PDA

Volledige versie bekijken : Golden Time : Live from... (2eKwartaal 2016)



Pagina's : [1] 2

Johnny Stromple
2 april 2016, 14:50
30 ijsberen op de bank, 6 dames in het bar gedeelte! Kira, Irina, Sasha, Victoria en Alice(weer terug van vakantie), evenlater kwamen Kim en Jana er nog bij! +2 git zwarte dames en nog een paar andere!

Alice zit gewoon nog in Roemenië.

db2
2 april 2016, 16:47
Alice zit gewoon nog in Roemenië.

Afgelopen zondag was ze gewoon in gt!

lekkersfan
3 april 2016, 03:54
Gt was zaterdagavond goed gevuld met door de bank genomen nog al een hoop heerlijke dames, lang slank, mooie benen was behoorlijk goed vertegenwoordigd. Wat impressies, Isa erg fijne dame, Eileen zag er prachtig uit, Duitse Alessia is een heerlijk servicekanon, Jana idem, Lavinia zag er prachtig uit, heel smaakvol gekleed . Aardig wat voor mij nieuwe dames en een hoop ijsberen maar (misschien had ik mazzel) niet op een sleutel hoeven wachten. Eten was gevarieerd en goed te doen.
Kortom: blijft een topclub !

billclinton
3 april 2016, 05:24
Was het de duitse Isa, die gistereen er was ?

Johnny Stromple
3 april 2016, 09:20
Afgelopen zondag was ze gewoon in gt!

Ze zit iig niet bij het groepje wat eruit gezet is.

laplagne
3 april 2016, 10:20
Heb ik iets gemist, want waarom is er een groepje dames uitgezet?

bergm550
3 april 2016, 11:29
Heb ik iets gemist, want waarom is er een groepje dames uitgezet?

Ik heb hier niets over gehoord, maar het is ook niet belangrijk. GT heeft in het verleden af en toe weleens de bezem door het vrouwenbestand gehaald. Ze willen een bepaalde balans tussen de nationaliteiten hebben. In die zin luisteren ze naar hun gasten, die schijnbaar vaak klagen over altijd maar dezelfde vrouwen of dezelfde nationaliteit. Dus dan is het soms belangrijk met de bezem er doorheen te gaan.

In GT zie je Roemeense, Hongaarse, Tsjechische, Bulgaarse, Afrikaanse, Russische, Oekraiense, Duitse, Nederlandse, Aziatische meiden, enz. Dit in tegenstelling tot andere clubs, zoals World en Sharks, waar je toch hoofdzakelijk Roemeense vrouwen ziet. Dit is gewoon een keuze van het management. Ik heb ook weleens gezien dat er meiden bij de deur van GT geweigerd werden, omdat er al teveel vrouwen waren. Dan werd er aangegeven dat ze het morgen konden proberen.

Maar het zijn allemaal speculaties en het gaat ons verder niets aan. Dat zijn clubzaken.

wervelwind
3 april 2016, 11:36
11 vrouwen zijn er weg gestuurd die bepaalde handelingen die standaard zijn niet deden of extra geld vroegen

Heel goed dat ze die dames wegsturen. Mijn laatste bezoek aan GT was door zulke dames een drama en ik krijg in SS meer waar voor mijn geld als GT deze dames niet zou wegsturen.

db2
3 april 2016, 12:00
11 vrouwen zijn er weg gestuurd die bepaalde handelingen die standaard zijn niet deden of extra geld vroegen

Wie kunnen we van onze lijstjes afhalen?

gignnl
3 april 2016, 15:42
Rachel loopt haar rondjes nu in LR

lekkersfan
3 april 2016, 16:24
Dames die niet in gt terecht kunnen omdat ze er van dat type al genoeg hebben of omdat ze er de competitie (totaal) niet aan kunnen worden vaak doorverwezen naar Living Room, hun "zusterclub"

@ bilclinton, JA het Was de DUITSE Isa :):):)

Ben trouwens ook wel benieuwd wie die dames waren die weggestuurd zijn, want ik ga geen namen noemen maar er zijn best wel veel dames vrouwen die niet aan de standaard voldoen, maar het is ook vaag wat dan precies die standaard is.

Teiresas
3 april 2016, 16:29
In principe is het helemaal niet vaag wat de standaard is...

de duisburg spesjalist
3 april 2016, 17:40
gisteren waren er 3 nl dames die eerst een poging gedaan hadden om in gt binnen te komen na lr verwezen een grote aanwinst voor lr ik snap niet waar gt mee bezig is :confused:

Sjeufke
3 april 2016, 18:11
ik snap niet waar gt mee bezig is :confused:

Volgens mij een clubaangelegenheid :rolleyes:
Dat ze jou nog niet hebben gevraagd om in de selectiecommissie plaats te nemen :gruebel:

Piet Plezier
3 april 2016, 19:02
gisteren waren er 3 nl dames die eerst een poging gedaan hadden om in gt binnen te komen na lr verwezen een grote aanwinst voor lr ik snap niet waar gt mee bezig is :confused:

die ik had die was super
Die wist wel hoe ze piet moest plezieren
Ik geloof dat ze Dara heette.

de duisburg spesjalist
3 april 2016, 19:07
die ik had die was super
Die wist wel hoe ze piet moest plezieren
Ik geloof dat ze Dara heette.

en die ik had was gewoon geweldig en heete kelly ze zijn er na eigen zeggen 5 en 6 mei weer in de LR omdat het de gezeligste club van NRW is :wink2:

Picasso 1
3 april 2016, 22:00
11 vrouwen zijn er weg gestuurd die bepaalde handelingen die standaard zijn niet deden of extra geld vroegen

Het lijkt me dat vele stamgasten nu een klacht bij de club zouden moeten indienen omdat deze met haar beslissingen zich in het Satanic Surfer kamp schaart.

satanic surfer
4 april 2016, 10:08
Na het gedwongen vertrek van een aantal dames (good riddance) mag worden aangestipt dat vanaf 15 april dixit intimi en enkele Frauen die tot dan op de wachtlijst zijn geplaatst er behoorlijk wat vers bloed zal binnenwandelen in GT..laten we hopen dat zij zich wel aan de gangbare Saunaclubzaken wensen te houden...Degenen die hier nog altijd blinder dan blind zijn (deels omdat ze sommigen op hun ignore-list zetten, moehaaa) kunnen wel blijven doorratelen dat het om nationalliteitsgedoe en balans enzo ging/gaat, bottom line is daar uiteraard generlei sprake van in het "gedwongen" vertrek van de betreffende dames, laten we eufemistisch stellen dat een deel des ramenmaffia meer dan terecht is moeten ophoepelen (voorlopig of definitief) omdat ze al geruime tijd upsellden dat het geen aard meer had en gangbare dienstverlening niet of enkel tegen affreuse meerprijs wensten aan te bieden, en dan doorgaans nog alibimässig. Als het aantal klachten en ontevreden klanten tengevolge toeneemt dient zelfs GT actie te ondernemen om hun klantenbestand tegemoettekomen dunkt me. Duurt allemaal een beetje lang alvorens oogklepjes afvallen, het is jarenlang een doorn in het oog van -zig gasten...

Jack42
4 april 2016, 18:39
Goh, SS is gepromoveerd naar de directie van GT!
Hij weet blijkbaar precies wie er zijn weggestuurd en waarom, al vertelt hij ons dit helaas niet.
Of wil hij zijn gelijk halen met speculaties en door dixit geblablabla?
Een hoop gezwam in de ruimte van SS in ieder geval. (niet de eerste keer)
Het wegsturen van dames dat gebeurt toch ieder jaar wel een paar keer en niet alleen in GT. En wij ijsberen weten de redenen niet.

wervelwind
4 april 2016, 19:25
SS heeft gelijk. En dat durf ik best toe te geven na verschillende keren met hem de degens te hebben gekruist.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

popey01
4 april 2016, 21:21
Afgelopen zaterdag was het damesaanbod mijn inziens niet echt optimaal en minimale bezetting voor gt normen vreemd dat er dan dames worden weggestuurd.
overigens zijn er dames wegestuurd ?? wie weet dan zoal wie dat zijn ?

Van Dattum
4 april 2016, 22:42
Weggestuurd zijn volgens mijn bron (deepthroath) onder meer en onder andere Samya, Angelina, Olivia, Valentina, Danielle, Arielle, en nog een of twee. :wink2:

rob45
4 april 2016, 22:46
Na het gedwongen vertrek van een aantal dames (good riddance) mag worden aangestipt dat vanaf 15 april dixit intimi en enkele Frauen die tot dan op de wachtlijst zijn geplaatst er behoorlijk wat vers bloed zal binnenwandelen in GT..laten we hopen dat zij zich wel aan de gangbare Saunaclubzaken wensen te houden...kunnen wel blijven doorratelen dat het om nationalliteitsgedoe en balans enzo ging/gaat, bottom line is daar uiteraard generlei sprake van in het "gedwongen" vertrek van de betreffende dames, Als het aantal klachten en ontevreden klanten tengevolge toeneemt dient zelfs GT actie te ondernemen om hun klantenbestand tegemoettekomen dunkt me.

Ik zal het nog een keer in het kort uitleggen.SS zit er dichtbij met zijn betoog maar wat het betreft de nationaliteit zit het hem meer in het dames aanname beleid van GT.
Heb dit zelf vernomen van verschillende dames die er lang en kort werken.
Wat betreft het wegsturen van bepaalde dames,noem het een soort van opschonen van het bestand.
GT houd vinger aan de pols en vraagt aan vele vaste klanten waaronder ondergetekende bij het verlaten van de club met wie je gekamerd hebt en of je tevreden was over betreffende dame.(belangrijke info voor de club waar zeker ook iets mee gedaan word)
Dat is wat ik ook mis bij YY die ook zeker de damesbezetting niet uitgetuned heeft.
Verder is het zo dat idd in het voorjaar weer veel dames wisselen van club of starten met hun loopbaan.
Goede redenen om komende tijd weer wat clubs te checken.

Ascari
5 april 2016, 02:06
GT houd vinger aan de pols en vraagt aan vele vaste klanten waaronder ondergetekende bij het verlaten van de club met wie je gekamerd hebt en of je tevreden was over betreffende dame.(belangrijke info voor de club waar zeker ook iets mee gedaan word)


Een Poolse dvp vertelde mij ook dat de kamer tijden worden bijgehouden en bekeken. Dames die een kamertje afwerken onder de 10-15 minuten kan om nader uitleg worden gevraagd. Gebeurt dit te vaak dan kunnen ze ook vertrekken.

Ace2
5 april 2016, 12:35
Live from GT:

Om 13.00u aangekomen en het is rustig. Bij het overhandigen van mijn sleuteltje werd mij iets toe gefluisterd dat blijkbaar belangrijk was. De tekegraaf trok een ernstig gezicht. Duidelijk belangrijke inside informatie voor vaste klanten. Ik ging vanzelf dichter tegen de thekefrau aan staan om haar beter te horen en om d voorkomen dat onbevoegden dit ook zouden horen. Het bleek echter dat de sauna stuk wad maar dat die snel zou zijn gerepareerd. Ik was in de veronderstelling dat ik de namen zou door krijgen welke meisjes GT uitgeschopt waren. Dat veronderstelde ik omdat het nog niet druk is, ondanks de aanwezigheid van Angel Vicoria Irina Christina ( waar is Doro gebleven?) Dorina Kelly Svetlans suzzy jayjay Michela Angie Amy Lulu Sina georgina en lucky De laatst genoemde lijkt populair Ze kwam van de kamer om gelijk 2 viezerikken achter haar aan te krijgen en dan tel ik mijzelf nog niet mee.

Wordt vervolg...........

Ace2
5 april 2016, 15:01
Live grom GT:

Heg is nog steeds rustig al zijn de volgende meisjes nog binnen gestapt: Joy good old Tsnya Barbi Julia Isa Samamtha Pamela en Lola

Zelf heb ik het genoegen gehad met Thaisf Lucky te kameren. Voor herhaling vatbaar en aan de wachtende menigte te zien ben ik niet de enige.

Michella kwam de aanbieding van de dag nog melden: aufnahme und anale sex

Verder zie ik zo snel geen bekenden. Ik ven vandaag met recht een poor lonedome icebear.

