PDA

Volledige versie bekijken : Geile Tijden, 1e Kwartaal 2015



Hollandmale
2 januari 2015, 11:29
Gisteren GT bezocht, kom er nog maar hoogst zelden.
De laatste keer Nieuwjaarsdag, enkele jaren geleden :eek:

Rond 13.00 aangekomen, ontvangen met glas roze bubbels.
Nog erg rustig, pakweg 10 dames binnen en 20 ijsbeertjes.
Gebruikelijk beeld op Nieuwjaarsdag, wat HM wel bevalt.

De middag goed doorgebracht met zelf bubbelen en buurten,
gezellig bijgepraat met Limburgs en Brabants forumbeertje.

Aan het eind van de middag waren er zo'n ruime 30 dames,
veelal jong en slank, deels topless, met en zonder siliconen.
Enkele echte topmodellen, die zo in de Playboy kunnen :smkiss:

Ben echter niet (meer) geïnteresseerd in jonge topmodellen,
maar in echte vrouwen, al gauw dertigers, deels daarboven.
Die zijn er in GT meestal maar weinig, gisteren welgeteld 1.

Die was doorlopend bezet met haar kennelijk bekende beertjes.
De hele middag toch veel beantwoord oogcontact met deze MILF,
's-avonds aan buffet en eettafel een Guten Appetit uitgewisseld.

In de bar een comfy bank opgezocht, waar ze geregeld langs liep.
Aldaar aan de praat geraakt en haar naam vernomen: Christina.

Dit draadje is een lofzang op Christina's grote charme en kwaliteiten.
En dat over een tijdsbestek van 9 jaar, het is bepaald niet voor niks.
HM sluit zich er van harte bij aan, Christina is een topvrouw :luvlove: !

gignnl
4 januari 2015, 18:35
Het begon weer te kriebelen dus tijd voor een clubzondag,gegeven de berichtgevingen uit LR en YY over het damesaanbod of beter het ontbreken daarvan deed mij besluiten te kiezen voor de zekerheid GT en heb daar geen spijt van gehad.
Begeleid door een heerlijk zonnetje de grens overgekacheld alwaar ik,na Rutte&co weer een oor te hebben aangenaaid,een vrijwel lege parking opdraaide.
Na het omkleden bleek ook de bar en de eettent heerlijk rustig,een situatie die zich na drieen wel zou veranderen.
Genoten van het zeer luxe ontbijtbuffet tezamen met Bergm550 en langdurig de biecht afgenomen door ja wie....
Hierna was het tijd om op zoek te gaan naar de eerste "bouwvakker"en deze vond ik al snel in de kino.Een dame met het leek wel Turkse roots kroop op mijn schoot en ging later even hallo zeggen tegen kleine Gign welke deze kennismaking zeer blij maakte.Blokhut 15 met alle spiegels opgezocht waarna het spelkon beginnen,ze heeft getunede D cups en hieraan heerlijk gesabbeld waarna de dame een prachtig blaasconcert tentoon spreide.Naam heb ik wel gevraagd maar is me in het "heetst van de strijd"ontschoten maar service was goed.
FF een DaSouza tje gaan drinken in de bar en rustig gaan bijkomen in de zetels,alhoewel de rust van korte duur was.
Een heerlijke blonde dame kruiste mijn blikken en na ampeloogcontact kwam ze direct mijn eenzaamheid verdrijven.
Amanda is een oogverblindende Pools blonde met prachtige ogen en de rondingen op de juiste plekken.Had een goed voorgevoel en dat werd op kamer 1 prima waargemaakt,heerlijke seks gehad met deze mooie dame,een echte aanrader.
Na wat kletsen links en rechts de kino opgezocht alwaar de normale jaagsterskliek weer aanwezig was,deze blijven het proberen maar helaas geen kans.Een blonde Germaanse koos echter mijn zijde ,haar verteld dat mijn kamergang vrij recent was en ik twijfelde aan de inzetbaarheid van mij dienstwapen.Danielle had deze twijfel niet en beloofde dat haar blowjob zelfs de Toren van Pisa recht zou krijgen,dit uiteraard maar even gaan testen en inderdaad in ketshok 6.1werd kleine Gign in recordtijd tot exploderen gebracht pffff....
In de bar was het intussen al behoorlijk druk en warm dus de stilte van de eettent maar opgezocht om voor de thuisreis even de warme maaltijd te nuttigen.:wink2:

t3ster
5 januari 2015, 20:09
Vandaag GT nog eens gaan bezoeken. Ik ben rond half 4 toegekomen, was gelukkig nog plaats op de parking en een plaatsje vlak voor de ingang toegewezen gekregen.

Eerst met duitse Meike(?) op de kamer, ze was net toegekomen. Mooi lichaam, heel naturel :), op de kamer was het goed, maar geen topsessie, misschien ook omdat het zowel voor haar als voor mij de eerste sessie van de dag was.

Tweede was Lola(Ital), zwarte lange haren, geweldige grote siliconen tieten. Normaal heb ik liever volledig naturel maar deze waren de moeite :betrunken:. Heel leuke vrouw, op de kamer deed ze goed haar best. Voor mij mag GT gerust wat meer Italiaanse vrouwen binnenhalen, zo een oostblokgrietje is mooi om naar te kijken, soms ook geweldig geef ik toe, maar zo een italiaanse furie op de kamer is toch nog wat anders..

Gedurende de tijd dat ik er was (tot een uur of 7) was het niet druk binnen, er was altijd wel plaats aan de toog of in de zetels om te zitten. Ik schat een twintigtal vrouwen in de barruimte. Van alles wat, meeste was maar gemiddeld, geen super lineup, wel enkele hele mooie topmodellen, echter ook 2 of 3 wat oudere vrouwen (40+). Alyce (Roem), Arielle met donkerrode haren, Melli (Portugal) gespot. Blonde Nastya was er ook, met "Memories" tattoeage op haar linker heup.

t3ster
5 januari 2015, 20:10
Ik ben echter op zoek naar een andere Nastya/Anna van Oekraine: groot, donkerblonde sluike haren tot schouderlengte, 24j, zei dat ze van oekraine was maar woont al lange tijd in duitsland. Ze lijkt wat op een jonge michelle pfeiffer: http://www.allposters.com/IMAGES/54/039_3307.jpg of http://img.spokeo.com/public/900-600/michelle_pfeiffer_1998_09_13.jpg. Weet iemand wie ik bedoel? Is dit in GT dan Anna en die met "Memories" tattoo Nastya? Weet iemand wanneer ze terug is?

masseurke
9 januari 2015, 10:40
Ik schrijf nog eens wat, dacht ik zo...

Voor een post-kerstperiode was het gisteren goed toeven in GT. Om 13u was "die Parkplatz" reeds goed gevuld. Helemaal achteraan was er nog een plekje. De parkingboy offreerde om me met de paraplu tot aan het ratelhekje te brengen, maar een stoere beer als ik heeft dat niet nodig. "Na regen komt zonneschijn" zei mijn oma in der grote moestuin altijd.

Binnen de gebruikelijke plichtplegingen, (de theke dames: de blonde iets vollere, keinere en de ranke met zwart sluikhaar, waren uitzonderlijk vriendelijk tegen me. Heb ik dan eindelijk het ACE2 / Bosbeer / HP00"0" / De Souza / Boy69 / Badslippers e.a. niveau bereikt? :cool: :moon:) leuk sfeertje, eitje, toertje... Ik had al vlug een leuke dame op 't oog (Rachel die er a-dem-be-ne-mend uitzag) tot ik plots Cora in mijn ooghoek zag verschijnen. (die zonneschijn waar mijn oma in der grote moestuin op doelde wellicht).

Kan je een vers wandeljaar beter beginnen dan "service +/+ zekerheid" met dit wondertje? Wat mij betreft niet dus... en zodoende lag ik een klein kwartiertje later in een leuke binnenkamer te keuvelen met deze top meid! Los van het feit dat ze super aardig is, ziet ze er ook altijd mega geil uit. Een zalig lijfje 9.9/10, heerlijk kontje 9.9/10, pronte borstjes 9.9/10, geil koppie, der lange blonde haar, net dat ietsje teveel tattoos, maakt ze helemaal af. Bovendien blijft ze bovengemiddeld presteren, kortom: he-le-maal Masseurke's meug!

Als ik Cora op de juiste manier weet "te plezieren", dan kreunt ze werkelijk de hele tent bij elkaar en kroelt ze over het bed (of waar ik maar wil).
Ik wist Cora op de juiste manier te plezieren (ken ze al een beetje) en ze kreunde aldus de hele tent bij elkaar en kroelde aldus over het bed en over ondergetekende. Na luttele seconden rust herhaalde ik de juiste handelingen en vervolgde zij haar proces... en nog een keer...
Ik moet zeker een half uur bezig geweest zijn, want men hele smoelwerk, kaakspieren en frenulum linguae brandden van de inspanningen, maar eens ik op dreef ben en een heerlijke vlinder volleerd mag bewerken, af en toe een kleine "uitschuiver" maak en aldus wat rimmen inbouw, mag de hele tent afbranden; ik ben dan niet te houden...
Tenslotte liet ik mijn hand verder werken en wist ze zich met der geile lippen en goddelijke mondje een weg naar de Crash Boom Banger te vinden.
De CBB'er voelde zich behaaglijk in der warme mondje en besliste eenzijdig en zonder met mijn hoofd te communiceren, om er een FT'tje van te maken. Nou ja, FT"TJE", hij was zo in vorm dat hij ook nog een stuk van der mooie snuitje wist te bekliederen... Crash Boom Bang! Intussen was mijn hand ook flink aan 't doorwerken en Cora liet zich weer eens gaan... TOPTOPTOP-sessie!
Toen we van elkaar waren losgekomen en op het bed rolden, volgde een dikke high five. "Das war nicht slecht", lachte Cora...
Ach ja, wat vertel ik hier toch allemaal, er volgde "nog wat kunst- en vliegwerk" en ruim 2 uur later strompelde ik de kamer af. :sleep:

Ik had deze dag nog heel veel zin in Mimi, maar zij stond naar goede gewoonte en samen met een ander besje, een beer aan de kino op te geilen. Ik hoorde hem al prijsafspraken maken, dus dat werd niks meer. Tina probeerde me nog te strikken, maar een zwakke sessie die in mijn archief zit, heeft haar definitief uitgesloten van verdere handelingen. Ze zag er anders wel heerlijk uit, ook wat kilo's kwijt me dunkt...
Nog uitblazend op één van de bankjes in de bar, zag ik Rachel samen met een vriendin een beer besluipen en deze heerlijke predator had de prooi al vlug in een wurggreep die ze niet meer zou lossen tot al vlug de sleutelvraag volgde... Meisjes, ze zijn zo welgebouwd meneer, toch die waar ik van houd meneer...

Aangezien ik reeds flink gepresteerd had en mijn tijd beperkt was, besloot ik het bij een topmiddagje met 1 hoofdprijs te houden, nam een verkwikkende douche en merkte in de kleedkamer nog twee net toegekomen nieuwe stunners op. Eentje was super skinny (deed me van lijfje wat aan Eugenia (nu LR?) denken) had lang blond wild krullend haar, een geil smoeltje en ze brabbelde oostbloks. Ik brandde in der haast nog een "to do" stempel op heur bips, vroeg aan drie starende Hollanders of ze op mij aan 't geilen waren (wat ze bevestigden) en begaf me naar de Theke, alwaar ik weer super vriendelijk werd "afgewerkt" en verliet meer dan tevreden het oord van verderf!

"Hier zien ze me al gauw weer terug", mijmerde ik terwijl ik de kleine zijstraat uit stoof...

Oh ja, nog een bere 2015 gewenst!

M.

popey01
10 januari 2015, 10:58
Heeft er iemand een line up van gisteren of zelfs vandaag.

Vendezz
10 januari 2015, 10:59
Vandaag is wel erg vroeg voor een lineup ;)

palimo
10 januari 2015, 11:46
Anna was er gisteren. Heb haar nog gesproken, ze daagde me uit om naar de kamer te gaan, door haar been vlak voor mij op te tillen en sorry te zeggen, en me daarna uit dagen voor een kamergang!
Ik maakte een blunder door te zeggen ze Maya (foutje) heette, maar ze corrigeerde mij met Anna, zij beaamde ook dat ze Oekrainse was!
Ik was echter op weg naar Gabriella, die precies achter Anna stond.
Was weer als vanouds met Gabriella, was wel een heeele tijd geleden.

@Popeye.
De line-up was echt goed. Zo'n 50 dvp exemplaren, veel bekende gezichten, ik ken niet alle namen, maar als je vandaag gaat, ga je absoluut niet voor niets!
De parkeerplaats was ook 100% vol, dus volle bak gisteren.





.
Ik ben echter op zoek naar een andere Nastya/Anna van Oekraine: groot, donkerblonde sluike haren tot schouderlengte, 24j, zei dat ze van oekraine was maar woont al lange tijd in duitsland. Ze lijkt wat op een jonge michelle pfeiffer: http://www.allposters.com/IMAGES/54/039_3307.jpg of http://img.spokeo.com/public/900-600/michelle_pfeiffer_1998_09_13.jpg. Weet iemand wie ik bedoel? Is dit in GT dan Anna en die met "Memories" tattoo Nastya? Weet iemand wanneer ze terug is?

Davedv
12 januari 2015, 11:12
Zaterdag 10-1-15

Ik twijfelde waar ik heen moest gaan die avond, het was 50/50 tussen GT en YinYang maar na de ring Eindhoven besloot ik toch de snelweg naar Venlo te pakken en naar Brüggen te rijden. Rond 7 uur aangekomen en er ging juist op dat moment iemand weg van de parkeerplaats dus ik kon voor de deur parkeren, dat moet een goed omen zijn. 5 minuten laten was ik omgebeerd en onderweg naar de tent om een hapje te eten, persoonlijke smaak natuurlijk maar het eten -kiprollade- vond ik zaterdag niet geweldig.

Maar goed, het eten is natuurlijk bijzaak, terug naar de bar en eens bekeken wat er allemaal rondliep. Van namen heb ik geen idee, maar ik zag genoeg -enigszins- bekende gezichten. Ik zag ook die slanke mooie blonde voorbij lopen, ik begreep later dat dat Barbie is, maar eigenlijk heb ik niet eens de kans gehad om haar op te zoeken, die zag ik alleen van & naar de kamer lopen.

Uiteindelijk drie keer gekamerd:


Het eerste wat me tot actie bewoog waren een paar prachtige billen die behoorden aan Pim. Ik kon niet precies plaatsen waar Pim vandaan kwam, ze heeft Aziatisch bloed maar had een erg blanke huid. In het gesprekje werd al snel duidelijk dat ze Luk Kreung was, een Thaise halfbloed. Toen het op de kamervraag aankwam wilde ik eerst enthousiast 'Bar fine, Kep tang!' roepen, maar in Duitsland is simpelweg 'yes' ook genoeg.
Pim : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?32626-Pim-%28Thais-Duits%29&highlight=pim

Volgens haar profiel is ze al sinds 2012 21, ik schat haar 26/27 eigenlijk. Het is een prachtige meid, maar ze houdt alles wel redelijk zakelijk. Een aantal dingen zitten niet in het pakket (soms zoenen/TZ/vingeren) wel merkte ik dat toen ze zich comfortabeler voelde ze wat intiemer werd.
Wat was het nou eigenlijk uiteindelijk....het was geen heftig porno-gebeuren, het was ook geen super intieme GFE-sex.....eigenlijk...nou ja....het was gewoon hele fijne, normale sex. Pim is een lieve meid, relaxt en wat ze doet, doet ze goed.
HHG : 60%.


Ik had haar de laatste keer ook al zien lopen, net als met Pim kon ik haar afkomst niet plaatsen, ze had iets Aziatisch, maar ook niet 100%, naar eigen zeggen was ze Bulgaars maar had ze van haar moeders kant Aziatisch bloed in zich. Ze stond al op m'n shortlist voor kennismaking, stuk voor stuk werk ik me door alles wat Aziatisch is :biggrin: Eigenlijk was ik op weg naar de sauna toen ze m'n hand pakte toen ik langsliep, een diepzinnige filosofische discussie volgde en werd besloten met haar tong in mijn keel. Tijd voor een sleutel.
Monika / Veronika ? : profiel ? (Iemand?)

