PDA

Volledige versie bekijken : Russische borsten roepen snelheidsduivels halt toe.



Strijker
8 september 2016, 19:28
Dit keer geen tippelzone waar Russische schonen met ontblote koplampen langs de weg paraderen om wat bij te verdienen, maar een heuse poging snelheidsduivels een halt toe te roepen.

Rusland staat bekend om zijn verkeersongevallen die jaarlijks de tol eisen van 30.000 verkeersdeelnemers, tot het bizarre leedvermaak van miljoenen kijkers op YouTube. De dashcams vangen nu echter wat anders op: schaars geklede rondborstige dames die het verkeer erop attenderen zich te houden aan het snelheidslimiet.

Topless onder het mom van verkeersveiligheid
Dit experiment is uitgevoerd in de hoop dat bestuurders de airbags van de topless vrouwen bewonderen en hierdoor gas terugnemen. Drie keer raden: het werkt! Wel is het verkeer op de desbetreffende plek fors toegenomen. Waar zou dat nou aan liggen? Ook zijn er al een aantal gevaarlijke taferelen ontstaan door moeders die de ogen van hun puberende zonen probeerden te bedekken. Gelukkig hebben we de foto's nog, zullen we maar zeggen. Onder het mom van verkeersveiligheid opperen wij om dit ook in ons kikkerlandje in te voeren en de snelheidsborden te vervangen door dames gekleed in hun geboortekostuum.

http://panorama.nl/blog/sexy-blog/russische-borsten-roepen-snelheidsduivels-halt-toe-foto

langlekker
9 september 2016, 09:01
Ik zou inderdaad ook langzamer gaan rijden, maar of ik dan ook nog goed op de weg zou blijven letten?
Alles hangt overigens ook af van welke dames er langs de weg staan.
17048