Teiresas
5 april 2016, 15:25
Verder zie ik zo snel geen bekenden. Ik ven vandaag met recht een poor lonedome icebear.

Wat verwacht je op een dinsdag? ;)

Die Aanbieding vd Dag van Michella, was daar ook een aantrekkelijk kortingspercentage op de gangbare prijs van toepassing? Of was het slechts een mogelijkheid? Dan zou ik het geen Aanbieding van de Dag willen noemen...

bergm550
8 april 2016, 12:24
Een vriend van mij was gister in GT. Hij hoorde dat er een schoonmaak had plaatsgevonden, maar volgens hem was het een slechte schoonmaak, want sommige huismonsters liepen er nog steeds rond. Het schijnt dat sommige meiden, die aan upselling deden, de laan uit zijn gestuurd. Als dit waar is, dan is het terecht dat GT heeft ingegrepen, want upselling en ook downselling maakt je club kapot.

Ik heb dat gezien in de club Palace in Frankfurt. Maar in GT wordt er volgens mij met twee maten gemeten. Sommige meiden komen er mee weg, omdat ze dik zijn met het management en andere vliegen er uit. Maar feit is wel dat je als gast er nog altijd zelf bij bent. Wij zijn degene die met de dames afrekenen. Dus als een meid aan upselling doet, dan ga je gewoon niet met haar op de kamer.

Er zijn genoeg andere meiden die niet aan upselling doen. En als het zo zou zijn dat alle meiden in GT aan upselling gaan doen, nou simpel, dan zoeken we gewoon een andere club. Er zijn zoveel clubs in Duitsland. En GT zal ons niet missen en wij zullen GT niet missen. Ik ben daar heel makkelijk in. Afschrijven en er wordt niet meer over gesproken. Gewoon doorgaan met je leven. Punt.

Teiresas
8 april 2016, 13:49
Een vriend van mij was gister in GT. Hij hoorde dat er een schoonmaak had plaatsgevonden, maar volgens hem was het een slechte schoonmaak, want sommige huismonsters liepen er nog steeds rond. Het schijnt dat sommige meiden, die aan upselling deden, de laan uit zijn gestuurd. Als dit waar is, dan is het terecht dat GT heeft ingegrepen, want upselling en ook downselling maakt je club kapot.


Het is mij ook gisteren bevestigd door meerdere dames. Van 9 meiden is het zeker dat ze verwijderd zijn. Van 2 anderen was men nog niet helemaal zeker.
De redenen zouden zijn: slechte of incomplete dienstverlening (dus het beroerd of niet uitvoeren van bepaalde 'standaarddiensten'), het alleen tegen meerprijs aanbieden van standaarddiensten en/of te korte kamertijden. Alles na herhaaldelijke constatering en waarschuwingen en (naar ik aanneem) op basis van herhaalde klachten van klanten.

Das
8 april 2016, 13:57
Namen?
Is er iemand die al namen kan geven van de verwijderde dvp's?

seksenfun
8 april 2016, 20:09
Me dunkt dat ze als het om standaardservice gaat 80 % van de dames beter laten oprotten daar. De standaardservice van GT doet me hard lachen. Een snelle wip van 15' is daar de standaard. De rest zijn uitzonderingen. Laat me zo vrij zijn dat GT enkel een format nastreeft en wie er niet in past, verdwijnt. Dat format draait dan meer om de variëteiten der dames dan de serviceverlening :smoke:.

speler
9 april 2016, 07:25
Beste Seksenfun,

Dat zijn misschien jouw ervaringen. Ik kwam de afgelopen 2 jaar elke woensdag in gt en mijn ervaringen waren daar altijd goed. Sinds de intocht van de vele Roemeense en aftocht van de vele Duitse vrouwen heb ik gr gelaten voor wat het is omdat die service er vaak een is om niet over naar huis te schrijven. Nu moet ik wel zeggen dat jouw beeld van service ook niet helemaal reëel is. Jij wil presales van uren dan een kamertje en dan nog het liefste een paaruur aftersales. Jij hebt het liefste een huwelijksnacht met alles erop en eraan voor 50 euro met een van de dvp's



Me dunkt dat ze als het om standaardservice gaat 80 % van de dames beter laten oprotten daar. De standaardservice van GT doet me hard lachen. Een snelle wip van 15' is daar de standaard. De rest zijn uitzonderingen. Laat me zo vrij zijn dat GT enkel een format nastreeft en wie er niet in past, verdwijnt. Dat format draait dan meer om de variëteiten der dames dan de serviceverlening :smoke:.

pret
9 april 2016, 10:09
Namen?
Is er iemand die al namen kan geven van de verwijderde dvp's?

eigenlijk wil je weten of Victoria alias Didi er ook uit geknikkerd is :biggrin:

kempie
9 april 2016, 11:40
Nog erg rustig hier. Heerlijk lente weer en in de tuin is het al fantastisch toeven. Wel al 2 mooie nieuwe dames gezien en daniella.

kempie
9 april 2016, 11:59
eigenlijk wil je weten of Victoria alias Didi er ook uit geknikkerd is :biggrin:

Victoria die chinees/nederlandse? Die heb ik al gespot vanmorgen.

seksenfun
9 april 2016, 13:39
Beste Seksenfun,

Dat zijn misschien jouw ervaringen. Ik kwam de afgelopen 2 jaar elke woensdag in gt en mijn ervaringen waren daar altijd goed. Sinds de intocht van de vele Roemeense en aftocht van de vele Duitse vrouwen heb ik gr gelaten voor wat het is omdat die service er vaak een is om niet over naar huis te schrijven. Nu moet ik wel zeggen dat jouw beeld van service ook niet helemaal reëel is. Jij wil presales van uren dan een kamertje en dan nog het liefste een paaruur aftersales. Jij hebt het liefste een huwelijksnacht met alles erop en eraan voor 50 euro met een van de dvp's

Je hebt het verkeerd voor, over mijn servicebeeld. Een perfect voorbeeld over mijn servicewensen kan je nalezen bij mijn laatste bezoekje aan Sakura: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?23888-Sakura-Stuttgart-(Böblingen)&p=478642#post478642 . Pre sales waren hier 10 minuten. Seks 1,5 uur. After sales enkele minuten. Dit is geen uitzondering maar vooral de prestaties op kamer (en de omgang ervoor en erna) die me gegeven zijn, vind je (als een naald in een hooiberg) in GT. Vaak kom ik in dezelfde clubs en toch geregeld met dezelfde dames, langer dan een halfuur op kamer en die goede dames maken er dan geen punt van om een halfuur langs me te flaneren, ook al ga ik die dag niet met hen op kamer. Onlangs leek ik wel het pooiervriendje van een dame in Finca Erotica ondanks ik haar van minuut 1 had gezegd dat ik vandaag niet met haar op kamer zal gaan. Dit gaat niet om een sprookjeshuwelijk of zo maar dat gebeurt gewoon omdat ik in verhouding al heel veel geld cadeau heb gedaan aan haar, de vorige keren. Voor wat hoort wat: de "normale" dames in de clubs hebben daar ook van gehoord. Ik laat maar gebeuren. Ik ben niet gek :smoke:.

pret
9 april 2016, 15:15
Victoria die chinees/nederlandse? Die heb ik al gespot vanmorgen.

Ongelooflijk dat ze haar niet wegsturen. :confused:

Das
9 april 2016, 15:35
eigenlijk wil je weten of Victoria alias Didi er ook uit geknikkerd is :biggrin:

Ja, die mag er wel uit! Ik wil gewoon weten of ik Eileen en Olivia nog eens mag bezoeken...

Das
9 april 2016, 15:36
Ongelooflijk dat ze haar niet wegsturen. :confused:

Dat snap ik ook niet.
Waren er dan NOG slechter in GT?
dat kan haast niet!

Nedlovefkk
9 april 2016, 15:45
Olivia was niet de meest spetterende GT dame qua kamerprestaties maar was imo wel altijd vriendelijk. Tijdens mijn 1e bezoek van pakweg 2,5 jaar geleden zag ze er het knapst uit. Aangezien ik ook historie heb met Ariella(e), beiden Duits, was dat wel ff opvallend.
Beiden eruit begreep ik

bergm550
9 april 2016, 17:49
Zaterdag 9 april, live uit GT:

Weer: zonnig, lente-achtig, 15 graden

Vrouwen line up: marianna, daniella, cassandra, victoria, felicia, georgiana, flo, katalea, lola, lulu, anastacia, ariana, irina, jane, kim, katalina en nog zo'n 50 meiden. Er zijn wat minder vrouwen dan normaal, maar de kwaliteit is goed.

IJsberen line up: kempie, ketserr, raul7 en envert

Stemming: het is druk. Rond 18:00 waren er kledingzakken.

bergm550
9 april 2016, 18:03
2de update:

Aanvulling line up: celine, trinity, carmen, sonja, svetlana en jana.

bergm550
9 april 2016, 18:59
3de update:

Aanvulling line up: nina, barbie, fiona, ines, amanda, sia.

bergm550
9 april 2016, 20:50
4de update:

Ik lig nu op de kamer met Elisabeth. We liggen beide wat te appen en bij te komen van een porno sessie. Wist je dat je in kamer 17 een supergoed bereik hebt op je smartphone.

Aanvulling line up: Daisy en Alexandra.

Picasso 1
9 april 2016, 21:01
We liggen beide wat te appen en bij te komen van een porno sessie. Wist je dat je in kamer 17 een supergoed bereik hebt op je smartphone.


Dat mag ook wel voor 1,67 euro per minuut.

bergm550
9 april 2016, 21:44
5de update:

Het is nu wat rustiger geworden. Ik zit nu lekkere curry te eten met frietekes. Het is gezellig in de legertent. IJsbeer kempie heeft ook de tijd van zijn leven en had een Milf geschaakt. Binnen draait de DJ de Nineties.


https://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU

bergm550
9 april 2016, 22:21
6de update:

De sfeer is weer top in de nette mensen club. We zakken qua muziek nu weer naar de Seventies.


https://www.youtube.com/watch?v=N4d7Wp9kKjA

Toen ik na de sessie met Elisabeth stond te douchen bij de sauna, ging een meid met een Japanner op de kamer in het hemelbed. Het gordijntje ging dicht, maar ik stond me daar af te drogen en hoorde ik het kennismakingsgesprek.

Zij: What's your name.
Hij: Kotaro.
Zij: Where are you from?
Hij: Hooh.
Zij: Which city?
Hij: Hooh.
Zij: Do you speak English?
Hij: No. English.
Zij: Do you want blow job?
Hij: Yes. Blow job I like.

Toen werd het stil. En toen zei hij: Ahhh. Very good. Na 2 minuten was hij klaar. En ik had nog niet eens mijn kont afgedroogd.

De DJ draait nu dit lied.


https://www.youtube.com/watch?v=I_izvAbhExY

Wentelt Eefje
9 april 2016, 22:35
Wat er 70s is aan Bowie's "Let's Dance" uit 1983 is me een raadsel...

bergm550
9 april 2016, 22:56
7de update:

Ik zit nu met ijsbeer ketserr te dineren. Ik mocht bij de grootmeester aanschuiven. Dus ik werd waardig genoeg geacht. :) Het is alweer middernacht. Ik wil nog een keer op de kamer. Even kijken met wie.

aquarius
10 april 2016, 00:04
Wist je dat je in kamer 17 een supergoed bereik hebt op je smartphone.

Also auf dem Zimmer interessiert mich die Empfangsqualität des Smartphones überhaupt nicht! 😀

Gruß
aquarius

bergm550
10 april 2016, 01:23
8de update:

Om 01:00 zag ik marianna terugkomen van de kamer. Ik maakte een obsceen gebaar en daarmee had ik haar geschaakt. Ze begreep meteen dat ik op de kamer wilde. Was een mooie sessie. Zij heeft de mooiste borsten van GT. De dag is alweer voorbij en het is tijd om te gaan slapen. In het centrum van Brüggen is nog een festival aan de gang. Het Schützenfestival of zoiets. Ik hoor de muziek. Het is een frisse nacht. Welterusten allemaal.

bergm550
10 april 2016, 11:27
Zondag 10 april, live uit GT:

Weer: zonnig, 9 graden

Vrouwen line up: anastacia, didi, kim, vanessa, jana, michelle, elisabeth, alexandra, celine, sissy (bulgaars) en zo'n 20 meiden.