Ik ben haar naam een beetje vergeten, maar ze was 22 en Bulgaars. In de kamer was het uitstekend, ze is een beetje gek maar op een leuke manier. Geen beperkingen verder, maar ik heb ook niet zoveel bijzondere wensen :biggrin: Simpelweg een uitstekend en opwindend half uurtje, de laatste paar minuten nog even op bed liggen kletsen. Achter de gekkigheid zit een meid die het toch allemaal op een rijtje heeft (of in ieder geval lijkt te hebben)
HHG : 100%


Rond een uur of 1 begon de bar toch wel wat leeg te lopen, zeker qua dames. Victoria liep nog rond maar deed het niet echt voor me vanavond. Ik besloot nog één rondje te lopen en als ik dan niets interessants meer tegen kwam op huis aan te gaan. Toen ik de bar inliep lag er op een bank gelijk rechts een dame verveeld bij zoals alleen...nou ja, een Roemeense er verveeld bij kan liggen. Toch wist ze me een bepaalde blik toe te werpen toen we oogcontact hadden die me deed besluiten om er even bij te gaan zitten. We hadden een praatje over de dag, verveling en (niet) roken en Bea was een hele leuke en spontane meid die me beloofde dat ze heeeeeeeel erg haar best ging doen voor de laatste keer deze avond. Nou. Vooruit dan maar.
Bea : https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34541-Bea%28trice%29-amp-Amelia&highlight=bea (ik gok dat dit het profiel is)

Pech voor de twee Roemeense meiden die kamer 8 al hadden ingenomen om te gaan slapen, die moesten nog even een half uurtje wachten. Geen idee trouwens hoe oud ze was, wat ik nog wel weet was dat het feest was op de kamer. Geen discussies of beperkingen maar gewoon gelijk er vol tegenaan, tz, pzc, el en zij vond ook 69 nodig. Wie ben ik om nee te zeggen..... NMC in een aantal standjes tot ik het laatste orgasme uit m'n tegen omhoog voelde komen en na het instorten op bed gaf ze nog een rug massage van een paar minuten. Werkelijk niks te klagen
HHG : 100%


Trouwens, vraagje aan de GT-kenners, één van de twee meiden die op kamer 8 ging slapen, ze is (neem ik aan) Roemeens, niet zo lang, 1m60 of zo, heeft een tattoo op haar rechter pols van een tijgerprint (oid). Mooi meisje om te zien, wie is dat?

pistoleeke
13 januari 2015, 18:23
De enige meid met een tijgerprint op haar pols en ongeveer 1m60 is de Duitse Megan
Loopt vaak met de tetters bloot, ogen die bijna licht geven en een kontje om in te bijten.
Had er in het verleden eens een trio mee en vond het helemaal niks (one on one blijkt ze wel goed op de kamer te zijn!)



Zaterdag 10-1-15

.......


Trouwens, vraagje aan de GT-kenners, één van de twee meiden die op kamer 8 ging slapen, ze is (neem ik aan) Roemeens, niet zo lang, 1m60 of zo, heeft een tattoo op haar rechter pols van een tijgerprint (oid). Mooi meisje om te zien, wie is dat?

Gustomass
13 januari 2015, 22:08
complimenten voor het mooie verhaal van mijn neef Ace...waar blijft de tijd... je zou er bijna emotioneel van worden !! Ik ben de laatste tijd weinig op het forum geweest... en ook gt werd steeds minder...waardoor ik mijn neef Ace dit jaar meer op familiefeestjes zag dan in GT...voornemen om toch weer aktiever te gaan worden in 2015 !

Allemaal een gezegend 2015 met vooral gezondheid en veel geile dames !!

Ja erg mooie en fijne tijden waren. Had ze niet graag willen missen. En dan lees je over Christina.toptijden met deze topvrouw. Allerbeste wensen allemaal voor 2015. Misschien n keertje in t Golden Time bubbelbad met Christina en met Seqoya en met Ace natuurlijk....greets Gustomass.

seqoya
15 januari 2015, 08:49
Ja Gusto je bent van harte welkom weer eens mee te gaan !! Zou gezellig zijn een reunie in GT ! Het was gisteren in ieder geval goed toeven.. Het was niet druk maar wat er aan dames rondliep was erg goed... 2 goede sessies gehad en gezellig bijgekletst met neef Ace..

Ace2
15 januari 2015, 10:13
GT was gisteren, woensdag 14 januari, goed met als aanwezige dames: Aila, Barbie, Bea, Chayenne, Christina, Cora, Crissie, Electra, Emma, Francis, Gabriela, Hentiette, Irena, Klara, Lakeisha, Lara, Lisa, Lulu, Meggie (pl) Merie, Meylin, Morgan, Mona, Pim, Raisa, Rebecca, Rosana, Sabina, Sinez, Sonja, Tanya (pl), Vanessa, en nog een even groot aantal dames waarvan ik de naam niet zo snel weet. Het was niet druk, maar ook niet rustig. Precies goed. Parkeerplaats was er de hele dag genoeg.
Aan ijsberen heb ik aanschouwd: Znipper, DeSouza, De Paus en Seqoya. Znipper is nog zelden in GT. Hij gaf aan dat YY the place to be was. Het zal zo zijn.

Seqoya had top sessie met Klara en Meylin, terwijl bij mij de pannen van het dak ging met Gabriela en Crissie. Crissie is een nieuwe Bulgaarse dame met een schitterend lijfje die goed zoent en pijpt. Een aanwinst voor GT. De Bulgaarse delegatie was sowieso goed vertegenwoordigd, dit in tegenstelling tot het Roemeense klasje.

klaasdirk
17 januari 2015, 22:39
Vandaag GT bezocht.
Rond half 3 aangekomen, er waren nog enkele parkeerplaatsen beschikbaar op de parking.
Ik ben niet sterk in namen, maar hier een opsomming van enkele aanwezige dames:
Lola, Lisa, Lara, Meggy {ch}, Rosa, Lolita, Annie, Klara, Vanessa, Sabina, Sabrina, Olivia, Leona, Joanna
Het was gezellig druk met wachttijden tot gevolg, de verhouding beren/dames was meer dan redelijk al waren de beren in de meerderheid.
Na een eenvoudige doch voedzame maaltijd {peen en ui stamppot met een gehaktbal} rond half 7 weer vertrokken.
Het was weer een aangename middag.

lekkersfan
19 januari 2015, 19:35
Was er zondag 19 februari, was goed gevuld, verhouding beren dames was behoorlijk goed. Ik vond het aanbod fantastisch, zowel jonge slanke vrouwen, als prachtige ervaren dames, licht donker, kortharig, langharig, kleine borsten, grote borsten, allerlei nationaliteiten, maar vooral heel veel mooie vrouwen :) Ik ga proberen een namenlijstje te maken, maar ben er niet vaak genoeg en te verlegen om veel namen te kennen: Olga (Russische), Ayleen , Rose (Duits) Lisa (Duits), Jessica (Duits) Jana (Poolse topper, zondag met brilletje) Tanja (Duits) Maaike/Meike, Nes (aardig Nederlands sprekende Duitse) Victoria en een heel aantrekkelijk Roemeens meisje met jurkje, waar ik de naam niet van ken. Dacht er wel eens over ergens anders naar toe te gaan maar GT is voor mij tegenwoordig weer zo goed dat ik geen behoefte voel op zoek te gaan naar een andere toko.

Piet Plezier
19 januari 2015, 20:23
Was er zondag 19 februari, .

vorig jaar??
dat weet je nog allemaal goed dan.

lekkersfan
19 januari 2015, 22:21
Je let beter op dan ik, moet natuurlijk zijn 19 januari 2015

Piet Plezier
19 januari 2015, 22:23
Je let beter op dan ik, moet natuurlijk zijn 19 januari 2015

volgens mij moet het dan 18 januari 2015 zijn ;)

lekkersfan
19 januari 2015, 22:30
effe denken, vandaag is het 19 januari, tsja dan moet het gisteren 18 januari geweest zijn, stom, stommer,stomst, heb mijn verstand vast in GT achtergelaten, samen met mijn geld en wat andere stoffen....

Piet Plezier
19 januari 2015, 22:37
effe denken, vandaag is het 19 januari, tsja dan moet het gisteren 18 januari geweest zijn, stom, stommer,stomst, heb mijn verstand vast in GT achtergelaten, samen met mijn geld en wat andere stoffen....

maakt niet uit als je maar lol hebt gehad.
we maken allemaal wel eens een denk foutje.

albertde2de
25 januari 2015, 02:16
Monday monday tralalalala..........hoop ik wel dat Meggy CH er is

Liefhebberrob24
26 januari 2015, 19:26
Vandaag naar G.T geweest stond in twee strijd tussen G.T of Ying Yang.
Rond 12.00 uur de parkeerplaats op gereden waar nog plaats genoeg was en naar binnen,betaald en even een praatje gemaakt met de theke dame die me mijn naam vroeg want ze herkende me van een vorig bezoek badjas in ontvangst genomen en naar de omkleed ruimte.
Op weg naar de slippers kom ik mijn G.T.vriendin Andrea tegen kijkt me verwonderd aan en zegt waarom heb je niet even een SMSje gestuurd om te zeggen dat je kwam dan had ik op je gewacht? heb nu een klant maar ik zie je zo ik dacht mooi niet want heb andere plannen.
Aan de bar een colatje besteld en staat ineens voor me de vrouw waar ik eigenlijk voor kwam, Nikita (Hongaars en met rode haren) ze ging iets te drinken maken voor zich zelf.
Ik weet dat ze altijd in het halletje staat omdat ze last heeft van de rook dus via de theke langs de bioskoop en zo richting Nikita,even een praatje gemaakt en het klikte plus ik vind het een geweldige vrouw om te zien dus gevraagd om de sleutel te halen.
Zelf even naar de bar gelopen voor een cola ben net aan het bestellen komt Andrea er aan lopen met er achter Nikita.
Nikita lacht ik ook en Andre denkt dat ik het tegen haar hebt en zwaait naar me dus loop die kant op en ga met Nikita mee op de kamer voor één uur leuke meid met een goede service en lekker strak ook nog een beetje aftersale dus het was goed,betaald en gedoucht en weer terug het bar gedeelte in en me in een van de bankjes neer gezet en een beetje lopen internetten,nog geen tien minuten later komt daar Andrea aan gaat voor me staan haalt haar borsten uit haar blouse begint er mee te schudden en zegt tegen me jij bent vreemd geweest waarop ik antwoord maar jij ook dat heb ik zelf gezien.
Ze komt naast me zitten en ik krijg weer een presale zoals ik die alleen van haar krijg na ongeveer een half uur toch maar gevraagd of dat ze de sleutel wou gaan halen want kon het niet langer volhouden.
Ben met haar ruim twee uur op de kamer geweest en het was weer ruim 200 procent,ik heb ook gevraagd of dat ze niet met me wilt trouwen,ze zou er over nadenken zij ze en me de volgende keer antwoord geven,als het een jawoord word moet ik het nog wel even tegen mijn Vrouw vertellen.
Al met al een geweldige middag gehad in G.T. ook mede omdat het nog niet zo heel erg druk was.
P.S;werd wederom aangesproken door een dame van ongeveer 25 jaar met hele lange zwarte haren tot op haar kont en volgens eigen zeggen Spaans weet misschien iemand wie ik bedoel ben vergeten haar naam te vragen (dom) maar ben wel erg nieuwsgierig naar haar service

Quads
27 januari 2015, 20:59
P.S;werd wederom aangesproken door een dame van ongeveer 25 jaar met hele lange zwarte haren tot op haar kont en volgens eigen zeggen Spaans weet misschien iemand wie ik bedoel ben vergeten haar naam te vragen (dom) maar ben wel erg nieuwsgierig naar haar service

Denk dat je Amelia bedoeld. Lang zwart haar tot op haar kont,staat meestal in het hoekje waar ook de Paal staat.
Leuke meid,goede service,is Spaans/roemeens.... ;-)

albertde2de
28 januari 2015, 12:59
Wel monday monday maar geen Meggy......tsssscccchhhhh zo jammer,
edoch, voor de kerstdagen sloot ik het jaar af met Shaira en 2015 ben ik begonnen Shaira, gewoon omdat ze er was en mij herkende.
Was wederom prima, we hadden er nog een meisje bij..volgens mij Roxy 24jr Bulgarije gok ik.
Maar Shaira was voor mij wel weer ok....wellicht a.s. maandag nog maar eens kijken en proeven
Als Meggy er is dat is dan nummero uno, anders Shaira....of een ander sexkanon wiens muschi ich lecken darf!!!
Tips zijn welkom....tot nu toe mooiste pussy ever is van Pim.....maar dat is het dan ook.

popey01
28 januari 2015, 18:36
Maandag rond 18 uur aangekomen in GT en tot omstreeks elf uur gebleven.
Het was er zeer rustig met zowel beren als dames ik heb wel twee goede kamergangen gehad en een goede massage van de masseur.
De meeste dames hadden er ook niet al te veel zin en hadden ook wel door dat er niet veel te verdienen was en klaagden dat het al lang rustig was en veel bank en barhangers.
verder nog wel wat meegemaakt wat ik echt niet dikwijls heb gezien,een DVP die flinke ruzie had met een gast en dat wel in de bar.
Nu moet ik zeggen dat de dame in kwestie ook niet de sympathiekste is maar het liep nogal hoog op,toevallig kom ik uit het limburgse en mocht ik deze gast nog kennen ook als lid van een grote motorclub,dus ik ben benieuwd hoe dit is afgelopen en of ze nog wel in GT te bewonderen is,meestal niet verstandig zulke voorvallen.
Al met al binnenkort GT nog eens aandoen maar wel op een andere dag denk ik met de hoop dat het iets drukker is.

Megaboob
1 februari 2015, 19:20
GT 29-01-2015
Vandaag ben ik voor het eerst dit jaar weer in GT beland. Rond 18.00 en goed hongerig dus! Na het gebruikelijke omkleden gelijk door gestormd naar de eettent waar heerlijke spareribs en gefrituurde aardappelpartjes op het menu stonden. Precies wat ik nodig had.

Onderweg daarheen was ik de mooie Lola al weer tegengekomen die er oogverblindend uitzag in een mooie zwarte bikini waarin haar borsten heerlijk lagen. Ik wist al wat het toetje ging worden natuurlijk en heb na het eten Lola dus gelijk geboekt. Lola had echter nog een verassing achter de hand. Een nieuw Busenwunder in GT! De Duitse Chayenne of Cheyenne (het is ook altijd wat met die naamgeving!) met maar liefst 750CC per borst! Heerlijk groot en rond dus, stevig naar toch goed kneedbaar. Heerlijk! We besloten er een trio van te maken en ik verheugde me al op al dat siliconen geweld natuurlijk.

Op de kamer aangekomen werd ik heerlijk gezoend door beide dames en kreeg ik uitvoerig de kans om met deze mooie grote borsten kennis te maken. Heerlijk aan de tepels gelikt en getongzoend terwijl Lola me heerlijk pijpte. Daarna de rollen omgedraaid en ik moet zeggen dat Chayenne ook heerlijk pijpt. Zij zoog me dan ook heerlijk leeg terwijl ik me optimaal met Lola' s voorgevel kon vermaken. Wat een heerlijke dames voor mij. Echt een goed begin van het GT jaar. Toch 2600 CC aan siliconen borsten samen, deze twee dames en 4 borsten!!!

Chayenne werkt al circa 2 jaar in GT vertelde ze maar ik heb haar nooit ontmoet hiervoor. Nu dus wel gelukkig. Ze heeft al twee borstvergrotingen gedaan en sluit een derde niet uit. Wat een goed jaar zou het worden als ze nog wat doorgroeit naar 1000CC of meer!

Na dit boobtrio even van de wellness genoten. Alles weer prima in orde. Sauna op temperatuur, pool ook heerlijk.

Nu werd het tijd voor wat nieuws. De Bulgaarse Mary (of Mery?), een mooie slanke zwartharige beauty van 23 diende zich aan. Geen siliconen maar wel parmantige B cups die lekker stevig zijn met zeer mooie tepels. Ze zoende lekker en pijpte goed en diep. Sex was ietwat mechanisch waardoor ik niet klaarkwam. Dat hebben we dan zelf maar met de hand opgelost terwijl ik haar tepels lekker likte. Ook fijn! Conclusie: mooie meid maar mist nog wat ervaring. Wel lief en vriendelijk. Weinig herhalingsgevaar voor mij vanwege de toch wat mindere cupmaat en de mindere beleving van dit meiske.

Leona was er ook en ik werd uitgebreid gezoend maar moest nog even bijkomen. Maar haar enthousiasme werkt aanstekelijk en na de pizza was het dan zover, en kon ik haar ook meenemen naar een kamer gelukkig. Daar werd ik zoals vanouds zeer uitvoerig getongzoend tot ons beider genot, heerlijk gepijpt, en hadden we ook heerlijke seks met Leona on top. Wat een heerlijke dame is dit toch ook, en een fijne GFE voor mij. Lieve meid, met een heerlijk lijf en fijne 400CC borsten. Qua inzet en beleving echt een topper wat mij betreft.

Megaboob

chefkok
2 februari 2015, 00:22
De Duitse Chayenne of Cheyenne (het is ook altijd wat met die naamgeving!) met maar liefst 750CC per borst! Heerlijk groot en rond dus, stevig naar toch goed kneedbaar. Heerlijk! We besloten er een trio van te maken en ik verheugde me al op al dat siliconen geweld natuurlijk.

