59
Nun ist Vera wieder im PHG!

Firehawk
13 november 2016, 11:54
Gisteren in H7 gezien.