IJsberen line up: wacko66, en m4you en dutchbule zijn onderweg

Stemming: het is nog erg rustig. De sfeer is wat slaperig.

bergm550
10 april 2016, 11:49
2de update:

Svetlana en Daisy zijn ook aanwezig.

bergm550
10 april 2016, 12:42
3de update:

Aanvulling line up: pamela, georgiana en anna.

bergm550
10 april 2016, 12:54
4de update:

Het is goed uit te houden in het zonnetje. Veel gasten liggen buiten in de tuin te zonnebaden. Langzaam groeit het aantal vrouwen. Het is niet druk. Er heerst een aangename zondagsrust. We komen hier voor onze rust en wie stoort, wordt op zijn kont gekust.

bergm550
10 april 2016, 13:17
5de update:

Aanvulling line up: marianna, carmen en twee mooie thaise vrouwen. Het is gezellig in de legertent. De nationalieiten zitten allemaal vrolijk in groepjes. De Roemeense garde zit links, de Bulgaarse garde zit rechts en de Poolse garde zit aan de tafels. De meiden zijn vrolijk gestemd en er wordt lekker op los gekwebbeld. In de bar wordt soepele muziek gedraaid.


https://www.youtube.com/watch?v=vG0rKmfUQvk

bergm550
10 april 2016, 16:02
6de update:

Aanvulling line up: cassandra, sonja, trinity en felicia.

bergm550
10 april 2016, 17:54
7de update:

Het was rond 18:00 even wat drukker. We bereikten even kort het stadium van kledingzakken. Ik was zojuist op de kamer met elisabeth. Ik had vanmiddag nog even gezond. Het was erg heet in de zon. Ik zit nu even in de legertent wat te eten. Er is ook soep met sappige ballen.

bergm550
10 april 2016, 20:34
8de update:

Ik zit nu weer in de trein naar huis toe. Het was weer een fantastisch weekend. Goede sex met de dames en gezelligheid met de stamgasten. Ik heb mijn soundhoud regelmatig gebruikt om de muziek op te slaan, die ik leuk vond en dan kan ik nu even met een goede internetverbinding de namen van de liedjes opzoeken. Dan draai ik thuis altijd de muziek en dan kan ik nog een paar dagen na-romantiseren over GT. Auf Wiederschnitzel.

franske
10 april 2016, 22:23
5de update:

Aanvulling line up: marianna, carmen en twee mooie thaise vrouwen. Het is gezellig in de legertent. De nationalieiten zitten allemaal vrolijk in groepjes. De Roemeense garde zit links, de Bulgaarse garde zit rechts en de Poolse garde zit aan de tafels. De meiden zijn vrolijk gestemd en er wordt lekker op los gekwebbeld. In de bar wordt soepele muziek gedraaid.

Wie heeft er meer info over "de twee Thaise vrouwen" ???

Ace2
11 april 2016, 19:33
Wie heeft er meer info over "de twee Thaise vrouwen" ???

Lucky en Mea zal hij bedoelen. Mea is wat jonger en zeker knap als je van Thaise meisjes houdt. Lucky: https://www.ijsberenforum.com/forum/showthread.php?44830-Lika-(Thaise)&p=478286#post478286

Marpet67
13 april 2016, 12:48
Hoop dat deze twee vandaag er zijn. Zou ze graag even mee naar het tuinhuisje nemen

Ace2
14 april 2016, 18:34
Live from GT:

Om 16.00u in een redelijk druk GT aangekomen, waar het nu nog steeds gezellig toeven is met: Lucky Lin Sui Svetlana Irina Mina Pamela Andrea fernanda flo Christina Sina Shanti (wat ziet zij lekker er uit) Kelly michella Julia Lulu jana Francis Anny kum Anastasia Angie Tanya Julliete Merie Maria suzy Sylvie Katharina Leona


Zelf ben ik op Thaise Lucky gedoken en ze heeft nu heerlijk deep throat klaar gepijpt.

Het eten valt tegen. Veel te gezond. Er zitten errwten tussen de pasta. Wie, buiten mijn moeder, verzint zoiets.

Ondertussen wordt ik verkracht door Lin die over mij heen rolt en beweert dat ze mij geil krijgt. Dat zou zo maar kunnen. Sui is er ondertussen hij gekomen. Lin is een beetje door gedraaid en giechelend likt ze over mijn lijf. Ik blijf ondertussen deze tekst typen, wat nogal op haar lachspieren werkt.

Zojuist vond iemand dat ik een baby face had. Grommend en brullend probeer ik duidelijk te maken dat ik een echte vent bent. Het komt niet overtuigend over. Julliete rotor hard: " he, hou are the voodoo man". Ik heb liever dat ze mijn Big Monster noemt.

BBertB is er ook en heeft fantastische porno met Tormeense Zkim en Anastasia gehad.

Seqoya moet er ook zijn en aan het lawaai te horen ligt hij op de kamer.

Wordt vervolgd......................

Teiresas
15 april 2016, 11:42
heeft fantastische porno met Tormeense Zkim gehad...


Ja, ja, daar staan ze om bekend, die Tormeense vrouwen!
Alleen die voornamen, he. Echte tongenbrekers zo tijdens het bedgebeuren...

Ace2
16 april 2016, 07:22
Ja, ja, daar staan ze om bekend, die Tormeense vrouwen!
Alleen die voornamen, he. Echte tongenbrekers zo tijdens het bedgebeuren...

Dat krijg je als je zonder bril met een kleine i-phonemet een gebroken scherm, terwijl een korenaanse griet over je heen rol, probeert een tekst te typen.:biggrin:

hp001
16 april 2016, 07:49
Ja, ja, daar staan ze om bekend, die Tormeense vrouwen!
Alleen die voornamen, he. Echte tongenbrekers zo tijdens het bedgebeuren...

Is deze Tormeense vernoemd naar het beroep van haar vader ?

Teiresas
16 april 2016, 12:19
Is deze Tormeense vernoemd naar het beroep van haar vader ?

Geen idee, maar ik heb begrepen dat haar zus (half Tormeens, half Narbanees) Zcam heet...

Jav
16 april 2016, 15:53
16 april 2016 16:52

Nog rustig in GT. Slechts paar nieuwe gezichten gezien. Niet veel bijzonders. Hopen dat het straks aantrekt.

Picasso 1
22 april 2016, 17:35
Veel Roemeentjes aanwezig vandaag. Merk je ook meteen aan de tasjes die langdurig met een handdoek zitplaatsen bezet houden terwijl de dame aan het rondwandelen is. Valt me op dat vandaag veel dames urenlang weinig te doen hebben ondanks dat er best wel wat mannen zijn. De interessante dames die ik vandaag had gehoopt te treffen zijn er niet. Dat wordt dus straks verkassen als ik niet door een Roemeense jaagster gestrikt wil worden of de line up moet nog flink verbeteren.
Het opgehemel van GT is mij enigszins een raadsel met wat ik persoonlijk waarneem, alhoewel het hier qua line up gemiddeld wel beter is dan de meeste clubs, maar niet bijzonder.
Goed nieuws voor Megaboob, die grote blonde Poolse wat oudere met big boobs (naam weet ik even niet meer) die er enkele jaren geleden vaak was is vandaag aanwezig en die is wel continu aan het kameren.

Er is trouwens een nieuw parkeerterrein achterin langs de weg tussen de huizen naar links.

Ik verheug me alvast op de enige thank die dit live berichtje gaat krijgen.....peace out. :biggrin:

gignnl
22 april 2016, 18:36
Nou P1 ik was er dinsdag en er heerste toen een apart sfeertje.Duidelijk merkbaar was dat er een opschoning van het damesbestand had plaatsgevonden,de line up was toen erg magertjes.Heb er toch 2 niet Roemeense uit kunnen vissen een Ottomaanse en een nieuwe Cubaanse.

laplagne
23 april 2016, 08:10
Die grote blonde wat oudere Poolse met big boobs waar Piscasso 1 over schrijft zou best wel eens Asia kunnen zijn. Zij is er meestal op zaterdag en heeft dan zeker over belangstelling niet te klagen. Soms wel een pannenkoeksessie van zes uur en ik maar wachten ...

Big30
23 april 2016, 09:15
Het opgehemel van GT is mij enigszins een raadsel met wat ik persoonlijk waarneem, alhoewel het hier qua line up gemiddeld wel beter is dan de meeste clubs, maar niet bijzonder.
Als we jouw standaard Roemeentjes bashing :baeh: even wegstrepen is dit ook jouw eigen conclusie ;):



Denk dat momenteel voor de mooiere optiek je bij drie clubs moet zijn: Golden Time (behalve vandaag), Oceans en Sharks.

Picasso 1
23 april 2016, 09:54
Die grote blonde wat oudere Poolse met big boobs waar Piscasso 1 over schrijft zou best wel eens Asia kunnen zijn. Zij is er meestal op zaterdag en heeft dan zeker over belangstelling niet te klagen. Soms wel een pannenkoeksessie van zes uur en ik maar wachten ...

Inderdaad, kwam niet op de naam maar het is Asia. Aan aandacht had ze geen enkel gebrek. Kan me herinneren dat ze in het verleden regelmatig bij de kino aan het jagen was. Wie ook weinig gebrek aan aandacht hadden waren Svetlana en Daisy.

@Big, het klopt inderdaad dat een hoog gehalte aan Roemeense dames het bij mij minder goed doet. Maar daarnaast kon ik wel om me heen waarnemen dat veel dames urenlang beschikbaar bleven, hetgeen mij doet vermoeden dat er genoeg klanten waren die mijn minder positieve mening over gisteren deelden.

Ace2
23 april 2016, 11:44
Inderdaad, kwam niet op de naam maar het is Asia. Aan aandacht had ze geen enkel gebrek. Kan me herinneren dat ze in het verleden regelmatig bij de kino aan het jagen was. Wie ook weinig gebrek aan aandacht hadden waren Svetlana en Daisy.

@Big, het klopt inderdaad dat een hoog gehalte aan Roemeense dames het bij mij minder goed doet. Maar daarnaast kon ik wel om me heen waarnemen dat veel dames urenlang beschikbaar bleven, hetgeen mij doet vermoeden dat er genoeg klanten waren die mijn minder positieve mening over gisteren deelden.

Ik deel de mening van P1 over de algemene GT line up niet, maar zijn mening over (GT) Roemeentjes wel.

awakey
23 april 2016, 15:13
Het opgehemel van GT is mij enigszins een raadsel met wat ik persoonlijk waarneem, alhoewel het hier qua line up gemiddeld wel beter is dan de meeste clubs, maar niet bijzonder.
Volledig akkoord. Zo zie ik het ook.

rob45
23 april 2016, 15:32
Ik deel de mening van P1 over de algemene GT line up niet, maar zijn mening over (GT) Roemeentjes wel.

Klopt Ace2, maar wij kijken ook met donker getinte glazen naar de dames line up in GT. ☺

bergm550
23 april 2016, 16:35
Zaterdag 23 april, live uit GeeTee:

Weer: zonnig, blauwe hemel met witte wolken, 10 graden, het voelt koud aan

IJsberen line up: ketserr, wacko66 en jacky pakutra

Vrouwen line up: cassandra, barbie, jana, asia, olga, charly, georgiana, caro, felicia, marianne, kim, irina, lucy, casey, anastacia, alice, anna, natasha, lucky, daisy en nog zo'n 50 meiden.

Sfeer: qua vrouwen is het wat rustig. Er is een kamerwachttijd van 5 minuten.