Chayenne de Turkse? Ik dacht altijd dat deze natuurlijk waren?
Zo niet zijn deze echt wel goed gedaan. Dan is dat de Duitse Jef hoyebergs is.
In iedergeval schoon kind! Voor mij de schoonste die er rondt loopt. Al heb ik wel een zwak voor Perzische vrouwen.

albertde2de
3 februari 2015, 07:14
Maandag 2 feb naar GT uurtje of half 2 gearriveerd voldoende p-plekken rond de Villa, dus conclusie ERG rustig.
Rustig vind ik wel lekker, maar het resulteert vaak ook in weinig toppertjes.
Eerst het berenvel gehaald en vervolgens naar de tent voor een omelet, was prima..daarna even bubbelen in bad en ondertussen de dames spotten.
Er waren voor mij geen bekende dames, althans geen een waarmee ik ooit gekamerd heb.
Dus de kat (poes) uit de boom kijken wat voor moois er wel was.
Veel jong spul waar je normaliter een moord voor zou doen om ze tussen de lakens te krijgen......edoch, in deze wereld en setting ligt dat vaak even anders.
Natuurlijk zijn de beren voor sommige dames een dolende geldbundel en is de GFE totaal niet aanwezig...meer wham bam thank you mam!
Zo'n zeperd wilde ik niet lopen dus heel lang geobserveerd en afgegaan op mijn ervaring.
Mijn ervaring,,uitzondering daar gelaten.
Zoek NIET een te jong supermooi meisje uit, wonderschoon op het netvlies maar kan tegenvallen door een heleboel dingen niet te willen of te kreunen als je ze al aankijkt..toneelspel maar dan van de slechte soort...dus laat deze bloempjes maar zitten.
Ietsje pietsje ouder...niet te oud, want er lopen er een paar die duidelijk over de datum zijn (grapje).
Zo tussen de 25 en dertig, goed lijf en zonder jachtdrift...zijn er genoeg van!!
Ik liep na zo'n anderhalf uur een DVP met bril tegen het lijf...kijk zo'n bril is een dingetje...sommige beren vinden dat niks,,,ik daarentegen kijk even hoe het er zonder bril uitziet ga vervolgens langs het lichaam zie dat ze iets groter is dan normaal maar mooi in proportie.
Even een gesprekje aanknopen...niet meteen over sex maar algemeen geneuzel, waar kom je vandaan, werk je hier al lang, wat is het rustig spreek je liever Duits of Engels.
Ze bleek Nika te heten uit Hongarije en een dame met humor..dat vind ik ook altijd belangrijk!
Na het kwartiertje ouwenelen, de sleutel laten halen.
Ik kan u mededelen...ik heb er weer een toppertje bij....herhalingsgevaar, jazeker ik zit er zelfs over te denken om vandaag terug te gaan, ook al is het f*cking 2uur rijden..!!!
Over toppers gesproken, ik vernam van de thekefrau dat Meggy(ch) gestopt is...dat was ze al eens eerder en kwam onlangs na 2 jaar weer terug, veel gt-beren happy, maar ze is weer gestopt, jammer een dvp met zeer goede service. Afwachten wanneer ze weer terugkomt :0)

Al met al erg rustig 1 kamergang gemaakt, veel in bad gezeten...maar geen slechte ervaring gehad door op mijn intuïtie af te gaan.

Volgende keer maar weer eens op een dinsdag gaan..

Megaboob
3 februari 2015, 09:34
Deze dame heette Cheyenne (of met een a dat is nu nooit heel goed duidelijk), en was Duits, maar met Poolse ouders. Ze schijnt al 2 a 2,5 jaar in GT te werken, maar meestal zeer onregelmatig en vaak in het weekend (als ik er nooit ben vanwege werk...)

Heerlijke grote borsten dus in elk geval! 750CC siliconen! Dat zie je niet elke dag.

Mvg Megaboob



Chayenne de Turkse? Ik dacht altijd dat deze natuurlijk waren?
Zo niet zijn deze echt wel goed gedaan. Dan is dat de Duitse Jef hoyebergs is.
In iedergeval schoon kind! Voor mij de schoonste die er rondt loopt. Al heb ik wel een zwak voor Perzische vrouwen.

Beron
3 februari 2015, 12:44
Ich schreibe ja selten übers Golden Time. Da ich aber in diesem Jahr in wenigen Wochen schon genauso oft im GT war wie im gesamten Jahr 2014 (!) muss ich mir das vielleicht auch selbst mal begründen. Insgesamt war ich 4 mal dort, 2 mal an einem Montag, 1 mal an einem Freitag und einmal an einem Samstag.
Den Samstag kann man jedenfalls vergessen, das war ein Desaster. Viel zu voll, kaum interessante Frauen, irgendwie stressig das ganze.
Die Montage waren hervorragend. Deutlich weniger Männer, erstklassiges Essen, leckere Waffeln am Nachmittag. Ja, auch deutlich weniger Frauen als an anderen Tagen; dafür aber gefühlt hübschere und angenehmere Frauen. Meine "Buchungen" von den Montagen hab ich am Wochenende jedenfalls nicht mehr getroffen.
Die Schwierigkeit beim GT ist es, einen Tag zu erwischen an dem es etwas ruhiger zugeht. Dann kann man sich dort echt wohlfühlen. Außerdem ist Brüggen einer der wenigen verbliebenen "tagsüber" Clubs.

masseurke
6 februari 2015, 13:57
Ik liep na zo'n anderhalf uur een DVP met bril tegen het lijf...kijk zo'n bril is een dingetje...sommige beren vinden dat niks,,,ik daarentegen kijk even hoe het er zonder bril uitziet ga vervolgens langs het lichaam zie dat ze iets groter is dan normaal maar mooi in proportie.
Even een gesprekje aanknopen...niet meteen over sex maar algemeen geneuzel, waar kom je vandaan, werk je hier al lang, wat is het rustig spreek je liever Duits of Engels.
Ze bleek Nika te heten uit Hongarije en een dame met humor..dat vind ik ook altijd belangrijk!
Na het kwartiertje ouwenelen, de sleutel laten halen.
Ik kan u mededelen...ik heb er weer een toppertje bij....herhalingsgevaar, jazeker ik zit er zelfs over te denken om vandaag terug te gaan, ook al is het f*cking 2uur rijden..!!!

Nika, inderdaad wieder da! En een snoepje van de bovenste plank! Toen ik ze 2 weken geleden opmerkte, onmiddellijk om een sleutel gestuurd...

Teiresas
9 februari 2015, 13:16
Van engeltjes aan de wandel en chocolate dips

Een donderdag, begin februari. Het was alweer drie weken terug en een bezoek aan mijn stamhoerenkot en mijn engeltje was dus weer long due. Om een uur of drie arriveerde ik aan de Heidweg, alwaar ik subiet een parkeerplaats binnen de hekken kreeg toegewezen. Dat gebeurt de laatste maanden structureel, alsof er voor mij een plaatsje gereserveerd is. Het kan ook duiden op mazzel of een afnemend bezoekersaantal. Hoe dan ook is het prettig. Na door de hemelratelpoort gestapt te zijn was een vriendelijke ontvangst mijn deel. Men leest wel eens dat beren klagen over de onpersoonlijke ontvangst, maar ik moet zeggen dat ik altijd zeer hoffelijk en vriendelijk ontvangen word. En vele uren later ook weer uitgezwaaid. Van mij dus geen onvertogen woord over de dames bij de receptie. Na de gebruikelijke plichtplegingen snel gedoucht en getransformeerd. De minuten voordat je de barruimte instapt hebben altijd iets spannends waardoor je wat haast krijgt. De drang om te zien wat er vandaag allemaal verkrijgbaar is, is groot.

In de bar bleek het business as usual. Dat is positief bedoeld. Niet al te druk met beren en veel mooie dames. Keuzeprobleem in het verschiet. Zoals de laatste maanden gebruikelijk op donderdag. Ik begrijp de beren die GT zeggen te mijden om de vermeende drukte nooit zo goed. Vaak is die mening gestoeld op hear-say, of op basis van ervaringen in een ver verleden, of op basis van zotte-zaterdag-ervaringen. Door de week is het zeker niet overdreven druk in GT. Plenty bewegingsruimte, geen lange wachttijden, altijd een zitplaatsje beschikbaar en desondanks een overweldigend en gevarieerd damesaanbod. Wat kan je je nog meer wensen?

Van mijn engeltje geen spoor. Pas na een uur kwam ze tevoorschijn. Ze was zenuwachtig. De meiden vreesden een aanstaande Steuerkontrolle. Onlangs waren er al controles geweest in LR en Oceans. GT zou nu weldra aan de beurt zijn, volgens veel dames. Daar werd niet met plezier naar uitgekeken. Sterker nog, de kans dat zulk een controle op een donderdag rond een uur of vier zal gaan plaatsvinden wordt groot geacht door de dames - welk vermoeden ongetwijfeld gestoeld is op ervaringen in het verleden - en dat was voor een aantal dames voldoende om de tent een uurtje te verlaten en te gaan spazieren buiten de hekken van het paradijs. ‘Da’s lekker dan’, dacht ik, ‘kijk ik de hele week uit naar dat lekkere lijfje van je, ga je eerst wandelen’. Ik vervloekte de ambtenaren die het onze meisjes zo lastig maken. ‘Ze zijn ook nergens goed voor, die pennenlikkende papierschuivers’. Pas na anderhalf uur kwamen ze terug. Ik had ondertussen drie keer uitgebreid gebadderd en vol ongeduld door de gangen geijsbeerd, dus ik was er wel klaar voor nu. De komende twee uur was ze de mijne. Mijn geduld, zo op de proef gesteld, werd ruimschoots beloond. Het was weer een samenzijn dat de boeken zal ingaan als fabeltastisch. Ik heb me voorgenomen niet meer te schrijven over onze sessies. De kans dat ik in herhaling verval is te groot. Wat er te schrijven valt heb ik al vele malen geschreven. Daarbij zouden de superlatieven in mijn taalgebruik vele wenkbrauwen doen fronsen en bij veel lezers zou de indruk ontstaan dat ik verstrikt geraakt ben in de onontwarbare netten van deze vrouw. Hetgeen klopt, maar door het slachtoffer niet als onaangenaam ervaren wordt. In de verste verten niet.

Na het eten (BBQ chicken in chilisaus) – het was inmiddels tegen negenen - was ik met het oog op mijn voorgaande sessie nog niet direct toe aan een nieuwe uitdaging. Dat konden de dames natuurlijk niet weten en zo gebeurde het dat een donkere schone zich naast mij vleide op het bruinlederen tweezitsbankje. Ze was gehuld in een turkoois macraméwerkje. Uiterst vriendelijk informeerde ze wie ik was en hoe het met mij ging. Haar naam – ja, ja, écht waar – bleek bij navraag Chocolate te zijn. Ik dacht eerst nog dat ik het niet goed verstond, maar het bleek toch juist te zijn. Half Jamaicaans, half Congolees (de Brazzaville variant, niet te verwarren met het voormalige Zaïre dus) naar eigen zeggen. Haar Engels had geen enkele Jamaicaanse vleug, dus ik vermoed dat dat deel er bij verzonnen was. Ze is niet de eerste die dat doet. Ik kan me nog de Antilliaanse Bianca herinneren, die er ook een portie Jamaica bij verzon. Alsof Jamaicaans een onweerstaanbare extra dimensie schept. Iets voor het topic ’Onaantrekkelijke-dvp-dingen-die-dvp-s-doen-omdat-ze-denken-dat-dat-aantrekkelijk-is’ wellicht. Enfin, een Afrikaanse schone dus. Het was al weer even geleden dat ik een donkere dame had genuttigd en ik had wel goesting naar iets aparts deze avond, dus ik had wel een ontluikende interesse. Maar nu nog niet. Ik legde haar uit dat ik nog wat tijd nodig had ter recuperatie daar ik nog niet lang van de kamer was. ‘Hoe lang dan?’, vroeg Chocolate. ‘Een half uurtje of zo’, antwoordde ik. Ze bood aan om gezamenlijk dat half uur door te brengen op de bank, zodat we elkaar beter konden leren kennen. Ik was in verleiding, maar omdat dat in mijn visie zou betekenen dat ik me daarmee zou verplichten met haar te kameren, het aanbod toch maar afgeslagen. Ik was namelijk nog gar nicht sicher of zij het zou worden voor de tweede ronde. Ze toonde begrip en zei dat ze me later zou komen zoeken, wanneer ik wel zo ver was. ‘Het zal wel’, dacht ik.

Chocolate bleek een aanhoudend meisje. Toen ik wat later een rondje liep, schoot ze me weer aan, zonder opdringerig te zijn overigens. Ik wimpelde haar nog maar eens af, met dezelfde redenering als zojuist. Ik kon nu wel wat meer van haar lijfje zien. Daarnet in de barruimte was het nogal donker geweest en hier was wat meer licht, zodat ik haar lekkere billetjes en haar goede figuurtje kon zien. De tietjes leken – door het touwwerk van haar jurkje heen – klein maar fijn met uitdagend priemende tepels. Haar gezicht was fijn, maar wel met typisch Afrikaanse trekken. Ik kreeg een soort van koloniaal gevoel over me heen tot mijn eigen schaamte. Donkere dames hebben iets ‘oers’ en er zijn dagen dat ik daar vreselijk op geil. Vandaag was zo’n dag, dus toen ze mij een goed kwartier later in het voorbijgaan weer diep in de ogen keek was ik om. Laten we maar eens gaan zitten om het sollicitatiegesprek voort te zetten. Chocolate is de vriendelijkheid zelve, is tijdens de presales behoorlijk aanhankelijk en er valt goed mee te converseren. Ze bleek woonachtig in Italië en sinds een week of twee in GT neergestreken. Ik heb niet gevraagd naar haar verdere loopbaan, dus of ze al in andere clubs te bewonderen was zou ik niet weten.

Toen we naar de blokhut in de ijzig koude tuin liepen, dacht ik nog ‘dit gaat vast en zeker tegenvallen’. Waarom ik dat dacht weet ik niet, maar het tegendeel zou blijken. Op de kamer werd niet veel tijd besteed aan koetjes noch kalfjes. Ze maakte het bed op en zei ‘get naked!’. Dat deed ik dan maar. Vervolgens trok ze haar macramékunstwerkje uit en pronkte met haar lijfje. ‘You like?’ vroeg ze. Dat moest ik beamen. Ze had een heerlijk lijfje. Lekker slank en fijn, een écht donkere huid en mooie sprekende ogen (twee stuks nog wel!). Een werkelijk fantástisch kontje en twee kleine borstjes met zeer pront tepelwerk. ‘Me like!’. Zoenen deed ze vol overgave als prelude voor wat ze nog meer met haar mondje kan. En dat bleek heel wat. Na wat gezoen, gestreel en gefrummel daalde ze af naar mijn snoeiharde erectie en nam deze gulzig in haar mond. Ik vind weinig zo geil ogen als mijn harde lul in een negerinnenmond. Die dikke rode lippen rond mijn stam, die vragende ogen waarvan het oogwit witter dan wit lijkt. Het zweet breekt me uit bij de gedachte alleen al. Dat bedoel ik met een schaamteopwekkend koloniale gevoel. Chocolate bleek uitermate bedreven in het orale. Tering! Wat een heerlijk pijpwonder is deze vrouw. Kleddernat, diep, gaggend, eieren-niet-vergetend, vol overgave! Ze had er zin an, zullen we maar zeggen. En ook niet snel genoeg van. Een waar feest!

Opzichtig solliciteerde ze zonder enige gêne naar een befbeurt. Ze spreidde haar benen en showde vol trots haar zwarte pussy. De bedoeling was duidelijk. ‘Voor wat, hoort wat’ dacht ik en stortte me op haar donkere grotje. Dat viel niet in verkeerde aarde. Wat volgde was zeer uitgebreid lik- en vingerwerk. In elke denkbare kronkel wrong zij zich opdat ik maar zo goed mogelijk overal bij kon. Ze schroomde niet om mij van aanwijzingen te voorzien hoe het beste resultaat te behalen. Ze speelde onderwijl met haar borsten en tepels en genoot zienderogen. Niet vaak heb ik een dvp zich zo uitbundig zien laten gaan. Op het hoogtepunt lag Chocolate zich te vingeren en naar een tweede hoogtepunt te wrijven terwijl ik om en om met mijn tong haar muschi en haar gevoelige tepels bewerkte. Dit was echt mega-mega-geil. Of het nou echt of gespeeld was interesseert me geen reet, dit was een super ervaring.

Toen ze weer wat op adem was, was het tijd ter afronding eens wat standjes door te nemen. Dat beviel buitengewoon. Chocolate is uiterst lenig en daar maakt ze goed gebruik van. Ze doet erg goed mee. Vooral doggy-style, met als uitzicht dat heerlijke donkere kontje waarin mijn dikke blanke stammetje zich wild pompend zijn weg wist te vinden, had een extra dimensie. Wat een weergaloze aanblik! Tenslotte afgemaakt in cowgirl waarin ze mij bereed zoals alleen donkere vrouwen lijken te kunnen. Draaiend met haar bekken bracht ze mij tot ontploffing. Na een vol uur aan één stuk door gezuig, gelik en gepomp wist ik even niet meer waar ik het moest zoeken. Ik was kapot.

Inmiddels naderde de kleine wijzer op de klok de elf. Hoog tijd om aan mijn te lange terugreis te beginnen, wilde ik nog enige nachtrust tot mij kunnen nemen. En dat wilde ik, want morgen moest ik gewoon weer werken. Op de terugreis nog lekker nagemijmerd over de wederom zeer geslaagde middag/avond met twee absolute topsessies. Ik prijsde mij gelukkig dat ik dit alles mag meemaken. Bofkont.