RAUL7
23 april 2016, 17:55
Ik verheug me alvast op de enige thank die dit live berichtje gaat krijgen.....peace out. :biggrin:

Die "speciale thank" laat nog op zich wachten! :biggrin:

Picasso 1
23 april 2016, 19:02
Die "speciale thank" laat nog op zich wachten! :biggrin:

Verrassenderwijs aangewezen zijn op thanks nummer 19 geven past niet in zijn tegendraadse aard.

bergm550
23 april 2016, 19:56
2de update:

Het is erg rustig in GT. Weinig mannen en vrouwen. Het eten valt een beetje tegen. Maar verder is het gezellig tussen de nette mensen. Achter in de tuin staan drie nieuwe hemelbedden, waar je ook op de kamer kunt. Daar is over nagedacht en GT verbetert zich constant.

Bluebear
23 april 2016, 20:05
Wat zou de reden zijn van de zgn. "grote schoonmaak" met dames van GT?

jayvie
23 april 2016, 20:29
De prijspolitiek van de dames was de reden. Te veel beren die klachten hadden.

rob45
23 april 2016, 20:34
Daar is over nagedacht en GT verbetert zich constant.

En zo moet je ook het damesbestand updaten.Waarom ? Dat lijkt me wel helder,als veel klanten klachten hebben over het servicelevel van een bepaalde dame komt ze op een opschoningslijst.
GT wil toch een bepaalde clubstandaard op houden en doet dat overigens ook via het strenge deurbeleid met ijsberen.
Pakten meer clubs dat maar zo aan.......

bergm550
23 april 2016, 20:45
3de update:

De sfeer komt langzaam op gang. De voetjes gaan van de vloer. De muziek warmt de tent op. Deze nummers worden nu gedraaid. Prince wordt ook geëerd. Toen Purple Rain werd gedraaid, werd er door iedereen even geklapt aan het eind van het lied.


https://www.youtube.com/watch?v=F8BMm6Jn6oU


https://www.youtube.com/watch?v=lnRS3A_iIYg

bergm550
23 april 2016, 20:49
4de update:

Nu wordt dit lied gedraaid. Ik begin geil te worden. Sommige meiden dansen sexy.


https://www.youtube.com/watch?v=PMTu86K-IhI

bergm550
23 april 2016, 21:10
5de update:

Voor mij persoonlijk valt de line up tegen vandaag. Ik heb geen wow-gevoel en was dus ook nog niet op de kamer. Met sommige meiden was ik al zo vaak. Ik wil weer eens wat anders, maar de line up in GT verandert nauwelijks. Misschien dat ik met Georgiana ga.

Teiresas
23 april 2016, 22:08
2de update:

Het is erg rustig in GT. Weinig mannen en vrouwen. Het eten valt een beetje tegen. Maar verder is het gezellig tussen de nette mensen. Achter in de tuin staan drie nieuwe hemelbedden, waar je ook op de kamer kunt. Daar is over nagedacht en GT verbetert zich constant.
Donderdag was t ook al zo stil. Zelden zo stil gezien op een donderdag...

Die nieuwe hemelbedden achter in de tuin zijn krapper dan je van een afstand zou denken. Als je daarin wil sexen kan je t beter niet te wild maken...

Teiresas
23 april 2016, 22:34
De prijspolitiek van de dames was de reden. Te veel beren die klachten hadden.

Niet in alle gevallen is de prijspolitiek de reden. Minstens 1 dvp is er uit geknikkerd omdat ze en plein public NZC deed. Dat viel niet goed bij de leiding...

bergm550
24 april 2016, 00:44
6de update:

Ik was zojuist met Georgiana op de kamer. Het was eigenlijk meer een mercy fuck door gebrek aan andere dames.

Het was zo rustig vandaag en dat voor een zaterdag. Behoorlijk wat gasten gaan nu naar huis. Ik vond het qua line up teleurstellend vandaag. Hoogtepunt was de gezelligheid met de andere stamgasten. De line up in GT schommelt de laatste tijd. Ik denk dat het tijd wordt voor een algehele schoonmaak. Alle meiden eruit en vervangen met een nieuw damesbestand. Er zijn genoeg meiden die staan te popelen om in GT te mogen werken.

Dat was mijn gedachtengang vandaag, maar ketserr gaf me een goede raad. Hij maakte een goed argument. Ik hang teveel in het verleden over hoe goed het vroeger was, maar je moet het verleden loslaten en de sleur doorbreken en gewoon eens van de rituelen en vaste dames af te wijken door gewoon eens gek te doen en een meid te pakken met wie ik nog niet was. Dat advies heb ik ter harte genomen en dat ga ik morgen ten uitvoer brengen. To be continued.

gignnl
24 april 2016, 02:25
Precies hetzelfde gevoel wat ik dinsdag had,helaas volgende keer beter.

Jav
24 april 2016, 03:02
Wat zou de reden zijn van de zgn. "grote schoonmaak" met dames van GT?

Raluca er om die reden ook gekickt?

sepp2000
24 april 2016, 07:39
@ bergm550 6de update:


On Friday, it was the same.
I was thinking more of the good old days in GT.

bergm550
24 april 2016, 11:01
Zondag 24 april, live uit GT:

Weer: zonnig met wat bewolking, 6 graden

IJsberen line up: wacko66, knabbel en ilovethaigirls

Vrouwen line up: olga, caro, anastacia, barbie, georgiana, lucy, jana, natasha en nog een twintigtal meiden. Plus een aantal aantrekkelijke Bijlmer Chicks (of wel zwarte dames).

Sfeer: het is nog erg rustig. De tent moet nog wakker worden.

Muziek: de muziek is opzwepend. Ik zou er bijna gelukkig van worden.


https://www.youtube.com/watch?v=vG0rKmfUQvk

RAUL7
24 april 2016, 11:21
Muziek: de muziek is opzwepend. Ik zou er bijna gelukkig van worden.


Muziek opzwepend - bijna gelukkig??? In GT ben jij sowieso gelukkig! :cool:

popey01
24 april 2016, 11:37
Het is de laatste tijd inderdaad rustiger in GT waarom ? ik weet het ook niet wat mij wel opviel laatste weken dat er weer veel sudlanders binnen mochten ik heb er geen problemen mee maar voorheen zag je ze echt niet in GT,hopelijk geeft het geen negatief effect.
Damesaanbod is de laatste tijd ook niet super voorheen veel meer variatie,nu veel meer afwerkers.
hopelijk trekt het weer bij,is toch een mooie club met altijd de mooiste dames en lekker dicht bij de grens,happy garden en villa is voor mij geen optie meer afgelopen drie-vier bezoeken verschrikkelijk tegengevallen.

bergm550
24 april 2016, 11:55
2de update:

Aanvulling line up: svetlana en kim. Langzaam komen er meer dames binnen. Er zijn ook een paar nieuwe dames, waaronder een Turkse.

Sfeer: langzaam wordt de tent wakker.

bergm550
24 april 2016, 12:22
3de update:

Aanvulling line up: isa en alice.

bergm550
24 april 2016, 12:47
4de update:

IJsbeer m4you is ook gearriveerd. Hij reed bijna met zijn auto langs de receptie, toen ik hem appte dat olga er ook was. Hij dacht dat ik een grap maakte. Hij was nog niet binnen of hij had haar al geschaakt. Ik ga ketserr's advies opvolgen en ga vandaag iets nieuws proberen. Ik zit nu op Isa te wachten. Marianne is ook net binnengekomen.

awakey
24 april 2016, 14:10
GT verbetert zich constant.

Het eten en line up zitten in een neerwaartse spiraal





Het was zo rustig vandaag en dat voor een zaterdag. Behoorlijk wat gasten gaan nu naar huis. Ik vond het qua line up teleurstellend vandaag. Hoogtepunt was de gezelligheid met de andere stamgasten. De line up in GT schommelt de laatste tijd. Ik denk dat het tijd wordt voor een algehele schoonmaak. Alle meiden eruit en vervangen met een nieuw damesbestand. Er zijn genoeg meiden die staan te popelen om in GT te mogen werken.
Laat ons hopen dat GT hier eens dringend werk van gaat maken maar dat droom ik al bijna 2 jaar.




Het is de laatste tijd inderdaad rustiger in GT waarom ? ik weet het ook niet wat mij wel opviel laatste weken dat er weer veel sudlanders binnen mochten ik heb er geen problemen mee maar voorheen zag je ze echt niet in GT,hopelijk geeft het geen negatief effect.
Damesaanbod is de laatste tijd ook niet super voorheen veel meer variatie,nu veel meer afwerkers.
hopelijk trekt het weer bij,is toch een mooie club met altijd de mooiste dames en lekker dicht bij de grens,happy garden en villa is voor mij geen optie meer afgelopen drie-vier bezoeken verschrikkelijk tegengevallen.
de line up verandert nauwelijks. ik vind de line up gemiddeld gezien beter dan in andere clubs maar ook niet zo erg bijzonder meer in GT de laatste 2 jaren. Jammer genoeg is er geen alternatief in NRW waar het wel beter is dan in GT.

bergm550
24 april 2016, 14:16
5de update:

Zo. De druk is er van af. Ik was met Filipa op de kamer. Geweldige pijpbeurt, maar verder geen herhalingsgevaar. Gewoon leuk voor een keertje. Isa is aan het pannenkoeken. Dus even kijken met wie de tweede sessie zal gaan.

Muziek:


https://www.youtube.com/watch?v=VdQY7BusJNU

Ascari
24 april 2016, 15:20
Het is de laatste tijd inderdaad rustiger in GT waarom ? ik weet het ook niet wat mij wel opviel laatste weken dat er weer veel sudlanders binnen mochten ik heb er geen problemen mee maar voorheen zag je ze echt niet in GT,hopelijk geeft het geen negatief effect.

Er zijn vrijwel elke dag "Sudlanders" in GT. Weinig als duo en in groepen heb ik ze niet gezien. Wellicht dat ze daarom niet zo opvallen, maar ze zijn er wel degelijk. En dan reken ik onze Italiaanse vrienden die ook Sudlander zijn even niet mee.

bergm550
24 april 2016, 16:02
6de update:

Het is drukker geworden in GT. Ik ga straks of met lucy of met isa. IJsbeer ilovethaigirls is aan het pannenkoeken. Een vos verliest nooit zijn streken en m4you ligt te ketsen met anastacia. En ik heb zojuist een gebakje met een kopje thee genomen voor de high tea in de legertent.

De Milanese Italianen zijn ook aanwezig. Ik noem ze altijd de El Capo di tuti Capi. De paus is er ook. El Papa di tuti Papi. Ik voel me goed. De sessie met Felipa heeft me goed gedaan en de muziek draagt ook bij aan de stemming.


https://www.youtube.com/watch?v=PIb6AZdTr-A

bergm550
24 april 2016, 17:48
7de update:

Aanvulling line up: vanessa, kimmy, charley, casey, katalea, dorina, lucky, lulu, anna, cassandra, daisy.

Sessie: ik was met Isa. Echt top. Groot herhalingsgevaar.

Muziek: er wordt vandaag veel Kim Wilde gedraaid.


https://www.youtube.com/watch?v=xJZF-skCY-M

lekkersfan
24 april 2016, 19:55
7de update:

Sessie: ik was met Isa. Echt top. Groot herhalingsgevaar.

Ja man, word ik helemaal jaloers van, kan even niet naar GT wegens tijdelijk financieel dipje, maar is echt een klasse dame die Isa. Denk vaak aan haar terug, wat een wezenloos mooi lichaam en een heel geil lachje, zucht ....

John mc Snek
24 april 2016, 21:11
Soms krijg je inderdaad het idee dat er te weinig nieuwe aanwas komt of dat je alles al gezien hebt.
Dan moet je gaan kiezen tussen dames die je allemaal al 20x hebt gehad en denkt van: tja wat voegt het toe
En dat dan tref je iemand als Isa en krijg je weer even het lekkere gevoel van toen alles nog nieuw was terug.
Zulke dames (Duits, jong, leuk en adembenemend mooi) tref je toch alleen in Gt aan...kom er alleen laat achter aangezien ik Gt zelden in het weekend bezoek, maar beter laat dan nooit...top!

bergm550
27 april 2016, 11:53
Woensdag 27 april, live uit GT:

Weer: regenachtig, hagel en 4 graden.

IJsberen line up: van dattum, raul7, wacko66 en envert

Vrouwen line up: lucy, monica, celine, kira, kim, dorina en nog zo'n 20 meiden.