I’ll be back…

lekkersfan
9 februari 2015, 18:48
[B]

In de bar bleek het business as usual. Dat is positief bedoeld. Niet al te druk met beren en veel mooie dames. Keuzeprobleem in het verschiet. Zoals de laatste maanden gebruikelijk op donderdag. Ik begrijp de beren die GT zeggen te mijden om de vermeende drukte nooit zo goed. Vaak is die mening gestoeld op hear-say, of op basis van ervaringen in een ver verleden, of op basis van zotte-zaterdag-ervaringen. Door de week is het zeker niet overdreven druk in GT. Plenty bewegingsruimte, geen lange wachttijden, altijd een zitplaatsje beschikbaar en desondanks een overweldigend en gevarieerd damesaanbod. Wat kan je je nog meer wensen?

Helemaal mee eens!

pistoleeke
9 februari 2015, 22:19
Vandaag een lekkere donkere dame gesproken in de kleedkamer.
Haar naam is Soleil en spreekt perfekt Nederlands en ziet er bovendien erg lekker uit.
Iemand ervaring met deze dame?

Ace2
10 februari 2015, 20:53
Vandaag een lekkere donkere dame gesproken in de kleedkamer.
Haar naam is Soleil en spreekt perfekt Nederlands en ziet er bovendien erg lekker uit.
Iemand ervaring met deze dame?

Solena en zij is zeer aanbevelingswaardig (TZ, pzc FT GFE en geile porno). Een Marokaans Arubaanse mix

trickyD
10 februari 2015, 21:59
Bin auch vollkommen einverstanden. Heute (Dienstag) unter anderen schoenen Frauen folgende Maedchen gesichtet/gesprochen/probiert: Ariella(D) Christina (GK?) Cora (D) Johanna (PL) Lena (RU?) Lulu (TH) Maria (?) Megan (D) Meggy (PL) Mimi (D/TK) Olivia (D) Shahira (?) Tanja(PL). Wenn man unter diesen Maedchen keine Servicegranate findet, dann ist man selber schuld

Ace2
12 februari 2015, 21:30
Gisteren was het weer eens tijd om af te reizen naar GT, waar ik DeSouza, De Paus en Satanic Surfer aantrof. Later voegde zich daar Seqoya bij. Zij allen stonden hinderlijk in de weg voor het uitzicht tot: Angel (Spaanse (?) beauty) Bea, Carmen, Carolina, Chayenna, Christina, Coco, Cora, Crissie, Edah, Electra Wild, Elisabeth, Esmaralda, Francis, Gabriella, Georgina, Henriette, Irena, Katja, Klara, Lara, Lin, Lisa, Lori, Louisa, Martha, Meggi, Michelle, Mona, Ola, Paula, Pim, Rihanna, Sabrina, Simona, Sonya, Tanya (pl) Vanessa, Victoria,

Ik dook gelijk op Klara, om haar een tweede kans te geven na een matige sessie van enkele maanden geleden. Haar wekelijkse geile aanvallen hadden hun uitwerking niet gemist. Ook haar opmerking dat ze vanaf vrijdag met vakantie te gaan deden mij zwichten. Daar heb ik geen spijt van gehad. In tegenstelling tot Seqoya, die haar juist vond tegenvallen nadat hij enkele weken geleden juist een uitermate goede sessie met haar had gehad. Waar hij wel tevreden over was, was Angel. Een schitterend mooie spaanse (?) meid. Weliswaar een beetje profi, maar hij kwam hoteldebotel van de kamer. Voor zat er geen 2de sessie in. Het kan verkeren.

In de middag was het erg druk. Het was stampvol met heel veel vrouwen. ’s Avonds werd het was rustig en dat zag Desouza gere.

geert5
12 februari 2015, 22:23
Ik was er afgelopen maandag en een fantastische sessie met Katja gehad. Met Klara vond ik het een stuk minder. Ze dolt teveel, voor mij is seks een serieuze zaak waarbij er belevings(illusie) bij moet zitten
Het eten was echt heel goed.
Zelfs de wifi was oke.
Op deze manier is GT toch wel een TOP tent

albertde2de
13 februari 2015, 13:11
Tsja ik kom een naam tegen op het forum 'soleil" van een dame die het helemaal schijnt te zijn en nog NL spreekt ook.....zou de eerste keer zijn dat ik ga kameren in mijn eigen taal hahahahaha
Maandag maar even lunchen en dan zien of de dame in kwestie er is.
Anders weer Nika of Shaira

pistoleeke
13 februari 2015, 14:29
Tsja ik kom een naam tegen op het forum 'soleil" van een dame die het helemaal schijnt te zijn en nog NL spreekt ook.....zou de eerste keer zijn dat ik ga kameren in mijn eigen taal hahahahaha
Maandag maar even lunchen en dan zien of de dame in kwestie er is.
Anders weer Nika of Shaira

Of ze op de kamer ok is kan ik niet zeggen want ik heb de dame in kwestie alleen maar even gesproken bij de lockers en ik kan je zeggen … ze is zeer sympathiek
en ziet er verdomd lekker uit (fantastische borsten … ja ook zonder bh).
Als ik geen vaste afspraak had gemaakt met Rima dan had ik het er zeker op gewaagd met Soleil.
Volgens haar werkte ze al eerder in GT maar heeft dan besloten om eerst haar studies af te werken en nu is ze dus terug om ons… eeuhh af te werken:biggrin:
Ik heb ze trouwens gezien op een maandag dus de kans dat je ze treft volgende maandag is best reëel.

franske
13 februari 2015, 18:35
Hallo allen,
Zie in een berichtje van Ace2 van woensdag dat Martha aanwezig is.
Is dit Poolse Martha ???? Ze is vanaf de zomer niet meer in GT geweest.
Groeten,
Franske

Ace2
13 februari 2015, 20:12
Hallo allen,
Zie in een berichtje van Ace2 van woensdag dat Martha aanwezig is.
Is dit Poolse Martha ???? Ze is vanaf de zomer niet meer in GT geweest.
Groeten,
Franske

Poolse Martha was het niet. Het was ene klein meisje dat haar diensten spontaan aanbood en zich Martha noemde

marty01234
13 februari 2015, 22:52
als iemand Olga ziet (met zwarte haren) vraag dan aub of ze maandag of dinsdag ook aanwezig is.. Ik maar af en toe in Golden, aangezien ik 200 KM vandaan woon. moet maandag naar keulen en ga dan lekker langs onderweg (en volgende dag terug).

geert5
16 februari 2015, 06:29
Wie weet wat je in GT kunt verwachten met carnavals maandag of dinsdag. Meer of minder vrouwen? en ijsberen?

marty01234
16 februari 2015, 08:31
tja ben ik ook benieuwd naar, aangezien ik vanavond naar GT wil gaan en morgen middag/avond

albertde2de
16 februari 2015, 09:47
Ik ga wellicht zometeen ook rijden......richting GT en wil eigenlijk ook wel weten wat de carnavalstatus is?

Tiga
16 februari 2015, 09:58
Ik denk overdag business as usual en 's avonds misschien een groepje carnavalisten dat uit een kroeg gerold komt. En ook een of meer Duitse dames die schitteren door afwezigheid i.v.m. Rosenmontag. De glazen bol geeft niet meer info.

Davedv
16 februari 2015, 15:37
Zondag 15-02

Ik bleef slapen in Sportforum in Kaarst en sliep zo rond een uur of 4. Rond half fucking 8....stonden de schoonmaaksters van Sportforum op de gang te tetteren en te lachen, schijnbaar moet je daar veel geluid maken bij het schoonmaken. Omgedraaid, in slaap gevallen en rond kwart over 8 weer wakker gemaakt, in slaap gevallen, kwart voor 9 weer hetzelfde verhaal. Om kwart over 9 waren ze schijnbaar klaar en ik ook, ik was klaarwakker. Ik ben een vredelievend mens en in algemene ben ik gek op vrouwen, maar wat een stelletje kutten. Het plan was om naar GT te gaan en aangezien ze tegenwoordig al om 11 uur open zijn heb ik me maar uit bed laten vallen, me aangekleed en spullen gepakt en nog wat liggen lezen (Ventoux van Bert Wagendorp, uitstekend boek) tot het tijd was om te gaan rijden.

Iets na 11en draaide ik de parking op, geen verrassing dat het nog niet druk was natuurlijk, snel omgebeerd en mezelf aan een goed ontbijt gezet. Het was nog doodstil in de bar dus ik kon ongestoord een beetje wakker worden in één van de banken, WiFi werkte (nog) en ik kon mezelf even prima vermaken terwijl m'n hoofd en lijf nog totaal niet aan sex toe waren.

Ik zat al een half uurtje in de bank toen er een dame bij me kwam zitten, een prachtig slank en strak lijf, als ik een minpuntje moet noemen was het haar neus, die viel iets op. Het klinkt zo oppervlakkig, maar dat wordt je ook wel een beetje als je heel de dag naar (bijna) naakte vrouwen zit te kijken. Het was een leuk en ontspannen gesprek, totaal geen hints over sleutel halen, na een 30/40 minuten heb ik zelf om een sleutel gevraagd anders hadden we daar nog de rest van de dag zitten praten denk ik.

Adelina
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?30574-Adelina-%28Roemeense%29&highlight=adelina
Dit zou haar paspoort/draadje kunnen zijn, als ik het lees komen bepaalde dingen me bekend voor. Qua lichaam is het volledig in mijn straatje, ze is 29 geloof ik maar je ziet het er absoluut niet aan af. Ze is ook helemaal vrij van plastic, tattoos en piercings. Het gevoel dat ik wel had is dat ze op de een of andere manier niet echt in een club past. Misschien is het een act, maar toen ik haar later op de dag in de bar zag had ik constant het gevoel dat ze zich niet op haar gemak voelde en liever ergens anders was. Nu zal elke dame dat hebben, maar daar zie je dat niet of nauwelijks aan. Ze leek me sowieso geen jager, maar eigenlijk zag het er een beetje verloren uit.
Anyway, we gingen dus naar de kamer, in de bar geen enkele vorm van presales gehad, maar toch had ik het gevoel dat er wel een goede sessie in zat. We hadden een kamer binnen en eenmaal op bed aanbeland begon het in de laagste versnelling. Voorzichtig zoenen, knuffelen, strelen, elkaars lichaam verkennen op een prettige manier. De vonken vlogen er niet van af, toch was het erg close en intiem. Toen ik afdaalde voor DATY schakelden we een versnelling omhoog, ik voelde en proefde dat het gewaardeerd werd. Voor DATY moet er naar mijn mening toch een bepaalde klik/chemie zijn anders heeft het weinig zin, er is niks zo deprimerend in bed als aan een doos liggen te likken die maar droog blijft.
Ik lag in ieder geval niet aan een droge doos te likken en waar ze eerst met één hand en even later met twee handen m'n hoofd een beetje stuurde ging dat uiteindelijk over in een beenklem waar Xenia Onatopp zich niet voor zou schamen. Een orgasme heb ik niet voor elkaar gekregen denk ik maar alle voorzichtigheid was wel verdwenen, (tong)zoenen was stukken intenser en PZC voelde heerlijk. Ze had ook door wanneer ze me richting finish werkte en kwam dan weer omhoog om te zoenen en wat droog te neuken. Dit hielden we (of meer ik...) een minuut of 10 vol, toen er toch echt een rubber om moest. NMC in een paar standjes rustig opgebouwd tot het echt niet meer te houden was en het condoom afgevuld. Na het poetsen keek ik op m'n horloge en zag ik dat we al weer ruim 50 minuten op de kamer lagen, het uurtje vol geknuffeld en heel netjes stelde ze zelf na een uur voor om te gaan douchen.
Beren die op zoek zijn naar een PSE kunnen denk ik beter een andere dame opzoeken, maar zoek je een GFE en heb je de juiste klik met haar, dan kun je hele leuke sessies hebben. In mijn geval spreekt het denk ik voor zich:
HHG 100%

Na al dat harde werk was het tijd voor een late lunch en een beetje ontspanning. Ik had geen zin in sauna of whirpool dus heb in de tent wat ontspannen liggen lezen tot de lust weer terugkeerde. In de bar kon ik alleen niet echt iets van m'n gading vinden, er is ook zo'n clubje Roemeense dames, bijzonder mooi maar de ervaring die ik met een paar van hun heb gehad was niet overweldigend. Geen Aziatische dames op dat moment en ik had ook nog geen zin in een herhaling met Adelina. Toen kwam ze opeens de bar binnenlopen, de dame waar ik onbewust op had zitten wachten.

Barby
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?39382-Barby-%28Hongaarse%29-ex-Samya&highlight=barby
De laatste keren dat ik in GT was heb ik ze elke keer wel voorbij zien lopen, met de nadruk op lopen want ze zit zelden in de bar, ze is meestal onderweg van of naar een kamer. Wat Barby veel beter lijkt te begrijpen dan veel andere dames is dat je met wat andere (of zelfs meer) kleren veel meer aandacht kunt krijgen dan 'gewoon' in een setje ondergoed rond te lopen. Ze weet op te vallen met haar kleding en uitstraling, in mijn ogen is ze een van de meest sexy dames in GT.
Ze ging wat drinken halen aan de bar en toen ze langsliep schoot ik haar aan en vroeg of ze vrij was, ze had tijd en we gingen even op een bank zitten zodat ze een sigaret kon roken en wat kon drinken. Een praatje met de gebruikelijke vragen heen en weer tot ze na een paar minuten opstaat, me grijnzend aankijkt en zegt 'ok, I will get a key now'. Alsof er ook maar een kans was dat ik nee zou zeggen. :biggrin:
Sleutel gehaald en verhuisd naar een blokhut, TZ, PZC, NMC, alles zat erop en eraan en ook gewoon voluit. Ze voelt heel goed aan wat je prettig vind en past zich daar dan een beetje aan aan. Het hangt tussen een GFE en PSE in, het is niet intiem genoeg voor GFE en niet hard/wild genoeg voor PSE. Maar het is wel ontzettend goed, ze weet wat ze doet, voelde me goed aan en het was gewoon enorme fijne sex. Minpunten? Gek genoeg is ze voor mij eigenlijk sexyer met kleding dan zonder kleding, ik val op slank, maar zij is meer superslank. Niet dat ze skinny of mager is, maar een paar kilo erbij zou het voor mij af maken. Maar dat is eigenlijk mierenneuken, het is een pracht van een meid met een uitstekende service.
HHG 100%

Na het kameren met Barby genoten van het avondeten en in de tent nog wat gelezen en voetbal gekeken. Ik kwam op zo'n punt dat ik op zich nog wel een kamer zou kunnen maken.....maar....eigenlijk was het ook wel goed geweest. Ik had vijf keer gekamerd dit weekend en elke kamer was goed geweest, sommige zelfs super. Als er dan niets meer in de bar loopt wat het echt doet voor je is het tijd om lekker naar huis te gaan, anders blijft van zo'n weekend vooral die laatste kamer hangen als die tegenvalt. Iets voor achten trok ik voldaan de deur van GT achter me dicht en ging weer op huis aan.
Prima te doen, zo'n weekend met carnaval & valentijn.

wervelwind
16 februari 2015, 17:43
Mooi dat je een goede GFE met Adelina hebt gehad. Ik had helaas geen klik met haar en had ik ook de indruk dat ze niet op haar gemak is in een saunaclub. Geloof me, er zijn genoeg vrouwen die er wel op hun gemak zijn ook al willen ze dit werk niet de rest van hun leven doen. Ik verbaas me erover dat Adelina nog steeds in GT rondloopt.


Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Davedv
16 februari 2015, 19:50
Mooi dat je een goede GFE met Adelina hebt gehad. Ik had helaas geen klik met haar en had ik ook de indruk dat ze niet op haar gemak is in een saunaclub. Geloof me, er zijn genoeg vrouwen die er wel op hun gemak zijn ook al willen ze dit werk niet de rest van hun leven doen. Ik verbaas me erover dat Adelina nog steeds in GT rondloopt.

Dat genoeg dames op hun gemak zijn is ook wel te zien hoor, ik bedoelde meer dat het meerendeel vast liever thuis op de bank zou zitten ;)

Bij Adelina lijkt het wel of ze niet weet hoe ze met de mannen en aandacht zoeken & krijgen om moet gaan. Alsof ze niet zo goed weet hoe ze moet verleiden of zo. Ze kwam met mij ook gewoon een praatje maken en daar zat eigenlijk weinig tot geen sexuele spanning in. Uiteindelijk was het een gokje dat goed uitpakte. Waar dan die klik door komt, geen idee, dat is bij elke nieuwe dame toch weer een verrassing. :)

albertde2de
16 februari 2015, 20:08
Ja wat zal ik zeggen je doet het gewoon....400km rijden om aan je gerief te komen!
Vandaag maandag 16 feb. De tuut mocht naast het pretpaleis geparkeerd worden, dat is altijd fijn. Ik denk dat ze inmiddels mijn auto herkennen :0)
Zoals altijd een warm welkom bij de entree..tegenwoordig geen zoemer?? Zouden de overburen hebben geklaagd, want die zoemer maakte best wel een beetje herrie.
Enfin de thekefrau liet me keurig binnen nam de contributie aan en gaf me mijn nummer.
Douchen en berenvel aan en naar binnen, het was druk voor een maandag...meer beren dan verwacht.
Later hoorde ik dat Belgie vakantie had en volgens mij het nederlanse zuiden ook...maar die moeten carnaval vieren.
Niet getreurd er waren ook genoeg lieve vriendinnen binnen. Eerst maar even aardappelhuid gekweekt in het bubbelbad en aangenaam gesprek gehad met een aantal Belgische heren die een bedrijfsuitje hadden in GT hahahah. De collega's hadden het naar hun zin. Ze vroegen aan mij of er ook omgebouwde tussen zaten want dat hadden ze gehoord!! Heb ik eigenlijk nooit bij stilgestaan...zou best kunnen toch?
Ok het werd tijd om te kijken of er nog favorieten aanwezig waren maar helaas niet gespot...geen Shaira of Nika.
Wel oude bekenden Lulu en Andrea liepen hun rondjes en probeerde me uit het bubbelbad te lokken..maar er zat net zo'n bubbelstraal tegen me scrotum...dus ik zat lekker.