Sfeer: het is nog rustig. In het wellness-gedeelte klonk een oorverdovend lawaai, alsof iemand met een frees-machine bezig was. Maar het bleken hagelstenen te zijn, die op het glazen dak vielen. Er was een gigantische hagelbui.

bergm550
27 april 2016, 13:01
2de update:

Aanvulling line up: natasha, gabriella, anastacia.

Buitengedeelte: er staat nu een telefooncel naast de ingang bij de legertent.

bergm550
27 april 2016, 13:33
3de update:

The happy days are back.

Ik vind het leuk dat ik een keer op de woensdag ben gegaan. Je ziet toch weer eens wat andere meiden. Het publiek bestaat uit nette, werkende mensen. Daarnaast kun je beter Koningsdag in een bordeel vieren, want alles is beter dan tussen de normale mensen te moeten zitten in een overvolle stad.

Alicia Keys zingt nu New York en Raul7 zingt mee. Het klinkt vreselijk, maar we genieten. Ik ben vandaag voor de gezelligheid gekomen, maar ik ga alleen op de kamer als ik een wow-gevoel krijg, want ik moet een beetje op het geld letten.


https://www.youtube.com/watch?v=4dNaSH2N3Ww

Aanvulling line up: georgiana, lavinia, lola

Schoonmaak: er lopen hier en daar nog wat koekiemonsters rond. Het wordt tijd dat Flo ook eens gewipt wordt.

Weer: het regent pijpenstelen.

bergm550
27 april 2016, 15:12
4de update:

Barbie komt net binnen.

Flugente
27 april 2016, 16:08
Hallo Kollege "Bergm550"Kannst du mir vielleicht sagen,ob die Andra im Club anwesend ist?Deswegen frage ich weil am 1 Mai sind in Rumänierin Ostern und viele Frauen fliegen jetzt nach Hause.

bergm550
27 april 2016, 16:16
5de update:

Ik was zojuist met Lucy op de kamer. Prima sessie, maar leuk voor een keertje. Geen herhalingsgevaar. Het is drukker geworden. Er zijn meer mannen als vrouwen. Er kwamen net drie nieuwe vrouwen binnen. Ik hoorde het gesprek bij de receptie. Van een van de meiden was het taalniveau niet in orde en ze werd meteen weggestuurd met een visitekaartje van GT met de melding dat ze het in de toekomst nog eens kon proberen, als haar taalniveau verbeterd is.

De andere twee dames spraken beter Duits en hun werd gevraagd waar ze eerder hadden gewerkt en wat voor service ze bieden. Na een paar minuten werden ze in het kantoortje uitgenodigd en na 10 minuten vertrokken ze weer met een glimlach, dus ze zullen dan wel door de sollicitatie heengekomen zijn. Zo beleef je nog eens wat als je bij de receptie staat. Ik sta daar af en toe, omdat ik daar het beste mobiele bereik heb.

bergm550
27 april 2016, 19:43
6de update:

Aanvulling line up: carmen en cassandra.

Sessie: ik was met celine op de kamer. Uitstekende sessie. Ik voel de x-factor met haar en ik heb altijd een keiharde erectie met haar.

Sfeer: het is gezellig. Niet te druk, niet te rustig. Prima balans.

popey01
27 april 2016, 20:09
prima balans ? ik was er van 15 uur tot 20 uur maar hooguit 30 dames en 100 beren denk ik ongeveer. daarbij de line up echt zeer bedroevend er kon er mij geen een bekoren dus uit nood maar met Georgina gekamerd de rest nee was het niet waard.
ik twijfelde vanmorgen wel of ik zou gaan want was hier al bang voor.
Gt zou er echt goed aan doen eens een nieuwe lading dames te laten komen en niet alleen Roemeense daar zittern er al te veel van.
nu lekker thuis voetbal kijken.

bergm550
27 april 2016, 20:22
7de update:

Een nieuwe traditie is geboren. Koningsdag in GT. Het was een topdag vandaag. We gaan zo weer naar huis. We zitten nu nog wat na te genieten. Er wordt leuke muziek gedraaid.


https://www.youtube.com/watch?v=i1Jp-V4jalI

satanic surfer
29 april 2016, 12:25
zoals popey01 bovenstaand schreef houdt het niet bepaald over derzeit in GT qua line-up...ironisch genoeg heeft het weinig tot niets te maken met orthodox Pasen, het Roemeens/Bulgaarse contingent blonk uit qua aanwezigheid en het gros des nieuwelingen bleken ook die nationaliteit te bezitten...Komisch genoeg 0 donkere dames in tegenstelling met vorige bezoek, vreemd doch alla. Wederom een aantal Hessen-transfers qua dames, bijna ongelooflijk hoeveel dames clubs daar ontvluchten lijkt het wel. Ontbijt lekker, voorts een beetje pasta enzo, kan men niet over mekkeren. Mio de Janeiro veruit het vaakst geboekt, Barbie weer urenlang onderweg met een ex-PSRstammie die nou continu richting GT dient te kachelen. Gekletst met 5 me voorheen onbekende dames waaronder 3 "nieuwe" dames, bilan, 3 maal niet-tongzoenen, na dolletjes. Gekamerd met een grote Bulgaarse met goede luim en inzet, erna met een kleine Russin die opgegroeid is in Duitsland met goede luim en inzet. Doch in beide gevallen niks verheffends voorts doch ruim boven het GT-gemiddelde lijkt me stellig. Bij vertrek vroeg de entreedame waarom ´k "zo lang" niet aanwezig was...ss antwoordde dat de line-up té weinig opties bevatte voor me, especially qua service..Haar respons was: " wir haben doch einige Frauen mit gute Service"...naja, I rest my case...Het houdt niet over in GT derzeit en het lijkt er stellig op dat ze hun "entreebeleid" qua dames toch ns moeten finetunen...Frequent hoort men overal in andere clubs van dames dat ze werden "geweigerd" bij GT...Als men dan effe in GT kijkt momenteel qua novietes dan kijkt men daar toch enigszins verbaasd over op...Egal, ieder het selectieproces dat ze wensen doch weinig dat noopt tot een quick comeback...Stunners niet gezien of op de vingers van een handje te tellen met wat goede wil als je wat semi-oudgedienden erbij in betrachting neemt doch voorts just middle of the road met weinig opbeurende serviceproposals als men er effe mee kletst of simpelweg z´n ogen en oren openhoudt als ze van een kamer komt teruggehobbeld...

Willem2
29 april 2016, 12:42
@satanic surfer
toch mooi dat je weer in je favoriete club bent :biggrin:

satanic surfer
29 april 2016, 12:52
Daar valt geen houtje tegen in te brengen W2 :smile2:...Tradities zijn er om in ere te houden en allesbeschouwd heb ik me an sich voorbeeldig gedragen en weinig dommigheden uitgehaald. Te weinig voer voor een uitgebreid verslag, té meer aangezien ´k dan weer van die vermaledijde samengestelde zinnen zou moeten brouwen dus het keurig beknopt ende kurz gehouden. Wel 2 paspoortjes enzo dus dat scheelt. Het was weer een fijne halfdaagse uitstap waarover voorts weinig verheffends te melden valt behoudens hetgene ik meldde, althans from my point of view...Kleine waarschuwing: het lijkt er stellig op dat ´k eerstdaags naar een andere "favoclub" dien te gaan, dat belooft weer wat. Doch het is altijd fijn om vast te stellen dat ware connaisseurs weten hoe naa aan het hart nostalgia ligt :cool:

NB100
29 april 2016, 16:14
Yy loopt vol met ex GT dames heb ik zo de indruk. Dus wie n schatje kwijt is, moet daar maar eens gaan zoeken. :)

John mc Snek
29 april 2016, 16:43
Yy loopt vol met ex GT dames heb ik zo de indruk. Dus wie n schatje kwijt is, moet daar maar eens gaan zoeken. :)

Twee weken geleden daar ook Olivia (Dld) ex GT gezien. Afgelopen week was ze er echter niet toen ik er was, dus wie weet dat ze alweer is " doorgehopt"

Picasso 1
30 april 2016, 13:12
Y
zoals popey01 bovenstaand schreef houdt het niet bepaald over derzeit in GT qua line-up...ironisch genoeg heeft het weinig tot niets te maken met orthodox Pasen, het Roemeens/Bulgaarse contingent blonk uit qua aanwezigheid en het gros des nieuwelingen bleken ook die nationaliteit te bezitten...

Zou wel jammer zijn als GT zich qua line up verder die richting op beweegt. Juist de grote variatie aan afkomst van de dames onderscheidde GT van de meeste clubs maar misshien is het nou eenmaal niet anders met de beschikbaarheid aan dames.
Ik kom heel soms in LR en schrijf nauwelijks tot geen kritische berichten over de line up want je weet er immers van te voren wat je in merendeel kan verwachten (interessant verrassend nieuws is daar weer wel groepjes interessante Duitse/Russische dames die er met regelmaat in het weekend opduiken). Voor GT ligt dat anders omdat het een trendbreuk/verandering lijkt te zijn en de verwachtingen dus minder goed uitkomen. Hopelijk blijven ze tot een van de beste clubs behoren qua optiek en gevarieerde line up en is dit slechts een tijdelijke dip gerelateerd aan het afscheid moeten nemen van een select aantal dames.

ThaDude
3 mei 2016, 16:30
Morgen weer lekker even naar de speeltuin in Bruggen... Hoe is de line-up vandaag?

trickyD
3 mei 2016, 23:23
Heute war ziemlich viel los, vor allem fuer einen Dienstag. Viele neue Maedchen, darunter einige ganz huebsche. Unter anderen gesichtet: Lulu, ihre Freundin Sui (?) Dorina, Rosa, Alex, Tanja (PL) Barbie (viel gebucht) Andrea Sonja Evalina Lucy Tine (D wieder da):)Svetlana Irina Emy:annieengel:. Ein Besuch morgen oder am Vatertag muesste sich lohnen.

ThaDude
4 mei 2016, 12:03
Eerste kamertje zojuist met Madelena uit Moldavie. Mooi poppetje met een strak lijf en lange donkere haren. Had er even mijn twijfels over van tevoren, maar op de kamer heerlijk. Volop tongzoenen, 69, doggy en rubbertje in missionaris lekker volgespoten. Mooi begin van een heerlijke dag...

rmjhexe
5 mei 2016, 22:49
Vandaag was ik in de opticmodus dus afgereisd naar gt waar ik in de bekende auto met kapotte vooruit bij de ingang gebracht ben . Veel mooie dames maar ook veel beren( nr 250 op kledingzak). Cocktails en hamburgers in overvloed. Discjockey draait goede muziek en veel bekende veelplegers aanwezig. Worden mooie danschows gegeven door de bekende dames. Zijn paar nieuwe dames aanwezig uit oa Magnum . De sfeer en het eten is ok(bq) wie weet wat de avond nog brengt.

kempie
7 mei 2016, 16:10
Goede line-up in GT zover. O.a. Alice, victoria, lilly, lola, raluca en Felicia gezien. met Louanna naar de kamer gegaan. Meer dan genoeg opties. Goede dames daartussen maar een aantal ligt te zonnen in de tuin en andere zijn snel geboekt. Wachten duurde te lang en de dame zag er fantastisch uit dus als eerste meegenomen ondanks het gevoel dat het maar een half uurtje ging worden en dat klopte was een ok half uurtje. Toch wat nieuws uit geprobeerd en leg mezelf niet te veel druk op vandaag in de zin van die goede dame wil ik vandaag meenemen want bijvoorbeeld raluca kan wel eens moeilijk te boeken zijn. Gelukkig genoeg andere opties die me een top uurtje kunnen bezorgen. We zullen zien hoe het loopt vandaag.

bergm550
7 mei 2016, 17:14
Zaterdag 7 mei, live uit GT:

Weer: zonnig en 29 graden

IJsberen line up: picasso 1, kempie, boy69, ketserr en knabbel.

Line up vrouwen: robina, adriana, scarlet, elena, carmen, flo, sonja, svetlana, irina, daisy, lola, felicia, alice, luana, diddy, raluca en nog zo'n 60 meiden.