Ik zag een oosterse dame die ik wel eens eerder heb gezien maar waar ik nog nooit mee gekamerd heb...en aangezien Meggy niet meer werkt, moest ik toch op zoek naar een nieuwe oosterse vriendin..en even voor den Belgen kijken of het een omgebouwde zou kunnen zijn..DUS
Even gebabbeld in matig engels..haar naam is Soy..29jaar thaais erg lief volle zachte echte borsten...een mooie Muschie.....niks omgebouwd aan. De buks af laten gaan en Soy heeft gezegd dat ze ook een orgasme had..ondanks dat ze moeilijk te bevredigen is....gelogen of niet...mijn status is onbeschadigd..thnx Soy
Het was een prima uurtje..daarna gedoucht getafeld en weer op huis aan.
Beren doe er uw voordeel mee een leuke gfe

AB

albertde2de
19 februari 2015, 10:56
Aan de berichten op het forum zou je denken dat het niet zo druk is of dat er niet veel te beleven is in GT...ik weet beter.
Ik ben nog nooit op vrijdag geweest dus ben van plan morgen even te gaan lunchen...weer kilometers vreten...dus ik hoop wel dat 't het waard is!!!
Geen zin om lang te wachten fur dem schlussel of is het der of die schlussel...
Ik hoop natuurlijk dat Nika of Shaira er is rond dat tijdstip...zo niet weer wat nieuws uitproberen.
Wie praat me even bij over drukte en bezetting op vrijdag vanaf een uurtje of 11.00
Ab

Teiresas
19 februari 2015, 11:12
Mijn ervaring is dat de vrijdag een uitstekende dag is.

Om 11 uur zullen er ongeveer 20 dvp's zijn en vanaf een uur of 12 druppelen er continue nieuwe dames binnen, waardoor er veel dames aanwezig zullen zijn vanaf die tijd. Niet al te druk met beren, voldoende bewegingsruimte en geen wachttijden.

Vanaf einde van de middag zal het waarschijnlijk wat drukker worden qua beren, maar niet storend. Wachttijden zullen er mogelijk zijn, maar beperkt. Heb het zelden meegemaakt dat deze langer zijn dan een kwartiertje.

ThaDude
19 februari 2015, 11:44
Het is nu gezellig druk. Veel mooie dames...

albertde2de
19 februari 2015, 14:01
Ja als je er toch bent @thadude check dan even of Nika er morgen om 11.00 uur is....that would be nice

The Saint
19 februari 2015, 14:27
Ik was gisteren in GT. Heel weinig mannen voor een woensdag, gelukkig wel voldoende vrouwen. Om 20u was de parking van GT al voor 2/3 leeg toen ik vertrok.

Teiresas
19 februari 2015, 14:45
Ik was gisteren in GT. Heel weinig mannen voor een woensdag, gelukkig wel voldoende vrouwen. Om 20u was de parking van GT al voor 2/3 leeg toen ik vertrok.
Een verband met carnaval wellicht

ThaDude
19 februari 2015, 14:52
Ja als je er toch bent @thadude check dan even of Nika er morgen om 11.00 uur is....that would be nice

Welke Nika? Er schijnen er meer te zijn...

albertde2de
19 februari 2015, 14:56
Bril en kort haar

ThaDude
19 februari 2015, 15:17
Bril en kort haar

Donker kort / halflang haar en spreekt ook redelijk engels?

albertde2de
19 februari 2015, 16:24
Ja at is ze...werkt ze morgen rond 11.30??

ThaDude
19 februari 2015, 16:41
Ja nika is er morgen vanaf 11 uur ;-)

albertde2de
19 februari 2015, 16:57
TOP

Ace2
20 februari 2015, 07:54
Met gevaar voor eigen leven ben ik gisteren in GT geweest. Het damesoverschot was gigantisch met: Alycia Angel Anisa Anny Barbi Carolina Christina Claudia Cora Crissie Daniella Dorina Elisabeth Flo Francis Gabriela Georgi na Irina Jana JayJay Klara Lara Lilly Lisa Lulu Maria Meggy Mery Meylin, Michelle Mona Ola Pim Rihanna Samia Simona Sina Sui, Svetlana Tanya Tanja Valeria Victoria.

Helaas kon ik er maar 2 uit kiezen. Het werd een latinadagje met Sina en Gabriella. Beiden waren uitmuntend en compenseerden mij falende gedrag ruimschoots.

Het was gezellig, maar door het gebrek aan mannen was het af en toe ook maar wat hangen. Je wilt toch ook soms lekker ouwehoeren. Blijkbaar was het de dag er voor beter. Althans dat hoorde ik van diverse dames.

Aan het einde van de avond ben ik met 3 Thaisen op een ligstoel beland. Hoe mooi kan het leven zijn.

albertde2de
20 februari 2015, 17:25
Zo ff klaar mee....
Vandaag vrijdag vanaf 11.15 tot 16.00 aanwezig
Zoals uitgezocht door ThaDude was Nika inderdaad aanwezig...meteen naast haar op de bank geploft en bakkie thee en koffie gedronken...en gekamerd...echt wat een topper als het om GFE gaat...heerlijk mijn kwaliteiten kunnen tonen en genoten.
Daarna uurtje ECHT in het bubbelbad.. gesproken met een zeer aardige Belg uit Antwerpen, een regelmatige gast op vrijdag en er kwam een man uit Enschede bij ons in bad welke een profvoetbal cariere achter de rug had en kon kiezen uit 3 auto's om naar GT te komen te weten een Porsche, Audi en een Mazda...hij was met de laatste..
Ik had toch voor de middelste gekozen met dat KUTweer

Je gelooft het nooit...na de lunch weer even met Nika aan de bar staan kletsen alwaar ik werd gedwongen door Lulu om haar muschi zu lecken...ik heb geprobeerd er onderuit te komen maar een lekker massage voor mijzelf zat ook in het verschiet...DUS Ja heren het vlees is zwak en Lulu kan masseren ....ze claimt 10x klaargekomen te zijn....het zal ;0) Ik ging voor de massage.. GT hij was weer leuk, ik kan niet elke week 2 x maar zal spoedig wederkeren..

Ab

joepie
20 februari 2015, 18:13
En is er wat te doen en staat het bier koud dan kom ik straks

popey01
21 februari 2015, 08:02
heeft er iemand nog een line up van gisteren wil er misschien vandaag weer eens heen.

laplagne
21 februari 2015, 08:54
Beste Popey01: een line-up van vrijdag is totaal geen garantie dat dezelfde dames op zaterdag aanwezig zullen zijn. De DVP's zijn net mensen, die van dag tot dag leven. Ook zijn er dames die bijvoorbeeld niet in de weekeinden werken.

topplayah
21 februari 2015, 09:53
Gisteren top dag gehad in GT en 4 x gekamerd.
Het eten was ook goed kalkoen en kibbeling met frietgegeten smaakte naar behoren

Tot snel!

WA
21 februari 2015, 11:03
heeft er iemand nog een line up van gisteren wil er misschien vandaag weer eens heen. ik zou zeggen: pak de telefoon, en bel GT. Ik heb goede ervaringen met het bellen van een club en vragen hoeveel dames ze verwachten, er zijn, of het vragen naar een specifiek dame. Bijkomend voordeel: veel sneller antwoord en niet eindeloos wachten op een halfbakken bericht waar net niet instaat wat je wil weten.

+49 2163-8894760

awakey
21 februari 2015, 16:14
heeft er iemand nog een line up van gisteren wil er misschien vandaag weer eens heen.
de line-up was gisteren zeer teleurstellend. Heel erg veel onvriendelijke arrogante schmink-dozen.
Jammer om vast te stellen dat de line-up er iedere keer steeds meer op achteruit gaat (was gisteren geleden van november dat ik er was).

popey01
21 februari 2015, 16:31
Awakey klpot dit had ik afgelopen twee keer ook dat ik er was en ja vulkaanridder bellen kan ook maar ik heb al diverse keren gehad als je belt zijn de dames aanwezig en als je er een half uur later aankomt oh nee die is er vandaag niet,dus zijn net zo betrouwbaar als de dames zelf.

ThaDude
21 februari 2015, 16:55
de line-up was gisteren zeer teleurstellend. Heel erg veel onvriendelijke arrogante schmink-dozen.
Jammer om vast te stellen dat de line-up er iedere keer steeds meer op achteruit gaat (was gisteren geleden van november dat ik er was).
Ik vond de line-up afgelopen donderdag echt waanzinnig goed.

rudolph
21 februari 2015, 23:33
Ondertussen al maanden geleden dat ik daar nog geweest ben. 2 jaar geleden was de line-up fantastisch maar ik vrees dat GT gaat moeten investeren.

Davedv
22 februari 2015, 23:19
Zondag 22-02

Het bier begon z'n werk al aardig te doen bij m'n vriend en het leek hem wel wat om de zaterdagavond af te sluiten met een paar biertjes in de locale stripclub. Een bar die ik twee jaar terug ook best tof vond, maar waar ik na het ontdekken van Thailand en de FKK wereld niet echt meer enthousiast van wordt. Het verschil is dan natuurlijk dat ik de meeste weekenden in Duitsland zit en hij een dikke vriendin thuis heeft zitten, dus om hem een plezier te doen toch maar geweest. Grappig was ook dat in de taxi naar huis toen m'n vriend aan de chauffeur zat te vertellen waar we geweest waren, die toen op zijn beurt ook verhalen ging vertellen. Hij was wel eens naar Roermond geweest, daar was een club met badjassen en ook een keer naar zo'n club in Duitsland. Die vriend van mij zit vol verbazing naar dat verhaal te luisteren, uit zijn verbazing en vraagt of ik ooit wel eens gehoord had van zulke clubs. 'Nee man', zeg ik, 'Is nieuw voor mij, maar dat heb je als taxi-chauffeur he, dan kom je nog eens ergens'.

Na 6 uurtjes slaap was ik klaarwakker, het nadeel van slapen op een te kort logeerbed. Gelijk maar gaan douchen en in de auto gestapt richting Duitsland, bij Eindhoven besloten door te rijden naar Brüggen, qua afstand en tijd het makkelijkste vandaag en hoewel ik geen kater had voelde ik me nog verre van wakker en fit dus ik had ook weinig zin om langer dan nodig in de auto te zitten. Uiteindelijk zat ik rond 1 uur omgebeerd en al aan m'n ontbijt en begon ik heel langzaam een beetje wakker te worden. In de bar kwamen er wel wat dames peilen of ik al toe was aan kameren maar geen enkele kon me al overtuigen. Valentina kwam voor de 9e keer zich voorstellen en vragen of ik er voor het eerst was - haar record is zich drie keer op één dag voorstellen -. Hoewel ze best een mooie meid is doet ze eigenlijk helemaal niks voor mij, ze heeft wel een goede neus voor nieuwe beren want ik zag haar weer een paar keer toeslaan :biggrin:


Fiona
Soms werkt het toeval ook een beetje mee. Ik had haar al zien lopen en toen ze haar dag begon kwam ze 'toevallig' naast me zitten. Fiona, een 24 jarige Roemeense die al een paar jaar in London woont en dus bijzonder goed Engels spreekt. Ze zei vorig jaar ook in GT gewerkt te hebben en was nu weer terug, nu waarschijnlijk voor een langere tijd. Ik vond haar wel iets hebben, ze sprong er een beetje uit door haar verschijning, een mooi lijf, wel wat tattoos en kleine sili's (mooi in verhouding). We raakten in gesprek en dat leidde vlot genoeg tot sleutel halen.
De kamergang was goed, niets negatiefs, maar ook niet bijzonder. Tongzoenen was niet geweldig, voor zover je het opengooien van je mond en je tong uitsteken tongzoenen kan noemen..... maar ze kon fijn zoenen verder. PZC was goed, net als NMC. Ze was haar gel vergeten, dus ik mocht er au naturel in, persoonlijk had ik daarover geen klagen, het voelde een stuk beter. Ze was ook heel bewust van de spiegel en als ze me daarin zag kijken gaf ze daar op een speelse manier wel een extra geil tintje aan.
HHG 80%


Isabella
'so....you finally made up your mind to come see me'
Ze moest lachen toen ik eindelijk naast haar kwam zitten. We hadden al meerdere keren oogcontact gehad en glimlachen uitgewisseld tot ik uiteindelijk naar haar toe kwam om een praatje te maken. Isabella is een 26 jarige Roemeense, een beetje het GND type en wel een knappe meid. Ook bij haar viel me op hoe goed haar Engels was en eigenlijk hadden we gelijk wel een klik. Isabella was net weer een paar dagen terug in GT, maar zei vorig jaar ook in GT gewerkt te hebben. Ik weet eigenlijk niet zo goed hoe ik de kamergang moet omschrijven, het was eigenlijk meer gezellig op de kamer dan dat het met sex te maken had. Zoenen was eigenlijk gewoon niet aanwezig, maar PZC was super. Voor mij precies goed qua gevoel en als ik richting finish dreigde te gaan stopte ze even. Na de derde keer namen we even een break om daarna weer verder te gaan met PZC en daarna NMC. Maar aan één standje toegekomen, simpelweg omdat ik geen enkele controle meer had, het hoofd wilde nog doorgaan, maar het lijf ging vol door naar de finishlijn. Uiteindelijk een uurtje op de kamer geweest en de tijd vol gekletst, wat hartstikke gezellig was maar....... Op de een of andere manier hadden we een hele goede klik, maar die uitte zich eigenlijk niet in de sex. En nou, dat is toch eigenlijk wel een klein beetje de bedoeling in een sauna-club. :biggrin:
HHG .......ik ben er nog niet over uit.....


Venus
Het had een tijd geduurd eer ik echt wakker was en hoewel het qua tijd wellicht beter was om naar huis te gaan moest er gewoon nog een derde kamergang komen. Soms heb je gewoon het gevoel dat je nog niet klaar bent, of ben je eigenlijk nog gewoon geil. Eerder tijdens het avondeten had ik naar Venus en haar vriendin gezeten. Venus is een blonde Albanese, een hele mooie meid om te zien met A-cups en wat piercings. Tijdens het eten hadden we wat gepraat en gelachen en toen ik haar weer in de bar zag zitten leek me dat een prima optie als afsluiting. Een heel kort praatje en toen gelijk om een sleutel gestuurd. De kamer was in orde maar niet bijzonder, een paar zoenen en toen kroop ze omlaag voor redelijk PZC. NMC was wel prima, reversed cowgirl en cowgirl zijn gewoon heerlijk als er zo'n mooie meid bovenop zit. Via doggy naar missio om het af te maken waarbij ze liet zien ook lenig te zijn. Wat wel storend was, was hoe veel ze bezig was met het condoom. Zag het nog goed, zat het er nog om, was het niet kapot. Practisch nog tijdens de vinegar strokes ging haar hand er al tussen om te checken of het condoom nog wel goed zat, verdomd irritant als je nog ligt te komen en ze gaat er al meer aan de slag. Ze bood er nog wel min of meer haar excuses voor aan, naar eigen zeggen had ze een klein beetje een obsessie. Volgens mij zat ze ook nadat ze het condoom er had afgehaald te kijken of er geen scheurtje of gaatje in zat......
HHG 30%



Oh, verder was het blijkbaar niet echt druk vandaag, volgens mij heeft de WIFI de hele dag gewerkt namelijk :biggrin:

dirk702
23 februari 2015, 05:45
Binnen 2 weken op donderdag 12 maart, ga ik na lange tijd nog eens een bezoekje brengen aan GT, ben daar ongeveer half jaar niet meer geweest.
Nu is de vraag of er veel veranderd is in de soort van line up en andere veranderingen sinds een half jaar niet in GT te komen ???

pistoleeke
23 februari 2015, 08:27
De line-up is in kwaliteit en kwantiteit hetzelfde gebleven (misschien iets jonger geworden), ze vragen alleen nu standaard 100€/ uur, de wifi is nog steeds klote (tenzij je de code kent van het beveiligde netwerk "fuck you") en het eten is nog steeds zeer lekker.
Ook de donderdagen zijn nog altijd de beste dagen en van de zondagen dat ik er was heb ik ook al niet te klagen.
Dus ===>> DOEN!

Teiresas
23 februari 2015, 11:57
Ondertussen al maanden geleden dat ik daar nog geweest ben. 2 jaar geleden was de line-up fantastisch maar ik vrees dat GT gaat moeten investeren.

Hoe kan je die conclusie nou trekken als je er al maanden niet geweest bent :confused:

albertde2de
24 februari 2015, 10:43
Ok...ik ga afvallen.. godskolere
Als je wilt weten of je misschien een paar kilo's teveel hebt ga dan even naar hutje nummer 15 uit het clubhuis eerste links...met die grote spiegels aan het plafond.
Als je jezelf ziet liggen en puilt aan alle kanten van de DVP uit die bovenop je ligt...dan moet je je serieus zorgen maken.

Even een sapkuurtje en wat vaker naar de sportschool...of toch actiever sexen...want ja ik blijf een luie neukerd hahahaha

pistoleeke
24 februari 2015, 12:06
Ok...ik ga afvallen.. godskolere
Als je wilt weten of je misschien een paar kilo's teveel hebt ga dan even naar hutje nummer 15 uit het clubhuis eerste links...met die grote spiegels aan het plafond.
Als je jezelf ziet liggen en puilt aan alle kanten van de DVP uit die bovenop je ligt...dan moet je je serieus zorgen maken.

Even een sapkuurtje en wat vaker naar de sportschool...of toch actiever sexen...want ja ik blijf een luie neukerd hahahaha

Ja, hut nr 15 kan soms wel erg confronterend zijn. Net een spiegeltent zoals op de kermis.
Heb er al vele uurtjes met Rima doorgebracht en als ik dan even naar het plafond staar dan denk ik bij mezelf "What's wrong with this picture" ...:biggrin:

Teiresas
24 februari 2015, 12:57
Ok...ik ga afvallen.. godskolere
Als je wilt weten of je misschien een paar kilo's teveel hebt ga dan even naar hutje nummer 15 uit het clubhuis eerste links...met die grote spiegels aan het plafond.
Als je jezelf ziet liggen en puilt aan alle kanten van de DVP uit die bovenop je ligt...dan moet je je serieus zorgen maken.


Hahaha, dat klinkt héél erg bekend ja.
Zeker als je een wat kleiner dametje op de kamer hebt, zijn de verschillen wel érg in het oog springend. The beauty & the beast.
Maar een spiegel op 't plafond vind ik wel wat toevoegen...

mynasch
24 februari 2015, 20:39
dagje GT op dinsdag 24 februari 2015

:):):):):):):):):)



Na een half jaartje andere clubs bezocht te hebben (en ook een beetje afgeschrikt door het 50/euro per half uur beleid) toch maar weer eens de weg naar Bruggen opgezocht en gevonden. Ik draaide klokslag elf uur het terreintje op met slechts een geparkeerde auto, met een draaiende beat uit de ramen klinkend. Bij binnenkomst bleek ik de allereerste klant van die dag en werd opgewacht door een drietal vrolijk ogende deernes (allen Theke dames), maar het leek mij dat er een nieuw selectie beleid voor thekes wordt toegepast. Ook de bardames bleken veelal nieuw, met een aantal voor mij opmerkelijke wisselingen. Zo bleek de goddelijke mooie Jessica nu vrolijk achter de bar, ipv ervoor. Ik vond haar wel een stuk vrolijker. Ze verzekerede me dat ze in het weekeind vaak aan de andere kant van de bar werkt. Ook Sara (T) bleek deze route te volgen.
OP dit vroege uur bleek al een forse hoeveelheid dames in vol tenue aanwezig en werd er nog overal gepoetst, gesmeerd, ogen gekleurd, lippen gestift. Heerlijk. Na een half jaar wist ik ineens wat ik gemist had. Jonge jonge wat een fraai stel meiden weet het GT team op te stellen. Ik trof een fors aantal bekenden, maar ook een hele reeks nieuwe namen. Mijn arme geheugen krijgt het nu echt moeilijk…

Ik spotte: Dorina, Victoria, Sussy, Lolita, Simona, Nikita, Gabrielle, Jessica, Sara, Christina, Cindy, Claudia, Anny, Rosa, Tanya (P), Meggy, Mirella, Bea, Carolyne, Michelle, JayJay, Adeline, Lulu, Shakira, Pim, Adrielle, Mimi, Mila, Vicky, Rianne, Bim, Melly, Charlene, Lola, Taina(?) Reina, Sina, Samantha, Olivia, Emma. En nog een stuk of twintig waarvan ik de naam niet (meer) weet.

Er moet denk ik een fors dames overschot zijn geweest, gelet op de aandacht die ik van velen kreeg. Zelfs de vorige keer nukkige Victoria (spreekt NL) bleek zich nu ongevraagd tot mij te wenden. En zelfs een gesprekje ontspon zich, Ik viel van mijn stoel van verbazing. Het leidde echter niet direct tot een kamergang. Die kwam er wel met de Braziliaanse Vicky. Chocolade bruin, super geil, alles natuur, en een volleerd zoenende dame, wat wil een man nog meer. Eerste half uurtje was zo om. En hoe.
Daarna een beetje de omgeving verkend en in feite een beetje op vrijersvoeten door GT gestruind. Heerlijk.

Tweede sessie had ik mezelf beloofd met Lulu door te brengen. Ze was de hele dag me al aan het schaduwen, bijna hinderlijk, maar de sessie was van ongeëvenaarde hoogte. Pure Thaise Klasse Premier League…, Dat zal me nog een poosje bij blijven…. 100 euro waard? Ruim! Eerlijk is eerlijk…

Voor het eerst de nieuwe aankleding van de hutjes mogen aanschouwen: Prima. En ook een andere tuin indeling viel me op. Ben benieuwd hoe dat wordt van de zomer…
Kortom: verkeerde beslissing om zo lang weg te blijven……


:):):):):):):):):)

albertde2de
25 februari 2015, 14:09
dagje GT op dinsdag 24 februari 2015


Ik spotte: Dorina, Victoria, Sussy, Lolita, Simona, Nikita, Gabrielle, Jessica, Sara, Christina, Cindy, Claudia, Anny, Rosa, Tanya (P), Meggy, Mirella, Bea, Carolyne, Michelle, JayJay, Adeline, Lulu, Shakira, Pim, Adrielle, Mimi, Mila, Vicky, Rianne, Bim, Melly, Charlene, Lola, Taina(?) Reina, Sina, Samantha, Olivia, Emma. En nog een stuk of twintig waarvan ik de naam niet (meer) weet.

:):):):):):):):):)

bedoel je hier de Chinese Meggy...want de laatste berichten zijn dat die is gestopt.....dan zou het wel een heel snelle return zijn...een soort Heintje Davids

mynasch
25 februari 2015, 18:29
Meggy uit Polen (ook niet te versmaden!!!), en eerder genoemd de laatste weken, ook Tanya uit Polen was gisteren aanwezig.

broodpoot
26 februari 2015, 09:47
Ik durf het bijna niet hardop te zeggen maar hele dikke kans dat ik morgen voor het eerst in een maand of 4 weer is kan clubben. Zonder winterbanden maar ik ben altijd een rebel geweest (plus het feit dat het toch geen winter is:).
Nog 1 afspraak op mijn werk verzetten naar maandag zodat ik morgenochtend bijtijds kan gaan rijden.
Hoop volgende week een verslagje te kunnen schrijven.

pistoleeke
26 februari 2015, 23:14
Kwestie van smaak natuurlijk... maar Poolse Meggy 10 x beter dan de Chinese variant die nu lijkt gestopt te zijn.
Meggy heeft werkelijk alles , klasse, toplijf(je), techniek, brains en tonnen ervaring.
Voor mij absolute top in GT:freu:

Beron
28 februari 2015, 23:11
Who the fuck is "Alice"?

(im Golden Time Blog erwähnt)

mrblue
28 februari 2015, 23:21
Voor de eerste maal saunaclub gedaan vandaag, en naar aanleiding van dit forum dus voor GT gegaan..
Ik wou weten of het echt zo goed was, en ja hoor wat een feest!! :biggrin:

Ik ben om 11u30 aangekomen en rond 16u terug doorgegaan. Echt retedruk dan.
3 keer op de kamer geweest:
-Adelina (er zijn er 2 blijkbaar, niet de blonde met sili's)
-Evelina
-Dia

Adelina was lief, goeie pijpbeurt en algemene goeie service. Ook wel echt een slimme meid. 2de meid (ik dacht Evelina) had echt een overzalige pijpbeurt in huis. Ze zag er ook zalig uit. Ze kon ook heel goed masseren (studeert daarvoor). Zeker het toppertje van de drie. Dia zag er sexy uit in de bar, megastrak lichaam en voor een derde keer mocht het zeker wat porno zijn met sili's. Redelijke service vond ik, maar niet wauw.

Sauna gegeven is wel iets zalig. Ik hoop dat ik niet verslaafd geraak en er niet elke dag naar ga hunkeren. GT is echt wel heel verzorgd. Ik vind de 60 euro voor wat je krijgt echt niet veel. Min puntje, ik ben geen roker en als het wat drukker werd in de bar werd ik er toch wat uitgerookt. De dames zijn niet te opdringerig, wat ik wel goed vind, maar ik had toch snel genoeg contacten. Eens dat er contact gelegd is, was het toch moeilijk om nee te zeggen (->newbie!). Ik denk dat ik toch eerder voor de rustigere momenten ben. Maar ja een zaterdag met een party, ik had niet anders moeten verwachten ;)
Op de ontdekking GT! Schol! :freu:

Teiresas
28 februari 2015, 23:34
Voor de eerste maal saunaclub gedaan vandaag, en naar aanleiding van dit forum dus voor GT gegaan..
Ik wou weten of het echt zo goed was, en ja hoor wat een feest!! :biggrin:

Ik ben om 11u30 aangekomen en rond 16u terug doorgegaan. Echt retedruk dan.
3 keer op de kamer geweest:
-Adelina (er zijn er 2 blijkbaar, niet de blonde met sili's)
-Evelina
-Dia

Adelina was lief, goeie pijpbeurt en algemene goeie service. Ook wel echt een slimme meid. 2de meid (ik dacht Evelina) had echt een overzalige pijpbeurt in huis. Ze zag er ook zalig uit. Ze kon ook heel goed masseren (studeert daarvoor). Zeker het toppertje van de drie. Dia zag er sexy uit in de bar, megastrak lichaam en voor een derde keer mocht het zeker wat porno zijn met sili's. Redelijke service vond ik, maar niet wauw.

Sauna gegeven is wel iets zalig. Ik hoop dat ik niet verslaafd geraak en er niet elke dag naar ga hunkeren. GT is echt wel heel verzorgd. Ik vind de 60 euro voor wat je krijgt echt niet veel. Min puntje, ik ben geen roker en als het wat drukker werd in de bar werd ik er toch wat uitgerookt. De dames zijn niet te opdringerig, wat ik wel goed vind, maar ik had toch snel genoeg contacten. Eens dat er contact gelegd is, was het toch moeilijk om nee te zeggen (->newbie!). Ik denk dat ik toch eerder voor de rustigere momenten ben. Maar ja een zaterdag met een party, ik had niet anders moeten verwachten ;)
Op de ontdekking GT! Schol! :freu:

Hooked!

pistoleeke
1 maart 2015, 09:49
Groot, lang bruin haar, top figuur, grote ree-ogen, geen tongzoenen en matige seks!


Who the fuck is "Alice"?

(im Golden Time Blog erwähnt)

pistoleeke
1 maart 2015, 09:52
Hooked!

For sure!!!!

db2
2 maart 2015, 00:14
Super mooi figuur, goed pzc, heerlijk tongzoen en normale sex!

gunman
2 maart 2015, 00:43
Super mooi figuur, goed pzc, heerlijk tongzoen en normale sex!

Is dit een kwis? :biggrin:

joepie
2 maart 2015, 07:27
Ja welk oostblokland ?

Davedv
2 maart 2015, 09:29
Is dit een kwis? :biggrin:

Of zelfpromotie :biggrin:

db2
2 maart 2015, 09:59
Alice is een zeer mooie roemeense dame, gisteren zag ze er weer prachtig uit, in een blauw setje.
Ze zit meestal langs het raam, niet ver van de danspaal!

pistoleeke
2 maart 2015, 10:48
Alice is een zeer mooie roemeense dame, gisteren zag ze er weer prachtig uit, in een blauw setje.
Ze zit meestal langs het raam, niet ver van de danspaal!

inderdaad zeer mooi maar een beetje te veel streken!

Big30
2 maart 2015, 10:55
Alice is een zeer mooie roemeense dame, gisteren zag ze er weer prachtig uit, in een blauw setje.
Ze zit meestal langs het raam, niet ver van de danspaal!
Maak een paspooortje aan ;)!

Davedv
2 maart 2015, 11:05
Maak een paspooortje aan ;)!

https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?35121-Alyce-%28Roemeense%29&highlight=alyce
https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?34990-Alis-%28Roemeense%29

Twee is genoeg toch? ;)

Big30
2 maart 2015, 11:19
Twee is genoeg toch? ;)
Foutje bedankt! Ik scande even snel op Alice en niet op Alis of Alyce ;). Net zo iets als Ni(c)(k)(i)(e)(y).

bierbeer
2 maart 2015, 13:52
Voor de Belgen onder u : lijkt op Astrid Bryan... Voor de optic-fuckers ruime voldoende service zonder kussen. Beter met dan zonder kleren. Maar heeft een aantal goede sponsors zodat ze niet hoeft te jagen. Steeds bij dezelfde kliek waar wel een aantal service-kanonnen tussen zitten.:freu:

paletti
3 maart 2015, 19:06
een vraagje...
er liep een roemeense met een zeer bleke huid, blond bruin kort haar, eing idee wie dit is?
ongerveer 1M65 zonder tatoeages zeer naturel
en iemand ervaring ?
was aanwezig dinsdag en woensdag.

Wacko66
3 maart 2015, 20:20
een vraagje...
er liep een roemeense met een zeer bleke huid, blond bruin kort haar, eing idee wie dit is?
ongerveer 1M65 zonder tatoeages zeer naturel
en iemand ervaring ?
was aanwezig dinsdag en woensdag.

Evalina wellicht? https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?37302-Evalina-(Roemeense)

master155
4 maart 2015, 08:28
Ik denk aan Andra( ook te zien op zelfde plaatjes)

cassenoisette
4 maart 2015, 21:56
Guys...Alyce is an Opti-fick :rofl:
Up to you but you could do better!

satanic surfer
4 maart 2015, 22:04
@ paletti:

de dame die u bedoelt is hoogstwaarschijnlijk Mabelle...bleekhuidig, kleinere Oberweite en voorts met de door u beschreven haarsnit, lijkt me overigens behoorlijk van Roemeensen bloede, al zou dat verassingsgewijs om de quota naar beneden te halen ook best Moldavisch kunnen zijn...sinds een maand ofzo in GT...geen persoonlijke kamerervaring doch hetgeen me ten ore is gekomen zette ook niet aan tot kameren...hearsay zoals men placht te zeggen...maar wel van heren waarvan ´k op aan kan doorgaans..Desalniettemin, viel Spass...

paletti
7 maart 2015, 08:25
@ paletti:

de dame die u bedoelt is hoogstwaarschijnlijk Mabelle...bleekhuidig, kleinere Oberweite en voorts met de door u beschreven haarsnit, lijkt me overigens behoorlijk van Roemeensen bloede, al zou dat verassingsgewijs om de quota naar beneden te halen ook best Moldavisch kunnen zijn...sinds een maand ofzo in GT...geen persoonlijke kamerervaring doch hetgeen me ten ore is gekomen zette ook niet aan tot kameren...hearsay zoals men placht te zeggen...maar wel van heren waarvan ´k op aan kan doorgaans..Desalniettemin, viel Spass...

ja het is Mabelle, dank u. zal dus passen ;-)

Big30
7 maart 2015, 11:05
ja het is Mabelle, dank u. zal dus passen ;-)

Mabelle (Roemeense) (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?36086-GT-Mabelle-Rumania&highlight=mabelle)

lekkersfan
7 maart 2015, 13:33
Was afgelopen donderdag in GT. Prettig getroffen door het ongelofelijke aanbod van prachtige vrouwen. In veel soorten en maten maar merendeels jeugdig en slank, met zeker de helft zou ik graag seks hebben.
Aangezien ik er toch voor moet betalen gaat mijn keuze uit naar een mix van service (TZ) en gretigheid, en mij valt regelmatig op dat de net iets minder mooie meisjes net iets enthousiaster zijn. Om een hoop commentaar te vermijden , dit is mijn persoonlijke subjectieve beleving en er zijn genoeg ontzettend knappe dames waarvoor dat niet opgaat, die zijn net zo enthousiast als de anderen :). Ik lees hier veel over andere clubs, maar blijf op de een of andere manier toch trouw aan Golden Time, vast ook omdat ik niet zo avontuurlijk aan gelegd ben. Het aanbod was ook in numeriek opzicht goed, ik telde in de bar 24 dames terwijl op dat moment alle kamers bezet waren, er nog dames in de eettent waren, en ook in de kino. Ik vond het weer top. Uiteindelijk toch maar weer met 1 vrouw naar de kamer geweest, groot aanbod of geen groot aanbod, leuk om naar te kijken, maar wat ausdauer betreft beperk ik me tot 1 dame, in gedachte doe ik ze allemaal :).