Sfeer: het is rustig in de bar. Iedereen ligt buiten. De sfeer is gemoedelijk. Een beetje Bloemendaal aan Zee achtig. Alia (ex-DVP uit de periode 2007-2008) staat nu achter de theke.

bergm550
7 mei 2016, 18:33
2de update:

Aanvulling line up: trinity, cassandra, natasha en barbie.

Theke: evita (ex-DVP) werkt ook weer achter de theke.

Eten: er wordt gebarbecued. Het vlees is heerlijk. Ik heb goddelijk met boy69 gedineerd. Griesmeel toetje als dessert. De meiden liggen buiten in de tuin te dampen. Het leven is mooi. La vita e bella.

bergm550
7 mei 2016, 21:10
3de update:

Asia en Sascha zijn ook aanwezig.

bergm550
7 mei 2016, 21:38
4de update:

De line up is in orde. Boy69 en Kempie hadden goede sessies. Ikzelf probeer de nieuwe Duitse Lisa te schaken. In de bar zijn nu meer mannen als vrouwen. De sfeer is wat mat.

bergm550
7 mei 2016, 23:42
5de update:

De sfeer is gezellig. De drukte is voorbij. Ik kreeg de nieuwe Duitse Lisa niet te pakken. Dus ben ik op de kamer geweest met de nieuwe Roemeense Armina. Dit was een degelijke sessie. Leuk voor een keertje. De DJ speelt verder goede muziek.


https://www.youtube.com/watch?v=EPOIS5taqA8

bergm550
8 mei 2016, 00:34
6de update:

De bar is rustig. Iedereen zit de tijd te doden. Het is een half uur voor sluitingstijd. De vrouwen liggen ontspannen op de banken. Het werk zit erop. Sommige vrouwen zitten te tortelduiven met hun stamgasten. Trinity loopt net naar de kamer voor een laatste sessie. De muziek is ontspannend. We vliegen van Ace of Base naar Michael Jackson.


https://www.youtube.com/watch?v=oRdxUFDoQe0

Magic-G
8 mei 2016, 08:49
Klopt het dat GT op zondag ook om 11.00 uur al open is ...?

Bluebear
8 mei 2016, 08:50
Klopt het dat GT op zondag ook om 11.00 uur al open is ...?

Op de site staat dat ze op zon en feestdagen om 11:00 uur open zijn.

Magic-G
8 mei 2016, 08:54
Op de site staat dat ze op zon en feestdagen om 11:00 uur open zijn.

Ja, dat zag ik ook! Maar er staan wel vaker zaken op die niet helemaal kloppen, dus vandaar de vraag of er mensen zijn die het kunnen bevestigen ����

db2
8 mei 2016, 09:20
Ja ze zijn gewoon om 11 uur open!

bergm550
8 mei 2016, 09:55
Zondag 8 mei, live van de parkeerplaats van GT:

Ik heb iets nieuws ontdekt. Als je op de Heidweg nog een stukje doorrijdt, dan heb je links nog een grote parkeerplaats bij de tennisclub. Hier staat een bord "P Golden Time - TC Brüggen".

Picasso 1
8 mei 2016, 10:17
Zondag 8 mei, live van de parkeerplaats van GT:

Ik heb iets nieuws ontdekt. Als je op de Heidweg nog een stukje doorrijdt, dan heb je links nog een grote parkeerplaats bij de tennisclub. Hier staat een bord "P Golden Time - TC Brüggen".

De autorijders onder ons waren (bij uitzondering) je met dit type nieuws voor....



Er is trouwens een nieuw parkeerterrein achterin langs de weg tussen de huizen naar links.

Goede zet van GT mede in het licht dat je buiten het weekend niet meer op het parkeerterrein naast de bouwmarkt mag parkeren op risico van weggesleept worden indien je geen klant bent van de bouwmarkt.

pistoleeke
8 mei 2016, 10:32
Zijn er al wat namen van de line-up ?
Thx

bergm550
8 mei 2016, 11:17
Zondag 8 mei, live uit GT:

Weer: zonnig, 22 graden

IJsberen line up: wacko66, babbel en ketserr

Vrouwen line up: lucy, barbie, svetlana, lisa, kira, lavinia, natasha en nog zo'n 15 meiden.

Sfeer: het is nog rustig. Om 11:30 was ik de enige gast in de bar met twee zwarte dames. De tent moet nog ontwaken.

Muziek:


https://www.youtube.com/watch?v=N1kpeRhqVzI

pistoleeke
8 mei 2016, 11:50
Is Rima aanwezig?

billclinton
8 mei 2016, 11:50
Is Isa et ook ?

snaal88
8 mei 2016, 12:03
en het paard van Sinterklaas?

bergm550
8 mei 2016, 12:15
2de update:

Aanvulling line up: armina, alice, felicia, daisy. Langzaam komen er meer dames binnen.

Mike_GT
8 mei 2016, 12:35
Veel plezier vandaag in gt bergm550.. hoop dat je vandaag dat blondje van gister wel te pakken krijg ��

bergm550
8 mei 2016, 13:51
3de update:

Trinity is niet aanwezig.

Aanvulling line up: sissy (bulgaars), irina, paula en sascha. Er zijn weinig vrouwen. Maar er zitten er wel een aantal interessante tussen.

bergm550
8 mei 2016, 14:26
4de update:

Het is bloedheet in de zon buiten. Het is druk geworden. Alle ligstoelen in de tuin zijn bezet. Wel zijn er wat weinig vrouwen. Waarschijnlijk komt dit, doordat het vandaag Moederdag is.

seksenfun
8 mei 2016, 14:26
Ik ga niet naar een saunaclub om naar de muziek te luisteren maar als ze zoiets http://www.youtube.com/watch?v=uUt6CwVIzFM uit mijn jonge jaren ineens durven spelen en de dames beginnen daarop erotisch te dansen omdat het opzwepende muziek is (die ze niet zullen kennen - 1988 -), dan hoor ik dat wel. Geil! In ROM durven ze dat :smoke:.

paul-kuhn
8 mei 2016, 15:16
ist raluca heute im gt ??

luminous
8 mei 2016, 19:23
Is Rima aanwezig?

Ja die was er al om 11.30u en zat op haar vertrouwde plaats in de bar vlak naast de deur naar de sauna.
Donderdag met vaterdag is ze er ook gans de dag geweest. Haar service is nogaltijd top, kunnen nog veel vrouwen iets van leren.

bergm550
8 mei 2016, 20:46
5de update:

Ik heb GT verlaten en zit nu weer in de trein van Venlo naar Haarlem. Het was een heerlijk weekend in GeeTee. Ik heb vandaag gepannenkoekt met Coco, een mooie Duitse. Hoe die meiden aan die beroepsnamen komen, vraag ik me af. Volgens mij is Coco gewoon een hondennaam. Wel grappig als je klaarkomt, dan zeg je "Oh Coco". Het was een hete sessie met freundinnensex.

Er is ook weer een nieuwe aanwinst in GT; een Roemeense genaamd Gloria. Het was nummertje trekken bij haar, zoals je dat ook bij de bakker doet. Een stamgast was zeer enthousiast, waarop m4you ook met haar ging. Hij was ook enthousiast en daardoor ging wacko66 ook met haar. Hij was ook positief, waardoor een andere stamgast ook met haar ging. Ik zou dan daarna gaan.

Van je mede-ijsberen moet je het dus hebben. Maar de sessie met Gloria kwam er niet van, want ik ontdekte Coco. Maar Gloria komt dan de volgende keer. Ketserr had Love Bird Sex met Barbie. Dus we hebben allemaal een mooie dag gehad. The Golden Times are back in Golden Time.

geert5
9 mei 2016, 14:31
En is het NU druk in GT?

christiano
9 mei 2016, 19:56
Ik was afgelopen donderdag in GT. Een tegenvaller. Weinig vrouwen, veel mannen. Ik kon wel een vrijkaartje
krijgen voor LR maar dat moest dezelfde avond gebruikt worden. DE BB en tuin waren prima. De volgende keer beter...

luminous
11 mei 2016, 01:21
Ik was afgelopen donderdag in GT. Een tegenvaller. Weinig vrouwen, veel mannen. Ik kon wel een vrijkaartje
krijgen voor LR maar dat moest dezelfde avond gebruikt worden. DE BB en tuin waren prima. De volgende keer beter...

Hai christiano ik ken niet zoveel saunaclubs maar weet jij misschien een club waar er veel, heel veel mooie lekkere vrouwen zitten. De club en het eten speelt geen rol. Ik kom toch alleen maar voor de goede sex. Oja ik ben een beffer.

Help mij christiano help mij.

rob45
11 mei 2016, 15:42
Ik ben aangeland vanmiddag om 14.00 in Golden Time.
Het is weer heerlijk toeven in de tuin met fantastisch weer en een degelijk line up met ongeveer over de 50 dames.
Veel variatie met donkere,Aziatische en ,Zuidamerikaanse dames met bovengemiddelde looks. Ook oude garde zoals Andrea,Lulu en Braziliaanse Gabriela
zijn aanwezig hier.Niet te druk met beren dus een prima verhouding vanmiddag.
Ik heb prima kunnen kameren,eerst een uurtje gedaan en daarna een trio open en bloot in de tuin.Met wie ? Ik ga daar maar eens een heuse recensie over schrijven want het was weer memorabel vandaag.
Ook de masseur heeft het weer druk in de tuin,klanten genoeg.Voor Megaboob het volgende nieuws dat ik vandaag genoeg borsten heb gespot naturel,groot en nog sensueel ook want de meeste dames lopen hier met blote tieten rond.Namen?
Er stonden geen naamkaartjes bij maar wat is het genieten hier.

JonnyFontane
11 mei 2016, 18:09
Ik ben benieuwd

nick007
11 mei 2016, 21:30
Zitten er met zo een warme dagen ook nog dames binnen en in de sexcinema? Ik ben namelijk niet zo een zonneklopper die gans de dag in de zon wil zitten

hardmike
13 mei 2016, 12:12
Vandaag eens op bezoek bij GT. Het is nog rustig. Redelijk aantal dames incl de rondborstige natascha! �� Nog andere beren van de partij?

quickstep
13 mei 2016, 12:52
Ben wel benieuwd naar het aantal dames komende dagen. Naar het schijnt de laatste tijd wat minder? Ik ben van plan om zondag langs te komen...

nick007
13 mei 2016, 15:30
Ben er gisteren geweest, was weer de moeite aanbod dames was zeker voldoende

NikXXX
13 mei 2016, 18:18
Ben wel benieuwd naar het aantal dames komende dagen. Naar het schijnt de laatste tijd wat minder? Ik ben van plan om zondag langs te komen...

Ik heb eens in mijn glazen bol gekeken: op zondag zijn er 34 dames aanwezig.

luminous
14 mei 2016, 01:04
Zitten er met zo een warme dagen ook nog dames binnen en in de sexcinema?

Met de vaterdag-party vorige week +- 80 dvp's en +- 300 beren was het buiten puffen van de warmte. Maar in de kino werd er toch nog hard gesext, er waren gans de dag als ik een kijkje ging nemen toch wel vijf koppels bezig. Rond 13u waren er wachttijden voor een kamer van 60 min en om 20u was dat nog 45min. Vorige zondag was het buiten ook goed warm +- 50 dvp's en een 150 beren en werd er in de kino ook goed gesext.

texel
14 mei 2016, 13:04
Is het er druk nu ?

Das
14 mei 2016, 14:59
Om 14u aangekomen. Het is nog rustig hier. Nog 5 plaatsen op de parking maar toch willen ze me bij de bauwmarkt zetten. Mooi niet! Line up ziet er goed uit. Ik schat beren - dvp verhouding 2-1 denk een 50 beren in de bar en kino (3 koppels bezig) en een 25 tal dvp + alle kamers bezet dat is ook 22. En ook 2 paaseieren bezet. Wachttijd 5 min voor de sleutel. Eerst met Nika met het kleine brilletje.

nick007
14 mei 2016, 16:40
Toen ik aankwam wilde een wagen voor mij de parking op maar die moest verder rijden en ik mocht de parking wel op , wagen achter mij moest ok verder rijden zou er dan rekening gehouden worden met wat voor wagen je rijd? Er waren nog slechts een plaats of 2 op de parking

Das
14 mei 2016, 18:11
Vanaf 17u kledingzakken en extra dvp's binnengekomen. Chayenne (adelle) maar direkt bij binnenkomst gekaapt. Wachttijd 10min.

Nedlovefkk
14 mei 2016, 19:10
Toen ik aankwam wilde een wagen voor mij de parking op maar die moest verder rijden en ik mocht de parking wel op , wagen achter mij moest ok verder rijden zou er dan rekening gehouden worden met wat voor wagen je rijd? Er waren nog slechts een plaats of 2 op de parking

Kan natuurlijk met de grootte van de auto te maken hebben. Dus iets te makkelijk om te zeggen dat er "onderscheid" gemaakt word.

Dit typte ik net wel maar trek ik even in. Mocht het iemand opgevallen zijn ;)

texel
15 mei 2016, 12:52
Dit is me ook al opgevallen, als ik met een mooie wagen kwam mocht ik op de parking en de andere keren in de straat of overkant.

Rob10
16 mei 2016, 07:37
Een Ford Transit hoort ook bij een Baumarkt te staan:biggrin:

rob45
16 mei 2016, 08:40
Een Ford Transit hoort ook bij een Baumarkt te staan:biggrin:

Op de baumarkt mag je niet meer staan sinds er een overige mooie parking verderop aan de linkerkant is.Wat wel klopt is dat ik met mijn oude stoffige barrel naar de parking werd gedirigeerd,bij de club leek het wel vol.Volgende keer zal het beter gaan,kom ik met een nette auto.

db2
16 mei 2016, 10:16
Om de hoek bij gt op de parkeer plaats is altijd nog wel een paar plekken vrij, de opper parkeer wacht dirigeerd mij die kant op als het voor het oog volstaat.

bergm550
16 mei 2016, 11:41
Maandag 16 mei, live uit GT:

Weer: zonnig en bewolkt met 12 graden

IJsberen line up: knabbel en wacko66

Vrouwen line up: kira, svetlana, ariana, kimmy.

Sfeer: ik ben net binnen en ben me aan het omkleden. Ik heb het gevoel dat het een goede dag gaat worden. Ook al ben ik nog niet in de bar geweest. Eerst even sauneren en douchen.

bergm550
16 mei 2016, 12:42
2de update:

Aanvulling line up: caro, gloria, alice, alexandra, sissy, anastacia, lucy, armina en nog zo'n 30 meiden.

Sfeer: er hangt een Mallorcaans-achtige stemming. Er wordt nu dit lied gedraaid. Verder is het erg gezellig. Het is nog rustig. Maar de line up is top. IJsbeer wacko66 moet keuzes gaan maken en vrouwen gaan afstrepen. Teveel keus is ook niet goed. Ik wist dat de line up goed zou zijn. We zijn allemaal professionele ijsberen en al de 1000 vrouwen gepasseerd. Dus op een gegeven moment als je GT binnenkomt, dan ruik je al welke vrouwen er zijn. IJsberen hebben namelijk gevoelige neuzen. Dat onderscheidt ons van normale mannen.


https://www.youtube.com/watch?v=LK5zBugh-2g

bergm550
16 mei 2016, 13:07
3de update:

Natasha is er ook.

bergm550
16 mei 2016, 14:35
4de update:

Criss (Andreea, ex-PHG) is ook weer terug. Ik heb zojuist een dirty talk sessie met haar gehad en ben over haar voeten klaargekomen. De line up is overweldigend. Wacko66 ligt stuiptrekkend en kwijlend op de bank. Asia en Barbie zijn er ook.

Latiga
16 mei 2016, 15:29
En of...

Voor de liefhebbers (me included), Flora ook aangekomen. Stond even aan de inkom en kreeg meteen een tik tegen de wang... al een kamergang met me geeist...

Angel net ook binnengewandeld...

bergm550
16 mei 2016, 16:05
5de update:

Flora is er ook. De muziek is geil.


https://www.youtube.com/watch?v=y_SI2EDM6Lo

Picasso 1
16 mei 2016, 16:49
De line up is overweldigend.
Op een maandag? :gruebel: Hoeveel dames zijn er eigenlijk?

bergm550
16 mei 2016, 17:23
6de update:

Ik was zojuist op de kamer met flora. Dit was een geweldige wervelvind sessie met magnetron hitte. Rubina komt net binnen. Fetish is in the air. Ik stond net bij de sauna te douchen. De gordijnen van de hemelbedden waren dicht en ik hoorde de meiden tegen de gasten praten. Een meid hoorde ik zeggen: "Yeah, baby, do you want me to put my feet up your ass?" Ik lachte me kapot. Ik weet niet of dat wel anatomisch kan. Trinity is ook aanwezig.

bergm550
16 mei 2016, 18:20
7de update:

Wacko66 is voor een tweede keer op de kamer met Gloria. Deze dame schijnt pure porno te zijn. Het is een mooie meid om te zien. Het is wat drukker geworden. De wachttijden zijn rond 10 minuten. Lulu is ook aanwezig.

robglover
20 mei 2016, 19:08
Zijn Jessy en Leona ook in de house dit weekend ik bedoel in ieder geval vandaag??

Bij voorbaat dank.
M.v.G Robglover

bergm550
21 mei 2016, 16:58
Zaterdag 21 mei, live uit GT:

Weer: zonnig met 25 graden

Vrouwen line up: lucy, alexandra en isa

Sfeer: ik sta bij de receptie te wachten op een kluisje. Het mooie weer heeft veel volk aangetrokken. De parkeerplaats is weer een paar miljoen waard. Ik zag een Lamborghini en een Ferrari. Helaas kan ik me geen auto veroorloven, maar het is mooi om te zien dat het goed met de economie gaat. GT lijkt soms wel het Saint Tropez van NRW. Het is zien en gezien worden. Het gaat een mooie dag worden. Ik voel het.

bergm550
21 mei 2016, 17:59
2de update:

Aanvulling line up: lisa, natasha, carmen, cassandra, olga, christina, pamela, ilona, katalea, katalina, lulu, justina, andrea, gloria, robina, gabriella, irina, daisy, raluca, caro, alice, svetlana, kira, dany, paula, dorina, jana en nog zo'n 50 meiden. De line up is uitstekend. Boy69 heeft een top dag.

IJsberen line up: envert en boy69

Muziek: een soort van techno trance.

Teiresas
21 mei 2016, 18:03
Helaas kan ik me geen auto veroorloven, maar het is mooi om te zien dat het goed met de economie gaat..
Als je ns wat minder naar de hoeren zou gaan, kan ook jij je een auto veroorloven...

bergm550
21 mei 2016, 20:00
3de update:

De sfeer is wat mat in de bar. Iedereen zit buiten in de tent voetbal te kijken. De DJ is aan het spelen. Het eten is goed. De goulashsoep en griesmeel desserts met aardbeien vonden gretig aftrek en het was al snel op.

Muziek:


https://www.youtube.com/watch?v=tQuA3bzHxXk

amigo70
21 mei 2016, 21:19
Als je ns wat minder naar de hoeren zou gaan, kan ook jij je een auto veroorloven...

Zelfs Boy69 heeft een auto. Denk dat ik 'm wel eens in een Seat heb gezien:)

bergm550
21 mei 2016, 22:14
4de update:

Anastacia en felicia zijn ook aanwezig.

Sfeer: de voetbalwedstrijd van Duitsland is voorbij en het restaurant is leeg geworden. De meute heeft zich verplaatst naar de bar. Er hangt geen stemming. De muziek is total confusion. Echt bagger. Gewoon lawaai. De line up valt nu tegen. Ik zie geen interessante meiden. Isa heb ik niet meer gezien.

bergm550
21 mei 2016, 22:53
5de update:

Ik heb zojuist Caro geschaakt. Mevrouw is even wat aan het eten en gaat daarna de sleutel halen. Asia is ook aanwezig.

bergm550
22 mei 2016, 00:09
6de update:

Ik was zojuist met caro op de kamer. Uitstekende vriendinnensex. Lavinia is ook aanwezig.

bergm550
22 mei 2016, 00:47
7de update:

Gloria is ook weer tevoorschijn gekomen. Ze was dauergebucht. De muziek is geil nu. Sommige dames en gasten dansen nu op de gangsta rap van Warren G.


https://www.youtube.com/watch?v=edIiF7H-EO4

bergm550
22 mei 2016, 10:34
Zondag 22 mei, live uit GT:

Weer: 20 graden, bewolkt, motregen

IJsberen line up: ilovethaigirls, schluter, wacko66

Vrouwen line up: natasha, andrea, alexandra, caro en nog zo'n 20 meiden.

Sfeer: het is nog erg rustig.

Das
22 mei 2016, 10:50
Juist binnen. Rustig nu. Een 10 tal beren en evenveel dvp's nu.loopt snel vol met extra dvp's gaat sneller dan beren.

bergm550
22 mei 2016, 11:28
2de update:

Gloria is ook aanwezig. Verder lopen er een paar aantrekkelijke zwarte vrouwen rond. Het is nog erg rustig. Ik denk dat ik vandaag met Gloria ga. Daisy komt ook net binnen. Het wordt gezellig vandaag. Het publiek is netjes. Men loopt keurig met de handjes op de rug en laat elkaar vriendelijk voor gaan. Wacko66 wordt onrustig en is aan het jagen naar een potentieel slachtoffer.

Das
22 mei 2016, 12:01
Zeer mooi zicht nu: een 20 dvp's in een mooi rijtje vanaf de toog langs de raam. En 10 beren aan de bar. Keuze genoeg nu.

bergm550
22 mei 2016, 12:14
3de update:

Aanvulling line up: svetlana, jana, anastacia, flora.

Befferke3
22 mei 2016, 12:23
Heb zin gekregen om te komen na al wat ik lees vandaag, dus heb ik beslist om nu te vertrekken naar GT

Das
22 mei 2016, 12:38
Heb zin gekregen om te komen na al wat ik lees vandaag, dus heb ik beslist om nu te vertrekken naar GT
Een goede keuze. Hier keuze genoeg! Pamela, Isabella, Victoria, Mika,Lisa komen ook juist binnen.

bergm550
22 mei 2016, 12:50
4de update:

Pamela en felicia zijn er ook. Het wordt langzaam wat drukker.

Das
22 mei 2016, 13:20
Omgekeerd op dit moment in de bar 23 beren en 9 dvp's. Wachten op meer nu.

bergm550
22 mei 2016, 13:44
5de update:

Anna, Robina en Juliette zijn er ook.

Das
22 mei 2016, 14:28
Dani is er ook, snel mee naar kamer... Anders zijn ze met dit lekker meisje weer weg voor uren. Eerst ik deze keer.

RS8
22 mei 2016, 15:09
Dani is er ook, snel mee naar kamer... Anders zijn ze met dit lekker meisje weer weg voor uren. Eerst ik deze keer.

RS8
22 mei 2016, 15:41
Ben onderweg naar GT welke duitse dames zijn er aanwezig vandaag?

bergm550
22 mei 2016, 15:44
6de update:

Lavinia is ook aanwezig. Het is niet echt druk. De line up is prima. Ik probeer een nieuwe blondine te schaken en maakte weer de beginnersfout door eerst mijn mond te gaan spoelen denkende dat ze er dan nog wel zit. Nou niet dus. Ze was footsie. Volgende keer haar eerst vragen de sleutel te gaan halen en dan je mond te gaan spoelen.

bergm550
22 mei 2016, 15:47
7de update:

Ik was zojuist op de kamer met de blondine, die ik wilde schaken. Haar naam is Juliette (Roemeens). Degelijke sessie, maar geen herhalingsgevaar.

bergm550
22 mei 2016, 18:33
8de update:

Ik heb groot nieuws. Ik heb Gloria weten te schaken. Het Roemeense GFE-model. Ik had nummertje 4 getrokken en na het eten kwam ze keurig naar me toe. Het was een uitstekende blote-billen-sessie. GFE vom feinsten. Wacko66 is ook zeer gecharmeerd van haar. In zekere zin zijn we hele gevoelige mensen. Er is een gezellige sfeer. Lekker lounge-achtig. Alleen het weer zit niet mee. Het regende vaak. Kimmy is er ook.