KanariePiet
9 maart 2015, 18:33
Gisteren ben ik samen met Vendezz voor de eerste keer in 2015 naar GT getrokken. De Salitos’ hebben veel te rijkelijk gevloeid:redface:, waardoor de herinneringen een beetje wazig zijn:rolleyes: en er jammer genoeg geen gedetailleerd verslag in zit, maar bij deze toch enkele highlights:

Het personeel was gisteren, zoals altijd, talrijk aanwezig, heel vriendelijk en uiterst behulpzaam.

De hygiëne in de club was weer dik in orde. Er was altijd wel iemand ergens aan het kuisen.

De Wi-Fi werkte 99% van de tijd goed tot uitstekend;)!

Ik heb 1 keer gegeten: Geflügelrollbraten in mediterraner Gemüsesauce mit Kartoffelrösti und Tomatensalat. Simpele kost, maar het smaakte wel en belangrijker: het vulde goed:).

Ik heb véél te véél gedronken:redface:: begonnen met Beck’s Gold en vervolgd en afgesloten met Salitossen. Persoonlijk vind ik het een grote plus dat GT onbeperkt verschillende bieren op fles aanbiedt (itt bijvoorbeeld Magnum, ACA en zovele andere clubs). Jammer genoeg kan dat uiteraard wel ongepast gedrag van ijsberen opleveren (het zijn immers niet allen zo’n gezellige dronkaards als ondergetekende:tongue:;)) of bezoekers die puur voor het zuipen komen, aantrekken.

Het was gisteren héél gezellig in GT . Er was steeds voldoende volk aanwezig, zonder dat het op één of ander moment te druk is geworden. Na 22u nam het aantal aanwezig plots wel sterk af en werd de sfeer doods.

Voor mij één van de grote pluspunten van GT: je treft er steeds een overvloed aan toffe Nederlanders en Vlamingen aan. Ik heb gisteren met zeker 10 verschillende Nederlandstaligen leuke gesprekken gevoerd.

De line-up: over de aantallen ga ik geen uitspraak doen, over de inhoud wel. Ik vond de line-up gisteren kwalitatief een stuk minder dan ik tot voor pakweg een jaar gewoon was. Neemt niet weg dat er nog steeds meer dan voldoende mooie meiden in de club rondlopen. Mij kan je niet wijsmaken dat iemand in GT niks naar zijn zin zou vinden:cool:.

Enkele mij bekende meiden die er gisteren waren: Lulu, Sabrina, Lorena, Michelle, Lavinia, Melissa, Andrea, Bea, Isa(belle), Michaela, Adela, Tina, Tanja…

Door het vele gezellige leuten en zeveren, heb ik gisteren, ondanks een bezoek van een dikke 7 uur, slechts 1 keer gekamerd: met Duitse Melissa, vriendinnetje van Lavinia. Uitstekende kamergang:freu:!

Samenvattend: heel gezellig bezoek aan GT. Goed gegeten, veel gedronken, veel gesocialized en één keer lekker geneukt met een hele mooie meid. Meer moet dat niet zijn:biggrin:!

GT: tot binnen enkele weken:cool:!

Wijze grijze
10 maart 2015, 23:31
Gekopieerd uit m’n Wijze Grijze Sex-Experience Februari 2015 (https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?33572-Het-Wijze-Grijze-hoekje&p=419438#post419438):

Golden Time:
In Golden Time had men de parkeerplaats pal voor de deur voor de jarige job gereserveerd. Andere parkeerplaatsen waren trouwens ook nog beschikbaar tegen 20:30. Ik was er al geruime tijd niet meer geweest, maar ik had niet de indruk dat er ook maar iets veranderd was. Blijkbaar ook niet nodig: never change a winning team.

In de barruimte was het rustigjes. Ik schat het aantal bezoekers op 40 en het aantal dames evenveel. Eerst maar nog eens een hapje gaan eten. Dat was goed te eten. Het toetje was wel heel erg lekker. Een of ander puddinkje. Op een bordje erbij stond dat het alcohol bevatte. Ik heb er in ieder geval in totaal 6 van opgegeten.

De jacuzzi in Golden Time is voor mij ook altijd the place to be. Een groep van 8 22-jarige Japanners was wel boeiend om in de jacuzzi mee te kletsen. Dan was er nog even consternatie toe een uit de jacuzzi stappende Italiaan er achter kwam dat iemand zijn badjas met al zijn geld en GSM had meegenomen. Een uur later zag ik hem nog steeds zoeken en met een andere telefoon zijn eigen nummer bellen. Of het nog goed gekomen is, weet ik niet. Het zal je maar gebeuren. De enige aanwezige beer die ik er trof wasbbertb, maar die omschreef zichzelf al als gedeeltelijk deel van de inventaris van GT.

Dan maar eens kijken wie en wat er tegenwoordig nog in Golden Time aan dames te vinden is. Er zit nog steeds een hele batterij edelprinsesjes met hun bipsjes vastgeroest op hun krukjes. De neusjes omhoog en vooral niet rondlopen, want daar zou je wel eens moe van kunnen worden. Met zulke arro’s heb ik het niet zo. Liever dames die iets natureller zijn. Die zijn er wel, maar je moet er maar net tegenaan lopen.

En waar liep ik onverhoeds tegen aan? La Lulu.
Lulu zat met een gast op een bankstel in de barruimte. Toen ze me zag en herkende, kraste ze met haar specifieke Thaise stemgeluid: “WéééééeGééééé, me you long time no see. Come with me I want to suck your dick”
Ik had niet veell in de melk te brokkelen. De gast op de bank kon het zich verder bekijken en Lulu trok me via de sauna mee naar de kino. Toen ik daar zo met Lulu in de kino wat zat bij te kletsen, kwam Sonia (miaaaauw!) er ook bij zitten en werd het plotseling heel erg gezellig. Ze vroegen me waarom ik zo lang niet meer in GT gekomen was en we spraken over de algehele achteruitgang in service mentaliteit van de nieuwe meiden. Dat konden beiden beamen. Inderdaad was het vroeger een heel stuk geiler met publieke actie overal. De nieuwe generatie meiden weet dat ze met een minimale service inspanning evengoed hun geld kunnen verdienen. Andere meiden durven niet tot publieke actie over te gaan.
Dat sprak ik echter tegen. Ik had het ook in Dolce Vita weer geregistreerd: als er veel buitenlandse bezoekers komen, gaat het service niveau achteruit. Buitenlanders zijn nu eenmaal sneller tevreden en realiseren zich niet dat er hier in Duitsland een soort minimum service verwacht kan worden met TZ en PZC. Presalen is er ook vaak onbekend.
Waarom zou je je als meid dan onnodig uitsloven. Voor een gast die Golden Time eenmalig bezoekt en toch niet meer terugkomt?

Lulu vond het gesprek blijkbaar een beetje saai, of zij wilde haar punt maken, want zij nestelde zich op een kussen tussen m’n knieën en begon me te pijpen. Dat toverde een grote smile op Sonia’s gezicht: “Siehst du, genau das meine ich” Ik brabbelde maar wat: “ja, ja, mh, mh”, maar kon niet meer echt consistente antwoorden geven. Soniaassisteerde nog een beetje met haar hand en gaf me nog de mogelijkheid om een trio te gaan doen ter overweging.

Wat ik van het gesprek verder nog onthouden heb, waren volgens Sonia en Lulu een paar dames van de service generatie waar je je geen buil aan kon vallen: Daartoe behoorden Doro en Kristina. Kristina ken ik niet, maar van Doro herinnerde ik me nog een public blowjob, just for the fun, samen met Sonia en plein public bij de whirlpool. Maar dat was ook al weer ruim één jaar geleden.

Enfin, Sonia vertrok en liet Lulu verder begaan met haar orale presales activiteiten. Uiteraard werd dat op een kamer vervolgd. Een blokhut deze keer. Ook top van Lulu was dat ze me een nieuwe verse cola meebracht toen ze met de sleutel aankwam. In de blokhut stond de airco op een aangename 27 ⁰. Mocht je het nog niet uit de media vernomen hebben dan wordt je bij Lulu als snel duidelijk was dat de prijs van een barrel Brent-olie met bijna de helft gedaald is. Hierdoor gebruikt Lulu nu de dubbele hoeveelheid olie om je te laten genieten. Lulu zal over enkele weken voor meerdere maanden naar huis gaan. Dus ik verwacht een verdere daling van de olieprijs door de ontbrekende afname van grootverbruikster Lulu. Lulu weet in elk geval een man helemaal te laten genieten en weet precies die plekjes met haar olievingers te bereiken, waarvan je niet kon vermoeden dat die zoveel genot opleveren. Tel daarbij haar absolute ontspannenheid en absolute afwezigheid van tijdsdruk. Nadat de klus geklaard was, hebben we nog zeker een kwartier ontspannen met elkaar liggen kletsen. Ik werd in elk geval al weer van harte uitgenodigd om haar weer te bezoeken als de tuin gebruikt kon worden. Wijze Grijze sexapproval: 8,5/10

Of Golden Time leuk is en of je er een goede sessie zult hebben, hangt helemaal van jezelf af. Prinsesjes genoeg die lethargisch op hun krukken vastgeroest blijven zitten. So what, er komen toch klanten genoeg die als vliegen op de honingpotjes aan komen zoemen?

Bij het weggaan werd ik netjes gevraagd of ik tevreden was en ik kon meteen in mijn precies voor de deur geparkeerde limousine instappen.

Wijze Grijze sexapproval voor Golden Time vandaag: 6,5/10

Ace2
12 maart 2015, 23:11
Woensdag was het weer zo ver. GT werd opgeschrikt door mijn verblijf al daar.

Het was weer echt ouderwets gezelig met DeSouza, De Paus, Seqoya en Alylia Angel Bea Carmen Carolina Christina Cora Coco Daniela Doller Dorina Electra Elisabeth Emma Francis Gabriella, Georgina Irina Isa JayJay Katja Kenia Lara Lavinia Leona, Lisa Lola Lolita Lulu Maruia Meggy Melissa Mery Meylin Michaela Michelle Mona Nadja Olga (die te knap voor mij zou zijn?) Pamela Paula Sena, Silla Simona Sollena Sonja Sui Svetlana Tanja Tanya Vanessa (deze lijst is mede mogelijk gemaakt door DeSouza).

Het was gezellig met een uitstekendeline up en 3 goede kamergangen. Ik begon met Sollena, een Nederlandse meid met een mixture van Aruba en Marokko, hetgeen als opwermertje fungeerde voor Gabriella. Nadat zij mij had uitgeput strompelde ik door GT. Net dat toen ik besloot te vertrekken werd ik van achteren aangetikt waar 2 gigantische tieten mij aan keken. Een naakte Emma was mij achter na gerend en sleurde mij de kamer bij de bali in, waar zij mij een uur lang heeft verwend. Op mijn begrafenis nodig ik haar ook uit en zij krijgt ‘m nog overeind. “Dat van die begrafenis klinkt prima. Ga zo door” zei DeSouza “de rest hoef ik niet te zien”.

Sinds lange tijd vertrok ik weer eens te laat uit GT.

Jansen
12 maart 2015, 23:41
Ik wil die Emma wel even ontmoeten.;)

Beron
19 maart 2015, 13:00
Wednesday Overview:

apparently 94 Girls (official information) but unconfirmed. That being said it seems I am a really difficult guy, as I still had huge trouble finding a girl that really interests me. Unfortunatley I decided to go for Adelina, who is not typically the kinda girl I would go for and the booking was just as weak as expected. I should really listen to my gut more often. Lucky me, later my favorite girl next door showed up and saved the night.

Anyway: Typical GT day, kinda crowded, some waiting times, good food, nice sunny weather. Nothing to complain. During the week, the club keeps being recommendable.

(Unfortunately no discount cards for Living Room anymore!)

masseurke
20 maart 2015, 08:52
Wednesday Overview:

(Unfortunately no discount cards for Living Room anymore!)

I found one in my locker...?!

aquarius
20 maart 2015, 09:16
I found one in my locker...?!

As i remember, currently there are just business cards without any discount in the locker.

ThaDude
20 maart 2015, 13:07
Mooie exemplaren vandaag in GT. Net even gekamerd met de duitse Giselle. Mooie jonge brunette. TZ vol overgave en deepthroat helemaal top. Lekker hard van achteren genomen en heerlijk in haar gulzige mondje klaargekomen. Topdate met prima aftersales...

Willi69
20 maart 2015, 13:09
Unfortunately no discount cards for Living Room anymore!
Ich habe während meiner vielen GT-Besuche reichlich Rabattkartten gesammelt. :tongue:


http://willi69.beepworld.de/files/lr-rabattkarten.jpg

masseurke
20 maart 2015, 13:29
As i remember, currently there are just business cards without any discount in the locker.

Can be, I was checking "other" things...;)

masseurke
20 maart 2015, 13:35
Ich habe während meiner vielen GT-Besuche reichlich Rabattkartten gesammelt. :tongue:

Dreizehn schon Willy, aber du kannst nur Karte pro Karte abgeben und nicht allen sammeln für ein freie Eingang... :biggrin:;)

dannyb
22 maart 2015, 21:33
Na een paar weken niet te zijn geweest en met het heerlijke zonnetje van vanmiddag toch ff wezen kijken.
meteen viel me op dat het zeer rustig was. Ben ook een tijdje niet op zondag geweest. Na een heerlijk hapje en drankje
een mooie jonge puur natuur Russische meid tegen gekomen vn 23 jaar. Heerlijke tijd op de kamer en ook nog een gezellige babbel.
Nu hopen dat het goede weer blijft en dan weer snel naar de heideweg :)

lekkersfan
23 maart 2015, 23:42
Was er afgelopen zondag ook, was inderdaad niet megadruk. Wel genoeg mooie en slanke vrouwen, waarvan een deel de ene na de andere kamer maakte en een ander deel (veel) minder druk was.
Ik merk zelf dat ik me voor mooie vrouwen die lang niet kameren ook wel drie keer bedenk voor ik daarmee op kamer ga en sommige vrouwen moeten misschien een cursus hoe verkoop ik mezelf volgen ?
Iemand nog wat duitjes in het zakje die de grote verschillen in kamergangen verklaren ?

rob45
23 maart 2015, 23:58
Wel genoeg mooie en slanke vrouwen, waarvan een deel de ene na de andere kamer maakte en een ander deel (veel) minder druk was.

Iemand nog wat duitjes in het zakje die de grote verschillen in kamergangen verklaren ?

Je hebt in ieder geval goed opgelet en dit verschijnsel opgemerkt.
Het verschil zit hem eenvoudig in de service waarom sommige mooie dames het wel of niet druk hebben.
Daarmee trekken ze vaste klanten aan en zijn ze door de dag steeds drukker bezet dan de dames die minder service geven.
Ook zit het hem in de prijsverschillen (dus het vragen van extra geld voor diverse pakketten en opties van sommige dames die denken dat ze een gouden *** hebben.

ThaDude
25 maart 2015, 11:45
Ok guys, need some help.

Er zit vaak een blondine (lang haar) op het rijtje krukjes met een zwart slipje en bh-tje op de rij krukjes langs het raam. Superstrak lijf, mooie borsten (voor zover te beoordelen in de bh) en kijkt altijd een beetje ongeïnteresseerd. Volgens mij is ze Roemeens. Weet iemand wie ik bedoel en hoe ze heet?

de duisburg spesjalist
25 maart 2015, 11:49
Ok guys, need some help.

Er zit vaak een blondine (lang haar) op het rijtje krukjes met een zwart slipje en bh-tje op de rij krukjes langs het raam. Superstrak lijf, mooie borsten (voor zover te beoordelen in de bh) en kijkt altijd een beetje ongeïnteresseerd. Volgens mij is ze Roemeens. Weet iemand wie ik bedoel en hoe ze heet?

de kleur van de slip zou heus wel een keer kunnen veranderen

ThaDude
25 maart 2015, 11:50
de kleur van de slip zou heus wel een keer kunnen veranderen

Tja da's waar. Maar ik heb haar nu een keer of 4 gezien en altijd met dezelfde kleur slip. Vandaar... ;-)

de duisburg spesjalist
25 maart 2015, 17:43
Tja da's waar. Maar ik heb haar nu een keer of 4 gezien en altijd met dezelfde kleur slip. Vandaar... ;-)

dan moet je er ma een keer aan ruiken aan de slip :biggrin:

ThaDude
25 maart 2015, 18:33
Lol, ja misschien wel ja... ;-)

franske
25 maart 2015, 20:02
Vanmiddag in de buurt.....dus de aantrekkingskracht heeft het weer van mij gewonnen !
Behoorlijk druk en gezellig......met een MEGA aanbod mooie dames.

master155
25 maart 2015, 20:24
En enkele daarvan zijn .........?

Jansen
25 maart 2015, 20:36
Was er afgelopen zondag ook, was inderdaad niet megadruk. Wel genoeg mooie en slanke vrouwen, waarvan een deel de ene na de andere kamer maakte en een ander deel (veel) minder druk was.
Ik merk zelf dat ik me voor mooie vrouwen die lang niet kameren ook wel drie keer bedenk voor ik daarmee op kamer ga en sommige vrouwen moeten misschien een cursus hoe verkoop ik mezelf volgen ?
Iemand nog wat duitjes in het zakje die de grote verschillen in kamergangen verklaren ?

Daar is geen pijl op te trekken de ervaring die ik heb is dat er super mooie vrouwen zijn die zeer arrogant je aankijken en wanneer je ze aanspreekt deze arrogantie verdwijnt en op de kamer Top zijn.

Andere knappe dames blijven die zelfde strakke kop houden en ben je na twee woorden al weer snel vertrokken.
Deze dames blijven niet lang en lopen van club naar club waar ze overal klagen dat het aan de clubs en de mannen ligt.

Je moet zelf wel een beetje brutaal of ook arrogant zijn om deze dames aan te spreken anders werkt het ook niet.
Ik houd wel van deze uitdagingen haha.

pistoleeke
27 maart 2015, 07:47
Kan er iemand bevestigen of Rima ( Lithauen) tegenwoordig aanwezig is
in gt.

dirty Hairy
27 maart 2015, 18:23
Golden Time donderdag 27 maart 2015-03-27

In de korte tijd dat ik me nu in deze wereld begeef is Golden Time toch wel uitgegroeid tot mijn favoriete club, en dat heeft alles te maken met het optisch fraaie aanbod. En omdat ik tot nu toe in diverse clubs hit-and-miss heb meegemaakt bij zowel de stunners als de grijze muisjes, ben ik niet van mening dat betere looks garant staat voor een mindere service tot het tegendeel is bewezen. En de beste looks heb ik tot nu toe hier gevonden.

Om half een arriveerde ik bij het kale kutjesparadijs, en het was al flink druk, in elk geval het parkeerterrein was al vol en het terrein voor de bouwmarkt ook. Dus achteraan de Heidweg aansluiten. Van tevoren research gedaan, maar achteraf bleek dat maar bijzonder weinig van mijn wishlist aanwezig was. Maar niet getreurd, want het was aanpoten vandaag, gesext of mijn leven er van af hing en ik had vandaag een gelukkige hand van kiezen. Dat kan zomaar eens anders zijn, als je alleen bent. Volgende keer toch ook maar eens een collega-ijsbeer raadplegen.

Ik zat nog maar net aan de koffie of ik kreeg de siliconenjetsers van Lolita en haar vriendin in mijn gezicht geduwd. Of ik zin had in een trio van een uur, vroeg Lolita. Meid, ik ben net binnen en ik ken jullie geen van beiden helegaar niet dus nee, zei ik, maar toen ik die woorden uitsprak hoopte ik toch wel dat een nadere kennismaking met Lolita erin zou zitten en ze niet gelijk zou weglopen. Want: a) een enorme stunner met fraai gebeeldhouwd pornolijf, b) het mooiste wat op dat moment binnen rondliep en de stoom moet er toch af en c) ze bleef heel correct en drong niet verder aan. Haar vriendin had intussen wel door dat ik alleen oog had voor Lolita en taaide af. Dankzij dit forum en mijn inleeswerk wist ik al dat ze drie tarieven hanteerde (zie haar topic) en ik voor het goedkoopste zou gaan. Dus mee naar de kamer en vlak voor ze wou uitweiden verraste ik haar door “menü A bitte” te verkondigen. Ze keek verschrikt, maar vroeg niet verder door. Dat is de keerzijde van die idiote prijsstelling, dat het algemeen bekend raakt. Maar voor de 50 euro heb ik een heerlijk half uurtje beleefd met een optik fick van hier tot Sarajevo. Lolita heeft echt een ontzettend geil pornolijfje, waarmee ze me eerst wat ophitste door lekker aan zichzelf te zitten. Daarna pijpen en ongeveer 20 seconden neuken, want ik was zo geil dat het orgasme niet meer binnen te houden was. Het half uur heeft ze netjes volgemaakt met kletsen in plaats van ketsen. Hele professionele en toch aardige en mooie, maar wel veel te dure en meid als je optie B of C neemt. Maar ze komt er mee weg, want de rest van de dag maakte ze kamer na kamer.

Daarna wat eten en drinken, en vervolgens Chocolate tegen het mooie donkere lijfje gelopen bij het bubbelbad. Ik vond haar gelijk heel aardig, en we hadden een diepgaand gesprek voordat ze de sleutelvraag stelde. Met Chocolate een prima uurtje doorgebracht dat bestond uit heel veel getongzoen, diep maar wel netjes (doekjes) pijpen, beffen, neuken en een goede massage. Meer moet dat niet zijn.

Of toch wel… inmiddels had ik al een paar keer een meid zien rondlopen die me ontzettend intrigeerde. Hele hitsige uitstraling, halfbloedje, en ik hoorde haar Nederlands praten. Maar het lukte me maar niet haar te ontmoeten, ze was drukbezet… Tot ik met een paar dikke Duitsers in de sauna zat en ze naar binnen stapte om een soort iene-miene mutte te doen waarbij ik de baas was. Waarschijnlijk had ze er niet op gerekend, maar ik kwam gelijk de sauna uit. Onder de douche een kort gesprekje met haar, waarbij ik leerde dat ze tot voor kort Victoria maar nu Amy heette (is dit een primeur?) en ik zei haal de sleutel maar. Want ik voelde de befaamde “klik”. Terwijl Amy de sleutel haalde op de stretcher zitten wachten naast weer een andere dikke mof die op vreselijk beschamende oud-Germaansche wijze de serveerster afblafte die het waagde zijn bierglas weg te halen, waarin nog 2 millemeter lauwe pispils en opgedroogd schuim-aankoeksel zat. Toen ik hem er op attendeerde dat zoiets ook anders gezegd kan worden kreeg ik ook de volle laag. Iets met scheisse-holländer. Maar toen kwam Amy vrolijk aangehuppeld en wist ik weer wat belangrijk was. Tegen de Duitser gezegd dat we porno gingen machen en dat hij daar alleen nog maar van kon dromen met zijn kanonskogel-pens en achter Amy aangefladderd naar een tuinhokje. Op de kamer een heerlijk uur beleefd, dat alleen maar uit beffen, pijpen (heel nat), beffen, nat pijpen, beffen, pijpen met veel kwijl en een flinke lading in haar bekkie spuiten bestond. Damn, wat maakte zij me geil met haar ranke lijfje en haar Aziatische uitstraling. Beste sessie van de dag, met ook nog prima aftersales. Één van die sessies die ik ga onthouden.

Toen lustte ik wel wat… Schweinefleisch met fritten en grijze saus, nee de Duitse “gastronomie” gaat nooit de meest verfijnde van deze aardkloot worden, maar het was prima binnen te houden. Weer de sauna in, beetje chillen, paar oninteressante types moeten afwimpelen, en het algehele niveau daalde. Maar ik wilde nog een sessie, en het liefst iets lekker smerigs, iets met anaal of trio ofzo. Een rondje gaan lopen, en in de bioscoop Poolse Amanda tegengekomen die me goed beviel maar al wel na twee minuten met de sleutelvraag kwam. Ik had geen zin in een anticlimax en vroeg wat allemaal mogelijk was. Ze begon met “anaal” en omdat ze ook een heerlijke kont had, zag ik het allemaal wel zitten. Ik zei dat ik al drie sessies achter de rug had en dat het anaalgedeelte zeker geen minuutje ging duren, maar dat vond ze helemaal niet erg. Dus schloessel en eens beginnen elkaar pijpend en beffend uit te wonen. Damn wat een lekker fris kutje, dat flink nat werd. voorzichtig stak ik er een vinger in en toen er geen bezwaar kwam heb ik er nog maar twee bijgestopt en haar hard gevingerd en gebeft, tot het sopte aan alle kanten. Behoorlijk geil… ik vroeg haar hier wat pijp-gooi- en smijtwerk tegenover te zetten maar helaas was haar pijpniveau maar gemiddeld, waar ik had gehoopt op een lekkere sloppy deepthroat blowjob. Maar ze maakte het helemaal goed door haar kont in de smeren met glijmiddel en op mijn pik te gaan zitten zodat ik recht haar kutje inkeek. Straight to the ass… dat is nieuw voor mij! Vervolgens heb ik haar een half uur in allerlei standjes in haar heerlijke kont gepakt, steeds harder stotend, en ze bleef maar geil oogcontact maken en haar lippen likken. Ik denk dat als ik dat had gewild ik haar de hele maand in haar kont had kunnen neuken. Het werd harder en harder, er werd flink geknepen en gebeten en het was net op het randje, maar heel spannend. Maar pfff, wat was het warm, en de vierde sessie, het lukte op die manier niet om klaar te komen. Dus haar op haar rug gelegd en met de hand afgemaakt en over haar mooie borsten gespoten. Dat was nog flink wat!

Ik twijfelde over nog langer blijven, maar nee, alles wat na die laatste twee sessies zou komen zou alleen maar afbreuk doen aan. Dus met een heel voldaan gevoel vertrokken van mijn beste Golden Time-dag tot nu toe. Auf Wiener Schnitzel!

Ace2
28 maart 2015, 08:25
Afgelopen woensdag heb ik mij weer eens van mijn beste kant in GT laten zien.

De zwaar teleurgestelde DeSouza stelde vast dat de woensdagen niet meer waren wat ze ooit waren. Toen jij altijd op donderdag kwam, was het hier op woensdag zo gezellig" mopperde hij al nippend aan zijn biertje.

Wie wel verheugd waren mij zien waren: Alycia Andrea Carmen Claudia Dara Dorina Edah Elisabeth Emma Esmaralda Gabriella Irina Isabella (Ned) met Nederlandse blonde vriendin Jana Lara Lisa Marianna Meggy Mona Ness Ola Simona Sina Sonja Sui Svetlana Tanja Tanya Vanessa Victoria en nog veel meer.

's Middags was het druk met, maar 's avonds raakte de tent wat leeg. Alle vrouwen zaten voor de grijp en er waren geen wachttijden. Van het Thaise front vernam ik dat de vakantieperiode is aangebroken en dat de komende 6 weken minder Thaise dames aanwezig zullen zijn :frown:

Er waren opvallend veel zwarte en gekleurde dames. Met een paar heb ik leuk gekletst en gelachen. Helaas zijn door de nevelen der geilheid de namen mij ontschoten.

Davedv
30 maart 2015, 22:29
Een weekend op pad met twee Engelsen,
dag 3 van 3

Fitter dan verwacht troffen we elkaar rond half 12 op de tweede verdieping van het IBIS hotel, vandaag ging de reis naar Golden Time, het slotstuk van dit weekend. Spijtig genoeg was het weer nog altijd klote, maar dat ging de pret niet drukken. Wel een minpuntje was dat Jake z'n vlucht vervroegd was, rond 5 uur moesten we GT weer verlaten om op tijd op Dusseldorf airport te zijn. In de auto voorspelde ik een aantal dingen, dat de line-up vandaag optisch het beste van de drie dagen zou zijn en dat ze (apart of samen) benaderd zouden worden door Valantina.
Rond kwart over 12 draaiden we de GT parking op en enkele minuten later waren we omgebeerd en op weg naar het restaurant voor een stevig ontbijt. Na het ontbijt ging ik even naar het toilet en zou daarna even een kleine tour doen om ze de bar te laten zien, terug van de wc kwam ik echter Adelina tegen aan de bar en na een praatje heb ik haar maar een sleutel laten halen, de rondleiding zou even moeten wachten. Overigens, als blikken konden doden was Valentina er nu niet meer geweest, ze pakte zelf wat te drinken achter de bar, had een vaatdoekje nodig en gooide dat na gebruik zonder te kijken terug op de bar op de handen van één van de barvrouwen. Zo lelijk als de twee barvrouwen naar elkaar en vervolgens naar haar keken heb ik zelden een vrouw zien kijken. :biggrin:

De kamergang met Adelina was net als de eerste keer uitstekend, de eerste keer was misschien iets beter omdat het toen een verrassing was dat het zo goed klikte, nu wist ik beter wat ik kon verwachten. Het is een wat apart meisje, maar tussen ons werkt het prima. Gedurende de dag zoekt ze ook wel regelmatig even contact zonder dat ze pusht voor weer een kamergang. Na het uurtje op de kamer zat ik er wel behoorlijk doorheen, ik had het er met Jake over gehad dat ze eventueel met de taxi naar het vliegveld zouden gaan zodat ik niet hoefde om te rijden en wat langer in GT kon blijven hangen. Zoals ik me op dat moment voelde was het duidelijk een beter plan om ze gewoon weg te brengen en dan naar huis te rijden, een lange clubdag zat er niet echt meer in.

Jake liet zich verleiden tot een kamergang met een Tsjechische die bij de ingang van de kino zat, geen flauw idee hoe ze heet. Hij kwam niet ontevreden van de kamer, maar eigenlijk was de pijp leeg geweest bij hem. Sja, soms laten we ons tegen beter weten in toch verleiden door een dame. Tijdens zijn kamergang zat ik met Andy aan de bar om een beetje vrouwen te kijken en verdomd na enkele minuten hadden we opeens Valentine en Sanny (??) om onze nek hangen. Valentina wist me nu eindelijk te herinneren en besefte dat ze aan mij geen aandacht hoefde te besteden, Andy moest glimlachen om het hele trio-verhaal en stuurde de dames beleefd weer weg. Toen we daar zaten kwam een mij onbekende dame ook wat te drinken halen, Andy wees haar aan, ik had haar nog nooit gezien maar we vonden haar beiden bloedmooi. Heel duidelijk te zien dat er Aziatisch bloed in zat en ze schoot met stip omhoog op m'n verlanglijstje. Ze zag ons kijken, glimachte naar ons en was weer vertrokken. Grappig genoeg zagen we toen we terug liepen naar de wellness nog net dat Valentina bij Jake om z'n nek hing, was de beurs maar net zo voorspelbaar als sommige dames....wat zou ik dan rijk zijn.

Terwijl we onze 'intrek' hadden genomen op de ligstoelen in het wellness gedeelte zag ik diezelfde dame daar om het hoekje in de deuropening tegenover de bar staan. Toen ik terug kwam van de bar stond ze net in de deuropening wat te roken en na oogcontant besloot ik toch even een praatje te maken. Het was Jay Jay, een 20jarige Thais/Duitse geboren in Thailand. Een Thaise halfbloed, noem me zwak maar dan ben ik in gedachte al op de kamer. Na een kort praatje stuur ik haar om een sleutel, ze wil me nog wel even vertellen dat ze niet aan anaal doet, nou, geen probleem hoor meid. Jay Jay heeft een normaal postuur, ze is niet zo slank als een Barby of Adelina maar heeft gewoon een normaal figuur, niets mis mee. Waar ik als een blok voor viel was haar gezicht, in mijn optiek was ze zondag een van de knapste meiden in GT.

De kamer was niet bijzonder, niet slecht maar ook niet opvallend goed, zoenen was minimaal, al zoende ze wel in m'n nek en hals e.d. Toen we op bed lagen en we elkaar aan het ontkleden waren kroop ze op me en ging bovenop me zitten terwijl we een beetje aan het praten waren over haar (Thaise) achtergrond. Al pratend trok ze ook m'n onderbroek uit en vroeg toen hoe mijn vriend heette. Een rare vraag, maar ok,
'Andy' zei ik.
Ze keek me verbaasd aan, 'Andy? Hoezo dat?'.
'Hoezo dat? Geen idee? Hij is Engels....daarom....denk ik'.
'Engels?' Ze keek me verbaasd aan en snapte er niets van.
Ik was op mijn beurt net zo verbaasd tot opeens het kwartje viel......ze vroeg of kleine Dave een naam had....ik schoot hikkend in de slappe lach en toen ik tussen het lachen door aan haar duidelijk kon maken wat de verwarring was kreeg ook zij de slappe lach. Toen we na een een minuut of wat uitgehikt waren ging de focus weer richting sex. PZC was ok, niet erg bijzonder, NMC in cowgirl was veel te wild en onregelmatig, gewisseld naar missio wat een stuk beter ging. Ze liet me lekker m'n gang gaan en werkte goed mee toen ik zelf het tempo e.d. kon bepalen. Na een 20/25 minuten het rubber gevuld en nog even liggen kletsen, een lieve meid maar ik geloof niet echt dat er een herhaling in zit, daarvoor was er te weinig (sexuele) chemie.

Na de kamer heb ik nog even wat gegeten en toen m'n vrienden opgezocht voor een laatste biertje aan de bar voor we weer moesten vertrekken. Net nadat ik hun het verhaal over Jay Jay en Andy vertelde kwam Jay Jay wat te drinken halen bij de bar, ik riep haar erbij en zei dat ik haar aan iemand wilde voorstellen. Nadat ze erbij kwam staan wees ik naar Andy en zei haar dat dat nu Andy was. Ze schoot direct weer in de lach en nam lachend afscheid van beide Andy's. Ondertussen was het tijd om te vertrekken, ons bier opgedronken, nog een laatste keer om ons heen gekeken om van de dames te genieten en toen naar de lockers om om te kleden.

Binnen een half uurtje stonden we op het vliegveld bij de vertrekhal en nam ik afscheid van mijn Engelse vrienden. Bijzonder dat je soms mensen ontmoet, je ze amper ziet maar je toch zo op dezelfde golflengte zit. Het weekend eindigde zoals onze vakantie in Thailand eindigde, met een groet en een afspraak. Nadat ik Andy gedag zei, nam ik afscheid van Jake

'Thanks for the weekend brother, I'll see you in november in Bangkok, first drink in Big Dogs is on me'