RS8
22 mei 2016, 18:44
Kon vandaag maar wel beter naar GT komen.. In YY is niks bijzonders triest
In GT zit een duitse blondine met een vlinder tattoo op der rug is zij aanwezig

bergm550
22 mei 2016, 20:37
9de update:

Ik zit nu weer in de trein van venlo naar haarlem. Het was weer een grandioos weekend in het almachtige GeeTee. Een weekend vol met sex, gezelligheid en lekker eten. Auf Wiederschnitzel.

rob45
22 mei 2016, 21:59
9de update:

Ik zit nu weer in de trein van venlo naar h
aarlem. Het was weer een grandioos weekend in het almachtige GeeTee. Een weekend vol met sex, gezelligheid en lekker eten. Auf Wiederschnitzel.


10de update:

Ik ga nu sloapen......
Ein guute nacht.

😊

gignnl
22 mei 2016, 22:54
11e update zit nu in de vertrekhal na 2 sexloze weken in Las Vegas,kan niet snel genoeg weer naar GT��

Das
22 mei 2016, 23:00
11e update zit nu in de vertrekhal na 2 sexloze weken in Las Vegas,kan niet snel genoeg weer naar GT��

Sexloos in Las Vegas??? 2 weken met ooglappen rondgelopen? of whats happens in Vegas stays in Vegas zal't wel zijn zeker?

rob45
23 mei 2016, 08:46
Sexloos in Las Vegas??? 2 weken met ooglappen rondgelopen? of whats happens in Vegas stays in Vegas zal't wel zijn zeker?

Las Vegas ben ik niet bekend,maar ik gok dat p6 daar best prijzig zal zijn,of je moet een rijke pief zijn die met geld strooit,als vliegen op de stroop komen de Materialistische American Girls daar op af.

gignnl
23 mei 2016, 12:35
Yep 300 dollar voor een half uur nee laat maar.Overigens was t wel een paradijs voor Rob45 aldaar

db2
28 mei 2016, 15:38
Anastasia, Olga, Irena, trinity, Paula ,Nastya , Monique ,Marianne , KC en nog vele andere, de tuin ligt vol ! De sfeer is goed! Voor mij personelijk valt de lineup tegen, mijn vaste groep is op vakantie of nog niet gearriveerd!

db2
28 mei 2016, 20:30
Svetlana, cassandra , Carmen zijn ook binnen gekomen! Binnen lekker rustig, scheelt wel het mooie weer!

db2
29 mei 2016, 01:12
Caro, Juliette, Ewelina, Victoria, Roxy, Rachel, Ariana!
Er liepen ook nog een paar bijlmer chicks rond, en twee thaise dames.
Eten was goed, alleen er waren te weinig toetjes!

Das
30 mei 2016, 12:49
Rustig hier vandaag. Snel geschat denk ik 15/15. Ken helaas niet zoveel namen dus waag ik me er niet aan.

rob45
30 mei 2016, 15:19
Rustig hier vandaag. Snel geschat denk ik 15/15. Ken helaas niet zoveel namen dus waag ik me er niet aan.

Hoeft ook niet hè, de tent moet rond die tijd nog op gang komen dus doe het rustig aan,komt allemaal goed.

Das
30 mei 2016, 16:32
Begint vol te stromen. Meer dames dan beren. De muur en de wand tegen de sauna/ jacuzzi zit al vol.

gignnl
30 mei 2016, 16:34
das dus beter als gisteren toen er 60 vrouwen waren voor 250 man pffff

rob45
30 mei 2016, 17:56
das dus beter als gisteren toen er 60 vrouwen waren voor 250 man pffff

Ja,de zondag hè.

Das
30 mei 2016, 18:57
Update: op dit moment in de bar 40 beren en 30 dames. Juist geteld...

Das
30 mei 2016, 20:45
Begint nu leeg te lopen...

rob45
30 mei 2016, 20:48
Update: op dit moment in de bar 40 beren en 30 dames. Juist geteld...

Begint nu leeg te lopen.


Een normale gang van zaken s'maandags in GT.

MrSchwanz
1 juni 2016, 01:12
das dus beter als gisteren toen er 60 vrouwen waren voor 250 man pffff
Klinkt als een gay party. Dit is ook een van de redenen waarom ik nooit naar een saunaclub zal gaan.

hardmike
1 juni 2016, 08:58
vandaag na het werk richting GT aangezien mijn afspraak 15 min van de poort van GT verwijderd is :)

hotmister1985
8 juni 2016, 18:37
heeft iemand lola en leona recent nmgespot, of zijn ze op vakantie? ik ga morgenmiddag nl. nog eens kijken in GT na 9 maanden.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9195 met Tapatalk

Ace2
8 juni 2016, 21:34
heeft iemand lola en leona recent nmgespot, of zijn ze op vakantie? ik ga morgenmiddag nl. nog eens kijken in GT na 9 maanden.

Verstuurd vanaf mijn GT-I9195 met Tapatalk

Vorige week waren ze er beiden.

Jester
9 juni 2016, 09:07
Lola was er gisteren. Leona niet gespot.

NikXXX
9 juni 2016, 09:17
Ik heb ze al negen maanden niet gezien. Oh wacht ik kom niet in de kino...

speler
9 juni 2016, 09:36
Is Duitse Angelina nog aanwezig of is die verdwenen met de grote schoonmaak

speler
9 juni 2016, 21:24
Enig idee waar ze nu te vinden is

lollypopman
9 juni 2016, 22:55
Zijn pamela en isabella nog aanwezig?

ilovethaigirls
9 juni 2016, 23:13
Is Duitse Angelina nog aanwezig of is die verdwenen met de grote schoonmaak

=> Dolce Vita

kempie
11 juni 2016, 13:49
Het is niet te druk in GT. Minimaal 2 x zoveel mannen als vrouwen dat wel. Ben al redelijk onder de indruk van de line-up. Redelijk wat nieuwe vrouwen. Daaronder Opvallend veel blondjes. Het is ook goed toeven in de tuin bij temperaturen boven de 20 en af en toe een zonnetje.

Al gespot katelea (ziet er extra sexy uit vandaag), daisy, lola, paula, sunny, lisa, felicia. Ik "mis" nog het volledige roemeense klasje wat altijd de hoek langs het raam bezet houdt.

Alvast 1 prima kamergang van een uurtje gemaakt.

billclinton
11 juni 2016, 15:21
Is Isa anwezig ?

kempie
11 juni 2016, 19:18
Ik weet niet wie isa is dus kan je niet helpen. Nog binnengekomen Marriana, Georgiana, Steffi en nog wel wat andere. In de bar is het warm maar relaxt. De DJ draait tot op heden prima. Buiten is het aangenaam. Er zijn amper wachttijden en het volk verspreidt zich nog steeds wasrdoor het niet te druk is in de bar. 2 e kamer gang gehad. Na Felicia was het nu Katelea. Elena is zodadelijk aan de beurt.

Ga het laat maken wil na 12e nog een 4e keer naar de kamer. Ga pas om 2.00 weer richting amsterdam.

billclinton
11 juni 2016, 19:49
Ik dank je toch .

Das
11 juni 2016, 23:22
Zijn pamela en isabella nog aanwezig?

Isabella heeft me gezegd dat ze tot eind juni met vakantie zijn...

kempie
12 juni 2016, 11:19
En Pamela kan ik wel bevestigen die was er niet.

hardmike
14 juni 2016, 13:40
De laatste 2 keer dat ik recentelijk rondliep in GT was er een heel kleine dame 1.50-1.60 . Slank van figuur, tatoeages en half lang haar. Altijd erg druk bezet mede door haar "klein van stuk" looks. Enig idee wie deze dame is?

billclinton
14 juni 2016, 14:40
Myo ?

Magic-G
15 juni 2016, 10:15
De laatste 2 keer dat ik recentelijk rondliep in GT was er een heel kleine dame 1.50-1.60 . Slank van figuur, tatoeages en half lang haar. Altijd erg druk bezet mede door haar "klein van stuk" looks. Enig idee wie deze dame is?

Dat is "Denis"

hardmike
16 juni 2016, 13:52
Myo is het zeker niet. Denis zou kunnen echter kan ik geen draadje vinden over haar, klopt dat?

Magic-G
17 juni 2016, 10:16
Myo is het zeker niet. Denis zou kunnen echter kan ik geen draadje vinden over haar, klopt dat?

Zou zo maar kunnen, maar het is 100% "Denis" ze spelde haar naam in woord en gebaar voor een doofstomme beer in de kleedruimte!

bierbeer
18 juni 2016, 18:04
Gisteren uitzonderlijk eens op vrijdag naar het sprookjesbos... Na 17Hr drukdrukdruk. Jessica (8/10 service, 8/10 looks, 9/10 inzet incl. CIM), daarna Luana met de 2 rugpiercings (7/9/3) een drie omdat ze direct over een uurtje begon waarin kussen en beffen dan wel inbegrepen is in de standaard. Houdt zich perfect aan de minimumservice maar het verpest wel de sfeer een beetje. Barbie heeft niet gescoord door me telkens tussen klanten op te zoeken maar toen ik de sleutel vroeg zei ze 2 uur te verdwijnen met haar vaste vrijdagse stammie (die was 2 uur te laat maar ging toch met mijn sleutel lopen, haha). De volgende maanden mag ze op de strafbank, vertrekt toch voor minimaal 2 weken in verlof. Keuze genoeg. De aanvoer heeft toch iets meer babyvet dan wat we in het verleden gewend waren van GT. Na 19Hr was het Gay Time, een zee van witte badjassen. We keren tevreden terug... maar niet op de drukke vrijdag in de verkopersmarkt :hammer:

bergm550
18 juni 2016, 18:16
Zaterdag 18 juni, live uit GT:

Weer: 19 graden, warm, bewolkt, regenachtig

IJsberen line up: picasso 1 en raul7

Vrouwen line up: marianna, svetlana, lavinia, coco, daisy, georgiana, ines, henrietta, gabriella, julia, karo, kim, raya, gloria, celine, jana, elly, lucy, natasha, isa en nog zo'n 50 vrouwen. Objectief gezien is de line up goed, maar voor mij persoonlijk is het redelijk.

Sfeer: het is redelijk druk. Het is broeierig warm, zowel binnen als buiten. Onder het publiek zijn redelijk wat franstaligen en italianen. In het restaurant is er voetbal op de TV. Er is aan de rechterkant van het restaurant een kleine tent geplaatst met zitbanken en een TV. Dit is de EK-tent.

Verbouwing: er wordt een nieuwe houten vloer gebouwd naast het restaurant. Dit zal wel als terras gaan dienen.

bergm550
18 juni 2016, 18:53
2de update:

IJsbeer envert is ook aanwezig en naarstig op zoek naar vrouwen. Flora is er ook, maar hij zei dat ze aan het pannenkoeken was. Het is druk. Er zijn nu kledingzakken.

Muziek:


https://www.youtube.com/watch?v=mAR2qik10ko

bergm550
19 juni 2016, 00:18
3de update:

Ik was met kim op de kamer. Een mooie, blonde Roemeense. Dit was Sex erster Klasse. Net als je denkt dat je alles al gezien hebt en dat het niet beter kan, kom je Kim tegen. Het was grandioos. Zelden zoiets meegemaakt. Dit zijn vrouwen, die maar eens in de tien jaar geboren worden.

Het is wat rustiger geworden. De muziek was all out confusion met af en toe een revival. Nu draaien ze wel een lekker nummer.


https://www.youtube.com/watch?v=R-XEUfGguNM

bergm550
19 juni 2016, 11:54
Zondag 19 juni, live uit GT:

Weer: 15 graden, bewolkt

IJsberen line up: wacko66

Vrouwen line up: gloria, kim, henrietta, lucy, marianna, georgiana, lulu, lavinia, karo, casey, celine en nog zo'n 30 meiden.

Sfeer: het is nog rustig.

Nedlovefkk
19 juni 2016, 12:43
Veel te lang niet in GT geweest dat ia de conclusie die ik nu al kan trekken. Prima ontvangst wederom. Raja heeft me al min of meer opgeeist maar ik heb aangegeven dat ik het nog wel zie. Lijkt een mooie dag te worden.